View Full Version : ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...
el_mojito
03/03/2008, 04:04
...στη γωνία εκεί που τελειώνει το γκάζι (οδός Περσεφώνης- το στενάκι που έιναι το mamaca's).
Υποτείθεται οτι απαγορεύεται η στροφή δεξιά (έχει ένα απαγορευτικό σαν ταψί).Ε λοιπόν καθίστε ρε παιδιά έτσι για 2 λεπτά εκεί όποτε ξαναπεράσετε και κοιτάξτε χάλια...
Περνάνε ΟΛΟΙ...μα ΟΛΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.Ημουν στην άνοδο της Περσεφώνης κανονικά στο μονόδρομο δλδ και στο φανάρι της Πειραιώς ανάβει κόκκινο.Ήθελα να πάω προς Ομόνοια (αριστερά δλδ) και ήμουν στο αριστερό μέρος του δρόμου.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΑΡΧΙΔΩ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ.
Είμαι τόσο ζοχαδιασμένος, που μου έρχεται έτσι να κάνω σβούρες κι όποιος βρεθεί ανάποδα μπροστά μου να κατέβω και χωρίς 2η κουβέντα να αρχίσω τα κλωτσομπουνίδια.
ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΘΑΡΧΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Μη μου πείτε το παραμύθι οτι αυτοί που το κάνουν είναι λίγοι.Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί.
Μα το Θεό είμαι πολύ ζωχαδιασμένος...δεν ξέρω που θα καταλήξω, η σε κάνα νοσοκομείο ή σε καμία φυλακή την επόμενη φορά.:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
...στη γωνία εκεί που τελειώνει το γκάζι (οδός Περσεφώνης- το στενάκι που έιναι το mamaca's).
Υποτείθεται οτι απαγορεύεται η στροφή δεξιά (έχει ένα απαγορευτικό σαν ταψί).Ε λοιπόν καθίστε ρε παιδιά έτσι για 2 λεπτά εκεί όποτε ξαναπεράσετε και κοιτάξτε χάλια...
Περνάνε ΟΛΟΙ...μα ΟΛΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.Ημουν στην άνοδο της Περσεφώνης κανονικά στο μονόδρομο δλδ και στο φανάρι της Πειραιώς ανάβει κόκκινο.Ήθελα να πάω προς Ομόνοια (αριστερά δλδ) και ήμουν στο αριστερό μέρος του δρόμου.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΑΡΧΙΔΩ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ.
Είμαι τόσο ζοχαδιασμένος, που μου έρχεται έτσι να κάνω σβούρες κι όποιος βρεθεί ανάποδα μπροστά μου να κατέβω και χωρίς 2η κουβέντα να αρχίσω τα κλωτσομπουνίδια.
ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΘΑΡΧΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Μη μου πείτε το παραμύθι οτι αυτοί που το κάνουν είναι λίγοι.Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί.
Μα το Θεό είμαι πολύ ζωχαδιασμένος...δεν ξέρω που θα καταλήξω, η σε κάνα νοσοκομείο ή σε καμία φυλακή την επόμενη φορά.:mad:
2 παρατηρησεις.
1.εισαι ζΩχαδιασμενος η ζΟχαδιασμενος ???
και 2.επειδη λες οτι θα κανεις σβουρες να πετυχεις κανεναν να πηγαινει αναποδα....δε χρειαζεται φιλαρακι να ψαχνεσαι.ξερω ενα δρομο στη καθοδο της πειραιως....περσεφονης τη λενε !!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
ειναι σαφες οτι το ριχνω στη πλακα (αν και μονο για πλακα δεν ειναι) γιατι διαφορετικα θα πρεπει η να ζωστουμε τα αρματα η να παμε στο τρελοκομειο.
υπομονη φιλε....
υπομονη και προσοχη !!!!!!
:wave2:
el_hymador
03/03/2008, 08:11
εχεις δικιο για αυτο το στενο....μιλαμε γινεται της πουτ@ν@ς...
τα βραδυα ειναι πολυ χειροτερα οταν ολη η trentoσκυλαδοκοινοτητα παει στα μαγαζια προς το Γκαζι.
gdevelek
03/03/2008, 09:51
δεδομένου ότι η αστυνόμευση έιναι ανύπαρκτη, δεν είναι καθόλου περίεργα όσα βλέπουμε και βιώνουμε, επικρατεί ασυδοσία, ορισμένοι συγκρατούνται από την αίσθηση ευθύνης που έχουν ως άτομα, οι υπόλοιποι κάνουν ό,τι θέλουν
δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο, προσέχουμε τα πάντα, προβλέπουμε τα πάντα, για να τη βγάλουμε καθαρή
Cpt. Haddock
03/03/2008, 09:55
Όποτε πηγαίνω στο γκάζι (όπου πάει όλη η τρεντοσκυλαδοκοινοτητα :rolleyes: ) και κατεβαίνω την Πειραιώς στρίβω πάντα δεξιά στην Περσεφόνης με τη μηχανή...
Κατεβαίνω ανάποδα σε ένα δρόμο που έχει παρανόμως ημιπεζοδρομηθεί, ανεβαίνω παρανομα στο πεζοδρόμιο της πλατείας του μετρό και παρκάρω παράνομα δίπλα στα μπαράκια όπου πηγαίνω συνήθως (τα οποία παρατύπως εχουν καταλάβει το σύμπαν εκεί).
Συνήθως δε φεύγω όντας πάνω απ' το όριο της νορμάλ οδήγησης σε ότι αφορά το αλκοόλ
Ενας τυπικός πολίτης αυτής της χώρας
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Aggelos_SV
03/03/2008, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εχεις δικιο για αυτο το στενο....μιλαμε γινεται της πουτ@ν@ς...
τα βραδυα ειναι πολυ χειροτερα οταν ολη η trentoσκυλαδοκοινοτητα παει στα μαγαζια προς το Γκαζι.
Nα προσθέσω ότι η εν λόγω περιοχή βρίθει και από gay, κοινώς μπούστηδες
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
ο συγκεκριμένος δρόμος είναι έτσι χρόνια
και είναι κλασσικό παράδειγμα λαναθσμένης σήμανσης που παραβιάζεται συστηματικά και όλοι κάνουν το κορόιδο
όποιος έρχεται από απένταντι και θέλει να πάει εκεί πρέπει να κάνει τεράστιο κύκλο για να μπει στην περσεφόνης
ή πρέπει να βρεθεί άλλη εύκολη δίοδος ή πρέπει να αστυνομευθεί το απαγορεύεται η σημερινή κατάσταση απλώς συντηρεί τα γνωστά προβλήματα
Aggelos_SV
04/03/2008, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
....
ή πρέπει να βρεθεί άλλη εύκολη δίοδος ή πρέπει να αστυνομευθεί το απαγορεύεται η σημερινή κατάσταση απλώς συντηρεί τα γνωστά προβλήματα
Oι μπούστηδες την έχουν ήδη βρει:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
H ολη περιοχη "αναβαθμιζεται" ταχεως σε κωλοχανειο μεγαλου βεληνεκους.
ηθελα να ξερω αν με τοσες αδειες για κολομαγαζα που ανοιγουν σωρηδον ρωτησε κανεις εμας που μενουμε τοσα χρονια στην περιοχη δεχομενοι την μαλακια του καθενα.
:a52: :a52:
PanosVIB
12/03/2008, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos75
H ολη περιοχη "αναβαθμιζεται" ταχεως σε κωλοχανειο μεγαλου βεληνεκους.
ηθελα να ξερω αν με τοσες αδειες για κολομαγαζα που ανοιγουν σωρηδον ρωτησε κανεις εμας που μενουμε τοσα χρονια στην περιοχη δεχομενοι την μαλακια του καθενα.
:a52: :a52:
Πριν ένα 6μηνο κοίταζα να κανω κάτι δικο μου σε αυτή την περιοχή...ομολογώ πως ο "αερας" & τα ενοικια που ζητάνε πλέον εκεί έχουν χτυπήσει κόκκινο...Πιστεύω σε μία 4ετια εκει πέρα δέν θα πέφτει καρφίτσα...
blackbusa
12/03/2008, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ο συγκεκριμένος δρόμος είναι έτσι χρόνια
και είναι κλασσικό παράδειγμα λαναθσμένης σήμανσης που παραβιάζεται συστηματικά και όλοι κάνουν το κορόιδο
όποιος έρχεται από απένταντι και θέλει να πάει εκεί πρέπει να κάνει τεράστιο κύκλο για να μπει στην περσεφόνης
:nono:
αν κανεις αριστερα και αμεσως δεξια βγανεις ευκολα.....το θεμα ειναι που θες να πας απο εκει......σαν κατοικος της περιοχης (οχι τοσο κοντα οσο καποιοι θελουν να σχολιασουν:lol: ) την μονοδρομηση την ζητησε και πετυχε το mamakas για να μην εχει τοση πολυ κινηση και ενοχλουνε τα τραπεζια που εχει εξω...
υ.γ. cpt :sad:
devil's animal
13/03/2008, 14:26
Όποτε πηγαίνω στο γκάζι (όπου πάει όλη η τρεντοσκυλαδοκοινοτητα :rolleyes: ) και κατεβαίνω την Πειραιώς στρίβω πάντα δεξιά στην Περσεφόνης με τη μηχανή...
Κατεβαίνω ανάποδα σε ένα δρόμο που έχει παρανόμως ημιπεζοδρομηθεί, ανεβαίνω παρανομα στο πεζοδρόμιο της πλατείας του μετρό και παρκάρω παράνομα δίπλα στα μπαράκια όπου πηγαίνω συνήθως (τα οποία παρατύπως εχουν καταλάβει το σύμπαν εκεί).
Συνήθως δε φεύγω όντας πάνω απ' το όριο της νορμάλ οδήγησης σε ότι αφορά το αλκοόλ
:wave2:
Να συμπληρώσω, οτι όταν κατεβαίνω με το αυτοκίνητο, πληρώνω 10 ευρώ για να παρκάρω σε παράνομο πάρκινγκ-οικόπεδο που κάποιοι εκμεταλλεύονται με νταβατζιλίκι.
:wave2: :D