Σύνδεση

View Full Version : Καιρος ηταν...

Σελίδες : [1] 2

McTalas
13/11/2007, 19:31
Μερες τωρα διαβαζω αυτην την στηλη και αναρωτιεμαι,"ποτε θα ερθει και η δικια μου σειρα να
γραψω εδω μεσα?" και οταν θα ερθει τι?... θα ειναι σοβαρο? ή καποιο μικρο πτεσμα??Θα μπορεσω να γραψω εγω ή θα γραψει καποιος αλλος για μενα με
την υποσημειωση "καλο ταξιδι" ??
Μετα απο τις ατυχιες γνωστων (βλ. Zefkas,devil's animal κ.α.)Ελεγα ποτε θα ερθει και η σειρα μου?βρε ποτε θα ερθει η σειρα μου??

Απο χτες το βραδυ κατι με ετρωγε.Δεν ειμαι προλυπτηκος και το 13 ειναι το τυχερο μου νουμερο.Σημερα το πρωι σηκωθηκα περιεργα,εφυγα βιαστικα και στον δρομο με "ετρωγε",πηγα στο νοσοκομειο μια χαρα,γυρισα σπιτι ολα καλα.στα καπακια φευγω να παω σε ενα μαγαζι με υδραυλικα να παρω ενα ανταλακτικο για την μπαταρια στο σπιτι της αδελφης μου,δεν το εχει το μαγαζι και φευγω για το πρακτικερ στον Αλημο.Για να γλυτωσω την κινηση της Λ.Βουλιαγμενης λεω να παω απο την κεντρικη πλατια Ηλιουπολεως,μιας και ημουν κοντα.Με το που μπαινω στην πλατια και στριβω στην Σοφ.Βενιζελου στον πρωτο παραλληλο (Μ.Αντυπα) ειναι ενα παπους και θελει να διασχυσει τον κεντρικο καθετα .Εχει βγαλει την μουρη,εγω τον βλεπω ελλατωνω(αν και πηγαινα πολυ σιγα) τον βλεπω να κοιταει απο δεξια (!!) (ενω εγω ερχομουν απο τα αριστερα)Καταλαβαινω πως δεν με εχει δει του κορναρω και μολις περναω απο μπροστα του παταει γκαζι και....ΜΠΑΜ!!!
Με χτυπαει απο τα δεξια με ρηχνει κατω προς τα αριστερα και μολις βλεπω εγω το μηχανακι μου
κατω και πληγωμενο αυτοματα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι βγαζω το κρανος μου, εκρυγνιμαι(!) και εκσφεντονιζω το κρανος μου με οση δυναμη ειχα και εγω δεν ξερω προς τα που !!!(φυγανε ζελατινες το κρανος να κανει γκελ!!) παω πανω απο τον μπαρμπα ο οποιος ειχε χασει οτι χρωμα του ειχε μεινει και εκει σταματαω και ηρεμω ευτυχως. Απο πισω μου ερχοταν περιπολικο και σταματαει,κατεβαινει ο μπατσος με βοηθανε να συκωσω το μηχανακι μου,με ρωταει αν εχω χτυπισει,εγω του λεω το μηχανακι,αυτος μην σε νιαζει για το μηχανακι,εσυ να εισαι καλα τωρα που εισαι ζεστος δεν το νιωθεις,μου λεει πως ειδε ολο το σκηνικο,ειναι απο το Α.Τ.Ηλιουπολεως και πως αν χρειαστω μαρτυρα θα ερθει(μου εδωσε και το ονομα μου,να ειναι καλα το παλικαρι!!) Το στορυ δεν σταματαει εδω εχει και συνεχεια... ελα που ο μπαρμπας ειναι ανασφαλιστος (!!!)εγω με το που εγινε το τροχαιο περνω αμεσως την ασφαλιστικη μου να ερθει χωρις να ξερω οτι ο μπαρμπας ειναι ανασφαλιστος.οποτε λεω πως θα κανουμε φιλικη δηλωση και πως θα ειναι ολα κομπλε!.Εν τω μεταξυ ο μπαρμπας μου λεει πως ειναι ανασφαλιστος και πως να τα βρουμε μεταξυ μας και ποσο κανει να πληρωσω και τετοια...Του λεω πας καλα η ζημια ειναι στο 3,000€ εχεις να μου τα δωσεις?πως θα ειμαι εγω καλυμενος?περιμενε να ερθει η ασφαλιστικη και θα τα βρουμε.Ερχεται λοιπον ο της INTERAMERICAN (αλλο καλο παλικαρι να ειναι και αυτος καλα) με ενα V-STROM και τον λεω το και το,τι να κανω?Και μου απαντά:

...

McTalas
13/11/2007, 19:31
Για να εισαι καλυμενος εφοσον ειναι ανασφαλιστος δεν μπορω να σου κανω φιλικη δηκωση,θα κανω μια καταγραφη του συμβαντος και θα πρεπει να ερθει η τροχαια να καταγραψει το συμβαν.Ο μπαρμπας ελεγε τα δικα του οποτε του λεω:
Ακου σε! αφου εισαι ανασφαλιστος ειναι δικο σου προβλημα εγω δουλευω και περνω 500€ μισθο και εχω ασφαλεια 530€ στην μηχανη,θα ερθει η τροχαια θα μας δωσει το χαρτι και μετα θα παμε στον μαστορα μου εκει θα σου πει το κοστος και αφου τον πληρωσεις αυτο το χαρτι τι πεταω και δεν υπαρχει συνεχεια!
Ερχεται η τροχαια καταγραφουμε το συμβαν τρωει και ενα αγγουρι 500€ και αφερεση της αδειας κυκλοφορειας και τον παιρνω και παμε στον μαστορα.Εκει του λεει πως δεν μπορει να δωσει προσφορα τωρα πρεπει να καταγραψει τις ζημιες και θα του πει απο αυριο,με μια γρηγορη εκτιμηση ειναι πανω απο 2.000€
Και συνωψιζω τις ζημιες!!

-Δεξι φερινκ σπασμενο,
-δεξι φλας σπασμενο,
-μουτρο σπασμενο,
-δεξι κοματι πανω απο το φερινκ μεταξυ του τεποζιτου.
-μπροστινο φτερο γδαρμενο απο δεξια,
- δεξι μανετα στραβωμενη και γδαρμενη,
-δεξι αντιβαρο γδαρμενο,
-δεξις καθρεπτης ελαφρως γδαρμενος,

-Αριστερο αντιβαρο γδαρμενο,
-μανετα συμπλεκτη γδαρμενη,
-αριστερο φλας
(πιθανον βαση οργανων)
πισω αριστερο μαρσπιε ελαφρως γδαρμενο
ουρα γδαρμενη πισω αριστερα!

Παιδια βαλτε ολοι μανιταρια καλα και δυναμομετριμενα !!!εμενα με γλυτωσαν,επειδη το μηχανακι επεσε στα αριστερα ολο το αριστερο φερινγκ ειναι αθυκτο!!

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηταν η πρωτη μου φορα που ειχα τροχαιο με μηχανη και ειπα να γραψω να το ευχαριστιθω :)!!

Εγω ειναι μια χαρα,λιγο το δεξι μου γονατο ειναι στουμπιγμενο,να σημειωθει πως φοραγα μπουφαν(γδαρθικε λιγο ο αριστερος αγκωνας) και γαντια και κρανος και ασ εκανα μικρη διαδρομη στην γειτονια μου.

αντε και περαστικα μου.
:wave2:

McTalas
13/11/2007, 19:32
παρτε και δυο φωτο:

111877

McTalas
13/11/2007, 19:33
,

111878

vassilis88
13/11/2007, 19:37
αφου εισαι καλα ολα οκ! το μηχανακι θα γινει ξανα καινουριο!:smilea:

SPORAKIAS
13/11/2007, 19:41
οχι ρε φιλε....
πωπω...μεγαλη μαλακια....:(
αφου εισαι καλα...:beer:

αλλα και για τη μηχανη σου ...:( ...
και στα μεγαρα το χαιρομουνα...κουκλα ειναι....
αλλα τα πλαστικα και τα σιδερα φτιαχνονται...και θα την ξανακανεις κουκλα...:winka: :beer:

για τον παππου τι να πουμε ....παλι τα ιδια...:yuck:

το χειριστηκες σωστα ολο το σκηνικο...ωραιος...ψυχραιμια θελει πανω απ'ολα...;)

περαστικα...:beer:

Sapadak
13/11/2007, 19:42
Περαστικα και αγυριστα φιλε

Εσυ να εισαι καλα.

Δεν καταλαβα ομως τι θα γινει με το παππου που ειναι ανασφαλιστος?

Οταν εκτιμηθει η ζημια απο μαστορα θα σου δωσει τα λεφτα στο χερι?

GIXXERAKIAS
13/11/2007, 19:46
Ελα ρε συ,παλι καλα που δεν χτυπησες!
Μην σκας για το μηχανακι θα γινει καινουργιο σε χρονο dt.:winka:

road spirit
13/11/2007, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Μερες τωρα διαβαζω αυτην την στηλη και ...... αλλος για μενα με
την υποσημειωση "καλο ταξιδι" ?? τι είναι αυτά που σκέφτεσαι ρε μλκ?? :confused: :rolleyes: να φας τη γλώσσα σου ρε... σύνελθε...

λεπόν, στο υπόλοιπο τώρα, περαστικά ρε σκοπελίτη, ευτυχώς εσυ δεν χτύπησες, οπότε τα άλλα φτιάχνουν...

Καλά ξεμπερδέματα με τον παππού, ελπίζω να αποζημιωθείς στο έπακρο. Μη ξεχάσεις να απαιτήσεις αποζημίωση και για το κράνος και για το μπουφάν...

περαστικά και πάλι

McTalas
13/11/2007, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Περαστικα και αγυριστα φιλε

Εσυ να εισαι καλα.

Δεν καταλαβα ομως τι θα γινει με το παππου που ειναι ανασφαλιστος?

Οταν εκτιμηθει η ζημια απο μαστορα θα σου δωσει τα λεφτα στο χερι?

Αυτος θελει να κανουμε μια φιλικη δηλωση 5 μερες μετα ωστε να προλαβει να ασφαλισει το οχημα του.τωρα κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο δεν ξερω,η τροχαια του εχει κρατησει την αδεια δεν θα φενεται οτι εχει τρακαρει??δεν ξερω.Οτι και να γινει εγω μπορω να στειλω το ΤΟΤΑ στην ασφαλιστικη μου και να αποζημιωθω απο εκει.Για την καλη μου την καρδια δεν θελω να μπλεξω το μπαρμπα σε αλλες περιπετειες,ας δουμε αυριο τι θα πει ο μαστορας και βλεπουμε.

McTalas
13/11/2007, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι είναι αυτά που σκέφτεσαι ρε μλκ?? :confused: :rolleyes: να φας τη γλώσσα σου ρε... σύνελθε...

λεπόν, στο υπόλοιπο τώρα, περαστικά ρε σκοπελίτη, ευτυχώς εσυ δεν χτύπησες, οπότε τα άλλα φτιάχνουν...

Καλά ξεμπερδέματα με τον παππού, ελπίζω να αποζημιωθείς στο έπακρο. Μη ξεχάσεις να απαιτήσεις αποζημίωση και για το κράνος και για το μπουφάν...

περαστικά και πάλι

Γιαννιό ολα μεσα στο προγραμμα ειναι ,τοσα και τοσα βλεπουμε καθε μερα.Το μπουφαν ειναι μια χαρα τωρα για το κρανος δεν ασχολουμαι δεν γ@μιεται!
σε Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση

McTalas
13/11/2007, 19:54
Οταν ειδα το μηχανακι πλαγιασμενο ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!Εχω φτυσει πολυ αιμα για να καταφερω να παρω αυτο το μηχανακι και εχω κανει παξιμαδι,ξερεται τι.Ευτυχως που ειναι μονο πλαστικα αν δεν ειχα τα μανιταρια μπορει να μου εγδερνε και τα καπακια του μοτερ.
Το καλο με ολη την υποθεση ειναι πως το σπασμενο κουστουμι θα το κρατησω θα το κολησω και θα το εχω για δευτερο να το φοραω στα μεγαρα :D

xampos
13/11/2007, 20:04
perastika file :beer:

kalesin
13/11/2007, 20:04
Αδερφε το βασικο ειναι οτι εσυ εισαι καλα.

Για να εισαι ομως 100% σιγουρος ριξε μια βολτα στο νοσοκομειο για εκεινο το γονατο. Το χαρτι του νοσοκομειου θα σου χρειαστει ετσι κ αλλιως. Καλο ειναι να υπαρχει :winka:

Τωρα σε οτι εχει να κανει με τα σιδερα... ξερω πως ποναει, πως εχεις κανει το σκατο σου παξιμαδι για να παρεις την κουκλα σου... αλλα φτιαχνονται. Κ οταν σε πιανει η τσαντιλα, κοιτα το κρανος κ το μπουφαν σου για να σκεφτεσαι τι θα μπορουσε να εχει συμβει...

Σε οτι εχει να κανει με τον παπου, νομιζω δεν μπορει να κανει τωρα ασφαλιση. Χρειαζεται η αδεια για να ασφαλισεις οχημα. Εκτος αυτου, στην περιπτωση που βρει καποιο τροπο κ τα καταφερει δεν πιστευω καμια ασφαλιστικη να ειναι χαζη κ να πληρωσει απο τη στιγμη που υπαρχει καταγεγραμμενο ατυχημα απο την τροχαια που τον εμπλεκει.

Α επισης οπλισου με υπομονη γιατι θα αρισουν να σε παιρνουν τηλεφωνο συγγενεις του παπου οι οποιοι θα υπερασπιστουν τον αθωο γερακο απο τον αλητη μηχανοβιο που ετρεχε υπερβολικα κ οδηγουσε επικινδυνα

Επισης επειδη δεν το ειδα η δεν το καταλαβα, στην καταγραφη απο την τροχαια που εχει υπογραψει, παραδεχεται το σφαλμα του; δηλωσε πως δεν κοιταξε καθολου προς τη μερια σου;

Επισης, τι αυτοκινητο ηταν; οχι οτι με νοιαζει, αλλα για να δεις αν εχει τα λεφτα για να σε πληρωσει

Αυτα τα ολιγα για αρχη

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ Κ ΑΓΥΡΙΣΤΑ

:beer: :beer: :beer:

McTalas
13/11/2007, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin

Επισης επειδη δεν το ειδα η δεν το καταλαβα, στην καταγραφη απο την τροχαια που εχει υπογραψει, παραδεχεται το σφαλμα του; δηλωσε πως δεν κοιταξε καθολου προς τη μερια σου;

Επισης, τι αυτοκινητο ηταν; οχι οτι με νοιαζει, αλλα για να δεις αν εχει τα λεφτα για να σε πληρωσει

Αυτα τα ολιγα για αρχη

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ Κ ΑΓΥΡΙΣΤΑ

ευχαριστω !!!
το οτι ειμαι καλα ειναι αυτο που με νοιαζει πανω απο ολα,απο κει και περα ολα καλα!
ο μπαρμπας απο την πρωτη στηγμη παραδεχτηκε πως φταιει,στο ΤΟΤΑ της τροχαιας αναφεραιται το συμβαν και το εχει υπογραψει.Δεν θυμαμαι τι αμαξι ειχε (ενα παρταλι ηταν) μου ειπε πως ηταν καποιος δασκαλος και πως εχει γραψει καποιο βιλβιο γλωσσας του δημοτικου(τρεχα γυρευε)Αν δεν θελει να πληρωσει στελνω το χαρτι στην ασφαλιστικη μου,εχω και τον μπατσο μαρτηρα.νομιζω πως ειμαι καλυμενος!

lamoun
13/11/2007, 20:13
Να είσαι πάντα καλά φίλε μου, ευτυχώς γλίτωσες τα χειρότερα..

Απορία, το κράνος απο που και ως που θα στο πληρώσει; Θα σου πεί "ρε φίλε αφού το πέταξες, που ξέρω οτι δεν το χάλασες εσύ;"

Πάντα όρθιος!!!

vthn
13/11/2007, 20:21
περαστικα και να μην σου ξανατυχει ποτέ!

Όποτε βλέπετε μούρη αυτοκινητου να ξεπροβάλλει τα μάτια σας δεκατέσσερα.......

el_hymador
13/11/2007, 20:44
Το σημαντικοτερο ειναι οτι εισαι εσυ καλα.

ειναι σπαστικο να βλεπεις την μηχανη σου χτυπημενη, αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα και αυτο, ολοι εχουμε βρεθει λιγο -πολυ στην ιδια θεση.

καλα ξεμπερδεματα και ποτε ξανα :wave2:

DimChios
13/11/2007, 21:39
Αουτς!!!!!! :sick:

Οχι ρε γμτ!!!

Sorry αλλα αφου δε χτυπησες, αυτο μου βγαινει!

Κριμα ρε π00στη μου!! :sad:

ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΓΜΤ! :mad:

Τα υπολοιπα σου τα ειπανε!

trigger
13/11/2007, 21:41
Αφού είσαι εσύ καλά δεν τρέχει μία, πίστεψέ με ;)
Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι!

zolotas
13/11/2007, 21:47
παρτου τα λεφτα μεχρι δεκαρα ........ελεος πια .......κουτσοι ,στραβοι ,τυφλοι οδηγανε στο δρομο

odt
13/11/2007, 21:49

-Δεξι φερινκ σπασμενο,
-δεξι φλας σπασμενο,
-μουτρο σπασμενο,
-δεξι κοματι πανω απο το φερινκ μεταξυ του τεποζιτου.
-μπροστινο φτερο γδαρμενο απο δεξια,
- δεξι μανετα στραβωμενη και γδαρμενη,
-δεξι αντιβαρο γδαρμενο,
-δεξις καθρεπτης ελαφρως γδαρμενος,

-Αριστερο αντιβαρο γδαρμενο,
-μανετα συμπλεκτη γδαρμενη,
-αριστερο φλας
(πιθανον βαση οργανων)
πισω αριστερο μαρσπιε ελαφρως γδαρμενο
ουρα γδαρμενη πισω αριστερα!

Έλεος ρε μπούστη μου, σε λίγο θα χρειάζεται να φοράμε πολυεστερικά και στο δρόμο με τόσους μλκες που κυκλοφορούν...:mad: :mad: :mad:

Περαστικά γενικώς...:beer: :beer:

filipp0s
13/11/2007, 22:04
ρε τον Μπουστη τον παππού... :mad:

Πάλι καλά που έχεις μάρτυρες και ενεργησες σωστά (με τοτα, κτλ.) και βέβαια πάνω από όλα, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕΣ!

καλα ξεμπερδέματα...:wave2: :wave2:

McTalas
13/11/2007, 22:40
Σας ευχαριστω πολυ ολους !!!
Δεν εχω διαθεση να κινηγισω τον μπαρμπα,εγω το μονο που θελω ειναι να γινει το μηχανακι μου αγρατζουνιστο οπως ηταν.Και να γινει γρηγορα!

και το κορθφαιο ειναι που ο μπαρμπας ρωταει τον μαστορα ποσο κανει καινουργιο το μηχανακι,11.500€ του λεει,και γυρναει σε μενα και μου λεει παιδακι μου με 9.000 περνεις αμαξι!:D :D ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΜΑΞΙ ΡΕ!!! ουστ!

zuki1000k5
13/11/2007, 22:49
Filaraki IPOMONI kai to mixanaki tha einai pali san kainourgio!

Ante k pote ksana tetoia!!!

mako
13/11/2007, 23:33
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
[B]
Δεν εχω διαθεση να κινηγισω τον μπαρμπα,εγω το μονο που θελω ειναι να γινει το μηχανακι μου αγρατζουνιστο οπως ηταν.Και να γινει γρηγορα!

Πρωτα απο ολα χαιρομαι που εισαι καλα. Τα περισσοτερα που θα ηθελα να σου πω, στα εχουν γραψει ηδη. Εχε το νου σου η ιστορια ειναι λιγο περιεργη! Το πρωτο περιπολικο γιατι εφυγε???? Ασχετα αν θελεις να κυνηγισεις το "μπαρμπα", μην χαλαρωσεις. Εχω τρακαρει σε παρομοια φαση (βγηκε απο στοπ), μου ειπε οτι φταιει και μετα (απο την επομενη) εβγαζα καπνους απο τα αφτια γιατι τα γυρισε! Ευτυχως ειχα μαρτυρες οπως και εσυ!!! Καλη τυχη και γρηγορα κοντα μας (Μεγαρα).:wave2:

McTalas
13/11/2007, 23:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
[B]

Πρωτα απο ολα χαιρομαι που εισαι καλα. Τα περισσοτερα που θα ηθελα να σου πω, στα εχουν γραψει ηδη. Εχε το νου σου η ιστορια ειναι λιγο περιεργη! Το πρωτο περιπολικο γιατι εφυγε???? Ασχετα αν θελεις να κυνηγισεις το "μπαρμπα", μην χαλαρωσεις. Εχω τρακαρει σε παρομοια φαση (βγηκε απο στοπ), μου ειπε οτι φταιει και μετα (απο την επομενη) εβγαζα καπνους απο τα αφτια γιατι τα γυρισε! Ευτυχως ειχα μαρτυρες οπως και εσυ!!! Καλη τυχη και γρηγορα κοντα μας (Μεγαρα).:wave2:

νικολα το πρωτο περιπολικο δεν ηξερε πως ο μπαρμπας ηταν ανασφαλιστος,και αφου δεν υπηρχαν τραυματιες εφυγε ισως να θεωρισε πως το θεμα θα λυνωταν μεσω φιλικησ δηλωση.ο μπατσος μου εδωσε τα στοιχεια του και μου ειπε αν χρειαστω μαρτυρα θα ερθει κτλ κτλ. τωρα γιατι εφυγε δεν ξερω?δεν ηταν της τροχαιας δεν ξερω αν εχει καμια σχεση αυτο?Να μην πολυλογω παλι τα εκανα ολα σωστα (νομιζω) καταγραφη στην ασφαλιστικη,καταγραφη απο την τροχαια.κτλ ας ελπισουμε να μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα.

Τελικα αυριο θα παμε στα μεγαρα?εμεθες τι καιρο θα κανει?
Μαλον θα ερθω με το μωρο μου σακατεμενο να το δειτε και απο κοντα.

dodos 900
13/11/2007, 23:57
Ευτυχώς που είσαι καλά.Δέν είναι και δικό σου το φταίξιμο,η μηχανή θα γίνει όπως πρίν άρα
όλα εντάξει.:) Άντε,μας τρόμαξες βραδυάτικα με τον πρόλογο σάν να βλέπαμε θρίλερ!:lol:

Θα τα πούμε σύντομα!:beer: :wave2:

McTalas
13/11/2007, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Ευτυχώς που είσαι καλά.Δέν είναι και δικό σου το φταίξιμο,η μηχανή θα γίνει όπως πρίν άρα
όλα εντάξει.:) Άντε,μας τρόμαξες βραδυάτικα με τον πρόλογο σάν να βλέπαμε θρίλερ!:lol:

Θα τα πούμε σύντομα!:beer: :wave2:
tnx ρε θοδωρα! τελικα τι θα κανουμε αυριο,θα παμε μεγαρα?
παρε κανα τηλεφωνο το πρωι!αν εχει καλο καιρο...

dodos 900
14/11/2007, 00:00
Α,άν είναι για μέγαρα αύριο,μέσα!Θα τηλ.το πρωί.:beer:

devil's animal
14/11/2007, 00:40
παλι τα ιδια θα πω..αλλα αφου ειναι σημαντικα, καλο ειναι να ξαναγραφτουν.

μετα απο μια πτωση-τρακαρισμα κ.λ.π (φτου,φτου μακρυα απο ολους),

πρωτα κοιταμε να ειμαστε εμεις καλα (ψυχολογικα το ξερω οτι ειναι δυσκολο),τα σωματικα τραυματα ομως ειναι αυτα που πονανε, ταλαιπωρουν, αφηνουν κουσουρια, ειναι μη αναστρεψιμα... (ξανα μανα φτου,φτου)

δευτερον κοιταμε τα υλικα,τα οποια ειναι τα παρταλια μας, οι κουβαδες μας,οι ματρακαδες, τα παλιοσιδερα και οπως αλλιως θελετε πειτε τα.

Ειδικα την πρωτη φορα ποναει να την βλεπεις την κουκλα σου κατω...την δευτερη νευριαζεις πολυ, την τριτη στεναχωριεσαι αλλα το ξεπερνας σε μια μερα, την τεταρτη αρχιζεις "το παλιομπ0υρδελο βροντηξε παλι":lol: ε, απο την πεμπτη και μετα συνηθιζεις και βαζεις και ενα πολυεστερικο ή καμια παλιατζουρα επανω και το γραφεις στα @@ σου κανονικα.:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

περα απο την πλακα,αφου εισαι καλα μην αγχωνεσαι ολα σιωνουν.

Θα σου ελεγα να τα βρεις μαζι του και να πληρωσει τον μαστορα..και να μην μπλεξεις με ταμεια δημοσιου (νομιζω συγκαταλεγονται σε αυτα ολοι η μη ασφαλισμενοι, μεθυσμενοι κ.λ.π)

καλα κουραγια!

orangefactor
14/11/2007, 00:44
Σας ευχαριστω πολυ ολους !!!

και το κορθφαιο ειναι που ο μπαρμπας ρωταει τον μαστορα ποσο κανει καινουργιο το μηχανακι,11.500€ του λεει,και γυρναει σε μενα και μου λεει παιδακι μου με 9.000 περνεις αμαξι!:D :D ΡΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΜΑΞΙ ΡΕ!!! ουστ!
ωραιος!

τωρα για την στουκα τι να σου πω...υπομονη κ θα γινει παλι κουκλα(εγω τραβιεμαι εναμιση μηνα τωρα γμτ)πετυχες κ περιπτωση!αφου εισαι καλα τα αλλα ειναι λεπτομερειες.το κρανακι τι εφταιγε?

McTalas
14/11/2007, 00:45
tnx stayro na eisai kala!!
nomizv pws esy eisai o pio eidikos gia tetoia themata:D !

kai pali eyxaristw!

:wave2: :beer: :beer:

devil's animal
14/11/2007, 01:02
tnx stayro na eisai kala!!
nomizv pws esy eisai o pio eidikos gia tetoia themata:D !

kai pali eyxaristw!

:wave2: :beer: :beer:

και που να 'ξερες....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

απο κοντα καποια στιγμη.
:beer: :beer:

take care....

cartman
14/11/2007, 01:53
Έλα ρε φίλε :(
Μην στεναχωριέσαι μαν συμβαίνουν αυτά. Ευτυχώς που είσαι εσύ καλά! Το μηχανάκι θα φτιαχτεί, σαν καινούργιο θα γίνει! Λίγο πολύ τέτοιες πτώσεις συμβαίνουν συχνά στην ζούγκλα της πόλης...μην το σκέφτεσαι ρε! Και εγώ την έπαθα πριν 2 εβδομάδες περίπου σαν και εσένα, αλλά με λιγότερες ζημιές! Έχεις και καλονή εσύ όπως και να το κάνουμε θέλει $$$ :D
Περαστικά και εύχομαι να στο φτιάξουν γρήγορα!!!

Ζεύκας
14/11/2007, 03:19
...

:eyepop:

Μαλάκα ποιός μας έχει καταραστεί!

Ρε μη σκάς, δε θα μπεις κ μέσα οικονομικά, νταξ λίγο καιρό ταλαιπωρία θα φας κ όλα οκ!

ούτως ή αλλώς ποιός μοτοσυκλετιστής δεν τα έχει περάσει αυτά?

α κ που'σαι να δηλώσεις μπουφάν, γάντια (το κράνος μαλακία σου που το πέταξες) στον εμπειρογνώμονα να πάρεις λεφτά κ από κει! (ελπίζω να έχεις κρατήσει αποδείξεις)

Ιδέα: ρε μπας να βγώ κ εγώ με την πολεμική μου εξάρτηση να πέσω κατα λάθος σε κανά γέρο ή καμιά κοπελίτσα κ μετά να ρίξω το φταίξιμο σ'αυτούς? :lol:

:beer: :beer:

makis206
14/11/2007, 07:18
Περαστικά κι αγύριστα νά'ναι Γιώργη !

Και καλά ξεμπερδέματα !:beer:

Ταξιδευτής
14/11/2007, 10:01
Γμτ, ΠΑΛΙ στραβο και αναποδο;;; :( ΠΡΟΣΕΧΤΕ ρε αδελφια!

Οσο για τον παππου, κυνηγησε τον μεχρι να σε αποζημιωσει. Τελος.

Εγω θελω να σταθω σε κατι αλλο: η διασταυρωση οπου τρακαρες ειναι "καρμανιολα"! :mad: :mad:
Επειδη μενω στην περιοχη, περναω απο εκεινο το σημειο σχεδον καθημερινα. Οσοι ειναι στον καθετο ΠΑΝΤΑ βγαινουν τσαμπουκαλιδικα στη μεση της λεωφορου για να περασουν καθετα, αλλα επειδη 99 στις 100 φορες το ρευμα που ερχεται στην πλατεια ειναι πηγμενο, ΔΕΝ μπορουν να περασουν απεναντι, με αποτελεσμα να μπαινεις στη λεωφορο και να βλεπεις φατσα καρτα ενα ΤΡΙΜ@Λ@Κ@ να εχει κλεισει το ρευμα σου και να καθεται εκει σαν το φυτο!!! :mad: :mad: :mad:

Με την ιδια λογικη οποιος περιμενει στο σημειο που ειναι το βενζιναδικο κ ηταν ο παππους, βγαινει σιγα σιγα και κλεινει το ρευμα ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ οτι εσυ που βγαινεις απο πλατεια στην λεωφορο θα περιμενεις.

Εχω ριξει μουτζες και καταρες εκει...... Να φαν κ οι κοτες!:mad:

Συμβουλη προς ΟΛΟΥΣ: Παιδια, αποφευγετε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ την κεντρικη κωλοπλατεια της Ηλιουπολης! :mad: :mad: Γινεται της μουρλης ΠΑΝΤΑ!

Tpap
14/11/2007, 10:22
θα το φτιαξεις, φιλε δεν ειναι τιποτε..σου μεινε κ εξτρα κουστουμακι!
Το θεμα ειναι οτι βγηκες αγρατζουνιστος.
Κ εγω εδω κοντα μενω και βλεπω συνεχως τους βλακες τι κανουν..

McTalas
14/11/2007, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
:...:
Ευχαριστω πολυ παιδια !!
Ενταξει ειμαι τωρα,το ξεπερασα και αφου δεν εχει κατι το σοβαρο ολα οκ!
Αλλα μπαμπη οταν ειδα την μηχανη κατω...εκει επαθα το εγκεφαλικο και σουταρα το κρανος για να μην σκασω κανα μπουκετο στον παπου και τον στειλω μια ωρα αρχιτερα!!!Το μπουφαν ειναι μια χαρα,οσο για το κρανος δεν επαθε τιποτα περα απο αυτα που ειχε!Εν το μεταξυ μετα που ειδα εσενα να πεφτεις σκεφτομουν καθε μερα πως θα ειναι η πρωτη μου πτωση,ευτυχως ηταν ανωδυνη και "τσαμπα"

Στατιστικα να το παρεις επειδη οδηγω καθε μερα επρεπε καποια στιγμη να με ριξουν.Εγω και πλαι καλα που με χτυπισε γιατι σκεφτητε να φρεναρα αποτομα να γλυστραγα και να επεφτα μονος μου :eyepop: ποιος θα με πληρωνε??

Ρε παιδια να τωτησω και κατι αλλο,πχ στα αντιβαρα εγιναν κατι γρατζουνιες και εγω θελω να τα αλλαξω γιατι ειμαι σκαλωμενος οπως και η μανετα του συμπλεκτη,υπαρχει περιπτωση αν παμε μεσω ασφαλιστηκης να μην μου τα αλλαξουν??

Σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση σας ευχομαι ποτε να μην σας το ανταποδωσω!!!

DimChios
14/11/2007, 12:08

Ρε παιδια να τωτησω και κατι αλλο,πχ στα αντιβαρα εγιναν κατι γρατζουνιες και εγω θελω να τα αλλαξω γιατι ειμαι σκαλωμενος οπως και η μανετα του συμπλεκτη,υπαρχει περιπτωση αν παμε μεσω ασφαλιστηκης να μην μου τα αλλαξουν??

Πρεπει να στα αλλαξουν κανονικα! Δεν την ειχες γρατζουνισμενη ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ μοτοσυκλετα και δεν την ειχες για να πεσεις απο μαλακια αλλου!

:winka: :wave2:

apav
14/11/2007, 12:14
Περαστικά! :wave2:

marios_1977
14/11/2007, 13:21
Καλησπερα φιλε μου.

Μια παρατιρηση εχω να κανω.

Σημερα μου εφεραν το ασφαλιστηριο και μεσα μια παραγραφος αναγραφει

Υλικες ζημιες απο ανασφαλιστο οχημα .............

Στο δικο σου συμβολαιο αναγραφετε κατι τετοιο?

Μάριος

McTalas
14/11/2007, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios_1977
Καλησπερα φιλε μου.

Μάριος

Φυσικα και το αναφερει,και εχω κανει ολες τις απαραιτητες ενεργειες ωστε να ειμαι καλυμενος και να αποδεικνυεται η υπαιτηοτητα του αλλου!!

dimokritos
14/11/2007, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios_1977
Καλησπερα φιλε μου.

Μάριος

αν δεν κάνω λάθος, σε όλα τα συμβόλαια αναφερεται αυτό. η αποζημίωση βγαίνει απο το επικουρικό ταμείο.

ΥΓ. περαστικά φίλε, και μακρυά από ηρεμιστικά... μετά συνηθίζεις :wave2:

vangelis 64
14/11/2007, 13:43
Περαστικά αδερφέ.Περαστικά κι αγύριστα να είναι.Το όλο θέμα είναι πως εσύ είσαι υγιής.

Καλά ξεμπερδέματα με τον μπάρμπα και για το μηχανάκι μη σκάς,θα ξαναγίνει καινούργιο.:wave2:

LINA
14/11/2007, 13:49
το επικουρικο ασφαλειων το εχεις ακουσει? ρωτα τον ασφαλιστη σου !!! για ανασφαλιστα οχηματα .... κτλ....

να σαι καλα

Operater
14/11/2007, 14:41
Να σαι καλά ΜcTalas... Νομίζω μπορεί να σε καλύψει το επικουρικό
αλλά όχι όλο το μέρος των χρημάτων! Και συνήθως αργεί! :wave2:

McTalas
14/11/2007, 16:38
λοιπον πηγα απο τον μαστορα και το κοστολογιο ειναι 3.300€ χωρις εργατικα και χωρις να δει αν εχει παθει κατι απο μεσα!!!

απο οτι ξερω η ασφαλεια καλυπτει μεχρι 9.000 (για ανασφαλιστο),
δεν καταλαβατε καλα θα με πληρωσει μεχρι το τελευταιο eurocent !!
και δεν εχω σκοπο να βγαλω λεφτα ουτε να παρω κατι παραπανω απο το να γινει το μηχανακι μου οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ηταν !!!

TROOPER
14/11/2007, 18:55
ωπα ρε γιωργη.

περαστικα ρε φιλαρακι !!!!τι να πω...καλα ξεμπερδεματα ευχομαι και οσο το δυνατον συντομοτερα !!!!!!!

346iason
14/11/2007, 19:26
Παιδια να πατε να κανετε οσοι δεν το εχετε κανει στην ηδη ασφαλειασας και μια ασφαλιση για ανασφαλιστο οχημα.ειναι καπου 10-30 ευρο τον χρονο επιπλεον στην υπαρχον ασφαλεια.Απλα τα λεφτα τα παιρνεις απο την ασφαλιστηκησου για τις ζημιες η σωματικες βλαβες και μετα η ασφαλιστικη κυνηγαει τον μαλακα ανασφαλιστο.Ουτε να τρεχεις ουτε τιποτε.Ρωτηστε τον ασφαλιστησας.

road spirit
15/11/2007, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από 346iason
Παιδια να πατε να κανετε οσοι δεν το εχετε κανει στην ηδη ασφαλειασας και μια ασφαλιση για ανασφαλιστο οχημα.ειναι καπου 10-30 ευρο τον χρονο επιπλεον στην υπαρχον ασφαλεια.Απλα τα λεφτα τα παιρνεις απο την ασφαλιστηκησου για τις ζημιες η σωματικες βλαβες και μετα η ασφαλιστικη κυνηγαει τον μαλακα ανασφαλιστο.Ουτε να τρεχεις ουτε τιποτε.Ρωτηστε τον ασφαλιστησας.
ωραίος! δεν το ήξερα οτι μπορεί να γίνει αυτό
:a013:

McTalas
15/11/2007, 16:45
Παιδια να πατε να κανετε οσοι δεν το εχετε κανει στην ηδη ασφαλειασας και μια ασφαλιση για ανασφαλιστο οχημα.ειναι καπου 10-30 ευρο τον χρονο επιπλεον στην υπαρχον ασφαλεια.Απλα τα λεφτα τα παιρνεις απο την ασφαλιστηκησου για τις ζημιες η σωματικες βλαβες και μετα η ασφαλιστικη κυνηγαει τον μαλακα ανασφαλιστο.Ουτε να τρεχεις ουτε τιποτε.Ρωτηστε τον ασφαλιστησας

Λοιπον μιας και αρχιζω να γινομαι ειδικος το κοστος ανα εξαμηνο για ασφαλιση απο ανασφαλιστο οχημα ειναι 2,98€ !!!

ωπα ρε γιωργη.

περαστικα ρε φιλαρακι !!!!τι να πω...καλα ξεμπερδεματα ευχομαι και οσο το δυνατον συντομοτερα !!!!!!!
Αστα ρε Γιωργο γκαντεμια !!! ευχαριστω πολυ φιλε αφου δεν χτυπισα δεν τρεχει μια ειδικα τωρα που ξεπερασα το πρωτο σοκ!

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Παει σημερα ο μπαρμπας στον μαστορα και του λεει την τιμη και παθενει το εγκεφαλικο !!! αρχιζει να φωναζει και λεει εγω δεν πληρωνω τιποτα και ας μου κανει μηνυση.οποτε μηλισα με την ιντεραμερικαν και αυριο τους παω το χαρτι της τροχαιας και προχωραμε τις διαδικασιες!αφου δεν θελει να δωσει τα λεφτα σε μενα ας τα δωσει στην ιντεραμερικαν μετα απο ενα χρονο με δικαστιρια και με εξοδα δικηγορων και τοκους,ας πληρωσει κανα 8,000€ να βαλει μυαλο!!

Ρε παιδια μια συμβουλη :Οσο και να σας παρακαλαει οσο και να σας εγγυηται πως θα σας αποζημιωσει, παντα μα παντα προσπαθηστε ν αειστε οσο το δυνατον καλυμενοι!!Εμενα μου ελεγε και μου ξαναελεγα πως θ αμε πληρωσει και το ενα και το αλλα και να εδω πιο κατω μενω και ειμαι γνωστος στην Ηλιουπολη και μπλα-μπλα-μπλα και τωρα μου τα γυρναει.Ευχαριστω τον θεο που μου εκοψε και καλεσα την τροχαια. εγω ο μαλακας τον λυπηθικα και δεν ηθελα ν α μπλεξει παραπανω.Αρχικα ηθελα μονο να ξαναγινει η μηχανη οπως πριν.τωρα θα τον :a021: στεγνα και ανευ σιελου !!! και το κρανος θα μου πληρωσει και καθε νομιμο δικαιωμα μου!!

θα σας κραταω ενημερους και να προσεχετε παιδια να γλυτωνεται τις περιπετειες !!

sergiosm
15/11/2007, 17:02
Αυτος θελει να κανουμε μια φιλικη δηλωση 5 μερες μετα ωστε να προλαβει να ασφαλισει το οχημα του.τωρα κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο δεν ξερω,η τροχαια του εχει κρατησει την αδεια δεν θα φενεται οτι εχει τρακαρει??δεν ξερω.Οτι και να γινει εγω μπορω να στειλω το ΤΟΤΑ στην ασφαλιστικη μου και να αποζημιωθω απο εκει.Για την καλη μου την καρδια δεν θελω να μπλεξω το μπαρμπα σε αλλες περιπετειες,ας δουμε αυριο τι θα πει ο μαστορας και βλεπουμε.

Αυτό είναι απάτη κατά της ασφαλιστικής του και δεν έχεις κανένα λόγο να τον βοηθήσεις να την κάνει.

Αυτό μας έλειπε να μπλέξεις κιόλας ...

Ας πρόσεχε να ήταν ασφαλισμένος ...

Εξάλλου εσύ, αν δεν βγάλεις τελικά άκρη με τον παππού, μπορείς να αποζημιωθείς από το επικουρικό ...

McTalas
15/11/2007, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αυτό είναι απάτη κατά της ασφαλιστικής του και δεν έχεις κανένα λόγο να τον βοηθήσεις να την κάνει.

Αυτό μας έλειπε να μπλέξεις κιόλας ...

Ας πρόσεχε να ήταν ασφαλισμένος ...

Εξάλλου εσύ, αν δεν βγάλεις τελικά άκρη με τον παππού, μπορείς να αποζημιωθείς από το επικουρικό ...

Δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομυριο να το κανω αυτο, αστον να παρακαλαει και τωρα που μου το παιζει ζορικος θα τσουξει να του πειτε !!!

apav
15/11/2007, 17:37
Προχώρα και καλή συνέχεια (που θα την έχεις). :wave2:

mako
15/11/2007, 18:29
[B]

Πρωτα απο ολα χαιρομαι που εισαι καλα. Τα περισσοτερα που θα ηθελα να σου πω, στα εχουν γραψει ηδη. Εχε το νου σου η ιστορια ειναι λιγο περιεργη! Το πρωτο περιπολικο γιατι εφυγε???? Ασχετα αν θελεις να κυνηγισεις το "μπαρμπα", μην χαλαρωσεις. Εχω τρακαρει σε παρομοια φαση (βγηκε απο στοπ), μου ειπε οτι φταιει και μετα (απο την επομενη) εβγαζα καπνους απο τα αφτια γιατι τα γυρισε! Ευτυχως ειχα μαρτυρες οπως και εσυ!!! Καλη τυχη και γρηγορα κοντα μας (Μεγαρα).:wave2: QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mako

Αυτο το θυμασαι????? Ελπιζω να ξεμπλεξεις γρηγορα!!!!!!!:wave2:

McTalas
15/11/2007, 18:42
QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mako

Αυτο το θυμασαι????? Ελπιζω να ξεμπλεξεις γρηγορα!!!!!!!:wave2:

το περιμενα νικολα,το περιμενα αλλα θα τον φτιαξω ομορφα,κατσε να παω αυριο απο την ιντεραμερικαν και θα δει τι ομορφα!Θα μου πληρωσει και το κρανος και ας εχει μονο κατι γρατζουνιες!

υγ.προχτες δεν ηρθα μεγαρα λογο καιρου και δουλειας,αλλα την αλλη τεταρτη θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος θα ειμαι εκει !!!

υγ.τελικα τι κρανος να παρω ρε νικολα??

TROOPER
15/11/2007, 19:00
Αρχικα ηθελα μονο να ξαναγινει η μηχανη οπως πριν.τωρα θα τον :a021: στεγνα και ανευ σιελου !!! και το κρανος θα μου πληρωσει και καθε νομιμο δικαιωμα μου!!

να δανειστω τον τιτλο απο το 1ο αλμπουμ των slayer...................

SHOW NO MERCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:evil:

mako
15/11/2007, 19:11
το περιμενα νικολα,το περιμενα αλλα θα τον φτιαξω ομορφα,κατσε να παω αυριο απο την ιντεραμερικαν και θα δει τι ομορφα!Θα μου πληρωσει και το κρανος και ας εχει μονο κατι γρατζουνιες!

υγ.προχτες δεν ηρθα μεγαρα λογο καιρου και δουλειας,αλλα την αλλη τεταρτη θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος θα ειμαι εκει !!!

υγ.τελικα τι κρανος να παρω ρε νικολα??

Το κρανος οπως ξερεις μετα απο πτωση, δεν το ξαναφορας. Εστω και ενα σημαδακι να εχει στο παιρνουν καινουργιο. Το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα (πουχα-παπουτσια κλπ), μην τα ξαναλεμε!!!!! Αστον να χτυπιεται οτι το κρανος το κοπανισες κατω!!!! Μην γραφουμε περισσοτερα, τα αλλα απο κοντα.-:wave2:

cityfly
16/11/2007, 19:10
Το κρανος οπως ξερεις μετα απο πτωση, δεν το ξαναφορας. Εστω και ενα σημαδακι να εχει στο παιρνουν καινουργιο. Το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα (πουχα-παπουτσια κλπ), μην τα ξαναλεμε!!!!! Αστον να χτυπιεται οτι το κρανος το κοπανισες κατω!!!! Μην γραφουμε περισσοτερα, τα αλλα απο κοντα.-:wave2:

λεπτομέρειες
δεν υπάρχει λόγος να αρνηθείς ότι το κράνος το κοπάνησες κάτω

αρκεί να τους ξεκαθαρίσεις ότι ΠΡΙΝ το κοπανήσεις εσύ κάτω κοπάνησε στην άσφαλτο από την πτώση

McTalas
16/11/2007, 23:30
Σηγα μην θυμαται ο μπαρμπας αν κοπανησα το κρανος κατω ή οχι!!
Με το που με ειδε να βγαζω αφρους και θα κατεβαζω καντυλια αλαξε 15,000,000 χρωματα !!!

Σημερα πηγα και απο την ασφαλιστικη,την τεταρτη εχω ραντεβου με τον πραγματογνωμονα να γινει η εκτημηση της ζημιας και να δουμε μετα τι διαδικασιες χρειαζονται.
Αντε ρε φουστη μου να δω ποτε θα ξεμπλεξω.
Περασα και απο το Α.Τ. Ηλιουπολης να βρω και το μπατσο για μαρτυρα ολλα κομπλε,αχρειαστος να μεινει!

(σημ. Στο τμημα παιδια επαθα μεγαλη πλακα!!Δεν εχω ξαναδει πιο ομορφες μπατσινες :eyepop:
και δεν ηταν ξανθιες,μου επεσε το σαγονι αφου με ρωταγανε τι θελω και εγω δεν μπορουσα να πω λεξη ,μονο κατι ηχους εβγαζα:lol: :lol: )

makis206
16/11/2007, 23:33
(σημ. Στο τμημα παιδια επαθα μεγαλη πλακα!!Δεν εχω ξαναδει πιο ομορφες μπατσινες :eyepop:
και δεν ηταν ξανθιες,μου επεσε το σαγονι αφου με ρωταγανε τι θελω και εγω δεν μπορουσα να πω λεξη ,μονο κατι ηχους εβγαζα:lol: :lol: )

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

McTalas
16/11/2007, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

maki pare to ploio avrio kai ela na tis deis den perigrafete !!!!!

McTalas
16/11/2007, 23:41
Στις ζημιες να συμπληρωσουμε και το ψηγειο που τον πηρε :blush: και το καταλαβα σημερα οταν κολησα στην κινηση και εφτασε 122 οC !!!!!!

αχ! ατιμη ΕΛ.ΑΣ φωτιες που μας εβαλες!!!!

makis206
16/11/2007, 23:44
maki pare to ploio avrio kai ela na tis deis den perigrafete !!!!!

Θα φέρω και υλικό απ'τα Ζωνιανά μπας και φάω κανα ισόβιο :lol: :lol: :lol:

:beer:

crewdriver
20/11/2007, 15:53
περαστικα στη μικρη σου!τελικα με τον εξοπλισμο σου τι θα γινει??τα πληρωνει ολα??γιατι αν ειχες κρανος 600+ ευρω και αλλα τοσα για μπουφαν κλπ....!

McTalas
20/11/2007, 15:58
το θεμα ειναι η μηχανι να γινει οπως ηταν πριν!!! αγρατζουνιστη!!!!!!!!

το μπουφαν δεν επαθε τιποτα!το κρανος ειναι ενα AGV K-Series και εκανε 180€ (εχω και την αποδειξη) το οποιο απ'εξω φαινεται μια χαρα αλλα θα το αλλαξω.αυτο που θα παρω θα εχει ~550€.
αυριο εχω ραντεβου με την ασφαλιστικη στον μαστορα μου για εκτιμηση της ζημιας και για να δουμε πως θα παει το πραγμα.

stefanos
20/11/2007, 16:06
Ρώτα τον ασφαλιστή σου τι πρέπει να κάνεις για να αποζημειωθείς απο το ειδικό ταμείο των ασφαλιστικών και παράτα τον παππού να κόψει το κεφάλι του.
Θα μπλέξεις και μετά μπορεί να είναι αργά.
Τι με ασφάλεια τι χωρίς τα ίδια τρεξίματα θα έχει ο παππούς.
Δεν μπορεί να ασφαλίσει νόμιμα το αυτοκίνητο χωρίς άδεια και το χαρτί της τροχαίας που κρατάς έχει ημερομηνία.
Δεν είχαι χαζές οι ασφαλιστικές.
Χώρια που μπορεί να τα γυρίσει.
Κανένας δεν υπολογίζει πόσο ακριβά είναι τα μηχανάκια.

Και αφού δεν χτύπησες μια χαρά όλα.:wave2:

McTalas
20/11/2007, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ρώτα τον ασφαλιστή σου τι πρέπει να κάνεις για να αποζημειωθείς απο το ειδικό ταμείο των ασφαλιστικών και παράτα τον παππού να κόψει το κεφάλι του.
Θα μπλέξεις και μετά μπορεί να είναι αργά.
Τι με ασφάλεια τι χωρίς τα ίδια τρεξίματα θα έχει ο παππούς.
Δεν μπορεί να ασφαλίσει νόμιμα το αυτοκίνητο χωρίς άδεια και το χαρτί της τροχαίας που κρατάς έχει ημερομηνία.
Δεν είχαι χαζές οι ασφαλιστικές.
Χώρια που μπορεί να τα γυρίσει.
Κανένας δεν υπολογίζει πόσο ακριβά είναι τα μηχανάκια.

Και αφού δεν χτύπησες μια χαρά όλα.:wave2:

ο παππους μας τα γυρισε...,με την ασφαλιςστικη θα τα πω αυριο οποτε και θα μαθω λεπτομεριες πως και γιατι.αντε να δουμε!
αφου δεν μου εσπασε κανα ποδι μια χαρα ειμαι.επρεπε να παω σε νοσκομειο αλλα δεν ηξερα...

Operater
20/11/2007, 16:15
Γδάρτον! :mad:

Πρέπει να στο κάνει καινούριο! :mad:

mako
20/11/2007, 19:05
Καμμια μηνυσουλα σου περασε απο το μυαλο, για ψυχικη οδυνη κλπ???????:wave2:

McTalas
20/11/2007, 19:10
Καμμια μηνυσουλα σου περασε απο το μυαλο, για ψυχικη οδυνη κλπ???????:wave2:

Νικο ειληκρινα δεν με ενδιαφερει...Δεν θελω να τον κυνηγισω τον (μπιιιιι!) Δεν θελω!Το μονο που θελω ειναι το μηχανακι μου ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ, ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ !!!! απο εκει και περα θα τον διακορευσει η ασφαλιστικη μου.:a021:

mako
20/11/2007, 19:24
Κατι παραπανω θα ξερεις εσυ!!! Εγω στα ειπα και ελπιζω μονο να μην τραβηχτεις σαν το λαστιχο!!!!:wave2:

McTalas
20/11/2007, 19:27
Κατι παραπανω θα ξερεις εσυ!!! Εγω στα ειπα και ελπιζω μονο να μην τραβηχτεις σαν το λαστιχο!!!!:wave2:
μακαρι ρε νικολα,μακαρι!
αυριο θα μαθουμε,που εχω ραντεβου με στο συνεργειο.
Παρολα αυτα μαλον θα ερθω και μια βολτα απο τα μεγαρα να πω ενα γεια !!

blackbusa
20/11/2007, 19:58

Στατιστικα να το παρεις επειδη οδηγω καθε μερα επρεπε καποια στιγμη να με ριξουν.Εγω και πλαι καλα που με χτυπισε γιατι σκεφτητε να φρεναρα αποτομα να γλυστραγα και να επεφτα μονος μου :eyepop: ποιος θα με πληρωνε??

Θεωριτικα παντα......και παλι αυτος θα σε πληρωνε,αρκει να ειχες μαρτυρες βεβαια να το αποδυκνειουν αυτο.......απο την στιγμη που παραβιασε στοπ (αυτο δεν εκανε?) δεν ειναι 1000% απαραιτητη η συγκρουση.....γιατι και παλι παρανομια εκανε....αλλα μετα εκει μπλεκεις και πιασε το αυγο και κουρευτο......εχει τυχει σε γνωστο και πληρωθηκε........:wave2:

@ ταξιδευτης....της μουρλης γινεται παντου....αρα προσοχη παντου και παντα....

346iason
20/11/2007, 23:11
μακαρι ρε νικολα,μακαρι!
αυριο θα μαθουμε,που εχω ραντεβου με στο συνεργειο.
Παρολα αυτα μαλον θα ερθω και μια βολτα απο τα μεγαρα να πω ενα γεια !!

Εγω λεω οτι παραεισαι καλος με αυτο το καθικη που λεγετε και ειναι παππους.Χεστηκα αν ειναι ο αλλος 60.70 η και 90.Για μενα πηγε να σε σκωτωσει και απο τυχη το οτι δεν ετρεχες εισαι εδω τωρα και τα λες σε μας.Καταρχην τοι οτι ειναι ανασφαλιστος φενεται ποσο καθικη ειναι και ποσο υπολογιζει τους αλλους.πρεπει για μενα να τον τρεξεις και να του τα παρεις πολυ χοντρα γιατι αυριο αυτο το καθαρμα θα βγει και μπορει να μην τραυματισει αλλα και να σκωτωσει κανενα παιδακι,οικογενειαρχη κτλπ κτλπ.
οποτε μην παραεισαι καλος τρεξετον μπας και βαλει μυαλο και σωσεις κανενα παιδακι απο δαυτον.

McTalas
20/11/2007, 23:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από 346iason
Εγω λεω οτι παραεισαι καλος με αυτο το καθικη που λεγετε και ειναι παππους.Χεστηκα αν ειναι ο αλλος 60.70 η και 90.Για μενα πηγε να σε σκωτωσει και απο τυχη το οτι δεν ετρεχες εισαι εδω τωρα και τα λες σε μας.Καταρχην τοι οτι ειναι ανασφαλιστος φενεται ποσο καθικη ειναι και ποσο υπολογιζει τους αλλους.πρεπει για μενα να τον τρεξεις και να του τα παρεις πολυ χοντρα γιατι αυριο αυτο το καθαρμα θα βγει και μπορει να μην τραυματισει αλλα και να σκωτωσει κανενα παιδακι,οικογενειαρχη κτλπ κτλπ.
οποτε μην παραεισαι καλος τρεξετον μπας και βαλει μυαλο και σωσεις κανενα παιδακι απο δαυτον.

ετσι οπως το θετεις το θεμα δεν εχεις αδικο.Ετσι και αλλιως θα τον σκισει η ιντεραμερικαν,μεσω ασφαλιστικης δεν μπορω να διεκδικισω κατι αλλο,αρπαξε και μια 500αρα απο την τροχαια και του πηραν την αδεια,κατσε να δω τι θα μου πει η ασφαλιστικη αυριο και βλεπουμε.τελος παντων ισως τελικα να ειμαι παρα πολυ καλος

jen
21/11/2007, 10:19
Η μηχανή σου είναι πολύ όμορφη!! :)
Εχω περάσει αρκετά απογεύματα ξεροσταλιάζοντας έξω από μαγαζί που την είχε βιτρίνα... :eyepop:
(Μέχρι που ήρθε το τζιξερ και ... :a07: )
Πραγματική κούκλα!
Θα ξαναγίνει όπως ήταν και θα την καμαρώνεις όπως την πρώτη μέρα!!
Εύχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψεις με τα διαδικαστικά! :beer:

McTalas
21/11/2007, 13:20
ευχαριστω!
ηταν πολυ ομορφη αλλλα θα την ξανακανω.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ !!

Πριν απο λιγο περασε ο πραγματογνωμωνας και εγινε ξανα η εκτιμηση της ζημιας.δεν μου αλλαζει τους καθρεπτες γιατι λεει οτι η γρατζουνιες ηταν απο αλλου και το μαρσπιε του συνοδηγου γιατι εχει μια πολυ μικρη γρατζουνιτσα.

Τωρα περιμενω τηλεφωνο απο τον ασφαλιστη και την κανω για μεγαραα!!!

μολις με πειρε τηλεφωνο ολα προχωρανε και περιμενουμε.

αμα δειτε τον dimchio πειτε του οτι μπαταριες εχω φορτισμενες !! οποτε να μην αγχωνεται!!

DimChios
21/11/2007, 15:12

αμα δειτε τον dimchio πειτε του οτι μπαταριες εχω φορτισμενες !! οποτε να μην αγχωνεται!!

στ @@δια μας!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dynogix
21/11/2007, 16:27
Περαστικά παλήκαρε...Όλα φτιάχνονται - όλα προσαρμόζονται ,νά μαστε κάλα εμείς να τα ξαναφτιάχνουμε και μετά να τα ξαναχαλάμε και πάει λέγοντας.Μία σημείωση μόνο ...Λάθος σου μεγάλο που δεν θέλεις να τον πολεμήσεις το κωλόγερα...Στη θέση σου θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια αυτός ο άνθρωπος να μην ξαναόδηγήσει όχι αυτοκίνητο ούτε καν ασανσέρ...και ας μη με πλήρωνε ...μόνο να τιμωρηθεί!:a023:

McTalas
28/11/2007, 00:39
Σημερα με πηρε τηλεφωνο ο ασφαληστης και μου ειπε ολα κομπλε μπορω να παω να φτιαξω την μηχανη μου και θα με πληρωσουν.Επειδη φραγκα δεν υπαρχουν η μηχανη θα φτιαχτει και θα κρατηθει σαν εγγυηση απο το συνεργειο,θα παω τα τιμολογια στα κεντρικα της ιντεραμερικαν και αν ειμαι τυχερος σε μια ωρα θα μου εχουν δωσει την επιταγη,αν οχι μπορει να κανει και καμια εβδομαδα.
Παραγγειλα και τα ανταλακτικα πεμπτη μεσημερι θα ξερω αν θα τα εχουμε ολα και ποτε μπαινουμε μεσα.Λογικα θα κανει το πολυ 2 μερες.θα δουμε...

DimChios
28/11/2007, 05:07
Σημερα με πηρε τηλεφωνο ο ασφαληστης και μου ειπε ολα κομπλε μπορω να παω να φτιαξω την μηχανη μου και θα με πληρωσουν.Επειδη φραγκα δεν υπαρχουν η μηχανη θα φτιαχτει και θα κρατηθει σαν εγγυηση απο το συνεργειο,θα παω τα τιμολογια στα κεντρικα της ιντεραμερικαν και αν ειμαι τυχερος σε μια ωρα θα μου εχουν δωσει την επιταγη,αν οχι μπορει να κανει και καμια εβδομαδα.
Παραγγειλα και τα ανταλακτικα πεμπτη μεσημερι θα ξερω αν θα τα εχουμε ολα και ποτε μπαινουμε μεσα.Λογικα θα κανει το πολυ 2 μερες.θα δουμε...

Μακαρι να ξεμπερδεψεις ετσι συντομα οπως τα υπολογιζεις!

:beer: :beer: :wave2:

devil's animal
28/11/2007, 07:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μακαρι να ξεμπερδεψεις ετσι συντομα οπως τα υπολογιζεις!

:beer: :beer: :wave2:

+636:smokin:

blackbusa
28/11/2007, 17:07

Δεν ξερω ποσο χρονο θα κανουν απο την στιγμη που θα πας τα τιμολογια....αλλα.....την πρωτη φορα δεν θα πας τα αυθεντικα...θα πας φωτοτυπιες (θα εχεις βεβαια μαζι σου και τα οριτζιναλ).....αν σου κοψουν επιταγη αμεσα τα παραδιδεις και τα κανονικα.....αν οχι τους τα δινεις οταν παρεις την επιταγη....α ναι μικρη λεπτομερεια....η επιταγη πρεπει να ειναι ημερας,βαση νομου....αυτα και λιγο υπομονη θελει....:wave2:

McTalas
10/12/2007, 16:17
και εχουμε κατι ψιλες εξεληξεις οποτε να τις πω και αυτες!!

Α! πηρα κρανος σας το ειπα...?

Ειμαι λοιπον στη Σκοπελο την παρασκευη (ναι πηγα με την μηχανη τελικα λεπτομεριες στο αλλο θρεντ!) και χτυπαει το τηλεφωνο:
-Παρακαλω!
-Ο κυριος Ταλαδιανος?
-Ναι ο ιδιος και ομορφος οπως παντα!
-... (παυση)
-Ναι...
-Ειμαι ο κυριος (ονομα) που τρακαραμε,τι κανεις?
-Καλα...
-Πηγα απο το συνεργειο και μου ειπαν μια τιμη 3,500€
-Ε ναι αφου τοσο ειναι η ζημια.
-Ναι αλλα μου εβαλα μεσα και τους καθρεπτες οι οποιο δεν ειχαν τιποτα...
-Ωπα! οι καθρεφτες μπορει να μην ειχαν σπασει αλλα ειχαν γρατζουνιστει και το δικο μου το μηχανακι δεν ειχε ουτε μια γρατζουνια πανω,αρα πρεπει να αλλαχτουν και εν παση περιπτωση δεν ειναι το θεμα μας 2 καθρεφτες.
-και τι θα γινει τωρα?
-Τι τι θαγινει τωρα?Το θεμα πλεον το εχει αναλαβει η ασφαλιστικη, εγω θα αποζημιωθω και το μηαχανακι μου θα γινει οπως ηταν πριν και θα τα αλλαξω ολα,απο εκει και περα θα τα βρειτε εσεις με την ασφαλιστικη δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο.
(με ρωτησε τον αριθμο κυκλοφοριας μου και την μαρκα της μηχανης και ποια ειναι η ασφαλιστικη μου και το κλησαμε)

...

McTalas
10/12/2007, 16:27
...

Ως εδω ολα καλα? Ωραια ακουστε τωρα και την συνεχεια...

Χτυπαει σημερα το τηλεφωνο και ειναι ο ασφαλιστης μου,
Ελα Γιωργο ο Γιαννης ειμαι.Ρε συ μας πηρε τηλεφωνο αυτος που σε τρακαρε και ρωτησε αν εκανες αρνητικη ή θετικη δηλωση και λεει πως εσυ τον τρακαρες!!
ακουσατε? ειπε πως ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΡΑΚΑΡΑ ! ! ! ρε παει καλα ο κοσμος??
του ξαναλεω τις λεπτομεριες στον ασφαλιστη και πως εχω και μπατσο μαρτυρα κτλ,κτλ,
Μου λεει μην αγχωνεσαι αφου απο τα κεντρικα περιμενουν τα τιμολογια να σε πληρωσουνε εχει βγει το πορισμα πως αυτος εφταιγε,(που εφταιγε δεν χαρα αμφιβολια)
εχω απορια να δω τι προσπαθει να κερδισει ο καραγκιοζης! πως παει να στηριξει οτι εγω επεσα επανω του δεν μπορω να καταλαβω.Τελος παντων αστον να προσπαθει να αποδειξει τα αναποδεικτα!!
γιαυτο παιδια και ο αδελφος σας να σας τρακαρει,που λεει και ο λογος, μην την χαρισετε σε κανεναν και επρεπε να καλεσω και ασθενοφορο να του τραβιξω και μια μηνυση να του σκισω τα κλανωτικια,αλλα ας οψεται η καλη μου η καρδια...!!
προσεχετε παιδια,προσεχετε πολυ γιατι και να μην φταιτε μπλεκεστε σε μια διαδηκασια και στενοχωριεστε χωρις λογο.

lamoun
10/12/2007, 16:41
Για γέλια και για κλάματα!!!
Όταν πάρεις τα λεφτά πάρ'τον ένα τηλέφωνο και ρώτα τον "ρε μ@λ@κ@ γ@μ@ς ή σε έχει φάει η μ@λ@κί@???" :confused:

Πάντα όρθιος φίλε μου
:beer:

devil's animal
10/12/2007, 22:03
υπομονη και ελπιζω να δικαιωθεις...:rolleyes:

εγω ακομα τρεχω με τρακαρισμα απο τον Απριλιο του '06 .
εγινε το δικαστηριο...δεν τους αρεσε η αποφαση κα με τραβανε σε εφετειο.

προχθες με πηραν τηλ οτι το εφετειο ηταν προγραμματισμενο για αυτον τον μηνα αλλα το ακυρωνουν για δικους τους λογους και το βαζουν σε 7 μηνες απο τωρα.
καλο Ιουνιο δλδ!
παλι κλα που δεν εχω αναγκη τα λεφτα και το μηχανακι το εχω φτιαξει ,το εχω σπασει το εχω ξαναφτιαξει το εχω ξανασπασει...και τωρα ειναι παλι μεσα για φτιαξιμο...:rotflmao: :rotflmao:

mako
14/12/2007, 13:42
Ρε τι καθομαι και στα γραφω;;;; Αφου δεν τα διαβαζεις;;;;:wave2:

McTalas
14/12/2007, 13:46
Καλημερα Νικολα!!!
αφου ειμαι ξεροκεφαλος!! :D

kapeos
14/12/2007, 14:19
...

Ως εδω ολα καλα? Ωραια ακουστε τωρα και την συνεχεια...

Χτυπαει σημερα το τηλεφωνο και ειναι ο ασφαλιστης μου,
Ελα Γιωργο ο Γιαννης ειμαι.Ρε συ μας πηρε τηλεφωνο αυτος που σε τρακαρε και ρωτησε αν εκανες αρνητικη ή θετικη δηλωση και λεει πως εσυ τον τρακαρες!!
ακουσατε? ειπε πως ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΡΑΚΑΡΑ ! ! ! ρε παει καλα ο κοσμος??
του ξαναλεω τις λεπτομεριες στον ασφαλιστη και πως εχω και μπατσο μαρτυρα κτλ,κτλ,
Μου λεει μην αγχωνεσαι αφου απο τα κεντρικα περιμενουν τα τιμολογια να σε πληρωσουνε εχει βγει το πορισμα πως αυτος εφταιγε,(που εφταιγε δεν χαρα αμφιβολια)
εχω απορια να δω τι προσπαθει να κερδισει ο καραγκιοζης! πως παει να στηριξει οτι εγω επεσα επανω του δεν μπορω να καταλαβω.Τελος παντων αστον να προσπαθει να αποδειξει τα αναποδεικτα!!
γιαυτο παιδια και ο αδελφος σας να σας τρακαρει,που λεει και ο λογος, μην την χαρισετε σε κανεναν και επρεπε να καλεσω και ασθενοφορο να του τραβιξω και μια μηνυση να του σκισω τα κλανωτικια,αλλα ας οψεται η καλη μου η καρδια...!!
προσεχετε παιδια,προσεχετε πολυ γιατι και να μην φταιτε μπλεκεστε σε μια διαδηκασια και στενοχωριεστε χωρις λογο.

Ελπίζω τωρα να κατάλαβες το λάθος σου και ότι δεν πρέπει να έχουμε ΄σκληρή καρδιά και όχι καλή καρδιά για τον κάθε κακόμοιρο παπούλη ή τον κάθε 18χρονο πιτσιρικά.

Καλά ξεμπερδεματα φιλε

McTalas
14/12/2007, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Ελπίζω τωρα να κατάλαβες το λάθος σου και ότι δεν πρέπει να έχουμε ΄σκληρή καρδιά και όχι καλή καρδιά για τον κάθε κακόμοιρο παπούλη ή τον κάθε 18χρονο πιτσιρικά.

Καλά ξεμπερδεματα φιλε

Εχεις δικιο φιλε μου αλλα τωρα εμαθα σε τι παλιο κοσμο ζουμε!!
τελος παντων απο εδω και περα ουτε στον "αδελφο" μου δεν θα δειχνω εμπιστοσινη!!

McTalas
08/01/2008, 14:16
Λοιπον παιδια μετα απο σχεδον 2 μηνες ηρθε η στιγμη και εκατσα επλυνα καλα την μηχανουλα μου την σκουπισα προσεχτικα και την πηγα στο συνεργειο για την επισκευη!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα γ@μο ψυγειο περιμενα απο τον (@#$%#) Σαρακακη και αυτο εκανε πανω απο ενα μηνα να ερθει!!! απο που το εφερνε? και ολοκληρος Σαρακακη δεν ειχε ενα ψυγειο απο RR?? Τελος παντων την πεμπτη θα παρω τα τιμολογια και θα τα παω απο την INTERAMERICAN και ας ελπισουμε το πολυ σε καμια εβδομαδα να ειναι ολα οπως ηταν πριν!!
τωρα ειναι ευκαιρια να ασχοληθω και λιγο με το Κάημαν (το ΧΤ μου ντε! )
Τωρα υπομονη και παμε με λεωφορεια και μετρο για το χρυσο! :D

edit:ενταξει ρε φιλε! Κρητικος ο ενας Κρητικος και ο αλλος ενα λαθος καναμε (μα ποσο μαλακς μπορει να ειμαι??

road spirit
08/01/2008, 14:26
Λοιπον παιδια μετα απο σχεδον 2 μηνες ηρθε η στιγμη και εκατσα επλυνα καλα την μηχανουλα μου την σκουπισα προσεχτικα και την πηγα στο συνεργειο για την επισκευη!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα γ@μο ψυγειο περιμενα απο τον (@#$%#) Σφακιανακη και αυτο εκανε πανω απο ενα μηνα να ερθει!!! απο που το εφερνε? και ολοκληρος σφακιανακης δεν ειχε ενα ψυγειο απο RR?? Τελος παντων την πεμπτη θα παρω τα τιμολογια και θα τα παω απο την INTERAMERICAN και ας ελπισουμε το πολυ σε καμια εβδομαδα να ειναι ολα οπως ηταν πριν!!
τωρα ειναι ευκαιρια να ασχοληθω και λιγο με το Κάημαν (το ΧΤ μου ντε! )
Τωρα υπομονη και παμε με λεωφορεια και μετρο για το χρυσο! :D

:eyepop:
να το πας πισω! δεν κανει.... ειναι για σουζουκι αυτά....
ρε..
απο το σαρακάκη έπρεπε να ψωνίσεις..

...

...

:lol: :lol:

McTalas
08/01/2008, 14:38
γιαυτο λες να εκανε τοσο πολυ καιρο να ερθει?? μηπως το εκαναν προσαρμογη απο gsx-r σε RR??

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

zephyr1
08/01/2008, 16:00
Πακετο.:( :wave2:

McTalas
13/01/2008, 10:50
Καλημερα σε όλα τα ομορφοπαιδα!!!

οσοι ειστε σε βολτες καλα να περνατε και οσοι ειστε σπιτι καλο "χουχουλιασμα" !!

Και το σηριαλ συνεχιζεται!!!!
Την Τεταρτη οπως ελυνε το μηχανακι Βρήκε ο μάστορας 2 πάνελ σπασμένα και ξανά πάρε τηλέφωνο την ασφαλιστική και ξανακλείσε ραντεβού για επανεξέταση.
Μέχρι εδώ όλα καλά, έλα όμως που την πέμπτη η interamerican δεν είχε τηλεφωνά γιατί είχε πέσει το ΤΚ της :a023: :a52: . Ναι αλλά και την Παρασκευή να γίνεται της π00τ@ν@ς και από το πρωί που τηλεφωνούσα κατάφερα να μιλήσω στις 3 το μεσημέρι, τελικά το ραντεβού το κλίσαμε για την Δευτέρα.
Άντε τώρα να έρθει αυτός να δει τα κομμάτια να βάλει στην αποζημίωση και τρέχα γύρευε και μετά να περιμένω τα τιμολόγια και πότε θα πληρωθώ και πότε θα πάρω την μηχανούλα μου και δεν μπορώ άλλο τα νευρά μου !!! :a018: :bawl:

Άντε να δούμε γ@μώ το στανιό μου !!
:a015: :a016: :a37:

devil's animal
13/01/2008, 12:13
Καλημερα σε όλα τα ομορφοπαιδα!!!

οσοι ειστε σε βολτες καλα να περνατε και οσοι ειστε σπιτι καλο "χουχουλιασμα" !!

Και το σηριαλ συνεχιζεται!!!!
Την Τεταρτη οπως ελυνε το μηχανακι Βρήκε ο μάστορας 2 πάνελ σπασμένα και ξανά πάρε τηλέφωνο την ασφαλιστική και ξανακλείσε ραντεβού για επανεξέταση.
Μέχρι εδώ όλα καλά, έλα όμως που την πέμπτη η interamerican δεν είχε τηλεφωνά γιατί είχε πέσει το ΤΚ της :a023: :a52: . Ναι αλλά και την Παρασκευή να γίνεται της π00τ@ν@ς και από το πρωί που τηλεφωνούσα κατάφερα να μιλήσω στις 3 το μεσημέρι, τελικά το ραντεβού το κλίσαμε για την Δευτέρα.
Άντε τώρα να έρθει αυτός να δει τα κομμάτια να βάλει στην αποζημίωση και τρέχα γύρευε και μετά να περιμένω τα τιμολόγια και πότε θα πληρωθώ και πότε θα πάρω την μηχανούλα μου και δεν μπορώ άλλο τα νευρά μου !!! :a018: :bawl:

Άντε να δούμε γ@μώ το στανιό μου !!
:a015: :a016: :a37:

ειπαμε...υπομονη!:rolleyes: