Σύνδεση

View Full Version : ΠΑΡΚΑΡΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!

castor
07/02/2008, 17:02
ΡΕ ΣΥ !!!!!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!

119787

fantacid
07/02/2008, 17:04
.

McTalas
07/02/2008, 17:05
Το "Σ'αγαπώ" το έγραψε πριν παρκαρει ή μετα ???

lamoun
07/02/2008, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Το "Σ'αγαπώ" το έγραψε πριν παρκαρει ή μετα ???

Έπρεπε να του το γράψει κανας πεζός στο αμάξι του, περνώντας!!! :evil: :lol: :lol:

Καμιά αστυνομία πήρες τηλέφωνο;;

panagiotispapa
07/02/2008, 17:24
Την φωτογραφία εσύ την τράβηξες? Αν ναι, τότε πιστεύεις ότι έχει κάποιο νόημα να ποστάρεις την φωτογραφία στο internet??? Αν πραγματικά σε ενοχλεί, τότε θα πρέπει ΕΣΥ να κάνεις κάτι για αυτό.

Μια πρώτη σκέψη , είναι η προβλεπόμενη, δλδ να πάρεις τηλ την αστυνομία, να κάνεις καταγγελία και να τον γράψουν. Υπάρχουν βέβαια και άλλα πράγματα που μπορείς να του κάνεις...... φαντασία έχεις...... :smokin:

edit: με πρόλαβε ο lamoun...

CIRUS
07/02/2008, 17:35
πια αστυνομία ρε παιδιά ξέρετε πόση ώρα κάνουν????(όχι ότι έχετε άδικο). Εμένα το προσωπικό μου πάρκιν μου το κλείνουν συνέχεια και τις 2 φορές που είχα πάρει τηλ είχαν κάνει 1,5 με 2 ώρες να έρθουν και είχα φύγει στη δουλειά με το αμάξι του πατέρα μου και είχαν φύγει και αυτοί που είχαν παρκάρει!!!!!!! δεν γίνεται δουλειά έτσι θα πρέπει να έχεις χρόνο να αφιερώσεις να περιμένεις την τροχαία και αυτό δεν είναι εφικτό λόγω πολύτιμου χρόνου στις περισότερες περιπτώσεις!!!

το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να αγοράσω μερικά αυτοκόλητα: <<είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου γουστάρω>> που έχει ένας τύπος στο internet μπας και βάλεις και ένα μικρό ποσοστό στο φιλότιμο, δυστηχώς η τροχαία είναι μόνο για φραπεδιές

lamoun
07/02/2008, 17:44
Δεν νομίζω να πρέπει να είσαι εκεί την ώρα που θα έρθουν..
Λές να μη καταλάβουν για ποιο αμάξι μιλάς. είναι και τρελοί αυτοί ώρες - ώρες :lol:
Πάντως μερικές φορές τους λυπάμαι και δε σχολιάζω, αλλά καμιά φορά με πιάνουν τα διαόλια μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να αγοράσω μερικά αυτοκόλητα: <<είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου γουστάρω>> που έχει ένας τύπος στο internet μπας και βάλεις και ένα μικρό ποσοστό στο φιλότιμο, δυστηχώς η τροχαία είναι μόνο για φραπεδιές

Όντως τα αυτοκόλλητα είναι μια ωραία λύση, και αφήνεις στον άλλο να καταλάβει (???) το λάθος του, χωρείς να μπαίνει ο εγωισμός της τσέπης στη μέση...

fantacid
07/02/2008, 19:55
αυτα τα αυτοκολλητα γινονται ολοενα κ πιο γνωστα.

υποτιθετε οτι τα βαζεις μπας κ την επομενη φορα δεν κανει την ιδια μλκια, σωστα?

οταν ειδα μια φιλη πως εκανε που ςπιτελους κερδισε το πρωτο της γαιδαρακο, κ με ποση χαρα το ελεγε στο κοσμο...... εβαλα τα αυτοκολλητα σε ενα συρταρι κ ουτε ξερω που ειναι τωρα!!!!

ουστ ρε σκατοκουτοδηγοι!

castor
07/02/2008, 20:02
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
[B]Την φωτογραφία εσύ την τράβηξες? Αν ναι, τότε πιστεύεις ότι έχει κάποιο νόημα να ποστάρεις την φωτογραφία στο internet??? Αν πραγματικά σε ενοχλεί, τότε θα πρέπει ΕΣΥ να κάνεις κάτι για αυτό.

Μια πρώτη σκέψη , είναι η προβλεπόμενη, δλδ να πάρεις τηλ την αστυνομία, να κάνεις καταγγελία και να τον γράψουν. Υπάρχουν βέβαια και άλλα πράγματα που μπορείς να του κάνεις...... φαντασία έχεις...... :smokin:

Δεν νομιζω οτι το σχολιο σου ειναι πετυχημενο!:nono:

Maira
07/02/2008, 20:31
Νομίζω ότι θα πρέπει να φτιαχτεί κάποια σχολή για γκράφιτι που θα παραδίδει δωρεάν μαθήματα σε παρκαρισμένα με τέτοιο τρόπο!!!!

:D :smokin:

Για το "Σάγαπώ" λέω!!!! :a13:

Operater
07/02/2008, 20:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
.... Υπάρχουν βέβαια και άλλα πράγματα που μπορείς να του κάνεις...... φαντασία έχεις...... :smokin:

Εναν "αγιασμό" από υγρά φρενων! :smokin: :lol:

AFTER
07/02/2008, 20:46
Οχι ρε γαμωτο, ξεχασα τους καθρεπτες ανοιχτους!!

VegasKitty
07/02/2008, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οχι ρε γαμωτο, ξεχασα τους καθρεπτες ανοιχτους!!

Και σου ειπα τσιμα-τσιμα οτι χωραγες αλλα δε με ακουγες!!! :rolleyes:

Akatanomastos
07/02/2008, 21:23
paidia

ego xafies ton mpatson den goustaro na gino

3 liseis iparxoun:

- kanei apo moni tis tin douleia tis i astinomia (Afto den ginete)
- ginomaste anthropoi emeis (Afto den ginete)
- zoume opos skata mas aksizei (Afto ginete)

ante geia mas:beer: :beer:

panagiotispapa
07/02/2008, 21:53
Παιδιά, sorry, αν είμαι εντελώς off-topic, ας σβηστεί.
Μετά το post του Akatanomastos νομίζω ότι το επόμενο quote ταιριάζει απόλυτα:

Paul Kersey: Nothing to do but cut and run, huh? What else? What about the old American social custom of self-defense? If the police don't defense us, maybe we ought to do it ourselves.
Jack Toby: We're not pioneers anymore, Dad.
Paul Kersey: What are we, Jack?
Jack Toby: What do you mean?
Paul Kersey: I mean, if we're not pioneers, what have we become? What do you call people who, when they're faced with a condition or fear, do nothing about it, they just run and hide?
Jack Toby: Civilized?
Paul Kersey: No.

mourgakos
07/02/2008, 22:16
γκραφιτι σπρει ολο το παρμπριζ.οχι το αυτοκινητο.
πολυουρεθανη στην εξατμιση
λογκο με οδοντογλυφιδα στις κλειδαριες
εξαρμωση τωνβαλβιδων απο τα λαστιχα
κλπ
κλπ
κλπ
αν δεν ηταν το δεντρο θα ελεγα κατι για το πεζοδρομιο αλλα.....

119841

devil's animal
07/02/2008, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εναν "αγιασμό" από υγρά φρενων! :smokin: :lol:

ποιος σου τα εμαθε αυτα ρε???
:look:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

TROOPER
07/02/2008, 23:11
ρε ξεκολατε...ο τυπος προσπαθουσε να επισκευασει την εξωτερικη μοναδα του air condition !!!

Ε ΡΕ ΞΥΛΟ !!!!

Jo.Da.
07/02/2008, 23:17
τσεκάρετε και αυτό το παρκάρισμα...

http://www.fazerclub.gr/forum1/viewtopic.php?t=5523

:look: :alien: :hypnotize

mats8282
08/02/2008, 09:57
Να κανω τον δικηγορο του διαολου :smokin:

Οταν ψαχνεις 1 ωρα+ να παρκαρεις και δεν βρισκεις ουτε επι πληρωμη το βαζεις οπου βρεις και ευχεσαι να μην ενοχλησεις μεχρι να τελειωσεις την δουλεια σου....Αν βεβαια ειναι επειγουσα....

Υπαρχει και η αλλη ακρη....Εχω ακριβως διπλα απο το γραφειο 1 μονοκατοικια με γκαραζ.Μιλαω με τον παππου μου λεει οκ φιλε βαλτο στην εισοδο μου 5 μετρα αποσταση ειναι το γραφειο οποτε ερχομαι και σου λεω οταν ειναι....

Ελα ομως που η γιαγια εχει αλλη αποψη και μαλλον δερνει τον παππου 3 φορες την μερα....Μπουκαρει μια μερα στο γραφειο και αρχιζει να κραζει...

Μα να της λεω εγω ειχαμε μιλησει με τον κυριο Ταδοπουλο και ειχαμε πει....

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΚΑΙ @(&$^(@$&^@*()&$#@*$)&@*)&$*(@&$@(*$&

Και οταν λεω 5 μετρα αποσταση κυριολεκτω...Απο την αλλη σκεφτομουνα τον παππουλη και λεω ασε μην δυσκολεψω και αλλο την θεση του :D

Η αληθεια ειναι παντως οτι δεν χωρανε τοσα αυτοκινητα στην πολη μας πλεον και οι μλκς εχουν το πανω χερι....

ktmakis
08/02/2008, 10:40
Για την περίπτωση που σου κλείσουν την είσοδο του γκαράζ :
Αν του κλειδώσεις τους τροχούς με τις κλειδαριές που έχουν και οι τροχαίοι το γίνεται?
Επίσης ανυπόφορο είναι το γεγονός οτι παράνομα καινούριες πολυκατοικίες έχουν πιάσει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα για είσοδο γκαράζ ενώ αυτό απαγορεύεται.

CIRUS
08/02/2008, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Για την περίπτωση που σου κλείσουν την είσοδο του γκαράζ :
Αν του κλειδώσεις τους τροχούς με τις κλειδαριές που έχουν και οι τροχαίοι το γίνεται?
Επίσης ανυπόφορο είναι το γεγονός οτι παράνομα καινούριες πολυκατοικίες έχουν πιάσει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα για είσοδο γκαράζ ενώ αυτό απαγορεύεται.

δεν επιτρέπεται από το νόμο να περάσω αλυσίδες σε ξένο όχημα άκη μου!!!!! και εξάλου δεν θέλω να γίνω και εγώ κάφρος με την ιδιοκτησία του άλλου αν και κάποιες φορές είμαι πολύ κοντά και μπαίνω στον πειρασμό!!!!

byron
08/02/2008, 11:16
http://streetpanthers.blogspot.com/

:wave2:

Akatanomastos
08/02/2008, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
http://streetpanthers.blogspot.com/

byron afta ta theoro poli malakies..
o kathe pikramenos pou thelei na niosei timoros vgainei svarna me ta aftokollita.

DEN MPOROUME KAI DEN PREPEI na paroume to nomo sta xeria mas, se ena kratos me nomous kai kanones.

episis pos tha sas fenotan se ena viastiko parkarisma tis kalis sas na deite ena aftokolito pano sto ntepozito?

Cpt. Haddock
08/02/2008, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
episis pos tha sas fenotan se ena viastiko parkarisma tis kalis sas na deite ena aftokolito pano sto ntepozito?

Εαν ενοχλούσε θα μου φαινόταν λογικό :wave2: :wave2:

byron
08/02/2008, 11:48
o kathe pikramenos pou thelei na niosei timoros vgainei svarna me ta aftokollita.

DEN MPOROUME KAI DEN PREPEI na paroume to nomo sta xeria mas, se ena kratos me nomous kai kanones.

Πάλι στα greeklish το γύρισες....:mad:

Διάβασε τι λένε πρώτα. Το αυτοκόλλητο φεύγει αμέσως, καθώς δεν προορίζεται να κάνει ζημιά ούτε στο χρώμα ούτε στο όχημα.
Σκοπό έχει να δείξει την ενόχληση του πεζού στην απαγόρευση κυκλοφορίας που του επιβάλει ο καθένας καραγκιόζης.

ΥΓ : Αν έβρισκα ένα αυτοκόλλητο στο ντεπόζιτο θα έβγαζα τον σκασμό.

1ον γιατί θα είχα κάνει μ@λακία
2ον -----------//----------------

Operater
08/02/2008, 11:50
Eχει παραγινει ομως το κακο., δεν νομίζεις?
:rolleyes:

road spirit
08/02/2008, 11:54

δεν είναι θέμα τιμωρίας, ούτε απόδοσης νόμου...

θέμα ευαισθητοποίησης ειναι ρε συ... απο τη στιγμή που ΔΕΝ προκαλούν ζημιά σε περιουσία τρίτου, δε βλέπω τπτ το μεμπτό. Ασε που στη σελίδα τους streetpanthers.gr λένε οτι έχουν ρωτήσει νομικούς και τους είπαν no problem...

και όπως απάντησαν byron και captain, ναι αμα έβρισκα αυτοκόλλητο στη μοτο μου, μαλακια θα έχω κάνει. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ το να αφήνουμε τις μοτο πάνω σε πεζοδρόμια είναι παράνομο (κατάληψη πεζοδρομίου λέγεται νομικά, αν δεν κάνω λάθος) και το μόνο που μας σώνει είναι το γεγονός οτι καταλαμβάνουμε μικρό όγκο και άρα αφήνουμε χώρο διέλευσης σε πεζούς (... και αναπηρικά καροτσάκια, και φορία, και ....)

αλήθεια.... στα μάτια τα δικα τους (των πεζών, των κατοικων της γειτονιάς, αλλά και των κουτάκιδων), πως φαίνεται νομίζετε η δικιά μας συμπεριφορά? το ξέρουμε όλοι, δε χρειάζεται ανάλυση...

Akatanomastos
08/02/2008, 12:00
ego eixa diavasei(?) i eixa tin entiposi pos ta aftokolita den vgainoun me tipota, giafto diafono me afton ton tropo <<aponomis>> dikaiosinis..

an den einai etsi pao paso, den einai kako na ton kaneis na skeftei ligaki:wave2:

devil's animal
08/02/2008, 12:03
ρε μαγκες,με την ιδια λογικη ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα βρισκαμε αυτοκολλητα πανω στα μηχανακια μας.

και ισως οχι οταν παρκαρουμε εξω απο τα σπιτια μας αλλα στο κεντρο της Αθηνας σιγουρα.
γιατι μην μου πειτε οτι οταν κατεβαινετε κεντρο δεν βαζετε την μοτο πανω στο πεζοδρομιο?
που να την αφησεις δλδ στην Ακαδημιας,στην Πανεπιστημιου ή στην Σταδιου?
αλλο το οτι τα πεζοδρομια ειναι μεγαλα και δεν ενοχλουν την διελευση.
παραμενουν ομως ΠΑΝΩ στον "χωρο" των πεζων.:winka:
ΟΛΟΙ ή σχεδον ολοι:rolleyes: εχουμε κανει παρανομιες στο θεμα του παρκαρισματος.

το θεμα ειναι να μην ειναι ΤΟΣΟ ΚΡΑΧΤΗ! (κλεισιμο εισοδων νοσοκομειου,γηροκομειου,παιδικων σταθμων κ.λ.π.)

byron
08/02/2008, 12:03
ego eixa diavasei(?) i eixa tin entiposi pos ta aftokolita den vgainoun me tipota, giafto diafono me afton ton tropo <<aponomis>> dikaiosinis..

an den einai etsi pao paso, den einai kako na ton kaneis na skeftei ligaki:wave2:

Βγαίνουν αμέσως και χωρίς να προκαλέσουν ζημιά. Τα τοποθετούν ΜΟΝΟ στα οχήματα που εμποδίζουν την διέλευση των πεζών, και όχι στα παράνομα παρκαρισμένα.

byron
08/02/2008, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
το θεμα ειναι να μην ειναι ΤΟΣΟ ΚΡΑΧΤΗ! (κλεισιμο εισοδων νοσοκομειου,γηροκομειου,παιδικων σταθμων κ.λ.π.)

Δεν χρειάζεται να είναι τόσο κραυγαλέα η περίπτωση. Όταν με το καλό αποκτήσεις παιδί και θελήσεις να το πάς μια βολτίτσα με το καρότσι, θα πάθεις πλάκα (όπως εγώ) το πόσο δύσκολο είναι να κυκλοφορείς στο πεζοδρόμιο.

Για να μην μιλήσουμε για τους συνανθρώπους μας με τα αναπηρικά καροτσάκια. Λές και δεν τους φτάνει ο σταυρός του μαρτυρίου που κουβαλάνε, πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον καθένα π@πάρα που παρκάρει όπου γουστάρει. :mad:

vangelis 64
08/02/2008, 12:13
Όσοι σταματάτε για καφέ στα γκούντις τών Μεγάρων,παρατηρείστε ότι η θέση πάρκιν που προορίζεται για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και που είναι βέβαια κοντά στην είσοδο,είναι πάντα κατειλημμένη και ποτέ από αυτοκίνητο που τη δικαιούται.
Επίσης κατειλημμένες είναι καιόλες οι"θέσεις" γύρω από την πόρτα ,όπου απαγορεύεται το παρκάρισμα.
Πού να περπατάς τώρα....:sick:

costas81
08/02/2008, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
ΡΕ ΣΥ !!!!!ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!

Και να φανταστείς ότι τον παίρνει κι ολας να παρκάρει κανονικά!

LsKostas
08/02/2008, 12:21

ΜΑ την Παναγια αυτο θα γραφα...:beer: :beer: :beer:

byron
08/02/2008, 12:23
Κάτι μυστήριο παίζει με τη φωτό πάντως.
Εκεί έχει ½ μέτρο πεζοδρόμιο. Πως διάολο ανέβασε το αμάξι εκει πάνω; (και πως θα το κατεβάσει χωρίς ζημιά...)

SF
12/02/2008, 13:53
paidia

ego xafies ton mpatson den goustaro na gino

3 liseis iparxoun:

- kanei apo moni tis tin douleia tis i astinomia (Afto den ginete)
- ginomaste anthropoi emeis (Afto den ginete)
- zoume opos skata mas aksizei (Afto ginete)

ante geia mas:beer: :beer:

Από το μείζον ελληνικό λεξικό Τεγόπουλου-Φυτράκη:

χαφιές: (ο) ουσ. μυστικός αστυνομικός επιφορτισμένος την παρακολούθηση ατόμων | καταδότης

συν: σπιούνος

Αν και συμφωνώ γενικά με τα 3 σημεία που γράφεις, η έννοια του χαφιέ δεν υπάρχει. Αν για όλα τα στραβά και ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ που συμβαίνουν γύρω μας καθόμαστε απλοί παρατηρητές τότε ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ συμβαίνει το 3: ζούμε σκατά και καθόμαστε και τα τρώμε. Αν ο τύπος δλδ με το γκόλφ κλείσει την πόρτα του δικού σου σπιτιού, τι θα κάνεις; Με βαρύγδουπες λέξεις όπως "χαφιές", δημιουργείται ένα κλίμα που δεν ταιριάζει με την περίσταση... Ανεχόμενοι τέτοιους τύπους (γκολφ) στο τέλος θα χάσουμε και την υγειά μας :beer: και άλλα πολλά!

For the record, και εγώ διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με τους streetpanthers και οτιδήποτε συναφές. Η απάντηση στην αναρχία δεν είναι ακόμα περισσότερη αναρχία!

SF
12/02/2008, 14:05
Για να μην παρεξηγηθώ κιόλας, το γκολφ δεν είναι καμιά εξόφθαλμη εξαίρεση, όταν σε όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης έχουν καταπατηθεί/καταργηθεί/καταληφθεί/καταστραφεί όλα τα πεζοδρόμια! Όλοι δίκιο έχουν για μένα, αρχίζοντας από τον ταλαίπωρο πεζό (και κυρίως γονιό) που κινδυνεύει και κουράζεται αφόρητα, και τελειώνοντας στον ίδιο τον οδηγό που έχει σπαταλήσει 30' γυρω-γυρω να βρει να παρκάρει. Άρρωστη πολη στην οποία είμαστε αφημένοι να κάνουμε ό,τι θέλουμε εδώ και δεκαετίες...
:(

costas81
12/02/2008, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κάτι μυστήριο παίζει με τη φωτό πάντως.
Εκεί έχει ½ μέτρο πεζοδρόμιο. Πως διάολο ανέβασε το αμάξι εκει πάνω; (και πως θα το κατεβάσει χωρίς ζημιά...)

Ξέρω πολλούς πολλές που μπορούν άνετα να το κάνουν!

byron
12/02/2008, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
For the record, και εγώ διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με τους streetpanthers και οτιδήποτε συναφές. Η απάντηση στην αναρχία δεν είναι ακόμα περισσότερη αναρχία!

Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις την ανατρεπτική πράξη. Δηλώνεις την ενόχληση σου και μόνο σε όσους σου απαγορεύουν την διέλευση.

SF
12/02/2008, 14:22
Ναι, αλλά αποφασίζεις εσύ ο ίδιος τι είναι σωστό/λάθος ή επιτρεπτό-ανεκτό/ενοχλητικό (αυτοδικία), και μετά κάνεις φθορά περιουσίας. Απο νομικής άποψης δλδ, το 1-0 υπερ σου (ας το πούμε έτσι), το κάνεις 1-2. Αν κάποιος ενοχλείται και θέλει να κάνει κάτι γιαυτό, ας πάρει το 100 (αρχή εφαρμογής νομοθεσίας sic). Γιατί να μπει στον ακόμα μεγαλύτερο κόπο (και παρανομία) του εξτρεμισμού;

CIRUS
12/02/2008, 14:30
Ναι, αλλά αποφασίζεις εσύ ο ίδιος τι είναι σωστό/λάθος ή επιτρεπτό-ανεκτό/ενοχλητικό (αυτοδικία), και μετά κάνεις φθορά περιουσίας. Απο νομικής άποψης δλδ, το 1-0 υπερ σου (ας το πούμε έτσι), το κάνεις 1-2. Αν κάποιος ενοχλείται και θέλει να κάνει κάτι γιαυτό, ας πάρει το 100 (αρχή εφαρμογής νομοθεσίας sic). Γιατί να μπει στον ακόμα μεγαλύτερο κόπο (και παρανομία) του εξτρεμισμού;

θα σου έδινα απόλυτο δίκιο αν μιλάγαμε για φθορά περιουσίας, αλλα μήπως δεν έχεις καταλάβει για τι μιλάμε για ένα αυτοκόλητο που μπαίνει στο τζάμι και βγαίνει πανεύκολα, που την είδες την φθορά περιουσίας?, αν θέλαμε φθορά θα λούζαμε το αμάξι με υγρά μπαταρίας!!!!! αυτό που κάνουν οι streetpanthers είναι απλά να σε κάνουν να καταλάβεις οτι φέρθηκες σα γαιδούρι και να σε ρίξουν στο φιλότιμο (όσους έχουν έστω και λίγο) δεν υπάρχει ΚΑΜΟΙΑ φθορά περιουσίας σε αυτό!!!!!!!:wave2:

SF
12/02/2008, 14:50
Αν το αυτοκόλλητο είναι πράγματι καλής ποιότητας κλπ που δεν φθείρει, οκ, έχει καλώς. Από νομικής άποψης πάντως εξακολουθεί να υπάρχει φαουλ.

Η συζήτηση βέβαια που κάνουμε εδώ, για μένα, είναι επί της αρχής. Και να επαναλάβω ότι για μένα όλοι δίκιο έχουμε και έχουν...

gixxerpap
12/02/2008, 15:04
κι ας υποθεσουμε ρε παιδια, οτι το γκολφ δεν παρκαρε εκει....το πεζοδρομιο και τον διαθεσιμο χωρο για να περπατησει καποιος τον προσεξε κανεις?

για να μη μιλησουμε για οσους δε μπορουν να περπατησουν...

ζωα παντου γυρω μας...

yannis24
12/02/2008, 15:18
μου αρεσει που ολοι βριζουν τα τζιπ οτι ανεβαινουν στα πεζοδρομια !!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

VanDiemen
13/02/2008, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
μου αρεσει που ολοι βριζουν τα τζιπ οτι ανεβαινουν στα πεζοδρομια !!!

...

Το ότι δεν το κάνουν μόνο τα τζιπ, δε δίνει άλλοθι στα τζιπ. Είναι μεγάλη σπατάλη να χρησιμοποιούμε αυτοκίνητο για μια διαδρομή που θα κάναμε άνετα και γρηγορότερα, πηγαίνοντας με τα πόδια ή με μέσα μαζικής μεταφοράς. Καταρχήν γιατί να έχει κάποιος όχημα, με το οποίο να μπορεί να γυρίσει τον κόσμο και να το χρησιμοποιεί για 30-50χλμ; Δεν είναι φοβερή σπατάλη; Κατά τη γνώμη μου, όχι μόνο πρέπει να μπουν διόδια στις πόλεις, αλλά το όχημά σου, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του, πρέπει να έχει ένα συντελεστή με τον οποίο να πολλαπλασιάζεται το αντίτιμο των διοδίων! Δεν πρέπει να πληρώνει το smart τα ίδια με το pajero!

costas81
13/02/2008, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Δεν πρέπει να πληρώνει το smart τα ίδια με το pajero!

+1000

SF
13/02/2008, 12:01
Σε ...άλλες χώρες τα πρόστιμα τροχαίων παραβάσεων περιλαμβάνουν συντελεστή που ορίζεται από το εισόδημα στην εφορία
;)

VanDiemen
13/02/2008, 12:18
Σε ...άλλες χώρες τα πρόστιμα τροχαίων παραβάσεων περιλαμβάνουν συντελεστή που ορίζεται από το εισόδημα στην εφορία
;) Σωστό κι αυτό, αλλά αποσκοπεί περισσότερο στο να εξισωθεί η αντιμετώπιση των πολιτών από το κράτος, ανάλογα με το κοινωνικό τους status. Αν υπήρχε τρόπος να συνδυαστούν αυτοί οι δυο συντελεστές, ίσως να έστρεφε τον κόσμο σε αυτοκίνητα που ρεαλιστικά να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του και όχι στις υπερβολές που έγιναν τρόπος ζωής για την πλειοψηφεία.

catmaster
13/02/2008, 14:39
Επειδή στην Ελλάδα που ζούμε , είναι πολύ εύκολο και έτσι έχουμε μάθει να δείχνουμε με το δάχτυλο τα κακώς κείμενα των άλλων , ας σκεφτώ και εγώ πριν σχολιάσω το γιατί κυκλοφορεί ο Αθηναίος με το πεντάλιτρο Suv μέσα στην πόλη ...

....πως ενώ μπορώ να κάνω άνετα τη δουλειά μου με μια μηχανή 250 κυβικών ... καβαλάω αναλογικά τα ίδια κυβικά που έχει και ο αιμοδιψής αστός που όνειρό του είναι να γίνει η μούρη του κορνίζα σε παράθυρο της τηλεόρασης ....

Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας και σεβασμού προς τους άλλους δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο μιας συγκεκριμένης ομάδας .... και όσο οι συνθήκες στις μεγαλουπόλεις οδηγούν σε σχιζοφρενικές καταστάσεις τέτοια φαινόμενα γίνονται πλέον συνήθη .... και εμείς απλά θα κοιτάμε και θα δείχνουμε με το δάχτυλο ....

(η φωτό είναι από τοπικό πολυκατάστημα του Περιστερίου ... την πινακίδα δεν τη σβήνω επίτηδες.. )

120365

Nefos
13/02/2008, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

(η φωτό είναι από τοπικό πολυκατάστημα του Περιστερίου ... την πινακίδα δεν τη σβήνω επίτηδες.. )

Μπορεί να είναι κουλός...:wacko:

costas81
13/02/2008, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Μπορεί να είναι κουλός...:wacko: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

έγραψες!!!!

catmaster
13/02/2008, 15:12
Και εγώ έτσι γέλαγα όταν έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και ήρθε ένας κύριος με Α.Μ.Ε.Α όχημα και αναπηρικό καρότσι και είδε ότι ένας άλλος "ανάπηρος" με μοτοσυκλέτα είχε καταλάβει τη θέση ....

:sad:

devil's animal
13/02/2008, 15:47
Και εγώ έτσι γέλαγα όταν έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και ήρθε ένας κύριος με Α.Μ.Ε.Α όχημα και αναπηρικό καρότσι και είδε ότι ένας άλλος "ανάπηρος" με μοτοσυκλέτα είχε καταλάβει τη θέση ....

:sad:

:sad: :sad: :sad: :sad:

sergiosm
13/02/2008, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81

:nono:

θα τον έπαιρνε, αν ήξερε να παρκάρει...

αλλά δεν το νοιάζει, έχει βρει τη λύση ...

slacker
13/02/2008, 16:23

Ε ρε αυτοκόλλητο που ήθελε ο τύπος, από τους streetpanthers...

120376

AFTER
13/02/2008, 23:24
Aποψε πηγα στο Ικεα

Τελικα πρεπει να ειχε πολλους επισκεπτες ''αναπηρους'' στο παρκινγκ, ολα πιασμενα ηταν :rolleyes:

Τελικα πρεπει να βγαζω πιο συχνα την αρχαια 33 μου
Ξερετε οπως ξεπαρκαρω μπορει να μου ''φυγει'' λιγο το τιμονι
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

bentouza
15/02/2008, 22:27
Aποψε πηγα στο Ικεα

Τελικα πρεπει να ειχε πολλους επισκεπτες ''αναπηρους'' στο παρκινγκ, ολα πιασμενα ηταν :rolleyes:

Τελικα πρεπει να βγαζω πιο συχνα την αρχαια 33 μου
Ξερετε οπως ξεπαρκαρω μπορει να μου ''φυγει'' λιγο το τιμονι
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ξερεις αυτη ειναι η καλυτερη λυση.Αν εχεις και αισθητηρα παρκαρισματος(κοτσαδορο εννοω) ακομα καλυτερα.
Αμα δε, εχεις να κανεις με καινουριο αμαξι και χοντρη μαλακια του κατεβαζεις τον ηλεκτρικα ρυθμιζομενο-αναδιπλουμενο-θερμαινομενο καθρευτη να τον τσουξει.Ετσι κ αλλιως δεν τους κοιτανε:ZZZ:

AFTER
15/02/2008, 22:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
Ξερεις αυτη ειναι η καλυτερη λυση.Αν εχεις και αισθητηρα παρκαρισματος(κοτσαδορο εννοω) ακομα καλυτερα.
Αμα δε, εχεις να κανεις με καινουριο αμαξι και χοντρη μαλακια του κατεβαζεις τον ηλεκτρικα ρυθμιζομενο-αναδιπλουμενο-θερμαινομενο καθρευτη να τον τσουξει.Ετσι κ αλλιως δεν τους κοιτανε:ZZZ:

Αν προσεξεις, ειναι παρα πολλοι που τους δεξιους τους εχουν κλειστους, και αμα τους ρωτησεις γιατι τον εχουν κλειστο, θα σου πουν ''για να μην μου τον σπασουν και μετα δεν θα βλεπω πισω''

.....και υστερα λεγανε οτι μονο στον στρατο τελειωνει η λογικη!!!!!

the who
16/02/2008, 07:25

Κανε τον κοπο να μπεις στο σαιτ.Εκει θα δεις οτι το αυτοκολλητο μπαινει σε αυτοκινητα που εμποδιζουν την διελευση πεζων,αναπηρων κλπ. και παντα στο τζαμι.Οχι στο χρωμα για να μην κανουν ζημια.Το θεμα ειναι να τον κανεις να σκεφτει οτι εχει κανει βλακεια.Ισως την επομενη φορα να το ξανασκεφτει πριν κλεισει διαβαση πεζων,πεζοδρομιο κλπ.
:wave2: :wave2: :wave2:

bentouza
16/02/2008, 16:56
Αν προσεξεις, ειναι παρα πολλοι που τους δεξιους τους εχουν κλειστους, και αμα τους ρωτησεις γιατι τον εχουν κλειστο, θα σου πουν ''για να μην μου τον σπασουν και μετα δεν θα βλεπω πισω''

.....και υστερα λεγανε οτι μονο στον στρατο τελειωνει η λογικη!!!!!
:rotflmao:
Εδω και καιρο εχω αρχισει και σταματαω και ανοιγω καθρεπτες Δεν ρωταω δεν βριζω, απλα τους ανοιγω τους καθρεπτες και φευγω.
Θα μου πεις σιγα μην τον κοιταξει βεβαια...:yuck:

TROOPER
17/02/2008, 09:32
ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ....

120755