...στη γωνία εκεί που τελειώνει το γκάζι (οδός Περσεφώνης- το στενάκι που έιναι το mamaca's).
Υποτείθεται οτι απαγορεύεται η στροφή δεξιά (έχει ένα απαγορευτικό σαν ταψί).Ε λοιπόν καθίστε ρε παιδιά έτσι για 2 λεπτά εκεί όποτε ξαναπεράσετε και κοιτάξτε χάλια...
Περνάνε ΟΛΟΙ...μα ΟΛΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.Ημουν στην άνοδο της Περσεφώνης κανονικά στο μονόδρομο δλδ και στο φανάρι της Πειραιώς ανάβει κόκκινο.Ήθελα να πάω προς Ομόνοια (αριστερά δλδ) και ήμουν στο αριστερό μέρος του δρόμου.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΑΡΧΙΔΩ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ.
Είμαι τόσο ζοχαδιασμένος, που μου έρχεται έτσι να κάνω σβούρες κι όποιος βρεθεί ανάποδα μπροστά μου να κατέβω και χωρίς 2η κουβέντα να αρχίσω τα κλωτσομπουνίδια.
ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΠΟΣΟ ΑΠΕΙΘΑΡΧΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.Μη μου πείτε το παραμύθι οτι αυτοί που το κάνουν είναι λίγοι.Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί.
Μα το Θεό είμαι πολύ ζωχαδιασμένος...δεν ξέρω που θα καταλήξω, η σε κάνα νοσοκομείο ή σε καμία φυλακή την επόμενη φορά.![]()