View Full Version : Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Καταρχάς φίλε μου μην βιάζεσαι να πεις γιατί δεν ξέρεις τι έχω πάθει που κι από ποιον. :) Δεύτερον εξαρτάται ΓΙΑΤΙ και ΠΟΥ την έπαθα. Αν έχω κατέβει να πλακωθώ στο ξύλο και να συμμετάσχω σε επεισόδια τότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να την πατήσω. Είναι μέρος της ιστορίας την οποία έχω επιλέξει εφόσον κατεβαίνω για να πλακωθώ.
Αν τώρα το μαχαίρωμα και το ξύλο έχει συμβεί όπως έγινε με τα παιδιά και τους φασίστες στα επεισόδια θα σου πω πως η απάντηση δεν είναι το κάψιμο ή τέλος πάντων το να σπάσω ένα βιβλιοπωλείο. Δηλαδή τι; Χτυπάω το σαμάρι για να πονέσει το γαϊδούρι; Στην τελική αν είσαι μάγκας πήγαινε και κάνε ντου στα γραφεία των χρυσών αβγών. Που και ΠΑΛΙ ΔΕΝ συμφωνώ αλλά άμα έχεις δει ότι μόνο η βία είναι η λύση... ιδού η ρόδος.
Χμμ ναι μόνο που τα περισσότερα μαχαιρώματα και ανοιγμένα κεφάλια έχουν συμβεί εκτός επεισοδίων... (πρόσφατα στα εξάρχεια μαχαίρωσαν φίλο που δεν είχε καμία σχέση με πολιτικές μαλακίες καθώς και μια κοπέλα 16 χρονών... τον 3ο του άνοιξαν το κεφάλι απλά...)
Τα συγκεκριμένα παιδιά δεν είχαν καμία σχέση με αναρχικούς απλά μάλλον πλήρωσαν τ΄οτι είναι διαφορετικοί εξωτερικά στα μάτια κάποιων... όπως και πολλοι μετανάστες...
Τώρα αν πιστεύεις ότι δεν σε αφορά και εφόσον είχες προσωπική εμπειρία πάνω σ αυτό δεν πειράζει
άστο να περάσει απλά θα ξαναγυρίσει σε σένα...
Εγώ δεν ξεχνάω... :wave2:
yianniszack
06/02/2008, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
..αλλα αυτοι που καινε σπανε καταστρεφουν ειναι Hooligans κ οχι τρομοκρατες....
οταν γινεται μια πορεια κ γινονται επισοδια,σπασιματα καψιματα,οι αριστεροι δεν το κανανε,οι ανρχικοι δεν το κανανε,αν ρωτησουμε κ του χουλιγκανσ παλι θα πουν οτι δεν το κανανε..
εγω εχω ναπω οτι αν συμετειχα σε μια πορεια,για να διαδηλωσω καποιο πιστευω μου δεν θα επετρεπα σε κανενα καθηκι να διαβαλει την διαμρτυρια μου κ να την μετατρεψει σε μπαχαλο..
ενα παραδειγμα να σασ φερω....γιατι δεν πρισφρυουν οπσ λενε διαφορα κακοποια στοιχεια(αναρχικοι,χουλιγκαν οι οπωσ αλλοιωσ θελετε πεστε τουσ ) στισ πορεισ των οικοδομων???
διοτι πολυ απλα ξερουν οτι εκει δεν τουσ παιρνει...γιατι θα φανε το ξυλο τησ αρκουδασ
yianniszack
06/02/2008, 13:00
να λοιπον που συμφωνησαμε
στο πρωτο σου ποστ για το θεμα δεν καταδικασες κ τις 2 πλευρες :beer:
δεν την καταδικαζω κ απο τισ 2 πλευρεσ για τον λογο οτι οι χρυσαυγιτεσ ειχαν προγραμματισει
μια εκδηλωση κ τουσ επιτεθηκαν οι αλλοι,διοτι σαν υπερτατοι δημοκρατεσ κρινανε οτι οι χρυσαυγητεσ δεν ειχαν αυτο το δικαιωμα...
με την ιδια λογικη δεν θα δικαιολογουσα τουσ χρυσαυγιτεσ αν επιτεθοτανε σε προγραμματισμενη εκδηλωση πχ του συνασπισμου....
alximistis
06/02/2008, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ ναι μόνο που τα περισσότερα μαχαιρώματα και ανοιγμένα κεφάλια έχουν συμβεί εκτός επεισοδίων... (πρόσφατα στα εξάρχεια μαχαίρωσαν φίλο που δεν είχε καμία σχέση με πολιτικές μαλακίες καθώς και μια κοπέλα 16 χρονών... τον 3ο του άνοιξαν το κεφάλι απλά...)
Τα συγκεκριμένα παιδιά δεν είχαν καμία σχέση με αναρχικούς απλά μάλλον πλήρωσαν τ΄οτι είναι διαφορετικοί εξωτερικά στα μάτια κάποιων... όπως και πολλοι μετανάστες...
Τώρα αν πιστεύεις ότι δεν σε αφορά και εφόσον είχες προσωπική εμπειρία πάνω σ αυτό δεν πειράζει
Τι να περάσει; Και θα γυρίσει; Τι λες ρε φίλε καταλαβαίνεις τι ακριβώς σου λέω; Όπως λες εσύ για τα παιδιά και το φίλο σου έτσι θα λένε κι εκείνοι για κάποιον φίλο τους ή γνωστό τους και... πάει λέγοντας. Αντιφάσκεις με τα ίδια σου τα λόγια. Ότι η βία φέρνει βία! Κύκλος είναι και συνεχίζει. Διαιωνίζεται το πρόβλημα γιατί τα άκρα που ζουν με τη βία εξάγουν τη βία και την μεταφέρουν. Κι αυτό δεν σταματά. Δεν σπάει γιατί κανένα άκρο εκ φύσεως δεν πρόκειται να κάνει πίσω ή να παραδεχτεί πως κάπου έχει άδικο. Μαχαίρια και λόγχες οι μεν πέτρες και ξύλα οι δε.
alximistis
06/02/2008, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
δεν την καταδικαζω κ απο τισ 2 πλευρεσ για τον λογο οτι οι χρυσαυγιτεσ ειχαν προγραμματισει
μια εκδηλωση κ τουσ επιτεθηκαν οι αλλοι,διοτι σαν υπερτατοι δημοκρατεσ κρινανε οτι οι χρυσαυγητεσ δεν ειχαν αυτο το δικαιωμα...
με την ιδια λογικη δεν θα δικαιολογουσα τουσ χρυσαυγιτεσ αν επιτεθοτανε σε προγραμματισμενη εκδηλωση πχ του συνασπισμου....
ΔΕΝ ξέρεις τι λες!!! Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά τα πράγματα και δεν έχεις ιδέα τι έγινε.
Η προγραμματισμένη των χρυσαυγιτών συγκέντρωση ήταν στις 7 το απόγευμα. Όχι το μεσημέρι!!! Οι χρυσαυγίτες πήγαν το μεσημέρι ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ για την αντισυγκέντρωση του μεσημεριού με σκοπό να προκαλέσουν και να γίνουν επεισόδια!!!
vestromas
06/02/2008, 13:08
Εχουμε μπει ειδη στη διαμαχη και μας εχουν πιασει κοροιδα. Αν δεν ειχαμε το πληκτρολογιο μπροστα μας θα παιζαμε μπουνιες με την ενταση που βλεπω στη συζητηση. Αυτο και μονο θα επρεπε να μας προβληματισει, και να δουμε πιους συμφερει να τσακωνομαστε...
veletzas
06/02/2008, 13:13
σεβομαι την γνωμη σου,
με οδηγεις να σου πω πραγματα που δεν θελω γι αυτο δεν θα το κανω αλλα ξερεις κ απο μονος σου για πιο λογο προγραμματιστικε οτι η αντιπορεια
alximistis
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Εχουμε μπει ειδη στη διαμαχη και μας εχουν πιασει κοροιδα. Αν δεν ειχαμε το πληκτρολογιο μπροστα μας θα παιζαμε μπουνιες με την ενταση που βλεπω στη συζητηση. Αυτο και μονο θα επρεπε να μας προβληματισει, και να δουμε πιους συμφερει να τσακωνομαστε...
Από μένα φίλε δεν υπάρχει ένταση. Καμία. Κι αν δεις και το πρώτο μου ποστάκι στην συζήτηση το πρωτο πρώτο θα καταλάβεις. ΟΚ από κει και πέρα είναι τέτοιου είδους η συζήτηση που θα υπάρχει και έτσι ολίγον από νεύρο. :) Σε κόσμια πάντα επίπεδα θέλω να πιστεύω. :)
yianniszack
κακωσ κακιστα,1000 φορεσ κατακριτεοι αυτοι που το κανανε,κ θελουν κρεμασμα..
για το καψιμο αυτοκινητων,μοτοσικλετων μαγαζιων απο τουσ γνωστουσ αγνωστουσ
ποια ειναι η αποψη σου????
yianniszack
06/02/2008, 13:16
σεβομαι την γνωμη σου,
με οδηγεις να σου πω πραγματα που δεν θελω γι αυτο δεν θα το κανω αλλα ξερεις κ απο μονος σου για πιο λογο προγραμματιστικε οτι η αντιπορεια
εγω ξερω οτι η αντιπορεια προγραμματιστηκε σαν αντιδραση στην προγραμματισμενη εκδηλωση τησ χρυσησ αυγησ....αν κανω λαθοσ να ακουσω αλλαεσ αποψεισ...
yianniszack
06/02/2008, 13:18
ΔΕΝ ξέρεις τι λες!!! Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά τα πράγματα και δεν έχεις ιδέα τι έγινε.
Η προγραμματισμένη των χρυσαυγιτών συγκέντρωση ήταν στις 7 το απόγευμα. Όχι το μεσημέρι!!! Οι χρυσαυγίτες πήγαν το μεσημέρι ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ για την αντισυγκέντρωση του μεσημεριού με σκοπό να προκαλέσουν και να γίνουν επεισόδια!!!
η αντισυγκεντρωση τι σκοπο ειχε παρακαλω????
yianniszack
06/02/2008, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
το ποιοσ/ποιοι ειναι ετοιμοι να παιξουν μπουνιεσ φαινεται απο τα γραφομενα τουσ εδο μεσα κ απο τουσ χαρακτηρισμουσ τουσ προσ τουσ αλλουσ
vestromas
06/02/2008, 13:24
Kαταντησε αηδια η συζητηση. Δεν παει πουθενα. Γηπεδο γιναμε.:a014:
alximistis
06/02/2008, 13:26
η αντισυγκεντρωση τι σκοπο ειχε παρακαλω????
Η αντισυγκέντρωση ΔΕΝ έχει σημασία για ποια μαλακία ή όχι γινόταν!!! ΔΕΝ είναι αυτό το ζήτημα. Συμμασία έχει πως΄ήταν ΑΛΛΗ ώρα!!! Όπως επίσης έχει σημασία πως οι χρυσαυγίτες ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ για να πάνε νωρίτερα!!!!
Είναι σαν να έχεις δύο πολιτικές συγκεντρώσεις. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ας πούμε. Υποθετικά.
Οι μεν είναι στις 12 το μεσημέρι και οι δε στις 8 το βράδυ. Χέστηκες γιατί τις κάνουν. ΑΝ δεν είχαν ειδοποιηθεί οι φασίστες να πάνε νωρίτερα ΔΕΝ θα συναντιόντουσαν. Ήτανη στημένο το σκηνικό.
για το καψιμο αυτοκινητων,μοτοσικλετων μαγαζιων απο τουσ γνωστουσ αγνωστουσ
ποια ειναι η αποψη σου???? Χμμ μου θυμίζει η ερωτησή σου την ερώτηση που κάνουν οι δεξιοί κάθε φορά που γίνονται επεισόδια.. και συνήθως σε κάποιο βουλευτή του συνασπισμού... γιατί δεν καταδικάζουν τα επεισόδια...
Οπως είπε και πριν ο βελέτζας.. δεν γίνεται να βάζουμε στο ίδιο καζάνι hooligan αναρχικούς μπαχαλάκηδες.. κτλ..
Πάντως δεν νομίζω ότι κάποιος που έχει κάποια ιδεολογικά πιστεύω θα πάει να κάψει το μαγαζάκι η το αυτοκίνητο του κάθε άσχετου... βέβαια μέσα στο γενικό μπάχαλο όλα γίνονται ένα και πολλές φορές την πληρώνουν και άσχετοι...
Αυτό δεν το γουστάρω...
yianniszack
06/02/2008, 13:29
Η αντισυγκέντρωση ΔΕΝ έχει σημασία για ποια μαλακία ή όχι γινόταν!!! ΔΕΝ είναι αυτό το ζήτημα. Συμμασία έχει πως΄ήταν ΑΛΛΗ ώρα!!! Όπως επίσης έχει σημασία πως οι χρυσαυγίτες ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ για να πάνε νωρίτερα!!!!
Οι μεν είναι στις 12 το μεσημέρι και οι δε στις 8 το βράδυ. Χέστηκες γιατί τις κάνουν. ΑΝ δεν είχαν ειδοποιηθεί οι φασίστες να πάνε νωρίτερα ΔΕΝ θα συναντιόντουσαν. Ήτανη στημένο το σκηνικό.
μηπωσ λεω η αντιπορεια ειχα σκοπο να καταλαβει τον χωρο οπου θα γινοταν η εκδηλωση τησ χρυσησ αυγησ?????
Οι μεν είναι στις 12 το μεσημέρι και οι δε στις 8 το βράδυ. Χέστηκες γιατί τις κάνουν. ΑΝ δεν είχαν ειδοποιηθεί οι φασίστες να πάνε νωρίτερα ΔΕΝ θα συναντιόντουσαν. Ήτανη στημένο το σκηνικό. Στημένο για να γίνει σύρραξη και να τα ρίξουν κλασσικά στους γνωστούς....
veletzas
06/02/2008, 13:32
ρε αλχημηστη θα μας τρελανεις, απο ποιυς ειδοποιηθηκαν? ματια εχουν κ αυτοι κ βλεπουν, αφισες ειχαν βγει πολεμος γινοταν μεσω νετ κ μεσω επιθεδεων κ απο τις 2 πλευρες εδω κ βδομαδες κ συ μας λες ειδοποιηθηκαν?
yianniszack
06/02/2008, 13:33
... βέβαια μέσα στο γενικό μπάχαλο όλα γίνονται ένα και πολλές φορές την πληρώνουν και άσχετοι...
Αυτό δεν το γουστάρω...
δεν ειναι λογικο μεσα στο γενικο μπαχαλο να δικαιολογουνται τα αισχη....η ιδια λογικη μπορει να ισχυσει κ για τουσ αλλουσ..η μηπωσ ισχυει μονο για τουσ μεν..
το δεν το γουσταρω δεν λεει μονο του..πεσ οτι το καταδικαζεισ κιολασ//...
ντροπή σε όλους όσους ΔΕΝ είμασταν στην αντισυγκέντρωση απέναντι στα φασιστικά σκουπίδια, τους αλήτες της χρυσής αυγής και τους ένστολους συνεργάτες τους
και αν ειμασταν χιλιαδες ουτε επεισοδια θα υπηρχαν
Cpt. Haddock
06/02/2008, 13:35
σιγα τα αίματα ρε σεις... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
06/02/2008, 13:38
μηπωσ λεω η αντιπορεια ειχα σκοπο να καταλαβει τον χωρο οπου θα γινοταν η εκδηλωση τησ χρυσησ αυγησ?????
Δεν θα σου πω όχι. Δεν το ξέρω αλλά πιθανότατα να έγινε γι αυτό! Ε και;
Εδώ τίθεται το ερώτημα φίλε μου. Οι μπάτσοι τι έκαναν; Αυτή δεν ήξταν η δουλειά τους; Αν δηλαδή εγώ θέλω να πάω σε μία συγκέντρωση που έχει σκοπό να κάνει ντου στη βουλή και κατάληψη θα με αφήσουν; Τι λες τώρα...
Η αστυνομία ήταν υποχρεωμένη να ελέγχει το χώρο κι εφόσον είχε επιτρέψει να γίνει η αντισυγκέντρωση να την αφήσει μέχρι εκεί που μπορούσε να γίνει. Την άφησε όμως ΕΠΙΤΗΔΕΣ όπως άφησε και τους φασίσστες να κάνουν τα δικά τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ντροπή σε όλους όσους ΔΕΝ είμασταν στην αντισυγκέντρωση απέναντι στα φασιστικά σκουπίδια, τους αλήτες της χρυσής αυγής και τους ένστολους συνεργάτες τους
Στάκα φιλαράκι, γιατί έχουν γίνει πάμπολλες συγκεντρώσεις με ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμο που κατέβηκαν στους δρόμους να βρούν το δίκιο τους και οι περί ου ο λόγος τα έκαναν πουτ@να χωρίς να χρειάζονται ούτε χρυσαυγήτες ούτε «ενστολους συνεργάτες»....
Μή λέμε και ότι θέλουμε.
alximistis
06/02/2008, 13:40
ρε αλχημηστη θα μας τρελανεις, απο ποιυς ειδοποιηθηκαν? ματια εχουν κ αυτοι κ βλεπουν, αφισες ειχαν βγει πολεμος γινοταν μεσω νετ κ μεσω επιθεδεων κ απο τις 2 πλευρες εδω κ βδομαδες κ συ μας λες ειδοποιηθηκαν?
Αυτά γίνονταιο συνέχεια φίλε στο ιντερνετ. Και υπάρχουν πάντα απειλές ένθεν και ένθεν.
Οι φασίστες ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ να πάνε νωρίτερα από τη δική τους συγκέντρωση. Έληξε.
yianniszack
06/02/2008, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ντροπη σε ολουσ δεν εισασταν στην προγραματισμενη εκδηλωση τησ χρυσησ αυγησ που ηθελαν να τιμησουν τουσ ηρωεσ των ιμιων οταν οι τραμπουκοι αριστριστεσ με τουσ ανρχικουσ συνεργατεσ τουσ θελησαν να καταλαβουν τον χωρο που ειχαν επιλεξει για την εκδηλωση αυτη
Cpt. Haddock
06/02/2008, 13:43
Κόφτε το μάγκες...
Αν θέλετε συναντηθείτε να τα πειτε.
Απο το πληκτρολόγιο τσαμπουκάδες έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε :sick:
ντροπη σε ολουσ δεν εισασταν στην προγραματισμενη εκδηλωση τησ χρυσησ αυγησ που ηθελαν να τιμησουν τουσ ηρωεσ των ιμιων
Ναι βέβαια. Γαμώ τις τιμές τους είχαν ετοιμάσει.
Και με επίσημο ένδυμα. Μετά στιλέττου. Παλληκάρια θέλετε και τα λέτε ή σας ξεφεύγουν;
Το θρεντ κλειδωνεται για ευνοητους λογους... :sick: