Σύνδεση

View Full Version : Να'ναι καλα οι γαμοι

mpou
11/12/2007, 14:32
Ξενιτια. Αλλοι λιγοτερο, αλλοι περισσοτερο, την εχουνε ζησει.

Ανθρωποι, μερη, καταστασεις. Καποια στιγμη σου ερχονται στο μυαλο, ειτε γιατι εισαι μονος σου και βυθιζεσαι στις σκεψεις σου, ειτε γιατι το φερνει ετσι η τυχη.
Νομιζεις οτι ολα εχουν αλλαξει. Οτι ολα εχουν τραβηξει τον δικο τους δρομο, μαζι με αυτα και εσυ. Και να'σου καποια στιγμη, ολα γυρνουν εκει που τα ηξερες, γνωριμα, αυθεντικα, σαν να μην περασε μια μερα.

Ενα τραγικο ατυχημα πριν 5 χρονια, σοκαρισε συγγενεις και φιλους. Νεος, ετων 26, εφυγε αδοξα με την "αγαπημενη" του δικυκλη. Οι μηχανες τοτε μπηκαν στα γκαραζ. Ησυχια. Η βολτες σταματησαν, μαζι και η "παρεα". Και ηρθε η ξενιτια, η οποια βοηθησε στην "ησυχια".

Σιγα σιγα, δειλα δειλα, ο καθενας βαρεθηκε την ησυχια του. Ανοιξε το γραραζ, πηρε τα κλειδια, και για αρχη θελησε να σπασει την σιωπη με τον ηχο που παντα τον μαγευε. Αργοτερα, αυτο δεν του εφτανε. Θελησε να "παρει" λιγο αερα, απο εκεινον που δεν ειναι βοριας ή νοτιας, αλλα "δραση-αντιδραση". Αλλα, οι μνημες ειναι ακομα ζωντανες. Ο αερας ειναι λιγοστος, αφου ο δεξις καρπος δεν τολμαει να λυγισει παραπανω. Και το χειροτερο, δεν μπορει πια να μοιραστει το παθος του αυτο, το κρυβει, σαν να κανει κατι το παρανομο.

Η παρεα εχει χαθει. Ο ενας δεν ξερει για τον αλλο. Τα κινητα του "τοτε" εχουν αντικατασταθει πολλαπλες φορες, χωρις να κοινοποιηθουν.

Και ερχεται ενας γαμος. Ο αδερφος του αδικοχαμενου, εχει βγει απο το καβουκι του και θελει να συνεχιζει την ζωη του. Με μπροσταρη τον αδερφο, παιρνουν και οι αλλοι κουραγιο. Συναντιουνται ολοι μαζι μετα απο καιρο. Αμηχανια, λογια "τυπικα". Ολοι ξερουν, αλλα δεν τολμουν να κανουν την αρχη. Νοιωθουν ξενοι, μα ηταν τοσο κοντα παλιοτερα.

Η συχνοτερη τυπικα κουβεντα, μπορει να εξελιχθει πολυ διαφορετικα.

-Τι μπουρδελο ρε ξαδερφε η Αθηνα. Φανταζομαι ποσες ωρες εισαι στο δρομο.
-Ποια κινηση ρε, να'ναι καλα η μηχανη!

Σιγη. Τι ξεστομισε ο ανθρωπος? Παναγια βοηθα. Απειρες σκεψεις περνουν απο τα κεφαλια τους. Μα τι ειπε?

Τα χαρμοσυνα γεγονοτα, μαζι με το αλκοολ ειναι γιατροι της ψυχης. Σε κανουν να παρεις κουραγιο, να βγαλεις εξω οσα σε "δηλητηριαζουν" ολον αυτο τον καιρο.
Με φωνη που δεν βγαινει στην αρχη, καποιος ξεκινα. Σιγα σιγα, ακουει και αλλους ψιθυρους. Ολοι θελουν να μιλησουν. Και οι ψιθυροι γινονται φωνη. Και η φωνη γελια. Η μνημη "ξεγενναει" παλιες καλες στιγμες. Και ολα γινονται οπως πρωτα.

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

Το XR600 εχει γινει CRF.
Το DT50 εχει γινει CB400.
To TSR200 εχει γινει καλυτερο απο ολα. Husqvarna για την "χειμωνιατικη" προπονηση και GSXR για την πιστα των Σερρων. Αγωνιζομενος ο κυριος.

Και ολοι κανουν το σταυρο τους. Μα πως εγινε αυτο? Ειχαν "γαμο".

Τα κινητα τηλεφωνα ξανα-ανταλαχθηκαν, Και το επομενο ραντεβου εκλεισε για την πιστα, εκει που ο δεξις καρπος μπορει να "φερει τουμπες".

road spirit
11/12/2007, 14:44
κανένα σχόλιο, απλά :beer:

hidefnick
11/12/2007, 14:48
:a19: :a19:

sober
11/12/2007, 14:54
Πολυ ωραια περιγραφη Μπου...

:a19:

PanVas
11/12/2007, 14:54
:beer: :beer: :beer:

kalesin
11/12/2007, 16:19
ειδες καμια φορα;
ακομα κ οι γαμοι μπορουν να βγουν σε καλο

:beer: :beer:

apav
11/12/2007, 18:19
:a013:

crs-k
11/12/2007, 18:24
Ξερω ενα με βαπτίσια... :rolleyes: :dizzy:

:lol: :rotflmao: :lol:

kalesin
11/12/2007, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

εχω την αμυδρα εντυπωση πως δεν την παλευεις ιδιαιτερα

:look:

Cpt. Haddock
11/12/2007, 18:50
:beer:

crs-k
11/12/2007, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εχω την αμυδρα εντυπωση πως δεν την παλευεις ιδιαιτερα

:look:

Μπορεις να την μετατρεψεις σε "βεβαιοτητα"... :sick: :sad:

VanDiemen
11/12/2007, 19:23

Τις βαπτίσεις, βαπτίσια τις λέτε εκεί χάμου;

DimChios
11/12/2007, 21:48
Ευγε Μπου!

:D :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

DimChios
11/12/2007, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Τις βαπτίσεις, βαπτίσια τις λέτε εκεί χάμου;

ας μη χαλασω το θρεντ του ανθρωπου!

:rolleyes:

Αραξε στα κυβικα σου και κουλαρε!

VanDiemen
11/12/2007, 22:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ας μη χαλασω το θρεντ του ανθρωπου!

:rolleyes:

Αραξε στα κυβικα σου και κουλαρε!

Είχα σκοπό να πω το γνωστό (κάποιοι δεν το ξέρουν ακόμα, όπως εσύ προφανώς) αστείο "τους γάμους δηλαδή πως τους λέτε;". Δεν είχα σκοπό να "την πω" σε κάποιον όπως π.χ. ένας που μου μιλούσε με το "δε μΕ λες" κ.λπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες. Αραχτός και κουλαριστός είμαι!

DimChios
11/12/2007, 22:27
Είχα σκοπό να πω το γνωστό (κάποιοι δεν το ξέρουν ακόμα, όπως εσύ προφανώς) αστείο "τους γάμους δηλαδή πως τους λέτε;". Δεν είχα σκοπό να "την πω" σε κάποιον όπως π.χ. ένας που μου μιλούσε με το "δε μΕ λες" κ.λπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάχτηκες. Αραχτός και κουλαριστός είμαι!

Το οτι εισαι μονιμως σε αυτη τη σταση, μας παρασυρει οταν ελαχιστες φορες θες να πεις κατι αλλο...

Σαν τον ψευτη βοσκο ενα πραμα!

Μια φορα ειπε την αληθεια αλλα κανεις δε τον πιστεψε!

VanDiemen
11/12/2007, 23:46
Το οτι εισαι μονιμως σε αυτη τη σταση, μας παρασυρει οταν ελαχιστες φορες θες να πεις κατι αλλο...

Σαν τον ψευτη βοσκο ενα πραμα!

Μια φορα ειπε την αληθεια αλλα κανεις δε τον πιστεψε!

Η διαφορά ξέρεις ποια είναι; Αν αυτό που λες ήταν αλήθεια, θα μου απαντούσε κάποιος που είχε αντιπαρατεθεί μαζί μου στο παρελθόν. Εσύ επέλεξες τη φορά που είπα "αλήθεια", για να "διαφωνήσεις" μαζί μου; Γιατί δεν εξέφραζες τις αντιθέσεις σου, κάθε φορά που είχες διαφορετική γνώμη από τη δική μου;

DimChios
11/12/2007, 23:52
Η διαφορά ξέρεις ποια είναι; Αν αυτό που λες ήταν αλήθεια, θα μου απαντούσε κάποιος που είχε αντιπαρατεθεί μαζί μου στο παρελθόν. Εσύ επέλεξες τη φορά που είπα "αλήθεια", για να "διαφωνήσεις" μαζί μου; Γιατί δεν εξέφραζες τις αντιθέσεις σου, κάθε φορά που είχες διαφορετική γνώμη από τη δική μου;

ειπαμε να μη το σακατεψουμε το θρεντ!

ας το καθαρισει καποιος και sorry που το ξεκινησα!

filipp0s
12/12/2007, 07:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
...

:a013: :beer: :wave2:

mpou
12/12/2007, 10:57
ειπαμε να μη το σακατεψουμε το θρεντ!

ας το καθαρισει καποιος και sorry που το ξεκινησα!

Ας παει στα κομματια ρε Μιτς. Εδω βλεπω εχουν χαλασει πολλες καρδιες (ειχα καιρο να "μπω"), για ενα thread κανουμε ετσι? Αλλωστε, εγω κραταω μονο τις μπυρες :beer: :beer: :beer:

crs-k
12/12/2007, 11:04
...................
εγω κραταω μονο τις μπυρες :beer: :beer: :beer:

Εγω κατι τσιπουρα θυμόμανε... :rolleyes: :dizzy:

mpou
12/12/2007, 11:13
Εγω κατι τσιπουρα θυμόμανε... :rolleyes: :dizzy:

Τσιπουρα ητανε (στην αρχη, μεχρι να τελειωσει). Μα ελα που εδω κερνανε μονο μπυρες!

road spirit
12/12/2007, 11:25
Τσιπουρα ητανε (στην αρχη, μεχρι να τελειωσει). Μα ελα που εδω κερνανε μονο μπυρες!
ηντα πες μωρέ κουζουλε! :a51:
τα ρακοπότηρα θωρείς τα?

:lol: :lol:

mpou
12/12/2007, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ηντα πες μωρέ κουζουλε! :a51:
τα ρακοπότηρα θωρείς τα?

:lol: :lol:

Α για σα καρντας !

TROOPER
12/12/2007, 12:35
...................

ρε τυπε ανατριχιασε ο σβερκος μου !!!!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer:

:a23: :a23: :a23:

DoctorS
12/12/2007, 13:33
είπες μια μεγάλη αλήθεια που δυστυχώς ισχύει για πολλούς...........

:a013:

notakos600
12/12/2007, 13:38
Πως καταφέρνετε πάντα κάποιοι να μαμήσετε ένα κατά βάση μαμιστερό θέμα ποτέ δεν κατάλαβα.
Αλλά θα μου πεις χρονιάρες ημέρες έρχονται, άστο να πέσει κάτω....
Φανταστείτε να μην είχαμε σαν κοινό την αγάπη μας για τη μοτοσυκλέτα τι θα γινόταν.

VanDiemen
12/12/2007, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Πως καταφέρνετε πάντα κάποιοι να μαμήσετε ένα κατά βάση μαμιστερό θέμα ποτέ δεν κατάλαβα.
Αλλά θα μου πεις χρονιάρες ημέρες έρχονται, άστο να πέσει κάτω....
Φανταστείτε να μην είχαμε σαν κοινό την αγάπη μας για τη μοτοσυκλέτα τι θα γινόταν.

You have to take a course.. Otherwise, they don't let you do it.

mpou
05/05/2009, 08:12
Έτσι για την ιστορία.

Χτες "έφυγε" και ο πατέρας. Από την στενοχώρια του θαρρώ. Καρκίνος είπανε. Αυθυποβολή?

Ο προηγούμενος θείος είχε φύγει πιο "νορμάλ". Μετά από μία από τις αμέτρητες επισκέψεις σε μεγάλο ιατρικό κέντρο, μπας και "ξυπνήσει" ο γιος του. Γύρισε σπίτι, έκατσε στην πολυθρόνα, και "έφυγε". Ανακοπή είπανε.

Να προσέχετε ρε μάγκες. Πάντα όρθιοι. Μπας και δούμε και κανένα μπαμπά να φεύγει από "φυσικό" θάνατο.

byron
05/05/2009, 08:29
Μπας και δούμε και κανένα μπαμπά να φεύγει από "φυσικό" θάνατο.

Όπως είναι το "σωστό"....
Μακάρι να πιάσει τόπο η ευχή σου. Το να χάνει κάποιος το παιδί του τόσο άδικα, ισοδυναμεί με μια βουτιά στην άβυσσο χωρίς τέλος για τους δυστυχισμένους που μένουν πίσω.

Πάντα όρθιοι.

harris_x
05/05/2009, 09:47
Έτσι για την ιστορία.

Χτες "έφυγε" και ο πατέρας. Από την στενοχώρια του θαρρώ. Καρκίνος είπανε. Αυθυποβολή?

Ο προηγούμενος θείος είχε φύγει πιο "νορμάλ". Μετά από μία από τις αμέτρητες επισκέψεις σε μεγάλο ιατρικό κέντρο, μπας και "ξυπνήσει" ο γιος του. Γύρισε σπίτι, έκατσε στην πολυθρόνα, και "έφυγε". Ανακοπή είπανε.

Να προσέχετε ρε μάγκες. Πάντα όρθιοι. Μπας και δούμε και κανένα μπαμπά να φεύγει από "φυσικό" θάνατο.

Μας έσκισες ρε φίλε πρωί – πρωί!
Αλλά έτσι είναι... :(

Πάντα όρθιοι!

blueangel
05/05/2009, 10:26
:a19: Στην ίδια τη ζωή που ξέρει πάντα να δίνει τις λύσεις και να ανοίγει νέους δρόμους και προοπτικές στα πράγματα ακόμη και σε όσα θεωρούμε από μόνοι μας ξεγραμμένα!!!:beer: :beer: :beer:

mpou
05/05/2009, 10:49
Έχει χιλιοειπωθεί, αλλά ακόμη μία δεν βλάπτει. Στον δρόμο να'στε κύριοι, στην πίστα βγάλτε τα γούστα σας.
Χωμάτινα πιστάκια, trackdays, Χελιώτηδες, Σπανοί, Χούντρες, 2Δέλτα, 3άλφα και το λουρί της μάνας. Όλα καλά είναι.

Μια φωτό για τους 2 "αξάδες" που φύγανε. Υπάρχουν 2 που μένουν και "συνεχίζουν". Καύλα μεν, στο "σωστό" μέρος δε. Είτε άσφαλτος είναι αυτό, είτε χώμα.

162896

DimChios
05/05/2009, 10:52
:sad:

jimmis5
05/05/2009, 11:13
Δεν ξερω τι πρεπει να κανω με αυτα που διαβασα να λυπηθω για το γεγονος του χαμου ή να χαρω για την επανενωση..:confused:
Συνγχαρητηρια για τον τροπο που τα εγραψες να σε καλα:beer:

dirtbird
05/05/2009, 19:18
Η ζωή συνεχίζεται.

Κοιτάξτε με ότι κάνετε να δείχνετε πόσο την αγαπάτε, όχι πόσο την αψηφάτε......

--

MikeG
05/05/2009, 19:21
.......

Ζήστε κάθε δευτερόλεπτο