Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: κοινή σκέψη

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

κοινή σκέψη

Σε κάποιο σημείο του πλανήτη, ένας σεφ κρατάει στα χέρια του με λυπημένο ύφος ένα ταψί με μια καμμένη γαλοπούλα. Σε μια παραλία ένας ναυαγοσώστης (κι αυτός λυπημένος) έχει στην αγκαλιά του την απόλυτη γυναίκα νεκρή, αφού δεν πρόλαβε να την σώσει. Σε ένα μαιευτήριο, ένας δυστυχής κοιτάει το πουθενά, καπνίζοντας το ένα τσιγάρο μετά το άλλο.

Τι το κοινό σκέφτονται κι οι τρεις;

έπρεπε να τη βγάλω νωρίτερα

ημέρα της κρίσης

Την ημέρα της Κρίσης πεθαίνουν όλοι και πάνε στον παράδεισο. Μπαίνει μέσα ο Θεός και λέει:

- Οι γυναίκες να πάνε στην κόλαση κατευθείαν. Όσο για τους άνδρες, θέλω να κάνετε μία σειρά όσοι είχατε το πάνω χέρι στο γάμο σας και μια άλλη όσοι κάνατε ότι σας έλεγαν οι γυναίκες σας.

Φεύγουν λοιπόν οι γυναίκες και κάνουν οι άνδρες δύο γραμμές. Η μία (αυτή με τους υποχείριους άνδρες) έχει μήκος 100 μίλια και στην άλλη είναι μόνο ένας άνδρας. Τα παίρνει ο Θεός:

- Ρε 'σεις, εγώ έπλασα τη γυναίκα από εσάς, άρα έπρεπε να είσαστε από πάνω της και εσείς με εξευτελίσατε. Μόνο αυτός εδώ είναι αντάξιος για τον Παράδεισο. Πες μου τέκνο μου, πώς κατάφερες να μείνεις σε αυτή τη γραμμή;

- Εμένα, βασικά, η γυναίκα μου είπε να κάτσω εδώ.

μπόμπος και τοτός

Ο εξαγριωμένος Μπόμπος στον Τοτό:

- Το σκυλί σου μου έφαγε όλα τα λουκάνικα!

- Καλά που μου το είπες, για να μη του δώσω τίποτε άλλο και βαρυστομαχιάσει!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: κοινή σκέψη

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    Σε κάποιο σημείο του πλανήτη, ένας σεφ κρατάει στα χέρια του με λυπημένο ύφος ένα ταψί με μια καμμένη γαλοπούλα. Σε μια παραλία ένας ναυαγοσώστης (κι αυτός λυπημένος) έχει στην αγκαλιά του την απόλυτη γυναίκα νεκρή, αφού δεν πρόλαβε να την σώσει. Σε ένα μαιευτήριο, ένας δυστυχής κοιτάει το πουθενά, καπνίζοντας το ένα τσιγάρο μετά το άλλο.

Τι το κοινό σκέφτονται κι οι τρεις;

έπρεπε να τη βγάλω νωρίτερα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: ημέρα της κρίσης

Την ημέρα της Κρίσης πεθαίνουν όλοι και πάνε στον παράδεισο. Μπαίνει μέσα ο Θεός και λέει:

- Οι γυναίκες να πάνε στην κόλαση κατευθείαν. Όσο για τους άνδρες, θέλω να κάνετε μία σειρά όσοι είχατε το πάνω χέρι στο γάμο σας και μια άλλη όσοι κάνατε ότι σας έλεγαν οι γυναίκες σας.

Φεύγουν λοιπόν οι γυναίκες και κάνουν οι άνδρες δύο γραμμές. Η μία (αυτή με τους υποχείριους άνδρες) έχει μήκος 100 μίλια και στην άλλη είναι μόνο ένας άνδρας. Τα παίρνει ο Θεός:

- Ρε 'σεις, εγώ έπλασα τη γυναίκα από εσάς, άρα έπρεπε να είσαστε από πάνω της και εσείς με εξευτελίσατε. Μόνο αυτός εδώ είναι αντάξιος για τον Παράδεισο. Πες μου τέκνο μου, πώς κατάφερες να μείνεις σε αυτή τη γραμμή;

ετσι ετσι
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    1. :a53:

2. :a011:

3. :a17:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Re: ημέρα της κρίσης

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	celebi.gif 
Προβολές:	337 
Μέγεθος:	53,1 KB 
ID:	121533
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Eτσι
    Μονο οι αντρες που ειναι τσακαλια και εχουν καταλαβει το νοημα της ζωης, εχουν επισης καταλαβει οτι αυτος που κανει κουμαντο σε αυτον τον fucking πλανητη, ειναι ο γυναικειος πληθυσμος

sad but true

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    κεφάκια βλέπω, κεφάκια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2006, 12:49
  2. Σκεψη Για Aγορα Cbr 600 F Mont. 2000
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2005, 11:03
  3. Για Να Δω Την Σκεψη Σας!!!!!
    από zoropatra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 19:14
  4. (Καταναλωτική) Σκέψη...
    από NLS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 13:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ