PDA

View Full Version : Διαπιστωσεις

Σελίδες : [1] 2

vestromas
16/12/2007, 18:10
Απειρες οι διαμαχες ΓιαπωνεζωΕυρωπαιων. Η αληθεια ειναι, περα απο κοληματα και ρομαντισμους οτι αν δεν προσφεραν οι Ασιατες τοσο καταπληκτικα και αξιοπιστα μηχανακια δεν θα ειχαν κατακλεισει την αγορα ουτε θα εφταναν σε τετειες μαζικες παραγωγες αν πουλουσαν σαβουρα γιατι απλα δεν θα ειχαν λεφτα να επεκταθουν και να γινουν κολοσσοι. Απο την αλλη οι ευρωπαιοι ενω ιστορικα ειναι πρωτοποροι, δεν δικαιολογουνται να πουλανε σε τετοιες τιμες μηχανες καλες μεν αλλα ευαισθητες δε και αυτο οφειλουμε να το παραδεχτουμε ολοι οσοι ειμαστε λιγο ρεαλιστες. Στο φιναλε δεν μπρει να τρελαθηκαμε τοσος κοσμος να υποςτηριζουμε τους Γιαπονεζους απ του διαολου τη μανα και να μην θελουμε τους δικους μας. Τελος παντων ας ξεκαβαλισουν το καλαμι οι Ευρωπαιοι γειτονες και φιλοι μας και ας αρχισουν να αντιγραφουν με τη σειρα τους τη μεθοδικοττα την αξιοπιστια και τις τιμες και να μην επαναπαυονται στα περιφεριακα και στα χωροδικτιωματα. Καλες οι στροφες και οι λεζαντες και η ιστορια αλλα η μοτοσυκλετα ειναι για ολο τον κοσμο για να πω τα κουμουνιστικα μου. Ελπιζω να μην εθιξα κανεναν. Θεωρω πως ειμαι αντικειμενικος αν και η θεση του κειμενου παει ντουγρου στις διαμαχες γιατι σας ξερω:lol: :lol: :lol: :wave2: :rotflmao:

afrotwin
16/12/2007, 19:04
megale megiste trismegiste polimegiste dose mas ta fota sou rikse apleto fos sto skotino mialo mas dikse mas kenourious kosmous ma8e mas tin ali8ia dikse mas pos na gefirosoume tis gnosis mas na ekselixtoun se ena eksantas pou 8a dixni tin poria na vgoume apo ton skotadismo na el8oume ston kosmo tis gnosis tis sofias tis irinis tin katerinas tis evlempias

ke esi pou ta kseris ola pes mou pos 8a mou katsi afti i koufala i kamila pou opote ftiaxno ena vounalaki me xoma gia na tin ftano kani ena vima mprosta:mad:

ke:look:

pou ixame mini:confused:

a ne :wacko:

den mas xezis re file vradiatika:evil:

i asiates ke triferes malakies

an den tous edinan sxedia gia motosikletes i germanoi ke oi agkloi 8a ftiaxnan akoma motopodilata pou kene nefti....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

exoume geni8i mesa se grasa ke rodes ke 8a mas kanis ke ma8ima peri istorias

sou exi pi kanis oti odigi italikon popu pigenan argotra se taxitita me evropaika nikousan ta grigorotera giaponezika giati i gkovades ton iaponon oute estrivan oute frenaran

mono ef8ia pigenan san tis klanies:lol:

an itan oloi i dromoi ef8ia kala 8a itan gia tous giaponezous

pou meta to 1985 arxisan na ftiaxnoun mixanes me kratimata ke frena
ke ego to 79 kavalaga ducati 350 me aristera to freno podiou ke empena stis strofes me klista matia otan ta kawasakia mou oute estrivan oute frenaran

ala den sou milao alo gia na min nomizis oti sou kano ton ksipnio
:rotflmao: :rotflmao:

prin aniksis to stoma sou rota kalitera edo den ine i kafeteria pou sixnazis ke lete posa taxi ixe i vougiouklaki ke pos strivi o mpampis o galotsas...
:rotflmao:

ante min sou sistiso ton pane xesi...:rotflmao: :lol:

vestromas
16/12/2007, 20:22
Μηπως εχεις ζαλιστει απ τις στροφες; Μαζοχα!!!
Εισαι η χαρα του μηχανικου! Μου θυμιζεις κατι αρωστους ολυμπιακους που βλεπουν πεναλντυ πριν αρχισει ο αγωνας. Αυτο το επιχειρημα με τις στροφες το ακουω απο την εποχη των διχρονων τουρερ. Απο τοτε μεχρι σημερα ολες οι ευρωπαικες εταιριες φλερταρουν με την πτωχευση και οι Ιαπωνες κερνανε τσαγακι! Καλα που υπαρχετε και εσεις οι μαζοχες που σας πιανουν τον κολο και καμαρωνετε με τα χρεπια που σας πουλανε! Αν δεν ειχατε και τα κρατηματα να δικαιολογισετε λιγακι τη μαλακια σας με τη θα χαιροσασταν με τ αυτοκολητα και τα καπελακια; Οι τις πετσετες και τα μπρελοκ; Ευρωιθαγενεις!!! Ψευτοκουλτουριαρεοι Φραγκολεβαντινοι!!! Κυκλοφορειτε σαν κινιτες διαφημισεις φλωροπεριοδικων με ασορτι ρουχα φορμες μποτες' φλωρομοντελα!!!

EVI
16/12/2007, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Εισαι η χαρα του μηχανικου! Μου θυμιζεις κατι αρωστους ολυμπιακους που βλεπουν πεναλντυ πριν αρχισει ο αγωνας. Αυτο το επιχειρημα με τις στροφες το ακουω απο την εποχη των διχρονων τουρερ. Απο τοτε μεχρι σημερα ολες οι ευρωπαικες εταιριες φλερταρουν με την πτωχευση και οι Ιαπωνες κερνανε τσαγακι! Καλα που υπαρχετε και εσεις οι μαζοχες που σας πιανουν τον κολο και καμαρωνετε με τα χρεπια που σας πουλανε! Αν δεν ειχατε και τα κρατηματα να δικαιολογισετε λιγακι τη μαλακια σας με τη θα χαιροσασταν με τ αυτοκολητα και τα καπελακια; Οι τις πετσετες και τα μπρελοκ; Ευρωιθαγενεις!!! Ψευτοκουλτουριαρεοι Φραγκολεβαντινοι!!! Κυκλοφορειτε σαν κινιτες διαφημισεις φλωροπεριοδικων με ασορτι ρουχα φορμες μποτες' φλωρομοντελα!!!

:uplate: :eyepop: :hypnotize :look:

τον ολυμπιακο τι τον επιασες τωρα?:smokin:

TROOPER
16/12/2007, 20:46
...........

παει αυτος ζαλιστηκε :lol: :lol: :lol: :lol:

ernti
16/12/2007, 21:28
Ρε φιλε βεστρομα τι θες και το παιδευεις? Το πας απο δω το πας απο κει...
Πριν μερικες μερες ανοιξες παλι ποστ,και τοτε τα χες βαλει με τα ΚΤΜ.
Τωρα γενικως με τα ευρωπαικα.Ενταξει εχεις δικιο μη χαλιεσαι...:rotflmao:
Εχεις ενα παρα πολυ καλο μηχανακι,κοιτα να το χαρεις.
γιατι θες να γινεις ντε και καλα φασιστακος να υποχρεωσεις ολους να τους αρεσουν οι ΔΙΚΕΣ σου επιλογες?
Εμας αυτα μας αρεσουν μηπως θες να βαλεις τιποτα ΕΣΑτζηδες να μας δερνουν?
Οι περισσοτεροι απο αυτους που οδηγανε χρονια ειχαν κατα καιρους απ ολα..
ΟΛΟΙ βγαζουνε καλα μοτοσακο,η μοτοσυκλετα σημερα δεν θα ηταν οπως τωρα αν δεν υπηρχαν ΟΛΕΣ οι κατασκευαστικες σχολες.
Αν θες να σε παρει κανενας στα σοβαρα ρωτα που θα αγορασεις καμμια καλη μπαγκαζιερα και τιποτα σκουφακια για το χειμωνα.
ΧΑΛΑΡΩΣΕ

Υ.Γ
Για πες μας και ποια ειναι αυτα τα διχρονα τουρερ που αναφερεις στο δευτερο ποστ σου
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

vestromas
16/12/2007, 21:34
Οι ολυμπιακοι φημιζονται για τον φανατισμο τους ΕΒΙ δεν τραβαω ζορι. Για παραδειγμα τοπα. Δεν ασχολουμε με αθλητικα Μην τη κανουμε διπλη τη διαμαχη:lol:

el_hymador
16/12/2007, 22:12
Οι Γιαπωνεζοι γιγαντωθηκαν γιατι αντεγραψαν τους Ευρωαπιους προσφεροντας παραλληλα και αξιοπιστια.

Συγκυριακα, εκεινες τις εποχες ο κοσμος εψαχνε ενα φθηνο εναλλακτικο μεσον και οι Ιαπωνες το εδωσαν απλοχερα στην παγκοσμια αγορα.

Τωρα που πλεον οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν την μοτοσικλετα ως χομπυ και κ@υλ@, οι Ευρωπαιοι επεστρεψαν.

vestromas
16/12/2007, 22:40
ΕΝΤΙ Ξεκιναω απ τα διχρονα τουρερ που ηταν κατι γιαπωνεζωσκοτωστρες του 197τοσο τα οποια οπως καταλαβαινεις, ειναι παρελθων εδω και καμποσα χρονια. Τωρα στα περι δημοκρατιας, αν δημοκρατια ειναι να λεμε οτι μας καυλωσει απο βιτσιο η μαζοχορομαντισμο, τοτε ειμαι αρχιφασιστας και καμαρωνω. Παρ ολα αυτα την παρεμβαση σου τη χαρηκα γιατι ειναι χιουμορατη κ εγω δεν ειμαι κολημενος ουτε εχω γιαπωνεζα γκομενα. Οσο για το βεστρομας ειμαι τοσο οσο εσυ εισαι ο Ντικινσον:lol: Ο Εντι ηθελα να πω. Δεν ταυτιζομε με τη μηχανη και αμα ηταν μπουρουχα πρωτος θα την εθαβα και θα απετρεπα κ αλλους να παρουν' Οχι σαν τους ΚΤΜδες που περνουν κ αλλους στο λαιμο τους. Η ολη μου τρελα μ αυτες τις διαμαχες εχει να κανει με την θεοποιησει των Ευρωπαικων. Τη θεση που πηρες την παω αν και φασιστας:lol: :beer:

vestromas
16/12/2007, 22:45
χυμαντορ συμφωνω! Τον γλυτωσες κ εσυ τον εσατζι:lol: Που ειναι η διαμαχη!:beer:

vestromas
16/12/2007, 22:51
Ερντι ηθελα να πω! Σε μπερδεψα με τον χεβι μεταλα απο πανω:beer: :wave2: :rotflmao:

div400
16/12/2007, 23:36
ΕΝΤΙ Ξεκιναω απ τα διχρονα τουρερ που ηταν κατι γιαπωνεζωσκοτωστρες του 197τοσο τα οποια οπως καταλαβαινεις, ειναι παρελθων εδω και καμποσα χρονια.........

τα kawasaki mach III + IV τουρερ?!?!?!?!?!!? :uplate: :hypnotize :eyepop:
:a31:

εκτός και αν εννοείς οτι ταξιδεψαν αρκετο κοσμακι στο υπερπέραν........:lol: :rotflmao: :lol:

zubitos
17/12/2007, 00:51
τελικά είμαι μεγάλο κορόιδο που πήρα KTM.

πωλειτέ ΚΤΜ και πλήρης στολή enduro όσο όσο,η ανταλάσεται με Ιαπώνικό(κατα προτίμηση V-STROM)

να' σαι καλά ρε VESTROMA μου άνοιξες τα μάτια.

Πραγματικά ευχαριστώ. :beer: :beer:

vestromas
17/12/2007, 01:09
Eκεινη την εποχη μαστορα μεχρι και υλικα οικοδομων κουβαλουσανε, το τουρερ σε πειραξε; Τοτε επερνες ενα για ολες τις δουλειες. Μπορεις να τα πεις Γυμνα με μεγαλη σελα. Αλλα επειδη δεν υπηρχανε ντυμενα τοτε τα λεω τουρερ. Την εποχη εκεινη πιτσιρικο γυρναγες τον κοσμο με μια βεσπα και ητανε νορμαλ. Οχι τωρα που φλορεψανε κ εχουνε τα χιλια για καφε' Αρα αυτα ηταν καρατουρερ!!!

vestromas
17/12/2007, 01:24
Μια χαρα ειναι τα κτμ. Αμα ειχα λεφτα υπομονη και χρονο να τραβιεμε στα συνεργεια θα επερνα κ εγω! Αν δε ειχα και πολλα θα επερνα και υπηρετη να μου το πηγαινει αυτος. Αν ειχα και περισσοτερα θα περνα και μια οδικη βοηθεια για ολους μας μεχρι να οργανωθει της κτμ. Ακουσα πως κανει κατι προσπαθειες προς αυτη την κατευθυνση ευγε!!!:rotflmao: :lol: :rotflmao: :beer:

zubitos
17/12/2007, 01:28
που είχες χαθεί 3-4 ημέρες?

μελετούσες? :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:

vestromas
17/12/2007, 01:51
Περιμενα να βαλουν στο λογαριασμο μου στην τραπεζα τα λεφτα οι Ιαπωνες για να συνεχισω τη διαμαχη! Οπως ειπα θελω να παρω ΚΤΜ και εχω πεσει με τα μουτρα στη δουλεια. Παζαρευω και φθηνο υπηρετη για τα συνεργεια αλλα ξυπνησε με το Μαγγινα και μου ζηταει ασφαλειες.

zubitos
17/12/2007, 02:08
Περιμενα να βαλουν στο λογαριασμο μου στην τραπεζα τα λεφτα οι Ιαπωνες για να συνεχισω τη διαμαχη! Οπως ειπα θελω να παρω ΚΤΜ και εχω πεσει με τα μουτρα στη δουλεια. Παζαρευω και φθηνο υπηρετη για τα συνεργεια αλλα ξυπνησε με το Μαγγινα και μου ζηταει ασφαλειες.

μπράβο. :beer:

συνέχισε το Θεάρεστο αγώνα σου κατά των Ευρωπαικών και των ΚΤΜ και εάν δεν πιάσει
και σε αυτό το thread σε 2-3 ημέρες ανοιξέ άλλο και άλλο και άλλο μέχρι τα κορόιδα να καταλάβουν πως μόνο ΕΣΥ έχεις δίκιο και έκανες καλή αγορά............οι υπόλοιποί είναι κορόιδα και παιδιά των βορείων προαστείων που τους περισσέυουν και τα χαλάνε στους μαστόρους κάθε Τρίτη να φτιάχνουν τα παλιοΚΤΜ αντί να τα δίνουν στα φτωχά παιδάκια του τρίτου κόσμου.

Οτι και να σου λένε μήν μασάς ΕΣΥ έχεις δίκιο.

Δεν ξέρει κανένας άλλος μόνο ΕΣΥ.

Υ.Γ σε ξαναευχαριστώ που μας δίχνεις τον σωστό δρόμο.

καλά που εμφανίστηκες γιατί τώρα τελευταία δεν μπαίνει και ο FZR600
και είχα ψιλοξενερώσει.

καλως ήρθες
:wave2:

Ζεύκας
17/12/2007, 02:25
τι μαλάκας θεέ μου... :rolleyes:

afrotwin
17/12/2007, 09:19
toulaxiston i pipes kserete oti ginonte me to stoma ia 8a akouso kamia treli paparia ke gia afto edo mesa?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ala ti leo edo filoi mou ke gnostes xronia mou elegan oti den 8a teriazoun ta emvola apo ta idravlika stis manete den 8a exo frena ke kati tetia

ke tous ksana rotaga ksan ke ksana mpas ke den pistevo sta aftia mou...

iste idi mpazomenoi min anisixite...:rotflmao: :rotflmao:

edmarios
17/12/2007, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

sou exi pi kanis oti odigi italikon popu pigenan argotra se taxitita me evropaika nikousan ta grigorotera giaponezika giati i gkovades ton iaponon oute estrivan oute frenaran

mono ef8ia pigenan san tis klanies:lol:

Katse twra giati ti8etai allo 8ema pros diamaxi.... Kai esy re megale pou to ksereis oti oi klanies pane eu8eia kai den strivoun??? edw se 8elw twra... kai an apo pisw exeis valei klaniola kai kanei kourmpa...???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

edmarios
17/12/2007, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
οι υπόλοιποί είναι κορόιδα και παιδιά των βορείων προαστείων που τους περισσέυουν και τα χαλάνε στους μαστόρους κάθε Τρίτη ...

Kai tetarti min tin vgazeis apeksw kai auti ergasimi mera einai...

:beer:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

afrotwin
17/12/2007, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Katse twra giati ti8etai allo 8ema pros diamaxi.... Kai esy re megale pou to ksereis oti oi klanies pane eu8eia kai den strivoun??? edw se 8elw twra... kai an apo pisw exeis valei klaniola kai kanei kourmpa...???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

file mou den 8a peso sto epipedo sou entaksi?

edmarios
17/12/2007, 10:56
file mou den 8a peso sto epipedo sou entaksi?

Και εγω με ποιον θα τσακωθω???

road spirit
17/12/2007, 10:59
... rikse apleto fos sto skotino mialo mas dikse mas kenourious kosmous ma8e mas tin ali8ia dikse mas pos na gefirosoume tis gnosis mas na ekselixtoun se ena eksantas pou 8a dixni tin poria na vgoume apo ton skotadismo na el8oume ston kosmo tis gnosis tis sofias tis irinis tin katerinas tis evlempias πρέπει να φτιάξ του τζίξερ επειγόντους... να ξελαμπικάρ λιγο :lol: :lol:

mako
17/12/2007, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τι μαλάκας θεέ μου... :rolleyes:

Εσυ πολυ με φωναζεις και μαλιστα για ψυλλου πηδημα! (στο θεε μου αναφερομαι κ@λ@παιδο, νταξ;)!!!!:D

vestromas
17/12/2007, 13:35
Kαλως σας βρηκα Zubitos.:beer: Δεν εχω καμμια ορεξη να σας ξεστραβωσω ,γιατι μετα με ποιον θα τσακωνωμε:lol: Παντως μπορει να μην τα ξερω ολα, αλλα τουλαχιστον αυτα που βλεπω και ακουω τα βαζω στη σωστη τους διασταση και αποφευγω να παραμυθιαζομε. Ειμαι καλοπροαιρετος και αυτα που γραφω και λεω δεν ειναι φημες. Απ την αλλη ξερω τι χαβαλεδες ειναι οι περισσοτεροι εδω μεσα και γουσταρο να τους κοντραρο. Αντε γεια μας:beer:

Ζεύκας
17/12/2007, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Εσυ πολυ με φωναζεις και μαλιστα για ψυλλου πηδημα! (στο θεε μου αναφερομαι κ@λ@παιδο, νταξ;)!!!!:D

:confused:

edmarios
17/12/2007, 13:50
afro kati se rwtisa kai apaitw apantisi... ela na tsakw8oume... exw oreksei... rikse mou kanena mpineliki na arxisei to mats...

:beer: :beer:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zubitos
17/12/2007, 13:51
Απο την αλλη οι ευρωπαιοι ενω ιστορικα ειναι πρωτοποροι, δεν δικαιολογουνται να πουλανε σε τετοιες τιμες μηχανες

μές' στο παραλήρημα σου,πετάς και κανά σωστό.

:D

άντε και καλές διαμάχες σου εύχομαι. :beer: :beer:

McTalas
17/12/2007, 13:53
Ρε VESTROMA!!!!

Την παλευεις καθολου????
ε? πες μου,την παλευεις????

vestromas
17/12/2007, 13:59
Tι εννοεις ρε θριλεριαρι;

m1ke
17/12/2007, 15:05
Δε μου λες ρε Stroma Μπορείς να μου λύσεις μία απορία;

Όλα αυτά τα συνεργεία για Japan πως επιβιώνουν .... αλλάζοντας λάδια και μπουζιά. :confused:

Και είναι δυνατόν να συγκρίνεις εμμέσως πλην σαφώς το STROM που είναι μία μηχανή συμβιβασμών και της μέσης οδού με τα ΚΤΜ που είναι εργαλεία επιδόσεων :confused:

vestromas
17/12/2007, 19:01
Aπο σερβις και τρακαρισματα επιβιωνουν τα Ιαπωνοσυνεργεια. Και κατι παλιο σκουτερ παλι ευρωπαικα. Δεν εχω σαν μετρο συγκρισης μονο το β στρομ. Ρε μαγκα τα μηχανακια ειναι γαματα αλλα ειναι για πολυ ψειρες τυπους πως θες να στο πω ειμαι ο πρωτος που τα λεει αυτα; Εσυ δεν τα ξερεις αυτα; Πριν το καβαλησεις πρεπει να κανεις μεταπτυχιακο στη μηχανολογια! Ψεματα λεω;

m1ke
17/12/2007, 20:15
Συγνώμη αλλά ζεις στην κοσμάρα σου. :rotflmao: :lol: :rotflmao:

vestromas
17/12/2007, 20:39
Mια μπαγκαζιερα εργαλεια θελει το εργαλειο επιδοσεων για να παει μια εκδρομη μεχρι τα διοδια στο Σχηματαρι!!!:rotflmao:

ernti
17/12/2007, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
τα kawasaki mach III + IV τουρερ?!?!?!?!?!!? :uplate: :hypnotize :eyepop:
:a31:

εκτός και αν εννοείς οτι ταξιδεψαν αρκετο κοσμακι στο υπερπέραν........:lol: :rotflmao: :lol:

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

vestromas
17/12/2007, 21:42
Οτι ταξιδεψαν πολλοι στο υπερπεραν εξαιτιας τους ειναι γεγονος! Τωρα για το τουρερ, παντως γυμνα στριτ φαιτερ δεν θα τα λεγα. Αλλα τα χρονια εκεινα!

ernti
17/12/2007, 22:00
Τα κωλογιαπωνεζικα σας εχουν απ την μανα τους αντικλεπτικο? Ε, εχουν?
Τα δικα μας και να τα κλεψουν, 200 αντε 300 μετρα παρακατω τα βρισκουμε παρατημενα
:dizzy:

vestromas
17/12/2007, 22:08
Μετα χαλανε και τα παρατανε:lol: Τι θες, να τρεχουν και οι κλεφτες στα συνεργεια; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ευχαριστω για την πασα:lol: :lol: :beer: :rotflmao:

edmarios
18/12/2007, 13:29

Το ενδεχομενο να εχεις και εσυ τασεις μαζοχισμου και κατα βαθος αν και εχεις V-Strom να θες να παρεις κανενα ΚΤΜακι...:bigcry: το εχεις σκεφτει καθολου?? Σου εχει περασει καθολου απο το μυαλο?? εεε??? τωρα που το λεω?? για ξανα σκεψου το...!!Εγω παλι αν και δεν ειχα ποτε μου ΚΤΜ τα παω ασχετα με τα προβληματα που βγαζουν...!! Και στο κατω κατω της γραφης εσυ πληρωνεις αν κατι τους χαλασει στην μηχανη τους η κανουν κανενα ερανο μεσα απο το φορουμ που εσυ μπαινεις και συζητας? Κατσε εσυ με το μηχανακι σου και αυτη με το δικο τους... Μην παραπονιεσαι αν σου κατσει διπλα κανενα 950 adventure (αν εχεις το V-Strom 1000)...:eyepop: :lol:

McTalas
18/12/2007, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Το ενδεχομενο να εχεις και εσυ τασεις μαζοχισμου και κατα βαθος αν και εχεις V-Strom να θες να παρεις κανενα ΚΤΜακι...:bigcry: το εχεις σκεφτει καθολου?? Σου εχει περασει καθολου απο το μυαλο?? εεε??? τωρα που το λεω?? για ξανα σκεψου το...!!Εγω παλι αν και δεν ειχα ποτε μου ΚΤΜ τα παω ασχετα με τα προβληματα που βγαζουν...!! Και στο κατω κατω της γραφης εσυ πληρωνεις αν κατι τους χαλασει στην μηχανη τους η κανουν κανενα ερανο μεσα απο το φορουμ που εσυ μπαινεις και συζητας? Κατσε εσυ με το μηχανακι σου και αυτη με το δικο τους... Μην παραπονιεσαι αν σου κατσει διπλα κανενα 950 adventure (αν εχεις το V-Strom 1000)...:eyepop: :lol:

Εδω ρε φιλε βγηκε το β-στρομ σε μαχιμη εκδοση!! το υπερμηχανακι για extreme εξορμισεις!!:lol: :lol:

τρεμετε ΚΤΜιδες!! πλεον υπαρχει το απολυτο εργαλειο για αποδρασεις στο βουνο!!
αντε να το δουμε και σε εκδοση Dakar :lol: :lol: :lol:

Aggelos_SV
18/12/2007, 20:02
Ρε βεστρώμα μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί η Aprilia πλέον δίνει 4 χρόνια εγγύηση (στα 1000άρια της σίγουρα, στα υπόλοιπα δεν ξέρω αν δίνει)?
Τόσο μαλάκες είναι οι Ιταλοί και δίνουν τσάμπα σέρβις στα μπουρδέλα που πουλάνε για 4 χρόνια?

Σου έχει στύψει την υφαλοτρυπίδα κάνα Tuono να δεις τι εστί βερύκοκο?:lol: :lol:

gixxerpap
18/12/2007, 20:27
ρε εδω τα πραγματα εχουν ξεφυγει εντελως!!!

ρε καμμενα, σκεφτεστε καθολου πριν μιλησετε, εχετε καθολου εμπειριες για τα μηχανακια που εκθειαζετε ή κατακρινετε, η σχηματιζετε αποψη διαβαζοντας περιοδικα???

notakos600
18/12/2007, 20:43
Μερικά v-strom, όχι όλα , προκαλούν παραισθήσεις στους κατόχους τους και όπως έγινε γνωστό από πρόσφατη έρευνα η χαρτογράφηση της ανάφλεξης δύναται όπως προκαλέσει μικρομετρική διάδοση ραδιοκυμάτων υπερ χαμηλής συχνότητος (VLF) οι οποίες είναι επιβεβαιωμένο πλέον πως επιδρούν στα εγκεφαλικά κύτταρα, νεκρώνοντας δε πολλά από αυτά.

:a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:

vangelis 64
18/12/2007, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

ρε καμμενα, σκεφτεστε καθολου πριν μιλησετε, εχετε καθολου εμπειριες για τα μηχανακια που εκθειαζετε ή κατακρινετε, η σχηματιζετε αποψη διαβαζοντας περιοδικα??? Ορίστε,τι κατάλαβες τώρα;Μπήκες και τούς έκοψες τη φόρα.:mad: :mad:

Γιαααα πες μου σε παρακαλώ την ενάτη τού σι μπεμόλ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gixxerpap
18/12/2007, 21:46
τι, υπαρχει και ενατη γμτ???
το ρε υφεση ειναι? νοτα ψαχνουμε?

για πες μου εσυ ποσα βγαζει το κ7 στο κοντερ με 6η και 8500 στροφες, ενα δοντι κοντο μπροστα και 55αρι προφιλ ελαστικου?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

notakos600
18/12/2007, 21:49
τι, υπαρχει και ενατη γμτ???
το ρε υφεση ειναι? νοτα ψαχνουμε?

για πες μου εσυ ποσα βγαζει το κ7 στο κοντερ με 6η και 8500 στροφες, ενα δοντι κοντο μπροστα και 55αρι προφιλ ελαστικου?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Με τεντωμένη αλυσίδα ή ψιλολάσκα?

gixxerpap
18/12/2007, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Με τεντωμένη αλυσίδα ή ψιλολάσκα?

και οι δυο απαντησεις θα γινουν δεκτες!:lol:

notakos600
18/12/2007, 21:57
και οι δυο απαντησεις θα γινουν δεκτες!:lol:

Υπολόγισε 10 χλμ λιγότερα με την ψιλολάσκα.:lol:

vangelis 64
18/12/2007, 22:04

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Όταν το πήρα ήταν άστρωτο και δεν το πήγα ψηλά.:D :D Αλλά θα σού πω.Δείχνει 230 και ο ήχος που βγαίνει από τα(καλοκουρδισμένα ομολογουμένως τελικά)είναι ντο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vestromas
18/12/2007, 23:05
Edmarios. Για ΚΤΜ πηγαινα καρφι! Συγκεκριμενα για το ADVENTYRES 950. Δεν βρεθηκε ενας να μου πει μια καλη κουβεντα. Ουτε ιδιοκτητες ουτε μηχανικοι. Κανεις. Τα λογια ητν του τυπου, θα μπλεξεις θα τραβιεσε θα πληρωνεις! Να μην σου πω τις ανατριχιαστικες ιστοριες ταλαιπωριας. Μου αρεσουνε αλλα για να περναω καλα. Οχι να τραβιεμε. Μετα πηρα το VSTROM που βγηκε θηριο και με πηγαινει παντου γρηγορα ξεκουραστα οκονομικα και σιγουρα. Παρ ολα αυτα απο μερακι και αγαπη για τις μηχανες συνεχισα να ψαχνωμε να συζητω να ενημερωνομε, παντα με αγαπη και χωρις εμπαθεια. Συμπερασμα! Δοξαζω το θεο που πηρα Ιαπωνεζικο. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ!!!

vestromas
18/12/2007, 23:25
Agelos sv Το τυοnο ειναι μια διτροχη καυλα! το χει φιλος μου. Πανεμορφο και αγριογκαζο! Αυτα που διαβασες ειναι τα λογια μου. Διαβασε τωρα και τα λογια του ιδιοκτητη φιλου μου' Καλο ειναι αλλα δεν διανοουμε να ξεκινισω να παω καπου χωρις να τσεκαρω λαδια, πολυτελεια πουχα με τ προηγουμενα τενερε, TDM!!!! Aυτα...

vestromas
18/12/2007, 23:31
Mc Talas Εσυ παρε γαιδουρ να κανεις εξορμησεις Προδρομε του BIG BROTHER:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

gousgoun_69
19/12/2007, 00:06
:a014: :a014:

Ταξιδευτής
19/12/2007, 00:08
Διαβασε τωρα και τα λογια του ιδιοκτητη φιλου μου' Καλο ειναι αλλα δεν διανοουμε να ξεκινισω να παω καπου χωρις να τσεκαρω λαδια, πολυτελεια πουχα με τ προηγουμενα τενερε, TDM!!!! Aυτα...

Εχουμε χασει τη μπαλα μου φαινεται ρε παιδια! Ολοι ακουσαν απο εναν φιλο καποιου δευτερου ξαδερφου που εχει Ιταλικο και λεει οτι σκορπαει, οτι βγαζει προβληματα κ χιλια δυο!! :mad: Και ρωταω αυτο που ρωτησε και ο Παπ: εχετε ρε παιδια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρια απο αυτα τα ρημαδια μηχανακια που λετε οτι ειναι τοσο προβληματικα η θα συνεχιζουμε να βαραμε ομαδικη :a31: ;

Εγω δηλαδη στο δικο μου γιατι δεν καθομαι ποτε να κοιταζω λαδια παρα μονο οταν παει στο σερβις καθε 10 χιλιαδες χιλ; Η μηπως ειναι η εξαιρεση το δικο μου και ολα τα αλλα σκορπανε; Η ο κολλητος με το 950 που δεν του εχει κανει ουτε τσικ τι θα επρεπε να πει; :rolleyes: :rolleyes:

Ο καθε πικραμενος προσπαθει να δικαιολογησει την Χ αγορα που εκανε με τη λογικη ενω ΞΕΡΕΙ οτι επρεπε να την κανει με το συναισθημα... :rolleyes:

m1ke
19/12/2007, 00:22
Ωρε Vstroma όλο ραδιοαρβύλα γράφεις, ουσία μηδέν :sick:

Μας αραδιάζεις εδώ κουβέντες της καφετέριας και του φραπέ και περιμένεις να τα δεχτούμε ως δεδομένα λες και είμαστε χθεσινοί.

notakos600
19/12/2007, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Ωρε Vstroma όλο ραδιοαρβύλα γράφεις, ουσία μηδέν :sick:

Μας αραδιάζεις εδώ κουβέντες της καφετέριας και του φραπέ και περιμένεις να τα δεχτούμε ως δεδομένα λες και είμαστε χθεσινοί.

+ 600
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

vestromas
19/12/2007, 01:04
Με την καρδια καλε μου ταξιδευτη αγοραζουν μηχανες και αυτοκινητα αυτοι που τους περισευουν, η κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να χουν κατι κυριλε στο γκαραζ τους. Εγω θελω αξιοπιστια γιατι κανω πολλες εκδρομες και ταξιδια και το μικρο περισευμα μου το τρωω σε ψαρια και μπριζολες. Μαγκια σας και σεις και τα ευρωπαικα σας. Εγω δεν το ρισκαρω. Ασε που ειναι και πανακριβα στην αγορα τους. Στο φιναλε τη γνωμη μου λεω απ αυτα που ακουω και διαβαζω. Τωρα αν ειναι ραδιο αρβυλα εγω δεν ξερω, παντως σιγουρα αυτα δεν τ ακουτε απο μενα πρωτη φορα. Ισως κατα τη γνωμη σας επρεπε να κλεισω αυτια και ματια και να παω στην hell in stores να παρω το εργαλειο και να καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρνι. Συγνωμη που το ψαξα λιγο παραπανω.

alex14
19/12/2007, 01:23
Με την καρδια καλε μου ταξιδευτη αγοραζουν μηχανες και αυτοκινητα αυτοι που τους περισευουν, η κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να χουν κατι κυριλε στο γκαραζ τους. Εγω θελω αξιοπιστια γιατι κανω πολλες εκδρομες και ταξιδια και το μικρο περισευμα μου το τρωω σε ψαρια και μπριζολες. Μαγκια σας και σεις και τα ευρωπαικα σας. Εγω δεν το ρισκαρω. Ασε που ειναι και πανακριβα στην αγορα τους. Στο φιναλε τη γνωμη μου λεω απ αυτα που ακουω και διαβαζω. Τωρα αν ειναι ραδιο αρβυλα εγω δεν ξερω, παντως σιγουρα αυτα δεν τ ακουτε απο μενα πρωτη φορα. Ισως κατα τη γνωμη σας επρεπε να κλεισω αυτια και ματια και να παω στην hell in stores να παρω το εργαλειο και να καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρνι. Συγνωμη που το ψαξα λιγο παραπανω.

Σωστα τα λες και καλα εκανες και πηρες το strom για ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.
Αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι αλλοι θελουν οτι και εσυ απο μια μηχανη.
Και ουτε εσυ μπορεις να κανεις οτι θα κανει καποιος με ενα KTM για παραδειγμα.

Σκεψου λιγο πιο "ανοιχτα" και θα δεις οτι ο καθενας αγοραζει συμφωνα με τις δικες αναγκες / κ@υλες.

:wave2:

vestromas
19/12/2007, 01:37
Εγω απευθηνομε σε τυπους με τη δικη μου νοτροπια, και επ ουδενι δεν κατηγορω διαφορετικες επιλογες. Απλως οταν μου επιτιθεντε αγαρμπα, γινομε κ εγω τετειος για να φθουραι και λιγο η διαμαχη βρε αδερφε:beer: Ολοι Ελληνες μοτοσυκλετιστες ειμαστε, στο ιδιο καζανι βραζουμε! Μη χασουμε και το ταμπεραμεντο μας!:lol: :beer: :wave2:

notakos600
19/12/2007, 01:43
Φανταστείτε αμυδρά και φευγαλέα το εφιαλτικό σενάριο να ξημέρωνε μια ημέρα λέει και να υπήρχε μόνο μια μάρκα μηχανής με μόνο ένα μοντέλο στη γκάμα της.....

και να ήταν η SUZUKI με το V-STROM :lol: :lol: :lol: :lol:

vestromas
19/12/2007, 02:11
Ετσι!!! Σαν τη Σοβιετικη Ενωση με τα LADA Ωραια θα ηταν με οποιαδηποτε μαρκα γιατι θα τα ξεραμε σαν την παλαμη μας και θα βρισκαμε ανταλακτικα ακομα και σε σταυλους και αποθηκες! Φτανει να μην ειχαμε τιποτα Σιβηριες να φτυαριζουμε χιονι με τα φερινγκ και τις μασκες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zubitos
19/12/2007, 02:31
κατα τη γνωμη σας επρεπε να κλεισω αυτια και ματια και να παω στην hell in stores να παρω το εργαλειο και να καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρνι.

ενώ ΕΣΥ σαν ποιό εξυπνος απο όλους (τα παμε αυτα)

πήρες το V-STROM και είπες κάτσε να ρίξω κανα postαρισμα να την λέω
στους άλλους και ΕΓΩ να καμαρώνω ως ποιο έξυπνος σαν το γύφτικο σκεπάρνι. :lol: :lol:

δεν πειράζει όμως γιατί θέλουμε και έναν γραφικό σε αυτό το forum.:wave2:

κάτι σαν τον τρελλό του χωριού.:lol:

vestromas
19/12/2007, 02:37
Που να μ ακουσεις ζουπιτε να μιλαω για τον Λιακοπουλο! Εκει να δεις γραφικοτητα!!!:wave2:

zubitos
19/12/2007, 02:43
Που να μ ακουσεις ζουπιτε να μιλαω για τον Λιακοπουλο! Εκει να δεις γραφικοτητα!!!:wave2:

όπως την βρίσκει ο καθένας.:D

vestromas
19/12/2007, 02:49
Στειλε με πουθενα να χαζεψω εδω μεσα , μια και κυκλοφορεις τετοια ωρα. Βρηκες καμμια καλη συζητηση;

zubitos
19/12/2007, 02:52
Στειλε με πουθενα να χαζεψω εδω μεσα , μια και κυκλοφορεις τετοια ωρα. Βρηκες καμμια καλη συζητηση;

πήγαινε για ύπνο καλύτερα,

αύριο ξημερώνει μια νέα μάχη για σένα εναντίων των Ευρωπαικών. :lol:

vestromas
19/12/2007, 02:57
Αυτες οι ωρες για μενα ειναι οι πιο δημιουργικες! Αυριο λεω να τα βαλω με τους Ιαπωνες Αρκετα σας στεναχωρησα με τις συκοφαντιες μου!

Ζεύκας
19/12/2007, 02:57

ρε καμμενα, σκεφτεστε καθολου πριν μιλησετε, εχετε καθολου εμπειριες για τα μηχανακια που εκθειαζετε ή κατακρινετε, η σχηματιζετε αποψη διαβαζοντας περιοδικα???

οκ ρε γιώργη! πες μας για την συντήρηση... :lol:

πες μας ξέρω γω μετά από 15,000 χλμ τι προβλήματα βγάζουν τα μηχανάκια που πάιρνεις! :rotflmao:

Ωχ,αυτουνού του ζήτησα την εξάτμιση άμα βάλει ολόσωμη...

Μπράβο παπ! καλά τα λες! :lol: :bawl: :lol:

:beer: :beer:

vestromas
17/01/2008, 11:49
Πως και δεν σβηστηκε αυτο το ποστ; Ειναι καταπτυστο και αντιδεοντολογικο! Τωρα που το ξανακοιταω, βλεπω πως εχει λεξεις ταμπου. Το φορουμ με τις διαμαχες θα επρεπε να καταργηθει τελειως και οι δημιουργοι τετοιων καταπτυστων θεματων θα επρεπε να απαγχονιζοντε εξω απο τα γραφεια της εΛΛΗΝ ΜΟΤΟ..

Cpt. Haddock
17/01/2008, 11:55
Πως και δεν σβηστηκε αυτο το ποστ; Ειναι καταπτυστο και αντιδεοντολογικο! Τωρα που το ξανακοιταω, βλεπω πως εχει λεξεις ταμπου. Το φορουμ με τις διαμαχες θα επρεπε να καταργηθει τελειως και οι δημιουργοι τετοιων καταπτυστων θεματων θα επρεπε να απαγχονιζοντε εξω απο τα γραφεια της εΛΛΗΝ ΜΟΤΟ..

δεν την πολυπαλεύεις αυτές τις μέρες, ε; :wave2: :wave2:

υπομονή θα περάσουν :wave2:

vestromas
17/01/2008, 11:57
Παρα σοβαρεψαν τα πραγματα καπταιν!:beer: :wave2:

Cpt. Haddock
17/01/2008, 12:04
Παρα σοβαρεψαν τα πραγματα καπταιν!:beer: :wave2:

Μάλλον εσυ τα παίρνεις πολύ σοβαρά....

Άσε τις διαμάχες για λίγο καιρό, το φόρουμ ειναι (ή τουλάχιστον θέλουμε να είναι) χώρος για πληροφορίες όχι για να τσακωνόμαστε ποιος οδηγεί την καλύτερη μπουρούχα και ποιος την έχει πιο μεγάλη....

Ειδικά οταν γίνεται εμπάθεια (βλ. την εμμονή σου ενάντια στα ΚΤΜ...)

Γράψε για καμια βόλτα, γράψε στα βεστρωμ, γραψε κανενα τεχνικό :evil: , αλλά άσε τις διαμάχες - δεν το 'χεις :wave2:

φιλική συμβουλή :beer:

devil's animal
17/01/2008, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δεν την πολυπαλεύεις αυτές τις μέρες, ε; :wave2: :wave2:

υπομονή θα περάσουν :wave2:

:bigcry: :rotflmao: :bigcry:

vestromas
17/01/2008, 12:15
H διαμαχες γιατι υπαρχουν; Για να χαιδευει ο ενας τον αλλον;

Λεωνίδας
17/01/2008, 12:17
H διαμαχες γιατι υπαρχουν; Για να χαιδευει ο ενας τον αλλον; όχι, γι' αυτό υπάρχουν τα χωμάτινα 10ήμερα :wave2:

vestromas
17/01/2008, 12:18
Μηπως υπαρχει σχολη διαμαχης, να παω να παρω πτυχειο;:a55:

Cpt. Haddock
17/01/2008, 12:20
H διαμαχες γιατι υπαρχουν; Για να χαιδευει ο ενας τον αλλον;

Το γιατί υπάρχουν ειναι μια μεγάλη κουβέντα, αρκετοί απο εδώ μέσα (εμου συμπεριλαμβανομένου) έχουμε πει κατα καιρούς να μην υπάρχει τέτοια κατηγορία γιατι δεν προσφέρει τίποτα...

Άσε που σχεδόν πάντα ξεφεύγει, πάντα καποιος θα πετάξει ενα μπινελίκι, πάντα καποιος θα ψαρώσει και θα το πάρει στα σοβαρά...

Απο την άλλη, απο τη στιγμή που υπάρχει, όποιος θέλει γράφει...όποιος αντέχει συνεχίζει, αλλά εάν είναι όταν ματώνεις να τρέχεις κλαίγοντας στο μπαμπα, άστο καλύτερα...

Εν ολίγοις: Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να γράψουν στις διαμάχες με πολύ ωραίο τρόπο να πεφτει μπινελίκι αλλά να γελάς... Εσύ - τουλάχιστον στη συγκεκριμένη με τα ΚΤΜ που την άρχισες κιόλας - δεν έδειξες κατι τέτοιο, παρα μόνο μια εμπάθεια ακατανόητη για μένα λες και είχες ποτέ ΚΤΜ και καταστράφηκες.

Όπως σου είπα και πριν, απλά δεν τό 'χεις για κάτι τέτοιο (γνώμη μου) :wave2:

vestromas
17/01/2008, 12:24
Βαζετε τις διαμαχες, χαιρομαστε εμεις οι ξεφωνιτες και μετα μας βαζετε τιμωρια, επειδη ειστε ευαισθητοι στο ξεφωνιμα. Αφου δεν την μπορειτε την κοντρα τη την βαζετε;

Cpt. Haddock
17/01/2008, 12:26
Βαζετε τις διαμαχες, χαιρομαστε εμεις οι ξεφωνιτες και μετα μας βαζετε τιμωρια, επειδη ειστε ευαισθητοι στο ξεφωνιμα. Αφου δεν την μπορειτε την κοντρα τη την βαζετε;

Τι λες ρε συ τώρα; Σε ποιον μιλάς; Ποιος έβαλε τη κόντρα; (εσύ νομίζω)

Ποιός σε έβαλε τιμωρία;

Άσε τα :bawl: :bawl: :bawl: μεγάλος άνθρωπος :wave2:

Χωμάτινος
17/01/2008, 12:26
:a014:

mats8282
17/01/2008, 12:28
Ολοι Ελληνες μοτοσυκλετιστες ειμαστε, στο ιδιο καζανι βραζουμε! Μη χασουμε και το ταμπεραμεντο μας!:lol: :beer: :wave2:

Εδω βλεπουμε εναν τυπικο Ελληνα μοτοσυκλετιστη οπως τον φανταζομαστε οταν μιλαει για τις οδηγικες του αρετες και την μηχανη του.Ειτε Ευρωπαικη ειτε Ιαπωνιας

117243

Χωμάτινος
17/01/2008, 12:38

Ο σκοπός των "Διαμαχών" δεν είναι το ξεμάλλιασμα :nono:

Δες το σαν ένα χώρο όπου μαζεύονται όλοι όσοι θέλουν να βγάλουν ο ένας το μάτι τ' αλλουνού, προκειμένου το υπόλοιπο forum να αφήνεται στην ησυχία του γιά πιό νηφάλιες συζητήσεις (λέμε τώρα . . :rolleyes: )

vestromas
17/01/2008, 12:38
Τι παει να πει εμπαθεια; Διαμαχη ειναι. Χαβαλες με υπερβολη για να αναβουν τα αιματα! Διπλωματικο σωμα ειμαστε; Τα εθνικα μας συμφεροντα παιζοντε; Μετοχες στις εταιρειες που ξεφωνιζουμε εχουμε; Λες και αμα σου θιξω το μηχανακι αυτο θα σε χωρισει η δεν θα κανει τη δουλεια του. Διακρινω, μια υποκρισια και εναν κομπλεξισμο που πατε να τον βγαλετε απο πανω σας και να μου τον πασαρετε για δικο μου.

Cpt. Haddock
17/01/2008, 12:44
Τι παει να πει εμπαθεια; Διαμαχη ειναι. Χαβαλες με υπερβολη για να αναβουν τα αιματα! Διπλωματικο σωμα ειμαστε; Τα εθνικα μας συμφεροντα παιζοντε; Μετοχες στις εταιρειες που ξεφωνιζουμε εχουμε; Λες και αμα σου θιξω το μηχανακι αυτο θα σε χωρισει η δεν θα κανει τη δουλεια του. Διακρινω, μια υποκρισια και εναν κομπλεξισμο που πατε να τον βγαλετε απο πανω σας και να μου τον πασαρετε για δικο μου.

Δε συνεχίζω γιατι το κουράζουμε... Μόνο εσύ δε βλέπεις εμπάθεια στον τρόπο (όχι σε αυτά) που έγραφες, οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε...

Καλές βόλτες :wave2: :wave2:

devil's animal
17/01/2008, 12:46
η Διαπιστωση που και ποια ειναι?:hypnotize

vestromas
17/01/2008, 12:47
:beer:

Tpap
17/01/2008, 13:17
φιλε, στρωμά:

μια φιλικη συμβουλη...
πριν το κραξιμο να εχεις στο νου σου οτι πρεπει να φροντιζεις η γραμμικη ταχυτητα των πιστονιων απο το μπρικι σου να μην ξεπερναει τα 16-18 m/sec γιατι εαν εχεις προλαβει παραλληλα να μαζεψεις αρκετα χλμ, θα δυσκολευτεις επειτα να μαζεψεις εσυ το μπρικι ή τον εαυτο σου.

Τωρα εσυ συνεχισε τις υπολοιιπες π@π@ριες που αναφερεις.. μην σε διακοπτω.

Χωμάτινος
17/01/2008, 13:23
Postαρίστηκαν μπύρες και χαιρετούρες άρα το θέμα θεωρείται λήξαν :o

THE END
FIN
ΤΕΛΟΣ
KONIEC

taxydromos
17/01/2008, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Postαρίστηκαν μπύρες και χαιρετούρες άρα το θέμα θεωρείται λήξαν :o

THE END
FIN
ΤΕΛΟΣ
KONIEC

ρε κανα 5ημερο θα κανουμε?
γιαπωνεζοι-αγγλοι-ιταλοι-αυστριακοι....ολοι μαζι...

Χωμάτινος
17/01/2008, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ρε κανα 5ημερο θα κανουμε?
γιαπωνεζοι-αγγλοι-ιταλοι-αυστριακοι....ολοι μαζι...

I am between jobs και το άμεσο μέλλον μου (1-2 μήνες) δεν προσφέρεται γιά σχέδια :a11:

crs-k
17/01/2008, 13:39
I am between jobs και το άμεσο μέλλον μου (1-2 μήνες) δεν προσφέρεται γιά σχέδια :a11:

Me 2! :sick:

Χωμάτινος
17/01/2008, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Me 2! :sick:

Μήπως να βρούμε μία καλή νύφη με προίκα :confused:

Η Τούλα πόση κατανόηση διαθέτει; :look:

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

crs-k
17/01/2008, 13:53
Μήπως να βρούμε μία καλή νύφη με προίκα :confused:

Η Τούλα πόση κατανόηση διαθέτει; :look:

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Σ' αυτο το θεμα... ΠΟΛΥΥΥΥ!

:lol: :rotflmao: :lol:

vestromas
17/01/2008, 14:39
Οι μπυρες και οι χερετουρες συμαινουν πως δεν υπαρχει παρεξηγηση και η διαμαχη συνεχιζετε για οσους γουσταρουνε και εχουν αντερα. Εκτος αν μας κοψει η λογοκρισια για τα ανθρωπινα δικαιωματα των ταλαιπωρημενων απ τα συνεργεια ΚΤΜαδων:rotflmao:

Cpt. Haddock
17/01/2008, 14:45
KONIEC

πολύ Μπόλεκ και Λόλεκ έβλεπες :rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao:

vestromas
17/01/2008, 14:51
Μες στη διαμαχη αδερφε ταχυδρομε καλεις γιαπωνεζους και Αυστριακους για 5ημερο; Αν ειναι ετσι να παμε στις εκδρομες να τσακωθουμε!:rotflmao: :beer:

taxydromos
17/01/2008, 14:51

μεχρι τον μαιο θαχεις τακτοποιηθει στη νεα σου θεση απολαμβανοντας και παχυλο μισθο?

taxydromos
17/01/2008, 14:53
Μες στη διαμαχη αδερφε ταχυδρομε καλεις γιαπωνεζους και Αυστριακους για 5ημερο; Αν ειναι ετσι να παμε στις εκδρομες να τσακωθουμε!:rotflmao: :beer:

στο 5ημερο ομως θα μονομαχησουμε μεχρι πτωσης!

στο τσιπουρα...

:rotflmao: