Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...

Παλαιό μέλος

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...

...στη γωνία εκεί που τελειώνει το γκάζι (οδός Περσεφώνης- το στενάκι που έιναι το mamaca's).
    Υποτείθεται οτι απαγορεύεται η στροφή δεξιά (έχει ένα απαγορευτικό σαν ταψί).Ε λοιπόν καθίστε ρε παιδιά έτσι για 2 λεπτά εκεί όποτε ξαναπεράσετε και κοιτάξτε χάλια...

Περνάνε ΟΛΟΙ...μα ΟΛΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.Ημουν στην άνοδο της Περσεφώνης κανονικά στο μονόδρομο δλδ και στο φανάρι της Πειραιώς ανάβει κόκκινο.Ήθελα να πάω προς Ομόνοια (αριστερά δλδ) και ήμουν στο αριστερό μέρος του δρόμου.
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΑΡΧΙΔΩ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ.

Είμαι τόσο ζοχαδιασμένος, που μου έρχεται έτσι να κάνω σβούρες κι όποιος βρεθεί ανάποδα μπροστά μου να κατέβω και χωρίς 2η κουβέντα να αρχίσω τα κλωτσομπουνίδια.
    ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΘΑΡΧΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Μη μου πείτε το παραμύθι οτι αυτοί που το κάνουν είναι λίγοι.Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί.
    Μα το Θεό είμαι πολύ ζωχαδιασμένος...δεν ξέρω που θα καταλήξω, η σε κάνα νοσοκομείο ή σε καμία φυλακή την επόμενη φορά.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    ...στη γωνία εκεί που τελειώνει το γκάζι (οδός Περσεφώνης- το στενάκι που έιναι το mamaca's).
    Υποτείθεται οτι απαγορεύεται η στροφή δεξιά (έχει ένα απαγορευτικό σαν ταψί).Ε λοιπόν καθίστε ρε παιδιά έτσι για 2 λεπτά εκεί όποτε ξαναπεράσετε και κοιτάξτε χάλια...

Περνάνε ΟΛΟΙ...μα ΟΛΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.Ημουν στην άνοδο της Περσεφώνης κανονικά στο μονόδρομο δλδ και στο φανάρι της Πειραιώς ανάβει κόκκινο.Ήθελα να πάω προς Ομόνοια (αριστερά δλδ) και ήμουν στο αριστερό μέρος του δρόμου.
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΑΡΧΙΔΩ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ.

Είμαι τόσο ζοχαδιασμένος, που μου έρχεται έτσι να κάνω σβούρες κι όποιος βρεθεί ανάποδα μπροστά μου να κατέβω και χωρίς 2η κουβέντα να αρχίσω τα κλωτσομπουνίδια.
    ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΘΑΡΧΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Μη μου πείτε το παραμύθι οτι αυτοί που το κάνουν είναι λίγοι.Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί.
    Μα το Θεό είμαι πολύ ζωχαδιασμένος...δεν ξέρω που θα καταλήξω, η σε κάνα νοσοκομείο ή σε καμία φυλακή την επόμενη φορά.
    2 παρατηρησεις.

1.εισαι ζΩχαδιασμενος η ζΟχαδιασμενος ???
    και 2.επειδη λες οτι θα κανεις σβουρες να πετυχεις κανεναν να πηγαινει αναποδα....δε χρειαζεται φιλαρακι να ψαχνεσαι.ξερω ενα δρομο στη καθοδο της πειραιως....περσεφονης τη λενε !!!!

ειναι σαφες οτι το ριχνω στη πλακα (αν και μονο για πλακα δεν ειναι) γιατι διαφορετικα θα πρεπει η να ζωστουμε τα αρματα η να παμε στο τρελοκομειο.
    υπομονη φιλε....
    υπομονη και προσοχη !!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    εχεις δικιο για αυτο το στενο....μιλαμε γινεται της πουτ@ν@ς...

τα βραδυα ειναι πολυ χειροτερα οταν ολη η trentoσκυλαδοκοινοτητα παει στα μαγαζια προς το Γκαζι.

δεδομένου ότι η αστυνόμευση έιναι ανύπαρκτη, δεν είναι καθόλου περίεργα όσα βλέπουμε και βιώνουμε, επικρατεί ασυδοσία, ορισμένοι συγκρατούνται από την αίσθηση ευθύνης που έχουν ως άτομα, οι υπόλοιποι κάνουν ό,τι θέλουν

δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο, προσέχουμε τα πάντα, προβλέπουμε τα πάντα, για να τη βγάλουμε καθαρή

Όποτε πηγαίνω στο γκάζι (όπου πάει όλη η τρεντοσκυλαδοκοινοτητα ) και κατεβαίνω την Πειραιώς στρίβω πάντα δεξιά στην Περσεφόνης με τη μηχανή...

Κατεβαίνω ανάποδα σε ένα δρόμο που έχει παρανόμως ημιπεζοδρομηθεί, ανεβαίνω παρανομα στο πεζοδρόμιο της πλατείας του μετρό και παρκάρω παράνομα δίπλα στα μπαράκια όπου πηγαίνω συνήθως (τα οποία παρατύπως εχουν καταλάβει το σύμπαν εκεί).

Συνήθως δε φεύγω όντας πάνω απ' το όριο της νορμάλ οδήγησης σε ότι αφορά το αλκοόλ

Ενας τυπικός πολίτης αυτής της χώρας

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    εχεις δικιο για αυτο το στενο....μιλαμε γινεται της πουτ@ν@ς...

τα βραδυα ειναι πολυ χειροτερα οταν ολη η trentoσκυλαδοκοινοτητα παει στα μαγαζια προς το Γκαζι.

Nα προσθέσω ότι η εν λόγω περιοχή βρίθει και από gay, κοινώς μπούστηδες

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    ο συγκεκριμένος δρόμος είναι έτσι χρόνια

και είναι κλασσικό παράδειγμα λαναθσμένης σήμανσης που παραβιάζεται συστηματικά και όλοι κάνουν το κορόιδο

όποιος έρχεται από απένταντι και θέλει να πάει εκεί πρέπει να κάνει τεράστιο κύκλο για να μπει στην περσεφόνης

ή πρέπει να βρεθεί άλλη εύκολη δίοδος ή πρέπει να αστυνομευθεί το απαγορεύεται η σημερινή κατάσταση απλώς συντηρεί τα γνωστά προβλήματα

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    ....
    ή πρέπει να βρεθεί άλλη εύκολη δίοδος ή πρέπει να αστυνομευθεί το απαγορεύεται η σημερινή κατάσταση απλώς συντηρεί τα γνωστά προβλήματα

Oι μπούστηδες την έχουν ήδη βρει:rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Μέλος Το avatar του/της nasos75
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

H ολη περιοχη "αναβαθμιζεται" ταχεως σε κωλοχανειο μεγαλου βεληνεκους.
    ηθελα να ξερω αν με τοσες αδειες για κολομαγαζα που ανοιγουν σωρηδον ρωτησε κανεις εμας που μενουμε τοσα χρονια στην περιοχη δεχομενοι την μαλακια του καθενα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos75
    H ολη περιοχη "αναβαθμιζεται" ταχεως σε κωλοχανειο μεγαλου βεληνεκους.
    ηθελα να ξερω αν με τοσες αδειες για κολομαγαζα που ανοιγουν σωρηδον ρωτησε κανεις εμας που μενουμε τοσα χρονια στην περιοχη δεχομενοι την μαλακια του καθενα.

Πριν ένα 6μηνο κοίταζα να κανω κάτι δικο μου σε αυτή την περιοχή...ομολογώ πως ο "αερας" & τα ενοικια που ζητάνε πλέον εκεί έχουν χτυπήσει κόκκινο...Πιστεύω σε μία 4ετια εκει πέρα δέν θα πέφτει καρφίτσα...
    No me acuerdo lo que paso,Ni me di cuenta ni que me pico,Todo da vueltas como un carrusel,Locura recurre todita mi piel

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    ο συγκεκριμένος δρόμος είναι έτσι χρόνια

και είναι κλασσικό παράδειγμα λαναθσμένης σήμανσης που παραβιάζεται συστηματικά και όλοι κάνουν το κορόιδο

όποιος έρχεται από απένταντι και θέλει να πάει εκεί πρέπει να κάνει τεράστιο κύκλο για να μπει στην περσεφόνης

αν κανεις αριστερα και αμεσως δεξια βγανεις ευκολα.....το θεμα ειναι που θες να πας απο εκει......σαν κατοικος της περιοχης (οχι τοσο κοντα οσο καποιοι θελουν να σχολιασουν ) την μονοδρομηση την ζητησε και πετυχε το mamakas για να μην εχει τοση πολυ κινηση και ενοχλουνε τα τραπεζια που εχει εξω...

υ.γ. cpt

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Όποτε πηγαίνω στο γκάζι (όπου πάει όλη η τρεντοσκυλαδοκοινοτητα ) και κατεβαίνω την Πειραιώς στρίβω πάντα δεξιά στην Περσεφόνης με τη μηχανή...

Κατεβαίνω ανάποδα σε ένα δρόμο που έχει παρανόμως ημιπεζοδρομηθεί, ανεβαίνω παρανομα στο πεζοδρόμιο της πλατείας του μετρό και παρκάρω παράνομα δίπλα στα μπαράκια όπου πηγαίνω συνήθως (τα οποία παρατύπως εχουν καταλάβει το σύμπαν εκεί).

Συνήθως δε φεύγω όντας πάνω απ' το όριο της νορμάλ οδήγησης σε ότι αφορά το αλκοόλ

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s

Να συμπληρώσω, οτι όταν κατεβαίνω με το αυτοκίνητο, πληρώνω 10 ευρώ για να παρκάρω σε παράνομο πάρκινγκ-οικόπεδο που κάποιοι εκμεταλλεύονται με νταβατζιλίκι.

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στο τι ζητάτε απο τον Άι Βασίλη.....
    από latris mixanis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 13:44
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙ Rsv
    από jinks στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 15:54
  3. Προσοχή στο νερό από Ψάρια
    από Polifer στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2004, 15:38
  4. Προσοχή στο....ΣΑΜΑΡΙ...
    από powerphot στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 15:51
  5. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 18:10