PDA

View Full Version : Για ζεστα χερια.

fasma
14/01/2008, 05:19
τέρμα τα γάντια,και η ταλαιπωρία του βάλε - βγάλε!!Μόνιμα στην μηχανή πάνω!!:lol:

116876

zoropatra
14/01/2008, 07:56
συγνωμη αλλα σε περιπτωση πτωσης (μακρια απο εσενα) βγαινουν ευκολα τα χερια απο εκει?ή θα πηγενεις μαζι με την μοτο?

fasma
14/01/2008, 08:05
Τι να σου πω :confused: στο δρόμο το είδα και εγώ και δεν άντεξα να μην το βγάλω φωτο,αλλά δεν ήθελα να πάω και κοντά μην είναι κάνα τρελαμενος ιδιοκτήτης και με κυνηγάει!Αν το παρατηρήσεις καλύτερα καλύπτονται και τα πόδια!! οπότε μάλλον πας με την μηχανή πακετο :bigcry:

SeNNinhA
14/01/2008, 08:13
Έχω δει πολλά τετοια στο Μιλάνο. Βασικά σε scooter όπως στην φωτό που τα χρησιμοποιούν πολύ και μάλιστα ντυμένοι με κουστούμια και πηγαίνοντας στην δουλειά τους. Φορούσαν βέβαια και πανοφόρι δερμάτινο χοντρό με επένδυση διότι αλλιώς σεν παλεύονταν το κρύο. Δεν σε περιορίζει. Είναι απλά σαν σκέπασμα και κινείσαι ελεύθερα.

filipp0s
14/01/2008, 08:29
Xθες... εθνική, είδα Βαραντέρο με τέτοια κουβέρτα! :rotflmao: :yuck:

Αλλη μια φορά Κολωνακι... Bmw 1200gs επίσης με κουβερτα! :bawl: :bawl: :a31:

ΕΛΕΟΣ! Πάρε κουτί ή κάτσε σπίτι σου κουκουλωμένος! :mad:

nakkip
14/01/2008, 08:30
Παιδιά πλάκα πλάκα επειδή το έχω δει και εγώ, είναι τρομερή πατέντα.:p
Τα χέρια σου βγαίνουν τοσο γρήγορα από εκεί μέσα, όσο γρήγορα μπορείς να αφήσεις το τιμόνι για να ξυστείς.
Θα μου άρεσε να είχα τέτοια στη μηχανή μου, γιατί έρχονται στιγμές, που τα γάντια δεν προσφέρουν τίποτα :bigcry:
Μακάρι να ήξερα που πουλάνε τέτοια να πάω να τα προβάρω :D

tifoefs
14/01/2008, 08:31
Στο Παρισι κυκλοφορανε ολοι με τετοιες κουβερτες πανω σε μπανανες με σακκακια Αλαιν Ψελον.

Κροκοδιλεεεεεεεεεεεεεεεεεε να ρε τι χρειαζεσαι στη βεσπα !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nakkip
14/01/2008, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Κροκοδιλεεεεεεεεεεεεεεεεεε να ρε τι χρειαζεσαι στη βεσπα !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:a23:

StavrosMAGNA
14/01/2008, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από nakkip
Παιδιά πλάκα πλάκα επειδή το έχω δει και εγώ, είναι τρομερή πατέντα.:p
Τα χέρια σου βγαίνουν τοσο γρήγορα από εκεί μέσα, όσο γρήγορα μπορείς να αφήσεις το τιμόνι για να ξυστείς.
Θα μου άρεσε να είχα τέτοια στη μηχανή μου, γιατί έρχονται στιγμές, που τα γάντια δεν προσφέρουν τίποτα :bigcry:
Μακάρι να ήξερα που πουλάνε τέτοια να πάω να τα προβάρω :D

ελα σε μένα ... καιιιι θα σε φτιάαξω !!!~~~!!!
http://et-giara.tripod.com/imagelib/sitebuilder/misc/show_image.html?linkedwidth=actual&linkpath=http://et-giara.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/bagster_trophy_01.jpg&target=tlx_new

πλάκα πλάκα δεν παίζεται το κρύο σε βόρειες ... χώρες χωρίς τέτοια κόλπα !!!

vangelis 64
14/01/2008, 12:04
Η απόλυτη λύση για ζεστά χέρια είναι εδώ (http://www.baehr.net/Hauptframeset.htm).

Η τιμή τσούζει βέβαια(7-8 καταστάρικα):eyepop: αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις.Τα έχει αγοράσει ένας φίλος κι έχει πάθει πλάκα.Και μείον τριάντα να έχει έξω,δεν παίρνεις χαμπάρι!

gixxerpap
14/01/2008, 13:07
εγω γιατι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο?
:confused:

vangelis 64
14/01/2008, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγω γιατι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο?
:confused: Γιατί δεν ξέρεις γερμανικά(ούτε γω):lol: :lol: και γιατί έκανα πατάτα.Περίμενε...:blush:

vangelis 64
14/01/2008, 13:33
Λοιπόν,τα γαντάκια αυτά έχουν ηλεκτρικές αντιστάσεις σέ όλο το εμβαδόν τους και έτσι ο κρύος αέρας που τρώμε,στο εξωτερικό μέρος τών χεριών,δεν μάς κάνει κούκου,σε αντίθεση με τα θερμαινόμενα γκρίπ που μάς ζεσταίνουν από μέσα.

Είναι φυσικά εύκαμπτα και δεν αισθάνεσαι καμμιά διαφορά με άλλα κοινά γάντια και λειτουργούν με ένα ζευγάρι RCA(βυσματάκια)που συνδέονται σε μετασχηματιστή,ο οποίος με τη σειρά του παίρνει ρεύμα από τη μπαταρία και που σού παρέχεται με την αγορά των γαντιών.

Εφαρμόζουν έτσι ώστε να μην υπάρχει καμμία πιθανότητα να μπει νερό από τα μανίκια,απλά θα είναι μια μικρή ταλαιπωρία το συνεχές βάλε βγάλε.
Άμα ΄τελος πάντων πάς ταξιδάκι,είναι μανούλα πιστεύω.

116928

catmaster
14/01/2008, 13:38
Άσχετο και σόρρυ που σπαμάρω ....

ρε παιδιά τι κόλλημα έχουν οι Γερμανοί με τη γλώσσα τους ;;

Σε όλα τους σχεδόν τα site δεν υπάρχει σελίδα στα Αγγλικά ....

Στο e-bay δεν σου απαντούν αν δεν ρωτήσεις κάτι στα Γερμανικά....

Φίλοι μου από Γερμανία σνομπάρουν ολοφάνερα τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές γλώσσες ....

Συγχύζομαι άσχημα ώρες ώρες με την πάρτη τους ... :yuck:

τες πα ... και για να είμαι on-topic ... υπάρχουν θερμαινόμενα γάντια πολύ καλύτερα από τα παραπάνω ... με carbon προστασίες μάλιστα ... και μπουφάν που συνδέονται όλα μαζί αν θέλεις ....τα αγόρασα για ένα φίλο και είναι πολύ ευχαριστημένος ... θα ψάξω να τα βρω και επανέρχομαι Δημήτριος ...

:wave2:

George-3-
14/01/2008, 17:15
Mε θερμενωμενα grips και Γαντια δλδ δεν κανεις τιποτα?

vangelis 64
14/01/2008, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Mε θερμενωμενα grips και Γαντια δλδ δεν κανεις τιποτα? Μωρέ κάνεις αλλά στα δυνατά τα κρύα,το χέρι απ΄την έξω μεριά κοκκαλώνει όσο νά'ναι.
Και δεν υπάρχει γάντι που να προστατεύει ολοκληρωτικά από το κρύο.Φαντάσου ότι αν έξω έχει 10 βαθμούς ας πούμε,όταν τρέχεις με 50 χλμ πέφτουν στούς 5-6 περίπου.Και όσο η ταχύτητα ανεβαίνει,τόσο πέφτει η θερμοκρασία.

George-3-
14/01/2008, 17:35
Δηλαδη εγω που ενδιαφερομαι για -5 εως 2 τον πουλο εεεε?

hidefnick
14/01/2008, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Δηλαδη εγω που ενδιαφερομαι για -5 εως 2 τον πουλο εεεε?

Δεν νομίζω ότι έχει για τον πούλο. Το έψαξα:eyepop: :eyepop: :wave2:

gixxerpap
14/01/2008, 19:51
υπαρχει ενα θεματακι ομως που δεν εθιξε κανεις....

απαραιτητη προυποθεση για να διατηρησει ενα γαντι την αδιαβροχοποιηση του, ειναι να μενει μακρια απο εστιες θερμοτητας, γιατι ξεραινεται η αδιαβροχη μεμβρανη, και σπαει πολυ ευκολα....

vthn
14/01/2008, 19:59
πολύ μου άρεσε αυτή η κουβέρτα. Και δεν κρυώνεις και δεν λερώνεσαι..

soteas
14/01/2008, 20:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
τέρμα τα γάντια,και η ταλαιπωρία του βάλε - βγάλε!!Μόνιμα στην μηχανή πάνω!!:lol:

βγαινει και σε αλλα χρωματα?

:beer: :beer:

fasma
14/01/2008, 21:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
βγαινει και σε αλλα χρωματα?

:beer: :beer:

Νομίζω και σε φούξια :p

soteas
14/01/2008, 21:18
αχ!!!!!!!!!!!!

ειναι τρελα!!!:wave2: :wave2: :rotflmao:

nakkip
15/01/2008, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από StavrosMAGNA
ελα σε μένα ... καιιιι θα σε φτιάαξω !!!~~~!!!
http://et-giara.tripod.com/imagelib/sitebuilder/misc/show_image.html?linkedwidth=actual&linkpath=http://et-giara.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/bagster_trophy_01.jpg&target=tlx_new

πλάκα πλάκα δεν παίζεται το κρύο σε βόρειες ... χώρες χωρίς τέτοια κόλπα !!!

Εστειλες διεύθυνση και δεν ήρθα ??? :D :D :D :D

...city
15/01/2008, 15:34
Βαλε ροδακια στον καναπε σου, γαντια, σκουφο, σκεπασου με το κουβερλι της γιαγιας και βγες στους δρομους.......
Ελα με ολους τους καναπεδες που κυκλοφορουν. .
Παρε το αμαξι εαν θες πολυτελειες και θερμοσιφωνα στην μοτο σου.
Ελεος

gmeles
15/01/2008, 17:09
τα εχω εδω και λιγο καιρο και τα εχω καταευχαριστηθει!
Μπαινουν ΠΑΝΩ και απο τις χουφτες του αφρικα, το χερι παραμενει οντως ζεστο ακομα και με καλοκαιρινο εντουραδικο γαντι. Βγαινει και μπαινει απο το τιμονι ευκολα και γρηγορα, ενω δεν τιθεται ζητημα χεριου...(εννοω να μην μπορεις να βαλεις ή να βγαλεις το χερι σου)
Με 60 ευρω καθαρισα το θεμα κρυου και βροχης στα χερια...για βαλ'τε κατω ποσα εχετε δωσει για γαντια και θα δειτε αν συμφερει....
Απο ομορφια, ας το αφησουμε καλυτερα, αλλα προσωπικα δεν με νοιαζει...αυτο που με νοιαζει ειναι να κανω ανετα ταξιδακια χωρις να παγωνουν τα χερια μου...

SeNNinhA
15/01/2008, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ...city
Βαλε ροδακια στον καναπε σου, γαντια, σκουφο, σκεπασου με το κουβερλι της γιαγιας και βγες στους δρομους.......
Ελα με ολους τους καναπεδες που κυκλοφορουν. .
Παρε το αμαξι εαν θες πολυτελειες και θερμοσιφωνα στην μοτο σου.
Ελεος

Ρε τι κόλλημα έχετε φάει?

Γιατί είναι απαραίτητη η ταλαιπωρία όταν θέλεις να κάνεις απλά την δουλειά σου?
Γιατί πρέπει να είμαι των ειδικών καταδρομέας και να αντέχω το κρύο για να κυκλοφορώ με μηχανή?
Γιατί πρέπει να μου αρέσει να είμαι μέσα στην λάσπη και την βρώμα?
Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιώ την μηχανή μου με όλες τις συνθήκες με τον πιο άνετο τρόπο και πρέπει να ταλαιπωρούμαι?
Γιατί θα πρέπει να είμαι σκληροπυρηνικός "μηχανόβιος" και όχι μόνο περιστασιακός ή απλά κάποιος που προτιμά να μην πήξει στην κίνηση με το κουτί του για να έχω δικαίωμα να οδηγήσω μηχανή?

Με αυτά που λέτε αποθαρύνετε τον κόσμο να χρησιμοποιήσει την μηχανή ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς στην πόλη. Και από που και ως που βάζετε περιορισμούς?

Και τα αυτοκίνητα κάποτε δεν είχαν ούτε καλοριφέρ. Να καταργήσουμε και τον κλιματισμό και στο αυτοκίνητο και στο σπίτι για να μετρήσουμε πόσο μάγκες είμαστε που αντέχουμε. Είστε με τα καλά σας?

Βγάλτε και τα φερινγκ στις μηχανές για να δείξετε οτι αντέχει ο σβέρκος σας. Αλλα αυτά είναι καλά ενώ η κουβέρτα όχι?

Εαν δείτε τύπο με κουβέρτα στην πίστα κράχτε τον. Στην πόλη όμως είναι μια χαρά λύση, όπως και τα θερμαινόμενα γκρίπ για το ταξίδι όπως και η θερμαινόμενη σέλα της BMW όπως και η θερμαινόμενη στολή επίσης της BMW.

Αντε με τους κομάντο όλους εδω μέσα.......

fasma
15/01/2008, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Ρε τι κόλλημα έχετε φάει?

Γιατί είναι απαραίτητη η ταλαιπωρία όταν θέλεις να κάνεις απλά την δουλειά σου?
Γιατί πρέπει να είμαι των ειδικών καταδρομέας και να αντέχω το κρύο για να κυκλοφορώ με μηχανή?
Γιατί πρέπει να μου αρέσει να είμαι μέσα στην λάσπη και την βρώμα?
Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιώ την μηχανή μου με όλες τις συνθήκες με τον πιο άνετο τρόπο και πρέπει να ταλαιπωρούμαι?
Γιατί θα πρέπει να είμαι σκληροπυρηνικός "μηχανόβιος" και όχι μόνο περιστασιακός ή απλά κάποιος που προτιμά να μην πήξει στην κίνηση με το κουτί του για να έχω δικαίωμα να οδηγήσω μηχανή?

Με αυτά που λέτε αποθαρύνετε τον κόσμο να χρησιμοποιήσει την μηχανή ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς στην πόλη. Και από που και ως που βάζετε περιορισμούς?

Και τα αυτοκίνητα κάποτε δεν είχαν ούτε καλοριφέρ. Να καταργήσουμε και τον κλιματισμό και στο αυτοκίνητο και στο σπίτι για να μετρήσουμε πόσο μάγκες είμαστε που αντέχουμε. Είστε με τα καλά σας?

Βγάλτε και τα φερινγκ στις μηχανές για να δείξετε οτι αντέχει ο σβέρκος σας. Αλλα αυτά είναι καλά ενώ η κουβέρτα όχι?

Εαν δείτε τύπο με κουβέρτα στην πίστα κράχτε τον. Στην πόλη όμως είναι μια χαρά λύση, όπως και τα θερμαινόμενα γκρίπ για το ταξίδι όπως και η θερμαινόμενη σέλα της BMW όπως και η θερμαινόμενη στολή επίσης της BMW.

:a013:

gousgoun_69
15/01/2008, 19:20
Ρε σεις αυτά τα γάντια τα THERMANO της BAEHR έχουν 275 ευρώ :eyepop:

Προτιμώ να κρυώνω :lol: :rotflmao:

Ετσι κι αλλιώς μέχρι να ξανακαβαλήσω θα έχει ζεστάνει ο καιρός :sun:

http://www.baehr.net/baehrshop/index.html?target=front.html&lang=de

...city
16/01/2008, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Ρε τι κόλλημα έχετε φάει?...............Γιατί θα πρέπει να είμαι σκληροπυρηνικός "μηχανόβιος" και όχι μόνο περιστασιακός ή απλά κάποιος που προτιμά να μην πήξει στην κίνηση με το κουτί του για να έχω δικαίωμα να οδηγήσω μηχανή?...............

Δεν θα σου απαντησω σε ολα τα παραπανω. Ειναι η γνωμη σου
Θα σου πω μονο πως καθε μερα εκνευριζομαι και ταλαιπωρουμαι, οπως και πολλοι αλλοι, με τους διαφορους ασχετους, αχρηστους και επικινδυνους τυπους που νομισαν οτι περνωντας τον συγκεκριμενο τυπο μοτοσυκλετας θα κυκλοφορουν οπως στο σπιτι τους........ Εξου και ο καναπες
Για να μην πηξει εκεινος με το αυτοκινητακι του να σκοτωθουμε ολοι οι αλλοι. Διοτι τα τελευταια χρονια θα εχεις προσεξει πως εκτος απο τον φοβο των αυτοκινητων εχουμε και των Νεων μηχανακιδων τυπου scooter που ηθελαν στα νιατα τους πολυ μια harley, και τελικα την βρηκαν σε αυτο το ειδος. Καλα κανουν, αλλα εμεις τι φταιμε ?
Δεν γεννηθηκα με το γκαζι στο χερι απλα γραφω αυτα που βλεπω............

CIRUS
16/01/2008, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από ...city
Δεν θα σου απαντησω σε ολα τα παραπανω. Ειναι η γνωμη σου
Θα σου πω μονο πως καθε μερα εκνευριζομαι και ταλαιπωρουμαι, οπως και πολλοι αλλοι, με τους διαφορους ασχετους, αχρηστους και επικινδυνους τυπους που νομισαν οτι περνωντας τον συγκεκριμενο τυπο μοτοσυκλετας θα κυκλοφορουν οπως στο σπιτι τους........ Εξου και ο καναπες
Για να μην πηξει εκεινος με το αυτοκινητακι του να σκοτωθουμε ολοι οι αλλοι. Διοτι τα τελευταια χρονια θα εχεις προσεξει πως εκτος απο τον φοβο των αυτοκινητων εχουμε και των Νεων μηχανακιδων τυπου scooter που ηθελαν στα νιατα τους πολυ μια harley, και τελικα την βρηκαν σε αυτο το ειδος. Καλα κανουν, αλλα εμεις τι φταιμε ?
Δεν γεννηθηκα με το γκαζι στο χερι απλα γραφω αυτα που βλεπω............

δεν γράφεις αυτό που βλέπεις ή δεν είσαι αντικειμενικός όσον αφορά την κρίση σου μάλλον χωρίς καμία διάθεση να σε προσβάλω δεν μπορείς να γενικεύεις έτσι γιατι πολύ απλά οι ασχετοι, άχρηστοι και επικύνδινοι οδηγοί που λες δεν οδηγούν μόνο scooter αλλά όλων των ειδών τις μηχανές γιαυτο μη λες πράγματα που δεν ισχύουν, εδώ στο ελλάδα που ζούμε το 60-70 τοις εκατό των μηχανόβιων δεν φοράνε καν κράνος, τι να συζητάμε από εκεί και πέρα!!!!!! δε διαφωνώ οτι υπάρχουν πολλοι επικύνδυνοι οδηγοί scooter απλά υπάρχουν επίσης πολλοί επικύνδυνοι οδηγοι on-off, street κτλ απλά μην γενικεύουμε γιατί αν είναι έτσι και εγώ έχω παρατηρήσει ότι όσοι έχουν πράσινο χρώμα πχ μηχανή έχουν επικύνδινα φθαρμενα λάστιχα (είναι σοβαρή διαπίστωση αυτή?):wave2:

SeNNinhA
16/01/2008, 09:51
Σωστά τα λές με οδηγούς που δεν ξέρουν να οδηγούν αλλα:

1) Αυτό ισχύει και για τα αυτοκίνητα και για της μηχανές
2) Κινδυνεύεις περισσότερο από άσχετο οδηγό αυτοκινήτου παρά από άσχετο οδηγό μηχανής
3) Το αν ξέρεις να οδηγείς δεν έχει να κάνει με τα αξεσουάρ που φοράς ή που έχει η μηχανή πάνω
4) Το θέμα οδηγικής ικανότητας είναι θέμα εκπαίδευσης και συστήματος εξέτασης και όχι αξεσουάρ
5) Δεν είναι συνεπαγωγή ( <=> ) το: φοράς κουβέρτα <=> είσαι άσχετος οδηγός. Δεν είναι καν επαγωγή. Γιατί ακόμη και κάποιος αγωνιζόμενος δεν θα μπορούσε να κυκλοφορεί με scooter και κουβέρτα και γάντια και όλα τα καλούδια που τον διευκολύνουν στην καθημερινή του μετακίνηση?

Και σε τελική ανάλυση πιο επικίνδυνοι είναι οι delivery που δεν φοράνε ούτε κουβέρτα ούτε γάντια ούτε κράνος αλλα πχ πάνε ανάποδα σε μονόδρομους και με χίλια μάλιστα.