View Full Version : Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τελικα συναντιομαστε στα Goody's του Αγ Στεφανου στις 18:45??:look:
Θα είμαι εκεί........
lilipoua
06/03/2008, 12:19
τελικα συναντιομαστε στα Goody's του Αγ Στεφανου στις 18:45??:look:
Να πούμε καλύτερα 18.30? μήπως αργήσει λίγο κανείς?
devil's animal
06/03/2008, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Να πούμε καλύτερα 18.30? μήπως αργήσει λίγο κανείς?
Ντια καπου εκει θα ημαστε πιστευω.
απο τις 18:30 μεχρι τις 18:50 οποιος θελει μπορει να ερθει.
αλλωστε δεν νομιζω το σεμιναριο να ξεκινησει ακριβως 19:00 και η αποσταση απ'οσο μπορω να καταλαβω ειναι μικρη.
:beer: :beer: :beer:
....
αλλωστε δεν νομιζω το σεμιναριο να ξεκινησει ακριβως 19:00 και η αποσταση απ'οσο μπορω να καταλαβω ειναι μικρη.
Α ρε αθάνατε Έλληνα......
Αν δεν εχεις ξαναπάει στο συγκεκριμένο μέρος, μπορεί να κάνεις και κανενα μισάωρο να το βρεις... και είναι μπροστά σου....
lilipoua
06/03/2008, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν δεν εχεις ξαναπάει στο συγκεκριμένο μέρος, μπορεί να κάνεις και κανενα μισάωρο να το βρεις... και είναι μπροστά σου....
Πέστα ρε Νίκο!! θα πάθετε τπτ άν φτάσουμε δλδ λίγο νωρίτερα?
Κανένας Αγγλός θα πάει? Να πάω μαζί του για να είμαι στην ώρα μου?? :lol: :lol: :lol:
devil's animal
06/03/2008, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
καλα ρε μαστορα.
γραψε λαθος.
λεω:μηχανακια εχουμε. δεν εχουμε τιποτα κουτια που κολλανε στην κινηση και θελουν και παρκαρισμα.
αλλα αφου εσυ ξερεις ακριβως που ειναι γιατι δεν ερχεσαι μαζι μας να μας καθοδηγησεις??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εεεεε????φφφφφφφφφφφφφφφφφαααααανταστικε ΜΑΕΘΡΑΤ!!
:lol: :lol:
Ντια καπου εκει θα ημαστε πιστευω.
απο τις 18:30 μεχρι τις 18:50 οποιος θελει μπορει να ερθει.
Λέμε να φύγουμε 18.45 και όχι να μαζευτούμε.................
devil's animal
06/03/2008, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
καλα δεν θα τα χαλασουμε στα 5 λεπτα τωρα...:rolleyes:
εγω θα ειμαι επιτηδες εν τω μεταξυ απο τις 18:20 και θα δω τι ωρα ΑΚΡΙΒΩΣ θα φυγουμε.... :wave2:
lilipoua
06/03/2008, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Και εγώ απλά πρότεινα να φύγουμε 18.30 γιατί τα Goody's είναι 5-6χλμ πριν τα διόδια (δλδ πιό μακρυα απο τα McDonalds απο τα οποία αρχικα πρότεινες να φύγουμε 18.45)και ο παράδρομος είναι σκατόδρομος και συνήθως έχει φορτηγά (και όχι πολλά σημεία για προσπεράσεις!!)
Επίσης, αυτή τη στιγμή, ακόμα πήζω στη δουλειά και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω!!
@ Devil
έχεις π.μ.
Cpt. Haddock
06/03/2008, 14:27
Κανένας Αγγλός θα πάει? Να πάω μαζί του για να είμαι στην ώρα μου?? :lol: :lol: :lol:
o Άγγλος έχει βάψιμο (μπας και τελειώσει το ρημάδι σήμερα :lol: )
Πάντως ειναι πολύ εύκολο να το βρείτε, μόνο ένας χαζός μπορεί να το χάσει :evil: :smokin: :D
lilipoua
06/03/2008, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
o Άγγλος έχει βάψιμο (μπας και τελειώσει το ρημάδι σήμερα :lol: )
Πάντως ειναι πολύ εύκολο να το βρείτε, μόνο ένας χαζός μπορεί να το χάσει :evil: :smokin: :D
Το ξέρω ότι εσύ θα ΚΑβάφεις!! :lol: :lol:
Απλά έλεγα άν θα ακολουθήσει κανένας συνεπής στην ώρα Αγγλος!!
Τεσπά! να δώ άν θα καταφέρω να πάω καν!
:D
Operater
06/03/2008, 14:32
......
Επίσης, αυτή τη στιγμή, ακόμα πήζω στη δουλειά και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω!!
@ Devil
έχεις π.μ.
Eμ.....πως θα το παρεις το Dakarak?
@ Devil
έχεις 1000 π.μ. :mad:
lilipoua
06/03/2008, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Eμ.....πως θα το παρεις το Dakarak?
Είναι πολλά τα λεφτα.........Φώτη!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μετά τα διόδια, έξοδος "Καπανδρίτι" δεξιά στη γέφυρα, αριστερά στην πρώτη διασταύρωση και μετά όλο ευθεία, όταν θα δείτε τα Mac Donalds στα αριστερά σας (είσαστε πλέον στον παράδρομο της εθνικής προς Λαμία) μετράτε 700 περίπου μέτρα και κάνετε αριστερά στην υπόγεια διάβαση, γυρνάτε 700 μέτρα πίσω και είσαστε μπροστά το Auto Festival. Αν χρειαστεί 22950-23444 θα είμαι εκεί.
Όσο για την ώρα καλό θα είναι να ξεκινήσουμε στις 19:00 αλλά ξέρω πως όλοι έρχεστε από τη δουλειά σας άρα είναι δύσκολο. Ας βάλουμε στόχο να ξεκινήσουμε μέχρι τις 19:15
Ιωάννα
devil's animal
06/03/2008, 14:55
@ Devil
έχεις 1000 π.μ. :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kprearis
06/03/2008, 14:59
Υπαρχει μια πιθανοτητα να ερθω μονος μου, οποτε οι δυο επιπλεον θεσεις που εχω κρατησει ισως να μην χρειαζονται. :(
devil's animal
06/03/2008, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
Μετά τα διόδια, έξοδος "Καπανδρίτι" δεξιά στη γέφυρα, αριστερά στην πρώτη διασταύρωση και μετά όλο ευθεία, όταν θα δείτε τα Mac Donalds στα αριστερά σας (είσαστε πλέον στον παράδρομο της εθνικής προς Λαμία) μετράτε 700 περίπου μέτρα και κάνετε αριστερά στην υπόγεια διάβαση, γυρνάτε 700 μέτρα πίσω και είσαστε μπροστά το Auto Festival. Αν χρειαστεί 22950-23444 θα είμαι εκεί.
Όσο για την ώρα καλό θα είναι να ξεκινήσουμε στις 19:00 αλλά ξέρω πως όλοι έρχεστε από τη δουλειά σας άρα είναι δύσκολο. Ας βάλουμε στόχο να ξεκινήσουμε μέχρι τις 19:15
Ιωάννα
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
alximistis
06/03/2008, 15:09
Κι όπως πάντα... η δουλειά σου αλλάζει όλα τα σχέδια. :( Έξω εγώ δουλεύω. :(
Operater
06/03/2008, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Κι όπως πάντα... η δουλειά σου αλλάζει όλα τα σχέδια. :( Έξω εγώ δουλεύω. :(
Πιστεύω να το δεις σε DVD. Mη στεναχωριέσαι.
alximistis
06/03/2008, 15:34
Πιστεύω να το δεις σε DVD. Mη στεναχωριέσαι.
Στενοχωριέμαι μ αρέσουν αυτά και με την ασφάλεια έχω μία λόξα. Καθότι αλλού κουλάδι και άσχετος. :D Ευτυχώς το έχω παρακολουθήσει την άλλη φορά. Θα περιμένω το dvd.
bentouza
06/03/2008, 15:41
κ εγω dvd παιδια!:D
επισης ευχαρίστως να το γυρισω σε divx κ να το ανεβασω
argi6argi
06/03/2008, 22:03
Ρε πάιδες αν το γράψετε, θέλω κι εγώ μια κόπια. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά έφτασα μέχρι εκεί και δεν βρήκα που γινόταν το σεμινάριο.
Μόλις μίλησα και με ενα φίλο και μου είπε οτι το σεμινάριο ήταν πολύ καλό.
Την τρέλα μου μέσα.... :a37: :a023: :a37:
blackbusa
07/03/2008, 00:45
Παιδια οποιος δεν ηρθε εχασε....υπαρχει βεβαια βιντεο....αλλα το live.....:beer: :beer: :beer:
kprearis
07/03/2008, 09:16
Όντως ήταν πολύ καλό. Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να προμηθευτούμε το video;
Operater
07/03/2008, 13:13
To υλικό πρέπει να σουλουπωθεί λιγάκι, με τη βοήθεια της Ιωάννας, και μετά θα διανεμηθεί.
Αλλά προς θεού, δεν πρέπει να βγει στο ιντερνετ, για ευνόητους λόγους, και για 'προστασία' των διοργανωτών. (Άλλωστε αυτή ήταν και η επιθυμία τους, πρέπει να το σεβαστούμε)
:wave2:
To υλικό πρέπει να σουλουπωθεί λιγάκι, με τη βοήθεια της Ιωάννας, και μετά θα διανεμηθεί.
Αλλά προς θεού, δεν πρέπει να βγει στο ιντερνετ, για ευνόητους λόγους, και για 'προστασία' των διοργανωτών. (Άλλωστε αυτή ήταν και η επιθυμία τους, πρέπει να το σεβαστούμε)
Ωραία, όταν σουλουπωθεί, άνοιξε ένα threadακι, κάτι, για να ενημερωθούμε και να κανονίσουμε περι διανομής. :winka:
argi6argi
07/03/2008, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Ωραία, όταν σουλουπωθεί, άνοιξε ένα threadακι, κάτι, για να ενημερωθούμε και να κανονίσουμε περι διανομής. :winka: :a013:
Μόλις βρεθεί ο τρόπος διανομής θα φτιάξω ένα νέο ποστ με αυτούς οι οποίοι θέλουν το DVD. Οπότε μέχρι τότε σας παρακαλώ μη γράφετε πιοι το θέλετε & πιοι όχι.
Just stay tuned at this post for more infos.
Thank you! :winka: :wave2:
fantacid
07/03/2008, 14:54
Σίγουρα μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει και πάλι σεμινάριο, άλλωστε πολλές λέσχες το ζητάνε συνεχώς αλλά δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά πότε. Όσο για τη βιντεοσκόπηση, επαναλαμβάνω πως μπορείτε να το κάνετε, δεν έχουμε πρόβλημα, αν ακούσουμε μέσα στο χρόνο πως έστω και ένας μοτοσυκλετιστής γλίτωσε από πτώση γιατί κάτι του έμεινε από το σεμινάριο τότε καταλαβαίνεται πως δεν τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων κλπ. Απλά θα επαναλάβω και πάλι πως ότι κυκλοφορήσει θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένο για να μην έχει αρνητικά αποτελέσματα.
Ιωάννα
η απαντηση της Ιωαννας ηταν αυτη στις 04-03-2008.
λεει πως δεν υπαρχει προβλημα διανομης ή πνευματικων δικαιωματων εαν αυτο κυκλοφορησει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ κ οχι αποσπασματικα
αρα εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχει θεμα διανομης μεσω νετ,
εαν κατι αλλαξε κ λανθανω ενημερωστε με!
Operater
07/03/2008, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
η απαντηση της Ιωαννας ηταν αυτη στις 04-03-2008.
λεει πως δεν υπαρχει προβλημα διανομης ή πνευματικων δικαιωματων εαν αυτο κυκλοφορησει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ κ οχι αποσπασματικα
αρα εχω την εντυπωση πως δεν υπαρχει θεμα διανομης μεσω νετ,
εαν κατι αλλαξε κ λανθανω ενημερωστε με!
Απλά, χτες την ώρα που τελείωσε το μάθημα, μου ζήτησε να μην ανέβει στο νετ (που μεταξύ μας, θα προβληθεί-αλλά τουλάχιστον όχι από μένα), και επειδή αναφέρει κάποια πραγματάκια άθελά μας, θα το πω κομψα, όχι τόσο νόμιμα, καλό θα ήταν να σουλουπωθεί.
Μη φοβάσαι, γιαυτό υπάρχουν και τα ΕΛΤΑ και οι αντικαταβολές.
Αν το δει η Ιωάννα, ας ενημερώσει.
Όσο για το αποσπασματικα, το πολύ να κοπούν μερικά δευτερόλεπτα, δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
Το μάθημα χτες πολύ ωραίο, και χρήσιμο! Μπράβο στην Ιωάννα για την εξαιρετική πρωτοβουλία! :beer: :wave2:
Προσωπικά, θα μου άρεσε και η ιδέα, ό,τι ειπώθηκε χτες, να μεταφερθεί και σ' ένα threadακι γραπτώς και με τα σχήματα!
fantacid
07/03/2008, 15:51
[B]και επειδή αναφέρει κάποια πραγματάκια άθελά μας, θα το πω κομψα, όχι τόσο νόμιμα, καλό θα ήταν να σουλουπωθεί.
e?
:hypnotize
Operater
07/03/2008, 16:27
e?
:hypnotize
Θα μπει η Ιωάννα και θα μπει! Αν ήσουν θα καταλάβαινες! μερικά δεύτερα θα κοπούν όχι τίποτα σπουδαίο. :wave2:
edit: Θα μπει και θα πει! :lol: :wave2:
Θα μπει η Ιωάννα και θα μπει!
Σιγουρα αν μπει θα σημαινει οτι ειναι μεσα επομενως θα μπει για να μπει.:lol:
Μπηκε?:look:
Ας σουλουπωθει και ας δοθει.Σε μια ομιλια πολλα πραγματα μπορουν να ειπωθουν που δεν πρεπει (πχ. για την ανευθυνοτητα καποιων ηγετικων προσωπον κτλ).
Κοψτε ραψτε και δωστε.:beer:
suzukimaniac
08/03/2008, 08:43
εμεις οι αποντες αναμενουμε το βιντεο....Εημερωστε μας μολις ετοιμαστει....
Δεν θα ηταν ευκολοτερο για αυτους που ειναι εκτος Αθηνων να "ανεβει" καπου να το κατεβασουμε και εμεις που δεν το παρακουλουθησαμε
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Δεν θα ηταν ευκολοτερο για αυτους που ειναι εκτος Αθηνων να "ανεβει" καπου να το κατεβασουμε και εμεις που δεν το παρακουλουθησαμε
Και για εμένα που πήγα την Τετάρτη σα Μ@λ@κ@ς και το έψαχνα και τελικά δεν ήρθα... :cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Ζητείτε απορριμματοφορο - μπαζαδικο για μεταφορα αποσκευης .
Τα χαρακτηρίστηκα του έρματος είναι 1,75- 70 κιλά .Στα + της αποσκευης είναι ότι φορτώνεται- ξεφορτώνεται μόνη της. Απαραίτητη προϋπόθεση με αυτοκίνητο ( δεν με παίρνει ακόμα για μηχανή, αλλιως ερχόμουν και μόνος)
:look: :look: Και για μένα που δεν βρέθηκε κανένας με αυτοκίνητο να με ανεβάσει. :bawl: :a35:
Περιμένω το υλικό παιδιά, αν δεν έρθει στα χέρια μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
ευχαριστώ
Ιωάννα
To video από το σεμινάριο δεν το έχω πάρει ακόμα;
Επειδή είναι αρκετοί που το θέλουν θα μπορέσει κάποιος να μου το στείλει για να το δω και να αρχίσει να μοιράζεται;
ευχαριστώ Ιωάννα
Ποιός τράβηξε ρε το video ??:mad:
Operater αν ήσουν εσύ ο καμεραμανατζής, σβέλτα στην Ιωάννα διαφορετικά δεν πρόκειται να λάβεις απάντηση από απριλιανό στα πμ σου, ούτε το 2050. Θα τους οργανώσω όλους λέμε :evil:
Φωτηηηηηή !!!
Θα πάρεις τον Πήγασο σε τεύχη αν δεν συντομεύσεις την παράδοση του οπτικοακουστικού υλικού :wave2:
Operater
14/03/2008, 13:18
To video από το σεμινάριο δεν το έχω πάρει ακόμα;
Επειδή είναι αρκετοί που το θέλουν θα μπορέσει κάποιος να μου το στείλει για να το δω και να αρχίσει να μοιράζεται;
ευχαριστώ Ιωάννα
Δευτέρα πρωί θα έρθω στα γραφεία! :wave2:
edit: Συγνώμη για τη καθυστέρηση αλλά την ίδια μέρα και την επόμενη, είχα άλλα 3 "δυνατά" θεματάκια...και με πήγε πίσω στο χρονο! :beer:
Για να δούμε κ λίγο το the day after seminario.
Όσοι παρευρεθήκατε, πείτε μου, εντοπίσατε αλλαγές στον τρόπο οδηγησής σας μέσα στην πόλη?
Προσωπικά μπορώ να πώ ότι το σεμινάριο με ωφέλησε πάρα πολύ!
Πάνω-κάτω τα περισσότερα τα γνώριζα, κυρίως μέσα από αυτο φόρουμ!
Από τον Φθινόπωρο του 2005 που πρωτογράφτηκα στο moto.gr
διάβαζα τις συζητήσεις κ τις συμβουλές στο κομμάτι "Οδήγηση Tips&Tricks"
(άσχετο με το γεγονός ότι δεν συμμετείχα γιατί ως άσχετος δεν είχα τη δυνατότητα να εκφέρω γνώμη)
Τέσπα, παρόλο που ήταν πάνω-κάτω γνωστά, το να σου τα λέει κάποιος έμπειρος από κοντά
και γενικά να τα συζητάμε σε πρώτο χρόνο νομίζω πως με επηρρέασε πολύ!
Έχει περάσει μια βδομάδα από τότε κ μπορώ να πώ ότι έχω γίνει πιο ώριμος οδηγικά.
Νταξ, ποτέ δεν έκανα καφρίλες κτλ σε δημόσιο δρόμο (πόσο μάλλον με κίνηση)
αλλά σβέλτα πήγαινα. Κ έκανα διηθήσεις με +40 ή τα πράσινα φανάρια πολλές φορές τα πέρναγα
χωρίς να τσεκάρω αυτούς που είχαν κόκκινο!
Τώρα προσπαθώ να κάνω διηθήσεις γύρω στο +25, κ γενικά να είμαι ένα-δυο κλικ πιο συνετός
με το άνοιγμα του γκαζιού.
Τέλος μου έχει μείνει κολλημένο στο μυαλό αυτό που είπε ο Θανάσης Χούντρας:
δεν υπάρχουν φανάρια, δεν υπάρχουν στοπ, δεν υπάρχουν προτεραιότητες κτλ.
Οκ αυτό το ήξερα, αλλά το είχα ψιλοξεχάσει...
Ευχαριστώ Θανάση για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσες κ ευχαριστώ όλα τα παιδιά που
συμμετείχαν κ είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση που πιστεύω ότι έγινε προς όφελων όλων.
Operater
17/03/2008, 01:06
Δευτέρα πρωί θα έρθω στα γραφεία! :wave2:
edit: Συγνώμη για τη καθυστέρηση αλλά την ίδια μέρα και την επόμενη, είχα άλλα 3 "δυνατά" θεματάκια...και με πήγε πίσω στο χρονο! :beer:
edit: Τρίτη πρωί θα έρθω στα γραφεία. Ανειλλημένες υποχρεώσεις...... :(
DrIoannis
21/03/2008, 16:35
Προχώρησε το θέμα?
Operater
21/03/2008, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Προχώρησε το θέμα?
Είχα ένα μικρο-ατύχημα.....
DrIoannis
21/03/2008, 16:45
Με την μηχανή ή το υλικό?
Operater
21/03/2008, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Με την μηχανή ή το υλικό?
Με μένα και τη μηχανή. Το υλικό είναι πολύ ωραίο και με ωραίο ήχο. Δευτέρα θα πάω στην Ιωάννα.
Συγνώμη παιδιά αλλά....
DrIoannis
21/03/2008, 16:48
Εσύ να είσαι καλά και όλα τα άλλα...
έχουμε κανένα νέο με το υλικό, συγνώμη αν σας πρήζουμε...:blush: :blush:
suzukimaniac
08/04/2008, 16:15
Μιλησα με την Ιωαννα στην εκθεση και μου ειπε οτι χρειαζεται να αφιερωσει χρονο στο να το φτιαξει και τωρα λογω εκθεσης και πιστας, επηζε....Μολις τα καταφερει,θα μας πει.
Σας υπόσχομαι πως την επόμενη εβδομάδα θα ασχοληθώ και θα το ετοιμάσω, η έκθεση (10 ημέρες εσώκλειστοι) μας τσάκισε και πήγαν όλα πίσω.
Ιωάννα
Σας υπόσχομαι πως την επόμενη εβδομάδα θα ασχοληθώ και θα το ετοιμάσω, η έκθεση (10 ημέρες εσώκλειστοι) μας τσάκισε και πήγαν όλα πίσω.
Ιωάννα
Σας εχουμε εμπιστοσυνη και διαθετουμε υπομονη.-:winka: :wave2:
Operater
16/04/2008, 10:55
Έτοιμο...
Ιωάννα
Μέκαψες... :lol: :lol:
Έτοιμο...
Ιωάννα :D
ευχαριστούμε
fantacid
16/04/2008, 11:39
ωραια!
περιμενουμε διανομη....
Για εμάς που λόγω απόστασης δεν τα καταφέραμε να παραστούμε...; :D
... θα μπορούμε να το "κατεβάσουμε" από κάπου...;
powerphot
16/04/2008, 11:51
κι εγώ:D
Θα μπορούσαμε λοιπόν να το έχουμε;
Operater
16/04/2008, 12:01
Αμέ! Απλά στα μέσα της άλλη εβδομάδας θα ετοιμάσω κόπιες. Και θα αρχίσει η διανομή.
Η Ιωάννα επιθυμεί ΟΧΙ σε torrent και θαθελα να το σεβαστούμε. Οπότε θα δουλέψει ταχυδρομείο με αντικαταβολή. Οκ?
Operater
16/04/2008, 12:07
Παίδες, μ@λ@κια είπα....:( Δεν θα πάρω χρήματα (για να ζητάω αντικαταβολή).. Απλά τα μεταφορικά θα πληρώσετε.. Συγνώμη.
:D
Αναμένουμε λοιπόν!!!
fantacid
16/04/2008, 13:11
Παίδες, μ@λ@κια είπα....:( Δεν θα πάρω χρήματα (για να ζητάω αντικαταβολή).. Απλά τα μεταφορικά θα πληρώσετε.. Συγνώμη.
αντικαταβολη θα τα στελνεις με το ποσο των μεταφορικων.
νομιζω ειναι κατω απο ευρω,
σιγα το πραμα θα πεις,
αλλα αν το στειλεις σε 100 ατομα ..............?!?
απτην αλλη παιζει να το ανεβασεις σε p2p zipαρισμενο κλειδωμενο
ο κωδικος μεσω πμ!
sergiosm
16/04/2008, 13:19
Αμέ! Απλά στα μέσα της άλλη εβδομάδας θα ετοιμάσω κόπιες. Και θα αρχίσει η διανομή.
Η Ιωάννα επιθυμεί ΟΧΙ σε torrent και θαθελα να το σεβαστούμε. Οπότε θα δουλέψει ταχυδρομείο με αντικαταβολή. Οκ?
Άψογο, τοθέλω και εγώ.
πώς εκδηλώνουμε ενδιαφέρον;
Άν δεν είναι κάπου on-line θα χάσει την ευελιξία που παρέχει το ίντερνετ να μπορεί να το δει κάποιος με τη πρώτη ματιά με ένα κλικ, πχ youtube...
Το θέμα "καίει" πολλούς πιτσιρικάδες που βγαίνουν ξεβράκωτοι στο δρόμο για να πάει απλά από χέρι σε χέρι...
Πολλοί μπορεί να πουν "Σιγά μη κάτσω να ασχοληθώ" κλπ...
Όταν ετοιμαστείτε πάντως, θα ήθελα και γω μια κόπια.
Μπράβο σε όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα.
:a18:
Φωτη και σε μενα μια!! :D
suzukimaniac
16/04/2008, 14:33
Εμεις που ειμαστε απο Αθηνα, πειτε απο που μπορουμε να το παρουμε.ΚΑποιο μερος, συγκεκριμενη ωρα συναντησης κλπ...
Φώτη κάνε μου & εμένα μια κόπια να το βαστάς αν μπορείς τη Παρακευή & θα το μοιράσω εγώ σε Κρητικούς.
:beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φώτη κάνε μου & εμένα μια κόπια να το βαστάς αν μπορείς τη Παρακευή & θα το μοιράσω εγώ σε Κρητικούς.
:beer: :beer: :wave2:
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Μπορούν να σταλούν σε κανα - δυο άτομα ανα περιοχή και μετά να μοιραστούν απο εκείνους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Μπορούν να σταλούν σε κανα - δυο άτομα ανα περιοχή και μετά να μοιραστούν απο εκείνους. :rolleyes:
Αυτό είναι και το σωστό. :beer:
siraxanz
16/04/2008, 18:37
Οκ Operater, αν εξηγούσες και την διαδικασία, πως θα γίνουν οι αποστολές???:wave2:
blackbusa
16/04/2008, 18:42
Ρε παιδια κουλαρετε λιγο...και το λεω φιλικοτατα....οταν ερθει η στιγμη ο Φωτης θα ενημερωσει τι,που,πως,ποτε....μην τον ''πιεζετε'' τον μαλακα:lol: που μπορει να αφησει την δουλεια του για να κανει τα dvdακια.....για τοσο λεμε....:lol: ...και εχει να παει και Κρητη αυριο.....
υ.γ. και μιλαω εκ μερους του γιατι πιστευω οτι τον ξερω....:beer: :beer: :beer:
Καλημέρα, φαντάζομαι πως ο Φώτης θα πρέπει να αφιερώσει πολύ χρόνο για να κάνει κόπιες. Επίσης το κόστος είναι και σε DVD άρα καλό θα ήταν να μην τα πληρώσει όλα μόνος του. Προτείνω για τους Αθηναίους να δίνει μία συνάντηση σε κάποιο καφέ που συχνάζετε και να γίνει η διανομή εκεί, θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ να γνωριστούμε.
Ιωάννα
Cpt. Haddock
17/04/2008, 10:24
Δευτέρες, στο Δέλεαρ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=55432
:wave2: :wave2: :wave2:
blackbusa
17/04/2008, 12:59
Χωρις να θελω να φανω αρχηγος της υποθεσης.....
θα μπορουσε να ανοιχτει ενα θρεντακι με οσους ενδιαφερονται για το dvd και απο πια περιοχη ειναι....ωστε να μπορεσει να γινει ενας προυπολογισμος και μια καλυτερη δυνατοτητα διανομης....και καλυτερη οργανωση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Χωρις να θελω να φανω αρχηγος της υποθεσης.....
θα μπορουσε να ανοιχτει ενα θρεντακι με οσους ενδιαφερονται για το dvd και απο πια περιοχη ειναι....ωστε να μπορεσει να γινει ενας προυπολογισμος και μια καλυτερη δυνατοτητα διανομης....και καλυτερη οργανωση...
Αρχηγέ....
Ένα για Σόφια παρακαλώ... Και εγώ θα φροντίσω να το μοιράσω στους υπόλοιπους εδώ....
:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
fantacid
17/04/2008, 14:24
για σαλονικα κανονιζω εγω,
μετα τις 15 μαιου κανονιζω για σερρες :( #$%^#$&#γμτ$%^@!#%@^*$^*&
Operater
05/05/2008, 17:26
Eπιτέλους βρήκα χρόνο να φτιάξω το dvd...
Απλά θα ήθελα να θέσω κάποια σημεία υπόψιν σας (εξηγούμαστε να μην παρεξηγούμαστε).
Εκανα μια απλή κόπια από τις κασετες. Δεν έκανα μοντάζ και τα λοιπά. Οπότε
θα ακούσετε και καμμία μπαρούφα παραπάνω, θα κουνηθεί και λίγο η κάμερα κτλ κτλ.
Είναι απλή κόπια.
Η Ιωάννα έθεσε από την αρχή το θέμα να μην δημοσιευτεί στο ιντερνετ. Παρακαλώ ας το σεβαστούμε.
Δεν πρόλαβα να κάνω εξώφυλλα και τα λοιπά, καθ' ότι το κόστος ανεβαίνει αρκετά. Αν μπορέσω να κάνω, θα το φτιάξω σε ένα αρχείο jpg να το μοιράσω να το τυπώσετε.
Σήμερα στο Δέλεαρ θα φέρω 30 DVDακια. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Θα είναι και εκτυπώσιμα DVD αν θέλει κάποιος να γράψει κάτι από πάνω να το θυμάται. ;)
Για αυτούς που είναι στη Σαλόνικα ή στη Κρήτη ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη, ας μου στείλουν με πμ την διεύθυνση που θα σταλεί σε κάθε πόλη, 1 dvd ώστε να κάνουν κόπιες.
Ευχαριστούμε και πάλι την Ιωάννα και το 0-300 για την ευγενικότατη προσφορά του.
YΓ.: Κάντε το 20 για αρχή, δεν πρόκαμα! :(
Operater
05/05/2008, 18:04
Tο Δελεαρ ειναι κάπου εδώ:
.
129620
YΓ.: Κάντε το 20 για αρχή, δεν πρόκαμα! :(
Εγω σου ειπα αλλα εσυ :rolleyes: .
Να περασω να παρω ενα και αυριο να σας εχω καμια κατοσταρα ?
Clopy-paste rules.:lol:
Operater
05/05/2008, 19:18
Βρε συ, δεν προλαβαίνω να πάω τουαλέτα... :(
Εχεις πμ
για σαλονικα κανονιζω εγω,
Αφεντικό θα πάρουμε κάνα dvd και μεις?? :wacko:
Αν εχει παρει καποιος απο αυτους που με γνωριζουν, ας με βαλει στα υπ'οψιν για μια κοπια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-:winka:
700_Thespieis
12/05/2008, 21:37
Μπορω μηπως και γω να το βρω καπου?
ψψψτττ !! κανε 10 σχολεια (ωρες) στο χωριο που εισαι και θα καταλαβεις !!
:beer: :beer:
Τελικά έφτασε Θεσσαλονίκη το DVD; :D
Καλημέρα!
:sun: :sun: :sun:
Desperado
20/05/2008, 11:36
Κανένα νεότερο έχουμε πάιδες από το DVD?
DrIoannis
03/06/2008, 15:30
Κάποιο νέο για το DVD?
Operater
03/06/2008, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
Τελικά έφτασε Θεσσαλονίκη το DVD; :D
Καλημέρα!
:sun: :sun: :sun:
Πήρα τη διεύθυνση από τον fantacid, θα το στειλω την Παρασκευή.
Στο επόμενο Δέλεαρ (Δευτέρα) θα φτιάξω και άλλες κόπιες...όστις θέλει...
:sun: :wave2:
Οperater, σου έστειλα ΠΜ για το CD.
Έχω καμμιά εκατοστή άγραφα CD για να τα μοιράσω τοπικά εδώ στας εξοχάς. :cool:
Σε περίπτωση που γίνει κάποιο μοντάζ ώστε το βίντεο να μπορεί να ανέβει στο νετ, και μετά από συνεννόηση με την Ιωάννα για το ΟΚ, πείτε κάτι...
Πήρα τη διεύθυνση από τον fantacid, θα το στειλω την Παρασκευή.
Στο επόμενο Δέλεαρ (Δευτέρα) θα φτιάξω και άλλες κόπιες...όστις θέλει...
:sun: :wave2:
Αν στελνόταν & εδώ στη Κρήτη 1:winka: :D
fantacid
20/06/2008, 14:02
τι εγινε με κεινο το dvd που λεγαμε?
εχουνε περασει πολλεεεεεεες παρασκευες......
εγινε τοσο κοπος για να μη το παρει ΚΑΝΕΙΣ????
ManosMoto
24/06/2008, 09:00
Παιδιά καλημέρα,
ενδιαφέρομαι κι εγώ για το cd. Αν υπάρχει κάποια κίνηση, παρακαλώ πέστε το μας, να το πάρουμε να ξεστραβωθούμε :)
Άντε ρε παιδιά και θέλω να το κάνω XVID και να το μοιράσω σε κόσμο λέμε...
Άμα δε παίζει χρόνος Operater και λοιποί, πείτε να το στείλω και γω σε κάμποσους του forum μέσω ταχυδρομείου.
Μου αρέσει το πνεύμα συνεργασίας που έχετε εκεί κάτω στην Αθήνα.
Άμα ξεκολήσετε απαντήστε μπας και πάρουν κι άλλοι το σχετικό DVD.
Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει σε μένα το DVD, τα ταχυδρομικά δικά μου.
Καλό βράδυ.
suzukimaniac
22/09/2008, 21:01
θα θελα και εγω μια κοπια...επειδη δεν με βλεπω να προλαβαινω να ερχομαι, υπαρχει περιπτωση να μου το στειλετε με κουριερ-ταχυδρομειο,τα εξοδα δικα μου.Αθηνα ειμαι...
fantacid
22/09/2008, 22:58
μη βιαζεστε ρε μαστορια....
:lol: :lol: :lol: :lol:
fantacid είσαι μικρός και δε ξέρεις.
Κάθε μέρα που περνάει, ένας 18άχρονος ψήνει το γέρο του να πάρει δάνειο για να πάρει μεγάλη μηχανή, και ο χαζοβιόλης ο μπαμπάς του που δε χαλάει χατήρι στο κανακάρη του του τη παίρνει.
Τη τελευταία φορά που τσέκαρα τυχαία στη γενικές ένας πιτσιρικάς ξεκράνωτος πάτησε λέει πίσω φρένο με καμμιά 180άρα και τη γλίτωσε στο τσακ... :mad:
Κάποια στιγμή πρέπει όλοι οι 18άχρονοι να ξέρουν να οδηγάνε, πριν αγοράσουν μηχανή.
Βοηθάτε αντί να χαβαλεδιάζετε αγρίως.
zireous
fantacid
23/09/2008, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
fantacid είσαι μικρός και δε ξέρεις.
zireous
μαλλον εχεις την εντυπωση οτι εχω dvd στα χερια μου.....
αλλα εισαι πολυ μεγαλος κ δε ξερεις! :p :p :p
οσο για τα υπολοιπα +180 -οχι χλμ!-
:sad: