Είχα πάει να ψωνίσω κάτι από ένα κατάστημα που βρίσκεται στο παράδρομο του ρεύματος προς Πειραιά. Το κατάστημα είναι πολύ κοντά στην Chevrolet(που είναι δίπλα στον ΟΠΑΠ). Ξαφνικά ακούω ένα θόρυβο και σύρσιμο.![]()
Ένα μαύρο varadero βρέθηκε στην αριστερή λωρίδα κάτω και πολύ κοντά στις μπάρες της διαχωριστικής. Φρενάρουν τα αυτοκίνητα ευτυχώς και άλλα τον αποφεύγουν.
Απ' ότι είδα μόλις σταμάτησε η κυκλοφορία, πρέπει το σκηνικό να έγινε με ένα Smart. Ευτυχώς το παληκάρι φορούσε μπουφάν, φορούσε κράνος και κουνιόταν στο οδόστρωμα.Κάποιοι οδηγοί προσπάθησαν να τον βοηθήσουν γιατί ήταν εμφανές ότι ήταν σε κατάσταση σοκ. Λιγο πριν προλάβω να πάρω το 166, ήρθε ένα περιπολικό στη δεξιά πλευρά και έκλεισε εντελώς την κυκλοφορία ώστε κάποιοι να μεταφέρουν την μηχανή από την αριστερή στη δεξιά λωρίδα. Μετά ήρθε το ΕΚΑΒ και σε λίγο το ανακριτικό της τροχαίας.
Μετά από αρκετά λεπτά και ενώ έκανα ακόμη κάτι ψώνια, που ξαναπέρασα από το σημείο, είδα το παληκάρι μερικώς υποβασταζόμενο μεν αλλά σε καλή εξωτερική κατάσταση και με τις αισθήσεις του να μπαίνει στον ΕΚΑΒ. Διέκρινα να έχει σοβαρό πρόβλημα με τον βηματισμό του.
Πόσα ατυχήματα έχω δει στο λεκανοπέδιο με smart, δεν λέγεται. Κάποιοι από αυτούς που τα αγοράζουν έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να τα οδηγούν σαν μηχανάκια και κάνουν απότομους ελιγμούς.![]()
![]()
Μπορεί να είμαι προκατελημένος και να έφταιγε το varadero αλλά δεν το νομίζω. Το παλικάρι μόνο και μόνο από τον εξοπλισμό που φόραγε δεν το έκοψα για κάγκουρα.
Τι να πω ...
Καλή ανάρωση φιλαράκο αν είσαι από το φόρουμ μας, όποτε και αν το διαβάσεις.
Την μηχανή σου πάντως την πήρε γερανός με δύο υμάντες, με επίβλεψη αστυνομικού.