View Full Version : Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης
καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά έστω και καθυστερημένη, αν θέλετε μπορούμε να επαναλάβουμε ένα Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στην πόλη με τον Θανάση Χούντρα. Ακούω προτάσεις, που, πότε και πόσα άτομα.
Ιωάννα 0-300
Extra Infos
Καλημέρα σε όλους και συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω αλλά έλειπα από το γραφείο. Λοιπόν στις 6 Μαρτίου, Πέμπτη, στις 19:00 στο Auto Festival (32ο χλμ Αθηνών Λαμίας, ακριβώς απέναντι από τα Mac Donalds), θα συγκεντρωθούμε μαζί με το Forum GS για το σεμινάριο.
Απαντώ σε ερωτήσεις,
Είναι δωρεάν
Είναι μόνο θεωρία
Είναι το ίδιο όπως πέρσι (αλλά η επανάληψη δεν βλάπτει)
Μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις ή να το γράψετε, αλλά επειδή έχει μεγάλη διάρκεια και δεν θα μπορέσετε να το στείλετε ολόκληρο ίσως αποσπάσματα από το σεμινάριο να έχουν αντίθετα αποτελέσματα.
Δεν έχει να κάνει με τι οδηγείτε, από 50cc έως 1400cc, όλοι πρέπει να προσέχουμε τα ίδια πράγματα
Ιωάννα
edit : MikeG
Συμμετοχές :
iziogas
div400
dosko
Cpt. Haddock
road spirit +1
alximistis
blackbusa
KaTaNaS +1
npat
gkr +1
catmaster +1
jasondakar
cartman
mako
LIBYKOS +1
suzukimaniac
McGyver
MUSTILI
doctor x
filippos650
jb21
Anritsu +1
odt
Daemon +1
Operater +1
road spirit
Tpap
tai +1
lilipoua +2
costas81
gcrook +2
caesarsk +1
Greg61 +1
devil's animal +1
mpou
TROOPER
gelo +1
kprearis +2
trigger +2
Tropeas +1
Ταξιδευτής
Titanas +1
Ζεύκας
mizz +1
marulis
kost rider
argi6argi
vadam
Operater +1
Σύνολο : 74
Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά έστω και καθυστερημένη, αν θέλετε μπορούμε να επαναλάβουμε ένα Σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στην πόλη με τον Θανάση Χούντρα. Ακούω προτάσεις, που, πότε και πόσα άτομα.
Ιωάννα 0-300
Μπραβο Ιωάννα !! :a18:
αν γινει η συμμετοχή μου ειναι σιγουρη.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!!
:beer: :a18:
Μπράβο!!
Μεσα και εγώ!!
:beer:
Cpt. Haddock
11/02/2008, 10:52
+1
:wave2:
sergiosm
11/02/2008, 11:23
καλημέρα
μηχανές 125 cc (yamaha ybr 125) παίζουν ;;
αν ναι με ενδιαφέρει.
road spirit
11/02/2008, 11:39
:a18:
από μένα έχετε δυο συμμετοχές
alximistis
11/02/2008, 12:09
εννοείται πως μέσα! Χάνονται αυτά;
Λοιπόν θα δημιουργήσω μια λίστα συμμετοχών στο πρώτο ποστ της Ιωάννας, να ξέρουμε πόσοι είναι μέσα.
Το απόγευμα όμως. :winka:
blackbusa
11/02/2008, 12:36
και εγω μεσα.....:wave2:
2 συμμετοχες και απο μενα...
οσο ημουν στο κρεβατι το καλοκαιρι (2 μηνες κλινηρης) σκεφτομουν τα λογια του Χουντρα
"βαση στατιστικων του χρονου δυστηχως δεν θα ειμαστε ολοι οι παρεβρισκομενοι εδω! "
alximistis
11/02/2008, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
οσο ημουν στο κρεβατι το καλοκαιρι (2 μηνες κλινηρης) σκεφτομουν τα λογια του Χουντρα
"βαση στατιστικων του χρονου δυστηχως δεν θα ειμαστε ολοι οι παρεβρισκομενοι εδω! "
Και εσύ αλλά και εγώ όμως... θα είμαστε φίλε. :) Οι στατιστικές είναι για να σπάνε ειδικά άμα ακολουθούμε ως οδηγοί κάποιους κανόνες. ;)
road spirit
11/02/2008, 13:19
"βαση στατιστικων του χρονου δυστηχως δεν θα ειμαστε ολοι οι παρεβρισκομενοι εδω! " χμμμ... εγω που ειχα δηλώσει και πέρισυ συμμετοχή... και 3 μέρες πριν το σεμινάριο την πάτησα...?
βέβαια δεν ειχε να κανει με ... οδήγηση, αφου έπεσα σταματημένος :bigcry: :bigcry: , αλλά τέσπα...
+1 και απο εμενα, μαλλον θα εχω και καποιο φιλο που ακολουθει σε αυτα.
ιωαννα κανε μια αρχη για το που και ποτε να δουμε που καταληγουμε...
catmaster
11/02/2008, 13:44
Δύο συμμετοχές και από μένα ...
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
καλημέρα
μηχανές 125 cc (yamaha ybr 125) παίζουν ;;
αν ναι με ενδιαφέρει.
Νομίζω πως το σεμινάριο αυτό, δεν είναι τεχνικής, δε γίνεται στην πίστα. Πρόκειται για ομιλία, που παρουσιάζει τους κινδύνους της οδήγησης στην πόλη και τρόπους αποφυγής αυτόν.
alximistis
11/02/2008, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Νομίζω πως το σεμινάριο αυτό, δεν είναι τεχνικής, δε γίνεται στην πίστα. Πρόκειται για ομιλία, που παρουσιάζει τους κινδύνους της οδήγησης στην πόλη και τρόπους αποφυγής αυτόν.
Ακριβώς έτσι. +1! :)
jasondakar
11/02/2008, 13:54
και εγω μεσα αναλογος ομως και με την date
sergiosm
11/02/2008, 13:54
Μόνο θεωρία;;
Δεν θα έχει κάποιου είδους πρακτική άσκηση;
alximistis
11/02/2008, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Μόνο θεωρία;;
Δεν θα έχει κάποιου είδους πρακτική άσκηση;
Δεν νομίζω φίλε. Αν είναι δηλαδή σαν ένα που παρακολουθήσαμε κάποιοι πριν ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά ήταν μόνο θεωρία. Δεν περιελάμβανε πίστες και τέτοια. Άλλωστε ρε συ τότε δεν θα ήταν σεμινάριο αλλά μάθημα ασφαλούς οδήγησης. :)
sergiosm
11/02/2008, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Δεν νομίζω φίλε. Αν είναι δηλαδή σαν ένα που παρακολουθήσαμε κάποιοι πριν ένα χρόνο αν θυμάμαι καλά ήταν μόνο θεωρία. Δεν περιελάμβανε πίστες και τέτοια.
Οκ ευχαριστώ
Άλλωστε ρε συ τότε δεν θα ήταν σεμινάριο αλλά μάθημα ασφαλούς οδήγησης. :)
ναι οκ, απλά είπα να σιγουρευτώ
Αν είναι δηλαδή σαν ένα που παρακολουθήσαμε κάποιοι πριν ένα χρόνο...
Και άν θυμάμαι καλά λέγατε οτι άξιζε τον κόπο, δε θυμάμαι στα σίγουρα όμως.
Μήπως φέτος, Ιωάννα, να το κάνατε Θεσσαλονίκη.. :a13:
:lol:
alximistis
11/02/2008, 14:23
Και άν θυμάμαι καλά λέγατε οτι άξιζε τον κόπο, δε θυμάμαι στα σίγουρα όμως.
Μήπως φέτος, Ιωάννα, να το κάνατε Θεσσαλονίκη.. :a13:
:lol:
Όντως άξιζε και θυμάμαι που θέλαμε να ξαναγίνει. Κια για Θεσσαλονίκη που λες... μία βολτίτσα δεν με χάλαγε καθόλου. :lol:
fantacid
11/02/2008, 14:24
εφοσον ειναι σεμιναριο κ δεν ειμαιστε ολοι αθηνα......
μηπως καποιος θα μπορουσε να παρει μαζι του μια καμερα κ να το μοιρασει (μεσω youtube ας πουμε) κ στους υπολοιπους?
εχω την εντυπωση πως ειναι free αρα δε παιζει να παραβενει καποιους νομους/κανονες.
αλλωστε σε τετοιου ειδους σεμιναρια ισχυει το οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα!
.....νομιζω???
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εφοσον ειναι σεμιναριο κ δεν ειμαιστε ολοι αθηνα......
μηπως καποιος θα μπορουσε να παρει μαζι του μια καμερα κ να το μοιρασει (μεσω youtube ας πουμε) κ στους υπολοιπους?
εχω την εντυπωση πως ειναι free αρα δε παιζει να παραβενει καποιους νομους/κανονες.
αλλωστε σε τετοιου ειδους σεμιναρια ισχυει το οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα!
.....νομιζω???
+650
Kαλό θα ήταν αυτό!! :beer:
Μάλλον εννοείται Αθήνα! Αν τα καταφέρω θα έρθω και εγώ και θα φέρω και φιλαράκια μπάς και μάθουμε τίποτε, μόνο να είναι ΣΚ επειδή δεν μένω Αθήνα! Επίσης η ιδέα με το βίντεο στο youtube είναι πολύ καλή για όσους δεν καταφέρουμε τελικά να έρθουμε!
Ιωαννα αν μπορεις βαλε μερικες λεπτομερειες παραπανω για το σεμιναριο.-:winka: Υπολογισε και εμενα μεσα.-:)
Αλλες δύο συμμετοχές και από μένα....
:a18:
suzukimaniac
12/02/2008, 20:25
Αληθεια εχει καποιο κοστος το σεμιναριο?Ποτε υπολογιζεται να πραγματοποιηθει?
Υπολογιστε και εμενα.
:)
Κι εγώ μέσα...
Ιωάννα, στο AutoPark στον Αγ. Στέφανο μπορούμε να μπούμε για το σεμινάριο;
Μεσα και εγω αλλα να μαθουμε καποιες βασικες λεπτομερειες( ΠΟΥ & ΠΟΤΕ)
doctor x
13/02/2008, 08:41
count me in:wave2:
filipp0s
13/02/2008, 08:44
+1 :D
Ημουνα και εγω στην κουβέντα στο autopark πέρισι και πραγματικά αυτή η ατάκα μου έμεινε και εμένα . 2 συμμετοχές και από μένα αν πρόκειται για ΣΚ , αξιζεί τον κόπο ακόμα και αν πει ακριβώς τα ιδία πράγματα ...
Πολύ θα το ήθελα!
Το επόμενο Σάββατο 23/2 πουρνό πουρνό, θα μπορούσα να κανονίσω να είμαι στον Αγ. Στέφανο και εγώ…
Άντε να ανοίξει και ο καιρός να κάνουμε και το riding school κάποια στιγμή… :winka:
:sun:
Καλημέρα σε όλους και συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω αλλά έλειπα από το γραφείο. Λοιπόν στις 6 Μαρτίου, Πέμπτη, στις 19:00 στο Auto Festival (32ο χλμ Αθηνών Λαμίας, ακριβώς απέναντι από τα Mac Donalds), θα συγκεντρωθούμε μαζί με το ForumGS για το σεμινάριο.
Απαντώ σε ερωτήσεις,
Είναι δωρεάν
Είναι μόνο θεωρία
Είναι το ίδιο όπως πέρσι (αλλά η επανάληψη δεν βλάπτει)
Μπορείτε να κρατήσετε σημειώσεις ή να το γράψετε, αλλά επειδή έχει μεγάλη διάρκεια και δεν θα μπορέσετε να το στείλετε ολόκληρο ίσως αποσπάσματα από το σεμινάριο να έχουν αντίθετα αποτελέσματα.
Δεν έχει να κάνει με τι οδηγείτε, από 50cc έως 1400cc, όλοι πρέπει να προσέχουμε τα ίδια πράγματα
Ιωάννα
Αν προλαβω λογω ωρας μπορει να ερθω (και ισως + ενα ατομο ακομα) :wave2:
Operater
13/02/2008, 12:45
Εγώ +1 .
road spirit
13/02/2008, 12:50
..., Πέμπτη, στις 19:00 ...
:(
ελπιζα για σάββατο...
θα το προσπαθήσω πάντως
fantacid
13/02/2008, 13:43
Aν καποιος μπει στο κοπο να το γραψει μπορει να μοιραστει σε p2p εφοσον δεν υπαρχει περιορισμος πνευματικης ιδιοκτησιας ή κατι αλλο.
μπορει ακομα να γινει divX κ να μοιραζετε σε CD (ή DVD που ειναι της μοδας!:lol: ) σε αναλογες δραστηριοτητες μοτοσυκλετιστικου ενδιαφεροντος
Ιωάννα
οσο πιο ευρυ το κοινο τοσο πιο ευρυ μεσω μεταδοσης ειναι αναγκαιο!
100 ατομα που ειναι παρον στη συγκεντρωση κ 1000 μεσω internet!
lilipoua
13/02/2008, 16:39
count me in!
:)
Aν καποιος μπει στο κοπο να το γραψει μπορει να μοιραστει σε p2p εφοσον δεν υπαρχει περιορισμος πνευματικης ιδιοκτησιας ή κατι αλλο.
μπορει ακομα να γινει divX κ να μοιραζετε σε CD (ή DVD που ειναι της μοδας!:lol: ) σε αναλογες δραστηριοτητες μοτοσυκλετιστικου ενδιαφεροντος
οσο πιο ευρυ το κοινο τοσο πιο ευρυ μεσω μεταδοσης ειναι αναγκαιο!
100 ατομα που ειναι παρον στη συγκεντρωση κ 1000 μεσω internet!
:sun:
Πολύ σημαντικό το παραπάνω για όσους δεν καταφέρουν να πάνε ή για όλους εμάς που δεν κατοικούμε στην πρωτεύουσα και πέριξ αυτής!!!
:smilea:
DrIoannis
13/02/2008, 16:47
Θα ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς τους εκτός Αθηνών να μπορούσαμε να δούμε το μάθημα διαδικτυακά... με youtube έστω.
edit
Με πρόλαβες....
costas81
13/02/2008, 16:47
count me in!!
Αν και ειμαι εξοικειωμενος αρκετα με την "διδακτεα υλη" :lol: θα ερθω μονο και μονο για να μην φανει οτι σε τετοια πρωτοβουλια οι συμμετοχες ειναι λιγοστες...και επειδη θελω να πω 2 λογακια σε κατι γλυκα αγορια...:D
Ενδεχεται +1,2 ατομα ακομα, αναλογα την μερα και την ωρα.
jasondakar
13/02/2008, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ενδεχεται +1,2 ατομα ακομα, αναλογα την μερα και την ωρα.
αφου ειπαν πιο πανω 6 του αλλου μηνα ωρα 4 στο autofestival:confused:
caesarsk
13/02/2008, 18:30
Εννοείται φυσικά και εγώ μέσα μαζί με τον αδερφό μου
(ρε κρούκη θα αναλάβεις και τον αδερφό μου ειναι και αυτός γλυκό αγόρι)
το παρακολουθησα ηδη μια φορα και αξιζει 1000% !!!!
μπραβο θαναση και ιωαννα για οτι κανετε για εμας !!!! :beer: :beer: :beer:
ειμαι και εγω μεσα καλως εχοντων των πραγματων !!!!
devil's animal
15/02/2008, 07:53
+2
:cool:
Παιδιά πέμπτη δεν θα μπορέσω..... :(
sergiosm
15/02/2008, 16:25
6 Μαρτίου, Πέμπτη, στις 19:00 στο Auto Festival (32ο χλμ Αθηνών Λαμίας, ακριβώς απέναντι από τα Mac Donalds),
Πέμπτη ;;;
Όχι, ρε γμτ δυστυχώς δεν μπορώ
γιατί τις Πέμπτες είναι οι μέρες που κάνω ... babysitting σε αυτόν εδώ τον κύριο:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=45594
μπας και μπορέσει η γυναίκα μου να κάνει κανά ιδιαίτερο ...
καλά να περάσετε
Ας με βγάλει κάποιος mod από τις "συμμετοχές"
Έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή για τον εαυτό μου, κι έχει καταγραφεί.
Επιθυμώ να προσθέσω ακόμη ένα άτομο απο γειτονικό φόρουμ.
Έχω επίσης ερώτημα, άν υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής κι άλλων συναδέλφων εκτός moto.gr, ώστε να συγκεντρώσω συμμετοχές τυχόν και άλλων επιπλέον επιθυμούντων και να τις υποβάλω εδώ.
Ευχαριστώ,
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή για τον εαυτό μου, κι έχει καταγραφεί.
Επιθυμώ να προσθέσω ακόμη ένα άτομο απο γειτονικό φόρουμ.
Έχω επίσης ερώτημα, άν υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής κι άλλων συναδέλφων εκτός moto.gr, ώστε να συγκεντρώσω συμμετοχές τυχόν και άλλων επιπλέον επιθυμούντων και να τις υποβάλω εδώ.
Ευχαριστώ,
Λογικά το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους.
Για σιγουριά ας περιμένουμε την απάντηση της Ιωάννας. :winka: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Λογικά το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους.
Για σιγουριά ας περιμένουμε την απάντηση της Ιωάννας. :winka: :wave2:
:a013:
kprearis
16/02/2008, 23:46
Πολύ καλή πρωτοβουλία. :a18:
3 συμμετοχές ακόμη.
Μπράβο για την πρωτοβουλία! Αντε να δούμε μήπως γίνουμε άνθρωποι κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα...
2 συμμετοχές και για μένα :wave2:
+2 συμμετοχές και απο μένα
Καλημέρα, το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους, δεν μας/σας ενδιαφέρει από πιο χώρο είναι.
Ιωάννα
Ταξιδευτής
20/02/2008, 09:58
Καλημερα Ιωαννα! :wave2:
Οντως εξαιρετικη πρωτοβουλια! Μεσα και γω! :)
Da.Vintage
20/02/2008, 10:57
+2
και απο μένα :wave2: :winka:
Αν υπάρχει κάποιος να με πάρει με τη μηχανή ή το αμάξι του :sad:
τότε θα ήθελα να παραβρεθω...
Cpt. Haddock
20/02/2008, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
:D :beer: :D
αν πάω με το αμάξι θα σε πάρω εγω....
ακόμα 2 συμμετοχές :wave2: :wave2: :wave2:
Ζητείτε απορριμματοφορο - μπαζαδικο για μεταφορα αποσκευης .
Τα χαρακτηρίστηκα του έρματος είναι 1,75- 70 κιλά .Στα + της αποσκευης είναι ότι φορτώνεται- ξεφορτώνεται μόνη της. Απαραίτητη προϋπόθεση με αυτοκίνητο ( δεν με παίρνει ακόμα για μηχανή, αλλιως ερχόμουν και μόνος)
:look: :look:
Γιιιιιιιιιιιιιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μοοοοουυυυυυυυυυυ!!!!!:winka:
kost rider
21/02/2008, 02:43
Μεσα και γω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:D :beer: :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
αν πάω με το αμάξι θα σε πάρω εγω....
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Γιιιιιιιιιιιιιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μοοοοουυυυυυυυυυυ!!!!!:winka:
καλά κορίτσια μη σκοτώνεστε! :lol:
όλοι θα με χαρούνε! :rotflmao:
lilipoua
25/02/2008, 12:17
Προσθέστε άλλα 2 άτομα μαζί μου!!
Θενξ!!
latris mixanis
26/02/2008, 15:32
Υπάρχει περίπτωση να επαναλληφθεί το σεμινάριο?? Θα είμαι εκτός τη συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν θα καταφέρω να το παρακολουθήσω :(
Ευχαριστώ
Μου αρέσει η πρόταση του fantacid, και θα ήθελα και γω μια απάντηση από την Ιωάννα σχετικά με το θέμα.
Θα μπορούσε για παράδειγμα να χρησιμοποιηθεί το "ανοιχτό" copyright της creative commons (http://www.creativecommons.org), και να μπει το βίντεο σε διάφορες θέσεις με διάφορες μορφές στο νετ ώστε να μπορούν να το κατεβάσουν ή/καί να το δουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται.
Το να μπεί απλά σε ένα τεύχος του 0-300 -αν και δεν θα ήταν κακό- θα ήταν περιοριστικό για τους ενδιαφερόμενους.
Στο χαζοκούτι καλό θα ήταν επίσης να το δούμε...
argi6argi
01/03/2008, 00:20
Εκτός απροόπτου, κι εγώ μέσα είμαι.
Θα έλθω και εγώ! Ευχαριστώ για την πρωτοβουλία σας και την ανοιχτή πρόσκληση!!!
:smilea: :smilea: :smilea:
Και κάτι ακόμα για τα στατιστικά... Αυτά σιγά σιγά μπορούν να ανατραπούν όσο περισσότερες τέτοιες πρωτοβουλίες υπάρχουν και όσο περισσότερη γνώση αποκτούμε στο πως οδηγούμε...
Συγχαρητήρια και ευχαριστώ και πάλι...
:smilea: :smilea: :smilea:
Σίγουρα μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει και πάλι σεμινάριο, άλλωστε πολλές λέσχες το ζητάνε συνεχώς αλλά δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά πότε. Όσο για τη βιντεοσκόπηση, επαναλαμβάνω πως μπορείτε να το κάνετε, δεν έχουμε πρόβλημα, αν ακούσουμε μέσα στο χρόνο πως έστω και ένας μοτοσυκλετιστής γλίτωσε από πτώση γιατί κάτι του έμεινε από το σεμινάριο τότε καταλαβαίνεται πως δεν τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων κλπ. Απλά θα επαναλάβω και πάλι πως ότι κυκλοφορήσει θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένο για να μην έχει αρνητικά αποτελέσματα.
Ιωάννα
blackbusa
04/03/2008, 11:27
Mια χαζη ερωτηση.....πως θα μπορεσουμε να φτασουμε εκει???πρεπει να φτασουμε στα διοδια και αναστροφη η εχει καποιο περασμα???
road spirit
04/03/2008, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Mια χαζη ερωτηση.....πως θα μπορεσουμε να φτασουμε εκει???πρεπει να φτασουμε στα διοδια και αναστροφη η εχει καποιο περασμα???
Το Auto Festival βρίσκεται στο 32ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, απέναντι από τα Mc Donalds, o ευκολότερος τρόπος να έρθετε είναι ο εξής: Από Αγ. Στέφανο (για να μην πληρώσετε διόδια) ακολουθείτε τον παράδρομο για Λαμία, μόλις περάσετε τα Mc Donalds στα 600μ. περίπου έχει υπόγεια διάβαση που σας βγάζει στον απέναντι παράδρομο, επιστρέφετε 600μ και είσαστε μπροστά, ή από έξοδο για Καπανδρίτι και ισχύουν τα ίδια
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Μπράβο για την πρωτοβουλία! Αντε να δούμε μήπως γίνουμε άνθρωποι κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα...
2 συμμετοχές και για μένα :wave2:
+ 1 ακόμα, μπορώ; :D
blackbusa
04/03/2008, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
:a07: :a07: :a07:
Ταξιδευτής
04/03/2008, 17:49
Όσο για τη βιντεοσκόπηση, επαναλαμβάνω πως μπορείτε να το κάνετε, δεν έχουμε πρόβλημα, αν ακούσουμε μέσα στο χρόνο πως έστω και ένας μοτοσυκλετιστής γλίτωσε από πτώση γιατί κάτι του έμεινε από το σεμινάριο τότε καταλαβαίνεται πως δεν τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων κλπ. Απλά θα επαναλάβω και πάλι πως ότι κυκλοφορήσει θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένο για να μην έχει αρνητικά αποτελέσματα.
Ιωάννα
Οπερατερ, ελπιζω να το διαβασες το παραπανω. Σε παρακαλω φερε καμερα κλπ για να μαγνητοσκοπησουμε ΟΛΟ το σεμιναριο.
Δοξα τον Αλλαχ εδω μεσα εχουμε αρκετα ατομα που ασχολουνται με το θεμα βιντεο, μονταζ, κλπ! :)
Εδω φτιαχνουμε βιντεακια με γυρες στις πιστες και δεν θα καλυψουμε ενα τετοιο σοβαρο γεγονος;;
Για ελατε να οργανωθουμε!! :wave2:
Εγώ σε ποιό καλό παιδάκι θα φορτωθώ? :)
Κ η μπύρα του την Παρασκευή θα είναι κερασμένη από μένα! :D
Εγώ σε ποιό καλό παιδάκι θα φορτωθώ? :)
Κ η μπύρα του την Παρασκευή θα είναι κερασμένη από μένα! :D
γλυκο αγορι μπορω να σε κουβαλισω εγω,
αν θες και εσυ φυσικα...:blush:
παιδια προλαβαινω να δηλωσω συμμετοχη??
Ποση ωρα ειναι περιπου το σεμιναριο?
Μικρα παιδια επιτρεποντε?
Ευχαριστω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ποση ωρα ειναι περιπου το σεμιναριο?
Μικρα παιδια επιτρεποντε?
Ευχαριστω!
miamisi me 2 ωρες αν θυμαμαι καλα...
φοβαμαι πως θα εχει πολύ κάπνα! εκτος κι αν γινει σε άλλο χώρο! :wave2:
Πέρσι, οι περισσότεροι από μας που παρακολουθήσαμε το σεμινάριο, δώσαμε ραντεβού για να πάμε μαζί στο Auto Festival.
Μπορούμε και σήμερα να δώσουμε ένα ραντεβού, για να πάμε σαν παρέα και για να μην ψάχνονται αυτοί που δεν ξέρουν πως να φτάσουν. Προτείνω ενδεικτικά σαν σημείο συνάντησης τα McDonalds στον Αγ.Στέφανο και ώρα αναχώρησης 18.45........
αν βαζατε και εναν χάρτη με τα απαρετητα βελακια θα ειμαστε μια χαρα.
συντεταγμενες και αζυμουθια δεν κρινονται αναγκαια, αλλα αν τα εχετε ευκαιρα... :D
lilipoua
06/03/2008, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Πέρσι, οι περισσότεροι από μας που παρακολουθήσαμε το σεμινάριο, δώσαμε ραντεβού για να πάμε μαζί στο Auto Festival.
Μπορούμε και σήμερα να δώσουμε ένα ραντεβού, για να πάμε σαν παρέα και για να μην ψάχνονται αυτοί που δεν ξέρουν πως να φτάσουν. Προτείνω ενδεικτικά σαν σημείο συνάντησης τα McDonalds στον Αγ.Στέφανο και ώρα αναχώρησης 18.45........
Ακόμα κι άν μαζευτούμε για να πάμε όλοι μαζί, καλύτερα το ραντεβού να είναι στον παράδρομο και ίσως να βολεύει στα Goody's του Αγ. Στεφανου, απλά να ξεκινήσουμε λίγο νωρίτερα απο εκεί!
Operater
06/03/2008, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Ακόμα κι άν μαζευτούμε για να πάμε όλοι μαζί, καλύτερα το ραντεβού να είναι στον παράδρομο και ίσως να βολεύει στα Goody's του Αγ. Στεφανου, απλά να ξεκινήσουμε λίγο νωρίτερα απο εκεί!
+1..
Mάλλον θέλει τριπόδι η φάση... Λέω να το βιντεοσκοπήσω...
Desperado
06/03/2008, 11:25
Ωραία πρωτοβουλία!!! αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω....δουλεύω.....φίλε operater , εάν τελικά το βιντεοσκοπήσεις....θέλω μια κόπια please!!!:rolleyes:
lilipoua
06/03/2008, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Mάλλον θέλει τριπόδι η φάση...
Έχεις? ή θα βάλεις την κάμερα στον Πήγασο?? :lol: :lol:
Operater
06/03/2008, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Έχεις? ή θα βάλεις την κάμερα στον Πήγασο?? :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Δεν χωραει στον Πήγασο η καμερίτσα.... :(
devil's animal
06/03/2008, 12:06