Πηγα σημερα το απογευμα.
Ωραια ηταν.
(+)
Tο νεο monster 696.
Ειδικα στην λευκη περλα βαφη γ@μει και δερνει!!! Φετιχ οι δυο σιτες - αεραγωγοι στο μπροστινο μερος του ρεζερβουαρ. zzzzuper!!!
Τα Ducati Sport Classics.
Ανεβηκα στο Sport 1000 biposto και δεν ηταν και τοσο τραγικο οσο λενε πως ειναι απο θεση οδηγησης...απο την αλλη το GT1000 πρεπει να ειναι (απο την στιγμη που σταματησαν και τα ST) το πιο φιλικο - ανετο Ducati που παιζει στην γκαμα της Ιταλικης εταιρειας.
To Υamaha XTZ 660 tenere.
Πανεμορφο, φωναζει περιπετεια και ειδικες στην οροσειρα του Ατλαντα απο χιλιομετρα. Εντυπωση μου εκανε (οκ στατικα το διαπιστωσα) οτι εχει υπερβολικα μαλακες αναρτησεις. Λιτη και απλη κατασκευη, στα προτυπα των ''τοτε'' παραγματικων 50-50 on/ off.
To BMW ΗP2 Sport.
Απο τα ομορφοτερα μηχανακια στην εκθεση. Απιστευτα ομορφες λεπτομερειες διαπαρτες σε ολη την μηχανη. Επαθα μο*νοπλακα με την τιμονοπλακα (κανει και ριμα)...εργο τεχνης.-
H Triumph γενικα ως εταιρεια.
Παρaτηρουσα το ομορφο περιπετρο...για μια νεα σχετικα εταιρεια το να εχει τοσα πολλα και αξιολογα μοντελα στην γκαμα της ειναι πραγματικος αθλος...
Στα SS γ@μει με το Daytona, το Tiger χωνεται σφηνα και μπορει να προσελκυσει κοσμο απο πολλες κατηγοριες, το Sprint αποτελλει ενας απο τους λιγους και πραγματικα αξιολογους εκπροσωπους στην Sport-Touring κατηγορια, τα Bonneville ειναι κοσμηματα και χαραμ οφθαλμων και τα Triple απο τα κορυφαια street fighters. Ολα τα ανωτερω μηχανακια -κατα γενικη ομολογια- αποτελουν την κορυφη ή απολυτα αναγωνιστικες προτασεις στις κατηγοριες τους. Ειπατε τιποτα;
(-)
To ΒΜW F800GS.
Δεν με επεισε με τιποτα, τουλαχιστον με την εμφανιση του. Αν ψηνομουν για on-off με adventurαδικο προσαντολισμο θα χτυπαγα το tenere χωρις δευτερη σκεψη. Πολυ λουσο ρε παιδι μου και μια ''ευθραυτση'' αισθηση ...δεν θα μου εκανε με τιποτα καρδια να το χωσω στα (αγρια) χωματα.
Το Honda CB1000R.
Οσο κ@υλ@ και αν φαινοταν στις φωτογραφιες, απο κοντα μαλλον δεν...κλασσικο Honda! Οκ, ομορφο αλλα οχι ιλιγγιωδες και συναρπαστικο τελικα. Μου κανει πιο πολυ για μια καθημερινη - χρηστικη μοτοσικλετα με ομορφο design, παρα για το ''θα σας μ@μησω ολους'' street-fighter.
φωτο (λιγες γιατι βαριομουν γενικως)
το σημειο φετιχ του νεου MONSTER
![]()