PDA

View Full Version : Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...

Σελίδες : [1] 2

vas_sia
02/02/2008, 14:15
Ρε παιδια τι έγινε...εκανε συγκέντρωση η χρυση αυγή και έγινε τζέρτζελο?

Έχω ενα ραντεβού στο κέντρο να κατέβω η θα έχω πρόβλημα ξέρει κανεις?

OzZzZzY
02/02/2008, 14:17
ακουσα πριν λιγο οτι αρχισαν να υποχωρουνε οι ταραξιες..

sergiosm
02/02/2008, 14:36
από τη μια μεριά ήταν η χρυσή αυγή και από την άλλη οι αντεξουσιαστές.

ε όταν κάποια στιγμή βρεθήκανε τί περιμένατε να γίνει;;

zephyr1
02/02/2008, 14:38
Τα μηχανακια δεν εχουν προβλημα πουθενα.:smokin:

Και εγω ακουσα αυτο. (http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw):eyepop:

vas_sia
02/02/2008, 14:44
Το ειδα και εγώ Zefyr Απίστευτο!

Ειδα πριν απο λίγο πλάνα να βγαίνουν χρυσαυγίτες μέσα απο μια διμοιρία τον ΜΑΤ και μετά να τους καλύπτουν πάλι οι ΜΑΤΑΔΕΣ!:sick: :hypnotize

Σαπίλα παντου σε αυτο το κράτος

Akatanomastos
02/02/2008, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
Το ειδα και εγώ Zefyr Απίστευτο!

Ειδα πριν απο λίγο πλάνα να βγαίνουν χρυσαυγίτες μέσα απο μια διμοιρία τον ΜΑΤ και μετά να τους καλύπτουν πάλι οι ΜΑΤΑΔΕΣ!:sick: :hypnotize

Σαπίλα παντου σε αυτο το κράτος

re ti kratos einai afto? vgainan mesa apo tous mpatsous oi xrisiavgites me kranoi kai dokaria, xeraki xeraki..

kai aftoi stis eidiseis den to eide kaneis!! oloi tin papia kanan kai milagane gia tous anarxikous...

a re kseftiles..

sergiosm
02/02/2008, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Και εγω ακουσα αυτο. (http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw):eyepop:

ΑΥΤΟ αξίζει να γίνει αυτοτελές thread

τί σχέση έχει με τους ακροδεξιούς και τους ακροαριστερούς;;

vas_sia
02/02/2008, 14:49
Είναι η ίδια σαπίλα....φίλε σεργιε,

Η σαπίλα οτι δικαιωσύνη δεν υπάρχει πουθενά!

mats8282
02/02/2008, 15:00
Πως γινεται η διαστρευλωση της πραγματικοτητας ηταν το ρεπορταζ που ειδα στην TV....

Εβλεπες απο την μια καμμια 20αρια ΜΑΤ παρεα με 5-6 χρυσαυγιτες και απο την αλλη καμμια 20αρια κρανιοφορους με κοκκινομαυρες σημαιες.Αυτο φαινοταν στην εικονα....

Και να λεει η <<δημοσιογραφος>>.

Την μια παιζουν ξυλο ακροδεξιοι με αντιεξουστιαστες.Στην επομενη αναφορα της στους κρανιοφορους γινανε αριστεριστες.Στην μεθεπομενη διαδηλωτες για τα μεταλλαγμενα....

Που απεναντι ειχαν την μια τα ΜΑΤ και την αλλη τους χρυσαυγιτες.....Να βλεπεις κρανιοφορους χρυσαυγιτες με την ελληνικη σημαια για ροπαλο να πετανε πετρες μεσα απο τις γραμμες των ΜΑΤ και να ανοιγει η καρδια σου....

Δηλαδη αν παω εγω αυριο κοντα σε ενα μπατσο και αρχισω και πεταω πετρες σε πολιτες δεν ειναι υποχρεωση του να με συλλαβει?Στην καλυτερη......

Αλλα ειπαμε....Κρανιοφοροι απο την μια,κρανιοφοροι απο την αλλη και στο βαθος στους υποτιτλους η διαμαρτυρια των εργαζομενων της ΔΕΗ στο υπουργειο...

Ωραιος αποπροσανατολισμος :sad:

Akatanomastos
02/02/2008, 15:18
300 atoma loipon, antieksousiastes katevikan sto kentro, mera mesimeri..

gia na lene ta mme 300 tha itan toulaxiston 500, kai 500 atoma ta opoia opos kai na to kaneis exoun epileksei mia akraia morfi antidrasis..

o kosmos katevainei stous dromous poio efkola..

tai
02/02/2008, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
300 atoma loipon, ...................

o kosmos katevainei stous dromous poio efkola..

:nono: 300-500 αντι για 5000000 :confused:

Akatanomastos
02/02/2008, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:nono: 300-500 αντι για 5000000 :confused:

koita 5.000.000 den prokeite na katevoun stous dromous kai na ginei 2a parousia.

thelo na po apla, oti apo ti stigmi pou exeis 500 atoma pou antidroun me toso akraio tropo, skepsou posoi einai akoma apo piso pou antidroun toulaxiston esoterika i poio ipia, me aples diadiloseis..

me liga logia theoro oti iparxei mia piramida pou oso aneveneis ginonte poio akraia ta metra antidrasis alla mikrenei kai o arithmos ton atomon (anarxikoi)
kai oso katevaineis einai poio ipia ta mesa antidrasis alla megalonei i posotita tou kosmou.

tai
02/02/2008, 17:01
koita 5.000.000 den prokeite na katevoun stous dromous kai na ginei 2a parousia.

thelo na po apla, oti apo ti stigmi pou exeis 500 atoma pou antidroun me toso akraio tropo, skepsou posoi einai akoma apo piso pou antidroun toulaxiston esoterika i poio ipia, me aples diadiloseis..

me liga logia theoro oti iparxei mia piramida pou oso aneveneis ginonte poio akraia ta metra antidrasis alla mikrenei kai o arithmos ton atomon (anarxikoi)
kai oso katevaineis einai poio ipia ta mesa antidrasis alla megalonei i posotita tou kosmou.

όνειρα αγαπητέ μου :sick:
όνειρα και πολύ αισιόδοξα μάλιστα:sick:

μεχρι την ανταρκτική φτάνει το ροχαλητό και ξυπνάει και του πιγκουίνους:mad:

Akatanomastos
02/02/2008, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
όνειρα αγαπητέ μου :sick:
όνειρα και πολύ αισιόδοξα μάλιστα:sick:

μεχρι την ανταρκτική φτάνει το ροχαλητό και ξυπνάει και του πιγκουίνους:mad:

den sou milao gia oneira tai

apla prospatho na eksigiso tin sxesi:
500 anarxikoi akraioi = ekatontades xiliades <<normal>> polites pou exoun aganaktisei

tai
02/02/2008, 17:09
den sou milao gia oneira tai

apla prospatho na eksigiso tin sxesi:
500 anarxikoi akraioi = ekatontades xiliades <<normal>> polites pou exoun aganaktisei
μακάρι να εχω άδικο και μεγάλο μάλιστα:wave2:

island
02/02/2008, 21:51
αντάρτες κwλου με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς

mats8282
02/02/2008, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από island
:nono:
Μπατσοι με κουκουλες απο την μια μπατσοι με γκλοπ και ολιγον απο χρυση αυγη απο την αλλη :winka:

EVI
02/02/2008, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από island

+750

οι πραγματικοι αναρχικοι δεν σπανε ουτε προκαλουν με καψιμο σημαιας και βανδαλοτιτες ειναι οι πιο ησυχοι ανθρωποι του κοσμου.αυτο αλλωστε διαδιδουν ενα ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΥΝΟΡΑ με ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ λογια το λεω.

και αν μπεικαν τα ματ αναμεσα στα δυο μετωπα????????? η τηλεοραση εδειξε μεμονομενα εικονες και οχι ΤΑ ΠΑΝΤΑ

χρυσαυγιτες? πορωμενοι και αυτοι οπως οι αλλοι..........και γιατι συκγρουστικαν??????????ξερει κανεις πως σκατα συναντηθηκαν?????????? να μου πει και μενα ?η τηλεοραση ειπε οτι οι χρυσοι κατεβηκαν εις μνημην των ιμιων και οι αλλοι πηγαν για να τους γιουχαρουν υσχιει?

δε τους κλεινουν ολους μεσα να πανε στο διαολο που κλεινουν δρομους και σπανε πραγματα που πληρωνω εγω στην εφορια και μετα μου πανε για καφε? ΟΥΣΤ ΡΕ

μην ακουσω ΠΑΛΙ την καραμελιτσα με τον μπατσο που δερνει κοσμο ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ? Η ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΙΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ?

ελεος πια.

τη λεξη διπλωματια δε τη ξερει κανεις?την ειρινικη διαδηλωση? τα 1000δες μεσα για να καταφερεις κατι? μπα ε? στα @@ τους ΟΛΟΙ. για αυτο εχουμε αυτα που εχουμε.

εμεις φταιμε

:sad:

mourgakos
02/02/2008, 22:18
δεν ειχαν φραγκα να πανε σε κανα κωλομπαρακι και ειπαν να κανουν τα δικα μας
φραγκα πουτ@ν@.

στα τσακιδια

alximistis
03/02/2008, 00:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
+750

οι πραγματικοι αναρχικοι δεν σπανε ουτε προκαλουν με καψιμο σημαιας και βανδαλοτιτες ειναι οι πιο ησυχοι ανθρωποι του κοσμου.αυτο αλλωστε διαδιδουν ενα ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΥΝΟΡΑ με ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ λογια το λεω.

και αν μπεικαν τα ματ αναμεσα στα δυο μετωπα????????? η τηλεοραση εδειξε μεμονομενα εικονες και οχι ΤΑ ΠΑΝΤΑ

χρυσαυγιτες? πορωμενοι και αυτοι οπως οι αλλοι..........και γιατι συκγρουστικαν??????????ξερει κανεις πως σκατα συναντηθηκαν?????????? να μου πει και μενα ?η τηλεοραση ειπε οτι οι χρυσοι κατεβηκαν εις μνημην των ιμιων και οι αλλοι πηγαν για να τους γιουχαρουν υσχιει?

δε τους κλεινουν ολους μεσα να πανε στο διαολο που κλεινουν δρομους και σπανε πραγματα που πληρωνω εγω στην εφορια και μετα μου πανε για καφε? ΟΥΣΤ ΡΕ

μην ακουσω ΠΑΛΙ την καραμελιτσα με τον μπατσο που δερνει κοσμο ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ? Η ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΙΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ?

ελεος πια.

τη λεξη διπλωματια δε τη ξερει κανεις?την ειρινικη διαδηλωση? τα 1000δες μεσα για να καταφερεις κατι? μπα ε? στα @@ τους ΟΛΟΙ. για αυτο εχουμε αυτα που εχουμε.

εμεις φταιμε

:sad:

Σωστή 95%!
Είχαν γίνει πάνω από 50 προσαγωγές γύρω στις 90 λένε κάποιοι. Ξέρετε πόσοι τελικά συνελήφθησαν;;;;;;;

ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ!!!!!!!! Πως το είπατε αυτό;;;;; ΕΝΑΣ μόνο και αυτό δεν είναι σίγουρο!!! Δηλαδή για να καταλαβαίνουμε τι λέμε έγινε της πουτάνας σήμερα στην ΑΘήνα πλακώνονταν από το πρωί και τελικά συνελήφθη ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ! Υπέροχα.
Και σωστά η Εύη κάνει την πολύ καλή ερώτηση. ΠΩΣ σκατά συναντήθηκαν όλοι αυτοί; Η αστυνομία ΗΞΕΡΕ που ξεράδια της από την Παρασκευή για τις δύο πορείς. Το γνώριζαν! Αφού το γνώριζαν τι στην ευχή άφησαν να έρθουν τόσο κοντά;;;;;;;;;;;;
Υπάρχει βέβαια μία πληροφορία ότι οι χρυσαυγίτες θα έκαναν την μπούρδα τους το απόγευμα και οι άλλοι τη δική τους βλακεία το μεσημέρι. Όταν το έμαθαν τα καλώπαιδα τα φασιστάκια αυτό αποφάσισαν να μαζευτούν νωρίτερα. Το πληροφορούνται οι άλλοι οι ανώριμοι βάνδαλοι από κει... να μπουρδέλο η Αθήνα. Και οι μπάτσοι... κάθονται...

Είπα Ευάκι πως είσαι 95% σωστή. Ναι γιατί σε ένα πράγμα έχεις άδικο. Και το ξέρω πολύ καλά. ΟΧΙ οι μπάτσοι ΔΕΝ μπήκαν ανάμεσα στα δύο μέτωπα. Αυτό που σου λέω είναι επιβεβαιωμένο όχι τρίχες. Επενέβησαν τυπικά με σκοπό να μην έρθουν οι μεν και οι δε ηλίθιοι σε επαφή ουσιαστικά όμως προστάτευσαν τους χρυσαυγίτες γιατί χαμηλά στην Σταδίου ήταν λιγότεροι. Κι έτσι τους έσωσαν. Επίσης μετά τους άφησαν να πετούν πέτρες και ουσιαστικά τους επέτρεψαν να επιτίθονται στους άλλους μαζί τους. Αυτό μέχρι να έρθει ο εισαγγελέας και να αποχωρήσουν τα χρυσαυγιτάκια για να μείνουν οι υπόλοιποι μπουρδολόγοι και να συνεχίσουν το μπάχαλο.
Εν ολίγοις... Ελλάς το μεγαλείο σου...

el_hymador
03/02/2008, 02:48
Την σωστη κουβεντα την ειπε ενας δημοσιογραφος στην τηλεοραση και συντασσομαι 110% με αυτην την αποψη...

τα επεισοδια ειτε σχεδιαστηκαν εξ ολοκληρου, ειτε σχεδιαστηκε να παρουν τετοια τροπη ωστε να αποπροσανατολιστει η κοινη γνωμη απο τα τεκτενομενα του τελευταιου μηνα...

ελεος...

ουτε την 17η Νοεμβριου δεν γινεται τετοιο μπαχαλο!!

θα ασχολουμαστε τωρα με τους Χρυσαυγιτες και τους αντεξουσιαστες του κ*λου και θα ξεχασουμε τα του Ζαχοπουλου και τα της σαπιλας που υπαρχει στο πολιτικο προσκηνιο.

mats8282
03/02/2008, 02:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Την σωστη κουβεντα την ειπε ενας δημοσιογραφος στην τηλεοραση και συντασσομαι 110% με αυτην την αποψη...

τα επεισοδια ειτε σχεδιαστηκαν εξ ολοκληρου, ειτε σχεδιαστηκε να παρουν τετοια τροπη ωστε να αποπροσανατολιστει η κοινη γνωμη απο τα τεκτενομενα του τελευταιου μηνα...

ελεος...

ουτε την 17η Νοεμβριου δεν γινεται τετοιο μπαχαλο!!

θα ασχολουμαστε τωρα με τους Χρυσαυγιτες και τους αντεξουσιαστες του κ*λου και θα ξεχασουμε τα του Ζαχοπουλου και τα της σαπιλας που υπαρχει στο πολιτικο προσκηνιο. :beer: :beer: :beer:

Akatanomastos
03/02/2008, 03:22

re paidia ok, san senario einai omorfo, alla den paizei..
den ksero gia tous xrisiavgites pou einai kala tsirakia, allla oi <<anarxikoi>> fenonte kapos aneksartitoi ( www.indymedia.gr )

mats8282
03/02/2008, 03:23
Που εμφανιζονται μονο στην γιορτη του Πολυτεχνειου και σε διαδηλωσεις/πορειες/απεργιες :confused: :confused:

el_hymador
03/02/2008, 03:42
den ksero gia tous xrisiavgites pou einai kala tsirakia, allla oi <<anarxikoi>> fenonte kapos aneksartitoi ( www.indymedia.gr )

κοιτα, το ''αναρχικος'' το δηλωνεις πρωτιστως με σταση ζωης, οχι με κλωτσοπατιναδα με τους μπατσους.

οποτε επετρεψε μου να εχω τις ενστασεις μου για το κατα ποσο αναρχικοι και αντιεαξουσιαστες ειναι κατ ουσιαν αυτα τα παλικαρια.

alximistis
03/02/2008, 03:54

Φίλε μου πράγματι ότι στις πορείες οι και καλά "αγανακτισμένοι πολίτες" που κολουθούν τους μπάτσους είναι χρυσαυγίτες ή "συγγενείς" τους είναι γεγονός. Κι ότι η "συνεργασία" ανάμεσα στους μεν και τους δε είναι αργαστή που λέμε είναι επίσης γεγονός. Εξού και το παλιό καλό σύνθημα μπάτσοι και παρακρατικοί όλα τα Μ...Α δουλεύουνε μαζί.
Αλλά από την άλλη είδα και κάτι "ανεξάρτητους" σήμερα να "τα λένε" μια χαρά με τους μπάτσους... να βρίσκονται μέσα στο χαμό και ξαφνικά να βάζουν πάλι τα κασκόλ και τα μαντήλια στο πρόσωπο και να περνούν ανάμεσά τους... άστα τέτοια ανεξαρτησία τι να σε πω. :(

Το 'εγραψα και πριν. Πως αλλιώς εξηγείται το γεγονός ότι βρήκαν καδρόνια λοστούς μέχρι και γκασμάδες και τελικά ζήτημα ΑΝ συνελήφθη ένας. Όποιος μου το εξηγήσει αυτό θα του δώσω συγχαρητήρια...

irinia
03/02/2008, 07:00
κοιτα, το ''αναρχικος'' το δηλωνεις πρωτιστως με σταση ζωης, οχι με κλωτσοπατιναδα με τους μπατσους.

οποτε επετρεψε μου να εχω τις ενστασεις μου για το κατα ποσο αναρχικοι και αντιεαξουσιαστες ειναι κατ ουσιαν αυτα τα παλικαρια.

Παίρνω αφορμή τα λόγια σου και λέω,

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ

και με σένα και τον ΑΕΚΑΡΑ πιο πάνω.

Αυτή η ιστορία λεβέντες μου ,του κράτους και του παρακράτους,
τη θυμάμαι απο το 60-65 , και τη διαβάζω
απο τότε που συστάθηκε το σύγχρονο Ελληνικό κράτος,
από τον καιρό του Καποδίστρια,που τον φάγαν λάχανο
για τις πατάτες.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ αυτή η ιστορία.
Ούτε μαύρο ούτε κόκκινο.

Έχουμε απλά , σκάνδαλα.
Έχουμε Ζαχόπουλο, έχουμε SIEMENS ,έχουμε μια κυβέρνηση οριακή με +1 μόνο

ΕΧΟΥME ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΡΡΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ.

Υπάρχει καλύτερη στιγμή για ξύλο ,επεισόδεια,καταστροφές και ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ??

ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Γιαυτό προσέχτε, να βάζετε το μυαλό σας να δουλεύει, για να μη σας δουλεύουν.

Πούσαι ρε Μπακούνιν να δεις τους σύγχρονους ομοιδεάτες σου,όπως τους ονειρεύτηκες
είναι,
να σπάνε και νά ρημάζουν τις περιουσίες του κοσμάκη στο όνομα του μπαμπά και της
μαμάς.

Αλλά και ή πολιτεία ρε παιδιά έκανε το καθήκον της.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ, έτσι είπαν τώρα το πρωί στην T.V.

OYTE ENAN.

Mαχαίρια,τσεκούρια,στυλιάρια,σπασμένα καταστήματα,σπασμένα αυτοκίνητα,φωτιές , εκείνον τον ταξιτζή που έτρωγε τις πέτρες ανύμπορος λυπήθηκα, κυνηγώντας ο άνθρωπος
το μεροκάμματο.

Απλά αναρωτιέμαι,πόσα από αυτά τα παλικαρόπουλα,και από τις δύο πλευρές,
ξέρουν ότι τους χρησιμοποιούν ,πόσα το φαντάζονται και πόσα βόσκουν μακαρίως ??

:wave2:

vestromas
03/02/2008, 07:41
El hymador και Τερενς μου φαινετε οτι το πιασατε το νοημα. Στημενα επεισοδια μου μυριζει. :beer: :wave2:

Akatanomastos
03/02/2008, 11:02

mazi sou gia tis enstaseis, giafto alloste egrapsa <<anarxikoi>> kai oxi anarxikoi.

an einai stimeno theoro oti tha einai apo tin mia meria oste na prokalesei tin alli.

LsKostas
03/02/2008, 11:43
an einai stimeno theoro oti tha einai apo tin mia meria oste na prokalesei tin alli.

Ακριβως...

LsKostas
03/02/2008, 11:55
Oταν εγιναν τα γεγονοτα στην Παρνηθα ολοι ειμασταν πολυ απογοητευμενοι
και γραφαμε...γραφαμε...spammαραμε...καταριομασταν Θεους και δαιμονες...

Απειλουσαμε οτι θα καψουμε ζωντανους αυτους που εκαναν αυτο το ΕΓΚΛΗΜΑ με 60 Νεκρους
στον Πυργο και καποιοι πολυ λιγοτεροι σκεφτοντουσαν πως θ αντιδρασουμε
σ αυτον τον συμφερο ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ και διαπλεκομενων που παντα μα παντα εχουν εξω απ τα γραφεια τους μια αρμαδα ΜΑΤ γιατι θα τους λιτζαρουν...

Ξερετε ολοι που παει το πραγμα ΠΟΙΟΙ φυλανε αυτους που τρωνε την χωρα
και επισης ξερουμε "ποιοι" εκαναν κινηση εναντια στο καζινο της Παρνηθας που αποδεδειγμενα
επωφεληθηκε καταστρεφωντας "εμμεσως" τον εκει χωρο...

Τα συκα-συκα και το σκαφος-σκαφος...

η παραπανω περιγραφη ισως και να μην εχει αμεση σχεση με τα χθεσινα γεγονοτα
αλλα σαφως δειχνει το ποιον δυο πλευρων...

Μια ενσταση μονο...
Ποιους συμφερει να παιζουν τα επεισοδια στην τηλεοραση ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ???

Stergios69
03/02/2008, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Τέλος! :beer: :wave2:

vas_sia
03/02/2008, 14:01
εγώ απορώ με τι μούτρα οι νεο-ναζί χρυσαυγίτες κανουν και καλά συγκέντρωση για τα ήμια και την πατρίδα,όταν στον παρελθόν ηταν οι πρώτοι που την ξεπούλησαν...:rolleyes:

Όπως και να εχει λίγο ο θανατος του Παρασκευαιδη , λίγο το παπαδαριο ,λιγο τα ομολογα ξεχάστηκε και η σιμενς και ο Θέμος με τα φράγκα και τα DvD και όλα

iosif
03/02/2008, 16:43
και αφού μαθαμε τι θα έπρεπε να κανουν οι σωστοί αναρχικοί από ανθρώπους που δεν δηλώνουν αναρχικοί
ας πω και γω τη λακια μου

ντροπή σε όλους όσους ΔΕΝ είμασταν στην αντισυγκέντρωση απέναντι στα φασιστικά σκουπίδια, τους αλήτες της χρυσής αυγής και τους ένστολους συνεργάτες τους

απόσπασμα:
.........."μιλησε και στελεχος του Συνασπισμου που βρικοταν σε παρακειμενο χωρο, ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ στον δημοσιογραφο Κανελλακη, και ειπε οτι υπαρχουν μαρτυρες αλλοι 2 και ο φυλακας του κτιριου που μπορουν να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ !!!!"
τώρα όσοι είδαν ειδήσεις θα είδαν και τα ντου των υπανθρώπων πίσω από τις πλάτες των ένστολων συνεργατών τους.

el_hymador
03/02/2008, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
και αφού μαθαμε τι θα έπρεπε να κανουν οι σωστοί αναρχικοί από ανθρώπους που δεν δηλώνουν αναρχικοί
ας πω και γω τη λακια μου

ντροπή σε όλους όσους ΔΕΝ είμασταν στην αντισυγκέντρωση απέναντι στα φασιστικά σκουπίδια, τους αλήτες της χρυσής αυγής και τους ένστολους συνεργάτες τους

απόσπασμα:
.........."μιλησε και στελεχος του Συνασπισμου που βρικοταν σε παρακειμενο χωρο, ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ στον δημοσιογραφο Κανελλακη, και ειπε οτι υπαρχουν μαρτυρες αλλοι 2 και ο φυλακας του κτιριου που μπορουν να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ !!!!"
τώρα όσοι είδαν ειδήσεις θα είδαν και τα ντου των υπανθρώπων πίσω από τις πλάτες των ένστολων συνεργατών τους.

πολυ σωστα, δεν δηλωνω αναρχικος...

οπως επισης δεν δηλωνω και ακροδεξιος.

σεβομαι ομως τις αποψεις και των δυο ασχετως κατα ποσο συμφωνω η διαφωνω.

Με αυτο που διαφωνω καθετα ειναι οι ενεργειες των δυο αυτων διαμετρικα αντιθετων παραταξεων.

Αν η μονη πολιτικη που ξερουν ειναι το να δημιουργουν επεισοδια και τρομοκρατια πως διαολο θα επικοινωνησουν ευρυτερα αυτα που πρεσβευει η ιδεολογια τους;

δυστυχως μετραει περισσοτερο το φαινεσθαι παρα το γιγνεσθε...

για αυτο σου λεω...ασε θα φαω γλαροσουπα :rolleyes:

iosif
03/02/2008, 18:00
μονο που τα καλοπαιδα της χρ.α. εχουν επιδοθει τα τελευται 3 χρονια σε δεκαδες επιθεσεις με μαχαιρωμενους και ξυλοδαρμενους μεταναστες, αριστεριστες και κομμμουνιστες.

και δε σεβομαι κανεναν η αποψη του οποιου ειναι ότι ειναι ανώτερος από καποιον άλλο λογω φυλης, χρωματος, θρησκειας, κλπ
και απορω πως μπορει κάποιος να σεβεται τετοιους ¨ανθρωπους"

el_hymador
03/02/2008, 18:13
μονο που τα καλοπαιδα της χρ.α. εχουν επιδοθει τα τελευται 3 χρονια σε δεκαδες επιθεσεις με μαχαιρωμενους και ξυλοδαρμενους μεταναστες, αριστεριστες και κομμμουνιστες.

και δε σεβομαι κανεναν η αποψη του οποιου ειναι ότι ειναι ανώτερος από καποιον άλλο λογω φυλης, χρωματος, θρησκειας, κλπ

δεν αντιλεγω...και τα καλοπαιδα ''αναρχικοι'' εχουν καψει και λεηλατησει περιουσιες ιδιωτων παμπολλες φορες επισης.

δεν συγκρινω τα μαχαιρωματα και τις δολοφονικες επιθεσεις με τις φθορες σε αυτοκινητα και μαγαζια, αλλα εχε υποψιν σου οτι εχει πεσει αγριο κυνηγητο και ξυλο σε μεμονωμενους ακροδεξιους απο αριστεριστες.

απο εκει και επειτα ξερεις τι λενε για τις αποψεις και τις κ*λοτρυπιδες...ολοι εχουμε απο μια.

οσο εσενα σου φαινεται παραλογη η ακροδεξια φιλοσοφια, αλλα τοσο παραλογα μπορει να φαινονται σε καποιους αλλους η κοινοκτημοσυνη, τα κοινοβια και η απουσια καθε αρχης.

δυστυχως και στις δυο ακραιες αυτες πολιτικες εκφανσεις, εμπεριεχεται η ακυρωση οπιασδηποτε δημοκρατικης διαδικασιας. Με τον τσαμπουκα να κανουμε ολοι αυτο που θελουν μερικοι, λυπαμε, αλλα δεν παιζει...

the who
03/02/2008, 19:01

Tωρα αν πω αυτο που ελεγε ο Λενιν,οτι τον εχθρο πρεπει να τον εξοντωνουμε απο την κοιλια της μανας του θα με πειτε γραφικο?Το φιδι το πατας πριν σε δαγκωσει.Οταν στην Κοκκινια κρεμαγανε οι ανταρτες στο σπιτι του παπα τους δοσιλογους κατι ξερανε.Οι χρυσαυγιτες ειναι τα παιδια και τα εγγονια αυτων που γλυτωσαν(ειτε με τα φραγκα που ειχαν μαζεψει,ειτε γινανε παπαδες)τοτε.ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
Τωρα αν η μεριδα των αναρχικων με τη δραση της εξυπηρετει την εκαστοτε αρχουσα ταξη,αυτο μπορειτε να το διαπιστωσετε διαβαζοντας το βιβλιο του αναρχικου Τζιανφρανκο Σαγκουινετι - περι τρομοκρατιας και κρατους.Τα γραφει τοσο απλα ,οσο απλα προσπαθησαν να τον δολοφονησουν οι αναρχικοι τρεις τουλαχιστον φορες.
ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΦΙΔΑ
:beer: :beer: :beer:

requiem
03/02/2008, 19:38
«Αλλάξτε μυαλά, γιατί θα σας λιώσουμε σαν τα σκουλήκια»

Αυξάνονται οι επιθέσεις ακροδεξιών. Παρά τις επίσημες διαψεύσεις του «ηγέτη» τους, τα έντυπα των χρυσαυγιτών βρίθουν από απειλές και εντολές στους οπαδούς για «δυναμικά ξεκαθαρίσματα»

Ηταν 7.30 μ.μ. του περασμένου Σαββάτου (24/1), όταν ο 34χρονος Αλέξης Καλοφωλιάς, μεταφραστής και μέλος του γνωστού μουσικού συγκροτήματος Last Drive, περνούσε από τη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη για να πάρει κάποιο από τα λεωφορεία της Κάνιγγος.

Ξαφνικά, τρεις άγνωστοι βρέθηκαν μπροστά του και, πριν προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει, τον χτύπησαν με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι.

Δοκίμασε να ξεφύγει καταφεύγοντας στην είσοδο ενός καταστήματος.

Τον ακολούθησαν κι εκεί, κοπανώντας το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο με μανία, μπροστά στα μάτια γειτόνων και περαστικών.

Οταν η υπάλληλος του καταστήματος άρχισε να καλεί σε βοήθεια, οι επιτιθέμενοι άφησαν το αιμόφυρτο θύμα τους για να καταφύγουν τροχάδην στο ορμητήριό τους: τα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» (3ης Σεπτεμβρίου 19). Ο κ. Καλοφωλιάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με άσχημο τραύμα στο πρόσωπο και προβλήματα όρασης στο δεξί μάτι.

Είναι προφανές πως ο 34χρονος μουσικός δεν είχε πληροφορηθεί τις διακηρύξεις των στελεχών της «Χρυσής Αυγής», εδώ κι ένα χρόνο, για το ρόλο που επιφύλασσαν στο κτίριο που τόσο γενναιόδωρα έσπευσε να τους νοικιάσει το ΠΙΚΠΑ(!), παρά τις διαμαρτυρίες των υπόλοιπων ενοίκων της πολυκατοικίας. Ο «φίρερ» της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, ήταν πάντως σαφής: «Μεταφερόμαστε στα νέα γραφεία», δήλωνε στις 21.12.96, «με σκοπό να κυριαρχήσουμε στο πεζοδρόμιο του κέντρου των Αθηνών!».

Αυτή η προσπάθεια για «κυριαρχία στο πεζοδρόμιο» απέναντι σε κάθε λογής «εθνικούς και φυλετικούς εχθρούς» δεν είναι, φυσικά, κάτι καινούριο για τα κατά φαντασίαν Τάγματα Εφόδου του Μιχαλολιάκου: Μπορεί μέχρι τα τέλη της περασμένης δεκαετίας η «Χρυσή Αυγή» να μην ήταν τίποτα περισσότερο από μια γραφική παρέα, εδώ και κάμποσα όμως χρόνια έχει εξελιχθεί σε πραγματικά επικίνδυνη συμμορία.

Συνολικά, από το 1992 έως σήμερα έχουν καταγγελθεί πάνω από 50 επιθέσεις Χρυσαυγιτών στην περιοχή της πρωτεύουσας, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Κομοτηνή και στα Χανιά.

Η μεθοδολογία των επιθέσεων ακολουθεί τα κλασικά πρότυπα των μουσολινικών squadristi: αστραπιαίες επιδρομές με μαχαίρια, ρόπαλα και σιδερολοστούς, σακάτεμα του θύματος (ή των θυμάτων) και εξαφάνιση. Οταν το συμβάν καταγγελθεί, η «Χρυσή Αυγή» συνήθως διαψεύδει -ακόμα κι όταν δράστες ήταν επώνυμα μέλη ή στελέχη της.

Εξαίρεση αποτελούν ανάληψη της ευθύνης από το περιοδικό της οργάνωσης (τχ. 75) για την έφοδο (10/12/92) σε αριστερούς φοιτητές που «εμοίραζαν προκηρύξεις αντεθνικού περιεχομένου» στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ και η γενική εξαγγελία, λίγο νωρίτερα, της εκστρατείας κατά των αριστερών «ζωντανών προδοτών» (τχ. 70).

Η ομολογία

Αν οι επίσημες διαψεύσεις προσπαθούν να θολώσουν τα νερά, το αντίθετο συμβαίνει με τα έντυπα της οργάνωσης. Οι στήλες της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» είναι γεμάτες με ανοιχτές προτροπές προς τα μέλη και τους οπαδούς της για τέτοια δυναμικά ξεκαθαρίσματα, προτροπές που, αν μη τι άλλο, συνιστούν καραμπινάτη ηθική αυτουργία στις ναζιστικές επιθέσεις. Σταχυολογούμε ενδεικτικά:

**Στις 12.7.96, η εφημερίδα προστάζει: «Φωτιά και τσεκούρι στους νοθευτές της ράτσας. Ας διατρανώσουμε την απόφασή μας να μη μεταβληθεί η χώρα μας σε μια εκτρωματική πολυφυλετική χοάνη, μια απόφαση που έχουμε χρέος να καταστήσουμε σεβαστή εμπράκτως».

Στις 10.1.97 «προειδοποιεί» ότι «εάν το κράτος συνεχίσει την πολιτική της αδιαφορίας» απέναντι στους ξένους μετανάστες, «να ξέρει πως οι κάτοικοι θα αντιδράσουν από μόνοι τους».

Στις 5.12.97 δημοσιεύεται επιστολή αναγνώστη, που «διαπιστώνει» ότι «πολλές γειτονιές στην Αθήνα έχουν γίνει γκέτο αλλοδαπών», διαμαρτύρεται γιατί «η αντιρατσιστική αστυνομία του (κύριου) Ρωμαίου μάς συνιστά να μην τους προκαλούμε», απαιτεί «μπουρλότο και φωτιά στα αλλοδαπά σκυλιά» και ζητεί τη γνώμη της «Χρυσής Αυγής» πάνω στο θέμα. Η απάντηση: «Αγαπητέ συναγωνιστή μπορείς να επισκεφθείς τα γραφεία μας και μετά από κάποιες διαδικασίες να γίνεις μέλος του "Μετώπου Νεολαίας''».

**Ακόμα σαφέστερες είναι οι προθέσεις (και τα έργα) της οργάνωσης όσον αφορά τους κάθε λογής (κατά την άποψή της) «ανθέλληνες» και «μειοδότες». «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια φρουρά μαχητών που την κρίσιμη ώρα θα τιμωρήσει τους προδότες», δηλώνει ορθά-κοφτά ο Μιχαλολιάκος (2.5.97).

«Γιατί δεν καλούν και την "Χρυσή Αυγή'' σε μια τέτοια εκδήλωση;», αναρωτιέται ρητορικά η εφημερίδα στις 21.2.97 για μια συζήτηση στη Νομική Θράκης με θέμα τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας, για να συμπληρώσει με νόημα: «Αλλά και να μη μας καλέσουν την επόμενη φορά που θα γίνει, ας γνωρίζουν πως θα συμμετάσχουμε».

**Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η «Αντεπίθεση», «όργανο του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής»: «Αντί να περιμένουμε την επόμενη κίνησή τους για την καταστροφή της Πατρίδας, θα πάμε εμείς πρώτα και θα τους κόψουμε τη διάθεση» (3.1.97).

**Τολμηρότερη (καθότι απευθυνόμενη στα «νιάτα» της οργάνωσης) είναι η μόνιμη στήλη «Μέτωπο Νεολαίας» που εγκαινιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο κι υπογράφεται από το Γιώργο Μάστορα:

«Είναι καιρός να αντιληφθείτε», γράφει στις 25.7.97 απευθυνόμενος προς τους εν γένει αντιφασίστες, «ότι οι δρόμοι μάς ανήκουν πλέον ολοκληρωτικά, χωρίς κανένα ίχνος παραχώρησης. Μπορείτε να αλλάξετε μυαλά και να πορευθείτε στον δρόμο μας, τον δρόμο της Φύσης, της Δύναμης και της Ανθρώπινης Ιστορίας. Κάντε το, ειδάλλως εξαφανιστείτε από μπροστά μας γιατί ΕΜΕΙΣ, οι Δυνατοί, θα σας λιώσουμε σαν τα σκουλήκια». Αμέσως μετά, ακολουθεί η προτροπή προς τους Χρυσαυγίτες: «Τσακίστε με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο, ό,τι κι αν χρειαστεί, τον κάθε βλάκα που θα τολμήσει να αμφισβητήσει εσάς και τις Ιδέες σας. Κάντε τους να μετανιώσουν για τις επιλογές τους...».

**Ειδικός στόχος του «Μετώπου» ορίζονται τα «αντιστρατιωτικά στοιχεία»: «Η αρχή ας γίνει με τους "αντιρρησίες συνειδήσεως'', οι οποίοι πρέπει να ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ αμείλικτα. Ας είναι σίγουροι πως εμείς θα βοηθήσουμε με τον τρόπο μας...» (27.6.97).

**«Για μας τους Εθνικιστές, το Γκάζι είναι ένα πεδίο μάχης», ξεκαθάριζε ήδη από τις 30.6.95 η «Χρυσή Αυγή». «Εκεί, στη ρίζα του κακού θα δώσουμε τη μάχη». Ενα μήνα μετά τις ένοπλες επιθέσεις στη συνοικία, η εφημερίδα διευκρινίζει: «Στελέχη και μέλη της "Χρυσής Αυγής'' βρίσκονται και θα βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό των κατοίκων των περιοχών αυτών (...) που βλέπουν τις γειτονιές τους να μετατρέπονται σε τριτοκοσμικές βρωμοπόλεις. Ο τόπος είναι δικός μας».

**Ανοιχτή τέλος είναι η ομολογία της συμμετοχής της οργάνωσης στην «άσκηση πίεσης» κατά των τσιγγάνων στην επαρχία. «Πρέπει να καθαρίσουμε τη χώρα από τους τσιγγάνους», γράφει χωρίς περιστροφές η εφημερίδα στις 28.2.97.

Λίγο αργότερα, προαναγγέλλει πογκρόμ σε συγκεκριμένο χωριό της Θεσσαλίας: «Χαμός γίνεται στην κοινότητα Γιάνουλη της Λάρισας. Αιτία, τα "αδέρφια μας'' οι Γύφτοι, για τους οποίους οι κάτοικοι έχουν εξαπολύσει πάμπολλες κατηγορίες. Ο κόμπος φτάνει στο χτένι και το ποτήρι ξεχειλίζει. Και αυτή η στιγμή είναι πάρα πολύ κοντά» (28.3.97).

Ασυλία από ΕΛΑΣ

* Παρά την πληθώρα στοιχείων και καταγγελιών, οι αρχές έχουν μέχρι σήμερα φερθεί με το γάντι στη νεοναζιστική συμμορία.

* Χαρακτηριστική από κάθε άποψη είναι η στάση των αστυνομικών οργάνων που τα ξημερώματα της 15.11.95 είχαν συλλάβει, κατόπιν εντολών, οκτώ μέλη της «Χρυσής Αυγής» σε επεισόδια έξω από το ΕΜΠ: αντίθετα με ό,τι συμβαίνει συνήθως, στο αυτόφωρο όλα τα όργανα-μάρτυρες κατηγορίας απέφυγαν να καταθέσουν το παραμικρό εις βάρος των «αγανακτισμένων πολιτών» που είχαν σπεύσει να τους «δώσουν ένα χεράκι», με αποτέλεσμα να αφεθούν όλοι ελεύθεροι.

* Τρεις μέρες αργότερα, είδαμε με τα μάτια μας πώς η αστυνομία συνόδευσε (κυριολεκτικά) μέχρι την πύλη της Τοσίτσα μερικές δεκάδες Χρυσαυγίτες που είχαν προσφερθεί να συνδράμουν τα ΜΑΤ στην καταστολή των καταληψιών.

* Τα ίδια τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» φρουρούνται άλλωστε σε μόνιμη βάση από τους φύλακες του νόμου. Παρ' όλο που χτυπήθηκε λίγα μέτρα παραπέρα, ο μουσικός των Last Drive δεν αξιώθηκε κάποια αντίστοιχη προστασία...

requiem
03/02/2008, 19:39
Η ονείρωξη του τρόμου

«Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ των κουκουλοφόρων που επέτυχαν την σύλληψιν, είς μετρίου αναστήματος και σιωπηλός άνδρας, κρατών ρόπαλον του αμερικανικού παιγνίου "μπέιζ μπώλ'', πλησίασε την σειράν των Αλβανών υπανθρώπων που εκρατούντο από τους υπολοίπους κουκουλοφόρους. Χωρίς λέξιν ή ύβριν ή επιφώνημα ανεβοκατέβασε το ρόπαλον τέσσαρας φοράς εις έκαστον των παρανόμων και τους αφήκε με σπασμένους τους αγκώνας των χειρών και τα γόνατα των ποδών.»

Βρισκόμαστε στον κήπο μιας «πλουσίας και μεγαλοπρεπούς εξοχικής κατοικίας εις έν των βορείων προαστείων των Αθηνών» και η ελληνική Κου Κλουξ Κλαν έχει αναλάβει να «συνετίσει» με τον τρόπο της, έξι Αλβανούς που επιχείρησαν να κλέψουν.

Διατυπωμένη με τη μορφή σεναρίου, που οι οπαδοί της οργάνωσης οφείλουν να μιμηθούν, η περιγραφή της αθηναϊκής νύχτας του Αγίου Βαρθολομαίου δημοσιεύτηκε στις 10.1.1997 και υπογράφεται από τον μόνιμο αρθρογράφο της «Χρυσής Αυγής», Γιάννη Γιαννόπουλο. Είναι μια από τις σπάνιες φορές που σε κείμενο της ναζιστικής οργάνωσης εγκαταλείπονται τα γενικόλογα συνθήματα, για να προταθεί συγκεκριμένος τρόπος δράσης:

«Την ίδια νύκτα, επιτροπές κουκουλοφόρων "πολιτοφυλάκων'' έκαμναν συλλήψεις καθ' όλον το λεκανοπέδιον της Αττικής, συλλαμβάνοντες λαθρομετανάστες, μέλη της Αλβανικής, Τουρκικής, Νιγηριανής και όλων των χωρών του ΟΗΕ Μαφίας, ακόμη και Ελλήνων συνεργατών τους! Τας πρώτας πρωινάς ώρας, περιπολικά της Ελληνικής αστυνομίας εξεύρον άτομα δεμένα και με κάποιαν... σχετικήν αναπηρίαν ως επίσης και με αναλόγως της περιπτώσεως πινακίδας εις το στήθος των, και εχρειάσθη η βοήθεια φορτηγών και συνεργείων κοπής αλυσίδων δια να συγκεντρωθούν οι ως άνω ...ανάπηροι. Περί ώραν ενδεκάτην πρωινήν, περίπου δέκα επτά χιλιάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί εις το παλαιόν γήπεδον του Παναθηναϊκού επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας και ανέμενον την απόφασιν της πολύ πλησίον Υπηρεσίας Αλλοδαπών. Ταυτοχρόνως επιτροπές πολιτών επεσκέπτοντο το Κοινοβούλιον, τα αστυνομικά τμήματα, το Υπουργείον Εσωτερικών και Εξωτερικών απαιτούντες την τήρησιν του Νόμου. Εκπληκτοι οι Αστυνομικοί είδον εις μερικούς εκ των πολιτών να εξέχουν από τους θύλακας των παντελονίων τους ...μαύρες κουκούλες. (...) Ούτως εν μία νυκτί ελύθη το μέγα πρόβλημα των λαθρομεταναστών».

Διήγημα πολιτικής φαντασίας; Ο επίλογος του ίδιου του κειμένου δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για παρότρυνση στη διάπραξη αδικημάτων (σύσταση και συμμορία, οπλοφορία-οπλοχρησία, βαριές σωματικές βλάβες κλπ) που, κανονικά, πρέπει να απασχολήσει κάποιον εισαγγελέα:

«Το ως άνω σενάριον θα ημπορούσε να γίνει και πραγματικότης. Ας σκεφθούν σοβαρά οι φορολογούμενοι πολίται ότι επιβάλλεται να δημιουργήσουν επιτροπές πολιτοφυλάκων καθ' άπασαν την επικράτειαν. Με το ίδιο τίμημα και εκατό φορές χειρότερα πρέπει να πληρώσουν όλοι αυτοί οι ξένοι που επιβουλεύονται τις περιουσίες και τις ζωές των Ελλήνων. Το ίδιο δε και οι τυχόν συνεργάτες των. Οταν οι άλλοι δεν κάνουν αυτό που πρέπει, κάν' το εσύ. Μπορείς!».

Υφυπουργείο ...Ναζισμού;

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ μέρα που να μη ζητήσει από το κανάλι του, το Tele-City, τη συνεργασία Νέας Δημοκρατίας - Χρυσής Αυγής ο βουλευτής Γιώργος Καρατζαφέρης. Εχει μάλιστα δώσει και όνομα στο «μέτωπο» που οραματίζεται, το λέει «Νέα Ελπίδα».

«Ποιο μπορεί να είναι το συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας;» αναρωτιόταν ο βουλευτής στις 16 Ιανουαρίου. Και έδινε την απάντηση: «Είναι οι ευρισκόμενοι δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει πρωταγωνιστές του αγώνα, και μπορεί η Χρυσή Αυγή με όσους έχει, πολλούς ή λίγους, να κάνει τόσο θόρυβο και να συμμετέχει, όσο δεν μπορεί σήμερα δυστυχώς η ΟΝΝΕΔ, η οποία δεν έχει βέβαια καμιά σχέση με την ΟΝΝΕΔ της δεκαετίας του '80, την ΟΝΝΕΔ του Μιχαλολιάκου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Και είναι και η ΕΠΕΝ, οι βασιλικοί και οι αμετανόητοι».

Ο κ. Καρατζαφέρης δεν είναι αφελής. Γνωρίζει ότι για να προσεγγίσει η Χρυσή Αυγή τη Νέα Δημοκρατία θέλει και ανταλλάγματα. Αλλά ο βουλευτής δεν είναι τσιγκούνης. Αρχίζει να μοιράζει... υπουργεία: «Ελάτε (εσείς της Χρυσής Αυγής) στη διανομή της εξουσίας. Ελάτε να πάρετε ένα κομμάτι. Θα πάρουμε εμείς (της Νέας Δημοκρατίας) τα υπουργεία, πάρτε κι εσείς τη διοίκηση ενός οργανισμού, πάρτε ένα υφυπουργείο».

(Ελευθεροτυπία, 1/2/1998)

EVI
03/02/2008, 19:49
και γιατι χτυπηθηκε ο μουσικος?ετσι χωρις λογο? οχι οτι αν υπηρχε λογος ειναι κατι που το καταλαβαινω προς Θεου απλη απορια εξεφραζω γιατι τα δημοσιευματα του καθε ενα τι σχεση εχουν με το συγκεκριμενο ατομο?????

2α λυκειου

στο σχολειο μου ειχαμε μονο εναν συμμαθητη που ηταν στην ΚΝΕ καλο παιδι δε δημιουργουσε ποτε φασαριες δεν ειχε πολλα παρε δωσε με κανεναν ερχετε σχολειο με μια κοπελιτσα (αγνωστη) και προσπαθουν να μοιρασουν κουπονια (500 δρχ η 1000δρχ αν θυμαμαι καλα) της ΚΝΕ
δε θυμαμαι για ποιο δικο τους λογο μαζευαν λεφτα

τες πα

κανεις δεν αγοραζε και βγηκαν εξω στη πορτα του σχολειου και μοιραζαν φυλλαδια.
τοτε καποια παιδια (ημουν μπροστα) πηραν τα φυλλαδια που τους ειχε μοιρασει αυτη και τα βαλαν ολα μαζι και αναψαν φωτια και πηδαγαν απο πανω (ε παιδια τι να πω?) εφευγα εκεινη την ωρα να παω στις γνωστες καφετεριες που πηγαιναμε............

καποια στιγμη εξω απο μια καφετερια ερχετε προς το μερος μου ο συμμαθητης μου (ο οποιος σημειτωτεων ειχε φυγει πριν το ''περιστατικο'')

και αρχιζει να μου φωναζει

<<ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΑΣ >>

τα πηρα κρανιο...........<<ΕΓΩ>> του λεω φανερα εκνευρισμενη <<και κανε περα μην εχουμε αλλα>>

μου λεει -πιο ηρεμα- οτι (δε τα μεταφερω αυτολεξη εχουν περασει χρονια αλλα ηταν μεσα εξω αυτο) οποιος δεν ειναι μαζι μας δε ξερει την αληθεια οτι ειναι ο εχθρος οτι ειμαστε μικρα ανθρωπαρια που δε γνωριζουμε τπτ και αλλα τετοια ωραια...........

εκεινη τη στιγμη καταυθανουν οι συμμαθητες που ειχαν βαλει φωτια μαθαινουν τι εγινε και εγινε συρραξη (κακος ναι αλλα μιλαμε για παιδια 16-17 χρονων) σκασαν κατι αλλοι -αγνωστοι- και εγινε τρελος καυγας

στο τελος (εγω απειχα) οι συμμαθιτες μου γιναν (απο τους αλλους) οι ''φασιστες''

γιατι τα λεω αυτα

οταν εχουμε να κανουμε με θερμοκεφαλους η αληθεια δεν ειναι πουθενα.

η μονη αληθεια ειναι οτι κοιταμε το δεντρο απαντες και χανουμε το δασος η το αντιθετο.......

λυπαμαι πραγματικα για το μισος που τρεφει συμπολιτες συμμαθητες κλπ κλπ για πραγματα που τα καθοδηγουν αλλοι.......

αυτο.

veletzas
03/02/2008, 23:43
αι γιατι χτυπηθηκε ο μουσικος?ετσι χωρις λογο? οχι οτι αν υπηρχε λογος ειναι κατι που το καταλαβαινω προς Θεου απλη απορια εξεφραζω γιατι τα δημοσιευματα του καθε ενα τι σχεση εχουν με το συγκεκριμενο ατομο?????

ο μουσικος χτυπηθηκε γιατι φορουσε παλαιστινιακο στον λαιμο του κ ειχε μακρια μαλια, ενδεχομενος να ηξεραν κ το ποιος ειναι

οσοι παραπανω πιστευετε πραγματικα οτι ολο το θεμα εγινε για να σιωπησει η κοινη γνωμη για τα σκανδαλα που εχουν ξεσπασει πραγματικα τι να πω......

οσοι παραπανω πιστευετε γενικα την tv κ τις ταμπελες που βαζει βαζω παλι αυτα τα .........

απο την μια ειχαμε χρυσαυγητες κ ματ και απο την αλλη αριστερους/αναρχικους/hooligans/μελη πολιτικων νεολαιων/κ αυτους που ειχαν συγκεντρωση για τα μεταλαγμενα κτλ....

το οτι εβαλε η tv την ταμπελα αναρχικοι δινει απλα το βημα σε καποιους να κανουν σχολια οπως παραπανω ...θα σας πω λοιπον εγω που δεν δηλωνω αναρχικος αλλα δεν ενημεπρωνομαι απο την tv για τετοιου ειδους θεματα, τουλαχιστον, οτι μεγαλο κομματι του αναρχικου κοσμου καταδικασε την σταση της αντιπορειας.

σχολια του στυλ : ανταρτες με τα λεφτα του μπαμπα κ της μαμας θα τα ελεγα καφενιακα

Bavarian
04/02/2008, 00:37
http://www.youtube.com/watch?v=u92TZHupsYA&feature=related

mats8282
04/02/2008, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
αι γιατι χτυπηθηκε ο μουσικος?ετσι χωρις λογο? οχι οτι αν υπηρχε λογος ειναι κατι που το καταλαβαινω προς Θεου απλη απορια εξεφραζω γιατι τα δημοσιευματα του καθε ενα τι σχεση εχουν με το συγκεκριμενο ατομο?????

ο μουσικος χτυπηθηκε γιατι φορουσε παλαιστινιακο στον λαιμο του κ ειχε μακρια μαλια, ενδεχομενος να ηξεραν κ το ποιος ειναι

οσοι παραπανω πιστευετε πραγματικα οτι ολο το θεμα εγινε για να σιωπησει η κοινη γνωμη για τα σκανδαλα που εχουν ξεσπασει πραγματικα τι να πω......

οσοι παραπανω πιστευετε γενικα την tv κ τις ταμπελες που βαζει βαζω παλι αυτα τα .........

απο την μια ειχαμε χρυσαυγητες κ ματ και απο την αλλη αριστερους/αναρχικους/hooligans/μελη πολιτικων νεολαιων/κ αυτους που ειχαν συγκεντρωση για τα μεταλαγμενα κτλ....

το οτι εβαλε η tv την ταμπελα αναρχικοι δινει απλα το βημα σε καποιους να κανουν σχολια οπως παραπανω ...θα σας πω λοιπον εγω που δεν δηλωνω αναρχικος αλλα δεν ενημεπρωνομαι απο την tv για τετοιου ειδους θεματα, τουλαχιστον, οτι μεγαλο κομματι του αναρχικου κοσμου καταδικασε την σταση της αντιπορειας.

σχολια του στυλ : ανταρτες με τα λεφτα του μπαμπα κ της μαμας θα τα ελεγα καφενιακα

Πες τα ρε φιλε :beer:

Προλαβα να δω λιγο πρωιναδικα σημερα πριν φυγω για δουλεια....

Τι πραγμα ηταν αυτο.....Παλι καλα βγαλανε στο MEGA 3 παιδια που ηταν στα σκηνικα και ειπαν τι εγινε...Ο ενας με σπασμενο χερι προσπαθωντας να γλυτωσει εναν μαχαιρωμενο αν καταλαβα καλα....Φωτογραφιες με μελη της χρυσης αυγης να κρατανε σπαθια,20-25 ποντους,αναμεσα σε ΜΑΤατζηδες....Αλλα εδω στις εκλογες που πηγανε και σπασανε τουλαχιστον 3 διαφορετικα περιπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και σπασανε στο ξυλο τους παρεβρισκομενους ελαχιστοι το μαθανε...Σαν ενα μικρο παραδειγμα...

Βγαινει ο μπατσος και λεει απο την στιγμη που μας αφησανε σε 10 λεπτα αποκατασταθηκε η ταξη....Αλλα 8 ωρες και βαλε δεν μπορουσανε να κανουνε κατι ε???

Εγω ρε παιδια παντως στις ειδησεις το μεσημερι του Σαββατου ειδα 20 κρανοφορους απο την μια και 20 απο την αλλη συνοδεια ΜΑΤ να παιζουνε μηλα με πετρες....

Το συμπερασμα για εμενα ειναι οτι το ολο θεμα ηταν αν οχι στημενο τοτε υποβοηθουμενο για να στρεψει τον κοσμο κατα της αριστερας που ανεβαινει και ταυτοχρονα να αποπροσανατολισει απο τα φλεγοντα πολιτικα ζητηματα της Siemens,της κυβερνησης των 151.5 βουλευτων,του κρατους Ζαχοπουλου κτλ κτλ....Με πρωτο στοχο για εμενα τον ΣΥΡΙΖΑ που ειναι το μονο κομμα που ανοιχτα υποστηριξε αντιρατσιστικες οργανωσεις....

106 προσαγωγες,μετα το πανηγυρι,<<υποπτων>> οταν οι μπατσοι δεν συλλαμβανουν κανεναν κρανιοφορο,απλα βαρανε περαστικους,και δεχονται στις γραμμες τους πολιτες-χρυσαυγιτες να πετροβολουν και να κρατανε μαχαιρια.Φυσικα το φρουτο δεν ειναι καινουργιο και πρεπει επιτελους να μην μασησουν οι πολιτες την καραμελα.Αυτος που τρομοκρατει ειναι η ΕΛ.ΑΣ. και το κρατος.

Περα πασης αμφιβολιας για εμενα αλλα δυστυχως πολλοι το πιστευουνε το παραμυθι :sad:

Edit Οι φοβερες ζημιες που κατεστρεψαν την Αθηνα.Αντιγραφη απο εφημεριδα Εθνος (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=9283&pubid=418394)

<<ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Ζημιές σε δύο ΚΑΦΑΟ, ένα ΑΤΜ τράπεζας, τέσσερις κάμερες εξωτερικής κατόπτευσης και σε τζαμαρίες έξι τραπεζών στις οδούς Πανεπιστημίου, Κοραή, Σταδίου και Χαρ. Τρικούπη, ήταν ο απολογισμός των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν το περασμένο Σάββατο. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα εντοπίσουν αρκετούς από τους δράστες, ύστερα από τις ταυτοποιήσεις που αναμένεται να γίνουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Χ. ΚΙΤΤΑΣ , ΠΡΥΤΑΝΗΣ
«Οι νέοι έχουν αγριέψει και γι' αυτό φταίμε όλοι μας»

«Οι ζημιές δεν είναι τρομερές και ήδη έχουν αποκατασταθεί. Αυτό που με ενοχλεί, όμως, είναι το τεράστιο μίσος που κρύβουν αυτά τα παιδιά μέσα τους. Πέρασαν στην άλλη όχθη και εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τους φταίει...».>>

mats8282
04/02/2008, 15:52
Δειτε και αυτο (http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=72703688,94637512,80585800,7746952,15637256,90684776)

^Deadly_Sin^
04/02/2008, 17:46
και γιατι χτυπηθηκε ο μουσικος?ετσι χωρις λογο? οχι οτι αν υπηρχε λογος ειναι κατι που το καταλαβαινω προς Θεου απλη απορια εξεφραζω γιατι τα δημοσιευματα του καθε ενα τι σχεση εχουν με το συγκεκριμενο ατομο?????

2α λυκειου

στο σχολειο μου ειχαμε μονο εναν συμμαθητη που ηταν στην ΚΝΕ καλο παιδι δε δημιουργουσε ποτε φασαριες δεν ειχε πολλα παρε δωσε με κανεναν ερχετε σχολειο με μια κοπελιτσα (αγνωστη) και προσπαθουν να μοιρασουν κουπονια (500 δρχ η 1000δρχ αν θυμαμαι καλα) της ΚΝΕ
δε θυμαμαι για ποιο δικο τους λογο μαζευαν λεφτα

τες πα

κανεις δεν αγοραζε και βγηκαν εξω στη πορτα του σχολειου και μοιραζαν φυλλαδια.
τοτε καποια παιδια (ημουν μπροστα) πηραν τα φυλλαδια που τους ειχε μοιρασει αυτη και τα βαλαν ολα μαζι και αναψαν φωτια και πηδαγαν απο πανω (ε παιδια τι να πω?) εφευγα εκεινη την ωρα να παω στις γνωστες καφετεριες που πηγαιναμε............

καποια στιγμη εξω απο μια καφετερια ερχετε προς το μερος μου ο συμμαθητης μου (ο οποιος σημειτωτεων ειχε φυγει πριν το ''περιστατικο'')

και αρχιζει να μου φωναζει

<<ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΑΣ >>

τα πηρα κρανιο...........<<ΕΓΩ>> του λεω φανερα εκνευρισμενη <<και κανε περα μην εχουμε αλλα>>

μου λεει -πιο ηρεμα- οτι (δε τα μεταφερω αυτολεξη εχουν περασει χρονια αλλα ηταν μεσα εξω αυτο) οποιος δεν ειναι μαζι μας δε ξερει την αληθεια οτι ειναι ο εχθρος οτι ειμαστε μικρα ανθρωπαρια που δε γνωριζουμε τπτ και αλλα τετοια ωραια...........

εκεινη τη στιγμη καταυθανουν οι συμμαθητες που ειχαν βαλει φωτια μαθαινουν τι εγινε και εγινε συρραξη (κακος ναι αλλα μιλαμε για παιδια 16-17 χρονων) σκασαν κατι αλλοι -αγνωστοι- και εγινε τρελος καυγας

στο τελος (εγω απειχα) οι συμμαθιτες μου γιναν (απο τους αλλους) οι ''φασιστες''

γιατι τα λεω αυτα

οταν εχουμε να κανουμε με θερμοκεφαλους η αληθεια δεν ειναι πουθενα.

η μονη αληθεια ειναι οτι κοιταμε το δεντρο απαντες και χανουμε το δασος η το αντιθετο.......

λυπαμαι πραγματικα για το μισος που τρεφει συμπολιτες συμμαθητες κλπ κλπ για πραγματα που τα καθοδηγουν αλλοι.......

αυτο.

ασχετο αλλα ο λογος που οι κνιτες εχουν καποια κουπονια και ζητουν μια εισφορα ειναι επειδη εν αντι8εση με αλλες πολιτικες νεολαιες δεν στηριζεται η κνε απο βιομηχανους και λοιπους, ουτε οι εκδηλωσεις που κανουν εχουν σπονσορες κτλ

αυτοι που χθες καιγαν φυλλαδια με αποψεις που δεν συμφωνουν αυριο ισως να ειναι αυτοι που θα καψουν βιβλια...φυσικα τους δικαιολογεις λεγωντας πως ειναι παιδια 16-17 (στα 17 πρεπει να εισαι ηλιθιος για να λες "ημουν μικρο παιδι τοτε") αν και μαλλον ειναι μια δικαιολογια στην απαθεια που επεδειξες :)

δεν μπορω να καταλαβω ομως, εσυ γιατι τα πηρες με αυτον που ηρθε και ρωτησε? επειδη φωναζε? επειδη σου διεκοψε το καφε? επειδη ισως δεν ηθελες να ανακατευτεις? μα αν δεν ηθελες να ανακατευτεις γιατι βροντοφωναξες "ΕΓΩ" και απειλησες οτι "θα εχετε αλλα" ?

mats8282
04/02/2008, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από ^Deadly_Sin^
ασχετο αλλα ο λογος που οι κνιτες εχουν καποια κουπονια και ζητουν μια εισφορα ειναι επειδη εν αντι8εση με αλλες πολιτικες νεολαιες δεν στηριζεται η κνε απο βιομηχανους και λοιπους, ουτε οι εκδηλωσεις που κανουν εχουν σπονσορες κτλ

αυτοι που χθες καιγαν φυλλαδια με αποψεις που δεν συμφωνουν αυριο ισως να ειναι αυτοι που θα καψουν βιβλια...φυσικα τους δικαιολογεις λεγωντας πως ειναι παιδια 16-17 (στα 17 πρεπει να εισαι ηλιθιος για να λες "ημουν μικρο παιδι τοτε") αν και μαλλον ειναι μια δικαιολογια στην απαθεια που επεδειξες :)

δεν μπορω να καταλαβω ομως, εσυ γιατι τα πηρες με αυτον που ηρθε και ρωτησε? επειδη φωναζε? επειδη σου διεκοψε το καφε? επειδη ισως δεν ηθελες να ανακατευτεις? μα αν δεν ηθελες να ανακατευτεις γιατι βροντοφωναξες "ΕΓΩ" και απειλησες οτι "θα εχετε αλλα" ?

Ωραιοςςςς :a10:

EVI
04/02/2008, 21:09

TRYKIMIA :beer:

λοιπον ακου να σΕ πω πως εχει το θεμα.

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΣΧΙΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ

μεταφερομαστε στην 2α λυκειου.

ειμαστε σε ενα απο τα πιο μαγκικα σχολεια της περιοχης μου

τοτε που για να ''επιβιωσεις'' η θα ησουν ΄΄φαντασμα΄΄ η θα ησουν μαγκας

τα περισσοτερα παιδια λοιπον εκει μεσα ηταν απο τη παστα που ητο ''μαγκες'

με λιγα λογια ΕΣΥ τοτε θα ειχες φαει πολυ ξυλο αν μιλαγες ετσι ΤΟΤΕ (ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΠΩς ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ ΑΝ ΛΕΩ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕ ΣΕ ΚΡΙΝΩ - ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ)

ΤΟΤΕ

παμε λοιπον

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ δε καταλαβαιναν ουτε απο αριστερα ουτε απο δεξια ουτε απο ευθεια

τοτε αν καποιος στο επεζε μαγκας (πχ σου φωναζε) και εσυ τον-την αφηνες ..........την εκατσες τη βαρκα .....λεγαν <<μια φορα κοτα παντα κοτα>>

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΩΡΑ - ΟΠΩς ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΖΗΣΑ

ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑ:winka:

οπωτε οπως καταλαβενεις οταν ερχοταν σε μενα καποιος ΜΑΛΑΚΑΣ γιατι για μαλακα προκειτε ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΙΤΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ και επειδη τον γραψαν τα πηρε κρανιο ΤΟΤΕ ''ΦΙΛΕ'' ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ βαση των αγραφων κανονων του ΤΟΤΕ

επισεις να σου πω οτι 3 απο τους 5 συμμαθητες μου που καψαν τα φυλλαδια ΦΟΙΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

και εγω δεν εμεινα μακρυα γιατι ημουν ΑΠΑΘΗΣ οπως ειπες

αλλα επειδη ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΦΙΛΑΡΑΚΙ

ΕΓΩ ΑΠΑΘΗΣ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΣΕ ΤΙ? ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ?:rotflmao: :rotflmao: ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ :wave2:

συνεχισε τωρα να με κρινεις (που εγω ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ σε χαρακτιρισα) απο μακρυα ετσι? :winka:
καταλαβα τι εισαι

EVI
04/02/2008, 21:21
και για να ληξει εδω ειπα μια ιστορια απο τις πολλες που ξερω για να κατανοησουμε τα πραγματα -η εστω να μπορεσουμε- πως σκεφτοντε οι διαφορες τετοιες ομαδες γιατι το κακο που γινετε το ξερουμε αλλα δε κανουμε τπτ μονο να σιχτιριζουμε (που καλα κανουμε) για ολους αυτους μπλε κοκκινους δε ξερω τι............

και οχι δε τα ειπα για να μου κανουν ψυχογραφιμα διαφοροι ασχετοι εδω μεσα και να αρχισουμε να πεταμε ρουκετες ο ενας στον αλλον γιατι να κρινω και εγω ξερω . αλλα ξεφυγα απο αυτην την '' λουμπα την ιντερνετικη καιρο τωρα. οταν εβλεπα -σπανια- μπροστα μου διαφορους ''ψυχολογους '' μου και καναν τουμπεκι οπωτε καταλαβα οτι ειναι χασιμο χρονου εγω δεν ξανα-απαντω εδω μεσα γιατι μερικοι φυγαν απο το θεμα

το θεμα δεν αφορα εμενα παιδια :rotflmao: τα επεισοδια στην αθηνα αφορα :wave2:

καλη καρδια :beer:

^Deadly_Sin^
04/02/2008, 21:33

με λιγα λογια ΕΣΥ τοτε θα ειχες φαει πολυ ξυλο αν μιλαγες ετσι ΤΟΤΕ (ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΠΩς ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ ΑΝ ΛΕΩ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕ ΣΕ ΚΡΙΝΩ - ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ)

ΤΟΤΕ

παμε λοιπον

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ δε καταλαβαιναν ουτε απο αριστερα ουτε απο δεξια ουτε απο ευθεια

τοτε αν καποιος στο επεζε μαγκας (πχ σου φωναζε) και εσυ τον-την αφηνες ..........την εκατσες τη βαρκα .....λεγαν <<μια φορα κοτα παντα κοτα>>

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΩΡΑ - ΟΠΩς ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΖΗΣΑ

ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑ:winka:

οπωτε οπως καταλαβενεις οταν ερχοταν σε μενα καποιος ΜΑΛΑΚΑΣ γιατι για μαλακα προκειτε ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΙΤΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ και επειδη τον γραψαν τα πηρε κρανιο ΤΟΤΕ ''ΦΙΛΕ'' ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ βαση των αγραφων κανονων του ΤΟΤΕ

επισεις να σου πω οτι 3 απο τους 5 συμμαθητες μου που καψαν τα φυλλαδια ΦΟΙΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΙΛΑΡΑΚΙ

ΕΓΩ ΑΠΑΘΗΣ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΣΕ ΤΙ? ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ?:rotflmao: :rotflmao: ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ :wave2:

συνεχισε τωρα να με κρινεις (που εγω ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ σε χαρακτιρισα) απο μακρυα ετσι? :winka:
καταλαβα τι εισαι

ο συμμαθητης σου δηλαδη ποσο ηταν? 30? στο σχολειο του πηγε ο ανθρωπος δεν νομιζω να ειχε καποια τεραστια διαφορα ηλικιας....

ο μονος χαρακτηρισμος ηταν "απαθης" και τον αποδεχεσαι αρα δεν νομιζω οτι εχουν νοημα τα υποννοουμενα που πετας ε? :winka:

ποτε ηταν αυτες οι εποχες που αναφερεις ομως? πηγαινες σχολειο στο αλκατραζ οταν λειτουργουσε? γιατι τα παρουσιαζεις λιιιιιιγο υπερβολικα ισως.....

και δεν προσπαθω να το παιξω ψυχολογος (για τους αλλους του φορουμ οπως αναφερεις δεν νομιζω οτι τους αντιπροσωπευω εγω) αλλα να δηλωνεις απο την αρχη "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΩ" να ξερω να μη το προσπαθησω καν απ'την αρχη

Και στη τελικη στο σχολειο-αλκατραζ ο συμμαθητης σου τουλαχιστον ειχε το θαρρος να δειξει τα πιστευω του,να αγωνιστει για κατι το οποιο πιστευε αντι να το παιζει μαγκας και να ακολουθει την "αλανικη" τζαμπα μαγκας φιλοσοφια που περιγραφεις

μια διαφωνια εχουμε απλα, μη το παιρνεις προσωπικα :)

yianniszack
05/02/2008, 11:58
ενασ απλοσ ανθρωποσ απο ποια ομαδα κινδυνευει ο ιδιοσ κ η περιουσια του.?????....
αυτη η ομαδα ειναι για τον μπεο κ να πανε να χιπ χοπ....

samoure
05/02/2008, 15:30

Και στη τελικη στο σχολειο-αλκατραζ ο συμμαθητης σου τουλαχιστον ειχε το θαρρος να δειξει τα πιστευω του,να αγωνιστει για κατι το οποιο πιστευε αντι να το παιζει μαγκας και να ακολουθει την "αλανικη" τζαμπα μαγκας φιλοσοφια που περιγραφεις

Πεστα γιατι θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται με αυτα που ακουμε.
Εσυ Ευη συμφωνεις με αυτη τη μ@λ@κια που καθισανε και καψανε τα φυλλαδια???
Γιατι οποιος συμφωνει ειναι ομοιος με αυτους που τα καψανε,ετσι?
Αν παλι διαφωνεις (το ελπιζω),τοτε δε φαινεται καθολου απο τα γραφομενα σου.
Και κατι τελευταιο γα να μη μπερδευομαστε,το να μη συμφωνεις με κατι και παρολαυτα να το συγκαλυπτεις με οποιοδηποτε τροπο,δειλια λεγεται οχι μαγκια:wave2:

Zid
05/02/2008, 15:51

ΤΟΤΕ

παμε λοιπον

ΦΙΛΑΡΑΚΙ

καταλαβα τι εισαι
:wave2: Σε ποιο σχολείο πήγαινες Εύη?

vas_sia
05/02/2008, 22:42

Εγώ γιατι κατάλαβα οτι περνάς οποιος τολμήσεις να διαφωνήσει, είναι φλώρος??

Κάνε λιγο κράτει φίλη Evi, και εμεις σε φτωχογειτονιές και σχολεία στην κοκκινια μεγαλώσαμε αλλα δεν κανουμε έτσι;)

Ίσως ήσουν λάθος σε μια συμπεριφορα σου πριν απο πόσα χρόνια δεν ξερω, και τι εγινε?:sun:

vestromas
05/02/2008, 23:52
Για το βιβλιοπωλειο του Αδωνι του Γεωργιαδη που καηκε 10τη φορα απο τους δημοκρατικους αριστεριστες αντιεξουσιαστες και για τις περιουσιες των εργαζομενων ανθρωπων που καταστρεφοντε απ τους τσογλανους, γιατι τσογλανοι και μονο ειναι δεν νοιαζετε κανενας; Ξερω ξερω ανθρωποι που πουλανε βιβλια και που τοσο νεοι πανε να προσφερουν στην πατριδα και στην κοινωνια ειναι φασιστες, και οι τσογλανοι που ξερουν μονο να τα σπανε ειναι οι καλοι δημοκρατες. Τα παιδια των βολεμενων δημοσιων υπαληλων της μεταπολιτευσης ειναι αυτα που τα σπανε. Μεγαλωμενα με την πληση εγκεφαλου της ψευτοαριστερης κουλτουρας του Πολυτεχνειου του Τριανταφυλοπουλου, Δαμανακη, Κωστοπουλου, Λαζοπουλου, Μικρουτσικου,Χαρδαβελολιανοδημαραδες, Κουλουρηδες, Κοσκοταδοκακαουνακηδες, μεπρασινους ηλιους παμπερς χρηματιστηρια. Μας εμαθε καλα αυτο το σκυλολοι να αγωνιζομαστε για την ελευθερια και τη δημοκρατια. Κατα τα αλλα ο Καρατζαφερης και ο Αδωνις ειναι οι φασιστες και ολοι οι αλλοι οι δημοκρατες.

veletzas
06/02/2008, 00:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Για το βιβλιοπωλειο του Αδωνι του Γεωργιαδη που καηκε 10τη φορα απο τους δημοκρατικους αριστεριστες αντιεξουσιαστες και για τις περιουσιες των εργαζομενων ανθρωπων που καταστρεφοντε απ τους τσογλανους, γιατι τσογλανοι και μονο ειναι δεν νοιαζετε κανενας; Ξερω ξερω ανθρωποι που πουλανε βιβλια και που τοσο νεοι πανε να προσφερουν στην πατριδα και στην κοινωνια ειναι φασιστες, και οι τσογλανοι που ξερουν μονο να τα σπανε ειναι οι καλοι δημοκρατες. Τα παιδια των βολεμενων δημοσιων υπαληλων της μεταπολιτευσης ειναι αυτα που τα σπανε. Μεγαλωμενα με την πληση εγκεφαλου της ψευτοαριστερης κουλτουρας του Πολυτεχνειου του Τριανταφυλοπουλου, Δαμανακη, Κωστοπουλου, Λαζοπουλου, Μικρουτσικου,Χαρδαβελολιανοδημαραδες, Κουλουρηδες, Κοσκοταδοκακαουνακηδες, μεπρασινους ηλιους παμπερς χρηματιστηρια. Μας εμαθε καλα αυτο το σκυλολοι να αγωνιζομαστε για την ελευθερια και τη δημοκρατια. Κατα τα αλλα ο Καρατζαφερης και ο Αδωνις ειναι οι φασιστες και ολοι οι αλλοι οι δημοκρατες.

τι κομμα ψηφιζεις φιλε vestroma?
το να βαζεις στο ιδιο καζανι ολους τους αριστερους ειναι το ιδιο σαν να βαζει καποιος στο ιδιο καζανι την Χ/α τον Αδωνι τους εθνικοσοσιαλιστες κ τον Χιτλερ

vestromas
06/02/2008, 00:31
Υπαρχουν αριστεροι αγνοι και ωραιοι που ειναι φιλοι μου και κανω ατελειωτες και επικοδομητικες συζητησεις για τα μεσα μας. Δεν κρινω αριστερους, κρινω ψευτοαριστερες κουλτουρες βολεμενων και τσογλανους που κανουν ζημιες σε περιουσιες αθωων ανθρωπων, καθως και πολιτικες που τους προστατευουν. Τα ονοματα που παρεθεσα ειναι ενα μικρο δειγμα και εχει να κανει με αυτο που αντιπροσωπευουν στην κοινη γνωμη, μια και την χειραγωγουν απο τα ποστα τους εδω και χρονια. Λυπαμαι που δεν μπορω να τους βαλω ολους αλλα αυτοι ειναι χαρακτηριστικοι. Δεν θελω να πιστεψω πως υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα που να εγκρινει τις βιαιες επιθεσεις κατα βιβλιωπολειων και περιουσιων εργαζομενων ανθρωπων.

veletzas
06/02/2008, 00:58
Υπαρχουν αριστεροι αγνοι και ωραιοι που ειναι φιλοι μου και κανω ατελειωτες και επικοδομητικες συζητησεις για τα μεσα μας. Δεν κρινω αριστερους, κρινω ψευτοαριστερες κουλτουρες βολεμενων και τσογλανους που κανουν ζημιες σε περιουσιες αθωων ανθρωπων, καθως και πολιτικες που τους προστατευουν. Τα ονοματα που παρεθεσα ειναι ενα μικρο δειγμα και εχει να κανει με αυτο που αντιπροσωπευουν στην κοινη γνωμη, μια και την χειραγωγουν απο τα ποστα τους εδω και χρονια. Λυπαμαι που δεν μπορω να τους βαλω ολους αλλα αυτοι ειναι χαρακτηριστικοι. Δεν θελω να πιστεψω πως υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα που να εγκρινει τις βιαιες επιθεσεις κατα βιβλιωπολειων και περιουσιων εργαζομενων ανθρωπων.

κ εγω κανω επικοδομητικες συζητησεις με αυτους που εχουν αντιθετα πιστευω απο τα δικα μου, στο προηγουμενο μην σου δεν καταλαβα οτι εκρινες ψευτοαριστερες κουλτουρες, γιατι δεν ειπες κατι τετοιο
το ποσο αθωος ειναι καποιος κρινεται απο την ιστορια(χωρις να θελω να πω κατι για τον Αδωνι)
προσωπικα θα σου πω οτι "σταση" κ του Αδωνι κ του προεδρου του εχει αλαξει τον τελευταιο καιρο(σ.σ απο την ωρα που απεκτησαν βημα), πραγμα το οποιο δεν θελω να δω σαν επικοινωνικο παιχνιδι αλλα ως δειγμα πολιτικης βουλησης/διπωματιας

τελος οταν λες "πολιτικες που τους προστατευουν" δεν θα ηθελα να πιστευω οτι θεωρεις οτι βρισκεαι σε μια χωρα που ειναι "αριστεροκρατουμενη" οσον αφορα την ελευθερια του λογου/τυπο/αντιληψεις κτλ...αλλα ψευτοαριστεροκρατουμενη

vestromas
06/02/2008, 01:27
Ακριβως ετσι!!! Ψευτωαριστεροκρατουμενη. Λαμογια που καναν οτι αγωνιστικαν και χωθηκαν στα πραγματα πλουτισαν και μας πουλανε φουμαρα.

irinia
06/02/2008, 06:22
Ακριβως ετσι!!! Ψευτωαριστεροκρατουμενη. Λαμογια που καναν οτι αγωνιστικαν και χωθηκαν στα πραγματα πλουτισαν και μας πουλανε φουμαρα.

OΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.

ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ

Απο τον καιρό των αριστερών πρωθυπουργών της κατοχικής Ελλάδας,
ΚΑΙ
εκείνων των ρουφιάνων με τις κουκούλες στο κεφάλι που έστελναν τον κόσμο
στο απόσπασμα,παίρνοντας τους τις περιουσίες,
μέχρι τα ξερονήσια,
τη Γιάρο,
το Λαμπράκη ,και την αριστερή παρακρατική καρφίτσα που τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ,
το
ΕΑΤ ΕΣΑ,
με την επταετία της λήθης και του γύψου,
από τους υπερατλαντικούς αριστερούς μας φίλους,
μέχρι τη δολοφονία του Παναγούλη
και πάει λέγοντας.

Πούστε ρε Θεοδωράκη, Ρίτσο, και όλοι οι ανώνυμοι που δώσατε το αίμα σας.

ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
ΣΚΕΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ.

ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ.

Α ρε μάγκα, φοβερές σοφίες είπες, να μη σε ματιάσω.

ΦΤΟΥ ΣΟΥ, και ξανά ΦΤΟΥ ΣΟΥ.

iosif
06/02/2008, 08:41
α! μπραβο τερενς καλα τα είπες

:beer:

θα τρελλαθούμε σε λίγο!

ανδρεάδης, μποδοσάκης, κοσκωτάς, καραμανλής (με διαβατηριο νικολαιδης!), κόκκαλης, λάτσης, πατέρας, φιξ, κοτζιάς,
απλή παράθεση ονομάτων αριστερώ νπου καταδυνάστευσαν τη χώρα

iosif
06/02/2008, 08:45
να προσθέσω και τους δημοκρατες πλεύρη μπαμπά (γραμματεας του χουντικου λαδα), βορίδη που συνυπήρχαν στην 4η αυγούστου και στο δημοκρατικό λαος.

α επίσης εβερτ μπαμπάς (διοικητης ασφαλειας στην κατοχή)
καραμανλης θειος (πλαστο διαβατηριο με το ονομα νικολαιδης το 65 για γαλλια για να ξεφυγει απο κατι που ακομα δεν έχει καταλάβει κανείς)

κλπκλπκλπκλπκλπ

Cpt. Haddock
06/02/2008, 08:46
καραμανλης θειος (πλαστο διαβατηριο με το ονομα νικολαιδης το 65 για γαλλια για να ξεφυγει απο κατι που ακομα δεν έχει καταλάβει κανείς)
κλπκλπκλπκλπκλπ

Τριανταφυλλίδης, το '63 :wave2: :wave2: :wave2:

the who
06/02/2008, 08:49
να προσθέσω και τους δημοκρατες πλεύρη μπαμπά (γραμματεας του χουντικου λαδα), βορίδη που συνυπήρχαν στην 4η αυγούστου και στο δημοκρατικό λαος.

α επίσης εβερτ μπαμπάς (διοικητης ασφαλειας στην κατοχή)

κλπκλπκλπκλπκλπ [U]

Τριανταφυλλιδης ηταν ο σκ-τοψυχος οχι Νικολαιδης.Αλλα ετσι ειναι αυτοι οι αριστεροι,σε μπερδευουν.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καπταιν με προλαβες στο νημα.:wave2:

TATAR
06/02/2008, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τριανταφυλλίδης, το '63 :wave2: :wave2: :wave2:

ο τωρινός ίσως ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ?????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

iosif
06/02/2008, 09:18
θενκς
αλλα αλλαζουν τοσα προσωπα αυτοι που μπερδευεσαι

mats8282
06/02/2008, 09:49
Που καταληξαμε για τα επεισοδια :confused:

byron
06/02/2008, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Που καταληξαμε για τα επεισοδια :confused:

Ότι τα υποκίνησε ο Καραμανλής (aka Τρανταφυλλίδης), ο πατέρας του Εβερτ και πιθανότατα και ο Κόκκαλης.

Zid
06/02/2008, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ότι τα υποκίνησε ο Καραμανλής (aka Τρανταφυλλίδης), ο πατέρας του Εβερτ και πιθανότατα και ο Κόκκαλης.
Χμμ η ομάδα (Ε) παρέα με τους Ελοχίμ και τους Νεφελίμ τα υποκίνησε ....

Η μάλλον να θυμηθώ ατάκα Τροχανά(εποχή προεδρίας ΑΕΚ) " Έδρασε πάλι ο Ρόκο και τα αδέλφια του....¨"

:lol:

Zid
06/02/2008, 10:02
Kαι μια photo που τα λέει όλα...:rolleyes:

119589

iosif
06/02/2008, 11:13
δεν καταλαβα? δεν εχουν δικαιωμα οι αστυν ως ανθρωποι να εχουν οποιες πολιτικες αποψεις θελουν? ναδιαβαζουν οποια εφημεριδ θελουν?
:winka:

veletzas
06/02/2008, 11:13
παρτε και την μεγαλη γαργαρα
http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw

Zid
06/02/2008, 11:24
παρτε και την μεγαλη γαργαρα
http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw :eyepop: δεν το είχα ξαναδεί.... το video :look: Yπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα??

veletzas
06/02/2008, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
:eyepop: δεν το είχα ξαναδεί.... το video :look: Yπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα??

που να το ξερεις αφου το επαιξε μονο το Bbc....

δεν γνωριζω για εξελιξη..αλλα τι εξελιξη περιμενεις να εχει εκτος απο το θαψιμο?

yianniszack
06/02/2008, 11:39
για το βιβλιοπωλειο του γεωργιαδη κουβεντα,γαργαρα,οι δημοκρατικεσ δυναμεισ αυτου του τοπου....αν οι χρυσαυγιτεσ καιγανε κανενα βιβλιοπωλειο αριστεριστων,θα ειχαμε πορειεσ,καψιμο αυτοκινητων,σπασιμο τραπεζων και διαφορα αλλα ωραια....αλλα ειπαμε δημοκρατεσ σε αυτον το τοπο ειναι μονο οι του ,συνασπισμου,κκε,κκε μ-λ, κλπ...ολοι οι αλλοι δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε,να εμφανιζονται.....στην ελλαδα πλεον εχουμε υπερβει τα ορια τησ δημοκρατιασ..εχουμε φτασει σε αλλα επιπεδα...στην Α Σ Υ Δ Ο Σ Ι Α

veletzas
06/02/2008, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
για το βιβλιοπωλειο του γεωργιαδη κουβεντα,γαργαρα,οι δημοκρατικεσ δυναμεισ αυτου του τοπου....αν οι χρυσαυγιτεσ καιγανε κανενα βιβλιοπωλειο αριστεριστων,θα ειχαμε πορειεσ,καψιμο αυτοκινητων,σπασιμο τραπεζων και διαφορα αλλα ωραια....αλλα ειπαμε δημοκρατεσ σε αυτον το τοπο ειναι μονο οι του ,συνασπισμου,κκε,κκε μ-λ, κλπ...ολοι οι αλλοι δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε,να εμφανιζονται.....στην ελλαδα πλεον εχουμε υπερβει τα ορια τησ δημοκρατιασ..εχουμε στασει σε αλλα επιπεδα...στην Α Σ Υ Δ Ο Σ Ι Α

οι χρυσαυγητες δεν καινε βιβλιοπωλεια αγαπητε, απλα μαχαιρωνουν

Zid
06/02/2008, 11:46
για το βιβλιοπωλειο του γεωργιαδη κουβεντα,γαργαρα,οι δημοκρατικεσ δυναμεισ αυτου του τοπου....αν οι χρυσαυγιτεσ καιγανε κανενα βιβλιοπωλειο αριστεριστων,θα ειχαμε πορειεσ,καψιμο αυτοκινητων,σπασιμο τραπεζων και διαφορα αλλα ωραια....αλλα ειπαμε δημοκρατεσ σε αυτον το τοπο ειναι μονο οι του ,συνασπισμου,κκε,κκε μ-λ, κλπ...ολοι οι αλλοι δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε,να εμφανιζονται.....στην ελλαδα πλεον εχουμε υπερβει τα ορια τησ δημοκρατιασ..εχουμε στασει σε αλλα επιπεδα...στην Α Σ Υ Δ Ο Σ Ι Α :ZZZ:

yianniszack
06/02/2008, 11:49
:ZZZ:

τα μα σα κ τα σα μασατα

yianniszack
06/02/2008, 11:52
οι χρυσαυγητες δεν καινε βιβλιοπωλεια αγαπητε, απλα μαχαιρωνουν

το αυτο κ δια εσασ

byron
06/02/2008, 11:55
Το thread μετακομίζει στις Διαμάχες, και παρακολουθείται εκ του σύνεγγυς....:D

alximistis
06/02/2008, 11:58
για το βιβλιοπωλειο του γεωργιαδη κουβεντα,γαργαρα,οι δημοκρατικεσ δυναμεισ αυτου του τοπου....αν οι χρυσαυγιτεσ καιγανε κανενα βιβλιοπωλειο αριστεριστων,θα ειχαμε πορειεσ,καψιμο αυτοκινητων,σπασιμο τραπεζων και διαφορα αλλα ωραια....αλλα ειπαμε δημοκρατεσ σε αυτον το τοπο ειναι μονο οι του ,συνασπισμου,κκε,κκε μ-λ, κλπ...ολοι οι αλλοι δεν εχουν δικαιωμα να μιλανε,να εμφανιζονται.....στην ελλαδα πλεον εχουμε υπερβει τα ορια τησ δημοκρατιασ..εχουμε φτασει σε αλλα επιπεδα...στην Α Σ Υ Δ Ο Σ Ι Α

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! Κάθε κάψιμο βιβλίων και βιβλιοπωλείου είναι απλώς απαράδεκτο και ντροπιαστικό για εμάς ως λαό και για όποιον βέβαια το κάνει!
Αυτό όμως που κολά με τα μαχαιρώματα; Πως μπαίνουν στο ίδιο καζάνι γιατί δεν το αντιλαμβάνομαι. Μαχαιρώθηκαν τρεις άνθρωποι πως συμβαδίζει αυτό με το κάψιμο του βιβλιοπωλείου;;;;

veletzas
06/02/2008, 12:00
το αυτο κ δια εσασ

θελεις να μου το κανεις λιγο πιο λιανα?

yianniszack
06/02/2008, 12:05
τα μα σα κ σα μασατα

Zid
06/02/2008, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! Κάθε κάψιμο βιβλίων και βιβλιοπωλείου είναι απλώς απαράδεκτο και ντροπιαστικό για εμάς ως λαό και για όποιον βέβαια το κάνει!
Αυτό όμως που κολά με τα μαχαιρώματα; Πως μπαίνουν στο ίδιο καζάνι γιατί δεν το αντιλαμβάνομαι. Μαχαιρώθηκαν τρεις άνθρωποι πως συμβαδίζει αυτό με το κάψιμο του βιβλιοπωλείου;;;; 1ον δεν το κάψανε.... 2ον και μανάβικο να είχε ο συγκεκριμένος ΄"μαιντανός"... δεν υπήρχε περίπτωση να μην του το διαλύσουν...
Υποστηρίζει τη χρυσή αυγή και τις πράξεις της... καλά να πάθει!!!.. Η βία, βία θα φέρει..:mad:

alximistis
06/02/2008, 12:10
1ον δεν το κάψανε.... 2ον και μανάβικο να είχε ο συγκεκριμένος ΄"μαιντανός"... δεν υπήρχε περίπτωση να μην του το διαλύσουν...
Υποστηρίζει τη χρυσή αυγή και τις πράξεις της... καλά να πάθει!!!.. Η βία, βία θα φέρει..:mad:

Όχι φιλαράκι εδώ διαφωνώ! Για δύο λόγους. Πρώτον διότι με πράξεις τέτοιες ενισχύεις τελικά τους ανθρώπους αυτούς. Στρέφονται προς όφελός τους. Δεύτερον επειδή εκ φύσεως η καταστροφή βιβλίων-βιβλιοπωλείων είναι φασιστική πράξη. Γίνεσαι ίδιος με αυτό που υποτίθεται πως πολεμάς. Οι φασίστες στην ουσία πολεμούν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Δεν θα κάνουμε τοί διο.

veletzas
06/02/2008, 12:11
τα μα σα κ σα μασατα

ε ετσι γραψε να καταλαβω

yianniszack
06/02/2008, 12:15

πολυ δημοκρατικο αυτο δεν βρισκετε?????αυτο ακριβωσ σημαινει το

"τα μα σα κ τα σα μασατα"

γι αυτον που δεν καταλαβε

δεν μου λεσ ζιντ..η βια των αναρχικων τι θα φερει???αλλα φταιει ο κοσμοσ που δεν βγαινει στον δρομο να τουσ πατησει κατω να τελειωνουμε...

Zid
06/02/2008, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Όχι φιλαράκι εδώ διαφωνώ! Για δύο λόγους. Πρώτον διότι με πράξεις τέτοιες ενισχύεις τελικά τους ανθρώπους αυτούς. Στρέφονται προς όφελός τους. Δεύτερον επειδή εκ φύσεως η καταστροφή βιβλίων-βιβλιοπωλείων είναι φασιστική πράξη. Γίνεσαι ίδιος με αυτό που υποτίθεται πως πολεμάς. Οι φασίστες στην ουσία πολεμούν την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Δεν θα κάνουμε τοί διο.
Οταν θα σε μαχαιρώσουν! η θα σε ξυλοκοπήσουν! ... Και την επόμενη μέρα θα βλέπεις κάποιο άτομο όπως ο συγκεκριμένος ,να υποστηρίζει αυτούς που θα σε έχουν μαχαιρώσει η χτυπήσει τότε πιστεψέ με θα ξεκινήσεις να βλέπεις πολύ διαφορετικά το συγκεκριμένο ζήτημα.
:rolleyes:

Zid
06/02/2008, 12:22

δεν μου λεσ ζιντ..η βια των αναρχικων τι θα φερει???αλλα φταιει ο κοσμοσ που δεν βγαινει στον δρομο να τουσ πατησει κατω να τελειωνουμε... Πρώτα απ όλα ποιος μίλησε για τους αναρχικούς? Δλδ άμα είσαι ενάντια στα πιστεύω της Χρυσής αυγής είσαι Αναρχικός?
Δλδ όσοι υποστηρίζουν τα δικαιώματα των μεταναστών είναι αναρχικοί?
Τα έχεις κάνει σούπα... αγαπητέ

yianniszack
06/02/2008, 12:23
Οταν θα σε μαχαιρώσουν! η θα σε ξυλοκοπήσουν! ... Και την επόμενη μέρα θα βλέπεις κάποιο άτομο όπως ο συγκεκριμένος ,να υποστηρίζει αυτούς που θα σε έχουν μαχαιρώσει η χτυπήσει τότε πιστεψέ με θα ξεκινήσεις να βλέπεις πολύ διαφορετικά το συγκεκριμένο ζήτημα.

οπωσ επισησ αν σου καψουν το αυτοκινητο η τη μηχανη που ακομα πληρωνεισ η το μαγαζι σου,κ την επομενη μερα βλεπεισ ατομα που υποστηριζουν αυτουσ πρεπει να εισαι ετυχισμενοσ?????

veletzas
06/02/2008, 12:23

δεν μου λεσ ζιντ..η βια των αναρχικων τι θα φερει???αλλα φταιει ο κοσμοσ που δεν βγαινει στον δρομο να τουσ πατησει κατω να τελειωνουμε...

αυτο το καταλαβα, το προηγουμενο δεν μου εξηγησες, ο κοσμος δεν φταιει που δεν παταει κατω τους αναρχικους αγαπητε, ο κοσμος φταιει που δεν παταει κατω τους πολιτικους, κ εδω νομιζω οτι θα συμφωνησεις μαζι μου

zid ο Αδωνις δεν υποστηριζει ανοιχτα Χ.Α

veletzas
06/02/2008, 12:30

αυτο το καταλαβα, το προηγουμενο δεν μου εξηγησες, ο κοσμος δεν φταιει που δεν παταει κατω τους αναρχικους αγαπητε, ο κοσμος φταιει που δεν παταει κατω τους πολιτικους, κ εδω νομιζω οτι θα συμφωνησεις μαζι μου..

zid ο Αδωνις δεν υποστηριζει ανοιχτα Χ.Α κανεις δεν υποστηριζει ανοιχτα Χ.Α

και ειναι πραγματι φασιστικο το να "ενοχλεις" ακομη κ τους τους φασιστες

καλημερα

yianniszack
06/02/2008, 12:31
ο κοσμοσ φταιει που παει σαν τα βοδια κ δινει στα 2 κοματα 80%..

οι αναρχικοι φταινε που δειχνουν,ξεσπανε το μενοσ τουσ στην περιουσια του κοσμακη,του απλου πολιτη ..γιατι δεν πανε να καψουνε καμια μερσεντεσ πολιτικου(αν ειναι δυνατον με τον πολιτικο μεσα)????διοτι ειναι κοτουλεσ.....διοτι ξερουν οτι αν κανουν κατι τετοια δεν θα υπαρχουν την επομενη μερα...

alximistis
06/02/2008, 12:32

Καταρχάς φίλε μου μην βιάζεσαι να πεις γιατί δεν ξέρεις τι έχω πάθει που κι από ποιον. :) Δεύτερον εξαρτάται ΓΙΑΤΙ και ΠΟΥ την έπαθα. Αν έχω κατέβει να πλακωθώ στο ξύλο και να συμμετάσχω σε επεισόδια τότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να την πατήσω. Είναι μέρος της ιστορίας την οποία έχω επιλέξει εφόσον κατεβαίνω για να πλακωθώ.
Αν τώρα το μαχαίρωμα και το ξύλο έχει συμβεί όπως έγινε με τα παιδιά και τους φασίστες στα επεισόδια θα σου πω πως η απάντηση δεν είναι το κάψιμο ή τέλος πάντων το να σπάσω ένα βιβλιοπωλείο. Δηλαδή τι; Χτυπάω το σαμάρι για να πονέσει το γαϊδούρι; Στην τελική αν είσαι μάγκας πήγαινε και κάνε ντου στα γραφεία των χρυσών αβγών. Που και ΠΑΛΙ ΔΕΝ συμφωνώ αλλά άμα έχεις δει ότι μόνο η βία είναι η λύση... ιδού η ρόδος.

vestromas
06/02/2008, 12:35
O Aλχιμιστης, το πιασε το νοημα. Οι περισσοτεροι ειμαστε επαναστατες χωρις αιτια και ψαχνομαστε να τσακωθουμε για τις αποψεις μας, πεφτοντας στην παγιδα του αποπροσανατολισμου απο τα πραγματικα προβληματα. Το θεμα ειναι να καταδικασουμε συσσωμοι τα επεισοδια απο ολες τις πλευρες και να μην δικαιολογουμε τα αδδικαιολογιτα.

Zid
06/02/2008, 12:36

zid ο Αδωνις δεν υποστηριζει ανοιχτα Χ.Α Ανοιχτά όχι ... αλλά ...

yianniszack
06/02/2008, 12:40
O Aλχιμιστης, το πιασε το νοημα. Οι περισσοτεροι ειμαστε επαναστατες χωρις αιτια και ψαχνομαστε να τσακωθουμε για τις αποψεις μας, πεφτοντας στην παγιδα του αποπροσανατολισμου απο τα πραγματικα προβληματα. Το θεμα ειναι να καταδικασουμε συσσωμοι τα επεισοδια απο ολες τις πλευρες και να μην δικαιολογουμε τα αδδικαιολογιτα.

ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ

+1000

veletzas
06/02/2008, 12:43
ο κοσμοσ φταιει που παει σαν τα βοδια κ δινει στα 2 κοματα 80%..

οι αναρχικοι φταινε που δειχνουν,ξεσπανε το μενοσ τουσ στην περιουσια του κοσμακη,του απλου πολιτη ..γιατι δεν πανε να καψουνε καμια μερσεντεσ πολιτικου(αν ειναι δυνατον με τον πολιτικο μεσα)????διοτι ειναι κοτουλεσ.....διοτι ξερουν οτι αν κανουν κατι τετοια δεν θα υπαρχουν την επομενη μερα...

δεν νομιζω οτι υπαρχει σοβαρος αναρχικος που καει το ψιλικατζιδικο της Κυριας Βασιλικουλας στα εξαρχεια , 3 σελιδες ποστ εχουν γινει για την αριστερα κ την ψευτοαριστερα, μην βαζεις ταμπελες ειναι κακο...
αυτο που σου ειπε ο παραπανω.... διαφορα antifa κ αναρχικου ειναι μεγαλη
για την μερσεντες του πολιτικου συμφωνω μαζι σου...αλλα αυτοι που καινε σπανε καταστρεφουν ειναι Hooligans κ οχι τρομοκρατες....

αστο για το παμε πολυ μακρια με την ιδια λογικη θα μπορουσα να σε ρωτησω γιατι οι X.Α μαχαιρωνει
παιδακια κ οχι πολιτικους

irinia
06/02/2008, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Όχι βρε ό Λένιν με το Ρασπούτιν ήταν.

veletzas
06/02/2008, 12:47
ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ

+1000

να λοιπον που συμφωνησαμε

στο πρωτο σου ποστ για το θεμα δεν καταδικασες κ τις 2 πλευρες :beer: