Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 112

Θέμα: Antonis111, απάντηση προς όλους

Antonis111, απάντηση προς όλους

Θέλησα να προβληματίσω όσους συμμετείχαν στο μάθημα ασφαλούς οδήγησης χωρίς να θίξω ονομαστικά σε όλο το forum. Όπως διευκρίνισα, αυτοί ήθελα να καταλάβουν, εξ ου και η όποια ασάφεια που εκλάβατε ως ειρωνεία.
    Ειρωνεία είναι όταν κοροϊδεύεις κάποιον σε άλλους χωρίς ο ίδιος να καταλαβαίνει τι γίνετε. Στη περίπτωσή μου όμως μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να καταλάβει τι εννοώ, όχι οι άλλοι, πράγμα το οποίο αντιβαίνει στον ορισμό της ειρωνείας.
    5 σελίδες βρίσιμο ακόμα και με χυδαιολογίες είναι πολύ και αποδεικνύει το χαμηλότατο επίπεδο μερικών, πολλοί από τους οποίους είναι και άτομα μεγάλης (30-50) ηλικίας. (σε καμία περίπτωση δεν εννοώ την Γιαγιά αρκούδα).
    Αφού αποκαλυφθήκαμε ας δούμε πως έχουν τα πράγματα.
    Καινούριος στο forum και χωρίς να έχω παρακολουθήσει κάποιο προηγούμενο μάθημα, βλέπω ανακοίνωση- πρόσκληση προς όλους για «μάθημα ασφαλούς οδήγησης» τώρα που οι δρόμοι γλιστρούν, από πεπειραμένο μοτοσικλετιστή ο οποίος έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σπορ οδήγησης.
    Να λοιπόν και εγώ μια Κυριακή πρωί σε… καφετέρια!
    Με δέχτηκαν χωρίς να ξέρουν πως οδηγάω, τι οδηγάω, πόσο καιρό οδηγάω, για το εν λόγο μάθημα.
    Και αρχίζουμε: «Καλημέρα σας, τα τέσσερα σημεία ελέγχου της μοτο είναι ο συμπλέκτης, το κιβώτιο που είτε ξέρουμε να τα χρησιμοποιούμε σωστά είτε όχι, το πολύ πολύ να χαλάσουν γρήγορα, τα φρένα που τα χρησιμοποιεί όπως γνωρίζει ο καθένας και μένει ο χειρισμός του γκαζιού για τον οποίο θα μιλήσουμε και είναι αυτός που θα μας κάνει καλύτερους οδηγούς» -επί λέξει.
    Ακολούθησαν τα περί γυροσκοπικού φαινόμενου και πως αυτό το φαινόμενο του μπροστινού τροχού και μόνο, ρίχνει τη μηχανή στη στροφή, μετά πως κρεμόμαστε έξω από τη μοτό, πως κρατάμε το γκάζι ανοικτό μέχρι το τέλος της στροφής με σκοπό να κάτσει το πίσω μέρος (συνεχόμενη επιτάχυνση) της μοτό και να μας προσδώσει σταθερότητα η μεταφορά μαζών προς το πίσω μέρος, πώς να μην βάζεις βάρος στον εσωτερικό μαρσπιέ ο οποίος όταν βρει κάτω λόγο κλήσης που θα έχουμε πετύχει κάνοντας τα προηγούμενα να μπορεί να κλείσει εύκολα, πώς να μην βρει κάτω το παπούτσι και μας γυρίσει ο αστράγαλος, και δεν θυμάμαι τι άλλο ακούστηκε.
    Ομολογώ όμως πως τη συμβουλή «όταν δούμε μέσα στην στροφή λακκούβα, νερά κτλ, σηκώνουμε όσο το δυνατόν πιο όρθια τη μοτό ενώ εμείς γέρνουμε, ακόμα και λίγο κρεμασμένοι με σκοπό να περάσει η μοτό όρθια το εμπόδιο», θα την έδινα και εγώ προς όλους.
    Χρησιμοποιώ τον όρο «Συμβουλή» και όχι «Μάθημα» γιατί το Μάθημα γίνετε σε πίστα, ντυμένος άριστα, οδηγώντας μοτό σε άριστη κατάσταση, έχοντας υπογράψει χαρτιά ότι αποδέχεται τους όποιους κινδύνους, έχοντας ασφαλιστική κάλυψη για την διάρκεια των μαθημάτων, από ειδικευμένους δασκάλους οι οποίοι κρίνουν ακόμα και αν είσαι σε θέση να συμμετάσχεις στο μάθημα.
    Παρεπιπτώντος το αλκοόλ έρεε στην παρέα μας παρόλο που θα οδηγούσαμε μηχανές κατόπιν. Ας παραβλέψω και αυτό. Η μάλλον ας μην το παραβλέψω, σε «μάθημα ασφαλούς οδήγησης» είναι απλά Ντροπή.
    Μετά από όλα αυτά θέλετε να δω αυτό το μάθημα ως μία κοινωνική προσφορά του moto.gr στους οδηγούς δικύκλων? Εσείς έτσι το βλέπετε?
    Δυστυχώς έτσι το βλέπετε, και αυτό είναι το ανησυχητικό.
    συνεχίζετε...
    a.ventouris

Αν σας μαζέψω και σας πάω στο ΚΑΤ όταν εφημερεύει να δείτε τι γίνετε, θα το θεωρήσετε κοιν.προσφορά? Όχι βέβαια, θα είμαι ο ξενέρας, αυτός που θα σας χαλάσει τη διάθεση, ενώ αν σας πω το μυστικό τρόπο που ελέγχει τη μοτοσικλέτα του ο Rossi, ε? τότε είμαι ωραίος.
    Και όσο για την ασφάλεια αυτών που «ξέρουν και αγαπούν» να οδηγούν οι ψυχροί αριθμοί λένε άλλα από τη θεωρία: Τις λιγότερες πιθανότητες για ατύχημα και τραυματισμό τις έχουν οι «άσχετοι», οι οποίοι οδηγούν τσόπερ, βέσπες, και άλλα μηχανάκια τα οποία στερούνται ενεργητικής ασφάλειας, τέλειων αναρτήσεων, φρένων.

Όταν λοιπόν ακούω τη λέξη «ΑΣΦΑΛΕΙΑ» απαιτώ.
    Απαιτώ γνώσεις, απαιτώ υπευθυνότητα, απαιτώ επαγγελματισμό, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να γίνει από ένα και μόνο άτομο, όσο καλή πρόθεση και αν έχει, θέλει συνεργασία, κόπο, οργάνωση και χρήματα. Αλλιώς ας γίνει μεταξύ φίλων και όχι με ανοικτή πρόσκληση προς όλους.
    Και επειδή τονίσθηκε έντονα η λέξη «Αφιλοκερδώς» πρέπει να αναφέρω πως αν κάνω κάτι εθελοντικά και αφιλοκερδώς δεν σημαίνει πως έχω το δικαίωμα να το κάνω όπως να ‘ναι επειδή δεν θα μου ζητήσει κανείς τα λεφτά του πίσω, το αντίθετο θα έλεγα.
    Για να τελειώνω, αν αντί για τον τίτλο «Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης» διάβαζα «Συμβουλές για βελτίωση των ικανοτήτων σας στην σπορ οδήγηση» τότε θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινα συγχαρητήρια στην Γιαγιά Αρκούδα και στους άλλους διοργανωτές.
    «Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης για όλους» είναι κάτι άλλο παιδιά, τελείως διαφορετικό.
    a.ventouris

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Antonis111, απάντηση προς όλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111

Μετά από όλα αυτά θέλετε να δω αυτό το μάθημα ως μία κοινωνική προσφορά του moto.gr στους οδηγούς δικύκλων?
    Μια και την άποψη μου την ανέφερα στο προηγούμενο σου Post, να κάνω μια διευκρίνιση……

Τα μαθήματα ή όπως αλλιώς θέλεις να τα πεις ΔΕΝ διοργανώθηκαν από το moto.gr, αλλά είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Γιαγιά.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    καθε μερα θα κανεις ενα ποστ για να μας ζαλίσεις? δε συμφωνείς και το καταλαβαμε...

οταν πληρωνεις θα απαιτείς

η να απαιτεις απο το κρατος

οταν ειναι τσαμπα (και δε σε καλεσε και κανενας ονομαστικα) κανε μοκο και ακου 5 πραματα και αν δε σου αρεσουν μη ξαναερθεις

και αυτο ειναι δικη μου απαιτηση

και δε σε εβρισε κανενας σε αυτο το φορουμ. Αν θελεις να σου μιλανε στο πληθυντικό πανε κανε καμια βολτα στο www.dithen-anthropoi.gr

με ερεθίζεις με την εμμονή σου να κανεις δυσφήμιση σε μια προσπαθεια που δεν εχει κανενα αλλο λογο υπαρξης απο την βοήθεια του συναδελφου μοτοσυκλετιστή ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ...

εγω αν ημουν ο ο αρκουδος θα τα ειχα παρει στο κρανιο!

Σημ:
    Τα παραπανω ειναι η προσωπική μου αποψη και δεν εκπροσωπώ κανενα αλλο εκτός απο εμενα

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ola afta ine i apopsi sou
    ke opos leei ke ena arxeo rito
    i apopsis ine san tis k0l0tr1p1d3s
    oloi exoun apo mia

ego tora sou protino na tiposis aftin tin apopsi
    na tin kanis rolo
    ke na tin enapo8esis kseris pou....

ke min mas ta prizis alo den mas endiaferi ti les re file
    toso diskolo sou ine na to katalavis?
    adiaforoume gia afta pou les

re pedia as tou eksigisi kapios oti adiaforoume
    na min pedevete

ti ine toutos re
    soni ke kala
    kala ke soni

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Re: Re: Antonis111, απάντηση προς όλους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Μια και την άποψη μου την ανέφερα στο προηγούμενο σου Post, να κάνω μια διευκρίνιση……

Τα μαθήματα ή όπως αλλιώς θέλεις να τα πεις ΔΕΝ διοργανώθηκαν από το moto.gr, αλλά είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Γιαγιά.
    akrivos
    ke oles i apopsis pou diavazis edo ine prosopikes den ine kapias omadas, to moto ine ena vima gia na iparxoume san ksexoristes fones den ine lesxi-silogos-sxolio edopera

ke i apofasis pernonte ksexorista gia afto na prosexis ti les ke se pion ton les giati den exoume kapio katastatiko simperiforas edo
    ke mpori na vre8is demenos me tin vespa sto xristougeniatiko dendro tou sintagmatos me ta kanalia na se travane ksevrakoto ke na lene pou ftasane oi an8ropoi pia ke exoume gini oloi terata ke ala tetia.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke episis an 8es na milisis gia ton arkoudo na prosexis ti les giati
    aftos o an8ropos ine enas apostolos ston xoro tis motosikletas
    oxi enas pianistas san ke esena pou pianizi olimeris....
    :rotflmao: :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

εγώ πάλι

που δε ξέρω κανέναν από τους 2 σας[γιαγιά -Αντώνης]

ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2!!

ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΥΙΟΘΕΤΩ !!

ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ !
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΙΦΗΣ ΕΔΩ..Η ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Antonis111, απάντηση προς όλους

Θέλησα να προβληματίσω όσους συμμετείχαν στο μάθημα ασφαλούς οδήγησης χωρίς να θίξω ονομαστικά
    ..................

Αγαπητε Αντωνη

Ο καθε ανθρωπος κρινεται απο την συνολικη του εμφανιση.
    Απο το πρωτο σου ποστ εδω μεσα εδειξες μια ειρωνικη διαθεση και μια απαξιωση για καθε ειδος μηχανης (εκτος απο βεσπες), καθως και για τους αναβατες τους που τους χαρακτηριζες λιγο πολυ ασχετους. Αυτος σιγουρα Δεν ειναι ο σωστος τροπος για να μπει καποιος σε ενα "σπιτι". Απο 'κει και μετα δεν σταματησες ποτε τα ειρωνικα σχολια, παρ' ολο που απο αρκετους ΔΕΝ αντιμετωπιστηκες με εχθρικη διαθεση. Εχεις γραψει και υπερβολες που θα δυσκολευτω να πιστεψω οτι γιναν πιστευτες απο κανεναν εδω μεσα (αν χρειαστει μπορω να σου παραθεσω τα ποστς, αλλα θα κουραζε πιο πολυ σε αυτην τη φαση). Εδειξες μια ημιμαθεια σε πολλα θεματα, σχετικα με τις μηχανες.
    Με αυτο το προφιλ λοιπον που ΕΣΥ δημιουργησες, βαζεις ενα ποστ "απαξιωτικο" τουλαχιστον και υπερβολικα ειρωνικο (κατ' εμε), για την Γιαγια Αρκουδα. Τωρα υποστηριζεις πως θελησες μονο να προβληματισεις καποιους. Να σε πληροφορησω λοιπον πως υπαρχουν τροποι να το κανεις αυτο. Εσυ διαλεξες τον πιο λαθος απο ολους αυτους τους τροπους. Οσο δικιο και να εχει καποιος σε ενα θεμα, αν το διεκδικησει με λαθος τροπο, τοτε το χανει.
    Απο την αντιδραση και μονο τοσο πολλων ανθρωπων εδω μεσα, θα επρεπε ηδη να εχεις καταλαβει οτι κανεις λαθος ή οτι εκφραστηκες λαθος.

Τις προσωπικες επιθεσεις (που υπαρχουν στα ποστς σου συγκαλυμενα) τις αντιπαρερχομαι μιας και δεν θελησα ποτε να χρησιμοποιησω αυτον εδω τον χωρο σαν πεδιο προσωπικης αντιπαραθεσης.
    Μ' αρεσει η αντιπαραθεση, μιας και προωθει την σκεψη και ανοιγει οριζοντες, αλλα ΜΟΝΟ σε επιπεδο αποψεων και οχι σε προσωπικο.

Δεν θα ξανααναφερθω στα "μαθηματα", μιας και το αν οφελησαν καποιους ειναι ενα θεμα που σχεδον εξαντληθηκε.

Το κειμενο αυτο λοιπον το παραθετω κι εγω για να σε προβληματισω.
    Ξαναδιαβασε τα ποστς σου με οσο πιο ουδετερο ματι μπορεις και δες μηπως κανεις λαθη και ποσα ...

Φιλικα διακειμενος
    και διαθεσιμος για οιαδηποτε διευκρινιση ...

Χρηστος
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    προσωπικα λοιπον με ενδιαφερει η αποψη του antonis111 και θα ηθελα να την ακουω, οπως και οποιουδηποτε αντωνη ..ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω με αυτην αλλιωσ δεν υπαρχει διαλογος και ανταλλαγη αποψεων ....αμα γουσταρετε να ποσταρουμε και να γλειφουμε ο ενασ τον αλλων αυτο δεν οδηγει πουθενα ....

προσωπικα παλι πιστευω οτι αν ο τροπος γραφησ σε αυτο το ποστ ηταν εξαρχης δεν θα ειχε και αυτη την αντιμετωπιση....ενασ προβληματισμος τεθικε και δεν νομιζω να αξιζει αυτην την αντιμετωπιση οχι μονο ο αντωνησ αλλα κανενασ μασ εδω μεσα.

δεν γνωριζω τον αντωνη δεν γνωριζω την γιαγια δεν εχω παει σε καποια τετοια συναντηση γι αυτο και δεν εχω αποψη στο κατα ποσο γινονται καλος η κακος ...αυτο που κρινω ειναι η αντιμετωπιση των αλλων αποψεων ..και πολλες φορεσ στεναχωριεμε......
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Καταρχην να προσθεσω και εγω οτι τα μαθηματα δεν τα κανει το moto.gr αλλα απο προσωπικη προσπαθεια (και αυτον τον τιμα) του Γιωργου.
    Απο εκει και περα τα μαθηματα γινονται με σκοπο την κατανοηση των φυσικων φαινομενων που διεπουν την κινηση της μοτοσυκλεττας στο χωρο-δρομο.Αλλα.....και αυτο δεν εχει να κανει σε καμια περιπτωση με το γιωργο πρεπει εμεις οι ιδιοι να χαληναγωγουμε αυτα που μαθαινουμε ετσι ωστε να μπορεσουμε να οδηγησουμε με ασφαλεια.
    Το θεμα τις μερες που εχουν περασει το εχω συζητησει με διαφορους ανθρωπους.
    Καταρχην αντωνις δεν θα επρεπε να εισαι εκει καταρχην λογω ιδιαιτεροτητας μοτοσυκλεττας (βεσπα),εαν βρεθηκες εκει για να αποκτησεις πληροφοριες για τα μελλοντικα σου σχεδια ...εχει καλως!
    Ειναι γνωστο οτι ο συγκεκριμενος τροπος οδηγησης δεν μπορει να εφαρμοστει σε βεσποειδη!!!Νομιζω οτι ο γιωργος θα το ειπε (αφου το εχει ξαναπει).Υστερα δεν μπορει ο γιωργος να ξερει ποιος θα ερθει.
    Αυτα απο την πλευρα του γιωργου.
    Αυτο που μαλλον παρεξηγησες ειναι οτι δεν ειναι συλλογικη προσπαθεια αλλα προσωπικη και δεν πρεπει να παρεξηγειται με αυτον τον τροπο

Οι υπολοιπες απαντησεις μεταφερθηκαν στη ζωνη (οσες ηταν ασχετες φυσικα με το θεμα)

Καλο ειναι να σεβομασατε ολες τις αποψεις και να κραταμε ενα επιπεδο....

Μπορει να μην συμφωνω σε ολα οσα αναφερει ο Αντωνης αλλα σεβομαι το γεγονος οτι εγραψε τις αποψεις του για ολα αυτα.

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.....

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ZazouKaravaki
    Καλο ειναι να σεβομασατε ολες τις αποψεις και να κραταμε ενα επιπεδο....
    Μπορει να μην συμφωνω σε ολα οσα αναφερει ο Αντωνης αλλα σεβομαι το γεγονος οτι εγραψε τις αποψεις του για ολα αυτα.
    ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.....

Το θεμα, και εδω και στα αλλα δυο ποστς, δεν δημιουργηθηκε απο τις αποψεις του Αντωνη αυτες καθεαυτες, αλλα απο τον τροπο που τις διατυπωσε και εξοργησε πολλους.

Αν ο Αντωνης εγραφε απο την αρχη με τον τροπο και το υφος που εγραψε σε αυτο το ποστ, να εισαι σιγουρος οτι τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα.

Να σου δωσω ενα παραδειγμα, αυτων που θελω να πω ...

Αν, θελωντας να σε προβληματισω, σου πω πως εισαι ηλιθιος και να βγαλεις τα ροζ πασουμακια που φορας, μονο την οργη σου θα προκαλεσω πολυ φυσικα. Ο μονος προβληματισμος που θα εχεις θα ειναι για την νοητικη κατασταση την δικια μου!
    Αν ομως σου πως στο ταδε σημειο φιλαρακο νομιζω πως κανεις λαθος γι' αυτον και γι' αυτον τον λογο, τοτε σιγουρα θα σε βαλω σε σκεψεις και θα εχω πετυχει τον αρχικο μου σκοπο.

Παντα εν ειρηνη ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

hornet, τελικά πιθανόν να είσε ο μόνος που κατάλαβε τη σοβαρότητα του θέματος, αλλά δεν είμαι και τόσο κακός, ούτε και τόσο ευσινήδητος, οπότε δεν υπάρχει λόγος.
    το να μου βγάλεις όμως το ποστ και να αφαιρείς τις όποιες απόψεις μου και απαντήσεις που μειώνουν κάποιους -ίσως φίλους σου, δεν ξέρω κατά πόσο είναι δημοκρατικό (αν και σαφώς έχεις το δικέομα, όποτε κρίνεις εσύ).
    αισθάνθηκα πως προσπάθησα να μπώ σε κάποια Σιωνιστική οργάνωση και όχι σε forum.
    και το αστίο είναι πως παρόλα αυτά που άκουσα δεν παραφέρθηκα ούτε μία φορά, ούτε μία ασχημη κουβέντα.
    a.ventouris

hornet, τελικά πιθανόν να είσε ο μόνος που κατάλαβε τη σοβαρότητα του θέματος, αλλά δεν είμαι και τόσο κακός, ούτε και τόσο ευσινήδητος, οπότε δεν υπάρχει λόγος.
    το να μου βγάλεις όμως το ποστ και να αφαιρείς τις όποιες απόψεις μου και απαντήσεις που μειώνουν κάποιους -ίσως φίλους σου, δεν ξέρω κατά πόσο είναι δημοκρατικό (αν και σαφώς έχεις το δικέομα, όποτε κρίνεις εσύ).
    αισθάνθηκα πως προσπάθησα να μπώ σε κάποια Σιωνιστική οργάνωση και όχι σε forum.
    και το αστίο είναι πως παρόλα αυτά που άκουσα δεν παραφέρθηκα ούτε μία φορά, ούτε μία ασχημη κουβέντα.
    o hornet den ine filos mou ine moderatoras ke oti goustari svini
    esi apo tin arxi milas gia katastasis ke an8ropous ke ise la8os se ola ke anti na kanis ligo isixia na katalavis ti ginete edo mesa anigis to koutaki sou ke les asxeta
    isixase ligo mpas ke ma8is ti ginete
    ke sto ksanaleo oloi imaste kaliteri apo sena
    min psaxnese gia foumara

ke kopse tous asxismous xaraktirismous peri sionismou
    edo ir8es ikio8elos den katataxtikes me to zori

ke kopse tin gkrinia ke tis ipodiksis
    ke stamata na kanis san gkomena mas kourases

edo den psaxnoume to sosto edo kanoume parea ke antalasoume gnosis oxi katigories
    ke den goustaroume di8en idimones

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανακοίνωση - Συνάντηση προς όλους....
    από death_stv στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2005, 23:25
  2. Προς ολους ...
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2005, 14:08
  3. Προς όλους τους εντουράδες...
    από stratospr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 13:48

Κανόνες δημοσιεύσεων