Μερες τωρα διαβαζω αυτην την στηλη και αναρωτιεμαι,"ποτε θα ερθει και η δικια μου σειρα να
γραψω εδω μεσα?" και οταν θα ερθει τι?... θα ειναι σοβαρο? ή καποιο μικρο πτεσμα??Θα μπορεσω να γραψω εγω ή θα γραψει καποιος αλλος για μενα με
την υποσημειωση "καλο ταξιδι" ??
Μετα απο τις ατυχιες γνωστων (βλ. Zefkas,devil's animal κ.α.)Ελεγα ποτε θα ερθει και η σειρα μου?βρε ποτε θα ερθει η σειρα μου??
Απο χτες το βραδυ κατι με ετρωγε.Δεν ειμαι προλυπτηκος και το 13 ειναι το τυχερο μου νουμερο.Σημερα το πρωι σηκωθηκα περιεργα,εφυγα βιαστικα και στον δρομο με "ετρωγε",πηγα στο νοσοκομειο μια χαρα,γυρισα σπιτι ολα καλα.στα καπακια φευγω να παω σε ενα μαγαζι με υδραυλικα να παρω ενα ανταλακτικο για την μπαταρια στο σπιτι της αδελφης μου,δεν το εχει το μαγαζι και φευγω για το πρακτικερ στον Αλημο.Για να γλυτωσω την κινηση της Λ.Βουλιαγμενης λεω να παω απο την κεντρικη πλατια Ηλιουπολεως,μιας και ημουν κοντα.Με το που μπαινω στην πλατια και στριβω στην Σοφ.Βενιζελου στον πρωτο παραλληλο (Μ.Αντυπα) ειναι ενα παπους και θελει να διασχυσει τον κεντρικο καθετα .Εχει βγαλει την μουρη,εγω τον βλεπω ελλατωνω(αν και πηγαινα πολυ σιγα) τον βλεπω να κοιταει απο δεξια (!!) (ενω εγω ερχομουν απο τα αριστερα)Καταλαβαινω πως δεν με εχει δει του κορναρω και μολις περναω απο μπροστα του παταει γκαζι και....ΜΠΑΜ!!!
Με χτυπαει απο τα δεξια με ρηχνει κατω προς τα αριστερα και μολις βλεπω εγω το μηχανακι μου
κατω και πληγωμενο αυτοματα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι βγαζω το κρανος μου, εκρυγνιμαι(!) και εκσφεντονιζω το κρανος μου με οση δυναμη ειχα και εγω δεν ξερω προς τα που !!!(φυγανε ζελατινες το κρανος να κανει γκελ!!) παω πανω απο τον μπαρμπα ο οποιος ειχε χασει οτι χρωμα του ειχε μεινει και εκει σταματαω και ηρεμω ευτυχως. Απο πισω μου ερχοταν περιπολικο και σταματαει,κατεβαινει ο μπατσος με βοηθανε να συκωσω το μηχανακι μου,με ρωταει αν εχω χτυπισει,εγω του λεω το μηχανακι,αυτος μην σε νιαζει για το μηχανακι,εσυ να εισαι καλα τωρα που εισαι ζεστος δεν το νιωθεις,μου λεει πως ειδε ολο το σκηνικο,ειναι απο το Α.Τ.Ηλιουπολεως και πως αν χρειαστω μαρτυρα θα ερθει(μου εδωσε και το ονομα μου,να ειναι καλα το παλικαρι!!) Το στορυ δεν σταματαει εδω εχει και συνεχεια... ελα που ο μπαρμπας ειναι ανασφαλιστος (!!!)εγω με το που εγινε το τροχαιο περνω αμεσως την ασφαλιστικη μου να ερθει χωρις να ξερω οτι ο μπαρμπας ειναι ανασφαλιστος.οποτε λεω πως θα κανουμε φιλικη δηλωση και πως θα ειναι ολα κομπλε!.Εν τω μεταξυ ο μπαρμπας μου λεει πως ειναι ανασφαλιστος και πως να τα βρουμε μεταξυ μας και ποσο κανει να πληρωσω και τετοια...Του λεω πας καλα η ζημια ειναι στο 3,000€ εχεις να μου τα δωσεις?πως θα ειμαι εγω καλυμενος?περιμενε να ερθει η ασφαλιστικη και θα τα βρουμε.Ερχεται λοιπον ο της INTERAMERICAN (αλλο καλο παλικαρι να ειναι και αυτος καλα) με ενα V-STROM και τον λεω το και το,τι να κανω?Και μου απαντά:
...