Σύνδεση

View Full Version : Ποσταρισμα "κλειστης" βολτας

Σελίδες : [1] 2

Λεωνίδας
06/01/2008, 21:57
χωρίς να θέλω ν' ακουστώ κακός
μήπως δεν είναι και πολύ ευγενικό να ποστάρεται κατόπιν εορτής συνάντηση - βόλτα στο στυλ "ωραία περάσαμε" "πάντα τέτοια" κλπ :confused: :confused:

catmaster
06/01/2008, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
χωρίς να θέλω ν' ακουστώ κακός
μήπως δεν είναι και πολύ ευγενικό να ποστάρεται κατόπιν εορτής συνάντηση - βόλτα στο στυλ "ωραία περάσαμε" "πάντα τέτοια" κλπ :confused: :confused:

Προσωπικά μιλώντας ποτέ μου δεν παρεξήγησα αλλά ούτε και χαλάστηκα από βόλτα που κανονίστηκε από παιδιά και δεν μπήκε εδώ μέσα πρώτα ρε Λεωνίδα .. πόσοι πάνε βόλτες και βόλτες και ποστάρουν μετά φωτογραφίες ... σιγά μην κολλήσουμε και εδώ τώρα ...

Αν το θέμα είναι το subforum ας πάει στις γενικές σε τελική ανάλυση... (η στα τεχνικά :D ) :lol: :lol:

:wave2:

Λεωνίδας
06/01/2008, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Προσωπικά μιλώντας ποτέ μου δεν παρεξήγησα αλλά ούτε και χαλάστηκα από βόλτα που κανονίστηκε από παιδιά και δεν μπήκε εδώ μέσα πρώτα ρε Λεωνίδα .. πόσοι πάνε βόλτες και βόλτες και ποστάρουν μετά φωτογραφίες ... σιγά μην κολλήσουμε και εδώ τώρα ...

Αν το θέμα είναι το subforum ας πάει στις γενικές σε τελική ανάλυση... (η στα τεχνικά :D ) :lol: :lol:

:wave2: μια ερώτηση έκανα ρε Άκη δεν τρέχει τίποτα πραγματικά
αλλά το 'χω κάνει και 'γω και τώρα που το 'φερε η κουβέντα λάθος μάλλον ήταν και τότε :smilea:

ορίζοντα δε μου πέρασε καν απ' το μυαλό να μπω σε διαμάχη :beer:

catmaster
06/01/2008, 22:23
μια ερώτηση έκανα ρε Άκη δεν τρέχει τίποτα πραγματικά
αλλά το 'χω κάνει και 'γω και τώρα που το 'φερε η κουβέντα λάθος μάλλον ήταν και τότε :smilea:

ορίζοντα δε μου πέρασε καν απ' το μυαλό να μπω σε διαμάχη :beer:

δε τρέχει ρε Λεώ τίποτα .... τούμπανο όλα .... :beer: :beer: :beer:

(θα τρέξει όταν δείς τις φωτό με κάτι γλυκά αγόρια αγκαλιά ....)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tropeas
07/01/2008, 11:00
καλό θα ήταν αν ήταν ανοιχτή συναντηση να το ξέραν και μερικοί άλλοι απο την αρχή απο εδω...
μην ξεχνάτε ότι και στην αρχή όσοι πήγαν άσχετοι μεταξύ τους ήταν και γνωρίστηκαν καλύτερα εκεί....

gcrook
07/01/2008, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
καλό θα ήταν αν ήταν ανοιχτή συναντηση να το ξέραν και μερικοί άλλοι απο την αρχή απο εδω...
μην ξεχνάτε ότι και στην αρχή όσοι πήγαν άσχετοι μεταξύ τους ήταν και γνωρίστηκαν καλύτερα εκεί....

Ηταν κλειστη "συναντηση",και ο χαρακτηρας της ηταν τετοιος που δεν θα μπορουσε ενα τετοιο διημερο να ηταν ανοιχτο για ολους.
Τωρα για το οτι κακως ανοιγονται τετοιου ειδους θρεντς για κλειστες βολτες οχι αμιγως μοτοσυκλετιστικες συμφωνω,εκτος βεβαια και αν ο τζερτζελες γινεται με μετρο.

alximistis
07/01/2008, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ηταν κλειστη "συναντηση",και ο χαρακτηρας της ηταν τετοιος που δεν θα μπορουσε ενα τετοιο διημερο να ηταν ανοιχτο για ολους.
Τωρα για το οτι κακως ανοιγονται τετοιου ειδους θρεντς για κλειστες βολτες οχι αμιγως μοτοσυκλετιστικες συμφωνω,εκτος βεβαια και αν ο τζερτζελες γινεται με μετρο.

Θα συμφωνήσω ότι εφόσον ήταν "κλειστή" συνάντηση κακώς μπαίνει εδώ και γράφονται εντυπώσεις, σχόλια κλπ.
Δεν χρειάζεται να γνωρίουμε οι υπόλοιποι και γενικώς να μαθαίνουμε πράγματα που έχουν κανονισθεί από μια παρέα.
Και δεν τα λέω αυτά επειδή δεν ήμουν μέρος γιατί είχα προσκληθεί απλώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ. :)
Απλώς καλό είναι να μην δίνεται δημοσιότητα σε "ραντεβού". :)

byron
07/01/2008, 12:00

Ο γυιός μου λάτρεψε το V-strom super mottard btw..... :lol:

ΥΓ: Δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί πρέπει να νοιώθει κάποιος άσχημα και να μην ποστάρει την βόλτα που έκανε με κάποιους φίλους του. :wave2:

gcrook
07/01/2008, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ο γυιός μου λάτρεψε το V-strom super mottard btw..... :lol:

Χαιρομαι που οι νεες γενιες δεν κανουν τα λαθη των γονιων:lol: :wave2:

byron
07/01/2008, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Θα συμφωνήσω ότι εφόσον ήταν "κλειστή" συνάντηση κακώς μπαίνει εδώ και γράφονται εντυπώσεις, σχόλια κλπ.
Δεν χρειάζεται να γνωρίουμε οι υπόλοιποι και γενικώς να μαθαίνουμε πράγματα που έχουν κανονισθεί από μια παρέα.
Και δεν τα λέω αυτά επειδή δεν ήμουν μέρος γιατί είχα προσκληθεί απλώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ. :)
Απλώς καλό είναι να μην δίνεται δημοσιότητα σε "ραντεβού". :)

Ρε παιδιά τι λέτε;;;; :confused:

Επειδή δεν συμμετείχε το υπόλοιπο φόρουμ, κακώς μας λένε οι συμμετέχοντες ότι περασαν καλά ;;; :confused:

Ουτε μέλη αδελφότητας να είμασταν.... :eyepop:

crs-k
07/01/2008, 12:05
............................
Δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί πρέπει να νοιώθει κάποιος άσχημα και να μην ποστάρει την βόλτα που έκανε με κάποιους φίλους του. :wave2:

Θα συμφωνησω απολυτα!

Ο χωρος ειναι "ανοικτος" για να ποσταρονται οι οποιεσδηποτε βολτες που εγιναν απ' τα μελη, ΑΣΧΕΤΩΣ του αν ειχαν "ανακοινωθει" ή οχι. :)

Λεωνίδας
07/01/2008, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα συμφωνησω απολυτα!

Ο χωρος ειναι "ανοικτος" για να ποσταρονται οι οποιεσδηποτε βολτες που εγιναν απ' τα μελη, ΑΣΧΕΤΩΣ του αν ειχαν "ανακοινωθει" ή οχι. :) ο χώρος είναι ανοιχτός για να ποστάρεται οτιδήποτε βασικά, αλλά διατηρώ το δικαίωμά μου να το θεωρώ ολίγον αγενές :wave2:

Λεωνίδας
07/01/2008, 12:09

Επειδή δεν συμμετείχε το υπόλοιπο φόρουμ, κακώς μας λένε οι συμμετέχοντες ότι περασαν καλά ;;; :confused:

Ουτε μέλη αδελφότητας να είμασταν.... :eyepop: όχι επειδή δε συμμετείχε, επειδή δεν ανακοινώθηκε η συνάντηση πριν γίνει (έχει μια μικρή διαφορά ε; ) :beer:

gcrook
07/01/2008, 12:10
Συμφωνω με τον Βυρωνα αν και καποια θεματα ειναι καπως πιο "λεπτα" και θα πρεπει να αναφερονται με καποιο τακτ,γιατι δεν μιλαμε για κλειστη βολτα αλλα για ενα διημερο καποιων ανθρωπων που θα επρεπε να δενουν καπως ματαξυ τους (οπως εγω με τον οριζοντα που μας περνανε για διδυμους) :lol: :bigcry: :lol: για να περασουμε ολοι καλα.

Οποτε η βγαινει θρεντ με φωτο σχολια και φωτογραφιες η δεν βγαινει τιποτα παραεξω γιατι οι ενδιαμεσες καταστασεις με μισολογα και ατακες που μονο οσοι ηταν εκει μπορουν να καταλαβουν μπορει να δημιουργησει παρεξηγησεις.
Οπως και να εχει λιγος τζερτζελες με μετρο δεν κανει κακο αλλωστε δεν ειμαστε απλα ενα απροσωπο φορουμ......

Αυτο δεν ηθελες να πεις Στελιο η θες να ερθω εκει να σου ριξω καμια κλωτσια που γραφεις βιαστικες μαλακιες;:lol: :wave2:

crs-k
07/01/2008, 12:15
ο χώρος είναι ανοιχτός για να ποστάρεται οτιδήποτε βασικά, αλλά διατηρώ το δικαίωμά μου να το θεωρώ ολίγον αγενές :wave2:

Αν εμενα (και του οποιουδηποτε "εμένα") μου την δωσει δηλαδη ενα πρωι και ντυθω να βγω μια βολτα, ενω παραλληλα παρω και δυο τηλεφωνα για παρεα, θα το δεις σαν "αγένεια" το να ποσταρει καποιος μετα? :confused:

Δεν ξερω πως το βλεπετε, αλλα προσωπικα χαιρομαι να βλεπω μια "βολτα" απ' τον οποιονδηποτε, ακομα και "κλειστη". :wacko:

alximistis
07/01/2008, 12:23

Δεν το είπα με αυτήν την έννοια ακριβώς.
Να εξηγήσω και οκ ίσως κάνω λάθος.
Η λογική μου είναι η εξής.
Εφόσον κανονίζεται μία κλειστή συνάντηση αυτομάτως σημαίνει πως είναι για λίγους, για μια παρέα, όποια κι αν είναι αυτή.
Γιατί είναι για λίγους; Διότι για διάφορους λόγους από χωρητικότητα καιάνεση εκεί που πας μέχρι... προσωπικούς δεν μπορεί να παρευρεθούν όλοι. Απλό.
Αυτό όμως κάποιοι πιθανότατα να το παρεξηγήσουν ή να θεωρήσουν ότι... μένουν στην απέξω.
Σημείωση εδώ!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ κάτι ούτε έχω ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ούτε ΕΙΜΑΙ ένας από αυτούς που πιστεύουν αυτό. Απλώς εξηγώ τη λογική.
Γι αυτό και μόνο νομίζω πως είναι καλύτερα να μείνει... εκεί στα μέλη που ακολούθησαν.

Γνώμη μου είναι ΔΕΝ θέλω να ανοίξω διαμάχη ούτε να τσακωθώ με κανέναν.
Μία θέση εκφράζω που πιθανά να είναι λάθος. :)

alximistis
07/01/2008, 12:25
Συμφωνω με τον Βυρωνα αν και καποια θεματα ειναι καπως πιο "λεπτα" και θα πρεπει να αναφερονται με καποιο τακτ,γιατι δεν μιλαμε για κλειστη βολτα αλλα για ενα διημερο καποιων ανθρωπων που θα επρεπε να δενουν καπως ματαξυ τους (οπως εγω με τον οριζοντα που μας περνανε για διδυμους) :lol: :bigcry: :lol: για να περασουμε ολοι καλα.

Οποτε η βγαινει θρεντ με φωτο σχολια και φωτογραφιες η δεν βγαινει τιποτα παραεξω γιατι οι ενδιαμεσες καταστασεις με μισολογα και ατακες που μονο οσοι ηταν εκει μπορουν να καταλαβουν μπορει να δημιουργησει παρεξηγησεις.
Οπως και να εχει λιγος τζερτζελες με μετρο δεν κανει κακο αλλωστε δεν ειμαστε απλα ενα απροσωπο φορουμ......

Αυτο δεν ηθελες να πεις Στελιο η θες να ερθω εκει να σου ριξω καμια κλωτσια που γραφεις βιαστικες μαλακιες;:lol: :wave2:

Απάντησα Γιώργο μου και το ξαναλέω.
Αν είμαι λάθος΄οκ να το παραδεχτώ, αφού μου το εξηγήσετε. :)
Επαναλαμβάνω δεν επιθυμώνα δημιουργήσω διαμάχη.

byron
07/01/2008, 12:40
Δεν το είπα με αυτήν την έννοια ακριβώς.
Να εξηγήσω και οκ ίσως κάνω λάθος.
Η λογική μου είναι η εξής.
Εφόσον κανονίζεται μία κλειστή συνάντηση αυτομάτως σημαίνει πως είναι για λίγους, για μια παρέα, όποια κι αν είναι αυτή.
Γιατί είναι για λίγους; Διότι για διάφορους λόγους από χωρητικότητα καιάνεση εκεί που πας μέχρι... προσωπικούς δεν μπορεί να παρευρεθούν όλοι. Απλό.
Αυτό όμως κάποιοι πιθανότατα να το παρεξηγήσουν ή να θεωρήσουν ότι... μένουν στην απέξω.

Σύμφωνα με την λογική που υπερασπίζεσαι (; ), δεν σε ενδιαφέρει αν κάποιοι συνάδελφοι-συμφορουμίτες πέρασαν ένα όμορφο ΣΚ και ξέφυγαν λίγο απ΄τη ρουτίνα τους και ούτε σε ενδιαφέρει να διαβάσεις κάτι απ΄την βόλτα τους, με το επιχείρημα «Αφού δεν συμμετέιχα εγώ, στα @@ μου αν περάσατε καλά».

Sorry ρε Στέλιο, αλλά μιλάμε σοβαρά;
Μπορεί κάποιος να θεωρήσει αγενείς κάποιους φίλους που αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα, και έγραψαν δυό λόγια ;

Εγώ πέτυχα τα παιδιά τυχαία στον δρόμο και χάρηκα όταν άκουσα το πρόγραμμα τους. Τι έπρεπε να κάνω δλδ; Να τους αρχίσω στα φάσκελα και να κατεβάσω τα μούτρα «γιατί δεν με παίζουνε;»

Τεσπα, μάλλον εγώ είμαι περίεργος :rolleyes:

orizontas
07/01/2008, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas

DEN GINOTANE ειμασταν ζευγαρια .....

:rotflmao: :rotflmao:

alximistis
07/01/2008, 12:49
Σύμφωνα με την λογική που υπερασπίζεσαι (; ), δεν σε ενδιαφέρει αν κάποιοι συνάδελφοι-συμφορουμίτες πέρασαν ένα όμορφο ΣΚ και ξέφυγαν λίγο απ΄τη ρουτίνα τους και ούτε σε ενδιαφέρει να διαβάσεις κάτι απ΄την βόλτα τους, με το επιχείρημα «Αφού δεν συμμετέιχα εγώ, στα @@ μου αν περάσατε καλά».

Sorry ρε Στέλιο, αλλά μιλάμε σοβαρά;
Μπορεί κάποιος να θεωρήσει αγενείς κάποιους φίλους που αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα, και έγραψαν δυό λόγια ;

Εγώ πέτυχα τα παιδιά τυχαία στον δρόμο και χάρηκα όταν άκουσα το πρόγραμμα τους. Τι έπρεπε να κάνω δλδ; Να τους αρχίσω στα φάσκελα και να κατεβάσω τα μούτρα «γιατί δεν με παίζουνε;»

Τεσπα, μάλλον εγώ είμαι περίεργος :rolleyes:

Αυτό φοβόμουνα! Ότι θα παρεξηγηθούθν τα λεγόμενα μου.
Το ξαναλέω να γίνω ΟΣΟ πιο σαφής μπορώ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δική μου λογική ΟΥΤΕ την υπερασπίζομαι.
Εξηγώ όμως ότι υπάρχει και κάποιοι πιθανά να σκεφθούν έτσι!
Σε αυτό αναφέρομαι και ΜΟΝΟ.
Και το έχω ξανακάνει αυτό. Έχω γράψει και εξηγήσει πράγματα που δεν πιστεύω αλλά που θεωρώ ότι κάποιοι στο φόρουμ τα θεωρούν έτσι.
Ούτε στα αρχίδια μου είναι που δεν ήμουν εγώ το ξαναλέω άλλωστε είχ ακι εγώ πρόσκληση ούτε κάτι τέτοιο.
Τεσπα ας το κόψουμε γιατί δεν θέλω παρεξηγήσεις τσάμπα και βερεσέ.
Λήγει το θέμα ζητώ συγνώμη. :)

gcrook
07/01/2008, 13:00
Πουτανα μοντερεισον μας εφαγες τα καλυτερα παιδια:lol:
Ας το αφησουμε ως εχει πολυ μπουρου μπουρου για το τιποτα φιλοι μου.:wave2:

Cpt. Haddock
07/01/2008, 13:01
Λήγει το θέμα ζητώ συγνώμη. :)

o Λεωνίδας να ζητήσει συγγνώμη, αυτός το άρχισε :lol: :lol: :lol:

alximistis
07/01/2008, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
o Λεωνίδας να ζητήσει συγγνώμη, αυτός το άρχισε :lol: :lol: :lol:

Μπα...!
Αυτός είναι πουτανίτσα!
Την πέταξε και την έκανε. :D

crs-k
07/01/2008, 13:03
Μπα...!
Αυτός είναι πουτανίτσα!
...............

ΜΗΝ καρφωνετε ρεεε... :(

:lol: :rotflmao: :lol:

byron
07/01/2008, 13:03
Πουτανα μοντερεισον μας εφαγες τα καλυτερα παιδια:lol:
Ας το αφησουμε ως εχει πολυ μπουρου μπουρου για το τιποτα φιλοι μου.:wave2:

Πουτάνα κλίκα μας έφαγες τον Τριπερ και θες να κλείσεις το θέμα.... :mad:

orizontas
07/01/2008, 13:04
καλημερα σας

σε οτι εχει να να κανει με το θεμα κλειστη βολτα και κουραφεξαλα

δεν θα ηθελα να ακουο τετοια πραματα να μην ποσταρουμε κλειστη βολτα κλπ ..

διλαδη ρε παιδια αν κανονιζα με 15 συμαθητεσ μου και 42

μπαρμπαδεσ μου που δεν ανοικουν στο φορουμ και πηγαιναμε εκδρομη με μοτο και τουτου

και περναγαμε καλα θα απαγορευοταν να βαλω φοτο και να πο 5 μ@λ@κιες για το

πος περασαμε???

και δεν θεορο οτι ηταν κλειστη βολτα .....

τι παει να πει κλειστη πεσανε 10 τηλεφωνα αντε 15 και απο αυτα κατσανε τα 5

εσεισ το αναφερετε σαν να εγινε κατι στα κρυφα και επρεπε σονυ και καλα και φιλιπς και ζιμενς

το πουμε ....πεδακια μπορουμε να παμε μια βολτα κυριε χρηστο μας ???

ρε για κοιτα παρεξηγισιαρηδες που μου γινατε

και καθηστε ρε ξερετε ποσες φορες σας εχω ποσταρει και δεν υπηρχε συμετοχη ???

ε και τωρα δεν π[οσταρα ...... αφου με φτινετε :bigcry: :bawl: :bigcry: καλα να παθετε

και μην μου μαμιτε το θρεντ

ρε ενα κακο εδο μεσα φωτο πας να βαλεις

τσοντα στο καταλιγουν .... για εκλισιασμο μιλας στα μπουζουκια σε [πανε

:wave2: :wave2: :wave2:

doctor x
07/01/2008, 13:06

:bigcry:

116297

road spirit
07/01/2008, 13:07
δεν με κόφτει καθόλου, αρκεί να αποφασίσετε τι θα ισχύει τελικά.

Να θυμίσω οτι παλιότερα, και μάλλον σχετικά πρόσφατα, όταν ανοίχτηκε θρεντ για
"κλειστή" βολτα υπο το σκεπτικό μιας συγκεκριμένης μάρκας/μοντέλου μοτο (vfr νομίζω ήταν το πιο πρόσφατο παράδειγμα),
έπεσαν ΟΛΟΙ να τον φάνε εκείνον που άνοιξε το θέμα... οτι και καλά εδω είναι χώρος για ανοιχτές συναντήσεις... εν προκειμένω, το πρόσχημα της μάρκας ή της "παρεας",
θα διαφοροποιεί τον ... εχμμ, κανόνα για αυτο το sub-forum?

αποφασίστε

crs-k
07/01/2008, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
....................
και μην μου μαμιτε το θρεντ
...................

Προσεχε που γραφεις ρε χαμενο... :lol:

Δουλεια μΕ βγαζεις (να σε "κουβαλαω")... :sick: :lol:

alximistis
07/01/2008, 13:08

ΕΜ κάνε και συ τίποτα! Κάθεσαι όλη μέρα... :)

McGyver
07/01/2008, 13:09
Θα τσακωθούμε ΚΑΙ γι' αυτό τώρα;;;

:(

Λεωνίδας
07/01/2008, 13:10
Μπα...!
Αυτός είναι πουτανίτσα!
Την πέταξε και την έκανε. :D ε κοίτα πρέπει να δικαιολογήσουμε και τον υπέρογκο μισθό μας :look:

anyway μια γνώμη είπα, μην ανησυχείτε όμως, δε θα χάσω τον ύπνο μου ούτε θα κρατήσω μούτρα σε κανένα ούτε θα σκεφτώ ότι "δε με παίζουν"

αν ΔΕΝ το βλέπετε ΛΙΓΑΚΙ αγενές, μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε, δε σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο (μια κουβέντα είπαμε και έγινε θέμα... σας τρώει ο κώλος σας για διαμάχη μερικούς με το καλημέρα....)

over & out

alximistis
07/01/2008, 13:12
ε κοίτα πρέπει να δικαιολογήσουμε και τον υπέρογκο μισθό μας :look:

anyway μια γνώμη είπα, μην ανησυχείτε όμως, δε θα χάσω τον ύπνο μου ούτε θα κρατήσω μούτρα σε κανένα ούτε θα σκεφτώ ότι "δε με παίζουν"

αν ΔΕΝ το βλέπετε ΛΙΓΑΚΙ αγενές, μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε, δε σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο (μια κουβέντα είπαμε και έγινε θέμα... σας τρώει ο κώλος σας για διαμάχη μερικούς με το καλημέρα....)

over & out

Έλα ρε παραξηγιάρη!
Αφού το γυρίσαμε στην πλάκα.
Α!
Για το πουτανίτσα λες. ;)
Οκ δεν το ξαναλέω. Δεν ξαναμαρτυράω. :D

gcrook
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver

Θεατης ο κυριος;:smokin:
Η θα μπειτε στο μπουγιο και σεις, η θα παρετε ποκ κορν και θα απολαυσετε.
:D

crs-k
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver

Δεν ειναι υποχρεωτικο... :rolleyes:

Αν και θα μπορουσαμε... :evil: :lol:

Μπορει ομως να συζητηθει... :wacko:

Λεωνίδας
Έλα ρε παραξηγιάρη!
Αφού το γυρίσαμε στην πλάκα.
Α!
Για το πουτανίτσα λες. ;)
Οκ δεν το ξαναλέω. Δεν ξαναμαρτυράω. :D άκου -ίτσα :mad:

byron
07/01/2008, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
"κλειστή" βολτα υπο το σκεπτικό μιας συγκεκριμένης μάρκας/μοντέλου μοτο (vfr νομίζω ήταν το πιο πρόσφατο παράδειγμα),
έπεσαν ΟΛΟΙ να τον φάνε εκείνον που άνοιξε το θέμα... οτι και καλά εδω είναι χώρος για ανοιχτές συναντήσεις... εν προκειμένω, το πρόσχημα της μάρκας ή της "παρεας",

αποφασίστε

Ρε Γιάννη άλλο να επιλέγεις την παρέα σου σύμφωνα με τι έχουν να σου πουν ως άνθρωποι και ΑΛΛΟ να τους επιλέγεις σύμφωνα με το εργοστάσιο κατασκευής του πραπρά τους.

Οι δικοί σου φίλοι που θα περάσετε ένα ΣΚ μαζί, έχουν επιλεγεί επειδή έχουν CBR ή Pegaso πχ;;

doctor x
07/01/2008, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν με κόφτει καθόλου, αρκεί να αποφασίσετε τι θα ισχύει τελικά.

αποφασίστε
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ οτι μπορει να υπαρχουν...κανονες.Η βολτα ειναι προσωπικο θεμα.Οπως και το τι κανει κανεις!!Μπορει καποιος να ποσταρει βολτα μονο για ...γυμνασμενα μελαχρινα αγορια ανω του 1.86 !!!δικαιωμα του!!τι να κανουμε.

αυτη η ελευθερια δεν ειναι και μια ομορφια του φορουμ??

δεν ειναι κακο.μην τρελαθουμε κιολας

no offense lads:wave2:

orizontas
07/01/2008, 13:16

συγνωμη κυριε χρηστο

μπερδευτικα

ευκολα μπερδευετε κανεις ....

και σας ευχαριστουμε για τον διαχωρισμο

τωρα το πηρα χαμπαρι .......

και το εψαχνα κιολας ...και λεω δεν το πηρα μαλλον και θα το ξαναγραφα

αλλα τι σου ειναι ο μπιγκ μραδερ ....

ολα τα βλεπει .....

φοβαμε .....λεσ να βλεπει τι κανω και τωρα ???

road spirit
07/01/2008, 13:17
Ρε Γιάννη άλλο να επιλέγεις την παρέα σου σύμφωνα με τι έχουν να σου πουν ως άνθρωποι και ΑΛΛΟ να τους επιλέγεις σύμφωνα με το εργοστάσιο κατασκευής του πραπρά τους.

Οι δικοί σου φίλοι που θα περάσετε ένα ΣΚ μαζί, έχουν επιλεγεί επειδή έχουν CBR ή Pegaso πχ;; Βύρωνα, προσωπικά δεν τρώω τέτοια κολλήματα, μα καθόλου! ούτε παρεξηγώ!
ο μόνος λόγος που το ανέφερα είναι γιατί μπορεί σε κάποιους - όπως και τώρα, σε εμένα - να δείξει οτι υπάρχουν δυο μέτρα και σταθμά... για κανένα άλλο λόγο.

διαβάζω καθε θρεντ που ανοίγεται εδω, είτε "κλειστό" είτε ανοιχτό, και τα ευχαριστιέμαι εξίσου! είτε είμαι μέσα είτε οχι !! :beer:

crs-k
07/01/2008, 13:18
συγνωμη κυριε χρηστο

μπερδευτικα

ευκολα μπερδευετε κανεις ....

...................

... και παει Λαμια αντι για Κορινθο... :dizzy:

Εξ' αλλου διπλα-διπλα ειναι αυτα... :hypnotize

road spirit
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ οτι μπορει να υπαρχουν...κανονες.Η βολτα ειναι προσωπικο θεμα.Οπως και το τι κανει κανεις!!Μπορει καποιος να ποσταρει βολτα μονο για ...γυμνασμενα μελαχρινα αγορια ανω του 1.86 !!!δικαιωμα του!!τι να κανουμε.

no offense lads:wave2: συμφωνώ απόλυτα, δες και την απάντηση μου στον βύρωνα

doctor x
σας τρώει ο κώλος σας για διαμάχη μερικούς με το καλημέρα....)

over & out [/B][/QUOTE]

why not?:smokin:

116298

orizontas
07/01/2008, 13:19

no offense lads:wave2:

ναι ρε παιδια να τους μαζεψουμε καποια στιγμη να κανουμε παρεα

δεν ειναι κακα παιδια απλα παρεα θελουν και αυτα ...

σας παρακαλω αν το κανονισετε να με ειδοπιατε ....

μπορο να φερω και ενα φιλο με καμερα???:confused:

crs-k
07/01/2008, 13:20
....................
Μπορει καποιος να ποσταρει βολτα μονο για ...γυμνασμενα μελαχρινα αγορια ανω του 1.86 !!!
...................

Τωρα Γιατρε μας εδωσες στεγνά... :sad: :blush:

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

doctor x
07/01/2008, 13:22
μπορο να φερω και ενα φιλο με καμερα???:confused: [/B][/QUOTE]

αν μας δωσει μετα αντιγραφα:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :wave2:

Cpt. Haddock
07/01/2008, 13:24
Λεώ, cool mate :winka:

και κάποιος να δείξει στον γιατρό να κάνει quote :lol: :bigcry: :lol:

doctor x
07/01/2008, 13:28
agreed!!!!!!

116299

alximistis
07/01/2008, 13:29
άκου -ίτσα :mad:

:D :D :D

makis206
07/01/2008, 13:29
Ωχούυυυυυυυυυ συζητήσεις πάλι...:a11: :lol:

Μωρέ'σεις, όταν ήρθα Αθήνα δεν την κοπανούσαμε στα μουλωχτά και μόλις πάτησα πάλι στο νησί γράφαμε εντυπώσεις εγώ από'δώ κι εσείς από'κει ;

Άπαπα γεροντοκόρες γίναμε, πάρτε κανα Χόντα να βρείτε την υγειά σας πάλι λέμε..:evil:

Ναι μωρέ πολύ σωστά κάνετε που δεν κρατάτε κακίες γιατί δεν χρειάζεται άλλωστε, κουβέντα κι όλα λύνονται.

:beer: :beer:

Να μην ξεχάσω να πω ότι είμαι πολύ όμορφος :lol:

alximistis
07/01/2008, 13:31
Τωρα Γιατρε μας εδωσες στεγνά... :sad: :blush:

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

Εσύ που κολάς ρε με τα γυμνασμένα και μελαχρινά αγόρια;;;;;; :D

doctor x
07/01/2008, 13:33
και κάποιος να δείξει στον γιατρό να κάνει quote :lol: :bigcry: :lol: [/B][/QUOTE]

ειμαι ο ...οριζοντας των ...κουοτ!!!!!:beer: :bigcry:

crs-k
07/01/2008, 13:34
........................
και κάποιος να δείξει στον γιατρό να κάνει quote :lol: :bigcry: :lol:

Αλχιμηστηηηη... Σε Ζιντάν! :dizzy:

alximistis
07/01/2008, 13:35
Αλχιμηστηηηη... Σε Ζιντάν! :dizzy:

Χιχιχιχι... :D

Χωμάτινος
07/01/2008, 13:37
εεε ρε ροβπλήματα που έχει ο σμόκος -χικ- :rolleyes:

Λεωνίδας
07/01/2008, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μωρέ'σεις, όταν ήρθα Αθήνα δεν την κοπανούσαμε στα μουλωχτά και μόλις πάτησα πάλι στο νησί γράφαμε εντυπώσεις εγώ από'δώ κι εσείς από'κει ; και κάποιοι υπέρμαχοι της ελευθερίας τότε γκρίνιαζαν :rolleyes:
και με φαίνεται δίκιο είχαν :wave2:

crs-k
07/01/2008, 13:40
και κάποιοι υπέρμαχοι της ελευθερίας τότε γκρίνιαζαν :rolleyes:
και με φαίνεται δίκιο είχαν :wave2:

Δεν γκρινιαζαν για το "ποσταρισμα"... :wacko:

doctor x
07/01/2008, 13:40
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
εεε ρε ροβπλήματα που έχει ο σμόκος -χικ- :rolleyes: [/QUOTE

ΕΝΤΟΥΡΑΚΙΕΣ!!!!!!:beer:

marulis
07/01/2008, 13:42
Μιας και είμαι πολύ νέος στο φόρουμ, και φυσικά δεν θέλω να σας στενοχωρήσω ή να με θεωρήσετε αγενή.
Όταν με το καλό μπορέσω να πάω και εγώ βόλτες με την παρέα μου, δεν θέλετε να το ποστάρω?
:confused:

Εγώ πάντως θέλω να βλέπω της βόλτες σας ( χαίρομαι με αυτό) κι ας μη γουστάρετε να με καλέσετε.

Λεωνίδας
07/01/2008, 13:44
Δεν γκρινιαζαν για το "ποσταρισμα"... :wacko: αν δεν υπήρχε το "ποστάρισμα" δε θα είχαν πού να γκρινιάξουν όμως :D

byron
07/01/2008, 13:47
Δεν γκρινιαζαν για το "ποσταρισμα"... :wacko:

Γιατί γκρίνιαζαν; Δεν θυμάμαι ρε γαμώτ....

Μήπως για την κλίκα ;;;:rotflmao: :rotflmao:

makis206
07/01/2008, 13:49
Γιατί γκρίνιαζαν; Δεν θυμάμαι ρε γαμώτ....
Μήπως για την κλίκα ;;;:rotflmao: :rotflmao:

Επειδή όπως προείπα.. είμαι πάρα πολύ όμορφος :cool:

Χωμάτινος
07/01/2008, 13:49
Τρία πράγματα υπάρχουν μόνο . . ο Αναβάτης, η Μηχανή του και η Φύση . .

καβαλάς το Χρέπι σου και όπου Γης και Πατρίς . .

τα υπόλοιπα είναι Γραφειοκρατικές Διαδικασίες . .

crs-k
07/01/2008, 13:57
αν δεν υπήρχε το "ποστάρισμα" δε θα είχαν πού να γκρινιάξουν όμως :D

Κανετε ΜΕΓΑΛΟ λαθος κυριε μου... :D

Ειναι δυο εντελως διαφορετικα θεματα! :winka:

Στο παλιο ΥΠΗΡΧΕ ποσταρισμα "αφιξης" κι "ανοιχτης" συναντησης μονο που δεν υπηρξε ποτέ "ενημερωση" για τοπο και χρονο... :sick:

Τεσπα...

Περασμενα ξεχασμενα... :smilea:

Αααα... ρε Μακη... :rolleyes:
Σφαζονται παληκαρια στην ποδιά σου... :dizzy:

makis206
07/01/2008, 14:01
Αααα... ρε Μακη... :rolleyes:
Σφαζονται παληκαρια στην ποδιά σου... :dizzy:

Να μη σφάζονται προς Θεού !

Θ'ανέβω στην ετήσια να τσιμπολογήσετε όλοι από λίγο !:uplate:

orizontas
07/01/2008, 14:03
ποιος ειναι το ομορφο αγορι απο την μελονησο??

προτεινο μια συναντηση για να δουμε απο κοντα

το μηχανακη σου ....και αν μας παρεις ολους με το χρεποι

σου θα γινεις ο αρχικαβαλαρης

αν δεν .....τρεχα ... κολυμπα ...

gousgoun_69
07/01/2008, 14:06
Μασόνοι :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Κανονίζετε "κλειστες" βόλτες για την Αδελφότητα :lol: :rotflmao:

Εχω και φωτογραφία...μασόνοι :lol:

Βρε κάντε οτι γουστάρετε κι ότι αγαπάτε :wave2: :beer:

116305

orizontas
07/01/2008, 14:06

ποια ετησια ... δεν ειμαστε λεσχη ουτε ομιλως για εχουμε ετησιες

συναντησεισ και ομαδικες βολτες και καφεδακια καποιες μερες ...

....:nono: :nono:

αν το μαμισα σβηστετο κυριε χρηστο ........οχι οχι

μη μημ η σας παρακαλο οχι μπαν ...... ποναει ....

ζητω συγνωμη για την συμπεριφορα μου ειμαι χαρουμενος ....

:smilea: :smilea: :smilea:

makis206
07/01/2008, 14:07
ποια ετησια ... δεν ειμαστε λεσχη ουτε ομιλως για εχουμε ετησιες
συναντησεισ και ομαδικες βολτες και καφεδακια καποιες μερες ...
....:nono: :nono:

Ε πως ; Δεν έχουμε την ετήσια εκδρομή του φόρουμ ;:D

Αλλά δικαιολογείσαι επειδή είσαι χαρούμενος :lol:

:beer:

Cpt. Haddock
07/01/2008, 14:09
Ε πως ; Δεν έχουμε την ετήσια εκδρομή του φόρουμ ;:D

όχι του φόρουμ, αλλά του Moto.gr

:winka:

makis206
07/01/2008, 14:09
όχι του φόρουμ, αλλά του Moto.gr
:winka:

Κι εγώ χαρούμενος είμαι !:lol: :lol:

taxydromos
07/01/2008, 14:16
ρε παιδια....θελουμε δεν θελουμε το moto.gr ειναι και λεσχη με την ευρεια παντα εννοια..
καθε σκεπτομενο μελος του φορουμ ειναι και ατυπο μελος αυτης της 'λεσχης'..
ο μοναδικος κανονας που διεπει αυτην(την λεσχη) ειναι η αγαπη για την μοτοσυκλετα....γιατι εντελει ολοι μοτορι καβαλαμε........ολα τα αλλα ειναι φρουδες...:smokin:

Λεωνίδας
07/01/2008, 14:18

:lol: :rotflmao: :lol: η ετήσια είναι σε 4 μήνες
νωρίτερα κανένα 2ημεράκι δεν προβλέπεται?
ή μήπως σε χάλασε την προηγούμενη φορά κάτι :mad:

orizontas
07/01/2008, 14:20
συμφωνο απολητα και στειεβομαι υπερβολικα

ισος ....

αλλα ετσι κανο εγω χαρουλες :blush:

doctor x
07/01/2008, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Μασόνοι :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Κανονίζετε "κλειστες" βόλτες για την Αδελφότητα :lol: :rotflmao:

Εχω και φωτογραφία...μασόνοι :lol:

Βρε κάντε οτι γουστάρετε κι ότι αγαπάτε :wave2: :beer:

με το καπελο ειναι ο καπτεν με το τουρμπανι ο...λυκος(το ...γλιτωνω το ...μπαν???):rotflmao:

Cpt. Haddock
07/01/2008, 14:22
με το καπελο ειναι ο καπτεν....

Εσύ δε μπαίνεις εδω για το ποστάρισμα :evil: :D :evil:

:a021:

:lol:

crs-k
07/01/2008, 14:24

Το μονο σιγουρο! :mad: :lol:

makis206
07/01/2008, 14:24
η ετήσια είναι σε 4 μήνες
νωρίτερα κανένα 2ημεράκι δεν προβλέπεται?
ή μήπως σε χάλασε την προηγούμενη φορά κάτι :mad:

το διημεράκι στα ενδιάμεσα θα γίνει στα μουλωχτά ρε ! :eyepop:

:lol: :beer: :lol:

doctor x
07/01/2008, 14:26

got me:bigcry:

116308

Maira
07/01/2008, 14:44
Όταν μπήκαν τα πρώτα ποστ από την βόλτα-διήμερο που έγινε, δεν αναφέρθικε που πήγαν και ποιοι πήγαν!!! Όχι δεν είναι απαραίτητο να ποσταρηστεί μια κλειστή βόλτα αλλά από την στιγμή που ανοίγεται ένα thread με το πώς πέρασαν ας μας πουν και ποιοί ήταν, και πώς πέρασαν, και που πήγαν!!!!

Όχι να γράψει ένας "ευχαριστώ παιδιά, το σκ πέρασα απίστευτα"

και να πεταχτεί και κάποιος άλλος "πράγματι ήταν καταπληκτικά!!!"

Πειτε μας όλη την ιστορία!!! Δε θα σας παρεξηγήσει κανείς!!! Ας πούμε "Την προηγούμενη Τετάρτη απόφασίσαμε οι ..... να πάμε ..... και περάσαμε super!!!" Και γράψτε και ότι άλλο θελετε!!! Γιατί τότε πραγματικά φαίνεται σα να μην θέλετε να το μάθουμε!!!!

:beer: :wave2:

Πάντα βόλτε παιδιά!!!

orizontas
07/01/2008, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Όταν μπήκαν τα πρώτα ποστ από την βόλτα-διήμερο που έγινε, δεν αναφέρθικε που πήγαν και ποιοι πήγαν!!! Όχι δεν είναι απαραίτητο να ποσταρηστεί μια κλειστή βόλτα αλλά από την στιγμή που ανοίγεται ένα thread με το πώς πέρασαν ας μας πουν και ποιοί ήταν, και πώς πέρασαν, και που πήγαν!!!!

Όχι να γράψει ένας "ευχαριστώ παιδιά, το σκ πέρασα απίστευτα"

και να πεταχτεί και κάποιος άλλος "πράγματι ήταν καταπληκτικά!!!"

Πειτε μας όλη την ιστορία!!! Δε θα σας παρεξηγήσει κανείς!!! Ας πούμε "Την προηγούμενη Τετάρτη απόφασίσαμε οι ..... να πάμε ..... και περάσαμε super!!!" Και γράψτε και ότι άλλο θελετε!!! Γιατί τότε πραγματικά φαίνεται σα να μην θέλετε να το μάθουμε!!!!

:beer: :wave2:

Πάντα βόλτε παιδιά!!!

η αληθεια ειναι οτι επιτιδες ξεκινησε ετσι ...

ηθελα να γινει ..... οραια περασαμε

και ακουγα απο κατο .... τι που ποιος και γιατι ...

και για αυτο συνεχισα χωρις ονοματα .....

στο στιλ ποιοι ρε παιδια πηγα ν και που

και να πουμε ο καθενας την ιστοριουλα του .. να πεφτουν και οι φωτο ... αλλα κανιε δεν ψαρωσε διοτι ....

εχουμε χασει τον αφθορμιτισμο ....

και αμεσως να παρεξηγησουμε και να πουμε ειναι κλειστη βολτα ....

πολλεσ βολτεσ κλειστεσ εχουν γινει ...αλεσ εχουν γραφτει και αλλεσ οχι ...

δεν σημαινει τιποτε για μενα ...

απλα να περναει καλα ο κοσμος και να μας ταξιδευει με τα ταξιδια του

δεν ειναι οτι δεν κανεις παρεα ατομα οπος καποιος ειπε .. ειναι οτι ετσι εκατσε ρε φιλε

.....φιλεναδα .... κλπ μοτοφιλοι ..

ετσι λοιπον ηθελα να ξεκινησω ... να ρωτατε να απανταμε να κανουμε παιχνιδι

να πεζουν οι φωτο να γινει γελιο

αλλα το μαμισατε και αυτο και λυπαμε

ρε δεν ξαναβαζω τιποτε λεο ....

καλεσ βολτεσ να εχετε .....

μα τι διαολο αλλη φορα πηγαινα βολτα εβαζα φοτο ελεγα και τοπ χαβαλε μου

και υπηρχε χαρα και αγαπη ..

μην προτρεχετε ρε παιδια υπαρχουν και αγνοι

σκοποι που γινονται καποια πραματα ...

εισαστε ομορφο[παιδα ολοι ....παο καλοπουλα να γινω μοναχος

:sad:

zephyr1
07/01/2008, 15:09
Το βραδυ θα παω για χεσιμο στην παρνηθα οποιος θελει ερχεται, ετσι για μην παρεξηγηθω αργοτερα.:mad: :lol: :rotflmao:

:a41: :a31:

Maira
07/01/2008, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Το βραδυ θα παω για χεσιμο στην παρνηθα οποιος θελει ερχεται, ετσι για μην παρεξηγηθω αργοτερα.:mad: :lol: :rotflmao:

Γιατί αργότερα θα βάλεις φωτογραφίες????

:eek: :eek: :eek:

:lol: :lol: :lol: :lol:

zephyr1
07/01/2008, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Γιατί αργότερα θα βάλεις φωτογραφίες????

:eek: :eek: :eek:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Θα ηθελες?:blush: :rolleyes: :a9:

:lol: :rotflmao: :bigcry: :wave2:

Maira
07/01/2008, 15:23
Θα ηθελες?:blush: :rolleyes: :a9:

:lol: :rotflmao: :bigcry: :wave2:

όχι ευχαριστώ! Αλλά ρώτα και κανάν άλλο!!! ποτέ δεν ξέρεις!!!:evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :wave2: :beer:

cOzAtS
07/01/2008, 16:23

Είναι χωμάτινη η βόλτα ή μπορω να έρθω και με το cbr? Έχω και εγώ ένα σφιξιμο....:rotflmao: :rotflmao: :yuck: :yuck:

el_hymador
07/01/2008, 16:33
Kαι εγω το βρισκω λιγο αγενες!

Δεν με προσκαλεσε κανενας και αναγκαστικα πηγα με τους αλλους που ειχαμε κανονισει απο εδω μεσα, αφου ομως ακυρωσα με τα αλλα παιδια (ξερουν αυτοι) που λεγαμε να παμε (τελικα πηγαν) .... γαμω περασμε πολυ γελιο θα βαλω και φωτογραφιες σε λιγο

Τεσσερις εκδρομες - συναντησεις και μια βολτιτσα για ψαρομεζεδες στο Σουνιο (sorry Αργυρη και λοιποι δεν μπορεσα τελικα) επαιζαν ρε παιδα για αυτο το ΣΚ ....σε καμια δεν σας καλεσαν

el_hymador
07/01/2008, 16:35

μεσα, (οχι χεσε μεσα...μεσα ειμαι εννοω) μπορω να κρατηθω μεχρι το βραδυ, αλλα γενικα ειμαι πρωϊνος τυπος :D

cOzAtS
07/01/2008, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Kαι εγω το βρισκω λιγο αγενες!

Δεν με προσκαλεσε κανενας και αναγκαστικα πηγα με τους αλλους που ειχαμε κανονισει απο εδω μεσα, αφου ομως ακυρωσα με τα αλλα παιδια (ξερουν αυτοι) που λεγαμε να παμε (τελικα πηγαν) .... γαμω περασμε πολυ γελιο θα βαλω και φωτογραφιες σε λιγο

Τεσσερις εκδρομες - συναντησεις και μια βολτιτσα για ψαρομεζεδες στο Σουνιο (sorry Αργυρη και λοιποι δεν μπορεσα τελικα) επαιζαν ρε παιδα για αυτο το ΣΚ ....σε καμια δεν σας καλεσαν

πήγες τελικά;

εγω δεν πρόλαβα, πήγα στην άλλη που δε με καλέσανε για σπάσιμο....:rotflmao: :rotflmao:

gcrook
07/01/2008, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από cOzAtS
πήγες τελικά;

εγω δεν πρόλαβα, πήγα στην άλλη που δε με καλέσανε για σπάσιμο....:rotflmao: :rotflmao:

Γιατι ηρθες σε αυτη που δεν σε καλεσαν οι αλλοι που φτυσαμε, που καλεσανε αυτους που θελαμε, αλλα δεν μπορεσαν, γιατι ειχαν ερθει καποτε απροσκλητοι με τους ετσι που δεν καλουσαμε ποτε, και απο τοτε οι μισοι απο μας τους κραταμε μουτρα, γιατι οι αλλοι μισοι εφυγαν και πηγαν με τους αλλους;:hypnotize

kalesin
07/01/2008, 17:08
Γιατι ηρθες σε αυτη που δεν σε καλεσαν οι αλλοι που φτυσαμε, που καλεσανε αυτους που θελαμε, αλλα δεν μπορεσαν, γιατι ειχαν ερθει καποτε απροσκλητοι με τους ετσι που δεν καλουσαμε ποτε, και απο τοτε οι μισοι απο μας τους κραταμε μουτρα, γιατι οι αλλοι μισοι εφυγαν και πηγαν με τους αλλους;:hypnotize

:hypnotize

ε;

πηγες;

tai
07/01/2008, 17:24

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
:

πηγες;

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

καμένοιοιοιοιοι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

orizontas
07/01/2008, 17:37

ε;

πηγες;

κι υστερα μου λετε γιατι μπερδευομαι ...:sad:

:lol: :lol:

kalesin
07/01/2008, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

καμένοιοιοιοιοι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα δεν ντρεπεσαι να λες το φιλο σου το γιωργο καμμενο;

ε θειο;

:smokin:

orizontas
07/01/2008, 17:40

ε θειο;

εσυ τελικα τι εκανες τεσερις το πρωι και δεν σικωνες το τιλεφωνο δεν μας ειπες

tai
07/01/2008, 17:40

ε θειο;

φίλο ???
ποιο φίλο???
είμαι ενας απατημένος:bigcry: :bigcry: :bigcry:

tai
07/01/2008, 17:41

ναι ναι για πες:a014: :a014: :a014:

kalesin
07/01/2008, 17:42

ημουνα στη βεραντα κ ποτιζα τα λουλουδια κ δεν το ακουγα.
Κ μετα δεν ηθελα να σας ενοχλησω

kalesin
07/01/2008, 17:44
:look:

μισο να τσεκαρω κατι....

:look:

οκ, στις συναντησεις ειμαστε

μας βλεπω να φοραμε μπρατσακια χειμωνιατικα...:smokin:

orizontas
07/01/2008, 17:45
ημουνα στη βεραντα κ ποτιζα τα λουλουδια κ δεν το ακουγα.
Κ μετα δεν ηθελα να σας ενοχλησω

μπορουμε να το δεχτουμε πιστευω
αν και το να καλεσεις μετα θα ηταν ενοχλητικο διοτι
δεν σου καναμε κληση για να μας ενοχλησεις αλλα για να σε ενοχλησουμε
να κανουμε χαλαστρα αλλα αφου εισουν με τις γλαστρες

:D