View Full Version : Παραλίγο να την πατήσω..
Operater
30/01/2008, 14:12
Εχοντας χτες ενα πρόβλημα με τον Πήγασο, θεώρησα καλό να πάω σήμερα να δω τι έχει.
Το πρόβλημα ήταν ότι τα ηλεκτρικά του Πήγασου δείχναν νεκρά αλλά τελικά δεν ήταν!
Αλλά το ανακάλυψα λίγο αργά!
Εκει λοιπόν που οδηγούσα με χαμηλή ταχύτητα στο δρόμο για το συνεργείο, νεκρώνει το μηχανάκι και φρενάρει βίαια το μηχανάκι, και βέβαια, έχασα την ισορροπία μου, και τη μηχανή ίσα ίσα που τη πρόλαβα να πέσει όσο το δυνατον μαλακά κάτω. Πάνω σαυτή τη προσπάθεια όμως ακούω φρεναρίσματα σκόνες κτλ κτλ
Πηγαν να μου την "πέσουν" δυο νταλίκες και με είδαν τελευταία στιγμή γιατί όλα έγιναν ακαριαία.
Μετά μιλησα βέβαια με powerphot και με κατατόπισε τι πρόβλημα υπήρχε.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και χτες με τα ηλεκτρικά, αλλά δεν τον πήρα πολύ σοβαρα γιατί δούλεψε όλη μέρα κανονικά η μηχανή.
Το προκείμενο όμως είναι και το εξής.
Έβαλα θεματάκι χτες στα "Τεχνικά" με το πρόβλημα. Δεν είμαι από τους πιο περιγραφικούς τύπους, που θα δώσουν στον άλλον αμέσως να καταλάβει τι θέλω, αλλά το πάλεψα όσο καλύτερα μπορούσα. Αφού όμως έπεσε ο χαβαλές του αιώνα, αφού η ειρωνία ήταν το τόπικ, χλευασμός θα το χαρακτήριζα, αφού κάναμε επίκληση στο μπλακ χιούμοτ, το θρεντάκι τσεκουρεύτηκε με δικαιολογία "Και βαριέμαι τώρα να πατήσω τις Επιλογές Διαχείρησης"...
Είναι τρόπος αυτός? Ή τουλάχιστον έχει καθυποδεικτεί ένας τρόπος συγκεκριμένης γραφής?
Ενας, ρε παιδιά, ένας να ήξερε το πρόβλημα μου, θα τα είχα γλιτώσει όλα αυτά και βέβαια, αν υπήρχε το θρεντ αυτό. Ένας!
Δηλαδή να έρθει ένας να μου πει "Πως δουλεύει αυτή η φωτογραφική?" να του πω και Άει σιχτίρ κιόλας. Δηλαδή πρέπει να τελειώσω μηχανολογικό, να ξέρω τέλεια απο μηχανές, να γνωρίζω τέλεια τη μηχανή μου, να τη δέσω και να τη λύσω 3-4 φορές, μετά να γραφτώ στο φόρουμ και μετά να κάνω ερώτηση?
Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο καθένας από εδώ μέσα, ξέρει από +1 έως +άπειρο απότι γνωρίζω εγώ!
Αλλά πρέπει να αντιμετωπίζομαι με αυτό το τρόπο?
Τουλάχιστον να το βάζατε στα Γενικά, στα Ανέκδοτα κάπου να υπάρχει, να κάναμε και χαβαλέ όλοι μαζί, παρά να μην υπάρχει καθόλου, γιατί ίσως σήμερα να μην υπήρχα καθόλου και να ειχαν πέσει πάνω μου οι νταλίκες.
Α! και φυσικά ξέρω τους διακόπτες, απλά όπως είπα παραπάνω, ΔΕΝ ξέρω να περιγράφω!!!!!!
Ευχαριστω για την ακρόαση.
Cpt. Haddock
30/01/2008, 14:22
Για μισό ρε Φώτη γιατί έτσι τα μπλέκουμε τα πράγματα...
Τελικά ΤΙ είχε το μηχανάκι;
Ανορθωτή; :confused:
(:a31: aprilia)
Αντε και το ξέραμε απο χθες... Σε τι θα άλλαζε οτι σήμερα νεκρώθηκε ο πήγασος στα καλά καθούμενα; :sick:
Ετσι όπως τα έγραψες ήταν σα να είχες κλειστο το kill switch και μόνο :wave2:
el_hymador
30/01/2008, 14:30
Παρεξηγησες την ολη φαση.
Εγραψα και εγω την μ@λ@κι@ μου εχθες και δεν απαντω με σκοπο να απολογηθω, αλλα να σου δωσω να καταλαβεις οτι ετσι οπως το περιεγραψες, ε πως να το κανουμε, σηκωνε πειραγμα η φαση.
Δεν νομιζω οτι στο αλλο σου Post που αφορα στην οδηγηση με αερα (οπου ησουν και απολυτα συγκεκριμενος) σε ειρωνευτηκε κανεις, αντιθετως γεμισαν 3+ σελιδες με συμβουλες και Tips...
μην στραβωνεις :wave2:
Operater
30/01/2008, 14:30
Δεν είπα ότι φταίει κάποιος. Ούτε ο mod που το διέγραψε, ούτε εγώ που έγραψα (για πρωτη φορα στη ρυμαδιασμένη μου ζωή στο μοτο) ένα θρεντ στα τεχνικά, ούτε η Aprlilia ούτε κανένας!
Αλλά ΕΝΑΣ στους 1000 που μπαίνουν κάθε μέρα στο φόρουμ το ήξερε, δεν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα?
Και τελικά έμαθα ότι υπάρχει θέμα που εχει γράψει ο powerphot και το είδα εκ των υστε΄ρων.
Δηλαδή έστω ένας άνθρωπος να μου έγραφε αυτό το λινκ, όχι σπουδαία πράματα.
Και τελικά με τι κριτήριο κόβονται τα θέματα? Με το κριτήριο "ότι ξέρει κάποιος λιγότερο από μένα, δρόμο?" Και αν πείραζε η περιγραφή ζητήστε να το εξηγήσω, ζητήστε σχεδιάγραμμα, φωτογραφία! Κάτι!
Δεν φταίει κανένας, εγώ φταίω που δεν "κατέω"...
Operater
30/01/2008, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
.....
μην στραβωνεις :wave2:
Δεν στράβωσα, προς Θεού! Να είμαστε καλά να τα φτιάχνουμε, να μας "φτιάχνουνε", να τα πουλάμε, να τα αγοράζουμε κτλ κτλ . Έτσι είναι η ζωή.
Αλλά η δικαιολογία "βαριέμαι και να πατήσω τις επιλογές διαχείρησης" την ώρα που έπαιζε θρεντ
"Peugeot 306" και δεν κόπηκε απευθείας...ε....δημιουργεί κάποιο είδους θυμό, πως να το κανουμε!
Το ξαναλεω, ξέρω ότι δεν σκαμπάζω ΤΙΠΟΤΑ αλλά τέτοια αντιμετώπιση?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Το προκείμενο όμως είναι και το εξής.
Έβαλα θεματάκι χτες στα "Τεχνικά" με το πρόβλημα. Δεν είμαι από τους πιο περιγραφικούς τύπους, που θα δώσουν στον άλλον αμέσως να καταλάβει τι θέλω, αλλά το πάλεψα όσο καλύτερα μπορούσα. Αφού όμως έπεσε ο χαβαλές του αιώνα, αφού η ειρωνία ήταν το τόπικ, χλευασμός θα το χαρακτήριζα, αφού κάναμε επίκληση στο μπλακ χιούμοτ, το θρεντάκι τσεκουρεύτηκε με δικαιολογία "Και βαριέμαι τώρα να πατήσω τις Επιλογές Διαχείρησης"...
Βασικά έχεις δίκιο!
Αλλά, είναι πολλές φορές δύσκολο να καταλάβεις αν κάποιος περιγράφει ένα πραγματικό πρόβλημα ή μια μαλακία, όπως ότι ξέχασε το σβηστήρι πατημένο. Θα μπορούσες βέβαια κι εσύ να διευκρινήσεις με ένα ποστ ότι δεν ήταν αυτό το πρόβλημά σου, άλλα ότι είχες πράγματι θέμα με τα ηλεκτρικά... και να ρίξεις μάλιστα και ένα μπινελίκι στους χαβαλετζίδες (εμένα συμπεριλαμβανομένου).
Αλλά βασικά έχεις δίκιο. Τέτοια πράγματα δυστυχώς πάντα θα συμβαίνουν, και όπως σε κάθε κοινωνία ανθρώπων, θέλουν απλά υπομονή, κατανόηση, και χιούμορ...
:wave2: :wave2:
....
Α! και φυσικά ξέρω τους διακόπτες, απλά όπως είπα παραπάνω, ΔΕΝ ξέρω να περιγράφω!!!!!!
Ευχαριστω για την ακρόαση.
Αν δεν ξέρεις να περιγράφεις... τότε πως περιμένεις κάποιος να καταλάβει αυτό που εσύ θες να περιγράψεις αλλά πάλι, δεν μπορείς να περιγράψεις, και να σου πει και την λύση;
Η κότα έκανε τ' αυγό ή το αυγό την κότα;
Του μπη ορ νοτ τοκουμπή; Φερμουάρ :lol:
Εδιτ: δες και το ορίτζιναλ σεξπηρικό και χαλάρωσε λιγο, εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=pJelaND9f48) :lol: :lol: :lol:
Ταξιδευτής
30/01/2008, 14:50
Aχ ρε Φωτη... Αχ ρε Φωτη...
Εχεις δικιο αλλα το δικαιωμα στο χαβαλε τον εδωσες εσυ εξαρχης ρε συ.
Εισαι καλοκαρδο και γελαστο παιδι, και τα πιο πολλα σου μηνυματα εδω μεσα ειναι δωσμενα με χιουμορ και ομορφο τροπο, και ξερεις οτι αυτο σηκωνει πειραγμα.
Το ρημαδι το προβλημα με τα ηλεκτρικα μου θυμιζει το περιφημο προβλημα με τον κεντρικο διακοπτη του Πηγασου.
Η ηλιθιοτητα των Ιταλων να περασουν ολα τα ρευματα απο το διακοπτη εχει ως αποτελεσμα να ζεσταινει τα καλωδια και την κολληση της πλακας που εχει ο διακοπτης με συνεπεια εκει που ολα ειναι οκ ξαφνικα να μενεις απο ρευμα γιατι κοπηκε η κολληση! :mad:
Αυτα ουτε εγω τα ηξερα οταν πηρα το μηχανακι αλλα φροντισα να τα μαθω και -το πιο σημαντικο- να τα ΦΤΙΑΞΩ πριν γινουν προβλημα.
Για οτι θες απο απριλια μπες στο Aprilia Bikers και ψαξε. Το moto.gr ειναι η γενικη καφενειομοτοπαρεα μας, και ΟΧΙ ο φωτεινος παντογνωστης... :sick:
Τουλαχιστον το παθημα εγινε μαθημα τωρα ελπιζω...:wave2:
filipp0s
30/01/2008, 15:01
Ρε Φωτάκο... ευτυχώς που δεν χτύπησες! :wave2:
για ότι άλλο είπες, με κάλυψε ο Νικος
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Τέτοια πράγματα δυστυχώς πάντα θα συμβαίνουν, και όπως σε κάθε κοινωνία ανθρώπων, θέλουν απλά υπομονή, κατανόηση, και χιούμορ...
:wave2: :wave2:
LsKostas
30/01/2008, 15:08
Είναι τρόπος αυτός? Ή τουλάχιστον έχει καθυποδεικτεί ένας τρόπος συγκεκριμένης γραφής?
Ενας, ρε παιδιά, ένας να ήξερε το πρόβλημα μου, θα τα είχα γλιτώσει όλα αυτά και βέβαια, αν υπήρχε το θρεντ αυτό. Ένας!
Τι???δεν σου εγραψαν για την "Ευρεση"...Απορω :o
Παντα ορθιος και προσοχη :wave2:
road spirit
30/01/2008, 15:11
δεν χτυπησες λοιπον, και αυτό μετράει. Ολα καλά.
τώρα, για το αλλο...
ας προσεχες, πήγες και πήρες απρίλια :hypnotize :lol: :lol: :lol:
ΥΓ : ρε Φωτάκο, για τα προβλήματα του πήγασου η πηγη πληροφορησης ειναι μια, τα εχουμε πει νομιζω
Operater
30/01/2008, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Τι???δεν σου εγραψαν για την "Ευρεση"...Απορω :o
Παντα ορθιος και προσοχη :wave2:
Ευχαριστώ πολύ! Να είσαι σίγουρος ότι το έγραψα στην 'Ευρεση'. Τώρα τί έγραψα, δεν θυμαμαι.
Αλλά τι χώρο καταλαμβανει ένα θρεντ? 10 ΚΒ? 100ΚΒ?2ΜΒ? ουτως ώστε να υπάρχει.
Δεν είμαι στραβομενος, πιο πολύ για το συμβαν το έγραψα παρα για τη καζούρα που έχω από χτες...
Θα μου περάσει.. Εδώ μεταξύ της οικογένειας γίνονται τα χειρότερα, δεν θα γίνονται κι εδω κάποια στραβά?
Πάντα όρθιος Φώτη..
Το θέμα το είδα χθές και η αλήθεια είναι πως μου κακοφάνηκε η όλη εξέλιξη.
Τουλάχιστον τώρα έμαθες κάτι :sick:
Operater
30/01/2008, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν χτυπησες λοιπον, και αυτό μετράει. Ολα καλά.
τώρα, για το αλλο...
ας προσεχες, πήγες και πήρες απρίλια :hypnotize :lol: :lol: :lol:
ΥΓ : ρε Φωτάκο, για τα προβλήματα του πήγασου η πηγη πληροφορησης ειναι μια, τα εχουμε πει νομιζω
Έπρεπε να πάθω για να μάθω. Θα είμαι πιο προσεκτικός. :wave2:
orizontas
30/01/2008, 15:59
Έπρεπε να πάθω για να μάθω. Θα είμαι πιο προσεκτικός. :wave2:
ela re fvtako mhn strabvneiw etsi ...
για παρε ενα τηλεφωνο να σε πο κατι γιατι δεν σε εχω...:wave2: :wave2: :wave2:
:a9:
:a07:
:smokin: :beer: :wave2:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
δε βαριέσαι, μια απ΄τα ίδια....
γνωστή τακτική αντιμετώπισης προβλημάτων από το forum
mourgakos
30/01/2008, 21:39
παντα το χειροτερο να ειναι ετσι....
να εισαι καλα
και καλες εικονες παντα!!!
οτι να βλεπεις συναδελφους να στην πεφτουν με σκονες και χωματα
σιγουρα ειναι ενας καλος λογος να την πεταξεις και να αρχισεις να τρεχεις!!!:wave2: :wave2:
υγ μην δινεις σημασια ,αν και οι λεπτομερειες ειναι αυτες που κανουν την διαφορα!
Ρε Φωτακο...
Σε κανα χρονο (λεμε και καμμια λαλακια για να περναει η ωρα :lol: ) θα τα βλεπεις αυτα και θα γελας, λεγοντα "δικιο ειχαν τα παιδια, ετσι οπως τα 'πα"... :winka:
Δεν εχει καποιος καποιο προβλημα μαζι σου... :smilea:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ έπεσε ο Operater ???
(η δικαιολογία του τύπου "έσβησε το μηχανάκι και έπεσα" είναι λίγο φαιδρή, γιατί στο αριστερό μέρος του τιμονιού - συνήθως - υπάρχει μια πετούγια που λέγεται "μανέτα συμπλέκτη" ...) :smokin:
Y.Γ.
Όσο για το περιβόητο thread και την διαβόητη αντιμετώπισή του, ευχαρίστως το επαναφέρω για να καταλάβουν ορισμένοι περί τίνος πρόκειται ...:D
road spirit
31/01/2008, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(η δικαιολογία του τύπου "έσβησε το μηχανάκι και έπεσα" είναι λίγο φαιδρή, γιατί στο αριστερό μέρος του τιμονιού - συνήθως - υπάρχει μια πετούγια που λέγεται "μανέτα συμπλέκτη" ...) :smokin:
να με συγχωράτε αλλα δεν ειναι καθόλου φαιδρη
έτσι έπεσα πριν απο ενα χρόνο και εσπασα το ποδι μου... για ενα κλικ δεν προλαβα να τραβήξω συμπλέκτη... που το παράξενο?... κάτι μια αφηρημάδα της στιγμής, κάτι που σε αιφνιδιάζει το σβήσιμο, και άλλα πολλά, δεν χρειάζεται αναλυση
έτσι έπεσα πριν απο ενα χρόνο και εσπασα το ποδι μου... για ενα κλικ δεν προλαβα να τραβήξω συμπλέκτη... που το παράξενο?... κάτι μια αφηρημάδα της στιγμής, κάτι που σε αιφνιδιάζει το σβήσιμο, και άλλα πολλά, δεν χρειάζεται αναλυση
Συν απειρία βεβαίως βεβαίως.
road spirit
31/01/2008, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Συν απειρία βεβαίως βεβαίως. θεωρούμε οτι ενας έμπειρος αναβάτης δεν μπορεί να την πατήσει με αυτό το τρόπο δλδ ?
θεωρούμε οτι ενας έμπειρος αναβάτης δεν μπορεί να την πατήσει με αυτό το τρόπο δλδ ?
Σαφώς και μπορεί, να του έρθει ξαφνικό εκεί που δε το περιμένει.
Μιλάω για τον Φώτη και για εμένα, που την πάτησα πέρυσι έχοντας 2 μήνες την μηχανή, σε αναστροφή με κρύο κινητήρα.
Εμένα να συγχωρέσετε αλλά δεν κατάλαβα για τι μιλάμε ...:confused:
Αν μιλάμε για μπλοκάρισμα του τροχού από σβύσιμο του μοτέρ, μάλλον τάχουμε παίξει ... :winka:
Cpt. Haddock
31/01/2008, 13:13
θεωρούμε οτι ενας έμπειρος αναβάτης δεν μπορεί να την πατήσει με αυτό το τρόπο δλδ ?
Σαφέστατα
μΕ είπαν πρόσφατα για κατι κρύες Αφρικα που σβήναν και τρώγαν μια χύμα :a13:
το θέμα όμως ειναι εαν και κατα πόσο φταίει για την πτώση η απομάκρυνση του άλλου θρεντ που άνοιξε ο Φωτης...
Για μενα δε φταίει, έτσι όπως τα 'γραψε δε βρίσκαμε άκρη :uplate:
devil's animal
31/01/2008, 13:15
Φωτακο το thread σου δεν το ειδα αλλα μπορω (περιπου) να καταλαβω την πλακα και τον χαβαλε που εγινε.:a47:
απλα να σου πω οτι ο,τι εγινε, εγινε καλοπροαιρετα και δεν ειχε σκοπο να "σε σκοτωσει" οπως εσυ περιπου τα περιγραφεις.
το οτι επεσες δεν σημαινει οτι εγινε επειδη καποιος ή καποιοι δεν σου απαντησαν ή εκαναν χαβαλε με την απορια σου.
το μηχανακι ειχε προβλημα, λιγο η απειρια σου, λιγο η κακια στιγμη και εγινε.
φροντισε να μαθεις να ρωτας κατ'ιδιαν τα καταλληλα ατομα για το προβλημα σου...γιατι αν τα θετεις εδω μεσα,ενα spam και ενα χαβαλε (εστω και ελαχιστα) θα τα φας!
παντα ορθιοι ρε ψυχη και μην χαλιεσαι με τετοια.γεμιζε το τσουβαλι με εμπειριες!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για μενα δε φταίει, έτσι όπως τα 'γραψε δε βρίσκαμε άκρη :uplate:
Όπως είπα και δίπλα με μια ΠΟΛΥ προσεχτική ανάγνωση καταλάβαινες ότι κάτι πάει στραβά στην περιγραφή ή άν αυτή ήταν σωστή, στη μηχανή.
Περισσότερη προσοχή πως περιγράφουμε τεχνικά θέματα, και περισσότερη σκέψη μήπως δε καταλάβαμε καλά, απο αυτούς που απαντάνε.
Cpt. Haddock
31/01/2008, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Φωτακο το thread σου δεν το ειδα αλλα μπορω (περιπου) να καταλαβω την πλακα και τον χαβαλε που εγινε.:a47:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=52885
:wave2:
devil's animal
31/01/2008, 13:24
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=52885
ευχαριστω oh,captain my captain.
:beer: :beer: :beer:
ας μην το παίζουμε καμπόσοι και Δόκτωρες της ακροβατικής οδήγησης!!!
τις πιο χαζές τούμπες όλοι τις έχουμε γευτεί είτε δεν έχουμε είτε έχουμε εμπειρία !!!! έχει να κάνει με τη στιγμή (κούραση, σημείο κλπ)
και μακάρι ότι τούμπες είναι να φάμε στη ζωή μας να είναι τέτοιες χωρίς γενικές απώλειες ;)
Προσωπικά τις δικές μου όσο τις σκέφτομαι, γουστάρω να τις λέω, αυτοσαρκάζομαι, γελάω τόσο πολύ με τι μλκία της στιγμής που πιστεύω ότι κάνει καλό στο τέλος γιατί αποκτάς εμπειρία το πως μπορείς να το σώσεις με 0 χλμ !!!! κι ας έχεις αποφύγει αυτοκίνητο με τρελό σλάλομ, στρίβοντας με 180 σε διαχωριστική με απίστευτα γλυστρίματα hi κλπ...κλπ....το όλο θέμα είναι αυτό...αμέριμνος, άνετος και φλάσκ...!!!!:wave2:
*έχω βγάλει πρόβλημα στο μηνίσκο από σώσιμο, βάζοντας το πόδι δυνατά κάτω για να κρατήσω τη μηχανή από τι ?.... ανεβαίνοντας Αλίμου και στρίβοντας δεξιά για Carefour .... μεταλλικό καπάκι δικτύου της Ευδαπ ... προσοχή εκεί είναι ακόμα.....:rotflmao:
....................
μΕ είπαν πρόσφατα για κατι κρύες Αφρικα που σβήναν και τρώγαν μια χύμα :a13:
.................
Αλλο το να πας να ξεκινησεις (πανω σε στροφη μαλιστα) κι αλλο να σου σβησει εν κινησει ρε παπαρα! :mad:
Τσιμπησα ε? :( :a018:
:lol: :rotflmao: :lol:
χμμμ δε πρεπει καποιος να εξηγησει?τα απλα πραγματα? (δε το ειχα δει το θρεντ)
εν μερη εχει ενα δικιο ο οπερατερ παιδια.......εκτος και αν τα ξερουμε ολα και κολλαμε στις λεπτομερειες και μονο σε αυτες θα πρεπει να αναφερομαστε. εκανε μια προσπαθεια να μας πει τι εχει -αποτυχημενη ναι- αλλα προσπαθεια......2-3 πραγματακια αν του λεγατε ολα θα γινουν καλα
εχει δικιο ο οπερατερ αλλα οχι σε ολα..........το γεγονος οτι δε πηρες μια σοβαρη απαντηση δε σημαινει οτι για αυτο επεσες.......ακομα και να ακουγες 10 διαφορετικες γνωμες (μιας και ενα προβλημα οπως το εθεσες μπορει να προκληθει απο διαφορα ) παλι δε θα ηξερες ποια ειναι η σωστη....βρες εναν μηχανικο - συνεργειο που να εμπιστευεσε και απευθηνσου μονο εκει
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αλλο το να πας να ξεκινησεις (πανω σε στροφη μαλιστα) κι αλλο να σου σβησει εν κινησει ρε παπαρα! :mad:
Τσιμπησα ε? :( :a018:
:lol: :rotflmao: :lol:
Δικαιολογιες της ... :lol:
Δε λες καλα που ηταν αδειο το τεποζιτο ... :rotflmao: :rotflmao:
Οτι μπορείς να πέσεις, μπορείς. Αφηρημένος, γυαλί άσφαλτος, απειρία κλπ.
Αλλά για να λέμε την αλήθεια, το αρχικό ποστ του Operater, μιλούσε για kill switch και όχι για διακόπτη με λειωμένα καλώδια. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.
Με το kill switch off, το πολύ πολύ να ρίξεις κανένα μπινελίκι μέχρι να πάρεις χαμπάρι τι γίνεται. Δεν πέφτεις όμως εν κινήσει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Με το kill switch off, το πολύ πολύ να ρίξεις κανένα μπινελίκι μέχρι να πάρεις χαμπάρι τι γίνεται. Δεν πέφτεις όμως εν κινήσει.
Πέστα ρε Βύρωνα, γιατί όταν έλεγα ότι αν πέσεις γιατί σου έσβυσε το μοτέρ εν κινήσει είσαι λίγο παπαρίγκος, χαρακτηρήστικα ¨καμπόσος" και "Δόκτωρ της ακροβατικής οδήγησης" ... :wave2:
Akatanomastos
01/02/2008, 10:22
χαρακτηρήστικα "Δόκτωρ της ακροβατικής οδήγησης" ... :wave2:
ti, den eisai?
:D
pantos kai na ipothesoume oti entopizan to provlima, diladi mirizan ta liomena kalodia kato apo to kill switch gia na ston poun, poses pithanotites ipirxan na to xeis ftiaksei mexri tin epomeni volta sou?
mporei na sinevaine kai ston dromo gia ton mastora..
(edit: opos kai egine:D )
Πέστα ρε Βύρωνα, γιατί όταν έλεγα ότι αν πέσεις γιατί σου έσβυσε το μοτέρ εν κινήσει είσαι λίγο παπαρίγκος, χαρακτηρήστικα ¨καμπόσος" και "Δόκτωρ της ακροβατικής οδήγησης" ... :wave2:
Και φαιδρός κι ανόητος κι εγκάθετος αλλά δεν αναφέρεις αυτές σου τις ιδιότητες..... :lol:
Operater
01/02/2008, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ti, den eisai?
:D
pantos kai na ipothesoume oti entopizan to provlima, diladi mirizan ta liomena kalodia kato apo to kill switch gia na ston poun, poses pithanotites ipirxan na to xeis ftiaksei mexri tin epomeni volta sou?
mporei na sinevaine kai ston dromo gia ton mastora..
Στο δρόμο για το μάστορα έγινε! :lol:
Εντάξει αφού φτιάχτηκε, όλα καλά. Τσίμπησα κι εγώ άγρια, τέλος πάντων...
Απλά μου έκανε κάπως όλο αυτό το χιούμορ, με το που έβαλα το ποστ. Μόνο αυτό.
Το ότι έπεσα, δική μου ευθύνη και χαζομάρα μου. :wave2:
Συγνώμη κιόλας, αν προσέλαβα κάποιους.
Κι όσοι δεν λέτε την λύση του θέματος σε όσους έρχονται εδώ και ρωτάνε κάτι για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν (έστω και στην περίπτωση που μπορουν να το περιγράψουν ή όχι), θα πρέπει να κάνουν χαρακίρι και αν ζήσουν να πάνε σε μοναστήρι για να μετανοιώσουν για τις αμαρτίες τους....
γιατί σε εσένα απευθύνομαι και θίχτηκες ? :confused:
καλό μήνα :wave2:
Εντάξει αφού φτιάχτηκε, όλα καλά. Τσίμπησα κι εγώ άγρια, τέλος πάντων...
Βρε παλληκάρι μου, τι σχέση έχει το κλειστό kill switch με τον χαλασμένο κεντρικό διακόπτη ;;:confused:
Cpt. Haddock
01/02/2008, 10:30
Βρε παλληκάρι μου, τι σχέση έχει το κλειστό kill switch με τον χαλασμένο κεντρικό διακόπτη ;;:confused:
θα μπλέξουμε πάλι :bigcry: :cry: :bigcry:
Είναι και τα 2 μέρος του συνολικού ηλεκτρικού κυκλώματος του μοτοσακού....
Τι κερδίζω; :D
Operater
01/02/2008, 10:33
Καμμία! Είπα εγώ για kill switch ποτέ? Απλά νόμιζα ότι ενω ήταν ανοικτό όλη νύχτα,
θα έπεσε και η μπαταρία. Αλλά τελικά δεν ήταν αυτό.......Ήταν χαλασμένος κεντρικό διακόπτης!
Μην πάρετε popcorn από τώρα! :lol:
Καμμία! Είπα εγώ για kill switch ποτέ? Απλά νόμιζα ότι ενω ήταν ανοικτό όλη νύχτα,
θα έπεσε και η μπαταρία. Αλλά τελικά δεν ήταν αυτό.......Ήταν χαλασμένος κεντρικό διακόπτης!
Μην πάρετε popcorn από τώρα! :lol:
Φίλαράκο, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις αλλά το συντακτικό σου και η συνέχεια της σκέψης σου είναι για τα μπάζα.....
Αδυνατώ να διαβάσω και να βγάλω νόημα από αυτά που γράφεις....
Κάνε κάτι...
Operater
01/02/2008, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φίλαράκο, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις αλλά το συντακτικό σου και η συνέχεια της σκέψης σου είναι για τα μπάζα.....
Αδυνατώ να διαβάσω και να βγάλω νόημα από αυτά που γράφεις....
Κάνε κάτι...
Μπορεί και να είναι για τα μπάζα...
Νόμιζα ότι ήταν μπαταρία. Δεν ήταν όμως αυτό το πρόβλημα που δεν έπαιρνε μπρος.
Κάποια καλώδια κάτω από το κεντρικό διακόπτη δεν έκαναν καλή επαφή και μία που ήταν νεκρό
το μηχανάκι από ρεύμα και μία που λειτουργούσαν όλα ομαλά. Καλώς τα είπα?
dirtbird
01/02/2008, 10:43
θα έπεσε και η μπαταρία. Αλλά τελικά δεν ήταν αυτό.
Τελικά, έχεις καταλάβει ότι η θέση που έχεις αφήσει το kill switch, ουδεμία σχέση έχει με το αν θα αδειάσει η μπαταρία?
:confused: :confused: :smokin:
Operater
01/02/2008, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τελικά, έχεις καταλάβει ότι η θέση που έχεις αφήσει το kill switch, ουδεμία σχέση έχει με το αν θα αδειάσει η μπαταρία?
:confused: :confused: :smokin:
Υes! :blush:
Κάποια καλώδια κάτω από το κεντρικό διακόπτη δεν έκαναν καλή επαφή και μία που ήταν νεκρό
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΟΚ! Αν μάθεις τωρα και την χρήση των "," θα είναι καλύτερα... O Οldman κάνει μαθήματα επί του θέματος.... :D
δεν κατάλαβα ακόμα γιατί συνεχίζεις και γράφεις μετά από τέτοια αντιμετώπιση από φίλους μοτοσυκλετιστές.
Το θέμα της συζήτησης ποιό είναι?
Εάν είσαι άνθρωπος και δεν έχεις λόγο να πέσεις
ή το θέμα της ερώτησής σου είναι κάτι άλλο ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
δεν κατάλαβα ακόμα γιατί συνεχίζεις και γράφεις μετά από τέτοια αντιμετώπιση από φίλους μοτοσυκλετιστές.
Το θέμα της συζήτησης ποιό είναι?
Εάν είσαι άνθρωπος και δεν έχεις λόγο να πέσεις
ή το θέμα της ερώτησής σου είναι κάτι άλλο ?
Είδες που ούτε εσυ καταλαβαίνεις;
Ρε Νίκο, τι συζητάμε εδώ; Αν κάποιος ζητάει τα ρέστα επειδή έγραψε κάτι που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε τι λέει και τελικά έπεσε γιατί το μηχανάκι που πήρε εχει ηλεκτρικά απο ζάχαρη ή το δικαίωμα του καθενός στην αγάπη;
dirtbird
01/02/2008, 10:50
Ρε Νίκο, τι συζητάμε εδώ; Αν κάποιος ζητάει τα ρέστα επειδή έγραψε κάτι που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάλαβε τι λέει και τελικά έπεσε γιατί το μηχανάκι που πήρε εχει ηλεκτρικά απο ζάχαρη ή το δικαίωμα του καθενός στην αγάπη;
Εγώ πάντως θα προτιμούσα το δεύτερο...
Έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι κουλάδια στρητάδες είσαστε, οπότε τι να λέμε...:D :D
Operater
01/02/2008, 10:51
Ρέστα? :nono: Κάνεις μεγάλο λάθος!
Και αφού δεν κατάλαβες τι έγραψα γιατί απάντησες χαβαλεδιάρικα ή μάλλον γιατί απάντησες?
Δεν κόβετε τις μαλακιούλες πρωϊ, πρωϊ; :rolleyes:
Εγινε μια λάθος διατύπωση του προβλήματος απ΄τον Operater, και τελείωσε το θέμα. Τι το τραβάτε ;:confused:
άκυρο γιατί θα μπλέξουμε πάλι :lol:
Αν γυρίσει σε διαμάχη, έφυγε...
...αλλά όχι για τις "Διαμάχες"...
:winka:
Δεν κόβετε τις μαλακιούλες πρωϊ, πρωϊ; :rolleyes:
Εγινε μια λάθος διατύπωση του προβλήματος απ΄τον Operater, και τελείωσε το θέμα. Τι το τραβάτε ;:confused:
Καλό Μήνα σε όλους ρεεεεεεε !!!!!
και να μας χαιρόμαστε :sun: :beer:
*το μάζεψα το τραβηγμένο ε??? :lol:
Operater
01/02/2008, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Δεν το διώχνεις να ησυχάσουμε? Εκανα μακακία, μη γινω και βούκινο.......
Που έγινα αλλά λέμε τώρα.
Operater
01/02/2008, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Καλό Μήνα σε όλους ρεεεεεεε !!!!!
Για σένα καλό μήνα! 00:01 έφαγα την πρώτη μου κλήση! :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αν δεν πάρει προσωπικό χαρακτήρα με ύβρεις γιατί θα το κόψεις ρε θωμά;
Δεν πάμε καλά.....
Αν δεν πάρει προσωπικό χαρακτήρα με ύβρεις γιατί θα το κόψεις ρε θωμά;
Δεν πάμε καλά.....
να το κόψει, να το κόψει μπας και μπορέσω να δουλέψω λίγο....:lol:
Καλή δουλειά και καλό Σ,Κ σε όλους.
Αυριο 11.30 MCDONALDS (εθνική 2 χλμ μετά τα διόδια Αφιδνών) για Άγιο Ιωάννη
να ανάψουμε κάνα κεράκι για να είμαστε όλοι καλά.
Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί :beer: :wave2: :sun: