Σύνδεση

View Full Version : Καιρος ηταν...

Σελίδες : 1 [2]

McTalas
17/01/2008, 14:18
η ζημια ειναι 3,200€ πηγα τα τιμολογια στην ασφαλιστηκη και μου ειπαν σε μια εβδομαδα θα εχω τα λεφτα και το μηχανακι!!:bawl: :bawl:

αντε ακομη μια εβδομαδα υπομονη...:a35:

Tpap
17/01/2008, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
η ζημια ειναι 3,200€ πηγα τα τιμολογια στην ασφαλιστηκη και μου ειπαν σε μια εβδομαδα θα εχω τα λεφτα και το μηχανακι!!:bawl: :bawl:

αντε ρε, τελος καλο-ολα καλα...

McTalas
17/01/2008, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
αντε ρε, τελος καλο-ολα καλα...

ευχαριστω ρε τάσο! αλλα για πουμε οτι τελειωσε πρεπει να παρω το μηχανακι...

rc31
17/01/2008, 14:48
εφικτο ειναι μονο αν και οι 2 κανετε ψευδες δυλωσεις , δηλαδη οτι το ατυχημα εγινε την μερα που ηταν ασφαλισμενος , φυσικα αν για καποιο λογο το ανακαληψουν εχεις προβλημα , μηνηση περι ψευδων στοιχειων

για δες στο συμβολαιο σου αν εχει την καλυψη Υλικες ζημιες απο ανασφαλιστο , αν την εχεις τοτε εισαι ΟΚ

κανεις δηλωση στην ασφαλιστικη σου και αποζημιωνεσαι απο την ασφαλιστικη σου .

και ερωτω γιατι να μην τον τρεχεις τον παππου ???? δεν ειναι παρανομος ,δεν επρεπε να ειναι ασφαλισμενος ! η ηλικια του δινει το δικαιωμα να μην ασφαλιζεται και να εκθετει ολους σε κινδυνο ?

αν δεν ηταν παρανομος η τροχαια δεν θα του εκοβε προστιμο

αν συνεχεια καταπαταμε τα δικαιωματα μας και συγχορουμε αυτους που τα καταπατανε τοτε η κοινωνια μας συνεχεια θα γινεται χειρωτερη

αν ο παππους τρεξει και ταλαιπωρηθει θα φροντιζει να ειναι ασφαλισμενος αν του την χαρισεις ποιο μαθημα θα του δωσεις ?

υ.γ να μην κολαμε οτι ειναι παππους μιλαω για ολους οσους θεωρουν τους εαυτους τους εξυπνους και εμας χαζους , όλους αυτους που θεωρουν οτι οτι και να κανουν θα την γλυτωνουν ευκολα και ανωδυνα

McTalas
30/01/2008, 12:33
Κυριοι!! και κυριες φυσικα!!

μολις με ενημερωσαν απο την καταπληκτικη ασφαλιστικη μου πως τα λεφτα ειναι ετοιμα!!! και μπορω να περασω οποτε θελω να τα παρω (ετσι μου ειπαν :lol: )

αυριο λοιπον θα τα εχω επιτελους!!!!!!!!!!

:a30: :a30: :a30: :a30:

Ζεύκας
30/01/2008, 12:38
στ'@@ μας ρε! :lol:

SeNNinhA
30/01/2008, 12:49
.....Με το που μπαινω στην πλατια και στριβω στην Σοφ.Βενιζελου στον πρωτο παραλληλο (Μ.Αντυπα) ειναι ενα παπους και θελει να διασχυσει τον κεντρικο καθετα .Εχει βγαλει την μουρη,εγω τον βλεπω ελλατωνω(αν και πηγαινα πολυ σιγα) τον βλεπω να κοιταει απο δεξια (!!) (ενω εγω ερχομουν απο τα αριστερα)Καταλαβαινω πως δεν με εχει δει του κορναρω και μολις περναω απο μπροστα του παταει γκαζι και....ΜΠΑΜ!!!

...

Δεν ήθελα να το πω πιο πριν μιας και είχες που είχες τον καημό σου και τα τρεχάματά σου με όλα αυτά αλλα τώρα νομίζω οτι μπορώ.

Αφού είχες καταλάβει ότι δεν σε είδε, γιατί το ριψοκινδύνεψες τελικά και πέρασες από μπροστά του? Δεν λέω οτι φταις για το ατύχημα αλλα ΓΙΑΤΙ ΡΙΣΚΑΡΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ? Γιατί η μηχανή δεν παει στο διάολο φτιάχνεται. ΕΣΥ ακόμη και ασφαλισμένος να ήταν και να έκανε δήλωση ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ ή και αν φτιάχνεσαι ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ.

Ρε παιδιά, ΟΚ, ολα καλά με τους κανόνες κυκλοφορίας αλλα δεν είναι δυνατόν να ρισκάρουμε ακόμη και εκεί που το βλέπουμε να έρχεται το κακό. Είμαστε εκτεθιμένοι στις μηχανές και αυτό δεν το αλλάζει κανένας ΚΟΚ. Την πατάμε που την πατάμε όταν δεν το περιμένουμε, να την πατάμε κι όταν το ψιλιαζόμαστε πάει πολύ!!!

jen
30/01/2008, 17:26
Κυριοι!! και κυριες φυσικα!!

μολις με ενημερωσαν απο την καταπληκτικη ασφαλιστικη μου πως τα λεφτα ειναι ετοιμα!!! και μπορω να περασω οποτε θελω να τα παρω (ετσι μου ειπαν :lol: )

αυριο λοιπον θα τα εχω επιτελους!!!!!!!!!!

:a30: :a30: :a30: :a30:

:) Αντε με το καλό να τελειώσουν τα βάσανά σου και να την χαίρεσαι στο εξής απροβλημάτιστα! :beer:

McTalas
31/01/2008, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Δεν ήθελα να το πω πιο πριν μιας και είχες που είχες τον καημό σου και τα τρεχάματά σου με όλα αυτά αλλα τώρα νομίζω οτι μπορώ.

Αφού είχες καταλάβει ότι δεν σε είδε, γιατί το ριψοκινδύνεψες τελικά και πέρασες από μπροστά του? Δεν λέω οτι φταις για το ατύχημα αλλα ΓΙΑΤΙ ΡΙΣΚΑΡΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ? Γιατί η μηχανή δεν παει στο διάολο φτιάχνεται. ΕΣΥ ακόμη και ασφαλισμένος να ήταν και να έκανε δήλωση ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ ή και αν φτιάχνεσαι ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ.

Ρε παιδιά, ΟΚ, ολα καλά με τους κανόνες κυκλοφορίας αλλα δεν είναι δυνατόν να ρισκάρουμε ακόμη και εκεί που το βλέπουμε να έρχεται το κακό. Είμαστε εκτεθιμένοι στις μηχανές και αυτό δεν το αλλάζει κανένας ΚΟΚ. Την πατάμε που την πατάμε όταν δεν το περιμένουμε, να την πατάμε κι όταν το ψιλιαζόμαστε πάει πολύ!!!

'Ολους αυτους τους μήνες τρεξίματος αγωνίας και στενοχώριας πολλες φορες μου ερχόταν στο μυαλο η σκηνή του Ατυχήματος ξανά και ξανά και αναρωτιόμουν τι θα είχε γίνει αν είχα σταματήσει, αλλά και τι θα γινόταν αν ήμουν ένα δευτερόλεπτο πιο μπροστά. Έλεγα στον εαυτό μου πως αν είχα σταματήσει ή αν έκοβα λίγο τώρα δεν θα περνούσα όλη αυτή την διαδικασία. Ναι αλλά πίσω μου είχα κίνηση ήμουν σε κεντρικό δρόμο και μπορεί να με πέρναγε κάποιος από πάνω!! Ή πάλι αν ήμουν λίγο πιο μπροστά θα είχα ένα σπασμένο πόδι. Και αν είχα σπάσει το πόδι μου πως θα δούλευα και πως θα πήγαινα στο ΤΕΙ μου? Όποτε δεν υπάρχει λόγος να κάτσω να λέω τι και πως και αν και τρέχα γύρευε! Αυτό που έχει σημασία και είναι το ζουμί της υπόθεσης είναι πως πρέπει να προσέχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γιατί και να μην φταις τρέχεις και παιδεύεσαι χωρίς λόγο.

McTalas
01/02/2008, 00:45
Μετά από την παραπάνω παρένθεση να επιστρέψουμε στο θέμα μας. Λοιπόν σήμερα (σημ.31/01/08 ) γράφτηκε ο επίλογος της ιστορίας μας. Και όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην ήταν επεισοδιακός όπως και η αρχή της ιστορίας!
Ο διακανονιστής μου είχε πει χτες πως μπορώ να περάσω να πάρω τα λεφτά όποτε θέλω 10:00 – 13:00. πάω και εγώ σήμερα που γινόταν της πόπης από την κίνηση λόγο της κηδείας και 10:10 είμαι εκεί. Ωραία μου λέει έτοιμη η επιταγή (όχι ακριβώς έτσι αλλά είχαμε ένα νταραβέρι μέχρι να βρούμε τον αριθμό του φάκελου κτλ αλλά βαριέμαι να τα γράψω.)
Δώσε μου την άδεια κυκλοφορίας. Ποια άδεια του λέω? Η άδεια είναι μέσα στην μηχανή και η μηχανή είναι στον Υμηττό!! Χτες μιλήσαμε και δεν μου ανέφερες τίποτα!! Όχι μου λέει στο είπα! Ρε πας καλά? Θα μου το έλεγες και εγώ δεν θα την έφερνα?
Τέλος πάντων μου φτιάχνει ένα χαρτί απόδειξη πληρωμής και εξουσιοδότηση προς την ασφαλιστική να ζητήσει τα λεφτά από τον καραγκιόζη και μου λέει να πάω στην αστυνομία για γνήσιο της υπογραφής.
Φεύγω λοιπόν από την Λ. Συγγρού και ανηφορίζω για Υμηττό – Ηλιούπολη, στον δρόμο χαμός, κίνηση παντού, κλειστοί δρόμοι κτλ. Με τα πολλά φτάνω στο συνεργείο βλέπω και το μωρό μου ολοκαίνουργιο!!! κλεισμένο μέσα στο δυναμόμετρο ούτε ο ήλιος να μην το βλέπει! Παίρνω την άδεια και πάω σε ένα ΑΤ. για το γνήσιο της υπογραφής. Βλέπει ο ανθύπας το χαρτί και μου λέει πως δεν μπορεί να μου το σφραγίσει γιατί αναφέρει πάνω λεφτά και δεν έχει τέτοια δικαιοδοσία και ότι αυτό γίνεται μόνο σε δικηγόρο ή συμβολαιογράφο. :eyepop: ξανά πάλι τηλέφωνο στην ασφαλιστική και άκρη δεν βγάζω. Φεύγω και πάω σε άλλο ΑΤ. Περιμένω κάνα τέταρτο να έρθει ο ΑΞΥΠ του δίνω το χαρτί χωρίς να του πω τίποτα, το κοιτάει το διαβάζει το σφραγίζει υπογραφώ και την κάνω πετώντας!
Πάλι πίσω στην ασφαλιστική του δίνω τα χαρτιά όλα και περιμένω να βγει η επιταγή. Σε ένα τεταρτάκι είναι έτοιμη, την παίρνω και πάω στο ισόγειο που έχει τράπεζα και εισπράττω 3.192,90 € !!!
Η ώρα είχε περάσει είχα αργήσει και από την δουλεία όποτε την μηχανή θα πάω να την πάρω αύριο ήρεμα και χάλαρα, να πάρω και τα σπασμένα κομμάτια να μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία.

lamoun
01/02/2008, 01:21
:beer: :beer: :beer:

Άντε καιρός ήτανε!!! Να την χαρείς και πάντα όρθιος!!!
Θέλουμε και φωτό!!!

Το "κόλπο" με το αστυνομικό τμήμα είναι από τα σίγουρα!!!! :lol:

mako
01/02/2008, 03:25
Οταν μεγαλωσεις θα μαθεις και τα Κ.Ε.Π!!!! Αντε και το νου σου τωρα.-:winka: :D :o

blackbusa
01/02/2008, 03:30
αιντε ρε Γιωργο....επιτελους.....:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ζεύκας
01/02/2008, 13:16
Τέλος καλό όλα καλά ρε μλκ!

Εϊναι πάντα ταλαιπώρια να μπαίνεις σ'αυτές τις διαδικασίες ειδικά άμα δε φταίς αλλά τι να γίνει?

Πάμε γι'άλλα! Κι ετοιμάσου για εξορμήσεις! Σε θέλω βασικό στο team!

:beer: :beer: :beer: :beer:

McTalas
01/02/2008, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Οταν μεγαλωσεις θα μαθεις και τα Κ.Ε.Π!!!! Αντε και το νου σου τωρα.-:winka: :D :o

ναι ρε νικολα εχεις δικιο για τα κεπ, αλλα ελα που την πεμπτη ηταν κλειστα λογω της κηδειας!!
τελος παντων! αφου τελειωσε δεν εχουν και πολυ σημασια.

Bavarian
01/02/2008, 18:52
:beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios
06/02/2008, 01:17
Αργησα λιγο να το δω Γιωργη αλλα χαρηκα πολυ φιλε!

Μπραβο, ποτε ξανα!!!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

McTalas
06/02/2008, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αργησα λιγο να το δω Γιωργη αλλα χαρηκα πολυ φιλε!

Μπραβο, ποτε ξανα!!!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

Σε ευχαριστώ πολύ Δημητρή !!!

ποτε ξανά σε κανέναν μας!!

να περνας καλα εκει πανω και να ντυνεσαι καλα γιατι εχει υγρασια!!

υγ, αν δεις τον Κονσεισαο παρτου ενα αφτογραφο για μενα.:D

Fireball400
09/02/2008, 23:44
Άντε,τέλος καλό:beer: :beer: :beer: :wave2: Και όταν πιάσεις και λίγα χρήματα παραπάνω,πάρε ένα παπί για μέσα στην πόλη,να κάνεις και παρκάρισμα αλά Στάθη Ψάλτη: "έτσι γουστάρω":smokin:

apav
11/02/2008, 18:45
:beer:

pektis
29/02/2008, 16:48
:beer:

675
01/03/2008, 13:30
μολις ειδα τη συζητηση...

:a023: :a023: :a023:

τι θα γινει ρε γμτ με του ασυνειδητους σ αυτη τη κωλοπολη....

και παει στα διαλα που ο μπαρμπας εκανε τη μαλακια ..
δε φτανει που δε ξερει να οδηγαει κυκλοφορει και ανασφαλιστος...:a31:

τι να πω μεγαλυτερη σημασια εχει που εισαι καλα να ξανακαβαλησεις τη κουκλα σου που ειμαι σιγουρος θα γινει καινουρια !!!:beer: :beer: :beer:

mako
04/03/2008, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675
μολις ειδα τη συζητηση...

:a023: :a023: :a023:

τι θα γινει ρε γμτ με του ασυνειδητους σ αυτη τη κωλοπολη....

και παει στα διαλα που ο μπαρμπας εκανε τη μαλακια ..
δε φτανει που δε ξερει να οδηγαει κυκλοφορει και ανασφαλιστος...:a31:

τι να πω μεγαλυτερη σημασια εχει που εισαι καλα να ξανακαβαλησεις τη κουκλα σου που ειμαι σιγουρος θα γινει καινουρια !!!:beer: :beer: :beer:

Απο το νοεμβριο εσυ τωρα το ειδες;;;; Κουκλα εγινε και την κυκλοφοραει!!!!!!!!:D