PDA

View Full Version : κοινή σκέψη

cityfly
24/02/2008, 18:56
Σε κάποιο σημείο του πλανήτη, ένας σεφ κρατάει στα χέρια του με λυπημένο ύφος ένα ταψί με μια καμμένη γαλοπούλα. Σε μια παραλία ένας ναυαγοσώστης (κι αυτός λυπημένος) έχει στην αγκαλιά του την απόλυτη γυναίκα νεκρή, αφού δεν πρόλαβε να την σώσει. Σε ένα μαιευτήριο, ένας δυστυχής κοιτάει το πουθενά, καπνίζοντας το ένα τσιγάρο μετά το άλλο.

Τι το κοινό σκέφτονται κι οι τρεις;

έπρεπε να τη βγάλω νωρίτερα

cityfly
24/02/2008, 18:57
Την ημέρα της Κρίσης πεθαίνουν όλοι και πάνε στον παράδεισο. Μπαίνει μέσα ο Θεός και λέει:

- Οι γυναίκες να πάνε στην κόλαση κατευθείαν. Όσο για τους άνδρες, θέλω να κάνετε μία σειρά όσοι είχατε το πάνω χέρι στο γάμο σας και μια άλλη όσοι κάνατε ότι σας έλεγαν οι γυναίκες σας.

Φεύγουν λοιπόν οι γυναίκες και κάνουν οι άνδρες δύο γραμμές. Η μία (αυτή με τους υποχείριους άνδρες) έχει μήκος 100 μίλια και στην άλλη είναι μόνο ένας άνδρας. Τα παίρνει ο Θεός:

- Ρε 'σεις, εγώ έπλασα τη γυναίκα από εσάς, άρα έπρεπε να είσαστε από πάνω της και εσείς με εξευτελίσατε. Μόνο αυτός εδώ είναι αντάξιος για τον Παράδεισο. Πες μου τέκνο μου, πώς κατάφερες να μείνεις σε αυτή τη γραμμή;

- Εμένα, βασικά, η γυναίκα μου είπε να κάτσω εδώ.

cityfly
24/02/2008, 19:01
Ο εξαγριωμένος Μπόμπος στον Τοτό:

- Το σκυλί σου μου έφαγε όλα τα λουκάνικα!

- Καλά που μου το είπες, για να μη του δώσω τίποτε άλλο και βαρυστομαχιάσει!

EVI
24/02/2008, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
Σε κάποιο σημείο του πλανήτη, ένας σεφ κρατάει στα χέρια του με λυπημένο ύφος ένα ταψί με μια καμμένη γαλοπούλα. Σε μια παραλία ένας ναυαγοσώστης (κι αυτός λυπημένος) έχει στην αγκαλιά του την απόλυτη γυναίκα νεκρή, αφού δεν πρόλαβε να την σώσει. Σε ένα μαιευτήριο, ένας δυστυχής κοιτάει το πουθενά, καπνίζοντας το ένα τσιγάρο μετά το άλλο.

Τι το κοινό σκέφτονται κι οι τρεις;

έπρεπε να τη βγάλω νωρίτερα

:bawl: :lol:

EVI
24/02/2008, 19:04
Την ημέρα της Κρίσης πεθαίνουν όλοι και πάνε στον παράδεισο. Μπαίνει μέσα ο Θεός και λέει:

- Οι γυναίκες να πάνε στην κόλαση κατευθείαν. Όσο για τους άνδρες, θέλω να κάνετε μία σειρά όσοι είχατε το πάνω χέρι στο γάμο σας και μια άλλη όσοι κάνατε ότι σας έλεγαν οι γυναίκες σας.

Φεύγουν λοιπόν οι γυναίκες και κάνουν οι άνδρες δύο γραμμές. Η μία (αυτή με τους υποχείριους άνδρες) έχει μήκος 100 μίλια και στην άλλη είναι μόνο ένας άνδρας. Τα παίρνει ο Θεός:

- Ρε 'σεις, εγώ έπλασα τη γυναίκα από εσάς, άρα έπρεπε να είσαστε από πάνω της και εσείς με εξευτελίσατε. Μόνο αυτός εδώ είναι αντάξιος για τον Παράδεισο. Πες μου τέκνο μου, πώς κατάφερες να μείνεις σε αυτή τη γραμμή;

ετσι ετσι :smokin:

tifoefs
24/02/2008, 19:15
1. :a53:

2. :a011:

3. :a17:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
24/02/2008, 19:19

:a018: :a018: :a018: :a018:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
24/02/2008, 20:14
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

121533

AFTER
24/02/2008, 20:27
Eτσι
Μονο οι αντρες που ειναι τσακαλια και εχουν καταλαβει το νοημα της ζωης, εχουν επισης καταλαβει οτι αυτος που κανει κουμαντο σε αυτον τον fucking πλανητη, ειναι ο γυναικειος πληθυσμος

sad but true
:lol:

makis206
25/02/2008, 07:07
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sergiosm
25/02/2008, 19:10
κεφάκια βλέπω, κεφάκια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: