View Full Version : Αντικατάσταση CBF-600S με CBF-1000S;
anixneyths
05/03/2008, 12:22
05/03/2008
Θέμα: Ζητείτε Άξιος Αντικαταστάτης CBF600S ABS (επικρατέστερος υποψήφιος για την ώρα CBF1000 ABS; Kάποια άλλη πρόταση; )
Καλημέρα σε όλους και όλες… Μια ήσυχη μέρα στο γραφείο… Συννεφιά έξω, ψιχάλα και δυνατός βορειοδυτικός άνεμος… H ηλιόλουστη Ρόδος κάθε άλλο παρά ηλιόλουστη είναι σήμερα. Σκηνικό που προσωπικά μου ανοίγει την όρεξη για γράψιμο.. Ευκαιρία λοιπόν να στήσω το συγκεκριμένο thread και να κάνω το διάλυμα μου συντροφιά με το Moto.gr… Θα μπω στο θέμα κατευθείαν… Δεν κρύβω πως είναι κάτι που με απασχολεί αρκετά τον τελευταίο καιρό.
Έχω αποφασίσει να δώσω το Cbfάκι μου και να πάρω μια άλλη μηχανή (καινούργια). Το έχω γύρω στα τρία χρόνια και μπορώ να πω μου χάρισε μια πολύ καλή εμπειρία όσον αφορά τις καθημερινές μου μετακινήσεις και βόλτες… Μια μηχανή all-round commuter που προσωπικά με άφησε 100% ικανοποιημένο. Ήταν η πρώτη μου ιδιόκτητη μεγάλη μου μηχανή οπότε αποτέλεσε άριστο σχολείο εκμάθησης.
Όπως πολύ από εσάς είδη υποψιάζεστε ψάχνω για άξιο αντικαταστάτη, μια μηχανή παρόμοιου χαρακτήρα sports-touring-commuter που όμως θα είναι
α)δυνατότερη (Φλερτάρω με χιλιάρια τον τελευτάιο καιρό δεν το κρύβω...The only way is up?)
β)ευκολοδήγητη για καθημερινό commuting, βόλτες
γ) αξιόπιστη και με το ελάχιστο κόστος συντήρησης
δ) Καλοζυγισμένη με χαμηλό κέντρου βάρους (καλύτερη ευστάθεια κατά την γνώμη μου)
ε) Να προσφέρει άνεση για καθημερινή χρήση τόσο σε επιβάτη όσο και σε συνεπιβάτη
ζ) Χωρίς υπερβολική κατανάλωση
η) εμπορική ώστε να μπορώ να την δώσω με σχετική ευκολία χωρίς να χάσω μεγάλο κομμάτι του αρχικού κεφαλαίου αγοράς (ζητάω πολλά ξέρω…)
Με ενδιαφέρει ο κινητήρας να είναι φιλικός και χωρίς ξεσπάσματα. Ο αντίστοιχος του Cbf600S ABS ήταν υπόδειγμα γραμμικότητας και φιλικότητας πιστεύω, με εξιτάρει επίσης ο ηλεκτρονικός και σχεδόν αθόρυβος ήχος του μοτέρ.
Πρώτος υποψήφιος είναι το Cbf1000 ABS , σκέφτομαι ακόμα και το καινούργιο Cbf600S ABS, 2008 model (δύσκολα θα καταλήξω στην ίδια μηχανή ακόμα και ανανεωμένη αλλά είναι ένα ενδεχόμενο). Πετάξτε ιδέες… Θα με βοηθήσετε αφάνταστα.
Αλήθεια σε ποιο μαγαζί να απευθυνθώ για να ανταλλάξω την μηχανή μου; Μιλάμε πάντα για Αθήνα.. Ποιό κατάστημα φημίζεται για καλά πακέτα ανταλλαγής; Tι να προσέξω στην διαδικασία; Δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν και θα ήθελα συμβουλές από τους ποιό έμπειρους.
Ελπίζω πάντως να μην κούρασα ούτε στο ελάχιστο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Φιλικά,
Αλέξανδρος
:wave2: :wave2: :wave2: :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
05/03/2008
α)δυνατότερη (Φλερτάρο με χιλιάρια τον τελευτάιο καιρό δεν το κρύβω...The only way is up?)
δ) Καλοζυγισμένη με χαμηλό κέντρου βάρους (καλύτερη ευστάθεια κατά την γνώμη μου)
ε) Να προσφέρει άνεση για καθημερινή χρήση τόσο σε επιβάτη όσο και σε συνεπιβάτη
η) εμπορική ώστε να μπορώ να την δώσω με σχετική ευκολία χωρίς να χάσω μεγάλο κομμάτι του αρχικού κεφαλαίου αγοράς (ζητάω πολλά ξέρω…)
α) Οχι απαραιτητα περισσοτερα κυβικα
β) Ολα ειναι θεμα συνηθειας. Το θεμα ειναι αν εισαι διατεθημενος να κανεις καποιες μικρες παραχωρησεις(στην αρχη τουλαχιστον)
γ) Ηonda ειναι αυτη :D με κινητηρα δοκιμασμενο στα χρονια
δ) Ειναι
ε) Ολα ειναι θεμα συνηθειας οπως προειπα. Για το συνεπιβατη θα ειναι η μεγαλυτερη αλλαγη
ζ) Καλυτερη απο το CBF που ειχες
η) Περπαταν αρκετα και κραταν και ψηλα τη μεταπωλητικη τους αξια μιας και οσοι την εχουν δεν τη δινουν.
Λοιπον μιλαω για το CBR 600F
Καινουριο ολο και καπου θα βρεις καποιο σε στοκ γιατι το σταματησαν (οι μακακες) το 2006
Δεν επεκτεινομαι παραπανω αν θες κατι το συζητηταμε
:beer:
anixneyths
05/03/2008, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
α) Οχι απαραιτητα περισσοτερα κυβικα
β) Ολα ειναι θεμα συνηθειας. Το θεμα ειναι αν εισαι διατεθημενος να κανεις καποιες μικρες παραχωρησεις(στην αρχη τουλαχιστον)
γ) Ηonda ειναι αυτη :D με κινητηρα δοκιμασμενο στα χρονια
δ) Ειναι
ε) Ολα ειναι θεμα συνηθειας οπως προειπα. Για το συνεπιβατη θα ειναι η μεγαλυτερη αλλαγη
ζ) Καλυτερη απο το CBF που ειχες
η) Περπαταν αρκετα και κραταν και ψηλα τη μεταπωλητικη τους αξια μιας και οσοι την εχουν δεν τη δινουν.
Λοιπον μιλαω για το CBR 600F
Καινουριο ολο και καπου θα βρεις καποιο σε στοκ γιατι το σταματησαν (οι μακακες) το 2006
Δεν επεκτεινομαι παραπανω αν θες κατι το συζητηταμε
τα α) β) γ) δ) ε) ζ) η) που απάντησες αναφέρονται σε Cbf1000s abs ή σε Cbr 600f; Μεταξύ μας δεν με ενθουσιάζει η ιδέα αγοράς ενός discontinued model. Ευχαριστώ για την άμμεση ανταπόκριση. Καλό μεσημέρι.
el_hymador
05/03/2008, 12:50
Triumph Tiger 1050....
Μην το σκεφτεσαι καθολου.
Ασε το CBF 1000, ουτως η αλλως με 9.000 αγοραζεις Suzuki 1250 Bandit...
Απλως πηγαινε να κανεις ενα test-ride στον Τιγρη και η αληθεια θα λαμψει σαν νικελ σε ολοκαινουργια Harley...
:wave2:
καλοριζικο!
makis206
05/03/2008, 12:53
Αλέξανδρε χωρίς πολλά πολλά λόγια, CBF-1000S ABS, TEΛΟΣ !
Το οδήγησα κι εγώ κι αν μου το επέτρεπαν οι συνθήκες θα το είχα πάρει ήδη, είναι πιο άψογο απ'το άψογο που οδηγούσες τόσα χρόνια, θες κι άλλο ;
Και κάτι που με ξετρέλανε στο χιλιάρι, αυτό το ελαφρό βουητό που βγάζανε ΟΙ εξατμίσΕΙΣ του και στα δυο μου τ'αυτιά..., άπαπαπα, απερίγραπτο !
:beer: :beer:
τα α) β) γ) δ) ε) ζ) η) που απάντησες αναφέρονται σε Cbf1000s abs ή σε Cbr 600f; Μεταξύ μας δεν με ενθουσιάζει η ιδέα αγοράς ενός discontinued model. Ευχαριστώ για την άμμεση ανταπόκριση. Καλό μεσημέρι.
Σε cbr600f
Αν θελεις πες μου γιατι σε "χαλαει" η ιδεα ενος μοντελο που σταματησε να παραγετε?
anixneyths
05/03/2008, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Σε cbr600f
Αν θελεις πες μου γιατι σε "χαλαει" η ιδεα ενος μοντελο που σταματησε να παραγετε?
θέμα ψυχολογίας;
θέμα ψυχολογίας;
οκ
Καλες αγορες
anixneyths
05/03/2008, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αλέξανδρε χωρίς πολλά πολλά λόγια, CBF-1000S ABS, TEΛΟΣ !
Το οδήγησα κι εγώ κι αν μου το επέτρεπαν οι συνθήκες θα το είχα πάρει ήδη, είναι πιο άψογο απ'το άψογο που οδηγούσες τόσα χρόνια, θες κι άλλο ;
Και κάτι που με ξετρέλανε στο χιλιάρι, αυτό το ελαφρό βουητό που βγάζανε ΟΙ εξατμίσΕΙΣ του και στα δυο μου τ'αυτιά..., άπαπαπα, απερίγραπτο !
:beer: :beer:
σκληροπυρινικό σε βρίσκω... :) Αυτό το άπαπαπαπαπα, απερίγραπτο ψάχνω και εγώ να νιώσω... :)
Θα κοιτάξω να την οδηγήσω σε test drive... Σε ποιό μαγαζί να απευθυνθώ λες; Αν το νιώσω την τσιμπάω.:beer:
makis206
05/03/2008, 13:19
Θα κοιτάξω να την οδηγήσω σε test drive... Σε ποιό μαγαζί να απευθυνθώ λες; Αν το νιώσω την τσιμπάω.:beer:
Εδώ Χανιά !:o
:lol: :wave2: :beer:
Φιλε anixneyth για to cbf 1000 +1000 ,ειναι τρομερο μηχανακι και σιγουρα ανταποκρινεται στις απαιτησεις που εχεις.
θα σου ελεγα ομως να ριξεις και μια ματια για το VFR800
:D
anixneyths
05/03/2008, 13:22
Εδώ Χανιά !:o
:lol: :wave2: :beer:
ΕΛΕΟΣ...:p
anixneyths
05/03/2008, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_t
Φιλε anixneyth για to cbf 1000 +1000 ,ειναι τρομερο μηχανακι και σιγουρα ανταποκρινεται στις απαιτησεις που εχεις.
θα σου ελεγα ομως να ριξεις και μια ματια για το VFR800
:D
Έχω την αίσθηση πως με το VFR800 ξεφεύγεις από την κατηγορία commuter-all-rounder και πας σε κάτι ποιό τουριστικό... Έιναι ωραία μηχανή πάντως.. Ούτε συζήτηση...:)
el_hymador
05/03/2008, 13:40
:a13:
122883
el_hymador
05/03/2008, 13:42
:winka:
122884
makis206
05/03/2008, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
:a13:
προδότη Ιούδα της Λαμπρής... :lol: :rotflmao:
el_hymador
05/03/2008, 14:45
Εν CBF αδερφε Μακη, ειπαμε να ευλογαμε τα γενια μας, αλλα -μεταξυ μας- σιγα το μηχανακι...για το 1000ρι λεω.
makis206
05/03/2008, 14:52
Εν CBF αδερφε Μακη, ειπαμε να ευλογαμε τα γενια μας, αλλα -μεταξυ μας- σιγα το μηχανακι...για το 1000ρι λεω.
Εντάξει, σίγουρα το Bandit έχει περισσότερα να προσφέρει στην τιμή που κοστίζει αλλά και το CBF δεν είναι μια μοτοσυκλέτα που δεν αξίζει τα λεφτά της μέχρι τελευταίας δεκάρας, αυτό πιστεύω -κάνοντας τον Κινέζο για τα μεονεκτηματάκια του Χόντα (πχ το 160άρι λάστιχο...)
πρέπει να ξεκολλήσω απ'την κwλοεταιρία γμτ μου :bigcry:
anixneyths
05/03/2008, 16:03
:winka:
Ποιά μηχανή είναι αυτή στην φωτογραφία; Suzuki Bandit 1250;
el_hymador
05/03/2008, 16:07
Ποιά μηχανή είναι αυτή στην φωτογραφία;
Suzuki Bandit 1250 ABS με κατι λιγοτερο απο 9.000€ το αγοραζεις καινουργιο.... :rolleyes:
anixneyths
05/03/2008, 16:09
Suzuki Bandit 1250 ABS με κατι λιγοτερο απο 9.000€ το αγοραζεις καινουργιο.... :rolleyes:
ωραία μηχανή πάντως... Να μην έμενα Ρόδο αλλά καμμιά Αθήνα ίσως και να την σκευτόμουν... Να μου πεις από την άλλη το CBF1000 δεν είναι ούτε αυτό ιδανικό μηχανάκι για νησί...
anixneyths
05/03/2008, 17:12
...απλά να ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή τους
anixneyths
05/03/2008, 19:20
άλλες γνώμες;
sirjohnbest
08/03/2008, 20:06
Eγω φιλε μου αποφασισα πριν απο λιγο καιρο και αγωρασα ενα CBF 1000 ABS 2008 ειναι καταπληκτη μηχανη!!!!Το suzuki bandit 1250 ειναι καλο ΑΛΛΑ ο κινητηρας του ΠΑΛΙΟΣ καμια σχεση με το cbf 1000 που φοραει ενα διαμαντι απο το cbr 1000!!!Ο ψεκασμος του suzuki αρχαιος,και απο φρενα μηδεν δεν εχει ουτε καν ABS που ειναι απαραιτητο εν ετη 2008!!!!!
Με 10000 euro παιρνεις μια ολοκληρομενη μοτοσυκλετα μην το σκεφτεσαι καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
123324
Αρχικά δημιουργήθηκε από sirjohnbest
Eγω φιλε μου αποφασισα πριν απο λιγο καιρο και αγωρασα ενα CBF 1000 ABS 2008 ειναι καταπληκτη μηχανη!!!!Το suzuki bandit 1250 ειναι καλο ΑΛΛΑ ο κινητηρας του ΠΑΛΙΟΣ καμια σχεση με το cbf 1000 που φοραει ενα διαμαντι απο το cbr 1000!!!Ο ψεκασμος του suzuki αρχαιος,και απο φρενα μηδεν δεν εχει ουτε καν ABS που ειναι απαραιτητο εν ετη 2008!!!!!
Με 10000 euro παιρνεις μια ολοκληρομενη μοτοσυκλετα μην το σκεφτεσαι καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενω με κατω απο 9000 επαιρνες μια μοτοσυκλετα που ΚΑΙ abs ειχε, ΚΑΙ τονους ροπης παραπανω ΚΑΙ πιο ομορφη ηταν
Δεν πειρα.....
:rolleyes:
δεν εχει ουτε καν ABS που ειναι απαραιτητο εν ετη 2008!!!!!
[/B]
γιατι ειναι απαραιτητο? μονο για το 2008 η γενικα? νταξη κανω λιγο πλακιτσα
σοβαρα τωρα γιατι ειναι απαραιτητο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
γιατι ειναι απαραιτητο? μονο για το 2008 η γενικα? νταξη κανω λιγο πλακιτσα
σοβαρα τωρα γιατι ειναι απαραιτητο?
Μα.........ΕΧΕΙ abs το bandit 1250 αν θες :rolleyes:
Μαλλον δεν το ειπανε στην καφετερια....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
το suzuki το 1250 εχει abs, γενικα φρεναρες και ωραια θεση οδηγησης...
πωλειται πολυ δυσκολα ομως μετα...
αλλα απο cbf 1000 ειναι πολυ πιο ωραιο μηχανακι...
sirjohnbest
09/03/2008, 09:27
Στην τιμη των 9000 euro εχει abs το bandit?ΓΙΑ ρωτησε φιλε μου στην καφετερια να δεις τι θα σου πουν!Δεν νομιζω μαλλον πρεπει να δωσεις κατι παραπανω!Κανενας δεν μιλησε για τον Κινητηρα που ειναι αρχαιος!Eδω μιλαμε για τεχνολογικο διαμαντι απο cbr 1000 !!!!!!και μην μου πει καποιος οτι το το αλλο εχει 1250cc γιατι και τα αρματα(τανκς) εχουν μεγαλη μηχανη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Αααααα και για τα φρενα ακομα και οταν εχει abs δεν εχει καμια σχεση με τις τριπηστονες δαγκανες που εχει το cbf , το οποιο εχει και συνδυασμο οπισθιου και εμπροσθιου φρενου!Τελος
το cbf εχει ρυθμιζομενη σελα και τιμονι για να βρεις τη θεση οδηγησης που σου ταιριαζει, ειναι πολυ πιο ευκολοδηγητο μηχανακι απο το bantit και ειναι μοντελο 2006 το suzuki εχει φαει πια τα ψωμια του.Αλλα στο κατω κατω ειναι και θεμα επιλογων ο καθενας βλεπει τα πραγματα οπως θελει.Οχι οτι το bandit ειναι κακο μηχανακι αλλα ειναι θεμα επιλογων εγω δεν φευγω μακρια απο την μαμα HONDA, απο τον καιρο που ειχα παπι 50cc.
Στην τιμη των 9000 euro εχει abs το bandit?ΓΙΑ ρωτησε φιλε μου στην καφετερια να δεις τι θα σου πουν!Δεν νομιζω μαλλον πρεπει να δωσεις κατι παραπανω!Κανενας δεν μιλησε για τον Κινητηρα που ειναι αρχαιος!Eδω μιλαμε για τεχνολογικο διαμαντι απο cbr 1000 !!!!!!και μην μου πει καποιος οτι το το αλλο εχει 1250cc γιατι και τα αρματα(τανκς) εχουν μεγαλη μηχανη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Αααααα και για τα φρενα ακομα και οταν εχει abs δεν εχει καμια σχεση με τις τριπηστονες δαγκανες που εχει το cbf , το οποιο εχει και συνδυασμο οπισθιου και εμπροσθιου φρενου!Τελος
το cbf εχει ρυθμιζομενη σελα και τιμονι για να βρεις τη θεση οδηγησης που σου ταιριαζει, ειναι πολυ πιο ευκολοδηγητο μηχανακι απο το bantit και ειναι μοντελο 2006 το suzuki εχει φαει πια τα ψωμια του.Αλλα στο κατω κατω ειναι και θεμα επιλογων ο καθενας βλεπει τα πραγματα οπως θελει.Οχι οτι το bandit ειναι κακο μηχανακι αλλα ειναι θεμα επιλογων εγω δεν φευγω μακρια απο την μαμα HONDA, απο τον καιρο που ειχα παπι 50cc.
εχεις δικιο δεν εχει 9.000 η εκδοση με abs...
8.995 (http://www.mototriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=81&NEWS_DATA_ID=66296) εχει...
αν δεν ξερουμε να μην μιλαμε:wacko:
οσο για τα φρενα και την θεση οδηγησης, σε διαβεβαιωνω οτι το μηχανακι το εχω οδηγησει και ειναι αψογο...
αλλα δεν σε παρεξηγω, οπως ειπες και μονος σου εισαι κολημενος με τη honda...
palios_er500
09/03/2008, 10:14
B
Στην τιμη των 9000 euro εχει abs το bandit?ΓΙΑ ρωτησε φιλε μου στην καφετερια να δεις τι θα σου πουν!Δεν νομιζω μαλλον πρεπει να δωσεις 10000!!!!!!!!!!Κανενας σας δεν μιλησε για τον Κινητηρα που ειναι αρχαιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το cbf εχει ρυθμιζομενη σελα και τιμονι για να βρεις τη θεση οδηγησης που σου ταιριαζει, ειναι πολυ πιο ευκολοδηγητο μηχανακι απο το bantit και ειναι μοντελο 2006 το suzuki εχει φαει πια τα ψωμια του.Αλλα στο κατω κατω ειναι και θεμα επιλογων ο καθενας βλεπει τα πραγματα οπως θελει.
Συμφωνω...
Αν και δεν τα εχω οδηγησει ,αυτες οι διαφορες στην πραξη αποδεικνύονται νομίζω σημαντικες.Εχω την αισθηση επίσης ότι το CBF ανήκει στην κατηγορία των μοτοσυκλετών που μπορείς να τις κρατήσεις χρόνια κάνοντας ικανοποιήτικα αυτά που ζητάς(toyring commuting). Αν είχα φράγκα θα το σκεφτόμουν και εγώ σοβαρα. θα σκεφτόμουν όμως και το VFR που ακούω για έξαιρετική ποιότητα κατασκεύης και αίσθηση οδήγησης.Μάλλον όμως θα κατέλειγα στο δοκιμασμένο ΤDM. Προτερήματα του για εμένα:Η αισθηση του δικύλινδρου κινητηρα,οι φρενάρες, το βιομηχανικό desing.Mειονεκτήματα η περίεργη θέση οδήγησης, η σέλα και η έλλειψη εργοστασιακών αξεσουαρ (πχ βαλίτσες).Ολά αυτά για ισορροπημένη χρήση toyring commuting.
Εισαι ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ αγοραστης honda
Ο Σαρακακης πριν μαμησει, ανοιγει το συρταρι και βλεπει μια φωτογραφια σου
Μπραβο αγορι μου, συνεχισε με την ιδια νοοτροπια
Μονο τα Honda ειναι αξιοπιστα, ολα τα αλλα σπανε
αντε γειαααααα :wave2:
sirjohnbest
09/03/2008, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
εχεις δικιο δεν εχει 9.000 η εκδοση με abs...
8.995 (http://www.mototriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=81&NEWS_DATA_ID=66296) εχει...
αν δεν ξερουμε να μην μιλαμε:wacko:
οσο για τα φρενα και την θεση οδηγησης, σε διαβεβαιωνω οτι το μηχανακι το εχω οδηγησει και ειναι αψογο...
αλλα δεν σε παρεξηγω, οπως ειπες και μονος σου εισαι κολημενος με τη honda...
Oντος μπορει να ειμαι κολημενος με τα ΗONDA και να κανω λαθος στην τιμη ,αλλα βλεπω οτι και εσυ ομως διαβαζεις μονο αυτα που θελεις!Παλι καμια αναφορα στον κινητηρα του CBF 1000 που ειναι αυτος που φοραει το cbr 1000 EINAI KAI TOY BANDIT TO ΙΔΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΓΜΕΝΟΣ???????????Εχεις διαβασει το συγκρητικο τεστ για το ABS της NISSIN που φοραει το cbf μαζι με το συστημα συνδιασμου εμπροσθιου και οπισθιου φρενου?
Για το μπροστινο φρενο της tokiko που φοραει το bandit, και την ποιοτητα κατασκευης της μηχανης γενικα, τι εχει γραψει ο ιδικος τυπος????? ειναι ιδια με το honda?
Eγω δεν λεω οτι το bandit ειναι κακο μηχανακι αντιθετος ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ value for money αλλα νομιζω οτι δινοντας 1000 euro ακομα παιρνεις ενα πιο ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ οπως ειναι το cbf 1000.
sirjohnbest
09/03/2008, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εισαι ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ αγοραστης honda
Ο Σαρακακης πριν μαμησει, ανοιγει το συρταρι και βλεπει μια φωτογραφια σου
Μπραβο αγορι μου, συνεχισε με την ιδια νοοτροπια
Μονο τα Honda ειναι αξιοπιστα, ολα τα αλλα σπανε
αντε γειαααααα :wave2:
Ειπα εγω πουθενα οτι τα MONO τα honda ειναι αξιοπιστα:eyepop:
Oντος μπορει να ειμαι κολημενος με τα ΗONDA και να κανω λαθος στην τιμη ,αλλα βλεπω οτι και εσυ ομως διαβαζεις μονο αυτα που θελεις!Παλι καμια αναφορα στον κινητηρα του CBF 1000 που ειναι αυτος που φοραει το cbr 1000 EINAI KAI TOY BANDIT TO ΙΔΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΓΜΕΝΟΣ???????????Εχεις διαβασει το συγκρητικο τεστ
Βασικα τα συγκριτικα τεστ τα διαβαζω καθαρα για να γελαω, και καλα θα κανεις, σου δινω συμβουλη, να τα παιρνεις στα σοβαρα για πανω απο 20%
Τωρα, τι παει να πει τεχνολογικα προηγμενος κινητηρας?Ε και?
Και τι εγινε που τον φοραει το cbr, ειναι καλο αυτο νομιζεις?
Πολυ καλυτερα για ενα ημιγυμνο, ενας ΡΟΠΑΤΟΣ κινητηρας, παρα ενας μασκαρεμενος σουπερσπορταδικος
Εγω χαρηκα που δεν βαλανε τον κινητηρα του zx10 στο Ζ μου, τι να τον κανω?
Δεν προκειται ποτε να εχει καλυτερη ροπη απο εναν κινητηρα που κατασκευαστηκε αρχικα για αυτην
sirjohnbest
09/03/2008, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από palios_er500
B
Συμφωνω...
Αν και δεν τα εχω οδηγησει ,αυτες οι διαφορες στην πραξη αποδεικνύονται νομίζω σημαντικες.Εχω την αισθηση επίσης ότι το CBF ανήκει στην κατηγορία των μοτοσυκλετών που μπορείς να τις κρατήσεις χρόνια κάνοντας ικανοποιήτικα αυτά που ζητάς(toyring commuting). Αν είχα φράγκα θα το σκεφτόμουν και εγώ σοβαρα. θα σκεφτόμουν όμως και το VFR που ακούω για έξαιρετική ποιότητα κατασκεύης και αίσθηση οδήγησης.Μάλλον όμως θα κατέλειγα στο δοκιμασμένο ΤDM. Προτερήματα του για εμένα:Η αισθηση του δικύλινδρου κινητηρα,οι φρενάρες, το βιομηχανικό desing.Mειονεκτήματα η περίεργη θέση οδήγησης, η σέλα και η έλλειψη εργοστασιακών αξεσουαρ (πχ βαλίτσες).Ολά αυτά για ισορροπημένη χρήση toyring commuting.
Συμφωνω στα περισσοτερα απο αυτα που λες φιλε μου απλα για το TDM εγω το θεωρισα λιγο παλιο μοντελο και πολυφορεμενο! Οσο για το VFR 800F ABS ειναι εκπληκτικο μηχανακι αλλα η τιμη του για το μοντελο 2008 ειναι 12990 euro που για εμενα ηταν απαγορευτικο ποσο γιατι ξεπερνουσε πολυ τα 9900 του cbf 1000 abs!!
YΓ. Το vfr με το φερινγκ ειναι και πολυ χαμηλο και ερχοταν κοντα στα street!!!!
YΓ. Το vfr με το φερινγκ ειναι και πολυ χαμηλο και ερχοταν κοντα στα street!!!!
Γιατι υπαρχει vfr και χωρις φερινγκ?
Αν δεν ειναι street το vfr, τοτε ποιο ειναι? :confused:
Oντος μπορει να ειμαι κολημενος με τα ΗONDA και να κανω λαθος στην τιμη ,αλλα βλεπω οτι και εσυ ομως διαβαζεις μονο αυτα που θελεις!Παλι καμια αναφορα στον κινητηρα του CBF 1000 που ειναι αυτος που φοραει το cbr 1000 EINAI KAI TOY BANDIT TO ΙΔΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΓΜΕΝΟΣ???????????Εχεις διαβασει το συγκρητικο τεστ για το ABS της NISSIN που φοραει το cbf μαζι με το συστημα συνδιασμου εμπροσθιου και οπισθιου φρενου?
Για το μπροστινο φρενο της tokiko που φοραει το bandit, και την ποιοτητα κατασκευης της μηχανης γενικα, τι εχει γραψει ο ιδικος τυπος????? ειναι ιδια με το honda?
Eγω δεν λεω οτι το bandit ειναι κακο μηχανακι αντιθετος ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ value for money αλλα νομιζω οτι δινοντας 1000 euro ακομα παιρνεις ενα πιο ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ οπως ειναι το cbf 1000.
ουτε ξερω και ουτε με ενδιαφερει τι γραφουν τα συγκριτικα που γραφει ο καθενας, που στην τελικη τα παιρνουν απο τις εταιριες...
αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι η προσωπικη μου εμπειρια, οπως σου ειπα το bandit το οδηγησα και το μηχανακι μου αρεσε πολυ...
και το γκαζι του και τα φρενα του...
τωρα αν εχει nissin ή αν εχει tokiko, ή αν εχει συστημα συνδιασμου καρφι δεν μου καιγεται...
τι λενε τα περιοδικα που διαβαζεις εσυ δεν με αγγιζουν...
αν ομως γουσταρεις να αγοραζεις τα μηχανακια που κερδιζουν τα συγκριτικα δικαιωμα σου ειναι...
palios_er500
09/03/2008, 17:35
ουτε ξερω και ουτε με ενδιαφερει τι γραφουν τα συγκριτικα που γραφει ο καθενας, που στην τελικη τα παιρνουν απο τις εταιριες...
αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι η προσωπικη μου εμπειρια, οπως σου ειπα το bandit το οδηγησα και το μηχανακι μου αρεσε πολυ...
και το γκαζι του και τα φρενα του...
τωρα αν εχει nissin ή αν εχει tokiko, ή αν εχει συστημα συνδιασμου καρφι δεν μου καιγεται...
τι λενε τα περιοδικα που διαβαζεις εσυ δεν με αγγιζουν...
αν ομως γουσταρεις να αγοραζεις τα μηχανακια που κερδιζουν τα συγκριτικα δικαιωμα σου ειναι...
Στα συγκριτικα καθως και στα τεστ, οι δημοσιογραφοι βρισκονται σε πολύ δύσκολη θέση.
Πρέπει να ικανοποιήσουν τους αναγνωστες για σωστή ενημέρωση, να διατηρήσουν τις καλές σχέσεις με τους αντιπροσώπους , να αποφύγουν τα υποκειμενικά τους κριτήρια σαν αναβατες και να σκεφτουν πολύ καλά σε ποιό target group απευθυνεται η μοτοσυκλετα.Κανουν τις χορεύτριες..Δεν θέλουν να κόψουν πωλήσεις από το μοντέλο αλλά ούτε και να μην πουν την αλήθεια.(στα σοβαρα περιοδικά παντα)
Για να καταλαβεις την αλήθεια για το τεστ πρεπει να δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες.Ενα τεστ μπορεί να είναι 6 σελίδες αλλά το τι πιστεύει ο δημοσιογράφος μπορεί να βρίσκεται σε μία πρόταση και εσύ πρέπει να έχεις την πείρα και το καθαρο μυαλό να την αντιληφθεις.
Για να ξαναγυρίσουμε στην κουβέντα.Εγώ θα αγόραζα CBF αντί για BANDIT.Η πρόταση της ΗΟΝDA στην κατηγορία βρίσκεται πιο κοντά στις δικές μου σκέψεις.Επίσης εχω παρατηρήσει οδηγώντας αμάξι πολλες μηχανές να ταξιδευουν.Με έχει προσπεράσει CBF με 160,δικαβαλο και με σαμάρια.Πήγαινε σαν τραίνο.(Ε και εσύ οδήγαγες μπορείς να πεις ?)Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι δεν είδα τα παιδιά πιο κάτω σε κανα παρκινγκ να ξεκουραζονται....
Περα απο το CBF το BANDIT και το ΤDM εγώ θα κοιτούσα και
το FAZER 1000 (εντυπωσιακό )
το DEAUVILLE ( αν ηθελα tourer των 500 χλμ την ημερα)
και κανενα απο τα νεα MOTO GUZZI (μοναδικότητα)
εμενα ακομα δε μου απαντησε κανεις γιατι πρεπει εν ετη 2008 να εχεις abs
γιατι?
+1 Cbf1000 Abs ;)
και καθαρισες... :wacko:
anixneyths
14/03/2008, 11:55
γιατι?
Ρε παιδιά ας απαντήση κάποιος επιτέλους... Φαγώθηκε ;)
palios_er500 σε ποιό μοντέλο αναφέρεσαι όσον αφορά moto guzzi;
γιατι?
Γιατί εν έτη 2008 το πέσιμο από μπλοκάρισμα μπροστινού θεωρείται... πολύ πασέ! Έχει περάσει η μόδα του, ρε παιδί μου! Τώρα έχουμε πολύ καλύτερους και πολύ αποτελεσματικότερους τρόπους να πέφτουμε...
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Γιατί εν έτη 2008 το πέσιμο από μπλοκάρισμα μπροστινού θεωρείται... πολλύ πασέ! Έχει περάσει η μόδα του, ρε παιδί μου! Τώρα έχουμε πολύ καλύτερους και πολύ αποτελεσματικότερους τρόπους να πέφτουμε...
:lol:
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol:
σωστα αλλο να λες εφαγα σαβουρδα και αλλο low siding ειναι πιο κυριλε :rotflmao: :lol:
Ρε παιδιά ας απαντήση κάποιος επιτέλους... Φαγώθηκε ;)
:blush: :blush: :D
μα ακουω κατι πραγματα πολυ περιεργα
el_hymador
14/03/2008, 16:10
:a018: καλα ποσο σημαντικο ειναι για ενα πολυχρηστικο μηχανακι η καταγωγη του κινητηρα του;
Δηλαδη επειδη ο κινητηρας του CBF1000 προρχεται απο το CBR1000RR τι σημασια εχει;
Και του Bandit προεχρχεται απο το GSXR 1100 W...χεστηκαμε και η βαρκα εγυρε...:rolleyes:
:...χεστηκαμε και η βαρκα εγυρε...:rolleyes:
ποσο εφαγες μΑρ΄ χαμουρ? :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ολοκληρη βαρκα :rotflmao: :lol:
(σορυ δε κρατηθηκα πολυ νερο λεμε :lol: )
anixneyths
14/03/2008, 17:46
αυτό είναι ξεκώλιασμα και όχι χέσιμο θα προσθέσω εγώ... Και με την νίκη!!!:beer:
Χμμ και να μην προσθέσουμε και τις μαλκίες με τα ανταλλακτικά... στον Σαρακάκη... ..:rolleyes:
sirjohnbest
14/03/2008, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Γιατι υπαρχει vfr και χωρις φερινγκ?
Αν δεν ειναι street το vfr, τοτε ποιο ειναι? :confused:
Ρε πατε καλα για να βαλω τις φωνες? Ο ανθρωπος πριν μιλησε για μηχανες toyring commuting,και του απαντησα οτι το vfr ειναι street και οτι το φερινγκ του ,το κανει να ειναι πολυ χαμηλο! Εγω δεν θελω να πεισω κανεναν απο εσας (που βαζω στοιχημα οτι δεν εχετε HONDA) να αγορασετε το cbf 1000 abs.Aντε να βγαλετε ομως τα γυαλια που ''φορατε'' γιατι εγω μπορει να ειμαι χοντακιας αλλα εσεις ειστε τουλαχιστον ΕΜΠΑΘΕΙΣ!!!!Αφηστε και κανεναν αλλον να εχει αποψη,κανενας αλλος ουτε ιδιωτης,ουτε ιδικος τυπος, κανεις,κανεις,δεν εχει αποψη?????????????????????????????????
Πω Πω Πω αλαζονεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
el_hymador
14/03/2008, 19:30
Ρε πατε καλα για να βαλω τις φωνες? Ο ανθρωπος πριν μιλησε για μηχανες toyring commuting,και του απαντησα οτι το vfr ειναι street και οτι το φερινγκ του ,το κανει να ειναι πολυ χαμηλο! Εγω δεν θελω να πεισω κανεναν απο εσας (που βαζω στοιχημα οτι δεν εχετε HONDA) να αγορασετε το cbf 1000 abs.Aντε να βγαλετε ομως τα γυαλια που ''φορατε'' γιατι εγω μπορει να ειμαι χοντακιας αλλα εσεις ειστε τουλαχιστον ΕΜΠΑΘΕΙΣ!!!!Αφηστε και κανεναν αλλον να εχει αποψη,κανενας αλλος ουτε ιδιωτης,ουτε ιδικος τυπος, κανεις,κανεις,δεν εχει αποψη?????????????????????????????????
αρχηγε ...
CBF600S εχω...ξερεις....εκεινο με τον παλιο κινητηρα του CBR 600 F...:winka:
Ρε φιλε δεν ειμαστε εμεις αλαζονες, εσυ εισαι Honδακιας
:a029:
anixneyths
14/03/2008, 21:18
να προτείνω κάτι; Δεν επανερχόμαστε στο θέμα μας;
"Ζητείτε Άξιος Αντικαταστάτης Cbf600s Abs (Επικρατέστερος υποψήφιος Cbf1000 Abs;) "
"Ζητείτε Άξιος Αντικαταστάτης Cbf600s Abs (Επικρατέστερος υποψήφιος Cbf1000 Abs;) "
:wave2: Χμμ δεν πας και απο την έκθεση σε λίγες μέρες να χαζέψεις λίγο.... όλο και κάτι μπορεί να σου γυαλίσει εκεί που δεν το περιμένεις :smilea:
el_hymador
14/03/2008, 22:29
Δεν εχει και πολλες επιλογες...τα ειπαμε πιστευω
Suzuki GSF1250 Bandit
Honda CBF1000
Triumph Tiger 1050
Μεταξυ αυτων των τριων(ε)
Το Suzuki εχει μακραν την καλυτερη Value for money σχεση χωρις να υστερει σε κατι
Το Honda αναπαραγει αυτο που εχεις ηδη βιωσει σε μια πιο ροπατη συνταγη.
Και το Triumph ειναι πολυ πιο παιχνιδιαρικο και καλα στημενο σε σχεση με τα αλλα δυο.
Αλλο μηχανακι δεν μου ερχεται στο μυαλο.
:lol: :rotflmao: :lol:
γεια σου ρε μακη!!! χαχαχα
απο ολο το ποστ..μονο η ατακα του μακη μετρησε..
ξεκολλατε μαμησατε το ποστ..
ο ανθρωπος ζητησε 5-10 γνωμες..κ σεις αρπαχτηκατε χοντακηδες VS μη χοντακηδες
ο καθενας εχει τιν αποψη του..κ την εκφραζει ..
φιλε που ψαχνεις μοτο..αν φου σε κοβω αναμεσα στο χοντα κ στο σουζουκι..πανε οδηγα τα..
κ τα 2 ειναι μια χαρα μοτορια..οι διαφορες τους παιζουν με βαση τα γουστα κ τις επιλογες του καθενος..
ακου την καρδια σου αφου το γουσταρεις κ παρε το χοντα..
αν παλι οδηγησεις το σουζουκι κ σου κανει το κλικ τσιμπα το..δεν παιζει να μην ικανοποιηθεις.
κ για πετε ποτε ειναι η εκθεση..γιατι ψηνομαι να κατεβω..( αν κ θα κ@λωσουμε..κ δεν ειμαστε για αλλαγες ..ουτε λογος ουτε χρημα υπαρχει..)
sirjohnbest
15/03/2008, 09:53
Φιλε μου και τα δυο μηχανακια οντος ειναι παρα παρα πολυ καλα οπως καταλαβες αντικειμενικη απαντηση δυσκολα υπαρχει.Το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο πρεπει να κανεις και εσυ κατι, απλα να τα ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ τοτε μονο θα εχεις ξεκαθαρη αποψη!Λεω 2 μηχανακια γιατι το tiger '''προσωπικα''' δεν θα το αγοραζα για λογους αξιοπιστιας,και μεταπολιτικης αξιας αλλα και παλι αυτο ειναι προσωπικη αποψη περι ορεξεως ομως........
ΥΓ.Οσο κανω χιλιομετρα με το cbf 1000 abs τοσο μεγαλωνει το χαμογελο!!!!:smilea: :smilea: :smilea:
γιατι το tiger '''προσωπικα''' δεν θα το αγοραζα για λογους αξιοπιστιας,
Ρε φιλε θα σου πω κατι και σε παρακαλω μην παρεξηγηθεις
Εχεις μαθει να κρινεις μονος σου ή λες οτι λενε στην καφετερια?
Αν ναι, τοτε σου προτεινω να αλλαξεις καφετερια
Ποιος ειπε οτι εχει προβλημα αξιοπιστιας το tiger?
Εδω και χρονια δεν εχω ακουσει απολυτως τιποτα κακο για την triumph, και βασικα πιο πολλα αρχαια trident & tiger βλεπω στους δρομους, παρα καποια αλλα και καλα αξιοπιστα Ιαπωνεζικα
Εγω μπορει να ειμαι φανατικος kawasakiας αλλα εχω 2-3 λογους για αυτο
Εσυ που εχεις την hondαιηκη νοοτροπια, λυπαμαι αλλα δεν εχεις κανενα λογο πια, δεν στηριζεται σε μηχανακια αλλα καθαρα σε πνευματα του παρελθοντος
Δεν ειπα να μην σου αρεσουν τα honda, αλλα να υπαρχει λογος για αυτο, οχι επειδη ειναι honda και τελος
Το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο πρεπει να κανεις και εσυ κατι, απλα να τα ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ τοτε μονο θα εχεις ξεκαθαρη αποψη!
α μαλιστα, τωρα τα συγκριτικα στα περιοδικα δεν μετρανε...
πρεπει να οδηγησει καποιος για να εχει αποψη...
:smokin:
anixneyths
15/03/2008, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ δεν πας και απο την έκθεση σε λίγες μέρες να χαζέψεις λίγο.... όλο και κάτι μπορεί να σου γυαλίσει εκεί που δεν το περιμένεις :smilea:
που; πότε;
Αναφέρθηκε η Moto Guzzi σε παλιότερο μήνυμα... Έχει η εταιρεία ανάλογη μηχανή;
που; πότε;
Αναφέρθηκε η Moto Guzzi σε παλιότερο μήνυμα... Έχει η εταιρεία ανάλογη μηχανή; Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 29 Μαρτίου 2008 και θα παραμείνει ανοικτή ως την Κυριακή 6η Απριλίου 2008. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από τις 10.00πμ - 10.00μμ τα Σαββατοκύριακα ενώ τις καθημερινές η έκθεση θα λειτουργεί από τις 2.00μμ - 10.00μμ.
palios_er500
15/03/2008, 19:16
05/03/2008
Θέμα: Ζητείτε Άξιος Αντικαταστάτης CBF600S ABS (επικρατέστερος υποψήφιος για την ώρα CBF1000 ABS; Kάποια άλλη πρόταση; )
Καλημέρα σε όλους και όλες… Μια ήσυχη μέρα στο γραφείο… Συννεφιά έξω, ψιχάλα και δυνατός βορειοδυτικός άνεμος… H ηλιόλουστη Ρόδος κάθε άλλο παρά ηλιόλουστη είναι σήμερα. Σκηνικό που προσωπικά μου ανοίγει την όρεξη για γράψιμο.. Ευκαιρία λοιπόν να στήσω το συγκεκριμένο thread και να κάνω το διάλυμα μου συντροφιά με το Moto.gr… Θα μπω στο θέμα κατευθείαν… Δεν κρύβω πως είναι κάτι που με απασχολεί αρκετά τον τελευταίο καιρό.
Έχω αποφασίσει να δώσω το Cbfάκι μου και να πάρω μια άλλη μηχανή (καινούργια). Το έχω γύρω στα τρία χρόνια και μπορώ να πω μου χάρισε μια πολύ καλή εμπειρία όσον αφορά τις καθημερινές μου μετακινήσεις και βόλτες… Μια μηχανή all-round commuter που προσωπικά με άφησε 100% ικανοποιημένο. Ήταν η πρώτη μου ιδιόκτητη μεγάλη μου μηχανή οπότε αποτέλεσε άριστο σχολείο εκμάθησης.
Όπως πολύ από εσάς είδη υποψιάζεστε ψάχνω για άξιο αντικαταστάτη, μια μηχανή παρόμοιου χαρακτήρα sports-touring-commuter που όμως θα είναι
α)δυνατότερη (Φλερτάρω με χιλιάρια τον τελευτάιο καιρό δεν το κρύβω...The only way is up?)
Με ενδιαφέρει ο κινητήρας να είναι φιλικός και χωρίς ξεσπάσματα. Ο αντίστοιχος του Cbf600S ABS ήταν υπόδειγμα γραμμικότητας και φιλικότητας πιστεύω, με εξιτάρει επίσης ο ηλεκτρονικός και σχεδόν αθόρυβος ήχος του μοτέρ.
Πρώτος υποψήφιος είναι το Cbf1000 ABS , σκέφτομαι ακόμα και το καινούργιο Cbf600S ABS, 2008 model (δύσκολα θα καταλήξω στην ίδια μηχανή ακόμα και ανανεωμένη αλλά είναι ένα ενδεχόμενο). Πετάξτε ιδέες… Θα με βοηθήσετε αφάνταστα.
Αλήθεια σε ποιο μαγαζί να απευθυνθώ για να ανταλλάξω την μηχανή μου; Μιλάμε πάντα για Αθήνα.. Ποιό κατάστημα φημίζεται για καλά πακέτα ανταλλαγής; Tι να προσέξω στην διαδικασία; Δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν και θα ήθελα συμβουλές από τους ποιό έμπειρους.
Ελπίζω πάντως να μην κούρασα ούτε στο ελάχιστο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Φιλικά,
Αλέξανδρος
:wave2: :wave2: :wave2: :D
Η ΜΟΤΟ GUZZI δεν έχει μηχανη που να ικανοποιεί τα παραπάνω κριτηρια.Φαντάζομαι και όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές το ιδιο.Μπορεί να πλησιάζουν σε αυτά που θες αλλά αυτό που θέλεις( sport toyring commuting...3 σε 1 δηλαδη) δύσκολο το βλέπω.Η GUZZI εχει την σειρα BREVA. Εγω θα την αγόραζα για να πινω καφε..... και να χαζευω τον V εγκαρσιο κινητηρα της.Επίσης θα την αγόραζα αν θα ήθελα να ξεχωρίζω..Για τον ιδιο λόγο που κάποιος παίρνει vespa αντι για σκουτερ και παπι .Αυτα θα ήταν τα κριτήρια μου.
sirjohnbest
16/03/2008, 10:08
α μαλιστα, τωρα τα συγκριτικα στα περιοδικα δεν μετρανε...
πρεπει να οδηγησει καποιος για να εχει αποψη...
:smokin:
Ειπα εγω τετοιο πραγμα????????????????????????????????????????
Tο προβλημα σου ποιο ειναι εσενα φιλε? απαγορευετε δηλαδη να διαβασεις κατι και μετα να οδηγησεις και την μηχανη?
Εδω φιλε ειναι forum o καθ' ενας εχει την αποψη του! σου το εχουν πει αυτο? το λεω και σε εσενα και σε κατι αλλους ΞΕΡΟΛΕΣ εδω μεσα που χωρις κανενα δικαιωμα κανουν ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ στην αποψη του καθ'ενος.Κατι ατομα σαν και εσας μετατρεψατε τα forum σε chat για να μιλατε μονο 5 με 6 ατομα! Δεν σε προβληματιζει φιλε οτι σε αυτο το forum ειναι γραμμενα τοσα ατομα και σε αυτο το θεμα εχουν μιλησει μονο 6 με 7 ατομα δεν βλεπεις οτι οι περισσοτεροι διαβαζουν και φευγουν????
Αφηστε ρε ΞΕΡΟΛΕΣ και τους αλλους να εχουν αποψη,μην κανετε ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ συνεχως,και προπαντος μην ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ τα γραπτα των αλλων,γιατι στο τελος θα γραφετε εδω μεσα μονο 5,6 ''ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ"!!!!!!!!!!!!
Εγω παντος θα γραφω,χωρις να ΧΛΕΥΑΖΩ και να ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ τους αλλους αλοστε εχω μαθει να σεβομαι την αποψη τους!!
ΥΓ.Χαρα μου ειναι φιλε να μαθενω καποια πραγμα τα απο αλλους αλλα οχι και με αυτον τον τροπο!!!!!
anixneyths
16/03/2008, 12:08
Tο προβλημα σου ποιο ειναι εσενα φιλε? απαγορευετε δηλαδη να διαβασεις κατι και μετα να οδηγησεις και την μηχανη?
Εδω φιλε ειναι forum o καθ' ενας εχει την αποψη του! σου το εχουν πει αυτο? το λεω και σε εσενα και σε κατι αλλους ΞΕΡΟΛΕΣ εδω μεσα που χωρις κανενα δικαιωμα κανουν ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ στην αποψη του καθ'ενος.Κατι ατομα σαν και εσας μετατρεψατε τα forum σε chat για να μιλατε μονο 5 με 6 ατομα! Δεν σε προβληματιζει φιλε οτι σε αυτο το forum ειναι γραμμενα τοσα ατομα και σε αυτο το θεμα εχουν μιλησει μονο 6 με 7 ατομα δεν βλεπεις οτι οι περισσοτεροι διαβαζουν και φευγουν????
Αφηστε ρε ΞΕΡΟΛΕΣ και τους αλλους να εχουν αποψη,μην κανετε ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ συνεχως,και προπαντος μην ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ τα γραπτα των αλλων,γιατι στο τελος θα γραφετε εδω μεσα μονο 5,6 ''ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ"!!!!!!!!!!!!
Εγω παντος θα γραφω,χωρις να ΧΛΕΥΑΖΩ και να ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ τους αλλους αλοστε εχω μαθει να σεβομαι την αποψη τους!!
ΥΓ.Χαρα μου ειναι φιλε να μαθενω καποια πραγμα τα απο αλλους αλλα οχι και με αυτον τον τροπο!!!!!
Θα συμφωνήσω μαζί σου... Έχεις σωστές απόψεις κατά την γνώμη μου. Βέβαια, δεν θα πάρω θέση στο ποιός ειρωνεύτηκε και στο ποιός δεν το έκανε. Έιμαι υπέρ του διαλόγου και όχι της επιβολής της όποιας άποψης... Σημασία έχει η προσέγγιση της αλήθειας και όχι η επιβολή με την μέθοδο του διαπασόν!!!
Αυτός που φωνάζει δυνατότερα, αυτός που λέει τις ποιό πετυχημένες ατάκες (ειρωνίες), ακόμα και ο ποιό επικοινωνιακός δεν έχει πάντα δίκιο. Τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο ανταλλαγής απόψεων και χωρίς εγωισμούς ας προσεγγίσουμε την αλήθεια και την λύση. Σαφώς και ο καθένας μπορεί να έχει την δική του άποψη ( η υποκειμενικότητα τις αντικειμενικότητας είναι στην φύση των πραγμάτων). Ψυχραιμία!!!
Αν το καταλάβουμε αυτό θα γίνουμε καλύτεροι σαν σύνολο γενικότερα. Σεβαστήτε τους συνομιλητές σας.
Μιας και εγώ άνοιξα το thread προτείνω αυτή η αντιπαράθεση να κλείσει εδώ. Ας μιλήσουμε μόνο για το θέμα μας διαφορετικά παρακαλώ όλους να μην ποστάρουν ετερόκλητα σχόλια.
Ευχαριστώ για την βοήθεια και την συμμετοχή.
Καλές Βόλτες, έχει υπέροχη μέρα έξω :wave2:
εγω ουτε ξερολας το παιζω ουτε διαθεση να ειρωνευτω εχω...
εσυ απο την αρχη γραφεις ανακριβειες και προσπαθεις να μας πεισεις ποιο ειναι καλυτερο μηχανακι διαβαζοντας περιοδικα...
δες λοιπον τι γραφεις απο την αρχη και σκεψου...
"Ο ψεκασμος του suzuki αρχαιος,και απο φρενα μηδεν δεν εχει ουτε καν ABS που ειναι απαραιτητο εν ετη 2008!!!!!"
"Στην τιμη των 9000 euro εχει abs το bandit?ΓΙΑ ρωτησε φιλε μου στην καφετερια να δεις τι θα σου πουν!"
"Εχεις διαβασει το συγκρητικο τεστ για το ABS της NISSIN που φοραει το cbf μαζι με το συστημα συνδιασμου εμπροσθιου και οπισθιου φρενου?
Για το μπροστινο φρενο της tokiko που φοραει το bandit, και την ποιοτητα κατασκευης της μηχανης γενικα, τι εχει γραψει ο ιδικος τυπος????? ειναι ιδια με το honda?"
"δεν φευγω μακρια απο την μαμα HONDA, απο τον καιρο που ειχα παπι 50cc"
και στο τελος πετας κι ενα "Το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο πρεπει να κανεις και εσυ κατι, απλα να τα ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ τοτε μονο θα εχεις ξεκαθαρη αποψη!" για να το "σωσεις" και μου σηκωνεται η τριχα...
λοιπον απο κει και περα ποιος μιλαει και κρινει μηχανακια απο αρθρα σε περιοδικα (σου ειπα οτι το εχω οδηγησει το bandit αλλα εσυ...), ποιος ειρωνευτηκε πρωτος, ποιος ειναι αντικειμενικος και ποιος κολλημενος και ποιος λεει ανακριβειες αφηνω να το κρινουν οι αλλοι...
δεν ασχολουμαι αλλο...
Μιας και εγώ άνοιξα το thread προτείνω αυτή η αντιπαράθεση να κλείσει εδώ.
+1000
φιλε καλο το honda καλο και το suzuki αλλα οδηγησε και το tiger, πιστεψε με θα τρελαθεις κυριολεκτικα...
οτι και να παρεις καλες βολτες να εχεις και παντα να εισαι ορθιος...
Έιμαι υπέρ του διαλόγου
Kαι εγω ειμαι υπερ του διαλογου, αρκει να εχω δικιο παντα εγω στο τελος
:rotflmao:
anixneyths
16/03/2008, 22:52
PEACE:smokin:
Panos82gr
17/03/2008, 10:40
Μαγκες, ειμαι και εγω στο ιδιο δειλημα ακριβως!!
3 μηχανακια κοιταζω αυτη τη στιγμη μονο, και θελω γνωμη μονο για αυτα αν εχετε προσοπικη εμπειρια!
1. CBR 600F injection ( επικρατεστερη επιλογη λογω μικρου ογκου, χαμηλωτερης καταναλωσης)
2. CBR 1100 XX Blackbird injection ( δευτερη επιλογη λογο ογκου, και πιο δυσχρηστο στη καθημερινοτητα)
3. CBF 1000 SA (τριτη επιλογη, διοτι σκεφτομε οτι εχω ακριβως το ιδιο μηχανακι... αλλα θα συνδιαζει τη ροπη απο το 1000)
Μη μου πειτε για bandit ktl δε μου αρεσει καθολου κατι πιο δυνατο θελω, να τα κανει ολα οπως το cbf και να ειναι και λιγο πιο σπορ! (clipons.. χμμμ :)
Να σημειωσω πως το καλοκαιρι ειχα κανει το γυρω της πελοπονησου και μια μερα, εκανα πανω στη σελλα, 5 ωρες σερρι διαδρομη χωρις σταση.. θα μπορουσα αραγε με το cbr?..
γιατί αδέλφια δίτροχοι τσακώνεστε;!
όλα έχουν τα + και τα - !
έχω κι εγώ 600 SA και εδώ κι αρκετούς μήνες πάιζω με την ιδέα να περάσω σε 1000άρι. έβαλα λοιπόν σκοπό να κάνω Test ride σε ότι παίζει στην κατηγορία.
η πλάκα της υπόθεσης είναι μέχρι τώρα δοκίμασα το Tiger και το Bandit.
Το πρώτο είναι απλά κ.....! το πήρα για δοκιμή μιά μέρα το φλεβάρη, που δυστυχώς φύσαγε πολύ και δε μπόρεσα να το τελειώσω. εντούτοις με 180 στην Αττική οδό ένιωθα αρκετά καλά, αλλά δεν είχα τα κότσια για παραπάνω. κάθησε πίσω κι η γυναίκα μου μιά στιγμή και βολεύτηκε μιά χαρά ο πισινός της! εγώ είμαι 90+ κιλά. γενικά μου άρεσε πολύ, σταθερό, δυνατό, κι αν μου περισσεύαν τα περίπου 13 χιλιάρικα θα το έπαιρνα.
και πρίν 3 εβδομάδες οδήγησα και το Bandit. μάγκες το μηχανάκι είναι σαν.... φορτηγό! τρελλή ροπή! είχα 3η με <2000 στροφές κι έσπασα τον καρπό, το έλα να δεις! μετά βέβαια και για μισή ώρα το έκανα συνεχώς. έχει 10,8 κιλά ροπής στις 3.700 αν δεν κάνω λάθος. κανείς άλλος κινητήρας δεν αποδίδει τόσο χαμηλά. όσο για τη θέση οδήγησης....μισή ώρα είναι λίγο, αλλά δε με ζόρισε περισσότερο από το CBF που είναι και 40 κιλά ελαφρύτερο. και ναι, κοστίζει 8.995€ με το ABS. πολύ τίμια πρόταση. επίσης αν το κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε πως δε φαίνεται καλώδιο πουθενά, δε φαίνονται κολάρα, γενικά είναι πολύ προσεγμένο.
παιδιά δεν είναι τυχαίο πως το προηγούμενο μοντέλο μοσχοπούλησε στη γερμανία κι αλλού. εδώ απλά δεν ερχόταν λόγω φόρων.
θα οδηγήσω και το FAZER κάποια στιγμή και θα σας πω εντυπώσεις.
προς το παρόν αποφάσισα, λόγω οικονομικών να μην πάρω το 1000άρι, αλλά αν το έκανα, το πιθανότερο θα έπαιρνα το BANDIT. με λίγα λεφτά....πολύ πράγμα!
καλά χιλιόμετρα σε όλους!
οι εχοντες τα παραπανω μπορουν να μας πουνε τι γινετε στην πραξη με την καταναλωση??? ;)
Πειράζει που εγώ θα συμφωνήσω με τον Sapadak για το CBR600F που σου πρότεινε στην αρχή?
Τι και αν κόπηκε η παραγωγή, ανταλλακτικά θα έχει μέχρι να λυώσει ο σκελετός.
Εχει πάρα πολύ θέση οδήγησης (είμαι 1,87 και 120 κιλά όταν δεν έχω φάει).
Είναι πολύ εύκολο στην πόλη.
Δεν καίει τίποτα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και
δεν βγαζει αποδεδειγμένα κανένα πρόβλημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Για πήγαινε ρώτησε κάποιον αντικειμενικό μηχανικό τι χαλάει στο cbf στα 20.000 χλμ περίπου,
και θα πάθεις έμφραγμα με αυτό που θα ακούσεις. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω λόγω θέσης.
Αυτά τα ολίγα.
makis206
05/05/2008, 07:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από katana
Για πήγαινε ρώτησε κάποιον αντικειμενικό μηχανικό τι χαλάει στο cbf στα 20.000 χλμ περίπου,
και θα πάθεις έμφραγμα με αυτό που θα ακούσεις. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω λόγω θέσης.
Για το 1000άρι μιλάς ; Δεν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό εδώ μέσα μέχρι στιγμής αλλά ούτε κι από δυο κατόχους που γνωρίζω προσωπικά κι έχουν υπερδιπλασιάσει αυτά τα χιλιόμετρα στον χιλιομετρητή.
Επίσης νομίζω πως είναι άσχημο ν'ανάβουμε μια φωτιά σε κάποιον/κάποιους που πιθανόν να σκέφτονται την αγορά μιας μοτοσυκλέτας και μετά να τον/τους στέλνουμε κάπου αλλού να βρουν τον λόγο και την αιτία... μην το πάρεις στραβά, δεν το λέω για να σε πικάρω όμως δες το και μόνος σου, σαν να σου λέω ότι το Bandit που τόσο σε εντυπωσίασε κρύβει "παγίδες" που δικαιολογούν τελικά την τιμή του όμως κάποιος άλλος (τράβα βρέστονε) θα σου δώσει την εξήγηση γι'αυτό που εγώ σου δήλωσα (και περιμένω να το πάρεις και σοβαρά).:winka:
Θα μπορούσες να αναφέρεις αυτό που είδες από πρώτο χέρι ή που άκουσες έστω από κάποιον γνωστό (δεν μπορώ να ξέρω από ποια σκοπιά μιλάς), δεν υπάρχει λόγος να μην σε πιστέψουμε ή να μη σε πάρουμε στα σοβαρά..
Εννοείται φιλικά :beer: :beer:
Παιδιά οφείλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για το μπέρδεμα που δημιούργησα. Τα προβλήματα που ανέφερα αφορούν honda 1000 κυβικά αλλλά όχι το καινούργιο. Ζητάω ταπεινά συγγνώμη, πρώτη φορά έκανα τέτοια μ@λ@κία και μάλιστα σε δημόσιο forum. Αναθεματισμένη κούραση.
Αυτά που έλεγα πάντως για το cbr600f εξακολουθώ να υποστηρίχω πλήρως.
Ευχαριστώ, και πάλι συγγνώμη.
makis206
06/05/2008, 06:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από katana
Παιδιά οφείλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για το μπέρδεμα που δημιούργησα.
Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα το τραγικό ώστε να χρειάζονται συγνώμες, μόνο εμένα αναστάτωσες λίγο, οι άλλοι δεν πρόλαβαν :lol:
Όλα καλά, εδώ βρισκόμαστε για να τα συζητάμε εξάλλου :beer: :beer:
GPZ500S-1992
12/06/2008, 23:57
Ξέρει κανείς τι κατανάλωση έχουν τα CBF1000 και Bandit1250; Τι καίει το CBF με 120;
χανω τα καλυτερα τοσο καιρο :lol:
το διαμαντι του CBR 1000 βγαζει 150 αλογα και το "διαμαντι" του CBF 100 (και αμα....) :lol:
προτειμω το "διαμαντι του Ζ750s" ... της kawa με μοτερ "αρχαιο" βασισμενο στο αρχαιο ΖΧ9R . δεν βγαζει cool ατακες σαν το "η μηχανη μου εχει μοτερ απο καινουριο cbr1000 " αλλα ειναι περισσοτερο αποτελεσματικο και λιγοτερο ντροπιαστικο 5 λεπτα μετα... "...στο δρομο" που λεμε εμεις οι κοντρακιδες :D να μη μιλησω και για το μοτερ του bandit 1250 που τρωει cbf1000 με 6ες στο κιβωτιο.... οχι οτι αυτο ειναι το παν σε τεοια μηχανακια αλλα εσυ μιλησες για μοτερ... εγω απαντησα...
Btw μιας και το εθεσες.... οι τριπιστονες δαγκανες (με γλυστρα) ΠΟΤΕ δε θα γινουν τετραπιστονες... αυτα για οσους διαβαζουν τα προσπεκτους και ενθουσιαζονται με τις φανφαρες στη περιγραφη (δε μας ειπες οτι εχει και στανταρ το σταντ ή τα δυνατα φωτα ή καποια αλλη παρομοια βλακεια που γραφουν μεσα τα διαφημιστικα φυλλαδια) :lol:
για το συνδιασμο εμπρος-πισω φρενου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ αν βαλουν ποτε και αλλες εταιρειες αυτο το πραμα.... καλα το abs.... αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι ενα μαραφετι να αποφασιζει εαν πρεπει να παταω εμπρος ή πισω φρενο. μα καλα τοσο Μ@@@@ς ειμαι που δε μπορω να αποφασισω μονος μου ? :confused: :confused: :confused: :confused: :rotflmao:
Bavarian
13/06/2008, 00:31
Αρχοντά μου προσκυνώ...ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΕΝΟΜΑΙ ΛΕΜΕ...που είσαι μωρε τόσο καιρό...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
sirjohnbest
13/06/2008, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
χανω τα καλυτερα τοσο καιρο :lol:
το διαμαντι του CBR 1000 βγαζει 150 αλογα και το "διαμαντι" του CBF 100 (και αμα....) :lol:
προτειμω το "διαμαντι του Ζ750s" ... της kawa με μοτερ "αρχαιο" βασισμενο στο αρχαιο ΖΧ9R . δεν βγαζει cool ατακες σαν το "η μηχανη μου εχει μοτερ απο καινουριο cbr1000 " αλλα ειναι περισσοτερο αποτελεσματικο και λιγοτερο ντροπιαστικο 5 λεπτα μετα... "...στο δρομο" που λεμε εμεις οι κοντρακιδες :D να μη μιλησω και για το μοτερ του bandit 1250 που τρωει cbf1000 με 6ες στο κιβωτιο.... οχι οτι αυτο ειναι το παν σε τεοια μηχανακια αλλα εσυ μιλησες για μοτερ... εγω απαντησα...
Btw μιας και το εθεσες.... οι τριπιστονες δαγκανες (με γλυστρα) ΠΟΤΕ δε θα γινουν τετραπιστονες... αυτα για οσους διαβαζουν τα προσπεκτους και ενθουσιαζονται με τις φανφαρες στη περιγραφη (δε μας ειπες οτι εχει και στανταρ το σταντ ή τα δυνατα φωτα ή καποια αλλη παρομοια βλακεια που γραφουν μεσα τα διαφημιστικα φυλλαδια) :lol:
για το συνδιασμο εμπρος-πισω φρενου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ αν βαλουν ποτε και αλλες εταιρειες αυτο το πραμα.... καλα το abs.... αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι ενα μαραφετι να αποφασιζει εαν πρεπει να παταω εμπρος ή πισω φρενο. μα καλα τοσο Μ@@@@ς ειμαι που δε μπορω να αποφασισω μονος μου ? :confused: :confused: :confused: :confused: :rotflmao:
Εγω φίλε μου θεωρώ πιο ντροπιαστικό να ταΐζω 1250 cc και να παίρνω τα ίδια άλογα με το 1000 ! Για τα Ζ 750 ή Ζ1000 πάλι φίλε μου τι να σου πω εισαι έκτος τόπου και χρόνου εάν το θεωρείς ίδια κατηγορία με το cbf , μήπως , λέω μήπως να το σύγκρινες καλύτερα με το νέο CB 1000? Όσο για τα φρένα και το σύστημα συνδυαζόμενης πέδησης , δεν απευθύνονται ξέρεις , όλα τα μηχανάκια φίλε σε χεραδες σαν και εσένα , υπάρχουν και «μ@@@κες» (σε ευχαριστούμε για τον χαρακτηρισμό όλοι οι κάτοχοι cbf ) που το χρειάζονται .
ΥΓ1 .Για τον χαρακτηρισμό παντος δεν πειράζει έχω μάθει να συγχωρώ στερημένους ανθρώπους (βλέπε ΑΕΚτζιδες) 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά ,αλλά μπορείτε ΣΙΓΟΥΡΑ και περισσότερα !! ΕΣΥ βρίζεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ μια μερίδα ανθρώπων ( ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ)που πάνε να διαβάσουν το post σου!
ΥΓ 2.Δεν έβαλα στο μήνυμα μου κανένα αστείο φατσακι να γελά (έβαλες όσα περισσότερα μπορούσες) γιατί δεν γελώ ποτέ με τις απόψεις των συνομιλητών μου. Αλλά δεν πειράζει το Γέλιο είναι υγεία και αφού μπορώ να σου το προσφέρω …
ΥΓ.3 Τις απόψεις σου για τα Honda και ιδικά για το cbf 1000 της έχεις διατυπώσει (δυστυχώς με τον ίδιο τρόπο ) και σε άλλες συζητήσεις . Και εκεί δέχτηκες ( και ορισμένοι άλλοι )της παρατηρήσεις άλλον συνομιλητών . Εγω δεν θα απαξιώσω ούτε θα χλευάσω την μοτοσυκλέτα σου (είναι φανερό τη μηχανή έχεις!!) πολύ περισσότερο δεν θα χαρακτηρίσω τους αναβάτες της γιατί Σέβομαι της Επιλογές τους!!!! Εσένα θα σου πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ συνέχισε στο ίδιο ύφος…. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!
Panos82gr
25/06/2008, 11:16
Idi πάρε τη μπουρουχα σου και πήγαινε σε καμία παραλία..
Ζ 750 - Μοναδικές συγκινήσεις με στάση οδήγησης χέζω διαβάζοντας εφημερίδα! ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αχ μ'αρεσει!
χωστε και αλλα... οτι και να κανετε παλι κουβα honda θα εχετε ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Ζ1000 ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Ζ750S ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ..Τ@ΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ FREEWIND ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :lol: :lol:
:lol: :lol:
BTW ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΑΕΚ... :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
sirjohnbest
25/06/2008, 15:53
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B]αχ μ'αρεσει!
χωστε και αλλα... οτι και να κανετε παλι κουβα honda θα εχετε ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Ζ1000 ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Ζ750S ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ..Τ@ΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ FREEWIND ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :lol: :lol:
:lol: :lol:
Μπράβο η απάντηση σου δείχνει για άλλη μια φορά το Επίπεδο σου ( έξυπνες απαντήσεις , και με επιχειρήματα ατράνταχτα !) μας κόλλησες στον τοίχο ρε φίλε ! ! Όσο για το «πρωτάθλημα» της ΑΕΚ , έχω να σου γράψω αυτό : Μόνο στα όνειρα , μόνο στα όνειρα ,μπορώ να σε αγγίζω !!! Άντε αδέρφια και του χρόνου να Ξυπνήσετε και να είστε Πρωταθλητές Ευρώπης!!!!!!!!!! Ααα θα παίξετε και CL του χρόνου ή οι τρίτοι πάνε uefa ? Καλύτερα στο uefa φιλε μου! που την ξέρεται κιόλας την διοργάνωση βρε αδερφε !!! Τι το θέλεις το CL
σοβαρα απανταω μονο σε σοβαρους ανθρωπους... :lol: :lol: :lol:
που λες του χρονου και εσεις μπορειτε να παρετε το CL με 2-3 ενστασουλες :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol:
Ηρεμήστε παιδιά... μην ξεχνάτε ότι το να προσπαθείς να κάνεις τον idi να πει κακή κουβέντα για οποιοδήποτε Κawasaki είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις τον τοίχο ότι θα έπρεπε να είναι πόρτα: Γίνεται, αλλά και στις δυο περιπτώσεις χρειάζεσαι μια βαριοπούλα για να κάνεις σωστά τη δουλειά.
:rotflmao: :rotflmao:
Panos82gr
26/06/2008, 09:50
Εγώ παν τος κάτι Z750 και 1000 τα τρώω για κολατσιό μαζί με μερέντα όταν ψήνονται για καμιά ψιλή.. :smokin:
sirjohnbest
26/06/2008, 16:09
Ηρεμήστε παιδιά... μην ξεχνάτε ότι το να προσπαθείς να κάνεις τον idi να πει κακή κουβέντα για οποιοδήποτε Κawasaki είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις τον τοίχο ότι θα έπρεπε να είναι πόρτα: Γίνεται, αλλά και στις δυο περιπτώσεις χρειάζεσαι μια βαριοπούλα για να κάνεις σωστά τη δουλειά.
:rotflmao: :rotflmao:
Έχεις μεγάλο δίκιο φίλε μου . Και αφού δεν έχω καμία διάθεση να μιλώ με ανθρώπους ,που το μόνο που ξέρουν , είναι να γεμίζουν το μήνυμα τους με φατσάκια που γελούν , ή πρέπει για να κουβεντιάσεις μαζί τους να βαστάς ΒΑΡΙΑ , τότε σταματώ εδώ ….
sirjohnbest
26/06/2008, 16:21
σοβαρα απανταω μονο σε σοβαρους ανθρωπους... :lol: :lol: :lol:
που λες του χρονου και εσεις μπορειτε να παρετε το CL με 2-3 ενστασουλες :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol:
Ξαναδιάβασε τα μηνύματα της σελίδας και « ίσως» μπορέσεις να μάθεις να ξεχωρίζεις τους ΣΟΒΑΡΟΥΣ ανθρώπους . Κρίμα πάντως γιατί εισαι αρκετά μεγάλος (μάλλον) και παντρεμένος , πράγμα που σημαίνει και θα έπρεπε να προσέχεις ΛΙΓΟ τα δημόσια γραπτά σου γιατί δεν ξέρεις φίλε μου ποτέ ποιος θα τα διαβάσει … Ξέρεις μπαίνουν και παιδιά στο internet και στα forum , για ξανασκέψου σε παρακαλώ λίγο αυτά που γράφεις , και τον τρόπο που τα γράφεις…. Άντε Γεια και ΤΕΛΟΣ………………………………………
Έχεις μεγάλο δίκιο φίλε μου . Και αφού δεν έχω καμία διάθεση να μιλώ με ανθρώπους ,που το μόνο που ξέρουν , είναι να γεμίζουν το μήνυμα τους με φατσάκια που γελούν , ή πρέπει για να κουβεντιάσεις μαζί τους να βαστάς ΒΑΡΙΑ , τότε σταματώ εδώ ….
ασε μας ρε φιλε.... εσυ μπηκες και ειπες με υφακι "εχω μηχανη που εχει μοτερ απο cbr1000, και τριΜΠιστονες δαγκανες" και σου απαντησα σε αναλογο υφος
και μετα προσπαθησες να την πεις στη πρωταθλητρια ελλαδας γατι τα βρηκες σκουρα
αμα δε σου αρεσει που ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι αρκετο να ειναι ανωτερο το μηχανακι σου απο τον ανταγωνισμο ... κανε οτι δεν εισαι του επιπεδου μου σαχλαμαρα :rotflmao:
Πως σου φαινεται...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=60957
Το ειχα φερει ροδο διακοπες οταν πηγα να δω ενα φιλο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
Εγώ παν τος κάτι Z750 και 1000 τα τρώω για κολατσιό μαζί με μερέντα όταν ψήνονται για καμιά ψιλή.. :smokin:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao: :lol:
mpa se kalo soy shmera
Χωρίς να έχω διαβάσει και όλα τα ποστ αυτού του θρεντ, κάπου διακρίνω φίλε μου ότι σου λείπει το χιούμορ...
sirjohnbest
27/06/2008, 16:18
ασε μας ρε φιλε.... εσυ μπηκες και ειπες με υφακι "εχω μηχανη που εχει μοτερ απο cbr1000, και τριΜΠιστονες δαγκανες" και σου απαντησα σε αναλογο υφος
και μετα προσπαθησες να την πεις στη πρωταθλητρια ελλαδας γατι τα βρηκες σκουρα
αμα δε σου αρεσει που ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι αρκετο να ειναι ανωτερο το μηχανακι σου απο τον ανταγωνισμο ... κανε οτι δεν εισαι του επιπεδου μου σαχλαμαρα :rotflmao:
ΣΥΝΕΧΙΣΕ , ΣΥΝΕΧΙΣΕ !!! Έχεις ένα «άπυρους κάλλους» λεξιλόγιο εμπλουτισμένο με λέξεις που είναι διαδικτυακά στολίδια : Μ@λ@κες , βλακες , γαμήσουν ,κότες , Τ@υλες ,σαχλαμάρα!!!!! ΜΠΡΑΒΟ , ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! MΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !
οποιος εχει τη μυγα να τη φερει πισω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sirjohnbest
27/06/2008, 16:41
Χωρίς να έχω διαβάσει και όλα τα ποστ αυτού του θρεντ, κάπου διακρίνω φίλε μου ότι σου λείπει το χιούμορ...
Πώς να κάνεις χιούμορ φίλε μου ? Όταν πας να πεις τι γνώμη σου και έρχονται κάποιοι «συνομιλητές» και σε αντιμετωπίζουν με αυτό το ΥΦΟΣ? , με τι τρόπο να αντιδράσεις , όταν διαβάζεις τις λέξεις ,Μ@λ@κες , βλακες , γαμήσουν ,κότες , Τ@υλες ,σαχλαμάρα?
Μια κουβέντα , άσχετη με τις Μοτοσυκλέτες Kawasaki ,έρχεται κόπιας και την κανει κομμάτια λέγοντας ότι το Ζ750 ή Ζ1000 ,είναι ταχυτέρα από το CBF 1000 ? Είπα εγώ το αντίθετο ? ή μήπως αυτό ηταν το ζητούμενο στην αρχή της συζήτησης ?
Ορισμένοι έχουν εμπάθεια με κάποιες μοτοσυκλέτες ( βλέπε ΗONDA ) έχω διαβάσει και άλλα post από τους ίδιους και τα ίδια λένε και γράφουν και εκεί ! Λες και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσυκλετών στον ΚΟΣΜΟ και όλοι όσοι αγοράζουν αυτήν την μάρκα είναι …..άντε να μην πω… Τέλος πάντων μάλλον ορισμένοι τα ξέρουν όλα…
Συγγνώμη φίλε μου εάν σε κάποιες περιπτώσεις υπερέβαλα τα εσκαμμένα , θα τα λέμε …
sirjohnbest
27/06/2008, 16:48
οποιος εχει τη μυγα να τη φερει πισω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατί διόρθωσες φίλε όλα τα μηνύματα σου ντράπηκες ? Άστα να τα θαυμάζει ο κόσμος!!
Χαίρομαι πάντως που έσβησες τις μισές βρισιές , σημαινει ότι τελικα έπιασαν τόπο αυτά που σου έγραψα . Τώρα μπορώ να χαμογελώ και εγώ!!!!!
ΥΓ. Σιγά , σιγά σβήσε και τα υπόλοιπα για να με βγάλεις ψεύτη!! Μπορείς να το κάνεις και αυτο ...
καλησπέρα σε όλους!
είχα την ατυχία όπως φαίνεται τελικά, να γράψω τη γνώμη μου όταν άνοιξε αυτή η συζήτηση!
και το τελευταίο διάστημα λαμβάνω μονίμως ειδοποίηση στο μαίηλ μου ότι υπάρχει καινούριο σχόλιο. κι όταν μπαίνω βλέπω μονίμως μία κόντρα άσχετη με το θέμα, που πλέον ξέχασα ποιό ήταν!
ο καθένας μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι!
το θέμα όμως είναι πως δε δείχνουμε σεβασμό στο φίλο που ρώτησε κάτι κι άνοιξε τη συζήτηση!
επίσης τι δουλειά έχουν τα ποδοσφαιρικά εδώ μέσα;!
αν έχουμε να πούμε κάτι επί του θέματος ας το πούμε! αλλιώς σιωπή!
κάτι ακόμη! το CBF, άσχετα από κυβισμό, είναι θεός, τα κάνει όλα καλά! το έχω περίπου 4 χρόνια,το 600, 55.000 χλμ, καθημερινή χρήση στην Αθήνα. το έχω φορτώσει σα γαΙδούρι κι έγραψα σε 10 μέρες στην Κρήτη 2.500 χλμ. το Ζ είναι ωραία μηχανή, με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα! να μιλούσαμε για το Hornet, θα καταλάβαινα την κόντρα! εδώ που κολλάει;!
τέλος πάντων!
Bavarian
27/06/2008, 18:20
Παιδιά για το σιμπιεφόνι δεν χρειάζεται να πω τίποτα...μακράν η καλύτερη μοτοσυκλέτα που είχα ποτέ και έχουν περάσει αρκετές και ακριβές από τα χέρια μου.Ειδικά το 07 είναι πραγματικά value for money με την τιμή που έχει αν υπάρχει σε στοκ ακόμα.Οτι και να λέμε παραπέρα είναι κουβέντες για να περνάει η ώρα...
Ο idi δεν νομίζω ότι τα λέει από εμπάθεια :winka: απλά αγαπάει πολύ τη μοτοσυκλέτα του και σπάει λίγο πλακίτσα...δεν είναι κακό και λίγο χιούμορ και μεταξύ μας να είμασταν πάλι την ίδια πλάκα θα σπάγαμε. :winka:
Στο κάτω κάτω όλα είναι δρόμος όλα είναι μοτοσυκλέτα :beer:
Αλλά τα καβασάτσι είναι μπουρδέλα :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:
Πώς να κάνεις χιούμορ φίλε μου ? Όταν πας να πεις τι γνώμη σου και έρχονται κάποιοι «συνομιλητές» και σε αντιμετωπίζουν με αυτό το ΥΦΟΣ? , με τι τρόπο να αντιδράσεις , όταν διαβάζεις τις λέξεις ,Μ@λ@κες , βλακες , γαμήσουν ,κότες , Τ@υλες ,σαχλαμάρα?
Μια κουβέντα , άσχετη με τις Μοτοσυκλέτες Kawasaki ,έρχεται κόπιας και την κανει κομμάτια λέγοντας ότι το Ζ750 ή Ζ1000 ,είναι ταχυτέρα από το CBF 1000 ? Είπα εγώ το αντίθετο ? ή μήπως αυτό ηταν το ζητούμενο στην αρχή της συζήτησης ?
Ορισμένοι έχουν εμπάθεια με κάποιες μοτοσυκλέτες ( βλέπε ΗONDA ) έχω διαβάσει και άλλα post από τους ίδιους και τα ίδια λένε και γράφουν και εκεί ! Λες και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσυκλετών στον ΚΟΣΜΟ και όλοι όσοι αγοράζουν αυτήν την μάρκα είναι …..άντε να μην πω… Τέλος πάντων μάλλον ορισμένοι τα ξέρουν όλα…
Συγγνώμη φίλε μου εάν σε κάποιες περιπτώσεις υπερέβαλα τα εσκαμμένα , θα τα λέμε …
Αυτό σου λέω... τα παίρνεις πολύ σοβαρά τα πράματα.
Αν εγώ πάω σε ένα ποστ του φίλου μου του idi, και του πω, ας πούμε "καλά εσείς τα κουλάδια με τα καβασάκια πάτε πολύ γρήγορα... όταν αδειάζεται από το μάστορα... σχεδόν ποτέ δηλαδή..." πρέπει να το πάρει στα σοβαρά και να θιχτεί προσωπικά?
Κάθε κουβέντα στο μοτο-τζιαρ έχει ως έναν βαθμό και έναν χαρακτήρα καφενείου... Χιούμορ, καυστικό πολλές φορές, αλλά χιούμορ. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις και αρχίσεις να αντιδράς αντίστοιχα, τόσο καλύτερα.