PDA

View Full Version : Antonis111, απάντηση προς όλους

Σελίδες : [1] 2

antonis111
07/12/2004, 10:23
Θέλησα να προβληματίσω όσους συμμετείχαν στο μάθημα ασφαλούς οδήγησης χωρίς να θίξω ονομαστικά σε όλο το forum. Όπως διευκρίνισα, αυτοί ήθελα να καταλάβουν, εξ ου και η όποια ασάφεια που εκλάβατε ως ειρωνεία.
Ειρωνεία είναι όταν κοροϊδεύεις κάποιον σε άλλους χωρίς ο ίδιος να καταλαβαίνει τι γίνετε. Στη περίπτωσή μου όμως μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να καταλάβει τι εννοώ, όχι οι άλλοι, πράγμα το οποίο αντιβαίνει στον ορισμό της ειρωνείας.
5 σελίδες βρίσιμο ακόμα και με χυδαιολογίες είναι πολύ και αποδεικνύει το χαμηλότατο επίπεδο μερικών, πολλοί από τους οποίους είναι και άτομα μεγάλης (30-50) ηλικίας. (σε καμία περίπτωση δεν εννοώ την Γιαγιά αρκούδα).
Αφού αποκαλυφθήκαμε ας δούμε πως έχουν τα πράγματα.
Καινούριος στο forum και χωρίς να έχω παρακολουθήσει κάποιο προηγούμενο μάθημα, βλέπω ανακοίνωση- πρόσκληση προς όλους για «μάθημα ασφαλούς οδήγησης» τώρα που οι δρόμοι γλιστρούν, από πεπειραμένο μοτοσικλετιστή ο οποίος έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σπορ οδήγησης.
Να λοιπόν και εγώ μια Κυριακή πρωί σε… καφετέρια!
Με δέχτηκαν χωρίς να ξέρουν πως οδηγάω, τι οδηγάω, πόσο καιρό οδηγάω, για το εν λόγο μάθημα.
Και αρχίζουμε: «Καλημέρα σας, τα τέσσερα σημεία ελέγχου της μοτο είναι ο συμπλέκτης, το κιβώτιο που είτε ξέρουμε να τα χρησιμοποιούμε σωστά είτε όχι, το πολύ πολύ να χαλάσουν γρήγορα, τα φρένα που τα χρησιμοποιεί όπως γνωρίζει ο καθένας και μένει ο χειρισμός του γκαζιού για τον οποίο θα μιλήσουμε και είναι αυτός που θα μας κάνει καλύτερους οδηγούς» -επί λέξει.
Ακολούθησαν τα περί γυροσκοπικού φαινόμενου και πως αυτό το φαινόμενο του μπροστινού τροχού και μόνο, ρίχνει τη μηχανή στη στροφή, μετά πως κρεμόμαστε έξω από τη μοτό, πως κρατάμε το γκάζι ανοικτό μέχρι το τέλος της στροφής με σκοπό να κάτσει το πίσω μέρος (συνεχόμενη επιτάχυνση) της μοτό και να μας προσδώσει σταθερότητα η μεταφορά μαζών προς το πίσω μέρος, πώς να μην βάζεις βάρος στον εσωτερικό μαρσπιέ ο οποίος όταν βρει κάτω λόγο κλήσης που θα έχουμε πετύχει κάνοντας τα προηγούμενα να μπορεί να κλείσει εύκολα, πώς να μην βρει κάτω το παπούτσι και μας γυρίσει ο αστράγαλος, και δεν θυμάμαι τι άλλο ακούστηκε.
Ομολογώ όμως πως τη συμβουλή «όταν δούμε μέσα στην στροφή λακκούβα, νερά κτλ, σηκώνουμε όσο το δυνατόν πιο όρθια τη μοτό ενώ εμείς γέρνουμε, ακόμα και λίγο κρεμασμένοι με σκοπό να περάσει η μοτό όρθια το εμπόδιο», θα την έδινα και εγώ προς όλους.
Χρησιμοποιώ τον όρο «Συμβουλή» και όχι «Μάθημα» γιατί το Μάθημα γίνετε σε πίστα, ντυμένος άριστα, οδηγώντας μοτό σε άριστη κατάσταση, έχοντας υπογράψει χαρτιά ότι αποδέχεται τους όποιους κινδύνους, έχοντας ασφαλιστική κάλυψη για την διάρκεια των μαθημάτων, από ειδικευμένους δασκάλους οι οποίοι κρίνουν ακόμα και αν είσαι σε θέση να συμμετάσχεις στο μάθημα.
Παρεπιπτώντος το αλκοόλ έρεε στην παρέα μας παρόλο που θα οδηγούσαμε μηχανές κατόπιν. Ας παραβλέψω και αυτό. Η μάλλον ας μην το παραβλέψω, σε «μάθημα ασφαλούς οδήγησης» είναι απλά Ντροπή.
Μετά από όλα αυτά θέλετε να δω αυτό το μάθημα ως μία κοινωνική προσφορά του moto.gr στους οδηγούς δικύκλων? Εσείς έτσι το βλέπετε?
Δυστυχώς έτσι το βλέπετε, και αυτό είναι το ανησυχητικό.
συνεχίζετε...

antonis111
07/12/2004, 10:23
Αν σας μαζέψω και σας πάω στο ΚΑΤ όταν εφημερεύει να δείτε τι γίνετε, θα το θεωρήσετε κοιν.προσφορά? Όχι βέβαια, θα είμαι ο ξενέρας, αυτός που θα σας χαλάσει τη διάθεση, ενώ αν σας πω το μυστικό τρόπο που ελέγχει τη μοτοσικλέτα του ο Rossi, ε? τότε είμαι ωραίος.
Και όσο για την ασφάλεια αυτών που «ξέρουν και αγαπούν» να οδηγούν οι ψυχροί αριθμοί λένε άλλα από τη θεωρία: Τις λιγότερες πιθανότητες για ατύχημα και τραυματισμό τις έχουν οι «άσχετοι», οι οποίοι οδηγούν τσόπερ, βέσπες, και άλλα μηχανάκια τα οποία στερούνται ενεργητικής ασφάλειας, τέλειων αναρτήσεων, φρένων.

Όταν λοιπόν ακούω τη λέξη «ΑΣΦΑΛΕΙΑ» απαιτώ.
Απαιτώ γνώσεις, απαιτώ υπευθυνότητα, απαιτώ επαγγελματισμό, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να γίνει από ένα και μόνο άτομο, όσο καλή πρόθεση και αν έχει, θέλει συνεργασία, κόπο, οργάνωση και χρήματα. Αλλιώς ας γίνει μεταξύ φίλων και όχι με ανοικτή πρόσκληση προς όλους.
Και επειδή τονίσθηκε έντονα η λέξη «Αφιλοκερδώς» πρέπει να αναφέρω πως αν κάνω κάτι εθελοντικά και αφιλοκερδώς δεν σημαίνει πως έχω το δικαίωμα να το κάνω όπως να ‘ναι επειδή δεν θα μου ζητήσει κανείς τα λεφτά του πίσω, το αντίθετο θα έλεγα.
Για να τελειώνω, αν αντί για τον τίτλο «Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης» διάβαζα «Συμβουλές για βελτίωση των ικανοτήτων σας στην σπορ οδήγηση» τότε θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινα συγχαρητήρια στην Γιαγιά Αρκούδα και στους άλλους διοργανωτές.
«Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης για όλους» είναι κάτι άλλο παιδιά, τελείως διαφορετικό.

Julius
07/12/2004, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111

Μετά από όλα αυτά θέλετε να δω αυτό το μάθημα ως μία κοινωνική προσφορά του moto.gr στους οδηγούς δικύκλων?

Μια και την άποψη μου την ανέφερα στο προηγούμενο σου Post, να κάνω μια διευκρίνιση……

Τα μαθήματα ή όπως αλλιώς θέλεις να τα πεις ΔΕΝ διοργανώθηκαν από το moto.gr, αλλά είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Γιαγιά.

idi
07/12/2004, 10:37
καθε μερα θα κανεις ενα ποστ για να μας ζαλίσεις? δε συμφωνείς και το καταλαβαμε...

οταν πληρωνεις θα απαιτείς

η να απαιτεις απο το κρατος

οταν ειναι τσαμπα (και δε σε καλεσε και κανενας ονομαστικα) κανε μοκο και ακου 5 πραματα και αν δε σου αρεσουν μη ξαναερθεις

και αυτο ειναι δικη μου απαιτηση

και δε σε εβρισε κανενας σε αυτο το φορουμ. Αν θελεις να σου μιλανε στο πληθυντικό πανε κανε καμια βολτα στο www.dithen-anthropoi.gr

με ερεθίζεις με την εμμονή σου να κανεις δυσφήμιση σε μια προσπαθεια που δεν εχει κανενα αλλο λογο υπαρξης απο την βοήθεια του συναδελφου μοτοσυκλετιστή ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ...

εγω αν ημουν ο ο αρκουδος θα τα ειχα παρει στο κρανιο!

Σημ:
Τα παραπανω ειναι η προσωπική μου αποψη και δεν εκπροσωπώ κανενα αλλο εκτός απο εμενα

afrotwin
07/12/2004, 10:43
ola afta ine i apopsi sou
ke opos leei ke ena arxeo rito
i apopsis ine san tis k0l0tr1p1d3s
oloi exoun apo mia

ego tora sou protino na tiposis aftin tin apopsi
na tin kanis rolo
ke na tin enapo8esis kseris pou....

ke min mas ta prizis alo den mas endiaferi ti les re file
toso diskolo sou ine na to katalavis?
adiaforoume gia afta pou les

re pedia as tou eksigisi kapios oti adiaforoume
na min pedevete

ti ine toutos re
soni ke kala
kala ke soni

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
07/12/2004, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Μια και την άποψη μου την ανέφερα στο προηγούμενο σου Post, να κάνω μια διευκρίνιση……

Τα μαθήματα ή όπως αλλιώς θέλεις να τα πεις ΔΕΝ διοργανώθηκαν από το moto.gr, αλλά είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Γιαγιά.

akrivos
ke oles i apopsis pou diavazis edo ine prosopikes den ine kapias omadas, to moto ine ena vima gia na iparxoume san ksexoristes fones den ine lesxi-silogos-sxolio edopera

ke i apofasis pernonte ksexorista gia afto na prosexis ti les ke se pion ton les giati den exoume kapio katastatiko simperiforas edo
ke mpori na vre8is demenos me tin vespa sto xristougeniatiko dendro tou sintagmatos me ta kanalia na se travane ksevrakoto ke na lene pou ftasane oi an8ropoi pia ke exoume gini oloi terata ke ala tetia.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke episis an 8es na milisis gia ton arkoudo na prosexis ti les giati
aftos o an8ropos ine enas apostolos ston xoro tis motosikletas
oxi enas pianistas san ke esena pou pianizi olimeris....
:rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
07/12/2004, 11:02
που δε ξέρω κανέναν από τους 2 σας[γιαγιά -Αντώνης]

ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2!!

ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΥΙΟΘΕΤΩ !!

ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ !
ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΙΦΗΣ ΕΔΩ..Η ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!

:wave2:

crs-k
07/12/2004, 11:03
Θέλησα να προβληματίσω όσους συμμετείχαν στο μάθημα ασφαλούς οδήγησης χωρίς να θίξω ονομαστικά
..................

Αγαπητε Αντωνη

Ο καθε ανθρωπος κρινεται απο την συνολικη του εμφανιση.
Απο το πρωτο σου ποστ εδω μεσα εδειξες μια ειρωνικη διαθεση και μια απαξιωση για καθε ειδος μηχανης (εκτος απο βεσπες), καθως και για τους αναβατες τους που τους χαρακτηριζες λιγο πολυ ασχετους. Αυτος σιγουρα Δεν ειναι ο σωστος τροπος για να μπει καποιος σε ενα "σπιτι". Απο 'κει και μετα δεν σταματησες ποτε τα ειρωνικα σχολια, παρ' ολο που απο αρκετους ΔΕΝ αντιμετωπιστηκες με εχθρικη διαθεση. Εχεις γραψει και υπερβολες που θα δυσκολευτω να πιστεψω οτι γιναν πιστευτες απο κανεναν εδω μεσα (αν χρειαστει μπορω να σου παραθεσω τα ποστς, αλλα θα κουραζε πιο πολυ σε αυτην τη φαση). Εδειξες μια ημιμαθεια σε πολλα θεματα, σχετικα με τις μηχανες.
Με αυτο το προφιλ λοιπον που ΕΣΥ δημιουργησες, βαζεις ενα ποστ "απαξιωτικο" τουλαχιστον και υπερβολικα ειρωνικο (κατ' εμε), για την Γιαγια Αρκουδα. Τωρα υποστηριζεις πως θελησες μονο να προβληματισεις καποιους. Να σε πληροφορησω λοιπον πως υπαρχουν τροποι να το κανεις αυτο. Εσυ διαλεξες τον πιο λαθος απο ολους αυτους τους τροπους. Οσο δικιο και να εχει καποιος σε ενα θεμα, αν το διεκδικησει με λαθος τροπο, τοτε το χανει.
Απο την αντιδραση και μονο τοσο πολλων ανθρωπων εδω μεσα, θα επρεπε ηδη να εχεις καταλαβει οτι κανεις λαθος ή οτι εκφραστηκες λαθος.

Τις προσωπικες επιθεσεις (που υπαρχουν στα ποστς σου συγκαλυμενα) τις αντιπαρερχομαι μιας και δεν θελησα ποτε να χρησιμοποιησω αυτον εδω τον χωρο σαν πεδιο προσωπικης αντιπαραθεσης.
Μ' αρεσει η αντιπαραθεση, μιας και προωθει την σκεψη και ανοιγει οριζοντες, αλλα ΜΟΝΟ σε επιπεδο αποψεων και οχι σε προσωπικο.

Δεν θα ξανααναφερθω στα "μαθηματα", μιας και το αν οφελησαν καποιους ειναι ενα θεμα που σχεδον εξαντληθηκε.

Το κειμενο αυτο λοιπον το παραθετω κι εγω για να σε προβληματισω.
Ξαναδιαβασε τα ποστς σου με οσο πιο ουδετερο ματι μπορεις και δες μηπως κανεις λαθη και ποσα ...

Φιλικα διακειμενος
και διαθεσιμος για οιαδηποτε διευκρινιση ...

Χρηστος

GST
07/12/2004, 11:05
προσωπικα λοιπον με ενδιαφερει η αποψη του antonis111 και θα ηθελα να την ακουω, οπως και οποιουδηποτε αντωνη ..ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω με αυτην αλλιωσ δεν υπαρχει διαλογος και ανταλλαγη αποψεων ....αμα γουσταρετε να ποσταρουμε και να γλειφουμε ο ενασ τον αλλων αυτο δεν οδηγει πουθενα ....

προσωπικα παλι πιστευω οτι αν ο τροπος γραφησ σε αυτο το ποστ ηταν εξαρχης δεν θα ειχε και αυτη την αντιμετωπιση....ενασ προβληματισμος τεθικε και δεν νομιζω να αξιζει αυτην την αντιμετωπιση οχι μονο ο αντωνησ αλλα κανενασ μασ εδω μεσα.

δεν γνωριζω τον αντωνη δεν γνωριζω την γιαγια δεν εχω παει σε καποια τετοια συναντηση γι αυτο και δεν εχω αποψη στο κατα ποσο γινονται καλος η κακος ...αυτο που κρινω ειναι η αντιμετωπιση των αλλων αποψεων ..και πολλες φορεσ στεναχωριεμε......

hornet
07/12/2004, 12:06
Καταρχην να προσθεσω και εγω οτι τα μαθηματα δεν τα κανει το moto.gr αλλα απο προσωπικη προσπαθεια (και αυτον τον τιμα) του Γιωργου.
Απο εκει και περα τα μαθηματα γινονται με σκοπο την κατανοηση των φυσικων φαινομενων που διεπουν την κινηση της μοτοσυκλεττας στο χωρο-δρομο.Αλλα.....και αυτο δεν εχει να κανει σε καμια περιπτωση με το γιωργο πρεπει εμεις οι ιδιοι να χαληναγωγουμε αυτα που μαθαινουμε ετσι ωστε να μπορεσουμε να οδηγησουμε με ασφαλεια.
Το θεμα τις μερες που εχουν περασει το εχω συζητησει με διαφορους ανθρωπους.
Καταρχην αντωνις δεν θα επρεπε να εισαι εκει καταρχην λογω ιδιαιτεροτητας μοτοσυκλεττας (βεσπα),εαν βρεθηκες εκει για να αποκτησεις πληροφοριες για τα μελλοντικα σου σχεδια ...εχει καλως!
Ειναι γνωστο οτι ο συγκεκριμενος τροπος οδηγησης δεν μπορει να εφαρμοστει σε βεσποειδη!!!Νομιζω οτι ο γιωργος θα το ειπε (αφου το εχει ξαναπει).Υστερα δεν μπορει ο γιωργος να ξερει ποιος θα ερθει.
Αυτα απο την πλευρα του γιωργου.
Αυτο που μαλλον παρεξηγησες ειναι οτι δεν ειναι συλλογικη προσπαθεια αλλα προσωπικη και δεν πρεπει να παρεξηγειται με αυτον τον τροπο

hornet
07/12/2004, 12:26
Οι υπολοιπες απαντησεις μεταφερθηκαν στη ζωνη (οσες ηταν ασχετες φυσικα με το θεμα)

ZazouKaravaki
07/12/2004, 13:34
Καλο ειναι να σεβομασατε ολες τις αποψεις και να κραταμε ενα επιπεδο....

Μπορει να μην συμφωνω σε ολα οσα αναφερει ο Αντωνης αλλα σεβομαι το γεγονος οτι εγραψε τις αποψεις του για ολα αυτα.

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.....

crs-k
07/12/2004, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από ZazouKaravaki
Καλο ειναι να σεβομασατε ολες τις αποψεις και να κραταμε ενα επιπεδο....
Μπορει να μην συμφωνω σε ολα οσα αναφερει ο Αντωνης αλλα σεβομαι το γεγονος οτι εγραψε τις αποψεις του για ολα αυτα.
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.....

Το θεμα, και εδω και στα αλλα δυο ποστς, δεν δημιουργηθηκε απο τις αποψεις του Αντωνη αυτες καθεαυτες, αλλα απο τον τροπο που τις διατυπωσε και εξοργησε πολλους.

Αν ο Αντωνης εγραφε απο την αρχη με τον τροπο και το υφος που εγραψε σε αυτο το ποστ, να εισαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα.

Να σου δωσω ενα παραδειγμα, αυτων που θελω να πω ...

Αν, θελωντας να σε προβληματισω, σου πω πως εισαι ηλιθιος και να βγαλεις τα ροζ πασουμακια που φορας, μονο την οργη σου θα προκαλεσω πολυ φυσικα. Ο μονος προβληματισμος που θα εχεις θα ειναι για την νοητικη κατασταση την δικια μου!
Αν ομως σου πως στο ταδε σημειο φιλαρακο νομιζω πως κανεις λαθος γι' αυτον και γι' αυτον τον λογο, τοτε σιγουρα θα σε βαλω σε σκεψεις και θα εχω πετυχει τον αρχικο μου σκοπο.

Παντα εν ειρηνη ... :winka:

antonis111
08/12/2004, 12:37
hornet, τελικά πιθανόν να είσε ο μόνος που κατάλαβε τη σοβαρότητα του θέματος, αλλά δεν είμαι και τόσο κακός, ούτε και τόσο ευσινήδητος, οπότε δεν υπάρχει λόγος.
το να μου βγάλεις όμως το ποστ και να αφαιρείς τις όποιες απόψεις μου και απαντήσεις που μειώνουν κάποιους -ίσως φίλους σου, δεν ξέρω κατά πόσο είναι δημοκρατικό (αν και σαφώς έχεις το δικέομα, όποτε κρίνεις εσύ).
αισθάνθηκα πως προσπάθησα να μπώ σε κάποια Σιωνιστική οργάνωση και όχι σε forum.
και το αστίο είναι πως παρόλα αυτά που άκουσα δεν παραφέρθηκα ούτε μία φορά, ούτε μία ασχημη κουβέντα.

afrotwin
08/12/2004, 13:12
hornet, τελικά πιθανόν να είσε ο μόνος που κατάλαβε τη σοβαρότητα του θέματος, αλλά δεν είμαι και τόσο κακός, ούτε και τόσο ευσινήδητος, οπότε δεν υπάρχει λόγος.
το να μου βγάλεις όμως το ποστ και να αφαιρείς τις όποιες απόψεις μου και απαντήσεις που μειώνουν κάποιους -ίσως φίλους σου, δεν ξέρω κατά πόσο είναι δημοκρατικό (αν και σαφώς έχεις το δικέομα, όποτε κρίνεις εσύ).
αισθάνθηκα πως προσπάθησα να μπώ σε κάποια Σιωνιστική οργάνωση και όχι σε forum.
και το αστίο είναι πως παρόλα αυτά που άκουσα δεν παραφέρθηκα ούτε μία φορά, ούτε μία ασχημη κουβέντα.

o hornet den ine filos mou ine moderatoras ke oti goustari svini
esi apo tin arxi milas gia katastasis ke an8ropous ke ise la8os se ola ke anti na kanis ligo isixia na katalavis ti ginete edo mesa anigis to koutaki sou ke les asxeta
isixase ligo mpas ke ma8is ti ginete
ke sto ksanaleo oloi imaste kaliteri apo sena
min psaxnese gia foumara

ke kopse tous asxismous xaraktirismous peri sionismou
edo ir8es ikio8elos den katataxtikes me to zori

ke kopse tin gkrinia ke tis ipodiksis
ke stamata na kanis san gkomena mas kourases

edo den psaxnoume to sosto edo kanoume parea ke antalasoume gnosis oxi katigories
ke den goustaroume di8en idimones

idi
08/12/2004, 13:15
θελει να ειναι Νο1 και 2 στα τσαρτς και την αλλη εβδομαδα

DUKASII
08/12/2004, 13:20
ρε αντώνη..αντώνη...

η πο#@@α μου τεντώνει...

μας τα πες νταξει ρε μαγκα...κανε λιγο οπισθεν τώρα όμως γιατι θα βρεις!!

στη τελικη αν δε σαρεσει τιποτα...μη ξαναμπεις ρε μεγαλε..ωχου παλι με σενα θα ασχολουμαστε??

ξερεις ποσοι παραπονουμενοι περιμενουνε πριν απο σενα΄??εφορία καταντησαμε...

crs-k
08/12/2004, 13:24
hornet, τελικά πιθανόν να είσε ο μόνος που κατάλαβε τη σοβαρότητα του θέματος,
.....................

Τωρα ρε Αντωνη νομιζεις οτι απαντησες ?
Τουλαχιστον σε αυτους που μπηκαν στον κοπο να αντιμετωπισουν εστω και μια φορα (λαθος οπως αποδεικνυεται) σοβαρα ?
Μηπως νομιζεις οτι στα δυο αρχικα ποστς σου εδω (σε αυτο το thread) επιχειρηματολογεις πουθενα?
Μια "κωμικη" (δεν λεω ειρωνικη, μιας και σε ενοχλει) παραθεση των γεγονοτων κανεις και τιποτα αλλο ...
Θες να μας πας στο ΚΑΤ μια βολτα?
Εχουμε περασει και τα ξερουμε!
Τι πρεπει λοιπον να κανουμε?
Τι μας λες?
Να μην ξανακαβαλησουμε μηχανη?
Μπραβο! Τα ιδια μου λεει κι ο πατερας μου κι η μανα μου! Συμφωνειτε απολυτα! Μονο που αυτοι ειναι κοντα στα 70 ...

Μηπως να κατεβουμε απο τις μεγαλες μηχανες και να γυρισουμε στην βεσπα οπως εκανες (συμφωνα με ισχυρισμους σου) εσυ?
Να σε πληροφορησω λοιπον οτι σχεδον ΟΛΕΣ τις πτωσεις μου (εκτος απο ενα τρακαρισμα) τις ειχα με "βεσποειδη"!
Πολυ μικροτερη ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια γαρ ...

Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα, οση προσπαθεια κι αν κανω, τι ακριβως θες να κανουμε?
Την ασφαλεια μας προσπαθουμε να βελτιωσουμε ...

Και τελικα ποιος εισαι εσυ που ηρθες με το τζινακι και την "ελβιελα", για να κρινεις εμενα που ηρθα με το παντελονι με τα προστατευτικα με μποτες κλπ, για θεματα ασφαλειας ???
Πως τολμας αληθεια ?
Χαθηκε ρε γαμωτο το φιλοτιμο ?

Τελικα ...
Ειναι δικαιωμα σου να μην απαντας ...
Ειναι δικαιωμα σου να βαζεις ποστς, ετσι, μονο και μονο για να γουσταρεις να εισαι στα "τσαρτς" για μια και δυο βδομαδες ...
Ειναι δικαιωμα σου να λες οτι θες ...

Μονο προβληματισου και 'συ λιγο ρε παληκαρι μου ...

Natassa
08/12/2004, 13:34
Διάβασα όλα τα ms κ εδώ κ στο άλλο ποστ...κ το συμπέρασμά μου είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά απόψεων (ίσως σε κάποια σημεία να φταίει η αμάθεια κ ημιμάθεια κάποιων..) κ από τη στιγμή που έχουν λεχθεί κάποια επιχειρήματα κ απο τίς δυο πλευρές κ συμπέρασμα δεν έχει βγει...καλό θα'ταν να σταματήσουν εδώ οι αερολογίες κ οι ειρωνίες (απ'όλους...).

Άποψή μου.

Ν. :smokin:

crs-k
08/12/2004, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ax-1 250_Natasa
Διάβασα όλα τα ms κ εδώ κ στο άλλο ποστ...
.......................

Άποψή μου.

Σεβαστη!

Για το θεμα ομως μηπως εχεις καποια αποψη για να βοηθηθουμε ? :wacko:

Natassa
08/12/2004, 13:50
Να βοηθηθείτε?? Κατ'αρχήν πρέπει να υπάρχει θετική συμπεριφορά κ ενδιαφέρον κ από τις δυο πλευρές κ να γίνει υγιής συζήτηση...Από κοντά θα'ταν καλύτερα...
Ο καθένας εδώ (καθώς κ ο Αντώνης θέλω να πιστεύω), λειτουργεί κ εκφράζει τις απόψεις του μέσω των εμπειριών κ των δρώμενών του...

...Από τη στιγμή που κανένας (ή έστω οι περισσότεροι) από 'μας, δεν γνωρίζει με τί έχει ασχοληθεί στο παρελθόν ο καθένας μας (κ γραπτώς θα'ναι δύσκολο να γίνει)..... στον τομέα "μοτοσυκλέτα", αυτό αυτομάτως μπορεί να δημιουργήσει απορίες, παρεξηγήσεις κ άλλα παρελκόμενα (όπως κ έχουν ήδη συμβεί)..

Αλλά ξαναλέω: απαραίτητη προϋπόθεση: Το Ενδιαφέρον... (που πολλοί ίσως να μην το' χουν.. κ καλά κάνουν στην τελική..)

Αυτιά..

Ν. :wave2:

free rider
08/12/2004, 13:57
Διάβασα όλα τα ms κ εδώ κ στο άλλο ποστ...κ το συμπέρασμά μου είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά απόψεων (ίσως σε κάποια σημεία να φταίει η αμάθεια κ ημιμάθεια κάποιων..) κ από τη στιγμή που έχουν λεχθεί κάποια επιχειρήματα κ απο τίς δυο πλευρές κ συμπέρασμα δεν έχει βγει...καλό θα'ταν να σταματήσουν εδώ οι αερολογίες κ οι ειρωνίες (απ'όλους...).

Άποψή μου.

Αγαπητή συμφορυμίτισα ….

Σου εφιστώ την προσοχή σου ώστε να προσέχεις διότι τούτοι όλοι εδώ είναι μαμελούκοι και το μόνο που θέλουν είναι να τσακώνονται …
Γι αυτό καλή μου μην προσπαθείς να βρεις άκρια έλα , πάρε το μέρος μίας ομάδας και μπες και συ…
Αλλιώς δεν βγάζεις άκρια…

Υ.Γ. να προσέχεις αυτόν τον crs….είναι ο αρχηγός τους…..
:yuck: :yuck:

crs-k
08/12/2004, 13:57
Να βοηθηθείτε??

.................

Αυτιά..

Αν διαβασες οπως λες τα 3 διαφορετικα ποστς που υπαρχουν για αυτο το θεμα, θα ειδες οτι το θεμα μας, ειναι η ασφαλεια μας!
Η διαφωνια ειναι στο αν πρεπει ή οχι καποιος πιο εμπειρος να μεταφερει σε "ασχετους" αυτα που εχει μαθει ...

Ευχολογια του στυλ "μη μαλωνετε ρε παιδια" μπορει να πει ο καθενας σε χιλιαδες ποστς εδω μεσα.

Εγω την αποψη σου πανω στο βασικο θεμα ζητησα να μαθω ...

Μυτες ... :lol: :wave2:

hornet
08/12/2004, 13:58
Αντωνη τα ποστ που εσβυσα δεν ειχαν καμια σχεση με το ζουμι των υπολοιπων ποστ,απλα ηταν αντιπαραθεσεις ασχετες με το θεμα,επισης τα ποστ στο moto.gr δεν σβηνονται απλα μεταφερονται σε κατηγορια αορατη απο τους απλους χρηστες (η ζωνη του λυκοφωτος) ειναι ορατη μονο απο τους moderators.

afrotwin
08/12/2004, 13:59
Να βοηθηθείτε?? Κατ'αρχήν πρέπει να υπάρχει θετική συμπεριφορά κ ενδιαφέρον κ από τις δυο πλευρές κ να γίνει υγιής συζήτηση...Από κοντά θα'ταν καλύτερα...
Ο καθένας εδώ (καθώς κ ο Αντώνης θέλω να πιστεύω), λειτουργεί κ εκφράζει τις απόψεις του μέσω των εμπειριών κ των δρώμενών του...

...Από τη στιγμή που κανένας (ή έστω οι περισσότεροι) από 'μας, δεν γνωρίζει με τί έχει ασχοληθεί στο παρελθόν ο καθένας μας (κ γραπτώς θα'ναι δύσκολο να γίνει)..... στον τομέα "μοτοσυκλέτα", αυτό αυτομάτως μπορεί να δημιουργήσει απορίες, παρεξηγήσεις κ άλλα παρελκόμενα (όπως κ έχουν ήδη συμβεί)..

Αλλά ξαναλέω: απαραίτητη προϋπόθεση: Το Ενδιαφέρον... (που πολλοί ίσως να μην το' χουν.. κ καλά κάνουν στην τελική..)

Αυτιά..

den xriazonte i asxolies tou parel8ontos gia na epikinonoume sosta

ke sto leo ego pou tous pao olous pipa kolo..

o tipakos kseperase ka8e orio me to toupe tou
ke pragmatika edo mesa den dinoume efsima se kanenan
gia ton opiodipote logo parea kanoume ke oti exi na zisi o ka8e enas stin zoi tou 8a to zisi xoris tis ipodiksis tou ka8e idimona tou glikou nerou

ke otan anaferete me asximo tropo ston arkoudo
enan an8ropo pou mas dini ton xrono tou ke tis gnosis tou ke tin parea tou ke ine apodedigmena enas kalos an8ropos eno aftos pou vgike san fariseos na krini den exi prosferi tipota se aftin tin kinotita para mono ton kinismo tou
den mpori na mini afto stin akri ke na kri8i to atomo antikimenika
edo oute or8anotrofio imaste oute nipiagogio oute psixiatrio
ke den mas endiaferi to sosto
edo dinis pernis ase pou kamia fora pernis mono

as er8i o tipos na ksanarxisi tin epafi xoris saxlamares
ke den iparxi provlima
ala an arxisi tis idimonies tou pali 8a fai fapes

crs-k
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
..................
Υ.Γ. να προσέχεις αυτόν τον crs….είναι ο αρχηγός τους…..
:yuck: :yuck:

Μωρη κακια αδερφη ...

Παλι ΔΕΝ σου δωσε δυωρη αποψε για να δεις τον αγωνα και βγαζεις δοντια ???

:lol: :rotflmao: :lol:

free rider
Επίσης ξέχασα να σου πώ ότι
ο κακούργος crs με απειλεί ότι θα με δώσει στον κ. αντονις…..

Γιατί λέω κακές κουβέντες…

:mad: :mad:

free rider
08/12/2004, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μωρη κακια αδερφη ...

Παλι ΔΕΝ σου δωσε δυωρη αποψε για να δεις τον αγωνα και βγαζεις δοντια ???

Καλά είναι ανάγκη να τα λες όλα δημόσια …..???

Κρύβε λόγια ρεεεεε….

:beer:

hornet
08/12/2004, 14:07
Αυτες φιλε μου ειναι οι δυο απαντησεις σου που μεταφερθηκαν.......
Τελικα ηθελες να διατυπωσεις μια αποψη ενα προβληματισμο για ενα συγκεκριμενο θεμα η οχι;

1ο ποστ
φίλε sas από 8 σελίδες βρίσιμο, αυτό που είπες είναι το πιο προσβλιτικό από όλα. για εμένα. ε όχι, δεν μοιάζω με αυτόν τον ...

2η ποστ
τελικά ξέρεις πιο είναι το πρόβλημά σου αφροπατάτα?
το ότι είμαι στα tsarts no1 & no 2 για μία εβδομάδα.

Natassa
08/12/2004, 14:10
Μάϊστα... :ninja:

...Μάλλον δεν κατάλαβες πού πήγαινε η λέξη "ενδιαφέρον"..Anyway.. :cool:

Ασφαλής οδήγηση??? Πού?? :confused:

...Στην πόλη (σε δημόσιους δρόμους..), στην πίστα, σε ταξίδι/ εκδρομή??

Γιατί σε κάθε τομέα άίζουν ρόλο διαφορετικοί παράμετροι... :winka:

free rider??:wave2:
... Εγώ δεν τσακώνομαι...Απλά ίσως να χάσω το ενδιαφέρον μου..οπότε σταματώ να μιλάω... ;) :winka: :wacko:

free rider
08/12/2004, 14:10
..

crs-k
08/12/2004, 14:13
Επίσης ξέχασα να σου πώ ότι
ο κακούργος crs με απειλεί ότι θα με δώσει στον κ. αντονις…..
Γιατί λέω κακές κουβέντες…

Και πιπερι στο στομα θα σου βαλω και θα σε δωσω να σε παει μια χαλαρη βολτα με τα 8 αλογα (32 ποδαρια, μην μπερδευτεις στην διαιρεση)!

Καλά είναι ανάγκη να τα λες όλα δημόσια …..???
Κρύβε λόγια ρεεεεε….

Ουπς !!! :eek:
Μου ξεφυγε !!!

Λαθος εκανα ρε ...
Πηρε αδεια το παιδι να δει τον αγωνα!!! :lol:

Εντος της οικιας φυσικα ...

crs-k
08/12/2004, 14:18
Μάϊστα... :ninja:
...Μάλλον δεν κατάλαβες πού πήγαινε η λέξη "ενδιαφέρον"..Anyway.. :cool:

Φανταζομαι θα μου το εξηγησεις ... :smilea:

Ασφαλής οδήγηση??? Πού?? :confused:
...Στην πόλη (σε δημόσιους δρόμους..), στην πίστα, σε ταξίδι/ εκδρομή??
Γιατί σε κάθε τομέα άίζουν ρόλο διαφορετικοί παράμετροι... :winka:

Για τους Δημοσιους Δρομους μιλαμε. Στην πιστα εισαι εξ' ορισμου ασφαλης.

... Εγώ δεν τσακώνομαι...Απλά ίσως να χάσω το ενδιαφέρον μου..οπότε σταματώ να μιλάω... ;) :winka: :wacko:

Γι' αυτο ρε Νατασα προσπαθουμε να σε κανουμε να ΜΗΝ χασεις το ενδιαφερον σου ...

afrotwin
08/12/2004, 14:18
σιγα ρε μην στραβοφτύσεις....

ke sto leo ego pou tous pao olous pipa kolo..

ποιός είσαι ρε μεγάλε....

ήμαρτον....

pios milai
esi kati katalaves ke kati kseperases?
:rotflmao:
min vgazis to agkistri akoma mpori na sou xriasti
ke opos leei ke ena arxeo rito ta psila ktiria omorfa peftoune

free rider
08/12/2004, 14:21
free rider??:wave2:
... Εγώ δεν τσακώνομαι...Απλά ίσως να χάσω το ενδιαφέρον μου..οπότε σταματώ να μιλάω... ;) :winka: :wacko: [/B][/QUOTE]

free rider??
... Εγώ δεν τσακώνομαι...Απλά ίσως να χάσω το ενδιαφέρον μου..οπότε σταματώ να μιλάω...

κοίτα είναι σαν να προσπαθείς να βάλεις μικρά παιδάκια που δεν έχουν τελειώσει το δημοτικό να χωρίσουν μια κασετίνα με μαρκαδόρους στην μέση…..

το ένα θα τραβάει από την μια πλευρά και το άλλο από την άλλη τόση ανωριμότητα μας διακρίνει…..

για να σου αποδείξω αυτά που λέω προσπάθησε οχι κάνε μια προσπαθεια να
αν μπορέσεις να κάνεις σοβαρή συζήτηση με τον afrotwin....

αν τα καταφέρεις θα σε παραδεχτώ....

afrotwin
08/12/2004, 14:25
na ksekinao ego

pia poulia ine xirina?

ta gourounopoula

free rider
08/12/2004, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
pios milai
esi kati katalaves ke kati kseperases?
min vgazis to agkistri akoma mpori na sou xriasti
ke opos leei ke ena arxeo rito ta psila ktiria omorfa peftoune

πρίν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς φοράς επιβεβαιώθηκα.......

αντε να μιλήσεις με το παλικάρι....

afrotwin
08/12/2004, 14:30
gamoto kapios mou eklepse to gourounopoulo

ke emina me to skilopouli

6386

crs-k
08/12/2004, 14:31
πρίν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς
.............

Εχει λαλησει 3:35 ρεεεεε ...

Natassa
Πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον κ καλή διάθεση (που απ'ότι κατάλαβα ο Γιώργος την έχει...) για να θες να μάθεις κάποια πράγματα κ να μην το παίζεις ξερόλας......κ από εκεί κ πέρα κρατάς απ'αυτήν τη συνάντηση ότι θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει στην πράξη κ στην καθημερινή (σωστή) χρήση της μηχανής...

...Από την άλλη, είναι σημαντικό να ξέρουμε σε τί οδηγικό επίπεδο βρίσκονται οι "συνομιλητές" μας...
..Γιατί δεν μπορέι να μιλάς σε κάποιον για το γυροσκοπικό φαινόμενο, απ'τη στιγμή που π.χ. δεν ξέρει να φρενάρει (που'ναι πιο σημαντικό κ από το γκάζι κ απ'το στρίψιμο...Το φρενάρισμα είναι η αρχή κ η βάση της ασφαλούς οδήγησης --κατά την γνώμη μου..--)...

...Τέλος, θεωρώ ότι τέτοιου είδους μαθήματα είναι δύσκολο να "δωθούν", γιατί ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά κάποια πράγματα στην οδήγηση...

Ν.
:)

petridist
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Αντωνη τα ποστ που εσβυσα δεν ειχαν καμια σχεση με το ζουμι των υπολοιπων ποστ,απλα ηταν αντιπαραθεσεις ασχετες με το θεμα,επισης τα ποστ στο moto.gr δεν σβηνονται απλα μεταφερονται σε κατηγορια αορατη απο τους απλους χρηστες (η ζωνη του λυκοφωτος) ειναι ορατη μονο απο τους moderators.

Αυτό είναι κάτι καινούριο Στάθη? ή υπήρχε πάντα??

δε θα ήταν πιο σκόπιμο να φτιάξετε μία ορατή κατηγορία με ονομα ''σαβούρα'' ή ''άσχετα'' πχ??

το λέω γιατί είναι καλό να βλέπυμε τις κατα καιρους μαλακίες και άσχετα που γράφονται.. οηθούν στο να καλυτερεύοεμε..

γενικά δε βλέπω το λόγο να είναι μόνο στη διάθεση των διαχειριστών.. αν είναι έτσι σβήστε τα τελείως..

(άσχετο κι αυτό με το θέμα αλλά εδώ το έμαθα... οπότε μεταφέρτε το αν θέλετε
:smilea: )

:sun:

afrotwin
Εχει λαλησει 3:35 ρεεεεε ...

o dikos tou xtipai ora dalmatias

afrotwin
08/12/2004, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist

δε θα ήταν πιο σκόπιμο να φτιάξετε μία ορατή κατηγορία με ονομα ''σαβούρα'' ή ''άσχετα'' πχ??

το λέω γιατί είναι καλό να βλέπυμε τις κατα καιρους μαλακίες και άσχετα που γράφονται.. οηθούν στο να καλυτερεύοεμε..

γενικά δε βλέπω το λόγο να είναι μόνο στη διάθεση των διαχειριστών.. αν είναι έτσι σβήστε τα τελείως..

esi mpenis edo gia na kaliterepsis?

crs-k
08/12/2004, 14:39
Πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον κ καλή διάθεση (που απ'ότι κατάλαβα ο Γιώργος την έχει...) για να θες να μάθεις κάποια πράγματα κ να μην το παίζεις ξερόλας......
......................

Για να παει καποιος, με την θεληση του κι οχι γιατι του το εχει επιβαλει καποιος, να παρακολουθησει "μαθηματα" για ασφαλη οδηγηση, εννοειται οτι απο πριν ξερει να φρεναρει και να στριβει. Απλως παει να δει (και βλεπει τελικα) τι απο αυτα που εμαθε μονος του ειναι λαθος (τα περισσοτερα μαλλον) και τι σωστο ...

Απο 'κει και μετα εχεις αντιρηση στο να γινονται τετοιου τυπου "μαθηματα", εστω κι αν αυτα μενουν περισσοτερο στο θεωρητικο επιπεδο, μιας και δεν γινονται σε πιστα ? :confused: :smokin:

hornet
08/12/2004, 14:42

Οχι δεν θα γινουν ορατα και πολλους και διαφορους λογους.
Παντως δεν παιζει αυτο που λες οποτε αστο καλυτερα...

idi
08/12/2004, 14:44
Πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον κ καλή διάθεση (που απ'ότι κατάλαβα ο Γιώργος την έχει...) για να θες να μάθεις κάποια πράγματα κ να μην το παίζεις ξερόλας......κ από εκεί κ πέρα κρατάς απ'αυτήν τη συνάντηση ότι θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει στην πράξη κ στην καθημερινή (σωστή) χρήση της μηχανής...

...Από την άλλη, είναι σημαντικό να ξέρουμε σε τί οδηγικό επίπεδο βρίσκονται οι "συνομιλητές" μας...
..Γιατί δεν μπορέι να μιλάς σε κάποιον για το γυροσκοπικό φαινόμενο, απ'τη στιγμή που π.χ. δεν ξέρει να φρενάρει (που'ναι πιο σημαντικό κ από το γκάζι κ απ'το στρίψιμο...Το φρενάρισμα είναι η αρχή κ η βάση της ασφαλούς οδήγησης --κατά την γνώμη μου..--)...

...Τέλος, θεωρώ ότι τέτοιου είδους μαθήματα είναι δύσκολο να "δωθούν", γιατί ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά κάποια πράγματα στην οδήγηση...

Ν.
:)

Νατασακι,

πρωτα πρωτα καλως-ξανα-ηρθες στο φορουμ!

Τα παραπανω που γραφεις, τα οποια στη θεωρια εχουν μια λογικη βαση, ειναι σε αντιθεση με οσα υποστήριζες οταν υπηρχε η συζητηση για τους «γυναικειους αγωνες SM» (σε αυτο ή σε αλλο φορουμ δεν θυμάμαι και δεν εχει σημασία)

Τοτε ελεγα οτι για να παρεις μερος σε αγωνες πρεπει να είσαι σε καποιο «οδηγηκο επιπεδο», ενω εσυ,(λιγοτερο) αλλα κυριως η Βανεσα και η Τανια (με σθενος) υποστηριζατε οτι ο καθενας εχει τα εχέγγυα να παρει μερος σε αγωνες ασχετα απο την οδηγηκη του καταρτηση, τις γνωσεις και τις επιδοσεις του. «Αρκει να ξερει τη χρηση συμπλέκτη...»

Θεωρεις δηλαδή οτι ενα «μάθημα» γρηγορης οδηγησης ειναι ας πουμε «επικίνδυνο» να γινετε σε άπειρους οδηγους ενω η συμμετοχή σε αγωνες ειναι «δικαίωμα»????

φιλικοτατα

Γιωργος

afrotwin
08/12/2004, 14:47
imaste psixotropika onta simera mas ka8ete na leme afto ke avrio ekino

plaka exi

petridist
08/12/2004, 14:49
esi mpenis edo gia na kaliterepsis?

Εσύ άμα δε μιλήσεις δε μπορείς δηλαδή??? μαλλον οχι εεεε???:cry: :cry:

λοιπόν το θέμα είναι ότι διάφορες μαλακίες που έχεις πεί εν βρασμό ψυχής μπορεί αργότερα αν ρίξεις μια ματιά να το σκεφτείς καλύτερα... αυτά περί καλυτέρεψης..

και όχι δε μπαίνω εδώ για να καλυτερέψω γιατί είμαι ήδη τέλειος!!!!! μπουχαχαχαχα:hypnotize

και στην τελική δικά μας γραφόμενα είναι... γιατί να εξαφανίζονται?? ο καθένας κρινεται ακόμα και απο τα απρόσωπα γραφόμενα ότι κι αν περιέχουν...

τώρα καταλάβατε κύρε Λεωνίδα η να τα ξαναπώ?? γιατί εγώ κακα σαν κι εσας δεν κάνω...:wave2: :wave2: :wave2:

Natassa
08/12/2004, 14:50
crs-k:

Για να παει καποιος, με την θεληση του κι οχι γιατι του το εχει επιβαλει καποιος, να παρακολουθησει "μαθηματα" για ασφαλη οδηγηση, εννοειται οτι απο πριν ξερει να φρεναρει και να στριβει.

οκ...Αν το θεωρείς δεδομένο αυτό..πάω πάσο....

..(Αν κ αμφιβάλλω πολυυυυ για το αν μπορεί κάποιος να πει(ή μάλλον να'ναι σε θέση να το πράττει...) με βεβαιότητα ότι:"ναι, ξέρω να στρίβω κ να φρενάρω σωστά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες... :rolleyes: :rolleyes: )

Απλως παει να δει (και βλεπει τελικα) τι απο αυτα που εμαθε μονος του ειναι λαθος (τα περισσοτερα μαλλον) και τι σωστο ...

Πολύ σωστά....
...κ να τα διορθώσει...οκ μέχρι εδώ. :)

Απο 'κει και μετα εχεις αντιρηση στο να γινονται τετοιου τυπου "μαθηματα", εστω κι αν αυτα μενουν περισσοτερο στο θεωρητικο επιπεδο, μιας και δεν γινονται σε πιστα ? :confused: :smokin:

..Δεν είμαι αρνητική στο να γίνονται τέτοιου είδους θεωρητικά "μαθήματα". Απλά πιστεύω ότι αυτός που θα τα κάνει έχει μεγάλη ευθύνη (εγώ έτσι θα'νιωθα τουλάχιστον..)απέναντι σ' όλους όσους τον ακούν εκείνη τη στιγμή κ ύστερα βγουν έξω κ πάνε να τα κάνουν πράξη όλα αυτά...

..Μία, μόνο μία στραβή να συμβεί...
...Δεν ξέρω τί μπορεί να ακολουθήσει κ σίγουρα, σε καμιά περίπτωση δεν θα φταίει ο Γιώργος κ ο κάθε Γιώργος που έχει την καλή διάθεση να "ξεστραβώσουν" κάποιους στην οδήγηση...

bm_gr
08/12/2004, 14:53
Μπορει να μην ειμαι απο τα πιο ενεργα μελοι και να μην εχα ακομα καταφερει να ερθω σε καποια συναντηση η μαθημα (καταραμενη δουλεια γρρρρρ)ομως εν λευκο περνω το μερος του Γιαγια αρκουδα...
Ακομα και που διαβασα 2 3 πραγματακια σε καποια ποστ του βρηκα γνωσεις που με βοηθησαν παρα πολυ στο να κατανοησω του τι εχω αναμεσα στα ποδια μου... Καλα καλα οι πονηροι ας σκεφτουν οτι θελουν εγω για την μηχανη μηλαω... Και για να μηλαω με τεκμηρια 2 φορες η κατανοηση του γυροσκοπικου φαινομενου που για αυτο λεει το ποστ αλωστε με εβγαλε καθαρο σε μια στροφη που αθελα μου μπηκα με περισσοτερα χωρις να το καταλαβω...Αμεσως θυμηθικα τι ειχε διαβασει και ακολουθοντας τα βγηκα και εγω αλλα και η μοτο μου ασπροπρωσοποι απο την κατασταση...Λακουβες αμαξια??Εχω αποφυγει πολλα τετοια ....Φιλοι μου εχουν ερθει με την ατακα <<ελλα ρε μαλακα που τα ακουσες αυτα γαμω ειναι>>και αλλα τετοια...Ο καθενας εχει δικαιωμα γνωμης ετσι και εγω...Γνωμη μου ειναι λοιπον οτι εγω σε αυτον τον ανθρωπο οφειλω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που απλα μοιραζοντας μαζι μου μεσω ενος forum λιγο απο τις γνωσεις του και την εμπειρια του με βοηθησε στο απο το 40% των δυνατοτιτων της μηχανης μου τωρα να γνωριζω το 60%...Σεβομενος και αυτους που συμφωνουν αλλα και αυτους που διαφωνουν ενα εχω να πω

ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
και ας μην με ξερεις......

Natassa
08/12/2004, 14:58
Κατ' αρχήν Γιώργο, σε ευχαριστώ για το (ξανα) καλωσόρισμα... :wave2:

Τοτε ελεγα οτι για να παρεις μερος σε αγωνες πρεπει να είσαι σε καποιο «οδηγικο επιπεδο», ενω εσυ,(λιγοτερο) αλλα κυριως η Βανεσα και η Τανια (με σθενος) υποστηριζατε οτι ο καθενας εχει τα εχέγγυα να παρει μερος σε αγωνες ασχετα απο την οδηγηκη του καταρτηση, τις γνωσεις και τις επιδοσεις του. «Αρκει να ξερει τη χρηση συμπλέκτη...»

Εδώ με παρεξήγησες...Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, μα ποτέ...Αυτή είναι γνώμη κάποιων, αλλά όχι δική μου... (γι'αυτό κ εξάλλου παραιτήθηκα από αυτό το θεσμό..Δεν το θεώρησα εφικτό να΄έρθουν καλά κ σωστά αποτελέσματα σε τόσους λίγες μήνες προπόνησης...)
..Κατά δεύτερον λοιπόν, η πίστα καλώς ή κακώς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την οδήγηση σε δημόσιους δρόμους..Σωστά?? Σωστά...

...Γι'αυτό θεώρησα, πως 10 κοπέλες με την ίδια σχετική εμεπιρία στα SM, δεν θα'χαν ιδιαίτερο πρόβλημα (μετά από πολλέεεεες προπονήσεις...) προσαρμογής κ ίσως , μετά από καιρό, να μπορούσαν να χειροκροτηθούν κ από τους θεατές ....

...Επειδή θα κατάφερναν να προσφέρουν κ θέαμα...

Είμαι πολύ ρομαντική,ε??....
Ν. :wave2::confused:

afrotwin
08/12/2004, 14:59
Εσύ άμα δε μιλήσεις δε μπορείς δηλαδή??? μαλλον οχι εεεε???:cry: :cry:

λοιπόν το θέμα είναι ότι διάφορες μαλακίες που έχεις πεί εν βρασμό ψυχής μπορεί αργότερα αν ρίξεις μια ματιά να το σκεφτείς καλύτερα... αυτά περί καλυτέρεψης..

και όχι δε μπαίνω εδώ για να καλυτερέψω γιατί είμαι ήδη τέλειος!!!!! μπουχαχαχαχα:hypnotize

και στην τελική δικά μας γραφόμενα είναι... γιατί να εξαφανίζονται?? ο καθένας κρινεται ακόμα και απο τα απρόσωπα γραφόμενα ότι κι αν περιέχουν...

τώρα καταλάβατε κύρε Λεωνίδα η να τα ξαναπώ?? γιατί εγώ κακα σαν κι εσας δεν κάνω...:wave2: :wave2: :wave2:

ne agori mou ala ama den kanis kaka 8a arostisis prepi na apovalis tis perites ousies pou den xriazete pia o organismos sou i opies an den apovli8oun prokaloun megali zimia
mia apo aftes ine i mnisikakia tou enterou mia ali ine i vriskotonoimatiszois semalakies ke ine poli sovares pa8isis
gia afto na alaksis stasi zois ke na kanis ta kakakia sou
ante pasa mou..

afrotwin
08/12/2004, 15:01
piaste tin manikes aderfia anazopironete to 8ema

oxi pali :bawl:

:lol: :lol:

idi
08/12/2004, 15:01
Κατ' αρχήν Διονύση, σε ευχαριστώ για το (ξανα) καλωσόρισμα... :wave2:
Εδώ με παρεξήγησες...Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο, μα ποτέ...Αυτή είναι γνώμη κάποιων, αλλά όχι δική μου... (γι'αυτό κ εξάλλου παραιτήθηκα από αυτό το θεσμό..Δεν το θεώρησα εφικτό να΄έρθουν καλά κ σωστά αποτελέσματα σε τόσους λίγες μήνες προπόνησης...)
..Κατά δεύτερον λοιπόν, η πίστα καλώς ή κακώς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την οδήγηση σε δημόσιους δρόμους..Σωστά?? Σωστά...Γι'αυτό θεώρησα, πως 10 κοπέλες με την ίδια σχετική εμεπιρία στα SM, δεν θα'χαν ιδιαίτερο πρόβλημα (μετά από πολλέεεεες προπονήσεις...) προσαρμογής κ ίσως , μετά από καιρό, θα μπορούσαν να χειροκροτηθούν κ από τους θεατές ....Επειδή θα κατάφερναν να προσφέρουν κ θέαμα...

οκ πασο

Γιωργο με λενε:wave2:

crs-k
08/12/2004, 15:03
...............
Δεν είμαι αρνητική στο να γίνονται τέτοιου είδους θεωρητικά "μαθήματα". Απλά πιστεύω ότι αυτός που θα τα κάνει έχει μεγάλη ευθύνη (εγώ έτσι θα'νιωθα τουλάχιστον..)απέναντι σ' όλους όσους τον ακούν εκείνη τη στιγμή κ ύστερα βγουν έξω κ πάνε να τα κάνουν πράξη όλα αυτά...

..Μία, μόνο μία στραβή να συμβεί...
...Δεν ξέρω τί μπορεί να ακολουθήσει κ σίγουρα, σε καμιά περίπτωση δεν θα φταίει ο Γιώργος κ ο κάθε Γιώργος που έχει την καλή διάθεση να "ξεστραβώσουν" κάποιους στην οδήγηση...

Συμφωνουμε λοιπον σε πολυ μεγαλο βαθμο ...

Αυτην την γνωμη που εξεφρασες τωρα προσπαθησα απο την αρχη να σου εκμαιευσω! :smilea:

Η διαφορα μας (των περισσοτερων εδω μεσα) με τον Αντωνη ειναι οτι αυτος αντι απλως να βγει και να πει την γνωμη του, εγραψε ενα υπερβολικα ειρωνικο ποστ, για το ποσο βρισκει το πασουμακι σου κατω και αν κρεμας καλα τον κωλο σου ...

Δεν πιστευω λοιπον να ειχε απαιτηση να τον παρει κανεις στα σοβαρα ...

Ακομα κι οταν, παρ' ολα αυτα, προσπαθησα δυο φορες να κανω διαλογο ΣΟΒΑΡΟ μαζι του, αυτος με αγνοησε και το μονο του επιχειρημα για να στηριξει την αποψη του ειναι οτι "ΟΛΟΙ τον βριζουν εδω μεσα".

Δεν νομιζω οτι μπορει να γινει συζητηση μ' αυτον τον τροπο ...

Δεν ειναι λοιπον οτι (αυτο που ειπες στο πρωτο σου ποστ) ειναι ο καθενας "κολημενος" με την γνωμη του. Εγω επιδιωκω τον διαλογο (οπως ακριβως εκανα και με σενα), αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση (του Αντωνη) ειναι φανερο οτι ΔΕΝ επεσε εξω στην αρχικη μου εκτιμηση γι' αυτον, πραγμα που πολυ θα ευχομουν (να ειχα πεσει εξω).

Πιασε τωρα μια :beer: κι βολεψου καπου ...

:cool: :wave2:

afrotwin
08/12/2004, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οκ πασο

ne ali8ia leei giorgo ton lene
ektos!!! :eyepop:
ke an ton lene dionisi ke ine ninja
ke mas to ekrive toso kero:eyepop:

Natassa
08/12/2004, 15:06
οκ πασο

Το διόρθωσα την ίδια στιγμή.. :winka:
...Κεκχημένη ταχύτης...

Ν. :blush:

petridist
08/12/2004, 15:11
ne agori mou ala ama den kanis kaka 8a arostisis prepi na apovalis tis perites ousies pou den xriazete pia o organismos sou i opies an den apovli8oun prokaloun megali zimia
mia apo aftes ine i mnisikakia tou enterou mia ali ine i vriskotonoimatiszois semalakies ke ine poli sovares pa8isis
gia afto na alaksis stasi zois ke na kanis ta kakakia sou
ante pasa mou..

καλα μιλάμε ήξερα την απάντηση κατα λέξη!! δεν παίζομαι λεμε..

καλα ρε εσύ απ'οτι είπα απ'τα σκατά πιάστηκες??? χααχαχα

οκ ξέρω ότι με εννοείς.. ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω... :wave2:

afrotwin
sory re pedia ti ine afto? (Κεκχημένη ταχύτης)

mipos ine san to (oxra spiroxeti)?

Natassa
Αυτην την γνωμη που εξεφρασες τωρα προσπαθησα απο την αρχη να σου εκμαιευσω!

..Γειά σου βρε "Σωκράτη"!! :rotflmao: :D

Τον Αντώνη, δεν τον γνωρίζω προσωπικά κ δεν θα εκφέρω άποψη...Μόνο υποθέσεις εξάλλου μπορώ να κάνω...

Πιασε τωρα μια κι βολεψου καπου ...
:wave2: :wave2:

Ν.:smokin:

idi
08/12/2004, 15:13
ne ali8ia leei giorgo ton lene
ektos!!! :eyepop:
ke an ton lene dionisi ke ine ninja
ke mas to ekrive toso kero:eyepop:

Ninja ειναι ο περικλης και τον λενε Αλομα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

afrotwin
08/12/2004, 15:13
[B]..Γειά σου βρε "Σωκράτη"!! :
B]

ela crs pies ti na kolirio tora me tis vlakies sas
pou tin exete ka8arevousa ke arxea elinika
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

gia sou natasa me ta orea sou

ke ego gelao mia ora tora me aftin tin saxlamara

crs-k
08/12/2004, 15:14
..Γειά σου βρε "Σωκράτη"!! :rotflmao: :D
...............

Χρηστο με λενε κι ειμαι πιο παλιος !!!

Ο Σωκρατης απλως με αντεγραψε αλλα ειχε τα κονε και την περασε σαν δικη του μεθοδο ...

afrotwin
08/12/2004, 15:16
καλα μιλάμε ήξερα την απάντηση κατα λέξη!! δεν παίζομαι λεμε..

καλα ρε εσύ απ'οτι είπα απ'τα σκατά πιάστηκες??? χααχαχα

οκ ξέρω ότι με εννοείς.. ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω... :wave2:

ise kalo pedi re
exo es8imata gia sena
mou 8imizis ena kolito pou efige apo tin zoi prin xronia

:beer:

Natassa
08/12/2004, 15:20
gia sou natasa me ta orea sou
ke ego gelao mia ora tora me aftin tin saxlamara

Έτσι..έτσι...Πάντα να'σαι χαρούμενος...

Ο Σωκρατης απλως με αντεγραψε αλλα ειχε τα κονε και την περασε σαν δικη του μεθοδο ...

:cool: :D

Ν. :winka:

afrotwin
08/12/2004, 15:20
Χρηστο με λενε κι ειμαι πιο παλιος !!!

asta afta vlaxadera tis ipe8rou ke stamata na ekmeevis
giati edo den ine forum akrodeksion me latria stin arxea elada
ke stin patrida ke stin eliniki glosa
ke malon gelioi akougomaste me teties ekfrasis

ke afto itan mono i arxi

afrotwin
08/12/2004, 15:22
Ninja ειναι ο περικλης και τον λενε Αλομα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sovara e?:eyepop:
kita na dis aderfe mou
ke ego pou nomiza oti itan o zoro
:eyepop: :eyepop:

crs-k
08/12/2004, 15:23
asta afta vlaxadera tis ipe8rou ke stamata na ekmeevis
giati edo den ine forum akrodeksion me latria stin arxea elada
ke stin patrida ke stin eliniki glosa
ke malon gelioi akougomaste me teties ekfrasis

ke afto itan mono i arxi

Πρεπει να παω να παρω την κορη μου μωρη κουτσαβλα ...

Αλλα θα τα πουμε σε μιση ωρα απο το σπιτι ...

bm_gr
08/12/2004, 15:25

Και όσο για την ασφάλεια αυτών που «ξέρουν και αγαπούν» να οδηγούν οι ψυχροί αριθμοί λένε άλλα από τη θεωρία: Τις λιγότερες πιθανότητες για ατύχημα και τραυματισμό τις έχουν οι «άσχετοι», οι οποίοι οδηγούν τσόπερ, βέσπες, και άλλα μηχανάκια τα οποία στερούνται ενεργητικής ασφάλειας, τέλειων αναρτήσεων, φρένων.

[/B]
Α και κατι ακομα....
Δεν ξερω που τους βρηκες φιλε μου εσει αυτους τους ψυχρους αριθμους αλλα αυτοι που βρηκα εγω λενε οτι οι 9 στους 10 που εχουν παθει ατυχηματα ειναι οδηγοι ακριβος τετοιων μηχανων με αρχηγους τα παπακια και τα βεσπακια...
Αν ρωτησεις και κανα οδηγο αυτοκινητου θα σου πει οτι αυτους που φοβατε ειναι τα παπια και τις βεσπες γιατι καποιος που εχει παρει μεγαλη μηχανη εχει το βιτσιο να θελει να ξερει να μαθει να την οδηγει....

hornet
08/12/2004, 15:58
"Αν ρωτησεις και κανα οδηγο αυτοκινητου θα σου πει οτι αυτους που φοβατε ειναι τα παπια και τις βεσπες γιατι καποιος που εχει παρει μεγαλη μηχανη εχει το βιτσιο να θελει να ξερει να μαθει να την οδηγει...."
πσστ bm μην το πεις σε κανεναν αλλα πολλοι που εχουν μεγαλες μηχανες εχουν και παπακια.....αλλοοοο βιτσιο αυτο!:wave2:

petridist
08/12/2004, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
"Αν ρωτησεις και κανα οδηγο αυτοκινητου θα σου πει οτι αυτους που φοβατε ειναι τα παπια και τις βεσπες γιατι καποιος που εχει παρει μεγαλη μηχανη εχει το βιτσιο να θελει να ξερει να μαθει να την οδηγει...."
πσστ bm μην το πεις σε κανεναν αλλα πολλοι που εχουν μεγαλες μηχανες εχουν και παπακια.....αλλοοοο βιτσιο αυτο!:wave2:

Στάθη, αυτό το κάνουν κάποιοι για λόγους πρακτικής (πχ, πιο γρήγορα μέσα στην πόλη, το αφήνεις όπου να'ναι.. ενω την καλή σου σιγά μη τη βάλεις ανάμεσα σε δυο κουτιά!!)

βέβαια είναι σίγουρο ότι ένας σοβαρός μηχανόβιος το παπάκι το οδηγεί σοβαρά και όχι όπως έναν καυλωμένο πιτσιρικά 16χρονο που πάει όπως να'ναι όπου να'ναι..

crs-k
08/12/2004, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από bm_gr
Α και κατι ακομα....
Δεν ξερω που τους βρηκες φιλε μου εσει αυτους τους ψυχρους αριθμους αλλα αυτοι που βρηκα εγω λενε οτι οι 9 στους 10 που εχουν παθει ατυχηματα ειναι οδηγοι ακριβος τετοιων μηχανων με αρχηγους τα παπακια και τα βεσπακια...
..................

Χωρις να ξερω "αριθμους" το ιδιο ειπα κι εγω σε προηγουμενο ποστ, απο προσωπικη εμπειρια ... :lol:

Οτι οι καμμια 10αρια πτωσεις που ειχα ηταν ολες με σκουτερακια παλιοτερα ...
Με μηχανη (με μεγαλη ροδα) πεσιμο απο φρεναρισμα δεν ειχα μεχρι τωρα ...

antonis111
09/12/2004, 10:29
Ότι είστε μία παρέα δεμένη και αλληλοϋποστηρίζεστε καταρχάς σας τιμά και το αναγνωρίζω.
Παρόλα αυτά όμως, είναι τόσο δύσκολο να διαβάσει κάποιος αυτά που γράφω στην πρώτη σελίδα και να προσπαθήσει να έρθει στη θέση μου, τόσο δύσκολο?
Γράφω δύο σελίδες και δεν αναφέρετε κανένας ούτε σε μια λέξη, γιατί?
Αντ’ αυτού όλοι (εντάξει, όχι όλοι), θεωρούμε σαν δεδομένο πως ο Αντώνης είναι καραγκιόζης, οι υπόλοιποι είμαστε πρώτα παλικάρια, ότι έχει γράψει είναι μαλακίες (σόρι για τη λέξη), και βούρ, απάνω του.
Και αφού έχω καταλάβει πως σας αρέσουν οι παροιμίες και τα αποφθέγματα, ας πω και εγώ ένα πολύ γνωστό: σκέφτομαι άρα υπάρχω -μπορεί να συνυπάρξει και σε μια δεμένη παρέα.
Απαντήσεις τώρα:
Η πρόθεση για τα μαθήματα είναι σωστή και μπράβο, εγώ αμφισβητώ το αποτέλεσμα, βρίσκω λάθη στον τρόπο που γίνονται και στις προτεραιότητες που δίνονται –μιλάω πάντα για Μάθημα Ασφαλούς Οδήγησης.
Διαβάζω όλο μπηχτές για την Βέσπα μου, για τα 8 άλογα που καβαλάω κτλ.
Το να οδηγάς μηχανές εννιακοσίων + κυβικών δεν σημαίνει πως αυτομάτως έγινες μηχανόβιος, αλλά αφού για κάποιους αυτό είναι το κριτήριο, ενημερώνω πως έχω TDM 900 με μπλε λαιμούς εξατμίσεων εκτός τη Βέσπα.
Hornet, δεν αφαίρεσες τις δύο απαντήσεις που αναφέρεις, αφαίρεσες όλη την συζήτηση «γυροσκοπικό φαινόμενο» με 90 απαντήσεις.
Για κάποιον που είπε πως του θυμίζω με τις συμβουλές μου τον πατέρα του 70 χρονών, ας σκεφτεί πως ίσως είναι ο μόνος που νοιάζεται πραγματικά για πάρτη του.
Για αυτόν που αμφισβητεί τους αριθμούς που λέω, θα πρέπει να κάνουμε μαθήματα στατιστικής : για κάθε 20 σκούτερ, παπάκια κτλ που κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους αντιστοιχεί μία (1) μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού – οι στατιστικοί αριθμοί μιλούν αναλογικά, ξανασκέψου το.
Τέλος απαντήσεων.
Και τώρα… επιστροφή στο «ειρωνικό» μου ύφος.
Το επόμενο μάθημα ασφαλούς οδήγησης θα το κάνω ΕΓΩ!!! και αφού θεωρείτε δεδομένο πως ξέρετε να φρενάρετε, να στρίβετε, να ντύνεστε κτλ. Θα σταθώ στον τρόπο που ελέγχουμε τη μηχανή μας όταν βρίσκετε στον αέρα μετά από άλμα, με το πίσω φρένο και το γκάζι. Σκοπός είναι να μάθουμε να προσγειωνόμαστε με τις δύο ρόδες ταυτόχρονα. Έχω κάνει μοτοκρός και γνωρίζω.
Το μάθημα θα γίνει αύριο στην χασαποταβέρνα ΡΟΥΚΟΥΝΑΣ στη Χασιά.

afrotwin
09/12/2004, 10:41
Ότι είστε μία παρέα δεμένη και αλληλοϋποστηρίζεστε καταρχάς σας τιμά και το αναγνωρίζω.
Παρόλα αυτά όμως, είναι τόσο δύσκολο να διαβάσει κάποιος αυτά που γράφω στην πρώτη σελίδα και να προσπαθήσει να έρθει στη θέση μου, τόσο δύσκολο?
Αντ’ αυτού όλοι (εντάξει, όχι όλοι), θεωρούμε σαν δεδομένο πως ο Αντώνης είναι καραγκιόζης, οι υπόλοιποι είμαστε πρώτα παλικάρια, ότι έχει γράψει είναι μαλακίες (σόρι για τη λέξη), και βούρ, απάνω του.
Και αφού έχω καταλάβει πως σας αρέσουν οι παροιμίες και τα αποφθέγματα, ας πω και εγώ ένα πολύ γνωστό: σκέφτομαι άρα υπάρχω .

aftos pou ipe to skeftete ara iparxi
ine o megaliteros m@l@k@s tou kosmou filtate
to sosto ine iparxo ara skeftome

ke epipleon exis megalo provlima
oli na se ftinoun esi 8a kratas omprela ke 8a les oti vrexi
lipon exe oti 8elis ke tdm ke podilato me turbo
den mas endiaferi
an 8elis 8a erxese stin parea ke 8a ka8ese isixa
ke komenes i ipodiksis giati 8a pesoune fapes:lol:
ela agori mou
ke na ma8is na milas omorfa etsi opos ksekinises to kimeno
ke oxi opos to telioses:yuck:
ke esi 8a mas ma8is pos na kanoume edo ke na stamatame me tin karafla sou sto odostroma
ke ola afta me vespa

Julius
09/12/2004, 10:42

Hornet, δεν αφαίρεσες τις δύο απαντήσεις που αναφέρεις, αφαίρεσες όλη την συζήτηση «γυροσκοπικό φαινόμενο» με 90 απαντήσεις.

:eyepop:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=5399

:uplate:

free rider
09/12/2004, 10:46
Και αφού έχω καταλάβει πως σας αρέσουν οι παροιμίες και τα αποφθέγματα, ας πω και εγώ ένα πολύ γνωστό: σκέφτομαι άρα υπάρχω -μπορεί να συνυπάρξει και σε μια δεμένη παρέα.
Απαντήσεις τώρα:
Η πρόθεση για τα μαθήματα είναι σωστή και μπράβο, εγώ αμφισβητώ το αποτέλεσμα, βρίσκω λάθη στον τρόπο που γίνονται και στις προτεραιότητες που δίνονται –μιλάω πάντα για Μάθημα Ασφαλούς Οδήγησης.
Διαβάζω όλο μπηχτές για την Βέσπα μου, για τα 8 άλογα που καβαλάω κτλ.
Το να οδηγάς μηχανές εννιακοσίων + κυβικών δεν σημαίνει πως αυτομάτως έγινες μηχανόβιος, αλλά αφού για κάποιους αυτό είναι το κριτήριο, ενημερώνω πως έχω TDM 900 με μπλε λαιμούς εξατμίσεων εκτός τη Βέσπα.
Για κάποιον που είπε πως του θυμίζω με τις συμβουλές μου τον πατέρα του 70 χρονών, ας σκεφτεί πως ίσως είναι ο μόνος που νοιάζεται πραγματικά για πάρτη του.
Για αυτόν που αμφισβητεί τους αριθμούς που λέω, θα πρέπει να κάνουμε μαθήματα στατιστικής : για κάθε 20 σκούτερ, παπάκια κτλ που κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους αντιστοιχεί μία (1) μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού – οι στατιστικοί αριθμοί μιλούν αναλογικά, ξανασκέψου το.
Τέλος απαντήσεων.
Και τώρα… επιστροφή στο «ειρωνικό» μου ύφος.
Το επόμενο μάθημα ασφαλούς οδήγησης θα το κάνω ΕΓΩ!!! και αφού θεωρείτε δεδομένο πως ξέρετε να φρενάρετε, να στρίβετε, να ντύνεστε κτλ. Θα σταθώ στον τρόπο που ελέγχουμε τη μηχανή μας όταν βρίσκετε στον αέρα μετά από άλμα, με το πίσω φρένο και το γκάζι. Σκοπός είναι να μάθουμε να προσγειωνόμαστε με τις δύο ρόδες ταυτόχρονα. Έχω κάνει μοτοκρός και γνωρίζω.
Το μάθημα θα γίνει αύριο στην χασαποταβέρνα ΡΟΥΚΟΥΝΑΣ στη Χασιά.

Λοιπόν αντόνι

εγώ θα έρθω στο μάθημά σου γιατί
θέλω να εξελίσσομαι συνεχώς και να μαθαίνω…
Τώρα να ξέρεις ότι στην ουσία όλοι τούτοι εδώ
οι μαμελούκοι λένε πολλές φορές ότι τους κατέβει
έτσι δεν θα ήθελα με τίποτα κάποιος να νιώθει ότι βάλλεται
από μια παρέα ολόκληρη δηλ όλοι σας και μόνος μου….

Εάν νιώθεις έτσι μετά από όλες αυτές τις μπούρδες που ειπώθηκαν
να ξέρεις ότι εγώ θα έρθω με το μέρος σου….
έτσι ρε μαμελούκοι για να υπάρχει μια ισορροπία….

Λοιπόν προτείνω ο επόμενος που θα έρθει μαζί μας
να είναι ο Γιαγιάς Αρκούδας….
Εγώ το ξανάλεω κάτω το κατεστημένο του Forum…

Επαναστατική Οργάνωση Free Poystraider….

Ελάτε ρε να δούμε ποίος θα ανέξει….

:mad: :mad: :mad:

afrotwin
09/12/2004, 10:50
Λοιπόν αντόνι

εγώ θα έρθω στο μάθημά σου γιατί
θέλω να εξελίσσομαι συνεχώς και να μαθαίνω…
Τώρα να ξέρεις ότι στην ουσία όλοι τούτοι εδώ
οι μαμελούκοι λένε πολλές φορές ότι τους κατέβει
έτσι δεν θα ήθελα με τίποτα κάποιος να νιώθει ότι βάλλεται
από μια παρέα ολόκληρη δηλ όλοι σας και μόνος μου….

Εάν νιώθεις έτσι μετά από όλες αυτές τις μπούρδες που ειπώθηκαν
να ξέρεις ότι εγώ θα έρθω με το μέρος σου….
έτσι ρε μαμελούκοι για να υπάρχει μια ισορροπία….

Λοιπόν προτείνω ο επόμενος που θα έρθει μαζί μας
να είναι ο Γιαγιάς Αρκούδας….
Εγώ το ξανάλεω κάτω το κατεστημένο του Forum…

Επαναστατική Οργάνωση Free Poystraider….

Ελάτε ρε να δούμε ποίος θα ανέξει….

:mad: :mad: :mad:

ti egine re psile den se ftani kanis na se apaftosi ke sou exi stripsi telios?

free rider
09/12/2004, 10:56
ti egine re psile den se ftani kanis na se apaftosi ke sou exi stripsi telios?

Ρε χαμένε ο άνθρωπος προσπαθεί να μας μιλήσει και τον βαράτε όλοι μαζί …..
Μπορεί να άρχισε στραβά το παραμύθι αυτό αλλά πάντα πρέπει να δίνεται και μια δεύτερη ευκαιρία σε όλους …

Έτσι δεν είναι μωρή λούγκρα???

Τι να πω για την ψωνάρα σου που νομίζεις
ότι είσαι ο καθρέφτης του κακού εαυτού μας …
οπότε όλοι πρέπει να παραδεχτείς ότι κάπου χάνουμε λάδια ….
ίσως όμως να μπορούμε εδώ μέσα να το πούμε ο ένας στον άλλο….

Τότε πραγματικά τον βοηθάμε άπιστε…

Μικρή Λουλού
09/12/2004, 10:58
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ,ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ..
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ,ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΤΕ !!!:rotflmao: :rotflmao:

ΕΓΩ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΗΣΑΚΙΑ ΦΕΤΟΣ..ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΙ...:lol:

ΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΤΡΕΙΣ.!!

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ..ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ,ΞΕΘΥΜΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΤΑΛΑΧΘΗΣΑΝ ΕΚΑΤΕΡΟΘΕΝ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΚΙΕΣ !!!

LETS GO FOR FUCKING BEERS !!!:beer: :beer: :beer:

hornet
09/12/2004, 10:59
"Hornet, δεν αφαίρεσες τις δύο απαντήσεις που αναφέρεις, αφαίρεσες όλη την συζήτηση «γυροσκοπικό φαινόμενο» με 90 απαντήσεις"

Καλο θα ειναι να κοιταμε πρωτα ρε αντωνακη πριν μιλησουμε.....

Και για να μαθαινεις ....οταν μια συζητηση παιρνει μια μορφη και αναπτυσεται ενα θεμα που ταιριαζει σε μια απο τις κατηγοριες που υπαρχουν τοτε μεταφερεται σε αυτη χωρις να δημιουργειται συνδεσμος προς αυτην,αφου μιλαμε για θεματα οδηγησης τι πιο φυσικο να παει στο οδηγηση-tips&tricks

αυτα
αντε και καλα κρασια!!!

afrotwin
09/12/2004, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ,ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ..
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ,ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΤΕ !!!:rotflmao: :rotflmao:

ΕΓΩ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΗΣΑΚΙΑ ΦΕΤΟΣ..ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΩΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΙ...:lol:

ΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΤΡΕΙΣ.!!

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ..ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ,ΞΕΘΥΜΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΤΑΛΑΧΘΗΣΑΝ ΕΚΑΤΕΡΟΘΕΝ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΚΙΕΣ !!!

LETS GO FOR FUCKING BEERS !!!:beer: :beer: :beer:

re otan milao ego oxiroteros olon
ksero tileo

o tipakos ama den pesi fatouro 8a arxisi pali tis idimonies tou
ke den ton dioxni kanis

opos leei to tra goudi
katse kala
katse kalitera...

ke min masas sinonimia ine

free rider
09/12/2004, 11:11
Όσο αναφορά για τους moderators έχω να πω τα εξής:

Η ενασχόλησή τους εδώ μέσα είναι αν δεν κάνω λάθος
εργασιακή και θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι
αρκετά δύσκολο να κρατήσουν μια ισορροπημένη και
αξιοπρεπή στάση όπως τους επιβάλλεται λόγω εργασίας…
οπότε καλό θα ήταν να τους βοηθάμε και να μην φτάνουμε
σε σημείο αντιδικίας …στο κάτω κάτω της γραφής αν το
καταλαβαίνω καλά εδώ δουλεύουν οι άλλοι και εμείς κάνουμε
την πλάκα μας….

Φανταστείτε να σκάσει κανένα γράμμα παραπόνων
στην διεύθυνση του moto και να αναφέρει τα κάκιστα….

Αν τώρα κάνω λάθος για την εργασιακή σχέση διορθώστεμε....

afrotwin
09/12/2004, 11:15
Ρε χαμένε ο άνθρωπος προσπαθεί να μας μιλήσει και τον βαράτε όλοι μαζί …..
Μπορεί να άρχισε στραβά το παραμύθι αυτό αλλά πάντα πρέπει να δίνεται και μια δεύτερη ευκαιρία σε όλους …

ti exi re tin defteri efkeria ke tin triti ama laxi

Έτσι δεν είναι μωρή λούγκρα???

file oxi epidi se troi esena apo piso na mas vgalis ke emas lougkres
ke kita min ta diavasi afta i gineka mou ke se arxisi me tin kseskonistra xaxaxaxaxaxaxaxaxa
ke den sou leo gia tin kori mou....

Τι να πω για την ψωνάρα σου
tin diki sou psonara tin aksiologis psile ke anoite?
esi den nomizis oti katalaves tin psixologia mou ke tin analiois kiolas xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
na sou po san idravlikos to skeftese to 8ema?

που νομίζεις
ότι είσαι ο καθρέφτης του κακού εαυτού μας …
οπότε όλοι πρέπει να παραδεχτείς ότι κάπου χάνουμε λάδια ….

an den xaname ladia 8a imastan mondela tou 90 ke meta
logiko den ine mondela to 60 na exoume kapsi ke tin flatza mas?

ίσως όμως να μπορούμε εδώ μέσα να το πούμε ο ένας στον άλλο….

8es na leo stous alous oti xanis ladia?

entaksi lipon

kiries ke kirioi o free rider xani ladia

efxaristimenos? xaxaxaxaxaxaxaxa

Τότε πραγματικά τον βοηθάμε άπιστε…

ime apistos ke se voi8ame:lol:

den nomizo ama diavasis sosta ta kimena tou 8a dis oti prokite gia mia diataragmeni prosopikotita
emfanestato digma mikroastou pou den katafere na edreosi 8esi stin kinonia etsi opos 8a i8ele giati o idios exi ftiaksi protipa pou den mpori na plisiasi ke mazoxizete prospa8ontas na apodiksi ston eafto tou oti mpori
edo ir8e na mazepsi efsima
ala xlomo to kovo ke edo apotixia 8a exi
ke i plaka ine oti o eaftos tou ine apla ena teras adeksiotitas
san na leme i8opio ton tzortzoglou

afrotwin
09/12/2004, 11:17
Όσο αναφορά για τους moderators έχω να πω τα εξής:

Η ενασχόλησή τους εδώ μέσα είναι αν δεν κάνω λάθος
εργασιακή και θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι
αρκετά δύσκολο να κρατήσουν μια ισορροπημένη και
αξιοπρεπή στάση όπως τους επιβάλλεται λόγω εργασίας…
οπότε καλό θα ήταν να τους βοηθάμε και να μην φτάνουμε
σε σημείο αντιδικίας …στο κάτω κάτω της γραφής αν το
καταλαβαίνω καλά εδώ δουλεύουν οι άλλοι και εμείς κάνουμε
την πλάκα μας….

Φανταστείτε να σκάσει κανένα γράμμα παραπόνων
στην διεύθυνση του moto και να αναφέρει τα κάκιστα….

Αν τώρα κάνω λάθος για την εργασιακή σχέση διορθώστεμε....

psile esi kati prepi na katalavis mou fenete
as tou eksigisi kapios

free rider
09/12/2004, 11:25
ime apistos ke se voi8ame:lol:

den nomizo ama diavasis sosta ta kimena tou 8a dis oti prokite gia mia diataragmeni prosopikotita
emfanestato digma mikroastou pou den katafere na edreosi 8esi stin kinonia etsi opos 8a i8ele giati o idios exi ftiaksi protipa pou den mpori na plisiasi ke mazoxizete prospa8ontas na apodiksi ston eafto tou oti mpori
edo ir8e na mazepsi efsima
ala xlomo to kovo ke edo apotixia 8a exi
ke i plaka ine oti o eaftos tou ine apla ena teras adeksiotitas
san na leme i8opio ton tzortzoglou

Ρε μπούρδα καραβάγκο ποιος είσαι μωρέ και θα κρίνεις όλους τους άλλους …

Γιατί πιστεύεις ότι ένας μικροαστός καταπιεσμένος δεν έχει θέση στο χάος αυτό?
Αστον να την βρει μόνος του ρε ……εσύ θα του επιβάλεις τι??? Και με πιο δικαίωμα??

Είπαμε ο Τζόρτζογλου δεν είναι ηθοποιός είναι καραγκιόζης….

:lol:

afrotwin
09/12/2004, 11:32

Αστον να την βρει μόνος του ρε ……εσύ θα του επιβάλεις τι??? Και με πιο δικαίωμα??

re psile ke amiale den exi tipota to kako na ise mikroastos
ala otan to pezis xaistas fenete an ise telika i oxi ke apo pou katagete i se ti ofilete afti sou i stasi
re ipermetre afou den sou kovi to kerato mou ti milas mazi mou re?
ise kourastikos ta mala

afrotwin
09/12/2004, 11:34

ke kita na dis o psilos apiros ke amialos den diavase ta greeklish anamesa sto kimeno tou me ta skoura gramata leme

:lol: :lol: :lol:

free rider
09/12/2004, 11:45
ποιος εδώ μέσα θεωρεί ότι έχει εδραιώσει μια θέση στην κοινωνία έτσι όπως θα ήθελε να είναι…
αυτό μπορεί να γίνει μόνο προς το τέλος της ζωής του ανθρώπου όπου θα σκεφτεί τι έκανα ως τώρα και σαν ασπρόμαυρη ταινία του βέντερς θα αποφασίσει ….

Οποίος τώρα στην ηλικία των τρι σαρά περίπου αποφασίσει ότι έχει φτάσει εκεί που βρίσκονταν τα πρότυπά του και πιστέψει ότι that’s it έχασε έχουμε έναν ολόκληρο αγώνα ακόμη εσυ π.χ. έχεις το παιδί …εγώ έχω να το κάνω ….

Έχουμε πολύ τρέξιμο ακόμη….

Τώρα αν σου χάλασε την εμφάνιση το λούγκρα..το παίρνω πίσω….

Ο αφρο δεν είναι λούγκρα

Ο αφρο δεν είναι λούγκρα

Ο αφρο δεν είναι λούγκρα

Εντάξει??

Ακόμη δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις για μένα και δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα
Απλά με εξυπηρετεί να χαλαρώνω εδώ μέσα και να αποπροσανατολίζω της σκέψη μου γι’αυτό και μιλάω μαζί σου….

Spike
09/12/2004, 11:52
Telika ... tosin ora diabazo ta post kai to mono pou akouo einai ... poios tin exei pio megali .... telika anti na tsakonestai den mazeuestai (xoris somatiki bia opos kapoioi apeiloun ) na tis metrisete ....tis ikanotites sas kai na deite to apotelesma ???

To ti xerei poios den einai xekatharo mesa apo ena forum kai den mporeite na krinete ti xerei kapoios kai pou itan prin ....
Sebasto to gegonos oti oi perissoteroi gnorizete tin giagia arkouda (i opos allios ton lene ton anthropo) kai to ti xerei gia mixanes klp ... alla toulaxiston deite ti mporei kai ti xerei na kanei kapoios allos edo mesa xoris na ton pyrobolisete prota !!!

Ayta
Peace brothers

afrotwin
09/12/2004, 11:56
ποιος εδώ μέσα θεωρεί ότι έχει εδραιώσει μια θέση στην κοινωνία έτσι όπως θα ήθελε να είναι…
αυτό μπορεί να γίνει μόνο προς το τέλος της ζωής του ανθρώπου όπου θα σκεφτεί τι έκανα ως τώρα και σαν ασπρόμαυρη ταινία του βέντερς θα αποφασίσει ….

Οποίος τώρα στην ηλικία των τρι σαρά περίπου αποφασίσει ότι έχει φτάσει εκεί που βρίσκονταν τα πρότυπά του και πιστέψει ότι that’s it έχασε έχουμε έναν ολόκληρο αγώνα ακόμη εσυ π.χ. έχεις το παιδί …εγώ έχω να το κάνω ….

Έχουμε πολύ τρέξιμο ακόμη….

Τώρα αν σου χάλασε την εμφάνιση το λούγκρα..το παίρνω πίσω….

Ο αφρο δεν είναι λούγκρα

Ο αφρο δεν είναι λούγκρα

Ο αφρο δεν είναι λούγκρα

Εντάξει??

Ακόμη δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις για μένα και δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα
Απλά με εξυπηρετεί να χαλαρώνω εδώ μέσα και να αποπροσανατολίζω της σκέψη μου γι’αυτό και μιλάω μαζί σου….

ama ine etsi entaksi ke pou nomiza.......
ta pedia ine dio pliroforiaka:lol:
ke 8eloune ektos apo organa mousikis
giati zilepsane apo ton mpampa ke tin mama
8eloune pou les ke mixanes
prepi na paro ena mikro mx gia ton 10xrono gio
ke akoma psaxnoume ti 8a paroume stin 14xroni kori
ke ego skeftome ta leftakia mou:bawl: :bawl:
ta kolopeda olo 8eloune
den antexo aloooooooooooooo:bawl: :bawl: :bawl:
8a kavaliso to africa kamia mera ke 8a tin kopaniso agria
ke esi 8es na kanis pedia
orea na kseris oti kamia mera ektos apo mpampa 8a sou poune
mpampa mou pernis?
afto 8a ine to onoma sou
o mpampa mou pernis
8a pigenis to vradi pano apo to kefalaki tou na to filisis gia kalinixta ke 8a anigi ta matakia tou nistagmeno ke 8a sou leei
mpampa mou pernis.......
stin mama den to lene pote ta kolopeda
o mpampas trexi ke plironi odia frontistiria ke oti alo mporis na fantastis
ke eno 8a les mprosta tous
simera oli mera plirona ekino ke to alo
afta ton xava tous
mpampa mou pernis
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

na kanis pedia ine eftixia gia tous emporous:lol:

afrotwin
09/12/2004, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
Telika ... tosin ora diabazo ta post kai to mono pou akouo einai ... poios tin exei pio megali .... telika anti na tsakonestai den mazeuestai (xoris somatiki bia opos kapoioi apeiloun ) na tis metrisete ....tis ikanotites sas kai na deite to apotelesma ???

To ti xerei poios den einai xekatharo mesa apo ena forum kai den mporeite na krinete ti xerei kapoios kai pou itan prin ....
Sebasto to gegonos oti oi perissoteroi gnorizete tin giagia arkouda (i opos allios ton lene ton anthropo) kai to ti xerei gia mixanes klp ... alla toulaxiston deite ti mporei kai ti xerei na kanei kapoios allos edo mesa xoris na ton pyrobolisete prota !!!

Ayta
Peace brothers

den mas endiaferi ti kseri kanenas alos ektos apo ton arkouda
leme

ante min voutikso kanena omikron
ke sas stravoso ola ta giota

Gandalf dr685sm
09/12/2004, 11:59
Βλέπω κρίσεις , επικρίσεις , διακρίσεις και φυσικα τον free rider και afro να μπλέκονται και πάλι σε "κόντρα"... αλήθεια εσείς οι δύο , γιατί δεν παίρνετε τις μηχανές σας , να κοντραρειστέιτε αληθινά να δούμε ποιός θα είναι εκείνος που τελικά θα επικρατήσει;....

Απο εκεί και πέρα ...

Προς Antonis:

Οι συμβουλές είναι πολύ καλύτερες όταν διατυπώνονται με θετική γλώσσα παρά σαν κρίσεις.... αν σε κατάλαβα καλά...

Οπότε την επόμενη φορά που ίσως κάνει κάτι ο κάθε "Γιώργος" καλό θα είναι να βοηθήσουμε όλοι να γίνει κάτι καλύτερο.... και οχι να το επικρίνουμε μετά γιατί δεν είδαμε αυτό που θέλαμε...

Προς Natasa: Να λάβει μέρος σε αγώνα S/M χωρίς τεχνική κατάρτιση;.... εξαρτάται απο το βαθμό τεχνικής των άλλων... αν όλοι είναι στο ίδιο επίεπεδο , ακόμα και αν είναι "χρήση συμπλέκτη" αυτό...ναι ..οκ... αλλά αν είναι διαφορετικά τα επίπεδα...ειναι πάρα , μα πάρα πολύ επικίνδυνο για όλους...

Hornet:
Νομίζω οτι απο γενικές ίσως η κατηγορία Διαμάχες ή προβληματισμοί να είναι καλύτεροι για αυτό το Post...

Afro και Free rider:
Συνεχίστε..... μην σταματάτε....είναι οτι καλύτερο να σας παρακολουθούμε να "συζητάτε".....

Gandalf

afrotwin
09/12/2004, 11:59
psile stin selida 6 sou exo grapsi to 13o evagkelio

Μικρή Λουλού
09/12/2004, 12:03
ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ...
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΨΕΙ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ) ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ !!!
ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ(ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΗΣΕΙ) ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ...:uplate: :uplate: :bawl: :bawl:
ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ...:lol: :lol:
ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ..(ΠΑΡΕ ΜΟΥ,ΔΩΣΕ ΜΟΥ...) :lol: :lol: :lol:

Spike
09/12/2004, 12:05
Eimai periergos na ertho stin epomeni sas synantisi kai na sas akouso ... den prokeite na miliso poly apla na akouso ... kai isos kai na gnoriso kai ton giagia arkouda ...
Pote einai i epomeni synantisi kai pou ??

afrotwin
09/12/2004, 12:06
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]Βλέπω κρίσεις , επικρίσεις , διακρίσεις και φυσικα τον free rider και afro να μπλέκονται και πάλι σε "κόντρα"... αλήθεια εσείς οι δύο , γιατί δεν παίρνετε τις μηχανές σας , να κοντραρειστέιτε αληθινά να δούμε ποιός θα είναι εκείνος που τελικά θα επικρατήσει;....

re file 8eli ke rotima pios 8a epikratisi?

fos pou fenete kolaouzo den 8eli....

re pedia as mou eksigisi kapios ti simeni afto pou egrapsa giati eno katalaveno to noima mou diafevgi i pragmatiki enia ton lekseon
tosa xronia to akouo.....

Afro και Free rider:
Συνεχίστε..... μην σταματάτε....είναι οτι καλύτερο να σας παρακολουθούμε να "συζητάτε".....

lipon exi anixti enas logariasmos stin trapeza pitseos
me ari8mo 2346-3457-5869-9485
ke osi den kata8esete to poso ton 75,5 lepton den 8a vlepete ta post dika mou ke tou free ante giati pedia exoume na megalosoume kana extra fragkaki mas xriazete

afrotwin
09/12/2004, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ...
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΨΕΙ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ) ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ !!!
ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ(ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΗΣΕΙ) ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ...:uplate: :uplate: :bawl: :bawl:
ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ...:lol: :lol:
ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ (ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ..(ΠΑΡΕ ΜΟΥ,ΔΩΣΕ ΜΟΥ...) :lol: :lol: :lol:

re file afto to pernas xaritomena oli exoun katanoisi ke den trexi kastano
ke ise ipoxreomenos na agorazis panes fagakia ke rouxalakia
gia stilto sxolio na sou po ego
varis kaimos pernis to mpouzouki to katroutso tin elia me tin feta ke arxizis ta mana giati me genises
aponi kinonia aponi
ke 8a doso to roloi ke 8a paro ena mousketo:lol:
exis dromo akoma 8anasi
krata gera 8anasi
milame apo tin mia ta dinis xontra ke apo tin ali psila 8anasi
ke den perimenoun 8anasi
ke min tolmisis na xorisis 8a sta paroune ola ke 8a plironis ta maliokefala sou 8anasi
ena retali 8a katantisis
ela pali to mpouzouki ton mpaglama ke pame
afton ton amane pou ksekinai
aman aman to kseris?
pedia ixe o an8ropos ke tragoudage etsi 8anasi

afrotwin
09/12/2004, 12:15
Eimai periergos na ertho stin epomeni sas synantisi kai na sas akouso ... den prokeite na miliso poly apla na akouso ... kai isos kai na gnoriso kai ton giagia arkouda ...
Pote einai i epomeni synantisi kai pou ??

8a sou poume pou ine ala xoris barby me roz foremataki den mpenis stin omada
a! ola ki ola o ka8e enas tin barby tou

Spike
09/12/2004, 12:17
Oti peis .... an den bro barby tha fero ton john john na kanei parea stin diki sou barby ....

afrotwin
09/12/2004, 12:21
Oti peis .... an den bro barby tha fero ton john john na kanei parea stin diki sou barby ....

poulame eksipnades vlepo
ise eksipno agori
lipon esi 8a foras ke o idios to forema tis barby alios katse spiti sou