View Full Version : ΔΕΛΕΑΡ...
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Απο Πανουργια συγγενη ;;;
Σε τιποτα βουνα θα με στειλεις παλι !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μολις περασης τον Μυτικα, κανεις δεξια στις ανεμογεννητριες...Και λιγο πιο κατω...:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manamanam
Τι είναι τελικά αυτό το Δέλεαρ?:lol:
το Δελεαρ σαν Δελεαρ ειναι μια μαλακια και μιση,αλλα το Δελεαρ σαν "Δελεαρ" ειναι μια ιδεα,ενα ιδανικο,ενα οροσημο !!!
Γιαυτο και μερικοι δισκολευονται να το αλλαξουν,ειναι δεμενοι με την ιδεα και την φιλοσοφια του "Δελεαρ".
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ti deftera 8a pao katef8ian ston alimo
ke ama den iste eki 8a sas kolodaxtiliaso olous leme...
min akouso oti kapios pige delear
komeno ton delear
na pai kapios sinantisis na vali odous ke odigies gia to magazi
ke teliose mexri na vroume to katalilo alazoume edo ke tora
mipos ine kati pou den katalavate?:mad:
πσσστ που ειναι αυτο το αλιμο παλι ;;;
εμενα αποκλειεται να με δαχτυλιασεις .... εχεις κοντα δαχτυλα και δε φτανουν μεχρι σαδωθε ...
τελικα τι θα γινει
Αλιμος?
Αμα ειναι και πατε βαλτε ενα σωστο θρεντακι με σαφεις οδηγιες και να το βαλουμε γενικες και βολτες sticky ετσι για δοκιμη και εαν ειναι οκ τοτε ...
Cpt. Haddock
14/12/2007, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
τελικα τι θα γινει
Αλιμος?
Αμα ειναι και πατε βαλτε ενα σωστο θρεντακι με σαφεις οδηγιες και να το βαλουμε γενικες και βολτες sticky ετσι για δοκιμη και εαν ειναι οκ τοτε ...
Βάλαμε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=50809) κύριε πρόεδρε
:D
Συγνώμη που επαναφέρο το θέμα μετά από 6 μέρες, αλλά όταν είχα ρωτήσει γιατί το Δελεαρ, η συγκεκριμένη καφετέρεια διαλέχτικε σαν τόπος συνάντησης μου είπαν ότι είναι σε κεντρικό σημείο και είναι προσβάσιμο σε όλους!!!!
Επ' αυτού λοιπόν βασίζομαι και λέω..... το καίνουργιο "Δέλεαρ" τι σχέση έχει με την μέση? Αν θέλω 30χλμ πήγαινε και 30χλμ έλα, δεν πάω Δέλεαρ για δυο βδομάδες και πάω μια ωραία εκδρομή στην Χαλκίδα!!!! Το μόνο που δεν έχει το σημείο είναι ότι δεν είναι κεντρικό! θέλετε να το αλλάξετε? Πολύ καλα! Κι εγώ μαζί σας! Ψάξτε όμως για κάπου κεντρικά! Ναι να έχει κάμερες για τις μηχανές κλπ. Αν είναι να ψάχνουμε το καλύτερο μέρος για τις μηχανές μας να τις βάλουμε σε γκαράζ! Υπάρχουν κι άλλες καφετέρειες συνικοιακές που και την βλέπεις τη μηχανή σου και ανάγκη έχουν από κόσμο! Θα μπορούσα να σας πω για Μεταμόρφωση αλλά δεν είναι κεντρικά και για κάπιους δεν είναι σωστό! Μπορείτε να ψάξετε κάτι για όλους? Αν όχι λέω να κρατήσουμε αυτό που έχουμε!
Σορρυ για το ύφος, έχω να φανω και καιρό και ίσως κάνω πολύ καιρό ακόμα, αλλά νομίζω ότι δεν είναι σωστό να αποκλείουμε ανθρώπους με το μέρος που επιλέγεται! Διαλέξτε κάτι που να μας βολεύει όλους εντός Αθηνών και Πειραιώς!!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Συγνώμη που επαναφέρο το θέμα μετά από 6 μέρες, αλλά όταν είχα ρωτήσει γιατί το Δελεαρ, η συγκεκριμένη καφετέρεια διαλέχτικε σαν τόπος συνάντησης μου είπαν ότι είναι σε κεντρικό σημείο και είναι προσβάσιμο σε όλους!!!!
Επ' αυτού λοιπόν βασίζομαι και λέω..... το καίνουργιο "Δέλεαρ" τι σχέση έχει με την μέση? Αν θέλω 30χλμ πήγαινε και 30χλμ έλα, δεν πάω Δέλεαρ για δυο βδομάδες και πάω μια ωραία εκδρομή στην Χαλκίδα!!!! Το μόνο που δεν έχει το σημείο είναι ότι δεν είναι κεντρικό! θέλετε να το αλλάξετε? Πολύ καλα! Κι εγώ μαζί σας! Ψάξτε όμως για κάπου κεντρικά! Ναι να έχει κάμερες για τις μηχανές κλπ. Αν είναι να ψάχνουμε το καλύτερο μέρος για τις μηχανές μας να τις βάλουμε σε γκαράζ! Υπάρχουν κι άλλες καφετέρειες συνικοιακές που και την βλέπεις τη μηχανή σου και ανάγκη έχουν από κόσμο! Θα μπορούσα να σας πω για Μεταμόρφωση αλλά δεν είναι κεντρικά και για κάπιους δεν είναι σωστό! Μπορείτε να ψάξετε κάτι για όλους? Αν όχι λέω να κρατήσουμε αυτό που έχουμε!
Σορρυ για το ύφος, έχω να φανω και καιρό και ίσως κάνω πολύ καιρό ακόμα, αλλά νομίζω ότι δεν είναι σωστό να αποκλείουμε ανθρώπους με το μέρος που επιλέγεται! Διαλέξτε κάτι που να μας βολεύει όλους εντός Αθηνών και Πειραιώς!!!
Οταν τα λεω εγω, μονο που δεν με ειπαν "εμπαθη" με το "νεο μαγαζι"... :sick:
Γιατι κοριτσι μου βλεπεις, οτι αυτοι που ευαγγελιζονται την (οποια) "αλλαγη"...
ΔΕΝ κουνάν τον κώλο τους να βρουν ενα μαγαζι στο κεντρο !!! :mad:
Καααπου...
Στα Εξάρχεια...
Στο Μουσείο...
Στην Αλεξάνδρας...
Στο Σύνταγμα...
Οπου στο διαλο θένε, αλλα να "βολευονται" ΟΛΟΙ !!!
Αλλα ξερεις τωρα την νοοτροπια του Ελληνα μωρε... :wacko:
ΕΓΩ να κανω την δουλεια μου κι ΟΛΟΙ οι αλλοι να πανε να γ@μηθουν! :sick:
ΔΕΝ θα συμφωνησω ποτέ μ' αυτην την νοοτροπια, edit (απο μενα): ######################################. :yuck:
Επιμένω στο οτι τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ θα ελεγα (οπως και εκανα παλιοτερα), ακομα κι αν το καινουργιο μαγαζι ηταν εξω απ' την πορτα μου!!!
Αλλα παλι θα "καταντησω" ο "γραφικος υποστηρικτης" του Δελεαρ που "θελει να τραβαει τα φωτα πανω του" κι αλλες τετοιες paparies που ακουσα και μάλιστα κι απο ανθρωπους που δεν το περιμενα, γι' αυτο και σταματαω εδω... :sad:
catmaster
20/12/2007, 19:31
Round 2 .... :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Round 2 .... :sick:
Μπαααα... :wacko:
ρε σείς αν δεν "δουλέψει" δεν μας κρατάει κανένα συμβόλαιο.
Το αν θα βολέψει (ακόμα και τους μακρινούς) θα φανεί σε δυο τρεις δευτέρες.
Μετά απο 2-3 συναντήσεις (κάνουμε μια τύποις ψηφοφορία ) στο κλασικό θρεντάκι "Αντιδέλεαρ και τι θα κάνουμε το βράδυ της δευτέρας", και το ξανασυζητάμε αν δούμε οτι δεν βολεύει την πλειοψηφία.
Χαλαρώστε!!!
Μια παρέα είμαστε που θέλουμε να βρισκόμαστε σε όσο τον δυνατόν καλύτερες συνθήκες, και να παίζουμε της κουμπάρες :blush:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Όπως και να έχει καλό θα ήταν, αυτοί που δεν ξέρω ποιοι είναι (γιατί δεν θα κάτσω να διαβάσω 14 σελίδες!), έχουν όρεξη πραγματικά να βρουν καινούργιο μαγαζί, υπάρχουν πολλάααααααα μέσα στην Αθήνα, και στο κέντρο ακόμα, που μπορούν να μας φιλοξενήσουν!!! όταν διάβασα για Αλίμου, πραγματικά σκέφτικα "την επόμενη φορά να προτείνουμε Σούνιο! Να κάνουμε και εκδρομή κάθε δευτέρα!!!"
Τώρα πραγματικά νομίζω ότι το καινούργιο Δέλεαπ σε τέτοια μέρη (απομακρισμένα από το κέντρο) μάλλον θα αποθαρρίνουν αρκετούς να έρχονται!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
.................
να παίζουμε της κουμπάρες :blush:
.................
Για το "Γιατρό" ούτε κουβέντα βλεπω... :winka:
:lol: :rotflmao: :lol:
Μετά απο 2-3 συναντήσεις (κάνουμε μια τύποις ψηφοφορία ) στο κλασικό θρεντάκι "Αντιδέλεαρ και τι θα κάνουμε το βράδυ της δευτέρας", και το ξανασυζητάμε αν δούμε οτι δεν βολεύει την πλειοψηφία.
Χαλαρώστε!!!
Μια παρέα είμαστε που θέλουμε να βρισκόμαστε σε όσο τον δυνατόν καλύτερες συνθήκες, και να παίζουμε της κουμπάρες :blush:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αμ δεν είμαστε μια παρέα! Είμαστε πόσα άτομα και ακόμα πόσα που θα ήθελαν να έρθουν, κάποια που σταμάτησαν να έρχονται και κάποιοι που περνούν αραιά και που κλπ,κλπ!!! Άρα λοιπόν ακόμα και η επιλογή του επόμενου μαγαζιού δεν μπορεί να γίνει με αυτούς που θα μαζευτούν την επόμενη ή μεθεπόμενη Δευτέρα!!! Πρέπει να είναι με μια κοινή λογική επιλεγμένο!
Αμ δεν είμαστε μια παρέα! Είμαστε πόσα άτομα και ακόμα πόσα που θα ήθελαν να έρθουν, κάποια που σταμάτησαν να έρχονται και κάποιοι που περνούν αραιά και που κλπ,κλπ!!! Άρα λοιπόν ακόμα και η επιλογή του επόμενου μαγαζιού δεν μπορεί να γίνει με αυτούς που θα μαζευτούν την επόμενη ή μεθεπόμενη Δευτέρα!!! Πρέπει να είναι με μια κοινή λογική επιλεγμένο!
κοίτα
ΕΙΜΑΣΤΕ μια παρέα
το οτι καποιοι δεν είναι καθε φορά στην μάζωξη δεν τους βγάζει αυτό απο την παρέα
η επιλογή ομως, θα ΠΡΕΠΕΙ να γίνει με βάση αυτούς που ειναι πιο συχνοί
αυτοί ειναι που θα πρέπει να βολευτούν καλύτερα
αυτοί που έρχονται μια φορά στο τόσο, δεν θα έχουν πρόβλημα να κάνουν 2-3-5 χλμ παραπάνω.
Κάποιοι παλαιότεροι και συχνοί, έπαψαν να έρχονται γιατί δεν γούσταραν ή βαρέθηκαν το δέλεαρ!
βρέθηκε ενα μαγαζί που πληρεί κάποιες προδιαγραφές
σίγουρα ΔΕΝ είναι στο κέντρο, ΑΛΛΑ, έχει για αρκετούς, πιο ΓΡΗΓΟΡΗ (αν και πιο μακρυά) πρόσβαση.
τώρα αν βρούμε ένα μαγαζί πιο βολικό, που να μην σκεπτόμαστε να πιούμε μια μπύρα παραπάνω για να μην μας πάρει το κεφάλι, να μπορούν οι ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ να φτάνουν σε αυτό σε "λογικό" χρόνο και κυρίως να μας δέχεται,(εμας τους κάφρους:lol: ),
θα είμαι μεσα σε αυτούς που θα το υποστηρίξουν.
Α και κοινή ειναι μόνο η πουτ@να :winka: :lol:
Συγνώμη αλλά πιο γρήγορα προσβάσιμη έγινε για αυτούς που μπορούν να πάνε πιο γρήγορα!!! Και αν κάποιος με μηχανή θέλει 20 λεπτά να φτάσει κέντρο από όπου κι αν έρχεται (εκτός του περάματος και της Εκάλης) τότε για απομακρισμένες περιοχές κάποιος θέλει 5 και κάποιος θέλει 40.
Αυτό που λέω είναι ότι είμαστε με μηχανές! Δεν μας ενοχλεί η κίνηση! Το κέντρο δεν μας πειράζει!!Αυτό! Το να πάμε σε μια γωνία της αττικής δεν το θεωρώ δίκαιο!!!
Εγώ π.χ μένω Λυκόβρυση ...Είναι δυνατόν να κατέβω όλο το ποτάμι να περάσω όλη τη παραλιακή για να βγω Αλίμου κοντά παλιό αεροδρόμιο;Δε νομίζω πως θα δουλέψει το νέο στέκι .Βέβαια και το Δέλεαρ είχε γίνει παρακμιακή κατάσταση αλλά αν λέγατε κάπου στο θησείο θα ήταν πιο καλά αν και πάλι θα τρώγαμε τη κίνηση της Αθήνας....Τι να πω δεν έχω κάτι να προτείνω πλην κάποια μέρη στη Φιλαδέλφεια στη μεταμόρφωση αλλά πάλι για άλλους αυτάπέφτουν μακριά...
Συγνώμη αλλά πιο γρήγορα προσβάσιμη έγινε για αυτούς που μπορούν να πάνε πιο γρήγορα!!! Και αν κάποιος με μηχανή θέλει 20 λεπτά να φτάσει κέντρο από όπου κι αν έρχεται (εκτός του περάματος και της Εκάλης) τότε για απομακρισμένες περιοχές κάποιος θέλει 5 και κάποιος θέλει 40.
Αυτό που λέω είναι ότι είμαστε με μηχανές! Δεν μας ενοχλεί η κίνηση! Το κέντρο δεν μας πειράζει!!Αυτό! Το να πάμε σε μια γωνία της αττικής δεν το θεωρώ δίκαιο!!!
οσοι ειναι απο πάνω απο τον Κηφισό κάνουν με τα φανάρια και με την κίνηση 20 λεπτά για να πάνε στο δέλεαρ!!
απο το νεο "δέλεαρ" έκανα για Χαϊδάρι 10 λεπτά την δευτέρα στης 1πμ (με ταχύτητες 100-120)
ας μας πούνε και μια γνώμη για τον χρόνο, αυτοί που είναι "άβολα" και ήρθανε.
Ετσι θα έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα και θα δούμε το κατά πόσο είναι "δίκαιο" και βολικό το κέντρο.
και ξαναλέω
δεν έχουμε κανένα συμβόλαιο με κανένα μαγαζί!!
οτι βολεύει τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ βολεύει και μένα :wave2:
...................
η επιλογή ομως, θα ΠΡΕΠΕΙ να γίνει με βάση αυτούς που ειναι πιο συχνοί
αυτοί ειναι που θα πρέπει να βολευτούν καλύτερα
.................
Ρε Χρήστε...
Ακους τι λες τωρα? :(
Για κουνα το κεφαλι σου λιγο...
Τι σοϊ Δημοκρατια των "λιγων" ειναι αυτή? :uplate:
Η επιλογη πρεπει να γινει με ΒΑΣΙΚΟ (για να μην πω και μοναδικο) κριτηριο να βολευει ΟΛΟΥΣ κι οχι τους λιγους "συχνους"! :mad:
Αλλωστε οπως καλα θυμασαι οι "συχνοι", αλλαζουν συνεχεια με το περασμα του χρονου (ή και των χρονων)!
Το Moto.gr ομως ειναι ενα ΣΥΝΟΛΟ κι οχι καποιοι "συχνοι" !!! :wacko:
Akatanomastos
20/12/2007, 21:44
Exei ena dikio o tai edo.
den mporei 30 atoma na traviounte kapou epeidi ekei theoritika volevei allous 300 oi opoioi den erxonte pote:wacko:
Κατα τις κουβέντες πολλών, επειδή το δέλεαρ έγινε οτι έγινε (απαράδεκτο) βρέθηκε ενα μαγαζί πιο καλό, και φύγαμε.
άν βρεθεί κάτι πιο βολικό ας πάμε.
Μέχρι να βρεθεί ας πηγαίνουμε κάπου που μας βλέπουν σαν πελάτες και οχι σαν κορόιδα.
ψάξτε και εσείς που δεν το θέλετε και δώστε μας της προτάσεις σας.
μέχρι όμως να το βρούμε, ας περνάμε καλά.:wave2:
οσοι ειναι απο πάνω απο τον Κηφισό κάνουν με τα φανάρια και με την κίνηση 20 λεπτά για να πάνε στο δέλεαρ!!
........................
Κι οσοι ειναι στην Κιφησια κανουν 10 λεπτα με αδειανη εθνικη στις 2 το βραδυ μεχρι τον "Σείριο"...
Γιατι δεν παμε εκει? :hypnotize
Τι "λογικες" ειναι αυτες γ@μω το κερατο μου? :a018:
Με τους ΑΛΛΟΥΣ, εκτός απ' τους "όσους" τι γινεται??? :mad:
Κατα τις κουβέντες πολλών, επειδή το δέλεαρ έγινε οτι έγινε (απαράδεκτο) βρέθηκε ενα μαγαζί πιο καλό, και φύγαμε.
άν βρεθεί κάτι πιο βολικό ας πάμε.
Μέχρι να βρεθεί ας πηγαίνουμε κάπου που μας βλέπουν σαν πελάτες και οχι σαν κορόιδα.
ψάξτε και εσείς που δεν το θέλετε και δώστε μας της προτάσεις σας.
μέχρι όμως να το βρούμε, ας περνάμε καλά.:wave2:
Αυτοι που καταστρεψανε το στεκι του ΜΟΤΟ εχουν την ηθικη υποχρεωση να ψαξουν!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αυτοι που καταστρεψανε το στεκι του ΜΟΤΟ εχουν την ηθικη υποχρεωση να ψαξουν!
αυτοί βρήκανε, και το 90% ηταν εκεί, αρα δεν "καταστρέψανε" κάτι.
και δεν κατάλαβα??
πριν το δελεαρ το moto.gr ηταν κατεστραμμένο και το "έφτιαξε" το δέλεαρ??
η παρέα το έφτιαξε Χρήστοοοοο:wave2:
θεωρώ οτι οι τακτικοί πρέπει να βολεύονται περισσότερο απο τους περιστασιακούς
αυτό δεν είναι δημοκρατία των "λίγων" αλλα είναι η "δημοκρατία" των ανθρώπων που θα ταλαιπωρηθούν περισσότερες φορές.
παρατηρώ όμως, οτι ενω εγώ που υποστηρίζω την "δημοκρατία των λιγων" δέχομαι την απόφαση της πλειοψηφίας, εσένα δεν σε βλέπω έτοιμο να την αποδεχθείς αν διαφωνεί με την άποψη σου!:a13:
devil's animal
20/12/2007, 22:29
Χαλαρώστε!!!
:beer: :beer:
+636
:beer: :beer: :beer:
afrotwin
20/12/2007, 22:32
8a to po mia na kselampikarete
am 8elete den ksanapatame alimo
ala kentro oute sizitisi
ksexaste to
min to ksanasizitate
na min leme ta idia
ke fisika oute oi poloi goustaroun ke ine mesa oi ligoi an den mporoun vriskoun lisi moni tous
kante to club ton kolimenon ke arakste delear dio tria atoma ke 8a kanoume on line parea me laptop
xristo crs 8a miliso sto kolimeno mialo sou ali mia fora
alaksame xonepse to katalaveto min akouso ali malakia 8a ta paro xontra
terma to delear
na min to ksana leme
mexri na vre8i i xrisi tomi mia kali lisi sixnazoume alimo
ke min lete ales kolimenes mpourdes
to delear pe8ane zoi se logou mas
devil's animal
20/12/2007, 22:44
εγω θα ξαναπω για την ερευνα αγορας:o
και δεν ειναι κακο να πηγαινουμε καθε Δευτερα για 1 ή 2 μηνες σε διαφορετικα μαγαζια (προτεινομενα απο εμας) και μετα να βαλουμε κατω τα υπερ και τα κατα.
το ξερω οτι ακουγεται ακατορθωτο αλλα αν το σκεφτειτε τιποτα δεν ειναι. ορεξη υπαρχει...πληροφορηση μεσω αυτου του διαβολου που λεγεται pc-internet υπαρχει καθημερινη και αμεση,οποτε...:D
δεν νομιζω οτι τα μαγαζια που θα πληρουν τις "προδιαγραφες" μας θα εινια παραπανω απο 4-5.
αν παμε λοιπον καθε Δευτερα σε ενε απο αυτα ..... δεν μας παιρνει πανω απο 1-1,5 μηνα.
μετα τα συζηταμε με μια δημοσκοπηση εδω μεσα (θυμαμαι γινοντουσαν παλιοτερα) ή σε καποιο μερος (στο Δελεαρ ισως:lol: )
το γεγονος οτι ειμαστε τοσοι νοματαιοι εδω μεσα κανει τα πραγματα αρκετα δυσκολα αφου "οπως λεει και ο σοφος λαος: οι γνωμες ειναι σαν τις κωλ0τρυπ!δες. Ολοι εχουν απο μια":rotflmao:
αντε καλα κουραγια!
και δεν κατάλαβα??
ΔΕΝ ειπα εγω το "ΜΟΤΟ", αλλα "το στεκι του ΜΟΤΟ"!
αυτό δεν είναι δημοκρατία των "λίγων" αλλα είναι η "δημοκρατία" των ανθρώπων που θα ταλαιπωρηθούν περισσότερες φορές.
Εσυ λοιπον υπερασπιζεσαι τους "λιγους", τακτικούς ή συχνούς ή οπως αλλιως θες πες τους, αυτήν ταύτην την στιγμη (γιατι τα πραγματα αλλαζουν συνεχεια) κι εγω ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους ετσι?
Ποιος ειναι ποιο "Δημοκρατης" ρε Χρηστο?
Οι πιο τακτικοι που ξερω εγω π.χ. ειναι ο Sniper (άσχετα αν δεν ερχεται τωρα τελευταια) κι ΕΓΩ!
Τι πρεπει να πουμε δηλαδη, συμφωνα με το δικο σου σκεπτικο?
Θα παμε σ' ενα μαγαζι στο Ίλιο που μας βολευει εμας (που ειμαστε οι πιο συχνοι-τακτικοι) κι εσεις αντε και βαμηθειτε?
Ελεος ειπαμε...
και δεν κατάλαβα??
η παρέα το έφτιαξε Χρήστοοοοο:wave2:
παρατηρώ όμως, οτι ενω εγώ που υποστηρίζω την "δημοκρατία των λιγων" δέχομαι την απόφαση της πλειοψηφίας, εσένα δεν σε βλέπω έτοιμο να την αποδεχθείς αν διαφωνεί με την άποψη σου!:a13:
συμφωνώ απόλυτα και το ξανάπα κι άλλη φορά, το θέμα είναι η παρέα και που αυτή περνάει καλά και όχι το μαγαζί, και σίγουρα στο σημείο που είναι το μαγαζί χιλιομετρικά απέχει το πολύ από οποιονδήποτε στην αθήνα 10-15 χλμ παραπάνω από το δέλεαρ και είναι όμως πολύ πιο εύκολα προσβάσιμο.....
άλλωστε δεν είδα καμία αρνητική αντίδραση από κανένα και πολύ περισσότερο από αυτούς που ήρθαν και είδαν το συγκεκριμένο μέρος και αυτοί οι τελευταίοι κάθε άλλο παρά λίγοι ήταν....
τέλος πάντων οι αντιδράσεις στη συνέχεια θα δείξουν....
και όσο για εκείνους που μιλούν για δημοκρατία, δυστυχώς σε μια δημοκρατία τις αποφάσεις τις καθορίζει η πλειοψηφία και όχι η απόλυτη ομοψηφία, και αν δεν είμαι λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση η πλειοψηφία αυτών που έρχονται στις συναντήσεις και όχι τι θεωρεί σωστό όλο το φόρουμ...:)
και όπως είπε και ο πάκταιν..........
ΞΕΚΩΛΑΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
:beer:
και επειδή όπως πολύ σωστά είπε ο crs-k η παρέα των συναντήσεων συνεχώς αλλάζει, αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι η συγκεκριμένη πλειοψηφία της τωρινής παρέας επαναστάτησε και ήθελε να αλλάξει το δέλεαρ, γιατί αν ήταν διαφορετικά τη δευτέρα που πήγαμε στο ενήλιον θα έπρεπε το δελεαρ να συνέχιζε να είναι γεμάτο.
έτσι αν αλλάξει η παρέα όπως πολύ συχνά γίνεται, άνετα αλλάζει και το μαγαζί.....
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
συμφωνώ απόλυτα και το ξανάπα κι άλλη φορά, το θέμα είναι η παρέα και που αυτή περνάει καλά και όχι το μαγαζί, και σίγουρα στο σημείο που είναι το μαγαζί χιλιομετρικά απέχει το πολύ από οποιονδήποτε στην αθήνα 10-15 χλμ παραπάνω από το δέλεαρ και είναι όμως πολύ πιο εύκολα προσβάσιμο.....
άλλωστε δεν είδα καμία αρνητική αντίδραση από κανένα και πολύ περισσότερο από αυτούς που ήρθαν και είδαν το συγκεκριμένο μέρος και αυτοί οι τελευταίοι κάθε άλλο παρά λίγοι ήταν....
τέλος πάντων οι αντιδράσεις στη συνέχεια θα δείξουν....
και όσο για εκείνους που μιλούν για δημοκρατία, δυστυχώς σε μια δημοκρατία τις αποφάσεις τις καθορίζει η πλειοψηφία και όχι η απόλυτη ομοψηφία, και αν δεν είμαι λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση η πλειοψηφία αυτών που έρχονται στις συναντήσεις και όχι τι θεωρεί σωστό όλο το φόρουμ...:)
και όπως είπε και ο πάκταιν..........
ΞΕΚΩΛΑΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
:beer:
Να πώ κάτι? Αυτά τα 10-15 χιλ. που αναφέρεις είναι μόνο στο πήγαινε! βάλε κι άλλα τόσα στο έλα!!!!
όσο για τους υπόλοιπους που μιλάνε για ποτέ ξανά στο κέντρο, μήπως δεν τους βολεύει αυτούς προσωπικά? Γιατί αν δεν γινόταν ότι έγινε στο μαγαζί σαν μαγαζί δεν θα είχε τεθεί τέτοιο θέμα τώρα!!! Άρα λοιπόν τώρα που τέθικε θα πρέπει να δούμε ποιοι είναι οι θαμόνες της Δευτέρας? Γιατί Tai για 1,5 χρόνο ερχόμουν κάθε Δευτέρα εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις! Και η Λάτρις επίσεις, και ο Λεωνίδας και πολλοί άλλοι που δεν έρχονται τώρα! Και πιο παλιά κάποιοι που μπορεί να μην έχω δει ποτέ! Και αργότερα κάποιοι που μπορεί να μην με γνωρίσουν ποτέ! Τα μέλη του ΜΟΤΟ δεν μένουν στο Χαϊδάρι!!! Μένουν σε όλη την Ελλάδα, σε όλον τον κόσμο! Για αυτούς όμως που είναι στην Αττική δεν περιορίζονται στο Χαϊδάρι!!! Και αν σε κάποιο διάστημα θέλω να έρχομαι όπως παλιά, θα με υποχρεόσουν οι "θαμώνες" να κατεβαίνω Άλιμο! Αλλά θα το ξανασκεφτώ και θα υπολογίσω τα χλμ. και την ώρα που μου παίρνει να φτάσω κάτω! Και το ότι ο Κηγισός στο ύψος του Ηρακλείου είναι μποτιλιαρισμένος μέχρι τις 10 το βράδυ και άλλα πολλά και δεν θα έρθω!!!
Σαν εμένα θα είναι αρκετοί αφου δεν πιστεύω πως είμαι μόνο εγώ που μένω προς τα πάνω!!! Βέβαιαγια κάποιους που μένουν στις γύρω περιοχές είναι ιδανικό!! Αφού άμα θέλουν κατεβαίνουν και "με τα πόδια"!!! Αν θέλουν κάποιοι να μην ξαναμπουν κέντρο για να έρθουν "Δέλεαρ". Το κέντρο όμως ονομάστικε έτσι γιατί είναι στό κέντρο της πόλης!!!!
Όσο για το "Δέλεαρ" δεν εννοώ το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά το όποιο μαγαζί το αντικαταστίσει!!!
8a to po mia na kselampikarete
am 8elete den ksanapatame alimo
ala kentro oute sizitisi
ksexaste to
min to ksanasizitate
na min leme ta idia
ke fisika oute oi poloi goustaroun ke ine mesa oi ligoi an den mporoun vriskoun lisi moni tous
kante to club ton kolimenon ke arakste delear dio tria atoma ke 8a kanoume on line parea me laptop
xristo crs 8a miliso sto kolimeno mialo sou ali mia fora
alaksame xonepse to katalaveto min akouso ali malakia 8a ta paro xontra
terma to delear
na min to ksana leme
mexri na vre8i i xrisi tomi mia kali lisi sixnazoume alimo
ke min lete ales kolimenes mpourdes
to delear pe8ane zoi se logou mas
Ρε Λεωνιδα...
Μιλας ΜΟΝΙΜΑ λες κι εσυ εισαι το Moto.gr... :sick:
ΚΙ ενταξει στην αρχη εχει καποια πλακα, αλλα μετα ειναι πολυ ξενερωτο ρε αδελφε μου...
Και μπορει φυσικα να "πιανει" σε παιδακια, αλλα μεταξυ μας τωρα? :wacko:
Ξερεις οτι ΔΕΝ θελω να μιλησω σε αναλογο υφος (για το τι εισαι και τι κανεις κι αλλα τετοια κοσμητικα) και δεν θα το κανω.
Αλλα με κουραζεις ειλικρινα, οταν ενα πραγμα το εχω πει 100 φορες κι εσυ ΔΕΝ το εχεις ακουσει ΚΑΜΜΙΑ κι επιμενεις κι ολας...
Ειδες πουθενα να "υπερασπιζομαι" ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ το Δελεαρ ???
Και σε ρωταω ξανα λοιπον, σ' ενα μαγαζι στο Ίλιον ή τελος παντων στην αααλλη ακρη του Λεκανοπεδίου, απο 'κει που μενεις, θα ερχοσουνα ευχαριστα ΚΑΘΕ βδομαδα κανοντας καμμια 60αρια χλμ???
Αν ΔΕΝ εισαι λοιπον "σταρχιδιστής", θα κατσεις να σκεφτεις πιο σημειο του λεκανοπεδιου μπορει να βολεψει ΟΛΟΥΣ κι οχι τυχοντες κολλητους!
Η παρεα που πηγε εκει ειναι ΟΛΟΙ φιλοι μου.
Αλλα ΔΕΝ μου επιτρεπει η πορεια μιας ζωης, να ΘΥΣΙΑΣΩ (συμφωνωντας μαζι σας) το ΔΙΚΙΟ των ΠΟΛΛΩΝ, στο ονομα της οποιασδηποτε φιλιας!
Δεν το 'χω κανει ποτέ και δεν θ' αρχισω στα γεραματα! :nono:
Προσπαθησε εστω και για μια φορα στην ζωη σου, μα ΜΗΝ μιλας (βγαζοντας διατάγματα) μόνο, αλλα και ν' ακους!
Κι ολα αυτα τα λεω με πολλη καλη διαθεση, να 'σαι σιγουρος! :wave2:
devil's animal
20/12/2007, 23:28
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
Να πώ κάτι? Αυτά τα 10-15 χιλ. που αναφέρεις είναι μόνο στο πήγαινε! βάλε κι άλλα τόσα στο έλα!!!!
όσο για τους υπόλοιπους που μιλάνε για ποτέ ξανά στο κέντρο, μήπως δεν τους βολεύει αυτούς προσωπικά? Γιατί αν δεν γινόταν ότι έγινε στο μαγαζί σαν μαγαζί δεν θα είχε τεθεί τέτοιο θέμα τώρα!!! Άρα λοιπόν τώρα που τέθικε θα πρέπει να δούμε ποιοι είναι οι θαμόνες της Δευτέρας? Γιατί Tai για 1,5 χρόνο ερχόμουν κάθε Δευτέρα εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις! Και η Λάτρις επίσεις, και ο Λεωνίδας και πολλοί άλλοι που δεν έρχονται τώρα! Και πιο παλιά κάποιοι που μπορεί να μην έχω δει ποτέ! Και αργότερα κάποιοι που μπορεί να μην με γνωρίσουν ποτέ! Τα μέλη του ΜΟΤΟ δεν μένουν στο Χαϊδάρι!!! Μένουν σε όλη την Ελλάδα, σε όλον τον κόσμο! Για αυτούς όμως που είναι στην Αττική δεν περιορίζονται στο Χαϊδάρι!!! Και αν σε κάποιο διάστημα θέλω να έρχομαι όπως παλιά, θα με υποχρεόσουν οι "θαμώνες" να κατεβαίνω Άλιμο! Αλλά θα το ξανασκεφτώ και θα υπολογίσω τα χλμ. και την ώρα που μου παίρνει να φτάσω κάτω! Και το ότι ο Κηγισός στο ύψος του Ηρακλείου είναι μποτιλιαρισμένος μέχρι τις 10 το βράδυ και άλλα πολλά και δεν θα έρθω!!!
Σαν εμένα θα είναι αρκετοί αφου δεν πιστεύω πως είμαι μόνο εγώ που μένω προς τα πάνω!!! Βέβαιαγια κάποιους που μένουν στις γύρω περιοχές είναι ιδανικό!! Αφού άμα θέλουν κατεβαίνουν και "με τα πόδια"!!! Αν θέλουν κάποιοι να μην ξαναμπουν κέντρο για να έρθουν "Δέλεαρ". Το κέντρο όμως ονομάστικε έτσι γιατί είναι στό κέντρο της πόλης!!!!
Όσο για το "Δέλεαρ" δεν εννοώ το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά το όποιο μαγαζί το αντικαταστίσει!!!
συμφωνώ στα περισσότερα που λες, και ούτε εγώ είμαι υποστηρικτής του συγκεκριμένου μαγαζιού, αν και εντυπωσιάστηκα πραγματικά από το χώρο και τις παροχές, άλλωστε για μένα προσωπικά είναι το ίδιο είτε έρχομαι στο κέντρο είτε πάω στον άλιμο.
απλώς μήπως σκεφτήκαμε ποτέ πόσοι είναι αυτοί που δεν πλησιάζουν το κέντρο για όλα τα κακά που έχει και που δεν έρχονταν στο δέλεαρ γι αυτό το λόγο και πόσοι είναι αυτοί που θα θυσίαζαν 10 χλμ παραπάνω, σε απόσταση το ξανατονίζω και όχι σε χρόνο για να βρεθούν σε ένα χώρο που τους ωθεί να περάσουν καλά με την παρέα που γουστάρουν???
άλλωστε δεν πιστεύω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε ένα μποτιλιάρισμα σε μια εθνική οδό με ένα μποτιλιάρισμα στα δρομάκια του κέντρου που δεν περνάει ούτε πατίνι...
και όπως προείπα ας αφήσουμε την πορεία να δείξει και ας μην προδικάζουμε καταστάσεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
συμφωνώ στα περισσότερα που λες, και ούτε εγώ είμαι υποστηρικτής του συγκεκριμένου μαγαζιού, αν και εντυπωσιάστηκα πραγματικά από το χώρο και τις παροχές, άλλωστε για μένα προσωπικά είναι το ίδιο είτε έρχομαι στο κέντρο είτε πάω στον άλιμο.
απλώς μήπως σκεφτήκαμε ποτέ πόσοι είναι αυτοί που δεν πλησιάζουν το κέντρο για όλα τα κακά που έχει και που δεν έρχονταν στο δέλεαρ γι αυτό το λόγο και πόσοι είναι αυτοί που θα θυσίαζαν 10 χλμ παραπάνω, σε απόσταση το ξανατονίζω και όχι σε χρόνο για να βρεθούν σε ένα χώρο που τους ωθεί να περάσουν καλά με την παρέα που γουστάρουν???
άλλωστε δεν πιστεύω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε ένα μποτιλιάρισμα σε μια εθνική οδό με ένα μποτιλιάρισμα στα δρομάκια του κέντρου που δεν περνάει ούτε πατίνι...
και όπως προείπα ας αφήσουμε την πορεία να δείξει και ας μην προδικάζουμε καταστάσεις...
Οδηγάμε μηχανή! Την μηχανή κάποιοι την οδηγούν όταν έχει καλό καιρό, κάποιοι και όταν βρέχει, κάποιοι δεν μπαίνουν σε δρόμους με κίνηση, κάποιοι μπαίνουν, κάποιοι πάνε εκδρομές και κάποιοι δεν πάνε, όλα είναι σχετικά!!! Όλοι έχουμε και κάτι διαφορετικό!!!!
Ένα πράγμα είναι ίδιο σε όλου!!!!! Το κέντρο της Αττικής είναι στο κέντρο!!!
πόσο πιο απλά μπορεί να το πει κάποιος? Και αν κάποιοι δεν θέλουν να έρθουν στο κέντρο γιατί έχει κίνηση και μποτιλιάρισμα αλλά μένουν στα Βριλίσσια, ξέρεις πόση ώρα θέλουν για να φτάσουν στον Κηφισό (εκεί είναι μόνο στενά!!!)??? Άρα λοιπόν, αν πάρουμε κάθε περιοχή θα δούμε ότι έχει τα δικά της προβλήματα! μόνο σίγουρο είναι πως το Κέντρο είναι στο Κέντρο!!!
gousgoun_69
21/12/2007, 00:01
Δεν θα συμμετάσχω στη διαμάχη (???) γιατί ως νέο μέλος δεν δικαιούμαι.Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσουν οι συναντήσεις γιατί χάνεται η "μαγεία" της ανωνυμίας σε ένα φόρουμ.Κι απο ότι ειδα οι πιό πολλοί γνωρίζεστε μεταξύ σας οπότε θα τα βρείτε.:winka:
afrotwin
21/12/2007, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ρε Λεωνιδα...
Μιλας ΜΟΝΙΜΑ λες κι εσυ εισαι το Moto.gr... :sick:
Κι ολα αυτα τα λεω με πολλη καλη διαθεση, να 'σαι σιγουρος! :wave2:
8a sto po gia na to katalavis
ke ston mara8ona na mazevomastan i kapou popu8a vgo attiki odo ke 8a er8o den exo provlima
ala afto to stamataksekina ke na anapneo afto to sinefo kafsaeriou gia na se do na variese den to kano
terma to kentro den ksana pame eki ke lege oti pipa 8elis
ke as milao opos 8elo
8a to katalavis mia ke kali kentro oxi
ke ama ksana anaferis to kentro 8a ta kano ola poutana 8a xestoume
8a sou kopso to xeri ke 8a sto xoso ston kolo kentro oxi pia
pote ksana
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
21/12/2007, 00:05
mia fora tin vdomada ine re kolimeni pos kanete etsi les ke 8a pigenete ka8e mera gia oli sas tin zoi stin sinantisi tou moto....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
to kentro telos
mas teliose to kentro
kapote to kentro itan sto nafplio 8elete na mazevomaste eki?
8a sto po gia na to katalavis
ke ston mara8ona na mazevomastan i kapou popu8a vgo attiki odo ke 8a er8o den exo provlima
ala afto to stamataksekina ke na anapneo afto to sinefo kafsaeriou gia na se do na variese den to kano
ke as milao opos 8elo
pote ksana
Συγνώμη αλλά ψάχνετε μαγαζί για να βολεύεται ο από πάνω????
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Οταν κινεισαι εντος λεκανοπεδιου δεν λαμβανεις υπ οψιν χλμ αποστασεις παρα χρονο καλυψης της αυτης αποστασης.
Καθως επισης απ' ακρη σ' ακρη αν διασχισεις με μηχανη την αθηνα κανεις τον ιδιο χρονο περιπου, ειτε με κινηση ειτε χωρις.
Συμφερει παντα να επιλεγεις δρομολογιο με χρονο αφιξης μικροτερο κ με μεγαλλιτερη ασφαλεια κι ας χρειαστει να κανεις 5-6 χλμ παραπανω.
DimChios
21/12/2007, 05:21
Καλα κρασια!
Μαιρα, κατσε και διαβασε ΟΛΟ το θρεντ ωστε να γνωριζεις τι εχει παιχτει!
Χρηστο, crs, εμεις που μενουμε διπλα, εμενα γιατι δε με ενοχλει η αποσταση?
Εξηγησε μου...
ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ Ή ΟΧΙ...
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΓ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΒΡΗΛΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ 7-8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!
ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΑΛΕΩ...
δεν "εσπασα" κανενα μοτο, (μιλαω σαν Δημητρης) και δε νιωθω καμμια ηθικη ευθυνη απεναντι σε κανενα!
Καντε μια ψηφοφορια στην τελικη και μη με ζαλιζετε προσωπικα ουτε με πμ!
ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ"!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
.............................
Χρηστο, crs, εμεις που μενουμε διπλα, εμενα γιατι δε με ενοχλει η αποσταση?
Εξηγησε μου...
Να σΕ πω ρε Δημητρη, γιατι εσυ τουλαχιστον μοιαζεις να μιλας σοβαρα...
Υπαρχουν ανθρωποι που ερχονται στις συναντησεις, εχοντας στην τσεπη 5 ευρω για τον καφε, κι αναθυμιασεις στο τεποζιτο, μιας και παιρνουν 500-600 ευρω τον μηνα.
Αυτους γιατι πρεπει να τους αποκλεισουμε, με τον τροπο μας?
...........................
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ 7-8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!
Μην αρχιζουμε τις "υποκειμενικες" αποψεις.
Κι εγω και πολυ αλλοι κυκλοφορουμε στο κεντρο και ξερουμε και την κατασταση, αλλα και την πραγματικοτητα.
Θα σου πω μονο πως πριν 5 μερες η κορη μου με μια φίλη της πηγαν Βουλιαγμενη με συγκοινωνια (μετρό & λεωφορεια).
Κι αν και τα λεωφορεια ειχαν και τις λεωφοριολωριδες έκαναν 3,5 ώρες!!!
ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ"!
Πολλοι εχουν την δυνατοτητα, να γυρισουν και να ψαξουν.
Θέληση να υπαρχει.
.................
ke as milao opos 8elo
pote ksana
Ωραια!
Θα σου μιλησω λοιπον στο ιδιο υφος...
Σε μαγαζι που ΔΕΝ ειναι στην (ευρυτερη) περιοχη του κεντρου...
Εγω ΔΕΝ ερχομαι !!!
Οχι γιατι δεν μπορω εγω, αλλα (οπως ξαναπα) υπερασπιζομενος το δικαιωμα προσβασης και των υπολοιπων!
Meyaleleth
21/12/2007, 08:49
na pw ki egw kati?
Posa atoma hr8an re seis ston alimo?Htan arketoi, kai kapoioi apo autous menoun kai makria ap ton alimo. Posa den hr8ane? Akoma kai an htan makria gia kapoious, an erxontoustan gia mia fora mono na doune to magazi, 8a tous epefte o kwlos?
Emena mou fainete oti o ka8enas koitazei th kaloperash tou kai thn volh tou kai den kouniounte ap to spitaki tous an to meros synanthshs einai 15 lepta pio makria ap to arxiko meros synanthshs.
Prwsopika, exw jenerwsei me thn olh istoria.
Autoi pou paraponiounte as vroun ena meros na phgenoume..
:a31:
Meyaleleth
21/12/2007, 08:58
na pros8esw kai kati..
An ontws oi perissoteroi erxontai gia thn 'parea' stis synanthseis mas tis Deyteres, tote den 8a eixan toso provlhma na er8oun kai ston alimo, h opoudhpoe allou kanonisoume pou na mhn einai sto kentro ths a8hnas akrivws...
Apo oti mou fenete omws, oi Deuteres gia tous perissoterous einai 'mia kalh mera gia kafe' pou tyxenei na mhn exoun kanonisei kati kai giauto erxontai stis synanthseis.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meyaleleth
Autoi pou paraponiounte as vroun ena meros na phgenoume..
:a31:
Αυτα να πας να τα πεις στον Κωστα τον Βαγγελη τον Γιαννη, (τυχαια ονοματα) που δεν μπαινουν πια στο φορουμ αλλα ερχονται που και που στο Δελεαρ απλα επειδη ξερουν οτι τα τελευταια χρονια ολο και καποιους φιλους συνταξιδευτες θα βρουν,κατι το οποιο εσυ δεν εχεις δικαιωμα να αμφισβητεις απο την στιγμη που ο χωρος αυτος για σενα ειναι μια καφετερια και μονο.
Στην τελικη αμα δεν γουσταρετε το Δελεαρ σκεφτειτε οτι επιλεχθηκε για πολυ συγκεκριμενους λογους τους οποιους οι περισσοτεροι που γραψατε κατι σε αυτο το θρεντ τις τελευταιες ημερες επιμελως αφησατε απ'εξω απ'το "οπλοστασιο" των επιχειρηματων σας.
Η μαλλον τους ξερετε αλλα κανετε τις παπιες....
Προσωπικα πιστευω οτι αυτη η ταση για "ανανεωση" δεν εχει να κανει με τον χωρο.Στην τελικη εγω παραγγελνω τον καφε μου και ερχεται αρκετα γρηγορα κιολας.
Αυτους που θελω να δω θα τους δω.
Το μηχανακι το βλεπω μια χαρα εκει που ειναι.
Ξερω οτι θα βρω καρεκλα να κατσω,και αν δεν βρω θα αρπαξω ενα τραπεζι και 2 καρεκλες απο διπλα και θα επεκτεινω μονος μου τον χωρο και κανενας δεν θα μας πει τιποτα.Μην ξεχνατε οτι 50+ ατομα μια χαρα καθομασταν και μεσα και εξω.
Η μουσικη ειναι χαμηλη και μπορω να μιλαω με τον διπλανο μου και τον παραδιπλα χωρις να φωναζω.
Το μηχανακι μου δεν το βαζω στην μεση ενος πλακοστρωτου ανηφορικου δρομου να κλεινει τους υπολοιπους και ουτε κανω 10 μανουβρες για να φυγω.
Και η αποσταση για μενα ειναι η ιδια,αλλα αμα πεσει κανα μποτιλιαρισμα στην Βουλαγμενης κανα απογευμα θα τα ξαναπουμε.
Για αναλογιστειτε ποσα απο αυτα εχουμε στο νεο μαγαζι.
Γιατι κανεις δεν ειπε οτι ο χωρος ειναι ακαταλληλος για πολλα ατομα και για να παρκαρεις πανω απο 15 μηχανακια στο μαγαι που σας κερναει μελομακαρονα;
Και το Δελεαρ καποτε κερναγε σφηνακια.
Εκει που πατε θα σας εχουν μια ζωη στα πουπουλα νομιζετε;
Τελευταια φορα που ασχολουμαι με το θεμα καντε οτι νομιζετε αρκει να ειστε ειλικρινεις με τους εαυτους σας πρωτιστως και μετα με τους συμφορουμιτες σας.
Cpt. Haddock
21/12/2007, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τελευταια φορα που ασχολουμαι με το θεμα καντε οτι νομιζετε αρκει να ειστε ειλικρινεις με τους εαυτους σας πρωτιστως και μετα με τους συμφορουμιτες σας.
Well written, once again mate :winka:
Τρίτος παρατηρητής : Ο καθένας κοιτάει τη πάρτη του & στο τέλος θα μας τελειώσουν οι συναντήσεις της Δευτέρας έτσι που πάτε.
Cpt. Haddock
21/12/2007, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τρίτος παρατηρητής : Ο καθένας κοιτάει τη πάρτη του & στο τέλος θα μας τελειώσουν οι συναντήσεις της Δευτέρας έτσι που πάτε.
Μπα...
Έχει ξαναπαιχτεί το ίδιο σκηνικό :winka:
Meyaleleth
21/12/2007, 09:29
Αυτα να πας να τα πεις στον Κωστα τον Βαγγελη τον Γιαννη, (τυχαια ονοματα) που δεν μπαινουν πια στο φορουμ αλλα ερχονται που και που στο Δελεαρ απλα επειδη ξερουν οτι τα τελευταια χρονια ολο και καποιους φιλους συνταξιδευτες θα βρουν,κατι το οποιο εσυ δεν εχεις δικαιωμα να αμφισβητεις απο την στιγμη που ο χωρος αυτος για σενα ειναι μια καφετερια και μονο.
Den gnwrizeis oute emena oute ton logo gia ton opoio phgainw stis synanthseis ths Deuteras, den exeis oute esy loipon to dikaiwma na me kathgoreis me auton ton tropo.
Koita na xalarwseis giati poly proswpika ta pairneis ola kai den sou ftene oi gyrw sou.
Katanthse ahdia auto to 8ema pleon kai o enas koitazei pws 8a vgalei ta matia tou allou..
Cpt. Haddock
21/12/2007, 09:36
:a15:
dirtbird
21/12/2007, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a15:
IMPOSSIBLE with a 2-wheel SUV owner:D :D
Cpt. Haddock
21/12/2007, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
IMPOSSIBLE with a 2-wheel SUV owner:D :D
"Imposibble is not. In you the force must have, then possible all is..."
:wacko:
dirtbird
21/12/2007, 09:47
"Imposibble ...... possible ..."
:wacko:
Please choose spelling;)
Cpt. Haddock
21/12/2007, 09:50
Please choose spelling;)
Errare humanum est :D
Errare humanum est :D
:a27:
Cpt. Haddock
21/12/2007, 09:53
ο βρωμόπουλος άρχισε :sick:
:rolleyes:
...
:a27:
makis206
21/12/2007, 09:59
Κάτι τέτοια απλά και όμορφα βάλτε μπροστά στο μυαλό για να βρείτε τη λύση στο πρόβλημα.. χαλαρά απ'όλους και θα βγει η άκρη για το μέρος που θα σας/μας φέρει όλους κοντά, ξανά..:)
ο υπερ-ρομαντικός μαλάκας :rotflmao:
Uriah Heep
21/12/2007, 10:02
Μυρσίνη και πάλι Μυρσίνη ...
...κι άμα ποτέ άλλαζα...
...πάλι Μυρσίνη θα ξαναδιάλεγα!
Άντε κι αλλάζεις μαγαζί...
...άντε να μάθεις τη Dommie να σε γυρίζει ...μόνη της σπίτι μετά τις ρακές!
Επιβεβαιώστε παρακαλώ για το σημερινό ΔΣ.
:beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
21/12/2007, 10:04
Έτσι μου 'ρχεται να πάρω τον Τιγρη και να πεταχτω πανω...
Είστε μια χαρά εσείς ρε καρντάσια :wave2: :beer:
na pros8esw kai kati..
An ontws oi perissoteroi erxontai gia thn 'parea' stis synanthseis mas tis Deyteres, tote den 8a eixan toso provlhma na er8oun kai ston alimo, h opoudhpoe allou kanonisoume pou na mhn einai sto kentro ths a8hnas akrivws...
Apo oti mou fenete omws, oi Deuteres gia tous perissoterous einai 'mia kalh mera gia kafe' pou tyxenei na mhn exoun kanonisei kati kai giauto erxontai stis synanthseis.
Μιλας για παρεα την οποια δεν ξερεις και δεν εχεις ζησει, και ομως εχει δηλωσει οτι δεν σου αρεσει το Δελεαρ και γι'αυτο δεν ερχεσαι.
Προσωπικα παιρνω το γεγονος οτι εισαι εντελως στην απ΄εξω και απο την αλλη με τις 2-3 επισκεψεις σου στο Δελεαρ πετας και βελακια περι αργοσχολων που ερχονται τις Δευτερες επειδη δεν εχουν τι να κανουν.
Αυτη η ισοπεδωτικη μαλακια που ξεστομισες δειχνει οτι δεν εχεις ιδεα για αυτον τον χωρο τελικα και για τους ανθρωπους που προσπαθησαν τοσα χρονια να κρατησουν ζωντανο και να μοιραστουν καποια πραγματα.
Σε πληροφορω δεσποινις οτι καποιοι δουλευαν σαν ζωα τα ΣΚ για να παρουν ρεπο την Δευτερα,καποιοι εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να εξασφαλισουν τις Δευτερες ελευθερες για να ερθουν στο Δελεαρ χρονια τωρα, γιατι εκει μεσα εζησαν καταστασεις που εσυ δεν προκειται ποτε να κατανοησεις διοτι για σενα το Δελεαρ και το μοτο δεν ξερω τι σκατα πρεσβευει αλλα ΔΕΝ ερχεσαι επειδη αγαπας την μοτοσυκλετα.
Ας ανοιγες θρεντ πριν απο κανα-δυο χρονια να πεις για αλλο μερος συναντησης να δεις τι θα εισεπραττες απο τους τωρινους υποστηρικτες του Αλιμου.
Απλα βρηκες χαος τωρα και ειπες κατσε να χωθω και γω να πεταξω τη μαλακια μου.
Και δεν σε αδικω σην τελικη.
Μεσα σε αυτο το χαος των τελευταιων ημερων ο καθενας μπορει να μας κοτσαρει στα μουτρα το γαμημενο το μανιφεστο του.
Cpt. Haddock
21/12/2007, 10:07
:look: cool ρε Γιώργη :look:
Έτσι μου 'ρχεται να πάρω τον Τιγρη και να πεταχτω πανω...
Να σου πω οτι δεν μου περασε απ' το μυαλο? :(
Ψεματα θα πω! :sick:
Ας όψονται άάάλλα... :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Μυρσίνη και πάλι Μυρσίνη ...
..................
:smokin: :beer: :wave2:
Γιατιιιιι ??? :confused:
Meyaleleth
21/12/2007, 10:13
gcrook... ola auta mporouses na ta peis me pio eugeniko tropo alla ap oti fenete den yparxei tipota 'eugeniko' stin tropo pou skeftesai...
Synexizeis na mh me jereis kai na einai la8os oi apopseis sou gia thn parth mou...
De 8a pesw sto epipedo sou omws . Na se kala panta..
Τι κουλ γαμω το Βουδα μου...
Πρωτη φορα στα τοσο χρονια που δεν εχω ορεξη ουτε να μπω να διαβασω.
Ρε συ Χριστε,Γιαννη (εσενα τον φιφτυ περσεντ Ευρυτανια λεω) ,τι θα γινει εκεινο το τσιπουρο στο Καρπενησι ρε μαγκες;
Και ριχτε το μου και μεσα στον καφε αμα λαχει....
....................
Ρε συ Χριστε,Γιαννη (εσενα τον φιφτυ περσεντ Ευρυτανια λεω) ,τι θα γινει εκεινο το τσιπουρο στο Καρπενησι ρε μαγκες;
Κανω ηδη οικονομιες! :winka:
dirtbird
21/12/2007, 10:19
..γιατί το αντι-lethear είναι 5 λεπτά από το σπίτι μου... :a13: :a13: :a9:
gcrook... ola auta mporouses na ta peis me pio eugeniko tropo alla ap oti fenete den yparxei tipota 'eugeniko' stin tropo pou skeftesai...
Synexizeis na mh me jereis kai na einai la8os oi apopseis sou gia thn parth mou...
De 8a pesw sto epipedo sou omws . Na se kala panta..
Βγαλε την αγενεια και κρατα την ουσια.
Και που να σε ηξερα κιολας...εκει να δεις ευγενεια που θα εισεπραττες με τις μαλακιες που εγραψες.
Cpt. Haddock
21/12/2007, 10:22
Αυριο πρωί στα Mcdonnalds... όπλα κράνη εξάρτηση :smokin:
Ταξιδευτής
21/12/2007, 10:22
Ρε παιδια, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ Γ@ΜΩΤΟ! :mad:
Ειναι δυνατον για ενα τετοιο θεμα να καθομαστε και να χαλαμε τις καρδιες μας; Μα για μια κωλοκαφετερια; Ρε Γιωργο καταλαβαινω απολυτα το σκεπτικο σου, αλλα ηρεμησε λιγο ρε συ! :mad: Καθεσαι και τα παιρνεις στο κρανιο και τι καταφερνεις; Εσυ χαλιεσαι στη τελικη!
Και στο κατω κατω ρε σεις, αν ειναι το νεο μαγαζι να μην τραβηξει και αν τα παιδια που ειχαν το Δελεαρ σαν σημειο συναντησης (περαν του αν ειναι καλο η οχι) θα μαθουν το νεο η τελικα ολοι θα παμε στο παλιο παλι, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ!!!!!!!! :mad:
:a15: :a15:
ΥΓ. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΡΕ @@ΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΛΕΜΕ!!!! :lol: :lol: :lol:
dirtbird
21/12/2007, 10:25
Βγαλε την αγενεια και κρατα την ουσια.
Και που να σε ηξερα κιολας...εκει να δεις ευγενεια που θα εισεπραττες με τις μαλακιες που εγραψες.
Εγώ πάντως σε 'πάω' μία μεσημεριανή γ(Κ)αλοπούλα.....
ποιός τη χάρη σου δλδ. , είμαι και με γραβάτα σήμερις..... :bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
21/12/2007, 10:26
, είμαι και με γραβάτα σήμερις..... :bigcry: :bigcry:
:a43: :a43: :a43: :a43:
Ρε Νικο στα αρχιδια μου για το νεο μαγαζι.
Και δεν χαλιεμαι καθολου.
Για να χαλαστεις πρεπει να εξακολουθεις να εχεις συναισθηματικους δεσμους με ενα ενα χωρο και με οτι πρεσβευει αυτος.
afrotwin
21/12/2007, 10:29
katalavenete tora giati merika pragmata se aftin tin mpourdeloxora den alazoun pote?
meriki simperiferonte stis alages stin zoi tous les ke tous pernis tin gi kato apo ta podia
ke lene ales arloumpes gia na min fanoun kapos.....
lipon kirioi edo prokite gia mia megali parea pou exi anangki ananeosis ke diaforetikis optikis sto 8ema sinantisis
den prokite na alaksi idea mia olokliri parea gia kana dio periergous pou kopanane epixirimata gia na feroun to 8ema sta metra tous
apo to delear figame na min to sizitame alo ine oristiko
8a me anagkasete na pao na to kapso gia na telionoume
:lol:
imaste alou ke an exete kapious logous na min 8elete tin parea mas sto kenourio steki i ta kenouria stekia ka8iste spiti sas ke plekste poulover
emis oi poloi mexri na vre8i kenourios xoros 8a vriskomaste sto alimo
ke eki perimenoume tous pantes opios goustari na ta pi mazi mas 8a imaste eki
ke 8a enimeronoume gia tixon alages
to delear itan ke ine gia ikogenies ke papoudes
den itan gia emas ke epidi eprepe na to katalavoun i perisoteroi ke eftixos to katalavan figame apo eki
an exete logous na min sinanastrefeste pia tin parea tou moto ke sas fteei to meros pou sixnazoume ti na po geni8ito to 8elima sas
edo prokite gia kino pnevma ke oxi gia tin epivoli tou enos i tin paraksenia tou enos
oi perisoteroi 8eloun ke efigan apo to delear
me klapses ke mizerologa den girnai kanis piso
osi 8elete dio tris pou iste mazeftite eki ke sinexiste tin mizeria.... mesa sto kafsaerio mesa stin kinisi mesa sto laikomagazo xoris ifos ke stil
emis figame
ke pote den milao os afro ala os ekfrastis mia omadas pou ekane to vima tis arese ke 8a paramini
oloi efprosdektoi opios 8eli as er8i stis sinantisis
i palies sini8ies pe8anan
zito i kenouries..
:rotflmao:
episis meriki anti8eti iste ke pnevma antilogias opote kante tin doulia sas
ali pali ek fiseos den mporite tis alages stin zoi sas opote kante parea me tous apo pano
ke kala ine na to 8eorisete os ntefakto ke na min lete ala
prosvalete tis epiloges polon atomon den seveste to 8elo ton polon 8eorite ton eafto sas spoudeotero kriti prospa8ite na perasete idees pou volevoun mono esas iste sfeteristes
i apla kolimenoi
opote den sas lamvanoume ipopsin
ke to ksana leo ama 8ete kserete pou 8a mas vrite ke filoi ke gnostoi ke agnostoi
ke eleos katalavame oxi ala epixirimata
doulefte to me ton eafto sas
den imaste o mpampa sas pou den sas perni podilato na valete ke ta klamata...
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
21/12/2007, 10:32
Ρε Νικο στα αρχιδια μου για το νεο μαγαζι.
Και δεν χαλιεμαι καθολου.
Για να χαλαστεις πρεπει να εξακολουθεις να εχεις συναισθηματικους δεσμους με ενα ενα χωρο και με οτι πρεσβευει αυτος.
megale esena 8a se parakaleso na xrisimopiois to pnevma sou mazi mas gia pio dimiourgika pragmata
ke oxi gia na vgazis apo8imena
oloi exoume ta zoria mas edo imaste gia na ta ksexname
min arxisoume oloi se afto to stilaki
oti provlima exis ela na mas to pis mia ke na telionoume
ke kopse tin gkrinia mas mizeriases olous
ke eprepe na to katalavo oti pinis mono ema..
afrotwin
21/12/2007, 10:33
na para8eso ke omologia eksexon melous tis parea oti apo peristeri ir8e pio grigora alimo ke as itan perisotera xiliometra ....
ke min akouo ala xaza
Νεος στο "πρωην" Δελεαρ (καμμια 7αρα φορες), δεν εχω τα εχεγγυα να παρω θεση στο "που".
Αλλα ... κυριοι και κυριες ... σας σιχαθηκα (την κατασταση που εχετε δημιουργησει).
Μακαρι να βρειτε μια λυση, και οσο το δυνατον γρηγοροτερα.
Μεχρι τοτε, το μονο που θα περιμενω ειναι καμια (χωματινη κατα προτιμηση) ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ (για μενα) βολτα, ετσι, για να γνωριστουμε καλυτερα.
For all it worths, νομιζω (χεστηκατε) οτι κεντρο ειναι καλυτερα. Τουλαχιστο εγω, αν θελω βγω με καποιο φιλαρακι απο την αλλη ακρη της πολης, εκει θα εδινα ραντεβου.
Φιλικα,
Δημητρης
afrotwin
21/12/2007, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Νεος στο "πρωην" Δελεαρ (καμμια 7αρα φορες), δεν εχω τα εχεγγυα να παρω θεση στο "που".
Αλλα ... κυριοι και κυριες ... σας σιχαθηκα (την κατασταση που εχετε δημιουργησει).
Μακαρι να βρειτε μια λυση, και οσο το δυνατον γρηγοροτερα.
Μεχρι τοτε, το μονο που θα περιμενω ειναι καμια (χωματινη κατα προτιμηση) ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ (για μενα) βολτα, ετσι, για να γνωριστουμε καλυτερα.
For all it worths, νομιζω (χεστηκατε) οτι κεντρο ειναι καλυτερα. Τουλαχιστο εγω, αν θελω βγω με καποιο φιλαρακι απο την αλλη ακρη της πολης, εκει θα εδινα ραντεβου.
Φιλικα,
Δημητρης
oriste idate ti kanate sto pedi?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
file mou ke ego otan 8elo na pidikso kamia sta grigora ksero pou 8a tin pao
ala edo sizitame gia tis protimisis mias olokliris pareas
pareas giou noou?:wacko:
ke min milate o ka8e enas san na iste esis ke i ipolipi i malakes tou...
san mandam sousou ena pragma
ax ego den mporo giati exo akratia o enas
ax den mporo giati exi kalitero ouzaki o alos..
ke kapia ali
ti pou doste mou aformi na mpo na vgalo ta so8ika mou min pai xameni i kontra ke ektono8oun oloi oi aloi ektos apo mena...
oriste idate ti kanate sto pedi?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
file mou ke ego otan 8elo na pidikso kamia sta grigora ksero pou 8a tin pao
ala edo sizitame gia tis protimisis mias olokliris pareas
pareas giou noou?:wacko:
ke min milate o ka8e enas san na iste esis ke i ipolipi i malakes tou...
san mandam sousou ena pragma
ax ego den mporo giati exo akratia o enas
ax den mporo giati exi kalitero ouzaki o alos..
ke kapia ali
ti pou doste mou aformi na mpo na vgalo ta so8ika mou min pai xameni i kontra ke ektono8oun oloi oi aloi ektos apo mena...
Εγινε ρε παλικαρι μου.
Με εκτιμηση,
μανταμ-σουσου
megale esena 8a se parakaleso na xrisimopiois to pnevma sou [clor=red]mazi mas[/color] gia pio dimiourgika pragmata
Και εσυ απο ποτε εκφραζεις την πλειoψηφια;
Απο ποτε εκφραζεις το μοτο;
Απο ποτε εκφραζεις την παρεα;
Απο ποτε εκφραζεις τους μοντερειτορ;
Cpt. Haddock
21/12/2007, 10:48
στην (γ)Καλοπουλα θα πάμε; :look:
ego pantos sto delear de xanapao .
etsi gia na mathete..
re mpoyrdela..
de pate se kana xenodoxeio oloi mazi na plakotheite se tipota partoyzes giati sas blepo ligo phgmenoys????
ela kai meta kai sth plateia koymoyndoyroy na mazeyeste mia xara tha sas fenonte ola.:wave2: :p :D
sas filo glyka.:blush:
p.s galopoyla ta skylia exoyne agriepsei to noy sas eseis oi giapides me tis grabates sas.
στην (γ)Καλοπουλα θα πάμε; :look:
Δεν πάμε αύριο για κανα καφεδάκι και καμιά βόλτα προς τα πάνω να μας χτυπήσει δυνατός κρύος αέρας???
ps:
Ρε DUKASII μπορείς να μην χαζεύεις και να κάνεις καμιά 'δουλειά' ??? :p
dirtbird
21/12/2007, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
e
p.s galopoyla ta skylia exoyne agriepsei to noy sas eseis oi giapides me tis grabates sas.
Ti egine?:confused:
Sou xexeilosan tis kaltsodetes?:o :o
Cpt. Haddock
21/12/2007, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Δεν πάμε αύριο για κανα καφεδάκι και καμιά βόλτα προς τα πάνω να μας χτυπήσει δυνατός κρύος αέρας???
Εγω μίλησα
Αυριο πρωί στα Mcdonnalds... όπλα κράνη εξάρτηση :smokin:
afrotwin
21/12/2007, 11:11
re krouki den mas xezis leme
:rotflmao: :rotflmao:
ala vale to xeri stin tsepi ke pigene me mia na kselampikaris
8a arxisoun na trexoun ta spermata apo ta aftia leme...
afrotwin
21/12/2007, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ego pantos sto delear de xanapao .
etsi gia na mathete..
re mpoyrdela..
de pate se kana xenodoxeio oloi mazi na plakotheite se tipota partoyzes giati sas blepo ligo phgmenoys????
ela kai meta kai sth plateia koymoyndoyroy na mazeyeste mia xara tha sas fenonte ola.:wave2: :p :D
sas filo glyka.:blush:
ti glikouli....:lol: :lol: :lol:
afrotwin
21/12/2007, 11:15
a signomi ksexasa na sou po an emenes eki ke den efevges san ton malaka pou den tou pirane koukouroukou ke tsantistike
8a tin ekfrazes esi anti gia mena
ke megalose epitelous orimase ke min antidras san mpompiras
ps:
Ρε DUKASII μπορείς να μην χαζεύεις και να κάνεις καμιά 'δουλειά' ??? :p +1:lol:
TI NOYMERA FORAS RE?
Εγω μίλησα
Α εσύ έχεις άγριες διαθέσεις...
Μετά τις 11 είμεθα ελεύθεροι ως το βράδυ... (γιατί ακολουθεί πάρτυ με άφθονη μπύρα και ιδρωμένα κορμιά)
:winka:
VanDiemen
21/12/2007, 11:40
:a014:
devil's animal
21/12/2007, 12:00
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
παιδια αυτο το δελεαρ που ειναι γιατι σκεφτομαι να ερθω φετος στην κοπη της πιτας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μην μου πειτε δεν θα γινει εκει γιατι ηταν ονειρο ζωης για μενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
21/12/2007, 12:08
8A PAO NA TO KAPSO TORAAAAA
8A PAO NA TO KAPSO TORAAAAA
το ΔΕΛΕΑΡ ρε φιλε γιατι?εκει δεν ηταν που συναντιοσατε και δεθηκανε οι περισσοτερες φιλιες εδω μεσα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειναι σαν καις τα σεντονια της παρθενας που πηδηξες και ειναι κριμα που τα εχεις 5 χρονια στρωμενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
21/12/2007, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
το ΔΕΛΕΑΡ ρε φιλε γιατι?εκει δεν ηταν που συναντιοσατε και δεθηκανε οι περισσοτερες φιλιες εδω μεσα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειναι σαν καις τα σεντονια της παρθενας που πηδηξες και ειναι κριμα που τα εχεις 5 χρονια στρωμενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oxi kalitera ine san tin istoria me to zevgari ton 50aridon pou ixe ena profilaktiko ke to PLENANE epi 12 xronia...xaxaxaxaxa
poses anamnisis afto to profilaktiko...xaxaxaxaxa
oxi kalitera ine san tin istoria me to zevgari ton 50aridon pou ixe ena profilaktiko ke to PLENANE epi 12 xronia...xaxaxaxaxa
poses anamnisis afto to profilaktiko...xaxaxaxaxa
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε ναι ρε συ κριμα δεν ειναι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τοσα χρονια αναμνησεων να πανε χαμενα για ενα προφυλακτικο, "καινουριο", "καθαρο", "φτηνο", "εφαρμοστο", "ποιοτικο" και με αρωμα μπανανα?:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Οταν κινεισαι εντος λεκανοπεδιου δεν λαμβανεις υπ οψιν χλμ αποστασεις παρα χρονο καλυψης της αυτης αποστασης.
Καθως επισης απ' ακρη σ' ακρη αν διασχισεις με μηχανη την αθηνα κανεις τον ιδιο χρονο περιπου, ειτε με κινηση ειτε χωρις.
Συμφερει παντα να επιλεγεις δρομολογιο με χρονο αφιξης μικροτερο κ με μεγαλλιτερη ασφαλεια κι ας χρειαστει να κανεις 5-6 χλμ παραπανω.
Τι να σου πω μερικοί μετράνε πόσα χιλιόμετρα γράφει το κοντερ!!!:wave2:
Cpt. Haddock
21/12/2007, 12:38
Α εσύ έχεις άγριες διαθέσεις...
Μετά τις 11 είμεθα ελεύθεροι ως το βράδυ... (γιατί ακολουθεί πάρτυ με άφθονη μπύρα και ιδρωμένα κορμιά)
:winka:
Στις 11 υπολογίζω να πινω τον καφέ μου μετά την Αμφισσα :D
Και δε βλέπω να γυρίζω το βράδυ :smokin: