Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Μαλάκας , κάφρος και αγενής

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705

Μαλάκας , κάφρος και αγενής ( έχει και συνέχεια )

Κάθε πρωί για να πάω σπίτι μου (γυρνώντας από την κοπέλα μου ) έχω την ατυχία να περνώ από ένα σχολείο. Και λέω ατυχία γιατί όλοι οι γονείς πάνε τα παιδιά τους εκείνη την ώρα και έχει παρά πολύ κίνηση .σήμερα έγινε και το έξις περιστατικό.
    Αφού πέρασα μπροστά από το σχολείο και πέρασα τον κάθετο κεντρικό δρόμο ( ο δρόμος που κινούμε είναι μονόδρομος με μεγάλη κυκλοφορία ) βλέπω εμπρός μου ένα αμάξι να κινείτε αντίθετα στο ρεύμα!!! Με σκοπό να πλησιάσει το σχολείο ώστε να αφήσει το παιδί του.

Τα νεύρα μου αμέσως φούντωσαν και είπα να του κάνω λίγη πλακά….
    Και ενώ χωρούσα να περάσω , σταματώ εμπρός του , κατεβάζω το σταντ και περίμενα…..
    Ο κύριος ( ο θεός να τον κάνει ) ανοίγει το παράθυρο και μου λέει να κάνω πιο πέρα να περάσει!!!!
    Τι λες ρε άνθρωπε??? Του απαντώ
    Ξέρεις ότι είσαι σε μονόδρομο???

Ε και ? απάντα
    Σβήνω την μηχανή , επιδεκτικά και σταυρώνω τα χέρια μου. Κάνει λίγο δεξιά να περάσει άλλα δεν ….είχε έρθει αμάξι!!!! Και τότε τι κάνει ο τρισμέγιστος???
    Παρκάρει άτσαλα σε ένα μικρό κενό , κατεβαίνει, βγάζει το παΐδι του ( περίπου 9 ετών ) , κλειδώνει και φεύγει με τα πόδια!!!!!
    Και έχει την αγένεια να μου φωνάξει ‘’ να πας αλλού να διδάξεις ‘’
    Και εσύ , απαντώ εγώ , να μην μαθαίνεις τέτοιες μαλακίες στο παΐδι σου γιατί άπλα θα γίνει χειρότερο από εσένα , κόπανε.

Πραγματικά άμα δεν είχα να πάω στην δουλειά μου , θα πάρκαρα την μηχανί έτσι ώστε να μην μπορεί να βγει , θα έβαζα συναγερμό και θα καλούσα την αστυνομία.
    Να τον κράταγα εκεί καμία ώρα και να έτρωγε δυο κλίσεις να με θυμάται….

Υ.Γ. άμα ήμουν με το παπί δεν θα κώλωνα να έπεφτα λίγο επάνω του και του ζητούσα δήλωση και τα υπόλοιπα…..
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s

Re: Μαλάκας , κάφρος και αγενής

Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
    Υ.Γ. άμα ήμουν με το παπί δεν θα κώλωνα να έπεφτα λίγο επάνω του και του ζητούσα δήλωση και τα υπόλοιπα…..

Είναι φαίνεται η μέρα της ******
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Δεν είναι η μέρα της μαλακίας όπως λες εσύ φίλε μου...

Αυτό είναι το σωστό γιατί με ποιό δικαίωμα πάει ανάποδα, δεν καταλαβα?

Είναι σαν το πρόστιμο της τροχαίας, εάν δεν το φας να στανιάρεις πάλι την ίδια παρανομία (μαλακία) θα κάνεις χωρίς να το σκεφτείς 2η φορά...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Που να δεις τους μαλακες που αφηνουν τα παιδια τους στο σχολειο και φευγουν κορναροντας η χωρις να σταματησουν στη ζεβρα απ οπου περνανε αλλοι γονεις με παιδια που πανε κι αυτα στο ιδιο σχολειο.
    Αυτους τους μαλακες τους κραζω καθημερινα χωρις ομως αποτελεσμα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk

Είναι σαν το πρόστιμο της τροχαίας, εάν δεν το φας να στανιάρεις πάλι την ίδια παρανομία (μαλακία) θα κάνεις χωρίς να το σκεφτείς 2η φορά...

o Nik0s βασικα αναφερθικε στην ''ιδεα'' του φιλου μας να πεσει πανω του με το διτροχο, πράγμα που μονο κινδυνους εγκυμονει για τον αναβατη και τιποτε αλλο!
    ο καφρος που δεν τον νοιαζει να μπει αναποδα σε μονοδρομο (και γενικά να θεσει εαυτόν και αλλους σε κινδυνο ακομα και το ιδιο του το παιδι) σαφώς ΔΕΝ θα το νοιαξει η σωματική ακεραιοτητα των συναθρωπων του! οπότε ουτε ''πάθημα'' θα ηταν για εκεινον ουτε και ''μαθημα'', απλα κινδυνος και ταλιπωρία για τον φιλο μας αναβατη που του ηρθε η φοβερη αυτη ''ιδέα''.

ο ωχαδερφισμούς και ο εγωισμός στην κοινωνια μας (έτσι οπως αντανακλάτε στην οδηκή μας συμπεριφορά τουλχ.) εχει ξεπεράσει καθε εννοια/οριο. το πρωτο πραγμα πλεον για εμας ειναι να φυλαμε το τομαρι μας ( εξισου εγωιστικο αυτο) και μετα να ''διδαξουμε'' του αλλους.

οσων αφορα τα προστιμα που λες....η σποραδική και εντελώς τυχαια τους εφαρμογή τους, τους εχει στερήσει καθε αποτρεπτική δυνατότητα.
    εχουν πλεον καθαρο τυπικο (και εισπαρκτικό) χαρακτηρα ΚΑΤΟΠΙΝ ενος συμβάντος.....
    αποδειξη πχ. τα χιλαδες ανασφαλιστα οχηματα (για ζωνη, κινητο κτλ δε λεω) που κυκλοφορουν οσο και οι χιλιαδες μοτοσ/τες ανευ κράνους.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Που να δεις τους μαλακες που αφηνουν τα παιδια τους στο σχολειο και φευγουν κορναροντας η χωρις να σταματησουν στη ζεβρα απ οπου περνανε αλλοι γονεις με παιδια που πανε κι αυτα στο ιδιο σχολειο.
    Αυτους τους μαλακες τους κραζω καθημερινα χωρις ομως αποτελεσμα.
    Επειδή τυχαίνει το αδερφάκι μου να πηγαίνει σχολείο σε πεζόδρομο, εκεί γίνεται το αδιαχώρητο από αμάξια. Αντι λοιπόν οι γονείς ορισμένων να παρκάρουν εκτός πεζοδρόμου κια να περπατούν μέχρι
    το σχολείο, προτιμούν να παρκάρουν ΜΠΡΟΣΤΑ απο το σχολειο.
    Τη λύση την έχω βρει, περπατάω αμέριμνος στο πεζόδρομο, προφυλλάσοντας βέβαια το αδεράκι μου, και ας μου κορνάρουν. Τίποτα εγώ! Έχω πετύχει κανα δυο να συνετίζονται!

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί αυξάνονται τα αυτοκίνητα και γιατί υπάρχει τέτοια οδηγική παιδεία..
    Μήπως ξεκινάει από τις οικογένειες το πρόβλημα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk

sostos!!!!
    aporw giati o filos mas aporise me emena kai oxi me tin apantisi toy kyrioy " e , kai?"
    stin erwtisi moy an katalabenei oti einai se monodromo.
    proswpika spazome me tetoies praxeis giati
    1o an estribe ena fortigo otan aytos ebgene ston katheto dromo, ti tha ekane?
    tha ton esozan oi 35 aerosakoi toy aytokinitoy toy??!!!
    wraia logiki, apsifoyme ton kindino giati exoyme aerosakoys!!!mprabo!!!!

2o to paidi soy exeis mesa re!!!!thes diladi na toy matheis oti den mas niazei o nomos kai to sosto , koitame mono na kanoyme tin doyleia mas isbaros twn allwn. deytero mprabo!!
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

o Nik0s βασικα αναφερθικε στην ''ιδεα'' του φιλου μας να πεσει πανω του με το διτροχο, πράγμα που μονο κινδυνους εγκυμονει για τον αναβατη και τιποτε αλλο!
    ο καφρος που δεν τον νοιαζει να μπει αναποδα σε μονοδρομο (και γενικά να θεσει εαυτόν και αλλους σε κινδυνο ακομα και το ιδιο του το παιδι) σαφώς ΔΕΝ θα το νοιαξει η σωματική ακεραιοτητα των συναθρωπων του! οπότε ουτε ''πάθημα'' θα ηταν για εκεινον ουτε και ''μαθημα'', απλα κινδυνος και ταλιπωρία για τον φιλο μας αναβατη που του ηρθε η φοβερη αυτη ''ιδέα''.

kanenas xazos den eimai.
    otan eipa oti tha epeyta panw toy den ennooysa n aparw kai fora.....

o odigos otan me eide stamatise to amaxi.apla tha akoympaga tin roda moy ston profilaktira toy kai tha toy xrewna to ragismeno moy ftero sto papi.etsi apla gia xoyneri
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

kanenas xazos den eimai.
    otan eipa oti tha epeyta panw toy den ennooysa n aparw kai fora.....

o odigos otan me eide stamatise to amaxi.apla tha akoympaga tin roda moy ston profilaktira toy kai tha toy xrewna to ragismeno moy ftero sto papi.etsi apla gia xoyneri

δεν βρισκεις ακρη αδερφε.
    το πολυ πολυ να πλακωνοσαστε σε τιποτα μπουνιες.

θα πληρωνε ο τυπος αλλα αυτο δεν λεει κατι.

προσοχη θελει για επιβιωση, τιποτα αλλο.

Kai allos enas shmera ekane tin idia m@l@ki@

ta akoyse kai aytos.nomizw oti to brikan san sistima gia na apofeygoyn tin kinisi tis nomimis diadromis!!
    an dw oti sinexizoyne tha kanw katagelia stin troxea tis perioxis.piseyw oti einai i kaliteri kinisi alla den nomizw na kanoyn kati oi troxeoi!!!!
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Ηλίθιοι οδηγοί θα υπάρχουν πάντα στους δρόμους όπως αυτοί που συνάντησες. Αν είναι κάθε φορά να "πέφτουμε" πάνω τους, ζήτω που καήκαμε....
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Kai allos enas shmera ekane tin idia m@l@ki@

ta akoyse kai aytos.nomizw oti to brikan san sistima gia na apofeygoyn tin kinisi tis nomimis diadromis!!
    an dw oti sinexizoyne tha kanw katagelia stin troxea tis perioxis.piseyw oti einai i kaliteri kinisi alla den nomizw na kanoyn kati oi troxeoi!!!!

Μην το λες. Κάνε την καταγγελία. Αν δεν κάνουν τίποτα ξανακάνε την καταγγελία. Αν πάλι δεν κάνουν τίποτα ξανακάνε την καταγγελία. Αν πάλι δεν κάνουν τίποτα...πέσε με το παπί πάνω σε κάποιον και...κάνε την καταγγελία.
    http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-

Αναποδα σε μονοδρομο ειναι αυτοφωρο....Την επομενη φορα να του το πεις αν εχεις ορεξουλες και βγαλε το κινητο απο την τσεπη...

ενω εμεισ με τα μηχανακια δεν παμε ποτε αναποδα...

Μεταφορές παντός είδους Το avatar του/της transporter
    Κάθε μέρα βλεπω ενα κύριο με TDM να έρχεται χωρίς κράνος να περνει το κοριτσακι του (~9)
    και αυτό χωρις κράνος και να φευγει για το σπιτι τους.
    Μου έγινε άγχος μήπως καποια μέρα δεν τους δω...

Όσο για την αντιπαράθεση 2-τρόχων και 4-τρόχων, όσο δίκιο και να έχουμε με τις απότομες, εντονες αντιδράσεις και επι τόπου αντιδικίες πολλές φορες παράγουμε κινδύνους δημιουργόντας αντιπάθεια/απέχθεια εναντίων των 2-τρόχων καταλήγει σε
    "αθελητα" κλεισίματα, αδιαφορία, "καλά να πάθει" κλπ κλπ.

Και κάτι άλλο, ίσως άσχετο εδω
    Παρατηρήθηκε γενικά, αλλά και απο εμένα πολλές φορές αύξηση των μετωπικών μεταξύ μηχανών. Σε δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας χωρίς νησίδα (πατησίων, αχαρνων κλπ) όπου οι περισσοτεροι κάνουμε πιρουέτες στη μεσαία διαχωριστική λωρίδα, έχοντας και επιπλέον το κίνδυνο απο πεζους που εμφανίζονται αναμεσα απο τα αυτ/τα.
    Καισε αυτά αντε να αποδείξεις ότι ήσουν 5εκατ μέσα η στο αντιθ ρεύμα. Απλα πληρωνουν και οι δυο τα σπασμενα.
    Senri no ko mo ippo yori hajimaru

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. και καφρος και φονιας
    από S705 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2007, 19:29
  2. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF