View Full Version : απο το ματι του μπατσου
Ας παρουμε τα πραγματα αναποδα.
ο κολητος μου.
αφου ετρεξε 10 χρονια στον ιδιωτικο τομεα,αλλες φορες ανασφαλιστος, αλλες φορες με 12ωρο, αλλες φορες με 450 ευρω αποφασισε να γινει δημοσιος υπαλληλος.
Ο αδερφος του και ο πατερας του φυλακες στις φυλακες αρα τα χειροτερα τα ηξερα απο μεσα οποτε τιποτα δεν υπηρχε να τον κρατησει.
Κοματικα αδιαφορος εκανε τα χαρτια του για ειδικος φρουρος και περασε μιας και ηταν και καλος μαθητης και αθλητης ελληνορωμαικης με αξιωσεις.
Κατεβηκε στην Αθηνα λοιπον και χθες μου ηρθε μετα απο καιρο.
Αλλος ανθρωπος μιλαμε ο Μιμης
τσιταρισμενος 100% και εχοντας αποψη εκ των εσω πλεων.
Ο Μιμης ηταν ανθρωπος που αν τον ελεγες βλακα σε χορταινε στις μπουνιες.
Ο μιμης λοιπον γυρισε με πολλα γιατι.
Γιατι να μου βριζουν την μανα?
Γιατι να μην βγαζει την κουκουλα αυτος που μου πεταξε μολοτωφ να τον δω ποιος ειναι?
Γιατι πιανω το βαπορακι και απο πανω μου λενε μην μπλεκεις με μυνησεις?
Γιατι πιανω το διασημο πρεζακια και με απηλει οτι μεχρι και την δουλεια μου θα χασω?
Γιατι οι τηλεορασεις εδιξαν την σιδερογροθια του μπατσου και οχι τους γνωστους αγνωστους οταν πιο εκει βγαλανε τις κουκουλες?
Εγω φοραω παντελονια μου ειπε οι αλλοι φορανε κουκουλες.αυτοι εχουν θεση στην κοινωνια εγω οχι.
ο Μιμης ειναι 4 μηνες μπατσος αραγε σε 4 χρονια θα εχει αποριες.οχι ο μιμης σε 4 χρονια θα ειναι ο κλασσικος μπατσος.
Αραγε οι μπατσοι ετσι γεννηθηκανε ή ετσι αναγκαζονται να γινουν?
GIXXERAKIAS
13/02/2008, 10:19
Ego pantws eimai opws oloi me xerete kai sthn douleia mou.:D
costas81
13/02/2008, 10:19
το ανεκδοτο με το κοριτσακι που φτιαχνει μπατσους το ξερει ο φιλος σου ο Μιμης?
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
το ανεκδοτο με το κοριτσακι που φτιαχνει μπατσους το ξερει ο φιλος σου ο Μιμης?
οχι αλλα δεν νομιζω να μπορουσες να του το πεις μπροστα του μονος σου:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
οχι αλλα δεν νομιζω να μπορουσες να του το πεις μπροστα του μονος σου:wave2: ΜΑΓΚΙΑ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΜΑΓΚΙΑ?
οχι σε βλακεια απαντω με βλακεια
οχι αλλα δεν νομιζω να μπορουσες να του το πεις μπροστα του μονος σου:wave2:
Έχει τσακώθεί με το διάλογο?
Άρα έχει ήδη γίνει κλασσικός μπάτσος, δε χρειάστηκε καν η τετραετία...
Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Έχει τσακώθεί με το διάλογο?
Άρα έχει ήδη γίνει κλασσικός μπάτσος, δε χρειάστηκε καν η τετραετία...
αν διαβασε πιο πανω λεω οτι ο μιμης δεν ανεχοταν καποιος να τον πει βλακα πριν γινει μπατσος.
τωρα πλεον ο καθενας χωρις λογο του βριζει την μανα ακομα και εαν κανει περιπολια στο μετρο.
τι θα τον σταματησει λοιπον να γινει ο κλασσικος μπατσος που και αυτος με την σειρα του θα δερνει οποιον δει με μακρυ μαλλι ως προσωποποιηση του αναρχικου.
για ποιον λογο να δειξει σεβασμο σε καποιον που προτιστως δεν του δειχνει?
θα μου πειτε ειναι η δουλεια του αυτη ας μην την επελεγε.
σας πληροφορω λοιπον οτι και ο πατερας του και ο πατερας μου μπατσος ηταν αλλα ποτε δεν μου περιεγραψε τετοιες ακροτητες σε υπηρεσια 40 χρονων.
la_villa
13/02/2008, 10:38
Ο Μιμης ηταν ανθρωπος που αν τον ελεγες βλακα σε χορταινε στις μπουνιες.
πιστεύω η μία πρόταση απαντάει στην άλλη
αλλα τόσα γιατι υπάρχουν κ απο την άλλη πλευρά...που βιώνουν την εξουσία
και άλλα τόσα επειδή...όπως π.χ οι χρυσαυγίτες πριν μια βδομάδα μπροστά απο τα ματ...εκτός συνεπειών του νόμου άτομα
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
και άλλα τόσα επειδή...όπως π.χ οι χρυσαυγίτες πριν μια βδομάδα μπροστά απο τα ματ...εκτός συνεπειών του νόμου άτομα
ξερεις τι μου ειπε για το περιστατικο?
γιατι τα ΜΜΕ πηραν μονο αυτα τα πλανα που ο ιδιος καταδικαζει και δεν πηγαν λιγο πιο κατω εκει που οι κουκουλοφοροι βγαζανε τις κουκουλες?
μηπως τελικα ο πολεμος αυτος συμφερει ολους?
dukeandthecity
13/02/2008, 10:49
...... αποφασισε να γινει δημοσιος υπαλληλος.......
Φίλε μου, ο κολλητός και οποιοσδήποτε παίρνει αποφάσεις στην ζωή του πρέπει να επωμίζεται και τις ευθύνες. Μην μου πεις οτι απο πριν δεν ήξερε οτι κομμάτι της δουλειάς του θα ήταν να αντιμετωπίζει "κουκουλοφόρους" και "μαγκάκια" με κράνος ?
Πολλες φορές και εγω που βλέπω τους ΜΑΤατζιδες απορώ πως πραγματικά κάνουν αυτη την δουλειά (για 1000? 1200? ευρώ) χωρις να ξέρουν αν θα γυρίσουν σπίτι τους στην οικογένεια τους αρτιμελείς.
Αλλα ήταν δική τους αποφαση να ασχοληθουν επαγγελματικά με την αποκατάσταση της τάξης
Τα πάντα είναι θέμα παιδείας κι αφού η παιδεία που αποκτάμε στην Ελλάδα είναι μηδαμινή αυτός ο φαύλος κύκλος θα συνεχιστεί...
Κάποια υποσύνολα της κοινωνίας θα βρίζουν τους μπάτσους γι'αυτό που πρεσβέυουν και οι μπάτσοι θα έχουν απαράδεκτη συμπεριφορά... Το ένα φέρνει το άλλο...
Πλέον η στολή του μπάτσου αντιπροσωπεύει την κατάχρηση εξουσίας, τη βλακεία και την ανευθυνότητα ενώ το μακρύ μαλλί την αλητεία, την αναρχία και την τεμπελιά...
Είναι στερεότυπα που δύσκολα αλλάζουν απ΄τη στιγμή που ο άνθρωπος δε σκέφτεται, γιατί η παιδεία του δεν τον έχει μάθει να το κάνει και ο τρόπος ζωής του δεν τον αναγκάζει να το κάνει...
Ο φίλος σου αποκλείεται να μην ήξερε σε τι χώρο μπαίνει κι όταν έχεις μακρύ μαλλί ξέρεις οτι σε ορισμένους κύκλους δε θα είσαι πλήρως αποδεκτός και θα αντιμετωπίζεσαι με καχυποψία... Το αντιμετώπισα ο ίδιος στη δουλεία μου...
Άν αλλάξει η παιδεία του ανθρώπου, ίσως σε μερικές γενιές να μην είναι έτσι τα πράματα...
μηπως τελικα ο πολεμος αυτος συμφερει ολους?
Όχι όλους, απλά αρκετούς που, ενώ θα μπορούσαν να ελεγξουν την κατάσταση, την αφήνουν να πάρει διαστάσεις...
παιδια ειλικρινα δεν ηξερε που πηγαινε και σας λεω και ο πατερας του ειναι μπατσος.
μαλιστα οταν περασε απορουσε πως ειναι τοσο λιγοστοι οι αθηναιοι
εδω στην επαρχια τα πραγματα ειναι πολυ ηρεμα μαλλον
dukeandthecity
13/02/2008, 11:00
παιδια ειλικρινα δεν ηξερε που πηγαινε και σας λεω και ο πατερας του ειναι μπατσος.
μαλιστα οταν περασε απορουσε πως ειναι τοσο λιγοστοι οι αθηναιοι
εδω στην επαρχια τα πραγματα ειναι πολυ ηρεμα μαλλον
πεστου να μην χολοσκάει τότε. Μια δουλεια ειναι σαν όλες τις υπόλοιπες. Οπως παράτησε τον Ι.τομέα έτσι μπορει να παρατήσει και τον δημόσιο εφόσον τον χαλάει και τον διαβρώνει σαν άνθρωπο και σαν χαρακτήρα.
Εξάλου όλοι μας, είμαστε οι επιλογές μας. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
πεστου να μην χολοσκάει τότε. Μια δουλεια ειναι σαν όλες τις υπόλοιπες. Οπως παράτησε τον Ι.τομέα έτσι μπορει να παρατήσει και τον δημόσιο εφόσον τον χαλάει και τον διαβρώνει σαν άνθρωπο και σαν χαρακτήρα.
Εξάλου όλοι μας, είμαστε οι επιλογές μας. :wave2: esy se ena floros germanofilos diladi hpion tonon sa to rimado boxer soy e;;;
ax morh mpoygatsoyla moy...me anastatoneis
:blush:
Όντως στη Λάρισα δεν έχει ακουστεί κάτι ακραίο τελέυταία... Τουλάχιστον έτσι νομίζω...
Αλλά Πάτρα και Θεσσαλονίκη, ίσως λόγω του μεγάλου όγκου φοιτητών, έχει αρκετά παρατράγουδα...
Πάντως αρκεί να έριχνε μία ματιά στις ειδήσεις όταν έχει πορεία και θα μάθαινε...Ισως τελικά για όλα να φταίνε οι Αθηναίοι... :rotflmao: :rotflmao:
Εχω και'γω μια απορια..
Οταν καποιος γινεται μπατσος.. γινεται με το σκεπτικο οτι θα "κανει κατι να βοηθησει" η γινεται απλος για μια θεση στο δημοσιο?
dukeandthecity
13/02/2008, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
esy se ena floros germanofilos diladi hpion tonon sa to rimado boxer soy e;;;
ax morh mpoygatsoyla moy...me anastatoneis
:blush:
ωριμάζει ο αντρας αγαπη μου με τον χρόνο....(η τουλάχιστον ετσι μου ειπε η γυναίκα μου να λεω) :blush: :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Εχω και'γω μια απορια..
Οταν καποιος γινεται μπατσος.. γινεται με το σκεπτικο οτι θα "κανει κατι να βοηθησει" η γινεται απλος για μια θεση στο δημοσιο?
εχω και εγω μια απορια.
οταν καποιος γινεται αντιεξουσιαστης ή αναρχικος γινεται για να αλλαξει τα κακως κειμενα ή για να τα σπαει οπου χρειαστει.
γιατι λοιπον τα εχουμε μονο με τους μπατσους και οχι με τους αντιεξουσιαστες και ολους τους υπολοιπους που και αυτη ζημια κανουν στην ελευθερια τη δικη μας?
atom_smasher
13/02/2008, 11:57
μηπως λεω αποτελουν τις δυο οψεις του νομισματος?
εγω παντως τα εχω με τις ζαρντινιερες.
ο φιλος σου μαλλον τσαντιζεται επειδη δεν μπορει να δειρει ανετα αυτους που του βριζουν την μανα.
και στην τελικη στην εξουσια προσφερει εργασια και αποτελει τον κατασταλτικο της μηχανισμο.
δεν προκειται για καποιον που πηγε γιατι θελει να προσφερει ,λεμε τωρα, στο κοινωνικο συνολο βοηθωντας στον περιορισμο των εγκληματικων πραξεων.κλοπες,ληστειες κλπ κλπ.
παντως νομιζω οτι το ζητημα της παιδειας ειναι το κυριαρχο.
...ασε το να χορταινεις καποιον με μπουνιες επειδη σε ειπε βλακα....ελεος....για να μην πω τιποτα χειροτερο.
costas81
13/02/2008, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
μηπως λεω αποτελουν τις δυο οψεις του νομισματος?
εγω παντως τα εχω με τις ζαρντινιερες.
ο φιλος σου μαλλον τσαντιζεται επειδη δεν μπορει να δειρει ανετα αυτους που του βριζουν την μανα.
και στην τελικη στην εξουσια προσφερει εργασια και αποτελει τον κατασταλτικο της μηχανισμο.
δεν προκειται για καποιον που πηγε γιατι θελει να προσφερει ,λεμε τωρα, στο κοινωνικο συνολο βοηθωντας στον περιορισμο των εγκληματικων πραξεων.κλοπες,ληστειες κλπ κλπ.
...ασε το να χορταινεις καποιον με μπουνιες επειδη σε ειπε βλακα....ελεος....για να μην πω τιποτα χειροτερο.
για όλα αυτά και άλλα πολλά το κοριτσάκι φτιάχνει μπάτσους και όχι πυροσβέστες!!
και πολύ ευχαρίστως να του το έλεγα και μπροστά του!
αν κάποιος τον λες απλά βλάκα και σε σπάει στο ξύλο φαντάζομαι πως θα αντιδράσει όταν του δωθεί εξουσία. Δεν το ξέρω τον φίλο σου απλά σχολιάζω τα λεγομενά σου.
Δεν συμφωνώ με καμία αναρχία αλλά δεν συμφωνώ και με χιλιάδες παραδέιγματα αστυνομικών που όλοι έχουμε δει και όλοι βλέπουμε καθημερινά ακόμα και σε προσωπικά μας παραδείγματα.
Όσο άσχημο είναι βλέπεις ένα τσόγλανο να σου σπάει το αμάξι τόσο άσχημο είναι να βλέπει μια μάνα έναν αστυνομικό να αφήνει από σφαίρα παράλυτο το παιδί της από αστυνομικό μόνο και μόνο επειδή δεν σταμάτησε στο σήμα του (ο αστυνομικός ήταν με πολιτικά) και πολλά άλλα παραδείγματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:eyepop: :eyepop:
alximistis
13/02/2008, 12:17
Τελικά το θέμα ποιο είναι; Αν ο φίλος σου ο Μίμης αισθάνεται καλά γι αυτά που νιώθει ή αν πρέπει να μιν τα νιώθει; Ή πάλι κάνουμε σύγκριση ανάμεσα στους αστυνομικούς και τα άκρα της κοινωνίας;
Η γνώμη μου είναι η εξής. Η δουλειά του αστυνομικού είναι πάρα πολύ δύσκολη και σκληρή. Δεν είναι μία "απλή" δουλειά που πάμε να την κάνουμε για να βγάλουμε κανά φράγκο και να εξοικονομοίσουμε θέση στο δημόσιο. Κακώς κάκιστα θεωρείται από πολλούς έτσι. Είναι κατά πολύ "απάνθρωπη" δουλειά αλλά δυστυχώς από την άλλη κάποιος πρέπει να την κάνει.
Ο φίλος σου λοιπόν κατά τη γνώμη μου ορθά μέχρι ένα σημείο σκέφτεται έτσι και αισθάνεται όπως αισθάνεται. Από την άλλη όμως όφειλε εφόσον κι ο πατέρας του είναι αστυνομικός αν κατάλαβα καλά να είναι πιο υποψιασμένος. Να έχει μυριστεί τι γίνεται. Το ότι στα χωριά ή στις μικρές πόλεις είναι καλύτερα τα πράγματα δεν λέει κάτι. Και αν τον ενοχλούν τα 100 χαζά κι ανώριμα με τις κουκούλες και τα ξύλα τότε τι θα κάνει πως θα αντιδράσει στον παιδεραστή το φονιά ή τον ληστή;;;;
Για υτό και η δουλειά του αστυνομικού κανονικά δεν είναι για όποιον κι όποιον. Και κακώς την κάνουν ένα κάρο άσχετοι που θέλουν απλώς μία θεσούλα και σιγουριά.
costas81
13/02/2008, 12:20
αν διαβασε πιο πανω λεω οτι ο μιμης δεν ανεχοταν καποιος να τον πει βλακα πριν γινει μπατσος.
τωρα πλεον ο καθενας χωρις λογο του βριζει την μανα ακομα και εαν κανει περιπολια στο μετρο.
τι θα τον σταματησει λοιπον να γινει ο κλασσικος μπατσος που και αυτος με την σειρα του θα δερνει οποιον δει με μακρυ μαλλι ως προσωποποιηση του αναρχικου.
για ποιον λογο να δειξει σεβασμο σε καποιον που προτιστως δεν του δειχνει?
Δηλαδή εσένα όποιος δεν σου δείχνει σεβασμό του τον σπάς στο ξύλο?? Και τι με αυτόν τον τρόπο τον βοηθάς να γίνει καλύτερος η τον συμορφώνεις?? Η απάντιση στην βία είναι περοσσότερη βία??
:confused: :confused: :confused:
costas81
13/02/2008, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τελικά το θέμα ποιο είναι; Αν ο φίλος σου ο Μίμης αισθάνεται καλά γι αυτά που νιώθει ή αν πρέπει να μιν τα νιώθει; Ή πάλι κάνουμε σύγκριση ανάμεσα στους αστυνομικούς και τα άκρα της κοινωνίας;
Η γνώμη μου είναι η εξής. Η δουλειά του αστυνομικού είναι πάρα πολύ δύσκολη και σκληρή. Δεν είναι μία "απλή" δουλειά που πάμε να την κάνουμε για να βγάλουμε κανά φράγκο και να εξοικονομοίσουμε θέση στο δημόσιο. Κακώς κάκιστα θεωρείται από πολλούς έτσι. Είναι κατά πολύ "απάνθρωπη" δουλειά αλλά δυστυχώς από την άλλη κάποιος πρέπει να την κάνει.
Ο φίλος σου λοιπόν κατά τη γνώμη μου ορθά μέχρι ένα σημείο σκέφτεται έτσι και αισθάνεται όπως αισθάνεται. Από την άλλη όμως όφειλε εφόσον κι ο πατέρας του είναι αστυνομικός αν κατάλαβα καλά να είναι πιο υποψιασμένος. Να έχει μυριστεί τι γίνεται. Το ότι στα χωριά ή στις μικρές πόλεις είναι καλύτερα τα πράγματα δεν λέει κάτι. Και αν τον ενοχλούν τα 100 χαζά κι ανώριμα με τις κουκούλες και τα ξύλα τότε τι θα κάνει πως θα αντιδράσει στον παιδεραστή το φονιά ή τον ληστή;;;;
Για υτό και η δουλειά του αστυνομικού κανονικά δεν είναι για όποιον κι όποιον. Και κακώς την κάνουν ένα κάρο άσχετοι που θέλουν απλώς μία θεσούλα και σιγουριά.
+1000
LsKostas
13/02/2008, 12:24
mozart αυτοι που κατεβαιναν με κουκουλες απο την κλουβα των ΜΑΤ στο Πολυτεχνειο
δεν ηταν "αναρχικοι"...
Αλλα ποιος να βγει να το πει? Το Alter ,το Mega η ο ΑΝΤ1?
καποιον Βελτσο τον ξερεις?την Πρυτανια που βγηκε και το κατηγγελε???
Αγνωστες λεξεις μαλλον...Πρυτανια,Πανεπιστημιο,Παιδεια,Ασυλο.
κατα τ αλλα ψαξε να βρεις μερικα περιστατικα που κατα καιρους εχουν γραφτει
για το ποιοι βρισκονται πισω απ τα επεισοδια.(το "γραμμα ενος απο 49 συλληφθεντες" ειναι μια καλη αρχη)και μην ψαχνεις να δικαιολογησεις τον θυμο (εδω γελαμε) του φιλου σου.
"Ετσι οπως στρωσεις θα κοιμηθεις" Ετσι λενε στο χωριο μου...
Απο εκει αρχιζουν τα παντα...:wave2:
LsKostas
13/02/2008, 12:36
siakattackj χανουμε το δικιο μας ετσι :wave2:
το να τσουβαλιασεις τους παντες και τα παντα σε περνα στην αντιπερα οχθη.
Yπαρχουν ποιο εξυπνοι τροποι να την πεις σε "καποιους" και
στην τελικη ασε το βρισιμο ή οτι αλλο εχεις να πεις για face to face.
Σιγουρα υπαρχουν και ελαχιστοι με σωστη νοοτροπια αλλα σιγουρα δεν μιλαμε
για την περιπτωση του φιλου του Μοzart.
Θα καταθέσω κι εγώ την άποψή μου μιας κι έχω ζήσει αρκετά παρόμοιες καταστάσεις από κοντά
Καταρχήν είναι πραγματικά λυπηρό νέα παιδιά όπως εγώ, ο φίλος σου, οι φίλοι μου και γενικότερα η γενιά μας να αποδεχόμαστε την νοοτροπία του βολέματος που μας προωθούν με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται οι βάσεις των στρατιωτικών σχολών και των σωμάτων ασφαλείας, αφού όλοι θέλουμε να βολευτούμε σε κάποια δημόσια θέση.
Αποτέλεσμα έξυπνα άτομα με παιδεία και ταλέντο να παλεύουν για να μπουν σε μια θέση σε αυτές τις σχολές ή στους διαγωνισμούς του δημοσίου και να χαραμίζονται σε θέσεις όπου χωρίς αντικείμενο και ενδιαφέρον φυτοζωούν.
Όλοι μας πρέπει να σκεφτόμαστε πραγματικά τι μας αρέσει να κάνουμε και να προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με αυτό.
Είχα φίλους που πήγαν σε στρατιωτικές σχολές λόγω χαμηλού εισοδήματος των οικογενειών τους ή για να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας μια και καλή.
Κι ενώ αυτό στα 18 μας φάνταζε ιδανικό και για κάποιους μπορεί να είναι κιόλας, οι περισσότεροι συνάντησαν τέτοιες συνθήκες που όχι απλώς το μετάνιωσαν, αλλά αρκετοί σηκώθηκαν κι έφυγαν και έψαξαν για κάτι άλλο, αφού η ψυχική και πνευματική τους υγεία προέχει.
Πριν από είκοσι χρόνια ο στρατός παρακαλούσε για την πλήρωση των μόνιμων θέσεων και τώρα για να γίνεις ΕΠΟΠ χρειάζεται ολόκληρο βιογραφικό.
Και για ποιο λόγο;Για να φυλάνε σκοπιές από έναν αόρατο εχθρό και να κάνουν αγγαρείες χωρίς νόημα.
Βέβαια θα ανοίξω μια συζήτηση για τον στρατό που θα είναι εκτός θέματος οπότε αστο καλύτερα.
Όσον αφορά στο φίλο σου,αν το έπαιζε τσαμπουκάς όπως αφήνεις να εννοηθεί και πριν (εκτός αν κατάλαβα λάθος) στα ΜΑΤ θα βρει άφθονο πεδίο να ξεδιπλώσει τις ''ικανότητές'' του.
Απολύτως δεκτό και κατανοητό αν απήυδησε από κακοπληρωμένες δουλειές και μπήκε στην αστυνομία.
Αλλά γιατί στα ΜΑΤ;
Κι αν δεν είχε επιλογή ούτε γι αυτό,μιας και δεν γνωρίζω τη διαδικασία επιλογής τότε να προσπαθήσει όσο μπορεί να πάει κάπου αλλού.
Είδες φαντάζομαι τα επεισόδια με τους υπαλλήλους της ΔΕΗ που τους χτυπούσαν τα ΜΑΤ ή θυμάσαι παλιότερα με τους συνταξιούχους.
Φταίει λοιπόν ο απλός πολίτης που αντιπαθεί τα ΜΑΤ και εν γένει τους αστυνομικούς;
Για τους αναρχικούς στους οποίους αναφέρεσαι, είναι μια μικρή ομάδα που είναι όλοι τους γνωστοί στην αστυνομία και αφήνονται ασύλληπτοι για να δημιουργούν επεισόδια αποπροσανατολίζοντας έτσι την κοινή γνώμη ούτως ώστε να μειώνεται η δυναμική των διαδηλώσεων και της αντίδρασης με το φόβο αυτών των επεισοδίων.
Όντως κακώς δεν τους έδειξαν λίγο πιο κάτω όταν έβγαλαν τις κουκούλες.Αλλά δε χρειάζεται αυτό. Και ο τελευταίος ασφαλίτης τους ξέρει.Κάνε μια βόλτα σε μια πορεία,μπες στο πλήθος και θα δεις και τους αναρχικούς με σακίδια στον ώμο και χωρίς κράνη ή κουκούλες να προετοιμάζονται αλλά και λίγο πιο δίπλα ασφαλίτες διασκορπισμένους να τους παρακολουθούν.
Θύματα σευτή την ιστορία είναι οι πολίτες των οποίων η περιουσία καταστρέφεται και οι απλοί αστυνομικοί που κινδυνεύουν από το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες τους.
Όλοι εμείς δηλαδή.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπεινα γίνεται διαχωρισμός σε αντίπαλα στρατόπεδα.
Τέλος για τους χρυσαυγίτες, είναι γνωστές και ιστορικές οι σχέσεις τους και η υπόθαλψήτους από την αστυνομία εδώ και πολλά χρόνια. Απλώς τώρα είχαμε και την αναμετάδοση της από τα ΜΜΕ.
Μάλλον σε κούρασα λίγο αλλά κι εγώ κουράστηκα για να το γράψω:rotflmao:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
υπάλληλοί μας είναι τα κωλοτσιράκια....
Δυστυχώς είναι υπάλληλοι που τους έχουν δώσει δικαιώματα αφεντικού και οι ίδιοι δεν είναι σε θέση να κρίνουν πότε, που και με ποιόν τρόπο μπορούν να τα εφαρμόζουν...
Filosofos
13/02/2008, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από tasos21
Θα καταθέσω κι εγώ την άποψή μου μιας κι έχω ζήσει αρκετά παρόμοιες καταστάσεις από κοντά
Καταρχήν είναι πραγματικά λυπηρό νέα παιδιά όπως εγώ, ο φίλος σου, οι φίλοι μου και γενικότερα η γενιά μας να αποδεχόμαστε την νοοτροπία του βολέματος που μας προωθούν με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται οι βάσεις των στρατιωτικών σχολών και των σωμάτων ασφαλείας, αφού όλοι θέλουμε να βολευτούμε σε κάποια δημόσια θέση.
Αποτέλεσμα έξυπνα άτομα με παιδεία και ταλέντο να παλεύουν για να μπουν σε μια θέση σε αυτές τις σχολές ή στους διαγωνισμούς του δημοσίου και να χαραμίζονται σε θέσεις όπου χωρίς αντικείμενο και ενδιαφέρον φυτοζωούν.
Όλοι μας πρέπει να σκεφτόμαστε πραγματικά τι μας αρέσει να κάνουμε και να προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με αυτό.
Είχα φίλους που πήγαν σε στρατιωτικές σχολές λόγω χαμηλού εισοδήματος των οικογενειών τους ή για να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας μια και καλή.
Κι ενώ αυτό στα 18 μας φάνταζε ιδανικό και για κάποιους μπορεί να είναι κιόλας, οι περισσότεροι συνάντησαν τέτοιες συνθήκες που όχι απλώς το μετάνιωσαν, αλλά αρκετοί σηκώθηκαν κι έφυγαν και έψαξαν για κάτι άλλο, αφού η ψυχική και πνευματική τους υγεία προέχει.
Πριν από είκοσι χρόνια ο στρατός παρακαλούσε για την πλήρωση των μόνιμων θέσεων και τώρα για να γίνεις ΕΠΟΠ χρειάζεται ολόκληρο βιογραφικό.
Και για ποιο λόγο;Για να φυλάνε σκοπιές από έναν αόρατο εχθρό και να κάνουν αγγαρείες χωρίς νόημα.
Βέβαια θα ανοίξω μια συζήτηση για τον στρατό που θα είναι εκτός θέματος οπότε αστο καλύτερα.
Όσον αφορά στο φίλο σου,αν το έπαιζε τσαμπουκάς όπως αφήνεις να εννοηθεί και πριν (εκτός αν κατάλαβα λάθος) στα ΜΑΤ θα βρει άφθονο πεδίο να ξεδιπλώσει τις ''ικανότητές'' του.
Απολύτως δεκτό και κατανοητό αν απήυδησε από κακοπληρωμένες δουλειές και μπήκε στην αστυνομία.
Αλλά γιατί στα ΜΑΤ;
Κι αν δεν είχε επιλογή ούτε γι αυτό,μιας και δεν γνωρίζω τη διαδικασία επιλογής τότε να προσπαθήσει όσο μπορεί να πάει κάπου αλλού.
Είδες φαντάζομαι τα επεισόδια με τους υπαλλήλους της ΔΕΗ που τους χτυπούσαν τα ΜΑΤ ή θυμάσαι παλιότερα με τους συνταξιούχους.
Φταίει λοιπόν ο απλός πολίτης που αντιπαθεί τα ΜΑΤ και εν γένει τους αστυνομικούς;
Για τους αναρχικούς στους οποίους αναφέρεσαι, είναι μια μικρή ομάδα που είναι όλοι τους γνωστοί στην αστυνομία και αφήνονται ασύλληπτοι για να δημιουργούν επεισόδια αποπροσανατολίζοντας έτσι την κοινή γνώμη ούτως ώστε να μειώνεται η δυναμική των διαδηλώσεων και της αντίδρασης με το φόβο αυτών των επεισοδίων.
Όντως κακώς δεν τους έδειξαν λίγο πιο κάτω όταν έβγαλαν τις κουκούλες.Αλλά δε χρειάζεται αυτό. Και ο τελευταίος ασφαλίτης τους ξέρει.Κάνε μια βόλτα σε μια πορεία,μπες στο πλήθος και θα δεις και τους αναρχικούς με σακίδια στον ώμο και χωρίς κράνη ή κουκούλες να προετοιμάζονται αλλά και λίγο πιο δίπλα ασφαλίτες διασκορπισμένους να τους παρακολουθούν.
Θύματα σευτή την ιστορία είναι οι πολίτες των οποίων η περιουσία καταστρέφεται και οι απλοί αστυνομικοί που κινδυνεύουν από το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες τους.
Όλοι εμείς δηλαδή.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπεινα γίνεται διαχωρισμός σε αντίπαλα στρατόπεδα.
Τέλος για τους χρυσαυγίτες, είναι γνωστές και ιστορικές οι σχέσεις τους και η υπόθαλψήτους από την αστυνομία εδώ και πολλά χρόνια. Απλώς τώρα είχαμε και την αναμετάδοση της από τα ΜΜΕ.
Isws oti kalhtero diabas shmera edw :P
costas81
13/02/2008, 13:24
Αλλά γιατί στα ΜΑΤ;
:beer:
la_villa
13/02/2008, 13:37
εχω και εγω μια απορια.
οταν καποιος γινεται αντιεξουσιαστης ή αναρχικος γινεται για να αλλαξει τα κακως κειμενα ή για να τα σπαει οπου χρειαστει.
γιατι λοιπον τα εχουμε μονο με τους μπατσους και οχι με τους αντιεξουσιαστες και ολους τους υπολοιπους που και αυτη ζημια κανουν στην ελευθερια τη δικη μας?
ενώ άμα τρέχει μαζί και μπροστά απο τους μπάτσους και σπάει και δέρνει με καδρόνια κ.τ.λ επειδη δεν πειράζει το καλό στρουμφάκι δεν τον πειράζει και ο νόμος
όπως είδαμε προχτές
Αλλά γιατί στα ΜΑΤ;
θα συμφωνησω με οσα ειπες.
το θεμα ειναι ομως οτι γινεται ο διαχωρισμος σε αντιπαλα στρατοπεδα και παιζεται παιχνιδι στις πλατες τους.
ο φιλος μου δεν ηταν τσαμπουκας ηταν ανθρωπος που δεν δεχοταν να τον θιξει καποιος και μαλιστα χωρις λογο(εχει διαφορα νομιζω)
θες οτι πληρωνει αμαρτιες αλλων πλεον το βιωνει καθημερινα και παλι χωρις λογο.
Ποσο θα αντεξει χωρις να ξεσπασει
Το θεμα ειναι δεν ηξερε δεν ρωταγε ή γιατι να πρεπει να γινεται αυτο.
επισης δεν επελεξε να παει στα ματ ειναι ειδικος φρουρος και κανει οτι κανει ενας κανονικος αστυνομικος απο περιπολιες μεχρι συλληψεις.
Εχω βρεθει και εγω μια φορα καταλαθος σε συγκρουση ματ με οποδους καποιου μητροπολιτη.
οι ματατσιδες καθοταν χωρις να αντριδρασουν και αυτοι τους χτυπουσαν με ξηλα(μιλαμε θεουσες με μαντηλες να κοπανανε).οταν λοιπον πηρανε εντολη να ριξουν δακρυγονα οι καμερες αρχισαν να τραβανε χριστιανους να κλαινε με προβληματα στην αναπνοη.
φυσικα στις ειδησης ποτε δεν εδειξαν τον μπατσο με αλλος τρεις γονατισμενους και οι χριστιανοι να τους χτυπανε τις ασπιδες με ξηλα.εδειξαν την βαρβαρη επιθεση των ματ στους πιστους.
μηπως λεω βλεπουμε οτι θελουμε?
ενώ άμα τρέχει μαζί και μπροστά απο τους μπάτσους και σπάει και δέρνει με καδρόνια κ.τ.λ επειδη δεν πειράζει το καλό στρουμφάκι δεν τον πειράζει και ο νόμος
όπως είδαμε προχτές
σου ειπα εγω οτι δεν καταδικαζω αυτο το γεγονος ή το δικαιολογω?
αλλωστε ποιον απο τους ταραξιες πειραξε ο νομος?
Έστω και αν τα πράγματα έγιναν ακριβώς έτσι αυτό καταδεικνύει την ποιότητα της ενημέρωσης που προσφέρει η τηλεόραση και όχι αυτή καθεαυτή τη συμπεριφορά της αστυνομίας.
Δηλαδή εσύ δεν εξεγείρεσαι όταν βλέπεις τα ΜΑΤ να χτυπούν κλαίουσες θεούσες και να τις αντιμετωπίζουν με δακρυγόνα;
Ακόμη κι αν δέχθηκαν επίθεση τα ΜΑΤ έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση;Σαν να σε πειράξει ένας πιτσιρικάς 10 χρονών και να τον αρχίσεις στις μπουνιές.
Έχεις δεχθεί ποτέ δακρυγόνο;
Εγώ πέρασα με τη μηχανή από το κέντρο της Θεσ/νίκης μια δυο ώρες μετά τα επεισόδια μιας πορείας για το άρθρο 16 και από τα δακρυγόνα μου κόπηκε η ανάσα και δάκρυσαν κατευθείαν τα μάτια μου.Δεν έβλεπα καθόλου. Και είμαι 23 χρονών.
Σκέψου τώρα να φάει δακρυγόνο η μάνα σου ή η δικιά μου μάνα, ή οι παππούδες μας.
Μου φαίνεται ότι δεν το βλέπεις αντικειμενικά το όλο θέμα.
Βάλε σε όλα αυτά και την ιστορία με τη ζαρντινιέρα που έζησα από κοντά και ένα τελευταίο.Σου το λέω με κάθε επιφύλαξη αλλά το έμαθα από φίλο μου μπάτσο.(Δεν τον πειράζει να τον λέω έτσι!)
Ο τύπος με τη σιδερογροθιά που ανέφερες, ήταν λαρισαίος.Μετά το περιστατικό πήρε δυσμενή μετάθεση.Ξέρεις πού;
Στη Λάρισα! Καταλαβαίνεις λοιπόν πως δημιουργείται η εικόνα που έχει ο απλός πολίτης για την αστυνομία. Κι αυτά είναι μια σταγόνα στον ωκεανό...
Αν ο φίλος σου ή κι εσύ έχετε άλλη γνώμη δεκτή και να την ακούσω αλλά αν συμφωνείτε τότε ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα.
Στο τέλος τέλος αν η δουλειά σου σε κάνει δυστυχισμένο, προσπάθησε να την αλλάξεις. Πάντα υπάρχει τρόπος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:D :D :D
120364
costas81
13/02/2008, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
:D :D :D
Φοράτε το κράνος σώζει ζωές!!
:smilea:
mats8282
13/02/2008, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Όχι όλους, απλά αρκετούς που, ενώ θα μπορούσαν να ελεγξουν την κατάσταση, την αφήνουν να πάρει διαστάσεις...
:a10:
εχω και εγώ δυο φιλους που έγιναν αστυνομικοι.....
απο τοτε τους λεω οτι εχουν αλλάξει πολύ.....
................
.............
.
.............αυτοι το αρνουνται αλλα κατι μου λεει οτι εχω δικιο.....
................
....
...
120369
mats8282
13/02/2008, 15:23
Γιατι να μου βριζουν την μανα?
Γιατι να μην βγαζει την κουκουλα αυτος που μου πεταξε μολοτωφ να τον δω ποιος ειναι?
Γιατι πιανω το βαπορακι και απο πανω μου λενε μην μπλεκεις με μυνησεις?
Γιατι πιανω το διασημο πρεζακια και με απηλει οτι μεχρι και την δουλεια μου θα χασω?
Γιατι οι τηλεορασεις εδιξαν την σιδερογροθια του μπατσου και οχι τους γνωστους αγνωστους οταν πιο εκει βγαλανε τις κουκουλες?
Ο φιλος σου ο Μιμης μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου....Οπως και πολλοι αλλοι μπατσοι....Αλλα το Σωμα δεν χαρακτηριζεται απο αυτους και δεν γινεται να το αλλαξει ο φιλος σου μονος του....Αληθεια σε ποιο κομματι της ΕΛ.ΑΣ ειναι?Στα ΜΑΤ?Στην διωξη ναρκωτικων?Σε ποιο??Edit τωρα ειδα οτι ειναι ειδικος φρουρος.....
Στα παραπανω γιατι μπορω να σου πω εγω και χιλιαδες αλλοι 1,000,000 γιατι της ΕΛ.ΑΣ.
ΠΧ
Γιατι εχεις σπασει στο ξυλο απροκλητα κοσμο που διαμαρτυρεται ή και απλα ειναι μεταναστης,μικροεγκληματιας κτλ κτλ?
Γιατι συνεργαζεσαι με την Χρυση Αυγη?Ειδες την χθεσινη εκπομπη του Βαξεβανη στον Alpha?
Γιατι πουλας προστασια σε μαγαζια?
Γιατι ανακυκλωνεις ναρκωτικα που κατασχεθηκαν?
Γιατι δεν σεβεσαι τον πολιτη ουτε στις καθημερινες συναλλαγες με την αστυνομια?
Γιατι χρηματιζεσαι ή ακομα και εκβιαζεσαι να κανεις τα στραβα ματια?
Γιατι σπας στο ξυλο τον διερχομενο φοιτητη και μετα λες για ζαρντινιερα?
Γιατι βαζεις τον αλλον μεσα επειδη φοραγε οπως αποδειχτηκε πρασινα παπουτσια?
Και πολλα ακομα γενικα ή μεμονωμενα περιστατικα....Αν και την κυρια ευθυνη δεν την εχει ο απλος αστυνομικος και προφανως ουτε ο φιλος σου αλλα οι ανωτατοι,ανωτεροι και πολιτικοι προισταμενοι του.Ο τελευταιος τροχος της αμαξης με λιγα λογια δεν φταιει για τον οδηγο...
Και οταν μιλαει για παντελονια και ας βγαλει την κουκουλα ο αλλος τοτε θα επρεπε να βγαλει και αυτος την στολη,την ασπιδα και το κρανος....Γιατι προστατευεται απο αυτην οπως ο αλλος απο την κουκουλα.Δεν ειναι τοσο απλο.
Η τηλεοραση εδειξε παλαιοτερα ενα βιντεο με <<κουκουλοφορους>> να ετοιμαζονται μεσα στο προαυλιο ενος υπουργειου στην Θεσ/κη.Το επνιξαν με ιδιαιτερη ευκολια....
http://www.youtube.com/watch?v=15j0jJPfG0s
Γιατι τους καλυπτουν οι αστυνομικοι???Οχι προφανως ο φιλος σου που χαφτει το παραμυθι του προστατευομενου απο αγνωστα κυκλωματα και ΟΧΙ απο την ιδια την αστυνομια....
Και επαναλαμβανω ο φιλος σου μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου.Αλλα τις αμαρτιες της αστυνομιας τις ξεπλενει μονο ενας ποταμος απο καλα παιδια απο την βαση της μεχρι την κορυφη....
Δες και αυτο....Με μαρτυριες γιατρων,φοιτητων και φυσικα της καμερας...
http://www.youtube.com/watch?v=is2V3o_6heg&feature=related
Και αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=yuIak-VnY_0
Και αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=8Pvk8deMtnw&feature=related
τα εχει χαμενα οπως ολοι οι μικρο-μπατσοι ( και δικαιολογημενα αν θες τη γνωμη μου, αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο).
Δηλαδη,
το προβλημα του ειναι γιατι οι καμερες δεν ΔΕΙΧΝΟΥΝ τους παρανομους ενω το προβλημα ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ. Οι καμερες δε συλλαμβανουν πες το φιλο σου. Και ο παρανομος πρεπει να μπουντρουμιαζεται, οχι να απαθανατιζεται...
Ειχα προσφατα μια συζητηση με εναν μπατσο απο αυτους με τα σκουλαρικια, τους undercover. Δεν βγαινει νοημα. Το χρονικο της συγχυσης...
SUZUKAKIAΣ
13/02/2008, 20:48
Να σου πω εγω τι ξερω??
Και οποιος νομιζει οτι εχω αδικο να με πει και μαλακα και θα το δεκτω....
Οταν εμενα με σταματαει ο μπατσος (χωρις να εκανα καμια μαλακια απλα για ρουτινα) και επειδη με βλεπει πιτσιρικα μου μιλαει ασχημα και μου την λεει και μου πεταει τα χαρτια και το διπλωμα μετα που τα χει δει και φευγει χωρις να πει τιποτα και μ λεει αντε δινε του...........τοτε τι ειναι αυτο???
Νομιζει αυτο το πατσαουρι οτι εχει καποια εξουσια.....
αυτο ειναι
Η ακομα χειροτερα οταν σταματαει τον πατερα μου οικογενιαρχη ανθρωπο και μπροστα στα παιδια του (οταν ημασταν μικρα αλλα το θυμαμαι) επειδη στην εθνικη αντι για 90 αδειοσ ο δρομοσ πηγαινε με 90+ τον σταματει και αρχιζε και του φωναζε και μετα επειδη τα πηρε και ο πατερασ μου του λεει ο μπατσοσ ''μη σε παω μεσα τωρα ετσι??''
Ποιον θα πας μεσα ρε??? Αυτον που σε πληρωνει και κανει την μινιμι παραβαση???
Αντε τραβα να βαλεις μεσα κανενα δημασιο κυνδινο ρε εξουσιαστη του κωλου....
Ωραια ολα αυτα που ειπατε στην πρωτη σελιδα ,.....τουσ καταλαβαινω.....αλλα οχι να την λενε στους αθωους πολιτεσ και να βγαζουν το αχτι πανω μασ ετσι δεν ειναι η κανω λαθοσ????
Για πηγαινετε να ψαξετε στο youtube να δετε ποσα μα ποσα βιντεακι αληθινα υπαρχουν με αστυνομουσ ελληνεσ να κανουν μαλακιεσ και να ξεφτιλιζονατι με αυτα τα βιντεακια.....για δειτε......η μηπως οχι????
Η να το παω και αλλου ...λιγο πιο εξω???
Στις αμερικεσ και αυτα η διακινηση ναρκωτικων και ολα αυτα γινονται πρωτα απο τους εμπορουσ βεβαια και μετα για να μην πω παραλληλα με τουσ μπατσουσ????
η μηπωσ δεν ειναι ετσι???
Οτι ειναι δυσκολο το εργο τουσ η οτι αν μπεισ εκει δυσκολα εισαι σωστοσ ναι το καταλαβαινω....
Αλλα ξαναλεω να μην βγαζουν το αχτι τουσ εκει που δεν πρεπει....ετσι???
Εγω το χω πει κι θα το ξαναπω......αν μου δοθει ευκαιρια......δεν θα του χαρισω με τιποτα........γιατι μου χουν κανει και μου χουν πει παρα πολλα εμενα........δεν ξερω τι καταλαβατε αλλα δεν μπορω παραπανω να πω μεσο ιντερνετ.....
SUZUKAKIAΣ
13/02/2008, 20:50
.
SUZUKAKIAΣ
13/02/2008, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ο φιλος σου ο Μιμης μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου....Οπως και πολλοι αλλοι μπατσοι....Αλλα το Σωμα δεν χαρακτηριζεται απο αυτους και δεν γινεται να το αλλαξει ο φιλος σου μονος του....Αληθεια σε ποιο κομματι της ΕΛ.ΑΣ ειναι?Στα ΜΑΤ?Στην διωξη ναρκωτικων?Σε ποιο??Edit τωρα ειδα οτι ειναι ειδικος φρουρος.....
Στα παραπανω γιατι μπορω να σου πω εγω και χιλιαδες αλλοι 1,000,000 γιατι της ΕΛ.ΑΣ.
ΠΧ
Γιατι εχεις σπασει στο ξυλο απροκλητα κοσμο που διαμαρτυρεται ή και απλα ειναι μεταναστης,μικροεγκληματιας κτλ κτλ?
Γιατι συνεργαζεσαι με την Χρυση Αυγη?Ειδες την χθεσινη εκπομπη του Βαξεβανη στον Alpha?
Γιατι πουλας προστασια σε μαγαζια?
Γιατι ανακυκλωνεις ναρκωτικα που κατασχεθηκαν?
Γιατι δεν σεβεσαι τον πολιτη ουτε στις καθημερινες συναλλαγες με την αστυνομια?
Γιατι χρηματιζεσαι ή ακομα και εκβιαζεσαι να κανεις τα στραβα ματια?
Γιατι σπας στο ξυλο τον διερχομενο φοιτητη και μετα λες για ζαρντινιερα?
Γιατι βαζεις τον αλλον μεσα επειδη φοραγε οπως αποδειχτηκε πρασινα παπουτσια?
Και πολλα ακομα γενικα ή μεμονωμενα περιστατικα....Αν και την κυρια ευθυνη δεν την εχει ο απλος αστυνομικος και προφανως ουτε ο φιλος σου αλλα οι ανωτατοι,ανωτεροι και πολιτικοι προισταμενοι του.Ο τελευταιος τροχος της αμαξης με λιγα λογια δεν φταιει για τον οδηγο...
Και οταν μιλαει για παντελονια και ας βγαλει την κουκουλα ο αλλος τοτε θα επρεπε να βγαλει και αυτος την στολη,την ασπιδα και το κρανος....Γιατι προστατευεται απο αυτην οπως ο αλλος απο την κουκουλα.Δεν ειναι τοσο απλο.
Η τηλεοραση εδειξε παλαιοτερα ενα βιντεο με <<κουκουλοφορους>> να ετοιμαζονται μεσα στο προαυλιο ενος υπουργειου στην Θεσ/κη.Το επνιξαν με ιδιαιτερη ευκολια....
Γιατι τους καλυπτουν οι αστυνομικοι???Οχι προφανως ο φιλος σου που χαφτει το παραμυθι του προστατευομενου απο αγνωστα κυκλωματα και ΟΧΙ απο την ιδια την αστυνομια....
Και επαναλαμβανω ο φιλος σου μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου.Αλλα τις αμαρτιες της αστυνομιας τις ξεπλενει μονο ενας ποταμος απο καλα παιδια απο την βαση της μεχρι την κορυφη....
Δες και αυτο....Με μαρτυριες γιατρων,φοιτητων και φυσικα της καμερας...
http://www.youtube.com/watch?v=is2V3o_6heg&feature=related
Και αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=yuIak-VnY_0
Και αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=8Pvk8deMtnw&feature=related
Μακαρι και τα παιδια σου να βγουν κεκεδεσ παλιο αχρηστε ανθρωπε την κοινωνιασ που καθεσαι και κοροιδευεισ τον κεκε και τον βγαζεισ και στο ιντερνετ.......
ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!!!!
ΝΑ ΖΗΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ Κ ΑΛΛΟ!!!!
ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!
ΠΟΥ ΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.....
Μάλλον έχει πρόβλημα ο φίλος σου. Έχω και εγώ γνωστό που είναι ειδικός φρουρός στη Βουλή και είναι μια χαρά άτομο. Ούτε απορίες έχει ούτε τίποτα, πάει, ξύνεται, φεύγει, πληρώνεται.
Πάντως δεν γίνεται να μην έχεις ιδέα για το τι γίνεται στην ελληνική αστυνομία, να έχεις και πατέρα μέσα στα πράγματα και μετά να απορείς με όσα βλέπεις και να σπάζεσαι όταν σε λένε βλαξ. Σε τι κόσμο ζούσε ο φίλος σου; Δεν έβλεπε ειδήσεις; Τόσες πορίες έχουν παιχτεί, τόσο ξύλο έχουν ρίξει δεν μπορεί να μην είχε ιδέα.
Η διαφορά αναρχικού και μπάτσου είναι ότι ο πρώτος σπάει κυρίως τράπεζες και κάμερες ενώ ο δεύτερος σπάει κεφάλια ανθρώπων. Οπότε θα προτιμήσω την καμμένη τράπεζα από το σπασμένο κεφάλι. :)
Τώρα το τι θα κάνει σε 4 χρόνια δεν είναι μεγάλο μυστήριο. Αν μείνει μέσα θα πρέπει να προσαρμοστεί ή να αλλάξει σώμα και να πάει σε τίποτα γραφεία. Αλλιώς αν είναι μάχιμος και πρώτη γραμμή θα πρέπει να γίνει όπως οι άλλοι. Αν δεν γουστάρει ας φύγει.
Πάντως το βρίσκω τραγικό να πηγαίνεις για μπάτσος και στρατιωτικός. Δεν μπορεί, όλο και κάποια καλύτερη δουλειά θα υπάρχει.
SUZUKAKIAΣ
13/02/2008, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
.....έχεις και πατέρα μέσα στα πράγματα.......σε λένε βλαξ.
...:a13: :a13: :a13:
Πάντως το βρίσκω τραγικό να πηγαίνεις για μπάτσος και στρατιωτικός. Δεν μπορεί, όλο και κάποια καλύτερη δουλειά θα υπάρχει.
Nαι μπορεις να γινεις η καργιολα καποιου,να σε γαμ@ει και να σε πληρωνει.Ανετα πραγματα. :yuck:
Πολύ τραγικά τα βλέπεις :) Δηλαδή αν αν όχι μπάτσος/στρατιωτικός τότε το χάος;
nai.....aytoi mas sosane apo to xaos.
geniese mpatsos?
h ginesai mpatsos?
mallon afou to gnorizei mesa apo tin oikogenia
tha sou pw to aplo
epelekse na ginei mpatsos
kai ayto giati ton voleve mallon.(diladi ginetai)
h giati tou arese san skepsi kai apla to ekane twra.(diladi genithike)
yianniszack
14/02/2008, 11:19
να κλεισει το τποπικ μιλαει για πολιτικα
yianniszack
14/02/2008, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Φίλε μου, ο κολλητός και οποιοσδήποτε παίρνει αποφάσεις στην ζωή του πρέπει να επωμίζεται και τις ευθύνες. Μην μου πεις οτι απο πριν δεν ήξερε οτι κομμάτι της δουλειάς του θα ήταν να αντιμετωπίζει "κουκουλοφόρους" και "μαγκάκια" με κράνος ?
Πολλες φορές και εγω που βλέπω τους ΜΑΤατζιδες απορώ πως πραγματικά κάνουν αυτη την δουλειά (για 1000? 1200? ευρώ) χωρις να ξέρουν αν θα γυρίσουν σπίτι τους στην οικογένεια τους αρτιμελείς.
Αλλα ήταν δική τους αποφαση να ασχοληθουν επαγγελματικά με την αποκατάσταση της τάξης
αρα μην βριζουμε τουσ "κουτακηδεσ"...δικη μασ επιλογη ειναι να κινουμαστε με μηχανη
yianniszack
14/02/2008, 11:28
.Κάνε μια βόλτα σε μια πορεία,μπες στο πλήθος και θα δεις και τους αναρχικούς με σακίδια στον ώμο και χωρίς κράνη ή κουκούλες να προετοιμάζονται αλλά και λίγο πιο δίπλα ασφαλίτες διασκορπισμένους να τους παρακολουθούν.
κ οι τησ πορειασ τι κανουν????κανουμε πορεια για να κανουμε πορεια κ δεν μασ νοιαζει αν καποιοι αμαυρωνουν αυτα που διαδηλωνουμε..
yianniszack
14/02/2008, 11:34
Η διαφορά αναρχικού και μπάτσου είναι ότι ο πρώτος σπάει κυρίως τράπεζες και κάμερες ενώ ο δεύτερος σπάει κεφάλια ανθρώπων. Οπότε θα προτιμήσω την καμμένη τράπεζα από το σπασμένο κεφάλι. :)
.
μηπωσ ξεχασεσ τα αυτοκινητα τισ μηχανεσ,τα μαγαζια του κοσμακη????
εσυ αν σου καιγανε την μηχανη τι θα εκανεσ???θα ελεγεσ μπραβο τκνον μου η θα του ανοιγεσ το κεφαλι???
Θα σου απαντήσω τι κάνουν οι της πορείας.
Δεν ξέρω αν έχεις βρεθεί ή όχι σε πορεία αλλά συνήθως οι αναρχικοί - τουλάχιστον σε όσες πορείες έχω πάρει μέρος - αποτελούν την ουρά της πορείας.
Δεν εισέρχονται στις πορείες των συλλόγων φοιτητών ή εργαζομένων που προπορεύονται και στις οποίες υπάρχουν μονάδες περιφρούρησης.
Τώρα αν το ζήσεις από κοντά δε χρειάζεται ούτε τη στοιχειώδη νοημοσύνη για να καταλάβεις ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και μένουν ασύλληπτοι όλοι αυτοί...
υπάρχει και αλλη μια μεγάλη διαφορά φιλε μου...
ο πρώτος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.....
με λιγα λογια πληρώνουμε καποιους να μας βριζουν, να το πεζουν εξυπνοι και να μας βαρανε...
καλό ε???
τωρα που το ξανασκεφτομαι...ειναι αργα να γινω γουρούνι????:D :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
εσυ αν σου καιγανε την μηχανη τι θα εκανεσ???θα ελεγεσ μπραβο τκνον μου η θα του ανοιγεσ το κεφαλι???
Εγώ αν είχα μηχανή ή αμάξι και έμενα στο κέντρο θα την έβαζα σε γκαράζ επί πληρωμή.
αρα μην βριζουμε τουσ "κουτακηδεσ"...δικη μασ επιλογη ειναι να κινουμαστε με μηχανη
Προφανώς...
Αλλά δε βρίζει κανείς τους "κουτάκηδες" που οδηγούν σωστά και σεβόμενοι το συνάνθρωπο, όπως δε βρίζει τους όποιους μπάτσους κάνουν σωστά και με σύνεση τη δουλειά τους...
Γενικεύεις πολύ...
θα ελεγεσ μπραβο τκνον μου η θα του ανοιγεσ το κεφαλι???
Σε όλες τις περιπτώσεις, αν οι επιλογές που έχεις να προτείνεις είναι αυτές οι δύο ακραίες, τότε κάτι δεν πάει καλά...
veletzas
15/02/2008, 00:22
-ο μιμης ειναι γαμω τα παιδια λεμε αλλα η ποτανα η ζωη τον εριξε στο σωμα, οπως ριχνει αλλους στην πρεζα
- ο μιμης δεν ανεχωταν καποιος να τον πει βλακα αλλα δεν ηταν τραμπουκος κ τωρα τον βριζουν επειδη ειναι αστυνομικος αντι να του λενε καλημερα,
-υπαρχουν αστυνομικοι διπλα μας που σε 40 χρονια υπηρεσιας δεν ειδαν ακροτητες σαν τις σημερινες, δηλαδη σε περασμενες δεκαετιες οταν οι ληστες εμπαιναν στις τραπεζες κ τα ταχυδρομια πυροβολοντας , οταν οι αναρχικοι στις πορειες ηταν 3 χιλιαδες κ οχι χιλιοι βαρια, οταν οι μπατσοι δεν ειχαν καν το δικαιωμα να συνδικαλιστουν( σ.σ πρωτος μπατσος που προσπαθησε να συνδικαλιστει εχεο μυνησει το σωμα γιατι εκδιοχθηκε), οταν οι μετακινησεις τωνα οπαδων των ομαδων ηταν ελευθερες
-οι αναρχικοι εχουν τσαντα στην πλατη, απαρατητο αξεσουαρ το κρανος δεν ειναι στανταρ
-οι αναρχικοι δεν μπαινουν στις πορεις των αλλων γιατι υπαρχουν αλυσιδες
-τα Ματ εχουν φαει πεσιμο απο την κα Λουκα κ τους ομοηδεατες της αλλα αντι να δειξει αυτα ο κυριος Εισαγγελατος εδιχνε τους καημενους αστυνομικους που καναν την δουλεια τους
αυτα ειπε ο σοφος λαος
κ ο δυστηχος veletzas θα πει....
οτι στην αυστρια κ την γερμανια υπαρχουν μπατσοι 2 μετρα κ τερατα με tattoo μανικια ολοκληρα κ σκουλαρικια κ τα ρεστα κ δεν ειναι κ πολυ undercover ας πουμε, αν σε πιασουν κ εχεις κανει μαλακια σου ριχνουν "ειτσι ας το πω αλυπητο ξυλο τυπου ζαρντινιερας ελληνιστι, αλλα αν δεν εχεις κανει μαλακια ειναι με το χαμογελο,αυτο ειναι το προβλημα εδω μοζαρτ ξυπνα
ειναι στραβομενοι ολοι οι μπατσοι ακομη κ τα νεα παιδια,ειναι αγενεις πιασαν τον παπα απ τα γενια εξουσια κ ετσι να ουμ,
γιατι ρε να με στραβοκοιταει ο μπατσος που κανει σκοπετο στην ακαδημιας, χωρις λογο, καθε πρωι, κ να περναω με το μοτο μου κ να κανει 180 μοιρες στροφη το κεφαλι του???
,μηπως δεν του κανει η φατσα μου? ,μηπως θεωρει οτι η ειμαι κακοποιος αλλα αν θεωρει οτι ειμαι γιατι δεν με σταματει?κ οταν με σταματαει το μπλοκο κ μου λεει ενα σωρο @@@@ κ μετα οταν βλεπει οτι ειναι ολα οκ γιατι μου λεει "νταξ μεγαλε καντηνε οκ"
να μην συνεχισω.......γιατι ειναι κ αργα
πες του μιμη λοιπον, που κουραγιο ευχομαι στο παληκαρι αν εχει χαλαστει τοσο,
οτι οι πολιτες δεν σεβονται τους μπατσους γιατι οι μπατσοι πρωτοι δεν σεβονται τους πολιτες:wave2:
SUZUKAKIAΣ
15/02/2008, 02:38
http://www.youtube.com/watch?v=ASoPGKpPQW4&feature=related
ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ
ΑΧΡΗΣΤΟΙ
ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ
ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ???
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ
1. οι τυποι στο βιντεο τελικα δικαζονται μονο για "μειωση προσωπικοτητας"
2. επί χούντας δεν παρετήθηκε ούτε ΕΝΑΣ αστυνομικός
3. κανένας δεν σε υποχρεώνει να γινεις μπάτσος
4. ΔΕΝ είναι μια δουλεια σαν τις άλλες. ο αστ. είναι φύλακας όχι της τάξης αλλά της έννομης ταξης, η οποία βεβαίως καθορίζεται και οριοθετείτε από την κυρίαρχη κοινωνική/πολιτικη τάξη. ουσιαστικά έχει πλήρες νόημα η φράση "σκυλιά φυλάτε τα αφεντικά σας"
5. την ίδια δικαιολογία "μια δουλειά και αυτή" χρησιμοποιούν οι μισθοφόροι, οι δήμιοι κλπ
6. στις πορείες πολλαπλάσιοι κουκουλοφόροι είναι οι ασφαλίτες, οι ματάδες με τα κράνη και ΑΝΕΥ διακριτικών. Και αμα σου βρισουν και τη μανα, δεν μπορεις να τους κανεις και τιποτα.
7. ο μιμης δεν υπαρχει. εκτος αν υπηρετει στη διωξη ναρκωτικων, στην ασφάλεις και στην διωξη κοινου εγκληματος ταυτοχρονα.
8. δεν ταχω με τους μπατσους. μπορεις να κατηγορησεις ενα σκυλι αν ειναι επιθετικο?
απλα οι άνθρωποι ειναι -υποτιθεται νοημονες και ξερουν να ξεχωρισουν το σωστο απο το λάθος. όταν ένας άνθρωπος λέει απλά "εκτελώ εντολές "σημαίνει ότι δεν μπαίνει σε διαδικασία κριτικής σκέψης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
-ο μιμης ειναι γαμω τα παιδια λεμε αλλα η ποτανα η ζωη τον εριξε στο σωμα, οπως ριχνει αλλους στην πρεζα
- ο μιμης δεν ανεχωταν καποιος να τον πει βλακα αλλα δεν ηταν τραμπουκος κ τωρα τον βριζουν επειδη ειναι αστυνομικος αντι να του λενε καλημερα,
-υπαρχουν αστυνομικοι διπλα μας που σε 40 χρονια υπηρεσιας δεν ειδαν ακροτητες σαν τις σημερινες, δηλαδη σε περασμενες δεκαετιες οταν οι ληστες εμπαιναν στις τραπεζες κ τα ταχυδρομια πυροβολοντας , οταν οι αναρχικοι στις πορειες ηταν 3 χιλιαδες κ οχι χιλιοι βαρια, οταν οι μπατσοι δεν ειχαν καν το δικαιωμα να συνδικαλιστουν( σ.σ πρωτος μπατσος που προσπαθησε να συνδικαλιστει εχεο μυνησει το σωμα γιατι εκδιοχθηκε), οταν οι μετακινησεις τωνα οπαδων των ομαδων ηταν ελευθερες
-οι αναρχικοι εχουν τσαντα στην πλατη, απαρατητο αξεσουαρ το κρανος δεν ειναι στανταρ
-οι αναρχικοι δεν μπαινουν στις πορεις των αλλων γιατι υπαρχουν αλυσιδες
-τα Ματ εχουν φαει πεσιμο απο την κα Λουκα κ τους ομοηδεατες της αλλα αντι να δειξει αυτα ο κυριος Εισαγγελατος εδιχνε τους καημενους αστυνομικους που καναν την δουλεια τους
αυτα ειπε ο σοφος λαος
κ ο δυστηχος veletzas θα πει....
οτι στην αυστρια κ την γερμανια υπαρχουν μπατσοι 2 μετρα κ τερατα με tattoo μανικια ολοκληρα κ σκουλαρικια κ τα ρεστα κ δεν ειναι κ πολυ undercover ας πουμε, αν σε πιασουν κ εχεις κανει μαλακια σου ριχνουν "ειτσι ας το πω αλυπητο ξυλο τυπου ζαρντινιερας ελληνιστι, αλλα αν δεν εχεις κανει μαλακια ειναι με το χαμογελο,αυτο ειναι το προβλημα εδω μοζαρτ ξυπνα
ειναι στραβομενοι ολοι οι μπατσοι ακομη κ τα νεα παιδια,ειναι αγενεις πιασαν τον παπα απ τα γενια εξουσια κ ετσι να ουμ,
γιατι ρε να με στραβοκοιταει ο μπατσος που κανει σκοπετο στην ακαδημιας, χωρις λογο, καθε πρωι, κ να περναω με το μοτο μου κ να κανει 180 μοιρες στροφη το κεφαλι του???
,μηπως δεν του κανει η φατσα μου? ,μηπως θεωρει οτι η ειμαι κακοποιος αλλα αν θεωρει οτι ειμαι γιατι δεν με σταματει?κ οταν με σταματαει το μπλοκο κ μου λεει ενα σωρο @@@@ κ μετα οταν βλεπει οτι ειναι ολα οκ γιατι μου λεει "νταξ μεγαλε καντηνε οκ"
να μην συνεχισω.......γιατι ειναι κ αργα
πες του μιμη λοιπον, που κουραγιο ευχομαι στο παληκαρι αν εχει χαλαστει τοσο,
οτι οι πολιτες δεν σεβονται τους μπατσους γιατι οι μπατσοι πρωτοι δεν σεβονται τους πολιτες:wave2:
ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ??
Είδες εσύ κανέναν που σέβεται ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,
ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ........... ??
Ακριβώς... :a013:
mats8282
15/02/2008, 09:19
Και κατι που ξεχνανε πολλοι....Υπαρχει και ιστορικο προηγουμενο....Στα σωματα ασφαλειας γενικα ειδικα απο την χουντα και πισω...
Ποιος γινοταν μπατσος και στρατιωτικος πλην των δεξιων και ακροδεξιων???Ποσους πηραν στο λαιμο τους?Ποσους βασανισανε?Ποσους στειλανε στα ξερονησια με την μαρτυρια του νοματαρχη?
Και ο πατερας μου περασε στην Ευελπιδων το 1961,που ητανε το ονειρο του παππου,αλλα την εκανε απο την μαντρα την 1η βδομαδα και τον ψαχνουν ακομα.Και πιστεψε με ηταν σε πολυ χειροτερη οικονομικη κατασταση απο τον Μιμη.Απειρως χειροτερη.Αλλα διαλεξε αλλο δρομο.Υπαλληλος αυτος,καθαριστρια σε νοσοκομειο μια θεια μου και 5 αδερφια να μεγαλωσουνε και να πανε σχολειο.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Την Κυριακή 3/2 το πρωί πηγαίνοντας στο Πολυτεχνείο προκειμένου να παραβρεθώ στην σύσκεψη των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της Αθήνας, στην οδό Σολωμού με σταμάτησαν για έλεγχο δύο αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Αφού μου ζήτησαν τα στοιχεία μου και τα χαρτιά του αυτοκινήτου και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς μου ζήτησε να δει το περιεχόμενο των αφισών που είχα στο πίσω κάθισμα. Αφού φυσικά αρνήθηκα να του το δείξω, μου είπε ότι είμαι υποχρεωμένος να τον αφήσω να δει το περιεχόμενο, γιατί αυτό μπορεί να ήταν «ανατρεπτικό»! Του εξήγησα ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να έχει γνώμη για το περιεχόμενο του όποιου εντύπου η αφίσας επικαλούμενος τα συνταγματικά μου δικαιώματα. Τότε εκνευρισμένος μου ζήτησε να ανοίξω το πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Το άνοιξα και άρχισε να το ελέγχει, κάπου στο βάθος κάτω από εφημερίδες, αφίσες και προκηρύξεις, υπήρχε ένα ψαροντούφεκο ξεχασμένο εκεί από τις καλοκαιρινές μου διακοπές.
Ενθουσιασμένος με το «εύρημα» του μου είπε ότι αυτό είναι παράνομο γιατί είναι φονικό όπλο (!!) και με απείλησε ότι αν δεν του δείξω τις αφίσες θα με συλλάβει για αυτό. Μάλιστα στις διαμαρτυρίες της συζύγου μου για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους , την απείλησαν και αυτή, με πολύ άσχημο τρόπο. Στις έντονες διαμαρτυρίες μου και όταν άρχισα να καλώ στο τηλέφωνο συνδικαλιστές που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Πολυτεχνείο, δικηγόρο, αλλά και βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Συνειδητοποιώντας προφανώς του τι πάει να γίνει και λειτουργώντας με χωροφυλακίστικη εμπάθεια μου έκοψαν κλήση 300 ευρω γιατί το αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες!! Χονδροειδέστατο ψέμα αφού φυσικά το αυτοκίνητο είχε πινακίδες. Δεν γνωρίζω αν υλοποιήσανε την απειλή τους πράγμα πολύ πιθανό, αυτό που έχει σημασία, από το όλο περιστατικό είναι το πώς λειτουργούν οι πραίτορες της Ελληνικής Αστυνομίας. Στον απόηχο των επιθέσεων των ΜΑΤ και της Χρυσής Αυγής στους αντιφασίστες διαδηλωτές και την κατακραυγή που υπήρξε, τα όργανα της τάξεως αφηνιασμένα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν με διάφορους τρόπους τους πολίτες. Τέλος πιστεύω ότι το όλο περιστατικό, εντάσσεται και αυτό στην λογική της καταστολής απέναντι στα κοινωνικά δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες, ότι οι πρακτικές αυτές μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές τότε που οι χωροφύλακες σε τύλιγαν με διάφορες προφάσεις σε μια «κόλα χαρτί» για να σε εκδικηθούν γιατί «δεν συνεμορφώθειν προς τας υποδείξεις»
Υ.Γ.
Τα στοιχεία των μηχανών των δύο Ζητάδων είναι Ε.Α 4194 και Ε.Α 5348
Νίκος Γουρλάς
Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Καταστήματα Τύπου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.
Μέλος του Νέου Αριστερού Ρεύματος
http://www.eek.gr/default.asp?pid=3&la=1&art=8&id=437
τι θα τον σταματησει λοιπον να γινει ο κλασσικος μπατσος που και αυτος με την σειρα του θα δερνει οποιον δει με μακρυ μαλλι ως προσωποποιηση του αναρχικου. η εκπαίδευσή του.
για ποιον λογο να δειξει σεβασμο σε καποιον που προτιστως δεν του δειχνει? γιατί είναι η δουλειά του._
θα μου πειτε ειναι η δουλεια του αυτη ας μην την επελεγε.
σας πληροφορω λοιπον οτι και ο πατερας του και ο πατερας μου μπατσος ηταν αλλα ποτε δεν μου περιεγραψε τετοιες ακροτητες σε υπηρεσια 40 χρονων. προλαβαίνει να παραιτηθεί.
εχω και εγω μια απορια.
γιατί οι "μπάτσοι" όπως τους αποκαλείς, είναι υπάλληλοι του κράτους (δηλαδή τους πληρώνουμε με τα ωραία μας λεφτουδάκια) για να τηρούν το νόμο και να συλλαμβάνουν εκείνους που τα σπάνε. Και όχι για να παίζουν ξύλο με τους αντιεξουσιαστές σαν οπαδοί αντίπαλων ομάδων.
mats8282
15/02/2008, 10:02
Ακριβως αυτο.
Και το γεγονος οτι η αστυνομια καλυπτει τους κουκουλοφορους
Και οι 2 ειναι λαθος.Το ενα λαθος δεν αναιρει το αλλο.
yianniszack
15/02/2008, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Την Κυριακή 3/2 το πρωί πηγαίνοντας στο Πολυτεχνείο προκειμένου να παραβρεθώ στην σύσκεψη των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της Αθήνας, στην οδό Σολωμού με σταμάτησαν για έλεγχο δύο αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Αφού μου ζήτησαν τα στοιχεία μου και τα χαρτιά του αυτοκινήτου και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, ο ένας από τους δύο αστυνομικούς μου ζήτησε να δει το περιεχόμενο των αφισών που είχα στο πίσω κάθισμα. Αφού φυσικά αρνήθηκα να του το δείξω, μου είπε ότι είμαι υποχρεωμένος να τον αφήσω να δει το περιεχόμενο, γιατί αυτό μπορεί να ήταν «ανατρεπτικό»! Του εξήγησα ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να έχει γνώμη για το περιεχόμενο του όποιου εντύπου η αφίσας επικαλούμενος τα συνταγματικά μου δικαιώματα. Τότε εκνευρισμένος μου ζήτησε να ανοίξω το πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Το άνοιξα και άρχισε να το ελέγχει, κάπου στο βάθος κάτω από εφημερίδες, αφίσες και προκηρύξεις, υπήρχε ένα ψαροντούφεκο ξεχασμένο εκεί από τις καλοκαιρινές μου διακοπές.
Ενθουσιασμένος με το «εύρημα» του μου είπε ότι αυτό είναι παράνομο γιατί είναι φονικό όπλο (!!) και με απείλησε ότι αν δεν του δείξω τις αφίσες θα με συλλάβει για αυτό. Μάλιστα στις διαμαρτυρίες της συζύγου μου για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους , την απείλησαν και αυτή, με πολύ άσχημο τρόπο. Στις έντονες διαμαρτυρίες μου και όταν άρχισα να καλώ στο τηλέφωνο συνδικαλιστές που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Πολυτεχνείο, δικηγόρο, αλλά και βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Συνειδητοποιώντας προφανώς του τι πάει να γίνει και λειτουργώντας με χωροφυλακίστικη εμπάθεια μου έκοψαν κλήση 300 ευρω γιατί το αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες!! Χονδροειδέστατο ψέμα αφού φυσικά το αυτοκίνητο είχε πινακίδες. Δεν γνωρίζω αν υλοποιήσανε την απειλή τους πράγμα πολύ πιθανό, αυτό που έχει σημασία, από το όλο περιστατικό είναι το πώς λειτουργούν οι πραίτορες της Ελληνικής Αστυνομίας. Στον απόηχο των επιθέσεων των ΜΑΤ και της Χρυσής Αυγής στους αντιφασίστες διαδηλωτές και την κατακραυγή που υπήρξε, τα όργανα της τάξεως αφηνιασμένα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν με διάφορους τρόπους τους πολίτες. Τέλος πιστεύω ότι το όλο περιστατικό, εντάσσεται και αυτό στην λογική της καταστολής απέναντι στα κοινωνικά δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες, ότι οι πρακτικές αυτές μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές τότε που οι χωροφύλακες σε τύλιγαν με διάφορες προφάσεις σε μια «κόλα χαρτί» για να σε εκδικηθούν γιατί «δεν συνεμορφώθειν προς τας υποδείξεις»
Υ.Γ.
Τα στοιχεία των μηχανών των δύο Ζητάδων είναι Ε.Α 4194 και Ε.Α 5348
Νίκος Γουρλάς
Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Καταστήματα Τύπου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.
Μέλος του Νέου Αριστερού Ρεύματος
http://www.eek.gr/default.asp?pid=3&la=1&art=8&id=437
ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ Η ΗΘΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ....ΗΗΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΤΟΥ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ" ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΠ ΜΑΣ
yianniszack
15/02/2008, 11:47
ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ Η ΗΘΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ....ΗΗΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΤΟΥ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΠ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ Η ΗΘΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ....ΗΗΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΤΟΥ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ" ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΠ ΜΑΣ
δηλαδή αν σου πουν να δειξεις το κ@βλι σου εσυ θα το δειξεις?γιατι δεν εχεις να ντραπεις για τιποτα???
τη λεξη συνταγματικα δικαιωματα την εχεις ακουσει πουθενα???
ο μπατσος λειτουργει συμφωνα με το Συνταγμα και του νομους τους οποιους υποτιθεται υπηρετει....
το αμάξι σου μπορει να το ψάξει μονο παρουσία εισαγγελεα και εφόσον διατρεχει σοβαρος λογος , δηλαδή να ψάχνουν για κατι συγκεκριμενο και να θεωρηθεις υποπτος....
κανενας σκατομπατσος δεν εχει δικαιωμα μονος του να ψαξει το αμαξι.....
εχω γνωστο που έτρεξε για αυτον τον λογο αστυνομικο δικαστικα....
του ζηταγανε ομαδικως συγνωμη στα δικαστηρια - μπατσος κ διοικητης - και τελικα καταδικαστηκαν....
δηλαδή αν ο φίλος σου γινόταν διαιτητής και τον έβριζαν όλοι στο γήπεδο τι θα έκανε?
εγώ πιστεύω ότι διάλεξε αυτό που κάνει και έρχονται και οι συνέπειες με το κάθε τι που διαλέγουμε, τώρα ένα μέρος της δουλειάς του είναι να μην απαντάει σε προκλήσεις και να συμπεριφέρεται κόσμια, το ότι αυτο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει το δέχομαι και είναι πολύ μεγάλη συζήτηση και επειδή δεν έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα ποστ παρα μόνο την πρώτη σελίδα φαντάζομαι ότι σε αυτό είναι ο προβληματισμός σου γιατί αν το πάρουμε καθαρά επαγγελματικά δεν τίθεται θέμα διοτι είναι μέρος του να είσαι αστυνομικός να ακούς τέτοιες βρισιές κτλ.
mats8282
15/02/2008, 12:59
:a019:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΟΤΑΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ Η ΗΘΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ....ΗΗΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΤΟΥ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΠ ΜΑΣ
-------------------------------------------------------------------------------
Νομίζω ότι δεν την παλεύεις και πολύ...
yianniszack
15/02/2008, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δηλαδή αν σου πουν να δειξεις το κ@βλι σου εσυ θα το δειξεις?γιατι δεν εχεις να ντραπεις για τιποτα???
τη λεξη συνταγματικα δικαιωματα την εχεις ακουσει πουθενα???
ο μπατσος λειτουργει συμφωνα με το Συνταγμα και του νομους τους οποιους υποτιθεται υπηρετει....
το αμάξι σου μπορει να το ψάξει μονο παρουσία εισαγγελεα και εφόσον διατρεχει σοβαρος λογος , δηλαδή να ψάχνουν για κατι συγκεκριμενο και να θεωρηθεις υποπτος....
κανενας σκατομπατσος δεν εχει δικαιωμα μονος του να ψαξει το αμαξι.....
εχω γνωστο που έτρεξε για αυτον τον λογο αστυνομικο δικαστικα....
του ζηταγανε ομαδικως συγνωμη στα δικαστηρια - μπατσος κ διοικητης - και τελικα καταδικαστηκαν....
Πριν από δύο χρόνια επισκέφτηκε την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος, ένας βλάχος.
Και αρχίζει τις ερωτήσεις ο Σπύρος. 1η ερώτηση λέει ο Σπύρος:
- "Τι είναι κίτρινο έχει δύο ρόδες και το καβαλάνε οι άνθρωποι για να κάνουν βόλτες;"
Λέει και ο βλάχος
- "Το ποδήλατο".
-"Λάθος" λέει και ο Παπαδόπουλος.
- "Η απάντηση είναι το κίτρινο ποδήλατο. Επόμενη ερώτηση" λέει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
- "Τι είναι κίτρινο έχει τέσσερις ρόδες και το χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για τις μετακινήσεις τους";
- "Το αυτοκίνητο" λέει και ο βλάχος.
- "Λάθος" λέει και ο Σπύρος.
- "Το κίτρινο αυτοκίνητο. 3η και τελευταία ερώτησηση" λέει ο Σπύρος.
- "Τι είναι κίτρινο έχει φτερά, πετάει στον ουρανό και μέσα του υπάρχουν άνθρωποι";
- "Αυτό το ξέρω" πετάγεται και λέει ο Βλάχος.
- "Το αεροπλάνο".
- "Λάθος, το κίτρινο αεροπλάνο" λέει ο Παπαδόπουλος.
Τελειώνει το παιχνίδι και λέει και ο Βλάχος:
- "Κύριε Σπύρο να σας κάνω και εγώ μια ερώτησηση";
- "Να μου κάνεις", λέει και ο Σπύρος στον Βλάχο.
- "Τι είναι αυτό που το Mαμάτε κάθε μέρα;"
- ............
-......................
veletzas
15/02/2008, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ??
Είδες εσύ κανέναν που σέβεται ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,
ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ........... ??
ειδα τερενς αλλα οταν του βριζουν την μανα δεν πεφτει απο τα συννεφα:beer: :beer: :beer: :beer:
veletzas
15/02/2008, 17:23
Πριν από δύο χρόνια επισκέφτηκε την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος, ένας βλάχος.
- "Τι είναι κίτρινο έχει δύο ρόδες και το καβαλάνε οι άνθρωποι για να κάνουν βόλτες;"
Λέει και ο βλάχος
- "Το ποδήλατο".
- "Η απάντηση είναι το κίτρινο ποδήλατο. Επόμενη ερώτηση" λέει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
- "Τι είναι κίτρινο έχει τέσσερις ρόδες και το χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για τις μετακινήσεις τους";
- "Τι είναι κίτρινο έχει φτερά, πετάει στον ουρανό και μέσα του υπάρχουν άνθρωποι";
- "Το αεροπλάνο".
- ............
-......................
ξερω την απαντηση να την πω?
veletzas
15/02/2008, 17:30
και μιας κ το γυρισαμε στα ανεκδοτα να παρακαλεσω τους αρμοδιους να το πανε στα ανεκδοτα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συνελθε ρε φιλε που θα δειξω οτι θελει ο καθε μπατσουλης που νομιζει οτι ξαναπιασε την 17Ν.
Τα χαρτια μου θα του δειξω κι αμα γουσταρει να ψαξει ας φερει εισαγγελεα.Ασε που κουβαλαω σχεδον παντα μια mini dv μαζι μου.
SUZUKAKIAΣ
16/02/2008, 01:31
Λέει και ο βλάχος
- "Το ποδήλατο".
- "Το αεροπλάνο".
- ............
-......................
ΤΙΙΙΙ???
ειδα τερενς αλλα οταν του βριζουν την μανα δεν πεφτει απο τα συννεφα:beer: :beer: :beer: :beer:
Προτιμώ να μαζεύω κουτάκια από αλουμίνιο για να ζήσω.
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΜΩΣ ΛΕΥΤΕΡΟ.
Κανείς , μα κανείς φίλε μου δε μπόρεσε ποτέ, μα ποτέ
ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
Μόνο αυτοί που δωροδοκήθηκαν και την πούλησαν.
Εξαρτάται λοιπόν πόση είναι η τιμή του καθενός.
Και από ότι βλέπω ξευτελίστηκε πλέον το πράγμα.
Με κανα χιλιάρικο ενοικιάζεις πια,
ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
veletzas
16/02/2008, 23:48
ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
δεν ειπα εγω κατι διαφορετικο απλα απαντησα στην προηγουμενη ερωτηση σου
κ δεν ειναι θεμα χιλιαρικου υπαρχει κοσμος που δεν "ξεπουλαει" για πολλα παραπανω
δεν ειπα εγω κατι διαφορετικο απλα απαντησα στην προηγουμενη ερωτηση σου
κ δεν ειναι θεμα χιλιαρικου υπαρχει κοσμος που δεν "ξεπουλαει" για πολλα παραπανω
Με αυτούς είμαι και γω φίλε...........
Αλλά όσο πάει βλέπω και λιγώτερους...
yianniszack
19/02/2008, 12:28
ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
:a44: :a028: :a028: :a5: :a5:
apexo ap ton xoro polla tragoydia leme
:a44: :a028: :a028: :a5: :a5:
apexo ap ton xoro polla tragoydia leme
ΟΤΑΝ ΔΕΝ...........ΞΕΡΕΙΣ...........
ΔΕΝ........ΘΑ ΠΕΤΑΣ...........ΜΑΛΑΚΙΕΣ..........
Μάθε να σέβεσαι αυτούς που έχεις απέναντι σου.........
Εδώ δεν θα γράψουμε την ίστορία της ζωής μας.........
Είμαι 52.........
ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑ.............ΑΡΚΕΤΑ.........ίσως όσο δε φαντάζεσαι από το 1960...........
ΟΤΑΝ ΔΕΝ...........ΞΕΡΕΙΣ...........
ΔΕΝ........ΘΑ ΠΕΤΑΣ...........ΜΑΛΑΚΙΕΣ..........
Μάθε να σέβεσαι αυτούς που έχεις απέναντι σου.........
Εδώ δεν θα γράψουμε την ίστορία της ζωής μας.........
Είμαι 52.........
ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑ.............ΑΡΚΕΤΑ.........ίσως όσο δε φαντάζεσαι από το 1960...........
:a19: :a19: :a19: στην πειρα,την πορεια και τα χρονια σου
:beer: :beer: :beer:
mats8282
20/02/2008, 09:30
ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΑ.............ΑΡΚΕΤΑ.........
So you think you can dance???
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
So you think you can dance???
ΣΕ ΑΥΤΟ............ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.......ΑΛΛΑ.......
Σαν έξυπνο παλικάρι που είσαι και δημοκρατικό έπρεπε.........
να το είχες ήδη καταλάβει............
ΟΣΟΙ...........ΓΕΡΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...........ΔΕ ΜΑΣΣΑΝΕ,.........
ΦΙΛΑΡΑΚΟ..........
ότι είχαν να χάσουν το χάσανε πριν πολλά χρόνια.........
τώρα πια ή μιά φαντάζει γραφική...........
ο άλλος καβαλλάει BMW.........................
o Kάστρο είπε.........ντεμέκ...........επανάσταση τέλος.........
κι ο τελευταίος.........αναπαύεται εδώ και χρόνια..........
ΤΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........
ΓΚΕΒΑΡΑ....................................
mats8282
20/02/2008, 10:30
Σε παω :beer:
ΥΓ γμτ δεν βρισκω φωτο της κριτικης επιτροπης :lol:
NAI
ολοι εξω απο το χορο ειμαστε
φραγκατοι ολοι
ως γνωστον οσοι εκφραζουν αντιρρησεις ειναι ή φραγκατοι βολεμενοι ή κολοπαιδα που ζουν με τα λεφτα του μπαμπα
αλλα παντα ετσι ηταν
οσοι αντιδρουσαν παντα χλευαζονταν απο τους πολλους σκυμενους
εδω μεχρι και οι εργαζομενοι στην λαρκο-οι συνδικαλΗστες τους σωστοτερα- εβγαλαν ανακοινωση ΚΑΤΑ των οικολογικων οργανωσεων με το ατρανταχτο επιχειρημα ¨οσοι έχουν οικολογικες ανησυχιες είναι καλως ή κακώς χορτασμενοι"!
........και φυσικα υπάρχει και κατι περα απο το διπολο αριστερας-δεξιας...
Η συζήτηση ξεκίνησε από την αλλαγή στην συμπεριφορά του Μίμη, όταν έγινε Αστυνομικός (και δεν λέω μπάτσος γιατί μπορεί να μην είναι...). Κατά τα λεγόμενα του φίλου του, ο Μίμης εκτός από απορίες απέκτησε και υπομονή. Αυτό είναι πρώτα καλό για τον ίδιο και φυσικά και για όποιον (αθώο) κακομοίρη βρεθεί στον δρόμο του...
Να σας πώ όμως και για τον Παναγιώτη, φίλο μου από το Φροντιστήριο, που έγινε δυστυχώς μπάτσος! :(
Με έχουν καλέσει στο Α.Τ. που υπηρετεί γιατι μετα απο 1 χρόνο έκαναν ταυτοποίηση σε ενα αποτύπομα που βρεθηκε όταν είχαν ανοίξει το αυτοκίνητο του αδελφού μου. Καλέσαν εμένα, διότι είχαν βάλει στον ίδιο φάκελο και την υπόθεση της κλεμμένης μηχανής μου (καφενείο σκέτο!).
Μόλις πριν λίγες ημέρες έχω αγοράσει το R1 και δεν έχω βάλει πινακίδα ακόμα (την πήρα μόνος μου από το υπουργείο και έπρεπε να την τρυπήσω). Καθώς μιλάω με έναν άλλον αστυνομικό ακούω μια φωνή από πίσω να ρωτάει (με πολύ μαγκιά):
-Δική σου είναι η μαύρη μηχανή έξω;
-Ναί.
-Και γιατί δεν έχει πινακίδα;
-Είναι καινούρια.
-Να την βάλεις και γρήγορα.
Δεν απάντησα
Αφού τελείωσα με την υπόθεση μου με πιάνει ο ίδιος "μάγκας" και με ρωτάει αν με λένε Σταύρο και πήγαινα στο φροντιστήριο που πηγαίναμε. Του λέω ναι και τότε μου είπε ποιός είναι και μάλιστα ότι από την αρχή κάτι του θύμιζα και ήθελε να με ρωτήσει.
Αλλά ο παλιός μου φίλος προτίμησε να το παίξει μπάτσος και να πουλήσει εξουσία πρώτα και μετά να με χαιρετήσει... :( Εγώ άλλον Παναγιώτη ήξερα, ευγενικό και φιλικό και άλλον είδα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Αλλά ο παλιός μου φίλος προτίμησε να το παίξει μπάτσος και να πουλήσει εξουσία πρώτα και μετά να με χαιρετήσει... :( Εγώ άλλον Παναγιώτη ήξερα, ευγενικό και φιλικό και άλλον είδα...
Το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ εχει συμβει και σε μενα.
Φιλος γιατι ολο το Λυκειο το βγαλαμε με μπασκετ μια παρεα 10 ατομων, και εκτος απο αυτο ειμαστε και κοντογειτονες.
Ειναι στην τροχαια και αν μιλαει ετσι σε φιλους που πριν απο 10 χρονια παιζανε μπασκετ με τις ωρες,φανταζομαι πως θα συμπεριφερεται στους αλλους.:sad:
Συνεπώς μπορεί να έχει δίκιο ο Μίμης να απορεί και να τον χαλάει που τον "στολίζουν" χωρίς λόγο, αλλά πρέπει να καταλάβει οτι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό από συναδέλφους του που καβαλάνε το καλάμι και αλλάζουν προς το χειρότερο.
Ακόμα πέρα από τυπικά σφάλματα συμπεριφοράς, όπως του Παναγιώτη, πολλοί συνάδελφοί τους μιλάνε και συμπεριφέρονται με πολύ άσχημο τρόπο γενικότερα, παραβιάζουν επιδεικτικά κανόνες, τους οποίους αν παραβιάσουμε εμείς θα μας τιμωρήσουν (βλ. Κ.Ο.Κ.), και μια μερίδα βγάζει όλη την καφρίλα της με τον πιο βίαιο τρόπο σε συνταξιούχους, φοιτητές (βλ. ζαρντινιέρα) και πολλές φορές και σε περαστικούς. Γιατί βέβαια είναι πιο εύκολο να βαφτίσεις όλους τους μετέχοντες σε μια πορεία "γνωστούς-άγνωστους" και να βγάζεις το άχτι σου πάνω τους από το να κυνηγήσεις τον αλήτη που σου πέταξε το καδρόνι. Αλλά ακόμα και αν πιάσουν κάποιον ξεχνάνε οτι εκπρωσοπούν κάτι ανώτερο από τους εαυτούς τους και πέφτουν στο ίδιο επίπεδο σαπίζοντας τον στο ξύλο ομαδικά.
Όλοι αυτοί κάνουν τους υπόλοιπους να αγανακτούν και να βρίζουν την Αστυνομία στο σύνολό της και ακόμα και αυτοί που είναι διαφορετικοί γίνονται συνένοχοι, όταν καλύπτουν τους "συναδέλφους" τους κάθε φορά που γίνεται Ε.Δ.Ε. για κάποιο παράπτωμά τους. Έτσι μένουν ατιμώρητοι ή την γλυτώνουν φτηνά ΜΠΑΤΣΟΙ που έχουν καταχραστεί την εξουσία τους με κάθε τρόπο (μέχρι και αυτοί που έχουν σκοτώσει, βλ. τα παιδιά στην Βουλιαγμένης πρίν 6 χρόνια που παρέσειρε περιπολικό το οποίο έφυγε με κόκκινο ή τον πιτσιρικά που χτύπησε περιπολικό από πίσω ενώ είχε σταματήσει με το μηχανάκι στο κέντρο της Αθήνας και άλλα τέτοια).
Ποιός φταίει λοιπόν που όλος ο κόσμος τους βρίζει; Το ίδιο ερώτημα έχω κάνει και στους φίλους μου που τυχαίνει να είναι αστυνομικοί (και όχι Μπάτσοι, γιατί τότε δεν θα ήταν φίλοι μου).
Αν θέλουν να αλλάξει κάτι ας αλλάξουν πρώτα αυτοί. Ας γίνουν περισσότερο αποδοτικοί και λιγότερο τραμπούκοι. Κλήση μπορούν να κόψουν και αν μιλάνε ευγενικά, αν ο άλλος έχει κάνει παράβαση...
kala apokries erxontai
parakalw na eiste pio anektikoi me tous enstolous
xaxaxaxxaxaxa
min tous pairnete sovara
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Μόλις πριν λίγες ημέρες έχω αγοράσει το R1 και δεν έχω βάλει πινακίδα ακόμα (την πήρα μόνος μου από το υπουργείο και έπρεπε να την τρυπήσω). Καθώς μιλάω με έναν άλλον αστυνομικό ακούω μια φωνή από πίσω να ρωτάει (με πολύ μαγκιά):
-Δική σου είναι η μαύρη μηχανή έξω;
-Ναί.
-Και γιατί δεν έχει πινακίδα;
-Είναι καινούρια.
-Να την βάλεις και γρήγορα.
Δεν απάντησα
Καλά τα λέτε ρε φιλαράκια, αλλά να κάνω μια ερώτηση?
Παίρνεις το R1 και πάς σε αστυνομικό τμήμα χωρίς πινακίδα??:confused: :confused:
Αν (αν λέω) ο μπάτσος παλιός φίλος θυμόταν ότι κυκλοφορία χωρίς πινακίδα σημαίνει αυτόφωρο, τι θα έλεγες τώρα? Οτι φταίει αυτός ?
Εχουν 1000 άδικα και μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος για 1.000.000 μαλακίες.
Το θέμα είναι ότι αν την δουν μπάτσοι ευσυνείδητοι, τα δικαστήρια θα ήταν τίγκα στους μοτοσυκλεττιστές. Λάθος??
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλά τα λέτε ρε φιλαράκια, αλλά να κάνω μια ερώτηση?
Παίρνεις το R1 και πάς σε αστυνομικό τμήμα χωρίς πινακίδα??:confused: :confused:
Αν (αν λέω) ο μπάτσος παλιός φίλος θυμόταν ότι κυκλοφορία χωρίς πινακίδα σημαίνει αυτόφωρο, τι θα έλεγες τώρα? Οτι φταίει αυτός ?
Εχουν 1000 άδικα και μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος για 1.000.000 μαλακίες.
Το θέμα είναι ότι αν την δουν μπάτσοι ευσυνείδητοι, τα δικαστήρια θα ήταν τίγκα στους μοτοσυκλεττιστές. Λάθος??
E..........OXI.......KAI AYTOΦΩΡΟ.........!!!!!!!!
150 ευρουλάκια...........!!!!!!!!!!
Αυτόφωρο καί κατάσχεση τού οχήματος έχεις αν δέν έχει περάσει
από τό υπουργείο συγκοινωνιών
καί δέν έχεις πάρει αριθμό.......!!!!!!!!
Το αν ήταν λάθος που ήμουν χωρίς πινακίδα το ξέρω πολύ καλά και γι'αυτό και την εχω βάλει και μάλιστα κανονικά. Αυτό που ήθελα να θίξω είναι η αλλαγή στην συμπεριφορά ενος ανθρώπου που ήξερα καλά. Τώρα αν θεωρείς οτι τον κατηγόρησα που μου είπε για την πινακίδα, μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Άλλωστε όταν με είχαν γράψει για παράβαση που έκανα μόνο ευχαριστώ δεν τους είπα... Σε βαθμό που ένοιωσε και άσχημα που μου την έκοψε.
Και όσο για το τι θα έπρεπε να μας έχουν κάνει άστο. Οι πρώτοι που δεν θα έπρεπε να οδηγούν είναι οι ίδιοι... Αν μη τι άλλο εγώ δεν κατεβαίνω την μισή Σόλωνος με σούζα, όπως κάτι ζητάδες που πηγαίναν και πλάι- πλάι...