συγνωμη αλλα σε περιπτωση πτωσης (μακρια απο εσενα) βγαινουν ευκολα τα χερια απο εκει?ή θα πηγενεις μαζι με την μοτο?
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Τι να σου πωστο δρόμο το είδα και εγώ και δεν άντεξα να μην το βγάλω φωτο,αλλά δεν ήθελα να πάω και κοντά μην είναι κάνα τρελαμενος ιδιοκτήτης και με κυνηγάει!Αν το παρατηρήσεις καλύτερα καλύπτονται και τα πόδια!! οπότε μάλλον πας με την μηχανή πακετο
![]()
Έχω δει πολλά τετοια στο Μιλάνο. Βασικά σε scooter όπως στην φωτό που τα χρησιμοποιούν πολύ και μάλιστα ντυμένοι με κουστούμια και πηγαίνοντας στην δουλειά τους. Φορούσαν βέβαια και πανοφόρι δερμάτινο χοντρό με επένδυση διότι αλλιώς σεν παλεύονταν το κρύο. Δεν σε περιορίζει. Είναι απλά σαν σκέπασμα και κινείσαι ελεύθερα.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Xθες... εθνική, είδα Βαραντέρο με τέτοια κουβέρτα! :rotflmao:![]()
Αλλη μια φορά Κολωνακι... Bmw 1200gs επίσης με κουβερτα!![]()
:a31:
ΕΛΕΟΣ! Πάρε κουτί ή κάτσε σπίτι σου κουκουλωμένος!![]()
Παιδιά πλάκα πλάκα επειδή το έχω δει και εγώ, είναι τρομερή πατέντα.![]()
Τα χέρια σου βγαίνουν τοσο γρήγορα από εκεί μέσα, όσο γρήγορα μπορείς να αφήσεις το τιμόνι για να ξυστείς.
Θα μου άρεσε να είχα τέτοια στη μηχανή μου, γιατί έρχονται στιγμές, που τα γάντια δεν προσφέρουν τίποτα![]()
Μακάρι να ήξερα που πουλάνε τέτοια να πάω να τα προβάρω![]()
Φιλικα παντα, Νακος
Στο Παρισι κυκλοφορανε ολοι με τετοιες κουβερτες πανω σε μπανανες με σακκακια Αλαιν Ψελον.
Κροκοδιλεεεεεεεεεεεεεεεεεε να ρε τι χρειαζεσαι στη βεσπα !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Κροκοδιλεεεεεεεεεεεεεεεεεε να ρε τι χρειαζεσαι στη βεσπα !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλικα παντα, Νακος
ελα σε μένα ... καιιιι θα σε φτιάαξω !!!~~~!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nakkip
Παιδιά πλάκα πλάκα επειδή το έχω δει και εγώ, είναι τρομερή πατέντα.![]()
Τα χέρια σου βγαίνουν τοσο γρήγορα από εκεί μέσα, όσο γρήγορα μπορείς να αφήσεις το τιμόνι για να ξυστείς.
Θα μου άρεσε να είχα τέτοια στη μηχανή μου, γιατί έρχονται στιγμές, που τα γάντια δεν προσφέρουν τίποτα![]()
Μακάρι να ήξερα που πουλάνε τέτοια να πάω να τα προβάρω![]()
http://et-giara.tripod.com/imagelib/...target=tlx_new
πλάκα πλάκα δεν παίζεται το κρύο σε βόρειες ... χώρες χωρίς τέτοια κόλπα !!!
Η απόλυτη λύση για ζεστά χέρια είναι εδώ.
Η τιμή τσούζει βέβαια(7-8 καταστάρικα)αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις.Τα έχει αγοράσει ένας φίλος κι έχει πάθει πλάκα.Και μείον τριάντα να έχει έξω,δεν παίρνεις χαμπάρι!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
εγω γιατι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο?
![]()
Γιατί δεν ξέρεις γερμανικά(ούτε γω)Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγω γιατι δεν καταλαβα τι ειναι αυτο?
![]()
![]()
και γιατί έκανα πατάτα.Περίμενε...
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Λοιπόν,τα γαντάκια αυτά έχουν ηλεκτρικές αντιστάσεις σέ όλο το εμβαδόν τους και έτσι ο κρύος αέρας που τρώμε,στο εξωτερικό μέρος τών χεριών,δεν μάς κάνει κούκου,σε αντίθεση με τα θερμαινόμενα γκρίπ που μάς ζεσταίνουν από μέσα.
Είναι φυσικά εύκαμπτα και δεν αισθάνεσαι καμμιά διαφορά με άλλα κοινά γάντια και λειτουργούν με ένα ζευγάρι RCA(βυσματάκια)που συνδέονται σε μετασχηματιστή,ο οποίος με τη σειρά του παίρνει ρεύμα από τη μπαταρία και που σού παρέχεται με την αγορά των γαντιών.
Εφαρμόζουν έτσι ώστε να μην υπάρχει καμμία πιθανότητα να μπει νερό από τα μανίκια,απλά θα είναι μια μικρή ταλαιπωρία το συνεχές βάλε βγάλε.
Άμα ΄τελος πάντων πάς ταξιδάκι,είναι μανούλα πιστεύω.
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Άσχετο και σόρρυ που σπαμάρω ....
ρε παιδιά τι κόλλημα έχουν οι Γερμανοί με τη γλώσσα τους ;;
Σε όλα τους σχεδόν τα site δεν υπάρχει σελίδα στα Αγγλικά ....
Στο e-bay δεν σου απαντούν αν δεν ρωτήσεις κάτι στα Γερμανικά....
Φίλοι μου από Γερμανία σνομπάρουν ολοφάνερα τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές γλώσσες ....
Συγχύζομαι άσχημα ώρες ώρες με την πάρτη τους ...![]()
τες πα ... και για να είμαι on-topic ... υπάρχουν θερμαινόμενα γάντια πολύ καλύτερα από τα παραπάνω ... με carbon προστασίες μάλιστα ... και μπουφάν που συνδέονται όλα μαζί αν θέλεις ....τα αγόρασα για ένα φίλο και είναι πολύ ευχαριστημένος ... θα ψάξω να τα βρω και επανέρχομαι Δημήτριος ...
![]()
Mε θερμενωμενα grips και Γαντια δλδ δεν κανεις τιποτα?