PDA

View Full Version : Bimota SB6 Φωτορομάντζο...

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6

sapila racing
04/03/2008, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
... μοχλικό λύσουμε-καθαρίσουμε-γρασσάρουμε (με μέτρο) με γρασάκι κόκκινο και παχύ σα μελάκι από εκεί που -υποθέτω- πήγες το πηρούνι για φτιάξιμο?:winka:

Αυτό είναι στο πρόγραμμα, αλλά τώρα όπως στηρίζεται στο ψαλίδι και στα τρίποδα είναι δύσκολα τα πράματα.
Θέλω κι αλλα εργαλεία :cry:

Βέβαια οταν μου ερθει πίσω το πηρούνι δε θα κρατιέμαι ευκολα να μην το δέσω να κάνω και μια βόλτα!!
Απ οτι είδα στην μοναδική και σύντομη βόλτα το Ohlins δεν εχει ζοριστεί, σε αντίθεση με το πηρούνι.

To δοχείο του αζώτου δεν βλέπω που αλλού θα μπορούσα να το βάλω και να εχει και πρόσβαση το χέρι στο ρυθμιστή.
Το επιασα το υπονοούμενο, αλλά δεν βλέπω κι αλλη λύση, ειναι παζλ για δυνατούς λύτες.
Δεν ξέρω αν υποθέτεις σωστά για το που το πήγα, αλλά μαλλον οχι.

dirtbird
04/03/2008, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

To δοχείο του αζώτου δεν βλέπω που αλλού θα μπορούσα να το βάλω και να εχει και πρόσβαση το χέρι στο ρυθμιστή.

Κάπου στο πλάι, που θα είναι ελεύθερο και ενάερο και θα έχεις ακόμα καλύτερη πρόσβαση (θα χρειαστεί να κατασκευάσεις κάποια βάση....)

DimST
04/03/2008, 15:40
Βελτίωσε ή διόρθωσε τα σταβά ή χαλασμένα πράγματα που έχει το μηχανάκι... για 'μένα δεν αξίζει να ρίξεις άλλο ένα bimota πάνω του γιατί πολύ απλά μ'αυτό το μηχανάκι δεν πρέπει να ρισκάρεις - ανακαλύψεις και βελτιώσεις τις ικανότητες σου... Το μηχανάκι είναι σπάνιο και έχει αξία όσο είναι άψογο και αγρατζούνιστο - καταλαβαίνει τι εννοώ, δε λέω να το βάλεις και σε γυάλα ουτε να μη το χαρείς στην πίστα :)

Μεγιές

Κούκλα!

sapila racing
04/03/2008, 15:45
Κάπου στο πλάι, που θα είναι ελεύθερο και ενάερο και θα έχεις ακόμα καλύτερη πρόσβαση (θα χρειαστεί να κατασκευάσεις κάποια βάση....)

Μού βάζεις δύσκολα τώρα.
Αν είχε υποπλαίσιο θα ηταν ευκολα τα πράγματα....αν δεν εβαζα φιλτροκούτι πάλι κάτι θα γινόταν αλλά θα το βάλω αφού το βρήκα.

Να κάνω τρύπες αποκλείεται!!! :cry:

Εντάξει δεν βιάζομαι, χρόνος για πατέντες θα υπάρχει ατελέιωτος στο μέλλον. Τώρα με τρώει πότε θα το κάνω βόλτα!!

Με ενοχλούν και τα αυτοκόλλητα που εχουν βάλει, αλλά καλύπτουν σημάδια και δεν θέλω να το βάψω....

Ειναι και η μούρλα που εχω να ειναι original τα πράγματα, ειδικά σε αυτην τη μοτοσυκλέτα.

πχ και τα φλας δεν ειναι τα πιο ωραία, αλλά τέτοια πήγα και πήρα να αλλάξω ενα ραγισμένο κι ενα ξασπρισμένο απ τον ηλιο.

sapila racing
04/03/2008, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Βελτίωσε ή διόρθωσε τα σταβά ή χαλασμένα πράγματα που έχει το μηχανάκι... για 'μένα δεν αξίζει να ρίξεις άλλο ένα bimota πάνω του γιατί πολύ απλά μ'αυτό το μηχανάκι δεν πρέπει να ρισκάρεις - ανακαλύψεις και βελτιώσεις τις ικανότητες σου... Το μηχανάκι είναι σπάνιο και έχει αξία όσο είναι άψογο και αγρατζούνιστο - καταλαβαίνει τι εννοώ, δε λέω να το βάλεις και σε γυάλα ουτε να μη το χαρείς στην πίστα :)

Μεγιές

Κούκλα!

Ευχαριστώ!
Αυτος ακριβώς είναι ο σκοπός μου!
Σίγουρα οταν το παω στην πίστα θα τρέμει το φυλλοκαρδι μου στην αρχή αλλά θα το πάω!
Πιστευω οτι θα με βελτιώσει από μόνο του :lol:
:beer:

byron
04/03/2008, 15:49
Μού βάζεις δύσκολα τώρα.

Και πουσαι ακόμα......:rolleyes:

Στο επόμενο ποστ του θα αρχίσει το ψηστήρι να το κάνεις αυτόματο :lol:

the who
04/03/2008, 16:03
Ρε σαπιλα θα στο πω ξεκαθαρα.Σε ζηλευω.Να εισαι καλα και να χαιρεσαι τα μοτορια σου.Κι αν βαρεθεις το sr ξερω ενα παιδακι(τροπος του λεγειν)που το θελει σαν τρελος.
:beer: :beer: :beer:

SeNNinhA
04/03/2008, 16:12
Ευχαριστώ!
Αυτος ακριβώς είναι ο σκοπός μου!
Σίγουρα οταν το παω στην πίστα θα τρέμει το φυλλοκαρδι μου στην αρχή αλλά θα το πάω!
Πιστευω οτι θα με βελτιώσει από μόνο του :lol:
:beer:

Εγώ πάλι γιατί είχα διαβάσει ότι δεν ήταν και τόσο φιλική μηχανή και ήθελα πολύ δουλειά από τον αναβάτη για να πάει γρήγορα?

Όμορφο πάλι δεν θα το έλεγα αλλα ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. Και επειδή εμένα πάντα με τράβαγαν οι ξεχωριστές μηχανές θα πω ότι μου αρέσει η "ασχήμια" του.

Με το καλό να το τελειώσεις

reinmeister
04/03/2008, 18:06
αντε...να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιποι νεκροφιλοι...να ηρεμησω λιγο και να κατσω να ψαξω να βρω μια μπεκατσα που την εχω αχτι απο τοτε που ειχα κι εφτιαχνα μπεβε...περασαν R25/2, R 25/3 R26 αλλα δεν εκατσε...και ειχα βρει μια, ρε μαμωτο, λουλουδι και δεν την πηρα ο λαλακας...

υ.γ. μπεκατσα:R51/2, με δυο παρακαλω εκκεντροφορους,δυναμο της bosch αντι για μανιατο,με χελωνα φιλτρο αερα και τα fishtails τελικα...ενα μονοσελο pagusa βαψιμο original με το λευκο σειρητι και...

αχ...

υ.γ. sorry για το spam sapila αλλα θυμηθηκα τα παλια...

122807

sapila racing
05/03/2008, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αντε...να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιποι νεκροφιλοι...να ηρεμησω λιγο και να κατσω να ψαξω να βρω μια μπεκατσα που την εχω αχτι απο τοτε που ειχα κι εφτιαχνα μπεβε...περασαν R25/2, R 25/3 R26 αλλα δεν εκατσε...και ειχα βρει μια, ρε μαμωτο, λουλουδι και δεν την πηρα ο λαλακας...

υ.γ. μπεκατσα:R51/2, με δυο παρακαλω εκκεντροφορους,δυναμο της bosch αντι για μανιατο,με χελωνα φιλτρο αερα και τα fishtails τελικα...ενα μονοσελο pagusa βαψιμο original με το λευκο σειρητι και...

αχ...

υ.γ. sorry για το spam sapila αλλα θυμηθηκα τα παλια...

Δεν το περίμενα απο σένα να έχεις τέτοιο soft spot :)

Εχω κρατήσει και εχω κάνει ανακατασκευή στις BMW που κληρονόμησα από τον πατέρα μου, και δεν τις αποχωρίζομαι με τίποτα!
Παρεούλα είναι όλες μαζί :)

Με εχουν κατηγορήσει πολλές φορές για νεκροφιλία/αρχαιολαγνεία κλπ , αλλά αυτοί δεν ξέρουν.

reinmeister
05/03/2008, 12:22
παρε μια απο το αγωνιαρικο...:beer: :beer:

122858

sapila racing
05/03/2008, 14:35
παρε μια απο το αγωνιαρικο...:beer: :beer:

Ναι το εχω δεί αυτό της airtech!!

Ας βάλω μερικές αγωνιστικές λοιπόν...

Terry Rymer WSBK Hockenheim 1995 Bimota SB7

122908

sapila racing
05/03/2008, 14:36
Κι αλλη μια από τον ίδιο αγώνα.

Το SB7 είναι ίδιο με το SB6 εκτός του κινητήρα που είναι GSXR750.

122909

Akatanomastos
05/03/2008, 14:54
κουκλαρα η ρουφανια παρα ολη την ηλικια της..
αμα η γυναικα ειναι ομορφη δεν την πειραζει ο χρονος

δες και την Καρλα του Σαρκοζυ :lol:

καλα μαστορεματα και ακομα καλυτερες βολτες μαζι της:beer:

ernti
05/03/2008, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
το 916sp ηταν του Σταυρου Σταυρουλακη και το προετοιμασε για αγωνες πριν αγορασει το
corsa...και το sb6 του Κουρκουτη...πανεμορφο μηχανακι..του ειχε φορεσει και κατι αγωνιστικα τελικα τιτανιου...
Τα ειχε δοκιμασει για το ΜΟΤΟ ο Χριστοδουλου τοτε...
το 916 μετα απο πολλες πτωσεις αγωνες δεν ειναι στα καλυτερα του...
και το 1100 πουληθηκε στο Ηρακλειο για κομματι ψωμι γιατι ακουσον ακουσον...τι ηθελε να παρει ο κουρκουτης...HONDA blackbird :sad: :sad:

Οχι για το μαυροπουλι,αλλα για ενα TL.
Ελπιζω αυτο να σε ανακουφισε λιγο...:winka:

apav
06/03/2008, 17:03
Σαπίλα, :a012: :wave2:

GIANNIS SB6R
12/03/2008, 19:30
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΠΙΛΑ .ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ

GIANNIS SB6R
12/03/2008, 21:03
Μια πρώτη γέυση και ακολουθούν και άλλες.........

123691

sapila racing
13/03/2008, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIANNIS SB6R
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΠΙΛΑ .ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ

Γεια σου Γιάννη!! Ωραίο το SB6R, και πιο γρήγορο κιόλας.

Είδες πως το έκανα?? Tωρα ξεκινάω πάλι δέσιμο σιγα σιγα.
Θα τα πούμε κι από κοντά εμείς!! :wave2:

GIANNIS SB6R
13/03/2008, 12:43
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ .ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΑ PIOLI ΣΟΥ . ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ . ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ

adam_tsouk
13/03/2008, 18:25
ειναι κουκλαρα ρε Αρη και με το μερακι που εχεις θα την κανεις δυο φορες κουκλαρα!

μπραβο σου!

madox
13/03/2008, 19:03
Κουκλα η ατιμη.....ηθελα να ξερα γιατι τετοιο πλαισιο δεν φορεσαν ποτε τα Γιαπωνεζικα:cry: το δοχειο αζωτου παντως μπορεις να το μονωσεις γιατι το βλεπω διπλα στους λαιμους
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

GIANNIS SB6R
13/03/2008, 22:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ . ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΑΖΩΤΟΥ ΜΙΛΩ .ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΦΙΛΕ MADOX

GIANNIS SB6R
13/03/2008, 23:04
και αυτα ειναι τα πιο σεξυ οπισθια

123796

GIANNIS SB6R
14/03/2008, 09:52
ΑΡΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

123817

SeNNinhA
14/03/2008, 10:34
Για όσους γλύφονται, για ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ (http://cgi.ebay.de/BIMOTA-SB-6_W0QQitemZ220208826056QQihZ012QQcategoryZ424QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem)

με 5900ευρώ (ίσως και λιγότερα) πάτε Γερμανία και την τσιμπάτε.

sapila racing
14/03/2008, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Για όσους γλύφονται, για ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ (http://cgi.ebay.de/BIMOTA-SB-6_W0QQitemZ220208826056QQihZ012QQcategoryZ424QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem)

με 5900ευρώ (ίσως και λιγότερα) πάτε Γερμανία και την τσιμπάτε.

Στην Γερμανία έχει πάντα 3-4 να πουλιούνται!

Είδες ο άνθρωπος, μεσα στο σπίτι την έχει. Αυτη είναι απο τις πρώτες SB6 και η τιμή καλή!
Βέβαια θέλει αλλα 1500 για να έρθει και να παρει πινακίδες συν το ταξίδι να πας να την δείς...

SeNNinhA
14/03/2008, 11:29
Τώρα το πρόσεξα αυτό. Όχι απλά μέσα στο σπίτι αλλα πάνω στο παρκέ!!! :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Η ουρά από τον GIANNIS SB6R είναι δικής του κατασκευής ή έβγαινε και έτσι? :a013: :a013:

Υ.Γ. 500 (τελωνείο) + 200 (μεταφορά) + 300 (να πας και να έρθεις) = 1000 αλλα ούτως ή άλλως είναι καλή τιμή για κάποιον που τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο, διότι με 6000 βρίσκεις γιαπωνέζικα του 2004-2005

sapila racing
14/03/2008, 11:46
Τώρα το πρόσεξα αυτό. Όχι απλά μέσα στο σπίτι αλλα πάνω στο παρκέ!!! :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Η ουρά από τον GIANNIS SB6R είναι δικής του κατασκευής ή έβγαινε και έτσι? :a013: :a013:

Υ.Γ. 500 (τελωνείο) + 200 (μεταφορά) + 300 (να πας και να έρθεις) = 1000 αλλα ούτως ή άλλως είναι καλή τιμή για κάποιον που τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο, διότι με 6000 βρίσκεις γιαπωνέζικα του 2004-2005

Καλά τα λές αλλά σχεδόν...
Δεν ερχεται με 200 ευρω και να εχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, θέλει συσκευασία, εγγυήσεις κλπ.
Εχει και περίεργο 'κουστούμι' super πανάκριβο.
300 να πας και ναρθεις και αλλα 300 για 3 μέρες, γιατί αν πας και το 1ο που θα δεις δεν είναι ΟΚ, δεν θα πας να δεις και αλλα 2? Παντα υπάρχουν τουλάχιστον 4 στην Γερμανία.

Του GIANNIS SB6R, δεν είναι SB6 σαν το δικό μου, είναι SB6R και έβγαινε έτσι όπως το βλέπεις.
Εχει αρκετές διαφορές απ΄οτο SB6, εχει ram air, αλλο φιλτροκούτι, αλλο κουστούμι, δεν ειναι μονοκόματο το κομμάτι τεπόζιτο\σελλα\ουρά, 1 πόντο μακρύτερο ψαλίδι κλπ (ας σταματήσω κάπου ε??) :lol:

Τελικά λοιπόν αφού εψαχνα καιρό, πηρα το συγκεκριμένο απο μαγαζί εδω, πιο ακριβά βέβαια αλλά πας το βλέπεις και το μελετάς και αποφασίζεις. :wave2:

Οποιος το δει από κοντά καταλαβαίνει οτι είναι αλλο πράμα και δεν εχει σχέση με Japan κατασκέυή..

Ασε που εχει μεταξόνιο 1400 και κάστερ 24 (ρυθμιζόμενη κιόλας παρακαλώ)...

@GIANNIS SB6R το καλοκαίρι Σέρρες!!! :beer:

sapila racing
14/03/2008, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ειναι κουκλαρα ρε Αρη και με το μερακι που εχεις θα την κανεις δυο φορες κουκλαρα!

μπραβο σου!

Γειά σου αδαμάντιε με το τέρας σου :wave2:

SeNNinhA
14/03/2008, 11:59
Από συμπεριφορά και οδηγησιμότητα πως πάει? Νομίζω ότι ήταν ζόρικη μηχανή και ήθελε χέρια για να πάει γρήγορα ή κάνω λάθος?

Το πλαίσιο πάντως είναι όλα τα λεφτά. Η ευθεία σύνδεση λαιμού-ψαλιδιού είναι ότι καλύτερο αλλα όμως δίνει όγκο στην μηχανή μιας και αναγκαστικά αγκαλιάζει τον κινητήρα μιας και ο τελευταίος δεν χωράει να μπει από κάτω.

sapila racing
14/03/2008, 12:06
Από συμπεριφορά και οδηγησιμότητα πως πάει? Νομίζω ότι ήταν ζόρικη μηχανή και ήθελε χέρια για να πάει γρήγορα ή κάνω λάθος?

Το πλαίσιο πάντως είναι όλα τα λεφτά. Η ευθεία σύνδεση λαιμού-ψαλιδιού είναι ότι καλύτερο αλλα όμως δίνει όγκο στην μηχανή μιας και αναγκαστικά αγκαλιάζει τον κινητήρα μιας και ο τελευταίος δεν χωράει να μπει από κάτω.

Δεν της δίνει καθολου όγκο!
Αν την δείς από κοντα θα την περάσεις για 600! Δεν χωράει ούτε το μικρό δάχτυλο ανάμεσα σε πλαίσιο και σκελετό.
Θέλω να βρω ενα GSXR1100W να τα βάλω δίπλα και να βγάλω φωτό, εκεί θα φανεί τι εχει γίνει πραγματικά.

Οι δοκιμές λένε οτι αλλάζει κατευθυνση για πλάκα, και οτι οι αναρτήσεις ηταν τρομερές.
Δύναμη παντού (εως 15 ίπου πανω απο το GSXR στις μεσαίες) και στήσιμο αγωνιστικό.
Ακόμα και η σέλλα είναι ασυμπίεστη, ειναι απόλυτη μοτοσυκλέτα.

Οταν την ετοιμάσω θα σου πω πως είναι. Σίγουρα δεν είναι ευκολη, αλλά το σημαντικό για μένα είναι οτι χωράω άνετα πάνω της, ενω δεν χωράω σε καμμία SS του σήμερα.
Εχει πολύ μακριά θέση οδήγησης. Πάρα πολύ μακριά!! :lol:

GIANNIS SB6R
19/03/2008, 10:18
ΑΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ? ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ

sapila racing
19/03/2008, 11:28
ΑΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ? ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΣ ΜΟΥ

Kαλημέρα Γιάννη!

Ελπίζω να το εχω έτοιμο την αλλη εβδομάδα, που εχω κλείσει και θέση την Τριτη 25/3 στο Track Day στα Μέγαρα.
Δεν είναι σίγουρο οτι θα προλάβω όμως..
Εχω ενα πρόβλημα με το πλαινό σταντ και την εδραση της βάσης του στο μοτερ , και θα ηταν πολύ χρήσιμο να δω το δικό σου. Μου ειπε ο Δημήτρης οτι θα δει απο το 'αλλο' αλλά ο χρόνος πλέον πιέζει!

GIANNIS SB6R
19/03/2008, 21:38
ΑΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ . ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ . Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ . ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ .

sapila racing
28/03/2008, 11:07
Το πλάνο εχει πέσει εξω με αρκετες καθυστερήσεις, προχωράμε αργά αλλά σταθερα.

Η λίστα εργασιών και ανταλλακτικών που εχουν γίνει/αγοραστεί εχει ως εξής:

Αλλαγή Λαδιων και φίλτρου λαδιού
Μπoυζί
Service Πηρουνιού
Μπαταρίες
Φλας μπροστα
Αλλαγή Ψυκτικού
Αλλαγή στα 3 σωληνάκια των δοχείων υγρων στις τρόμπες φρένων και συμπλεκτη
Αλλαγή υγρων στις 3 τρόμπες
Aλλαγή βαλβίδας στοπ πίσω φρένου
Αλλαγή Τακάκια μπρος πίσω
Αλλαγή Λάστιχα - Diablo CorsaIII
Αλλαγή Φίλτρο Βενζίνης
Αλλαγή Σκριπ - Tomaselli
Αλλαγή Φίλτρα Αέρος
Καθάρισμα καρμπυρατερ

Επίσης πολύ καθάρισμα, τακτοποίηση καλωδίων...
Aφού είδα και το SB6R του GIANNIS SB6R κι εβγαλα συμπέρασμα περί της έδρασης του πλαινού σταντ, εχω καταλήξει στο τι θα κάνω.

Αυτη τη στιγμή είναι ετσι οπως φαίνεται στη φωτό, κι ελπίζω να την εχω ετοιμη σε 2 εβδομάδες.
Δυστυχως ο χρόνος που μπορω να διαθεσω είναι λίγος, δεν μου φτάνει, αλλά και η οικογένεια εχει τις απαιτήσεις της.

125318

makis206
28/03/2008, 11:09
Καλά κουράγια Άρη !

Η καλή δουλειά αργεί να γίνει λένε :beer: :beer: :beer:

byron
28/03/2008, 11:16
Αρη το μεταφέρω στα μοντέλα. Εχεις πμ :wave2:

GIANNIS SB6R
28/03/2008, 13:34
ΑΡΗ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ . ΤΟ ΠΙΣΩ ΓΡΑΝΑΖΙ ΞΕΧΑΣΕΣ .

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

sapila racing
28/03/2008, 16:15
ΑΡΗ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ . ΤΟ ΠΙΣΩ ΓΡΑΝΑΖΙ ΞΕΧΑΣΕΣ .

ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ \

Ευχαριστώ Γιάννη!!

Πάτα εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1106115#post1106115

sapila racing
26/04/2008, 11:09
Και μετα από 1μιση μήνα ειναι σχεδόν έτοιμο!

128669

sapila racing
26/04/2008, 11:11
Ακόμα πιο έτοιμο :lol:

128670

sapila racing
26/04/2008, 11:14
Το καρμπυρατερ του 2 κυλίνδρου απο αριστερά εκανε υπερχείλιση οπότε ξανα εξω η τετράδα....

Ξανα μέσα η τετράδα ,βάζουμε και φαίρινγκ και τώρα είμαστε ετοιμοι για test ride.

128671

sapila racing
26/04/2008, 11:21
H πρώτη βόλτα έδειξε οτι χρειάζονται μικροβελτιώσεις σε μερικά σημεία.

- Μια φιλτροχοάνη πετάχτηκε προς τα πίσω, αφού αυτές ποτέ δεν εμπιαναν σωστά είναι μικρής διαμέτρου.
- Εμφανίστηκε μικρή διαρροή βενζίνης από τον αισθητηρα της ρεζέρβας, που δεν λειτουργεί κιόλας.....
- Το θερμόμετρο δεν δούλευε, καθώς μια φίσα πειράχτηκε οπως εβαζα το μονοκόκ καπάκι.
- Πρέπει να ρυθμίσω τις αναρτήσεις.

Κατα τα άλλα ωραία ήταν αν και μου κόπηκαν τα χέρια μέσα στην πόλη, δεν εχω συνηθίσει σε τέτοια θέση οδήγησης.
Μια και είναι Μεγάλο Σάββατο καλύτερα να ασχοληθώ με την οικογένεια, οπότε η συνέχεια την άλλη εβδομάδα.

Είναι κουκλάρα η άτιμη!! :sun:

128672

apav
26/04/2008, 11:49
Καλές βόλτες! :wave2:

ΥΓ Πίνουμε και καμιά μπύρα όσο λύνουμε και δένουμε; Πράσινο τελάρο-πράσινα μπουκάλια! :beer:

zephyr1
26/04/2008, 11:58

Μια και είναι Μεγάλο Σάββατο καλύτερα να ασχοληθώ με την οικογένεια, οπότε η συνέχεια την άλλη εβδομάδα.

Να εισαι καλα Αρη ,καλη ανασταση να χαιρεσαι της κουκλες και τον παιδαρο.:beer:

Παω Αγια Αννα.:a30:

SF
26/04/2008, 12:14

:beer: ρε φίλε! Και μην ξεχνάς μοτοφωτοραντεβού!
Αν μάλιστα έχουμε και το άλλο τεμάχιο, θα γυριστεί ωραία τσόντα :)

128677

reinmeister
26/04/2008, 13:43
αντε και καλες βολτες αρη...
:beer: :beer:

να την δουμε και απο κοντα...

υ.γ. δεν ειχες παραγγειλει φιλτροκουτι?

sapila racing
26/04/2008, 14:30
Eυχαριστω και Καλό Πάσχα σε όλους!

apav Αυτο το ατιμο το καφάσι δεν λέει να αδειάσει :lol:

Παναγιώτη καλή βόλτα, φαντάζομαι θα ειναι καλή σήμερα χωρίς κίνηση :beer:

Κώστα δεν το ξεχνάω. Tο Cassic Motorcycle Mechanics Απριλίου εχει οδηγό αγοράς CB900F Bol d Or, αν το θέλεις στο δίνω. Βασικά λεει να κοιτάξεις το τεπόζιτο γιατί σάπιζαν στον πάτο. Ρουφάει βενζίνη πιο ψηλά απο τον πάτο και το νερό μένει πάντα μέσα.

Rein θα κανονίσουμε συνάντηση! Το φιλτροκούτι είναι στην παραγγελία που δεν εχει φύγει ακόμα λόγω του οτι ακόμα μεγαλώνει η λιστα.
Τα πράγματα θα ερθουν μια και καλή αφου θα πληρώσω και μεταφορικά.
Ειχα παραγγείλει φιλτροχοάνες ΚΝ και ηρθαν λάθος, τώρα εχω παραγγείλει αλλες και ακόμα έρχονται. Αυτα που ειχε ειναι 54 ξεχειλωμενα ενω τα καρμπ εχουν εισαγωγη 58... :rolleyes:

tifoefs
28/04/2008, 00:11

Να μην εχει ηχο αυτο το φλορουμ !!

Ν' ακουσουμε λιγο μουσικη ....

sapila racing
05/05/2008, 13:12
Κατάφερα κι εκανα 2 βόλτες, μια δοκιμαστική και μια κανονική :lol: :lol:

Λοιπόν εχουμε καλα και κακά νέα.

Ας αρχίσουμε απο τα καλά. Ειναι τρομερό, ακλόνητο αλλά αλλάζει κατευθυνση για πλάκα, φρένα πολύ καλά, το πηρούνι πολύ καλό, το πίσω καλό θέλει λίγο ρύθμισμα.
Επίσης πρέπει να μάθω να το οδηγάω γιατί δυσκολευομαι, μετα από 25 χρόνια με τιμονάρες τα εχω βρεί λίγο μπαστούνια....

Τα κακα τώρα.

Οπως ειχε προβλεφθεί, η τροφοδοσία εχει πρόβλημα και πιστευω είναι απο τα κωλοφίλτρα αέρα.
Ακόμα περιμένω την παραγγελία και τώρα πλέον περιμένω και το original φιλτροκούτι από την Bimota.
Καθαρίζει στις 3000 και πάει καλά μέχρι τις 7 όπου ψιλομπερδευει, ξανακαθαρίζει και στις 9000 κολλάει τελείως.
Ειναι σύμπτωμα που το εχω ξαναδεί σε μηχανάκια που αλλάχτηκε το φίλτρο με χοάνες η με πολύ ανοιχτό φίλτρο, η χωρίς φίλτρο :ninja:

Αλλά αυτό δεν είναι το πιο κακό νέο.....

Οπως γύριζα προς το γκαραζ είδα οτι δεν ειχα φλας, κόρνα κλπ και αρχισαν και οι διακοπές.
Δεν φορτίζει..... καταρα....

Δεν το είχα μετρήσει, αλλά επειδη τις τελείω ψόφιες μπαταρίες που ειχε οταν το πήρα τις είχε ζωντανέψει λίογο στην αρχική βόλτα απο το μαγαζί στο γκαραζ ειχα θεωρήσει οτι φορτίζει.
Ισως να εκανα λάθος, ισως εγινε κάτι στην χρεσινή βόλτα.
Δύσκολο μου φάινεται να κάνω 350 χλμ με αναμέννα φώτα (σε 2 μέρες) αν δέν φόρτιζε απο την αρχή.

Αντε πάλι λύσιμο :bigcry: :bigcry: πάνω που γλυκάθηκα με τις βόλτες. Ιταλικό δεν ηθελα ε?? :lol:

Ελπίζω να είναι κανα καλώδιο η καμμια φίσσα. Εχω μάθει οτι υπάρχει και ενα παρεμβυσμα σαν σνεμπλοκ αναμεσα στην γεννήτρια και το μοτερ που διαλύεται και μπορεί να είναι κι αυτό.
Θα το μάθετε :wave2:

dirtbird
05/05/2008, 13:14
Ιταλικό SUZUKI δεν ηθελα ε?? :lol:

:bigcry: :bigcry: :lol: :lol:

sapila racing
05/05/2008, 13:19
Kι εγω σ αυτό στηριζόμουνα, αλλά φευ :dizzy:

Δεν μπορεί, κάτι απλό θα είναι.

εεεε?? :cry:

byron
05/05/2008, 13:26
Δεν μπορεί, κάτι απλό θα είναι.
εεεε?? :cry:

Μη παιδεύεσαι φίλε. Δώστο μου καμμιά βδομάδα και θα στο σάξω...:D

tifoefs
05/05/2008, 13:27
Αν λεω μαλακια ξεχασε το ..

Τα πηνια τα μετρησες ;;

:look:

reinmeister
05/05/2008, 13:36
αναφορικα με τα ηλεκτρικα τσεκαρε ανορθωτη αρχικα...ξερεις πως...

εν συνεχεια ανεβασε βελονες στα καρμπς μια θεση...(ασφαλεια μια κατω) και ανεβασε και 20 νουμερα κεντρικα ζιγκλερ...θα δουλεψει παντου αισθητα καλυτερα και θα ξυρισει ψηλα...το μονο προβλημα θα ειναι μετα τα 250 που η υποπιεση που θα δημιουργει το ρευμα αερα πισω απο τα καρμπς θα μειωσει την εισροη αερα στο μοτερ και παραλληλα θα την κανει ακομη πιο τυρβωδη,με αποτελεσμα να ψιλοπνιγεται...

αυτα ετσι ωστε να δουλεψει αξιοπρεπως μεχρι να ρθει το κουτι...οταν ερθει ξαναμιλαμε...:ninja:

υ.γ. πετα τις ελεεϊνες σταυροβιδες στα λεκανακια των καρμπς ,οι οποιες ειναι φτιαγμενες απο πλαστελινη και αντικατεστησε τες με αλλεν...πιστεψε με θα γλιτωσεις πολυ βρισιμο...

sapila racing
05/05/2008, 13:47
αναφορικα με τα ηλεκτρικα τσεκαρε ανορθωτη αρχικα...ξερεις πως...

εν συνεχεια ανεβασε βελονες στα καρμπς μια θεση...(ασφαλεια μια κατω) και ανεβασε και 20 νουμερα κεντρικα ζιγκλερ...θα δουλεψει παντου αισθητα καλυτερα και θα ξυρισει ψηλα...το μονο προβλημα θα ειναι μετα τα 250 που η υποπιεση που θα δημιουργει το ρευμα αερα πισω απο τα καρμπς θα μειωσει την εισροη αερα στο μοτερ και παραλληλα θα την κανει ακομη πιο τυρβωδη,με αποτελεσμα να ψιλοπνιγεται...

αυτα ετσι ωστε να δουλεψει αξιοπρεπως μεχρι να ρθει το κουτι...οταν ερθει ξαναμιλαμε...:ninja:

Ανορθωτής κλπ είναι ολα μέσα στην γεννήτρια. Αυτο που με ανησυχεί είνα αν θα βγεί η γεννήτρια η θα πρέπει να κρεμάσω κάτω το μοτερ...
Το μάνιουαλ είναι copy του GSXR σε αυτο το θέμα, αλλά η γεννήτρια είναι σχεδόν πίσω απο το δοκάρι ενω του GSXR είναι φόρα παρτίδα. Θα δούμε σήμερα αν βγαίνει ευκολα.
Εννοείται οτι εχει βγάλει τ απάντα για να δείς. Εχω γίνει εξπέρ στο λύσιμο δέσιμο.
Και να φανταστείς οτι δεν είχα ποτε μηχανή με φαίρινγκ πριν απ αυτην!

Τα καρμπυρατερ εχουν ήδη 150 κύρια ζιγκλέρ (απο 127 μαμα) και θεώρησα καλό να δοκιμάσω να δω πως ηταν όπως το πήρα αφού ηδη είχε αρκετές μετατροπές στο θέμα, αλλά προφανώς δεν είναι ΟΚ. Πάντως και με 9000 στροφές πάει σχεδόν 240 :eyepop: οπότε μπορεί και να γίνεται λόγω του φαινομένου που περιέγραψες παραπάνω.
Να ανεβάσω βελόνες λες μια θέση λες ε? . Θα το κάνω και θα δούμε.

Τωρα πρώτα πρέπει να λύσω το ηλεκτρικό θέμα, αλλιώς με βλέπω με μια μπαταρία αυτοκινήτου στην ουρά αλα Bol d Or και να κάνω βόλτες :lol:

reinmeister
05/05/2008, 14:08
Ανορθωτής κλπ είναι ολα μέσα στην γεννήτρια. Αυτο που με ανησυχεί είνα αν θα βγεί η γεννήτρια η θα πρέπει να κρεμάσω κάτω το μοτερ...
Το μάνιουαλ είναι copy του GSXR σε αυτο το θέμα, αλλά η γεννήτρια είναι σχεδόν πίσω απο το δοκάρι ενω του GSXR είναι φόρα παρτίδα. Θα δούμε σήμερα αν βγαίνει ευκολα.
Εννοείται οτι εχει βγάλει τ απάντα για να δείς. Εχω γίνει εξπέρ στο λύσιμο δέσιμο.
Και να φανταστείς οτι δεν είχα ποτε μηχανή με φαίρινγκ πριν απ αυτην!

Τα καρμπυρατερ εχουν ήδη 150 κύρια ζιγκλέρ (απο 127 μαμα) και θεώρησα καλό να δοκιμάσω να δω πως ηταν όπως το πήρα αφού ηδη είχε αρκετές μετατροπές στο θέμα, αλλά προφανώς δεν είναι ΟΚ. Πάντως και με 9000 στροφές πάει σχεδόν 240 :eyepop: οπότε μπορεί και να γίνεται λόγω του φαινομένου που περιέγραψες παραπάνω.
Να ανεβάσω βελόνες λες μια θέση λες ε? . Θα το κάνω και θα δούμε.

Τωρα πρώτα πρέπει να λύσω το ηλεκτρικό θέμα, αλλιώς με βλέπω με μια μπαταρία αυτοκινήτου στην ουρά αλα Bol d Or και να κάνω βόλτες :lol:

το οτι ειναι μεσα στο alternator το ξερω...ΤΣΕΚΑΡΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΙΝ ΛΥΣΕΙΣ...

ωχου...

να σηκωσεις βελονες οπωσδηποτε...

sapila racing
05/05/2008, 14:13

υ.γ. πετα τις ελεεϊνες σταυροβιδες στα λεκανακια των καρμπς ,οι οποιες ειναι φτιαγμενες απο πλαστελινη και αντικατεστησε τες με αλλεν...πιστεψε με θα γλιτωσεις πολυ βρισιμο...

Τις εχω αλλάξει ήδη και τις 8 με αλλεν ανοξείδωτες, αφού 2 απο τις μαμά τις πριόνισα για να τις βγάλω την πρωτη φορά και το είδα το έργο :wave2:

sapila racing
06/05/2008, 09:57
Αφού ειδα οτι δεν δίνει τίποτα απολύτως ξεκίνησα πάλι το λύσιμο...

Ευτυχως βγήκε χωρίς δυσκολία, ισα ισα χώραγε αλλεν σφαιρικό στην κάτω βίδα.

129670

sapila racing
06/05/2008, 09:59
O ένοχος.
Tα Nippondenso χαλάνε?? :sick:

Δεν πρόλαβα να το ανοίξω να μετρήσω, πλάκωσαν φίλοι και αρχίσαμε τις μπύρες :beer:

129671

sapila racing
06/05/2008, 10:00
Πάλι γδυμένη :cry:
Αυτες οι Ιταλίδες όλο να γδύνονται θλελουν ρε παιδί μου. :lol:

129672

makis206
06/05/2008, 10:44
Πάλι γδυμένη :cry:
Αυτες οι Ιταλίδες όλο να γδύνονται θλελουν ρε παιδί μου. :lol:

Μας συμφέρει, να βλέπουμε τα κάλη τους !:cool:

:lol: :wave2: :lol:

zephyr1
06/05/2008, 11:44
Αρη εχεις πμ.

GIANNIS SB6R
21/05/2008, 20:09
ΑΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ

sapila racing
23/05/2008, 11:42
Eχω ανεβάσει θερμοκρασία και είμαι εντός μεχρι να συνέλθω.

Η μοτοσυκλέτα λειτουργεί κανονικά, αλλά μέχρι τις 9 όπως και πριν.

Παρέλαβα τα παρακάτω φίλτρα χτες, ποτε θα τα βάλω δεν ξερω ακόμα.

131666

sapila racing
23/05/2008, 11:43
Ομως μου εχει μπει στο μυαλό να παρω και αυτα.....

Και οταν μου μπαίνει κάτι δεν ησυχαζω μεχρι να το παρω. κι καλά θα κάνω αφού θα δουλεψει 'αλλιώς'.

131667

GIANNIS SB6R
23/05/2008, 13:33
ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ? ΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΑΥΤΑ ? 40 ΑΡΙΑ ΕΙΝΕ ? ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ? ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ?

sapila racing
23/05/2008, 13:42
Ειναι Keihin FCR41.
Tα εχω βρει στην Αγγλία σε καλή τιμή. Ενας ελπιζε να μου τα πουλήσει στην ίδια τιμή μεταχειρισμένα εδω....

Μπαίνουν κουτι, είναι μηχανικά καρμπυρατερ ακριβείας και δουλευουν με οτι φίλτρο, χοάνες κλπ θες, η και χωρις καθόλου.

MIKE_16V
23/05/2008, 13:57
Ειναι Keihin FCR41.
Tα εχω βρει στην Αγγλία σε καλή τιμή. Ενας ελπιζε να μου τα πουλήσει στην ίδια τιμή μεταχειρισμένα εδω....

Μπαίνουν κουτι, είναι μηχανικά καρμπυρατερ ακριβείας και δουλευουν με οτι φίλτρο, χοάνες κλπ θες, η και χωρις καθόλου.

Αντε και μια εξατμισουλα μετα:D ......και......και.....:lol: :lol:

Τουμπανιασε το λεμε:wave2:

sapila racing
23/05/2008, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Αντε και μια εξατμισουλα μετα:D ......και......και.....:lol: :lol:

Τουμπανιασε το λεμε:wave2:

Μη με μπριζώνεις κι άλλο ρε Mike, εχω μπριζωθεί απο μόνος μου!

Κι εχω πάρει κι άλλα πράγματα ήδη.... :winka:
Τον Ιούλιο θα παω Σέρρες κι ελπίζω να είμαι πανέτοιμος!

Και θα είναι με ενα κόκκινο κουστούμι, που θα το βλέπουν τα Ducatia και θα πρασινίζουν!!!

:wave2:

reinmeister
23/05/2008, 14:06
Ειναι Keihin FCR41.

οοοοομορφα....παρτα ανεπιφυλακτα....:beer: :beer:

αντε γιατι εχω καιρο να "δαγκωσω" για ρυθμιση μηχανικων... :lol:

sapila racing
23/05/2008, 14:15
οοοοομορφα....παρτα ανεπιφυλακτα....:beer: :beer:

αντε γιατι εχω καιρο να "δαγκωσω" για ρυθμιση μηχανικων... :lol:
Κι έλεγα που εισαι συ...
Tι να κάνω είμαι επιρρεπής...

Με μπριζώσανε και μερικοί κλασσικοί που ημασταν μαζί στο ράλλυ και τωρα ειμαι ετοιμος...

Βρηκα και αγγελία που πούλαγε τέτοια και μαζί και εκκεντροφόρους που δαγκώνουν και ελατήρια βαλβίδων και πιατελάκια καπελώτων τιτανίου, αλλά ηθελε κι αυτός να δαγκώσει... :lol: Τους εκκεντροφόρους κλπ τα ειχε πάρει ηδη μεταχειρισμένα ...

Τελικά θα πάρω μόνο τα carbs καινουργή από το England, ακριβώς όσο μου τα πούλαγε ο τύπος εδω μεταχειρισμένα και θα είμαι ΟΚ.
Εχω πάρει κι ενα 2ο κομπλέ κουστούμι απο SB7 κατακόκκινο απο ebay, που θα το βάλω πάνω όπως είναι κι ας εχει μερικές γρατζουνιές και μετα θα το λυσσάξω (όσο μπορω) στις Σέρρες με το κεφάλι μου ήσυχο.

reinmeister
23/05/2008, 14:30
Κι έλεγα που εισαι συ...
Tι να κάνω είμαι επιρρεπής...

Με μπριζώσανε και μερικοί κλασσικοί που ημασταν μαζί στο ράλλυ και τωρα ειμαι ετοιμος...

Βρηκα και αγγελία που πούλαγε τέτοια και μαζί και εκκεντροφόρους που δαγκώνουν και ελατήρια βαλβίδων και πιατελάκια καπελώτων τιτανίου, αλλά ηθελε κι αυτός να δαγκώσει... :lol: Τους εκκεντροφόρους κλπ τα ειχε πάρει ηδη μεταχειρισμένα ...

Τελικά θα πάρω μόνο τα carbs καινουργή από το England, ακριβώς όσο μου τα πούλαγε ο τύπος εδω μεταχειρισμένα και θα είμαι ΟΚ.
Εχω πάρει κι ενα 2ο κομπλέ κουστούμι απο SB7 κατακόκκινο απο ebay, που θα το βάλω πάνω όπως είναι κι ας εχει μερικές γρατζουνιές και μετα θα το λυσσάξω (όσο μπορω) στις Σέρρες με το κεφάλι μου ήσυχο.

καλο θα ηταν να μεινεις στα καρμπς...αν μπεις στην διαδικασια εμβολων εκκεντροφορων κεφαλων,ρυθμισεων θα παει πολυ ψηλα το μαλλι...

βεβαια θα μιλαμε για ευκολα 165-170 κατω... :rolleyes:

byron
23/05/2008, 14:35

Τα σκαλιά που θα μετρήσει ο sapilas μόλις μάθει η γυναίκα του το κόστος μετατροπής :lol:

sapila racing
23/05/2008, 14:41
καλο θα ηταν να μεινεις στα καρμπς...αν μπεις στην διαδικασια εμβολων εκκεντροφορων κεφαλων,ρυθμισεων θα παει πολυ ψηλα το μαλλι...

Yew I know, αλλά θα ηταν πολύ αγριο για μένα. :blush:

Θα μείνω στα FCR :wave2: Ειμαι εγκρατής :lol:

Aν και ο φίλος μου ο Τάσος που τρεξαμε το Classic Trophy μαζί (που εχει βάλει CR μέχρι και στο GS1000E...) με εψηνε να τα παρω όλα!
Ειναι μεγάλη κουφάλα και παλιά καραβάνα ντραγκστεράς, σίγουρα θα τον ξέρεις.

sapila racing
23/05/2008, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τόσα θα είναι και τα σκαλιά που θα μετρήσει ο sapilas μόλις μάθει η γυναίκα του το κόστος μετατροπής :lol:

Κάνεις λάθος αγαπητέ μου.
Κατ αρχήν δεν θα μάθει τίποτα! :lol:
Την τελευταία φορά με πηρε τηλ στη δουλειά έξαλλη.
'Τι ειναι αυτα που εφερε αυτός εδω, κι είναι και γρατζουνισμένα!!!!' . ' Να τα παραλάβω η να τα στείλ ωπίσω??!!'
Εγω περίμενα να φερουν χαρτακι να παω να τα πάρω αλλά ηρθαν κατ ευθείαν σπίτι 2 τεράστια δέματα.
Το ενα με ολκληρο το μονοκόκ τεπόζιτο,σέλλα ουρα και το άλλο το φαίρινγκ...

Πλάκα πλάκα, μια μέρα της ειχα δείξει μια φωτό Bimota SB6 και της λέω 'Σου αρέσει αυτη η μηχανή?'

'Ναι' μου λέει , ΄Γιατί?'

'Γιατί λεω να παρω μια τέτοια'.

'Πολύ ωραίο σήμα εχει!'

:wave2: :lol:

Εχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο συνεννόησης που δεν μπορείς να καταλάβεις. :sun:

byron
23/05/2008, 14:52
Κάνεις λάθος αγαπητέ μου.

καλά ρε μην κάνεις έτσι. Λίγο σπαμ έκανα για να χαλαρώσουμε...

ΥΓ:Το Jota είναι γαμώ τα μηχανάκια. Το ΄κανα βόλτα :sun:

dirtbird
23/05/2008, 14:55

'Τι ειναι αυτα που εφερε αυτός εδω, κι είναι και γρατζουνισμένα!!!!' .

Προφανώς του είπε και το 'πάλι σε κοροιδέψανε' αλλά ο σαπ. το αποσιωπεί.....:lol: :lol:

sapila racing
23/05/2008, 15:02
Προφανώς του είπε και το 'πάλι σε κοροιδέψανε' αλλά ο σαπ. το αποσιωπεί.....:lol: :lol:

:lol: :lol: Ευτυχως δεν είχε πουθενά τιμή η απόδειξη του courier γιατί αν την εβλεπε θα τα γυρναγε πίσω σίγουρα αφού ηταν γρατζουνσμένα :lol:

βυρ0ν εσύ SPAM? :lol: :wave2:

Με αυτό το κομμάτι που πήρα πάντως ησύχασα, γιατί αν κοπανήσει με οποιονδήποτε τρόπο το μονοκόκ και πάθει ζημιά, εμεινες χωρίς μηχανή.

Ειναι carbon και δεν νομίζω να μπορεί κανείς να το φτιάξει ετσι στην Ελλάδα.

byron
23/05/2008, 15:09
Ειναι carbon και δεν νομίζω να μπορεί κανείς να το φτιάξει ετσι στην Ελλάδα.

Ασαπερα ρε που δεν υπάρχει κανείς. Για όλους και για όλα έχουμε λύσεις. :sun:

reinmeister
23/05/2008, 15:12
Yew I know, αλλά θα ηταν πολύ αγριο για μένα. :blush:

Θα μείνω στα FCR :wave2: Ειμαι εγκρατής :lol:

Aν και ο φίλος μου ο Τάσος που τρεξαμε το Classic Trophy μαζί (που εχει βάλει CR μέχρι και στο GS1000E...) με εψηνε να τα παρω όλα!
Ειναι μεγάλη κουφάλα και παλιά καραβάνα ντραγκστεράς, σίγουρα θα τον ξέρεις.

ελα δεν θελω αηδιες...γιατι δηλαδη να τον ξερω?????ε???? εγω ειμαι νεο παλληκαρι τελειωμενα ραμολια...:rotflmao: :rotflmao:

παντως οι γνωστες ΔΕΝ βαζουν fcr ,ειδικα σε gsxr...

βαζουν τα καλυτερα καρμπς που ειδαν ποτε το φως της παραγωγης και τα ξερουν ελαχιστοι κι ακομη πιο λιγοι τα χρησιμοποιουν...

ναι ναι ναι...εχω φερει και ρυθμισει και τετοια σε gsxr 1100 του 89... :D

131675

reinmeister
23/05/2008, 15:13
:D

131676

reinmeister
23/05/2008, 15:20
:sun:

131680

sapila racing
23/05/2008, 15:22
Ασαπερα ρε που δεν υπάρχει κανείς. Για όλους και για όλα έχουμε λύσεις. :sun:

Επειδη εχω δεί τι φτιάχνουν στην Ελλάδα, και ξερω και πως εχει φτιαχτεί αυτό, επέτρεψέ μου να εχω τις αμφιβολίες μου.
Αν είναι να γίνει πάνβαρυ η να σπάσει μα καμμια 240 και να βρεθω ξάπλα στο δρόμο, δε λέει. :winka:

Ασε που θα θέλουν και περισσότερα απ οτι πήρα εγω το original για να το κάνουν οτι ναναι και να μην ταιριάζει φυσικα.

[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

Τι ειναι αυτο το πλέγμα? Για να μην δαγκώσουν τα καρμπυρατερ το μοτερ?? :lol: :lol: :wave2:

dirtbird
23/05/2008, 15:24

Τι ειναι αυτο το πλέγμα? Για να μην δαγκώσουν τα καρμπυρατερ το μοτερ?? :lol: :lol: :wave2:
Αν εννοείς την πρώτη φωτό, για θερμική ασπίδα το κόβω.... (ή ασπίδα γενικότερα, μη ξεχνάμε ότι είναι suzuki....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

reinmeister
23/05/2008, 15:28
Αν εννοείς την πρώτη φωτό, για θερμική ασπίδα το κόβω.... (ή ασπίδα γενικότερα, μη ξεχνάμε ότι είναι suzuki....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

σωστος ο νεος...(που λεει ο λογος...:rotflmao: )...απο carbon-kevlar...αν και εχει και απο πλεγμα υαλοβαμβακα για τους φτωχομπινεδες... :lol:

Tpap
23/05/2008, 17:20
....αν και εχει και απο πλεγμα υαλοβαμβακα για τους φτωχομπινεδες... :lol:

όπως οι απορροφητήρες...

(την χρειάζονται τα ρημάδια την θερμομόνωση...αεροελαιό γαρ...
--πανέμορφες οι χοάνες--)

Xrider
24/05/2008, 00:15
Ρε sapila racing ειναι καλα μηχανακια αθτα τα Bimota :confused:
Δεν βλεπω να κυκλοφορουνε πολλα :confused:

:lol: :lol:
Περαν της πλακας ωραιο μηχανημα...εγω ειχα κολλημα με το 916 και οταν εφτασε η ωρα και μπορουσα να το παρω...πριν αλεκτωρ λαλησει... :rolleyes:
Μια ερωτηση ,απλη περιεργεια
Απο ανταλλακτικα,βρησκεις ευκολα? -το συγκεκρημενο φοραει Suzuki motore?-
Ειναι η μηχανη- Bimota-που δεν εχω πετυχει ποτε στον δομο...-Ιταλια-

GIANNIS SB6R
24/05/2008, 22:57
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΛΟΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΜΟΤΑ !!!!

ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΑ SUZUKI ΜΟΤΕΡ .

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ SB ΣΗΜAIΝΕΙ SUZUKI -BIMOTA OTAN YB YAMAHA ΚΤΛ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ

ΠΕΡΙΠΟΥ 12000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΜΟΤΑ

sapila racing
05/06/2008, 13:28
Δεν ειχα γραψει εδω τον τελευταίο καιρό γιατί ειχα μπλέξει, αλλά τωρα θα σας πω το σενάριο.

Εκανα Μ@@@ια και εβαλα μια αλλη γεννήτρια που δανείστηκα γιατί βαζόμουν να κανω βόλτα κι ας ειχα δει οτι ο αξονας της ηταν μισό ποντο πιο μακρύς.
Μπήκε, δεν εδειχνε να εχει προβλημα, φορτιζε κιόλας. Δεν πήγα βόλτα γιατί μετα αρρώστησα.

Οταν λοιπόν πήρα πίσω τη δική μου επισκευασμένη, λεω ας την βαλω να δωσω και του ανθρωπου την δική του πίσω, να βαλω και τα καινουρια φίλτρα που πήρα να παω καμμια βόλτα.

Αμ δε...

Βγαζω την δανεική γεννήτρια και μαζί βγαίνει και το μισό από το κόμπλερ...

Φαίνεται στην γεννήτρια αριστερα.

132813

sapila racing
05/06/2008, 13:30
Το υπόλοιπο του κόμπλερ εμεινε πανω στην εξοδο, και ειναι πρεσσαριστό μέσα στη φωλια...

Αντε βγαλτο...

132814

sapila racing
05/06/2008, 13:36
Οι φωτό δεν ειναι καθαρες αλλά τι να κάνουμε.

Λοιπόν το θεμα σοβαρεψε, μια και αν ηταν GSXR τα πράγματα θα ηταν ευκολα, αφού βγάζεις το αλουμινενιο καπάκι και κανεις οτι θέλεις.
Οχι εδω όμως...

Αφού παρήγγειλα τα ανταλλακτικά ( το κόμπλερ αλλά και τη φωλιά καλού κακού) αρχισε η προσπάθεια εξαγωγής του υπολείματος.

Χρησιμοποίησα διάφορες μεθόδους και συμβουλευτηκα και αλλους, μια και δεν ειχα ορεξη να κατεβασω το μοτερ για αυτο το λόγο...

Αφού ειδα και αποείδα, χρησιμοποίησα ωμή βία και το εβγαλα. Ούτε εξολκείς ούτε τίποτα δεν βοηθούσαν την κατάσταση.
Τελικα βγήκε αφού το τσάκισα τελείως γυρω γύρω με ζουμπάδες, κοπίδια και σκαρπέλα, εφτιαξα μοχλό και τελικα με ενα 22 γερμανικό χωμένο μέσα σαν μοχλό και την βαριοπούλα το εβγαλα.

Αυτο το χάλι ειναι.

132815

sapila racing
05/06/2008, 13:38
Δεν εγινε ζημιά στην φωλιά οπότε μπορω ανετα να βαλω το καινούριο κόμπλερ (ειναι στην κατάψυξη και ξεχασα να το βγαλω φωτό) και να ξαναδέσω την μοτοσυκλέτα, ελπίζοντας οτι η γεννητριά μου θα δουλευει και να κανω βόλτα επιτέλους :smilea:

132816

Tpap
05/06/2008, 18:17
πλαστελίνη και πύρος σε ελάχιστα μικρότερη διάμετρο...και χτύπημα.

hlektronio
05/06/2008, 19:24
ωραιος σαπιλα
μην ξενερωνεις συμβαινουν αυτα

η μονη ξενερα σε τετοιες φασεις ειναι οτι ξοδευεις πολλες ωρες για μλκιες

στη θεση σου θα ειχα απιβδισει :dizzy:

tifoefs
05/06/2008, 21:19
ρε σατανα αφου εφτασες εκει μεσα οχι 1 αλλα χιλιαδες βολτες σε αξιζουν !!

sapila racing
06/06/2008, 10:26
Όλα καλά, εβαλα και το κόμπλερ, και την γεννήτρια και φορτίζει μια χαρά.
Εβαλα και τα φιλτρα αέρος Pipercross που ειχα πάρει και πήγα και βόλτα στη λέσχη κλασσικών χτες το βράδυ.
Ολα βαίνουν καλώς :wave2:

Tpap γνωστό το κόλπο αλλά εδω δεν...μιλάμε για πολύ ζόρι.

Και μερικές φωτό ακόμα.

Σε αυτην φαίνεται και ο διακόπτης βενζίνης απο παλιό Monster που΄μου εδωσε ο φίλος ο Δημήτρης και ταίριαξε ωραία.
Χρειαζόταν μια και δεν εχει πια το ρακόρ υποπίεσης αλλά ελέυθερη ροή.

132868

byron
06/06/2008, 10:30
Εβαλα και τα φιλτρα αέρος Pipercross που ειχα πάρει και πήγα και βόλτα στη λέσχη κλασσικών χτες το βράδυ.
Ολα βαίνουν καλώς :wave2:

:beer: :beer:

Πως δουλεύει; Καλά;;;

sapila racing
06/06/2008, 10:31
Ηθελα να δω αν με τα καινούρια φίλτρα αέρος ανεβάζει κι αλλες στροφές, αλλά ηταν λίγο δύσκολα στην Πατησίων.
Πάντως στην εκκίνηση τους πέρασα όλους :lol:

Και αλλη μια φωτό... τι είναι τούτο πάλι ??? :eek: :eek: :eek:

:smokin:

132869