View Full Version : DUKE III vs ALL
PRITANIS 43
28/02/2008, 09:34
ΣΩΣΤΑ.ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΧΡΟΝΟ,ΣΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.
ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΧΡΟΝΟ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ CR 500,ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΡΟΠΕΣ,ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΠΛΑΤΟΥ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ,ΤΟ CR ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ.
ΜΟΤΑΡ ΜΕ ΦΩΤΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΟΥΣ.ΦΤΕΡΟ ΜΟΤΑΡΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ
KeLeYTiS
28/02/2008, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
to kako me ayta ta dixrona ...kai dei ta kathara einai oti den ''aplwnoun'' toso kala oso ta tetraxrona me oti granazwma... kai ena toumpano tetraxrono sti poreia tha to mazepsei... kai panw apo ola ,otan anaferomaste se kati ''thrylika'' 2t opws ta cr 500 kai ta kx500 kai ola ayta ta ''500'' to pio simantiko einai ayto pou eipe o filis pio panw... den yparxoun polla atoma na ta ''anoiksoun'' aksioprepws
Niko Τα 500αρια μονοκυλινδρα που λες πως να απλωσουν ?
Μονο ροπες ειχαν και κοκκινα στις 6000
Το TDR ειναι δικυλινδρο με τελικες κοντα στα 200 και κοκκινα απο 11000 μεχρι 12 (αναλογα το σεταπ)
Δεν συγκρινεται σε στησιμο με ενα συγχρονο μοταρντ εννοειται , οχι ομως οτι δεν στηνεται , μην ξεχνας οτι οσο εχει μια εξατμιση αφτερμαρκετ για δουκα εχει ολοκληρο το τιντιαρ :lol:
bentouza
28/02/2008, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
μην ξεχνας οτι οσο εχει μια εξατμιση αφτερμαρκετ για δουκα εχει ολοκληρο το τιντιαρ :lol:
υπολογισε ομως κ ενα κελευτη να στο σενιαρει:lol:
nikos force
28/02/2008, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
υπολογισε ομως κ ενα κελευτη να στο σενιαρει:lol: :D
ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΛιΒΑΝΙΣΤΗΡΙ???????????????
αμα θελω παω στη μονη του αγιου παταπιου δε χρειαζεται ν ανεβω στο ματρακα!!δηλαδης τι πρεπει να πουμε για το σαμουραι??οτι ειναι το υπεροπλο??
ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ.ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ!!
πανα παρω ενα κατανα να το παιξω μουρη,να περναω με κοκκινο τα φαναρια της συγγρου!τι?δεν εχει φαναρια?απο ποτε?
διχρονα ΤΕΛΟΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
διχρονα ΤΕΛΟΣ
Kαλά.... :smokin:
Ένα φιλαράκι με μια τέτοια αρχαιολογία κυκλοφορεί και ράβει κουστούμια...
Στο φτερό γράφει "κουφάλα εκκεντροφόρε το λάδι δεν πεθαίνει" :smokin:
ε ενταξει δεν περιμενα κατι αλλο απο ανθρωπο που εχει χτ!!ολα τα μηχανακια για ραπτομηχανες τα εχεις:cry:αφου ολα ανε καλυτερα απ το δικο σου
ε ενταξει δεν περιμενα κατι αλλο απο ανθρωπο που εχει χτ!!ολα τα μηχανακια για ραπτομηχανες τα εχεις:cry:
Aκριβώς. Αλλά ξέρεις κάτι είμαι από τους συνειδητοποιημένους ιδιωκτήτες ΧΤ. Δεν πρόκειται να κυνηγήσω κανένα ΚΤΜ ή ότι άλλο αυτής της κατηγορίας γιατί το πήρα επειδή μου άρεσε :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Για τον Δουκα ΙΙΙ το μονο που μπορω να πω ειναι πως παραειναι ακριβως για αυτα που προσφερει.
Και επειδη εχω οδηγησει αρκετα εναν αρκετα πειραγμενο Δουκα 2,μπορω να πω πως το μηχανακι ειναι παρα πολυ καλο αλλα πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει.Στο thread που λες ειχα αναφερει ενα αστοχο παραδειγμα για το TDM απλα και μονο γιατι ηταν η πρωτη μηχανη που μου ηρθε στο μυαλο...
Ομως σε τι μπορει να ειναι καλυτερος ο καινουριος δουκας απο το street triple???
Άσε μας ρε που οδήγησες έναν αρκετά πειραγμένο Δούκα 2 και θεώρησες ότι είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει...
Που το οδήγησες?Γύρω το τετράγωνο?
Η ΚΤΜ παίζει σε δικά της χωράφια ξέχασε τα όλα τα άλλα.
Ακούς εκεί ακριβό...
Για αυτό ακριβώς πήρες XT500, γιατί δεν ξέρεις πως ότι πληρώσεις παίρνεις.
Πάρε το ΧΤ660, 6500 ξεκινάει.
Για βάλτου, brembo, βάλτου whitepower ανάποδο μπροστινό, βάλτου και πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω, βάλτου σωληνάκια υψηλής...πόσο νομίσεις θα στοιχίσει?
Πάνω απο 12 χιλιάδες.
Και το XR650 10 χιλιάρικα στοιχίζει και είναι 10εκατίας μηχανάκι...αλλά εκεί δεν σου φάνηκαν πολλά ε?
Και το Aprilia SXV στα 9 χιλιάρικα το δίνουνε αλλά να μαντέψω αυτό χαλάει ε?Δεν είναι αξιόπιστο σαν τα...KLR650 ας πούμε..έτσι δεν είναι?
Και 12 χιλιάδες να σπρώξεις σε ένα XT πάλι Δούκας όμως, δεν θα γίνει.
Έχεις δει εξάτμηση?Έχεις δει ζύγισμα η μηχανή?
Πήγαινε και οδήγησε ένα ΚΤΜ...οποιοδίποτε ΚΤΜ...και μετά έλα να ξαναγράψεις.
Αυτή την φορά όχι σε καμμία αλάνα.
CR 500 65 ΑΛΟΓΑ ΤΡΟΧΟ ΜΑΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΡΓΑΛΙΜΑ 75 110ΚΙΛΑ...
Ρε...τι βλακείες λες?
Δεν βγάζει 65 άλογα τροχό, 650 άλογα βγάζει...
Με λίγο γαργάλημα φτάνει τα 30000000000,5 άλογα.Λίγο γαργάλημα ρε παιδί μου...τίποτα το πολύ, ένα φίλτρο αέρα.
Το έχω δει να τα ρίχνει σε πύραυλο.0-100 σε μείον τρία δευτερόλεπτα, με νεκρά και λίγο συμπλέκτη...
με το δουκα και το τρακλερ ή τρακτερ ή τελοσπαντων οπως θελει ηρθε η επανασταση!!η κτμ πηρε ρισκο!!εγω θυμαμαι που εβλεπα το ντουκι 1 και ειχα μεινει παγωτο!!και ολοι οι βρωμογκαζοι με κατι tdr 250(γαμω τα εργαλεια τοτε) και κατι wr250(γαμω τις κασες)το κραζανε!!και τωρα?τους πεφτουνε τα σαλια!!μεγαλο ρισκο..αλλα γιατι τοσο κομπλεξ με τον δουκα??εχω παρατηρησει οτι και πολλοι lc4ακηδες τα ιδια προβληματα εχουν..τοσο ξεχωριστο ειναι ρε φιλε??
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
CR 500 65 ΑΛΟΓΑ ΤΡΟΧΟ ΜΑΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΡΓΑΛΙΜΑ 75 110ΚΙΛΑ...
Ρε...τι βλακείες λες?
Δεν βγάζει 65 άλογα τροχό, 650 άλογα βγάζει...
Με λίγο γαργάλημα φτάνει τα 30000000000,5 άλογα.Λίγο γαργάλημα ρε παιδί μου...τίποτα το πολύ, ένα φίλτρο αέρα.
Το έχω δει να τα ρίχνει σε πύραυλο.0-100 σε μείον τρία δευτερόλεπτα, με νεκρά και λίγο συμπλέκτη... εχω λαδικο στο συνεργειο που οταν το πεταω στο κεφαλι του χασαν πιανει τα 100χιλιομετρα/δευτ,πιστευω οτι ειναι το πιο γρηγορο λαδικο στην κατηγορια του...που να του πεταξω cr500...θα τον σκοτωσω τον ανθρωπο..
και κατι αλλο..εγω οταν με γαργαλανε γελαω δεν παιρνω αλογα...αλλο και τουτο..βαρεθηκα τις βελτιωσεις του κωλου..αμα δεν βρεξεις κωλο δεν τρως ψαρι..δεν ειμαστε μαλακες πολλοι που τα χωνουμε..σεβαστα ειναι ολα το να χωσεις ή το να μην χωσεις..αλλα με μουφαποβιτς και τρυπιμα το καρμπιρατερ δεν το λες βελτιωση ή γαργαλιμα..το λες γυφτια
KeLeYTiS
28/02/2008, 20:38
Οκ φλωρε εχεις δικιο αλλωστε δεν με συμφερει να ξερεις και παραπανω
Οκ φλωρε εχεις δικιο αλλωστε δεν με συμφερει να ξερεις και παραπανω εχω αδικο ρε φιλε??οταν δεν εχω δεν ριχνω..οταν εχω και θελω να ριξω ριχνω..αλλα οχι και δεν εχω και δε ριχνω και γ@μ@ω
KeLeYTiS
28/02/2008, 20:53
Κοιτα οταν μιλαμε με θαυμασμο για μηχανακια τα οποια πιασανε 55 αλογα ροδα (δυναμομετρημενα οχι στα λογια ) με 450 και 550 κυβικα φουλ αγωνιστικα τα οποια και στο ρελαντι μετρανε ωρες χρησης
Και βλεπω οτι το 89 με 250 κυβικα εβγαζα την ιδια δυναμη και πιο αξιοπιστα τοτε για τι πραγμα μιλαμε ?
Για ενα μπροστινο και πισω συστημα ? Τα οποια αλλαζουν ? Ασε που ειμαστε ολοι οδηγαρες και τα στιβουμε τα μηχανακια :rotflmao:
Πιστευω οτι ορισμενα και τονιζω ΟΡΙΣΜΕΝΑ παλια μηχανακια με το σωστο χρημα στο σωστο σημειο κανουν ποοολλαααα καινουρια να κλαινε
Και το λεω συμπαθοντας παρα πολυ τους δουκες για να μην νομιζεις
Φαντασου το δικο μου στα τελευταια του με πανω απο 50.000χλμ και σκασμενη φλατζα καυσεως (να μην πω ρουλεμαν που εκανε το μοτερ σαν κουμπαρας) τα ΧΤ600 τα ξεφτιλιζα και ημουν αξιοπρεπεστατος στα 660 ΧΤ
Με το ενα ποδι στον ταφο :lol:
bentouza
28/02/2008, 21:14
Για βάλτου, brembo, βάλτου whitepower ανάποδο μπροστινό, βάλτου και πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω, βάλτου σωληνάκια υψηλής...πόσο νομίσεις θα στοιχίσει?
Η KTM δεν ψωνιζει απο καλλιροης οπως κ καμια εταιρια
Το XR δεν το ανεφερε κανεις γιατι μαλλον κανεις δεν το θεωρει αξιο λογου
Aprilia husqvarna κτλ αγωνιστηκα, προφανως ζητανε οτι θελουν γιατι ειναι αγωνιστηκα.ο αγωνιζομενος κοιταει τι τον συμφερει.
Και το XR650 10 χιλιάρικα στοιχίζει και είναι 10εκατίας μηχανάκι...αλλά εκεί δεν σου φάνηκαν πολλά ε?
bentouza
28/02/2008, 21:24
κ ξαναλεω δεν πα ναχει κ 200 χιλιαρικα; δεν ασχολειται κανεις με το XR
devil's animal
29/02/2008, 07:58
τελικα αξιζει τα λεφτα του το duke III ή να παμε να παρουμε κανα bergo??:smokin:
ή μολις βγει το duke III να παρεις ενα duke II καινουργιο και να γλιτωσεις κανα χιλιαρικακι...?:winka:
εχουμε περασει στη στρατοσφαιρα...
ΠΑΙΔΙΑ..
ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΔΙΧΡΟΝΟ 750...
ΚΑΝΤΕ ΤΟ 1000...
ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΟΙ ΜΑΓΚΕς ΛΕΜΕ.....
το cr εχει 58 ροδα μαμα...
ρε σας λεω..παρτε ενα ζ..παπακι διχρονο γιαμαπα..βαλτε μοτερ απο dt 200...Καντε το 250 με πιστονι κτλ απο yz 250....βαλτε και κανα ψαλιδι απο αυτο...μια ζαντα πισω απο tdr ...
και πιασατε το παπα απο τα αρχιδια λεμε...
αααα
εχω ενα nsr 250 gull arm 93 μοντελο...οποιος εχει ορεξη και μερακι...εχει και καρμπ απο τη παλια f3 πανω..
οποιος θελει..το πουλαω ρε μαστορια..που ναι και αξιοπιστα λεμε τα διχρονα..
Tα αξίζει και τα παρααίξιζει.
Ο νέος κινητήρας είναι γαμάτος.
Το ζύγισμα φοβερό, εξάτμιση απο κάτω...άμα είσαι πορωμένος με τα SM...τέτοιο να πάρεις.
PRITANIS 43
29/02/2008, 10:40
ΕΣΥ ΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟ CR 500 ΑΣΧΕΤΕ,ΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙΣ CR ΞΑΝΑΛΕΩ Α Σ Χ Ε Τ Ε,ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΤΜ.
1 ΠΗΓΕΝΕ ΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΡΟΧΟ ΤΟ CR ASXETE.
72 ΣΤΡΟΦΑΛΟ 65 ΤΡΟΧΟ 110 ΚΙΛΑ ΑΣΧΕΤΕ.
2ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΡΟΠΗ.
3 ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΛΑ ΚΤΜ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΟΥΖΑ ΑΠΟ 5 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΣΧΕΤΕ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΤΑ TDM 900 MECR 500,
ΤΟ TDM ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΚΡΑΠΑ. ΚΑΙ ΤΟ CR ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ 75 ΤΡΟΧΟ.
ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Α Σ Χ Ε Τ Ε.
PRITANIS 43
29/02/2008, 10:46
ΤΟ CR ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΝΤΩΣ 58.
ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΜΕ 65 ΤΡΟΧΟ.
Εμενανε λες ρε φιλαράκι??:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PRITANIS 43
ΕΣΥ ΜΠΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟ CR 500 ΑΣΧΕΤΕ,ΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙΣ CR ΞΑΝΑΛΕΩ Α Σ Χ Ε Τ Ε,ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΤΜ.
1 ΠΗΓΕΝΕ ΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΡΟΧΟ ΤΟ CR ASXETE.
72 ΣΤΡΟΦΑΛΟ 65 ΤΡΟΧΟ 110 ΚΙΛΑ ΑΣΧΕΤΕ.
2ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΡΟΠΗ.
3 ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΛΑ ΚΤΜ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΟΥΖΑ ΑΠΟ 5 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΣΧΕΤΕ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΤΑ TDM 900 MECR 500,
ΤΟ TDM ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΚΡΑΠΑ. ΚΑΙ ΤΟ CR ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ 75 ΤΡΟΧΟ.
ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Α Σ Χ Ε Τ Ε.
ΤΟ TDM EINAI 73 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ CR ΜΕ ΤΑ 75 ΤΡΟΧΟ ΚΑΙ 100 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 2 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΣΧΕΤΙΚΑΤΖΑ?σοβαρο μηχανακι περασε..
ΚΤΜ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΟΥΖΑ ΑΠΟ 5 ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ...αμα βαλω ενα γραναζακι ομως και στο fmx Με 5 θα σηκωνεται.
εχεισ δει εσυ κτμ να εχει 710 κυβικα και να εχει 70 αλογα ροδα??(παει τον χαοσα τωρα..)
Άσε μας ρε που οδήγησες έναν αρκετά πειραγμένο Δούκα 2 και θεώρησες ότι είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει...
Που το οδήγησες?Γύρω το τετράγωνο?
Η ΚΤΜ παίζει σε δικά της χωράφια ξέχασε τα όλα τα άλλα.
Ακούς εκεί ακριβό...
Για αυτό ακριβώς πήρες XT500, γιατί δεν ξέρεις πως ότι πληρώσεις παίρνεις.
Πάρε το ΧΤ660, 6500 ξεκινάει.
Πάνω απο 12 χιλιάδες.
Και το Aprilia SXV στα 9 χιλιάρικα το δίνουνε αλλά να μαντέψω αυτό χαλάει ε?Δεν είναι αξιόπιστο σαν τα...KLR650 ας πούμε..έτσι δεν είναι?
Και 12 χιλιάδες να σπρώξεις σε ένα XT πάλι Δούκας όμως, δεν θα γίνει.
Έχεις δει εξάτμηση?Έχεις δει ζύγισμα η μηχανή?
Πήγαινε και οδήγησε ένα ΚΤΜ...οποιοδίποτε ΚΤΜ...και μετά έλα να ξαναγράψεις.
Αυτή την φορά όχι σε καμμία αλάνα.
Ρε Νικκερ εισαι βλακας με Pedigree...
:lol: :lol: :lol:
Το γιατι πηρα το ΧΤ το εχω πει αρκετες φορες στο φορουμ...
Οσο για το αν εχω οδηγησει το Δουκα σε αλανα μην κρινεις απ'της προσωπικες σου εμπειριες...
Οταν παρεις μηχανη τα ξαναλεμε...
:wave2:
Ναι ρε σχετικέ άνθρωπε...λίγο γαργάλημα είναι να πάρει μία μηχανή 10 άλογα περισσότερα...
Προφανώς είσαι απο τους ανθρώπους που βάλανε φίτλρο αέρα στο αυτοκίνητο τους και διακηρύσουνε "Φιλαράκι...νιώθω την διαφορά στο γκάζι".
P@no πέρασες το βρισίδι σε προσωπικό επίπεδο και πλέον μου δίνεις και εμένα δικαιώματα, να το έχεις αυτό υπόψην σου.
P@no πέρασες το βρισίδι σε προσωπικό επίπεδο και πλέον μου δίνεις και εμένα δικαιώματα, να το έχεις αυτό υπόψην σου.
Επειδη εχω επιγνωση του τι εγραψα αν θες να ξερεις ΔΕΝ σε εβρισα...
Αυτο που σου ειπα απλως δικαιολογει ολα αυτα που λες γενικοτερα.
Εσυ ξεκινησες,χωρις να εχεις δικαιομα η να σου εχω δωσει αφορμη να με αμφισβητεις.
Και για να ξερεις το βεβλαμμενος ειναι μετονη παρακειμενου του ρηματος ''βλαπτομαι''.
Συνεπως καποιος βλαμενος (χωρις της αυξησεις που θα επρεπε να χρησιμοποιηθουν) ειναι αυτος που εχει βλαβη(γενικοτερα)Το που βρες το μονος σου...
:winka:
PRITANIS 43
29/02/2008, 13:45
ΤΟ TDM ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΡΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΥΡΟ ΟΠΩΣΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
2 ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΦΤΗ 10000 Η12000 ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ 7500 ΣΤΡΟΦΕΣ.
ΑΠΛΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΡΟΠΗ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟ 2 ΓΕΦΥΡΑ.
ΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ CR500 ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ GR,ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ,Μ Α Θ Ε Κ Α Λ Α.
ΤΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ KTM 660 DUKE EINAI PYROBOLA ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ,ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΤΑ WRF CRF 450 ΕΙΝΑΙ 4ΧΡΟΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 2ΧΡΟΝΟΥ.
ΤΑ ΔΙΧΡΟΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝΕ.
ΕΧΩ ΕΓΩ DT WR200R 43 TROXO ANOIΓΩ ΓΑΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 1994 ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 2004. ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ CR500,ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PRITANIS 43
ΤΟ TDM ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΡΟΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΥΡΟ ΟΠΩΣΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
2 ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΦΤΗ 10000 Η12000 ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ 7500 ΣΤΡΟΦΕΣ.
ΑΠΛΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΡΟΠΗ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟ 2 ΓΕΦΥΡΑ.
ΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ CR500 ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ GR,ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ,Μ Α Θ Ε Κ Α Λ Α.
ΤΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ KTM 660 DUKE EINAI PYROBOLA ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ,ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΤΑ WRF CRF 450 ΕΙΝΑΙ 4ΧΡΟΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 2ΧΡΟΝΟΥ.
ΤΑ ΔΙΧΡΟΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝΕ.
ΕΧΩ ΕΓΩ DT WR200R 43 TROXO ANOIΓΩ ΓΑΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 1994 ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 2004. ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΟΝΟ ΤΟ CR500,ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. τι να μαθω ρε φιλε ασε με να χαρεις και εσυ...να μαθω οτι το cr ειναι πιστολι??
και ?
τι σχεση εχει με το δουκα σε αυτο το ποστ?
KeLeYTiS
29/02/2008, 14:23
Doyka τα νσρ δεν ηταν , ασε που το δινεις και ακριβα αν θυμαμαι καλα για κολλημενο :lol:
Εγω τον Δικαστη μου τον εχω ετοιμο παντως οποτε οτι και να λετε τσαμπα καιει η λαμπα :wave2:
Doyka τα νσρ δεν ηταν , ασε που το δινεις και ακριβα αν θυμαμαι καλα για κολλημενο :lol:
Εγω τον Δικαστη μου τον εχω ετοιμο παντως οποτε οτι και να λετε τσαμπα καιει η λαμπα :wave2: ΓΑΝΤΙ???
ΜΕ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕς ΕΣΥ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙς???ΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΠΑΙΖΕΙ??ΜΕ ΟΤΙ ΣΜ ΥΠΑΡΧΕΙ?
nikos force
29/02/2008, 14:30
Εγω τον Δικαστη μου τον εχω ετοιμο παντως οποτε οτι και να λετε τσαμπα καιει η λαμπα :wave2: orestis attitude :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
orestis attitude :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ρε θα κανω το gixer μοταρτν σας λεω..:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε θα κανω το gixer μοταρτν σας λεω..:p
:a27: :a27: :a27: :a27: :a27:
:lol:
devil's animal
29/02/2008, 14:49
ρε θα κανω το gixer μοταρτν σας λεω..:p
μες στην μοντα ειναι αυτο το παιδι...:rolleyes:
τι το λες ρε και δεν το κανεις???:rotflmao: :rotflmao:
αντε μπας και δουμε το πιο δυνατο μοταρντ ever...:hypnotize
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
KeLeYTiS
29/02/2008, 14:49
Ρε παιδια γιατι κολλατε ετσι ελεος δηλαδη
Μπορειτε να μου εξηγησετε αυτο που ρωτησα αρχικα?
Δεν μιλαω σε αυτους που τους αρεσει εμφανισιακα καποιο μηχανακι , μιλαωσε αυτους που αγοραζουν αναλογα τα αλογα για να ειναι πιο γρηγοροι απο τον διπλα
Γιατι ενθουσιαζεστε με τα 50-60 αλογα απο 600 κυβικα οταν αυτο το φραγμα εχει σπασει 2 δεκαετιες πριν με λιγοτερα κυβικα ?
Εγω σας το λεω εχοντας οδηγησει τετοια εδω και 5 χρονια κοντα καθε μερα για βολτα,καφε,δουλεια,κοντινα ταξιδακια και οτι προκυψει
Μην μιλησω για τον φιλο μου που το καλοκαιρι ηρθε να με βρει Ξανθη ετσι ?
Τελος παντων πιανετε ενα υφος ειρωνιας και νομιζετε οτι εχετε το απολυτο εργαλειο μεχρι να βγει το επομενο
ΥΓ)Α και με αυτο που εχω τωρα δεν ανοιγω με μονοκυλινδρα , ειναι αρχη μου να μην κλεβω εκκλησιες :rotflmao:
Δεν μιλαω σε αυτους που τους αρεσει εμφανισιακα καποιο μηχανακι , μιλαωσε αυτους που αγοραζουν αναλογα τα αλογα για να ειναι πιο γρηγοροι απο τον διπλα
Γιατι ενθουσιαζεστε με τα 50-60 αλογα απο 600 κυβικα οταν αυτο το φραγμα εχει σπασει 2 δεκαετιες πριν με λιγοτερα κυβικα ?
Εγω σας το λεω εχοντας οδηγησει τετοια εδω και 5 χρονια κοντα καθε μερα για βολτα,καφε,δουλεια,κοντινα ταξιδακια και οτι προκυψει
Τελος παντων πιανετε ενα υφος ειρωνιας και νομιζετε οτι εχετε το απολυτο εργαλειο μεχρι να βγει το επομενο
ΥΓ)Α και με αυτο που εχω τωρα δεν ανοιγω με μονοκυλινδρα , ειναι αρχη μου να μην κλεβω εκκλησιες :rotflmao: ΕΓΩ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΞΕΚΟΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΓΛΗΓΟΛΟ ...
και ναι τα διχρονα ειναι αλλη ιστορια δεν εχουμε θεμα...
devil's animal
29/02/2008, 15:01
ΥΓ)Α και με αυτο που εχω τωρα δεν ανοιγω με μονοκυλινδρα , ειναι αρχη μου να μην κλεβω εκκλησιες :rotflmao:
ρε συ Κελεα δεν αντιλεγω σε αυτα που λες αλλα σκεψου οτι πλεον καινουργια διχρονα δεν πουλιωνται.
αν πας να παρεις καποιο παλιο, το πιθανοτερο ειναι να ειναι σκισμενο και κακοσυντηρημενο (χωρις να ειναι βεβαια ο κανονας αυτο).
ειναι και τοσα χρονια μηχανακια, ολο και κατι θα σου ζητησει σε βαθος χρονου.
μπορει οντως να γαζωναν και να ΓΑΖΩΝΟΥΝ ακομα και σημερα τα μοτερ τους, αλλα δεν ειναι μονο μοτερ μια ΜΗΧΑΝΗ. ειναι και περιφερειακα που την στριβουν, την φρεναρουν και γενικα ειναι υπευθυνα για την συμπεριφορα της.
και εγω ειμαι υπερ του να ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΧΡΟΝΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ στην αγορα (το ειχα πει και σε αλλο θρεντ) αλλα με νεα περιφερειακα. αυτο βεβαια ειναι ουτοπικο. παει τους καταργησαν. τελος. παπαλα.
αν θες ενα διχρονο εργαλειο αυτην την στιγμη πρεπει να ψαξεις παρα πολυ ...και αν σου κατσει...οπως το τζοκερ ενα πραγμα.:winka:
το θεμα ειναι τωρα χωρις πολυ ρισκο τι μπορεις να αγορασεις και να εχεις το καλυτερο value for money.
KeLeYTiS
29/02/2008, 15:03
Οκ χαιρομαι που κανουμε πλακα
Στο θεμα μας ο Δουκας ο Τριτος μου αρεσει πολυ εκτος απο το καζανακι απο πεζω ραλυ που βαλανε
Αν και νομιζω οτι σε τετοια μηχανακια ειναι το πρωτο πραγμα που παιρνει ποδι οποτε λογικα καποια εταιρεια θα εχει βγαλει καποιο συστηματακι στο πλαι :wave2:
Ντεβιλ για να μην το εκτροχιασουμε το τοπικ αν δεν εγινε ηδη δηλαδη , θα σου πω μονο αυτο
Αυτη η αποψη που εχεις ειναι μονο στην Ελλαδα, για αυτο αλλωστε και οι ελληνες διχρονοι στρεφομαστε εξω για βοηθεια απο ανταλλακτικα μεχρι αφτερμαρκετ πραγματα τα οποια παραγονται απο διαφορους βελτιωτες ακομα και σημερα
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι 2 απο τα μεγαλυτερα αγγλικα φορουμς μοτοσικλετας ειναι το rd forum και το rgv forum
Vourkoufales
29/02/2008, 15:29
έχω ενα γκαρελι πεταλάτο με ντελόρτο 13 οποιος ψήνετε για μια ψιλή να το πει! :smokin:
nikos force
29/02/2008, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
έχω ενα γκαρελι πεταλάτο με ντελόρτο 13 οποιος ψήνετε για μια ψιλή να το πει! :smokin: egw
egw
me to cb50 se paw... tha to gargalisw ligo... tha to xaidepsw meta... tha tou kanw kai liga nazia... kai meta ... ti mam@ses...
Vourkoufales
29/02/2008, 15:36
egw
egw
me to cb50 se paw... tha to gargalisw ligo... tha to xaidepsw meta... tha tou kanw kai liga nazia... kai meta ... ti mam@ses...
φίλε αν ειναι 6βολτο δε πάω :rolleyes:
egw
egw
me to cb50 se paw... tha to gargalisw ligo... tha to xaidepsw meta... tha tou kanw kai liga nazia... kai meta ... ti mam@ses... xaxaxaxaxaaxati mlks thee mouuuuu
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μη συγκρίνεις ανόμιες κατηγορίες αδερφέ :wave2:
+1.000.000.000.000:wave2:
egw
egw
:rotflmao:
Παιδιά..όποιος νομίζει ότι δεν αξίζει τα λεφτά του..μπορεί απλά να πάει μία βολτούλα απο τα Hell in Store να πάρει ένα ΚΤΜ 690 μία βολτούλα και να δει τι εστί...
orangefactor
01/03/2008, 22:13
Παιδιά..όποιος νομίζει ότι δεν αξίζει τα λεφτά του..μπορεί απλά να πάει μία βολτούλα απο τα Hell in Store να πάρει ένα ΚΤΜ 690 μία βολτούλα και να δει τι εστί...
Da.Vintage
03/03/2008, 07:38
Ρε άντε τώρα που ασχολούμαστε με το μηχανάκι της καφετέριας!
Μπορεί να κάνει πολλά αλλά οι περισσότεροι το παίρνουν για να πάνε για καφέ!
devil's animal
03/03/2008, 08:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Ρε άντε τώρα που ασχολούμαστε με το μηχανάκι της καφετέριας!
Μπορεί να κάνει πολλά αλλά οι περισσότεροι το παίρνουν για να πάνε για καφέ!
πιο πολλα ss ειναι εξω απο τις καφετεριες παρα sm...
καi υπ'οψν δεν εχω κατι με τα ss.
Όχι ρε Τιτάνα...θα πάρουνε SS που είναι και ταξιδιάρικα και εργαλεία καθημερινής χρήσης τα άτιμα.
Da.Vintage
03/03/2008, 13:19
Όποιον έχει μοτό που κάνει παπάδες και το έχει για να πάει για καφέ είναι βλακ λίστ...
Και διαμάχη είναι στο κάτω κάτω αντε να ανάψουν τα αίματα...
ακούς εκεί 10000 για το παρτάλι....
7000 και πολλά είναι και με γραπτή εγγύηση οτι αν το βαρεθείς θα στο αγοράσουν πίσω κατα το ήμισι της αξίας του τουλάχιστον γιατί δε το βλέπω και παραπάνω...!
Souza_me_240kmh
03/03/2008, 14:09
Όποιον έχει μοτό που κάνει παπάδες και το έχει για να πάει για καφέ είναι βλακ λίστ...
7000 και πολλά είναι και με γραπτή εγγύηση οτι αν το βαρεθείς θα στο αγοράσουν πίσω κατα το ήμισι της αξίας του τουλάχιστον γιατί δε το βλέπω και παραπάνω...!
:lol: :lol:
ι αν το βαρεθεί
Τι είναι ρε Τιτάνα να το βαρεθείς?Κανά FMX?
Η κανά Yamaha MT03 με κινητήρα Minarelli?
:evil:
7000 και πολλά είναι και με γραπτή εγγύηση οτι αν το βαρεθείς θα στο αγοράσουν πίσω κατα το ήμισι της αξίας του τουλάχιστον γιατί δε το βλέπω και παραπάνω...! εχει δικιο ο τιτανας...αφου με αυτα τα λεφτα παιρνεις ρ1 του 2009...και πας ανετα την μπουρναζαδα σου..ποιος καιγεται να στριψει σε κλειστα κομματια μεσα στην αθηνα??και στην τελικη ΝΑΙ ρε φιλε...με το χιλια πας ανετα στου χουριο να ψηφισεις..ενω με το κτμ??τι?να παρεις μηχανη μονο για την πολη??αμα δεν κανει και καμια 20αρια αλλα πραματα οπως παραλληλα να ναι θεριζοαλωνιστικη τι την πληρωνουμε??κ αμα θες να παρεις κατι να αξιζει θα παρεις ενα νεξους 500!!εκει μαλιστα...θα δωσεις 10χιλιαρικα να το καταευχαριστηθεις το μηχανακι...μετα το λυσε-πλαστικα δεν υπαρχει δεσε(σε βγαζει απ τον κοπο)!!!
ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΙΤΑΝΑ!!!ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
Γιατί ρε παιδιά είναι ακριβός ο Δούκας και δεν είναι το καθαρόαιμο της Yamaha?
Kαι απο τα Γιαπωνέζικα της κατηγορίας...πάλι ποιό φτηνός είναι.
XR650 10000 ευρώ.
devil's animal
04/03/2008, 14:18
XR650 10000 ευρώ.
ουσιαστικα αυτο ειχαν οι Αυστριακοι στο μυαλο τους οταν ελεγαν:
-" ντας νοϊε μοπετ βι φιλ γκεϊ μπιν βια ες χεα??"
που σημαινει ..
-" το καινουργιο το παρταλι που βγαλαμε, ποσο να το δωσουμε??"
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ουσιαστικα αυτο ειχαν οι Αυστριακοι στο μυαλο τους οταν ελεγαν:
-" ντας νοϊε μοπετ βι φιλ γκεϊ μπιν βια ες χεα??"
που σημαινει ..
-" το καινουργιο το παρταλι που βγαλαμε, ποσο να το δωσουμε??"
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: φιλαρακι..ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!!αυτο βλεπω εγω
devil's animal
04/03/2008, 21:02
φιλαρακι..ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!!αυτο βλεπω εγω
ελα μεγαλε χαλαρωσε λιγο.
αν διαβασεις το πρωτο μου ποστ θα δεις οτι τον γουσταρω τον νεο δουκα (και κατ'επ[εκταση και τον παλιο)...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΩ!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
καλυτερα που δεν εχεις για να μαστε εμεις ασφαλεις :blush: :blush:
devil's animal
05/03/2008, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
καλυτερα που δεν εχεις για να μαστε εμεις ασφαλεις :blush: :blush:
ψψψψιιιιιιιιιττττττ, που'σαι...πιτσιρικο.....
αν δεν κανω λαθος εισαι θεσσαλονικη ετσι?
πως δεν θα'σαι ασφαλης ρε φιλαρακι αν οδηγω στην Αθηνα??:confused:
εκτος και αν νομιζεις οτι θα ανεβω στην μπουγατσουπολη με το μονοκυλινδρο...:rotflmao: :rotflmao:
ψψψψιιιιιιιιιττττττ, που'σαι...πιτσιρικο.....
αν δεν κανω λαθος εισαι θεσσαλονικη ετσι?
πως δεν θα'σαι ασφαλης ρε φιλαρακι αν οδηγω στην Αθηνα??:confused:
εκτος και αν νομιζεις οτι θα ανεβω στην μπουγατσουπολη με το μονοκυλινδρο...:rotflmao: :rotflmao:
Αθηναιος ειμαι απλα η "φοιτητικη" μου μυρα με εριξε εδω πανω :lol: :lol:
devil's animal
05/03/2008, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
Αθηναιος ειμαι απλα η "φοιτητικη" μου μυρα με εριξε εδω πανω :lol: :lol:
να υποθεσω οτι δεν εισαι στο Φιλολογικο ε???
μοιρα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SUZUKAKIAΣ
05/03/2008, 14:01
Συγνωμη που πεταγομαι ετσι αλλα........διαμαχες ειναι.....
Γιατι μαλωνετε για ενα μηχανακι (καλα κανετε και μαλωνετε :lol: :lol: ) που ενα 250 4τ αγωνιστικο τουμπανιασμενο μεσα στην πιστα το χει για .....καφε!!!!!?????
Μηχανη της πολης και του καφε ειναι...
Αυτες ολες καλες ειναι......αναλογος το γουστο.....τι ψαχνετε να βρειτε
devil's animal
05/03/2008, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
Συγνωμη που πεταγομαι ετσι αλλα........διαμαχες ειναι.....
Γιατι μαλωνετε για ενα μηχανακι (καλα κανετε και μαλωνετε :lol: :lol: ) που ενα 250 4τ αγωνιστικο τουμπανιασμενο μεσα στην πιστα το χει για .....καφε!!!!!?????
Μηχανη της πολης και του καφε ειναι...
Αυτες ολες καλες ειναι......αναλογος το γουστο.....τι ψαχνετε να βρειτε
για σπαστα και ξαναριχτα ρε μεγαλε γιατι δεν το'πιασα...:smokin:
ποιο, εχει τι, για καφε μεσα στην πιστα?
SUZUKAKIAΣ
05/03/2008, 14:12
για σπαστα και ξαναριχτα ρε μεγαλε γιατι δεν το'πιασα...:smokin:
ποιο, εχει τι, για καφε μεσα στην πιστα?
Καλα ακουσες........
Ειναι πιο γρηγορο ενα duke 140?150?κιλα??με 60 αλογα???Με τετοια φρενα αναρτησεις
Απο ενα 250 4τ 93 κιλα με 42 αλογα με αγωνιστικο κινητηρα και φρεναρες και αναρτησαρες????
Για ψαξε το λιγο....
Για πηγαινε δεν παγκοσμιο (τι λεω και πιο χαμηλα)....να καταλαβεις,......
Εχεις δει πολλα duke να τρεχουν??Ειναι αγωνιστικο μηχανακι??Καμια σχεση με ενα φτιαγμενο 250
devil's animal
05/03/2008, 14:41
Καλα ακουσες........
Ειναι πιο γρηγορο ενα duke 140?150?κιλα??με 60 αλογα???Με τετοια φρενα αναρτησεις
Βάρος (χωρίς καύσιμα) 148,5 κιλά ......μεσα επεσες.
Ανάρτηση Εμπρός WP USD Φ 48 mm (1.89")
Ανάρτηση Πίσω WP monoshock
Φρένο Εμπρός Brembo 4-piston fixed caliper, δισκόφρενο Φ 320 mm (12.6")
Φρένο Πίσω Brembo 1-piston floating caliper, δισκόφρενο Φ 220 mm (9.45")
...εννοεις αυτα τα φρενα και τις αναρτησεις ετσι???
Απο ενα 250 4τ 93 κιλα με 42 αλογα με αγωνιστικο κινητηρα και φρεναρες και αναρτησαρες????
οταν λες 4τ εννοεις τετραχρονο?? γιατι και το duke τετραχρονο ειναι. ή μηπως ηθελες να πεις τετρακυλινδρο??
αν παντως εννοουσες τετρακυλινδρο, εγω δεν ξερω πολλα 250αρια τετρακυλινδρα (τετραχρονα ετσι?). αν ηθελες να μου πεις καποιο θα βοηθουσε.
Για ψαξε το λιγο....
μαλλον εσυ πρεπει να το ψαξεις...
αν παλι εννοεις διχρονο...(πραγματικα εχω μπερδευτει...) τοτε να σου πω οτι σε μια "κλειστη" πιστα που δεν μπορει να ανοιξει, δεν εχει καμια τυχη απεναντι στο μονοκυλινδρο.
Εχεις δει πολλα duke να τρεχουν??Ειναι αγωνιστικο μηχανακι??Καμια σχεση με ενα φτιαγμενο 250
το...αυτο λοιπον.
SUZUKAKIAΣ
05/03/2008, 14:55
το...αυτο λοιπον.
Βεβαια και εννουσα 4χρονο μονοκυλινδρο
και τα φρενα και οι αναρτησεισ ειναι καλεσ σε δρομο οχι πιστα,....
Πιστεψε με και φιλο εχω με τετοιο που το βαζει σε πιστα και δεν του φτανουν....δεν ειναι για πιστα.....και γενικα και γω το χω οδηγησει αλλα γενικα ειναι γνωστο οτι δεν ειναι αγωνιστικο μηχανακι
εχεισ δει κατι φραναρεσ που χουν τα αγωνιστικα???αφτερ μαρκετ ενοειτε......
και κατι αναρτησαρεσ που χουν????καμια σχεση
μονο με τοσο βαροσ που χει δεν δουλευουν καλα στο δουκα......
ελα μην λεμε βλακειεσ ρε συ...
δεν ειναι για πιστα.......
μην σου φαινετε παραξενο οτι ειναι 250....δεν φανταζεσε τι διναμι εχουν
εδω εμενα η βλακεια μου που ειναι 110 κιλα και οχι με 42 αλογα αλλα με 35 και αν και με δουκα ειμασταν μαζι μεχρι τα 300 μ
και την πιστα αυτο εχει σημασια ....το μπαμ
τελοσ δεν ξανασυζητω αλλο....ειναι προφανες
Οτι να ΄ναι......
Γιατί δεν συγκρίνεται τον Δούκα και με κανένα racing 125cc του παγκοσμίου, με κανένα trial για τα βράχια ή με κανένα RT1200 ;;;:confused:
devil's animal
05/03/2008, 15:33
Βεβαια και εννουσα 4χρονο μονοκυλινδρο
και τα φρενα και οι αναρτησεισ ειναι καλεσ σε δρομο οχι πιστα,....
Πιστεψε με και φιλο εχω με τετοιο που το βαζει σε πιστα και δεν του φτανουν....δεν ειναι για πιστα.....και γενικα και γω το χω οδηγησει αλλα γενικα ειναι γνωστο οτι δεν ειναι αγωνιστικο μηχανακι
εχεισ δει κατι φραναρεσ που χουν τα αγωνιστικα???αφτερ μαρκετ ενοειτε......
και κατι αναρτησαρεσ που χουν????καμια σχεση
μονο με τοσο βαροσ που χει δεν δουλευουν καλα στο δουκα......
ελα μην λεμε βλακειεσ ρε συ...
δεν ειναι για πιστα.......
μην σου φαινετε παραξενο οτι ειναι 250....δεν φανταζεσε τι διναμι εχουν
εδω εμενα η βλακεια μου που ειναι 110 κιλα και οχι με 42 αλογα αλλα με 35 και αν και με δουκα ειμασταν μαζι μεχρι τα 300 μ
και την πιστα αυτο εχει σημασια ....το μπαμ
τελοσ δεν ξανασυζητω αλλο....ειναι προφανες
οκ για να το λες κατι θα ξερεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οτι να ΄ναι......
Γιατί δεν συγκρίνεται τον Δούκα και με κανένα racing 125cc του παγκοσμίου, με κανένα trial για τα βράχια ή με κανένα RT1200 ;;;:confused:
Mα είναι προφανές! Το RT θα ξύνει βαλίτσες στην πίστα! :lol: :lol:
+100000000ston suztoukakia!!!!
μπορει να συγκριθει και με την σουλα που μενει στο απεναντι γιατι η σουλα κανει καλυτερη αναρτηση οταν ειμαι απο πανω της σε σχεση με το ντουκ και εχει και καμπριο και βγαζω και το χερι απεξω οταν με παει βολτα ναουμ!!
μπορει να συγκριθει και με τα σουβλακια που φτιαχνει ο αβραμης στην κυψελη..κοστιζουν πιο φθηνα και χεζεσε πιο πολυ απ οτι αν ανεβεις επανω στο ντουκ
μπορει να συγκριθει με το ζουνταπ του παππου μου...γιατι στο ζουνταπ μπορουσες να ψαρωσεις με 50χιλιομετρα
μπορει να συγκριθει με το χιουνται αξεντ..ειναι φουλ εξτρα στα 9990ευρα και δεν σε τρωει και η βροχη
και τελοσπαντων για εσας μπορει να συγκριθει με οτι θελει...για εμενα θα κοιταξω αν μπορει να εγκριθει:lol:
μπορει να συγκριθει με το ζουνταπ του παππου μου...γιατι στο ζουνταπ μπορουσες να ψαρωσεις με 50χιλιομετρα
Ο Δούκας ΔΕ μπορεί να συγκριθεί με zundapp γιατί δεν έχει σέλα λεοπάρ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Ο Δούκας ΔΕ μπορεί να συγκριθεί με zundapp γιατί δεν έχει σέλα λεοπάρ...
Κάτι ξέχασα...
123006
Souza_me_240kmh
06/03/2008, 09:05
Καλα ακουσες........
Για ψαξε το λιγο....
αμα το δεις ετσι κανενας δε θα αγοραζε αλλου ειδους μηχανακια
ολοι θα περνανε ss και αγωνιστικα Motard :winka:
ο δουκας ειναι βολτατικο μηχανακι εχει τι μιζουλα του παει κανα ταξιδακι κοντα δε θελει καθε 10 ωρες σερβις οπως τα αγωνιστικα motard
βεβαια 10.000 ευρω το βρισκω και εγω λιγο τσιμπιμενο αλλα οποιος το γουσταρει θα το παρει
εμενα η βλακεια μου που ειναι 110 κιλα και οχι με 42 αλογα αλλα με 35 και αν και με δουκα ειμασταν μαζι μεχρι τα 300 μ
1)πρωτη φορα βλεπω να μετριετε η βλακεια!!(δεν το ειπα εγω εσυ το ειπες)
2)νομιζα οτι τα κιλα αφορουσαν την βαρυτητα και τα αλογα την "δυναμη"!!βλακεια με καρμπυρατερ ????δηλαδη υπαρχει βλακεια και με μπριζντερεκ?εκει μετρας την τριβη?
3)πιστευω να μην με παρεξηγησες αλλα κανω πλακα,οπως κανεις κ εσυ βεβαια,που αν καταλαβα καλα μεχρι τα 300μετρα κοβεσαι με τα 35 αλογα σου με δουκα??μηπως εννοεις ντουκ1??ή εφυγες με κοκκινο??ή οδηγουσε με τους αγκονες ο αλλος??ή μηπως οδγουσε σαν τον ψαλτη αναποδα??
4)για να μην δημιουργουντε παρεξηγησεις γινε πιο κατανοητος στο τι θες να πεις και ξεκολα απ το προβλημα σου να συγκρινεις το ντουκ με οτι κινητε στη γη μεχρι να το βγαλεις αχρηστο το μηχανακι
5)οπως ειπε κ καποιος φιλος παραπανω.. η κτμ σε προσεχει σαν πελατη σε ολα τα μοντελα της ντουκ,εσεμσι,λσφ...και σου προσφερει παρα πολλα σε σχεση τι πληρωνεις..αλλα και στην βελτιωση σ εχει μεσα στην εγγυηση πχ προγραμμα/καρμπυρατερ(φσρ),εξατμισεις(ακραπο) και πιστευω οτι τα αξιζει τα συγχαρητηρια!!γιατι δεν κοιταξε να σου δωσει λεο εξατμισεις ή μουφαποβιτς,σου δωσε τις "καλυτερες"!σε προσεχει στο καθετι!!
SUZUKAKIAΣ
06/03/2008, 21:23
1)πρωτη φορα βλεπω να μετριετε η βλακεια!!(δεν το ειπα εγω εσυ το ειπες)
2)νομιζα οτι τα κιλα αφορουσαν την βαρυτητα και τα αλογα την "δυναμη"!!βλακεια με καρμπυρατερ ????δηλαδη υπαρχει βλακεια και με μπριζντερεκ?εκει μετρας την τριβη?
3)πιστευω να μην με παρεξηγησες αλλα κανω πλακα,οπως κανεις κ εσυ βεβαια,που αν καταλαβα καλα μεχρι τα 300μετρα κοβεσαι με τα 35 αλογα σου με δουκα??μηπως εννοεις ντουκ1??ή εφυγες με κοκκινο??ή οδηγουσε με τους αγκονες ο αλλος??ή μηπως οδγουσε σαν τον ψαλτη αναποδα??
4)για να μην δημιουργουντε παρεξηγησεις γινε πιο κατανοητος στο τι θες να πεις και ξεκολα απ το προβλημα σου να συγκρινεις το ντουκ με οτι κινητε στη γη μεχρι να το βγαλεις αχρηστο το μηχανακι
5)οπως ειπε κ καποιος φιλος παραπανω.. η κτμ σε προσεχει σαν πελατη σε ολα τα μοντελα της ντουκ,εσεμσι,λσφ...και σου προσφερει παρα πολλα σε σχεση τι πληρωνεις..αλλα και στην βελτιωση σ εχει μεσα στην εγγυηση πχ προγραμμα/καρμπυρατερ(φσρ),εξατμισεις(ακραπο) και πιστευω οτι τα αξιζει τα συγχαρητηρια!!γιατι δεν κοιταξε να σου δωσει λεο εξατμισεις ή μουφαποβιτς,σου δωσε τις "καλυτερες"!σε προσεχει στο καθετι!!
Δεν εχω ορεξη ουτε να καθομαι να λεω ψεμματα εδω μεσα ουτε να καθομαι να εξηγω στον καθενα με τον τροπο που θελει αυτος μεχρι να το καταλαβει.....:wave2: :wave2:
Και αν εσυ πιστευεις οτι σ προσφαιρει πιο πολλα απο οτι πληρωνεις......τι να πω....
η εκανε λαθος αυτος που στο πουλησε και εβαλε την μιση τιμη η εχεις τοσα λευτα που δεν ξερεις να τα υπολογιζεις........
Δεν εχω ορεξη ουτε να καθομαι να λεω ψεμματα εδω μεσα ουτε να καθομαι να εξηγω στον καθενα με τον τροπο που θελει αυτος μεχρι να το καταλαβει.....:wave2: :wave2:
Και αν εσυ πιστευεις οτι σ προσφαιρει πιο πολλα απο οτι πληρωνεις......τι να πω....
η εκανε λαθος αυτος που στο πουλησε και εβαλε την μιση τιμη η εχεις τοσα λευτα που δεν ξερεις να τα υπολογιζεις........
μην το παρεις! και αν τυχει κ το παρεις μη βαλεις και ταινιουλες στις ζαντες..απλο!
orangefactor
08/03/2008, 17:09
ψαχνουμε να δουμε αν το duke III ειναι καλυτερο απο τα ανταγωνιστικα μοντελα αλλων εταιριων σωστα?oκ,ειναι χωρις αμφιβολια.
απο το 690 sm ειναι ομως?
παντως πετυχα ενα ασπρο στον δρομο(το δοκιμαστικο της hellinmoto).
τραβαει τα βλεματα σαν μαγνητης κ ειναι πανεμορφο.
devil's animal
08/03/2008, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
ψαχνουμε να δουμε αν το duke III ειναι καλυτερο απο τα ανταγωνιστικα μοντελα αλλων εταιριων σωστα?oκ,ειναι χωρις αμφιβολια.
απο το 690 sm ειναι ομως?
παντως πετυχα ενα ασπρο στον δρομο(το δοκιμαστικο της hellinmoto).
τραβαει τα βλεματα σαν μαγνητης κ ειναι πανεμορφο.
λογικα θα ειναι λογω βαρους...(πολυ μικρη διαφορα μεν αλλα υπαρχει)
ktm 690 supermoto:
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας
Τύπος Κινητήρα Μονοκύλινδρος, τετράχρονος
Κυβικά 653,7 cc
Εκκίνηση Μίζα
Καρμπυρατέρ Keihin EMS με EPT (Electric Power Throttle)
Πλαίσιο
Πλαίσιο Chromoly trellis frame, powder-coated
Υπο-Πλαίσιο Αλουμινίου 7020
Τιμόνι Tapered Renthal Αλουμινίου, Φ 28/22 mm
Ανάρτηση Πίσω WP monoshock PDS με Pro Lever
Φρένο Πίσω Brembo 1-piston floating caliper, δισκόφρενο Φ 240 mm (9.45")
Τροχοί, Εμπρός / Πίσω 3.5 x 17", 5.0 x 17"
Ελαστικά, Εμπρός / Πίσω 120/70-17", 160/60-17"
Αλυσίδα X-ring 5/8 x 1/4"
Σιλανσιέ διπλό INOX με regulated καταλύτη
Γωνία Κάρτερ 64o
Απόσταση από το έδαφος 260 mm (10.24")
Ύψος Σέλας 875 mm (34.45")
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ 13.2 λίτρα με 2.5 λίτρα ρεζέρβα
Βάρος (χωρίς καύσιμα) 152 kg (335.1 lbs)
ktm duke III:
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας
Τύπος Κινητήρα Μονοκύλινδρος, τετράχρονος
Κυβικά 654 cc
Εκκίνηση Μίζα
Καρμπυρατέρ Keihin EMS με EPT (Electric Power Throttle)
Πλαίσιο
Πλαίσιο Chromium-molybdenum trellis frame, powder-coated
Τιμόνι Αλουμινίου, Φ 28/22 mm
Φρένο Πίσω Brembo 1-piston floating caliper, δισκόφρενο Φ 220 mm (9.45")
Τροχοί, Εμπρός / Πίσω 3.5 x 17", 5.0 x 17"
Ελαστικά, Εμπρός / Πίσω 120/70 R 17", 160/60 R 17"
Αλυσίδα X-ring 5/8 x 1/4"
Σιλανσιέ Underfloor σιλανσιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με ενσωματωμένο καταλυτικό μετατροπέα
Γωνία Κάρτερ 63,5o
Απόσταση από το έδαφος 155 mm
Ύψος Σέλας 865 mm
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ 13,5 λίτρα με 2,5 λίτρα ρεζέρβα
Βάρος (χωρίς καύσιμα) 148,5 κιλά
Το duke ειναι καλο χρυσο και αγιο αλλα για μοναδικη μοτο δεν κανει,οποτε τα 10χιλ πρεπει να περισσευουν.Η τιμολογιακη πολιτικη της ΚΤΜ ειναι πολυ πιο τιμια απο της ducati με την τελευταια να αγγιζει τα ορια του παραλογα ακριβου.Ελπιζω το νεο superbike της ΚΤΜ να μην κανει 20000+:cry:
:beer:
devil's animal
13/03/2008, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Ελπιζω το νεο superbike της ΚΤΜ να μην κανει 20000+:cry:
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας
Τύπος Κινητήρα Δικύλινδρος, τετράχρονος, V 75o
Κυβικά 1.148 cc
Ροπή 120 Nm στις 8.000 rpm
Εκκίνηση Μίζα 12 V 11,2 Ah
Καρμπυρατέρ Electronic fuel injection
Μετάδοση 6 ταχύτητες, dog clutch
Ψύξη Υδρόψυκτη
Πλαίσιο
Πλαίσιο Χρωμομολυβδένιο, powder-coated
Τιμόνι Αλουμίνιο
Ανάρτηση Εμπρός Πλήρως ρυθμιζόμενη Öhlins, δίδυμα A-arms
Φρένο Εμπρός 2 x Brembo τεσσάρων πιστονιών, radially bolted caliper, δισκόφρενο 320 mm
Φρένο Πίσω Brembo δύο πιστονιών, fixed caliper, δισκόφρενο 220 mm
Τροχοί, Εμπρός / Πίσω 3.5 x 17", 6 x 17"
Ελαστικά, Εμπρός / Πίσω 120/70 ZR 17, 190/55 ZR 17
Σιλανσιέ Διπλό ανοξείδωτου χάλυβα με τριοδικό καταλύτη
Γωνία Κάρτερ 66,7o
Απόσταση από το έδαφος 110 mm
Ύψος Σέλας 805 / 825 mm
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ 16,5 λίτρα με ρεζέρβα 3,5 λίτρων
Βάρος (χωρίς καύσιμα) 188 kg
Τιμη: 17.490 €
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας
Τύπος Κινητήρα Δικύλινδρος, τετράχρονος, V 75o
Κυβικά 1.148 cc
Ροπή 120 Nm στις 8.000 rpm
Εκκίνηση Μίζα 12 V 11,2 Ah
Καρμπυρατέρ Electronic fuel injection
Μετάδοση 6 ταχύτητες, dog clutch
Ψύξη Υδρόψυκτη
Πλαίσιο
Πλαίσιο Χρωμομολυβδένιο, powder-coated
Τιμόνι Αλουμίνιο
Ανάρτηση Εμπρός Πλήρως ρυθμιζόμενη Öhlins, δίδυμα A-arms
Φρένο Εμπρός 2 x Brembo τεσσάρων πιστονιών, radially bolted caliper, δισκόφρενο 320 mm
Φρένο Πίσω Brembo δύο πιστονιών, fixed caliper, δισκόφρενο 220 mm
Τροχοί, Εμπρός / Πίσω 3.5 x 17", 6 x 17"
Ελαστικά, Εμπρός / Πίσω 120/70 ZR 17, 190/55 ZR 17
Σιλανσιέ Διπλό ανοξείδωτου χάλυβα με τριοδικό καταλύτη
Γωνία Κάρτερ 66,7o
Απόσταση από το έδαφος 110 mm
Ύψος Σέλας 805 / 825 mm
Χωρητικότητα Ρεζερβουάρ 16,5 λίτρα με ρεζέρβα 3,5 λίτρων
Βάρος (χωρίς καύσιμα) 188 kg
Τιμη: 17.490 €
ενδιαφερουσα και αρκετα τιμια η τιμη του ......
:beer: :beer:
Buell XB12S στα 14000
ροπή σαν τραπέζι από 1200 κε...(που εύκολα ανεβαίνουν στα 1600-1800...:D :D :D )
φρένα απίστευτα, γεωμετρία μαχαίρι, ήχος από αλλού..
σιγά μην έπερνα ΚΤΜ με 10000 πολύ περισότερο με 17000!!!!!
Πλάκα με κάνετε?:nono: :nono:
devil's animal
14/03/2008, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Buell XB12S στα 14000
ροπή σαν τραπέζι από 1200 κε...(που εύκολα ανεβαίνουν στα 1600-1800...:D :D :D )
κατσε να γινει κανα συγκριτικο με τον Αυστριακο και μετα βγαλε συμπερασματα.:winka:
αν και νομιζω οτι πιο σωστο θα ηταν να συγκριθει με αλλα χιλιαρια+ δικυλινδρα. του στυλ 1098.
Buell XB12S στα 14000
Πλάκα με κάνετε?:nono: :nono: ωραιο ανεκδοτο..μολις παρεις το μπουελ που λες με ολα αυτα τα απιστευτα..πανω του
αντε κατσε διπλα στο rc να γελασουμε λιγο..
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Buell XB12S στα 14000
:eyepop:
Μέχρι να ανεβάσει στροφές το Buell ¨έχεις όλο το χρόνο να σκοτώσεις γάϊδαρο, ρίχνοντας του φρέσκα σύκᨙ....:lol:
(™ Aστερίξ στη Κορσική) :wave2:
ωραιο ανεκδοτο..μολις παρεις το μπουελ που λες με ολα αυτα τα απιστευτα..πανω του
αντε κατσε διπλα στο rc να γελασουμε λιγο..
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
1ον
αν δεν καταλαβαίνεις κάτι δεν σημαίνει οτι είναι και απίστευτο/απίθανο.
2ον
οδήγησε πρώτα ένα τέτοιο κ είμαι σίγουρος ότι πάλι θα γέλαγες, αλλά με τον εαυτό σου όμως --για την τωρινή επιλογή σου μάλλον..--
3ον
συμβουλευτικά: άλλαξε τρόπο. Εξυπνάκια.
(δεν χαρακτηρίζεις ανέκδοτο, άποψη συνομιλητή σου...)
κατσε να γινει κανα συγκριτικο με τον Αυστριακο και μετα βγαλε συμπερασματα.:winka:
αν και νομιζω οτι πιο σωστο θα ηταν να συγκριθει με αλλα χιλιαρια+ δικυλινδρα. του στυλ 1098.
δεν κατάλαβες..
δέν τίθεται θέμα σύγκρισης με τα υπόλοιπα ΚΤΜ. Εχω εικόνα.
Όσο για το rc δεν το κοιταω καν σε αυτή την ΤΙΜΗ.
:eyepop:
Μέχρι να ανεβάσει στροφές το Buell ¨έχεις όλο το χρόνο να σκοτώσεις γάϊδαρο, ρίχνοντας του φρέσκα σύκᨙ....:lol:
(™ Aστερίξ στη Κορσική) :wave2:
Βύρωνα, πίστεψέ με ΔΕΝ χρειάζεται να ανεβάσει στροφές....κάνει ότι κανουν πολλά άλλα στα κόκκινα, από τις 2000σαλ...
Η εμφανιση του buell ειναι ομως ενα θεμα.....
1ον
αν δεν καταλαβαίνεις κάτι δεν σημαίνει οτι είναι και απίστευτο/απίθανο.
2ον
οδήγησε πρώτα ένα τέτοιο κ είμαι σίγουρος ότι πάλι θα γέλαγες, αλλά με τον εαυτό σου όμως --για την τωρινή επιλογή σου μάλλον..--
3ον
συμβουλευτικά: άλλαξε τρόπο. Εξυπνάκια.
(δεν χαρακτηρίζεις ανέκδοτο, άποψη συνομιλητή σου...)
δεν κατάλαβες..
Βύρωνα, πίστεψέ με ΔΕΝ χρειάζεται να ανεβάσει στροφές....κάνει ότι κανουν πολλά άλλα στα κόκκινα, από τις 2000σαλ...
στα ανεκδοτα λεμε στα ανεκδοτα...
ΤΟ ΜΠΟΥΕΛ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΟ..ποιες 2000 στροφες τωρα..
και με νεκρα.
υ.γ. σιγουρα αν οδηγουσα ενα τετοιο θα γελαγα με τον εαυτο μου ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ..
τις προαλες αναγκαστηκα να οδηγησω μια χαρχαλει με τετοιο μοτερ και πηγαινα μεσα απο στενα μη με δει κανας γνωστος και με πεταξει ντοματες.
και οχι τιποτα αλλο..αλλα και να τον εβλεπα πρωτος και να ανοιγα το γκαζι για να αποφυγω τις ντοματες..απλα δεν ειχα καμια τύχη..μεχρι και να τις ξεφλουδισει προλαβαινε πριν τις πεταξει...:bawl: :lol: :rotflmao:
σε καταλαβαίνω...
το παραπάνω είναι αποδεδειγμένη συμπεριφορά ατόμων που δεν βλέπουν πιο μακρυά από το μπροστινό φτερό της μηχανής τους..
κάτι επίσης κοινό είναι οτι το νικ τους είναι και το μοντέλο που κατέχουν--οποία ταύτησις...--
ΞΑΝΑ: φίλε, μου δεν σου έθιξα την ''μάρκα'' που οδηγάς--άποψη είναι.
κοίταξε το πάντως...
(γιατί θεωρώ οτι είναι πολυ δύσκολο να σε φέρνει σε τόσο ντροπιαστική θέση μια μοτο που οδήγησες.
Μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα..) :wave2:
σε καταλαβαίνω...
το παραπάνω είναι αποδεδειγμένη συμπεριφορά ατόμων που δεν βλέπουν πιο μακρυά από το μπροστινό φτερό της μηχανής τους..
κάτι επίσης κοινό είναι οτι το νικ τους είναι και το μοντέλο που κατέχουν--οποία ταύτησις...--
ΞΑΝΑ: φίλε, μου δεν σου έθιξα την ''μάρκα'' που οδηγάς--άποψη είναι.
κοίταξε το πάντως...
(γιατί θεωρώ οτι είναι πολυ δύσκολο να σε φέρνει σε τόσο ντροπιαστική θέση μια μοτο που οδήγησες.
Μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα..) :wave2: :lol: :rotflmao: :lol:
ελα ρε δε γελασες με τη μαλακια που εγραψα?αληθεια πες εμενα μαρεσε παντως...
και δες στο προφιλ μου ρε ψυχολογε μου εσυ τι μηχανη οδηγαω...
:bawl: :lol: :rotflmao:
στα ανεκδοτα λεμε το χεις..
devil's animal
14/03/2008, 12:07
στα ανεκδοτα λεμε στα ανεκδοτα...
ΤΟ ΜΠΟΥΕΛ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΟ..ποιες 2000 στροφες τωρα..
και με νεκρα.
υ.γ. σιγουρα αν οδηγουσα ενα τετοιο θα γελαγα με τον εαυτο μου ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ..
τις προαλες αναγκαστηκα να οδηγησω μια χαρχαλει με τετοιο μοτερ και πηγαινα μεσα απο στενα μη με δει κανας γνωστος και με πεταξει ντοματες.
και οχι τιποτα αλλο..αλλα και να τον εβλεπα πρωτος και να ανοιγα το γκαζι για να αποφυγω τις ντοματες..απλα δεν ειχα καμια τύχη..μεχρι και να τις ξεφλουδισει προλαβαινε πριν τις πεταξει...:bawl: :lol: :rotflmao:
axaxaxaxaxaxa
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Μην μπλέκεις την υποκειμενική σου άποψη με την πραγματικότητα. Το RC8 είναι ένα καθαρόμαιμο SS με 150 άλογα. Το ΧΒ βγάζει 100 άλογα στα χαρτιά και είναι 175 κιλά άδειο.....
Δεν συγκρίνονται με απλά λόγια. Μπορεί η ροπή των 1200 cc να είναι σαν τραπέζι, αλλα προσωπικά δεν μου λέει και τίποτα. 1200cc V2 είναι και έχει θυσιάσει ότι ιπποδύναμη θα μπορούσε να βγεί (που δεν θα έβγαζε και πολύ παραπάνω ο συγκεκριμένος κινητήρας).Αλι και τρισαλί αν δεν είχε και ροπή.
Ακόμα και στο νέο μοντέλο (1125R) τους σκατά τα έκαναν. Παρήγγειλαν τον νέο κινητήρα απ΄τη Rotax και το μοτέρ βγάζει λιγότερα άλογα απ΄το παλιό μοτέρ των Rotax Aprilia.
Στα 14.900?, είναι απαράδεκτο να υπάρχουν προβλήματα ποιότητας, όπως τουλάχιστον το λένε ευγενικά τα περιοδικά που κάνουν test.
devil's animal
14/03/2008, 12:13
δεν κατάλαβες..
το συγκεκριμενο δεν ειναι ενα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΤΜ.
ειναι η πρωτη προσπαθεια των Αυστριακων για superbike.
καλο θα ειναι να μην μπαινουν ολα στο ιδιο τσουβαλι. οπως επισης και το οτι η εταιρεια (και τα μηχανηματα που βγαζει) εχει γινει πολυ πιο αξιοπιστη απο τι ηταν πριν 6-7 χρονια.
αν οντως κοιταει στα ματια ενα 1098 και ειναι 5.000€ φθηνοτερο πιστευω οτι θα επρεπε να ειχε την προσοχη σου.
Μην μπλέκεις την υποκειμενική σου άποψη με την πραγματικότητα. Το RC8 είναι ένα καθαρόμαιμο SS με 150 άλογα. Το ΧΒ βγάζει 100 άλογα στα χαρτιά και είναι 175 κιλά άδειο.....
Δεν συγκρίνονται με απλά λόγια. Μπορεί η ροπή των 1200 cc να είναι σαν τραπέζι, αλλα προσωπικά δεν μου λέει και τίποτα. 1200cc V2 είναι και έχει θυσιάσει ότι ιπποδύναμη θα μπορούσε να βγεί (που δεν θα έβγαζε και πολύ παραπάνω ο συγκεκριμένος κινητήρας).Αλι και τρισαλί αν δεν είχε και ροπή.
Βύρωνα, θα το ξαναγράψω μιας κ μάλλον δεν έγινα κατανοητός.
ΔΕΝ κάνω συγκρίσεις. Πολύ δε περισότερο δεν το συνέκρινα με το καινούργιο ΚΤΜ.
Ισα-ίσα ανέφερα οτι είναι πολλά τα χρήματα και ΔΕΝ το κοιτώ καν...
Τώρα για το BUELL είναι ένα muscle/streetfighter bike και πεδίο του είναι πόλεις...και δεν θες εκεί απόλυτες τιμές ιπποδύναμης, ούτε πολυκύλινδρα μοτέρ. Τα 100 αλογάκια του είναι υπεραρκετά σε συνδυασμό με τα ποσά και την κατανομή της ροπής του στην κλίμακα στροφών, η γεωμετρία του, το μήκος του, τα φρένα του, το ελάχιστο φάρδος του, ο τρόπος που επιταγχύνει, και η ευκολία οδήγησης/φιλικότητα του είναι θέματα που πρέπει να λάβει κανείς υπ οψιν του...
ένα μηχανάκι που ξεκινάς χαλαρά με 2α και περνάς αλλαγή σε 4η...
πότε θα σταματήσουμε να τα μετράμε όλα με τις μέγιστες τιμές ισχύος στα κόκκινα?
έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ οδηγάμε τα μηχανάκια μας στα δυναμόμετρα παρά στους δρόμους...
Και προσωπικά για να κλείσω το θέμα, αν θα έπερνα μηχανάκι της αυτής κατηγορίας για εδώ μέσα, μάλλον αυτό θα επέλεγα.
Βύρωνα, θα το ξαναγράψω μιας κ μάλλον δεν έγινα κατανοητός.
ΔΕΝ κάνω συγκρίσεις. Πολύ δε περισότερο δεν το συνέκρινα με το καινούργιο ΚΤΜ.
Ισα-ίσα ανέφερα οτι είναι πολλά τα χρήματα και ΔΕΝ το κοιτώ καν...
Τώρα για το BUELL είναι ένα muscle/streetfighter bike και πεδίο του είναι πόλεις...και δεν θες εκεί απόλυτες τιμές ιπποδύναμης, ούτε πολυκύλινδρα μοτέρ. Τα 100 αλογάκια του είναι υπεραρκετά σε συνδυασμό με τα ποσά και την κατανομή της ροπής του στην κλίμακα στροφών, η γεωμετρία του, το μήκος του, τα φρένα του, το ελάχιστο φάρδος του, ο τρόπος που επιταγχύνει, και η ευκολία οδήγησης/φιλικότητα του είναι θέματα που πρέπει να λάβει κανείς υπ οψιν του...
ένα μηχανάκι που ξεκινάς χαλαρά με 2α και περνάς αλλαγή σε 4η...
πότε θα σταματήσουμε να τα μετράμε όλα με τις μέγιστες τιμές ισχύος στα κόκκινα?
έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ οδηγάμε τα μηχανάκια μας στα δυναμόμετρα παρά στους δρόμους...
Και προσωπικά για να κλείσω το θέμα, αν θα έπερνα μηχανάκι της αυτής κατηγορίας για εδώ μέσα, μάλλον αυτό θα επέλεγα. συγκρινεται αυτη η μπαχατελα με τα 14900 με καποιο απο τα 2 στριτ φαιτερ ¨σουπερ δουκα η τουονο?
:confused: