Αν θυμάστε είχα ζητήσει από τον Αγιο Βασίλη να μου στείλει ένα ζευγαράκι Yoshimura Carbon Tri-Oval για τη γερακίνα μου .......... φυσικά αυτός με συνέδεσε με Κάιρο και προτίμησε να πάρει δώρα σε άλλα πιό μικρά παιζάκια !!!!! Στην κόρη μου, στα ανίψια μου και σε άλλα έτερα τερατάκια !!!!
Οπότε άφραγκος ο Άγιος υποχρεωτικά με τοποθέτησε στο πενταετές ...........![]()
Σήμερα το πρωί πάω να σηκώσω κανένα ψιλό από το ΑΤΜ (ναι μωρέ αυτά τα μηχανάκια που αφθονούν στα Ζωνιανά - κάθε σπίτι και ένα ) και σταματάω την καλή μου ακριβώς μπροστά .....
Την ώρα που γυρίζω να βάλω την κάρτα στο μηχάνημα, ένα μ@λ@κιστήρι με ένα Typhoonοειδές ερχόταν με σούζα. Μια κοπέλα με βεσπάκι έχει βγάλει φλας αριστερά και ξεκινάει να στρίψει .......... ω εκ του θαύματος ΔΕΞΙΑ ...... τσακίζει τα φρένα ο σουζαριστός και ρίχνει μια ξεγυρισμένη σαβούρδα και σταματάει 6-7 μέτρα παρακάτω !!!!![]()
Σηκώνεται το πρα-πρά με διάφορα πλαστικά σπασμένα, σηκώνεται και ο πιτσιρής κουτσαίνοντας ....
Παω να τον βοηθήσω ....... και με κοίταζε ελαφρά έντρομος αυτός .........
Λέω μέσα μου το σοκ θα φταίει ............ αμ, δε .........
Σηκώνεται ξεσκονίζεται και την κάνει πριν πούμε αμάν ........ ακόμα ανύποπτος εγώ .........![]()
Παω στο ΑΤΜ ξανά και βγάζω ολίγον μπαγιόκο για να έχουμε, πάω εξ αριστερών της καλής μου ........ και μου 'ρχεται ο ντουβρουτζάς !!!!!!!!!!![]()
ΟΛΗ η αριστερή εξάτμιση ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΗ !!!!!!!!!!
Καθώς έπεσε το μ@λ@κιστήρι η ποδιά του χτύπησε την εξάτμισή μου και της γ@νωσε το κέρατο !!!!
Ο πιτσιρικάς μπουχός ......... το πρα-πρα χωρίς πινακίδες .......... την πατήσαμε !!!![]()
Ευτυχώς δεν πέτυχε και κανένα φαίρινγκ ........
Οπότε να ο θείος Pop Yoshimura που μάλλον μου χτυπά την πόρτα !!!!!!!
Υ.Γ. Ξέρει κανείς περίπου πόσο κάνουν οι μαμά εξατμίσεις και αν πουλιούνται μία - μία ή ζευγάρι ;;;