Εχοντας χτες ενα πρόβλημα με τον Πήγασο, θεώρησα καλό να πάω σήμερα να δω τι έχει.
Το πρόβλημα ήταν ότι τα ηλεκτρικά του Πήγασου δείχναν νεκρά αλλά τελικά δεν ήταν!
Αλλά το ανακάλυψα λίγο αργά!
Εκει λοιπόν που οδηγούσα με χαμηλή ταχύτητα στο δρόμο για το συνεργείο, νεκρώνει το μηχανάκι και φρενάρει βίαια το μηχανάκι, και βέβαια, έχασα την ισορροπία μου, και τη μηχανή ίσα ίσα που τη πρόλαβα να πέσει όσο το δυνατον μαλακά κάτω. Πάνω σαυτή τη προσπάθεια όμως ακούω φρεναρίσματα σκόνες κτλ κτλ
Πηγαν να μου την "πέσουν" δυο νταλίκες και με είδαν τελευταία στιγμή γιατί όλα έγιναν ακαριαία.
Μετά μιλησα βέβαια με powerphot και με κατατόπισε τι πρόβλημα υπήρχε.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και χτες με τα ηλεκτρικά, αλλά δεν τον πήρα πολύ σοβαρα γιατί δούλεψε όλη μέρα κανονικά η μηχανή.
Το προκείμενο όμως είναι και το εξής.
Έβαλα θεματάκι χτες στα "Τεχνικά" με το πρόβλημα. Δεν είμαι από τους πιο περιγραφικούς τύπους, που θα δώσουν στον άλλον αμέσως να καταλάβει τι θέλω, αλλά το πάλεψα όσο καλύτερα μπορούσα. Αφού όμως έπεσε ο χαβαλές του αιώνα, αφού η ειρωνία ήταν το τόπικ, χλευασμός θα το χαρακτήριζα, αφού κάναμε επίκληση στο μπλακ χιούμοτ, το θρεντάκι τσεκουρεύτηκε με δικαιολογία "Και βαριέμαι τώρα να πατήσω τις Επιλογές Διαχείρησης"...
Είναι τρόπος αυτός? Ή τουλάχιστον έχει καθυποδεικτεί ένας τρόπος συγκεκριμένης γραφής?
Ενας, ρε παιδιά, ένας να ήξερε το πρόβλημα μου, θα τα είχα γλιτώσει όλα αυτά και βέβαια, αν υπήρχε το θρεντ αυτό. Ένας!
Δηλαδή να έρθει ένας να μου πει "Πως δουλεύει αυτή η φωτογραφική?" να του πω και Άει σιχτίρ κιόλας. Δηλαδή πρέπει να τελειώσω μηχανολογικό, να ξέρω τέλεια απο μηχανές, να γνωρίζω τέλεια τη μηχανή μου, να τη δέσω και να τη λύσω 3-4 φορές, μετά να γραφτώ στο φόρουμ και μετά να κάνω ερώτηση?
Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο καθένας από εδώ μέσα, ξέρει από +1 έως +άπειρο απότι γνωρίζω εγώ!
Αλλά πρέπει να αντιμετωπίζομαι με αυτό το τρόπο?
Τουλάχιστον να το βάζατε στα Γενικά, στα Ανέκδοτα κάπου να υπάρχει, να κάναμε και χαβαλέ όλοι μαζί, παρά να μην υπάρχει καθόλου, γιατί ίσως σήμερα να μην υπήρχα καθόλου και να ειχαν πέσει πάνω μου οι νταλίκες.
Α! και φυσικά ξέρω τους διακόπτες, απλά όπως είπα παραπάνω, ΔΕΝ ξέρω να περιγράφω!!!!!!
Ευχαριστω για την ακρόαση.