View Full Version : DUKE III vs ALL
devil's animal
23/02/2008, 19:27
Οπως λεει και ο τιτλος, με αφορμη την ελευση του καινουργιου Δουκα και αυτουνου τουthread (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54013&perpage=15&pagenumber=2) τα γραφομενα,
θελω να γινει μια συγκριση στα απολυτα "παιχνιδια της πολης" δλδ τα supermotard.
και εννοω τα μεγαλα sm. 600cc+
Εγω γουσταρω καργα το duke III και ειδικα την stunt εκδοση.
αλλα πολλοι ειπαν οτι ειναι ακριβο σε σχεση με αυτα που μπορει να προσφερει (δεν εχει γινει βεβαια δοκιμη απο κανεναν αλλα πανω κατω αν αναλογιστουμε τα 2 προηγουμενα πολυ εμπορικα μοντελα μπορουμε να καταλαβουμε την φιλοσοφια του)
husaberg??
husqvarna??
οπλα και απο τις 2 εταιρειες αρχικα προσανατολισμενα για χωμα αλλα το παιχνιδι του ντριφταρισματος και των πωλησεων καλα κρατει!
ειναι η απαντηση για κατι απολυτο και (πιο φθηνο) ή πρεπει να γινεις κολληταρι με τον μαστορα για να ανταπεξελθεις??
τελος εχοντας το XR250 θελω να δω και τι γνωμη εχετε για το XR650 sm...
νομιζετε οτι μπορει να σταθει διπλα στον νεο Δουκα?
στεκοταν στον παλιο??
και γενικα αν χανει σε δυναμη και συμπεριφορα μηπως "κερδιζει" σε επισκεψεις συνεργειου και service?
με την ελπιδα για μια υγιη διαμαχη και κοντρα,
:wave2:
121432
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τελος εχοντας το XR250 θελω να δω και τι γνωμη εχετε για το XR650 sm...
στεκοταν στον παλιο??
:wave2: [/B]
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:
Για τον Δουκα ΙΙΙ το μονο που μπορω να πω ειναι πως παραειναι ακριβως για αυτα που προσφερει.
Και επειδη εχω οδηγησει αρκετα εναν αρκετα πειραγμενο Δουκα 2,μπορω να πω πως το μηχανακι ειναι παρα πολυ καλο αλλα πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει.Στο thread που λες ειχα αναφερει ενα αστοχο παραδειγμα για το TDM απλα και μονο γιατι ηταν η πρωτη μηχανη που μου ηρθε στο μυαλο...
Ομως σε τι μπορει να ειναι καλυτερος ο καινουριος δουκας απο το street triple???
με την ελπιδα για μια υγιη διαμαχη και κοντρα,
Κάτσε να το δει ο VESTROMAS.:a13: :a13: :smilea: :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Ομως σε τι μπορει να ειναι καλυτερος ο καινουριος δουκας απο το street triple???
μη συγκρίνεις ανόμιες κατηγορίες αδερφέ :wave2:
catmaster
24/02/2008, 15:25
....τελος εχοντας το XR250 θελω να δω και τι γνωμη εχετε για το XR650 sm...
στεκοταν στον παλιο??
...
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΡΑΧΑΡΧΑΡΑΧΑΡΧΑΡ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (στραβοκατάπια ο μαλάκ@ς )
ρε σαλατοσφάχτη επειδή εκεί που είσαι ήμουνα ....
τι πα να συγκρίνεις ρε ;;
ένα θα σου πω .... πριν λίγο καιρό σε τυχαία τελείως φάση πήρα για 2 ώρες βόλτα από μαγαζί το 950SM ... μου έφυγε η ούγια λέμε .. το απόλυτο πιστόλι πόλης ...(φαντάσου το νέο δούκα που είναι καθαρό παιχνίδι τι πανηγύρι γίνεται ... )
ευτυχώς που δεν είχα μαζί μου εκκαθαριστικό αλλιώς το είχα παντρευτεί το τούμπανο ...
devil's animal
24/02/2008, 19:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΡΑΧΑΡΧΑΡΑΧΑΡΧΑΡ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (στραβοκατάπια ο μαλάκ@ς )
ρε σαλατοσφάχτη επειδή εκεί που είσαι ήμουνα ....
τι πα να συγκρίνεις ρε ;;
ένα θα σου πω .... πριν λίγο καιρό σε τυχαία τελείως φάση πήρα για 2 ώρες βόλτα από μαγαζί το 950SM ... μου έφυγε η ούγια λέμε .. το απόλυτο πιστόλι πόλης ...(φαντάσου το νέο δούκα που είναι καθαρό παιχνίδι τι πανηγύρι γίνεται ... )
ευτυχώς που δεν είχα μαζί μου εκκαθαριστικό αλλιώς το είχα παντρευτεί το τούμπανο ...
μωρη κοτα λυρατη...
γι'αυτο ρωτησα αν στεκοταν διπλα στον παλιο Δουκα.
δεν ξερω που "βρισκεται" απο γκαζι ο μεγαλος αδερφος.:blush:
αλλα υποθετοντας οτι εχουν τα ιδια κυβικα (640 ο δουκας 650 το XR) γι'αυτο ειπα να κανω την συγκριση.
απ'οτι καταλαβα ομως, το παταει ΠΟΛΥ και ΑΛΥΠΗΤΑ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
24/02/2008, 19:06
απο την φωτο και μονο αν την βαλεις διπλα στου xr καταλαβαινεις..
nikos force
24/02/2008, 19:13
prwton to stunt pou ebales den einai doukas... 2on to XR parto kafto... EINAI TO PIO ATHLIO MIXANAKI POU EXEI BGEI... AN DILADI O DOUKAS EINAI AKRIBOS TO XR TI EINAI ??? exeis dei mipws oti kai to XR kanei 9500 ?? to xr balto stin idia katigoria me fmx ...:rotflmao: :rotflmao:
twra apo kei kai pera den kserw kata poso mporei o doukas na stathei dipla se kathara...sti pista kai se agwnistiko epipedo (mallon den mporei)...alla oson afora politiki xrisi isws na yperexei ... mias kai to kostos syntirisis einai mallon pio mikro ... kai ola ayta pou prosferoun ta kathara sm peran apo to gkazi (to opoio einai mallon pronomio tou bergou kai isws oxi gia poly akoma) den einai oute kata 30 % aksiopoiisima sto dromo (anartiseis px) ...
devil's animal
24/02/2008, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
prwton to stunt pou ebales den einai doukas... 2on to XR parto kafto... EINAI TO PIO ATHLIO MIXANAKI POU EXEI BGEI... AN DILADI O DOUKAS EINAI AKRIBOS TO XR TI EINAI ??? exeis dei mipws oti kai to XR kanei 9500 ?? to xr balto stin idia katigoria me fmx ...:rotflmao: :rotflmao:
twra apo kei kai pera den kserw kata poso mporei o doukas na stathei dipla se kathara...sti pista kai se agwnistiko epipedo (mallon den mporei)...alla oson afora politiki xrisi isws na yperexei ... mias kai to kostos syntirisis einai mallon pio mikro ... kai ola ayta pou prosferoun ta kathara sm peran apo to gkazi (to opoio einai mallon pronomio tou bergou kai isws oxi gia poly akoma) den einai oute kata 30 % aksiopoiisima sto dromo (anartiseis px) ...
1ον: αν δεν ειναι δουκας, ΤΙ ειναι??:confused:
2ον: το καταλαβα οτι το XR ειναι ταφος. παρ'οτι κανει σχεδον τα ιδια λεφτα με τον δουκα.
3ον: παραμενει η συγκριση με husaberg και husqvarna ιδιων κυβικων (πολιτικης χρησης)
nikos force
24/02/2008, 19:55
1ον: αν δεν ειναι δουκας, ΤΙ ειναι??:confused:
2ον: το καταλαβα οτι το XR ειναι ταφος. παρ'οτι κανει σχεδον τα ιδια λεφτα με τον δουκα.
3ον: παραμενει η συγκριση με husaberg και husqvarna ιδιων κυβικων (πολιτικης χρησης)
:wave2: eini to STUNT... apla... ayto pou leei... kai telos... apo osa mixanakia exw odigisei... o bergos einai san narkwtiko... apo kei kai pera... sou eipa peri sygkrisewn... gia politiki xrisi mallon yperexei o doukas... ektos an politiki sygkrisi einai na eisai monimws souza kai endo...opote husqy kai berg einai one way street... kai malista sto review enos periodikou o doukas anaferthike san anti-wheelie machine
Vourkoufales
24/02/2008, 23:37
δεν υπάρχει χουζαμπεργκ ου να συγκρίνετε με το δούκα! :winka:
devil's animal
24/02/2008, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
δεν υπάρχει χουζαμπεργκ ου να συγκρίνετε με το δούκα! :winka:
ωραια τοτε ενας ενδιαφερομενος παει για το
FS 650 competition με τα 58 του αλογα και τα 10200€
και οχι για το
Duke II με τα 55 του αλογα και τα 7970€
λογικο.
αλλα τι γινετε με τον καινουργιο δουκα που φοραει τον κινητηρα του 690 SM με τα 63 αλογα και την (απ'οτι λενε τιμη των 9700€)??
και το 690 SM ή το 690 SM Prestige τι κομματι της πιττας εχουν??
τουλαχιστον στα χαρτια φαινονται τα πιο δυνατα.
(ολα τα νουμερα ειναι απο το ΜΟΤΟ) οποτε αν εχει γινει καπου λαθος ή νομιζετε οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ!!
gkmaggas
25/02/2008, 06:52
duke iii 65ps 146 κιλα,10.000 ευρω...
το μηχανακι ειναι αρρωστια,το ειδες,κωλησες,το πηρες....
Συγκριτικα δεν παιζουν..........
nikos force
25/02/2008, 08:55
Duke II με τα 55 του αλογα και τα 7970€
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: kopse kamia 10aria...
Da.Vintage
25/02/2008, 08:56
Ρε παιδιά μην κοιτάτε μόνο τους κυλίνδρους ή την θέση οδήγησης...κοιτάτε τα 10000:eek: και τι άλλο μπορείς να πάρεις κοντά στις 10000...
Για παράδειγμα ποιος θα διάλεγε τον δούκα απέναντι σε ένα ρ6?
Και ας γουσταρε και τα ΣΜ
nikos force
25/02/2008, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Ρε παιδιά μην κοιτάτε μόνο τους κυλίνδρους ή την θέση οδήγησης...κοιτάτε τα 10000:eek: και τι άλλο μπορείς να πάρεις κοντά στις 10000...
Και ας γουσταρε και τα ΣΜ egw pantws kserwollous pou apo motard pigane ss kai meta ksanagyrisan motard... egw pantws metaksy 1000 kai motard ...protimw motard
Και ας γουσταρε και τα ΣΜ εγω.
τι να το κανω το ψοφιμι το ρ6?
και τι σχεση εχει ενα σσ με ενα σουπερμοτο?
:uplate: :hypnotize
οτι να ναι.
και ναι ειναι ακριβο το duke 3...αλλα οτι πληρωνεις παίρνεις...
φυσικα στα ιδια λεφτα αγοραζεις και το γαματο xr.....
:lol: :rotflmao:
ερε γελια..
Vourkoufales
25/02/2008, 11:06
egw pantws kserwollous pou apo motard pigane ss kai meta ksanagyrisan motard... egw pantws metaksy 1000 kai motard ...protimw motard
Εσύ δε πιάνεσαι γτ έχει κ 1000 κ μοτάρντ καπιτάλα! :a13:
nikos force
25/02/2008, 11:07
Εσύ δε πιάνεσαι γτ έχει κ 1000 κ μοτάρντ καπιτάλα! :a13: kai motocross kai papi ...:winka:
Vourkoufales
25/02/2008, 11:08
kai motocross kai papi ...:winka:
you speak English? :rolleyes:
nikos force
25/02/2008, 11:13
you speak English? :rolleyes: english, italian, deutch kai liga french ... alla giati ?? thes na episynapseis sxeseis me eme ?
Vourkoufales
25/02/2008, 11:15
english, italian, deutch kai liga french ... alla giati ?? thes na episynapseis sxeseis me eme ?
πιάσε ενα Marlboro κ άσε τη φλυαρία! :smokin:
nikos force
25/02/2008, 11:17
πιάσε ενα Marlboro κ άσε τη φλυαρία! :smokin: karelia xrysa
Vourkoufales
25/02/2008, 11:19
karelia xrysa
μήπως είσαι ΕΜΟ?
nikos force
25/02/2008, 11:20
μήπως είσαι ΕΜΟ? nope.... TRENDY eimai...
devil's animal
25/02/2008, 14:34
αυτος που εχει ηδη ενα Ρ6. (ή οποιοδηποτε αλλο ss)
:smokin:
Vourkoufales
25/02/2008, 14:38
αυτος που εχει ηδη ενα Ρ6. (ή οποιοδηποτε αλλο ss)
:smokin:
βασικά αυτός που έχει ήδη ένα ροεξι ή κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του οτι ενα πολεμικό ΣΜ ειναι πολυέξοδο! ! ! :rolleyes:
άλλο πράμα ο Δούκας, άλλο το ΣΜΡ άλλο το ΧΡ :winka:
blackbusa
25/02/2008, 14:39
και δεν θα ειχες προβλημα με την διγαμια,γιατι θα σε ειχε χωρισει ΑΝΕΤΑΑΑΑΑΑΑ η γυναικα σου....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
25/02/2008, 14:43
βασικά αυτός που έχει ήδη ένα ροεξι ή κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του οτι ενα πολεμικό ΣΜ ειναι πολυέξοδο! ! ! :rolleyes:
άλλο πράμα ο Δούκας, άλλο το ΣΜΡ άλλο το ΧΡ :winka:
οποτε τον συμφερει (τον οποιονδηποτε κατοχο ss) να αγορασει εναν δουκα για να κανει τα παιχνιδια του στην πολη, χωρις να του κοβουν το πωπουδακι τα συνεργεια και οι μαστορες.
ετσι?:winka:
Vourkoufales
25/02/2008, 14:52
οποτε τον συμφερει (τον οποιονδηποτε κατοχο ss) να αγορασει εναν δουκα για να κανει τα παιχνιδια του στην πολη, χωρις να του κοβουν το πωπουδακι τα συνεργεια και οι μαστορες.
ετσι?:winka:
εμενα στον καινούριο δούκα ενα πράμα με φοβίζει! :rolleyes:
η εξάτμιση! :sick:
έχει κ ο δούκας τα δικά του κοστολόγια πάντος!
απ τα ακριβά σέρβις μέχρι τα λάστιχα!
πάνω κάτω οσο πληρώνεις κ για το 636 θα είναι! :rolleyes:
fantacid
25/02/2008, 14:59
κ γαμω τα θρεντια!!!
duke 3 vs xr vs triumph triple!!
αναφερθηκαν κ κατι χασκι κατι μπεργκοι κατι smc, αλλα γινανε γαργαρα...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
to stunt ειναι ακριβως αυτο που λεει το ονομα του σε καμια περιπτωση ΔΕΝ ειναι πολιτικο!
el_hymador
25/02/2008, 15:01
Ρε σεις μιλαμε για ενα μηχανακι με πανακριβα περιφερειακα και σιγουρα με ενα σεβαστο χρονικο διαστημα εξελιξης πισω του.
Απο μια εταιρεια που σιγουρα ειναι πλεον μεγαλη, αλλα σε συγκριση με το J4 ειναι μπακαλικο, απο πλευρα μεγεθους και μονο.
Βαλτε και το γεγονος οτι κατασκευαζεται στην Ευρωπη...
οκ ακριβουτσικο ειναι, αλλα στην τελικη οτι πληρωνεις παιρνεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
κ γαμω τα θρεντια!!!
duke 3 vs xr vs triumph triple!!
αναφερθηκαν κ κατι χασκι κατι μπεργκοι κατι smc, αλλα γινανε γαργαρα...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
to stunt ειναι ακριβως αυτο που λεει το ονομα του σε καμια περιπτωση ΔΕΝ ειναι πολιτικο! Mε τα καθαρα σμ δεν εχει σχεση ουτε αυτο το καινουριο δουκ 3.
το smc 690 το καινουριο ναι.
που ειναι οτι και τα αλλα .
και εκει παλι χλωμα εως κιτρινα τα βλεπω τα χασκις και τους μπεργκους...
καλα το δε σταντ...εαν και βγει παραγωγή...θα ναι σκετη μαλακια γιατι θα το δουμε στα 10000 ε και με μπαγκαζιερα πισω να βαζει τα ψωνια ο καθενας που θα το παρει γιατι θα πουλαει και μουρη.
και θα σου λεει οτι χαλαει και απο πανω και ταλοιπα..και εχει ακριβα σερβις κτλ..
Vourkoufales
25/02/2008, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Mε τα καθαρα σμ δεν εχει σχεση ουτε αυτο το καινουριο δουκ 3.
είσαι σίγουρος οτι το 690SMC θα έχει τόσο μεγάλες αλλαγες στο μοτερ και θα μπορει να κάτσει δίπλα στο bergo η σε κανα CRF 501 ? :rolleyes:
Το CRF το βάζω για να έχουμε ποικιλία στις μοτοσικλέτες! :dizzy:
nikos force
25/02/2008, 15:14
Mε τα καθαρα σμ δεν εχει σχεση ουτε αυτο το καινουριο δουκ 3.
και εκει παλι χλωμα εως κιτρινα τα βλεπω τα χασκις και τους μπεργκους...
καλα το δε σταντ...εαν και βγει παραγωγή...θα ναι σκετη μαλακια γιατι θα το δουμε στα 10000 ε και με μπαγκαζιερα πισω να βαζει τα ψωνια ο καθενας που θα το παρει γιατι θα πουλαει και μουρη.
και θα σου λεει οτι χαλαει και απο πανω και ταλοιπα..και εχει ακριβα σερβις κτλ.. to smc anaferetai pantou san ipiotero apo ton douka... opote mallon...:wave2: smc
οταν λεμε ηπιοτερο αναφερομαστε στο μοτερ των 59 αλογων στη πισω ροδα οπου δε τα εχει κανενα αλλο μονοκυλινδρο παραγωγης..
μαλιστα μαλιστα..
για πειτε ρε τι αλλα?
δειτε τις επιδοσεις απο ενα μαμα τωρα 690..με 161 κιλα...ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΛΕΩ..
και πειτε μου τι πιστευετε οτι θα κανει με 20+ κιλα λιγοτερα που ειναι το smc.
το crf ποτε εγινε ρε σεις 501? αχ αχ
αχ
αχαχαχ
ντοπα πηρε?
nikos force
25/02/2008, 15:24
οταν λεμε ηπιοτερο αναφερομαστε στο μοτερ των 59 αλογων στη πισω ροδα οπου δε τα εχει κανενα αλλο μονοκυλινδρο παραγωγης..
μαλιστα μαλιστα..
για πειτε ρε τι αλλα?
δειτε τις επιδοσεις απο ενα μαμα τωρα 690..με 161 κιλα...ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΛΕΩ..
και πειτε μου τι πιστευετε οτι θα κανει με 20+ κιλα λιγοτερα που ειναι το smc.
το crf ποτε εγινε ρε σεις 501? αχ αχ
αχ
αχαχαχ
ντοπα πηρε? diladi thes na mas peis oti ena berg me ta idia aloga me 20 kila ligotera apo to smc tha kitrinizei ??? exeis xabale me fainete
Vourkoufales
25/02/2008, 15:26
το CRF έγινε 501 όταν έτρεξε στη οπεν!
και γίνετε κ 525 και και και . . .
απλα να σου αναφέρω οτι η ΗΜ στην Ιταλία το πουλάει κ 490 :rolleyes:
τεσπα!
59 στην πίσω ρόδα ε? ΟΚ! δεν αντιλέγω! 161 κιλα ε?
δλδ το SMC πόσα κιλά είναι που θα κάτσει δίπλα στο bergo! ? :rolleyes:
χαχαχαχα μ αρέσεις συνέχισε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
diladi thes na mas peis oti ena berg me ta idia aloga me 20 kila ligotera apo to smc tha kitrinizei ??? exeis xabale me fainete καλα οκ εγω εχω χαβαλε και εσυ εχεις μπουμπλε μπουμπλε ενα μπεργκο μαμα 08 με 161 -25 πες το σμψ- 20 κιλα ακομα το μπεργ που εχει μαμα 59 τροχο.
:uplate:
εχω ενα μοτο στο σπιτι για το χεσιμο τωρα του προηγουμενο μηνα..εχει τον μπερκγο μετρημενο στα 129 κιλα..
και στα 53,4 ολοκληρα αλογα.
εχει και τα επιδοσεις του 0-400 0-1000..και το ατιμο το περιοδικο ντε εχει και ενα τεστ με ολα τα πολιτικα σμ ..
και εχει μεσα και το 690 το βαρυ με τα 161 κιλα.
αυτο το βαρυ λοιπον εχει καλυτερες επιδοσεςι απο τον γαμαουα μπεργκο..περισσοτερα αλογα περισσοτερη ροπη...
μεγαλυτερη τελικη...καλυτερη ρεπριζ..οπου κανει λεει το περιοδικο χρονο ρεκορ για μονοκυλινδρο (καλα τωρα δε ξερω μπορει να τα παιρνει το παριοδικο απο τη κτμ..)
και καλα εγω δε ξερω ακομα χαβαλε κανω..πειτε εσεις για τα crf τα 501..και τα μπεργ 100 κιλων και 70 αλογων..:sad:
nikos force
25/02/2008, 15:38
καλα οκ εγω εχω χαβαλε και εσυ εχεις μπουμπλε μπουμπλε ενα μπεργκο μαμα 08 με 161 -25 πες το σμψ- 20 κιλα ακομα το μπεργ που εχει μαμα 59 τροχο.
:uplate:
εχω ενα μοτο στο σπιτι για το χεσιμο τωρα του προηγουμενο μηνα..εχει τον μπερκγο μετρημενο στα 129 κιλα..
και στα 53,4 ολοκληρα αλογα.
εχει και τα επιδοσεις του 0-400 0-1000..και το ατιμο το περιοδικο ντε εχει και ενα τεστ με ολα τα πολιτικα σμ ..
και εχει μεσα και το 690 το βαρυ με τα 161 κιλα.
αυτο το βαρυ λοιπον εχει καλυτερες επιδοσεςι απο τον γαμαουα μπεργκο..περισσοτερα αλογα περισσοτερη ροπη...
μεγαλυτερη τελικη...καλυτερη ρεπριζ..οπου κανει λεει το περιοδικο χρονο ρεκορ για μονοκυλινδρο (καλα τωρα δε ξερω μπορει να τα παιρνει το παριοδικο απο τη κτμ..)
και καλα εγω δε ξερω ακομα χαβαλε κανω..πειτε εσεις για τα crf τα 501..και τα μπεργ 100 κιλων και 70 αλογων..:sad: mallon exoumeto idio periodiko alla diabazeis oti thes ... giati ayto to periodiko exei to bergo sta 58, kati aloga... ?? gia ayto otan xezeis min alithwrizeis poly giati ta blepeis opws thes
Vourkoufales
25/02/2008, 15:40
και καλα εγω δε ξερω ακομα χαβαλε κανω..πειτε εσεις για τα crf τα 501..και τα μπεργ 100 κιλων και 70 αλογων..:sad:
εγω θα έλεγα να μας πει ο Νίκος όταν τον πέρασε ένα CRF στη παραλιακή και δεν ήταν πάνω απο 500 :rolleyes:
ξέρεις κάτι όταν εχω δει το bergo και το ΚΤΜ ν ανοίγουν δε πιστεύω το περιοδικό! :rolleyes:
ΥΓ: καλα στο μοτο εχουν βγάλει κ 160άλογα το 954 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα εχεις αυτο με το τυπογραφικο λαθος ρε φιλε και ασε το χεσιμο μου στην ησιχια του και χαλαρωσε λιγο κανε ενα κοπο φερτο σκαναρισμενο να δουμε τα 58 γιατι καποιος πηρε περιοδικο με λαθος.
γενικα χαλαρωσε ομως λιγο γιατι σε βλεπω ετοιμο για ειρωνιες και δε μου αρεσει.. .
αν δε μπορεις παω πασο και εχω χαβαλε και τι ωραια αλλα το πονηρουλη καντονα εδω στον αποπανω γιατι εγω σε ξερω καιρο.;)
θα κανω και εγω ενα κοπο στο απογευματινο χεσιμο να δω μη σφιγκομουνα πολυ και εβλεπα αλλα νταλα.
θα το φερω σε φωτο σκαν κτλ να ειμαστε σενιε και οι 2 μωρε...γιατι σε βλεπω και τρελενεσαι πολυ και δε κανει.
εγω θα έλεγα να μας πει ο Νίκος όταν τον πέρασε ένα CRF στη παραλιακή και δεν ήταν πάνω απο 500 :rolleyes:
ξέρεις κάτι όταν εχω δει το bergo και το ΚΤΜ ν ανοίγουν δε πιστεύω το περιοδικό! :rolleyes:
ΥΓ: καλα στο μοτο εχουν βγάλει κ 160άλογα το 954 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ναι ρε μαστορα οκ...καναμεν και εμεις τετοια δε τρελαθηκα..εχω δει μπεργκο να εχει 62 αλογα και να περναει οτι κινειται..
για μαμα μηχανακια μιλαμε και 450 crf δε ριχνει σε μπεργκο που να χτυπας το κωλο σου κατω.
Vourkoufales
25/02/2008, 15:52
ναι ρε μαστορα οκ...καναμεν και εμεις τετοια δε τρελαθηκα..εχω δει μπεργκο να εχει 62 αλογα και να περναει οτι κινειται..
για μαμα μηχανακια μιλαμε και 450 crf δε ριχνει σε μπεργκο που να χτυπας το κωλο σου κατω.
δεν αντιλέγω αλλά η κατηγορία τους είναι η οπεν :rolleyes:
απ τα περιοδικά πάντως δε βγάζεις ακρη!
βάλτε πάντως τα σκαναρισμένα :rolleyes:
πάντως η σύγκριση για μένα είναι λάθος!
Σύγκρινε το bergo με κανα EXC
σχόλασα τα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :wave2:
nikos force
25/02/2008, 15:56
αν δε μπορεις παω πασο και εχω χαβαλε και τι ωραια αλλα το πονηρουλη καντονα εδω στον αποπανω γιατι εγω σε ξερω καιρο.;)
o apo panw me kserei pio poly kairo...
nikos force
25/02/2008, 15:59
esy koulwmaria les gia to crf pou me perase sfentona otan egw ekana endo...?? kai meta otan katsame sto kafe pire ton bergo kai den thymotane pou kathomastan ??
o apo panw me kserei pio poly kairo... ε τοσο το καλυτερο θα σε καταλαβαινει κιολας.
nikos force
25/02/2008, 16:01
ε τοσο το καλυτερο θα σε καταλαβαινει κιολας. den tithete thema katanoisis alla gegonotwn kai dedomenwn ...
den tithete thema katanoisis alla gegonotwn kai dedomenwn ... :uplate: ψαρωσα τωρα...
παω γρηγορα σπιτι για χεσιμο..
Vourkoufales
25/02/2008, 17:22
esy koulwmaria les gia to crf pou me perase sfentona otan egw ekana endo...?? kai meta otan katsame sto kafe pire ton bergo kai den thymotane pou kathomastan ??
μου φαίνεται πρέπει να δεί το πόστ ο Κωστάκης! :rolleyes: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μάλλον έχει πάθει εμενταλ! :D
φωτο τραβηγμενη απο κινητο...
ο μπεργκος 53,8hp/8100 και 5.15kgm/5500
121731
ρε παιδια χαλαρωστε ομως λιγο...
προμηθειες απ'τις εταιριες παιρνετε???
Ο καινουριος δουκας δεν εχει καμμια σχεση με τα motard και δεν εχει καμια σχεση με τον προηγουμενο δουκα που οπως και να το κανουμε,ηταν sm.
Ο καινουριος ειναι ενα streetfighter και το φωναζει απο χιλιομετρα οτι ειναι στριτ...
Και επειδη καποιος το σχολιασε παραπανω(δν θυμαμαι ποιος) συγκρινεται αμεσα με το street triple.
Πειτε λοιπον γιατι να μην ειναι πιο ικανο,το street triple με πολυ δυνατοτερο κινητηρα και καλα περιφεριακα,και πολυ φτηνοτερο,το βασικοτερο...???
nikos force
25/02/2008, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από iNO
egw ena exw na pw
to CRF einai alou to mihanaki ama skalistei ligo
swsta pataei to husaberg 650
toulaxiston egw me to diko mou eimoun brosta
gamane ta husaberg alla einai diaforetikh kathgoria
kwstas CRF 500 re file ??? esy eisai kans magkas na 'oume ???:smokin: :smokin:
flwros eimai :p alla den to leme :P
:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
Η καλυτερη απαντηση που μπορουσες να δωσεις...
Vourkoufales
25/02/2008, 20:03
flwros eimai :p alla den to leme :P
ποιος μιλάει! :rolleyes:
devil's animal
25/02/2008, 20:07
ρε παιδια χαλαρωστε ομως λιγο...
προμηθειες απ'τις εταιριες παιρνετε???
Ο καινουριος δουκας δεν εχει καμμια σχεση με τα motard και δεν εχει καμια σχεση με τον προηγουμενο δουκα που οπως και να το κανουμε,ηταν sm.
Ο καινουριος ειναι ενα streetfighter και το φωναζει απο χιλιομετρα οτι ειναι στριτ...
Και επειδη καποιος το σχολιασε παραπανω(δν θυμαμαι ποιος) συγκρινεται αμεσα με το street triple.
Πειτε λοιπον γιατι να μην ειναι πιο ικανο,το street triple με πολυ δυνατοτερο κινητηρα και καλα περιφεριακα,και πολυ φτηνοτερο,το βασικοτερο...???
ρε φιλε, συγνωμη δηλαδιΣ που ανακατευομαι....
αλλα αν ο καινουργιος δουκας ειναι streetfighter και συγκρινετε αμεσα με το street triple...
.
.
.
.
.
.
εχει χασει το παιχνιδι απο τα αποδυτηρια λεμε!!!
σκεψου δλδ ενα streetfighter μονοκυλινδρο (πολλοι κραδασμοι και μικρη αντοχη σε μια βολτα μεγαλη) και με πολυ λιγοτερα αλογα απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει (λογικο αφου ολα τα αλλα βγαινουν τετρακυλινδρα,αντε το πολυ τρικυλινδρα ή δικυλινδρα του λιτρου).
επισης σκεψου τον δουκα να ανταγωνιζεται το superduke (αφου αυτο ειναι streetfighter) το οποιο ειναι παρα πολυ καλο και δυνατο μηχανακι.δλδ ΚΤΜ εναντιον ΚΤΜ :a21:
εγω παντως δεν το βρισκω λογικο να ειναι streetfighter.:wave2:
αλλο το οτι μπορει να προσανατολιζεται περισσοτερο στην ss φυση και αλλο ειναι streetfighter.
:winka:
@ devil's animal
ρε φιλε, συγνωμη δηλαδιΣ που ανακατευομαι....
καλα κανεις και ανακατευεσαι και λες και την γνωμη σου,σε forum ειμαστε...
αλλα αν ο καινουργιος δουκας ειναι streetfighter και συγκρινετε αμεσα με το street triple...εχει χασει το παιχνιδι απο τα αποδυτηρια λεμε!!!
ναι σαν streetfigher το εχει χασει το παιχνιδι,το street triple ειναι καλυτερο
ομως εδω συμβαινει και το αλλο,το μπροκκολο ειναι υγιεινο αλλα η σοκολατα ειναι πιο νοστιμη,δεν μας ενδιαφερουν απολυτα νουμερα γιατι δεν τρεχουμε σε αγωνες...
σκεψου δλδ ενα streetfighter μονοκυλινδρο (πολλοι κραδασμοι και μικρη αντοχη σε μια βολτα μεγαλη) και με πολυ λιγοτερα αλογα απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει (λογικο αφου ολα τα αλλα βγαινουν τετρακυλινδρα,αντε το πολυ τρικυλινδρα ή δικυλινδρα του λιτρου).
ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα
επισης σκεψου τον δουκα να ανταγωνιζεται το superduke (αφου αυτο ειναι streetfighter) το οποιο ειναι παρα πολυ καλο και δυνατο μηχανακι.δλδ ΚΤΜ εναντιον ΚΤΜ
αυτο που λες ειναι τελειως ατοπο,γιατι ετσι ειναι και Honda εναντιον Honda,Suzuki εναντιον suzuki
κτλ καθως εχουν ολες ss600,ss1000 και συμφωνα με τα λεγομενα σου αφου υπαρχει το 1000 δεν θα 'πρεπε να υπαρχει το 600:winka: Λαθος...Σε καθε κατηγορια η καθε εταιρια δεν εχει μονο ενα μοντελο.
εγω παντως δεν το βρισκω λογικο να ειναι streetfighter.
Εγω παλι το βρισκω.Εξηγησε μου εσυ γιατι δεν το βρησκες λογικο.Παντως motard δεν ειναι σε καμια περιπτωση,ειναι ενα μονοκυλινδρο στριτ σε στυλ mt03 της Yamaha,ομως με κλασεις ανωτερα περιφεριακα,πλαισιο και κινητηρα.SS ομως δεν ειναι με ΤΙΠΟΤΑ.
Αν απαντησεις περιμενω μια απαντηση αναλογη της δικης μου...
:smilea:
bentouza
25/02/2008, 20:43
το 690 το δινουν 150 κιλα.το 675(γυμνο) το δινουν 165 κιλα.ψιλολογια
ισως να εχουν μοιρασμενα αλλιως τα κιλα σε μηκος, πλατος, υψος.
ισως να καθεσαι αλλιως στο ενα αλλιως στο αλλο.
οι κινητηρες σιγουρα αποδιδουν διαφορετικα
αλλα τα μηχανακια δεν ειναι αλλου ντ'αλλου.
απτην αλλη ενα γυμνο με πολλη δυναμη με ποσα θα παει(για ωρα);θα σου φυγει το κεφαλι(φανταζομαι).μαλλον εκει πονταρουν.οτι και με λιγοτερη δυναμη κ ρυθμιζομενες αναρτησεις μια χαρα περνας.ασε που οι περισσοτεροι δεν θα κατσουν να το ψυρισουν και πολυ.ειναι δουκας μαρεσει το πηρα.
flwros eimai :p alla den to leme :P γεια σου ρε κωλαρ-ino ktm φιλαρακι μου!!!πρεπει να μετρησουμε να δουμε καποια στιγμη:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
το 690 το δινουν 150 κιλα.το 675(γυμνο) το δινουν 165 κιλα.ψιλολογια
ισως να εχουν μοιρασμενα αλλιως τα κιλα σε μηκος, πλατος, υψος.
ισως να καθεσαι αλλιως στο ενα αλλιως στο αλλο.
οι κινητηρες σιγουρα αποδιδουν διαφορετικα
αλλα τα μηχανακια δεν ειναι αλλου ντ'αλλου.
απτην αλλη ενα γυμνο με πολλη δυναμη με ποσα θα παει(για ωρα);θα σου φυγει το κεφαλι(φανταζομαι).μαλλον εκει πονταρουν.οτι και με λιγοτερη δυναμη κ ρυθμιζομενες αναρτησεις μια χαρα περνας.ασε που οι περισσοτεροι δεν θα κατσουν να το ψυρισουν και πολυ.ειναι δουκας μαρεσει το πηρα.
ρε βεντουζα εισαι ο ανθρωπος μου,ο μονος που συμφωνει μαζι μου...
:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
KeLeYTiS
25/02/2008, 21:52
Χωρις να εχω οδηγησει ΔουκαΙΙ ,δεν μου ειχε φανει και τοσο γρηγορος :winka:
catmaster
25/02/2008, 21:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Χωρις να εχω οδηγησει ΔουκαΙΙ ,δεν μου ειχε φανει και τοσο γρηγορος :winka:
εξαρτάται τι άλλο μαχητικό καβαλάς εκείνη την ώρα .... και που το πετυχαίνεις ... :smokin:
gamatos o kainourgios doykas!!1!!1!!
Vourkoufales
25/02/2008, 22:50
Τα μόνα μηχανάκια που έχουν κάποια σχέση με SM απ τα παρακάτω είναι τα Duke
Με Streetfighter το Triple και το ΜΤ είναι μια αποτυχημένη μίξη και των 2 κατηγοριών!
ΥΓ: μη μπερδεύεστε με την εξάτμιση του Duke III που το κάνει ποιο χαμηλό, κοιτάξτε τη θέση οδήγησης!
121754
bentouza
25/02/2008, 23:15
ναι ρε p@nos παμε γερα!
@vourkoufales: η σελα ειναι 65mm πιο ψηλα στο δουκα και 20mm παραπανω διαδρομη αναρτησεων
οπως ακριβως το ειπες ειναι.ο δουκας εχει σχεση με sm.
οσοι κατσουν πανω θα μας μεταφερουν εντυπωσεις.στον παλιο παντως καθεσαι πολυ ορθιος σαν χωματινο.
τελικα τι ειναι μοταρντ;;ελαφρυ, στενο, ψηλο με χωματινη θεση οδηγησης κ μεγαλη διαδρομη αναρτησεων;;
παντως νομιζω θα συμφωνησουμε οτι κοιταει προς γυμνα μερια ε;
devil's animal
26/02/2008, 07:38
@ p@nos
καλα κανεις και ανακατευεσαι και λες και την γνωμη σου,σε forum ειμαστε...
ναι ρε συ πλακα εκανα.
ναι σαν streetfigher το εχει χασει το παιχνιδι,το street triple ειναι καλυτερο
ομως εδω συμβαινει και το αλλο,το μπροκκολο ειναι υγιεινο αλλα η σοκολατα ειναι πιο νοστιμη,δεν μας ενδιαφερουν απολυτα νουμερα γιατι δεν τρεχουμε σε αγωνες...
εχεις δικιο οτι δεν μας ενδιαφερουν τα πολυτα νουμερα αλλα μας ενδιαφερει νσ δουμε σε ποια κατηγορια κατατασεται το μηχανακι που πηραμε και αν αξιζε τελικα τα λεφτα του σε σχεση με τον ανταγωνισμο που αποριψαμε για παρτη του.
ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα
αυτο που λες ειναι τελειως ατοπο,γιατι ετσι ειναι και Honda εναντιον Honda,Suzuki εναντιον suzuki
κτλ καθως εχουν ολες ss600,ss1000 και συμφωνα με τα λεγομενα σου αφου υπαρχει το 1000 δεν θα 'πρεπε να υπαρχει το 600:winka: Λαθος...Σε καθε κατηγορια η καθε εταιρια δεν εχει μονο ενα μοντελο.
εχεις δικιο εδω. Δεν το ειχα σκεφτει. μπορει οντως να ηθελαν να κανουν το "μικρο" streetfighter δλδ ενα superduke junior οπως εκανε αντιστοιχα η triumph με speed triple και street triple.
Εγω παλι το βρισκω.Εξηγησε μου εσυ γιατι δεν το βρησκες λογικο.Παντως motard δεν ειναι σε καμια περιπτωση,ειναι ενα μονοκυλινδρο στριτ σε στυλ mt03 της Yamaha,ομως με κλασεις ανωτερα περιφεριακα,πλαισιο και κινητηρα.SS ομως δεν ειναι με ΤΙΠΟΤΑ.
εγω παντως οσο βλεπω τις φωτο που παραθεσε ο vourkoufales τεινω να πω οτι ΕΙΝΑΙ sm. Ο παλιος δουκας δεν ηταν sm?? ε,δεν εχει μεγαλη διαφορα αν το κοιταξεις.Δεν ειπαμε οτι αν του φορεσεις χωματινα θα γινει χωματινο. φαινεται και ΕΙΝΑΙ πιο "στρητοποιημενο". Εχουμε σαν δεδομενο οτι τα motard ειναι ουσιαστικα enduro με αλλαγες σε ζαντολαστιχα,αναρτησεις φρενα κ.λ.π. Ε, τα streetfighter ειναι ss με λιγο αντοιστιχες μετατροπες και customιες.
Αν απαντησεις περιμενω μια απαντηση αναλογη της δικης μου...
:smilea:
:beer: :beer:
εξαρτάται τι άλλο μαχητικό καβαλάς εκείνη την ώρα .... και που το πετυχαίνεις ... :smokin:
Σε αυτο εχεις δικιο.Κελευτη μην ξεχνας οτι ενας πειραγμενος δουκας με τις κλασικες βελτιωσεις(εξατμισεις εκκεντροφορο και fcr) οτι κανει το κανει μεχρι τα 120 max.
MIKE_16V
26/02/2008, 08:00
Σε αυτο εχεις δικιο.Κελευτη μην ξεχνας οτι ενας πειραγμενος δουκας με τις κλασικες βελτιωσεις(εξατμισεις εκκεντροφορο και fcr) οτι κανει το κανει μεχρι τα 120 max.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συνεχιστε.....το πατε καλα:lol: :lol:
τελικα δεν ητανε απο το χεσιμο παρενεργειες..
:rolleyes:
Τελικά νικολακι εσυ πηρες αυτο με το τυπογραφικο λαθος ρε μαστορα..
121779
nikos force
26/02/2008, 08:53
τελικα δεν ητανε απο το χεσιμο παρενεργειες..
:rolleyes:
Τελικά νικολακι εσυ πηρες αυτο με το τυπογραφικο λαθος ρε μαστορα.. to boulwnw...
bebaia afinw anoixto to endexomeno to noumero pou eipa na to eida sto allo periodiko...alliws kati me ''peirakse'' kai eixa egw parenergeies
to boulwnw...
bebaia afinw anoixto to endexomeno to noumero pou eipa na to eida sto allo periodiko...alliws kati me ''peirakse'' kai eixa egw parenergeies χαλαρωσε ρε σου ξαναλεω οκ κουβεντουλα κανουμε..και εκανες ενα λαθακι σιγα μη τα βαψουμε και μαυρα.
εχω δει και μαμα μπρεγκο στον Γεωργοπουλο να βγαζει 56 ροδα.
απο μηχανακι σε μηχανακι παιζουνε διαφορα σιγουρα και κοντα στα 55 τροχο νομίζω ειναι μια μεση αποδοση που βγαζουνε τα 650 τα πιστολια.
απο την αλλη το να αφοριζεις ετσι ευκολα το κτμ δε νομιζω πως ειναι σωστο..κατσε να τα δουμε να τα οδηγησουμε να σκαλιστουνε και αυτα..γιατι με 59 ροδα..μαμα...μολις πεσει στα χερια των εδω καγκουρων εχω την εντυπωση πως με σκαλισμα θα ξεφευγει απο τα σημερινα δεδομένα .
επιτελους θα εχουμε και εμεις την ευκαιρία να καβαλαμε μονοκυλινδρα με τοσα αλλογα χωρις να ειναι αγωνιστικα.
KeLeYTiS
26/02/2008, 10:52
Μηχανακι πανω απο 250 κυβικα δεν ειχα ποτε
nikos force
26/02/2008, 10:58
χαλαρωσε ρε σου ξαναλεω οκ κουβεντουλα κανουμε..και εκανες ενα λαθακι σιγα μη τα βαψουμε και μαυρα.
εχω δει και μαμα μπρεγκο στον Γεωργοπουλο να βγαζει 56 ροδα.
απο μηχανακι σε μηχανακι παιζουνε διαφορα σιγουρα και κοντα στα 55 τροχο νομίζω ειναι μια μεση αποδοση που βγαζουνε τα 650 τα πιστολια.
απο την αλλη το να αφοριζεις ετσι ευκολα το κτμ δε νομιζω πως ειναι σωστο..κατσε να τα δουμε να τα οδηγησουμε να σκαλιστουνε και αυτα..γιατι με 59 ροδα..μαμα...μολις πεσει στα χερια των εδω καγκουρων εχω την εντυπωση πως με σκαλισμα θα ξεφευγει απο τα σημερινα δεδομένα .
επιτελους θα εχουμε και εμεις την ευκαιρία να καβαλαμε μονοκυλινδρα με τοσα αλλογα χωρις να ειναι αγωνιστικα. den aforizw tipota . maista sto prwto mynima egrapsa oti to pithanwtero einai na einai poly kalytero apo ta berg kai husq se kathimerini xrisi... sto metaksy o doukas NAI...
alla to smc mou bgazei mia xlapatsia:yuck: :rotflmao:
kai ego me to duka exo faei ena kollima pali re poysth moy..alla polla lefta gia monokylindro..
de xanaperno sd?
Vourkoufales
26/02/2008, 12:35
:a32: έχω πάθει ζημιά! :a32:
121846
...ειναι αλλου ο δουκας...
..αλλα για τα 10000 σκεφτομουν οτι αν εχεις μια γραμμη παραγωγης που βγαζει πχ 100 κομματια σε Χ χρονο κ οχι 1000 οπως αλλοι,ανεβαζεις την τιμη κανα 2 χιλιαρικα για τα εξοδα σου.
κ απο την αλλοι το περνουν λιγοι,καρα κ@υλωμενοι που πινουν νερο στο ονομα σου,το παιζεις
κ καραποιοτικος κ περνας κ την αισθηση "λιγοι κ καλοι που ξερουν το κατι παραπανω" για τους πελατες σου!
για καποιες λιγες οδηγικες διαφορες (περα εμφανισεις) αξιζουν τα λεφτα?
...εντιμη τιμη?????????
bentouza
26/02/2008, 16:56
αυτο ειναι ολα τα λεφτα!!τ αλλο που εβαλες ειναι μια μπουρδα
121874
Vourkoufales
26/02/2008, 20:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
αυτο ειναι ολα τα λεφτα!!τ αλλο που εβαλες ειναι μια μπουρδα
όταν το βγάλουν 125 τότε δικαίως και μαρκεζινι να του βάλουν μπούρδα θα είναι!
bentouza
26/02/2008, 21:33
όταν το βγάλουν 125 τότε δικαίως και μαρκεζινι να του βάλουν μπούρδα θα είναι!
κατι δεν πιανω:confused:
(ειμαι κ απτην προπονηση):dizzy:
Vourkoufales
26/02/2008, 22:11
Κυβικά Εκατοστά
PRITANIS 43
27/02/2008, 12:03
CR 500 65 ΑΛΟΓΑ ΤΡΟΧΟ ΜΑΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΡΓΑΛΙΜΑ 75 110ΚΙΛΑ, ΜΟΤΑΡ,ΠΙΝΑΚΙΔΑ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΔΟΥΚΕΣ ΚΤΜ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΟΤΑΡ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ.
devil's animal
27/02/2008, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από PRITANIS 43
CR 500 65 ΑΛΟΓΑ ΤΡΟΧΟ ΜΑΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΡΓΑΛΙΜΑ 75 110ΚΙΛΑ, ΜΟΤΑΡ,ΠΙΝΑΚΙΔΑ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΔΟΥΚΕΣ ΚΤΜ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΟΤΑΡ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ.
με τιμη?
CR 500 65 ΑΛΟΓΑ ΤΡΟΧΟ ΜΑΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΡΓΑΛΙΜΑ 75 110ΚΙΛΑ, ΜΟΤΑΡ,ΠΙΝΑΚΙΔΑ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΔΟΥΚΕΣ ΚΤΜ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΟΤΑΡ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ. Κλαιω ...
!!!!:uplate: :hypnotize :look:
(αλλα αντε να μπουμε στη λογικη συγκριση..:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :blush: )
με τιμη?
2 με 3 χιλιαρικα το βρισκεις..
ε βαλε κ την μετατροπη σε μοταρντ..
Κλαιω ...
!!!!:uplate: :hypnotize :look:
(αλλα αντε να μπουμε στη λογικη συγκριση..:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :blush: ) ρε θα παω να παρωωωωωωω λεμε ενα 990 σουπερμοτο θα το κανω 1190 σουπερ ντουμπανο μη σου πω θα βαλω μοτερ μπουσα πανω με ιμαντεσ να το κραταντε και θα εχω σουπερμοτο με 1300 κυβικακια και 170 αλογα
θα του βαλω και ενα νιτρο και ενα τουμπο και μια ζαντα πισω απο χαρλευ 17 χ 18 ετσι να σασ τη σπασω και τετραγωνα λατσιχα
και λαστιχα ποτισματος αμα λαχει
αντε γεια ρε ..αντε γεια:a17:
Gia na fas oti kineitai me SM eidika me CR500 prepei na eisai trelo timonh..
ta 3/4 poy exw dei / gnorisei na paroyn CR500 to dosane meta apo kairo:
"trabaei poly ta xeria" "olo soyza paei..kai den anoigw" "den odigite afto to prama"...
(kai episis gia na blepoyn pinakida sto CR.. prepei na exei :lol: :D )
Einai orea ta pola aloga... ala ean o alos poy einai pano einai koylos.. tha paramenei
piso oytos h alios :rotflmao:
devil's animal
27/02/2008, 15:35
ρε θα παω να παρωωωωωωω λεμε ενα 990 σουπερμοτο θα το κανω 1190 σουπερ ντουμπανο μη σου πω θα βαλω μοτερ μπουσα πανω με ιμαντεσ να το κραταντε και θα εχω σουπερμοτο με 1300 κυβικακια και 170 αλογα
θα του βαλω και ενα νιτρο και ενα τουμπο και μια ζαντα πισω απο χαρλευ 17 χ 18 ετσι να σασ τη σπασω και τετραγωνα λατσιχα
και λαστιχα ποτισματος αμα λαχει
πωωωωωωωω:eek: :eek: :eek:
τι ειπε ο ανθρωπΑς ρε???
:eyepop:
μιλαμε για τρελη μοντιφα!!
λες να πετυχει??:look:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
PRITANIS 43
27/02/2008, 16:09
AYTO TO GR EXEI 6000 E ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ 65 ΑΛ ΤΡΟΧΟ.
800 ΕΥΡΩ ΓΑΡΓΑΛΙΜΑ 75 ΤΡΟΧΟ 110ΚΙΛΑ.
ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ DUKE II ΜΕ TDM 900 ME AKRAPA ΚΑΙ ΗΤΑΝ 1/5 ΚΟΛΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ DUKE, KAI 2ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ TDM.
ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ 170Χ, ΜΕ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΜΑ 193Χ ΔΥΝΑΜΟ.
ΤΑ ΛΕΜΕ΄΄΄΄΄΄
bentouza
27/02/2008, 22:32
AYTO TO GR EXEI 6000 E ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ 65 ΑΛ ΤΡΟΧΟ.
800 ΕΥΡΩ ΓΑΡΓΑΛΙΜΑ 75 ΤΡΟΧΟ 110ΚΙΛΑ.
ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ DUKE II ΜΕ TDM 900 ME AKRAPA ΚΑΙ ΗΤΑΝ 1/5 ΚΟΛΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ DUKE, KAI 2ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ TDM.
ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ 170Χ, ΜΕ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΜΑ 193Χ ΔΥΝΑΜΟ.
ΤΑ ΛΕΜΕ΄΄΄΄΄΄
οκ μιλαμε
KeLeYTiS
28/02/2008, 00:44
Παιδια και με ενα TDR250 των 700 ευρω σημερα προκαλειτε πολυ κλαμα
Και για να μην φανω εριστικος ο Δουκας μου αρεσει παρα πολυ (ολη η σειρα αλλα τρελαινομαι για τον πρωτο )
Aνοίγεις μεγάλο θέμα... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Aνοίγεις μεγάλο θέμα... :winka:
ολα τα παλια διχρονα σκιζουν τα σημερινα τετραχρονα κ κοστιζουν 10 φορες κατω..
δεν μιλαμε για κοντρες ομως..μιλαμε για μηχανες που πρωτα απ ολα μας βολευουν στη χρηση αλλα πανω απ ολα μας αρεσουν και εμφανισιακα! :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ολα τα παλια διχρονα σκιζουν τα σημερινα τετραχρονα κ κοστιζουν 10 φορες κατω..
δεν μιλαμε για κοντρες ομως..μιλαμε για μηχανες που πρωτα απ ολα μας βολευουν στη χρηση αλλα πανω απ ολα μας αρεσουν και εμφανισιακα! :D
+1
KeLeYTiS
28/02/2008, 01:33
Εμενα και με βολευουν και μου αρεσουν
:rotflmao:
nikos force
28/02/2008, 07:33
Και για να μην φανω εριστικος ο Δουκας μου αρεσει παρα πολυ (ολη η σειρα αλλα τρελαινομαι για τον πρωτο ) to kako me ayta ta dixrona ...kai dei ta kathara einai oti den ''aplwnoun'' toso kala oso ta tetraxrona me oti granazwma... kai ena toumpano tetraxrono sti poreia tha to mazepsei... kai panw apo ola ,otan anaferomaste se kati ''thrylika'' 2t opws ta cr 500 kai ta kx500 kai ola ayta ta ''500'' to pio simantiko einai ayto pou eipe o filis pio panw... den yparxoun polla atoma na ta ''anoiksoun'' aksioprepws