View Full Version : ΜΑΥΡΟ Varadero ΣΤΟ ΚΗΦΙΣΣΟ (chevrolet)
Είχα πάει να ψωνίσω κάτι από ένα κατάστημα που βρίσκεται στο παράδρομο του ρεύματος προς Πειραιά. Το κατάστημα είναι πολύ κοντά στην Chevrolet(που είναι δίπλα στον ΟΠΑΠ). Ξαφνικά ακούω ένα θόρυβο και σύρσιμο. :uplate:
Ένα μαύρο varadero βρέθηκε στην αριστερή λωρίδα κάτω και πολύ κοντά στις μπάρες της διαχωριστικής. Φρενάρουν τα αυτοκίνητα ευτυχώς και άλλα τον αποφεύγουν.
Απ' ότι είδα μόλις σταμάτησε η κυκλοφορία, πρέπει το σκηνικό να έγινε με ένα Smart. Ευτυχώς το παληκάρι φορούσε μπουφάν, φορούσε κράνος και κουνιόταν στο οδόστρωμα. :confused: Κάποιοι οδηγοί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν γιατί ήταν εμφανές ότι ήταν σε κατάσταση σοκ. Λιγο πριν προλάβω να πάρω το 166, ήρθε ένα περιπολικό στη δεξιά πλευρά και έκλεισε εντελώς την κυκλοφορία ώστε κάποιοι να μεταφέρουν την μηχανή από την αριστερή στη δεξιά λωρίδα. Μετά ήρθε το ΕΚΑΒ και σε λίγο το ανακριτικό της τροχαίας.
Μετά από αρκετά λεπτά και ενώ έκανα ακόμη κάτι ψώνια, που ξαναπέρασα από το σημείο, είδα το παληκάρι μερικώς υποβασταζόμενο μεν αλλά σε καλή εξωτερική κατάσταση και με τις αισθήσεις του να μπαίνει στον ΕΚΑΒ. Διέκρινα να έχει σοβαρό πρόβλημα με τον βηματισμό του.
Πόσα ατυχήματα έχω δει στο λεκανοπέδιο με smart, δεν λέγεται. Κάποιοι από αυτούς που τα αγοράζουν έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να τα οδηγούν σαν μηχανάκια και κάνουν απότομους ελιγμούς. :rolleyes: :confused:
Μπορεί να είμαι προκατελημένος και να έφταιγε το varadero αλλά δεν το νομίζω. Το παλικάρι μόνο και μόνο από τον εξοπλισμό που φόραγε δεν το έκοψα για κάγκουρα.
Τι να πω ...
Καλή ανάρωση φιλαράκο αν είσαι από το φόρουμ μας, όποτε και αν το διαβάσεις.
Την μηχανή σου πάντως την πήρε γερανός με δύο υμάντες, με επίβλεψη αστυνομικού.
Ελπιζω να μην εχει τιποτα το παληκαρι!!! Εκτος απο τους ελιγμους εγω τα "παιρνω" και με τον τροπο που τα παρκαρουν πανω στα πζοδρομια νομιζοντας οτι εχουν παπακια. Θα επρεπε να γραφουν και ενα NO (no smart), η ακομα καλυτερα stupid.-:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Είχα πάει να ψωνίσω κάτι από ένα κατάστημα που βρίσκεται στο παράδρομο του ρεύματος προς Πειραιά. Το κατάστημα είναι πολύ κοντά στην Chevrolet(που είναι δίπλα στον ΟΠΑΠ). Ξαφνικά ακούω ένα θόρυβο και σύρσιμο. :uplate:
Ένα μαύρο varadero βρέθηκε στην αριστερή λωρίδα κάτω και πολύ κοντά στις μπάρες της διαχωριστικής. Φρενάρουν τα αυτοκίνητα ευτυχώς και άλλα τον αποφεύγουν.
Απ' ότι είδα μόλις σταμάτησε η κυκλοφορία, πρέπει το σκηνικό να έγινε με ένα Smart. Ευτυχώς το παληκάρι φορούσε μπουφάν, φορούσε κράνος και κουνιόταν στο οδόστρωμα. :confused: Κάποιοι οδηγοί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν γιατί ήταν εμφανές ότι ήταν σε κατάσταση σοκ. Λιγο πριν προλάβω να πάρω το 166, ήρθε ένα περιπολικό στη δεξιά πλευρά και έκλεισε εντελώς την κυκλοφορία ώστε κάποιοι να μεταφέρουν την μηχανή από την αριστερή στη δεξιά λωρίδα. Μετά ήρθε το ΕΚΑΒ και σε λίγο το ανακριτικό της τροχαίας.
Μετά από αρκετά λεπτά και ενώ έκανα ακόμη κάτι ψώνια, που ξαναπέρασα από το σημείο, είδα το παληκάρι μερικώς υποβασταζόμενο μεν αλλά σε καλή εξωτερική κατάσταση και με τις αισθήσεις του να μπαίνει στον ΕΚΑΒ. Διέκρινα να έχει σοβαρό πρόβλημα με τον βηματισμό του.
Πόσα ατυχήματα έχω δει στο λεκανοπέδιο με smart, δεν λέγεται. Κάποιοι από αυτούς που τα αγοράζουν έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να τα οδηγούν σαν μηχανάκια και κάνουν απότομους ελιγμούς. :rolleyes: :confused:
Μπορεί να είμαι προκατελημένος και να έφταιγε το varadero αλλά δεν το νομίζω. Το παλικάρι μόνο και μόνο από τον εξοπλισμό που φόραγε δεν το έκοψα για κάγκουρα.
Τι να πω ...
Καλή ανάρωση φιλαράκο αν είσαι από το φόρουμ μας, όποτε και αν το διαβάσεις.
Την μηχανή σου πάντως την πήρε γερανός με δύο υμάντες, με επίβλεψη αστυνομικού.
Ας ελπισουμε οτι ειναι καλα ο ανθρωπος
Δεν εχεις κ αδικο για τα σμαρτ ειναι και αυτα κομματι της επιδειξιομανιας του νεοελληνα νεοπλουτου .... μιλαω περισσοτερο για πιτσιρικαδες που τα οδηγουν για μουρη και οποιον παρει ο χαρος :wave2:
makis206
31/01/2008, 12:21
Ας μην έχει τίποτα σοβαρό το παλικάρι..
devil's animal
31/01/2008, 12:29
ας ειναι περαστικα στο παλικαρι και γρηγορα ξεμπερδεματα.
+636 στο γεγονος οτι οσοι οδηγουν smart νομιζουν οτι εχουν παπακια και κανουν ελιγμους και παρκαρουν οπου βρουν και,και,και...:mad:
road spirit
31/01/2008, 12:39
να ευχηθω να μην εχει κατι σοβαρό το παλικάρι....
τώρα για αυτό:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Πόσα ατυχήματα έχω δει στο λεκανοπέδιο με smart, δεν λέγεται. Κάποιοι από αυτούς που τα αγοράζουν έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να τα οδηγούν σαν μηχανάκια και κάνουν απότομους ελιγμούς. :rolleyes: :confused: ειχα στην κατοχη μου ενα σμαρτ για μερικους μήνες... υπάρχει θέμα με τον όγκο του. Αφενός μέχρι να συνηθείσεις το ποσο μικρό ειναι, και αφετερου οταν πλεον το μάθεις, ξεχνιέσαι ευκολα .... Επίσης εχει σοβαρότατο θέμα με τυφλές γωνίες προς τα πίσω... οι μικροί του καθρέπτες δεν δίνουν ικανό οπτικό πεδίο, και σε συνδιασμό με τον μικρό του όγκο σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν υπάρχει τπτ πισω και πλάγια... με αποτέλεσμα...
:mad:
για αυτό οταν βλέπετε σμαρτ μπροστά σας, προσοχή. Γενικά προσοχή οταν είστε στις τυφλές γωνίες ενός αυτοκινήτου, αλλα περισσότερο με τα σμαρτ... Τα βλέπουμε μικρα και σκεφτόμαστε οτι νταξ μωρε δεν μας "απειλεί"... Σας λέω, δεν σας βλέπει καν!
Bavarian
31/01/2008, 15:05
Μακάρι να είναι καλά το παλληκάρι :(
costas81
31/01/2008, 15:48
Mακάρι να ειναι καλά το παιδί!
:wave2:
VanDiemen
31/01/2008, 19:15
Είμαι 100% εναντίον της χρήσης αυτοκινήτου μέσα στην πόλη αλλά το θέμα είναι πως καλύτερα smart παρά κάτι τεράστια τζιπ που είναι φτιαγμένα για να γυρίσεις τον κόσμο και οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν για αυτοκίνητα πόλης! Τα διόδια που λένε πως θα μπουν σε πόλεις, θα πρέπει να είναι ανάλογα με τον τύπο του οχήματος που οδηγεί ο καθένας! Δε μπορεί το tucson να πληρώνει το ίδιο με το smart!
Σιγουρα το 90% των οδηγων των smart ειναι τραγικοι ......
ειχα και εγω ατυχημα με smart που περασε αερα stop και η ατακα του οδηγου ηταν οτι δεν με ειδε καθολου!!!! λεπτομερεια δεν ημουν με την μηχανη αλλα με ενα land rover discovery
αποτελεσμα smart - disco 0-1
Καταθέτοντας την προσωπική μου εμπειρία ως οδηγός μηχανής θεωρώ ότι το SMART
όπως και όλα τα αυτοκίνητα με μικρό μεταξόνιο, που επιπρόσθετα δεν προεξέχει μήκος
πάνω από μισό μέτρο εκτός του μεταξονίου εκατέρωθεν (είτε μπροστά είτε πίσω ), οι απότομες
και απροειδοποίητες αλλαγές πορείας τους είναι αδύνατο να "προβλεφθούν",
σε αντίθεση βέβαια με ΙΧ που διαθέτουν μεγάλο μεταξόνιο που συνήθως φανερώνουν
έστω και με μια ανεπαίσθητη κίνηση τη διάθεση του οδηγού τους για αλλαγή πορείας.
SpineshankD
08/02/2008, 14:40
παιδες χθες βραδυ παραλιγο να γινω κιμας για ενα ΣΜΑΡΤ
κατεβαινα τον κηφισο και ημουν δεξια λωριδα για πειραια,και κανα χλμ πριν φτασω στην εξοδο
για πειραια μπροστα μου,βλεπω φως στο ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ πισω μου και φρενα (πηγαινα με 100)
ηθελε να κανει σφηνα στην λωριδα μου για να βγει μπροστα απο αυτους που ειχαν κατευθυνση
την εξοδο για παραλια
τα ειδα ολα:mad:
εκοψε τερμα δεξια βοηθητικη ,προσπερασε, και μετα σφηνα στην αριστερη το καθικι
να τον τσιμπησεις και να του κανεις κολονοσκοπηση με το μπροστα φτερο:a015:
το καθικι