Σύνδεση

View Full Version : ΦΩΤΟ Racing ΤΥΜΠΑΚΙ

Σελίδες : 1 2 [3] 4

javrar6
13/12/2008, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μπραβο ρε παιδια!!!

:beer: :beer: :beer:
:a20: :a18: :a20: :a18: :a20: :a18:

εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως σηκωνετε η μοτοσυκλετα και με τις 2 ροδες απο το εδαφος στην εξοδο της στροφης!:confused: :confused:

εχει ενα μπαμπουρι περιπου μισο μετρο .....απο τσιμεντο σε πισα αν την κανεις αναποδα την πιστα.Το κακο ειναι οτι αν την κανεις απο την σωστη μερια δεν προλαβαινεις να φρανερεις για να μπεις σε μια φουρκετα......καταλαβαινεις τι γινετε......
το μονο κακο σημειο της πιστας....

σκεψου να ερχεσε απο μια πολυ ανοικτη στρωφη με 150+ και εκει που πρεπει να φρεναρεις να εχει απο πισα τσιμεντο και να κανει ενα λακο περιπου μισο μετρο.....:uplate: :uplate: :uplate:

Corvo
13/12/2008, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από javrar6
εχει ενα μπαμπουρι περιπου μισο μετρο .....απο τσιμεντο σε πισα αν την κανεις αναποδα την πιστα.Το κακο ειναι οτι αν την κανεις απο την σωστη μερια δεν προλαβαινεις να φρανερεις για να μπεις σε μια φουρκετα......καταλαβαινεις τι γινετε......

σκεψου να ερχεσε απο μια πολυ ανοικτη στρωφη με 150+ και εκει που πρεπει να φρεναρεις να εχει απο πισα τσιμεντο και να κανει ενα λακο περιπου μισο μετρο.....:uplate: :uplate: :uplate:

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :eyepop: :eyepop:

javrar6
13/12/2008, 21:03
στα το λες φιλε μου αν βγαζαμε και εμεις εκεινη την ωρα φωτο μεσα απο το κρανος τις φατσες μας τυφλα να εχει ο ροσσι ...............μιλαμε πολυ χ..σ...μο......:uplate: :uplate: :uplate:

javrar6
13/12/2008, 21:07
παιδια η καλυτερη φωτο που ανεβει ......
στιλ . σωστη θεση οδησης. θεαμα.
μπραβο στο παλικαρι.:a18: :a18: :a18: :a20: :a20: :a20: :a18: :a23: :a23:

150168

epp1640
14/12/2008, 03:59
παιδια η καλυτερη φωτο που ανεβει ......
στιλ . σωστη θεση οδησης. θεαμα.
μπραβο στο παλικαρι.:a18: :a18: :a18: :a20: :a20: :a20: :a18: :a23: :a23:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

for(1){
:beer:
}

DrIoannis
14/12/2008, 07:22
Καλή επιτυχία στους αγωνιζόμενους σήμερα.Ελπίζω να βοηθήσει ο καιρός και να μην ρίχνει καρέκλες.

Athotyros
14/12/2008, 19:53

ορε κουμπαρε javrar6 σα πολυ το μεγαλωσες το μπαμπουρι και θα θαρουνε επαε οι συμφορουμιτες οτι αντι να κανομε αγωνες ταχυτητας κανομε αγωνες scramble:beer: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

Corvo
14/12/2008, 19:58
μπραβο στα παιδια που τρεχουν...αντε και σε μια καλη πιστα ρε παιδια:beer:

javrar6
14/12/2008, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Athotyros
ορε κουμπαρε javrar6 σα πολυ το μεγαλωσες το μπαμπουρι και θα θαρουνε επαε οι συμφορουμιτες οτι αντι να κανομε αγωνες ταχυτητας κανομε αγωνες scramble:beer: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

ΡΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ .........
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ 49,8 ΠΟΝΤΟΥΣ ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΑΜΦΙΒΙΟ ΘΥΛΑΣΤΙΚΟ ΤΣΙ ΖΟΥΓΚΛΑΣ..........

ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΣΙ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ..........
:beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :a028: :a028:
ΠΙΓΕΣ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ???

powerman95
15/12/2008, 13:08
Παιδια εγιε τρελη μαλακια στην εκκινηση,ο σημαιαρχης αντι να ριξει την σημαια απο μπροστα την εριξε πισω απο τους αγωνιζομενους με αποτελεσμα οι τελευταιοι να ξεκινησουν πρωτοι:hypnotize :hypnotize :hypnotize Οι πρωτοι αρχισανε να τρεχουν σαν τον rossi για να προλαβουν στους πρωτους γυρους πρωτος ηταν ενας με ενα μηχανακι με μια πολυχρωμη ζελατινα μετα ο JIMK7 μετα τον ξαναπερασε αλλα ο jimk7 μετα απο 2 γυρους τον περασε και αρχισε να αυξανει την διαφορα ολο και περισσοτερο.σΤΟ ΤΕΛΟς ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΟΙ ανθρωποι της διοργανωσης γι αυτο με την σημαια.

Και στην εκκινηση εγινε ψιλοφασαρια ενα γερος φωναζε στους αγωνιζομεους δε ξερω και εγω τη τους ελεγ,παντως οι αγωνιζομενοι τα πηραν λιγο μου φαινεται:alien: :alien: :alien:

Παντως αυτο με την λακουβα παραπαει καποτε πρεπει να το φτιαξουν εχει πεσει πολυς κοσμος εκει,και ο jimk7 να σας το πει:beer:

DrIoannis
16/12/2008, 15:23
Δυστυχώς η διοργάνωση ήταν πολύ μέτρια απ ότι με ενημέρωσαν μερικά παιδιά που έτρεχαν.ήταν με την ψυχή στο στόμα επειδή είχαν και τα drargster.

Marinos-GSXR
16/12/2008, 18:35
κσλα λεμε οι διοργ-ανοπαιχτες!! ειναι για τον Π..ΤΣΟ!!!!!ειναι κριμα για τα κοπελια που ετρεχαν να τα κανουν ολα μαζι!!(δοκημαστικα και αγωνα ΚΑΠΑΚΙ!!!!!!)και στο τελος να σηκωνει τη σημαια Ο ΜΑΛ....ΑΣ απο ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ!!!δηλαδη οι μισοι ειδαν τη σημαια και αλλοι ακομα βαζαν μπροστα της μηχανες!!!κριμα και για τον φιλο γιαννη κοντοδημα που επεσε και εχασε και την κατηγορια στα 600.κανονικα επρεπε να κανουν καποια επανεκινηση του αγωνα αλλα αντε βγαλε ακρη οποιον τους βολευει φτιαχνουν τα αρ..δια οι οργανωτες!!ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ....ΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!!!!ΟΟΟΟΥΥΥΣΤΤΤ!!!!:bigcry: :a04: :a016: :a06: :a31: :a46:

Athotyros
18/12/2008, 17:53
καμμια φωτο τιποτα απο τον αγωνα?

gsx1400
18/12/2008, 18:18
οι διοργανωτές απο οτι εχω καταλαβει ειναι μονο για εισπρακτικους λογους εκει, τα φραγκα να πεφτουν και ελα ελα μωρε τωρα θα τα βρουμε. τα παιδια που αγωνίζονταν δεν ειχαν ουτε ρευμα να φανταστείτε. οσο για των κοσμο για να παμε στην κερκιδα περνουσαμε μεσα απο τα χωραφια σαν τους κυνηγημενος που δεν εχουν πληρωσει εισοδο... καλα δεν βλεπουν οτι οσο περναει ο καιρος ο κοσμος λιγοστεύει, ρωτησαν του εαυτούς τους γιατι????

JIMK7
18/12/2008, 21:08
Τιποτα παιδια ετσι οπως τα λετε κι ακομα χειροτερα ηταν τα πραγματα κι ολα αυτα εγιναν γιατι εδωσαν μεγαλυτερη σημασια στα DRAGSTER και αφησαν στο ελεος του Θεου τη ταχυτητα :confused: κι αυτα εγιναν γιατι προσπαθησαν να τα κανουν ολα μαζι την ιδια μερα κατι βεβαια που δεν ειναι εφικτο να γινει με αποτελεσμα να κανουν ενα σωρο λαθη με παρα πολλα προβληματα :confused:

Απο του χρονο ομως που δεν θα βρισκουνε ανθρωπο να τρεξει τοτε θα παρακαλανε :mad:

:wave2: :wave2:

150592

ernti
18/12/2008, 21:56
Τα χαλια τους τα μαυρα...
Το σαββατο ειμαστε εκει για τις κατατακτηριες του ντραγκστερ,πληρωσαμε κανονικα,και υπηρχαν καμμια 20αρια θεατες στις κερκιδες.Χαρακτηριστικα ακουσαμε τις κοπελλες στην εισοδο να μιλανε μεταξυ τους, και να λενε οτι ουτε 30 εισιτηρια δεν εκοψαν..
Μετα το τελος των δοκιμων, μειναμε 2 (δυο!!) θεατες στην κερκιδα, και δε κατσαμε ουτε εμεις να δουμε ενα γελειο και ανεκδιηγητο (σπορ) που το λενε GP TUNING νομιζω, στο οποιο ουτε οι θεατες, ουτε νομιζω και οι συμμετεχοντες καταλαβαινουν τι ακριβως γινεται ,και τι προσπαθουν να κανουν.
Ουτε δοκιμαστικα για ταχυτητα μοτο, ουτε τιποτα αλλο, ουτε τρακ ντει, ουτε αυτοκινητα τα οποια ο διοργανωτης τα ειχε κανει καιρο πριν, προσπαθωντας να βγαλει περισσοτερα φραγκα.
Τη κυριακη αφου προσπαθησαν να μας βαλουν να (ξανα)πληρωσουμε μπηκαμε και στο ντραγκστερ γινοταν της κακομοιρας, οχι βεβαια απο κοσμο,αλλα απο μπαχαλο αφου ο τρισκαταρατος πως διαλο τον λενε, εκανε συνεχεια περασματα εκτος συναγωνισμου μπας και καταφερει να κανει μια εκκινηση χωρις να μπερδεψει το μπουρδελο του,και σαν να μην εφτανε αυτο παρακολουθουσαμε συνεχως μια προσωπικη κοντρα εκτος συναγωνισμου φυσικα,παλι μεταξυ 2 χανιωτων με αυτοκινητα.Ολα αυτα, συν το γεγονος οτι ολοι ειχαν παρκαρει πανω στη πιστα και επρεπε να παρουν τα τουτου τους για να αρχισει ο αγωνας μοτο και φυσικα ολοι ηταν καυλωμενοι βλεποντας τοσες ωρες καταραμενους, ευλογημενους,αφορισμενους,κανανε 10 ωρες να ξεκουμπιστουνε αφου επρεπε να κανει ο καθενας και μια-δυο καγκουριες.
Και βαζει καπακι τους αγωνιζομενους στις μοτο να κανουν ελευθερα δοκιμαστικα,χρονομετρημενα καπακι ,και αμεσως μετα τον αγωνα..
Πως δε τους εβαλε να περασουν και κανα στιβο μαχης απορω..
Χαμος στην εκκινηση αυτος που διαβασατε πιο πριν,κριτες ουτε για δειγμα,και λιγο πριν νυχτωσει τελειωσε ο αγωνας χωρις αλλα απροοπτα.
Μπραβο στους συμμετεχοντες που επειμενουν ακομα..
Στους λιγους ρομαντικους θεατες που τους στηριζουν..
Αλλα να ξερει ο κυριος Διοργανωτης οτι καποτε θα του δωσουν ολοι τα α@@@ια τους και θα μεινει αυτος με το καταραμενο να κανει περασματα και κατι χωριατες και γυφτακια τσαμπατσηδες να τους κοιτανε αμα συνεχισει ετσι..

javrar6
18/12/2008, 22:25
Πως δε τους εβαλε να περασουν και κανα στιβο μαχης απορω..

σε παρακαλω μην τους βαζεις ιδεες.........:lol: :lol: :lol:

javrar6
18/12/2008, 23:34
παιδια τα παντα ειναι χρημα.Τελος.
εγω περυσι ετρεξα τον τελευταιο αγωνα και δεν ξανα ετρεξα.
Ειδα οτι ειδα ακουσα οτι ακουσα αλλα το αποκορυφωμα ηταν στο τελος οταν πειγα να παρω τα αποτελεσματα ηταν ενα παλικαρι μαζι με τον διοργανωτη που ετρεχε στην κατηγορια και τον παρακαλουσε να του δωσει ενα κυπελο απο τα πολλα που ειχε μεσα σε μια μεγαλη χαρτοκουτα .Αυτος σκιβει και του δινει ενα μετα απο τα παρακαλια τα πολλα του εδωσε ενα και τον ρωτησε αν του αρεσε εκεινος ειπε μα καλα αυτο ειναι απο αγωνα ταχυτητας αμαξιων και ο διοργανωτης του ειπε αυτο ειναι αν το θελεις.....
εγω ενοιωσα μαλακας...ειπα κριμα τα 100 ευρω για τον αγωνα τα 450 για τα φερινγκ τα 450 για τα ελαστικα 100 για ξενοδωχειο 60 για την αδεια που εδωσα για να τρεξω .Αφου μπωρουσα να παρω ενα τσαμπα........
κατι το οποιο δεν θα το εκανα εγω ποτε ....
ειπα λοιπον οτι και αυτο ειναι θεμα (φιλων)
δεν λεω οτι ειναι το μονο που με παραξενεψε....
εγω και ο φιλος μου ο αθοτυρος τρεχαμε για πρωτη φωρα σε αγωνα ..οι χρονοι μας το σαββατο ηταν 1:21-1:23 στα δοκημαστικα ηταν λεει 1:14-1:15 σε μια μερα με 4-5 γυρους και την ημερα του αγωνα ηταν 1:07-1:09 των πρωτων ηταν 1:03-1:05 που ειχαν και ενμπηρια,
λεω λοιπον οτι με τον <χρονο > των δοκιμων ειμασταν προ τελευταιοι και τερματησαμε στην πρωτη δεκαδα στην κατηγωρια μας με 27 συνμετωχες.
Εμαθα οτι τους χρονους τους εδεινε ο διοργανωτης που ετρεχε και ολας ,δεν θελω να πω οτι αξηζαμε να παρουμε κατι καλυτερο απο αυτο που πειραμε αλλα βλεποντας αυτο που ειπα και ποιο πανω ολα περνανε απο το μυαλο μου .
ξερουν την καψα μας για λιγη ασφαλη οδηγηση μεσα σε ενα χωρο χωρις παλαβους και μας κοπανανε κανονικα.....

δεν μου κανει λοιπον εντυπωση οτι σε λιγο καιρο θα τρεχουν μονοι τους μα τους καταραμενους και τους τρισκαταρατους........αφου αυτος θελουν ας τους κρατησουν χαλαλι τους.
:wave2: :wave2: :wave2:

powerman95
19/12/2008, 12:25
H διοργανωση ηταν οντως χαλια αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η αντιπαθεια προς τον Καταραμενο και την κοντρα NSX-CORVETTE.Η πλεοψηφια του κοσμου που ηρθε,γι αυτο πληρωσε,για να δει γρηγορα αυτοκινητα να τρεχουν{evo,nsx,corvette:hypnotize }και οχι να περιμενουν μεχρι τα βραδυ μεσα στο κρυο{ειχα και κοντομανικο και παγωσα:a24: αλλα δεν με ενοιαζε γαιτι εβλεπα μηχανακια και αμαξια και καυλωνα ασχετα αν την αλλη μερα ημουν ολη μερα με ενα χαρτομαντιλο :a21: }να δουν κατι μηχανακια να κανουν κυκλακια γυρω γυρω και χωρις κριτες:uplate: και κατι ατομα με κατι σημειες που ηταν.....βουλγαροι δεν ειναι οτι δεν τους συμπαθω απλως ενα kawasakι περασε σε εναν γυρω μεσα απο τους κονους που κανανε ζικ ζακ με αποτελεσμα να κερδισει πολυ χρονο:a48: και λεμε στους κριτες αυτος περασε και λεει δεν ειναι δικη μου δουλεια του αλλου κριτη

JIMK7
20/12/2008, 00:29
Σημερα μιλησα τηλεφωνικος με τον Νικο το Διακακη (τον διοργανωτη του αγωνα ) που παραδεχτηκε τα λαθη που εγιναν την περασμενη Κυριακη και ζηταει συγνωμη απο ολα τα παιδια μπραβο στο Νικο απο μενα για αυτην τη κινηση :beer: αλλα με παρακαλεσε συγχρονως να μη βριζουμε δημοσια γιατι πραγματι δεν ειναι σωστο :( και οτι προβληματα υπαρχουν να τα λεμε και σιγουρα θα λυθουν ομοραφα κι ωραια :D

Υ.Γ. Μην ξεχναμε παιδια οτι εχουν γινει και ωραιοι αγωνες εδω στη ΚΡΗΤΗ που αν δεν ηταν ο Διακακης ακομα θα τρεχαμε στους δρομους :confused: πιστευω τουλαχιστον στο προσεχων μελλον να φτιαξουν τα πραγματα και να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι :D
Λυπαμαι μονο το μικρο Γιαννη με το ΖΧ600R που εχασε μεσα από τα χερια του το πρωταθλημα :( ενω ηταν τοσο κοντα που αξιζε να το παρει με χιλια μ αυτά που λεω δεν θελω να μειωσω σε καμια περιπτωση το Παναγιωτη με το DUCATI που πηρε τελικα και το πρωταθλημα στα 600 που κι αυτος όπως αποδειχτηκε στο τελος τα αξιζε με το παραπανω πολλα συγχαρητηρια λοιπον στο φιλο Παναγιωτη για το πρωταθλημα γιατι όπως λενε και μερικοι ο παλιος είναι αλλιως :lol:

Καλες γιορτες σε ολους :beer:

JIMK7
20/12/2008, 00:43
:beer: :beer:

150650

JIMK7
20/12/2008, 00:44
:D :D

150649

JIMK7
20/12/2008, 00:46
:cool: :cool:

150651

JIMK7
20/12/2008, 00:48
:) :)

150657

JIMK7
20/12/2008, 00:49
:look:

150654

JIMK7
20/12/2008, 00:50
:smokin: :smokin:

150655

JIMK7
20/12/2008, 00:53
:smilea: :smilea:

150658

JIMK7
20/12/2008, 00:54
:ZZZ: :ZZZ:

150659

diakakisnick
20/12/2008, 01:06
Θα ήθελα καταρχήν να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα για τα οποία γράφονται.
Είμαι ο Διακάκης ο Νίκος ένας από τους διοργανωτές στο Τυμπάκι.
Διάβασα όλα τα παραπάνω και έχω να πω τα εξής.
Συμφωνώ με τον drIoannis σε όσα γράφει και ειδικά με τον τρόπο που τα γράφει.
Πραγματικά αυτή την φορά η διοργάνωση δεν ήταν καλή και αυτό οφείλετε στο ότι όλο το διήμερο πιεστήκαμε παρά πολύ (λόγο των πολλών αγώνων) και στο λάθος μας την ώρα της εκκίνησης για το οποίο ζητάω συγγνώμη εκ μέρους της οργάνωσης.
Λάθη γίνονται , κανείς δεν είναι τέλειος και πιστεύω ότι μέχρι τώρα σε γενικές γραμμές τα έχουμε πάει αρκετά καλά στους αγώνες που έχουμε διοργανώσει αλλά αυτήν την φορά ήταν μια από τις λίγες φορές που κάναμε λάθη.
Το να κρίνεις κάποιον στην δουλειά του δεν είναι κακό , αντιθέτως είναι ΚΑΛΟ και μόνο έτσι μπορείς να βελτιωθείς ,αλλά το θέμα είναι να το κανείς όμορφα και όχι με τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εμένα τρόπο που χρησιμοποίησε ο Marinos-GSXR.
Σχετικά με τον gsx1400 , ναι οι αγώνες είναι η δουλειά μου από την οποία κερδίζω κάποια χρήματα ,πολλά από το οποία ξαναπέφτουν μέσα στους αγώνες όπως για συστήματα χρονομέτρησης που στοιχίζουν πάρα πολλά χρήματα ,κερκίδες . κάγκελα και πολλά ,αλλά τα οποία πιστεύω ότι είναι για το καλό όλων μας.
Το να βγαίνουν χρήματα από τους αγώνες που διοργανώνω πιστεύω ότι δεν είναι κακό, ούτε κλέβω κανένα ούτε τρώω το ψωμί κανενός , όπως έχει ο καθένας σας την δουλεία του έτσι κι εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και επίσης πιστεύω ότι όλα αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, μόνο καλό έχουν κάνει στον χώρο τις μοτοσικλέτας και του αυτοκινήτου στο νησί μας και όποιος έχει αντίρρηση σχετικά με αυτό ας το γράψει δημόσια και το γιατί φυσικά.
Σχετικά με τον φίλο μου τον JIMK7 (ο οποίος με ξέρει αρκετά) συμφωνώ με αυτά που γράφει αλλά μην ξεχνάει και τους καλούς αγώνες που έχουν που γίνει μέχρι τώρα και είναι οι περισσότεροι νομίζω. (Και για να μην γκρινιάζει την επόμενη φορά θα σχεδιάσει αυτός την πίστα).
Σχετικά με τον ernti δεν έχω ακόμα καταλάβει τι θέλει να πει στην αρχή.
Είδε πουθενά στην αφίσα γραμμένο ότι θα έχει track day? η δοκιμαστικά αυτοκινήτων η μοτοσικλετών?
Δεν νομίζω ότι σας υποχρέωσε κανείς να έρθετε στο Τυμπάκι να δείτε το Σάββατο δοκιμαστικά dragster και gp tuning!!!
Όπως γνωρίζεις ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει πολλά είδη αγώνων και όλα είναι και πρέπει να είναι σεβαστά από όλους όσους αγαπούν πραγματικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όποια του μορφή υπάρχει.
Ασχολούμαι με την μοτοσικλέτα από πάρα πολύ μικρός , έχω πρωταγωνιστήσει και έχω κερδίσει σε πανελλήνια πρωταθλήματα motocross , supermoto και τώρα τελευταία έχω κολλήσει και με τα street!!! Τι θα έπρεπε να κάνω πριν ασχοληθώ με το street να το βρίζω και αυτό και τους αγωνιζόμενους του όπως κανείς εσύ για το dragster και το gp tuning?
Νομίζω ότι δεν είναι σωστό γιατί κατά πρώτον ασχολούνται αρκετοί άνθρωποι και μαγαζιά με αυτά και κατά δεύτερον είναι και αυτά μηχανοκίνητα σπορ είτε μας αρέσει είτε όχι.
Σχετικά με τον javrar6 θα ήθελα να μου πεις τι είδες? , τι άκουσες? και σχετικά με το αποκορύφωμα που λες ήταν κακό το ότι έδωσαν ένα κύπελλο σε κάποιον που το ζήτησε? και γιατί ένοιωσες μαλάκας? Θα μου πεις να το πάρει με την αξία του !! αν δεν μπορεί να το καταλάβει ο ίδιος μόνος του τότε το κύπελλο δεν έχει καμία αξία γι αυτόν … να είσαι σίγουρος.
Σχετικά με τους χρόνους που λες στο τέλος τι θέλεις να πεις ?Γίνε πιο συγκεκριμένος.
Το ότι έτρεχα κι εγώ (εκτός συναγωνισμού ,δεν μετρούσα πουθενά!!) σε πείραξε ??
Και θα ήθελα πολύ να μάθω ποια είναι τα όλα που περνάνε από το μυαλό σου. Πες συγκεκριμένα πράγματα χωρίς να αφήνεις κενά και ΔΗΜΟΣΙΑ για να μπορεί και ο άλλος να απαντήσει !!!
Εμείς θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε αγώνες όσο καλύτερα μπορούμε και θα βελτιωνόμαστε συνέχεια χρόνο με τον χρόνο γιατί πραγματικά το γουστάρουμε!! , όσο και να μην αρέσει σε κάποιους αυτό…….. …

Περιμένω από όλους σας απάντηση για αυτά που έγραψα και επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι λάθη γίνονται και το να λέγονται είναι καλό γιατί βελτιώνεσαι μέσα από αυτά ,αλλά να λέγονται με όμορφο τρόπο

Φιλικά
Νίκος Διακάκης

ορίστε και μερικες φώτο απο τους αγώνες της κυριακής

http://www.proactionracing.gr/index.php?id=201

JIMK7
20/12/2008, 02:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από diakakisnick

Σχετικά με τον φίλο μου τον JIMK7 (ο οποίος με ξέρει αρκετά) συμφωνώ με αυτά που γράφει αλλά μην ξεχνάει και τους καλούς αγώνες που έχουν που γίνει μέχρι τώρα και είναι οι περισσότεροι νομίζω. (Και για να μην γκρινιάζει την επόμενη φορά θα σχεδιάσει αυτός την πίστα).
αυτό…….. …

Φιλικά
Νίκος Διακάκης

Θα σχεδιασω εγω τη πιστα :evil: μη μου βαζεις ιδεες :lol: γιατι βλεπω να γινονται κατι ευθειαρες μα κατι ευθειαρες που θα σκαει και η εχτη ταχυτητα στο GSXR μου :lol: δε πιστευω μορη κουλαντζα να τρεξεις κι εσυ του χρονου με το RSV 4 και για αυτο μα αφηνεις να κανω τη πιστα οπως θελω εεεεε :look: δε σου εχω καμια επιστοσυνη :lol: ασε που αν τρεξεις απο του χρονου με 1000 θα την κανω τοσο κλειστη ετσι για να δεις τι τραβαμε τοσο καιρο εμεις οι χορευτριες :sad:

Υ.Γ. Χωρις πλακα και ετσι οπως την εχεις τη πιστα ειναι μια χαρα αλλα αυτο που θελω αν και στο εχω ξανα πει ειναι να μην αλλαζεις τη πιστα καθε φορα που τρεχουμε .
Να εχεις ρευμα που φετος ειχαμε μονο σε ενα αγωνα απο τους τεσσερεις :confused: και τριτον και σπουδαιοτερων να βαλεις κριτες που να γνωριζουν καλα τις σημαιες οταν αυτες ειναι απαραιτητες τη καθε στιγμη του αγωνα νομιζω οτι δεν ζηταω πολλα και παραλογα πραγματα απλα τα βασικα :winka: τα υπολοιπα που ειναι και τα ψηλα γραμματα θα τα πουμε τηλεφωνικος :lol:

:wave2:

diakakisnick
20/12/2008, 10:01
Δημήτρη εγω παντως ακόμα περιμένω να μου απαντήσουν καποιοι.
θα δούμε.................

JIMK7
20/12/2008, 13:54
Δημήτρη εγω παντως ακόμα περιμένω να μου απαντήσουν καποιοι.
θα δούμε.................

Καλα χαλαρωσε τωρα και κανονισε οπως ειπαμε του χρονου να παμε στις Σερρες να τρεξουμε στο 6 αωρο :D

150680

JIMK7
20/12/2008, 13:55

150681

road spirit
20/12/2008, 19:35
Μετά την κόσμια απάντηση του διοργανωτή, αν θελετε να συνεχιστεί η συζήτηση ας το κάνετε
κρατώντας ένα επίπεδο.
Αν γυρίσει σε αντιπαράθεση, το θρέντ θα πάει στην αντίστοιχη ενότητα, ενώ ποστ με βρίσιμο και προσωπικούς χαρακτηρισμούς θα ξυρίζονται.

javrar6
20/12/2008, 20:00
Σχετικά με τον javrar6 θα ήθελα να μου πεις τι είδες? , τι άκουσες? και σχετικά με το αποκορύφωμα που λες ήταν κακό το ότι έδωσαν ένα κύπελλο σε κάποιον που το ζήτησε? και γιατί ένοιωσες μαλάκας? Θα μου πεις να το πάρει με την αξία του !! αν δεν μπορεί να το καταλάβει ο ίδιος μόνος του τότε το κύπελλο δεν έχει καμία αξία γι αυτόν … να είσαι σίγουρος.
Σχετικά με τους χρόνους που λες στο τέλος τι θέλεις να πεις ?Γίνε πιο συγκεκριμένος.
Και θα ήθελα πολύ να μάθω ποια είναι τα όλα που περνάνε από το μυαλό σου. Πες συγκεκριμένα πράγματα χωρίς να αφήνεις κενά και ΔΗΜΟΣΙΑ για να μπορεί και ο άλλος να απαντήσει !!!

θα σου πω μπραβο σου που το παραδεχεσε αυτο σε τιμα λιγοι το κανουν εδω μεσα .

το τι ειδα και το τι ακουσα το εχω γραψει ποιο πανω..
θα σου πω γιατι ενοιωσα μαλακας.γιατι το ιδιο θα εκανες και εσυ αν πηγαινες σε ενα αγωνα π.χ.σερρες εκανες τοση προσπαθεια τοσα εξωδα και εβλεπες καποιον απο την οργανωση και εδεινε στον καθε ενα που του κλαιγωταν κυπελα για να μην τον χασει απο πελατη.????

μην ξεχνας ομως κρατησες τον πελατη που εσυ ο ιδιος επελεξες.και μπραβο σου κανεις δεν σου λεει το γιατι .δικαιομα σου ειναι δημοκρατια εχουμε .

το ζητιμα δεν ειναι να εξετασουμε τον τροπο σκεψης αυτου του ατομου αλλα τον τροπο σκεψης απο την μερια του διοργανωτη.
και αυτος ο τροπος σκεψης απο την μερια του διοργανωτη διχνει ασεβεια απεναντι στους υπολοιπους αγωνιζομενους.κατι το οποιο δεν λεω οτι ισχυει ομως αυτη η πραξη αυτο διχνει.

αυτο που θελω να πω με τους χρονους ειναι οτι .,πολυ καλα ξερουμαι και οι δυο μας οτι για να κατευεις μερικα δεκατα μεσα στην πιστα πρεπει να ματωσεις . ναι στην αρχη ο χρονος κατευενει πολυ ομως δεν γινετε απο το 1:23 1:09 και αυτο μονο με 4-5 γυρους ειπαμε δεν ειμαστε και ο ροσσι.και μην μου πεις οτι μας τραβηξανε οι ποιο μπρωστα ουτε οτι αυτοι κανουνε μονο ενα γυρο σφαιρα και στον αγωνα τοιποτα. μην ξεχνας οτι καποιοι ειχαν ποιο πολυ ενμπηρια και δεν τους βλεπαμε και ατομα τα οποια ηταν ποιο πανω στην καταταξη κοντευαμαι να τους ρηξουμε γυρο.
εδω εχουμε τρεξει καμια 25 φορες στις σερρες και δεν μπωρουμε να ρηξουμε τοσο πολυ τον χρονο ακομα απο τη πρωτη φορα που μπηκαμε μεσα .

και ξανα γραφω οτι πειραμε αυτο που μας αξιζε .

το οτι ερεχες και εσυ δεν εχει να κανει με αυτο που εγραψα . το οτι ησουν εκτος συναγωνισμου τοξερα και το ξερω . και προσωπικα δεν με πειρεζε και εντος να ησουν .το αποτελεσμα το ιδιο θα ηταν δεν λεει κανεις το αναποδο .

το λεω καθαρα λοιποον ,βλεπωντας εγω και οχι οτι ακουσα την σκηνη με το κυπελο, με τον φιλο η τον γνωστο σου ,και την μεγαλη διαφορα των χρονων ποιος μου λεει εμενα οτι δεν μπωρει να γινει και το ιδιο με τους χρονους?
αυτη την σκεψη μου την εδωσες οπως λες εσυ και οχι καποιος αλλος.

και δεν πιστευω αν αυτο το παθενες εσυ θα περνουσε τιποτα διαφορετικο απο το μυαλοσου.
αυτη την εντηπωση μου εδιξες αυτη λεω.

τορα αν αυτα που εγραψα σε θιγουν σαν διοργανωτη δεν φταιω εγω , οτι κανεις δημοσια κρινεται και δημοσια .και να σκευτεις οτι ερχομουν να σε συνχαρω για τον αγωνα.

ξερω οτι εχετε διοργανωσει πολλους αγωνες με ιδιαιτερη επιτυχια και ευρωπαικου και παγκοσμιου επιπεδο και αυτο σας τιμα και σαν διοργανωτες και σαν ατομα σας γεμιζει ομως αυτη η επιτυχια και με αλλες υποχρεωσεις.

οταν κρινομαστε για αυτο που κανουμε μας κανει ποιο δυνατους και ποιο ικανους.
για να αποφευχθει παρομοιο περιστατικο καλο θα ηταν ενα ερωτηματολογιο για τους αγωνιζομενους και κανενα αναμνηστικο για ολους που τρεχουν .

ακομα καλο θα ηταν αν υπαρχει και καποια προσφορα στα ελαστικα ,και σε καποια προστατευτικα ειδηπ.χ.φορμες ,γαντια ,κρανοι,μποτες οπως κανουν σε καποια τρακ ντει στην αθηνα αλλα και σερρες.ωστε το κοστος για εναν απλο αγωνιζομενο να ηταν ποιο μικρο .
δεν λεω οτι ειναι ευκολο οχι ομως και ακατορθωτο.

αν ηθελα να πεταξω μια μαλακια ετσι μονο για να πω κατι δεν θα σου απαντουσα ουτε θα σου προτεινα κατι .εξαλου σου ειπα ενα γεγονος που εγεινε μπροστα μου.αν δεν θελεις δικαιομασου ειναι να μην λαβεις καθολου υποψην σου αυτα που σου γραφω.και να πεις αλλος ενας μαλακας . ομως ξερουμε οτι δεν ηταν σωστο και αν θες πες οτι ειναι .
και μην ξεχνας αυτο ηταν ενα χρονο πριν.μπωρει να εχουν αλλαξει τα πραγματα και μπραβο σας

καλες γιωρτες και χρονια πολλα.

nktR
20/12/2008, 20:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Σημερα μιλησα τηλεφωνικος με τον Νικο το Διακακη (τον διοργανωτη του αγωνα ) που παραδεχτηκε τα λαθη που εγιναν την περασμενη Κυριακη και ζηταει συγνωμη απο ολα τα παιδια μπραβο στο Νικο απο μενα για αυτην τη κινηση :beer: αλλα με παρακαλεσε συγχρονως να μη βριζουμε δημοσια γιατι πραγματι δεν ειναι σωστο :( και οτι προβληματα υπαρχουν να τα λεμε και σιγουρα θα λυθουν ομοραφα κι ωραια :D

Υ.Γ. Μην ξεχναμε παιδια οτι εχουν γινει και ωραιοι αγωνες εδω στη ΚΡΗΤΗ που αν δεν ηταν ο Διακακης ακομα θα τρεχαμε στους δρομους :confused: πιστευω τουλαχιστον στο προσεχων μελλον να φτιαξουν τα πραγματα και να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι :D
Λυπαμαι μονο το μικρο Γιαννη με το ΖΧ600R που εχασε μεσα από τα χερια του το πρωταθλημα :( ενω ηταν τοσο κοντα που αξιζε να το παρει με χιλια μ αυτά που λεω δεν θελω να μειωσω σε καμια περιπτωση το Παναγιωτη με το DUCATI που πηρε τελικα και το πρωταθλημα στα 600 που κι αυτος όπως αποδειχτηκε στο τελος τα αξιζε με το παραπανω πολλα συγχαρητηρια λοιπον στο φιλο Παναγιωτη για το πρωταθλημα γιατι όπως λενε και μερικοι ο παλιος είναι αλλιως :lol:

Καλες γιορτες σε ολους :beer:

Να είσαι καλά για την παράθεσή σου και καλές Γιορτές Δημητρό με Υγεία :beer:

Πραγματικά αυτή την φορά η διοργάνωση δεν ήταν καλή και αυτό οφείλετε στο ότι όλο το διήμερο πιεστήκαμε παρά πολύ (λόγο των πολλών αγώνων) και στο λάθος μας την ώρα της εκκίνησης για το οποίο ζητάω συγγνώμη εκ μέρους της οργάνωσης.
Λάθη γίνονται , κανείς δεν είναι τέλειος και πιστεύω ότι μέχρι τώρα σε γενικές γραμμές τα έχουμε πάει αρκετά καλά στους αγώνες που έχουμε διοργανώσει αλλά αυτήν την φορά ήταν μια από τις λίγες φορές που κάναμε λάθη.
Το να κρίνεις κάποιον στην δουλειά του δεν είναι κακό , αντιθέτως είναι ΚΑΛΟ και μόνο έτσι μπορείς να βελτιωθείς ,αλλά το θέμα είναι να το κανείς όμορφα και όχι με τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εμένα τρόπο που χρησιμοποίησε ο Marinos-GSXR.
Σχετικά με τον gsx1400 , ναι οι αγώνες είναι η δουλειά μου από την οποία κερδίζω κάποια χρήματα ,πολλά από το οποία ξαναπέφτουν μέσα στους αγώνες όπως για συστήματα χρονομέτρησης που στοιχίζουν πάρα πολλά χρήματα ,κερκίδες . κάγκελα και πολλά ,αλλά τα οποία πιστεύω ότι είναι για το καλό όλων μας.
Το να βγαίνουν χρήματα από τους αγώνες που διοργανώνω πιστεύω ότι δεν είναι κακό, ούτε κλέβω κανένα ούτε τρώω το ψωμί κανενός , όπως έχει ο καθένας σας την δουλεία του έτσι κι εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και επίσης πιστεύω ότι όλα αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, μόνο καλό έχουν κάνει στον χώρο τις μοτοσικλέτας και του αυτοκινήτου στο νησί μας και όποιος έχει αντίρρηση σχετικά με αυτό ας το γράψει δημόσια και το γιατί φυσικά.
Είδε πουθενά στην αφίσα γραμμένο ότι θα έχει track day? η δοκιμαστικά αυτοκινήτων η μοτοσικλετών?
Δεν νομίζω ότι σας υποχρέωσε κανείς να έρθετε στο Τυμπάκι να δείτε το Σάββατο δοκιμαστικά dragster και gp tuning!!!
Όπως γνωρίζεις ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει πολλά είδη αγώνων και όλα είναι και πρέπει να είναι σεβαστά από όλους όσους αγαπούν πραγματικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όποια του μορφή υπάρχει.
Ασχολούμαι με την μοτοσικλέτα από πάρα πολύ μικρός , έχω πρωταγωνιστήσει και έχω κερδίσει σε πανελλήνια πρωταθλήματα motocross , supermoto και τώρα τελευταία έχω κολλήσει και με τα street!!! Τι θα έπρεπε να κάνω πριν ασχοληθώ με το street να το βρίζω και αυτό και τους αγωνιζόμενους του όπως κανείς εσύ για το dragster και το gp tuning?
Νομίζω ότι δεν είναι σωστό γιατί κατά πρώτον ασχολούνται αρκετοί άνθρωποι και μαγαζιά με αυτά και κατά δεύτερον είναι και αυτά μηχανοκίνητα σπορ είτε μας αρέσει είτε όχι.
Εμείς θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε αγώνες όσο καλύτερα μπορούμε και θα βελτιωνόμαστε συνέχεια χρόνο με τον χρόνο γιατί πραγματικά το γουστάρουμε!! , όσο και να μην αρέσει σε κάποιους αυτό…….. …

Περιμένω από όλους σας απάντηση για αυτά που έγραψα και επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι λάθη γίνονται και το να λέγονται είναι καλό γιατί βελτιώνεσαι μέσα από αυτά ,αλλά να λέγονται με όμορφο τρόπο

Φιλικά
Νίκος Διακάκης

το ότι ασχολήθηκες, απάντησες και παραδέχτηκες τα λάθη της διοργάνωσης είναι προς ΤΙΜΗ ΣΟΥ και ας μην ήμουν εκεί κι ας μην σε ξέρω καν.
Πάντα να είσαι έτσι και παραπάνω ευαίσθητος σε ότι αναφέρουν τα παιδιά για ΝΑ ΓΙΝΌΜΑΣΤΕ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ.
Από την πλευρά των παιδιών: να αναφέρουν ότι στραβό αλλά και ίσιο ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ τρόπο και στο επίπεδο που έχουν όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τη μοτό (έχουμε κάτι που μας ενώνει και μας χαρακτηρίζει για το επίπεδό μας πιστεύω).
Απλώς πρέπει να γνωρίζει ο οποιοσδήποτε ασχολείται με αυτήν μεγάλη "παρέα" της μοτό ότι θα πρέπει να είναι τυπικότατος γιατί παίζει το θέμα ασφάλειας και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και σχολαστικοί με αυτό.....και δυστυχώς θα μας βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας να σας κράζουμε για τα στραβά....:D

Αυτά τα ολίγα

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Μετά την κόσμια απάντηση του διοργανωτή, αν θελετε να συνεχιστεί η συζήτηση ας το κάνετε
κρατώντας ένα επίπεδο.
Αν γυρίσει σε αντιπαράθεση, το θρέντ θα πάει στην αντίστοιχη ενότητα, ενώ ποστ με βρίσιμο και προσωπικούς χαρακτηρισμούς θα ξυρίζονται.

Καλορίζικος ρε Wilkinson :wave2:
μαζί σου με μπαλτά

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΝΕΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΝΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑΝΕ:beer:

spam: kostasgym καταδιώκει άγνωστο άτια.... :lol:

150697

ernti
21/12/2008, 22:07
Πρωτα απο ολα να πω οτι ειναι πολυ θετικο που ο νικος ο διακακης μπηκε για να απαντησει και να πει καποια πραγματα.
Νικο το οτι δεν εχουν απαντησει καποιοι ακομα, μπορει να οφειλεται στο γεγονος,οτι ισως δε θελουν, αλλα ισως να μπουν στο κοπο αργοτερα.
Να μη ξεχναμε, οτι ειμαστε φορουμ και οχι τσατ.
Οσον αφορα εμενα, θα ηθελα να πω καποια πραγματα παραπανω.
Εγω δεν θα υποδειξω σε κανεναν πως θα κανει τη δουλεια του.
Μπορω ομως να σχολιασω αυτα που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σωστα.
ΟΛΑ οσα γραφω, βασιζονται σ αυτα που εχω δει και δεν ειναι δευτερο η τριτο χερι ακουσματα.
Παω στο τυμπακι οποτε γινονται αγωνες Σ/Κ ΟΠΟΤΕ γινονται, βρεξει χιονισει.
Με την παρουσια μου και το εισητηριο μου,στηριζω τους αγωνες.
Δεν ειπα οτι δεν πρεπει η διοργανωση να βγαζει λεφτα,το αντιθετο μαλιστα, ΠΡΕΠΕΙ να βγαζει,για τους λογους που ειπε πιο πριν απο μενα ο δημητρης.
Προσωπικα οταν γραφω {για τα φραγκα}εννοω λαθη και παραλειψεις, που αποβαινουν εις βαρος του κυρους των αγωνων,αλλα και εις βαρος της ασφαλειας θεατων και αγωνιζομενων.
Π.χ το χαμο που γινεται μπροστα στα πιτς,με τα δεκαδες παιδια που κανουν μαλακιουλες μεσα στο κοσμο με τα παπακια τους,η τους αγωνιζομενους που κανουν δοκιμες στο μεγαλο αεροδιαδρομο εν μεσω θεατων που πηγαινοερχονται.
Αλλο θεμα ειναι οι κριτες οι οποιοι ειναι ειτε ανυπαρκτοι η ασχετοι τελειως.
Στον τελευταιο αγωνα ταχυτητας ηταν ανυπαρκτοι.
Οι σωστοι κριτες διασφαλιζουν πρωτιστως την ασφαλεια των αγωνιζομενων, και δευτερευοντως την εγκυροτητα του αγωνα, οπως ξερεις καλυτερα απο μενα.
Κατι αλλο ειναι οι κερκιδες.
Ενα κοιταγμα απο μαραγκο και σιδερα θα κοστιζε πολλα?
Αυτα ειναι μερικα παραδειγματα τα οποια κοστιζουν λιγο,<security,κριτες,κερκιδες>αλλα μπορουν να κανουν τη διαφορα.
Δεν ειπα οτι με ξεγελασε κανεις οτι θα εχει κατι αλλο εκτος απο αυτα που ειχε το Σαββατο.
Εσενα ομως η ατμοσφαιρα και η προσελευση του κοσμου,-ειδικα το Σαββατο-σου θυμισε προηγουμενες διοργανωσεις?
Δεν εβρισα κανεναν αγωνιζομενο η αθλημα.
Ισως να ημουν απαξιωτικος αλλα τιποτα παραπανω.
Εαν θες να βρεις υβριστικους χαρακτηρισμους για καποιους τους οποιους ανεφερα εγω, υπαρχουν πολλοι μεσα στο forum κανε ενα απλο search.
Η αποψη μου για το GP TUNING παραμενει η ιδια.
Σε προηγουμενη διοργανωση,μεσα σε γεματη κερκιδα ουτε εσυ με το μικροφωνο που προσπαθουσες να εξηγησεις στους θεατες τι γινεται ουτε και καποιος αλλος μεσα απ τους θεατες
μπορεσε να καταλαβει τι βλεπαμε...
Οσο για το dragster ερχομαι ΚΑΙ γι αυτο.
Η αποψη σου ειναι οτι το βριζω,ενω εσυ οπως λες ,εχεις μαθει ν αγαπας εξισου ολες τις μορφες μηχανοκινητου αθλητισμου.
Κι ομως στη τελευταια διοργανωση αντιμετωπισες την ταχυτητα και τους συμμετεχοντες σε αυτη, σαν φτωχους συγγενεις.
Ετσι ενιωσαν αυτοι.
Ηθελα να ξερα αν παθαιναν κανα δυο απ αυτους για καποιο λογο,π.χ ενα σπασμενο γυαλι, λαστιχο στα δοκιμαστικα, τι θα γινοταν?
Εγω θα συνεχισω να ερχομαι να βλεπω αγωνες,ειναι ο μονος τροπος που εχω εγω για να ανεβαινει το επιπεδο και να υπαρχουν αγωνες στη τελικη.
Και εφοσον συνεχιζω να ερχομαι και να γκρινιαζω,αφου αποδεδειγμενα δεν ειμαι μαζοχας παει να πει πως ειμαι τουλαχιστον καλοπροαιρετος.
Καλες γιορτες σε ολους.

Υ.Γ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ, θα ξαναρθει στο τυμπακι?

diakakisnick
21/12/2008, 23:41
Καταρχην ernti χαιρομε που εισαι fun των αγωνων και με ενδιφερουν παρα πολυ οι αποψεις σου σαν θεατης.θα ηθελα να μου στελνετε στο mail (diakakisnick@yahoo.com) οτι εχει σχεση με τους αγωνες (τι σας αρεσε και τι οχι , ιδεες και αποψεις).
Στειλτε μου και κινητα για να σας ερχοντε μυνηματα σχετικα με τους αγωνες.
Επισης μπορειτε να επικοινωνείτε μαζι μου μεσω της σελιδας μας www.proactionracing.gr

Ευχαριστω
Διακακης Νικος

aaantonis
22/12/2008, 09:24
Ήθελα να πω και γω την γνώμη μου από χτες αλλά επειδή έμπλεξα λίγο με την διαδικασία εγγραφής, τα κατάφερα σήμερα πριν από λίγο.

Θα ήθελα να πω τη γνώμη μου σχετικά με το θέμα και να σας επισημάνω ότι η proaction δεν είναι η dorna που διοργανώνει τα gp (από άποψη δυνατοτήτων, δεν θέλω να προσβάλω κανένα). Είναι (προφανώς) κάποια άτομα που ασχολούνται με την διοργάνωση αγώνων (συνήθως) ερασιτεχνικού επιπέδου στον αεροδιάδρομο Τυμπακίου στο Ηράκλειο. Δεν είναι ούτε στο estoril, ούτε καν στις Σέρρες! Είναι λογικό να γίνονται λάθη και παραλείψεις! Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσάψουμε στους διοργανωτές (που για μένα είναι το χειρότερο) είναι ότι ο κόσμος που παρακολουθεί τέτοιου είδους αγώνες έχει αρχίσει να λιγοστεύει!
Αυτό που δεν μου αρέσει με τους αγωνιζόμενους, είναι ότι όλοι μας έχουμε περίσια την καλή διάθεση να κατακρίνουμε πράγματα, άσχετα αν είμαστε σωστοί ή λάθος. Μήπως θα έπρεπε τη στιγμή που κατακρίνουμε να αντιπροτείνουμε κιόλας τρόπους για να βελτιωθούν οι αγώνες; Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας (όσων τουλάχιστον ελπίζουν ότι κάποτε θα έχουμε και εμείς μια πίστα προδιαγραφών)! Να ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ οι αγώνες, να ανεβεί το επίπεδο!!! Δεν πιστεύω να ενδιαφέρει κανένα για το πόσα βγάζει από τους αγώνες ο Διακάκης και ο κάθε Διακάκης την στιγμή που θα κάνει σωστά τη δουλειά του. Για να γίνει σωστά η δουλειά αυτή θα πρέπει οι διοργανωτές να έχουν ανοιχτά τα αυτιά τους, και οι αγωνιζόμενοι να έχουν προτάσεις!
Την μέρα του αγώνα άκουσα τον ψηλό με το gsxr1000 (που τελικά δεν έτρεξε) να προτείνει να ιδρύσουν σύλλογο αγωνιζόμενων οδηγών! Γιατί δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο; Αφού υπάρχουν προβλήματα και απ ότι φαίνεται δεν λύνονται από μόνα τους…

Αν για παράδειγμα, έτρεχε κάποιος την περασμένη Κυριακή είναι πολύ λογικό να έλεγε: ‘’ Βρε αϊ σιχτιρ… Σιγά μην ξανάρθω εδώ πέρα’’! Και δεν θα ξαναπατούσε στους αγώνες. Ναι, μα έτσι με την απουσία του οι αγώνες απαξιώνονται περισσότερο! Και ΕΡΩΤΩ: δεν θα ήταν καλύτερα, αντί να φύγει, να πιάσει τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους (οι οποίοι πάνω κάτω την ίδια γνώμη είχαν για τον αγώνα) και να βγάλουν μια απόφαση από κοινού; Αν την υπέβαλαν στους διοργανοτές, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι αν δεν λυθούν τα προβλήματα δεν πρόκειται να τρέξουν, θα το έκαναν λάθος;;;

Πολύ σωστή η άποψη του ernti που έχει συνηδητοποιήσει ποιός είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να στηρίξει τους αγώνες ως θεατής! :beer:

Αυτά τα ολίγα! Ευχαριστώ! :wave2:

Marinos-GSXR
22/12/2008, 18:38
φιλε διακακη μπορει να τα ειπα λιγο ακομψα(sorry σε ολους στο forum ) αλλα πιστευω οχι ατοπα!πρωσωπικα δεν σε ξερω και αναφερωμαι γενικως στους οργανωτες και σε οτι ειδα.οσο και απλος (επαρχειακος)αγωνας και αν ειναι τους βασικους κανονες πρεπει να τους εφαρμοζει ετσι?τελος παντων η κουβεντα θα κρατησει για πολυ οποτε(θα ανεβει το βιντεο και θα δουν και θα πουν την γνωμη τους) τουλαχιστον αν μαθενετε απο τα λαθη σας (οπως ειπες)κατι ειναι και αυτο!! γιατι ολοι οι αγωνιζωμενοι κανουν καποιες "θυσιες"για να μπορουν να ερθουν να τρεξουν στο τυμπακι (και σε καθε τυμπακι)και αυτο τουλαχιστον πρεπει να το σεβεστε!!!!!καλες Γιορτες να εχεις και σε ολους τους bikers ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!! :beer: :beer: :wave2:

javrar6
25/12/2008, 01:13
παιδιά εχθές μίλησα με τον Nίκο Διακάκη στο τηλέφωνο και μου εξήγησε μερικά πραγματα πάνω σε αυτά που είχα γράψει ποιο πάνω

θα ήθελα λοιπόν να τον ευχαριστήσω και για τον χρόνο του αλλα και για το ότι μου έδωσε να καταλάβω κάποια πράγματα .

είναι ευχάριστο που πραγματικά κάποιος νοιάζεται για την άποψη τον αγωνιζομενων και τον θεατών.
αυτό δείχνει επαγγελματισμό και θέληση για βελτίωση όσο αυτό είναι εφικτό.

αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν προβλήματα παρα πολλά και για το ότι σαν χωρα δεν είμαστε έτοιμη για κάτι τέτοιο αλλα και σαν λαός που έχουμε το χάρισμα .

(τον θεο την μια στιγμή να τον κάνουμε άσχετο.)

αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω τον νίκο είναι κάποια πράγματα που είπαμε αν μπορεί να γίνουν πράξη παρόλο που δεν είναι εύκολο.όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.ειναι καποιες καλες ιδεες που αν γινουν πραξη οι αγωνες θα ειναι ποιο ευχαριστοι ποιο ωραιοι και ποιο οικονομικοι για καποιους που δεν εχουν σπονσορα η καποια ομαδα πισο τους.

θέλω ακόμα να πω ότι ο τρόπος αυτός είναι ο σωστός αν θέλει κάποιος να βελτιώσει αυτό που κάνει.

(είναι μεγάλο προτέρημα να μιλάς αλλα ποιο μεγάλο ακόμα αν ακούς....)

τέλος θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν είπα η έγραψα κάτι το οποιο δεν ήταν σωστό περί χρονομετρημένων.

θεωρώ ότι αφού είπα κάτι δημοσια για κάποιον άνθρωπο και το οποιο ίσος επηρέασε η επηρεάσει την δουλειά του .από την στιγμή που μου απέδειξε ότι ημουν λαθος οφείλω μια δημοσια συγγνώμη.

γιατί θεωρώ ότι το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

Τελος θα ηθελα να πω σε ολους πολλά καλά ασφαλή αγωνιστικά χιλιόμετρα .

καλά χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά.

JIMK7
03/04/2009, 23:20
Tερμα τα ψεματα η αγωνιστικη περιοδος στη ΚΡΗΤΗ ξεκινα :smokin:

Για να δουμε ο φιλος ΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΚΗΣ θα τηρησει αυτα που ειπε :D

Καλη επυτυχια σε όλα τα παιδια που θα λαβουν μερος και φετος :beer: :beer:

160393

makis206
04/04/2009, 03:02
Καλη επυτυχια σε όλα τα παιδια που θα λαβουν μερος και φετος :beer: :beer:

Πολλές ευχές κι από μένα για ένα όμορφο πρωτάθλημα γεμάτο συναγωνισμό κι επιτυχίες σε όλα τα παιδιά, όλοι όρθιοι και όλοι χαμογελαστοί να γεμίσουμε το 2009 με ομορφιές !

vassilis88
04/04/2009, 07:22
ευτυχως που το καταρ πεφτει νυχτα..:D

i ll be there! καλη επιτυχια τζιμ! κ σε ολα τα υπολοιπα παιδια! (ο παππους θα τρεξει?)

effieee
10/04/2009, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ευτυχως που το καταρ πεφτει νυχτα..:D

άη γουίλ μπι δεαρ του!!!!

makis206
11/04/2009, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
i ll be there!
Αρχικά δημιουργήθηκε από effieee
άη γουίλ μπι δεαρ του!!!!

Παίζει παίζει, θα σας ψάξω αν !

DrIoannis
12/04/2009, 20:45
Είπα και εγώ να δοκιμάσω να τρέξω αγώνα.Ο καιρός καλός,οι αγωνιζόμενοι είχαν κέφι και γενικά καλός αγώνας.
Σύντομα φωτογραφίες!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

kasiotis
12/04/2009, 20:58
Οντως πολύ καλός αγώνας..!

Χωρίς δυσάρεστα, τουλάχιστον όχι σοβαρά....!!

Γιάννη συγχαρητήρια και απο εδώ..!!

JIMK7
12/04/2009, 21:26
Συγχαρητήρια και απο μενα ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΑΒΟ :a08: :a08: :a08:

DrIoannis
12/04/2009, 21:48
JIMK7 ωραίο το κυνηγητό σας μπροστά.Περιμένω να δω γυρολόγια .Πραγματικά ωραία εμπειρία:D
Thanks στον αδερφό για τις φωτογραφίες
Λίγο πριν τη εκκίνηση

160983

DrIoannis
12/04/2009, 21:50
Η προετοιμασία.
More tomorrow

160984

makis206
13/04/2009, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Η προετοιμασία.
More tomorrow

Ένα Daxάκι διακρίνεται στι φωτό δίπλα στο Rizla του παππού, περίεργα παρεάκια πολύ περίεργα μαζευτήκανε μου φαίνεται...:lol:

Δημητρό συγχαρητήρια !
Γιάννη γερά !
Παίδες καλή συνέχεια !

Στα επόμενα :beer: :beer:

DrIoannis
13/04/2009, 11:41
Κυνηγητό στην κορυφή!

161023

DrIoannis
13/04/2009, 11:46
..

161024

DrIoannis
13/04/2009, 11:49
...

161025

DrIoannis
13/04/2009, 11:56
....
O νικητής ήταν τελικά ο συνήθης ύποπτος.Δυστυχώς ο 2ος είχε πτώση στον τελευταίο γύρο την προτελευταία στροφή.

161027

DrIoannis
13/04/2009, 11:56
Η αφεντομουτσουνάρα μου

161028

DrIoannis
13/04/2009, 11:57
Ευτυχώς υπήρχε και σε πιο πίσω θέσεις ανταγωνισμός

161029

DrIoannis
13/04/2009, 11:58
......

161030

DrIoannis
13/04/2009, 12:07
,,,,,,

161031

DrIoannis
13/04/2009, 12:08
Kourkout Racing

161032

DrIoannis
13/04/2009, 12:43
Η πίστα με την βοήθεια του X-crono-t

161036

road spirit
13/04/2009, 14:01
μπράβο παίδες! :beer:

devil's animal
13/04/2009, 14:16
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

diakakisnick
15/04/2009, 13:17
γεια σας κι απο εμενα
εδω μπορειτε να δειτε φωτο απο τον αγωνα στο τυμπακι

http://www.proactionracing.gr/index.php?id=209

δεν μου ειπατε ...........σας αρεσε ο αγωνας?

JIMK7
15/04/2009, 19:51
γεια σας κι απο εμενα
εδω μπορειτε να δειτε φωτο απο τον αγωνα στο τυμπακι

http://www.proactionracing.gr/index.php?id=209

δεν μου ειπατε ...........σας αρεσε ο αγωνας?

Προσωπικα μου αρεσε ο ΑΓΩΝΑΣ και ρευμα ειχαμε αυτη τη φορα και μπλε σημαιες βγαινανε :D
μονο σε μια στροφη που ηταν με πολλα χιλιομετρα ειχε πεσει μια κορινα και για αρκετους γυρους δεν πηγαινε κανεις να την σηκωσει ενω ηταν σε επικινδυνο σημειο :( κατα τα αλλα μια χαρα ηταν :beer:

DrIoannis
15/04/2009, 21:18
Νίκο καλά ήταν τα πράγματα αυτή τη φορά.Το πρόγραμμα ήταν ακριβές και η πίστα σε καλή κατάσταση.Ελπίζω και την επόμενη φορά να πάνε καλά τα πράγματα.

JIMK7
28/08/2009, 08:50
Επεται και συνεχεια για το παγκρητιο πρωταθλημα οσοι πιστοι προσελθετε :D :D

172256

makis206
15/09/2009, 11:22
Επεται και συνεχεια για το παγκρητιο πρωταθλημα οσοι πιστοι προσελθετε :D :D

Οι πιστοί προσήλθαν και μετά από ένα όμορφο (και γεμάτο τρέλα:D ) Σαββατοκύριακο επισυνάπτουν τα εξής (http://www.proactionracing.com/rcnews/view/id/58):

"Δυνατές μάχες και πολύ θέαμα στο αεροδρόμιο τυμπακιου το σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό και τις πολύ δυνατές συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα , το θέαμα ήταν λογικό να πιάσει κόκκινο.
Οι περίπου 2000 θεατές που βρεθήκαν στο αεροδρόμιο ευχαριστήθηκαν περάσματα και μάχες από όλα τα είδη των αγώνων που έγιναν εκεί.
Το πρόγραμμα όλου του διημέρου είχε αγώνα gp tuning το Σάββατο ενώ την Κυριακή έγιναν νόμιμες κόντρες (rwyb), αγώνες ταχύτητας auto-moto και o 4ος γύρος του παγκρητιου drift.
Μετά το τέλος όλων των αγώνων έγιναν και οι απονομές και το ραντεβού ανανεώθηκε για 17 και 18 Οκτωβρίου (πανελλήνιο ταχύτητα auto) , 24 και 25 Οκτωβρίου (πανελλήνιο ταχύτητα moto) και 31/10 και 01 Νοεμβρίου (πανελλήνιο dragster auto-moto)."

Aποτελέσματα S1 (1000cc):

1 KONTOMAROS K MOTODINAMIKI-TSESMELIS YAMAHA 20 Laps
2 MARKOGIANNAKIS D MOTOKINISI-PIRELLI SUZUKI 00' 20.918
3 STAVROULAKIS S SUZUKI STAVROULAKIS SUZUKI 00' 39.747
4 DAVOUTIAN P MOTO CARE-PNEVMATIKAKIS KAWASAKI 00' 44.283
5 MARKEZINIS G MEREMETIS TI FORCE-METZELER HONDA 00' 51.899
6 SCORDILIS K INN CENTER DUCATI 19 Laps
7 GIANNADAKIS M MOTO MITSOPOULOS SUZUKI 00' 01.340
8 STAVROULAKIS S SUZUKI STAVROULAKIS SUZUKI 00' 09.191
9 SARRIS H SERVICE SARRIS YAMAHA 00' 14.424
10 KATAKIS N KASIOTAKIS TIRES SUZUKI 00' 29.047
11 KANAKIS K ART ALUMIN-PNEVMATIKAKIS TIRES SUZUKI 00' 30.106
12 PSILAKIS G SUZUKI 18 Laps
13 MANOUSAKIS N YAMAHA 17 Laps

Αποτελέσματα S2 (600cc):

1 TZORTZOPOULOS J SIFNAIOS IXS-SHOEI 20 Laps
2 KITSOS G 00' 02.467
3 PATERAKIS C CONTINENTAL-MOTO TRIUMPH 00' 09.601
4 TSOUROUNAKIS P NOVA VITA TRΙUMPH 00' 31.913
5 PATEROGIANNAKIS K THIMIATZIS-AGIP-CRN KAWASAKI 00' 32.126
6 KOKALIS M FAROS SA HONDA 19 Laps
7 SKIRIANOGLOU A TRIUMPH 00' 00.688
8 PANTELAKIS J SUZUKI 00' 08.936
9 XRONOPOULOS S 00' 23.762
10 SIFNAIOS S IXS SIFNAIOS-SHOEI 01' 04.494
11 LAINAKIS A DALCO ALUMINIUM HONDA 18 Laps

Και στα επόμενα με το καλό παλικάρια!:beer:

JIMK7
21/09/2009, 12:17
Εδω ειναι και οι καλυτεροι χρονοι στα 1000 :)

1) ΚΟΝΤΟΜΑΡΟΣ Κ 0.54.28 Καλα το παιδι πηγαινε αεροπορια

2) ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Δ 0.55.193 :smilea:

3) ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Σ 0.56.478

4) ΤΑΒΟΥΤΙΑΝ Π 0.56.864

5) ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ Γ 0.56.551

6) ΣΚΟΡΔΥΛΗΣ Κ 0.57.308 Το νεο αιμα μια χαρα τα πηγε ο ΚΩΣΤΗΣ

7) ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ 0.57.471

8) ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Σ 0.57.696

9) ΣΑΡΡΗΣ Η 0.58.030

10) ΚΑΤΑΚΗΣ Ν 0.58.872

11) ΚΑΝΑΚΗΣ Κ 0.58.923

12) ΠΣΙΛΑΚΗΣ Γ 0.58.604

13) ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Ν 1.04.722

και τα 600 :)

1) ΤΖΟRTZOPOULOS J 0.56.208

2) KITSOS G 0.55.819

3) PATERAKIS C 0.56.437

4) TZOUROUNAKIS P 0.58.278

5) PATEROGIANNAKIS K 0.58.232

6) KOKALIS M 0.58.904

7) SKIRIANOGLOU A 0.59.085

8) PANTELAKIS J 0.59.452

9) XRONOPOYLOS S 0.59.438

10) SIFNAIOS S 0.59.922

11) LAINAKIS A 1.01.908

Ο επομενος αγωνας και τελευταιος της χρονιας για το παγκρητιο πρωταθλημα θα γινει στις 17-18-10-09

και καπακι μετα ο αγωνας του πανελληνιου στο Τυμπακι :D
μην λειψει κανεις :a08: :a08: :a08:

makis206
21/09/2009, 12:26
Ο επομενος αγωνας και τελευταιος της χρονιας για το παγκρητιο πρωταθλημα θα γινει στις 17-18-9-09

17&18-10 Μήτσο!:winka:

JIMK7
21/09/2009, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
17&18-10 Μήτσο!:winka:

:blush: Σωσταααα :p

JIMK7
15/10/2009, 14:44
Aγωνας πανελληνιου στο Τυμπακι στις 25-10-09 :D :D

177369

byron
15/10/2009, 14:49

Αντε :beer: :beer:

effieee
15/10/2009, 16:07

makis206
15/10/2009, 21:39

:a46: :a30: :a46:

powerman95
17/10/2009, 22:03
Θα είμαι εκεί:beer:

effieee
25/10/2009, 15:40
Αλέξ Παπαγεωργίου

1ος στα 600αρια

178261

effieee
25/10/2009, 15:47
.

178264

Athotyros
25/10/2009, 18:06
Συγχαρητητρια στον JIMK7 που τερματισε 2ος σε βρεγμενο τερεν και κοιταξε στα ματια τους πανελληνιους.

menelaos46
25/10/2009, 18:09
εχουμε αποτελεσματα????

nktR
25/10/2009, 18:13
γειά σου ρε Δημητρό !!!! συγχαρητήρια !!!!
και σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους :beer:

makis206
25/10/2009, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Athotyros
Συγχαρητητρια στον JIMK7 που τερματισε 2ος σε βρεγμενο τερεν και κοιταξε στα ματια τους πανελληνιους.

Mπράβο ρε Μητσάρα, λόγω ανωτέρας βίας έφυγα μόλις τελείωσαν τα 600άρια και μόλις τώρα τό'μαθα το χαρμόσυνο, πάντα επιτυχίες παλίκαρε!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν σήμερα με κακό καιρό και δυνατό αέρα, ειδικά οι αναβάτες των 125 πρέπει να πέρασαν πολύ δύσκολη μέρα αλλά τουλάχιστον έτρεξαν στο στεγνό όπως και τα 600 κι είδαμε όμορφους κι εντυπωσιακούς αγώνες γεμάτους συναγωνισμό και πάθος.

Εγώ τα έχασα τα 1000άρια αλλά υποθέτω ότι θα έγιναν τρελές μάχες..:beer: :beer:

JIMK7
25/10/2009, 21:38
Eυχαριστω ευχαριστω παιδια :D

devil's animal
25/10/2009, 22:04
Eυχαριστω ευχαριστω παιδια :D

:a18: :a18:

DrIoannis
26/10/2009, 07:00
Μπράβο JIMK7!!!
Ελπίζω να μπορέσω σήμερα να βάλω και εδώ φωτογραφίες αργότερα.

TROOPER
26/10/2009, 08:42
μπραβο τζιμ.:beer:

sapila racing
26/10/2009, 09:37
Συγχαρητήρια!!!!

DrIoannis
26/10/2009, 15:50
Μερικές από τον Πανελλήνιο αγώνα

178387

DrIoannis
26/10/2009, 15:51
Περάσματα από την εξέδρα...

178388

DrIoannis
26/10/2009, 15:53
More

178389

DrIoannis
26/10/2009, 15:55
Ωραίος αγώνας

178390

DrIoannis
26/10/2009, 15:56
...

178391

DrIoannis
26/10/2009, 15:57
....

178392

DrIoannis
26/10/2009, 15:59
.....

178393

venitof
27/10/2009, 18:38
μπράβο σε όλους!

http://www.moto4fun.gr/online/index.php?module=article&moduleId=276&lang=gr

makis206
27/10/2009, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
...

Πατέρας με γιο! Φοβερός συναγωνισμός οι δυο τους στη διάρκεια του αγώνα!!

:a19: :a19: :a19:

AKIS BUSA
29/10/2009, 15:15

Φιλικά
Νίκος Διακάκης

αδελφε Διακακη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα αυτο που εγω βγαζω ως συμπερασμα απο τα γραφομενα σου
ειναι καθαρα μια καταθεση ψυχης!! για το συγκεκριμενο αθλημα!!

νομιζω οτι ολα τα παιδια εχουν μπει στην διαδικασια του να "κριτικαρουν" το συγκεκριμενο γεγονος στο τυμπακι επειδη συναιβει, και ενας απο τους βασικους διοργανωτες εισαι εσυ.

αυτο που ξεχνανε ομως ειναι οτι αν δεν υπηρχες εσυ (και οι υπολοιποι)1ον.δεν θα ειχε συμβει (αγωνας)
και 2ον.δεν θα μπορουσαν να κριτικαρουν (το λεω καλοπροερετα για ολους!!)

η συνθηκες οπως πολυ σωστα λες πιο πανω μπορει να μην ηταν τελειες!!
και αυτο γινεται διοτι οταν προσπαθεις να φτιαξεις αεροδρομιο με "γκασμαδες!!!"
εε, δεν θα ειναι τελειο το εργο!! θελω να πω δηλαδη πως με buget προσωπικο, και αδιαφορια αλλων....!!
υψηλοτερων στην κλιμακα των αγωνων!! παλι καλα που γινεται τετοιο event απο προσωπικο μερακι περισσοτερο και το διασκεδαζουν ολοι!!

ειναι πολυ βασικο για μενα προσωπικα να υπαρχουν ανθρωποι σαν και εσας!!
διοτι ετσι οσοι αγαπανε το αθλημα ως αγωνιζομενοι και ως θεατες εχουν την ευκαιρεια
να το ζουν ολοι και να το απολαμβανουν ως πραγματικοτιτα!! και οχι μονο να τα βλεπουμε
απο την τηλεοραση!!! και να προσπαθουμε να φανταστουμε πως ειναι αυτο το "πραγμα"
οσο "πρωτογονο!!" και αν ειναι το δικο μας event μπροστα στα ξενα κρατη!!

απο την αλλη βεβαια καλα κανουν απο το εδω φορουμ τα παιδια και οσοι αγωνηστικαν
και καταθετουν τα "παραπονα τους" διοτι ετσι βοηθανε και εσας να δειτε "λαθη"
που απο την ενταση της διοργανωσης δεν τα προσεξατε!!

ευχομαι να ειστε "ακουραστοι" και να συνεχισεται να διοργανωνεται τετοια event!!
γιατι πανω απο ολα υποθετω πως το κανεται και εσεις για την μεγαλη αγαπη
που εχουμε ολοι μας και λεγεται ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!!

Keep Walking!!

:a19: :a19: :a18:

powerman95
30/10/2009, 19:51
Για να λέμε την αλήθεια,δεν είμαι και απόλυτα ευχαριστημένος από τους αγώνες στο Τυμπάκι.Πάω σε όλους τους αγώνες στο Τυμπάκι:D εδώ και 5 χρόνια και η φάση είναι σχεδόν πάντα ίδια.Οι κερκίδες είναι σκουριασμένες,η καντίνα πανάκριβη:yuck:{δεν φταίει ο Διακάκης για αυτό}

Αλλά αν δεν ήταν ο Διακάκης δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά.Και πάλι καλά να λέμε που γίνονται αγώνες;) .Ένα μεγάλο μπράβο στον Διακάκη,που παρόλου σε κάθε αγώνα ακούει συνέχεια αρνητικά από αγωνιζόμενους,και λίγους θεατές,ποτέ δεν έχει παρατήσει την ιδέα αγώνων στο Τυμπάκι.Θα πείτε δουλεία του είναι.Ε αν πραγματικά δεν του άρεσε θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει διοργανωτής beach party,και να βγάζει πολλά παραπάνω λευτά

Απλά πιστεύω λίγο feedback το χρειάζεστε.Άντε,και εις ανώτερα:smilea:

JIMK7
30/10/2009, 21:30
Mερικες ακομη :D

178935