View Full Version : ΦΩΤΟ Racing ΤΥΜΠΑΚΙ
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ } :p ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΧΤΕΣ ΦΩΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ TRACK DAYS ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :smilea: :smilea:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
:lol: :lol:
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΩΤΟ :beer: :beer:
114537
:hypnotize :hypnotize
114540
:rolleyes: :rolleyes:
114547
114560
:hypnotize :hypnotize
114567
biglebowski
16/12/2007, 14:43
Μπραβο σε ολους σας :beer:
Αντε,και του χρονου με υγεια (και σε καλυτερη πιστα) :wave2:
:a25: :a25:
:wave2: :wave2:
114571
Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
Μπραβο σε ολους σας :beer:
Αντε,και του χρονου με υγεια (και σε καλυτερη πιστα) :wave2:
Aμην και ποτε :confused: (απο το στομα σου και στου Θεου το αυτη) :wave2:
road spirit
16/12/2007, 15:00
:a18: :a20: :a19:
Μπράβο σας παιδιά! Συνεχίστε το άθλημα με ασφάλεια κάτω στην Κρήτη!
Κ κάτι ψιλοάσχετο: Η πίστα στο Τυμπάκι είναι σε παλιό αεροδρόμιο ή κάτι τέτοιο?
:wave2:
road spirit
16/12/2007, 15:42
ναι, στρατιωτικό αεροδρόμιο, οπως τρίπολη
vassilis88
16/12/2007, 17:18
:beer: :beer:
Γεια σας και από μένα :beer:
Καλές Γιορτές παίδες και του χρόνου δριμύτεροι!
114998
Αρχικά δημιουργήθηκε από chmanos
Γεια σας και από μένα :beer:
Καλές Γιορτές παίδες και του χρόνου δριμύτεροι!
¨Αντε και στο ΜΙΖΑΝΟ σύντομα.Καλή Χρονιά (προσέχουμε όταν τρέχουμε )
:beer: :sun: :beer:
άντε και του χρόνου ρε κοπέλια !!!:wave2:
Μπραβο παιδια !!!! :a013:
:wave2:
makis206
20/12/2007, 07:32
Είπα κι εγώ, το Κουρκουτορίζλα θα μείνει στην απ'έξω ;:lol:
Πάντα τέτοια παλικάρια, και του χρόνου όλοι παρόντες με δυνατό συναγωνισμό !
Άντε να μας τη φτιάξουν τη ρημάδα την πίστα επιτέλους
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :beer:
¨Αντε και στο ΜΙΖΑΝΟ σύντομα.Καλή Χρονιά (προσέχουμε όταν τρέχουμε )
Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους :wave2: :wave2:
115127
Ducati 1098S του φίλου μου,trackday.
115128
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είπα κι εγώ, το Κουρκουτορίζλα θα μείνει στην απ'έξω ;:lol:
Πάντα τέτοια παλικάρια, και του χρόνου όλοι παρόντες με δυνατό συναγωνισμό !
Είδες ο κολώγερος καλά κρατάει.:lol: :lol: :lol:
115129
Άντε ρε παιδιά..ο πατέρας μου είναι Δκτής Κεδά στην 138..και έλειπα εγώ..?? :cry: Πως θα μάθω πότε θα ξαναέχει κάποιο event??
afrotwin
23/12/2007, 19:35
tora dipla sto xorio mou exi pista ke ego kimame....
ala re pedia ine kalo na trexete eki ine mia pediada gemati kaliergies ke to fitofarmako pigeni sinefo kiriolektika
ke ine to meros me tis perisoteres pa8isis karkinou stin kriti..
ti mou ir8e tora:confused:
pantos ena mpravo sta palikaria pou simetexoun ke zoun tin trela tous:wave2:
elmariacci
23/12/2007, 20:05
Φοβερες φωτο παιδες,παντα τετοια!:a20: :a20: :a20:
(Ρε JIM ποσα μηχανακια εχεις ρε φιλε,σ'εχω δει να τρεχεις με τουλαχιστον 3..:eyepop: :confused: :eyepop: )
devil's animal
23/12/2007, 20:13
μπραβο ρε παιδια!!!
:a20: :a18: :a20: :a18: :a20: :a18:
εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως σηκωνετε η μοτοσυκλετα και με τις 2 ροδες απο το εδαφος στην εξοδο της στροφης!:confused: :confused:
Καλή χρονιά παίδες. Και ας αποδώσουμε τιμή
σε όλα τα φιλαράκια που έχουμε χάσει στους
δρόμους όλα αυτά τα χρόνια. :(
Σήμερα είναι ο 1 χρόνος του Νίκου με το
Thunderace.
Ευχή για το 2008:
Πιο σιγά στο δρόμο και πιο γρήγορα στην πίστα
Καλή Χρονιά!!!
115390
Αρχικά δημιουργήθηκε από elmariacci
Φοβερες φωτο παιδες,παντα τετοια!:a20: :a20: :a20:
(Ρε JIM ποσα μηχανακια εχεις ρε φιλε,σ'εχω δει να τρεχεις με τουλαχιστον 3..:eyepop: :confused: :eyepop: )
Βλέπω φίλε μου ότι είσαι πολύ παρατηρητικός :D έτσι είναι ακριβός όπως τα λες :beer: :beer:
115422
Και μια για σενα φιλε ΜΑΝΟ :beer: :beer:
115423
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μπραβο ρε παιδια!!!
:a20: :a18: :a20: :a18: :a20: :a18:
εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως σηκωνετε η μοτοσυκλετα και με τις 2 ροδες απο το εδαφος στην εξοδο της στροφης!:confused: :confused:
Αυτό φίλε συμβαίνει σε κάποιο σημείο της πίστας που ενώνεται το τσιμέντο με την άσφαλτο γιατί δεν είναι στο ίδιο ύψος :confused:
115425
115429
DrIoannis
24/12/2007, 17:32
Να δούμε αν θα καταφέρω φέτος να τρέξω έστω trackday!Άντε και εις ανώτερα!
Kai mia tou filou Manou apo Ierapetra
115434
kai mia genikh apopsh apo ta MOTARD S-akia!!!
115437
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Κ5 :mad: ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ Κ7 ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ :a2: :a2:
115443
Δειτε παιδια λαος που μαζευετε :hypnotize εως και 6500χιλιαδες κοσμος :beer: :beer:
115445
Εδω ειναι ο φιλος μου ο ΠΙΤ απο Αγγλια αλλα δυστυχως ο ερμος δεν προλαβε να τρεξει γιατι ειχε μια επαφη με την ασφαλτο :look:
115446
Και ιδου τα αποτελεσματα :( :(
115447
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ:a015: :a015:
115448
ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ΒΕΒΑΙΟΣ :blush: :blush:
115450
road spirit
26/12/2007, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
:rolleyes: :rolleyes: :eyepop:
στην πρώτη φωτό της προηγούμενης σελίδας, η άσπρη μοτο αριστερά, ... είναι στον αέρα ή μου φαίνεται???
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
:eyepop:
στην πρώτη φωτό της προηγούμενης σελίδας, η άσπρη μοτο αριστερά, ... είναι στον αέρα ή μου φαίνεται???
Δεν σου φαίνεται καθόλου φίλε μου :wave2: έτσι είναι δυστυχώς το ΤΥΜΠΑΚΙ γεμάτο σκαμπανεβάσματα :bawl:
115581
Αυτό το σαββατοκύριακο 23/3/08 ξεκινάει ο πρώτος αγώνας για το παγκρήτιο κύπελο στο τυμπάκι εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και πάντα όρθιοι .
124751
Και ιδου τα αποτελεσματα :( :(
κρίμα , τέτοια μηχανάκια(κόσμημα) δεν είναι για σκίσιμο, πάρε 1 jpn και βγάλτου τα μάτια .
που θα πάει δεν θα βρώ και εγώ κανα τέτοιο :smokin:
DrIoannis
24/03/2008, 10:38
Πολύ καλός αγώνας μα αρκετές συμμετοχές
124899
DrIoannis
24/03/2008, 11:09
Μία πτωσούλα στα SM
124901
kasiotis
24/03/2008, 12:40
Γιάννη για πες αποτελέσματα..
Πως τα πήγαν ο Δημήτρης και ο Γιάννης..?
Αρχικά δημιουργήθηκε από kasiotis
Γιάννη για πες αποτελέσματα..
Πως τα πήγαν ο Δημήτρης και ο Γιάννης..?
Ναι ρε Doctor ενημερωσε τους εργαζομενους που δεν μπορεσαν να ερθουν ...
πως τα πηγε ο Δημητρης και ο Γιαννης ο πιτσιρικας..
DrIoannis
24/03/2008, 13:42
Βάθρο 600
:sun: :sun: :sun:
124922
DrIoannis
24/03/2008, 13:42
Βάθρο 1000
:sun: :sun: :sun:
124923
kasiotis
24/03/2008, 13:57
Δεύτερος στον πρώτο του αγώνα..?:eyepop:
Πολλά μπράβο ρε Γιάννη...
Συγχαρητήρια και στον Δημήτρη...:beer:
Συγχαρητηρια στον Δημητρη ..(αν και δεν μου καθετε καλα που τον βλεπω στην 2η :winka: )
Συγχαρητηρια και στον Γιαννη ο οποιος συμμετεχει πρωτη φορα σε αγωνες!
Παντα τετοια παιδες... τους συναδελφικους μου χερετισμους!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Συγχαρητηρια στον Δημητρη ..(αν και δεν μου καθετε καλα που τον βλεπω στην 2η :winka: )
Συγχαρητηρια και στον Γιαννη ο οποιος συμμετεχει πρωτη φορα σε αγωνες!
Παντα τετοια παιδες... τους συναδελφικους μου χερετισμους!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
Συγχαρητήρια και από μένα για το μικρο (αν και πίστεψα από τη πρώτη στιγμή ότι θα πάει καλά) :D και σε όλα τα παιδιά που τρέξανε γιατί τα πήγαν περίφημα (το επίπεδο νοτίου Ελλάδος ταχύτητας έχει ανέβει πάρα πολύ ):a18:
όσο για μένα το κουλό μάλλον δεν ήταν η μέρα μου σε αυτό βέβαια βοήθησε και ο διάκος που είχε κάνει τη πίστα πολύ σφικτή (στα μέτρα του) :winka: και ειχε και πολύ χαλίκι ρε αδερφέ με αποτέλεσμα να φάω κάτι γλίστρες :cry: κ ύστερα τι να κάνω μετά και εγώ ο έρμος με 190 λάστιχο :confused:
αα και μη ξεχνάς ότι αυτός που βγήκε πρώτος δεν είναι και κανένας τυχαίος :D
χμμ καλύτερα να μην αρχίσω να λέω διάφορες δικαιολογίες σαν μερικούς μερικούς :lol:
Y.Γ. Αυτό που πρέπει όμως να τονίσουμε είναι ότι περάσαμε όμορφα και πάνω απ όλα χωρίς πτώσεις :bigcry:
DrIoannis
24/03/2008, 19:06
Πολύ ωραία περάσαμε παρά την ζέστη και την σκόνη από την Αφρική.Πότε θα φτιάξουν μία πίστα πότε:mad:
k_pappous
26/03/2008, 18:20
Παιδια συγχαρητηρια σε ολους, εγω δυστηχως ημουν αυτος που επεσε με το ΖΧ 6,αλλα ευτηχως μικρες οι ζημιες μονο μανηταρια και το πενταλ του γρενου.:bigcry: :bigcry:
DrIoannis
26/03/2008, 19:29
Ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα.Οι ζημιές απ ότι είδα μικρές.Άντε και στο επόμενο καλύτερη τύχη.
Συγχαρητήρια ρε παιδιά !!!! πάντα να περνάτε καλά και καλά αποτελέσματα!!! :beer:
ps: ρε παιδιά ο Σταυρουλάκης ακόμα τρέχει ? πω - πω με γυρίσατε χρόνια πίσω...τι λέτε ρε ....
και ύστερα λέω ότι εγώ μεγάλωσα στα 37 πάμε :bigcry:
Athotyros
02/04/2008, 19:52
Συγχαρητήρια και από μένα για το μικρο (αν και πίστεψα από τη πρώτη στιγμή ότι θα πάει καλά) :D και σε όλα τα παιδιά που τρέξανε γιατί τα πήγαν περίφημα (το επίπεδο νοτίου Ελλάδος ταχύτητας έχει ανέβει πάρα πολύ ):a18:
όσο για μένα το κουλό μάλλον δεν ήταν η μέρα μου σε αυτό βέβαια βοήθησε και ο διάκος που είχε κάνει τη πίστα πολύ σφικτή (στα μέτρα του) :winka: και ειχε και πολύ χαλίκι ρε αδερφέ με αποτέλεσμα να φάω κάτι γλίστρες :cry: κ ύστερα τι να κάνω μετά και εγώ ο έρμος με 190 λάστιχο :confused:
αα και μη ξεχνάς ότι αυτός που βγήκε πρώτος δεν είναι και κανένας τυχαίος :D
χμμ καλύτερα να μην αρχίσω να λέω διάφορες δικαιολογίες σαν μερικούς μερικούς :lol:
Y.Γ. Αυτό που πρέπει όμως να τονίσουμε είναι ότι περάσαμε όμορφα και πάνω απ όλα χωρίς πτώσεις :bigcry:
ρε παιδια μπορειτε να μου λυσετε μια απορια?ο διακος ασχολιοταν με δρομου μηχανακια γιατι εγω τον ξερω απο μοτοκρος και μοταρντ στα οποια ηταν απιαστος και με πανελληνια πρωταθληματα.τωρα στα δρομου ειναι και εκει απιαστος αυτο τι σημαινει οτι αν εχεις ταλεντο πας παντου γρηγορα η κρυβονται κρυφες προπονησεις πολλων ωρων απο πισω?για πεστε μου παρακαλω?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Athotyros
ρε παιδια μπορειτε να μου λυσετε μια απορια?ο διακος ασχολιοταν με δρομου μηχανακια γιατι εγω τον ξερω απο μοτοκρος και μοταρντ στα οποια ηταν απιαστος και με πανελληνια πρωταθληματα.τωρα στα δρομου ειναι και εκει απιαστος αυτο τι σημαινει οτι αν εχεις ταλεντο πας παντου γρηγορα η κρυβονται κρυφες προπονησεις πολλων ωρων απο πισω?για πεστε μου παρακαλω?
Στο πανελλήνιο με μοτάρντ τρέχει ακόμα και πρωταγωνιστή στις πρώτες θέσεις συνέχεια όσο για τη ταχύτητα κάνει τα δικά του δηλαδή φτιάχνει τη πίστα όπως του αρέσει η όπως τον βολεύει για να καταλάβεις όσο καιρό τρέχει με 600 έχει χαράξει τη πίστα στα μέτρα του τι εννοώ χωρίς σχεδόν καθόλου ευθείες, στο 1000 που έχω εγώ αν και το έχω κοντύνει αρκετά βάζω μέχρι τρίτη :confused:και η στροφές είναι πάρα πολύ κλειστές για γέλια του χρόνου αν μπει με κανένα 1000 τότε η χαράξει θα είναι τελείως διαφορετική :lol:
Στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει το 2007 και είχαν έρθει μερικά παιδιά από το πανελλήνιο όπως ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Ο ΤΖΟΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ και άλλοι τότε η χάραξη της πίστας ήταν πολύ πιο ανοικτή παρόλα αυτά την είχαν βγάλει ακατάλληλη για αγώνα πανελληνίου επιπέδου γιατί ήταν πολύ μικρή από τότε ο φίλος μου ο Νίκος κάθε φορά τη κάνει όλο και πιο σφικτή σε λίγο έτσι που πάει θα μπαίνω με το SM μου:lol: και στη συνέχεια κάνει μερικές παραπάνω κρυφές προπονήσεις :evil: ένα άλλο ατού που έχει περισσότερο από εμάς είναι ότι ρισκάρει παρά πολύ γιατί τρέχει με ξένα μηχανάκια και σε αγώνα αν δεν τα δώσεις όλα αν δεν ρισκάρεις δηλαδή δεν μπορείς να φέρεις καλά αποτελέσματα :winka: συν όλα αυτά βέβαια δεν παύει να είναι ένας πολύ καλός οδηγός ο ΝΙΚΟΣ που από τι ξέρω ίσος του χρόνου να τρέξει και στο πανελλήνιο με το APRILIA V4 :smokin: για να δούμε :D
126238
Athotyros
03/04/2008, 20:25
συμφωνω φιλε jimk7 αλλα και εσυ εισαι παρα πολυ καλος οδηγος και με περισσοτερη εμπειρια απο το διακο και ομως δεν τον πιανεις στο τυμπακι.λες οτι επιτηδες μενει στα 600 και δεν τολμαει να σε συναγωνιστει στα 1000?ας περιμενουμε λοιπον του χρονου που αν τρεξει στα χιλια οπως λες να δουμε πραγματικες μαχες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Athotyros
συμφωνω φιλε jimk7 αλλα και εσυ εισαι παρα πολυ καλος οδηγος και με περισσοτερη εμπειρια απο το διακο και ομως δεν τον πιανεις στο τυμπακι.λες οτι επιτηδες μενει στα 600 και δεν τολμαει να σε συναγωνιστει στα 1000?ας περιμενουμε λοιπον του χρονου που αν τρεξει στα χιλια οπως λες να δουμε πραγματικες μαχες.
Μάλλον δεν με κατάλαβες :sick: ίσος να φταίω και εγώ :( έχουμε και λέμε
1)Σαφώς και δεν έχω μεγαλύτερη εμπειρία γιατί έχω τρέξει μόνο 9 αγώνες ενώ ο ΝΙΚΟΣ τρέχει από μικρό παιδί εξάλλου αυτή είναι και η δουλειά του :winka: δηλαδή μπροστά του είμαι ερασιτέχνης τώρα αν μπορώ να τον πιάσω η όχι υπό αυτές τις συνθήκες δεν νομίζω ποτέ να τα καταφέρω , αλλά αν θες να συγκρίνεις δυο οδηγούς το σωστό είναι να τρέξουν σε μια πίστα που να μην τη ξέρει κανείς από τους δυο και με ίδιο μηχανάκι :winka: και
2)δεν το κάνει επίτηδες και δεν τρέχει με 1000 απλά ακόμα δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία να του δώσουν τέτοιο μηχανάκι όταν του δοθεί πιστεύω ότι θα τα πάει εξίσου καλά απλός τώρα που τρέχει με 600 προσπαθεί να κάνει τα πράγματα όπως τον συμφέρει όλα αυτά βέβαια είναι μόνο η προσωπική μου άποψη που μπορεί να είναι και λάθος :D
126332
SUZUKAKIAΣ
03/04/2008, 23:16
Μάλλον δεν με κατάλαβες :sick: ίσος να φταίω και εγώ
Χαχαχαχαχαχα Μητσακο???
Τι εγινε σε κολλησα και δεν μπορουν να σε καταλαβουν και εσενα οταν γραφεις????
χαχα πλακα εχουμε!!!
Ωραια φωτο!!!!:smokin: :smokin:
yannis27
03/04/2008, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Χαχαχαχαχαχα Μητσακο???
Τι εγινε σε κολλησα και δεν μπορουν να σε καταλαβουν και εσενα οταν γραφεις????
χαχα πλακα εχουμε!!!
Ωραια φωτο!!!!:smokin: :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θυμασαι την κουβεντα στο μαγαζι...
yannis27
03/04/2008, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Συγχαρητήρια ρε παιδιά !!!! πάντα να περνάτε καλά και καλά αποτελέσματα!!! :beer:
ps: ρε παιδιά ο Σταυρουλάκης ακόμα τρέχει ? πω - πω με γυρίσατε χρόνια πίσω...τι λέτε ρε ....
και ύστερα λέω ότι εγώ μεγάλωσα στα 37 πάμε :bigcry:
για να θυμουντε οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι νεωτεροι....
126333