Το "Σ'αγαπώ" το έγραψε πριν παρκαρει ή μετα ???
Έπρεπε να του το γράψει κανας πεζός στο αμάξι του, περνώντας!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Το "Σ'αγαπώ" το έγραψε πριν παρκαρει ή μετα ???![]()
![]()
Καμιά αστυνομία πήρες τηλέφωνο;;
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Την φωτογραφία εσύ την τράβηξες? Αν ναι, τότε πιστεύεις ότι έχει κάποιο νόημα να ποστάρεις την φωτογραφία στο internet??? Αν πραγματικά σε ενοχλεί, τότε θα πρέπει ΕΣΥ να κάνεις κάτι για αυτό.
Μια πρώτη σκέψη , είναι η προβλεπόμενη, δλδ να πάρεις τηλ την αστυνομία, να κάνεις καταγγελία και να τον γράψουν. Υπάρχουν βέβαια και άλλα πράγματα που μπορείς να του κάνεις...... φαντασία έχεις......![]()
edit: με πρόλαβε ο lamoun...
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me
πια αστυνομία ρε παιδιά ξέρετε πόση ώρα κάνουν????(όχι ότι έχετε άδικο). Εμένα το προσωπικό μου πάρκιν μου το κλείνουν συνέχεια και τις 2 φορές που είχα πάρει τηλ είχαν κάνει 1,5 με 2 ώρες να έρθουν και είχα φύγει στη δουλειά με το αμάξι του πατέρα μου και είχαν φύγει και αυτοί που είχαν παρκάρει!!!!!!! δεν γίνεται δουλειά έτσι θα πρέπει να έχεις χρόνο να αφιερώσεις να περιμένεις την τροχαία και αυτό δεν είναι εφικτό λόγω πολύτιμου χρόνου στις περισότερες περιπτώσεις!!!
το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να αγοράσω μερικά αυτοκόλητα: <<είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου γουστάρω>> που έχει ένας τύπος στο internet μπας και βάλεις και ένα μικρό ποσοστό στο φιλότιμο, δυστηχώς η τροχαία είναι μόνο για φραπεδιές
Δεν νομίζω να πρέπει να είσαι εκεί την ώρα που θα έρθουν..
Λές να μη καταλάβουν για ποιο αμάξι μιλάς. είναι και τρελοί αυτοί ώρες - ώρες![]()
Πάντως μερικές φορές τους λυπάμαι και δε σχολιάζω, αλλά καμιά φορά με πιάνουν τα διαόλια μου...
Όντως τα αυτοκόλλητα είναι μια ωραία λύση, και αφήνεις στον άλλο να καταλάβει (???) το λάθος του, χωρείς να μπαίνει ο εγωισμός της τσέπης στη μέση...Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να αγοράσω μερικά αυτοκόλητα: <<είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου γουστάρω>> που έχει ένας τύπος στο internet μπας και βάλεις και ένα μικρό ποσοστό στο φιλότιμο, δυστηχώς η τροχαία είναι μόνο για φραπεδιές
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
αυτα τα αυτοκολλητα γινονται ολοενα κ πιο γνωστα.
υποτιθετε οτι τα βαζεις μπας κ την επομενη φορα δεν κανει την ιδια μλκια, σωστα?
οταν ειδα μια φιλη πως εκανε που ςπιτελους κερδισε το πρωτο της γαιδαρακο, κ με ποση χαρα το ελεγε στο κοσμο...... εβαλα τα αυτοκολλητα σε ενα συρταρι κ ουτε ξερω που ειναι τωρα!!!!
ουστ ρε σκατοκουτοδηγοι!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
[B]Την φωτογραφία εσύ την τράβηξες? Αν ναι, τότε πιστεύεις ότι έχει κάποιο νόημα να ποστάρεις την φωτογραφία στο internet??? Αν πραγματικά σε ενοχλεί, τότε θα πρέπει ΕΣΥ να κάνεις κάτι για αυτό.
Μια πρώτη σκέψη , είναι η προβλεπόμενη, δλδ να πάρεις τηλ την αστυνομία, να κάνεις καταγγελία και να τον γράψουν. Υπάρχουν βέβαια και άλλα πράγματα που μπορείς να του κάνεις...... φαντασία έχεις......![]()
Δεν νομιζω οτι το σχολιο σου ειναι πετυχημενο!![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Νομίζω ότι θα πρέπει να φτιαχτεί κάποια σχολή για γκράφιτι που θα παραδίδει δωρεάν μαθήματα σε παρκαρισμένα με τέτοιο τρόπο!!!!
![]()
![]()
Για το "Σάγαπώ" λέω!!!! :a13:
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Εναν "αγιασμό" από υγρά φρενων!Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
.... Υπάρχουν βέβαια και άλλα πράγματα που μπορείς να του κάνεις...... φαντασία έχεις......![]()
![]()
![]()
Και σου ειπα τσιμα-τσιμα οτι χωραγες αλλα δε με ακουγες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Οχι ρε γαμωτο, ξεχασα τους καθρεπτες ανοιχτους!!![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
paidia
ego xafies ton mpatson den goustaro na gino
3 liseis iparxoun:
- kanei apo moni tis tin douleia tis i astinomia (Afto den ginete)
- ginomaste anthropoi emeis (Afto den ginete)
- zoume opos skata mas aksizei (Afto ginete)
ante geia mas![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Παιδιά, sorry, αν είμαι εντελώς off-topic, ας σβηστεί.
Μετά το post του Akatanomastos νομίζω ότι το επόμενο quote ταιριάζει απόλυτα:
Paul Kersey: Nothing to do but cut and run, huh? What else? What about the old American social custom of self-defense? If the police don't defense us, maybe we ought to do it ourselves.
Jack Toby: We're not pioneers anymore, Dad.
Paul Kersey: What are we, Jack?
Jack Toby: What do you mean?
Paul Kersey: I mean, if we're not pioneers, what have we become? What do you call people who, when they're faced with a condition or fear, do nothing about it, they just run and hide?
Jack Toby: Civilized?
Paul Kersey: No.
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me