View Full Version : Διαπιστωσεις
vestromas
17/01/2008, 15:07
Θα κανουν καγκουριες οι Αυστριακοι και θα φευγουν μπροστα, και οταν θα πλησιαζουμε κ εμεις οι αργοι, κουρασμενοι την ωρα που θα ειναι ναπιουμε τσιπουρα θα λυνουμε κιβωτια και συμπλεκτες και θα ριχνουμε πριονιδι στο δρομο μην πατησει τις διαροες τους και σκοτωθει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χωμάτινος
17/01/2008, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ρε κανα 5ημερο θα κανουμε?
γιαπωνεζοι-αγγλοι-ιταλοι-αυστριακοι....ολοι μαζι...
. . . αν όλα μου πάνε καλά θα τρέχετε και δεν θα προλαβαίνετε, δεν θα σας αφήσω σε "χλωρό κλαρί" :D
αλλά ας μη προτρέχω .....
Χωμάτινος
17/01/2008, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πολύ Μπόλεκ και Λόλεκ έβλεπες :rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao:
Ήμουν σίγουρος ότι θα το "τσιμπήσεις" :lol: :beer: :rotflmao:
vestromas
Θα χω κασελακι μαζι να σου μαζευω τις ββιδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Cpt. Haddock
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Ήμουν σίγουρος ότι θα το "τσιμπήσεις" :lol: :beer: :rotflmao:
:a10: :a10: :a10:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Θα χω κασελακι μαζι να σου μαζευω τις ββιδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Εχεις αρχισει και γινεσαι ο γραφικος του φορουμ πλεον.
vestromas
17/01/2008, 23:33
Kαλως τον Ερντι:wave2: Χρονια και ζαμανια. Χρειαζοντε και οι γραφικοι και οι μαγκες και τα κοροιδα. Διαλεξε κατηγορια και κανε παιχνιδι:beer: :wave2:
Ωραια μηχανακια τα ktm για το βουνο, moto cross ή motard αλλα οταν βλεπω 9 στα 10 να τα κυκλοφορουν 18χρονα ξεκρανωτα καβουρια επειδη ειναι μοδα τι να πω...
Γι αυτο εχουν και την φημη οτι χαλανε αφου κανεις δεν τα χρησιμοποιει για τον σκοπο που προοριζονται οποτε και χαλανε...
Οχι οτι δεν γινεται και το αντιστοιχο με Japan μονο που εκει δεν ειναι ο κανονας αυτο, και ουτε χαλανε....
Kαλως τον Ερντι:wave2: Χρονια και ζαμανια. Χρειαζοντε και οι γραφικοι και οι μαγκες και τα κοροιδα. Διαλεξε κατηγορια και κανε παιχνιδι:beer: :wave2:
Κυριε Σφακιανακη ειστε εσεις και μας κανετε πλακα, ε?
devil's animal
19/01/2008, 23:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Κυριε Σφακιανακη ειστε εσεις και μας κανετε πλακα, ε?
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
vestromas
21/01/2008, 01:35
Συγχαρητηρια! Κερδισατε απο μια γιοσιμουρα ντουαλ τριπ εκαστος. Μπορειτε να τις παραλαβετε, πρωινες ωρες απο τις εκθεσεις SUZUKI σε ολη την Ελλαδα και Κυπρο. Ο Κυριος Σφακιανακης και οι συνεργατες του σας ευχετε το 2008 να μπειτε στην τεραστια οικογενεια της SUZUKI με ενα απ τα μοντελα της εταιριας μας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Nostradamus
21/01/2008, 19:30
Πάντως κ. «Σφακιανακη» δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι οι ευρωπαίοι γύρισαν και μάλιστα για τα καλά τα τελευταία χρόνια… Σε όλες τις κατηγόριες… Και εγώ γιαπωνέζικο έχω αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού….
Αληθεια, από πού να παραλάβω το δικο μου ζευγάρι tri-oval??
:wave2:
vestromas
23/01/2008, 02:43
Eξωπραγματικες η τιμες των Ευρωπαικων! Εκμεταλευοντε την καψουρα του κοσμου. Τα μηχανακια τους παραδεχομε οτι ειναι ομορφα και γρηγορα με κρατηματα και καλα περιφεριακα αλλα η τιμη και η μεχρι στιγμης αξιοπιστια τους δεν τα κανει ανταγωνιστικα σε σχεση με τα Ιαπωνικα. Μ αυτες τις τιμες θα πρεπε να μην χαλανε ποτε και να πηγαινουν στο συνεργειο μονο για λαδια και αναλωσιμα. Αν βαλουν τις τιμες των Ιαπωνων τοτε θα παρω κ εγω και θα το βουλωσο. Κανονικα ολοι θα πρεπε να τους ξεφωνιζουμε για να τους πιεζουμε και να μην επαναπαυομαστε στην ψευτοπαραδοση και την κουλτουρα που πασαρουν γιατι παιζουν με το συναισθημα και την τσεπη μας. Ταπεινη μου γνωμη
:wave2: :beer:
gousgoun_69
23/01/2008, 02:52
Eξωπραγματικες η τιμες των Ευρωπαικων! Εκμεταλευοντε την καψουρα του κοσμου. Τα μηχανακια τους παραδεχομε οτι ειναι ομορφα και γρηγορα με κρατηματα και καλα περιφεριακα αλλα η τιμη και η μεχρι στιγμης αξιοπιστια τους δεν τα κανει ανταγωνιστικα σε σχεση με τα Ιαπωνικα. Μ αυτες τις τιμες θα πρεπε να μην χαλανε ποτε και να πηγαινουν στο συνεργειο μονο για λαδια και αναλωσιμα. Αν βαλουν τις τιμες των Ιαπωνων τοτε θα παρω κ εγω και θα το βουλωσο. Κανονικα ολοι θα πρεπε να τους ξεφωνιζουμε για να τους πιεζουμε και να μην επαναπαυομαστε στην ψευτοπαραδοση και την κουλτουρα που πασαρουν γιατι παιζουν με το συναισθημα και την τσεπη μας. Ταπεινη μου γνωμη
:a10: :a10: :a10: :a10:
Άμα δεν είχες κολλημένο εγκέφαλο (μάλλον Ιαπωνικός κατασκευασμένος στις Φιλιππίνες θα'ναι)
θα άνοιγες κανά περιοδικό κ θα βλεπες ότι πολλά Ευρωπαϊκά είναι άκρως ανταγωνιστικά σε τιμές...
Αλλά τι κάθομαι κ ασχολούμαι ρε πούστη μου δεν έχω καταλάβει...
Εσύ κ 2-3 άλλοι γράφετε σχεδόν πάντα στις διαμάχες κ μας τα κάνετε τσουρέκια.
Μπαίνετε, γράφετε ό,τι πίπα σας έρθει στο μυαλό για χαλβαλέ κ αυτό ήταν...
Αλλά οκ, κάθε παλάτι είχε κ τους τζόκερ του.
Κάθε δημοκρατία που σέβεται τον εαυτό της έχει σατυρογράφους.
Τούτο εδώ το φόρουμ έχει κάτι μαλακοπίτουρες με τα στόματά τους τίγκα στη κενολογία...
:rolleyes: :(
vestromas
23/01/2008, 12:55
Γεια σου ρε Ζευκα πρυτανι! Αυτοι που διαβαζουν εδω μεσα ξερουν καλα πιος λεει τις περισσοτερες παπαρολογιες. Ολοι κρινωμαστε, αγοραζουμε, πουλαμε, συζηταμε, διαβαζουμε.:wave2: