PDA

View Full Version : Γιατί οι κάφροι θέλουν κρέμασμα!

Σελίδες : [1] 2

MikeG
22/01/2008, 18:57
"Αδίστακτος με 4Χ4 σκότωσε το παλικάρι κάνοντας ράλι!

Ο νεαρός οδηγός ενός αγροτικού οχήματος φέρεται να ευθύνεται σύμφωνα με την έρευνα της Τροχαίας Ηρακλείου για τον θανάσιμο τραυματισμό και την εγκατάλειψη ενός 28χρονου διανομέα φαγητού χθες τη νύχτα στην περιοχή του Κατσαμπά.

Για την ακρίβεια ο τρόπος που οδηγούσε και η άρνησή του να σταματήσει στο σήμα που του έκαναν για έλεγχο οι τροχονόμοι του Λιμενικού Σώματος που τον είδαν λίγα λεπτά πριν συμβεί το μοιραίο, είχαν ως αποτέλεσμα να οδηγήσει στο θάνατο τον άτυχο νεαρό Νικόλαο Πετράκη του Αντωνίου από την Αλικαρνασσό που εκείνη την ώρα εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΛΗ, οι λιμενικοί που είχαν υπηρεσία προχθές το βράδυ στην παραλιακή λεωφόρο είδαν ένα αγροτικό όχημα με ρεθυμνιώτικες πινακίδες να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα επί της παραλιακής λεωφόρου. Όταν πλησίασαν το 4Χ4 οι λιμενικοί, λίγο μετά την κεντρική είσοδο του λιμανιού, ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει δεξιά για να τον ελέγξουν. Εκείνος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κατέβασε λίγο το φιμέ τζάμι του και τους είπε «εάν θες να μου κάνεις έλεγχο, κλούθα μου». Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκε. Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο το αυτοκίνητο της Υπηρεσίας ακολούθησε το αγροτικό όχημα στην περιοχή που έχει αρμοδιότητα για να σταματήσουν το νεαρό που καθόταν στο τιμόνι. Ο τομεάρχης του Λιμεναρχείου Ηρακλείου και υπεύθυνος για θέματα Τροχαίας Σάββας Αγγελάρης μας είπε: «Το αυτοκίνητό μας πλησίασε το αγροτικό όχημα στην είσοδο περίπου του λιμένα. Ο οδηγός έφυγε και οι λιμενικοί τηλεφώνησαν στο «100» για να κλείσουν το δρόμο. Δεν υπήρξε καταδίωξη, γιατί ο νεαρός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, κάτι που δεν μπορούσαν οι λιμενικοί να κάνουν, λόγω του μικρότερου σε κυβισμού αυτοκινήτου της υπηρεσίας μας, όμως το ακολουθήσαμε».

Ο νεαρός οδηγός, όπως τον περιγράφουν οι λιμενικοί, με τη σειρά του έστριψε επί της λεωφόρου Καζαντζίδη και με ήδη αυξημένη ταχύτητα παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη κι έπεσε πάνω στον 28χρονο από την Αλικαρνασσό που κινούνταν κανονικά με τη μηχανή της επιχείρησης στην οποία εργάζεται στο ρεύμα για το Ηράκλειο. Ο ασυνείδητος οδηγός του αγροτικού οχήματος δεν σταμάτησε όταν είδε ότι με το αυτοκίνητό του χτύπησε έναν οδηγό μηχανής. Ο άτυχος 28χρονος, ο οποίος φορούσε κράνος ζούσε όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες μετά, ενδεχομένως από εσωτερική αιμορραγία. Σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο πέθανε ενώ βρισκόταν στον αξονικό τομογράφο του ΠΑΓΝΗ.

Το αυτοκίνητο όπως προέκυψε ανήκει σε έναν κάτοικο Ανωγείων, ο οποίος παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής χθες το πρωί, λίγη ώρα μετά το σήμα αναζήτησης της Τροχαίας Ηρακλείου προς τον Α.Σ Ανωγείων. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς των Ανωγείων ότι οδηγούσε εκείνος το βράδυ της Κυριακής το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όμως δεν είχε εμπλακεί σε κάποιο τροχαίο. Ρωτήθηκε που είναι το 4Χ4 που αναζητούσαν οι αστυνομικοί και τότε απάντησε πως χθες το πρωί το πήρε ο γιος του.

Ο 60χρονος Ανωγειανός οδηγήθηκε χθες στην Τροχαία όπου είπε πως εκείνος ήταν ο οδηγός του αγροτικού οχήματος που παρέσυρε και τραυμάτισε τον νεαρό Ηρακλειώτη.

Αξιωματικοί της Τροχαίας είναι πεπεισμένοι πως δεν οδηγούσε ο 60χρονος το αυτοκίνητο το βράδυ της Κυριακής για δύο λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι οι λιμενικοί στις καταθέσεις τους αναφέρονται σε έναν νεαρό άνδρα ηλικίας 25 ετών. Ακόμη, ο 60χρονος λόγω της κατάστασης της υγείας του, όπως έλεγαν αστυνομικοί, είναι δύσκολο για εκείνον να οδηγήσει τόσο επικίνδυνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος έχει ένα παιδί μονάχα ,ένα αγόρι ηλικίας 22 ετών το οποίο αναζητήθηκε σε μάντρες της οικογένειας στον Τσούτσουρο και στα Καστελιανά αλλά δεν βρέθηκε.

Για το αυτοκίνητο ο ηλικιωμένος από τα Ανώγεια είπε ότι δε γνωρίζει που βρίσκεται όταν οδηγήθηκε στην Τροχαία και μέχρι χθες το απόγευμα το όχημα δεν είχε μεταφερθεί στο Ηράκλειο. Ο 60χρονος εάν τελικώς αποδειχτεί ότι δεν οδηγούσε εκείνος το «φονικό» αγροτικό όχημα είναι πιθανόν να κατηγορηθεί για ψευδορκία. "

Το έμαθα σήμερα όταν είχα πάει στην αντιπροσωπεία της BMW για καφέ.
Η κατάσταση στη Κρήτη έχει πραγματικά ξεφύγει. :mad: Το π@@στη που οδηγούσε πρέπει να του κόψουν & τα δυο πόδια & να μπει μέσα ισόβια.
Αν & λένε ότι θα τη βγάλει σχετικά ελαφρια, με 10 χρόνια μέσα & εξαγορά της υπόλοιπης ποινής.:yuck:
Γαμώ την Ελλάδα μας πλέον........................:yuck: :sad:

gousgoun_69
22/01/2008, 19:12
Ρε έχουν ξεφύγει τα πράγματα μου φαίνεται...πλήρης ισοπέδωση των πάντων στην Ελλάδα.

σιγά μη πάει φυλακή το τσογλάνι...

και ο πατέρας του που τον καλύπτει ασυνείδητος είναι κι αυτός...

κατά μάνα κατά κύρη λοιπόν.

:mad: :mad: :mad:

filipp0s
22/01/2008, 19:32
Tρελαίνομαι με τον τσογλανο... Εκανε μαγκιές στους μπάτσους, σκότωσε το παλληκάρι και δεν έχει το θάρρος να πάει να το παραδεχτεί... :mad: Ο Μάγκας! :mad: Τι να πεις ρε π@@στη μου? Τον καλύπτει κι ο πατέρας του, τον κρύβουν προφανώς και στο χωριό... κι από ότι λες, μπορεί να την βγάλει και σχετικά φτηνά... :mad: κρίμα το παλληκάρι ...:sad:

project.breeze
22/01/2008, 19:36
Και αυτός ο κιοτής,ο άνανδρος θέλει να λέγεται και Κρητικός;Παιδιά,σαν να μαζεύτηκαν πολλοί τελευταία που σας χαλάν το όνομα,μαζέψτε τους...:evil: Κρίμα για το παλλικάρι που πήγε για να βγάλει το μεροκάματό του και χάθηκε έτσι άδικα...

gousgoun_69
22/01/2008, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Και αυτός ο κιοτής,ο άνανδρος θέλει να λέγεται και Κρητικός;Παιδιά,σαν να μαζεύτηκαν πολλοί τελευταία που σας χαλάν το όνομα,μαζέψτε τους...:evil: Κρίμα για το παλλικάρι που πήγε για να βγάλει το μεροκάματό του και χάθηκε έτσι άδικα...

:a10:

MikeG
22/01/2008, 19:43
Η κατάσταση, όπως ανέφερα & αρχικά έχει ξεφύγει. Ακολουθεί βέβαια κατά πόδας την υπόλοιπη Ελλάδα. Η λαμογιές, η παρανομία, η αποφυγή των ποινών, η συμπεριφορά σε κάθε πολίτη με άλλα μέτρα & άλλα σταθμά, έφτασαν & στη Κρήτη & όπως πάντα σε ΥΠΕΡμεγαλύτερο βαθμό.
Πλέον ο "σοβαρός" κόσμος δεν ασχολείται & απλά ελπίζει να μην έχει τραβήγματα με όλους αυτούς.
Έχω τύχει ο ίδιος μάρτυρας γεγονότος που πήγα να ζητήσω τα ρέστα από τύπο που πήγε να με φάει & μου έδειξε όπλο.
Πείτε μου πια ένα λόγο να ζεις σ'αυτό εδώ το μπουρδέλο που ονομάζεται Ελλάδα, πέρα από τις φυσικές του ομορφιές........
Ελάχιστοι είναι πια οι άνθρωποι. :sad:

GAS NICK
22/01/2008, 20:07
Ρε παιδια εχουμε ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

"old Charlie stole the handle and
the train won`t stop going
no way to slow down''

JETHRO TULL locomotive breath

ποιος πηρε το φρενο ρε παιδιααααα?????:confused:

ASTRAKITCAR
22/01/2008, 22:49
κριμα για τον ανθρωπο.....

δυστυχως εδω η δικαιοσυνη ειναι δυο σφαιρες στα γονατα,και παραλυσια για ολη του την ζωη για να θυμαται τον πονο που εσπειρε και τον ανθρωπο που εστειλε στην αλλη ζωη...

εδω δικαιοσυνη δεν υπαρχει...

εκανε οτι εκανε συνειδητα.τι ελαφρυντικο να δωσει ο δικηγορος του...?περναει με κοκκινο δεν ξερει οτι θα σκοτωσει πεζο ή μοτοσυκλετιστη ή διερχομενο οχημα ...

μια εγκυο μητερα δεν ειχε το δικαιωμα να περνα τον δρομο εκεινη την στιγμη?δυο παιδακια???

δικαιοσυνη και παπαριες...

στην ζουγκλα ισχυει ο νομος του ισχυρου..ή τον σεβεσαι ή περιμενεις τις συνεπειες..αυτος ας περιμενει τις συνεπειες...δεν σεβαστηκε τιποτα...και σιγουρα δεν ειναι ο ισχυρος της ζουγκλας..αν ηταν δεν θα τα εκανε αυτα που εκανε...

ο σεβασμος κερδιζεται δεν επιβαλλεται!

κριμα στον ανθρωπο...θα μπορουσε να ηταν ενας απο εμας στην θεση του...

ακου μαγκια..ακολουθα με ...στο λιμενικο...

κοινως σας γραφω και παιζω μαζι σας...

γραφω ολη την κοινωνια....κανονικα...

ποιος ο αγραματος ...ο γιδοβοσκος το τσογλανι που αναθεμα αν ειχε διπλωμα...

το γιδι που δεν ξερει γραμματα πηρε το διπλωμα...

τα πηρα ..κριμα για το παιδι..εκει εχω ζησει και τους ξερω τους τσαμπα μαγκες..βρωμανε τα γιδια απο 5 μετρα απο τη απλησια και το παιζουν μαγκες...

makis206
22/01/2008, 22:56
Το έμαθα κι εγώ το μεσημέρι από έναν φίλο Ηρακλειώτη που βρέθηκε στα Χανιά σήμερα..:(

Τι να πεις.. το μόνο σίγουρο είναι ότι το καθικάκι θα βρεθεί :mad:

Κουράγιο στην οικογένεια του παλικαριού που έφυγε...:sad:

Ζεύκας
23/01/2008, 01:48
βούρκωσε η ψυχή μου...

mako
23/01/2008, 02:19
Κριμα το παιδι!!!! Οταν τα ισοβια ειναι 25 χρονια στη χειροτερη, τι ψαχνεις;;;;;:mad: :( Που πατερας ομως να τον κρεμμασει ο ιδιος!!!!:mad:

epp1640
23/01/2008, 03:52
Πολύ στενοχωρήθηκα..τα βλέπω κάθε μέρα τα παλικάρια με τα ντελίβερυ βρέξει χιονίσει και τα θαυμάζω για το κουράγιο τους..τι να πω..πάλι τα ίδια να λέμε? δεν ξέρω ποια είναι η λύση..κάπως έτσι έχασα και εγώ έναν φίλο, στην παραλιακή πέρισυ. Αυτός βέβαια έτρεχε με το ss αλλά το θέμα είναι οτι και σε αυτήν την περίπτωση το αγροτικό πέτάχτηκε από το πουθενά στην διασταύρωση και τον μάζεψε.. πραγματικά δεν αντέχω άλλο.. όσοι δεν είστε από εδώ ίσως δεν μπορείτε να καταλάβετε αλλά πλέον δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση.. και για να πάω να ζητήσω τα ρέστα θα πρέπει να πέσω και εγώ στο επίπεδο να κυκλοφορώ με το όπλο από το σκοπευτήριο γιατί αλλιώς μάλλον πάω.. απότε πλέον ειδικά σε περιοχές η μέρες που έχουμε κάθοδο των πετσμεν έχω τα μάτια μου 14..και μόλις δω κανέναν στον καθρέπτη, κάνω στην άκρη και τον αφήνω χωρίς δεύτερη σκέψη..στα δε φανάρια? έχω πράσινο? κόβω κοιτάω περνάω.. δεν ξέρεις ποτέ τι ζώο σε περιμένει απέναντι.. έλεος πλέον.. πραγματικά.. βράζω.. δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε? πορεία? να τα σπάσουμε στην τροχαία μπας και κάνουν κάτι? κανένας δεν έχει πλέον τα @@ να τους μαζέψει? έλεος. και αυτός ο 60 χρονος θα έπρεπε να ντρέπεται για τον γιο του που θέλουν να λέγονται και κρητικοί οι τρισάθλιοι. αν ήταν αληθινός κρητικός θα τον είχε κρεμάσει ο ίδιος. Ψευτόμαγκες του κερατά. Γαμώ τα συμφέροντα, γαμώ τους κωλοβουλευτές που πάλι θα φροντίσουν να πέσει στα μαλακά και αυτό το τσογλάνι.. άντε να σηκωθώ να φύγω από εδώ πέρα γιατί από ότι φαίνεται τους κρητικούς δεν τους σηκώνει άλλο ο τόπος τους, πίσω θα μείνουν μόνο τα τσογλάνια. Ακου εκεί κλούθα..ο τσόγλανος.. μάγκας.. υφαίστιο έχω γίνει.. που ντον να του φυτέψω δυο να τελειώνουμε.. σπαταλάει το οξυγόνο το ζώο. :a017: :a018: :a023: :a37: :a52: :a56: έμπαινα στο φόρουμ για να γράψω για τις δύο όμορφες βόλτες που είχα σήμερα, μία με την κοπέλα μου και θέα την θάλασσα και μία με το παλιό αλλά μου κόπηκε η όρεξη.. άλλη φορά.. όπως είπε και ο ζεύκας βούρκωσε και μένα η ψυχή μου..

the who
23/01/2008, 07:30
Τσαμπα μαγκες,πα-τερας και γ-ιος.:sad: :sad: :sad:

Cpt. Haddock
23/01/2008, 08:09
:rolleyes: :rolleyes:

να χαρώ εγώ κατι λεβέντες που βγάζει το νησί... :mad:

Akatanomastos
23/01/2008, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
. Σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο πέθανε ενώ βρισκόταν στον αξονικό τομογράφο του ΠΑΓΝΗ.

diladi prin-otan ton eksetazan..:rolleyes:

LsKostas
23/01/2008, 09:14
τι να πεις :a35:

liakaros
23/01/2008, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
τι να πεις :a35:

Tιποτα δεν χωραει να πεις...

Αμερικανικος τροπος χρειαζεται σε τετοιες περιπτωσεις...

Αντε να πανε να γαμηθουνε οι γιδογαμηδες πια...

castoras
23/01/2008, 10:24
Αυτά είναι τα παλλικάρια που βγάζει η Κρήτη?????
Κφρίλα!!!

liakaros
23/01/2008, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Αυτά είναι τα παλλικάρια που βγάζει η Κρήτη?????
Κφρίλα!!!

Μην τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι...PLEASE

MikeG
23/01/2008, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros

+άπειρο.

Όμως δυστυχώς κάτι τέτοιοι είναι που μας προσδίδουν αυτά τα χαρακτηριστικά.
Σκατοβοσκοί..:yuck:

maron
23/01/2008, 11:00
mlks teleiws......
gia to oti den ypirkse katadioksi???
tha sxoliasei kaneis??

(sygoura o vlakas einai vlakas kai stin periptwsi ayth skotwse kai enan anthrwpo
alla thn apopiisi eyhtinwn pws thn vriskete?)

xampos
23/01/2008, 11:05
πραγματικα εχει ξεφυγει η κατασταση εκει κατω :mad: :sad:

devil's animal
23/01/2008, 11:46
κριμα για το παληκαρι....:sad:
τιμιοι ανθρωποι που κανουν μια απο τις πιο δυσκολες δουλειες βρισκονται νεκροι. ποσο αδικο μπορει να ειναι αυτο?:rolleyes:

ειμαι κατα των οπλων και της (ενοπλης) βιας γενικοτερα αλλα κατι τετοιες στιγμες χρειαζεται μια βεντετα. Για πατερα και γιο.:mad:

και απ'οτι φαινεται κατι τετοιο δεν ειναι πολυ απιθανο να γινει....

project.breeze
23/01/2008, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
mlks teleiws......
tha sxoliasei kaneis??

(sygoura o vlakas einai vlakas kai stin periptwsi ayth skotwse kai enan anthrwpo

Πολύ σωστά πράξανε οι λιμενικοί φίλε Maron και δεν τον καταδιώξανε.Τον αφήσανε μόνο του παρακολουθόντας τον διακριτικά για να μην τον αγχώσουνε και κάνει καμμία χαζομάρα.Φαντάσου να έτρεχε κι άλλο,να έχανε τον έλεγχο και να έμπαινε μέσα σε κανένα σουβλατζίδικο,σε καμμία στάση λεωφορείου κτλ.Καλά κάναν και δεν τον καταδίωξαν.Αν ήξεραν την κατάληξη βέβαια ίσως και να τον καταδίωκαν (αν όχι να τον πυροβολούσαν)...

MikeG
23/01/2008, 13:01
& συνεχίζω με νέα ενημέρωση

" Δεν πίστεψε την "ομολογία" του 60χρονου Ανωγειανού - ιδιοκτήτη του 4x4 που προχθές τα μεσάνυχτα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα και στη συνέχεια εγκατέλειψε στο δρόμο τον 29χρονο διανομέα φαγητού - ο εισαγγελέας Ηρακλείου ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που καθόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου την ώρα της μοιραίας σύγκρουσης, ασκώντας εναντίον του δίωξη για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.
Ο 60χρονος παρουσιάστηκε χθες στο Δικαστικό Μέγαρο ενώπιον του εισαγγελέα, δείχνοντας ιδιαίτερα καταβεβλημένος τόσο από την ψυχοφθόρα διαδικασία στην οποία έχει υποβληθεί τα τελευταία 24ωρα, όσο και από την ασθένεια που αντιμετωπίζει. Μάταια, όπως τελικά αποδείχτηκε, ο ίδιος προσπάθησε να σηκώσει το βάρος του τραγικού δυστυχήματος, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τις διωκτικές Αρχές, αφού η δική του ομολογία ερχόταν σε αντιπαράθεση με τις καταθέσεις των λιμενικών που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον οδηγό του 4x4, και οι οποίοι επισημαίνουν ότι πρόκειται για νεαρό.
Εντέλει ο εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του 60χρονου - που σήμερα οδηγείται στον ανακριτή - δίωξη για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία, ενώ άσκησε ακόμη ποινική δίωξη κατά αγνώστου για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών με ενδεχόμενο δόλο, από την οποία προήλθε ο θάνατος του άτυχου 29χρονου.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του αυτοκινήτου και του οδηγού του, καθώς οι λιμενικοί που συμμετείχαν στην καταδίωξη είχαν καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του. Όπως είχε αναφέρει στη "Ν.Κ." ο πλωτάρχης του Λιμενικού Σώματος κ. Σάββας Αγγελάρης, οι λιμενικοί που είχαν εντοπίσει το 4x4, το οποίο επιδιδόταν σε επικίνδυνους ελιγμούς, είδαν πεντακάθαρα το πρόσωπο του οδηγού, καθώς είχε κατεβασμένο το τζάμι του αυτοκινήτου του όταν οι λιμενικοί του υπέδειξαν να σταματήσει και να κάνει στην άκρη.
Όπως οι ίδιοι εξήγησαν, το πρόσωπο αυτό αντιστοιχεί σε άτομο νεαρής ηλικίας, περίπου 20 με 25 ετών, εκδοχή που έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με εκείνη του 60χρονου ιδιοκτήτη του 4x4, ο οποίος υποστήριξε τόσο όταν συνελήφθη από την Αστυνομία όσο και στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα ότι ο ίδιος ήταν εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο, καταδιώχτηκε από τα περιπολικά του Λιμενικού και στη συμβολή των λεωφόρων Ικάρου και Στ. Καζαντζίδη παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε τον άτυχο 29χρονο δικυκλιστή.

Όλα ξεκίνησαν προχθές τα μεσάνυχτα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, όταν ο νεαρός οδηγός του 4x4 άρχισε να επιδίδεται σε επικίνδυνους ελιγμούς. Ο οδηγός αγνόησε προκλητικά τις συστάσεις των λιμενικών, και στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα περιπολικά του Λιμεναρχείου που τον καταδίωκαν ανέπτυξε ταχύτητα και περνώντας με κόκκινο τα φανάρια στη συμβολή των λεωφόρων Ικάρου και Στ. Καζαντζίδη, οδήγησε άδικα στο θάνατο τον 29χρονο δικυκλιστή, καθώς τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε.
«Ήταν αναπόφευκτο μια τέτοια συμπεριφορά του οδηγού να προκαλέσει πρόβλημα», είχε αναφέρει στη "Ν.Κ." ο κ. Αγγελάρης, ενώ κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για εγκληματική συμπεριφορά του οδηγού.
Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από την Αστυνομία ο 60χρονος ιδιοκτήτης του 4x4, ο οποίος δήλωνε ότι στο τιμόνι την ώρα της τραγικής σύγκρουσης βρισκόταν ο ίδιος και όχι ο 22χρονος μοναχογιός του, επιχειρώντας μάλλον μάταια να βγάλει το παιδί του από τη δικαστική περιπέτεια. "

:yuck: :yuck:

Sferopetadhn
23/01/2008, 14:31
mlks teleiws......
tha sxoliasei kaneis??

Και να του κάνουν τί; Πώς να τον σταματήσουν; Με το σεις και με το σας; Γιατί αν πυροβολήσουν και -έστω και κατά λάθος- τον πετύχουν θα γίνει επανάσταση!

Έχει ξαναγίνει άλλωστε να μη σταματάει αμάξι σε μπλόκο και όλοι κράζανε για τους δολοφόνους που σκότωσαν το παιδί, αλλά κάνανε μόκο για το ότι δεν σταμάτησε! Έχεις καθαρή τη φωλιά σου κύριε; Σταμάτα! Το παίζεις μάγκας; Σταμάτα! Κότες ρε! Τα ίδια δεν κάνανε και στα Ζωνιανά; Μπαμ και λούης όλα τα μαυροφορεμένα παλικάρια.

Δε μπορεί να κάνουν ότι γουστάρουν και μόλις πιαστούν να θυμούνται ξαφνικά ότι έχουν δικαιώματα και ότι η δικαιοσύνη επιβάλλεται στα δικαστήρια και όχι μέσω αυτοδικίας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ! Δολοφόνοι με πλήρη συνείδηση του τί κάνουν.

Παλιόσκυλα.

Να δει τα παιδιά του να πεθαίνουν το μουνόπανο για να καταλάβει τί έκανε... Κατάρα σου ρίχνω ρε πούστη ρε πούστη, κατάρα...

castoras
23/01/2008, 14:38

Sorry,δεν ήθελα να πάρει η μπάλα και τους υπόλοιπους,αλλά τέτοια δείγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα

alximistis
23/01/2008, 14:48
Εγώ έχω μία άποψη ελαφρώς διαφοροποιημένη.
Ο νεαρός που σκότωσε το διανομέα μεροκαματιάρη ο άνθρωπος που σκότωσε τελικά και εγκατέλειψε τον συνάνθρωπό του ΔΕΝ είναι τίποτε άλλο απαρά εικόνα της νεοελληνικής κοινωνίας. Το πρόσωπο ενός Έλληνα το 2008. Απλά πράγματα.
Μπορεί στο νησί της Κρήτης όντως τα πράγματα να έχουν ξεφύγει κομματάκι παραπάνω αλλά τώρα μην λέμε παπαριές μεταξύ μας. Όλη η Ελλάδα στο ίδιο πλαίσιο κινείται.
Πιτσιρικάδες χωρίς καμία παιδεία οδική και ουχί μόνο χωρίς να δυσκολευθούν και να κουραστούν αποκτούν αυτοκίνητα και μηχανές ανάλογα με την κάβλα τους και όχι με τις πραγματικές τους ανάγκες. Οχήματα τα οποία φυσικά ΔΕΝ ξέρουν να χειρίζονται και να κουμαντάρουν.
Σε αυτό προσθέστε τη μαλακία της ηλικίας την πλήρη κάλυψη όχι μόνο των γονιών αλλά και μεγάλου μέρους της κοινωνίας και βέβαια την ατιμωρησία.
Και ξεκολάτε με τις μαλακίες ότι ΑΥΤΟΣ δεν θα τιμωρηθεί. Γιατί ποιος τιμωρείται για τέτοιο έγκλημα; Για διαβάστε τι ορίζει ο νόμος για αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
'Φόνος εξ αμελείας" λέει παίδες που σημαίνειτο βαρύτερο 8 χρόνια ΜΕ αναστολή. Στη βαρύτερη των ποινών!
Όσο και τελειώνω με αυτό... για τον πατέρα να με συγχωρείτε ΟΛΟΙ σας αλλά κατανοώ απόλυτα τη στάση του! Πατέρας είναι και έκανε αυτό που θα έκανε σχεδόν κάθε γονιός για το παιδί του. Όπως έχουν πάρει και άλλες φορές την ευθύνη γονείς και έχουν καταδικαστεί για τα παιδιά τους κι έχουν σκοτώσει για τα παιδιά τους και πάει λέγοντας.

ΥΓ1 Ο συγκεκριμένος πάντως επειδή έχει σε βάρος του και την καταδίωξη από τα περιπολικά ίσως να μην τι γλιτώσει.

mako
23/01/2008, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ο νεαρός που σκότωσε το διανομέα μεροκαματιάρη ο άνθρωπος που σκότωσε τελικά και εγκατέλειψε τον συνάνθρωπό του ΔΕΝ είναι τίποτε άλλο απαρά εικόνα της νεοελληνικής κοινωνίας. Το πρόσωπο ενός Έλληνα το 2008. Απλά πράγματα.
Μπορεί στο νησί της Κρήτης όντως τα πράγματα να έχουν ξεφύγει κομματάκι παραπάνω αλλά τώρα μην λέμε παπαριές μεταξύ μας. Όλη η Ελλάδα στο ίδιο πλαίσιο κινείται.
Πιτσιρικάδες χωρίς καμία παιδεία οδική και ουχί μόνο χωρίς να δυσκολευθούν και να κουραστούν αποκτούν αυτοκίνητα και μηχανές ανάλογα με την κάβλα τους και όχι με τις πραγματικές τους ανάγκες. Οχήματα τα οποία φυσικά ΔΕΝ ξέρουν να χειρίζονται και να κουμαντάρουν.
Σε αυτό προσθέστε τη μαλακία της ηλικίας την πλήρη κάλυψη όχι μόνο των γονιών αλλά και μεγάλου μέρους της κοινωνίας και βέβαια την ατιμωρησία.
Και ξεκολάτε με τις μαλακίες ότι ΑΥΤΟΣ δεν θα τιμωρηθεί. Γιατί ποιος τιμωρείται για τέτοιο έγκλημα; Για διαβάστε τι ορίζει ο νόμος για αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
'Φόνος εξ αμελείας" λέει παίδες που σημαίνειτο βαρύτερο 8 χρόνια ΜΕ αναστολή. Στη βαρύτερη των ποινών!
Όσο και τελειώνω με αυτό... για τον πατέρα να με συγχωρείτε ΟΛΟΙ σας αλλά κατανοώ απόλυτα τη στάση του! Πατέρας είναι και έκανε αυτό που θα έκανε σχεδόν κάθε γονιός για το παιδί του. Όπως έχουν πάρει και άλλες φορές την ευθύνη γονείς και έχουν καταδικαστεί για τα παιδιά τους κι έχουν σκοτώσει για τα παιδιά τους και πάει λέγοντας.

Ευτυχως εβαλες το
ΥΓ1 Ο συγκεκριμένος πάντως επειδή έχει σε βάρος του και την καταδίωξη από τα περιπολικά ίσως να μην τι γλιτώσει. σχεδον καθε γονιος . Και με ποιο τροπο αυτος ο γονιος καταδικαζει την πραξη του γιου του;;;:confused: Με ποιο θλιβεται για την απωλεια μιας ζωης, που ειχε μαννα και πατερα;;; Αυτοι τι θα γινουν τωρα;;;:( :mad:

alximistis
23/01/2008, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
σχεδον καθε γονιος . Και με ποιο τροπο αυτος ο γονιος καταδικαζει την πραξη του γιου του;;;:confused: Με ποιο θλιβεται για την απωλεια μιας ζωης, που ειχε μαννα και πατερα;;; Αυτοι τι θα γινουν τωρα;;;:( :mad:

ΔΕΝ είπα ούτε ότι συμφωνώ με αυτήν τη γονική συμπεριφορά ούτε ότι πιστεύω πως είναι η σωστή. Αυτό που είπα και ξαναλέω είναι... αυτό που διάβασες. Ότι σχεδόν κάθε γονιός θα έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα. Και εξηγείται φίλε μου πολύ απλά.
Πήγαινε μια βόλτα στα δικαστήρια γιατί στις φυλακές δεν μπορείς. Κάτσε και βλέπε τις δίκες και τι γίνεται. Και δες την αντίδραση των συγγενών των θυμάτων και των θυτών. Είναι λογικό ρε συ έτσι είναι ο άνθρωπος. Δεν μπορείς να μπεις στη θέση του άλλου.
Έχω πετύχει δύο περιπτώσεις πολύ γερές για να δώσω παραδείγματα.
Η μία ήταν όταν ένα τσογλάνι έκανε κόντρες στην παραλιακή με ένα άλλο κωλοπαίδι και ο πρώτος έπεσε πάνω σε ένα παπάκι με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει το μάτι του.
Στο δικαστήριο με δάκρυα οι γονείς του θύτη παρακάλεσαν να μην ειπωθεί από τους μάρτυρες ότι έκανε κόντρες το παιδί τους ο οποίος ΔΕΝ ήταν αλήτης και στο λέω γιατί το ξέρω το σκηνικό.
Είχε μόλις πάρει το πτυχίο του διασκέδαζε και μέσα στη χαρά του για να κάνει και πλάκα με το δώρο των γονιών του το αμάξι δηλαδή του ρθε κι έκανε την μαλακία. Πιτσιρικάς κλπ κλπ.
ΕΤΣΙ το έβλεπαν οι δικοί του.
Στη δεύτερη περίπτωση δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Δίπλα, το γνωστό Δίπλα του "συνδικάτου του εγκλήματος" (Δίπλας Καλτσάς Κατηφορίδης).
Να βγαίνει βρίζοντας τους πάντες σιδηροδέσμιος καταδικασμένος για ΔΥΟ φόνους και η μάνα του να του σκουπίζει το μέτωπο.
ΑΥΤΗ είναιη ανθρώπινη κοινωνία.

epp1640
23/01/2008, 15:36
mlks teleiws......
tha sxoliasei kaneis??

Καταδίωξη δεν έγινε γιατί το ανακριτικό του Λιμενικό όσον αφορά την τροχαία του (δεν ξέρω πως λέγεται η αντίστοιχη υπηρεσία) είναι ένα nissan micra 1.0 παλιό (χρώμα μπορντό για όσους το έχετε δει)

sergiosm
23/01/2008, 16:27

+ 1000

Φόνος εξ αμελείας σημαίνει το βαρύτερο 5 (πέντε) χρόνια ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με αναστολή.
Όμως, η συγκεκριμένη πράξη μπορεί κάλλιστα να πάει ως ανθρωποκτονία με ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ (οπότε να πάει μέσα από 5 έως 25 χρόνια) γιατί:
α. η συγκεκριμένη παραβίαση του κόκκινου (όπως περιγράφεται) δεν φαίνεται να έγινε από αμέλεια, αλλά με πλήρη συνείδηση του τί έκανε, άρα είχε επίγνωση και αποδέχθηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να χτυπήσει κάποιον και παρόλα αυτά το παραβίασε και

β. εγκατέλειψε το θύμα του, ενώ ήξερε πολύ καλά ότι τον είχε χτυπήσει και άρα είχε επίγνωση και αποδέχθηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να πεθάνει λόγω του ατυχήματος.

Τώρα βέβαια το ποια θα είναι η κατηγορία θα το αποφασίσει ο αρμόδιος εισαγγελέας ...
:wave2:

TATAR
23/01/2008, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Και να του κάνουν τί; Πώς να τον σταματήσουν; Με το σεις και με το σας; Γιατί αν πυροβολήσουν και -έστω και κατά λάθος- τον πετύχουν θα γίνει επανάσταση!

Έχει ξαναγίνει άλλωστε να μη σταματάει αμάξι σε μπλόκο και όλοι κράζανε για τους δολοφόνους που σκότωσαν το παιδί, αλλά κάνανε μόκο για το ότι δεν σταμάτησε! Έχεις καθαρή τη φωλιά σου κύριε; Σταμάτα! Το παίζεις μάγκας; Σταμάτα! Κότες ρε! Τα ίδια δεν κάνανε και στα Ζωνιανά; Μπαμ και λούης όλα τα μαυροφορεμένα παλικάρια.

Δε μπορεί να κάνουν ότι γουστάρουν και μόλις πιαστούν να θυμούνται ξαφνικά ότι έχουν δικαιώματα και ότι η δικαιοσύνη επιβάλλεται στα δικαστήρια και όχι μέσω αυτοδικίας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ! Δολοφόνοι με πλήρη συνείδηση του τί κάνουν.

Παλιόσκυλα.

Να δει τα παιδιά του να πεθαίνουν το μουνόπανο για να καταλάβει τί έκανε... Κατάρα σου ρίχνω ρε πούστη ρε πούστη, κατάρα...

+1000

το τραγικώτερο. Ειδικός φρουρός που πυροβόλησε και σκότωσε νεαρό οδηγό αγροτικού κοντα στα Ανώγεια επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ΙΣΟΒΙΑ !
Πάλι καλά που δεν τον έστειλαν στο απόσπασμα !!!

TATAR
23/01/2008, 18:51

ΥΓ1 Ο συγκεκριμένος πάντως επειδή έχει σε βάρος του και την καταδίωξη από τα περιπολικά ίσως να μην τι γλιτώσει.

Ο πραγματικός λεβέντης Κρητικός πατέρας, ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.
Διάβασε τον ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗ του ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ.
Ο συγκεκριμένος, άρρωστος και χούφταλο το έκανε γιατι ήξερε ότι θα πέσει στα μαλακά λόγω των προβλημάτων υγείας που έχει.
Θυμίσου την φάλαινα στα κανάλια στα ΖΩΝΙΑΝΑ που έλεγε ότι έχει "ψυχολογικά" και την ενοχλούσε η θέα των ΕΚΑΜ, λες και η μάνα του τραυματία είναι κατώτερος άνθρωπος.

mako
24/01/2008, 19:48
ΔΕΝ είπα ούτε ότι συμφωνώ με αυτήν τη γονική συμπεριφορά ούτε ότι πιστεύω πως είναι η σωστή. Αυτό που είπα και ξαναλέω είναι... αυτό που διάβασες. Ότι σχεδόν κάθε γονιός θα έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα. Και εξηγείται φίλε μου πολύ απλά.
Πήγαινε μια βόλτα στα δικαστήρια γιατί στις φυλακές δεν μπορείς. Κάτσε και βλέπε τις δίκες και τι γίνεται. Και δες την αντίδραση των συγγενών των θυμάτων και των θυτών. Είναι λογικό ρε συ έτσι είναι ο άνθρωπος. Δεν μπορείς να μπεις στη θέση του άλλου.
Έχω πετύχει δύο περιπτώσεις πολύ γερές για να δώσω παραδείγματα.
Η μία ήταν όταν ένα τσογλάνι έκανε κόντρες στην παραλιακή με ένα άλλο κωλοπαίδι και ο πρώτος έπεσε πάνω σε ένα παπάκι με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει το μάτι του.
Στο δικαστήριο με δάκρυα οι γονείς του θύτη παρακάλεσαν να μην ειπωθεί από τους μάρτυρες ότι έκανε κόντρες το παιδί τους ο οποίος ΔΕΝ ήταν αλήτης και στο λέω γιατί το ξέρω το σκηνικό.
Είχε μόλις πάρει το πτυχίο του διασκέδαζε και μέσα στη χαρά του για να κάνει και πλάκα με το δώρο των γονιών του το αμάξι δηλαδή του ρθε κι έκανε την μαλακία. Πιτσιρικάς κλπ κλπ.
Στη δεύτερη περίπτωση δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Δίπλα, το γνωστό Δίπλα του "συνδικάτου του εγκλήματος" (Δίπλας Καλτσάς Κατηφορίδης).
Να βγαίνει βρίζοντας τους πάντες σιδηροδέσμιος καταδικασμένος για ΔΥΟ φόνους και η μάνα του να του σκουπίζει το μέτωπο.
ΑΥΤΗ είναιη ανθρώπινη κοινωνία.

Γι'αυτο κυκλοφορανε τοσα τσογλανια (ολων των ηλικιων) διπλα μας!!!!:(

TROOPER
24/01/2008, 20:48
ας με πεισει καποιος οτι δεν πρεπει να επαναφερουμε τη θανατικη ποινη !!!

atom_smasher
24/01/2008, 21:15
i am waiting in my cold cell...when the bells...as they take me to ....Κλπ κλπ.

veletzas
25/01/2008, 00:02
""Έχω πετύχει δύο περιπτώσεις πολύ γερές για να δώσω παραδείγματα.
Να βγαίνει βρίζοντας τους πάντες σιδηροδέσμιος καταδικασμένος για ΔΥΟ φόνους και η μάνα του να του σκουπίζει το μέτωπο. ""

η λεξη αλητης ειναι πολυ παρεξηγημενη σ αυτη τη χωρα δεν ειναι αλητης καποιος που στην διασκεδαση "ξεφυγε" κ τυφλωσε καποιον αλλο αλλα ειναι αλητης ενας ανθρωπος του δρομου η της φυλακης

φιλε μου ειναι λογικο οι γονεις να υπερασπιζονται τα παιδια τους κ να τα συμπονουν, οπως η μητερα του Διπλα που αναφερεις κ ειναι διαφορετικο να τα υποθαλπτουν κ να τα επιβραβεβουν :sad: με την σταση τους

Αλιμονο αν ολοι οι γονεις σιγονταριζαν τα μικρα τους καθαρματα

p.s στον νεαρο που παρεσυρε κ σκοτωσε τον διανομεα η τροχαια ηρακλειου ειχε απιβαλει προ διμηνου προστιμο 2000 ευρο επειδη οδηγουσε χωρις αδεια

:sick:

Aggelos_SV
25/01/2008, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

Καταναγκαστικά έργα δια βίου?Κάτι σαν σύγχρονοι σκλάβοι ? :mad:

Α ναι...υπάρχουν και τα ''ανθρώπινα δικαιώματα''....sorry.Ο ανθρωπάκος που πήγαινε στην δουλειά του δεν είχε τα ίδια ''ανθρώπινα δικαιώματα''?:mad:

:sad:

alximistis
25/01/2008, 12:54

ΔΕΝ έχει να σε πείσει κανείς για τίποτα! Απολύτως για τίποτα Γιώργη. Μέσα σου... το ξέρεις το γιατί. :)

Mako... αυτό που λες είναι απλώς... πως να το πω είναι αυθαίρετο. ΔΕΝ κυκλοφορούν τόσα πολλά τσογλάνια γι αυτό το λόγο. Σταματήστε επιτέλους να παραμυθιάζεστε μεταξύ σας. Δείτε για μία φορά την κοινωνία ως ολότητα ως σύνολο και όχι αποσπασματικά. ΑΝ το ακατανοήσετε δεν θα βάζετε και όλους στην ίδια μοίρα. Και επίσης φαντάζομαι ότι όλοι μιλάτε έξω από το χορό ή στη χειρότερη που το απεύχομαι φυσικά έχετε βιώσει την πλευρά του θύματος.
ΑΝ μπορούσατε νε έρθετε για μισό λεπτό στη θέση του πατέρα του τσογλανιού αυτού ίσως να βλέπατε λίγο αλλιώς.
Επειδή όμως είναι δύσκολο σκεφτείτε κάτι άλλο. Τις μαλακίες και τις κουταμάρες που κάνατε πιτσιρικάδες. Τις σκεφτήκατε; Μπράβο. Τώρα κρατήστε τις πιο γερές τις πιο χοντρές. Κι αφού το κάνατε κι αυτό αναλογιστείτε πόσες από αυτές ή ποια γιατί μπορεί να ήταν μόνο μία ή δύο το πολύ παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σας ή παραλίγο να βλάψετε έναν άνθρωπο.
Και μιας και το κάνατε κι αυτό... τώρα το ξανασυζητάμε... ;)

tatar... Ποια είναι η φάλαινα στα Ζωνιανά δεν την ξέρω. Έχεις πάντως μία τάση να... μπερδεύεις περιπτώσεις. Έχω διαβάσει τον Καπετάν Μιχάλη αλλά τυγχάνει να θεωρώ πως δεν μπαίνουν στο ίδιο τραπέζι όλα. Κι επειδή ανέφερες τα Ζωνιανά... αλήθεια... ΜΟΝΑ τους έγιαν και έγφτασαν τα Ζωνιανά εκεί που έφτασαν; Το κράτος και η κοινωνία η υπόλοιπη που ήταν τόσα χρονια;;;;; Που είπες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

mako
25/01/2008, 14:42
ΔΕΝ έχει να σε πείσει κανείς για τίποτα! Απολύτως για τίποτα Γιώργη. Μέσα σου... το ξέρεις το γιατί. :)

Mako... αυτό που λες είναι απλώς... πως να το πω είναι αυθαίρετο. ΔΕΝ κυκλοφορούν τόσα πολλά τσογλάνια γι αυτό το λόγο. Σταματήστε επιτέλους να παραμυθιάζεστε μεταξύ σας. Δείτε για μία φορά την κοινωνία ως ολότητα ως σύνολο και όχι αποσπασματικά. ΑΝ το ακατανοήσετε δεν θα βάζετε και όλους στην ίδια μοίρα. Και επίσης φαντάζομαι ότι όλοι μιλάτε έξω από το χορό ή στη χειρότερη που το απεύχομαι φυσικά έχετε βιώσει την πλευρά του θύματος.
ΑΝ μπορούσατε νε έρθετε για μισό λεπτό στη θέση του πατέρα του τσογλανιού αυτού ίσως να βλέπατε λίγο αλλιώς.
Επειδή όμως είναι δύσκολο σκεφτείτε κάτι άλλο. Τις μαλακίες και τις κουταμάρες που κάνατε πιτσιρικάδες. Τις σκεφτήκατε; Μπράβο. Τώρα κρατήστε τις πιο γερές τις πιο χοντρές. Κι αφού το κάνατε κι αυτό αναλογιστείτε πόσες από αυτές ή ποια γιατί μπορεί να ήταν μόνο μία ή δύο το πολύ παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σας ή παραλίγο να βλάψετε έναν άνθρωπο.
Και μιας και το κάνατε κι αυτό... τώρα το ξανασυζητάμε... ;)

tatar... Ποια είναι η φάλαινα στα Ζωνιανά δεν την ξέρω. Έχεις πάντως μία τάση να... μπερδεύεις περιπτώσεις. Έχω διαβάσει τον Καπετάν Μιχάλη αλλά τυγχάνει να θεωρώ πως δεν μπαίνουν στο ίδιο τραπέζι όλα. Κι επειδή ανέφερες τα Ζωνιανά... αλήθεια... ΜΟΝΑ τους έγιαν και έγφτασαν τα Ζωνιανά εκεί που έφτασαν; Το κράτος και η κοινωνία η υπόλοιπη που ήταν τόσα χρονια;;;;; Που είπες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αποψη σου, σεβαστη και δικαιωμα εχεις να τη λες!!! Κρυβοντας τον ουτε ενα συγμωμη δεν θα πει (αν καταλαβει και ποτε τι εκανε). Η συνεχεια του μαλλον θα ειναι σε προτοσελιδο, αφου εχει ηδη ιστορικο. Εγω θα τον επερνα απο το αυτι και θα τον πηγαινα ο ιδιος στο τμημα να πληρωσει. Οποιος με ξερει καλα ειμαι σιγουρος οτι το πιστευει αυτο που λεω. :(

alximistis
25/01/2008, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Αποψη σου, σεβαστη και δικαιωμα εχεις να τη λες!!! Κρυβοντας τον ουτε ενα συγμωμη δεν θα πει (αν καταλαβει και ποτε τι εκανε). Η συνεχεια του μαλλον θα ειναι σε προτοσελιδο, αφου εχει ηδη ιστορικο. Εγω θα τον επερνα απο το αυτι και θα τον πηγαινα ο ιδιος στο τμημα να πληρωσει. Οποιος με ξερει καλα ειμαι σιγουρος οτι το πιστευει αυτο που λεω. :(

Ρε φίλε να πληρώσει αλλά για πες μου κάτι. Ποια είναι η τιμωρία η πρέπουσα γι αυτό που έκανε;
ΔΕΝ λέω να μην πληρώσει. Ούτε ότι πρέπει να μην τιμωρηθεί. Καμία σχέση! Απλώς ας μου πει κάποιος στην σημερινή Ελλάδα ποια είναι η σωστή η δίκαιη τιμωρία.
Και μετά πες μου κιόλας ποια ΘΑ ήταν κατά τη γνώμη σου η σωστή τιμωρία.
Όσο για το ότι θα τον πήγαινες εσύ το γιο σου στο τμήμα από το αυτί... το δέχομαι! Εφόσον το λες το πιστεύω.

veletzas
25/01/2008, 16:19
Ρε φίλε να πληρώσει αλλά για πες μου κάτι. Ποια είναι η τιμωρία η πρέπουσα γι αυτό που έκανε;
ΔΕΝ λέω να μην πληρώσει. Ούτε ότι πρέπει να μην τιμωρηθεί. Καμία σχέση! Απλώς ας μου πει κάποιος στην σημερινή Ελλάδα ποια είναι η σωστή η δίκαιη τιμωρία.
Και μετά πες μου κιόλας ποια ΘΑ ήταν κατά τη γνώμη σου η σωστή τιμωρία.
Όσο για το ότι θα τον πήγαινες εσύ το γιο σου στο τμήμα από το αυτί... το δέχομαι! Εφόσον το λες το πιστεύω.

φιλε μου το ερωτημα που θετεις για το πια ειναι σωστη κ δικαιη τιμωρια στην σημερινη ελλαδα ειναι ασκοπο

οκ η ελλαδα δεν εχει συστημα σωφρονισμου τα δικαστηρια της ειναι για τον @@@@τσο κτλ κτλ
βασιλευει η διαφθορα κ τα ρεστα αυτο τι σημαινει δηλαδη ???

επισης λιγο πιο πανω αναφερεις οτι παραμυθιαζομαστε μεταξυ μας
κ να δουμε την κοινωνια σαν ολοτητα κ συνολο

εμεις ειμαστε η κοινωνια εμεις ειμαστε το συνολο, εμεις δεν προχωραμε μπροστα οταν βλεπουμε 22 χρονων γαιδουρια σαν "παιδια"

ο πατερας, για εμενα παντα, σε τετοια περιπτωση δεν "δινει" τον σπλαχνο του ο ιδιος στην αστυνομια δεν ειναι αξιος να ειναι πατερας, γιατι διαιωνιζει αυτον τον τροπο συμπεριφορας κ ετσι δεν προχωραει ......

μπορει τωρα αυτο να σου ακουγετε σκληρο κ ακαρδο αλλα για εμενα το αισθημα της δικαιοσυνης μεσ μου
υπερισχυει του συναισθηματος

Draculas-GR
26/01/2008, 11:09
Να του κόψουν το πουλί, και τα χέρια, να κατουριέται επάνω του για την υπόλοιπη ζωή του..
και να τον χώσουν στην πτέρυγα με τους βιαστές μέχρι να πεθάνει..

Τσάμπα μάγκας και ο πατέρας και ο Γιός..

VanDiemen
26/01/2008, 11:41
Ο Αλχημιστής έχει δίκιο, κατά τη γνώμη μου. Πάντα όταν γίνεται κάτι παρόμοιο, θα βρεθούν πολλοί που θα αρχίσουν να βρίζουν χυδαία, να κατηγορούν θεούς και δαίμονες, να πουν το κλασικό "δεν υπάρχει κράτος" και να συνεχίσουν το σταρχιδιστικό στυλ ζωής που τους έχει επιβληθεί από τα μέσα ενημέρωσης. Δε μας νοιάζει για τίποτα, παρά μόνο για τον εαυτούλη μας. Αυτό φταίει! Για όλα φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμάς! Τι κάνει ο καθένας μας, για να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις; Έχει ποτέ, καταγγείλει κάποιος την παράνομη πράξη κάποιου που ενοχλεί, προκαλεί και ξεφτιλίζει την έννομη τάξη, όταν αυτή (η προκλητική συμπεριφορά) δεν επηρέαζε τον ίδιο; Κι όταν η έννομη τάξη παραβιάζεται από εμάς, απόδεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την επιβολή του νόμου ή βρίζουμε κατάφορα τα ιερά και τα όσια του κάθε αστυνομικού; Όταν ο αστυνομικός βλέπει όλα αυτά, όλο την αρνητισμό με τον οποίο τον αντιμετωπίζει η κοινωνία, γιατί αυτός να παραμείνει άμεμπτος και ηθικός; Γιατί υπάρχει η πρακτική του να κρίνονται οι πάντες από τη συμπεριφορά του ενός; "Ένας φέρεται σαν desperado;---> Να αυτονομηθεί η Κρήτη!", "Μας έγραψαν για παραβίαση του ορίου ταχύτητας;"---> Να πεθάνουν οι μπάτσοι!". Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως. Ας φερθούμε στους άλλους, όπως θα θέλαμε να μας φέρονται και μετά, αφού είμαστε εμείς απόλυτα σωστοί, χωρίς κανένα ψεγάδι, τότε να γυρίσουμε να δούμε και πόσο άσχημα συμπεριφέρεται ο άλλος. Παλιά, είχα αναφέρει αυτό που μου είπε ένας δάσκαλος, που δουλεύει στην Ελβετία και πήρα πολλά αρνητικά και ειρωνικά σχόλια. Εκεί, λέει, κάνεις μια (ασήμαντη) παρανομία και σε βλέπουν 3 άτομα; Αμέσως θα γίνουν 3 τηλεφωνήματα στην αστυνομία! Τώρα που θα κατεβώ, για να φύγω, είμαι σίγουρος, πως μέχρι να φτάσω στο σπίτι μου, θα γίνω μάρτυρας σε περισσότερες από 50 παρανομίες!

maron
26/01/2008, 11:43
Καταδίωξη δεν έγινε γιατί το ανακριτικό του Λιμενικό όσον αφορά την τροχαία του (δεν ξέρω πως λέγεται η αντίστοιχη υπηρεσία) είναι ένα nissan micra 1.0 παλιό (χρώμα μπορντό για όσους το έχετε δει)

egw paly............
xoris na pairnw to meros tou MLK!!!!!!
den pistevw oti den egine katadioksi
idika apo ayta pou grafontai apo to limeniko

TROOPER
26/01/2008, 15:03
ΔΕΝ έχει να σε πείσει κανείς για τίποτα! Απολύτως για τίποτα Γιώργη. Μέσα σου... το ξέρεις το γιατί. :) γιατι δεν μπορει.

και για να τελειωνουμε στελιο με την ειρινιστικη αμπελοφιλοσοφια να σου εξηγησω κατι.

μπορει να συμβει οποιαδηποτε στραβη σε οποιονδηποτε και οπουδηποτε.αυτο ειναι στο παιχνιδι.

απο εκει και περα το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζει ο καθε ανθρωπος τη στραβη και αν εχει την τιμιοτητα να αντιμετωπισει τις ευθυνες των πραξεων του.

ολα τα υπολοιπα ειναι να χουμε να λεμε.&-

byron
08/02/2012, 09:16
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=125800&perpage=15&pagenumber=3

Επειδή η άλλη συζήτηση έχει κλείσει, αλλά δεν αντέχω να μην το πω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannisss
κουμπαρε μαλλον εσυ εισαι μαστουρωμενος που θες 26 χρονον παιδι φυλακη ισοβια
και ευτυχως που κατι τετιοι σαν εσενα ειναι μονο αθηνα
και δεν τους εχουμε εδω κατω κολημενος στο μυαλο εισαι

και αυτα περι οχηματος και φονικου οπλου μονο μ@λακες τα λενε
γιατι τοτε σε καθε ατυχημα που θα χες θα ταν σαν εκπυρσοκροτηση οπλου
δηλαδη παρανομη χρηση οπλου
ανοιξε και λιγο το μυαλο σου
και κοψε τις μαλακιες που σε ταιζουν
χαιρεκακος εισαι και γουσταρεις να βριζεις ενα παιδι που θα μπει για 17 χρονια μεσα

καλα εσεις εν ολιγης δεν εχετε περασει με κοκκινο δεν εχετε φυγει απο μπλοκο και δεν εχετε κανει τιποτα παρανομο
και εγω λεω μαλακιες μετα ε????

μηπως ειστε λιγο υποκριτες (λιγο τροπος του λεγειν)

:dizzy: :dizzy:

και να πω και κατι τελευταιο και ας τσαντιστειτε ολοι σας
το αν το παιδι ηταν το τσογλανι με τα φιμε τζαμια και τα λοιπα δεν το ξερει κανεις σας και δεν θα πρεπε να κρινετε αν δεν ξερετε τι εγινε

Σύμφωνα με τον yanniss μας, η τιμωρία του μαλακάρα δολοφόνου, θα έπρεπε να είναι...

30 ωρες κοινωνικη εργασια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε yannisss....ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ???

Cpt. Haddock
08/02/2012, 09:20
καλα εσεις εν ολιγης δεν εχετε περασει με κοκκινο δεν εχετε φυγει απο μπλοκο και δεν εχετε κανει τιποτα παρανομο

Δεν είμαστε όλοι απο Κρήτη (ευτυχώς δλδ και δε βλέπω να πηγαίνουμε με τα φυντάνια που βγαζει η λεβεντογεννα...)

Η αυτογνωσία ειναι προσόν :lol:

makis206
08/02/2012, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(ευτυχώς δλδ και δε βλέπω να πηγαίνουμε με τα φυντάνια που βγαζει η λεβεντογεννα...)

Αυτά τα σχόλιά σου ρε Ηλία, πραγματικά δηλαδή..

Anyway, ας μην κάνω κι εγώ το λάθος..

Cpt. Haddock
08/02/2012, 09:32
Δε φταίω εγω Μακι :wave2:

makis206
08/02/2012, 09:33
Δε φταίω εγω Μακι :wave2:

Για το τσουβάλιασμα ούτε οι υπόλοιποι Κρητικοί Ηλία :winka:

Cpt. Haddock
08/02/2012, 09:36
Nαι, μονο που οι λέξεις "τσουβάλιασμα" και "ισοπέδωση" ειναι οτι καλυτερο για να αποφευγεις την πραγματικότητα.

Τεσπα...

makis206
08/02/2012, 09:38
Nαι, μονο που οι λέξεις "τσουβάλιασμα" και "ισοπέδωση" ειναι οτι καλυτερο για να αποφευγεις την πραγματικότητα.
Τεσπα...

Η πραγματικότητα είναι ότι φυντάνια έχει όλος ο κόσμος, θα πάρεις V-Strom και θα πας αλλού;:lol:

DimChios
08/02/2012, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=125800&perpage=15&pagenumber=3

Επειδή η άλλη συζήτηση έχει κλείσει, αλλά δεν αντέχω να μην το πω...

Ρε yannisss....ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ???

...και ηθελα να μιλησω αλλα δεν την προλαβα ανοιχτη!

:evil: :evil: :evil:

mikes
08/02/2012, 09:46

καταλαβατε τωρα γιατι τον δικαιολογει??? πατριωτακια ειναι!!

φιλε γιαννη 26 χρονων δεν ειναι παιδι αλλα ολοκληρος μαντραχαλος, και εφ'οσον εκανε μαλακια
πρεπει να την πληρωσει!!

και οχι εδω πανω δεν ειμαστε τσαμπα μαγκες!!!

byron
08/02/2012, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για το τσουβάλιασμα ούτε οι υπόλοιποι Κρητικοί Ηλία :winka:

Το τσουβάλιασμα το κάνει ο ίδιος Μάκη,

"και ευτυχως που κατι τετιοι σαν εσενα ειναι μονο αθηνα και δεν τους εχουμε εδω κατω κολημενος στο μυαλο εισαι "

Δηλαδή οι ευτυχώς εκεί κάτω, τι θεωρούν δηλαδή? Οτι έπρεπε να δώσουν τόπο στην οργή, αφού έγινε το κακό?
Δε γαμείς ...αφού τον χτύπησα που τον χτύπησα τι να σταματήσω? Θα τον φροντίσουν αυτοί που ακολουθούν όπως είπε ο yannissss.

Ξεφτίλα ....

makis206
08/02/2012, 10:06
"και ευτυχως που κατι τετιοι σαν εσενα ειναι μονο αθηνα και δεν τους εχουμε εδω κατω κολημενος στο μυαλο εισαι "
Δηλαδή οι ευτυχώς εκεί κάτω, τι θεωρούν δηλαδή? Οτι έπρεπε να δώσουν τόπο στην οργή, αφού έγινε το κακό?
Δε γαμείς ...αφού τον χτύπησα που τον χτύπησα τι να σταματήσω? Θα τον φροντίσουν αυτοί που ακολουθούν όπως είπε ο yannissss.
Ξεφτίλα ....

Θεωρείς ότι συμμερίζομαι ή ότι οι περισσότεροι εδώ συμμερίζονται την άποψη του yannissss;

Ας το τελειώσω εδώ όμως..:beer:

byron
08/02/2012, 10:11
Θεωρείς ότι συμμερίζομαι ή ότι οι περισσότεροι εδώ συμμερίζονται την άποψη του yannissss;

Ας το τελειώσω εδώ όμως..:beer:

Οχι δεν το νομίζω.
Υπήρξαν (ευτυχώς) και κάποια παιδιά απ΄τη Κρήτη που απάντησαν στις παπαριές του λεβεντόπαιδου. :wave2:

makis206
08/02/2012, 10:15
Οχι δεν το νομίζω.
Υπήρξαν (ευτυχώς) και κάποια παιδιά απ΄τη Κρήτη που απάντησαν στις παπαριές του λεβεντόπαιδου. :wave2:

Ρε'συ Βύρωνα, μόνο εγώ είδα ότι ο Ηλίας μίλησε για όλο το νησί;

Μωρέ ξέρεις κάτι; Ειλικρινά τώρα γάμα το. Αλλού πάμε..:beer:

Cpt. Haddock
08/02/2012, 10:17
Maki. στο είπε κι ο Βαρώνος, ο αλλος μιλησε για το νησι, όχι εγω

TROOPER
08/02/2012, 10:19

....

μακη...ξαναδιαβασε το ρε συ.νομιζω οτι παρεξηγεις τον καπ10 στην προκειμενη :winka:

byron
08/02/2012, 10:26

Μωρέ ξέρεις κάτι; Ειλικρινά τώρα γάμα το. Αλλού πάμε..:beer:

Ο Ηλίας δεν μίλησε για όλους τους Κρητικούς και κακώς το διάβασες έτσι. Μίλησε για τα φυντάνια που βγάζει η Κρήτη.
Το ότι η Κρήτη έχει ΠΟΠ στους καραγκιόζ μπερτνέ μάγκες κουμπουροφόρους που έχουν τον πλανήτη στα @@ τους και νόμος είναι αυτό που θεωρούν οι ίδιοι, δεν νομίζω να το αρνείται κανείς Κρητικός.

Απλά, κάποιοι το ονομάζουν λαική παράδοση και κρητική κουλτούρα (μη χέσω)....

DimChios
08/02/2012, 10:28
ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Σ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

:blush:

makis206
08/02/2012, 10:33
Ωραία, ας αφήσουμε τα φυντάνια στην άκρη λοιπόν (που ούτως ή άλλως υπάρχουν παντού).

Αυτό:
Δεν είμαστε όλοι απο Κρήτη (ευτυχώς δλδ και δε βλέπω να πηγαίνουμε....

..πιάνει και τα αφύντανα:lol: ή όχι;

ΥΓ: Πραγματικά παιδιά, έρχομαι σε δύσκολη θέση και δεν θέλω να το συνεχίσω, κακές καρδιές δεν κρατώ για κανέναν, ειλικρινά. Και τον Ηλία τον ξέρω χρόνια εδώ μέσα, δεν θα χαλάσω ούτε θα χαλαστώ για κάτι, αν το έλαβα στραβά ζητώ συγνώμη. Γραπτός λόγος και παρεξηγείται εύκολα, όλοι το ξέρουμε. Ας κλείσει εδώ η παρέμβασή μου, προτιμώ να γράφω χαβαλετζίδικα στο moto.:p

TROOPER
08/02/2012, 10:43
μακη,καπ10 get a room!

makis206
08/02/2012, 10:46
μακη,καπ10 get a room!

Τα ΠΣΚ είμαι κλεισμένος :lol:

Cpt. Haddock
08/02/2012, 10:47
Για να μη μείνει λαθος εντύπωση, ισχύει οτι εγραψε ο Βυρων.

Μακι, δες και το πρωτο μου ποστ σε αυτο το θρεντ, 4 χρονια πριν:

:rolleyes: :rolleyes:

να χαρώ εγώ κατι λεβέντες που βγάζει το νησί... :mad:

Δεν τα βάζω με το νησι, ουτε με τη λεβεντια, αλλα με το τί κατάντησε να βγαζει στη θεση της λεβεντιας. Και αυτο δεν το λέω ουτε με χαρα, ουτε με κακία, ουτε με χαιρεκακια, ουτε με τοπικισμο (ειδικα το τελευταίο δε μου λέει κατι).

Το λέω με θλιψη για την κατάντια μιας παραδοσης. Ενας απο τους καλυτερους μου φίλους (ετσι τον θεωρω δλδ :look: :lol: ) είναι κρητικος και του έχω πει την αποψή μου.

Ασε που καποτε είχα φτάσει πολύ κοντα στο να παντρευτω κρητικια :dizzy:

(τουλαχιστον ήταν απο το Ρεθυμνο :evil: :smokin: )

viper1
08/02/2012, 11:02

θα ειχαν λυθει πολλα προβληματα:D

viper1
08/02/2012, 11:04

Ξεφτίλα ....

η αλλιως ωχαδερφισμος ή καλυτερα σταρχιδισμος....

byron
08/02/2012, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από viper1
η αλλιως ωχαδερφισμος ή καλυτερα σταρχιδισμος....

Δεν νομίζω....

Σταρχιδισμός, ωχαδελφισμός, αδιαφορία πες το όπως θέλεις είναι να παρκάρεις όπου γουστάρεις, να έχεις δυνατά τη μουσική μεσα στη νύχτα, να πετάς σκουπίδια και ότι άλλο ενοχλεί τους γύρω σου.

Το

ασε που λες την μ@λκια την εκανα αλλα αφου ειναι οι μπατσοι εκει θα δωσουν σημα για ασθενοφορο οποτε ειτε σταματησω ειτε οχι δεν θα αλλαξω τιποτα
λεω τωρα εγω

δεν θέλω να το ονομάσω γιατί θα πάω για ban

viper1
08/02/2012, 11:38
Σταρχιδισμός, ωχαδελφισμός, αδιαφορία πες το όπως θέλεις είναι να παρκάρεις όπου γουστάρεις, να έχεις δυνατά τη μουσική μεσα στη νύχτα, να πετάς σκουπίδια και ότι άλλο ενοχλεί τους γύρω σου.

μαζι σου.ειναι τα πρωτα σταδια....το τελικο σταδιο ειναι αυτο που εγινε....γι αυτο αν δεν τα γ@μ..οσο ειναι μικρα εκει καταληγουν

Cpt. Haddock
08/02/2012, 11:45
[...]δεν θέλω να το ονομάσω γιατί θα πάω για ban

Τετοιο ban αξιζει να το φας πιστευω

liakaros
08/02/2012, 11:49
Ωραίο θρεντ...

Έτσι για να μας λύνονται οι απορίες πως μπορεί να σκέφτεται κάποιος που εγκαταλείπει έναν άνθρωπο στον δρόμο...γιατί δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι ο παραπάνω θα σταματήσει αν τύχει και χτυπήσει κανέναν απο εμάς η το παιδί μας η κάποιον δικό μας άνθρωπο τέλος πάντων...

sniper
08/02/2012, 11:53
...

δεν θέλω να το ονομάσω γιατί θα πάω για ban

Εχεις απαλλαγή για το συγκεκριμένο θέμα.

Όσοι πιστεύετε ότι η ανθρώπινοι ζωή δεν έχει αξία ή ότι ένας 26χρονος δολοφόνος δεν πρέπει να πάει ΠΟΛΛΑ χρόνια φυλακή επειδή σκότωσε κάποιον στην προσπάθειά του να διαφύγει από τους μπάτσους, είστε τουλάχιστον μαλάκες ή ίδιοι με τον δράστη.

Αν σας παρεξηγήσαμε, παρακαλώ να μας το πείτε.

mikes
08/02/2012, 11:54
Ωραίο θρεντ...

γιατί δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι ο παραπάνω θα σταματήσει αν τύχει και χτυπήσει κανέναν απο εμάς η το παιδί μας η κάποιον δικό μας άνθρωπο τέλος πάντων... αν δεν το εχει ηδη κανει.....:wave2:

devil's animal
08/02/2012, 11:56

και αυτα περι οχηματος και φονικου οπλου μονο μ@λακες τα λενε
γιατι τοτε σε καθε ατυχημα που θα χες θα ταν σαν εκπυρσοκροτηση οπλου
δηλαδη παρανομη χρηση οπλου
ανοιξε και λιγο το μυαλο σου
και κοψε τις μαλακιες που σε ταιζουν
χαιρεκακος εισαι και γουσταρεις να βριζεις ενα παιδι που θα μπει για 17 χρονια μεσα

μηπως ειστε λιγο υποκριτες (λιγο τροπος του λεγειν)

αυτα μπορειτε να βρισετε ελευθερα τωρα
μην ανυσηχειτε δεν θα απαντησω

να απαντησω και εγω μιας και αναφεροταν σε εμενα το παραπανω...
1ον εγω δεν ειμαι κουμπαρος σου...

2ον δεν σημαινει οτι επειδη ειναι 26 χρονων "παιδι" δεν πρεπει να παει φυλακη... απο 18 χρονων σου δινουν το δικαιωμα να αποφασιζεις για το ποιος θα μπει στην βουλη, να οδηγας, να δουλευεις και τοσα αλλα...ΑΡΑ και την υποχρεωση να εισαι υπολογος για τις μαλακιες σου...
τα "26 χρονων παιδι να μπει φυλακη ισοβια" πες τα σε καμια γιαγια που μασαει...

3ον αν δεν πιστευεις οτι οταν οδηγας μπορει να μετατραπει το οχημα σε φονικο οπλο, εισαι το λιγοτερο αξιολυπητος.:sad:

4ον εχουμε φυγει με κοκκινο, αλλα εχουμε σταματησει στο μπλοκο παρακατω. επισης δεν εχει τυχει να χτυπησω καποιον αλλα αν γινει το ΠΡΩΤΟ που θα κανω ειναι να σταματησω και μετα δεν ξερω ποσες μερες θα κανει η συνειδηση μου να ησυχασει...

5ον και ΚΑΛΥΤΕΡΟ ...το οτι λες μαλακιες ειναι αποδεκτο απο ολους. αν δεν ειναι απο εσενα, να το κοιταξεις...

α,και κατι τελευταιο...
ξεκολληστε με τον τοπικισμο σας εκει κατω. ΔΕΝ ειναι η Κρητη το κεντρο του κοσμου και πιθανοτα να μην γινει ποτε. καλο ειναι να αγαπας και να υποστηριζεις τον τοπο σου αλλα αν γινεται σε υπερβολικο βαθμο και καταντα να δημιουργει "καστες", καλο ειναι να μην στηριζεται απο κανεναν...
:beer: :beer:

POLICE6
08/02/2012, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
...
ξεκολληστε με τον τοπικισμο σας εκει κατω. ΔΕΝ ειναι η Κρητη το κεντρο του κοσμου και πιθανοτα να μην γινει ποτε. καλο ειναι να αγαπας και να υποστηριζεις τον τοπο σου αλλα αν γινεται σε υπερβολικο βαθμο και καταντα να δημιουργει "καστες", καλο ειναι να μην στηριζεται απο κανεναν...
:beer: :beer:

+1300:beer:

DimChios
08/02/2012, 12:03
ντρεπομαστε να του πουμε να πα να κρεμαστει με τετοιες αποψεις μιας και ενα σκουλικι λιγοτερο δε χαθηκε και ο κοσμος, ε?

byron
08/02/2012, 12:06
Τετοιο ban αξιζει να το φας πιστευω

Χεστηκε η φοράδα αν θα γράφω ή δεν θα γράφω.

Απλά με κομπλάρει η σκέψη οτι θα ξαναγίνει όσο υπάρχουν yiannissss γύρω μας.Κανένα συναίσθημα, τίποτα... σαν να πάτησαν μια γάτα στο δρόμο.

sniper
08/02/2012, 12:12
Χεστηκε η φοράδα αν θα γράφω ή δεν θα γράφω.

Απλά με κομπλάρει η σκέψη οτι θα ξαναγίνει όσο υπάρχουν yiannissss γύρω μας.Κανένα συναίσθημα, τίποτα... σαν να πάτησαν μια γάτα στο δρόμο.

Kαλά.. οι μάγκες του πλΕκτρολογίου αφθονούν..

POLICE6
08/02/2012, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ντρεπομαστε να του πουμε να πα να κρεμαστει με τετοιες αποψεις μιας και ενα σκουλικι λιγοτερο δε χαθηκε και ο κοσμος, ε?

εεεεε....,νέος είμαι εδώ.....είπα να μη ξεκινήσω με γ@7W+ίδια.....:blush: :beer:

byron
08/02/2012, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Διαφωνώ. Τέτοιες σκέψεις που καλύπτονται λόγω ανωνυμίας δεν είναι τυχαίες. Υπάρχουν κάπου, μέσα στα σκατά που έχει στο κεφάλι, και γίνονται πραγματικότητα όταν θα δωθεί η ευκαιρία.

nikos_abel
08/02/2012, 12:26

Όσοι πιστεύετε ότι η ανθρώπινοι ζωή δεν έχει αξία ή ότι ένας 26χρονος δολοφόνος δεν πρέπει να πάει ΠΟΛΛΑ χρόνια φυλακή επειδή σκότωσε κάποιον στην προσπάθειά του να διαφύγει από τους μπάτσους, είστε τουλάχιστον μαλάκες ή ίδιοι με τον δράστη.

Αν σας παρεξηγήσαμε, παρακαλώ να μας το πείτε.

Η λύση δεν είναι τα πολλά χρόνια φυλακή ή ο θάνατος. Ούτε ως παραδειγματισμός πιάνει.
Τη λαϊκή (και φυσικά απολύτως δικαιολογημένη) οργή μόνο ικανοποιεί.
Και να τον λυντσάρανε επί τόπου, καλά του κάνανε θα λέγαμε πολλοί από μας.
Αν και το λυντσάρισμα εν βρασμώ ψυχής σαν εκδίκηση το θεωρώ πολύ πιο τίμιο
και δίκαιο από τη χρονοβόρα και ψυχοφθόρα δικαστική παρωδία που παίζεται
σε τέτοιες περιπτώσεις (σόρυ Έρρικα, κάποια στιγμή θα το κουβεντιάσουμε και αυτό).

Οι λύσεις είναι άλλες, αλλά (όπως και αλλού διάβαζα σήμερα) ο "άνθρωπος", αυτό το
ξεχωριστό απαύγασμα της έμπνευσης του Θεού (φύσης κλπ κλπ), δεν είναι ικανός στη
παρούσα φάση της εξέλιξής του να τις κατανοήσει ή τις εφαρμόσει.

Το μόνο ελαφρυντικό που ΘΑ ίσχυε για τον νεαρό, θα ήταν ότι από τη μαστούρα και
το φόβο μ@λ@κίστηκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί ή καλύτερα να εξαφανίσει το
πρόβλημα που του εμφανίστηκε. Μια συνεχόμενη χιονοστιβάδα από λάθος επιλογές.

Αλλά και αυτή τη περίπτωση την ακύρωσε, μη αποδεχόμενος τα λάθη του ακόμη και
όταν ηρέμησε, μίλησε με τους ανθρώπους του, τους δικηγόρους του κλπ κλπ.

Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι καραγκιόζηδες εκεί έξω και με παντελή έλλειψη οίκτου και συνείδησης.

Μερικοί από αυτούς άλλωστε κυβερνάνε (λέμε τώρα) και το τόπο, ναι;

Και οι γατούλες ψυχούλα έχουν αδερφέ....

(όχι σα τα κwλόσκυλα που πετάγονται μπροστά στα σκούτερ :lol: :lol: :lol: )

makis206
08/02/2012, 12:29

Βεβαίως κύριε αφθονούμε, υπάρχει καμμία αντίρρηση; Καμμία διαφωνία; Το ίδιο είναι να είσαι γατούλα και το ίδιο πιτυμπούλ α-μβολιασμένο;:dizzy:

Το ίδιο είναι να πληκτρολογείς "θα σου γ@μήσω τα ράμματα" και το ίδιο είναι το "που'σαι καλέ μου να φέρω τα επίδεσμα";

Α μα πια γίναμ'όλοι ίσοι κι όμοιοι μη τα τουμπάρω όλα εδώ μέσα, εμένα ρε τη μάσκα της φάτσας μου φοράνε οι Αnonymous άμα θέλετε να ξέρετε και ποιος είμαι δηλαδής, άει καλή ώρα..

Να πιάσω τα πλήκτρα στο λόγιό μου να στο κάνω μπουγιουρντί το μαγαζάκι άμα θέλω, μόνο κάνε με..:evil:

..ή μάλλον μη με κάνεις γιατί είμαι απ'τα Χανιά, κοντεύει 14:00 και δεν θέλω να σχολάσω στις 20:00..:rotflmao:

sniper
08/02/2012, 12:32
Διαφωνώ. Τέτοιες σκέψεις που καλύπτονται λόγω ανωνυμίας δεν είναι τυχαίες. Υπάρχουν κάπου, μέσα στα σκατά που έχει στο κεφάλι, και γίνονται πραγματικότητα όταν θα δωθεί η ευκαιρία.

Σωστό.. τεσπά, τέτοια "ζώα" πάντα κυκλοφορούσαν ανάμεσά μας..

fkol k4
08/02/2012, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Η λύση δεν είναι τα πολλά χρόνια φυλακή ή ο θάνατος. Ούτε ως παραδειγματισμός πιάνει.
Τη λαϊκή (και φυσικά απολύτως δικαιολογημένη) οργή μόνο ικανοποιεί
Ε, και το να λείψει αυτός (και όποιος άλλος όμοιός του γίνεται) από τους δρόμους για πολλά χρόνια δεν το λες και τίποτα... κάτι είναι κι αυτό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Το μόνο ελαφρυντικό που ΘΑ ίσχυε για τον νεαρό, θα ήταν ότι από τη μαστούρα και
το φόβο μ@λ@κίστηκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί ή καλύτερα να εξαφανίσει το
πρόβλημα που του εμφανίστηκε. Μια συνεχόμενη χιονοστιβάδα από λάθος επιλογές.

Αλλά και αυτή τη περίπτωση την ακύρωσε, μη αποδεχόμενος τα λάθη του ακόμη και
όταν ηρέμησε, μίλησε με τους ανθρώπους του, τους δικηγόρους του κλπ κλπ.

Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι καραγκιόζηδες εκεί έξω και με παντελή έλλειψη οίκτου και συνείδησης.

Μερικοί από αυτούς άλλωστε κυβερνάνε (λέμε τώρα) και το τόπο, ναι;

Και οι γατούλες ψυχούλα έχουν αδερφέ....

(όχι σα τα κwλόσκυλα που πετάγονται μπροστά στα σκούτερ :lol: :lol: :lol: )
+ πολλά...

ggs
08/02/2012, 13:00
Πάντως , και χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω ουτε στο ελάχιστο τέτοιες συμπεριφορές , το μυαλό του ανθρώπου σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να στροφαρει περίεργα…
Γνωστός μου ,ΑΘΗΝΑΙΟΣ , ΜΕΓΑΛΟ-στέλεχος πολυεθνικής , 50αρης κ.λ.π κ.λ.π.
Χτύπησε με το αυτοκίνητο του άνθρωπο ….
Η αντίδραση του ήταν να… φύγει από το ατύχημα και να πάει να παραδοθεί μετά από λίγη ώρα στο κοντινό Α.Τ…..
Δεν ξέρω λεπτομέρειες του ατυχήματος (τι και πως) …. Αυτό έγινε περίπου πριν δυο χρόνια και η δίκη είναι κάπου τώρα μέσα στον φλεβαρη…

imitrelos
08/02/2012, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
Ο πραγματικός λεβέντης Κρητικός πατέρας, ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.
Διάβασε τον ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗ του ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ.
Ο συγκεκριμένος, άρρωστος και χούφταλο το έκανε γιατι ήξερε ότι θα πέσει στα μαλακά λόγω των προβλημάτων υγείας που έχει.
Θυμίσου την φάλαινα στα κανάλια στα ΖΩΝΙΑΝΑ που έλεγε ότι έχει "ψυχολογικά" και την ενοχλούσε η θέα των ΕΚΑΜ, λες και η μάνα του τραυματία είναι κατώτερος άνθρωπος.

Ακριβώς αυτό μήν μπερδεύουμε τα πράγματα :evil:

Ισόβια ο πατέρας.......και σφαίρα ο γιός ανάμεσα στα μάτια το τσογλάνι

@yannisss

Παλίκαρε άν έχεις τέτοιες απόψεις και είσαι συντοπίτης ......τι να σου πώ δές μόνο τήν κατάντια τόν λόγον σου , πραγματικά ρε λυπάμε μας ξεφτιλίζεις εμάς και όλους σε αυτή τήν χώρα με τίς απόψεις σου
( θα σου έλεγα και άλλα .....πιο χοντρά αλλά ούτε αυτά δέν αξίζεις )

Ναι το ξέρω είναι υπερβολικό αυτο που γράφω για σφαίρα αλλά ο τύπος σκώτωσε και πρακτικά όχι εξάμελείας έτρεχε να φύγει απο τόν έλεγχο ...σκοτωσε και έφυγε......δηλαδή το τσογλάνι άμα πάει 5-6 χρόνια μέσα θα αλλάξει νοοτροπία μπααααααα

cityfly
08/02/2012, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Πάντως , και χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω ουτε στο ελάχιστο τέτοιες συμπεριφορές , το μυαλό του ανθρώπου σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να στροφαρει περίεργα…
Γνωστός μου ,ΑΘΗΝΑΙΟΣ , ΜΕΓΑΛΟ-στέλεχος πολυεθνικής , 50αρης κ.λ.π κ.λ.π.
Χτύπησε με το αυτοκίνητο του άνθρωπο ….
Η αντίδραση του ήταν να… φύγει από το ατύχημα και να πάει να παραδοθεί μετά από λίγη ώρα στο κοντινό Α.Τ…..
Δεν ξέρω λεπτομέρειες του ατυχήματος (τι και πως) …. Αυτό έγινε περίπου πριν δυο χρόνια και η δίκη είναι κάπου τώρα μέσα στον φλεβαρη…

αυτό όμως που περιγράφεις δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος πάνω στο σοκ/τρόμο/άγχος/οτιδήποτε της στιγμής αντέδρασε λάθος αλλά λίγο αργότερα πήγε και ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων του

αντιθέτως ο άλλος όταν ηρέμησε η ένταση/οτιδήποτε της στιγμής έψαξε να βρει τρόπους να αποφύγει τις ευθύνες

daz
08/02/2012, 16:22
Κατάντια!

Και δεν ξέρω τι είναι το χειρότερο! Να συμβαίνουν όσα συνέβησαν ή ότι υπάρχουν άνθρωποι που δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές? Να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο ή που υπάρχει ένας άλλος ο οποίος βρίσκει ελαφρυντικά στην πράξη τους και να εναντιώνεται με πάθος σε όσους την κατακρίνουν.

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιον λυπάμαι περισσότερο ούτε ποιος με τρομάζει πιο πολύ.
Και φρίττω στη ιδέα πως μπορεί να υπάρχει μέρος της κοινωνίας μας με ανάλογες απόψεις.

viper1
08/02/2012, 17:37
και στην τελικη το θρεντ ειναι'' Γιατί οι κάφροι θέλουν κρέμασμα!''χωρις ερωτηματικο.οσοι δεν συμφωνητε να ανοιξετε δικο σας:smokin:

viper1
08/02/2012, 17:42
και κατι επικαιρο:

ΑΘΗΝΑ. ΓΟΥΔI:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΖΑΡΕΙΦΟΠΟΥΛΟΥ,
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

246960

MG-KTiNoS
08/02/2012, 18:32
Εγώ ελπίζω εκεί που θα πάει να πέσει πάνω σ έναν αράπη 2 μέτρα, 10 χρόνια αγαμ.., με μια λούτσα να και να του κάνει ρεκτιφιέ όβερ σάιζ.

:o

yannisss
09/02/2012, 07:37
λοιπον ευχαριστω για το βρισιμο και για το κολημα σας
εγω αυτο που ειπα απο την αρχη ειναι οτι εφαγε πολλα χρονια
οπως ειπατε πιο πανω μερικοι εχετε περασει με κοκκινο αν πατουσατε καποιον τι θα γινοτανε?
2ο τα νεα σχεδον ποτε δεν ειναι οπως τα ακουτε
εσεις διαβασατε 2 πραγματα απο δημοσιογραους και το δεσατε κομπο οτι ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα
3ο αφου δεσατε κομπο οτι ετσι εχουν τα πραγματα οταν προσπαθω να σας πω οτι ισως να μην ειναι οπως τα διαβασατε τα πραγματα και οτι ειναι αδικο για ενα παιδι 22 τοτε χρονων τωρα ειναι 26 να περασει την ζωη του στην φυλακη δεχομε επιθεση απο ολο το φορουμ
4οκανετε υποθεσεις του στυλ ισως να εκρυβε κατι και απαντω εν ολιγης και να εκρυβε τιποτα δεν αλλαζει κατι και δεχομε επιθεση κατευθειαν οτι ειμαι μαστουρωμενος
5ο σας λεω οτι εφαγε πολλα χρονια και εσεις τον θελετε ισοβια η οπως λετε λιντσαρισμενο

κατα την αποψη μου τα λετε επειδη το θυμα οδηγουσε μοτοσυκλετα
αλλιως δεν νομιζω να το ειχατε παρει τοσο ζεστα
λετε οτι το οχημα ειναι ενα εν δυναμη οπλο και τα μαχαιροπηρουνα ειναι τι σημαινει αυτο???

οσο για την ποινη
αυτο που ειπα και δεν σας ενοιαξε καθολου ηταν οτι αλλοι πανε με οπλα και σκοτωνουν εν γνωση τους και τρωνε μικροτερες ποινες
αλλα ετσι ειναι τα φορουμ μπες σε φορουμ με αμαξια να τους πεις οτι ειναι καλυτερες οι μοτο

και ban να με κανετε χεστηκ@ αφου εχει γεμισει spam και κολημενους το φορουμ

και ουτε τα εκανα εγω ολα αυτα για να μου την λετε ετσι

vaska
09/02/2012, 08:01
οπως ειπατε πιο πανω μερικοι εχετε περασει με κοκκινο αν πατουσατε καποιον τι θα γινοτανε?
εσεις διαβασατε 2 πραγματα απο δημοσιογραους και το δεσατε κομπο οτι ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα
3ο αφου δεσατε κομπο οτι ετσι εχουν τα πραγματα οταν προσπαθω να σας πω οτι ισως να μην ειναι οπως τα διαβασατε τα πραγματα και οτι ειναι αδικο για ενα παιδι 22 τοτε χρονων τωρα ειναι 26 να περασει την ζωη του στην φυλακη δεχομε επιθεση απο ολο το φορουμ
4οκανετε υποθεσεις του στυλ ισως να εκρυβε κατι και απαντω εν ολιγης και να εκρυβε τιποτα δεν αλλαζει κατι και δεχομε επιθεση κατευθειαν οτι ειμαι μαστουρωμενος
5ο σας λεω οτι εφαγε πολλα χρονια και εσεις τον θελετε ισοβια η οπως λετε λιντσαρισμενο

λετε οτι το οχημα ειναι ενα εν δυναμη οπλο και τα μαχαιροπηρουνα ειναι τι σημαινει αυτο???

οσο για την ποινη
αυτο που ειπα και δεν σας ενοιαξε καθολου ηταν οτι αλλοι πανε με οπλα και σκοτωνουν εν γνωση τους και τρωνε μικροτερες ποινες
αλλα ετσι ειναι τα φορουμ μπες σε φορουμ με αμαξια να τους πεις οτι ειναι καλυτερες οι μοτο

Μέχρι τώρα δεν έλαβα μέρος στη κουβέντα επειδή ίσως το θεωρούσα ανούσιο μιας και συμφωνώ απόλυτα με την ποινή που του επιβλήθηκε αλλά ρε φίλε ξαναδές λίγο τα γεγονότα, ξεκόλα από "αμάξια" και "μοτό" και κοίτα μόνο την απώλεια μιας ζωής από έναν κωλοπαιδαρά που δεν έχει τ' Αρχίδια ούτε καν να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος από μας πάει γυρεύοντας και τελικά τρώει το κεφάλι του αλλά εδώ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Αν δεν μπορείς απλά να δεις τη διαφορά "το κυνηγάω και την τρώω" από το "κάποιος καυλογκαζάκιας με τανκ με στέλνει επειδή έτσι του άρεσε" λυπάμαι.

Ο Daz τα είπε όλα.............

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Κατάντια!

Και δεν ξέρω τι είναι το χειρότερο! Να συμβαίνουν όσα συνέβησαν ή ότι υπάρχουν άνθρωποι που δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές? Να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο ή που υπάρχει ένας άλλος ο οποίος βρίσκει ελαφρυντικά στην πράξη τους και να εναντιώνεται με πάθος σε όσους την κατακρίνουν.

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιον λυπάμαι περισσότερο ούτε ποιος με τρομάζει πιο πολύ.
Και φρίττω στη ιδέα πως μπορεί να υπάρχει μέρος της κοινωνίας μας με ανάλογες απόψεις.

Ξαναδιάβασε όλα τα ποστ επικεντρώσου σε αυτό του daz και αν ακόμα και τότε επιμένεις να λες τα ίδια..........

απλά ΛΥΠΑΜΑΙ!!

fkol k4
09/02/2012, 08:03
Μην το συζητάς, στη διάθεσή σου.

Κι εμείς σου λέμε ότι έφαγε λιγότερα από όσα θα έπρεπε

1. Θα σταματάγαμε και θα φωνάζαμε ασθενοφόρο.
2. Αν μέσα στον πανικό μας δεν σταματάγαμε, θα παραδινόμασταν αργότερα. Οι ίδιοι, δεν θα βάζαμε άλλον να την πληρώσει.
3. Θα ζητάγαμε και καμιά συγγνώμη από την οικογένεια του κακομοίρη που θα είχε την ατυχία να μας συναντήσει.

Πες τη δική σου εκδοχή για το τι έγινε. Εμείς κρίνουμε με βάση τα δημοσιεύματα, τις καταθέσεις των μπάτσων και την απόφαση του δικαστηρίου. Ε, δεν το λες «απλά το είπε κάποιος», για να το λένε όλοι...

Πολύ σωστά δέχεσαι επίθεση γιατί λες μαλακίες. Άδικο είναι να υπάρχουν τέτοιοι γύρω μας που να νομίζουν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και προνόμια και όχι υποχρεώσεις κι ευθύνες.

Τις παπαριές του τύπου «παράνομο ίσως αλλά όχι κακό» εσύ δεν τις είπες; Αμα θες να την πίνεις κάτσε στο σπίτι και πιες την ή πάρε ταξί. Δεν είναι ανάγκη να τρέμει ο κόσμος να κυκλοφορήσει μπας και τον κόψει κάνας ηλίθιος που δε βλέπει μπροστά του από τη μαστούρα.

Δεν τον θέλω λυντσαρισμένο, θέλω να λείψει από τους δρόμους για καιρό μπας και τη γλιτώσει κανένας άνθρωπος

Κατά την άποψή μου είσαι απλά τόσο ηλίθιος ώστε να κάνεις κι εσύ τα ίδια αλλιώς δεν θα το είχες πάρει τόσο ζεστά.

Ότι προσέχουμε όταν τα μεταχειριζόμαστε και ειδικά όταν υπάρχουν και άλλοι γύρω μας, σκέψη θέλει; Το ίδιο ισχύει και για τα μαχαιροπήρουνα.

οσο για την ποινη
Και οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών δεν πάνε μέσα ποτέ ρε μεγάλε τι σημαίνει αυτό;
Ας μεγαλώσει η ποινή και για αυτούς που σκοτώνουν με όπλα, στ' αρχίδια μας. Εμείς ούτε κόβουμε κόσμο στο δρόμο, ούτε με όπλα σκοτώνουμε.

Ε, μη γράφεις τότε. Τράβα πιες τη με τους κολλητούς και άσε μας εμάς. Τι ζόρι τραβάς και νομίζεις ότι υπάρχει άνθρωπος στα καλά του να μη σε βρίσει με αυτά που γράφεις;

yannisss
09/02/2012, 08:20
λοιπον διαβαστε το ποστ του nikos_abel πριν να καταλαβετε τι εννοω
αυτος τα γραψε καλυτερα

{Τις παπαριές του τύπου «παράνομο ίσως αλλά όχι κακό» εσύ δεν τις είπες; Αμα θες να την πίνεις κάτσε στο σπίτι και πιες την ή πάρε ταξί. Δεν είναι ανάγκη να τρέμει ο κόσμος να κυκλοφορήσει μπας και τον κόψει κάνας ηλίθιος που δε βλέπει μπροστά του από τη μαστούρα.}

οταν ειπα να εκρυβε κατι δεν ενοουσα να ειναι μαστουρωμενος ενοουσα να εχει κατι στο οχημα που θα τον πηγαινανε μεσα σε τυχον ελεγχο

και οταν βλεπετε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σημαινει η οτι δεν το λεω σοβαρα η οτι οποιος το παιρνει σοβαρα ειναι απλως ηλιθιος

yannisss
09/02/2012, 08:33
και επειδη εχω βαρεθει ουτε οτι καλα εκανε λεω ουτε οτι δεν πρεπει να παει φυλακη
εγω ειπα οτι εφαγε πολλα χρονια
και ειπα για πιο λογο ισως να τα εκανε
τωρα απο κει και περα πως το γυρισατε και με βριζετε ηθελα να ηξερα
παντως οταν με βριζετε μην περιμενετε ευχαριστω οκ?

fkol k4
09/02/2012, 08:34
οταν ειπα να εκρυβε κατι δεν ενοουσα να ειναι μαστουρωμενος ενοουσα να εχει κατι στο οχημα που θα τον πηγαινανε μεσα σε τυχον ελεγχο
Και τι είναι αυτό το «παράνομο αλλά όχι κακό» που θα τον πήγαιναν μέσα κι έφυγε;
- Αν ήταν όπλο, δεν θα ήταν «παράνομο αλλά και κακό»; Αν ήτυαν καραμπίνα για κυνήγι, δεν θα τον πήγαιναν μέσα, αλά θα έτρωγε ένα πρόστιμο.
- Αν ήταν λαθραία τσιγάρα πχ, ρε φίλε άξιζε γι αυτά να πεθάνει τελικά ένας άνθρωπος;

Λες είναι κρίμα, νέο παιδί κτλ και το λες επειδή καταλαβαίνεις πως ο εν λόγω μαλάκας θα χάσει ένα μέρος της ζωής του που δεν θα το ξαναπάρει ποτέ πίσω. Σωστό είναι αυτό, αλλά:
- Ο άλλος έχασε όλη τη ζωή του. Δεν θα κάνει τίποτα ποτέ ξανά, η οικογένειά του δεν θα τον δει ποτέ ξανά, οι φίλοι του δεν θα τον δουν ποτέ ξανά.
Ποτέ, το καταλαβαίνεις αυτό; Καταλαβαίνεις την έννοια του ποτέ ή όχι;
Σκέψου να σου έλεγε κάποιος ότι δεν θα μπορέσεις να κάνεις ποτέ ξανά κάτι που έχεις συνηθίσει και σου αρέσει.
Το χωράει αυτό ο νους σου; Το συγκρίνεις με 10 (και αν) χρόνια που θα πάει μέσα ο άλλος;

και οταν βλεπετε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σημαινει η οτι δεν το λεω σοβαρα η οτι οποιος το παιρνει σοβαρα ειναι απλως ηλιθιος
Δεν είναι θέμα για πλάκες. Η ενότητα για τα ανέκδοτα είναι σε άλλο σημείο του φόρουμ.