Σύνδεση

View Full Version : Εδω τα λεμε για την εκθεση (08')

el_hymador
28/03/2008, 23:17
Πηγα σημερα το απογευμα.

Ωραια ηταν.

(+)

Tο νεο monster 696.
Ειδικα στην λευκη περλα βαφη γ@μει και δερνει!!! Φετιχ οι δυο σιτες - αεραγωγοι στο μπροστινο μερος του ρεζερβουαρ. zzzzuper!!!
:beer:

Τα Ducati Sport Classics.
Ανεβηκα στο Sport 1000 biposto και δεν ηταν και τοσο τραγικο οσο λενε πως ειναι απο θεση οδηγησης...απο την αλλη το GT1000 πρεπει να ειναι (απο την στιγμη που σταματησαν και τα ST) το πιο φιλικο - ανετο Ducati που παιζει στην γκαμα της Ιταλικης εταιρειας.

To Υamaha XTZ 660 tenere.
Πανεμορφο, φωναζει περιπετεια και ειδικες στην οροσειρα του Ατλαντα απο χιλιομετρα. Εντυπωση μου εκανε (οκ στατικα το διαπιστωσα) οτι εχει υπερβολικα μαλακες αναρτησεις. Λιτη και απλη κατασκευη, στα προτυπα των ''τοτε'' παραγματικων 50-50 on/ off.

To BMW ΗP2 Sport.
Απο τα ομορφοτερα μηχανακια στην εκθεση. Απιστευτα ομορφες λεπτομερειες διαπαρτες σε ολη την μηχανη. Επαθα μο*νοπλακα με την τιμονοπλακα (κανει και ριμα)...εργο τεχνης.-

H Triumph γενικα ως εταιρεια.
Παρaτηρουσα το ομορφο περιπετρο...για μια νεα σχετικα εταιρεια το να εχει τοσα πολλα και αξιολογα μοντελα στην γκαμα της ειναι πραγματικος αθλος...
Στα SS γ@μει με το Daytona, το Tiger χωνεται σφηνα και μπορει να προσελκυσει κοσμο απο πολλες κατηγοριες, το Sprint αποτελλει ενας απο τους λιγους και πραγματικα αξιολογους εκπροσωπους στην Sport-Touring κατηγορια, τα Bonneville ειναι κοσμηματα και χαραμ οφθαλμων και τα Triple απο τα κορυφαια street fighters. Ολα τα ανωτερω μηχανακια -κατα γενικη ομολογια- αποτελουν την κορυφη ή απολυτα αναγωνιστικες προτασεις στις κατηγοριες τους. Ειπατε τιποτα;

(-)

To ΒΜW F800GS.
Δεν με επεισε με τιποτα, τουλαχιστον με την εμφανιση του. Αν ψηνομουν για on-off με adventurαδικο προσαντολισμο θα χτυπαγα το tenere χωρις δευτερη σκεψη. Πολυ λουσο ρε παιδι μου και μια ''ευθραυτση'' αισθηση ...δεν θα μου εκανε με τιποτα καρδια να το χωσω στα (αγρια) χωματα.

Το Honda CB1000R.
Οσο κ@υλ@ και αν φαινοταν στις φωτογραφιες, απο κοντα μαλλον δεν...κλασσικο Honda! Οκ, ομορφο αλλα οχι ιλιγγιωδες και συναρπαστικο τελικα. Μου κανει πιο πολυ για μια καθημερινη - χρηστικη μοτοσικλετα με ομορφο design, παρα για το ''θα σας μ@μησω ολους'' street-fighter.

φωτο (λιγες γιατι βαριομουν γενικως)

το σημειο φετιχ του νεου MONSTER

125402

el_hymador
28/03/2008, 23:18
:a30:

125403

el_hymador
28/03/2008, 23:19
:a23:

125404

el_hymador
28/03/2008, 23:21
Μου παει ρε; μου παει;

125405

el_hymador
28/03/2008, 23:23
Οχι και τοσο wow απ κοντα...

el_hymador
28/03/2008, 23:24
ξεχασα την φωτο:D

125406

el_hymador
28/03/2008, 23:25
αλλη μια με το monster και τελος.

125407

alximistis
29/03/2008, 02:24
Πήγα κι εγώ πρώτη μέρα (σιγά μην) και θα ξαναπάω αύριο για περισσότερες φωτό κλπ κλπ.
Γενική εικόνα.
Σαφώς βελτιωμένη και καλύτερη σε σχέσι με πέρσι. Δυνατά όλα τα περίπτερα καλύτερη και σε οργάνωση. Πολύς λαός ακόμα και αυτήν την πρώτη μέρα που ήταν για τους ανθρώπους του τύπου. Μικρά προβλήματα λόγω απεργίας ΟΤΕ (α ρε Λάμπρο τι μας κάνεις) κατά τα άλλα εξυπηρετικότατοι κι ευγενέστατοι. Λίγο προβληματικός μόνο ο τομέας υποδοχής του τύπου. ;)

Τα περίπτερα
Βρήκα πολύ δυνατό της ΚΤΜ και της Ducati πολύ έξυπνο ο μικρός χώρος στη Honda με την ιστορία και ασπρόμαυρες φωτό. Έξυπνη ιδέα και το μονοθέσιο στο περίπτερο της Yamaha. Πολύ καλό και της Triumph όχι κάτι διαφορετικό της Suzuki της BMW και της Kawasaki. Τουλάχιστον δεν κατάλαβα κάτι διαφορετικό εγώ.

Τα μοντέλα.
Από αισθητικής πλευράς μπορώ να αναφέρω το BMW το ΗP2 το σπορ και εγώ, πράγματι πολύ όμορφο. Μου άρεσε όμως και το καινούργιο της το 800άρι. Επίσης ο Τενεκές συγνώμη ο Τενερές στο χρώμα το καφετομιλιτέρ κάπως... πολύ ωραίο.
Επίσης το Tiger το 1050 σε ένα εκπληκτικό όχι ακριβώς άσπρο αλλά ζαχαρί κάπβως χρώμα, φανταστικό και ακόμα καλύτερο το ίδιο σε άλλο περίπτερο με διπλή εξάτμιση Ρέμους. Τρέλλα!!! Διαφωνώ τέλος με τον προλαλήσαντα, μου άρεσε πολύ το CBR το 1000 όπως και το R1. Φυσικά και το Μultistrada όχι όμως στο πορτοκαλί!
Απογοήτευση!
Προσωπικά για μένα η Ducati η σπορ κλάσικ αλλά και το Aprilia χωρίς... συμπλέκτη. Πήγαινα να πιάσω και κάτι... έλειπε.
Περισσότερα αύριο+φωτό. :)

contravener
29/03/2008, 22:24
Πολυ καλο thread παιδιά. Μπραβο για τον κοπο σας να γραψετε τις εντυπωσεις με τοση λεπτομερεια.

Μια ερώτηξης:
Μήπως ξέρετε που μπορούμε να βρούμε περισσότερες φωτο από τα μοντέλα, εμείς που δεν μπορούμε να κατηφορίσουμε προς τας Αθήνας; Κανενα site που να εχει συγκεντρωμένες, σε κανα online περιοδικό ίσως, ή κατι τετοιο τελοσπαντων;;

alximistis
29/03/2008, 22:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
Πολυ καλο thread παιδιά. Μπραβο για τον κοπο σας να γραψετε τις εντυπωσεις με τοση λεπτομερεια.

Μια ερώτηξης:
Μήπως ξέρετε που μπορούμε να βρούμε περισσότερες φωτο από τα μοντέλα, εμείς που δεν μπορούμε να κατηφορίσουμε προς τας Αθήνας; Κανενα site που να εχει συγκεντρωμένες, σε κανα online περιοδικό ίσως, ή κατι τετοιο τελοσπαντων;;

Περισσότερες πολλές περισσότερες φωτό θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες μέρες. Δυστυχώς εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων στη δουλειά :( δεν κατόρθωσα να ποστάρω σήμερα. Μόλις ξεπεραστούν θα μπουν πάρα πολλές πίστεψε με.

ΥΓ. Ένα online περιοδικό για μοτοσικλέτα θα βγει από ότι ξέρω τη Δευτέρα. Μόλις μάθω κάτι παραπάνω θα γράψω.

Locksmith
29/03/2008, 23:13
Καμια φωτο ακομα δεν εχετε; Αντε δειξτε τπτ και σε μας τους Βορειους που δεν μπορεσαμε να παμε... alexioannides a.k.a. Προεδρε εσυ πηγες οταν κατεβηκες στην Αθηνα;

Απ τη Suzuki ειχαμε κανα νεο για καμια V2 προταση;:ZZZ:

powerphot
29/03/2008, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Καμια φωτο ακομα δεν εχετε; Αντε δειξτε τπτ και σε μας τους Βορειους που δεν μπορεσαμε να παμε..
Πάρτε μερικές απο χτες........:D

BMW1

125509

powerphot
29/03/2008, 23:26
BMW2

125510

powerphot
29/03/2008, 23:26
BMW3

125511

powerphot
29/03/2008, 23:27
BMW4

125512

powerphot
29/03/2008, 23:28
BMW5

125513

powerphot
29/03/2008, 23:32
MILLE DUO :winka:

125514

powerphot
29/03/2008, 23:33
MILLE DUO :D

125515

powerphot
29/03/2008, 23:35
:smokin: :smokin:

125516

powerphot
29/03/2008, 23:36
RC8 :ninja:

125517

powerphot
29/03/2008, 23:38
MOTO MORINI ;)

125518

powerphot
29/03/2008, 23:40
KTM ADV :)

125519

powerphot
29/03/2008, 23:51
:D :D :D :D :D

125520

pavlaras1
30/03/2008, 00:46
Πολυ καλη η εκθεση απο οτι βλεπω και εχει πολυ ωραια εργαλεια !!!

Η Εκθεση ποτε αρχισε και ποτε τελειωνει?

Ποσο ειναι το εισητηριο?

Θελω να κατεβω Αθηνα αλλα δεν ξερω εαν θα την προλαβω την Εκθεση.

Locksmith
30/03/2008, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
MILLE DUO :D Τωρα σοβαρα αυτο ειναι πλεον μηχανακι παραγωγης?!?!?!!! Πωωω καλα, εφτασε και η διαστημική εποχη... :alien: :alien: :alien:

Λογικα η εκθεση θα ειναι μεχρι σημερα, Κυριακη. ΙΙΙσα ισα που προλαβαίνεις pavlaras1!!! :lol:

Ευχαριστουμε πολυ για τον κοπο σας, εαν υπαρχουν κι αλλες μη διστασετε! :a013:

marulis
30/03/2008, 10:16
Η έκθεση θα είναι μέχρι την Κυριακη 6 /4
Καθημερινές από 14:00 – 22:00
Σ/Κ 10:00- 22:00
Σας αφηνω τωρα, παω στην εκθεση

:wave2:

apav
30/03/2008, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
GT1000 + Bonneville

Μπορούμε να παραγγείλουμε μερικές φωτογραφίες σε όποιον πάει στην έκθεση; Ευχαριστούμε! :smokin:

efialtis
30/03/2008, 20:07
πηγα σημερα Κυριακή στην έκθεση.
Εντάξει καλές οι μηχανές αλλά ο κορίτσαρος στα ΚΤΜ, άλλο πράμα.

Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μηχανή μαζί μου.

Εάν την πρόσεξε κανείς και την έβγαλε καμιά φωτό θα το εκτιμούσα να την ανεβάσει.

Τρελλάθηκα.....

anf125
30/03/2008, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από efialtis
πηγα σημερα Κυριακή στην έκθεση.
Εντάξει καλές οι μηχανές αλλά ο κορίτσαρος στα ΚΤΜ, άλλο πράμα.

Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μηχανή μαζί μου.

Εάν την πρόσεξε κανείς και την έβγαλε καμιά φωτό θα το εκτιμούσα να την ανεβάσει.

Τρελλάθηκα.....

Αυτήνα λες;

Δεν είναι πολύ καλή η φωτό, μακρινή λήψη καθότι... πολλοί μνηστήρες τριγύρω :D

Καλή όντως, και χαμογελούσε και σε όποιον τη φωτογράφιζε ;)

125620

OzZzZzY
31/03/2008, 08:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Αυτήνα λες;

Δεν είναι πολύ καλή η φωτό, μακρινή λήψη καθότι... πολλοί μνηστήρες τριγύρω :D

Καλή όντως, και χαμογελούσε και σε όποιον τη φωτογράφιζε ;)

την γυροφερνα συνεχεια αυτη! κ καλα οτι φωτογραφιζα τις ζαντες και το ψαλιδι :blush: :blush::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

McGyver
31/03/2008, 08:31
Να γράψω κι εγώ τα δικά μου μετά τη χθεσινή επίσκεψή μου στην έκθεση...

Κατ' αρχήν από μοντέλα μοτοσικλέτας, να φάν' κι οι κότες...

Χάρηκα που είδα και περίπτερο της Triumph (η οποία απουσίαζε πέρυσι)...

Το νέο Transalp γ@μεί, το θέλω!

Πάμε τώρα στο ΜΕΓΑΛΟ μείον:

Πέρα από μοτοσικλέτες, ΔΕΝ είχε να προσφέρει κάτι άλλο :( ...

Accessories μοτοσικλέτας : πολύ φτωχά, χωρίς καταλόγους (έψαχνα για αναρτήσεις και ΔΕ βρήκα πουθενά π.χ. applications catalogues και είχα μια αντιμετώπιση "πάρε τηλέφωνο από Δευτέρα να τα πούμε")...

Accessories αναβάτη : Μπήκε ο Απρίλιος, η λογική λέει πως θα έβρισκα τις καλοκαιρινές "κολεξιόν" αλλά @@...

Για εμένα τουλάχιστον, η φετινή έκθεση ήταν μόνο για όσους ψάχνουν για μοτοσικλέτα...
Όσοι έχουν και θέλουν το κάτι παραπάνω, μηδέν εις το πηλίκον...

:(

costas81
31/03/2008, 09:35
Εμένα πάλι η φετεινή έκθεση δεν μου λεει κάτι!
Πιστεύω ότι τις δύο προηγούμενες χρονιές ήταν πιο ''γεμάτες'' από μηχανάκια εξοπλισμό κόσμο!

Επίσης συγχαρητήρια στους ανθρώπους του περιοδικού 0-300 οι οποίοι έδιναν στον κόσμο τελείως δωρεάν τα περιδοδικά τους, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ 2008 ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2006!!!!!!
Το κοίταζα και δεν το πιστευα!!Καλά πιο παλιά δεν σας είχαν περισέψει να φέρετε??

:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

DrIoannis
31/03/2008, 09:52
Αυτή είναι γνωστή στρατηγική η οποία εφαρμόζεται στις εκθέσεις.Τεύχη παλαιά μοιράζονται δωρεάν.

paranoid
31/03/2008, 10:00
Εγώ αυτό το εργαλείο θέλω...( με όλα του τα αξεσουάρ!!)

:beer: :beer:

125711

paranoid
31/03/2008, 10:06
Πέρα απο την πλάκα πάντως, είχε πολλα μηχανάκια και όλων των ειδών αλλα απο accesories όπως είπε και κάποιος φίλος πριν, λίγα πράγματα....

Το πλέον κουφό ήταν ένα περίπτερο με στολές κατάδυσης, ψαροντόυφεκα, κλπ....:confused: :confused: :confused:

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε.....!Πήγα να κάνω και test ride άλλα ειχα αφησει το κρανος στη μηχανή και βαριόμουν να παω να το παρω...Άσε που είχε και μια ουρά ....εφορίας...!

Daemon
31/03/2008, 10:25
Υποψην οτι την Κυριακη θα εχει και αγωνας Super Motard..

div400
31/03/2008, 10:51
θα συμφωνισω και εγω με τα παιδια.

απο πλευράς παρουσίασης νεων μοντέλων η φετινή έκθεση ειναι πληρεστατη!!!!
( xtz 660 tenere :a8: :a07: )

αλλα απο αξεσουαρ μαλλον φτωχότερη της περσινής. οπως και το γεγονός οτι σε πολλα περιπτερα που ρωτησαμε δεν μας αφησαν να δοκμάσουμε τα κράνη (ψαχνω για την κοπελα μου*). ενταξη καταλαβαινω οτι ενδεχομενος να μην συναδει με τον χαρακτηρα μιας εκθεσης μοτο ( βασικα οχι δεν το καταλαβαινω αλλα...) αλλα μας χαλασε λιγο....πχ η μοτοδυναμικη (yamaha) δεν ειχε κανενα προβλημα να παρουμε οποιο κρανος θελαμε και να το δοκιμασουμε οση ωρα θελαμε....ετσι πιτευω οτι πρεπει να αντιμετωπιζεται ενας πιθανος πελατης! εξαλλου γιατι να τα φερουν αν δεν μπορεις να τα δοκιμασεις ε?

και οπως λεει και ο θωμας, τα ''παρε την δευτερα και βλεπουμε''....:a06:

σε γενικες γραμμες μαλλον λιιιγο καλυτερη τις περσινης, με αρκετα καλη οργανωση

*= ''μα στην εκθεση περιμενεις να τα δοκιμασεις βρε αδερφε'' θα αναρωτηθει δικαια καποιος. ΟΧΙ! αλλα ειναι μια ευκαιρια να τα δεις/δοκιμασεις ολα την ιδια μερα χωρις πολλα περα δωθε....

el_hymador
31/03/2008, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
θα συμφωνισω και εγω με τα παιδια.

απο πλευράς παρουσίασης νεων μοντέλων η φετινή έκθεση ειναι πληρεστατη!!!!
( xtz 660 tenere :a8: :a07: )

αλλα απο αξεσουαρ μαλλον φτωχότερη της περσινής. οπως και το γεγονός οτι σε πολλα περιπτερα που ρωτησαμε δεν μας αφησαν να δοκμάσουμε τα κράνη (ψαχνω για την κοπελα μου*). ενταξη καταλαβαινω οτι ενδεχομενος να μην συναδει με τον χαρακτηρα μιας εκθεσης μοτο ( βασικα οχι δεν το καταλαβαινω αλλα...) αλλα μας χαλασε λιγο....πχ η μοτοδυναμικη (yamaha) δεν ειχε κανενα προβλημα να παρουμε οποιο κρανος θελαμε και να το δοκιμασουμε οση ωρα θελαμε....ετσι πιτευω οτι πρεπει να αντιμετωπιζεται ενας πιθανος πελατης! εξαλλου γιατι να τα φερουν αν δεν μπορεις να τα δοκιμασεις ε?

και οπως λεει και ο θωμας, τα ''παρε την δευτερα και βλεπουμε''....:a06:

σε γενικες γραμμες μαλλον λιιιγο καλυτερη τις περσινης, με αρκετα καλη οργανωση

*= ''μα στην εκθεση περιμενεις να τα δοκιμασεις βρε αδερφε'' θα αναρωτηθει δικαια καποιος. ΟΧΙ! αλλα ειναι μια ευκαιρια να τα δεις/δοκιμασεις ολα την ιδια μερα χωρις πολλα περα δωθε....

για το tenere :beer: :beer: :beer: σε αυτο το καφε μπεζο χρωματακαι ειναι μουρλια :sun:

για τα κρανη την πατησα και εγω, πηγα μονο να σηκωσω ενα απο την βαση του να το επεξεργαστω καλυετρα και εσκασε ο πωλητης φουριοζος...ελεος!!

:rolleyes:

Filosofos
31/03/2008, 11:55
Μόλις γύρισα κι εγώ σπίτι.
Θα διαφωνήσω πάντως όσο αναφορά την έκ8εση. Μου άρεσε πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες χρονιές, Το περίπτερο της Honda ήταν τρομερό.
Η Triumph επέστρεψε φέτος αν και μας έρχετε από την Κίνα τώρα πια.
Ευχάριστο επίσης το γεγονός ότι ο Καραθανάσης αποφάσισε να βάλει δυναμικά στο παιχνίδι τα Hyosung με τα υπέροχα δικύλινδρα που βγάζει σε συνεργασία με τη Suzuki.
Πολύ ιδιαίτερο ήταν το περίπτερο με τις χειροποίητες harley
(μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση σε μια κατά τα άλλα όχι και τόσο διαφορετική έκθεση σε σχέση με προηγούμενες χρονιές)
Με χάλασε ότι πλην της Yamaha και της Hyosung δεν υπήρχαν πολλές επιλογές για test ride.
Επίσης με χάλασε το περίπτερο με τα είδη κατάδυσης που ήταν σαν να είχε πέσει από τον ουρανό.
σσ: Ρε παιδία είδατε το νέο παπάκι της Kawasaki?! Ποιος θα το πάρει αυτό το παπάκι?! Πραγματικά περίμενα κάτι καλύτερο σχεδιαστικά αλλά και μηχανικά άκου εκεί 130cc και 11 άλογα με το ζόρι... :(

και ας αρχίσει η επισύναψη... :cool:

edit: μάλλον έχουμε πρόβλημα, όλες οι φωτό είναι απο 1 εώς 3 m.pixel μάλλον θα αργήσουμε λίγο με την μορφοποίηση :sick:

div400
31/03/2008, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
για το tenere :beer: :beer: :beer: σε αυτο το καφε μπεζο χρωματακαι ειναι μουρλια :sun:

για τα κρανη την πατησα και εγω, πηγα μονο να σηκωσω ενα απο την βαση του να το επεξεργαστω καλυετρα και εσκασε ο πωλητης φουριοζος...ελεος!!

:rolleyes:

ναι ναι το ατιμο...και με τις ακράπες να δειχνουν ακομα περισσοτερο....
αναμενεται γυρο στα τελη μαίου/αρχες ιουνίου με τιμη περιπου στα 7500€, συμφωνα με τα λεγομενα ενος ανθρωπου της μοτοδυναμικης....

απο την αλλη το wr250f ειναι στα 6600€ και θα βγει το tenere μονο 1χιλ. παραπανω?:look:

DUKASII
31/03/2008, 12:24
ΤΟΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΤΜ ...:eyepop:

125738

costas81
31/03/2008, 12:40
Εγώ πάλι αρώστησα με το άσπρο gsxr 600 και με την πορτοκαλί busa!

125751

vestromas
31/03/2008, 12:55
Λοιπον, το τρανσαλπ απο κοντα και καβαλα ειναι σαν 250αρι του 80. Κατι σαν XL 250 pro link για οσους θυμουντε. Το ΒΜW 800 μου κανει κατι σε σκαλωσια οικοδομης. Τα μεγαλα μποξερατα, μακραν καλυτερα σε ολα. Η χαγιαμπουσα εκλεψε την παρασταση και καβαλησαν ολοι οσοι περασαν. Μεχρι ουρα κανανε για να καβαλησουν. Το τενερε, παρα πολυ ενδιαφερον. Μου δινει την εντυπωση οτι δεν το σταματαει τιποτα και οτι ειναι αγριοκατσικο. Το CBRR μοιαζει να εχει μαλθακοποιηθει λιγο εμφανισιακα και αν του προσαρμωσεις τιποτα τριβαλιτσα, γινετε τουριστας. Το ντελιριο με καυλωνει απιστευτα, τα τουονο πολυ, τα γκουτσι μου αρεσανε, το μοτο μορινι γκραν πασο το θελω σαν τρελος αλλα θα ειναι πανακριβο. Το ταιγκερ γαματο και το ροκετ της τραιομφ, θαβει δια παντος τα χαρλευ επι τελους. Προσωπικη αποψη φυσικα.:beer: :beer: :beer: :wave2:

DUKASII
31/03/2008, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Εγώ πάλι αρώστησα με το άσπρο gsxr 600 και με την πορτοκαλί busa! ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟτΑ ΑΛΛΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΓΚΟΥΣΤΑ.

costas81
31/03/2008, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟτΑ ΑΛΛΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΓΚΟΥΣΤΑ.

από κοντά μου άρεσε πάρα πολύ...

DUKASII
31/03/2008, 13:07
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΑ...ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΥΛ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΑΝΕΒΩ..ΦΥΓΕ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΤΛ...

Ε ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ..ΤΟ ΖΖΡ 1400..ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΒΡΙΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΖΖΡ ΕΙΧΑΝ ΧΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΑ ΦΕΡΙΝΓΚ ΤΟΥ..
ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.:lol: :rotflmao: :bawl:

ΤΟ ΑΛΛΟ??ΤΟ ΜΠΙΓΚ ΚΙΝΓΚ???ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ ΑΝΕΒΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΡΔΥ ΠΟΥ Ο ΤΖΟΥΛ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΑΡΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ..

OzZzZzY
02/04/2008, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
.ΦΥΓΕ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΤΛ...

Ε ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ..
ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΖΖΡ ΕΙΧΑΝ ΧΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΑ ΦΕΡΙΝΓΚ ΤΟΥ..
ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.:lol: :rotflmao: :bawl:

Ο ΤΖΟΥΛ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΑΡΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ..

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

ελεος παλι:lol: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: