Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 117

Θέμα: Γιατί οι κάφροι θέλουν κρέμασμα!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Angry Γιατί οι κάφροι θέλουν κρέμασμα!

"Αδίστακτος με 4Χ4 σκότωσε το παλικάρι κάνοντας ράλι!

Ο νεαρός οδηγός ενός αγροτικού οχήματος φέρεται να ευθύνεται σύμφωνα με την έρευνα της Τροχαίας Ηρακλείου για τον θανάσιμο τραυματισμό και την εγκατάλειψη ενός 28χρονου διανομέα φαγητού χθες τη νύχτα στην περιοχή του Κατσαμπά.

Για την ακρίβεια ο τρόπος που οδηγούσε και η άρνησή του να σταματήσει στο σήμα που του έκαναν για έλεγχο οι τροχονόμοι του Λιμενικού Σώματος που τον είδαν λίγα λεπτά πριν συμβεί το μοιραίο, είχαν ως αποτέλεσμα να οδηγήσει στο θάνατο τον άτυχο νεαρό Νικόλαο Πετράκη του Αντωνίου από την Αλικαρνασσό που εκείνη την ώρα εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΛΗ, οι λιμενικοί που είχαν υπηρεσία προχθές το βράδυ στην παραλιακή λεωφόρο είδαν ένα αγροτικό όχημα με ρεθυμνιώτικες πινακίδες να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα επί της παραλιακής λεωφόρου. Όταν πλησίασαν το 4Χ4 οι λιμενικοί, λίγο μετά την κεντρική είσοδο του λιμανιού, ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει δεξιά για να τον ελέγξουν. Εκείνος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κατέβασε λίγο το φιμέ τζάμι του και τους είπε «εάν θες να μου κάνεις έλεγχο, κλούθα μου». Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκε. Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο το αυτοκίνητο της Υπηρεσίας ακολούθησε το αγροτικό όχημα στην περιοχή που έχει αρμοδιότητα για να σταματήσουν το νεαρό που καθόταν στο τιμόνι. Ο τομεάρχης του Λιμεναρχείου Ηρακλείου και υπεύθυνος για θέματα Τροχαίας Σάββας Αγγελάρης μας είπε: «Το αυτοκίνητό μας πλησίασε το αγροτικό όχημα στην είσοδο περίπου του λιμένα. Ο οδηγός έφυγε και οι λιμενικοί τηλεφώνησαν στο «100» για να κλείσουν το δρόμο. Δεν υπήρξε καταδίωξη, γιατί ο νεαρός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, κάτι που δεν μπορούσαν οι λιμενικοί να κάνουν, λόγω του μικρότερου σε κυβισμού αυτοκινήτου της υπηρεσίας μας, όμως το ακολουθήσαμε».

Ο νεαρός οδηγός, όπως τον περιγράφουν οι λιμενικοί, με τη σειρά του έστριψε επί της λεωφόρου Καζαντζίδη και με ήδη αυξημένη ταχύτητα παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη κι έπεσε πάνω στον 28χρονο από την Αλικαρνασσό που κινούνταν κανονικά με τη μηχανή της επιχείρησης στην οποία εργάζεται στο ρεύμα για το Ηράκλειο. Ο ασυνείδητος οδηγός του αγροτικού οχήματος δεν σταμάτησε όταν είδε ότι με το αυτοκίνητό του χτύπησε έναν οδηγό μηχανής. Ο άτυχος 28χρονος, ο οποίος φορούσε κράνος ζούσε όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες μετά, ενδεχομένως από εσωτερική αιμορραγία. Σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο πέθανε ενώ βρισκόταν στον αξονικό τομογράφο του ΠΑΓΝΗ.

Το αυτοκίνητο όπως προέκυψε ανήκει σε έναν κάτοικο Ανωγείων, ο οποίος παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής χθες το πρωί, λίγη ώρα μετά το σήμα αναζήτησης της Τροχαίας Ηρακλείου προς τον Α.Σ Ανωγείων. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς των Ανωγείων ότι οδηγούσε εκείνος το βράδυ της Κυριακής το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όμως δεν είχε εμπλακεί σε κάποιο τροχαίο. Ρωτήθηκε που είναι το 4Χ4 που αναζητούσαν οι αστυνομικοί και τότε απάντησε πως χθες το πρωί το πήρε ο γιος του.

Ο 60χρονος Ανωγειανός οδηγήθηκε χθες στην Τροχαία όπου είπε πως εκείνος ήταν ο οδηγός του αγροτικού οχήματος που παρέσυρε και τραυμάτισε τον νεαρό Ηρακλειώτη.

Αξιωματικοί της Τροχαίας είναι πεπεισμένοι πως δεν οδηγούσε ο 60χρονος το αυτοκίνητο το βράδυ της Κυριακής για δύο λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι οι λιμενικοί στις καταθέσεις τους αναφέρονται σε έναν νεαρό άνδρα ηλικίας 25 ετών. Ακόμη, ο 60χρονος λόγω της κατάστασης της υγείας του, όπως έλεγαν αστυνομικοί, είναι δύσκολο για εκείνον να οδηγήσει τόσο επικίνδυνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος έχει ένα παιδί μονάχα ,ένα αγόρι ηλικίας 22 ετών το οποίο αναζητήθηκε σε μάντρες της οικογένειας στον Τσούτσουρο και στα Καστελιανά αλλά δεν βρέθηκε.

Για το αυτοκίνητο ο ηλικιωμένος από τα Ανώγεια είπε ότι δε γνωρίζει που βρίσκεται όταν οδηγήθηκε στην Τροχαία και μέχρι χθες το απόγευμα το όχημα δεν είχε μεταφερθεί στο Ηράκλειο. Ο 60χρονος εάν τελικώς αποδειχτεί ότι δεν οδηγούσε εκείνος το «φονικό» αγροτικό όχημα είναι πιθανόν να κατηγορηθεί για ψευδορκία. "

Το έμαθα σήμερα όταν είχα πάει στην αντιπροσωπεία της BMW για καφέ.
    Η κατάσταση στη Κρήτη έχει πραγματικά ξεφύγει. Το π@@στη που οδηγούσε πρέπει να του κόψουν & τα δυο πόδια & να μπει μέσα ισόβια.
    Αν & λένε ότι θα τη βγάλει σχετικά ελαφρια, με 10 χρόνια μέσα & εξαγορά της υπόλοιπης ποινής.
    Γαμώ την Ελλάδα μας πλέον........................

Ρε έχουν ξεφύγει τα πράγματα μου φαίνεται...πλήρης ισοπέδωση των πάντων στην Ελλάδα.

σιγά μη πάει φυλακή το τσογλάνι...

και ο πατέρας του που τον καλύπτει ασυνείδητος είναι κι αυτός...

κατά μάνα κατά κύρη λοιπόν.

Tρελαίνομαι με τον τσογλανο... Εκανε μαγκιές στους μπάτσους, σκότωσε το παλληκάρι και δεν έχει το θάρρος να πάει να το παραδεχτεί... Ο Μάγκας! Τι να πεις ρε π@@στη μου? Τον καλύπτει κι ο πατέρας του, τον κρύβουν προφανώς και στο χωριό... κι από ότι λες, μπορεί να την βγάλει και σχετικά φτηνά... κρίμα το παλληκάρι ...

Και αυτός ο κιοτής,ο άνανδρος θέλει να λέγεται και Κρητικός;Παιδιά,σαν να μαζεύτηκαν πολλοί τελευταία που σας χαλάν το όνομα,μαζέψτε τους... Κρίμα για το παλλικάρι που πήγε για να βγάλει το μεροκάματό του και χάθηκε έτσι άδικα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Και αυτός ο κιοτής,ο άνανδρος θέλει να λέγεται και Κρητικός;Παιδιά,σαν να μαζεύτηκαν πολλοί τελευταία που σας χαλάν το όνομα,μαζέψτε τους... Κρίμα για το παλλικάρι που πήγε για να βγάλει το μεροκάματό του και χάθηκε έτσι άδικα...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Η κατάσταση, όπως ανέφερα & αρχικά έχει ξεφύγει. Ακολουθεί βέβαια κατά πόδας την υπόλοιπη Ελλάδα. Η λαμογιές, η παρανομία, η αποφυγή των ποινών, η συμπεριφορά σε κάθε πολίτη με άλλα μέτρα & άλλα σταθμά, έφτασαν & στη Κρήτη & όπως πάντα σε ΥΠΕΡμεγαλύτερο βαθμό.
    Πλέον ο "σοβαρός" κόσμος δεν ασχολείται & απλά ελπίζει να μην έχει τραβήγματα με όλους αυτούς.
    Έχω τύχει ο ίδιος μάρτυρας γεγονότος που πήγα να ζητήσω τα ρέστα από τύπο που πήγε να με φάει & μου έδειξε όπλο.
    Πείτε μου πια ένα λόγο να ζεις σ'αυτό εδώ το μπουρδέλο που ονομάζεται Ελλάδα, πέρα από τις φυσικές του ομορφιές........
    Ελάχιστοι είναι πια οι άνθρωποι.

Ρε παιδια εχουμε ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

"old Charlie stole the handle and
    the train won`t stop going
    no way to slow down''

JETHRO TULL locomotive breath

ποιος πηρε το φρενο ρε παιδιααααα?????
    gas......N

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    κριμα για τον ανθρωπο.....

δυστυχως εδω η δικαιοσυνη ειναι δυο σφαιρες στα γονατα,και παραλυσια για ολη του την ζωη για να θυμαται τον πονο που εσπειρε και τον ανθρωπο που εστειλε στην αλλη ζωη...

εδω δικαιοσυνη δεν υπαρχει...

εκανε οτι εκανε συνειδητα.τι ελαφρυντικο να δωσει ο δικηγορος του...?περναει με κοκκινο δεν ξερει οτι θα σκοτωσει πεζο ή μοτοσυκλετιστη ή διερχομενο οχημα ...

μια εγκυο μητερα δεν ειχε το δικαιωμα να περνα τον δρομο εκεινη την στιγμη?δυο παιδακια???

δικαιοσυνη και παπαριες...

στην ζουγκλα ισχυει ο νομος του ισχυρου..ή τον σεβεσαι ή περιμενεις τις συνεπειες..αυτος ας περιμενει τις συνεπειες...δεν σεβαστηκε τιποτα...και σιγουρα δεν ειναι ο ισχυρος της ζουγκλας..αν ηταν δεν θα τα εκανε αυτα που εκανε...

ο σεβασμος κερδιζεται δεν επιβαλλεται!

κριμα στον ανθρωπο...θα μπορουσε να ηταν ενας απο εμας στην θεση του...

ακου μαγκια..ακολουθα με ...στο λιμενικο...

κοινως σας γραφω και παιζω μαζι σας...

γραφω ολη την κοινωνια....κανονικα...

ποιος ο αγραματος ...ο γιδοβοσκος το τσογλανι που αναθεμα αν ειχε διπλωμα...

το γιδι που δεν ξερει γραμματα πηρε το διπλωμα...

τα πηρα ..κριμα για το παιδι..εκει εχω ζησει και τους ξερω τους τσαμπα μαγκες..βρωμανε τα γιδια απο 5 μετρα απο τη απλησια και το παιζουν μαγκες...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Το έμαθα κι εγώ το μεσημέρι από έναν φίλο Ηρακλειώτη που βρέθηκε στα Χανιά σήμερα..

Τι να πεις.. το μόνο σίγουρο είναι ότι το καθικάκι θα βρεθεί

Κουράγιο στην οικογένεια του παλικαριού που έφυγε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    βούρκωσε η ψυχή μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Κριμα το παιδι!!!! Οταν τα ισοβια ειναι 25 χρονια στη χειροτερη, τι ψαχνεις;;;;; Που πατερας ομως να τον κρεμμασει ο ιδιος!!!!

Μανιβελάτο μέλος
    Πολύ στενοχωρήθηκα..τα βλέπω κάθε μέρα τα παλικάρια με τα ντελίβερυ βρέξει χιονίσει και τα θαυμάζω για το κουράγιο τους..τι να πω..πάλι τα ίδια να λέμε? δεν ξέρω ποια είναι η λύση..κάπως έτσι έχασα και εγώ έναν φίλο, στην παραλιακή πέρισυ. Αυτός βέβαια έτρεχε με το ss αλλά το θέμα είναι οτι και σε αυτήν την περίπτωση το αγροτικό πέτάχτηκε από το πουθενά στην διασταύρωση και τον μάζεψε.. πραγματικά δεν αντέχω άλλο.. όσοι δεν είστε από εδώ ίσως δεν μπορείτε να καταλάβετε αλλά πλέον δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση.. και για να πάω να ζητήσω τα ρέστα θα πρέπει να πέσω και εγώ στο επίπεδο να κυκλοφορώ με το όπλο από το σκοπευτήριο γιατί αλλιώς μάλλον πάω.. απότε πλέον ειδικά σε περιοχές η μέρες που έχουμε κάθοδο των πετσμεν έχω τα μάτια μου 14..και μόλις δω κανέναν στον καθρέπτη, κάνω στην άκρη και τον αφήνω χωρίς δεύτερη σκέψη..στα δε φανάρια? έχω πράσινο? κόβω κοιτάω περνάω.. δεν ξέρεις ποτέ τι ζώο σε περιμένει απέναντι.. έλεος πλέον.. πραγματικά.. βράζω.. δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε? πορεία? να τα σπάσουμε στην τροχαία μπας και κάνουν κάτι? κανένας δεν έχει πλέον τα @@ να τους μαζέψει? έλεος. και αυτός ο 60 χρονος θα έπρεπε να ντρέπεται για τον γιο του που θέλουν να λέγονται και κρητικοί οι τρισάθλιοι. αν ήταν αληθινός κρητικός θα τον είχε κρεμάσει ο ίδιος. Ψευτόμαγκες του κερατά. Γαμώ τα συμφέροντα, γαμώ τους κωλοβουλευτές που πάλι θα φροντίσουν να πέσει στα μαλακά και αυτό το τσογλάνι.. άντε να σηκωθώ να φύγω από εδώ πέρα γιατί από ότι φαίνεται τους κρητικούς δεν τους σηκώνει άλλο ο τόπος τους, πίσω θα μείνουν μόνο τα τσογλάνια. Ακου εκεί κλούθα..ο τσόγλανος.. μάγκας.. υφαίστιο έχω γίνει.. που ντον να του φυτέψω δυο να τελειώνουμε.. σπαταλάει το οξυγόνο το ζώο. :a017: :a37: έμπαινα στο φόρουμ για να γράψω για τις δύο όμορφες βόλτες που είχα σήμερα, μία με την κοπέλα μου και θέα την θάλασσα και μία με το παλιό αλλά μου κόπηκε η όρεξη.. άλλη φορά.. όπως είπε και ο ζεύκας βούρκωσε και μένα η ψυχή μου..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Τσαμπα μαγκες,πα-τερας και γ-ιος.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

να χαρώ εγώ κατι λεβέντες που βγάζει το νησί...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Γιατί οι κάφροι θέλουν κρέμασμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    . Σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο πέθανε ενώ βρισκόταν στον αξονικό τομογράφο του ΠΑΓΝΗ.
    diladi prin-otan ton eksetazan..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί οι γυναίκες δεν δουλεύουν σε συνεργεία
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2005, 13:37
  2. Γιατί οι Αφρικάνες μπορούν και τρέχουν γρήγορα;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2005, 14:59