View Full Version : ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ ......
Αν θυμάστε είχα ζητήσει από τον Αγιο Βασίλη να μου στείλει ένα ζευγαράκι Yoshimura Carbon Tri-Oval για τη γερακίνα μου .......... φυσικά αυτός με συνέδεσε με Κάιρο και προτίμησε να πάρει δώρα σε άλλα πιό μικρά παιζάκια !!!!! Στην κόρη μου, στα ανίψια μου και σε άλλα έτερα τερατάκια !!!!
Οπότε άφραγκος ο Άγιος υποχρεωτικά με τοποθέτησε στο πενταετές ........... :(
Σήμερα το πρωί πάω να σηκώσω κανένα ψιλό από το ΑΤΜ (ναι μωρέ αυτά τα μηχανάκια που αφθονούν στα Ζωνιανά - κάθε σπίτι και ένα ) και σταματάω την καλή μου ακριβώς μπροστά .....
Την ώρα που γυρίζω να βάλω την κάρτα στο μηχάνημα, ένα μ@λ@κιστήρι με ένα Typhoonοειδές ερχόταν με σούζα. Μια κοπέλα με βεσπάκι έχει βγάλει φλας αριστερά και ξεκινάει να στρίψει .......... ω εκ του θαύματος ΔΕΞΙΑ ...... τσακίζει τα φρένα ο σουζαριστός και ρίχνει μια ξεγυρισμένη σαβούρδα και σταματάει 6-7 μέτρα παρακάτω !!!! :evil:
Σηκώνεται το πρα-πρά με διάφορα πλαστικά σπασμένα, σηκώνεται και ο πιτσιρής κουτσαίνοντας ....
Παω να τον βοηθήσω ....... και με κοίταζε ελαφρά έντρομος αυτός .........
Λέω μέσα μου το σοκ θα φταίει ............ αμ, δε .........
Σηκώνεται ξεσκονίζεται και την κάνει πριν πούμε αμάν ........ ακόμα ανύποπτος εγώ .........:cry:
Παω στο ΑΤΜ ξανά και βγάζω ολίγον μπαγιόκο για να έχουμε, πάω εξ αριστερών της καλής μου ........ και μου 'ρχεται ο ντουβρουτζάς !!!!!!!!!!:bigcry:
ΟΛΗ η αριστερή εξάτμιση ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΗ !!!!!!!!!!
Καθώς έπεσε το μ@λ@κιστήρι η ποδιά του χτύπησε την εξάτμισή μου και της γ@νωσε το κέρατο !!!!
Ο πιτσιρικάς μπουχός ......... το πρα-πρα χωρίς πινακίδες .......... την πατήσαμε !!!:bigcry:
Ευτυχώς δεν πέτυχε και κανένα φαίρινγκ ........
Οπότε να ο θείος Pop Yoshimura που μάλλον μου χτυπά την πόρτα !!!!!!!
Υ.Γ. Ξέρει κανείς περίπου πόσο κάνουν οι μαμά εξατμίσεις και αν πουλιούνται μία - μία ή ζευγάρι ;;;
Ωχ..!
Το είπα εγώ, δε ξεκινήσαμε καλά φέτος!
:rolleyes:
Μου αρέσει που βιαζόμασταν να ξεκουμπιστει το 2007, και γιατί, για να έρθει το 2008. εδώ γελάμε ( με δάκρια)
gousgoun_69
04/01/2008, 20:47
Οχι ρε γμτ :(
το μαλακιστήρι :mad:
Αλλά και να το καταλάβαινες μάλλον το χαζό ούτε δίπλωμα θα είχε ούτε ασφάλεια οπότε...:sad:
Aν το καταλάβαινα έγκαιρα και δεν έφευγε ........... θα την έβρισκα τη λύση !!!:evil: :evil: :evil:
gousgoun_69
04/01/2008, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Aν το καταλάβαινα έγκαιρα και δεν έφευγε ........... θα την έβρισκα τη λύση !!!:evil: :evil: :evil:
Πως σε νιώθω...:evil: :evil:
Το καημένο άκλαφτο θα πήγαινε :smokin: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
.............................
Οπότε να ο θείος Pop Yoshimura που μάλλον μου χτυπά την πόρτα !!!!!!!
...........................
Μπορει να 'ναι και μια καλη "δικαιολογια" για να πραγματοποιησεις νωριτερα το σχεδιο σου... :winka:
Για να βλεπουμε και την καλη πλευρα των πραγματων...
:lol: :rotflmao: :lol:
Πριν καποια χρονια, ελεγα πως επρεπε ν' αλλαξω κρανος γιατι το προηγουμενο ειχε παρα-παλιώσει, αλλα ολο και δεν μου δινοταν η (οικονομικη) ευκαιρια, ωσπου μου το 'κλεψε ενα κωλοπαιδι, σχεδον μπροστα στα ματια μου (γυρισμενη πλατη ειχα απλως 10 μετρα πιο περα) κι ετσι αλλαξα κρανος που τοσο ηθελα... :D
Το οτι ξαναπηρα το ιδιο ακριβως (σε νεοτερη εκδοση) ειναι εντελως συμπτωματικο... :dizzy:
:lol: :rotflmao: :lol:
devil's animal
04/01/2008, 21:05
ελα καλες ..ΚΑΝΕΣ λεμεεεε!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
χωρις πλακα τωρα δεν ειναι και τοσο τραγικο!
αν καταλαβα καλα, δεν επαθε καποια σοβαρη ζημια ως προς την λειτουργια της..
οποτε ή την κρατας και ειναι μαχιμη ή βαζεις τις καινουργιες κανες επανω και εισαι αρχηγοπουλο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ελα καλες ..ΚΑΝΕΣ λεμεεεε!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
χωρις πλακα τωρα δεν ειναι και τοσο τραγικο!
αν καταλαβα καλα, δεν επαθε καποια σοβαρη ζημια ως προς την λειτουργια της..
οποτε ή την κρατας και ειναι μαχιμη ή βαζεις τις καινουργιες κανες επανω και εισαι αρχηγοπουλο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι, είναι μάχιμη αλλά είναι και ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΩΝ ............:bigcry: :bigcry: :bigcry:
@ crs-k
Και εγώ έτσι προσπαθώ να το δω ........... αλλά σφίγγομαι τραπεζικώς και γενικώς !!!:lol:
ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΔΕ ΓΑ........ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ !!!:beer: :beer:
ΌΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΜΑΣΤΕ !!!:sun:
Ταξιδευτής
04/01/2008, 21:22
@ crs-k
Και εγώ έτσι προσπαθώ να το δω ........... αλλά σφίγγομαι τραπεζικώς και γενικώς !!!:lol:
ΌΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΜΑΣΤΕ !!!:sun:
+απειρο!
Ετσι ειναι αδερφε! Και μπραβο για την τοσο θετικη αντιμετωπιση! :beer:
Ολα καλα να πανε απο δω και περα! :beer:
@ crs-k
ΌΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΜΑΣΤΕ !!!:sun: Αυτό ξαναπές το!! :beer:
Ευτυχώς πλέον έχουμε πιάσει το νόημα της ζωής!!!!
:look: :look: :look:
"ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!"
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Ευτυχώς πλέον έχουμε πιάσει το νόημα της ζωής!!!!
:look: :look: :look:
"ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!"
Το νόημα της ζωής για μένα Maira είναι το να με ξυπνά κάθε πρωί η σκυλίτσα μου, να γυρίζω δεξιά και να βλέπω τη γυναίκα μου να κοιμάται ήσυχη ......... και πάνω - πάνω απ' όλα η πρωινή αγκαλιά και το χαμόγελο της κόρης μου ...........
Όσο ανοίγω κάθε πρωί τα μάτια μου και τα έχω αυτά ............ όλα τα άλλα θα φτιάξουν !!!
:wave2: :wave2: :wave2:
Κώστα άντε σύντομα με τις καινούριες εξατμίσεις. Όσο για τη ήδη υπάρχουσα που "βούλιαξε" όπως λες, διορθώνετε εύκολα.
p.s Από βδομάδα θα ποστάρω για τη μάσα που λέγαμε.:winka:
:beer: :beer: :wave2:
makis206
05/01/2008, 11:18
Να ταίριαζε η μαμίσια του CBF ρε Κωστή να στη δώσω με όλη μου την καρδιά να κάνεις τη δουλειά σου έστω και προσωρινά αλλά μού'θελες Χαγιαμπούσες, δεν σου πήγαινε τίποτα μικρότερο !:evil: :lol:
Υπομονή, κι αφού το πραγματικό νόημα το έχεις πιάσει, τα δευτερεύοντα τα κανονίζεις εσύ και μόνο εσύ !
:beer: :beer:
sapila racing
05/01/2008, 11:53
Προφανώς εγινε κάποιο γραφιοκρατικό μπέρδεμα!
Ο ενας αγιος νόμιζε οτι σου ειχαν ερθει οι εξατμίσεις κι ετσι σου εδωσε το εναυσμα να τος βάλει επάνω, μόνο που ο άλλος δεν τις είχε στείλει :rotflmao: :wave2:
Καλή χρονιά και μπράβο σου που δεν χαλιέσαι με τέτοια πράγματα :beer:
Το νόημα της ζωής για μένα Maira είναι το να με ξυπνά κάθε πρωί η σκυλίτσα μου, να γυρίζω δεξιά και να βλέπω τη γυναίκα μου να κοιμάται ήσυχη ......... και πάνω - πάνω απ' όλα η πρωινή αγκαλιά και το χαμόγελο της κόρης μου ...........
Όσο ανοίγω κάθε πρωί τα μάτια μου και τα έχω αυτά ............ όλα τα άλλα θα φτιάξουν ...
..εκτος απο το να παρει πρωταθλημα η ομαδα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υγεια κωστη και απο εξατμισεις.....!!!!!:winka:
:wave2:
Fireball400
07/01/2008, 22:29
Θα το έβγαζες στο κλαρί!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εντάξει,shit happens,και αν είναι να συμβαίνουν,να συμβαίνουν μόνο τέτοια:wave2:
Εσυ να εισαι καλα και ολα τα αλλα φτιαχνονται αρχαιε!!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
VanDiemen
08/01/2008, 16:56
Διαβάζοντάς το, όταν έφτασα στο ότι πήγες να βοηθήσεις, η πρώτη αφελής σκέψη που μου πέρασε σπ' το μυαλό ήταν, "έχει πλάκα να πήγε κανένας τσόγλανος στο ATM, όταν έφυγε και να τράβηξε τον προϋπολογισμό της Λιβερίας απ'το λογαριασμό του ανθρώπου". Ευτυχώς τη γλύτωσες με ένα μπουρί.
Ξέρει κανένας κάποιο Ευρωπαϊκό σάιτ με Yoshimura και καλές τιμές ;;;;;
:confused: :confused: :confused:
Ψάχνω και βρίσκω μόνο στο U.S. of fucking A. :mad: