PDA

View Full Version : ο μοτοσυκλετισμος ειναι αντρικο αθλημα?

Σελίδες : [1] 2 3

EVI
24/02/2008, 19:46
οπως και το ποδοσφαιρο και το μποξερακι και η μαχ3?

το εχω αντιμετωπιζει πρωσοπικα και εγω αλλα ηρθε το ερωτημα παλι μεσα στο κεφαλι μου μετα απο κουβεντα με μια γνωστη μου που πηρε τωρα προσφατα μηχανακι.
ηρθε τσαντισμενη,σε καφε,οτι βρεθηκε σε μια παρεα απο μοτοσυκλετιστες-μηχανοβιους-καγκουρες οπως θελετε και μιλαγαν για τα 2τροχα οταν πηρε το θαρρος -εκεινη να μιλησει,ρωτησει δε ξερω τι

τα βλεμματα τους και οι απαντησεις τους που δε μπορω να μεταφερω εδω ακριβως ειχαν το περιπαικτικο υφακι του στυλ ασε μας ρε κοπελια

μια ατακα μονο που μου ειπε μου εφερε στο μυαλο αλλα πραγματα που ειχα βιωσει και -ακομα σε καποιες περιπτωσεις βιωνω και εγω
<<τι να το κανεις το μηχανακι?κοπελα πραγμα>>...............

κατανοω οτι στην Ελλαδα δυανιουμε ακομα εποχες που αλλου (εκτος απο το αμαζονιο και την ανατολη στα βαθη) που υπαρχει απλετως ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ απεναντι στις γυναικες που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να ασχοληθουν με κατι αλλο απο το να ειναι καλες στο σεξ-μαγειρεμα-κομμωτηριο-μακιγιαζ.....

υπαρχει ΡΑΤΣΙΜΟΣ στις γυναικες που πανε γηπεδο η ασχολουντε με τη μπαλα
υπαρχει ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ απεναντι στις γυναικες που θα βρισουν
υπαρχει ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εαν δε θελεις να εισαι γατουλα αλλα να μιλας και να αντιδρας φυσιολογικα

για ποιο λογο εν ετη 2008 συμβαινουν αυτα?πολλες φορες μιλαμε για πουριτανισμο και προοδο σε καποια πραγματα τελικα αυτες που δε θελουν να προβαλουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ και ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΣΙΑ την θυληκοτιτα τους (σε τροπο ντυσιματος στυλ ζωης κλπ) ειναι πουριτανες και οι αλλες οι ''γλυκες'' αν με καταλαβενετε ειναι η προοδος η το σωστο?

γιατι μια γυναικα ΔΕΝ μπορει να ξερει απο μηχανες ????? και πρεπει να κρινετε απο το φυλλο της αυτοματος οτι ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ ασχετη η απο αλλο πλανητη??????

γιατι να μην μπορει ενα θυληκο να πει σε καποιον <<αντε ρε μαλακα >> και να μην χαρακτηριστει νταλικιερης???????

ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω προς τη ολη αυτη η στενομυαλια των αντρων σε αυτα τα θεματα.

γιατι πρεπει να υπαρχουν 2 ακρα? οι ρατσιστες-φαλλοκρατες και αυτοι που εξιταροντε απο την εικονα και μονο?????

τελος

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ? ΔΛΔ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ???? ΟΧΙ!

και μην μου πειτε οτι δεν υπαρχουμε και ειμαστε λιγες............να μου το λεγατε αυτο 5-10 χρονια πριν οχι τωρα..........τωρα που σταματω στα φαναρια και στα 2τροχα (ολων των ειδων) ειναι απο τα 10 τα 5 με γυναικες.

και τελος να στειλω ενα μυνημα στους επαγγελματιες των μοτοσυκλετικων ειδων εκει εξω ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥς ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΩΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΩΝ

ΦΙΛΤΑΤΟΙ

ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

και

ΑΓΟΡΙΑ

ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΔΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΟΝΟ
ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΧΑΛΙΦΙΔΕΣ

:wave2: :beer:

ευχαριστω που με ακουσατε

:beer:

υσ δεν ειναι ολοι ιδιοι φυσικα ναι ναι το ξερω καλα αυτο αλλα εκει εξω (και σιγουρα εκτος φορουμ) οι συντριπτικη πλειοψηφια ειναι ετσι.και το ξερω καλα αυτο.

mats8282
24/02/2008, 20:03
EVI οπως και να το κανουμε οι γυναικες στην Ελλαδα αρχισαν να ασχολουνται με τα αυτοκινητα και τις μοτοσυκλετες τα τελευταια 10 χρονια πανω κατω...Τα προηγουμενα χρονια που ηταν ζητημα αν ειχε εστω ενα αυτοκινητο μια οικογενεια ηταν καθαρα αντρικο <<αθλημα>> πλην ελαχιστων περιπτωσεων....

Οπως λοιπον και με τα αυτοκινητα που ηταν περιεργο παλαιοτερα να οδηγει γυναικα το ιδιο ισχυει για αυτον τον λογο..

Και για αλλους λογους βεβαια...Δεν ειναι ρατσιστικο το θεμα κατα την γνωμη μου....Απλα η κοινωνια μας <<εξελιχθηκε>> τα τελευταια χρονια και ο ρολος της γυναικας μαζι με αυτην..Αλλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν..Τωρα για παραδειγμα φαινεται σε κανεναν περιεργο που βλεπει γυναικες στο τιμονι αυτοκινητου?Πριν 20-30 χρονια θα ηταν μαλλον...

Πιστευω παντως οτι οι οι πιο πολλοι χαιρονται οταν βλεπουν γυναικα καβαλα σε μοτο...Ειδικα σε μοτο....Γιατι οπως το βλεπω εγω αυτες που καβαλανε ενδιαφερονται για το <<σπορ>> και δεν οδηγουν απλα για να κανουν την δουλεια τους και να πανε απο το Α στο Β και τα παιδια στο σχολειο.

Γενικα παντως οι γυναικες δεν ενδιαφερονται για τα μηχανοκινητα <<αθληματα>>....Λιγες ειναι αυτες που γουσταρουν αυτοκινητα και λιγοτερες αυτες που γουσταρουν μηχανες....Ακομα πιο λιγες ειναι αυτες που το ψαχνουν...

Οχι πως οι αντρες ψαχνονται....Αλλα λεμε τωρα....

:wave2:

requiem
24/02/2008, 20:03
+ 1000000 :beer:
exeis apolito dikio se ola!!!

el_hymador
24/02/2008, 20:08
Και εγω αμα παρακολουθω καλλιτεχνικο πατιναζ και αρχισω μαθηματα μπαλετου θα με πουν αδερφη...:rolleyes:

οπως πολυ σωστα λες οτι τα λεφτα σου δεν εχουν φυλο, το ιδιο συμβαινει και με τα στερεοτυπα.

λυση δεν υπαρχει, απλα αποφευγεις τους βλακες και τους κολημενους.

αυτα

hidefnick
24/02/2008, 20:12
Μήπως να αλλάξει παρέες η φίλη σου?:wave2: :wave2:

apav
24/02/2008, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ασε μας ρε κοπελια

:bigcry:

γιατι να μην μπορει ενα θυληκο να πει σε καποιον <<αντε ρε μαλακα >> και να μην χαρακτηριστει νταλικιερης???????

Γιατί θυληκά-αρσενικά-ουδέτερα, θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω, να βουτάνε την γλωσσούλα τους στο μυαλό, και μετά να μιλάνε.

ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΧΑΛΙΦΙΔΕΣ

Άσχετο και άτοπο ε; :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Μήπως να αλλάξει παρέες η φίλη σου?:wave2: :wave2:

:a23:

BELZEBOYLIS
24/02/2008, 21:36
...Σε μια συντηρητική κοινωνία , τι περιμένεις ;; Αποδοχή ; Κατανόηση; Η σκέψη μένει στα πατροπαράδοτα , πατρίς θρησκεία ,οικογένεια ! Δομές και στερεότυπα στην σκέψη απαγορεύουν την αποδοχή και την διαφορετικότητα !
...Ακόμα και εσύ που σε ενοχλεί η στάση των άλλων , τσουβαλιάζεις και κατηγοριοποιείς... :wave2:

xrlantz
24/02/2008, 22:17
twra ti perimeneis...???
apantiseis gia epibebaiwsh??
den exei nohma...

opoios einai oti einai to jerei kai den xreiazete na to fwnazei oute na zitaei na to akousei apo tous allous...
stis faseis kafeteries.. apla tous afineis na sinexisoun na milane... kai as lene kai mparoufes merikoi/es.... kapoia stigmh an to 8es polu, peta thn ataka sou... ean jereis kai ean jeroun... apla den prokeite pote na poune "ase mas re kopelia"

oxi mono se 8ema moto alla se othdhpote...
...kai sto magazi akoma... h 8a se kopsei gia "wanna be" me moto klp, h gia "esu ti douleia exeis edw mesa" 8a se antimetopisei me auton ton tropo... molis anoijeis omws to stoma sou, epanalambanw, ean jerei...sigoura 8a to parei alliws....

exw dei kai akousei polla..

trust me

mikros boudas
24/02/2008, 23:12
οι ιδιοι συντηρουμε την εικονα μας...ειτε αυτης ως συντηρητικης κοινωνιας,ειτε ως ανδροκρατουμενης ειτε οπως θελετε...και ναι,θα πω νταλικιερη μια κοπελα που βριζει γιατι η ιδια κοπελα που θελει ισοτητα, μετα θα θελει ειδικη μεταχειρηση επειδη ειναι κοπελα....και καγκουρα θα πω αυτον που επειδη απο τα 15 ασχολειται με παπακια το παιζει ξερολας στις μηχανες(και εχει φαιει τα μουτρα του απειρες φορες απο βλακειες του και απο τη μια κλαιγεται για τους κουτακιδες και απο την αλλη παει ξεκρανωτος και ταπα στην κινηση και περναει απο δεξια επειδη εχει μηχανη και χωραει...)και ταμπελες δε βαζω εγω,ο καθενας τις βαζει στον ευατο του...οι γυναικες που εχουν μηχανη ειναι γαμω τα ατομα...αλλα το 99% μπαινει στο τριπακι του αγοροκοριτσου....και αν μη τι αλλο αυτο δεν ειναι οτι πιο ομορφο για μια γυναικα που θελει να εχει θυληκοτητα...ισως 1-2 περιπτωσεις δε χανουν την θηλυκοτητα τους οταν οδηγουν μηχανη αλλα σπανιο στην ελλαδα οπου οι κοπελες(και οι αντρες αλλα ειδικα οι κοπελες) εχουν 1002 θεματα και προβληματα και πρωτα λενε την βλακεια τους,μετα νευριαζουν και μετα μουτρωνουν χωρις λογο μονο και μονο επειδη ειναι κακομαθημενα κοριτσακια(και αγορακια)!!οχι δεν ειμαι καμμενος απο τετοιες κοπελες ουτε φαλλοκρατικο γουρουνι...αλλα δε μπορω να ακουω αντιφατικα πραγματα απο το στομα γυναικων που θελουν και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο(δεν ειναι προσωπικο εβη,δε σε γνωριζω προσωπικα εξαλλου)!!

alximistis
24/02/2008, 23:35
Μάλλον λοιπόν από αυτά που γράφονται εδώ είναι θέμα ματιάς της κοινωνίας. Όχι τι ισχύει πραγματικά! Αλλά πως το βλέπει η κοινωνία. Άλλωστε μην ξεχνάς Ευούλα πως πριν κάποια χρόνια ο μοτοσικλετιστής γενικότερα ήταν μηχανόβιος ολίγον από αλήτης και σίγουρα καμικάζι. :)

EVI
24/02/2008, 23:37
ευχαριστω για τις απαντησεις καμμια δε παει επι πρωσοπικου εννοειτε μια σκεψη - παραπονο ηταν.κοιμαμε τα βραδια :lol:

ολο και κατι μπορει να βγει που ξερεις. :beer:

T.R.E
25/02/2008, 06:27
Πηρατε τα παντελονια,τα πουκαμισα,το κοντο μαλλι,μετα τα μποξερακια,υστερα την Mach 3 (υπαρχει και το κερι και το silk & pil)...:lol: :lol:

Mετα θελετε ισοτητα αλλα μονο εκει που σας συμφερει...:smokin: :smokin: Για τις μηχανες θα τσακωθουμε τωρα? :a41: :a41: :a12:

Ετσι κι'αλλιως το μονο που ξερετε η πλειοψηφια ειναι να την βαζετε μπροστα (με μιζα).:rotflmao: :rotflmao: Μετα το χαος...:rotflmao: :rotflmao:

Ουστ κουλαδια που μου θελετε και μηχανη...:rotflmao: :rotflmao: :a9: :a9:

Da.Vintage
25/02/2008, 07:46
Εγώ δεν είμαι της άποψης οτι οι γυναίκες δεν πρέπει να οδηγούν μηχανή...

αλλά είμαι της άποψης να σταματήσουν να "αντιγράφουν" την αντρική πλευρά του μηχανόβιου...

Οι γυναίκες όπως το είπες οι άντρες θέλουμε να τις βλέπουμε γατούλες...

Ας οδηγούν μηχανές...ας έχουν άποψη...αλλά ας προσπαθήσουν στην πορεία να μην φυτρώσουν και @@ στο παντελόνι τους...

Οι περισσότερες κοπέλες μηχανόβιες που έχω γνωρίσει έχουν χάσει σε ένα μεγάλο βαθμό την θυλικότητά τους... Συμπεριφέρονται ακριβώς όπως οι άντρες μηχανόβιοι...ίσως και χειρότερα γιατί πολλές φορές προσπαθόντας να γίνουν μηχανόβιες υπερβάλλουν σε αυτό και παρασύρονται...βρίζουν, μιλάνε με υφάκι μαγκιόρικο...το μ@Λ@κ@ το έχουν ψωμοτύρι...μόνο δεν κλ@νουν!!!

Γι'αυτό οι μηχανόβιες γυναίκες θα πρέπει για εμένα να είναι γατούλες πάνω στο μηχανάκι με το νάζι τους και όλα τα λοιπά...και παράλληλα ας μάθουν να οδηγούν όσο πιο τάπα γίνεται...

Πρώτος απ'όλους χαίρομαι να βλέπω γυναίκες να πάνε πολύ γρήγορα...:winka:

Αλλά αυτό που λες για Ρατσισμό ισχύει και σε ίδια φάση για άντρες οι οποίοι είναι νέοι στο χώρο της μοτοσυκλέτας...

Καί στις 2 περιπτώσεις (γυναίκα ή άντρας) συνήθως υπάρχει το υφάκι της ειρωνίας που ανέφερες ίσως στο πρώτο λίγο παραπάνω...

Και οι 2 θα πρέπει να κερδίσουν το σεβασμό των άλλων για να μπορούν να εκφέρουν εμπεριστατομένη άποψη...

nassosxlvbros
25/02/2008, 08:19
Θα προσπεράσω τα της ισότητος γραφόμενα διότι τα θεωρώ δεδομένα εν έτει 2008,και θα εστιάσω στο άνευ φύλου χρήμα/πορτοφόλι/γνώση και παιδεία...ας μην ανοίγουμε αέναα θρεντ για τα δεδομένα...επιλογές μας είναι τα πάντα:από τις παρέες μας με απαξιωτικούς "άντρακλες",υστερικές μυξοπαρθένες,ή λαμόγια...όλα είναι εκεί έξω καλώς ή κακώς,να τα διαλέξουμε και να επιλέξουμε καλοι και κακοί μπόλικοι και άνευ φύλου!....καλό δρόμο!

CIRUS
25/02/2008, 08:49
ε, είμαι και εγώ ρατσιστής στο θέμα του έλα ρε Μ@Λ@Κ@ όταν ακούγεται από γυναίκα ειδικά όταν απευθύνεται σε άλλη γυναίκα, στα υπόλοιπα έχεις δικιο κατ εμέ.

όπως και να το κάνουμε δεν μ'αρέσει η γυναίκα να βρίζει σα νταλικιέρης όπως είπες και πιο πάνω, αν είναι έτσι να κατουράει και όρθια.

xrlantz
25/02/2008, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ε, είμαι και εγώ ρατσιστής στο θέμα του έλα ρε Μ@Λ@Κ@ όταν ακούγεται από γυναίκα ειδικά όταν απευθύνεται σε άλλη γυναίκα, στα υπόλοιπα έχεις δικιο κατ εμέ.

όπως και να το κάνουμε δεν μ'αρέσει η γυναίκα να βρίζει σα νταλικιέρης όπως είπες και πιο πάνω, αν είναι έτσι να κατουράει και όρθια.

Τα περί γατούλας, θηλυκότητας και βρομόστομα είναι λίγο άκυρα...

Μπορεί να πει το στόμα σου καμιά «κακιά» λέξη, και να γκρεμίζετε η εικόνα της γατούλας που θα ήθελες, αλλά στο σπίτι μέσα το νιαούρισμα και τα νάζια να είναι full.
Όπως αντίστοιχα... πόσοι άντρες υπάρχουν και έξω φαίνονται ηγέτες, και στο σπίτι φέρονται σαν υπηρέτες...

Τα έχουμε μπερδέψει και οι μεν και οι δε... απλά δίνοντας σημασία σε τέτοιες συμπεριφορές, αυτόματα μπαίνουμε στο tripάκι και κατηγοριοποιούμε...

Δεν είμαι φεμινίστρια, όσο παλιότερα, τόσο καλύτερα.

(ανθρώπινα)

mats8282
25/02/2008, 09:19
Ε ενταξει το μαλακας δεν ειναι ακριβως βρισια <<νταλικερη>> αλλα οπως και να το κανουμε ουτε εμενα μου αρεσει να ακουω γυναικες να βριζουν....

Το να πει καποια μαλακα στο χαβαλε κτλ δεν με πειραζει....Αλλα εχω ακουσει γυναικες να ριχνουν χριστοπαναγιες και γενικα βαριες βρισιες....

Εκει εχω προβλημα...Μεγαλυτερο απο οταν θα ακουσω εναν αντρα να βριζει ετσι...

sniper
25/02/2008, 09:54
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την Noble που επιτέλους κατάλαβε ότι ήταν λάθος να αγοράσει μηχανή (έστω και fazer) και τελικά το έδωσε και πήρε Βέσπα!

odt
25/02/2008, 10:59

ΑΓΟΡΙΑ

ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΔΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΟΝΟ
ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ

Βασικά, πριν ανοίξουν τα αγόρια το μυαλό τους...,καλό θα ήταν να το ανοίξουν πρώτα τα κορίτΣα. Είναι πρώτα οι ίδιες οι γυναίκες που πιστεύουν ότι οι μηχανόβιες δεν έχουν θηλυκότητα, είναι άγαρμπες, κλπ,κλπ.

Δε λέω βέβαια ότι δεν φταίμε κι εμείς...(οι άντρες ντε), αλλά σε ένα θέμα που προσπαθείς να κερδίσεις την ίση αντιμετώπιση από τους άντρες καλό θα ήταν να έχεις κερδίσει πρώτα την υποστήριξη από τις γυναίκες...(λέω εγώ τώρα)

CIRUS
25/02/2008, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
Τα περί γατούλας, θηλυκότητας και βρομόστομα είναι λίγο άκυρα...

Μπορεί να πει το στόμα σου καμιά «κακιά» λέξη, και να γκρεμίζετε η εικόνα της γατούλας που θα ήθελες, αλλά στο σπίτι μέσα το νιαούρισμα και τα νάζια να είναι full.
Όπως αντίστοιχα... πόσοι άντρες υπάρχουν και έξω φαίνονται ηγέτες, και στο σπίτι φέρονται σαν υπηρέτες...

Τα έχουμε μπερδέψει και οι μεν και οι δε... απλά δίνοντας σημασία σε τέτοιες συμπεριφορές, αυτόματα μπαίνουμε στο tripάκι και κατηγοριοποιούμε...

Δεν είμαι φεμινίστρια, όσο παλιότερα, τόσο καλύτερα.

(ανθρώπινα)

δεν είπα τίποτα πουθενα για νιαουρίσματα ούτε για γατούλες μάλλον σε κάποιον άλλο θέλεις να απαντήσεις:confused:

εγώ το μόνο που είπα είναι ότι δεν μαρέσει να ακούω γυναίκες να βρίζουν σαν νταλικιέριδες και επείσης δεν μαρέσει καθόλου αυτο το << έλα ρε Μ@Λ@Κ@>> ειδικά οταν απευθύνεται από μια κοπέλα σε μια άλλη.

δεν κατηγορώ πάντως η κάθε κοπέλα μπορεί να κάνει ότι γουστάρει απλά εμένα δεν μου φαίνεται ωραίο και αυτό δήλωσα.

road spirit
25/02/2008, 11:07
προτείνω να διαβάσετε πρόσφατο κείμενο του Ντάνη Φώτου στο περιοδικό μοτο (δε θυμάμαι τεύχος ρε γαμώτι... ίσως το ψάξω το βράδυ)... και μετά end of discussion !

Gandalf dr685sm
25/02/2008, 11:53
νομίζω οτι υπάρχει μια καλή διαφήμιση που δείχνει ενα σημείο του γιατί οι γυναίκες δεν θεωρούνται απο πολλούς (και ισχύει σε μεγάλο βαθμό) οτι δεν ταιριάζουν με τον μηχανοκίνητο "αθλητισμό"-"hobby"

Δείχνει μια κυρία μέσα σε κομμωτήριο που εξιστορεί τι χρειάζεται μετά απο ατύχημα να αλλάξει στο Ι.Χ. της. Αυτολεξεί λοιπόν μιλάει για μουαγιέ, κρεμαγιέρα και ημίμπαρο (σ.σ.μάλλον ακρόμπαρο εννοεί!)

Και αναρωτιέται γιατί ονομάζονται έτσι... "γαλλικό" το μουαγιέ λέει και η κρεμαγιέρα "Ισπανική";

Με παράδειγμα λοιπόν το παραπάνω , ας δούμε τι γίνεται πραγματικά.

Ελάχιστοι άνδρες δεν γνωρίζουν τι εστί κάποιος μηχανικός όρος ακόμα και ουσιαστικά δεν έχουν πιάσει ποτέ στην ζωή τους το ανταλλακτικό. Ξέρουν που περίπου είναι και που συνδέεται αλλά και μερικές φορές γιατί είναι υπεύθυνο να κάνει στο όχημα τους.

Ελάχιστοι άνδρες έχουν πρόβλημα στο να αλλάξουν ρεζέρβα (!!!!) στο όχημα τους.

Τώρα κάντε μια σύγκριση με τον γυναικείο πληθυσμό που οδηγεί αυτοκίνητο ή μηχανή.

Θα πεί κάποιος τώρα... τι σχέση έχει αυτό με την οδήγηση;

ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΕΧΕΙ..

Αν δεν γνωρίζει κάποιος τι έχει το όχημα του και πως λειτουργεί μηχανικά ενώ είναι εν κινήσει (κυρίως) είναι 100% σίγουρο οτι δεν μπορεί να ανταπεξέρθει όπως πρέπει στην οδήγηση του , υπό όλες τις συνθήκες.

Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες (εν ελλάδι περισσότερο) βλέπουν μουτζούρα και μοτέρ και παίρνουν δρόμο.

Δείξτε μου μια γυναίκα που θα κάτσει να λαδώσει αλυσίδα ή θα τσεκάρει λάδια στο μοτέρ της. Α .... τι είπατε;... μα'ιστα.

Πως λοιπόν μπορεί κάποιος να μιλήσει ουσιαστικά για μηχανή με κάποια γυναίκα ή και άνδρα που αδιαφορεί ή αγνοεί κάποια πράγματα βασικά για το μηχάνημα του; Απαντήστε πρώτα σε αυτό και μετά φτάστε στον όρο "ισότητα" κτλ.

Gandalf

sniper
25/02/2008, 12:01
Ρε σεις.... εκείνη την υπογραφή του IDI που σηκώθηκαν τα αγγούρια να γαμήσουν τον μανάβη, δεν την έχει διαβάσει η EVI; :rolleyes:

noble
25/02/2008, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την Noble που επιτέλους κατάλαβε ότι ήταν λάθος να αγοράσει μηχανή (έστω και fazer) και τελικά το έδωσε και πήρε Βέσπα!

:a23: :a23: Mαναβη μου,ειμαι ενα μοναχικο αγγουρι πια :rotflmao: :rotflmao:
Ελα με το παπι σου,εεεε με το τερας σου ηθελα να πω να με κανεις γυναικα :a22:
Υποσχομαι να μην βριζω...Εκαψα τα μποξερακια μου και δεν θα παω στο θρυλο ξανα :lol:
ρατσιστη

:rolleyes:

xrlantz
25/02/2008, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
νομίζω οτι υπάρχει μια καλή διαφήμιση που δείχνει ενα σημείο του γιατί οι γυναίκες δεν θεωρούνται απο πολλούς (και ισχύει σε μεγάλο βαθμό) οτι δεν ταιριάζουν με τον μηχανοκίνητο "αθλητισμό"-"hobby".....

thn katakrinw... aparadekth diafhmish... oxi mono pros tis gunaikes, alla pros olous... mas pernane gia ili8ious, "ase me episimos na se piasw koroido"

Ελάχιστοι άνδρες δεν γνωρίζουν τι εστί κάποιος μηχανικός όρος ακόμα και ουσιαστικά δεν έχουν πιάσει ποτέ στην ζωή τους το ανταλλακτικό. Ξέρουν που περίπου είναι και που συνδέεται αλλά και μερικές φορές γιατί είναι υπεύθυνο να κάνει στο όχημα τους.

den einai toso ligoi.... (apo thn empeiria mou sto lew)

Ελάχιστοι άνδρες έχουν πρόβλημα στο να αλλάξουν ρεζέρβα (!!!!) στο όχημα τους.

reserba?
me tis alusides twra sta xionia? se sizitish pou kaname sto grafeio mou kanenas den jerei oute alisides na balei, kai alloi pou prospa8isan ekanan kai zimia...
jerw antra pou den jerei na allajei lampa...

Αν δεν γνωρίζει κάποιος τι έχει το όχημα του και πως λειτουργεί μηχανικά ενώ είναι εν κινήσει (κυρίως) είναι 100% σίγουρο οτι δεν μπορεί να ανταπεξέρθει όπως πρέπει στην οδήγηση του , υπό όλες τις συνθήκες.

deije mou esu enan antra pou na skampazei apo ola auta, pera apo ton mixaniko soy...

Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες (εν ελλάδι περισσότερο) βλέπουν μουτζούρα και μοτέρ και παίρνουν δρόμο.

Δείξτε μου μια γυναίκα που θα κάτσει να λαδώσει αλυσίδα ή θα τσεκάρει λάδια στο μοτέρ της. Α .... τι είπατε;... μα'ιστα.

anoije ta matia sou
(+1)

Πως λοιπόν μπορεί κάποιος να μιλήσει ουσιαστικά για μηχανή με κάποια γυναίκα ή και άνδρα που αδιαφορεί ή αγνοεί κάποια πράγματα βασικά για το μηχάνημα του; Απαντήστε πρώτα σε αυτό και μετά φτάστε στον όρο "ισότητα" κτλ.

me auth thn logikh oxi mono na milisei.... oute timoni oute diplwma den eprepe pote na paroun sta xeria tous 100ntades xiliades....

h hmima8ia einai xeiroterh apo thn ama8ia...

sniper
25/02/2008, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
:a23: :a23: Mαναβη μου,ειμαι ενα μοναχικο αγγουρι πια :rotflmao: :rotflmao:
Ελα με το παπι σου,εεεε με το τερας σου ηθελα να πω να με κανεις γυναικα :a22:
Υποσχομαι να μην βριζω...Εκαψα τα μποξερακια μου και δεν θα παω στο θρυλο ξανα :lol:
ρατσιστη

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί απευθύνεστε σε μένα πρώην μηχανόβια και νυν ιδιοκτήτη κίτρινης καρέκλας σε ρόδες....

Παρακαλώ να γράφετε μόνο όταν έχετε κάτι ουσιώδες και μην σπαμμάρετε...

Το θέμα είναι καυτό...

Και το πανελλήνιο περιμένει με κομμένη την ανάσα...

Οι γυναίκες μπορούν να καβαλάν μηχανές; Οι καβασάκηδες τις δέχονται στις τάξεις τους ή φοβούνται μην τους πουν gay; Μπορεί γυναίκα να αγοράσει μονοκύλινδρο ΚΤΜ ή κάθε 2-3 λεπτά θα έχει κι από έναν οργασμό; Τα λάδια που βγαίνουν με άρωμα φρουτου είναι και λιπαντικά άλλων χρήσεων;

noble
25/02/2008, 12:42
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί απευθύνεστε σε μένα πρώην μηχανόβια και νυν ιδιοκτήτη κίτρινης καρέκλας σε ρόδες....

Παρακαλώ να γράφετε μόνο όταν έχετε κάτι ουσιώδες και μην σπαμμάρετε...

Το θέμα είναι καυτό...

Και το πανελλήνιο περιμένει με κομμένη την ανάσα...

Οι γυναίκες μπορούν να καβαλάν μηχανές; Οι καβασάκηδες τις δέχονται στις τάξεις τους ή φοβούνται μην τους πουν gay; Μπορεί γυναίκα να αγοράσει μονοκύλινδρο ΚΤΜ ή κάθε 2-3 λεπτά θα έχει κι από έναν οργασμό; Τα λάδια που βγαίνουν με άρωμα φρουτου είναι και λιπαντικά άλλων χρήσεων;

:lol: :lol: :lol:
Κοιταξτε κυριε ρατσιστη,δεν θα αμαυρωσετε εσεις αυτο το ποστ με τις ειρωνιες σας.
Πειτε το ελευθερα!Δεν ειναι κακο.Αυτη η επιθεση προς εμας τις γυναικες και αυτη η ειρωνια,κρυβει καλα ομοφυλοφιλικες τασεις :rotflmao: .Μας μοχθειτε οπως οι μοδιστροι :dizzy:
Σε νομιζα φιλο...Φιδι!!Γιατι δεν μου ειπες ποτε οτι τα ktm προκαλουν οργασμους???
:rotflmao: :rotflmao:
Νομιζω συνεβαλα ταμαλα στην αποδομηση της κουβεντας,αποχωρω και κρατω το αγγουρι μου.

sniper
25/02/2008, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
:lol: :lol: :lol:
Κοιταξτε κυριε ρατσιστη,δεν θα αμαυρωσετε εσεις αυτο το ποστ με τις ειρωνιες σας.
Πειτε το ελευθερα!Δεν ειναι κακο.Αυτη η επιθεση προς εμας τις γυναικες και αυτη η ειρωνια,κρυβει καλα ομοφυλοφιλικες τασεις :rotflmao: .Μας μοχθειτε οπως οι μοδιστροι :dizzy:
Σε νομιζα φιλο...Φιδι!!Γιατι δεν μου ειπες ποτε οτι τα ktm προκαλουν οργασμους???
:rotflmao: :rotflmao:
Νομιζω συνεβαλα ταμαλα στην αποδομηση της κουβεντας,αποχωρω και κρατω το αγγουρι μου.

Δηλαδή τώρα λες τον Οldman κρυφό ομοφυλόφιλο; :rolleyes:

:lol: :bawl: :lol: :bigcry: :lol: :lol:

noble
25/02/2008, 12:59
:rotflmao:

:a13:

DUKASII
25/02/2008, 13:01
Η μοτοσυκλετα ως αθλημα ειναι δυσκολο γενικα και απαιτει σωματική δυναμη και επιφερει μεγαλη καταπονηση.
αν μια γυναικα το χει αυτο μπορει να ασχοληθει και να διαπρεψει εξισου αναλογα με εναν αντρα.

απο κει και περα αν μιλαμε για μετακινηση και ζωή με μοτοσυκλετα σαφως και δεν ειναι αντρικο αθλημα...
και ολοι ειναι ισοι απεναντι της.
εδω τοσες λουγκρες με χοντα οδηγανε..στις πραγματικές γυναίκες θα κολλήσουμε εμεις τωρα?:wave2: :beer: :D

gcrook
25/02/2008, 13:11
Σαφως και δεν ειναι αποκλειστικα αντρικο αθλημα...
Ο SF καβαλαει κανονικοτατα δεν εξηγειται αλλιως.:lol:

sniper
25/02/2008, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Ακούσαμε για λουγκρες κι homosexuality και μπήκαμε να πούμε την γνώμη μας; :lol: :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
25/02/2008, 13:15
xrlantz...

απο τα 14 μου περίπου είμαι με παιδιά απο συνεργεία και πέρασα και αρκετό καιρό σε αυτά είτε σαν βοηθός (Ι.Χ.) είτε απλά σαν βοήθεια σε μηχανικούς ξαδέρφους.

Να σου πω μόνο τα εξής...

Τουλάχιστον όσον αφορα΄τα Ι.Χ. μιας και εκεί έχω περισσότερη εμπειρία και απο όσα είδα και άκουσα Ο ΙΔΙΟΣ..

1) φαγωμένοι δίσκοι συμπλέκτες... 70% απο γυναικεία πόδια που ξεχνάνε το ποδι τους εκεί σε φανάρια και όταν αλλάζουν ταχύτητες πατινάροντας.

2) Κλήσεις σε μηχανικούς ή και σε παιδιά σε οδικές βοήθειες για αλλαγή ρεζέρβας πάνω απο 70% απο γυναίκες που είτε δεν είχαν την εμπειρία να το κάνουν... είτε δεν ήθελαν να το κάνουν ... είτε επειδή δεν γνώριζαν πως οι ζάντες αλουμινίου έχουν ειδικό κλειδί στο μπουλόνι ασφαλείας και το είχαν πετάξει!!!!!!

3) Καμένες φλάτζες κινητήρα , γιατί "ξεχνούσαν" (!!!) να τοποθετήσουν αντιψυκτικό στο κρύο ή απλά να συμπληρώσουν νερό το καλοκαίρι στο ψυγείο τους!!! Κυρίως γυναίκες και πάλι.

4) Κλασσικότατη ζημιά και πάλι το stop στην κρεμαγιέρα με υδραυλικό τιμόνι , όπου το τιμόνι όπως το γυρνάνε το κοπανάνε μέχρι το τελείωμα των στροφών του , κάθε φορά που προσπαθούν να παρκάρουν ή να στρίψουν.

Όσον αφορά τις αλυσίδες.... RTFM για όλους... μέσα στο κουτί όταν τις αγοράζει κάποιος έχει και οδηγίες...όπως έχει και το manual του αυτοκινήτου για το αν μπορείς να βάλεις ή οχι (π.χ. κάποιες Porsche και μερικά άλλα sport δεν παίρνουν)

Δείξε μου επίσης ποσοστό γυναικών μηχανικών Ι.Χ. και αντρών παρόλο που είναι και αυτό ενα επάγγελμα που δεν περνάς φιλτράρισμα στην σχολή! Άρα μπορείς να έχεις και δικό σου συνεργείο.

Όσον αφορά για το οδήγηση-μηχανική αντιμετώπιση , ναι... κεεί θα σου δώσω δίκιο μιας και αρκετοί δεν ξέρουν τι εστί ακόμα και κατέβασμα ή ανάποδο τιμόνι-γκάζι χωρίς τιμόνι για μάζεμα πισωκίνητου - μπροστινοκίνητου αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά, αυτό δεν αναιρεί το οτι γνωρίζοντας μηχανικά το όχημα σου θα το πάς καλύτερα. Π.Χ. διαδρομή αναρτήσεων (που ισχύει ειδικα΄για μηχανές), πρόσφυση ελαστικού, άκουσμα κινητήρα για αλλαγή ταχύτητας με το αυτί και οχι με το κοντέρ-στροφόμετρο.

Μην φτάσουμε πάλι στο αιώνιο ποιός είναι ο καλύτερος σε επίπεδο φύλων....

Νομίζω οτι το έχω ξαναβάλει εδώ με επιστηνομικά συμπεράσματα απο έρευνα σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ , που αναφέρουν οτι οι γυναίκες ναι μεν δεν έχουν ατυχήματα αλλά είναι κατά 80% υπαίτιες σε αυτά που γίνονται γύρω τους, λόγω πολλών και διάφορων λόγων.

ΤΟ έγγραφο αν πραγματικά θέλει κάποιος να το δεί , ας κάνει μια έρευνα στο forum, προ διετίας αν θυμάμαι καλά το είχα βάλει και πάλι.... βαριέμαι να ξαναψάχνω.

Σε γενικές γραμμές.... η οδήγηση είναι κάτι που το κάνουμε όλοι.... εκείνο που αλλάζει είναι κατά πόσο μπορεί κάποιος να πεί οτι θα μπορέσει αν είναι δυνατόν να προλάβει καταστάσεις. Γιατί για να τις αντιμετωπίσει ... ελαχιστότατοι μπορούν.. π.χ. Vatanen, Rossi, Schumacher κτλ.

Gandalf

SF
25/02/2008, 13:20

...και κατουράει καθιστός αζ γουέλ!

:a25:

gcrook
25/02/2008, 13:27
Ακούσαμε για λουγκρες κι homosexuality και μπήκαμε να πούμε την γνώμη μας; :lol: :lol: :lol:

Και να σε αφησω μονο σου να σε κατασπαραξουν οι ορθες των απανταχου penis-envy πρωην μοντ;:lol:

alximistis
25/02/2008, 13:28
Μπερδέψαμε νομίζω την συζήτηση. Έχω μία τέτοια αίσθηση. Η Εύη ρώτησε αν ο μοτοσικλετισμός είναι αντρικό σπορ και μάλλον εννοούσε γενικά την ιδέα του μοτοσικλετισμού. Όχι αποκλειστικά τους αγώνες. Εφόσον λοιπόν μιλάμε γι αυτήν την ιδέα... τα πράγματα μάλλον έχουν ως εξής: Σαφώς και ΔΕΝ είναι άθλημα μόνο για άντρες κι όποιος νομίζει κάτι τέτοιο απλώς θεωρώ πως έχει λάθος εικόνα. Απόδειξη γι αυτό; Πολλές.
Από το πόσες γυναίκες υπάρχουν πια που κυκλοφορούν με μοτοσικλέτες όχι σκούτερ παπιά κλπ κλπ έως και από το γεγονός ότι κάποιες από αυτές "τσαγιώνουν" ευκολότατα μερικούς από δω μέσα που νομίζουν πως τις έχουν. Και να μάλιστα τις πετύχετε στο δρόμο δεν θα ξέρουν κάποιοι που... να κρυφτούν. Να σας πω μόνο ότι πριν τρεις βδομάδες σε μαγαζί όπου μαζεύονται οι Αγγλάρες :) εγώ κι ένα άλλο παληκάρι προσπαθούσαμε να πείσουμε μία 25χρονη πως... δεν είναι διασκέδαση να ξύνεις στο Αρτεμίσιο και να οδηγείς στα "κόκκινα". Και ήταν μία 25χρονη λεπτεπίλεπτη κοπέλα. Θέλετε κι άλλη απόδειξη; Ρίξτε μια ματιά τι γίνεται εκτός Ελλάδος πόσες υπάρχουν οδηγοί μοτοσικλετών και άρτια οργανωμένες και μετά ξαναμιλάμε.
Κάτι τελευταίο τώρα. Για τα μηχανολογικά κλπ που αναφέρθηκε. Υπάρχουν και αρκετοί άντρες οι οποίοι δεν γνωρίζουν πολλά από μηχανικά θέματα και δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε λάδια στη μηχανή τους. Περισσότεροι από όσοι νομίζετε. Και έγινε μία πολύ σωστή παρατήρηση η οποία δεν είδα να απαντηθεί για το τι έγινε με τις αλυσίδες τώρα με το χιόνι. Νομίζετε πως ήξεραν να βάζουν αλυσίδες; Αμ δε! Βγήκαν εγγυημένα αυτό που σας λέω άνθρωποι που δουλεύουν σε συνεργεία και έβγαλαν μεροκάματο βάζοντας αλυσίδες σε όσους δεν γνώριζαν. Τι να λέμε τώρα;

CIRUS
25/02/2008, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μπερδέψαμε νομίζω την συζήτηση. Έχω μία τέτοια αίσθηση. Η Εύη ρώτησε αν ο μοτοσικλετισμός είναι αντρικό σπορ και μάλλον εννοούσε γενικά την ιδέα του μοτοσικλετισμού. Όχι αποκλειστικά τους αγώνες. Εφόσον λοιπόν μιλάμε γι αυτήν την ιδέα... τα πράγματα μάλλον έχουν ως εξής: Σαφώς και ΔΕΝ είναι άθλημα μόνο για άντρες κι όποιος νομίζει κάτι τέτοιο απλώς θεωρώ πως έχει λάθος εικόνα. Απόδειξη γι αυτό; Πολλές.
Από το πόσες γυναίκες υπάρχουν πια που κυκλοφορούν με μοτοσικλέτες όχι σκούτερ παπιά κλπ κλπ έως και από το γεγονός ότι κάποιες από αυτές "τσαγιώνουν" ευκολότατα μερικούς από δω μέσα που νομίζουν πως τις έχουν. Και να μάλιστα τις πετύχετε στο δρόμο δεν θα ξέρουν κάποιοι που... να κρυφτούν. Να σας πω μόνο ότι πριν τρεις βδομάδες σε μαγαζί όπου μαζεύονται οι Αγγλάρες :) εγώ κι ένα άλλο παληκάρι προσπαθούσαμε να πείσουμε μία 25χρονη πως... δεν είναι διασκέδαση να ξύνεις στο Αρτεμίσιο και να οδηγείς στα "κόκκινα". Και ήταν μία 25χρονη λεπτεπίλεπτη κοπέλα. Θέλετε κι άλλη απόδειξη; Ρίξτε μια ματιά τι γίνεται εκτός Ελλάδος πόσες υπάρχουν οδηγοί μοτοσικλετών και άρτια οργανωμένες και μετά ξαναμιλάμε.
Κάτι τελευταίο τώρα. Για τα μηχανολογικά κλπ που αναφέρθηκε. Υπάρχουν και αρκετοί άντρες οι οποίοι δεν γνωρίζουν πολλά από μηχανικά θέματα και δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε λάδια στη μηχανή τους. Περισσότεροι από όσοι νομίζετε. Και έγινε μία πολύ σωστή παρατήρηση η οποία δεν είδα να απαντηθεί για το τι έγινε με τις αλυσίδες τώρα με το χιόνι. Νομίζετε πως ήξεραν να βάζουν αλυσίδες; Αμ δε! Βγήκαν εγγυημένα αυτό που σας λέω άνθρωποι που δουλεύουν σε συνεργεία και έβγαλαν μεροκάματο βάζοντας αλυσίδες σε όσους δεν γνώριζαν. Τι να λέμε τώρα;

αστο ρε συ αφού βλέπεις πάει για διαμάχη και έχω ετοιμάσει τα pop corn πας να το ξαναφέρεις σε τάξη:(

sniper
25/02/2008, 13:36
Και να σε αφησω μονο σου να σε κατασπαραξουν οι ορθες των απανταχου penis-envy πρωην μοντ; :lol:

Ρε μαλέα δεν μιλάμε για σένα σε τούτο δω το θρεντ.... χαλάρωσε!!! :lol:

alximistis
25/02/2008, 13:38
αστο ρε συ αφού βλέπεις πάει για διαμάχη και έχω ετοιμάσει τα pop corn πας να το ξαναφέρεις σε τάξη:(

Μαλακία μου ε; :D

sniper
25/02/2008, 13:39
... και από το γεγονός ότι κάποιες από αυτές "τσαγιώνουν" ευκολότατα μερικούς από δω μέσα που νομίζουν πως τις έχουν. ....

Για σένα το λες αυτό τωρα ή για τον blackbusa? :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Gandalf dr685sm
25/02/2008, 13:42
για τις αλυσίδες είπαμε.... RTFM ... τόσο για την χρήση τους όσο και για την οδήγηση με αυτές.

Όσον αφορά το ποιός γνωρίζει και τι μπορεί να κάνει με αυτές, να αναφέρω την δικαιολογία οτι ελάχιστοι οδηγούν σε συνθήκες για μεγάλο διάστημα με όμοιες με αυτές που είχαμε προ μιας εβδομάδος στην Αθήνα. Οπότε υπάρχει μια δικαιολογία για αυτό.

- Αλλά να μην ξέρεις να αλλάζεις λάστιχο;
- Να μην ξέρεις οχι να αλλάζεις... αλλά να τσεκάρεις τα λάδια, είτε με το οπτικό μάτι σε μηχανές, είτε με τον συρμάτινο δείκτη στο Ι.Χ.;

Όσον αφορά αγώνες... πλάκα μου κάνεις;... ποιός απο εδώ μέσα είναι ικανός να τρέξει σε αγώνα; Αφού όλοι κ@λογριές είμαστε και "εύσωμοι"!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για το θέμα οδήγηση απλή και στον δρόμο, ή όπως είπε και ο Ιαβέρης... και σωστά... μετακίνηση οχήματος με δίπλωμα οδήγησης.... εντάξει όλοι είναι ικανοί.

Το θέμα είναι τι γίνεται για να προλάβεις καταστάσεις ή για να το γυρίσω και στο θέμα μας... τι γίνεται όταν η κατάσταση επιβάλει να γνωρίζεις την συμπεριφορά του οχήματος σαν μηχάνημα για να μην φτάσεις σε υπερστροφή, υποστροφή, highsiding, drift ή δεν ξέρω τι άλλο.

ΤΟ οτι κάποιος κάνει 250 σε λιμανάκια ή μπράλο δεν συνεπάγεται οτι γνωρίζει και να το μαζέψει , έτσι δεν είναι;

Εκεί που παραδέχομαι , είναι εκείνον που γνωρίζει πως θα χειριστεί το όχημα του , χωρίς να φτάσει στο σημείο των 250 και χάσει το "τιμόνι" του , είτε απο υπερβολική πίεση στο στήσιμο του οχήματος τους, είτε απο μείωση πρόσφυσης του.

Και επειδή ξαναπάμε στο θέμα μας και πάλι... οχι δεν υπάρχει αποκλειστικό στο θέμα οδήγησης όποιου οχήματος. Το μόνο που λέω είναι πως οι ποσοστικές αντιστοιχίες που υπάρχουν στο θέμα είναι υπέρ του ανδρικού πληθυσμού παρά του γυναικείου , στο θέμα ικανοτήτων οδήγησης.

Τα "τσάγια" στον δρόμο δεν τα θεωρώ μέτρο σύγκρισης, γιατί έχω δεί "γλήγορους" που νομίζουν οτι σε πήραν , ανεξαρτήτου φύλου , να μαζεύουν οικόπεδα προς πώληση στην επόμενη στροφή. Θα το έλεγα περισσότερο άγνοια, παρά ικανότητα λοιπόν.

Gandalf

alximistis
25/02/2008, 13:43
Για σένα το λες αυτό τωρα ή για τον blackbusa? :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Για τον blackbusa βέβαια... τι να λέμε τώρα.... :D :lol: :lol:

mats8282
25/02/2008, 13:43
ΓΚΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54297)

CIRUS
25/02/2008, 13:44
Μαλακία μου ε; :D

θα σε συγχωρέσουμε αυτή τη φορά αλλά ρίξε και εσυ λίγο λάδι στη φωτια!!!!!!!!:D

sniper
25/02/2008, 13:44
...

ΤΟ οτι κάποιος κάνει 250 σε λιμανάκια...

....

Τι είναι το "250 σε λιμανάκια"; :confused:

alximistis
25/02/2008, 13:45
για τις αλυσίδες είπαμε.... RTFM ... τόσο για την χρήση τους όσο και για την οδήγηση με αυτές.

Όσον αφορά το ποιός γνωρίζει και τι μπορεί να κάνει με αυτές, να αναφέρω την δικαιολογία οτι ελάχιστοι οδηγούν σε συνθήκες για μεγάλο διάστημα με όμοιες με αυτές που είχαμε προ μιας εβδομάδος στην Αθήνα. Οπότε υπάρχει μια δικαιολογία για αυτό.

- Αλλά να μην ξέρεις να αλλάζεις λάστιχο;
- Να μην ξέρεις οχι να αλλάζεις... αλλά να τσεκάρεις τα λάδια, είτε με το οπτικό μάτι σε μηχανές, είτε με τον συρμάτινο δείκτη στο Ι.Χ.;

Όσον αφορά αγώνες... πλάκα μου κάνεις;... ποιός απο εδώ μέσα είναι ικανός να τρέξει σε αγώνα; Αφού όλοι κ@λογριές είμαστε και "εύσωμοι"!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για το θέμα οδήγηση απλή και στον δρόμο, ή όπως είπε και ο Ιαβέρης... και σωστά... μετακίνηση οχήματος με δίπλωμα οδήγησης.... εντάξει όλοι είναι ικανοί.

Το θέμα είναι τι γίνεται για να προλάβεις καταστάσεις ή για να το γυρίσω και στο θέμα μας... τι γίνεται όταν η κατάσταση επιβάλει να γνωρίζεις την συμπεριφορά του οχήματος σαν μηχάνημα για να μην φτάσεις σε υπερστροφή, υποστροφή, highsiding, drift ή δεν ξέρω τι άλλο.

ΤΟ οτι κάποιος κάνει 250 σε λιμανάκια ή μπράλο δεν συνεπάγεται οτι γνωρίζει και να το μαζέψει , έτσι δεν είναι;

Εκεί που παραδέχομαι , είναι εκείνον που γνωρίζει πως θα χειριστεί το όχημα του , χωρίς να φτάσει στο σημείο των 250 και χάσει το "τιμόνι" του , είτε απο υπερβολική πίεση στο στήσιμο του οχήματος τους, είτε απο μείωση πρόσφυσης του.

Και επειδή ξαναπάμε στο θέμα μας και πάλι... οχι δεν υπάρχει αποκλειστικό στο θέμα οδήγησης όποιου οχήματος. Το μόνο που λέω είναι πως οι ποσοστικές αντιστοιχίες που υπάρχουν στο θέμα είναι υπέρ του ανδρικού πληθυσμού παρά του γυναικείου , στο θέμα ικανοτήτων οδήγησης.

Τα "τσάγια" στον δρόμο δεν τα θεωρώ μέτρο σύγκρισης, γιατί έχω δεί "γλήγορους" που νομίζουν οτι σε πήραν , ανεξαρτήτου φύλου , να μαζεύουν οικόπεδα προς πώληση στην επόμενη στροφή. Θα το έλεγα περισσότερο άγνοια, παρά ικανότητα λοιπόν.

Gandalf

Ε ρε μάγε... τι θα γίνει με την περίπτωση σου! :D Διαφωνείς για να διαφωνείς μου φαίνεται. Πως τα έφερες από δω πως τα έφερες από κει πάλι θα συμφωνήσουμε... :lol: :lol:

CIRUS
25/02/2008, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
ΓΚΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54297)

μαρτυριάρη!!!!!:lol: :lol: :lol:

xrlantz
25/02/2008, 14:37
Βασικά το αρχικό θέμα σε αυτό το thread είναι για το ΠΩΣ αντιμετωπίζονται οι γυναίκες από τους άντρες όσον αφορά τον χώρο της μοτοσικλέτας (που ΝΑΙ αναλογικά είσαστε πολύ πολύ περισσότεροι) αλλά και την όποια άλλη ασχολία θεωρείτε κυρίως «αρσενικού φύλλου»

Το αρχικό «άσε μας ρε κοπελιά» θα αλλάξει μόλις και άμα ο άλλος αντιληφθεί ότι απέναντί του υπάρχει κάποιος ο οποίος κατέχει το θέμα και δεν πέταξε απλά μια m@lki@ για να περάσει η ώρα..

Από εκεί θα διεκδικήσεις και τον σεβασμό του άλλου...

Μετά πήγε το θέμα ως προς την συμπεριφορά που έχουμε αρκετές και γινόμαστε αγοροκόριτσα... θα μιλήσουμε και άσχημα, θα ερχόμαστε ξεμαλλιασμένες από το κράνος στο ραντεβού κ.α. και θα λερώσουμε την «όμορφη» εικόνα που ζητάτε από εμάς...
Απλά θέλω να πω να μην ξενερώνετε σε αυτό που βλέπετε και ακούτε.....

.....εσείς χάνετε...

Όσο για τις γνώσεις, μηχανολογικά και ικανότητες που θα έπρεπε να έχουμε όσοι καβαλάμε/οδηγούμε......... είμαστε όλοι/όλες άχρηστοι...

edit

Γενικά έχουμε μπλέξει ο ένας στα πόδια του άλλου... έχουμε χάσει την μπάλα...
Εχτές είπαν στις ειδήσεις ότι οι γυναίκες θα φτάσουμε σε σημείο να «αυτογονιμοποιούμαστε» για να κάνουμε παιδιά....

Είστε είδος προς εξαφάνιση... το πήρατε χαμπάρι...βάλτε μας στην θέση μας διεκδικώντας την θέση σας πριν να είναι αργά...
g@m!s? τα..

CIRUS
25/02/2008, 14:57
Βασικά το αρχικό θέμα σε αυτό το thread είναι για το ΠΩΣ αντιμετωπίζονται οι γυναίκες από τους άντρες όσον αφορά τον χώρο της μοτοσικλέτας (που ΝΑΙ αναλογικά είσαστε πολύ πολύ περισσότεροι) αλλά και την όποια άλλη ασχολία θεωρείτε κυρίως «αρσενικού φύλλου»

Το αρχικό «άσε μας ρε κοπελιά» θα αλλάξει μόλις και άμα ο άλλος αντιληφθεί ότι απέναντί του υπάρχει κάποιος ο οποίος κατέχει το θέμα και δεν πέταξε απλά μια m@lki@ για να περάσει η ώρα..

Από εκεί θα διεκδικήσεις και τον σεβασμό του άλλου...

Μετά πήγε το θέμα ως προς την συμπεριφορά που έχουμε αρκετές και γινόμαστε αγοροκόριτσα... θα μιλήσουμε και άσχημα, θα ερχόμαστε ξεμαλλιασμένες από το κράνος στο ραντεβού κ.α. και θα λερώσουμε την «όμορφη» εικόνα που ζητάτε από εμάς...
Απλά θέλω να πω να μην ξενερώνετε σε αυτό που βλέπετε και ακούτε.....

.....εσείς χάνετε...

Όσο για τις γνώσεις, μηχανολογικά και ικανότητες που θα έπρεπε να έχουμε όσοι καβαλάμε/οδηγούμε......... είμαστε όλοι/όλες άχρηστοι...

ρε κάντε ότι θέλετε σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι

όσο για τις γνώσεις και ικανότητες να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου όταν δεν ξέρεις το συνομιλητή σου!!!!!!!

και βάλε και μένα στους άσχετους:lol: αλλά μη γενικεύουμε

xrlantz
25/02/2008, 15:08
...όσο για τις γνώσεις και ικανότητες να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου όταν δεν ξέρεις το συνομιλητή σου!!!!!!!

και βάλε και μένα στους άσχετους:lol: αλλά μη γενικεύουμε

*Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας* . (Κλεόβουλος) .

tai
25/02/2008, 16:29
EVI ....................................

ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ ΚΟΠΈΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ

και μην ξεχάσεις τον πάγο και χαλάσεις:lol: :lol: :lol: :lol:

nasos_wr426
25/02/2008, 16:40
ο μοτοσυκλετισμος ειναι αθλημα για ολους οσους μπορούν να τις καβαλήσουνε!
ρατσισμός το ένα... ρατσισμός το ΑΛΩ...χαχαχαχα..!!!!! :lol: :rotflmao: :lol:
EVI έχετε δικαίωμα να λέτε και να κάνετε ότι θέλετε με ότι θέλετε!!!
Αλλά να μην ξεχνάτε οτι όπως στρώνετε κοιμάστε!!!
Και φυσικά να δέχεστε τις ανάλογες επιπτώσεις και κρητικές.

Υ.Γ:Οποιος κάνει παρατήρηση για το ορθογραφικό μου λάθος :rolleyes: θα ειναι ρατσιστής!!!

MikeG
25/02/2008, 17:10
Μας βλέπω για διαμάχες......:winka:

xrlantz
25/02/2008, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos_wr426
...
Αλλά να μην ξεχνάτε οτι όπως στρώνετε κοιμάστε!!!
Και φυσικά να δέχεστε τις ανάλογες επιπτώσεις και κρητικές....

+osa 8es..

to ido isxuei kai antistrofa.....

nasos_wr426
25/02/2008, 17:22
+osa 8es..

to ido isxuei kai antistrofa.....

Ακριβώς! Όλους μας παίρνει η μπάλα!
:a013:

Tpap
25/02/2008, 18:36
γυναίκες κ μηχανές...
δεν έχω κανένα πρόβλημα όσο ασχολούνται με της εξής μηχανές:

αποτριχωτικές, σεσσουάρ, πρέσες σιδερώματος, του καφέ, αποχυμωτές, μίξερ, αρτοπαρασκευαστές..κλπ.

το πλησιέστερο σε μοτοσυκλέτα που θα δεχόμουν να χρησιμοποιήσει θα ήταν το τηλεκοντρόλ του γκαράζ.

Tpap
25/02/2008, 18:38
δεν καταλαβαίνω, δεν βολευονται πια με τα αμάξια τους;

είδαν και πάθαν να μάθουν να τα οδηγούν..

mats8282
25/02/2008, 19:07
Εγω παντως θελω να καβαλανε μοτοσυκλετες...

121733

Akatanomastos
27/02/2008, 02:35

μαρεσει που το κουτακι το μαυρο ειναι στην πινακιδα, εδω τα βγαλαν ολα στην φορα αυτο τους πειραξε?:rotflmao:

οσο για το θεμα μας, υπαρχουν και γυναικες οδηγοι που εχουν μεγαλυτερα <<μοτοσυκλετιστικα καρυδια>> απο καποιους αντρες.

τωρα μπορει καποιος σωστα να ρωτησει:
και ποιος ρε Ακατανομαστε εχει τα <<μοτοσυκλετιστικα καρυδια>>? ο ποιο γρηγορος? ο ποιο στριφτερος? ο ποιο σουζατος? ο ποιο ταξιδιαρης?

δεν ξερω παιδες, ο καθενας <<βλεπει>> τα δικα του ιδανικα στον μοτοσυκλετισμο, ή καλυτερα τα ΝΙΩΘΕΙ

Kost@s
27/02/2008, 07:28
να ειναι καλες στο σεξ-μαγειρεμα

Μέχρι εδώ καλά τα πας... :a01:

κομμωτηριο-μακιγιαζ

Αυτές είναι δικές σας ανάγκες. Όχι των αντρών :D

Πάω να βγάλω τον κόπρο βόλτα

MikeG
27/02/2008, 07:52
Μεταφερόμαστε....

CIRUS
27/02/2008, 14:54
*Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας* . (Κλεόβουλος) .

γνώση της δικής σου άγνιας κοπελιά!!!!!!
και όπως σου είπα και πριν δεν το λέω για μένα και εγώ άσχετος είμαι αλλά δεν λέω και όλους τους συνομιλητές μου άσχετους χωρίς να τους ξέρω όπως εσύ και δε πα να το είπε και ο ζαχόπουλος στα @@ μου

γενικά δεν μπορείς να μιλάς για όποιον δεν ξέρεις!!!!!!!!

startengine
27/02/2008, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
προτείνω να διαβάσετε πρόσφατο κείμενο του Ντάνη Φώτου στο περιοδικό μοτο (δε θυμάμαι τεύχος ρε γαμώτι... ίσως το ψάξω το βράδυ)... και μετά end of discussion !

H επιστολή έχει απάντηση δύο τεύχη μετά και προς τιμή του περιοδικού δημοσιεύθηκε και μάλιστα ως επιστολή του μήνα

Διαβάστε την όσοι θεωρείται πως για να βρίζει ή να κάνει άλλα φυσιολογικά πράγματα (οι χριστοπαναγίες δεν είναι στα πλαίσια αυτά) όπως να οδηγεί και να απολαμβάνει τη μηχανή της ή να κατέχει το άθλημα της μηχανοκίνησης, μια γυναίκα πρέπει να...κατουράει και όρθια.

Και διαβάστε τις .....μάλλον τα νιαουρίσματα του Ντάνη Φώτου που έγραψε προς απάντηση

:winka:

(Στις διαμάχες δεν είμαστε?:evil: )

Tpap
27/02/2008, 16:19
ημαρτον...
ποιος ασχολείται με τις παπαριές που γράφει ο Φώτος...;

startengine
27/02/2008, 16:29
Καλέ μου φίλε, με όλα πρέπει να ασχολούμαστε γιατί όταν παρακάμπτεις παρόμοιες "παπαριές" μερικοί (και διάβασα κι εδώ κάποιους:D ) μπορεί να το θεωρήσουν και ως αποδοχή.

Και βέβαια δεν θέλεις να αποδεχθούμε παπαριές, ναι?

Δεν κάνει:nono:

FZR1000
27/02/2008, 17:05
Oταν καποιος(/α) ειναι πραγματικος(/η) μηχανοβιος(/α), και εχει μηχανη πολλα χρονια, και εχει φαει ενα σωρο τουμπες κλπ κλπ και παρολαυτα συνεχιζει και καβαλα,παει να πει οτι ειναι αρκετα σκληρος/η πανω απο τον μεσο Ελληνα/ιδα και αν προκειτε για γυναικα κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ειναι λιγακι αγοροκοριτσο-μαγκακι για να ανταπεξελθει. πως να το κανουμε...

Τωρα αν καταφερνει να εχει τα παραπανω χαρ/κα και να τα χρησιμοποιει μονο στον δρομο και οχι σε ολες τις δραστηριοτητες της γενικοτερα (σαν την Ευη δηλαδη:p ) και να ειναι πανω απ ολα γυναικα οχι Αλκιστις Λιανα κλπ:rotflmao: τοτε ΜΠΡΑΒΟ!!!

Και φυσικα για να μην την κοροιδευουν οι αντρες θα πρεπει να εχει και μηχανη αναλογη των οδηγικων της ικανοτητων (οπως και οι αντρες) αλλιως ειναι λογικο να την κραζουν

Kost@s
27/02/2008, 17:12
Δηλαδής... μετά το "Και εμεις (οι γυναίκες) δικαιούμαστε να καβαλάμε (μηχανή, άντρα, καλάμι, λιφτ στα 3-5=15 πηγάδια)" θέλετε να μΕ πείτε ότι διαβάζετε μοτοπεριοδικά ?

Μοτο, 0-300, Παουερ Μπαικς, καιταλιμπαν καιταλιμπαν ?

Ε ρε μυστήριος κόσμος που κυκλοφορεί εκεί έξω... :eyepop:

ΣΕ ΤΙ ΚεΝΩΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ ?!?!?! :confused: :cry: :cry: :cry:

startengine
27/02/2008, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Oταν καποιος(/α) ειναι πραγματικος(/η) μηχανοβιος(/α), και εχει μηχανη πολλα χρονια, και εχει φαει ενα σωρο τουμπες κλπ κλπ και παρολαυτα συνεχιζει και καβαλα,παει να πει οτι ειναι αρκετα σκληρος/η πανω απο τον μεσο Ελληνα/ιδα και αν προκειτε για γυναικα κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ειναι λιγακι αγοροκοριτσο-μαγκακι για να ανταπεξελθει. πως να το κανουμε...

Τωρα αν καταφερνει να εχει τα παραπανω χαρ/κα και να τα χρησιμοποιει μονο στον δρομο και οχι σε ολες τις δραστηριοτητες της γενικοτερα (σαν την Ευη δηλαδη:p ) και να ειναι πανω απ ολα γυναικα οχι Αλκιστις Λιανα κλπ:rotflmao: τοτε ΜΠΡΑΒΟ!!!

Και φυσικα για να μην την κοροιδευουν οι αντρες θα πρεπει να εχει και μηχανη αναλογη των οδηγικων της ικανοτητων (οπως και οι αντρες) αλλιως ειναι λογικο να την κραζουν

Ο όρος "μηχανόβιος" είναι πολύ χαριτωμένος :smilea:
Είναι όμως και πολύ ετεροχρονισμένος
Όπως και νάναι, κάποιος/α που απολαμβάνει την ελευθερία/αίσθηση/γοητεία που μπορεί να του προσφέρει μια βόλτα με τη μηχανή του/της, θα πρέπει λες να έχει φάει τις άπειρες τούμπες από μικρός/η? Κι αν είναι τώρα μικρός/ή???

Το μαγκάκι δεν ξέρω πώς το νιώθεις αλλά οκ, να το δεχτώ. Αγοροκόριτσο όμως? Γιατί καλέ μου?

Η Λιάνα και η Άλκηστη θαρρώ...δεν οδηγούν μηχανές :D

Και ποιός δίνει δεκάρα τσακιστή για άντρες που θα κορόιδευαν μια γυναίκα που οδηγεί μηχανή? Θέλουν πολληηηηηή ενίσχυση για να προκαλέσουν ενδιαφέρον.

Κουβέντα να γίνεται δηλαδή.... Φιλικά πάντα, ναι? :winka:

Υ.Γ. Ποιός κρίνει την "κατάλληλη μηχανή για καθένα (άντρα γυναίκα)? Άμα εγώ γουστάρω να έχω ένα 12άρι πχ στο γκαράζ μου και να το βγάζω για πιπί τις Κυριακές, γιατί να μην είναι γούστο μου καπέλλο μου? Αν η οδήγησή μου δεν ένοχλεί, ποιός θα με κοροιδέψει?

FZR1000
27/02/2008, 20:35
1ον Κατ αρχας δεν αναφερομαι σε κοπελες με σκουτερακια κλπ αλλα μηχανες.

2ον Στην Ελλαδα ειδικα δεν πιστευω οτι καποιος γινεται να μαθει να οδηγα μηχανη χωρις να φαει τις τουμπες του. (παντα υπαρχουν εξαιρεσεις)

3ον Αν ειναι τωρα μικρος καλο θα ηταν να μην εχει μεγαλη μηχανη.

4ον την Λιανα και Αλκιστις τις ανεφερα σαν παραδειγματα μαγκακιου-αγοροκοριτσου...

5ον Την γυναικα στην μηχανη θα την κοροιδεψουν οταν αυτη το παιζει κατι που δεν ειναι, κοινως οταν ειναι δηθεν μηχανοβια και εχει την μηχανη μονο για μοστρα. Αν εχεις το 12αρι γουστο σου και καπελο σου αλλα το βρισκω λογικο να τρως καζουρα αν το πας συνεχως μεχρι 60 χαω...

Εγω στα 14 χρονια που οδηγω ποτε δεν εχω κοροιδεψει κοπελα με μηχανη παντως(οχι οτι εχω δει και πολλες) αλλα θελω μια μερα να πετυχω καμια που να πηγαινει ταπα!

Φιλικα παντα!

Noela
27/02/2008, 21:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kost@s

Πάω να βγάλω τον κόπρο βόλτα

Όχι και κόπρος. Μόνο το pedigree μας λείπει!

Σε παρακολουθώ. :winka:

Εγω στα 14 χρονια που οδηγω ποτε δεν εχω κοροιδεψει κοπελα με μηχανη παντως(οχι οτι εχω δει και πολλες) αλλα θελω μια μερα να πετυχω καμια που να πηγαινει ταπα!

Σαργός γι αυτό δεν τις βλέπεις. :D

TROOPER
28/02/2008, 06:49
.................

χμμμ διαμαχες ε ??? οκ.

ΡΕ ΚΑΤΙΝΕΣ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!! :smokin:

Kost@s
28/02/2008, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela

Σε παρακολουθώ. :winka:

:eek: :eek: :eek:

mats8282
28/02/2008, 09:07
Εγω παντως αν εχω δει τοσα χρονια στους δρομους με αμαξι και μηχανη 5-6 γυναικες να οδηγανε supersport ειναι ζητημα.....

Και την μια που ειδα ηταν καλοκαιρι 2005 στην Καλλιθεα,Βενιζελου πρωην Θησεως,βραδυ...

Μια νταρντανα γυρω στα 100 κιλα με GSXR1000 k5 χωρις κρανος κτλ μακιγιαζ κομη Δρακουλα και σαζομαζοχιστικα ρουχα,διχτυωτα και μια μποτα μεχρι το γονατο και ενα τακουνι 40 ποντους....

Συνοδηγο ειχε μια κοπελιτσα σχετικα κυριλε σε σχεση με αυτην...Μαλλον η γυναικα της ηταν :rolleyes:...

Και δεν κανω πλακα το ειδα με τα ιδια μου τα ματια....

mikros boudas
28/02/2008, 09:14
δυστυχως οι πιο πολλες κοπελες πεφτουν στη δηθεν ταυτοτητα του αγοροκοριτσου....αλλα υπαρχον καποιες που πραγματικα γουσταρουνε και ενδιαφερονται....τωρα ολα τα αλλα ειναι για μενα περιττα...αναφμιβολα το 99% απο αυτους που οδηγουν αμαξι "νομιζει" πως ξερει να οδηγει γρηγορα(ειναι αυτοι που συνηθως μιλανε πολυ και λενε λιγα...)...για μηχανες ας πουμε το 80% γιατι ειναι πιο ψαγμενοι...μηχανολογικες γνωσεις και προπαντος μηχανολογκιη εξυπναδα εχουνε ελαχιστοι και δε καταλαβαινουν τι τους γινεται....οπως και αρκετοι μηχανικοι ειναι ετσι(δεν ειναι τυχαιο που υπαρχουν μονο 8-10 καλα συνεργεια στην αθηνα και ολα τα αλλα ειναι @@@@).....

xrlantz
28/02/2008, 09:35
....Μια νταρντανα γυρω στα 100 κιλα με GSXR1000 k5 χωρις κρανος κτλ μακιγιαζ κομη Δρακουλα και σαζομαζοχιστικα ρουχα,διχτυωτα και μια μποτα μεχρι το γονατο και ενα τακουνι 40 ποντους....

Συνοδηγο ειχε μια κοπελιτσα σχετικα κυριλε σε σχεση με αυτην...Μαλλον η γυναικα της ηταν :rolleyes:...

Και δεν κανω πλακα το ειδα με τα ιδια μου τα ματια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
δυστυχως οι πιο πολλες κοπελες πεφτουν στη δηθεν ταυτοτητα του αγοροκοριτσου....αλλα υπαρχον καποιες που πραγματικα γουσταρουνε και ενδιαφερονται....

πάμε άλλη μια.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=44071)

startengine
28/02/2008, 11:15
πάμε άλλη μια.... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=44071)

:a19: :a19: :a19:
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
στη Μaira!
Τα είπε όλα... τι να λέμε....

FZR1000
28/02/2008, 16:18
Ετσι ακριβως ειναι!!! Πολυ καλα μας τα πε δε το συζητω!

Αλλα μιας κ εδω ειναι διαμαχες το ttr 250 το θεωρειτε μηχανη εσεις οι γυναικες?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να ειχε και κανα z750 να πω οριστε μια μηχανοβια με τα ολα της!!!:p

nasos_wr426
28/02/2008, 19:18
Να ειχε και κανα z750 να πω οριστε μια μηχανοβια με τα ολα της!!!:p

xaxaxa...δεν ηξερα οτι τα κυβικα κανουν τον μηχανοβιο!!!

Nikker
28/02/2008, 20:40
Μία κοπέλα στην πίστα των Μεγάρων έριξε πολύ ψώλιασμα με το χιλιάρι της σε άντρες που μοιραζόντουσαν την πίστα μαζί της.

Αλλά έκανε ένα σωρό μαλακίες και στην τελική ήτανε θαύμα που την γλύτωσε την ημέρα εκείνη.

Το θαύμα δεν έγινε και μία άλλη κοπελίτσα στην Βασιλής Σοφίας, αργά ένα βράδυ.

Βλέπωντας την μηχανή διελυμένη καταλαβαίνω πως κάτι έχει γίνει.

Σταματάω κατεβαίνω πλησιάζω, λίγος κόσμος μαζεμένος απο πάνω..

Πολλοί στην θέση μου λέγανε "Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της που με κοίταζε..." εγώ θα συμπληρώσω "Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα της που με κοίταζε... σνα ψάρι με σύνδρομο down..."

Xωρίς πλάκα...που και που συνειδητοποιούσε ότι έχει πέσει και την έπιανε σοκ...άρχιζε να φωνάζει με μία σπασπιστικιά φωνή "Ρε παιδιά...ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?!?".

Της μιλούσα...έλεγα "Μην ανησυχείς...απλά χτύπησες λιγάκι...εντάξει...έχω δει και χειρότερα...πονάς κάπου...ο σβέρκος τίποτα?"

Ξαπλωμένη αυτή...λίγο αιμα στο κεφάλι...τίποτα του σπουδαίο, ένα μικρό άνοιγμα...ένα ξυρισματάκι λίγα ράμματα και αυτό ήτανε.
Και κάνω το φριχτό λάθος και ρωτάω...υπάρχει κάποιος που θέλεις να πάρω τηλέφωνο?
Και δυστυχώς απαντάει ναι...και αφού παίρνω μου ζητάει το κινητό μου...τι να της πω?"Βασικά όχι...γιατί θα μου το κάνεις σκατά?" και της τον δίνω...και με βαριά καρδιά βλέπω να χώνει το κινητό μου στις ματωμένες της μπούκλες...

Ο φίλος της ήρθε...και ποιός θα το μάντευε...ότι ήτανε ξεκράνωτος μπάτσος.Λιγάκι βλάχος...όσο πατάει ο ελέφαντας δηλαδή. Με τα χίλια ζόρια καταλάβαινα τι μου έλεγε...νόμιζα ότι έλεγε αστεία και γέλαγα απο ευγένια.Προφανώς και αυτός θα με πέρασε για βλάκα που γελούσα αλλά τι να κάνω?Να κάθομαι να ρωτάω 49 φορές "Τι?Τι?Τι?Τι?" μέχρι να καταλάβω αυτό που μου πε?Όρεξη είχα να έρθω σε επικοινωνία μαζί του...στο ίδιο μήκος κύματος (βλ.δεν υφίσταται).
Φεύγοντας ως εκ θαύματος γλύτωσε και αυτός την στούκα.Αρκετές φορές...
Καλοί οι διάφοροι κάγκουρες που κάνουνε μαγκιές στον δρόμο, αλλά ιδίως οι Ζητάδες την έχουνε δει πολύ Highlander.

FZR1000
28/02/2008, 22:14
xaxaxa...δεν ηξερα οτι τα κυβικα κανουν τον μηχανοβιο!!!

Τα κυβικα οχι αλλα τα αλογα ναι!

Τι να κλασουν τα 15 αλογα του ttr στην ασφαλτο...

Για το χωμα παω πασο...

nasos_wr426
29/02/2008, 01:52
[B]Τα κυβικα οχι αλλα τα αλογα ναι!

Τι να κλασουν τα 15 αλογα του ttr στην ασφαλτο...

Για το χωμα παω πασο...
:eyepop:
Α μαλιστα!!!Για να βαπτιστω μηχανοβιος θα πρεπει να οδηγαω στην ασφαλτο και να εχω μηχανη με πολλα αλογα!

trigger
29/02/2008, 02:38
.....

Κουλάδι πάρε το ματρακά σου και έλα να τα στήσουμε στο φανάρι :smokin:

EVI
29/02/2008, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kost@s
Δηλαδής... μετά το "Και εμεις (οι γυναίκες) δικαιούμαστε να καβαλάμε (μηχανή, άντρα, καλάμι, λιφτ στα 3-5=15 πηγάδια)" θέλετε να μΕ πείτε ότι διαβάζετε μοτοπεριοδικά ?

Μοτο, 0-300, Παουερ Μπαικς, καιταλιμπαν καιταλιμπαν ?

Ε ρε μυστήριος κόσμος που κυκλοφορεί εκεί έξω... :eyepop:

ΣΕ ΤΙ ΚεΝΩΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ ?!?!?! :confused: :cry: :cry: :cry:

αν διαβαζουν?μερικες δουλεψαν εστω και λιγο εκει :smokin:

EVI
29/02/2008, 09:45

Να ειχε και κανα z750 να πω οριστε μια μηχανοβια με τα ολα της!!!:p [/B]

πιαστε ενα ολινς στο κυριο περιποιημενο :beer: :lol:

EVI
29/02/2008, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger

Κουλάδι πάρε το ματρακά σου και έλα να τα στήσουμε στο φανάρι :smokin:

με το ΧΤ σου?

:hypnotize

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:

EVI
29/02/2008, 10:05
εν κατακλειδι μου αρεσαν πολυ ολες οι απαντησεις (ακομα και του ται και του τρουπερ :lol: )

αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι και τα πιατα πλενω και σφουγγαριζω και προσπαθω να μαθω να μαγειρευω κατι αλλο απο τοστ και μου αρεσει να φροντιζω τον συντροφο μου να φοραω καλα ρουχαλακια και να μιλω γλυκα κλπ κλπ αλλα παιδια.........οταν μιλαμε για τελικα και παουερ κομμαντερ δε μπορω να λεω <<αχ καλε τι γλυκουλι που ειναι το σταμπιλιζατερακι σου μια τρελα ειναι >> :rotflmao:

ουτε οταν με κλεινει καποιος στο δρομο η με τρομαζει με καποιο τροπο να πω <<ρε μωροοοο γιατι πηγες να με σκοτωσεις?ελα μωΛε με τρομαξες>>:look: :hypnotize

και φυσικα δε γινετε να ειμαι βαμμενη και στη τριχα οταν καβαλω μηχανη για λογους ανεσης και ασφαλειας

μεγαλωμενη με αγορια (ετυχε) και γοητευμενη απο πραγματα που δεν αρεσαν στα κοριτΣα (1η λυκειου αλλες φιλαγαν με κραγιον την αφισα του ρουβα-αληθινο γεγονος- στο διαλειμα και εγω διαβαζα το μεταλ χαμερ (η τα μοτο του πατερα μου)

με πατερα και μητερα με μηχανη ηταν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ για μενα και οχι κανενος ειδους επανασταση

συμφωνω οτι πρεπει να κραταμε τις ισσοροπιες

οσο για αυτο που ειπε καποιος πως θα μου φαινοταν αν ενας αντρας μιλαγε για συνταγες ........οι μεγαλυτεροι σεφ ειναι αντρες σε αυτο το κοσμο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ :lol:

δωστε λιγη κατανοηση παιδια.......αυτο μονο

οι γυναικες ειναι οπως και να το κανουμε οι νεοπλουτοι της εξουσιας καποτε αυτο θα αλλαξει και θα συνηπαρχουμε αρμονικα και θα καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλον καλυτερα

ευελπιστω.

trigger
29/02/2008, 10:34
με το ΧΤ σου?
:hypnotize

Ναι! :smokin:

Δεν κατάλαβα όμως γιατί γελάς; :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
29/02/2008, 10:36
Ναι! :smokin:

Δεν κατάλαβα όμως γιατί γελάς; :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol:

trigger
29/02/2008, 10:42
<<ρε μωροοοο γιατι πηγες να με σκοτωσεις?ελα μωΛε με τρομαξες>>:look: :hypnotize

Μπορείς να του πείς "καλέ μου κύριε είναι σε όλους μας γνωστό οτι συνουσιάζεται η οικία σας συθέμελα αλλά θα σας παρακαλέσω να είσαστε λιγάκι πιο προσεκτικός για να μη φτάνω στο σημείο να σας αναλύσω τις απόψεις μου για τη Μητέρα του Κυρίου και τις περιπτύξεις της! Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να διαστυρωθείτε με ΤΡΑΜ. Καλη σας μέρα! (εδώ πάει και προαιρετική υπόκλιση) "

CIRUS
29/02/2008, 10:42

οι γυναικες ειναι οπως και να το κανουμε οι νεοπλουτοι της εξουσιας καποτε αυτο θα αλλαξει και θα συνηπαρχουμε αρμονικα και θα καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλον καλυτερα

α ρε EVI τίποτις δεν ξέρεις θα σε μαλώσω

ποιοι νεόπλουτοι της εξουσίας με λες, η εξουσία η ίδια είστε, απλά λέμε καμοια μ@λ@κία να παρηγοριόμαστε και μεις ότι και καλά κάνουμε κουμάντο

πάντα οι γυναίκες έχετε την εξουσία απλά το μόνο που χρειάζεστε για να μας κυβερνάτε είναι να σας έχει δώσει το κατιτίς σας ο μεγαλοδύναμος, δυστηχώς η κοινωνία δεν είναι δίκαιη οι κυρίες/δεσποινίδες που δεν έχουν τα απαραίτητα προσόντα λυπάμαι μα θα παίρνουν τον <<πούλο>>

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

CIRUS
29/02/2008, 10:43
Μπορείς να του πείς "καλέ μου κύριε είναι σε όλους μας γνωστό οτι συνουσιάζεται η οικία σας συθέμελα αλλά θα σας παρακαλέσω να είσαστε λιγάκι πιο προσεκτικός για να μη φτάνω στο σημείο να σας αναλύσω τις απόψεις μου για τη Μητέρα του Κυρίου και τις περιπτύξεις της! Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να διαστυρωθείτε με ΤΡΑΜ. Καλη σας μέρα! (εδώ πάει και προαιρετική υπόκλιση) "

θεός :a23: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
29/02/2008, 10:51

:bigcry: :rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao: :lol: εγραψες παλι

trigger
29/02/2008, 10:56
Πέρα από την πλάκα, εγώ όταν βλέπω γυναίκα με μηχανή ειλικρινά χαίρομαι!
Γιατί έχω δει πως αντιμετόπιζαν την ξαδέρφη μου όταν έπαιρνε το παπί μου να κάνει μια δουλειά... "καλά δε ντρέπεσαι; Είναι πράγματα αυτά για μια γυναίκα;"
Ευη σας βγάζω το καπέλο, μπράβο σας ρε!
Μια γιατί γράψατε στις παλιές σας γόβες :hypnotize τον κόσμο και τη μαλ@κία που τον δέρνει και άλλη μια γιατί είχατε τα @@ να κάνετε αυτό που γουστάρετε και σε μεγάλο ποσοστό με πολλή μεγάλη επιτυχία και καλή τεχνική!:a013:

Asaverle
29/02/2008, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Και εγω αμα παρακολουθω καλλιτεχνικο πατιναζ και αρχισω μαθηματα μπαλετου θα με πουν αδερφη...:rolleyes:

οπως πολυ σωστα λες οτι τα λεφτα σου δεν εχουν φυλο, το ιδιο συμβαινει και με τα στερεοτυπα.

λυση δεν υπαρχει, απλα αποφευγεις τους βλακες και τους κολημενους.

αυτα

Συμφωνώ απόλυτα με τον El_hymador
Όσον αφορά για τα πολλά "γιατί" σου που αναφέρεις στο ποστ σου υπάρχουν σε όλα απαντήσεις και προφανώς οι ερωτήσεις σου είναι καθαρά ρητορικές. Πάντως από την μεριά μου, όταν βλέπω γυναίκα να οδηγάει μηχανή με τον σωστό εξοπλισμό ερωτεύομαι...!!! Όταν δε βλέπω γυναίκα να οδηγάει αυτοκίνητο με πιάνει κρύος ιδρώτας... Όπως επίσης όταν βλέπω κάγκουρες να οδηγάνε toyota corolla περασμένης δεκαετίας με ψεύτικες εξατμίσεις...

AVATOS
29/02/2008, 12:44
εν κατακλειδι μου αρεσαν πολυ ολες οι απαντησεις (ακομα και του ται και του τρουπερ :lol: )

αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι και τα πιατα πλενω και σφουγγαριζω και προσπαθω να μαθω να μαγειρευω κατι αλλο απο τοστ και μου αρεσει να φροντιζω τον συντροφο μου να φοραω καλα ρουχαλακια και να μιλω γλυκα κλπ κλπ αλλα παιδια.........οταν μιλαμε για τελικα και παουερ κομμαντερ δε μπορω να λεω <<αχ καλε τι γλυκουλι που ειναι το σταμπιλιζατερακι σου μια τρελα ειναι >> :rotflmao:

ουτε οταν με κλεινει καποιος στο δρομο η με τρομαζει με καποιο τροπο να πω <<ρε μωροοοο γιατι πηγες να με σκοτωσεις?ελα μωΛε με τρομαξες>>:look: :hypnotize

και φυσικα δε γινετε να ειμαι βαμμενη και στη τριχα οταν καβαλω μηχανη για λογους ανεσης και ασφαλειας

μεγαλωμενη με αγορια (ετυχε) και γοητευμενη απο πραγματα που δεν αρεσαν στα κοριτΣα (1η λυκειου αλλες φιλαγαν με κραγιον την αφισα του ρουβα-αληθινο γεγονος- στο διαλειμα και εγω διαβαζα το μεταλ χαμερ (η τα μοτο του πατερα μου)

με πατερα και μητερα με μηχανη ηταν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ για μενα και οχι κανενος ειδους επανασταση

συμφωνω οτι πρεπει να κραταμε τις ισσοροπιες

οσο για αυτο που ειπε καποιος πως θα μου φαινοταν αν ενας αντρας μιλαγε για συνταγες ........οι μεγαλυτεροι σεφ ειναι αντρες σε αυτο το κοσμο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ :lol:

δωστε λιγη κατανοηση παιδια.......αυτο μονο

ευελπιστω.

...μην χαλαρωνετε μονο...ως νεο..... εχετε πολυ δουλεια ακομα!
..ειστε ακομα στο σταδιο του "παιδικες ασθενειες".:winka:

FZR1000
29/02/2008, 15:57
:eyepop:
Α μαλιστα!!!Για να βαπτιστω μηχανοβιος θα πρεπει να οδηγαω στην ασφαλτο και να εχω μηχανη με πολλα αλογα!

Oχι δεν καταλαβες για το χωμα το αντιθετο εννοουσα... οτι δηλαδη ενα cr125 στο χωμα ειναι σαν cbr1000 στην ασφαλτο!

Τωρα για τα αλογα, ναι ετσι πιστευω οτι για να εισαι μηχανοβιος πρεπει εκτως των αλλων να εχεις και μηχανη. Αλλιως για μενα τουλαχιστον δεν εισαι μηχανοβιος.

Να βρουμε εναν αλλο χαρακτηρισμο για αυτους πχ μοτοποδηλατοβιοι, ανευ-αλογων-βιοι, σερνομενοι κλπ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Da.Vintage
03/03/2008, 07:35
Αϊ στα διάλα πρωί πρωί με μία Κ@Ρ*()**λα.... μου χάλασε την μέρα...!!!

Αφού δε το έχεις κυρά μου τί πιάνεις τιμόνι!!!

Είχε αμάξι βέβαια και άδεια για να σκοτώνει!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

SUZUKAKIAΣ
03/03/2008, 16:35
.........απο το να ειναι καλες στο σεξ-μαγειρεμα-μακιγιαζ.....

1) Καλο σεξ??? Χμμμμμμ.........Δυστυχως δυσκολα βρισκεις.......και να ναι τζαμπα:lol: :lol: :lol:

2) Μαγειρεμα??? Εδω που σπουδαζω και της αδερφης μου μαγειρευω και δεν εχω δει καμια να μαγειρευει οσο μαγειρευω εγω και αλλοι 2 φιλοι μου.... Για να μην πω για οικογενειαρχισσες ετσι???

3)Μακιγιαζ??? Μερικες (ενταξη δεν λεω λιγες ειναι αυτες) με σπρευ θα τις εβαφα καλυτερα εγω...:lol: :lol: :lol:

Δεν ειμαι ουτε φαλοκρατης ουτε μισογυνης ....εννοειτε....

Απλα αυτα τα σχολια τα ειπα επειδη ειπες οτι τα κανετε στανταρ καλα........

Τεσπα στο θεμα μας.....

Καλως η κακως η ζωη τα χει φερει ετσι και καποια πραματα τεριαζουν καλυτερα στους αντρες η στις γυναικες......

Προσεξτε....

Εννοω πρακτικα...οχι για πχ οπως η φουστα.......που η φουστα εχει γινει γυναικιο ρουχο λογο κοινωνιας....οχι λογο πρακτικοτητας.....

Δηλ ανετα αν η κοινωνια το χε θεσπισει απο παλια αλλιως τωρα μπορει οι αντρες να φορουσαν φουστες.....αλλα οτι και να κανε η κοινωνια δεν θα μπορουσε η μηχανη να ταν γυναικειο αθλημα.....

Διοτι τεριαζει στον αντρα οπως και να το κανουμε.....

Τωρα.....αν καποιες γυναικες γουσταρουν μηχανη.....εννοειτε να εχουν μηχανη...

Και λεω οτι ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙς ΓΥΝΑΙΚΕς ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ.......Διοτι η πλειοψηφια των γυναικων δεν πανε τις μηχνες....ΟΧΙ ΟΛΕΣ.....

Δεν ειναι κακο να οδηγανε και αυτες...

Να αρχισετε λεω εγω να κατακρινετε αυτες που δεν μαγειρευουν που δεν ειναι καλες νοικοκυρεσ και οικογενειαρχισεσ και ασχολουνται μονο με το ''νουνακι'' τους και το παιζουν κυριεσ (και δεν κανουν και ολεσ καλο σεξ παρολα αυτα).....και αυτους τουσ αντρες που δεν κανουν τα καθηκοντα τουσ σαν αληθινοι αντρες και ειναι ψευτομαγκες και αχρηστοι........και αφηστε τα χομπι.......δεν εχουν φυλο...αλλα εχουν φυλο....οι υποχρεωσεις του καθενα.......

Αλλα σε αυτο που κανεις λαθος ΕVI ειναι το πχ που πες για την βρισια.....διοτι η βρισια ουτε τον αντρα κολακευει....(τον κανει ψευτομαγκα) ουτε την γυναικα (χανει την θυληκοτητα τησ)

Επισης για την ''γατουλα'' ειναι οπως το θελει κανεις....αλλοι την θελουν γατουλα αλλοι την θελουν νορμαλ.....αγρια!!!

Και για το ποδοσφαιρο ισχιει το ιδιο.....οτι δηλ αρεσει στουσ αντρες πιο πολυ αλλα μπορουνα νετα και οι γυναικεσ να παρακολουθουν....

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

SUZUKAKIAΣ
04/03/2008, 16:30
!

122797

ashton
07/03/2008, 20:10
Συμφωνώ με την τόπικ-στάρτερ, απλά ξεχνάει να αναφέρει τα ανάποδα παραδείγματα ρατσισμού που αντιμετωπίζουν οι άνδρες :-)