Κάθε πρωί για να πάω σπίτι μου (γυρνώντας από την κοπέλα μου ) έχω την ατυχία να περνώ από ένα σχολείο. Και λέω ατυχία γιατί όλοι οι γονείς πάνε τα παιδιά τους εκείνη την ώρα και έχει παρά πολύ κίνηση .σήμερα έγινε και το έξις περιστατικό.
Αφού πέρασα μπροστά από το σχολείο και πέρασα τον κάθετο κεντρικό δρόμο ( ο δρόμος που κινούμε είναι μονόδρομος με μεγάλη κυκλοφορία ) βλέπω εμπρός μου ένα αμάξι να κινείτε αντίθετα στο ρεύμα!!! Με σκοπό να πλησιάσει το σχολείο ώστε να αφήσει το παιδί του.
Τα νεύρα μου αμέσως φούντωσαν και είπα να του κάνω λίγη πλακά….
Και ενώ χωρούσα να περάσω , σταματώ εμπρός του , κατεβάζω το σταντ και περίμενα…..
Ο κύριος ( ο θεός να τον κάνει ) ανοίγει το παράθυρο και μου λέει να κάνω πιο πέρα να περάσει!!!!
Τι λες ρε άνθρωπε??? Του απαντώ
Ξέρεις ότι είσαι σε μονόδρομο???
Ε και ? απάντα
Σβήνω την μηχανή , επιδεκτικά και σταυρώνω τα χέρια μου. Κάνει λίγο δεξιά να περάσει άλλα δεν ….είχε έρθει αμάξι!!!! Και τότε τι κάνει ο τρισμέγιστος???
Παρκάρει άτσαλα σε ένα μικρό κενό , κατεβαίνει, βγάζει το παΐδι του ( περίπου 9 ετών ) , κλειδώνει και φεύγει με τα πόδια!!!!!
Και έχει την αγένεια να μου φωνάξει ‘’ να πας αλλού να διδάξεις ‘’
Και εσύ , απαντώ εγώ , να μην μαθαίνεις τέτοιες μαλακίες στο παΐδι σου γιατί άπλα θα γίνει χειρότερο από εσένα , κόπανε.
Πραγματικά άμα δεν είχα να πάω στην δουλειά μου , θα πάρκαρα την μηχανί έτσι ώστε να μην μπορεί να βγει , θα έβαζα συναγερμό και θα καλούσα την αστυνομία.
Να τον κράταγα εκεί καμία ώρα και να έτρωγε δυο κλίσεις να με θυμάται….
Υ.Γ. άμα ήμουν με το παπί δεν θα κώλωνα να έπεφτα λίγο επάνω του και του ζητούσα δήλωση και τα υπόλοιπα…..