Σύνδεση

View Full Version : Μαλάκας , κάφρος και αγενής

S705
28/02/2008, 15:35
Κάθε πρωί για να πάω σπίτι μου (γυρνώντας από την κοπέλα μου ) έχω την ατυχία να περνώ από ένα σχολείο. Και λέω ατυχία γιατί όλοι οι γονείς πάνε τα παιδιά τους εκείνη την ώρα και έχει παρά πολύ κίνηση .σήμερα έγινε και το έξις περιστατικό.
Αφού πέρασα μπροστά από το σχολείο και πέρασα τον κάθετο κεντρικό δρόμο ( ο δρόμος που κινούμε είναι μονόδρομος με μεγάλη κυκλοφορία ) βλέπω εμπρός μου ένα αμάξι να κινείτε αντίθετα στο ρεύμα!!! Με σκοπό να πλησιάσει το σχολείο ώστε να αφήσει το παιδί του.

Τα νεύρα μου αμέσως φούντωσαν και είπα να του κάνω λίγη πλακά….
Και ενώ χωρούσα να περάσω , σταματώ εμπρός του , κατεβάζω το σταντ και περίμενα…..
Ο κύριος ( ο θεός να τον κάνει ) ανοίγει το παράθυρο και μου λέει να κάνω πιο πέρα να περάσει!!!!
Τι λες ρε άνθρωπε??? Του απαντώ
Ξέρεις ότι είσαι σε μονόδρομο???

Ε και ? απάντα
Σβήνω την μηχανή , επιδεκτικά και σταυρώνω τα χέρια μου. Κάνει λίγο δεξιά να περάσει άλλα δεν ….είχε έρθει αμάξι!!!! Και τότε τι κάνει ο τρισμέγιστος???
Παρκάρει άτσαλα σε ένα μικρό κενό , κατεβαίνει, βγάζει το παΐδι του ( περίπου 9 ετών ) , κλειδώνει και φεύγει με τα πόδια!!!!!
Και έχει την αγένεια να μου φωνάξει ‘’ να πας αλλού να διδάξεις ‘’
Και εσύ , απαντώ εγώ , να μην μαθαίνεις τέτοιες μαλακίες στο παΐδι σου γιατί άπλα θα γίνει χειρότερο από εσένα , κόπανε.

Πραγματικά άμα δεν είχα να πάω στην δουλειά μου , θα πάρκαρα την μηχανί έτσι ώστε να μην μπορεί να βγει , θα έβαζα συναγερμό και θα καλούσα την αστυνομία.
Να τον κράταγα εκεί καμία ώρα και να έτρωγε δυο κλίσεις να με θυμάται….

Υ.Γ. άμα ήμουν με το παπί δεν θα κώλωνα να έπεφτα λίγο επάνω του και του ζητούσα δήλωση και τα υπόλοιπα…..

Nik0s
28/02/2008, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Υ.Γ. άμα ήμουν με το παπί δεν θα κώλωνα να έπεφτα λίγο επάνω του και του ζητούσα δήλωση και τα υπόλοιπα…..

Είναι φαίνεται η μέρα της ****** :rolleyes:

Tomahawk
28/02/2008, 18:52
Δεν είναι η μέρα της μαλακίας όπως λες εσύ φίλε μου...

Αυτό είναι το σωστό γιατί με ποιό δικαίωμα πάει ανάποδα, δεν καταλαβα?

Είναι σαν το πρόστιμο της τροχαίας, εάν δεν το φας να στανιάρεις πάλι την ίδια παρανομία (μαλακία) θα κάνεις χωρίς να το σκεφτείς 2η φορά...

the who
28/02/2008, 18:58
Που να δεις τους μαλακες που αφηνουν τα παιδια τους στο σχολειο και φευγουν κορναροντας η χωρις να σταματησουν στη ζεβρα απ οπου περνανε αλλοι γονεις με παιδια που πανε κι αυτα στο ιδιο σχολειο.
Αυτους τους μαλακες τους κραζω καθημερινα χωρις ομως αποτελεσμα.
:wave2:

div400
28/02/2008, 19:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk

Είναι σαν το πρόστιμο της τροχαίας, εάν δεν το φας να στανιάρεις πάλι την ίδια παρανομία (μαλακία) θα κάνεις χωρίς να το σκεφτείς 2η φορά...

o Nik0s βασικα αναφερθικε στην ''ιδεα'' του φιλου μας να πεσει πανω του με το διτροχο, πράγμα που μονο κινδυνους εγκυμονει για τον αναβατη και τιποτε αλλο!
ο καφρος που δεν τον νοιαζει να μπει αναποδα σε μονοδρομο (και γενικά να θεσει εαυτόν και αλλους σε κινδυνο ακομα και το ιδιο του το παιδι) σαφώς ΔΕΝ θα το νοιαξει η σωματική ακεραιοτητα των συναθρωπων του! οπότε ουτε ''πάθημα'' θα ηταν για εκεινον ουτε και ''μαθημα'', απλα κινδυνος και ταλιπωρία για τον φιλο μας αναβατη που του ηρθε η φοβερη αυτη ''ιδέα''.

ο ωχαδερφισμούς και ο εγωισμός στην κοινωνια μας (έτσι οπως αντανακλάτε στην οδηκή μας συμπεριφορά τουλχ.) εχει ξεπεράσει καθε εννοια/οριο. το πρωτο πραγμα πλεον για εμας ειναι να φυλαμε το τομαρι μας ( εξισου εγωιστικο αυτο) και μετα να ''διδαξουμε'' του αλλους.

οσων αφορα τα προστιμα που λες....η σποραδική και εντελώς τυχαια τους εφαρμογή τους, τους εχει στερήσει καθε αποτρεπτική δυνατότητα.
εχουν πλεον καθαρο τυπικο (και εισπαρκτικό) χαρακτηρα ΚΑΤΟΠΙΝ ενος συμβάντος.....
αποδειξη πχ. τα χιλαδες ανασφαλιστα οχηματα (για ζωνη, κινητο κτλ δε λεω) που κυκλοφορουν οσο και οι χιλιαδες μοτοσ/τες ανευ κράνους.

Operater
28/02/2008, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Που να δεις τους μαλακες που αφηνουν τα παιδια τους στο σχολειο και φευγουν κορναροντας η χωρις να σταματησουν στη ζεβρα απ οπου περνανε αλλοι γονεις με παιδια που πανε κι αυτα στο ιδιο σχολειο.
Αυτους τους μαλακες τους κραζω καθημερινα χωρις ομως αποτελεσμα.

Επειδή τυχαίνει το αδερφάκι μου να πηγαίνει σχολείο σε πεζόδρομο, εκεί γίνεται το αδιαχώρητο από αμάξια. Αντι λοιπόν οι γονείς ορισμένων να παρκάρουν εκτός πεζοδρόμου κια να περπατούν μέχρι
το σχολείο, προτιμούν να παρκάρουν ΜΠΡΟΣΤΑ απο το σχολειο.
Τη λύση την έχω βρει, περπατάω αμέριμνος στο πεζόδρομο, προφυλλάσοντας βέβαια το αδεράκι μου, και ας μου κορνάρουν. Τίποτα εγώ! Έχω πετύχει κανα δυο να συνετίζονται! :D

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί αυξάνονται τα αυτοκίνητα και γιατί υπάρχει τέτοια οδηγική παιδεία..
Μήπως ξεκινάει από τις οικογένειες το πρόβλημα?

S705
28/02/2008, 19:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk

sostos!!!!
aporw giati o filos mas aporise me emena kai oxi me tin apantisi toy kyrioy " e , kai?"
stin erwtisi moy an katalabenei oti einai se monodromo.
proswpika spazome me tetoies praxeis giati
1o an estribe ena fortigo otan aytos ebgene ston katheto dromo, ti tha ekane?
tha ton esozan oi 35 aerosakoi toy aytokinitoy toy??!!!
wraia logiki, apsifoyme ton kindino giati exoyme aerosakoys!!!mprabo!!!!

2o to paidi soy exeis mesa re!!!!thes diladi na toy matheis oti den mas niazei o nomos kai to sosto , koitame mono na kanoyme tin doyleia mas isbaros twn allwn. deytero mprabo!!

S705
28/02/2008, 19:49
o Nik0s βασικα αναφερθικε στην ''ιδεα'' του φιλου μας να πεσει πανω του με το διτροχο, πράγμα που μονο κινδυνους εγκυμονει για τον αναβατη και τιποτε αλλο!
ο καφρος που δεν τον νοιαζει να μπει αναποδα σε μονοδρομο (και γενικά να θεσει εαυτόν και αλλους σε κινδυνο ακομα και το ιδιο του το παιδι) σαφώς ΔΕΝ θα το νοιαξει η σωματική ακεραιοτητα των συναθρωπων του! οπότε ουτε ''πάθημα'' θα ηταν για εκεινον ουτε και ''μαθημα'', απλα κινδυνος και ταλιπωρία για τον φιλο μας αναβατη που του ηρθε η φοβερη αυτη ''ιδέα''.

kanenas xazos den eimai.
otan eipa oti tha epeyta panw toy den ennooysa n aparw kai fora.....:eek: :eek:

o odigos otan me eide stamatise to amaxi.apla tha akoympaga tin roda moy ston profilaktira toy kai tha toy xrewna to ragismeno moy ftero sto papi.etsi apla gia xoyneri:wave2:

devil's animal
29/02/2008, 08:05

kanenas xazos den eimai.
otan eipa oti tha epeyta panw toy den ennooysa n aparw kai fora.....:eek: :eek:

o odigos otan me eide stamatise to amaxi.apla tha akoympaga tin roda moy ston profilaktira toy kai tha toy xrewna to ragismeno moy ftero sto papi.etsi apla gia xoyneri:wave2:

δεν βρισκεις ακρη αδερφε.
το πολυ πολυ να πλακωνοσαστε σε τιποτα μπουνιες.

θα πληρωνε ο τυπος αλλα αυτο δεν λεει κατι.:rolleyes:

προσοχη θελει για επιβιωση, τιποτα αλλο.

S705
29/02/2008, 08:48
Kai allos enas shmera ekane tin idia m@l@ki@

ta akoyse kai aytos.nomizw oti to brikan san sistima gia na apofeygoyn tin kinisi tis nomimis diadromis!!
an dw oti sinexizoyne tha kanw katagelia stin troxea tis perioxis.piseyw oti einai i kaliteri kinisi alla den nomizw na kanoyn kati oi troxeoi!!!!

Nik0s
29/02/2008, 08:52
Ηλίθιοι οδηγοί θα υπάρχουν πάντα στους δρόμους όπως αυτοί που συνάντησες. Αν είναι κάθε φορά να "πέφτουμε" πάνω τους, ζήτω που καήκαμε....

Asaverle
29/02/2008, 11:33

ta akoyse kai aytos.nomizw oti to brikan san sistima gia na apofeygoyn tin kinisi tis nomimis diadromis!!
an dw oti sinexizoyne tha kanw katagelia stin troxea tis perioxis.piseyw oti einai i kaliteri kinisi alla den nomizw na kanoyn kati oi troxeoi!!!!

Μην το λες. Κάνε την καταγγελία. Αν δεν κάνουν τίποτα ξανακάνε την καταγγελία. Αν πάλι δεν κάνουν τίποτα ξανακάνε την καταγγελία. Αν πάλι δεν κάνουν τίποτα...πέσε με το παπί πάνω σε κάποιον και...κάνε την καταγγελία.

mats8282
29/02/2008, 11:50
Αναποδα σε μονοδρομο ειναι αυτοφωρο....Την επομενη φορα να του το πεις αν εχεις ορεξουλες και βγαλε το κινητο απο την τσεπη...

yianniszack
29/02/2008, 12:13
ενω εμεισ με τα μηχανακια δεν παμε ποτε αναποδα...:D :D

transporter
29/02/2008, 12:13
Κάθε μέρα βλεπω ενα κύριο με TDM να έρχεται χωρίς κράνος να περνει το κοριτσακι του (~9)
και αυτό χωρις κράνος και να φευγει για το σπιτι τους.
Μου έγινε άγχος μήπως καποια μέρα δεν τους δω...

Όσο για την αντιπαράθεση 2-τρόχων και 4-τρόχων, όσο δίκιο και να έχουμε με τις απότομες, εντονες αντιδράσεις και επι τόπου αντιδικίες πολλές φορες παράγουμε κινδύνους δημιουργόντας αντιπάθεια/απέχθεια εναντίων των 2-τρόχων καταλήγει σε
"αθελητα" κλεισίματα, αδιαφορία, "καλά να πάθει" κλπ κλπ.

Και κάτι άλλο, ίσως άσχετο εδω
Παρατηρήθηκε γενικά, αλλά και απο εμένα πολλές φορές αύξηση των μετωπικών μεταξύ μηχανών. Σε δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας χωρίς νησίδα (πατησίων, αχαρνων κλπ) όπου οι περισσοτεροι κάνουμε πιρουέτες στη μεσαία διαχωριστική λωρίδα, έχοντας και επιπλέον το κίνδυνο απο πεζους που εμφανίζονται αναμεσα απο τα αυτ/τα.
Καισε αυτά αντε να αποδείξεις ότι ήσουν 5εκατ μέσα η στο αντιθ ρεύμα. Απλα πληρωνουν και οι δυο τα σπασμενα.

fantacid
29/02/2008, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ηλίθιοι οδηγοί θα υπάρχουν πάντα στους δρόμους όπως αυτοί που συνάντησες. Αν είναι κάθε φορά να "πέφτουμε" πάνω τους, ζήτω που καήκαμε....

+100000000

προσταψτε τη ψυχηκη σας υγεια κ μην ασχολειστε με τον καθε π@π@ρα

AVATOS
29/02/2008, 13:35

σωστος.
ας ελπιζουμε οτι θα εχουν την ευθυξια να στειλουν ενα στρουμφ την ωρα αιχμης.

mako
29/02/2008, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
+100000000

προσταψτε τη ψυχηκη σας υγεια κ μην ασχολειστε με τον καθε π@π@ρα

Του καθε τετοιου παραρα, τα παιδια συνανταμε στο δρομο καθε μερα ομως και κινδυνευουμε!!!!!!!!!!! Οτι διδασκονται, αυτα εφαρμοζουν.-:mad:

Tomahawk
02/03/2008, 00:22
Και το να του κάνεις χουνέρι με το "σπασμένο φτερό" που λες και αυτό σωστό το βρίσκω!

Και στο κάτω κάτω αν τσαμπουκαλευτεί κι όλας και ξεφτίλα θα τον κάνεις και να πληρώνει κι άλλο πρόστιμο...

Αν ο άλλος δεν παίρνει χαμπάρι υπάρχει και ο hard way...
Με τα λόγια δυστυχώς λίγα κάνουμε σε αυτή τη χώρα...

TROOPER
02/03/2008, 10:38
αν λειτουργουσανε τα πραγματα στον τοπο ετουτο και εγω θα ημουνα εναντιον στην ενεργεια καποιου να πεσει πανω στο αμαξι.αλλα επειδη ολοι ξερουμε οτι ουτε απο λογια παιρνει ο καφρος ο ελληνας αλλα και χρησιμοποιωντας τις προβλεπομενες διαδικασιες αποτελεσμα δεν εχεις θεωρω οτι το να βγει καποιος απο τα ρουχα του και να φτασει στα ακρα ειναι φυσιολογικο !!!
νικο και ολοι οι αλλοι που υποστηριζεται οτι πρωτα απ ολα πρεπει να κοιταξουμε την αρτημελια μας και μετα ολα τα αλλα ξερετε οτι δεν διαφωνω μαζι σας.αλλα δεν θελει και πολυ να σου στριψει το μυαλο και να παρεις φορα με σκοπο να συνετισεις ενα ζωον που ειναι κινδυνος για ολο το κοινωνικο συνολο παρακαμπτοντας ακομα και την προσωπικη σου ασφαλεια.

αλλωστε θεωρω καλυτερο το να πεσω εγω σαν καμικαζι πανω στον ανευθυνο επιτιδες παρα να πεσει ο ανευθυνος κατα λαθος πανω σε μενα η οποιονδηποτε αλλο.

@S705--->μαζι σου.:beer:

div400
02/03/2008, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
......αλλα δεν θελει και πολυ να σου στριψει το μυαλο και να παρεις φορα με σκοπο να συνετισεις ενα ζωον που ειναι κινδυνος για ολο το κοινωνικο συνολο παρακαμπτοντας ακομα και την προσωπικη σου ασφαλεια.......

:nono:
σαφως και συμφωνω με τους λογους που θα σε οδηγήσουν σε αυτο σημειο αλλα, γιωργο μου, αυτοδικία δεν απέχει παρα ελαχιστα απο το σκεπτικό που περιγράφεις!
πραγμα αδιανοητο για μια πολιτισμένη κοινωνία (εστω και με τις μεγαλες ατελειές της οπως η δική μας).
ποιος ''πεφωτιμένος'' θα αναλάβει τον διαχωρσμό των ''ζωων'' απο τους συνετισμένους?
ή θεωρούμε οτι η ατομική και κατα το δοκόυν ερμηνία των νομων θα ειναι ασφαλής για την κοινωνία?
ας μην ξεχνάμε οτι για ''καποιους'' μπορει το ζωο που χρειαζεται ''συνετισμό'' να ειμαστε ειμείς οι μοτοσυκλετιστές! :winka:

ξερω οτι ξεφευγω απο τα στενά ορια του περιστατικού αλλα.....

TROOPER
03/03/2008, 06:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
:nono:
σαφως και συμφωνω με τους λογους που θα σε οδηγήσουν σε αυτο σημειο αλλα, γιωργο μου, αυτοδικία δεν απέχει παρα ελαχιστα απο το σκεπτικό που περιγράφεις!
πραγμα αδιανοητο για μια πολιτισμένη κοινωνία (εστω και με τις μεγαλες ατελειές της οπως η δική μας).
ποιος ''πεφωτιμένος'' θα αναλάβει τον διαχωρσμό των ''ζωων'' απο τους συνετισμένους?
ή θεωρούμε οτι η ατομική και κατα το δοκόυν ερμηνία των νομων θα ειναι ασφαλής για την κοινωνία?
ας μην ξεχνάμε οτι για ''καποιους'' μπορει το ζωο που χρειαζεται ''συνετισμό'' να ειμαστε ειμείς οι μοτοσυκλετιστές! :winka:

ξερω οτι ξεφευγω απο τα στενά ορια του περιστατικού αλλα.....

ψοφαω για κουβεντουλα δημητρη μου !!!:D

λοιπον η ενσταση μου ειναι στην εκφραση σου ''πολιτισμενη κοινωνια''.για δες λιγο παραπανω η παρακατω το περιστατικο του οριζοντα η το αλλο του devil s και πες μου που βλεπεις το ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ'' που αναφερεις???
και σαφως εχω πολυ καλυτερα πραματα να κανω απο το να κυνηγαω τον πασα ενα ανιδεο που βγηκε εκει εξω και την εχει δει σουμαχερ η τη πασα μια που επειδη το 68 καιγαν τα σουτιεν τους στο παρισι, το 2008 αποφασισε να με φαει λαχανο στην αθηνα.αλλα για πες μου πως θα συνετισεις στη ''πολιτισμενη κοινωνια μας'' την αλλη που παραβιασε κοκκινο και σωθηκες ως εκ θαυματος,της κατεβασες τα αναλογα μανουαλια και συμπληρωματικα της ειπες να παει στη κουζινα της να πλυνει κανα πιατο και αντι να δειξει μεταμελεια αυτη,αντι να κατεβασει το κεφαλι ο αλλος και να ζητησει συγγνωμη, αυτη σου απαντησε οτι εχει εναν ευνουχο αντρα που της πλενει τα πιατα και αυτος κατεβαινει απο το αμαξι να σε δειρει γιατι ''ξερεις ποιος ειναι αυτος ρε???''

και πες μου τι θα κανεις???θα παρεις αστυνομια???και αντε και πηρες.θα ρθει???και αντε και ηρθε.μετα???

ζωο αναμεσα σε ζωα δημητρη.η ''πολιτισμενη κοινωνια'' ειναι μια ζουγκλα.αλλιως μας φαγανε λαχανο.και δεν εχω καμια ορεξη.

υ.γ.να τονισω προς ολους για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις οτι μιλαω φιλικοτατα και απλα ανταλασω αποψεις.δεν υπαρχει πουθενα ιχνος προθεσεως ουτε για διαμαχη ουτε για διαπλικτισμο.

the who
03/03/2008, 06:58
ψοφαω για κουβεντουλα δημητρη μου !!!:D

λοιπον η ενσταση μου ειναι στην εκφραση σου ''πολιτισμενη κοινωνια''.για δες λιγο παραπανω η παρακατω το περιστατικο του οριζοντα η το αλλο του devil s και πες μου που βλεπεις το ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ'' που αναφερεις???
και σαφως εχω πολυ καλυτερα πραματα να κανω απο το να κυνηγαω τον πασα ενα ανιδεο που βγηκε εκει εξω και την εχει δει σουμαχερ η τη πασα μια που επειδη το 68 καιγαν τα σουτιεν τους στο παρισι, το 2008 αποφασισε να με φαει λαχανο στην αθηνα.αλλα για πες μου πως θα συνετισεις στη ''πολιτισμενη κοινωνια μας'' την αλλη που παραβιασε κοκκινο και σωθηκες ως εκ θαυματος,της κατεβασες τα αναλογα μανουαλια και συμπληρωματικα της ειπες να παει στη κουζινα της να πλυνει κανα πιατο και αντι να δειξει μεταμελεια αυτη,αντι να κατεβασει το κεφαλι ο αλλος και να ζητησει συγγνωμη, αυτη σου απαντησε οτι εχει εναν ευνουχο αντρα που της πλενει τα πιατα και αυτος κατεβαινει απο το αμαξι να σε δειρει γιατι ''ξερεις ποιος ειναι αυτος ρε???''

και πες μου τι θα κανεις???θα παρεις αστυνομια???και αντε και πηρες.θα ρθει???και αντε και ηρθε.μετα???

ζωο αναμεσα σε ζωα δημητρη.η ''πολιτισμενη κοινωνια'' ειναι μια ζουγκλα.αλλιως μας φαγανε λαχανο.και δεν εχω καμια ορεξη.

υ.γ.να τονισω προς ολους για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις οτι μιλαω φιλικοτατα και απλα ανταλασω αποψεις.δεν υπαρχει πουθενα ιχνος προθεσεως ουτε για διαμαχη ουτε για διαπλικτισμο.

Την πρωτη και τελευταια φορα που ξεχασα οτι ειμαι ανθρωπος(παρολο που ειχα απειρο δικηο) στο δρομο,την πληρωσα 2.500.000 δραχμουλες και με τρεις μηνες φυλακη με αναστολη.Σε αυτα βαλε και το λουκι και τη στεναχωρια που τραβηξαν οι δικοι μου,δικαστηρια,δικηγορους κλπ.
Αξιζει να σου πω οτι αν εστω ΕΝΑΣ απο οσους ειδαν το συμβαν κατεθετε στο δικαστηριο οτι ειδε θα ειχαμε 50-50 δικηο-αδικο μ αυτον που καταχεριασα κι ολα μελι γαλα.
Ειναι ζουγκλα απο μονη της εκει εξω,ας μην την κανουμε χειροτερη.
Καλημερες

TROOPER
04/03/2008, 07:01
Την πρωτη και τελευταια φορα που ξεχασα οτι ειμαι ανθρωπος(παρολο που ειχα απειρο δικηο) στο δρομο,την πληρωσα 2.500.000 δραχμουλες και με τρεις μηνες φυλακη με αναστολη.Σε αυτα βαλε και το λουκι και τη στεναχωρια που τραβηξαν οι δικοι μου,δικαστηρια,δικηγορους κλπ.
Αξιζει να σου πω οτι αν εστω ΕΝΑΣ απο οσους ειδαν το συμβαν κατεθετε στο δικαστηριο οτι ειδε θα ειχαμε 50-50 δικηο-αδικο μ αυτον που καταχεριασα κι ολα μελι γαλα.
Ειναι ζουγκλα απο μονη της εκει εξω,ας μην την κανουμε χειροτερη.
Καλημερες

εγω παλι οσες φορες θυμηθικα οτι ειμαι ανθρωπος εφαγα καπελωμα μια και βλεπεις πλεον ο καλος,ευγενικος,ηρεμος κλπ χαρακτηριζεται καταληλα !!!!

να σου κανω ομως μια ερωτηση γιατι με μπερδεψες...
σταματησες την τακτικη αυτη επειδη εφαγες δικαστηρια και τις αναλογες ποινες η εγινες ξαφνικα φιλησυχος και απευανθεις οτι ''Ειναι ζουγκλα απο μονη της εκει εξω,ας μην την κανουμε χειροτερη.''???

μη γελιομαστε.στη χειροτερη στραβη που θα μας κανουνε στο δρομο, αν ζητησουνε συγγνωμη αμεσα φευγουμε ολοι μας.αυτο που δεν αντεχεται ειναι η επιμονη στο λαθος.

καλημερες.

S705
04/03/2008, 07:19
ΚΑΛΗΜΕΡΑ (γιατί γραφώ και πρωί πρωί)
Σήμερα είδα έναν να κατουράει το παρτέρι του γείτονα….
Δεν του φώναξα , τι με νεάζει!! Στου άλλου είναι , όχι στο δικό μου.
Σε μια εβδομάδα θα δω τον ίδιο να κατουράει στο δικό μου παρτέρι.
Θα τον πάρω με τις κλοτσιές , γιατί αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και θα μου κάψει τα φυτά.

Μακριά από τον κώλο μας και ας είναι στου αδελφού μας…………………….

the who
04/03/2008, 07:31
εγω παλι οσες φορες θυμηθικα οτι ειμαι ανθρωπος εφαγα καπελωμα μια και βλεπεις πλεον ο καλος,ευγενικος,ηρεμος κλπ χαρακτηριζεται καταληλα !!!!

να σου κανω ομως μια ερωτηση γιατι με μπερδεψες...
σταματησες την τακτικη αυτη επειδη εφαγες δικαστηρια και τις αναλογες ποινες η εγινες ξαφνικα φιλησυχος και απευανθεις οτι ''Ειναι ζουγκλα απο μονη της εκει εξω,ας μην την κανουμε χειροτερη.''???

μη γελιομαστε.στη χειροτερη στραβη που θα μας κανουνε στο δρομο, αν ζητησουνε συγγνωμη αμεσα φευγουμε ολοι μας.αυτο που δεν αντεχεται ειναι η επιμονη στο λαθος.

καλημερες.

Aλλαξα εντελως τροπο ζωης.Η αφορμη δεν ηταν τα δικαστηρια κλπ ,απλα δεν πιστευω οτι πρεπει να λυνεις τις διαφορες σου με τα χερια.Αν ειχα φωναξει τους μπατσους θα με ειχε πληρωσει κιολας γιατι μου ειχε σπασει το τζαμι του συνοδηγου.
Οχι μονο δεν ζητησε συγγνωμη αλλα ειπε και το φοβερο:
Εγω ειμαι μανιατης και σε γ@μ@ω εσενα κι οτι εχεις:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Και τοτε τον γ@μησα.
Τη μεγαλυτερη μαλακια να μου κανουν στο δρομο αν μου ζητησουν συγγνωμη θα την κανω delete αυτοματα.
Διαφωνεις οτι ειναι ζουγκλα ο δρομος?

apav
04/03/2008, 16:12
ΚΑΛΗΜΕΡΑ (γιατί γραφώ και πρωί πρωί)
Σήμερα είδα έναν να κατουράει το παρτέρι του γείτονα….
Δεν του φώναξα , τι με νεάζει!! Στου άλλου είναι , όχι στο δικό μου.
Σε μια εβδομάδα θα δω τον ίδιο να κατουράει στο δικό μου παρτέρι.
Θα τον πάρω με τις κλοτσιές , γιατί αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και θα μου κάψει τα φυτά.

Μακριά από τον κώλο μας και ας είναι στου αδελφού μας…………………….

Όμως δεν είδα να το εφαρμόζεις όταν βάζαμε φωτογραφίες με καγκουριές μπροστά από σχολεία. :winka:

ΥΓ Δεν αναφέρω το παραμικρό για τον εξοπλισμό που έβλεπαν μερικοί. :wave2:

TROOPER
05/03/2008, 06:24
Aλλαξα εντελως τροπο ζωης.Η αφορμη δεν ηταν τα δικαστηρια κλπ ,απλα δεν πιστευω οτι πρεπει να λυνεις τις διαφορες σου με τα χερια.Αν ειχα φωναξει τους μπατσους θα με ειχε πληρωσει κιολας γιατι μου ειχε σπασει το τζαμι του συνοδηγου.
Οχι μονο δεν ζητησε συγγνωμη αλλα ειπε και το φοβερο:
Εγω ειμαι μανιατης και σε γ@μ@ω εσενα κι οτι εχεις:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Και τοτε τον γ@μησα.
Τη μεγαλυτερη μαλακια να μου κανουν στο δρομο αν μου ζητησουν συγγνωμη θα την κανω delete αυτοματα.
Διαφωνεις οτι ειναι ζουγκλα ο δρομος?

φιλε συμφωνω οτι ειναι ζουγκλα ο δρομος !!!

επισης συμφωνω οτι δεν ειναι καλο να ερχεσαι στα χερια καθως επισης και στο αν ζητησουν συγγνωμη κανουμε delete.ξερεις γιατι???οχι επειδη ειμαι ο παπας και δινω συγχωροχαρτι, αλλα επειδη αν ο αλλος ζητησει συγγνωμη, σημαινει οτι καταλαβε το λαθος του και θα ειναι πιο προσεκτικο , αρα θα κινδυνευει λιγοτερος κοσμος απο το συγκεκριμενο λαθος.αλλα υπαρχουν και ορια τα οποια οταν ξεπερνιουντε.....:evil:

τελοσπαντων...ας μην αντιμετωπιζουμε τετοιες καταστασεις (ουτε εμενα μου αρεσει) και καλους δρομους σε ολους μας.

TROOPER
05/03/2008, 06:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Όμως δεν είδα να το εφαρμόζεις όταν βάζαμε φωτογραφίες με καγκουριές μπροστά από σχολεία. :winka:

ΥΓ Δεν αναφέρω το παραμικρό για τον εξοπλισμό που έβλεπαν μερικοί. :wave2:

BAD TO THE BONE !!!!!

:winka:

S705
16/09/2008, 11:51
Γεια σας παιδιά .

Ξεθάβω αυτήν την κουβέντα γιατί σήμερα ( 16/9/2008 ) έγινε ακριβός το ίδιο σκηνικό με το πρώτο ποστ μου.

Αυτή την φορά ήταν μια κυρία , ο θεός να την κάνει.

Την σταματώ και της λέω
“ τι κάνετε στον μονόδρομο ?”
Άντε βρε , μου λέει αυτή.

Αμέσως βγάζω το κινητό και παίρνω το 100.
Δίνω διεύθυνση , τα στοιχειά μου και του αυτοκίνητου της κύριας .

Έρχεται το περιπολικό Μέτα από μίση ώρα.
Του εξηγώ ότι η κυρία είναι στο μονόδρομο και ότι χάρη στην ψυχραιμία μου και τις σωστές αντιδράσεις μου δεν τρακάραμε.
Και ζητώ φυσικά να κοπεί πρόστιμο στην κυρία.

Ξέρετε τι μου απάντησε ο αστυνομικός ????

Ότι δεν μπορεί να κόψει κλίση για μονόδρομο γιατί λέει δεν το είδε ο ίδιος !!!!!

Το αμάξι που ήταν όπως όπως στην άκρη του δρόμου με την μούρη στο μονόδρομο δεν είναι στοιχείο?!!!!!!!
Μου πρωτινέ να κάνω μήνυση και να τρέχω στα δικαστήρια .

Έχω τα στοιχειά της κυρίας , σε επίσημο έγγραφο από τον αστυνομικό.
Και αύριο θα πάω στα κεντρικά τις τροχαίας να πάρω εγγράφως το συμβάν.

Θα το έχω μόνιμα μαζί μου , και επειδή είμαι σίγουρος ότι η κυρία θα το κάνει πάλι
Την δεύτερη φορά θα το δείξω στον αστυνομικό που θα έρθει.
Θα φτιάξω και μια αναφορά όπου θα πάει στην τροχαία της περιοχής μου .

notakos600
16/09/2008, 12:46
Αντίθετα σε μονόδρομους, σφαιράτοι να βγαίνουν από ΣΤΟΠ και έτοιμοι να βγουν από το αυτοκίνητο και να σε πλακώσουνε...
Απλά κάνουμε ότι μας έμαθαν ή δεν μας έμαθαν όταν είμασταν παιδιά. Τώρα είμαστε καταδικασμένοι να σκοτώνουμε και να σκοτωνόμαστε.

Road67
16/09/2008, 13:01
Ναι μεν ειναι προβληματικη συμπεριφορα η παραπανω, αλλα προσωπικα αυτο που με βαζει σε μεγαλυτερες σκεψεις ειναι οτι μπροστα στο παιδι του δε διστασε ν' αρχισει τα γαλλικα και τη δεικτικη συμπεριφορα και οι γονεις που το εφαρμοζουν συστηματικα ολοενα και πληθαινουν και προκειται για τυπους χωρις υπομονη και σταρχιδιστες. Εσεις λετε οτι δεν εχουμε παιδεια σ' αυτη τη χωρα, εγω λεω οτι δεν εχουμε προνοια.

Δε θα επεφτα πανω του για κανενα λογο. Δεν ειμαι υπερ αυτης της πολιτικης οποια κι αν ειναι η χωρα που ζω. Πρωτον γιατι μου προσδιδει χαρακτηριστικα που δεν εχω και δευτερον γιατι σεβομαι το πως αποκτηθηκαν τα λεφτα μου. Θα εκανα κατι αλλο ισως. Θα τον εφραζα, η θα εσερνα μπροστα στο αμαξι του κοντινο σκουπιδοτενεκε, η θα τραβαγα βιντεακι το οποιο θα ανεβαζα στο ιντερνετ και παραλληλα θα εκανα καταγγελια.

DimChios
16/09/2008, 15:00
bla bla bla....
Και τότε τι κάνει ο τρισμέγιστος???
Παρκάρει άτσαλα σε ένα μικρό κενό , κατεβαίνει, βγάζει το παΐδι του ( περίπου 9 ετών ) , κλειδώνει και φεύγει με τα πόδια!!!!!

Παλι καλά μεγάλε! Φαντάζεσαι να έβγαζε τα αντερά του και να είχε φάει και παστρουμά? :yuck:

μεγάλο παΐδι πάντως! :eyepop: Εγω θα τρόμαζα! :blush:

bla bla bla....
Και εσύ , απαντώ εγώ , να μην μαθαίνεις τέτοιες μαλακίες στο παΐδι σου γιατί άπλα θα γίνει χειρότερο από εσένα , κόπανε.

Σωστά! Ενα μαλακισμένο παΐδι δε θα είναι καθόλου νόστιμο!

:o

S705
16/09/2008, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Παλι καλά μεγάλε! Φαντάζεσαι να έβγαζε τα αντερά του και να είχε φάει και παστρουμά? :yuck:

μεγάλο παΐδι πάντως! :eyepop: Εγω θα τρόμαζα! :blush:

Σωστά! Ενα μαλακισμένο παΐδι δε θα είναι καθόλου νόστιμο!

:o

:rotflmao: :rotflmao: Λέγετε ορθογραφικός έλεγχος και πολλές φορές κάνει λάθει και αυτός :rotflmao: :rotflmao: