View Full Version : Bimota SB6 Φωτορομάντζο...
καμια φρεσκια φωτο απο το εργαλειο..?:beer:
sapila racing
20/02/2019, 19:05
καμια φρεσκια φωτο απο το εργαλειο..?:beer:
Στο γκαραζ ειναι χωρίς πινακίδα, θέλει και λάστιχα και μπαταρία...
Και θέλω να το κάνω βόλτα!! :(
KotsosDR
19/07/2019, 00:04
ξεθάβοντας παλιά θέματα που δεν τα είχα προσέξει με αφορμή το bimota που ανέβασε ο buckley βρήκα και αυτό το διαμάντι ! Την είχα δεί σε μερικές ξεκάρφωτες στιγμές αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει φωτορομάτζο ! Μονορούφι 34 σελίδες (εύχομαι να μπούνε μπαταρία - λάστιχα - FCR και να συνεχιστεί το νήμα !)
Sapila και Buckley , μου φτιάξατε τη βραδιά !!! :beer: :beer:
sapila racing
19/07/2019, 10:00
ξεθάβοντας παλιά θέματα που δεν τα είχα προσέξει με αφορμή το bimota που ανέβασε ο buckley βρήκα και αυτό το διαμάντι ! Την είχα δεί σε μερικές ξεκάρφωτες στιγμές αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει φωτορομάτζο ! Μονορούφι 34 σελίδες (εύχομαι να μπούνε μπαταρία - λάστιχα - FCR και να συνεχιστεί το νήμα !)
Sapila και Buckley , μου φτιάξατε τη βραδιά !!! :beer: :beer:
Πρόσφατα το φόρτωσα στο τρέιλερ και το πήγα στην έκθεση 'Ημέρες Μοτοσυκλέτας' όπου η Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας είχε στήσει περίπτερο με θέμα 'Italian Job' και το Bimota ήταν σε περίοπτη θεση.
Μόλις βελτιωθεί η κατάσταση κι έχουμε κανα φράγκο περισσευούμενο θα ξανακυκλοφορήσει! :beer:
Πότε θα είναι δεν ξέρω.
sapila racing
19/07/2019, 13:39
Φωτό το bimota απο την πρόσφατη έκθεση 'Ημέρες Μοτοσυκλέτας' στο γκάζι.
Μπορείτε να δείτε φωτό της έκθεσης με πολλές ωραίες μοτοσυκλέτες εδω:
http://www.classicbike.gr/content/pg/#/content/03shows/000096imeresmotosykletas2019/
Juohmaru!
20/07/2019, 19:41
Φωτό το bimota απο την πρόσφατη έκθεση 'Ημέρες Μοτοσυκλέτας' στο γκάζι.
Μπορείτε να δείτε φωτό της έκθεσης με πολλές ωραίες μοτοσυκλέτες εδω:
http://www.classicbike.gr/content/pg/#/content/03shows/000096imeresmotosykletas2019/
Εντάξει... το "κούκλα είναι..." είναι πολύ λίγο!
Όμως αν δεν κάνω λάθος διαφορετικά δεν ήταν τα χρώματα του κουστουμιού της όταν την πήρες;
Τα έβαψες σε full red ή απλά πήρες δεύτερο κουστούμι...;
Όσο όμορφη κι είναι στατικά, να την χαίρεσαι και να την καβαλάς Άρη!!!
:beer::beer::beer:
edit: Τώρα πρόσεξα τις επιγραφές "SB7i" στο φαιρινγ...???
sapila racing
20/07/2019, 21:38
Εντάξει... το "κούκλα είναι..." είναι πολύ λίγο!
Όμως αν δεν κάνω λάθος διαφορετικά δεν ήταν τα χρώματα του κουστουμιού της όταν την πήρες;
Τα έβαψες σε full red ή απλά πήρες δεύτερο κουστούμι...;
Όσο όμορφη κι είναι στατικά, να την χαίρεσαι και να την καβαλάς Άρη!!!
:beer::beer::beer:
edit: Τώρα πρόσεξα τις επιγραφές "SB7i" στο φαιρινγ...???
Ευχαριστώ! :beer:
Το κουστούμι αυτό είναι απο SB7, το έβαλα πριν χρόνια για να το πηγαίνω πίστα, το original το έχω στο γκαραζ.
Δες εδω:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=54752&page=16&p=1200308&viewfull=1#post1200308
Πραγματικά συγχαρητήρια.
Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα μαζί με την NR 750 και την 916 ήταν οι μεγαλύτερες εφηβικές μου καψούρες.
Edit.
όλες οι φωτογραφίες από την αρχή είναι για ''vroom'',δεν κάνω άλλα γιατί θα έχεις 200 ειδοποιήσεις :lol:
sapila racing
20/07/2019, 22:33
Πραγματικά συγχαρητήρια.
Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα μαζί με την NR 750 και την 916 ήταν οι μεγαλύτερες εφηβικές μου καψούρες.
Edit.
όλες οι φωτογραφίες από την αρχή είναι για ''vroom'',δεν κάνω άλλα γιατί θα έχεις 200 ειδοποιήσεις :lol:
:beer: :beer:
Στο γκαραζ ειναι χωρίς πινακίδα, θέλει και λάστιχα και μπαταρία...
Και θέλω να το κάνω βόλτα!! :(
Μου αρέσει που του απάντησες 4 χρόνια μετά......:lol:
sapila racing
21/07/2019, 10:49
Μου αρέσει που του απάντησες 4 χρόνια μετά......:lol:
Nαι αλλά μερικούς μόνο μήνες αργότερα έβαλα φρέσκια φωτό. :D
Nα κι αλλη μια απο την έκθεση. Οι φωτό αυτές είναι του Γιαννη Ευφραιμίδη.
Οι φωτό αυτές είναι του Γιαννη Ευφραιμίδη.
Ευτυχώς που το ξεκαθάρισες γιατί προς στιγμή νόμιζα ότι είχε σχεδιάσει το ντεπόζιτο. :lol:
Φοβερό θρεντ και μηχανάκι !
Με το καλό να το βγάλεις γρήγορα για βόλτα !
αρη τελικα τα φσρ τα εβαλες?
sapila racing
21/07/2019, 19:35
Φοβερό θρεντ και μηχανάκι !
Με το καλό να το βγάλεις γρήγορα για βόλτα !
Eυχαριστώ.
Το έχω στο σχέδιο!
Μέχρι πριν 3 χρόνια το έκανα βόλτες αλλά τώρα μου έχει λείψει!
αρη τελικα τα φσρ τα εβαλες?
Οχι δεν τα έβαλα ποτέ γιατί έπρεπε να φάω λίγο μια αντιρίδα του πλαισίου για να χωρέσουν. Τα FCR τα έχω ακόμα στο κουτί τους καινούρια! Απ ότι βλέπω τώρα είναι πιο ακριβά από τότε, οπότε μπορεί σε κάποια φάση να τα πουλήσω.
Εφτιαξα τα μαμα 40ρια όμως και δουλεύουν πολύ καλά με μεγάλα ανοιχτά φίλτρα αέρα και 2πλή παροχή βενζίνης απ το τεπόζιτο.
Τώρα βέβαια μπορεί να με παιδέψουν πάλι όταν θελήσω να το ξαναβάλω σε λειτουργία. Τα είχα αδειάσει βέβαια αλλά με την σύγχρονη βενζίνα ποτέ δεν ξέρεις.
Απο θεμα αποδοσης δεν εχουν να σου δωσουν κατι τα φσρ... Ωραια η αποκριση τους αλλα αμα σεταρισες καλα τα εργοστασιακα, δεν εχει νοημα να μπεις σε πατεντες!
Η συνέχεια για τα fcr εδώ. (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=157186&p=3002197#post3002197)