Σύνδεση

View Full Version : Vikingland η αλλιως σουηδια

Σελίδες : 1 2 [3]

tai
27/01/2008, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar
Όταν ο Άνθρωπος προσπαθεί να συμβιώσει αρμονικά με τη Φύση......
Γιατί όχι και εμείς γαμώτο; :(

1821-38
1896-97
1912-13
1920-22
1940-44
1944-50
1967-73

ΠΟΤΕ???:D

Μετα απο αυτά..τα ειρηνικά (150)χρόνια?

ή πριν την σωρεία των λαθών που κάναμε για να εκσυγχρονιστούμε και γίνουμε Ευρωπαίοι?
Ξεχάσαμε πως το κάνουμε με το τρόπο μας, μιμηθηκαμε τους άλλους, και δεν μάθαμε ποτέ να το κάνουμε σωστά:a31:

Αν κάναμε το 10% αυτών που κάνουν οι Σουηδοί, ο παράδεισος σε σχέση με την Ελλάδα, θα είχε ελαττώματα.

tai
27/01/2008, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ (και ελπιζω οριστικα αυτη τη φορα) !!!!
Εγω σου εύχομαι να γίνει, έστω και προσωρινά, και βλέπεις.

:beer: :beer: :beer: :beer:

ΙΠΠΕΑΣ
27/01/2008, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
1821-38
1896-97
1912-13
1920-22
1940-44
1944-50
1967-73

+ Όσοι άνθρωποι πέθαναν για την ιδέα της ελευθερίας(όπως την αντιλαμβάνονταν) στην Ελλάδα, σε όλες αυτές τις περιόδους.

ή πριν την σωρεία των λαθών που κάναμε για να εκσυγχρονιστούμε και γίνουμε Ευρωπαίοι?
Αυτό οι σύγχρονοι Έλληνες φιλόσοφοι το αποκαλούν "πιθηκισμό"(πιθηκίζουμε γιατί μιμούμαστε και δεν μπορούμε να στηριχτούμε στις πολιτιστικές μας βάσεις και να εξελιχτούμε ξεκινώντας από αυτές).

Ούτε αυτοί βέβαια πέρασαν λίγα. Η διαφορά είναι ότι λόγω της θέσεως τους, βόρεια τους είναι ο βόρειος πόλος, νότια τους η θάλασσα και η Δανία και με τους γείτονες τους είναι συνεργαζόμενοι, τελικά δεν υπάρχουν αιτίες για πολέμους και για ανάλωση των πόρων τους σε ανούσια πισωγυρίσματα. Είναι καθαρά χρονολογική. γεωγραφική και πολιτικοστρατηγική συγκυρία που μας έχει αφήσει να είμαστε πίσω τους κατά δεκαετίες. Και βέβαια, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσοι και να είναι οι προοδευτικοί άνθρωποι στη χώρα μας.

Βεβαίως και ζηλεύουμε τους βορειοευρωπαίους για τις συνθήκες που έχουν δημιουργήσει για τους πολίτες τους, όμως δεν ξεχνώ ότι είναι από τους πρώτους σε αυτοκτονίες και σε άλλους αρνητικούς τομείς, που δεν θα ήθελα να αναφέρω λόγω του topic.

Επίσης να μην ξεχνάμε ότι η παρθένα φύση που υπάρχει στις περιοχές που εικονίζονται, συντηρείται γιατί οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές και οι βροχοπτώσεις-χιονοπτώσεις(λιώσιμο- κύκλος νερού) πολύ συχνό φαινόμενο. Αλοίμονο σε εμάς που απ' ότι λένε οι περιβαλλοντολόγοι τους επόμενους αιώνες θα γίνουμε σαν τη μέση ανατολή από την ερημοποίηση. Με τι θα εξελιχθούμε σαν χώρα, με το πετρέλαιο του Αιγαίου που και αυτό απ' ότι δείχνουν όλα θα το μοιραστούμε με τους "συμμάχους μας" ;

filipp0s
27/01/2008, 23:43
Ωραίος ρε Γιώργη! Αντε και στην επόμενη ανάβαση... με το μοτόρι αυτή την φορά!:winka:
Κι όπως σου ευχήθηκα και στα γενέθλια σου: Αντε και Σουηδός πολίτης!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Σου είπα κι από κοντά πως σκέφτομαι να ανέβω το καλοκαίρι μέχρι Göteborg... θα δείξει! :D

crs-k
28/01/2008, 07:00
Παντα τετοια!

:smokin: :beer: :wave2:

road spirit
28/01/2008, 14:22
:a013:

trigger
28/01/2008, 14:53
Μπράβο Γιώργο! Με το καλό να ξαναβραθείς σύντομα εκεί :beer:

Giorgos19
28/01/2008, 16:20
Γιωργη να σαι καλα ρε φιλε...Με ταξιδεψες και εμενα,με εκανες να θυμηθω εικονες και καταστασεις απο το δικο μου ταξιδι.Ελπιζω την επομενη φορα που θα ανεβω πανω να ειναι χειμωνας.
Αφου το καλοκαιρι περπατωντας στα σοκακια της Gamla Stan σκεφτομουν ποσο ωραια θα ηταν να ηταν τα παντα χιονισμενα!Τον επομενο χρονο λοιπον :winka:

Παντα τετοια ταξιδια του σωματος και του μυαλου αδερφε :beer: :beer: :beer:

tamar
28/01/2008, 20:35
1821-38
1896-97
1912-13
1920-22
1940-44
1944-50
1967-73

Ξεχάσαμε πως το κάνουμε με το τρόπο μας, μιμηθηκαμε τους άλλους, και δεν μάθαμε ποτέ να το κάνουμε σωστά:a31:

Αν κάναμε το 10% αυτών που κάνουν οι Σουηδοί, ο παράδεισος σε σχέση με την Ελλάδα, θα είχε ελαττώματα.

Δε θέλω να μετατραπεί αυτό το ταξιδιωτικό σε μία συζήτηση για ένα "τις πταίει;" στη χώρα μας. Φίλε tai είναι πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου, αλλά καλό είναι να διδασκόμαστε - και όχι να αντιγράφουμε όπως σωστά είπε ο ΙΠΠΕΑΣ. Όταν για παράδειγμα είναι πολύ πιθανό να προσγειωθεί στο κράνος σου ένα κουτάκι αναψυκτικού καθώς οδηγάς δεν μπορεί να φταίνε μόνο τα "ειρηνικά" (150) χρόνια. Και φυσικά όλα αυτά τα θέματα νοοτροπίας βρίσκονται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, σε Έλληνες, σε Σουηδούς κτλ.

Μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα αυτή καλύτερα στις Γενικές νομίζω.
Και βεβαιότατα έχεις δίκιο ότι η πατρίδα μας θα μπορούσε να είναι ο επι γης παράδεισος.

thou-vou
29/01/2008, 11:26
ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ (και ελπιζω οριστικα αυτη τη φορα) !!!!

:hypnotize :uplate: :eyepop:

θε να μας αφήσεις και να πας οριστικά εκεί???

και να ζήσεις χωρίς κόρνες τσιμέντο και μπινιλίκια?:a21:

νταξει δεν είναι και άσχημα απ' ότι φαίνεται

για διακοπές...

αλλα για πάντα?

Πάντως μόνο που το σκέφτομαι να είσαι με τη μηχανή εκεί
το καλοκαίρι βέβαια...

Aχ τι μας κάνεις... Aχχχχχχ...

costas81
29/01/2008, 12:06
και ξαφνικα μενω ...

ωρε τι ειν τουτο ???

θα σκασω αν δε μαθω και ετσι πιανω και ρωταω εναν περαστικο.

απαντηση:απο εδω περναει λεωφορειο αλλα δεν επιτρεπεται να περναει αυτοκινητο.οι τροχοι του λεωφορειο πατανε κανονικα.το πλατος ομως των αυτοκινητων δε φτανει για να περασουνε την ταφρο απο πανω !!!

:dizzy: :dizzy: :dizzy:

Άμα ήταν Ελλάδα το συγκεκριμένο σου βάζω στοίχημα ότι στάνταρ θα είχαμε βρεί πατέντα να το περάσουμε!!

Μπράβο ρε Γιωργάκη και για τις φώτο και για την περιγραφή!

Cpt. Haddock
29/01/2008, 12:10
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Ταξιδευτής
29/01/2008, 19:28
Α ρε Γιωργη! Οσο χαρα νοιωθω για τις εικονες που μοιραστηκες μαζι μας αλλη τοση λυπη νοιωθω που μπροστα σε τετοιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ειμαι πολιτης τριτοκοσμικης (και βγαλε) χαβαλε-χωρας.... :sad: :sad:

Κατα τ΄ αλλα εμεις παπαδες, Ζαχοπουλους, Αναστασιαδηδες και πρωιναδικα.... :mad:

TROOPER
30/01/2008, 06:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
:a18: Ελπίζω κάποτε να τα καταφέρω να βρεθώ & εγώ εκεί!

:beer: :beer: :wave2:

σου το ευχομαι μιχαλη !!!

:cool:

TROOPER
30/01/2008, 06:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
:a18: πολύ ωραίο ταξιδιωτικό γιώργο!!!!!!!!:beer: :beer:

ευχαριστω βασιλη :beer:

TROOPER
30/01/2008, 06:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Πολύ ωραίο το ταξιδιωτικό σου στην Σουηδία. Πραγματικά βρε παιδί μου τι να πεις, μόνο μια λέξη. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!!:beer:

γιωργο :beer: :beer:

TROOPER
30/01/2008, 06:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Ωραίο ταξιδιωτικό και ωραίες στιγμές.

Ελπίζω η οριστική σου μετάβαση εκεί - εφόσον γίνει - να ικανοποιήσει το όνειρο για την ζωή σου.

ειναι απο τις ωραιες ευχες αυτη !!!

σε ευχαριστω !!!

:beer: :beer: :beer:

:wave2:

TROOPER
30/01/2008, 06:41
Όταν ο Άνθρωπος προσπαθεί να συμβιώσει αρμονικά με τη Φύση......
Γιατί όχι και εμείς γαμώτο; :(

Μπράβο ρε Trooper για τις εικόνες που μας μετέφερες.
:beer:

δεν θελω να δωσω απαντηση στην ερωτηση σου φιλε μου γιατι ξερω ενα ατομο που θα χαλασει το θρεντ. αλλα του εχω ταξει την κουβεντα εκτος φορουμ.

να σαι καλα φιλε !!!!

TROOPER
30/01/2008, 06:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Μπράβο Γιώργη, πολύ όμορφα ! :beer: :beer: :beer:

Δε μου λες κάτι, είχε κρύο εκεί ? :look: :lol: :lol: :lol:

νικο σου ειπα ποσο κρυο ειχε ????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
30/01/2008, 06:43
1821-38
1896-97
1912-13
1920-22
1940-44
1944-50
1967-73

πας να μου χαλασεις το ταξιδιωτικο ???

TROOPER
30/01/2008, 06:44
Εγω σου εύχομαι να γίνει, έστω και προσωρινά, και βλέπεις.

καλα θα σου λειψω το ξερω αλλα μην εναντιωνεσαι τοσο πολυ στη χωρα (οποια και αν ειναι αυτη) που θα με παρει απο κοντα σου !!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

TROOPER
30/01/2008, 06:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
...................

.....

TROOPER
30/01/2008, 06:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Ωραίος ρε Γιώργη! Αντε και στην επόμενη ανάβαση... με το μοτόρι αυτή την φορά!:winka:
Κι όπως σου ευχήθηκα και στα γενέθλια σου: Αντε και Σουηδός πολίτης!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Σου είπα κι από κοντά πως σκέφτομαι να ανέβω το καλοκαίρι μέχρι Göteborg... θα δείξει! :D

:D :D :D

TROOPER
30/01/2008, 06:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παντα τετοια!

:smokin: :beer: :wave2:

ευχαριστω χρηστο !!!!

TROOPER
30/01/2008, 06:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
:a013:

:winka:

TROOPER
30/01/2008, 06:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Μπράβο Γιώργο! Με το καλό να ξαναβραθείς σύντομα εκεί :beer:

TROOPER
30/01/2008, 06:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Γιωργη να σαι καλα ρε φιλε...Με ταξιδεψες και εμενα,με εκανες να θυμηθω εικονες και καταστασεις απο το δικο μου ταξιδι.Ελπιζω την επομενη φορα που θα ανεβω πανω να ειναι χειμωνας.
Αφου το καλοκαιρι περπατωντας στα σοκακια της Gamla Stan σκεφτομουν ποσο ωραια θα ηταν να ηταν τα παντα χιονισμενα!Τον επομενο χρονο λοιπον :winka:

Παντα τετοια ταξιδια του σωματος και του μυαλου αδερφε :beer: :beer: :beer:

ε ρε και να τα χω καταφερει να ανεβω πανω.....:beer: :beer: :beer: :beer:

TROOPER
30/01/2008, 06:51
Δε θέλω να μετατραπεί αυτό το ταξιδιωτικό σε μία συζήτηση για ένα "τις πταίει;" στη χώρα μας.μην το κανετε σας παρακαλω Φίλε tai είναι πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου, αλλά καλό είναι να διδασκόμαστε - και όχι να αντιγράφουμε όπως σωστά είπε ο ΙΠΠΕΑΣ. Όταν για παράδειγμα είναι πολύ πιθανό να προσγειωθεί στο κράνος σου ένα κουτάκι αναψυκτικού καθώς οδηγάς δεν μπορεί να φταίνε μόνο τα "ειρηνικά" (150) χρόνια.φταιει και το συγχωροχαρτι που δεν πηρε κανοντας ανακυκλωση αυτος που πεταξε το κουτακι !!!! Και φυσικά όλα αυτά τα θέματα νοοτροπίας βρίσκονται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, σε Έλληνες, σε Σουηδούς κτλ.

Μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα αυτή καλύτερα στις Γενικές νομίζω.
Και βεβαιότατα έχεις δίκιο ότι η πατρίδα μας θα μπορούσε να είναι ο επι γης παράδεισος. συμφωνω απολυτα !!!

TROOPER
30/01/2008, 06:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Άμα ήταν Ελλάδα το συγκεκριμένο σου βάζω στοίχημα ότι στάνταρ θα είχαμε βρεί πατέντα να το περάσουμε!!

Μπράβο ρε Γιωργάκη και για τις φώτο και για την περιγραφή!

εννοειτε !!!!

εκει κρατανε τη φαια ουσια τους για πιο ουσιωδη πραματα κωστα

TROOPER
30/01/2008, 06:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

σε καταλαβαινω απολυτα !!!!

TROOPER
30/01/2008, 06:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Α ρε Γιωργη! Οσο χαρα νοιωθω για τις εικονες που μοιραστηκες μαζι μας αλλη τοση λυπη νοιωθω που μπροστα σε τετοιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ειμαι πολιτης τριτοκοσμικης (και βγαλε) χαβαλε-χωρας.... :sad: :sad:

Κατα τ΄ αλλα εμεις παπαδες, Ζαχοπουλους, Αναστασιαδηδες και πρωιναδικα.... :mad:

τωρα εσενα τι να σου πω που δεν μπορω να πω τπτ σε αυτα που εγραψες???

:sad:

Da.Vintage
30/01/2008, 13:12
Γιώργο πρώτα απ'όλα άξιος και χαίρομαι που πέρασες καλά!!!

αλλά να σου κάνω 1 ερώτηση ρε φίλε...

είδες πουθενά τον φίλο μου τον ghostrider???
Είμαστε χρόνια φίλοι αλλά πρέπει να άλλαξε κινητό!

118865

TROOPER
30/01/2008, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Γιώργο πρώτα απ'όλα άξιος και χαίρομαι που πέρασες καλά!!!

αλλά να σου κάνω 1 ερώτηση ρε φίλε...

είδες πουθενά τον φίλο μου τον ghostrider???
Είμαστε χρόνια φίλοι αλλά πρέπει να άλλαξε κινητό!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

harpoon
30/01/2008, 18:29
φιλε μου ,
εζησα εκει 4 χρονακια κ περασα παρα πολυ ωραια. νομιζα οτι επαθα πολιτισμικο σοκ οταν πρωτοπηγα εκει. εκανα λαθος. το επαθα οταν επεστρεψα ελλαδα. δεν προκειται να γινουμε ανθρωποι οι κατοικοι της ελλαδας.
τωρα ειμαι μονιμα ελλαδα, ανοιξα ενα ροκ καφε μπαρ, νομιζων οτι θα ημουν καλυτερα ετσι. λαθος. αλλα δεν βαριεσαι. τωρα δεν εχει σημασια πλεον . οι υποχρεωσεις ειναι τοσες που ειναι αδυνατο να γυρισω πισω. τουλαχιστον για τα επομενα 3-4 χρονια.
χαιρετισμους

TROOPER
30/01/2008, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από harpoon
φιλε μου ,
εζησα εκει 4 χρονακια κ περασα παρα πολυ ωραια. νομιζα οτι επαθα πολιτισμικο σοκ οταν πρωτοπηγα εκει. εκανα λαθος. το επαθα οταν επεστρεψα ελλαδα. δεν προκειται να γινουμε ανθρωποι οι κατοικοι της ελλαδας.
τωρα ειμαι μονιμα ελλαδα, ανοιξα ενα ροκ καφε μπαρ, νομιζων οτι θα ημουν καλυτερα ετσι. λαθος. αλλα δεν βαριεσαι. τωρα δεν εχει σημασια πλεον . οι υποχρεωσεις ειναι τοσες που ειναι αδυνατο να γυρισω πισω. τουλαχιστον για τα επομενα 3-4 χρονια.
χαιρετισμους

αδερφε σε πιστευω για το πολιτισμικο σοκ. εδω εγω το επαθα στις 10 μερες.δε θα το παθαινες εσυ στα 4 χρονια???

τελος παντων σου ευχομαι τα καλυτερα εδω που ηρθες πλεον.:beer:

και μια και πιασαμε τη κουβεντα δε μας λες και που ειναι το μπαρακι να σε επισκεφτουμε ?

harpoon
30/01/2008, 19:11
αν ποτε σας φερει ο δρομος στο κιλκις, ειμαι μεσα στον πεζοδρομο, το ονομα ειναι senso.
θα χαρω πολυ να βρεθουμε κ να πιουμε κανα?? ποτηρακι υπο την μουσικη των maiden κλπ.
:beer: :beer:

Uriah Heep
30/01/2008, 19:11
το εξοχικο...χμμμ οταν λενε εξοχικο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!!!!

Μήπως οι Σουηδοί ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ότι τα δικά μας εξοχικά ..."παριστάνουν" τα αναψυκτήρια?

Κάθε χώρα έχει τη μαγεία της...
...απλά στην Ελλάδα χρειάζεται μια ελαφρά διαταραχή φρενών, σε συνδυασμό με καλπάζουσα υπερβατική κριτική σκέψη για να την ανακαλύψεις!
Από μια οπτική γωνία, αυτό που κρίνεις για "παράδεισο" τώρα...
...αύριο πιθανόν να εξελιχθεί σε ...μεταεμμηνοπαυσιακή κατάσταση και να αποζητάς την ατμόσφαιρα ...φοιτητικού αμφιθεάτρου στην Ελλάδα, αυτή την αξεπέραστη, την δωρεάν opera buffa των εκτοξευτήρων μπουρδολογίας στις "επιστημονικές ημερίδες" της καθημερινής ζωής και στα καφενεία.

Γιώργο συνέχισε να ταξιδεύεις, να παρατηρείς και να συλλέγεις εμπειρίες με το ίδιο πάθος και...

...follow your heart!

TROOPER
02/02/2008, 12:24
αν ποτε σας φερει ο δρομος στο κιλκις, ειμαι μεσα στον πεζοδρομο, το ονομα ειναι senso.
θα χαρω πολυ να βρεθουμε κ να πιουμε κανα?? ποτηρακι υπο την μουσικη των maiden κλπ.

sooner or later i ll be there !!!!

it s a promise !!!

και εχεις και πμ !!!

TROOPER
02/02/2008, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Μήπως οι Σουηδοί ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ότι τα δικά μας εξοχικά ..."παριστάνουν" τα αναψυκτήρια?δεν τους ρωτησα ρε μπιλυ.λες???

Κάθε χώρα έχει τη μαγεία της......και καμια δεν ειναι τελεια!!!
...απλά στην Ελλάδα χρειάζεται μια ελαφρά διαταραχή φρενών, σε συνδυασμό με καλπάζουσα υπερβατική κριτική σκέψη για να την ανακαλύψεις!υστερω σε καποιους τομεις μαλλον!!! :sad:
Από μια οπτική γωνία, αυτό που κρίνεις για "παράδεισο" τώρα...
...αύριο πιθανόν να εξελιχθεί σε ...μεταεμμηνοπαυσιακή κατάσταση και να αποζητάς την ατμόσφαιρα ...φοιτητικού αμφιθεάτρου στην Ελλάδα, αυτή την αξεπέραστη, την δωρεάν opera buffa των εκτοξευτήρων μπουρδολογίας στις "επιστημονικές ημερίδες" της καθημερινής ζωής και στα καφενεία.δεν υπαρχει παραδεισος κατ' εμε αλλα παρατηρεις πραγματα και καταστασεις και με τη λογικη ''το μη χειρον βελτιστο'' καταληγεις σε καποια συμπερασματα.δεν ξερω παλι...ισως να ειμαι εγω λαθος.

Γιώργο συνέχισε να ταξιδεύεις, να παρατηρείς και να συλλέγεις εμπειρίες με το ίδιο πάθος και...εισαι ισως απο του λιγους που εχουνε καταλαβει το παθος μου για παρατηρηση και συλλογη εμπειριων απο τα ταξιδια μου και σε ευχαριστω που εμβαθυνεις στο γιατι γραφω αυτα που γραφω και στον τροπο που τα γραφω.

...follow your heart!i ll try bill !!!!

vangelis 64
03/02/2008, 23:39
Είναι όμορφα ρε μπαγάσα,πολύ όμορφα.Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό ισχύει ζώντας το από μέσα.

Όπως και νά'χει όμως φιλαράκο μου καλέ....follow your heart,που είπε και ο Βασίλης πριν.:beer: :beer: :beer: :wave2:

TROOPER
04/02/2008, 06:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Είναι όμορφα ρε μπαγάσα,πολύ όμορφα.Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό ισχύει ζώντας το από μέσα.

Όπως και νά'χει όμως φιλαράκο μου καλέ....follow your heart,που είπε και ο Βασίλης πριν.:beer: :beer: :beer: :wave2:

DimChios
05/02/2008, 02:27
Γεια σου ρε Γιωργη μας!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Τωρα που ειδα το ταξιδιωτικο σου, σε καταλαβαινω περισσοτερο απ οτι πριν... :winka:

ο φιλος απο το Κιλκις να ετοιμαζεται! :winka:

harpoon
05/02/2008, 19:38
σενσο καφε μπαρ κ ζητηστε τον δωρη .αντε κ να γνωριστουμε ρε παιδες.

DimChios
05/02/2008, 20:25
σενσο καφε μπαρ κ ζητηστε τον δωρη .αντε κ να γνωριστουμε ρε παιδες.

sorry για το spam Γιωργη μου! :blush:

Προσεχε φιλε γιατι και καποιος άλλος (http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=14382), απο μακρυα σχετικα, που μας γνωρισε, μετα δε γνωρισε επιστροφη στην ηρεμη και ανιαρη ζωή του! :lol: :lol: :lol:

adam_tsouk
05/02/2008, 22:25
Μπραβο ρε Γιωργη...

(ρε, εκει δεν ειναι που ευτοκτονουνε ολοι? ):lol:

TROOPER
07/02/2008, 06:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Γεια σου ρε Γιωργη μας!!!

Τωρα που ειδα το ταξιδιωτικο σου, σε καταλαβαινω περισσοτερο απ οτι πριν... :winka:

ο φιλος απο το Κιλκις να ετοιμαζεται! :winka:

στα λεγα εγω :winka:

ο φιλος απο το κιλκις επρεπε να ειναι ηδη ετοιμος !!! :D :D :D

TROOPER
07/02/2008, 06:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
sorry για το spam Γιωργη μου! :blush:

Προσεχε φιλε γιατι και καποιος άλλος (http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=14382), απο μακρυα σχετικα, που μας γνωρισε, μετα δε γνωρισε επιστροφη στην ηρεμη και ανιαρη ζωή του! :lol: :lol: :lol:

δε τρεχει μια μητσο !!!

+1 σε οτι ειπες !!!:lol: :lol: :lol:

TROOPER
07/02/2008, 06:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Μπραβο ρε Γιωργη...

(ρε, εκει δεν ειναι που ευτοκτονουνε ολοι? ):lol:

πωπω πασαααααα !!!

λοιπον...ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑ.

ειναι γνωστο πως η σουηδια εχει αυξημενο ποσοστο αυτοκτονιων.αλλα γιατι συμβαινει αυτο???

οι ανθρωποι που εχουνε τασεις αυτοκτονιας δεν επεται οτι θα εκδηλωσουν κιολας αυτες τις τασεις.φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει μια ψυχικη διαταραχη.απλα μια και δεν εξωτερικευεται ποτε, απλα αγνοητε.ξεκιναω απο εκει και συνεχιζω.

οι ανθρωποι που αποπειρονται να αυτοκτονησουν ειναι αυτοι στους οποιους δινεται η ευκαιρια να εξωτερικευσουν τις τασεις τους.

εχουνε λοιπον γινει ερευνες (που εψαξα) και ακουστε τι συμβαινει.στη σουηδια αν ο λογος που σκεφτεσται για να αυτοκτονησει κανεις ειναι οι πολλες ωρες νυχτας κανετε λαθος.αν ηταν ετσι οι περισσοτερες αυτοκτονιες θα επρεπε να διαπρατονται φθινοπορο η χειμωνα.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ !!!!

Η ΕΞΗΓΗΣΗ

στη σουηδια το ποσοστο των διαταραγμενων ψυχικα ατομων ειναι ιδιο με αυτο σε ολες τις αλλες χωρες !!!
οσο ομως ειναι χειμωνας οι ανθρωποι που ειναι ψυχικα πεσμενοι βρισκονται στα ιδια επιπεδα με τους νορμαλ μια και λογω συνθηκων η διαθεση των νορμαλ πεφτει στα επιπεδα των παθολογικων περιπτωσεων.
οταν ομως ερχεται η ανοιξη,μεγαλωνει η μερα,ζεσταινει ο ηλιος κλπ κλπ ενας φυσιολογικος ανθρωπος θα βρεθει σε μια αναταση.εκει εμφανιζεται και η διαφορα με τα υπολοιπα ατομα που λογω διαταραχης παραμενουν στη προτυτερη ψυχολογικη κατασταση.αυτο τους κανει να νιωθουν την αναγκη να εξωτερικευσουν τις αυτοκτονικες τους τασεις και ετσι να σηκωσουν τον μ.ο. αυτοκτονιων στη χωρα αυτη.

θα μπορουσε λοιπον καποιος να πει οτι:
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩΣ !!!

harpoon
07/02/2008, 08:41
... παιδες.

Αυριο 8/2 εχουμε λαιβ στο μαγαζι, ξενη κ ελληνικη ροκ, παιζει ενα καλο σχηματακι απο εδω. ειναι η τριτη φορα κ αξιζει. σε καμια 15αρια μερες θα εχουμε κ ροκ παρτυ του rock fm . αυτο θα γινει 1η φορα κ ελπιζω να αξιζει. Λαιβ εχουμε καθε 2η ή 3η παρασκευη .
θα ακολουθησει ενημερωση. κατα τα αλλα αιμ ρεντι μαι φρεντς.
:smokin: :beer:

harpoon
07/02/2008, 08:51
φιλε τρουπερ δεν διαβασα καποια ερευνα για τις αυτοκτονιες , αλλα πιστευω οτι φταιει κυριως η ελλειψη επαφης γοννεων παιδιων. ο σουηδος φευγει το πρωι στην δουλεια κ γυρναει στις 6. το παιδι ειναι στο σχολειο μεχρι εκεινη την ωρα. θα φανε βραδινο στις 7 κ μετα θα πανε για υπνο. αρα η επαφη ειναι κανα 2 ωριτσες το πολυ καθε μερα. κ οταν γινει 18 παιρνει τον μπουλο ο νεος. μετα τον μπουλο, η επαφη ειναι τις αργιες. δουλευα σε σχολεια με ολες τις ηλικιες. αυτο που καταλαβα ειναι οτι η λεξη σεβασμος προς τους γοννεις , δασκαλους, συμμαθητες κλπ ειναι αγνωστη λεξη.
το αστειο ειναι οτι παντα ελεγα στην συζυγο , η οποια δεν ειναι ελληνιδα, οτι οι δικοι μας νεοι ειναι ετσι , αλλιως, σεβονται κλπ. κ με το που γυρισαμε ειδαμε εκεινα τα ωραια βιντεακια με τα πιτσιρικια κ τα τσιμ....κια, στυλο, γλυφιτζουρια.
αρα κ εμεις παμε κατα κει.

tai
07/02/2008, 17:51

προοδεύουμε ντε :D

TROOPER
07/02/2008, 22:39
... παιδες.

Αυριο 8/2 εχουμε λαιβ στο μαγαζι, ξενη κ ελληνικη ροκ, παιζει ενα καλο σχηματακι απο εδω. ειναι η τριτη φορα κ αξιζει. σε καμια 15αρια μερες θα εχουμε κ ροκ παρτυ του rock fm . αυτο θα γινει 1η φορα κ ελπιζω να αξιζει. Λαιβ εχουμε καθε 2η ή 3η παρασκευη .
θα ακολουθησει ενημερωση. κατα τα αλλα αιμ ρεντι μαι φρεντς.
:smokin: :beer:

κριμα που δεν μπορουμε να ειμαστε εκει τις ημερες που λες αλλα...επιφυλασομεθα.

:winka:

TROOPER
07/02/2008, 22:44
φιλε τρουπερ δεν διαβασα καποια ερευνα για τις αυτοκτονιες , αλλα πιστευω οτι φταιει κυριως η ελλειψη επαφης γοννεων παιδιων. ο σουηδος φευγει το πρωι στην δουλεια κ γυρναει στις 6. το παιδι ειναι στο σχολειο μεχρι εκεινη την ωρα. θα φανε βραδινο στις 7 κ μετα θα πανε για υπνο. αρα η επαφη ειναι κανα 2 ωριτσες το πολυ καθε μερα. κ οταν γινει 18 παιρνει τον μπουλο ο νεος. μετα τον μπουλο, η επαφη ειναι τις αργιες. δουλευα σε σχολεια με ολες τις ηλικιες. αυτο που καταλαβα ειναι οτι η λεξη σεβασμος προς τους γοννεις , δασκαλους, συμμαθητες κλπ ειναι αγνωστη λεξη.
το αστειο ειναι οτι παντα ελεγα στην συζυγο , η οποια δεν ειναι ελληνιδα, οτι οι δικοι μας νεοι ειναι ετσι , αλλιως, σεβονται κλπ. κ με το που γυρισαμε ειδαμε εκεινα τα ωραια βιντεακια με τα πιτσιρικια κ τα τσιμ....κια, στυλο, γλυφιτζουρια.

εγω παλι θεωρω οτι ο ορισμος της λεξης σεβασμος ποικιλει απο χωρα σε χωρα και απο περιοχη σε περιοχη.δεν νομιζω οτι δεν σεβονται.απλα τα δικα τους στανταρ ειναι τοσο διαφορετικα απο τα δικα μας που η λεξη σεβασμος αποκταει μια αλλη διασταση.
να σε ενημερωσω ωστοσο οτι και εδω στην ελλαδα ο μεσος γονιος ακολουθει το ιδιο και πολλες φορες και ακομα πιο βεβαρημενο προγραμμα χωρις να απολαμβανει τις ευκολιες ενος σουηδου γονιου.επισης τα παιδια πλεον σπιτι γυρνανε για φαι και υπνο μετα απο σχολεια, φροντιστιρια, ξενες γλωσσες, ζιου ζιτσου, μπαλετο κλπ κλπ οποτε θεωρω πως εδω το πραμα ειναι στη χειριστη μορφη.
μαλλον εμεις δεν παμε κατα κει αλλα κατα διαολου.

TROOPER
07/02/2008, 22:44
προοδεύουμε ντε :D

:nono: :rolleyes:

thou-vou
08/02/2008, 02:06
άμα συνεχίσετε να γράφετε εδω με βλέπω το καλοκαίρι για stokcholm story...

πίσω κουφάλες βορειοευρωπαίοι... :winka:

αχ ρε πειραιώτη τι με κάνεις...

TROOPER
08/02/2008, 06:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
άμα συνεχίσετε να γράφετε εδω με βλέπω το καλοκαίρι για stokcholm story...

πίσω κουφάλες βορειοευρωπαίοι... :winka:

αχ ρε πειραιώτη τι με κάνεις...

:D :D :D

apav
11/02/2008, 11:51

devil's animal
23/02/2008, 22:46
μπραβο ρε Γιωργακη!!

ομορφες εικονες.
δυνατα συναισθηματα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΩΡΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

TROOPER
28/02/2008, 06:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μπραβο ρε Γιωργακη!!

ομορφες εικονες.
δυνατα συναισθηματα.
.
.ΩΡΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

thanks σταυρο.

TROOPER
28/02/2008, 06:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav

alexxxcbr
12/04/2009, 14:57
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Eυχαριστώ για την ξενάγηση φίλε Γιώργο.:cool:

TROOPER
12/04/2009, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr

Eυχαριστώ για την ξενάγηση φίλε Γιώργο.:cool:

μεχρι και εγω με ευχαριστω :lol: :lol: :lol:

να σαι καλα αλεξ :beer: :beer: :beer:

Viking
12/04/2009, 17:11
ελα λεμε ξεκιναμε τον πολεμο κυριε βικινγκ !!!!!!:lol:
Πάμε λέμε :smokin:

Ωραίες φωτό TROOPER :beer:

TROOPER
12/04/2009, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Πάμε λέμε :smokin:

εγω θα παω.εσεις ? :winka:

Ωραίες φωτό TROOPER :beer:

blueangel
12/04/2009, 19:52
Μπράβο ρε φίλε η Σκανδιναβία είναι ένας τόπος μαγικός,παραδεισένιος!!!:winka: Ελπίζω να τα καταφέρω αυτό το καλοκαίρι μέχρι Nordkapp που έχω σχεδιάσει:beer: :wave2:

TROOPER
14/04/2009, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Μπράβο ρε φίλε η Σκανδιναβία είναι ένας τόπος μαγικός,παραδεισένιος!!!:winka: Ελπίζω να τα καταφέρω αυτό το καλοκαίρι μέχρι Nordkapp που έχω σχεδιάσει:beer: :wave2:

στο ευχομαι φιλε !!!

εγω παλι ελπιζω να παω πανω μονιμα οσο πιο γρηγορα γινεται !

blueangel
14/04/2009, 09:14
Μαζί σου:beer: Νάσαι καλά:beer: :beer: :beer: :beer: Ετσι είναι ρε γαμώτο η Σκανδιναβία είναι ένας παράδεισος από τοπία και εμπειρίες μοναδικές!!!Στο ψάξιμο στο NET βρηκα αυτή τη σελίδα και έχω καταψηθεί μιλάμε:winka: www.nordkapp.gr:wave2:

Vstrommer71
28/05/2013, 10:45
Σημερα εχω ορεξη να ξεθαψω λιγο αυτο το παλιο ταξιδακι του Γιωργη,για μια μικρη παρατηρηση σχετικα με τα ζωα που ειδε στο Skansen!

ΕΛΑΦΙ!291448

Vstrommer71
28/05/2013, 10:47
Αυτος ειναι ο ταρανδος Γιωργη!
291452

Vstrommer71
28/05/2013, 10:49
Κι αυτο ειναι...Αλκη(Älg...δηλαδη) το οποιο ειναι πραγματικα τεραστιο,2.20 μετρα φτανει το ενηλικο σε υψος!!!
291453

Vstrommer71
28/05/2013, 10:53
Καλα περασες παντως,στο Handen κανουνε και μπανιο εχουνε διαμορφωσει και πλαζ,αλλα το νερο ειναι πολυ κρυο οπως καταλαβατε.
Με το καλο να σε ξαναδουμε εδω στην πανασχημη Στοκχολμη:D

TROOPER
28/05/2013, 11:32
Καλα περασες παντως,στο Handen κανουνε και μπανιο εχουνε διαμορφωσει και πλαζ,αλλα το νερο ειναι πολυ κρυο οπως καταλαβατε.
Με το καλο να σε ξαναδουμε εδω στην πανασχημη Στοκχολμη:D

τα ειχα γραψει λαθος?
μαλλον.
στην πορεια των 4 χρονων μου στην εκμαθηση της σουηδικης γλωσσας τα ξεμπερδαψα αλλα αν τα ειχα γραψει εδω λαθος, δεν το θυμαμαι και γι' αυτο ποτε δεν τα διορθωσα (και ουτε τωρα θα το κανω γιατι βαριεμαι :lol: )

γιαννη το ονειρο εμεινε ονειρο μαλλον αλλα δεν το μετανοιωνω εστω κι ετσι.τα ονειρα ειναι για να θετεις στοχους και να προχωρας ασχετα αν θα τα πραγματοποιησεις η οχι.

ισως καπως, καποτε να.......

παντως επειδη ουδεν κακο αμειγες καλου (και τουμπαλιν) να πω οτι οσο το ονειρο ξεμακραινε, εβλεπα πιο αποστασιοποιημενα και αντικειμενικα τα πραγματα. κι ετσι μπορω να πω με πασα βεβαιοτητα πλεον και μετα τα τελευταια γεγονοτα που συμβαινουν εκει πανω αλλα και τον τροπο που προβαλονται οτι πολλα πραγματα και για τη χωρα-μοντελο ηταν (και ακομα ειναι) κρυμενα καλα ''κατω απο το χαλακι'' ;)

καλα να περνας γιαννη!!!!!:beer:

vaska
28/05/2013, 11:52
Ρε Γιάννο μιας και μπήκες στον κόπο να με τα κερασφόρα, βάλε και τα χαρακτηριστικά τους, ποιο είναι για κλειστό ορεινό στροφιλίκι, ποιο για χωμάτινες, ποιο πάει καλύτερα στις λάσπες, έτσι να μαθαίνουμε κι εμείς.......

Vstrommer71
28/05/2013, 12:44
τα ειχα γραψει λαθος?
μαλλον.
στην πορεια των 4 χρονων μου στην εκμαθηση της σουηδικης γλωσσας τα ξεμπερδαψα αλλα αν τα ειχα γραψει εδω λαθος, δεν το θυμαμαι και γι' αυτο ποτε δεν τα διορθωσα (και ουτε τωρα θα το κανω γιατι βαριεμαι :lol: )

γιαννη το ονειρο εμεινε ονειρο μαλλον αλλα δεν το μετανοιωνω εστω κι ετσι.τα ονειρα ειναι για να θετεις στοχους και να προχωρας ασχετα αν θα τα πραγματοποιησεις η οχι.

ισως καπως, καποτε να.......

παντως επειδη ουδεν κακο αμειγες καλου (και τουμπαλιν) να πω οτι οσο το ονειρο ξεμακραινε, εβλεπα πιο αποστασιοποιημενα και αντικειμενικα τα πραγματα. κι ετσι μπορω να πω με πασα βεβαιοτητα πλεον και μετα τα τελευταια γεγονοτα που συμβαινουν εκει πανω αλλα και τον τροπο που προβαλονται οτι πολλα πραγματα και για τη χωρα-μοντελο ηταν (και ακομα ειναι) κρυμενα καλα ''κατω απο το χαλακι'' ;)

καλα να περνας γιαννη!!!!!:beer:
To πιο σημαντικο οπου κι αν εισαι ειναι να περνας καλα και να εχεις κοντα τους ανθρωπους που αγαπας!
Καλα να ειμαστε λοιπον σε οποια ακρη του πλανητη κι αν ειμαστε!:beer:

sniper
28/05/2013, 12:47
To πιο σημαντικο οπου κι αν εισαι ειναι να περνας καλα και να εχεις κοντα τους ανθρωπους που αγαπας!
Καλα να ειμαστε λοιπον σε οποια ακρη του πλανητη κι αν ειμαστε!:beer:

291482

Vstrommer71
28/05/2013, 12:49
Ρε Γιάννο μιας και μπήκες στον κόπο να με τα κερασφόρα, βάλε και τα χαρακτηριστικά τους, ποιο είναι για κλειστό ορεινό στροφιλίκι, ποιο για χωμάτινες, ποιο πάει καλύτερα στις λάσπες, έτσι να μαθαίνουμε κι εμείς.......

Παντως με αλκη καλυτερα ποτε να μην ερθεις σε επαφη,ειδικα οδηγωντας,γιατι ειναι σαν να στουκαρεις σε τοιχο!Ακακο ζωο γενικα,αλλα τεραστιο κι εχει την συνηθεια να πεταγεται απο εκει που δεν το περιμενεις.Μολις προχτες στην Βορεια Σουηδια δυο αμαξια τρακαραν προσπαθωντας να αποφυγουν ενα νεoγεννητο που η μαμα αλκη αποφασισε να το γεννησει στην μεση του δρομου!

http://www.thelocal.se/48132/20130525

OldMan
28/05/2013, 12:53
Παντως με αλκη καλυτερα ποτε να μην ερθεις σε επαφη,
Ακούς καρντασίνα..?? :smokin:

(και μετα απορείς γιατί δεν βρίσκεις γαμπρό..)

VANDA
28/05/2013, 12:55

Mωρέ ζηλεύεις γιατί δεν έχεις τέτοια κέρατα..

OldMan
28/05/2013, 12:58
Mωρέ ζηλεύεις γιατί δεν έχεις τέτοια κέρατα..
Ευχαριστώ πολύ αλλά υπερβάλλεις..:beer:

sniper
28/05/2013, 13:01

Η αλήθεια είναι ότι αν βγάλεις τον χαρακτηρισμό μεγάλο ζώο, μέσα είναι...

Το μαμά άλκη με μπέρδεψε λιγο βέβαια αλλά ο καθένας κουβαλάει και μια ιστορία...

okourkoulos
28/05/2013, 15:30
Τον Αύγουστο θα πάω με τη μηχανή Σουηδία.
Πέτυχα το κατάλληλο θέμα?
Τι να πρωτοοργανώσω δε ξέρω, θα είναι η πρώτη μου φορά εξωτερικό!
Ο καιρός εκεί τον Αύγουστο είναι όπως εδώ το χειμώνα?

virus
28/05/2013, 16:10
να σου πω αληθεια δεν ξερω πως ειναι ο καιρος εκει :evil:

Vstrommer71
28/05/2013, 16:29
Τον Αύγουστο θα πάω με τη μηχανή Σουηδία.
Πέτυχα το κατάλληλο θέμα?
Τι να πρωτοοργανώσω δε ξέρω, θα είναι η πρώτη μου φορά εξωτερικό!
Aνοιξε ενα καινουργιο thread οπου μπορουμε να συζητησουμε χωρις να χαλαμε το παρον ταξιδακι του Γιωργη
Νομιζω ειναι το πιο πρεπον!

mixalhsCr
28/05/2013, 20:03
Είμαι Στοκχόλμη τωρα

TROOPER
29/05/2013, 07:10
...........

ο καιρος τον αυγουστο στο επιπεδο που βρισκεται η στοκχολμη ειναι οπως ηταν εδω πριν κανα μηνα.η βροχη ειναι παντα στο παιχνιδι βεβαια!

Aνοιξε ενα καινουργιο thread οπου μπορουμε να συζητησουμε χωρις να χαλαμε το παρον ταξιδακι του Γιωργη
Νομιζω ειναι το πιο πρεπον!

δεν με πειραζει γιαννη.σιγα μη μαγαριστει το θρεντ.αλλωστε πληροφοριες για τη σουηδια ζηταει το παλικαρι. :beer:

Είμαι Στοκχόλμη τωρα

:)

tigionapas
02/06/2013, 10:16
:beer:

motomaniac
03/06/2013, 11:21
ευχαριστω για το ταξιδι. εντυπωσιαστηκα τοσο που αναγκασα τους φιλους μου να με ακουνε οσες πληροφοριες με εντυπωσιασαν τοσο που να τις θυμαμαι.

υγ. ημαστασν σε φεστιβαλ στο τει της καβαλας για σκ. οποτε το να με ακουνε δεν ηταν και το πιο ευχαριστο που ειχαν να κανουν.. χαχχαχαχαχχα