View Full Version : απο το ματι του μπατσου
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Το αν ήταν λάθος που ήμουν χωρίς πινακίδα το ξέρω πολύ καλά και γι'αυτό και την εχω βάλει και μάλιστα κανονικά. Αυτό που ήθελα να θίξω είναι η αλλαγή στην συμπεριφορά ενος ανθρώπου που ήξερα καλά. Τώρα αν θεωρείς οτι τον κατηγόρησα που μου είπε για την πινακίδα, μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Άλλωστε όταν με είχαν γράψει για παράβαση που έκανα μόνο ευχαριστώ δεν τους είπα... Σε βαθμό που ένοιωσε και άσχημα που μου την έκοψε.
Και όσο για το τι θα έπρεπε να μας έχουν κάνει άστο. Οι πρώτοι που δεν θα έπρεπε να οδηγούν είναι οι ίδιοι... Αν μη τι άλλο εγώ δεν κατεβαίνω την μισή Σόλωνος με σούζα, όπως κάτι ζητάδες που πηγαίναν και πλάι- πλάι...
ΕΜΑΘΑΝ...........ΣΟΥΖΕΣ ΚΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ........???????
Όχι ρέ πούστη..........τώρα κλονίστηκα........
........!!!!!!!!
:wave2:
Πες του Μιμάκου, αφου σπαράζει η καρδούλα του, αφου ψυχοραγεί, αφου δεν μπορεί να κλείσει μάτι τα βραδυα...
να μην τρώει λαχματζουν. Πέφτει βαρύ το βράδυ
Πράσινη σαλατούλα και τονο Ριο Μαρε. Αχου το το ευαισθητούλι μου, μωρε... :a9:
Μπάτσος, με προιστορία στο σοι του και πέφτει απο τα σύνεφα με την αντιμετώπιση της κακούργας κΕνΩνίας
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Στο www.anekdota.gr, το ποσταρες ?
Μπατσοι γουρουνια ευαισθητουληδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πλακα κανω αλλα αφου τον χαλαει ας το κοψει.Προλαβαινει να κανει κατι αλλο.Εδω στα 45 και ψαχνομαστε για δουλεια οχι στην ηλικια του φιλου σου.
Bavarian
28/02/2008, 18:59
Ακόμα δεν τραβήξανε τα νερά από τον 902 ε ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μιλησε κανας γερμανοτσολιας η μου φανηκε?
Operater
28/02/2008, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ε.....ψιτ....λίγα με τους Κηπουπολιώτες! :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ε.....ψιτ....λίγα με τους Κηπουπολιώτες! :mad:
Μπαρδον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τους ποιους και γιατι κατεβαζεις μουτρα συναδελφε?
Operater
28/02/2008, 19:24
Μπαρδον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τους ποιους και γιατι κατεβαζεις μουτρα συναδελφε?
Είμαστε γκετο εδω στην Κηπούπολη (βόρειο Περιστέρι)... :mad:
:D
Bavarian
28/02/2008, 20:10
Οσο εχεις αυτό το άβαταρ και αυτήν την υπογραφή στις μαλακίες σου θα απαντάω με μαλακίες...ανόητε αριστερίσκε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Οσο εχεις αυτό το άβαταρ και αυτήν την υπογραφή στις μαλακίες σου θα απαντάω με μαλακίες...ανόητε αριστερίσκε...
Πες μας και τι αβαταρ θα βαλουμε τωρα.Ουστ ρε φασιστα που θα αποφασισεις εσυ τι θα κανω εγω.
@ operater Δεν δινω δεκαρουλα τσακιστη στα πασης μορφης γκετο γιατι σε γκετο μεγαλωσα κι εγω και το ξερω απο μεσα.Αν θες να κρατας σωτα στο φιλο σου καλα κανεις.Αν νομιζεις οτι εχει δικηο.Εγω τους φιλους μου οταν κανουν μαλακια τους τη λεω κι ας εχουμε μεγαλωσει μαζι.
Bavarian
28/02/2008, 21:44
Αφού με χαρακτήρισες σε χαρακτηρίζω κι εγώ.Που 'σαι ψωμόλυσα επαναστάτη έλα στο Περιστέρι να σου δώσω πέντε ευρώ να αγοράσεις την εφημερίδα που έχει δώρο DVD με τον Castro..Αν δεν εχεις τα ναύλα στο φέρνω εγώ.Κι αν δεν εχεις DVD player σου χαρίζω ένα από τα 4 που έχω...Ουστ εσύ πυροβολημένε.
Αφού με χαρακτήρισες σε χαρακτηρίζω κι εγώ.Που 'σαι ψωμόλυσα επαναστάτη έλα στο Περιστέρι να σου δώσω πέντε ευρώ να αγοράσεις την εφημερίδα που έχει δώρο DVD με τον Castro..Αν δεν εχεις τα ναύλα στο φέρνω εγώ.Κι αν δεν εχεις DVD player σου χαρίζω ένα από τα 4 που έχω...Ουστ εσύ πυροβολημένε.
.................ΜΠΡΑΒΟ αγορακι μου.Τα συγχαρητηρια μου σ αυτον που σε αναθρεψε.Πραγματικα σου διδαξε τις αληθινες αξιες της ζωης.
Οπερατερ, ο φιλος σου εδειξε για μια ακομα φορα τη μιζερια και την κακοψυχια του.Να τον χαιρεσαι κι αυτον και την Κηπουπολη σας.
Bavarian
28/02/2008, 21:56
Edit.
Κάποιος άλλος που είχε κάτι αντίστοιχο σε άβαταρ αφού τον κράξανε τον κάνανε ban αβλεπί.Εσένα δεν σου έχει πει κανείς τίποτα...πίνεις καφέ στο Δέλεαρ ???? Μπααααααα μάλλον σε κερνάνε :lol:
Edit.
Κάποιος άλλος που είχε κάτι αντίστοιχο σε άβαταρ αφού τον κράξανε τον κάνανε ban αβλεπί.Εσένα δεν σου έχει πει κανείς τίποτα...πίνεις καφέ στο Δέλεαρ ???? Μπααααααα μάλλον σε κερνάνε :lol: :a31: :a31: :a31:
Edit.
Κάποιος άλλος που είχε κάτι αντίστοιχο σε άβαταρ αφού τον κράξανε τον κάνανε ban αβλεπί.Εσένα δεν σου έχει πει κανείς τίποτα...πίνεις καφέ στο Δέλεαρ ???? Μπααααααα μάλλον σε κερνάνε :lol:
Ο συγκεκριμενος,δεν εφυγε εξαιτιας του αβαταρ του,και το ξερεις.
Ακομα κολλημενος με το θεμα της κλικας;;
ΞΕΚΟΛΛΑ!!!
gousgoun_69
28/02/2008, 22:59
Ειρήνη αδέρφια.
Ολοι σε δυό ρόδες είμαστε :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Edit.
Είναι η πολλοστή φορά που κάνεις ηλίθια σχόλια για την οικονομική κατάσταση του srx. Το να χλευάζεις κάποιον άνθρωπο που για λόγους που δεν σε αφορούν και ούτε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή, είναι τουλάχιστον ξεφτίλα.
Bavarian
28/02/2008, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είναι η πολλοστή φορά που κάνεις ηλίθια σχόλια για την οικονομική κατάσταση του srx. Το να χλευάζεις κάποιον άνθρωπο που για λόγους που δεν σε αφορούν και ούτε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή, είναι τουλάχιστον ξεφτίλα.
Τώρα άμα σου πω ότι είχα μια φαγούρα για την οικονομική κατάσταση του srx...Α και ξέχασα χέστηκα και για τα σχόλιά σου.Κάνε με ban τώρα την ξέρεις τη δουλειά.:evil:
Πάω να βάλω το σκύλο μου να κλάψει :lol:
Τώρα άμα σου πω ότι είχα μια φαγούρα για την οικονομική κατάσταση του srx...Α και ξέχασα χέστηκα και για τα σχόλιά σου.Κάνε με ban τώρα την ξέρεις τη δουλειά.:evil:
Πάω να βάλω το σκύλο μου να κλάψει :lol:
Προσωπικά δεν μπορώ να μπανάρω και εκτός αυτού βρίσκω αξιοπρόσεκτη τη προσπάθεια που κάνεις για να παραμείνεις ο αδιαφιλονίκητος νικητής στη κατηγορία σου.....
Αλλά έτσι από περιέργεια ρε Hatenord έχεις σκεφτεί να κάνεις μια διαφορετική συλλογή απ΄τη συλλογή που κάνεις ήδη σε ΒΑΝ από forum μοτοσυκλεττας ? :confused: (3 αν δεν κάνω λάθος συμπεριλαμβανομένου του moto.gr)
To ανέκδοτο με τον κυνηγό που πάει στο δάσος να κυνηγήσει (και καλά) αρκούδες το ξέρεις?
Ρε τι βλεπει το ματι του μπατσου.:hypnotize
LsKostas
29/02/2008, 10:06
Ποιος ειπε την λεξη κλικα να τον κανω ban???
Ποιος :mad: ?????
Asaverle
29/02/2008, 11:24
Δεν μας χέζεις ρε φίλε με τον Μίμη τώρα; Που θα ασχοληθούμε με τα υπαρξιακά του μπάτσου τώρα...
καποιος εδω εχει 4 ντιβιντι?
πωπω
επίδειξη πλούτου!!!!!!
:rotflmao:
αχ αυτος ο ευαισθητούλης μιμης τι μας κάνει!
φανταζομαι οτι μετα το κοπάνημα σε κανά πακιστανό θα τρέχει για μετάνοιες στον όσιο προστάτη τους!
α! το ξερετε βεβαια οτι οπροστατης αγιος των μπατσων (που μου διαφευγει το ονομά του τωρα)
ειναι ο διος με τον προστατη αγιο των όρχεων! (και δεν κάνω πλάκα!)
http://www.topontiki.gr/pontikiforum/index.php?showtopic=808
yianniszack
04/03/2008, 11:30
το αντιγραφω απο καπου αλλου..
αφιερωμενο ξερουν ποιοι σε ποιουσ
Αλλά έλεος... Ας μη μας τη βγαίνουν τώρα και οι Κουμμουνιστές για πατριώτες...Και μιλώ για πάσης αποχρώσεως κομμουνιστές...
Όλοι οι πολιτικοί και όλες οι παρατάξεις έχουν κατά καιρούς προδώσει την Ελλάδα. Ξεχνάμε το ότι "η κύπρος είναι μακριά" του Καραμανλή? Ξεχνάμε τα Ίμια του Σημίτη?
Εεεε, νομίζω όμως πως στην ουρά των προδωτών προηγούνται, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, οι κομμουνιστές!!! Έλεος! Δεν έχουμε ζήσει το παιδομάζωμα? Την μεγάλη Αλβανία? Το αντάρτικο??? (ενάντια σε νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση!!!!! αν είναι δυνατόν!!! και βγάζουμε ήρωες τους Βαφειάδηδες και τους Βελουχιώτιδες!!!) Ας μην έχουμε τόσο επιλεκτική μνήμη!!!
Σύμφωνοι, οι καιροί άλλαξαν, νέοι άνθρωποι ήρθαν... αλλά και η ιστορία έχει τη σημασία και τον ρόλο της!!! Ο καθένας κρίνεται εκ των πράξεών του, αλλά ας είμαστε όλοι λίγο προσεκτικότεροι στους χαρακτηρισμούς! (Δεν αναφέρομαι σε εμάς εδώ μέσα συνάδελφοι, γενικά μιλώ)
Τολμά κανείς να μιλήσει για την πατρίδα του και θεωρείται γραφικός και σωβινιστής και εθνικιστής και δε ξέρω και γω τι άλλο! Έχουνε αφήσει να καπηλεύονται τις έννοιες της πατρίδας και του έθνους οι πάσης φύσεως καθοδηγούμενοι ακροδεξιοί!!! Στα πόστα βρίσκονται οι ψευτοκουλτουριάρηδες!!! Σπάσανε το χέρι της δασκάλας στη Θράκη και δεν ακούστηκε κίχ! Αν τυχόν όμως φάει κάποια σπρωξιά ο τυχών συνδικαλιστής γίνεται θέμα μείζων! Δε δικαιολογώ τη σπρωξιά, αλλά εξανίσταμαι με τον γραικυλισμό των νεοελλήνων! Και ο δήμαρχος της πόλης, άκουσον άκουσον, επειδή υποστηρίζεται και από τη μουσουλμανική μειονότητα, απαίτησε ούτε λίγο ούτε πολύ η κακοποιημένη δασκάλα (επειδή τόλμησε να διδάξει Ελλάδα) να φύγει από την περιοχή!!! Και δεν ακούστηκε τίποτα!! Που πάμε ρε συνάδελφοι???
Βρέθηκε ένας Παπαδόπουλος στην Κύπρο και όρθωσε ανάστημα... και ένα νησί μια σπιθαμή γής τα έβαλε με τον ΟΗΕ... Και εμείς πάντα τουμπεκί?? Η τάχα περίφανη εξωτερική πολιτική του Αντρέα? Με τα μεγάλα λόγια και τις υπογραφές στο παρασκήνιο? Η Αλβανία ήταν τότε "πρότυπο δημοκρατίας"... Φώναζε ο Σεβαστιανός.. ποιός τον άκουγε τον "τραγόπαπα".. ε?... Σούρχεται τώρα ο Σημίτης και βλέποντας πως αλλάζει η διάθεση της Ευρώπης στο θέμα της Τουρκίας σπεύδει όψιμα να συμβαδίσει...βλέπετε, δεν είναι πια στην εξουσία για να τον νοιάζει η γνώμη του μεγάλου αδελφού... Έχεις την Ντόρα που τάχα διαπραγματεύεται....τάχα...! Λες και δε ξέρουμε την κατάληξη... Και το "παντί", ο Γιωργάκης, πουλάει μαγκιές έξω από τον χορό... Οι γνωστοί yesmen παντού!... Παλινωδούμε μεταξύ της αστειότητας τύπου Πάγκαλου και της εκλεπτυσμένης προδωσίας...
Κατά τον λαό και οι άρχοντες! Σοφή η ρήση!
Συγνώμη για το ύφος μου... αλλά φόρτωσα...
Δεν ξέρω από που το αντέγραψες το παραπάνω...και δεν το βλέπω πουθενά λάθος.
Ωστόσο για τους μπάτσους που βάλαν τα τσογλανάκια να πλακωθούν στα χαστούκια, πιστεύω οτι λίγες φάγαν..
Μια ένσταση μόνον:
ΔΕΝ θα τους έλεγα να λενε ο ένας στον άλλο ''είμαι μαλάκας'' πριν το χαστούκι, παρά θα τους έβαζα να λένε ''δεν θα ξαναχτυπήσω την γιαγιά σου''.
Κωλοπαιδα του κερατά....
πριν μερικά χρόνια, 3(!!!) τέτοια @ρχιδι@ πετάξαν κάτω την ΜΗΤΕΡΑ μου και αφού της πήραν την τσάντα την κλώτσησαν κιόλας...!!!
Τριγύριζα για τουλ 10 μέρες στο σημείο.
Μάταια όμως, γιατί δεν τους πέτυχα.
Αν τους τσίμπαγα δεν θέλετε να φαντάζεστε την συνέχεια.
yianniszack
04/03/2008, 12:01
απαπαπα πιπερια στο στομα σου...:lol: :lol:
κατσε να μπουν οι λοιπεσ δημοκρατικεσ δυναμεισ να δουνε αυτα που εγραψα εγω κ αυτα που εγραψεσ εσυ,κ να δεισ τι εχουμε να παθουμε..:bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
απαπαπα πιπερια στο στομα σου...:lol: :lol:
κατσε να μπουν οι λοιπεσ δημοκρατικεσ δυναμεισ να δουνε αυτα που εγραψα εγω κ αυτα που εγραψεσ εσυ,κ να δεισ τι εχουμε να παθουμε..:bawl: :bawl:
Τιποτα δεν έχετε να πάθετε. Το κείμενο του tpap αναφέρεται σε ένα λυπηρό περιστατικό που συνέβει στη μητέρα του και έχει να κάνει με την παραβατικότητα γενικώς. Εκτός και αναφέρεται σε μετανάστες κάτι που δεν το κατάλαβα απ΄το κείμενο.
Το «δικό σου» έχει τόσες δεκάδες ανακρίβειες που δεν κάνω κάν τον κόπο να τις σχολιάσω. Καλό θα ήταν πάντως να έχει διαβάσει κάποια βασικά πράγματα ιστορίας ο συντάκτης (και εσύ που το υιοθετείς) πριν αρχίσεις να γράφεις παρόμοια μηνύματα.
τΌλοι οι πολιτικοί και όλες οι παρατάξεις έχουν κατά καιρούς προδώσει την Ελλάδα. .
@Βύρων: κράτα μόνο αυτό από το κείμενο του παλικαριού...
όσο γι αυτό που έγραψα εγώ δεν αναφερόμουν σε μετανάστες ή ιθαγενείς.
και επίσης όσο για τους μπάτσους που ''χτυπούν'' τα κωλοπαίδια, ΔΕΝ κάναν και τίποτε κακό.
Εχουν κάνει κατά καιρούς τόσες άλλες μαλακίες, και ασχολούνται όλοι με το βιντεάκι...
mats8282
04/03/2008, 12:30
Όλοι οι πολιτικοί και όλες οι παρατάξεις έχουν κατά καιρούς προδώσει την Ελλάδα.
Σωπα...Δεν ξεραμε να βαλουμε τους υπερπατριωτες μπροστα να παρουμε την Πολη...Πολλες ανακριβειες και πολλες γενικοτητες...Δεν θα σου αλλαξω τα πιστευω αλλα διαφωνω καθετα.-
ΥΓ Και κοιτα να παει σεμνα το θεμα μην φαει κλειδωμα και αυτο...Κριμα ειναι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@Βύρων: κράτα μόνο αυτό από το κείμενο του παλικαριού...
όσο γι αυτό που έγραψα εγώ δεν αναφερόμουν σε μετανάστες ή ιθαγενείς.
και επίσης όσο για τους μπάτσους που ''χτυπούν'' τα κωλοπαίδια, ΔΕΝ κάναν και τίποτε κακό.
Εχουν κάνει κατά καιρούς τόσες άλλες μαλακίες, και ασχολούνται όλοι με το βιντεάκι...
Το κείμενο του παλληκαριού δεν μου λέει τίποτα νέο, και είναι μια γενικότητα. Ολοι και όλες οι παρατάξεις; Ποιές και από πότε; Απ΄το 1821, το 1895, το 1903, τον Μικρασιατικό, τον Β΄ΠΠ κλπ κλπ κλπ. Για να πετάξεις τέτοια τσιτάτα, πρέπει να στηριχθείς σε μια ανάλυση των γεγονότων της περιόδου και των γενικότερων συνθηκών που υπήρχαν την εποχή που συνέβησαν.
Διαφορετικά μιλάμε για κουβέντες καφενείου και μιας γενικής απόρριψης των πάντων χωρίς να έχουμε να προτείνουμε και τίποτα.
Το σχόλιο που έκανες σχετικά με τι πρέπει να ασχολούμαστε με βρίσκει σαφώς αντίθετο. Αν θεωρητικά εκπροσωπείς τον νόμο οφείλεις να λειτουργείς με αυτόν. Διαφορετικά μιλάμε για κατάχρηση εξουσίας απο σαδιστές που βρίσκουν ενόχους και αθώους για να βγάλουν τον κάλο που κουβαλάνε.
Ποιός θα θέσει τα όρια μεταξύ σωματικής βλάβης/ξυλόδαρμού/βασανισμού. Αυτός που τα διαπράττει; :confused:
@Βύρων:
γιατί πιστεύω πως αν χτυπούσαν την γιαγιά σου και κατόπιν την ληστεύαν θα έκανες το ίδιο...?
Προσωπικά για το συγκεκριμένο (μόνο) τους δίνω δίκιο.
Καλά --και λίγα--τους κάνανε.
Το γεγονός οτι έχουν κάνει και χειρότερα δεν αναιρεί τη σοβαρότητα αυτού του γεγονότος...
@Βύρων:
γιατί πιστεύω πως αν χτυπούσαν την γιαγιά σου και κατόπιν την ληστεύαν θα έκανες το ίδιο...?
Τι σχέση έχει τι θα έκανα εγώ ή εσύ αν γινόταν στη γιαγιά μου, μάνα μου παιδί μου μ΄αυτό που έκανε δλδ ο τύπος την ώρα που έχωνε τις φάπες; Εκτός και είχαν κλέψει τη γιαγιά του....:lol:
κακγουρας
04/03/2008, 14:10
Απο την μια καυχεστε για τον πατριωτισμο σας, τα ιδανικα σας, και την ιστορια σας, και αυτοαποκαλειστε ως <<ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ>> απο την αλλη ομως με τις πραξεις σας και τα λογια σας εκμηδενιζετε την ιδια μας την ιστορια.
Διστυχος βλεπω απο καποιους <<ΕΛΛΙΝΕΣ>> μεσα σε αυτο το forum να υποβιβαζουν και να εξευτελιζουν την μεγαλητερη ΕΛΛΙΝΙΚΗ ανακαλυψη ολων των εποχων σε αυτον τον πλανητη που φυσικα δεν ειναι τιποτα αλλο απο το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.
Τωρα οποιος πιστευει πως ο <<Κυριος>> μπατσακος εχει την δυνατοτιτα να δικασει και να αποφανθει για την οποιαδιποτε τιμορια (επιδη εχει την ψευδεσθιση ο ιδιος οτι ειναι εξουσια) με κυρια κριτιρια το χρωμα, την εθνικοτητα, και την προφορα του εκαστοτε κατηγορουμενου. Και φυσικα αυτοι που εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο ευθηνης ειναι αυτοι που ψιφιζουμε καθε τετραετια που εχουν εκπαιδευσει τα αστυνομικα οργανα ως τρομονομους, βλπ ποριες, βια και εξευτελισμος καρατουμενων και των ιδιων στα τμιματα, και φυσικα ως μηχανοβιοι ολοι μας εχουμε ζεισει την απαραδεκτη συμπεριφορα των τροχονομων.
Υ.Γ. Εκφραζω μονο την δικια μου αποψη φιλικα. Ελπιζω να μην με περεξηγησετε
Αρχικά δημιουργήθηκε από κακγουρας
Διστυχος βλεπω απο καποιους <<ΕΛΛΙΝΕΣ>> μεσα σε αυτο το forum να υποβιβαζουν και να εξευτελιζουν την μεγαλητερη ΕΛΛΙΝΙΚΗ ανακαλυψη ολων των εποχων σε αυτον τον πλανητη που
Υ.Γ. Εκφραζω μονο την δικια μου αποψη φιλικα. Ελπιζω να μην με περεξηγησετε
epeidh exei faei kollhma kai den allazei se ellhnika se parakalo (an kai eimai karga anorthografh sto net kai ego) toylaxiston na grafeis sosta to ellHnes
:beer:
la_villa
04/03/2008, 14:23
Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ
Τον θάνατο νεαρού αλλοδαπού στο κέντρο της Αθήνας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τρεις αστυνομικούς, κατήγγειλαν στην Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων πολλοί αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού. Οπως αναφέρουν οι μάρτυρες, αναζητούσαν επί έξι ημέρες τα ίχνη του θύματος που είχε διακομισθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, αλλά οι υπεύθυνοι του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως στο οποίο απευθύνθηκαν αρνήθηκαν να τους δώσουν τη παραμικρή πληροφορία.
Το πρωτοφανές σε βαναυσότητα γεγονός συνέβη, σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, στις 22 Φεβρουαρίου, στις 2 μετά το μεσημέρι, στην περιοχή της Ομόνοιας. Οπως καταθέτουν, τρεις αστυνομικοί της άμεσης δράσης, με μηχανές, σταμάτησαν μεταξύ Σοφοκλέους και Σωκράτους τον Abdukarim Yahya Idris, Σουδανό πολίτη, 25-30 ετών.
Στη συνέχεια άσκησαν σε βάρος του υπέρμετρη και αναιτιολόγητη βία. Ενας από τους αστυνομικούς τον χτύπησε επανειλημμένα με ιδιαίτερη σκληρότητα. Τον κλότσησε τόσο δυνατά στο πρόσωπο, που εκείνος σωριάστηκε στο έδαφος αναίσθητος, ενώ από το στόμα του έτρεχε αίμα. Οι αυτόπτες μάρτυρες φώναζαν στους αστυνομικούς να σταματήσουν. «Τι κάνετε εκεί. Θα τον σκοτώσετε», έλεγαν. Τελικά το θύμα μεταφέθηκε με ασθενόφορο σε νοσοκομείο.
Γνωστοί του άρχισαν εναγωνίως να τον αναζητούν. Την περασμένη Τετάρτη, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, με δικηγόρο, αλλά πάλι δεν έμαθαν τίποτα. Τελικά, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, ενημερώθηκαν από την Πολυκλινική Αθηνών ότι το θύμα είχε μεταφερθεί νεκρό στο νοσοκομείο και πως την επομένη ημέρα, 23 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί του τμήματος Ακροπόλεως είχαν παραλάβει το πτώμα!
Η κηδεία του είχε προγραμματιστε ί να γίνει χθες. Επειδή το θύμα δεν έχει άλλα συγγενικά πρόσωπα εδώ, η Ομάδα Δικηγόρων κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία, ώστε να γίνει εγκαίρως ιατροδικαστική εξέταση.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 01/03/2008
το μο@νι της μανας τους κωλόμπατσοι...
na kano mia xazh erothsh?
vevaia prepei na leme ta panta kai na krinoyme analoga kai vevaia de prokeite kaneis nohmon anthropos na pei mpravo se kapoion poy skotose kapoion GIA OTIDIPOTE
alla edo mesa vlepo ana kairoys MONO ta strava poy kanoyn oi astynomikoi
ta strava poy kanoyme emeis (oloi apo opoy kai an eimaste) pote de ta exo dei giati? an vrizoyme dld toys mpatsoys eimaste sto apyrovlhto eno an vrisoyme kapoion alodapo eimaste ratsistes h kapoion ellhna fasistes de ksero ti (enoeite oti exoyn kanei kai aftoi kati analogo poy kanoyn etsi?)
rotao re paidia aporia to exo toso kairo ayto
episeis an sas klepsoyn thn mhxanh kai ton piasoyn oi mpatsoi dld eseis ti proteinete?na ton kerasoyn kana espressaki gia to kalo?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: giati emeis an ton pianame tha ginotan toy m#$oy to kagkelo alla de trexei tpt sosta allo emeis :lol:
mhn pyrovolhte thn symforoymitisa aplos rotao
:)
la_villa
04/03/2008, 14:32
γιατι οι μπάτσοι εκφράζουν την εξουσία και την εκμεταλλεύονται με τον χειρότερο τρόπο
και επιπλέον τους βγάζουν λάδι εν αντιθέσει με σένα που αν κάνεις τα ίδια με αυτούς
1ον) θα τις φας απο αυτούς ενω δεν έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα
2ον) θα αντιμετωπίσεις πολύ σωστά τις συνέπειες του νόμου κατι που για αυτούς δεν ισχύει
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
γιατι οι μπάτσοι εκφράζουν την εξουσία και την εκμεταλλεύονται με τον χειρότερο τρόπο
και επιπλέον τους βγάζουν λάδι εν αντιθέσει με σένα που αν κάνεις τα ίδια με αυτούς
1ον) θα τις φας απο αυτούς ενω δεν έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα
2ον) θα αντιμετωπίσεις πολύ σωστά τις συνέπειες του νόμου κατι που για αυτούς δεν ισχύει
sosto kai afto :beer:
la_villa
04/03/2008, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
episeis an sas klepsoyn thn mhxanh kai ton piasoyn oi mpatsoi dld eseis ti proteinete?na ton kerasoyn kana espressaki gia to kalo?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: giati emeis an ton pianame tha ginotan toy m#$oy to kagkelo alla de trexei tpt sosta allo emeis :lol:
:)
αν τον πιάσουν οι μπάτσοι λογικά ΔΕΝ θα πρέπει να υπακούσουν στις επιθυμίες σου...ούτε να τον κεράσουν
ΑΠΛΑ να κάνουν ΤΗΝ δουλειά τους
αν τον έπιανες εσύ (οχί εσυ συγκεκριμένα,γενικα) κάνε ότι καταλαβαίνεις...σπάστον στο ξύλο, σκοτωσε τον αλλά μετα να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις συνέπειες
άλλη η θέση η δική σου άλλη του μπάτσου..έχει νομίζω μια διαφορά
mats8282
04/03/2008, 14:41
Τελικά, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, ενημερώθηκαν από την Πολυκλινική Αθηνών ότι το θύμα είχε μεταφερθεί νεκρό στο νοσοκομείο και πως την επομένη ημέρα, 23 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί του τμήματος Ακροπόλεως είχαν παραλάβει το πτώμα!
Δεν νομιζω να εχουμε σκοτωσει κανεναν οι εδω μεσα....Ουτε αμα μας εκλεβαν την μηχανη θα ζητουσαμε την εκτελεση του δραστη....
Και κατι ακομα....Οι πολιτες μεμονωμενα δεν ειμαστε εξουσια....Ο μπατσος ειναι εξουσια...
Ο αστυνομικος παλι δεν ειναι αν με καταλαβαινεις :wave2:
Παίζει και ένα βιβλίο-αυτοβιογραφία (σε pdf) του Χρήστου Μπρατάκου, πρώην ΜΑΤ. To βιβλίο περιγράφει γεγονότα από το 1975 έως το 1981 και έχει τίτλο "ΜΑΤ οι κρανοφόροι".
http://e-vivlia.blogspot.com/2007/11/blog-post_7824.html
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
http://e-vivlia.blogspot.com/2007/11/blog-post_7824.html
Ωραιο link.:beer:
yianniszack
04/03/2008, 15:13
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΙ ΑΝ ΓΙΝΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΕΙΠΑΝ ΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ???????
la_villa
04/03/2008, 15:25
ότι και να έκανε...
Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ
Τον θάνατο νεαρού αλλοδαπού στο κέντρο της Αθήνας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τρεις αστυνομικούς, κατήγγειλαν στην Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων πολλοί αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού. Οπως αναφέρουν οι μάρτυρες, αναζητούσαν επί έξι ημέρες τα ίχνη του θύματος που είχε διακομισθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, αλλά οι υπεύθυνοι του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως στο οποίο απευθύνθηκαν αρνήθηκαν να τους δώσουν τη παραμικρή πληροφορία.
Το πρωτοφανές σε βαναυσότητα γεγονός συνέβη, σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, στις 22 Φεβρουαρίου, στις 2 μετά το μεσημέρι, στην περιοχή της Ομόνοιας. Οπως καταθέτουν, τρεις αστυνομικοί της άμεσης δράσης, με μηχανές, σταμάτησαν μεταξύ Σοφοκλέους και Σωκράτους τον Abdukarim Yahya Idris, Σουδανό πολίτη, 25-30 ετών.
Στη συνέχεια άσκησαν σε βάρος του υπέρμετρη και αναιτιολόγητη βία. Ενας από τους αστυνομικούς τον χτύπησε επανειλημμένα με ιδιαίτερη σκληρότητα. Τον κλότσησε τόσο δυνατά στο πρόσωπο, που εκείνος σωριάστηκε στο έδαφος αναίσθητος, ενώ από το στόμα του έτρεχε αίμα. Οι αυτόπτες μάρτυρες φώναζαν στους αστυνομικούς να σταματήσουν. «Τι κάνετε εκεί. Θα τον σκοτώσετε», έλεγαν. Τελικά το θύμα μεταφέθηκε με ασθενόφορο σε νοσοκομείο.
Γνωστοί του άρχισαν εναγωνίως να τον αναζητούν. Την περασμένη Τετάρτη, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, με δικηγόρο, αλλά πάλι δεν έμαθαν τίποτα. Τελικά, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, ενημερώθηκαν από την Πολυκλινική Αθηνών ότι το θύμα είχε μεταφερθεί νεκρό στο νοσοκομείο και πως την επομένη ημέρα, 23 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί του τμήματος Ακροπόλεως είχαν παραλάβει το πτώμα!
Η κηδεία του είχε προγραμματιστε ί να γίνει χθες. Επειδή το θύμα δεν έχει άλλα συγγενικά πρόσωπα εδώ, η Ομάδα Δικηγόρων κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία, ώστε να γίνει εγκαίρως ιατροδικαστική εξέταση.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 01/03/2008
το μο@νι της μανας τους κωλόμπατσοι...
Μη βριζετε τα σωματα ασφαλειας.Τη δουλεια τους εκαναν οι ανθρωποι οπως εχουν μαθει απο τη συσταση του ελληνικου κρατους.Τα αφεντικα τους,τους εχουν οπως καποιοι τα πιτμπουλ.Να ειναι αγρια επιθετικα και να γαυγιζουν για παρτη τους.Που και που τους δινουν και κανα κακομοιρη λαθρομεταναστη,φτωχοδιαβολο,κλεφτρονι για να παιζουν.Πως βαζει ο χρυσαυγιτης δλδ στη γειτονια μου(γ@μω το σπιτι του) το μαντροσκυλο του να "παιζει" με γατες και κανις?
Το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι.Αφου κανεις δεν θελει καθαρση στην αστυνομια,δυστυχως θα διαβασουμε κι αλλες τετοιες ειδησεις.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
[B]καποιος εδω εχει 4 ντιβιντι?
πωπω
επίδειξη πλούτου!!!!!!
Ελληνας? κροισος με τρεις μηχανες και τεσσερα dvd με εννεα γραμματα.Ποιος ναναι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PanosVIB
09/03/2008, 03:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
αν διαβασε πιο πανω λεω οτι ο μιμης δεν ανεχοταν καποιος να τον πει βλακα πριν γινει μπατσος.
τωρα πλεον ο καθενας χωρις λογο του βριζει την μανα ακομα και εαν κανει περιπολια στο μετρο.
τι θα τον σταματησει λοιπον να γινει ο κλασσικος μπατσος που και αυτος με την σειρα του θα δερνει οποιον δει με μακρυ μαλλι ως προσωποποιηση του αναρχικου.
για ποιον λογο να δειξει σεβασμο σε καποιον που προτιστως δεν του δειχνει?
θα μου πειτε ειναι η δουλεια του αυτη ας μην την επελεγε.
σας πληροφορω λοιπον οτι και ο πατερας του και ο πατερας μου μπατσος ηταν αλλα ποτε δεν μου περιεγραψε τετοιες ακροτητες σε υπηρεσια 40 χρονων.
Αλλο δουλεύω σε φυλακή (σωφρονιστικός υπάλληλος-2.000-επίδομα & για τον ήλιο-90% των σωφρονιστικών=σκοπάνθρωποι) & άλλο ειδικός φρουρός...
Άλλο να βρίζω την μανα του face2face θίγοντας τον προσωπικά & άλλο να βρίζω την στολή του..
Οσο για την έννοια του κλασικού μπατσου οτι βαράει κ.τ.λ το θεωρώ τελείως άκυρο...Οι περισσότεροι δέν είναι τπτ το ιδιαίτερο κ πάνω απ'ολα δέν έχουν διάθεση να χτυπήσουνν...Σίγουρα υπάρχουν "τυρόπιτες" μπάτσοι που με το γκλόπ & αλλους δέκα θα σε κοπανήσουν αλλα μαλάκες υπάρχουν παντου.
Καλο είναι να μήν βάζουμε στο τσουβάλι καμία κατηγορία ανθρωπων (μπατσων/αλοδαπών/πλούσιων/φτωχών/γυναίκες/αντρες...)
Πάντα φιλικά.
mats8282
09/03/2008, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanosVIB
Καλο είναι να μήν βάζουμε στο τσουβάλι καμία κατηγορία ανθρωπων (μπατσων/αλοδαπών/πλούσιων/φτωχών/γυναίκες/αντρες...)
Πάντα φιλικά.
Καλα ρε αδελφε τι σχεση εχουν οι μπατσοι με τους υπολοιπους?
Συγκρινεις μια εξουσια με κοινωνικες ομαδες ανθρωπων?Τι ειναι οι μπατσοι?ΑΜΕΑ?
Οσο υπαρχουν τοσοι πολλοι μπατσοι που ξεφτιλιζουν την στολη που φορανε τοσο δεν θα τους πιστευει/εμπιστευεται η κοινη γνωμη.Δηλαδη οι αλλοδαποι,οι φτωχοι,τα αντρογυναικα κτλ κτλ...
ΥΓ Οι πλουσιοι τους εχουν για bodyguards ετσι και αλλιως ως στοχοι τρομοκρατων...Λες και δεν εχουν λεφτα να πληρωσουν αυτοι πρεπει να τους πληρωνουμε εμεις την προσωπικη φρουρα.
mats8282
12/03/2008, 14:10
Αυτο παντως με τρελανε...Απο Ελευθεροτυπια
Την αλληλεγγύη της στον αγώνα των εργαζομένων λόγω της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης εξέφρασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, αντιπροσωπεία της οποίας θα συμμετέχει στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στην πλατεία Συντάγματος σήμερα στη 1.00 το μεσημέρι και στην 24ωρη απεργία της 19ης Μαρτίου στο Πεδίον του Αρεως.
«Επειδή αντιτιθέμεθα σε συγκεκριμένες διατάξεις του εν λόγω Νομοσχεδίου που αφορούν και το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, ζητούμε από τα πολιτικά κόμματα της χώρας να μας καλέσουν στην αρμόδια επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής και να ακούσουν τις προτάσεις μας, ώστε στο πλαίσιο του διαλόγου και του γόνιμου προβληματισμού να υπάρξει θετική αντιμετώπιση ενός θέματος που αγγίζει το σύνολο των αστυνομικών», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ.
:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
ώστε στο πλαίσιο του διαλόγου και του γόνιμου προβληματισμού να υπάρξει θετική αντιμετώπιση ενός θέματος που αγγίζει το σύνολο των αστυνομικών
Τώρα πιά τα έχω δεί όλα... Στην ίδια πρόταση οι λέξεις "διάλογος" και "αστυνομικός"... :lol: :lol:
Bavarian
12/03/2008, 14:37
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
[B]καποιος εδω εχει 4 ντιβιντι?
πωπω
επίδειξη πλούτου!!!!!!
Ελληνας? κροισος με τρεις μηχανες και τεσσερα dvd με εννεα γραμματα.Ποιος ναναι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Oι μοτοσυκλετες γίναν τέσσερεις :smokin: να πηγαίνουν ασορτί με τα DVD player :wave2:
mats8282
07/04/2008, 14:10
Για διαβαστε και αυτα....Απο Ελευθεροτυπια...
1)Αστυνομικός συνελήφθη για ναρκωτικά
Στις 18 Μαρτίου είχε απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ., όταν -όπως είχε υποστηρίξει- δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα αλλοδαπών, στην οδό Σοφοκλέους, οι οποίοι τον χτύπησαν και του άρπαξαν το υπηρεσιακό του όπλο μόλις αντιλήφθηκαν την ιδιότητά του. Την Παρασκευή η Αστυνομία ασχολήθηκε και πάλι μαζί του, αφού αυτή τη φορά ο ίδιος αστυνομικός συνελήφθη κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ασφάλειας Αττικής, ο 30χρονος αστυφύλακας, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής, συνελήφθη από συναδέλφους του Α.Τ. Ακροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας, όταν βρέθηκαν στην κατοχή του δύο ναρκωτικά χάπια (Voulbegal), ένα πλαστικό κομμένο καλαμάκι -το οποίο περιείχε υπολείμματα σκόνης- χρώματος καφέ, άγνωστης χημικής σύστασης και μια σιδερογροθιά.
Υστερα από έρευνα στο σπίτι του 30χρονου, βρέθηκαν ακόμη δύο γυάλινα φιαλίδια, τα οποία περιείχαν 20 ναρκωτικά χάπια (Xanax), 2 ακόμη χάπια (Alprazolam) και ένα δισκίο Hipnosedon.
Ο αστυνομικός, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ισχυρίστηκε ότι είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από άγνωστους στο κέντρο της Αθήνας για προσωπική του χρήση. Από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.
Επιπλέον, επανεξετάζονται και τα κίνητρα της επίθεσης που είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε, πριν από περίπου 20 ημέρες, ο 30χρονος από ομάδα αλλοδαπών. Υπενθυμίζεται ότι την επίθεση είχαν αποδώσει τότε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στην αστυνομική του ιδιότητα.
Ο αστυφύλακας είχε υποστηρίξει ότι δέχτηκε επίθεση από ομάδα αλλοδαπών, οι οποίοι του επιτέθηκαν επειδή φορούσε τη στολή του και του άρπαξαν το πιστόλι του. Στην προσπάθειά του να το πάρει πίσω, όπως είχε πει, εκπυρσοκρότησε το όπλο και τραυματίστηκε στο μηρό ένας νεαρός Σουδανός, ο οποίος συνελήφθη.
2)Ενστολοι σε κύκλωμα λαθρομεταναστών
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Στα ίχνη κυκλώματος διευκόλυνσης εισόδου αλλοδαπών, στο οποίο μετείχαν δύο πρώην αστυνομικοί και δύο εν ενεργεία συνοριοφύλακες, βρίσκονται οι υπηρεσίες Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στα Γιάννενα.
Ηδη συνελήφθη ο ένας συνοριοφύλακας, εκτός υπηρεσίας, κοντά στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, έχοντας στην κατοχή του ιδιωτικό ασύρματο με τις συχνότητες τις Αστυνομίας.
Εκτός από τον συνοριακό φύλακα συνελήφθησαν και δύο Αλβανοί, ενώ οι έρευνες της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων συνεχίζονται, και εντός των ημερών αναμένεται η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης και οι συλλήψεις των υπόλοιπων μελών του κυκλώματος.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, πρόκειται για υπόθεση διευκόλυνσης εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα μας, χωρίς να αποκλείονται και άλλα αδικήματα, όπως η είσοδος ναρκωτικών και όπλων. Ο συλληφθείς κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 24 παρ.19 του Ν.3431/2006 «Περί Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών» και του άρθρου 167 Π.Κ. «Περί Αντίστασης». Η τελευταία κατηγορία τού αποδίδεται επειδή, όταν του ζητήθηκε από αστυνομικούς να τους ακολουθήσει αρνήθηκε να το κάνει απωθώντας τους βίαια.
Δοξα και Τιμη...
Το πρόβλημα είναι ότι δίνουν εξουσία σε άτομα που δεν έχουν Παιδεία....
Τους εκπαιδεύουν να γίνουν ΜΠΑΤΣΟΙ, όχι αστυνομικοί...
Η εκπαίδευση τους είναι στρατιωτική εκπαίδευση, όπως αυτή που εν μέρη δεχτήκαμε όλοι στο στρατό, υπάρχει περίπτωση μέτα απο αυτό, αν δεν έχεις τις σωστές βάσεις σαν προσωπικότητα, να γίνεις αστυνομικός? Μπάτσος θα γίνεις και είναι απόλυτα φυσιολογικό
yianniszack
09/04/2008, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Η εκπαίδευση τους είναι στρατιωτική εκπαίδευση, όπως αυτή που εν μέρη δεχτήκαμε όλοι στο στρατό,
mallon den exeis ypopsin soy thn ekpaideysh toys gi afto ta les...
mallon den exeis ypopsin soy thn ekpaideysh toys gi afto ta les...
Προβλημα με τους Μπατσους έχουν συνήθως αυτοί που από μόνοι τους αποτελούν ενα πρόβλημα στη κοινωνία!οσον αφορα την εκπαιδευση τους ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί εκτος από τη στρατιωτικη εκπαίδευση εχουνε και τα μαθηματα νομικου ενδιαφέροντος και με αρκετη δυσκολία καθώς από το 2005 εχουν δυσκολέψει αρκετα και κοβονται αρκετα άτομα!Όποιος ζοριστεί αναμένω αντιπαράθεση!(ας ειναι έστω λίγο ενημερωμένος πριν στειλει την απαντηση του!
SUZUKAKIAΣ
12/04/2008, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από maikon
Προβλημα με τους Μπατσους έχουν συνήθως αυτοί που από μόνοι τους αποτελούν ενα πρόβλημα στη κοινωνία!οσον αφορα την εκπαιδευση τους ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί εκτος από τη στρατιωτικη εκπαίδευση εχουνε και τα μαθηματα νομικου ενδιαφέροντος και με αρκετη δυσκολία καθώς από το 2005 εχουν δυσκολέψει αρκετα και κοβονται αρκετα άτομα!Όποιος ζοριστεί αναμένω αντιπαράθεση!(ας ειναι έστω λίγο ενημερωμένος πριν στειλει την απαντηση του!
Και επιμενω οτι δεν ειναι και τπτ δυσκολο σε σχεση με τις περισσοτερες (για να μην πω ολες) τις αλλες σχολες...
Απλα ειναι δυσκολο σε σχεση με το στρατο....
Που οταν καποιος παει στρατο δεν εχει μθμ....
Δηλ ειναι πιο δυσκολο απο το να μην κανεις τπτ....
Η εκπαίδευση τους είναι στρατιωτική εκπαίδευση, όπως αυτή που εν μέρη δεχτήκαμε όλοι στο στρατό,
Ποιος στα είπε παλικάρι μου αυτά?
Η εκπαίδευση αστυνομικών δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με εκπαίδευση στρατιωτικών.
Για προσέχτε λίγο τα καρότα που πετάτε.
οσον αφορα την εκπαιδευση τους ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί εκτος από τη στρατιωτικη εκπαίδευση εχουνε.......
Άλλος πάλι, από δώ........
(ξαναπροσπάθησε: όσον αφορά ΣΤΗΝ...)
Απλα ειναι δυσκολο σε σχεση με το στρατο....
Που οταν καποιος παει στρατο δεν εχει μθμ....
Δηλ ειναι πιο δυσκολο απο το να μην κανεις τπτ.... [/B][/QUOTE]
αλλος ενας που πιαστηκε κοροιδο και δεν πηγε να καθεται και να πληρωνεται :eyepop: :eyepop:
σοβαρα τωρα---το να εισαι ιδεολογικα αντιθετος με τα εν λογω επαγγελματα το καταλαβαινω:beer: ακομα και εμπαθης να εισαι παλυ το καταλαβαινω:beer:
αλλα να επιμενεις σε πραγματα που <<φανταζεσαι>> η σου εχουν πει <<αντικειμενικοι>> φιλοι σου που <<ξερουν>>--- αλλωστε στην ελλαδα ολλοι ξερουμε τα παντα:winka: ---προκειμενου να απαξιωσεις πραγματα που ουτε φανταζεσαι πως λειτουργουν----ε αυτο μου κανει καποια εντυπωση:smokin:
Η εκπαίδευση αστυνομικών δεν έχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με εκπαίδευση στρατιωτικών.
Είπαμε να στέλνετε απαντηση μόνο όταν γνωρίζετε γιατί ακριβώς μιλάμε!Αν είχες περάσει από τη σχολή θα καταλάβαινες!Επιμένω και ξανα λέω ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει!Βέβαια δεν είναι όπως το στρατο που έχει τα καψόνια του και καθε καραβανά ηλίθιο να σου ζαλίζει....!!!
Είπαμε να στέλνετε απαντηση μόνο όταν γνωρίζετε γιατί ακριβώς μιλάμε!Αν είχες περάσει από τη σχολή θα καταλάβαινες!Επιμένω και ξανα λέω ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει!Βέβαια δεν είναι όπως το στρατο που έχει τα καψόνια του και καθε καραβανά ηλίθιο να σου ζαλίζει....!!!
ok εγώ δεν έχω περάσει από αυτή τη σχολή και δεν ξέρω
αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική
σε λίγο θα μας πείτε ότι είναι και δύσκολη σχολή
ή μήπως νομίζετε ότι τα νομικά που διδάσκονται εκεί είναι εφάμιλα της νομικής;
σαν τα οικονομικά που κάνουν στα ιέκ και κοντεύουν να μας πουν ότι είναι ισάξια με τα πανεπιστήμια
θα το ξαναπώ για τελευταία φορά.
Δεν έχει καμία σχέση η εκπαίδευση ενός αστυνομικού με έναν στρατιωτικό. ΤΕΛΟΣ.
Εφ'όσον όμως δεν το δέχεσαι θα κανω μια τελευταία φιλότιμη προσπάθεια να εξηγήσω, μιας και είναι τόσο απλό:
δεν μπορούν να εκπαιδεύονται όπως οι στρατιωτικοί διότι η ΑΠΟΣΤΟΛΗ τους ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. Τα αντικείμενα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά ΚΑΙ ο ΤΡΟΠΟΣ διδασκαλίας είναι διαφορετικός.
(πιλοτικά η Ε.Α. έστειλε ένα ζεύγος ΕΚΑΜιτων για εκπαίδευση -και αξιολόγηση του σχολείου- στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων πριν αρκετά χρόνια. Το σχολείο ήταν το ΣΣΟΕΚ/ΣΕΔ διάρκειας 5 εβδομάδων, και οι εκπαιδευόμενοι ήταν στελέχη των Ε.Δ. --υπαξιωματικοι μόνιμοι και αξιωματικοί εως κ δόκιμοι/ανθυπολοχαγοί--.
Έκτοτε ΔΕΝ ξαναεστάλησαν επειδή μάλλον προφανώς δεν κρίθηκε απο την διευθυνση στης Ε.Α. οτι τέτοιου είδους εκπαίδευση ήταν αναγκαία ακόμη και για στελέχη των ΕΚΑΜ.)
ε μετα απο αυτα που διαβαζω απορω πως οι αποφοιτοι της αστ. ακαδημιας δεν γινονται αυτοματως λεκτορες στο Ο.Π.Α. και τη Νομικη
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ε μετα απο αυτα που διαβαζω απορω πως οι αποφοιτοι της αστ. ακαδημιας δεν γινονται αυτοματως λεκτορες στο Ο.Π.Α. και τη Νομικη
:rotflmao: :rotflmao:
Πραγματικά χαραμίζονται στους δρόμους και τις περιπολίες τέτοια διαμάντια...
Έχω δεί και μερικούς στη σκοπιά να διαβάζουν κούντερα... :a22:
Εφ'όσον όμως δεν το δέχεσαι θα κανω μια τελευταία φιλότιμη προσπάθεια να εξηγήσω, μιας και είναι τόσο απλό:
δεν μπορούν να εκπαιδεύονται όπως οι στρατιωτικοί διότι η ΑΠΟΣΤΟΛΗ τους ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. Τα αντικείμενα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά ΚΑΙ ο ΤΡΟΠΟΣ διδασκαλίας είναι διαφορετικός.
(πιλοτικά η Ε.Α. έστειλε ένα ζεύγος ΕΚΑΜιτων για εκπαίδευση -και αξιολόγηση του σχολείου- στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων πριν αρκετά χρόνια. Το σχολείο ήταν το ΣΣΟΕΚ/ΣΕΔ διάρκειας 5 εβδομάδων, και οι εκπαιδευόμενοι ήταν στελέχη των Ε.Δ. --υπαξιωματικοι μόνιμοι και αξιωματικοί εως κ δόκιμοι/ανθυπολοχαγοί--.
Έκτοτε ΔΕΝ ξαναεστάλησαν επειδή μάλλον προφανώς δεν κρίθηκε απο την διευθυνση στης Ε.Α. οτι τέτοιου είδους εκπαίδευση ήταν αναγκαία ακόμη και για στελέχη των ΕΚΑΜ.)
Φυσικά... οι απλοί αστυφύλακες (στο Ελλαντιστάν) γνωρίζουν (δεν φταίνε αυτοί) όσα χρειάζονται... Τίποτα δλδ... κι αυτά που ξέρουν κατά μεγάλο βαθμό δεν ξέρουν τι σημαίνουν και πως εφαρμόζονται.... Κι εμείς οι πολίτες βέβαια γελάδια είμαστε αφού κι εμείς δεν γνωρίζουμε τα δικαιώματά μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maikon
Στην Αστυνομία ρε παλικάρι δεν έχει καραβανάδες; Οι επικεφαλής τι είναι; Δασκάλες μουσικής; :confused:
Φίλε trap μην αρπάζεσαι, δεν υπάρχει λόγος,
Σίγουρα δεν έχω εκπαιδευτεί στην ίδια σχολή, αλλά έχω δει σε κοντινό μου άνθρωπο τα αποτελέσματα της "εκπαίδευσης" τους μετά απο 2 χρόνια... Οπότε πίστεψε με δεν είμαι εντελώς αδαής με το θέμα.
Οταν μιλάμε για στρατιωτική εκπαίδευση, θα πρέπει να καταλάβεις ότι η ΕΛ.ΑΣ όπως και η Πυροσβεστική και το Λιμενικό είναι Σώματα Ασφαλείας, Μπορεί να μην είναι στρατός αλλά σίγουρα δεν είναι ενα ΤΕΙ/ΕΑΙ.
Η εκπαιδευσή τους και δεν μιλάω για τα μαθήματα που διδάσκονται εκεί, έχει την βάση της στο στρατό, διαμονή εντός, στολή, παρελάσεις, αξιωματικούς απο πάνω τους συνέχεια, ωράρια φαγητού κατάκλησης εξόδων, ιεραρχία, πειθαρχία, Άδειες, κλπ κλπ κλπ.
Το θέμα μου δεν ήταν ΣΕ ΤΙ εκπαιδεύονται, αλλά ΠΩΣ...
Σε τι διαφωνείς με αυτό?
.... ότι ο ΕΛΑΣ ...
Ο ΕΛΑΣ μας τελείωσε το 49.... εκτός κι αν συνεχίζεται η δράση του συγκεκαλυμμένα τόσα χρόνια από τΗν ΕΛΑΣ..... :lol: :lol: :lol:
ο ΈΛληνας ΑΣτυνόμος ήθελα να πώ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(το διόρθωσα) :beer:
mats8282
14/04/2008, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ο ΕΛΑΣ μας τελείωσε το 49.... εκτός κι αν συνεχίζεται η δράση του συγκεκαλυμμένα τόσα χρόνια από τΗν ΕΛΑΣ..... :lol: :lol: :lol:
O ΕΛΑΣ τελειωσε στην <<Βαρκιζα>>...Ο ΔΣΕ τελειωσε το 49....
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φυσικά... οι απλοί αστυφύλακες (στο Ελλαντιστάν) γνωρίζουν (δεν φταίνε αυτοί) όσα χρειάζονται... Τίποτα δλδ...
πράγματι, είναι λυπηρόν το πόσο ΑΣΧΕΤΟΙ κ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ είναι. Και καλά αν είσαι τα δύο προηγούμενα, υπάρχει ελπίδα οτι κάτι μπορείς να κάνεις.
Αν είσαι όμως ΚΑΚΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ τα πράγματα είναι δύσκολα..
Ευτυχώς όμως --από την άλλη, γιατί πάντα υπάρχει κ η άλλη πλευρά-- οι ΕΚΑΜίτες έχουν αρκετά καλό επίπεδο εκπαιδεύσεως καθώς κ πνεύμα ομάδος...επίσης βγαίνουν εξωτερικό ολοένα και συχνότερα (ισραηλ/αμερικη) και αποκτούν πολύ καλή εμπειρία και γνώσεις αποσπώντας και καλές κριτικές...
Το θέμα μου δεν ήταν ΣΕ ΤΙ εκπαιδεύονται, αλλά ΠΩΣ...
Σε τι διαφωνείς με αυτό?
Σε τίποτε.
οκ.
yianniszack
14/04/2008, 12:28
εγω προτεινω λοιπον να δημιουργηθει ενα κινημα πολιτων για την καταργηση τησ αστυνομιας..
οτι διαφορεσ προκυπτουν να τισ λυνουμε μεταξυμασ,κλωτσομπουνιδια,καραμπινεσ εκτελεσεισ..
τι τουσ χρειαζομαστε τουσ αχρηστουσ....
ελα να βλεπω συμετοχεσ...
Cpt. Haddock
14/04/2008, 12:30
εγω προτεινω λοιπον να δημιουργηθει ενα κινημα πολιτων για την καταργηση τησ αστυνομιας..
οτι διαφορεσ προκυπτουν να τισ λυνουμε μεταξυμασ,κλωτσομπουνιδια,καραμπινεσ εκτελεσεισ..
τι τουσ χρειαζομαστε τουσ αχρηστουσ....
ελα να βλεπω συμετοχεσ...
"ς"
mats8282
14/04/2008, 15:46
Η αστυνομια δεν υπαρχει για να λυνει διαφορες...Τα δικαστηρια ειναι αρμοδια για αυτο....Η αστυνομια υπαρχει για να τηρει τον νομο και την ταξη....
Βεβαια εδω υπαρχει το εξης....Τον νομο και την ταξη τον μεταφραζει καθενας οπως νομιζει....
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
....
ή μήπως νομίζετε ότι τα νομικά που διδάσκονται εκεί είναι εφάμιλα της νομικής;
σαν τα οικονομικά που κάνουν στα ιέκ και κοντεύουν να μας πουν ότι είναι ισάξια με τα πανεπιστήμια
Αφορμη απο το ποστ σου και επειδη βλεπω επιμενουν πολλοι!!:eyepop:
τι σας κανει να πιστευετε οτι οι γνωσεις νομικης π.χ κανουν αυτες τις σχολες ευκολες η δυσκολες--δεν τους χρειαζονται και σπουδαια νομικα---γι αυτο και ολλο εισαγγελεις αποφασιζουν για τα σοβαρα θεματα---κι αυτοι...τελος παντων:confused:
οι μπατσοι--οι στρατιωτικοι --οι γιατροι--οι πολιτικοι---και οτι αλλο θελετε βαλτε ειναι εικονα της ....σκατοκοινωνιας μας...:sick: :sick:
και επειδη πολλοι το πανε στη μορφωση βλεπω και τους γιατρους (επιστημονες) με τα φακελακια τους:winka: τους δικαστες:winka: τους πολιτικους:winka:
μορφωμενοι κυριοι με εξωτερικα:winka: :winka: :winka:
σου εχει τυχει να σου λεει ο γιατρος βαλτε κατι παραπανω να το σπρωξουμε ειναι επειγον μην το αφησουμε στη...λιστα:yuck: δεν μπορειτε εε?? τοτε εχει...ο θεος:yuck:
και κατι τελευταιο (ξερω πως καποιοι θα ειρωνευτουν)
στις δουλειες αυτες πανε απλα παιδια απο τις λαικες γειτονιες--σαν εμενα και εσενα--και οχι οι φραγκατοτζακατοι (τουλαχιστον η πλεοφηφια)
απο και κει και περα η νοοτροπια οδηγει
να θυμισω οτι οταν φτιαχτηκε η ομαδα Ζ τα πρωτα στελεχη ηταν πρωην<<μηχανοβιοι--αλητες>>
απλα ξαφνικα περασαν....απεναντι και εγιναν μπατσοι--γουρουνια--δολοφονοι....:beer: :wave2: :wave2:
mats8282
15/04/2008, 16:50
Υπαρχει μια βασικη διαφορα αναμεσα στα μαντροσκυλα και στον τσοπανη ομως δεν νομιζεις?
Και φυσικα η βαση της καταστασης ειναι το κεφαλι...
Πρωτα ξεκιναμε με τους πολιτικους και μετα παμε στους δικαστες,με λιγα λογια στα ανωτερα κοινωνικα στρωματα με εξουσια,και στο τελος ειναι αυτοι που λες λαικα παιδια...Οταν μια κοινωνια εχει προβλημα δεν ειναι εξαιτιας μιας κοινωνικης ταξης..Ειδικα οι κατωτερες που περιλαμβανονται οι αστυνομικοι...
Στην τελικη αυτοι ψηφιζουν και τους πανω...Εστω και αν το συστημα δεν αφηνει πολλα περιθωρια...
Οταν ο τσοπανος εκπαιδευσει το μαντροσκυλο να γινει αγριο δεν φταιει,απαραιτητα,το μαντροσκυλο...Ο κανονας ειναι η εκπαιδευση και οι συνθηκες τις οποιες δυσκολευει και ο τσοπανης...
Για παραδειγμα...ΑΝ οι αστυνομικοι επερναν μισθο αναλογο του κινδυνου και τις ευθυνης τους,εκπαιδευονταν σωστα,ειχαν τα μεσα να κανουν την δουλεια τους και δεν υπηρετουσαν τους στοχους <<τρομοκρατιας>> και τις ποδοσφαιρικες ΑΕ πιστευω οτι τα πραγματα θα ηταν καλυτερα...Για ολους...
Οι αστυνομικοι θα φταινε αποκλειστικα οταν η εκτελεστικη εξουσια δουλεψει καλα μεσα σε ενα σωστο πλαισιο που θα παρεχει η νομοθετικη εξουσια και αυτοι παραμεινουν ιδιοι...
Στο γενικο πλαισιο λοιπον δεν φταινε οι ιδιοι...Στο ειδικο πλαισιο και ατομικα εχουν ευθυνες οπως ο μπατσος που χτυπαγε τα κλεφτρονια στην Ομονοια μεσα στο τμημα...Υπαρχει βεβαια και ενα ακροδεξιο κομματι ειδικα στα ΜΑΤ αλλα τελος παντων....Αυτοι ειδικα ειναι καρατσοπανοσκυλα....
Κατα τα αλλα ειναι σαπιο το ολο συστημα και ειναι σαπιοι στην πλειοψηφια τους ή τελος παντων σε ενα μεγαλο ποσοστο οι φιλοι μας οι αστυνομικοι...
επι της ουσιας δεν βλεπω διαφωνια:beer:
για ολλες τις επαγγελματικες και κοινωνικες ταξεις ισχυουν τα ιδια <<ελαφρυντικα>> αλλα και και τα ιδια <<επιβαρυντικα>>:smilea:
mats8282
15/04/2008, 18:09
Μα εγω εκανα εναν προχειρο διαχωρισμο των ταξεων...Και εκει ειναι η μεγαλη διαφορα....
Δεν εχουν ολες οι ταξεις τις ιδιες ευθυνες....Τις ιδιες ευθυνες εχω ενας απλος ιδιωτης με τον προεδρο του Αρειου Παγου,τον Πρωθυπουργο,τον αρχηγο της Αστυνομιας,τον Κοκκαλη,τον Βαρδινογαννη κλπ??Εγω με εναν δικαστη??Εγω με εναν αστυνομικο ακομα και χαμηλοβαθμο??Εγω με τον Τριανταφυλλοπουλο?? (Αντι του εγω ο καθες μικρος-μικρομεσαιος-μεσαιος(βαρια) πολιτης)
Εχουν ολοι μεριδιο...Αλλα το κυριο μεριδιο το εχουν οι ανωτερες ταξεις...Τα ανωτερα οικονομικα στρωματα που συγκεντρωνουν και τις εξουσιες....
Ειναι θεμελιωδεις διαφορες...Δεν λεμε το ιδιο....Απο οτι καταλαβα τουλαχιστον...Η Αστυνομια εχει τεραστιες ευθυνες και η ιδια...Απο τον υπουργο μεχρι τον τελευταιο αστυνομικο...Το μεγεθος της ευθυνης διαφερει....
Εγω παντως δεν τους εχω καμμια εμπιστοσυνη και λυπαμαι που το λεω...
φιλε μου επιμενω οτι δεν εχουμε επι της ουσιας διαφορα:nono:
απλα με αλλα λογια λεω και γω μη τα βαζετε (μονο) με τους μπατσους--αλλοι πιο <<ψηλα>> εχουν μεγαλυτερες ευθυνες:smilea: χωρις να σημαινει βεβαια πως αυτοι ειναι ενταξει:nono:
οχι ομως οτι μονο αυτοι φταινε για τα σημερινα χαλια:beer: και αυτοι οπως και εμεις χορευουμε σε <<δοσμενο>> σκοπο:evil:
η διαφορετικα αν θες δεν ειναι μονο αυτοι <<χαλασμενοι>>:cry: ειμαστε ολλοι μας
με τις απαραιτητες εξαιρεσεις φυσικα...παντου:)
Προφανως Λάθος κατάλαβα!Επειδή πολλοί δεν γνωρίζουν για τη ξαφνική δυσκολία των μαθημάτων η οποία εχει αναπτυχθεί το τελευταίο καιρο θεωρούσα οτι μιλάς γενικα!Ωστόσο συμφωνω και επαυξάνω ότι το αντικείμενο της αστυνομίας είναι εντελώς διαφορετικο από αυτό του στρατού!!!Και το κάθε ώμα έχει τις δυσκολίες του!!Συγνωμη γιατι παρερμηνεία των όσων εχεις αναφερει!:beer:
mats8282
02/05/2008, 14:06
Τι κανει ο Μιμης?Ολα καλα?
Ξυνεις πληγες τωρα.Ο Μιμης κανει ψυχοθεραπεια,γιογκα και διαλογισμο.Επισης προπονειται στη ριψη κουβαδων με νερο.Τα παραπανω ειναι πληροφοριες που καλυπτονται απο το δημοσιογραφικο απορρητο.:beer: :beer: :beer:
αγορασε ενα gsxr k3 και αυριο θα παμε βολτα προς μπραλο αν εχει καλο καιρο
mats8282
03/05/2008, 13:18
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
αγορασε ενα gsxr k3 και αυριο θα παμε βολτα προς μπραλο αν εχει καλο καιρο
Πωωω ζηλευω... :sad: :sad:
Μεγαλο αγχολυτικο το Κ3 τελικα...:smokin: Α τι Κ3,ειναι 1000? :rotflmao: :rotflmao:
Ξυνεις πληγες τωρα.Ο Μιμης κανει ψυχοθεραπεια,γιογκα και διαλογισμο.Επισης προπονειται στη ριψη κουβαδων με νερο.Τα παραπανω ειναι πληροφοριες που καλυπτονται απο το δημοσιογραφικο απορρητο.:beer: :beer: :beer:
ΑΛΗΘΕΙΑ........ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ...???
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..........Ο ΚΟΥΒΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....???
ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ......???
ΠΑΛΙ...............?????
Τή διαφήμιση μέ τό Kawa 636 τήν είδατε....?????????
υγ. Πρός TRE .....καί λοιπούς....
Τό Κ......δηλώνει τή χρονιά όχι τό μοντέλλο....
Έγώ έχω ένα παπί Κ6...:rotflmao: :rotflmao: