Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 123

Θέμα: Καιρος ηταν...

Unhappy Καιρος ηταν...

Μερες τωρα διαβαζω αυτην την στηλη και αναρωτιεμαι,"ποτε θα ερθει και η δικια μου σειρα να
    γραψω εδω μεσα?" και οταν θα ερθει τι?... θα ειναι σοβαρο? ή καποιο μικρο πτεσμα??Θα μπορεσω να γραψω εγω ή θα γραψει καποιος αλλος για μενα με
    την υποσημειωση "καλο ταξιδι" ??
    Μετα απο τις ατυχιες γνωστων (βλ. Zefkas,devil's animal κ.α.)Ελεγα ποτε θα ερθει και η σειρα μου?βρε ποτε θα ερθει η σειρα μου??

Απο χτες το βραδυ κατι με ετρωγε.Δεν ειμαι προλυπτηκος και το 13 ειναι το τυχερο μου νουμερο.Σημερα το πρωι σηκωθηκα περιεργα,εφυγα βιαστικα και στον δρομο με "ετρωγε",πηγα στο νοσοκομειο μια χαρα,γυρισα σπιτι ολα καλα.στα καπακια φευγω να παω σε ενα μαγαζι με υδραυλικα να παρω ενα ανταλακτικο για την μπαταρια στο σπιτι της αδελφης μου,δεν το εχει το μαγαζι και φευγω για το πρακτικερ στον Αλημο.Για να γλυτωσω την κινηση της Λ.Βουλιαγμενης λεω να παω απο την κεντρικη πλατια Ηλιουπολεως,μιας και ημουν κοντα.Με το που μπαινω στην πλατια και στριβω στην Σοφ.Βενιζελου στον πρωτο παραλληλο (Μ.Αντυπα) ειναι ενα παπους και θελει να διασχυσει τον κεντρικο καθετα .Εχει βγαλει την μουρη,εγω τον βλεπω ελλατωνω(αν και πηγαινα πολυ σιγα) τον βλεπω να κοιταει απο δεξια (!!) (ενω εγω ερχομουν απο τα αριστερα)Καταλαβαινω πως δεν με εχει δει του κορναρω και μολις περναω απο μπροστα του παταει γκαζι και....ΜΠΑΜ!!!
    Με χτυπαει απο τα δεξια με ρηχνει κατω προς τα αριστερα και μολις βλεπω εγω το μηχανακι μου
    κατω και πληγωμενο αυτοματα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι βγαζω το κρανος μου, εκρυγνιμαι(!) και εκσφεντονιζω το κρανος μου με οση δυναμη ειχα και εγω δεν ξερω προς τα που !!!(φυγανε ζελατινες το κρανος να κανει γκελ!!) παω πανω απο τον μπαρμπα ο οποιος ειχε χασει οτι χρωμα του ειχε μεινει και εκει σταματαω και ηρεμω ευτυχως. Απο πισω μου ερχοταν περιπολικο και σταματαει,κατεβαινει ο μπατσος με βοηθανε να συκωσω το μηχανακι μου,με ρωταει αν εχω χτυπισει,εγω του λεω το μηχανακι,αυτος μην σε νιαζει για το μηχανακι,εσυ να εισαι καλα τωρα που εισαι ζεστος δεν το νιωθεις,μου λεει πως ειδε ολο το σκηνικο,ειναι απο το Α.Τ.Ηλιουπολεως και πως αν χρειαστω μαρτυρα θα ερθει(μου εδωσε και το ονομα μου,να ειναι καλα το παλικαρι!!) Το στορυ δεν σταματαει εδω εχει και συνεχεια... ελα που ο μπαρμπας ειναι ανασφαλιστος (!!!)εγω με το που εγινε το τροχαιο περνω αμεσως την ασφαλιστικη μου να ερθει χωρις να ξερω οτι ο μπαρμπας ειναι ανασφαλιστος.οποτε λεω πως θα κανουμε φιλικη δηλωση και πως θα ειναι ολα κομπλε!.Εν τω μεταξυ ο μπαρμπας μου λεει πως ειναι ανασφαλιστος και πως να τα βρουμε μεταξυ μας και ποσο κανει να πληρωσω και τετοια...Του λεω πας καλα η ζημια ειναι στο 3,000€ εχεις να μου τα δωσεις?πως θα ειμαι εγω καλυμενος?περιμενε να ερθει η ασφαλιστικη και θα τα βρουμε.Ερχεται λοιπον ο της INTERAMERICAN (αλλο καλο παλικαρι να ειναι και αυτος καλα) με ενα V-STROM και τον λεω το και το,τι να κανω?Και μου απαντά:

...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Για να εισαι καλυμενος εφοσον ειναι ανασφαλιστος δεν μπορω να σου κανω φιλικη δηκωση,θα κανω μια καταγραφη του συμβαντος και θα πρεπει να ερθει η τροχαια να καταγραψει το συμβαν.Ο μπαρμπας ελεγε τα δικα του οποτε του λεω:
    Ακου σε! αφου εισαι ανασφαλιστος ειναι δικο σου προβλημα εγω δουλευω και περνω 500€ μισθο και εχω ασφαλεια 530€ στην μηχανη,θα ερθει η τροχαια θα μας δωσει το χαρτι και μετα θα παμε στον μαστορα μου εκει θα σου πει το κοστος και αφου τον πληρωσεις αυτο το χαρτι τι πεταω και δεν υπαρχει συνεχεια!
    Ερχεται η τροχαια καταγραφουμε το συμβαν τρωει και ενα αγγουρι 500€ και αφερεση της αδειας κυκλοφορειας και τον παιρνω και παμε στον μαστορα.Εκει του λεει πως δεν μπορει να δωσει προσφορα τωρα πρεπει να καταγραψει τις ζημιες και θα του πει απο αυριο,με μια γρηγορη εκτιμηση ειναι πανω απο 2.000€
    Και συνωψιζω τις ζημιες!!

-Δεξι φερινκ σπασμενο,
    -δεξι φλας σπασμενο,
    -μουτρο σπασμενο,
    -δεξι κοματι πανω απο το φερινκ μεταξυ του τεποζιτου.
    -μπροστινο φτερο γδαρμενο απο δεξια,
    - δεξι μανετα στραβωμενη και γδαρμενη,
    -δεξι αντιβαρο γδαρμενο,
    -δεξις καθρεπτης ελαφρως γδαρμενος,

-Αριστερο αντιβαρο γδαρμενο,
    -μανετα συμπλεκτη γδαρμενη,
    -αριστερο φλας
    (πιθανον βαση οργανων)
    πισω αριστερο μαρσπιε ελαφρως γδαρμενο
    ουρα γδαρμενη πισω αριστερα!

Παιδια βαλτε ολοι μανιταρια καλα και δυναμομετριμενα !!!εμενα με γλυτωσαν,επειδη το μηχανακι επεσε στα αριστερα ολο το αριστερο φερινγκ ειναι αθυκτο!!

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηταν η πρωτη μου φορα που ειχα τροχαιο με μηχανη και ειπα να γραψω να το ευχαριστιθω !!

Εγω ειναι μια χαρα,λιγο το δεξι μου γονατο ειναι στουμπιγμενο,να σημειωθει πως φοραγα μπουφαν(γδαρθικε λιγο ο αριστερος αγκωνας) και γαντια και κρανος και ασ εκανα μικρη διαδρομη στην γειτονια μου.

αντε και περαστικα μου.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

παρτε και δυο φωτο:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	13112007.jpg 
Προβολές:	1722 
Μέγεθος:	46,5 KB 
ID:	111877
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

,

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	13112007(001).jpg 
Προβολές:	1672 
Μέγεθος:	39,5 KB 
ID:	111878
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    αφου εισαι καλα ολα οκ! το μηχανακι θα γινει ξανα καινουριο!:smilea:

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    οχι ρε φιλε....
    πωπω...μεγαλη μαλακια....
    αφου εισαι καλα...

αλλα και για τη μηχανη σου ... ...
    και στα μεγαρα το χαιρομουνα...κουκλα ειναι....
    αλλα τα πλαστικα και τα σιδερα φτιαχνονται...και θα την ξανακανεις κουκλα...

για τον παππου τι να πουμε ....παλι τα ιδια...

το χειριστηκες σωστα ολο το σκηνικο...ωραιος...ψυχραιμια θελει πανω απ'ολα...

περαστικα...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Περαστικα και αγυριστα φιλε

Εσυ να εισαι καλα.

Δεν καταλαβα ομως τι θα γινει με το παππου που ειναι ανασφαλιστος?

Οταν εκτιμηθει η ζημια απο μαστορα θα σου δωσει τα λεφτα στο χερι?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ελα ρε συ,παλι καλα που δεν χτυπησες!
    Μην σκας για το μηχανακι θα γινει καινουργιο σε χρονο dt.
    Keep spamming!!!:a13:

Re: Καιρος ηταν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Μερες τωρα διαβαζω αυτην την στηλη και ...... αλλος για μενα με
    την υποσημειωση "καλο ταξιδι" ??
    τι είναι αυτά που σκέφτεσαι ρε μλκ?? να φας τη γλώσσα σου ρε... σύνελθε...

λεπόν, στο υπόλοιπο τώρα, περαστικά ρε σκοπελίτη, ευτυχώς εσυ δεν χτύπησες, οπότε τα άλλα φτιάχνουν...

Καλά ξεμπερδέματα με τον παππού, ελπίζω να αποζημιωθείς στο έπακρο. Μη ξεχάσεις να απαιτήσεις αποζημίωση και για το κράνος και για το μπουφάν...

περαστικά και πάλι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Περαστικα και αγυριστα φιλε

Εσυ να εισαι καλα.

Δεν καταλαβα ομως τι θα γινει με το παππου που ειναι ανασφαλιστος?

Οταν εκτιμηθει η ζημια απο μαστορα θα σου δωσει τα λεφτα στο χερι?
    Αυτος θελει να κανουμε μια φιλικη δηλωση 5 μερες μετα ωστε να προλαβει να ασφαλισει το οχημα του.τωρα κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο δεν ξερω,η τροχαια του εχει κρατησει την αδεια δεν θα φενεται οτι εχει τρακαρει??δεν ξερω.Οτι και να γινει εγω μπορω να στειλω το ΤΟΤΑ στην ασφαλιστικη μου και να αποζημιωθω απο εκει.Για την καλη μου την καρδια δεν θελω να μπλεξω το μπαρμπα σε αλλες περιπετειες,ας δουμε αυριο τι θα πει ο μαστορας και βλεπουμε.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Re: Re: Καιρος ηταν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    τι είναι αυτά που σκέφτεσαι ρε μλκ?? να φας τη γλώσσα σου ρε... σύνελθε...

λεπόν, στο υπόλοιπο τώρα, περαστικά ρε σκοπελίτη, ευτυχώς εσυ δεν χτύπησες, οπότε τα άλλα φτιάχνουν...

Καλά ξεμπερδέματα με τον παππού, ελπίζω να αποζημιωθείς στο έπακρο. Μη ξεχάσεις να απαιτήσεις αποζημίωση και για το κράνος και για το μπουφάν...

περαστικά και πάλι
    Γιαννιό ολα μεσα στο προγραμμα ειναι ,τοσα και τοσα βλεπουμε καθε μερα.Το μπουφαν ειναι μια χαρα τωρα για το κρανος δεν ασχολουμαι δεν γ@μιεται!
    σε Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Οταν ειδα το μηχανακι πλαγιασμενο ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!Εχω φτυσει πολυ αιμα για να καταφερω να παρω αυτο το μηχανακι και εχω κανει παξιμαδι,ξερεται τι.Ευτυχως που ειναι μονο πλαστικα αν δεν ειχα τα μανιταρια μπορει να μου εγδερνε και τα καπακια του μοτερ.
    Το καλο με ολη την υποθεση ειναι πως το σπασμενο κουστουμι θα το κρατησω θα το κολησω και θα το εχω για δευτερο να το φοραω στα μεγαρα
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    perastika file

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αδερφε το βασικο ειναι οτι εσυ εισαι καλα.

Για να εισαι ομως 100% σιγουρος ριξε μια βολτα στο νοσοκομειο για εκεινο το γονατο. Το χαρτι του νοσοκομειου θα σου χρειαστει ετσι κ αλλιως. Καλο ειναι να υπαρχει

Τωρα σε οτι εχει να κανει με τα σιδερα... ξερω πως ποναει, πως εχεις κανει το σκατο σου παξιμαδι για να παρεις την κουκλα σου... αλλα φτιαχνονται. Κ οταν σε πιανει η τσαντιλα, κοιτα το κρανος κ το μπουφαν σου για να σκεφτεσαι τι θα μπορουσε να εχει συμβει...

Σε οτι εχει να κανει με τον παπου, νομιζω δεν μπορει να κανει τωρα ασφαλιση. Χρειαζεται η αδεια για να ασφαλισεις οχημα. Εκτος αυτου, στην περιπτωση που βρει καποιο τροπο κ τα καταφερει δεν πιστευω καμια ασφαλιστικη να ειναι χαζη κ να πληρωσει απο τη στιγμη που υπαρχει καταγεγραμμενο ατυχημα απο την τροχαια που τον εμπλεκει.

Α επισης οπλισου με υπομονη γιατι θα αρισουν να σε παιρνουν τηλεφωνο συγγενεις του παπου οι οποιοι θα υπερασπιστουν τον αθωο γερακο απο τον αλητη μηχανοβιο που ετρεχε υπερβολικα κ οδηγουσε επικινδυνα

Επισης επειδη δεν το ειδα η δεν το καταλαβα, στην καταγραφη απο την τροχαια που εχει υπογραψει, παραδεχεται το σφαλμα του; δηλωσε πως δεν κοιταξε καθολου προς τη μερια σου;

Επισης, τι αυτοκινητο ηταν; οχι οτι με νοιαζει, αλλα για να δεις αν εχει τα λεφτα για να σε πληρωσει

Αυτα τα ολιγα για αρχη

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ Κ ΑΓΥΡΙΣΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin

Επισης επειδη δεν το ειδα η δεν το καταλαβα, στην καταγραφη απο την τροχαια που εχει υπογραψει, παραδεχεται το σφαλμα του; δηλωσε πως δεν κοιταξε καθολου προς τη μερια σου;

Επισης, τι αυτοκινητο ηταν; οχι οτι με νοιαζει, αλλα για να δεις αν εχει τα λεφτα για να σε πληρωσει

Αυτα τα ολιγα για αρχη

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ Κ ΑΓΥΡΙΣΤΑ

ευχαριστω !!!
    το οτι ειμαι καλα ειναι αυτο που με νοιαζει πανω απο ολα,απο κει και περα ολα καλα!
    ο μπαρμπας απο την πρωτη στηγμη παραδεχτηκε πως φταιει,στο ΤΟΤΑ της τροχαιας αναφεραιται το συμβαν και το εχει υπογραψει.Δεν θυμαμαι τι αμαξι ειχε (ενα παρταλι ηταν) μου ειπε πως ηταν καποιος δασκαλος και πως εχει γραψει καποιο βιλβιο γλωσσας του δημοτικου(τρεχα γυρευε)Αν δεν θελει να πληρωσει στελνω το χαρτι στην ασφαλιστικη μου,εχω και τον μπατσο μαρτηρα.νομιζω πως ειμαι καλυμενος!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. καιρος ηταν!!!
    από mikes στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2011, 21:41
  2. 4 αγωνιστικη.....καιρος ηταν :)
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 53