View Full Version : 21.12.2012
Εχετλαίος
10/04/2008, 12:35
Eχαιτλεε πλακα κανω ρε συντεκνε
Κουμπάρε μη μας αγχώνεις έτσα δα, κυκλοφορούν και εμφράγματα...Παπάς να τονε αποκυνηγούνε οι νεφελίμ θα έκανε ΤΗΝ είδηση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vestromas
10/04/2008, 12:41
Eγω Gantalf, βλεπωντας την ματαιοτητα και το προσωρινο της σαρκας, εχω ερωτηματα και δεν δεχομε ετσι απλα οτι ηρθα ετσι για να περασω καλα, η για να δουλευω για την συνταξη η να παραγω διαφορα και αλλοι να περνανε καλα εις βαρος μου και ολοι μαζι στο τελος να ψοφαμε. Οι υπαρχουσες θεωριες καπου στραβωνουν. Ο Λιακο καπου καλυτερα την παει τη δουλεια. Ισως να μου αρεσει να παραμυθιαζομε, αλλα το ενστικτο μου και αυτα που εχω ψαξει τοσα χρονια μοιαζουν να τον δικαιωνουν στα ματια μου. Τωρα οσον αφορα την πλακα και τον χαβαλε ειμαι μεσα και δεν ειμαι τοσο φευγα οσο δειχνω μερικες φορες με τα γραφομενα, ουτε νοιωθω φονταμενταλιστης, ουτε υπερπατριωτης, ουτε νοιωθω τιποτα φοβιες και ανασφαλιες. Απλως μ αρεσει να ασχολουμε χωρις να με πολυαγγιζει το τι θα γινει τελικα. Στο φιναλε δεν νοιωθω και τοσο υπευθυνος για ολα αυτα που βρηκα καθως γενηθηκα και μεγαλωσα σ αυτο το περιβαλον. Υπευθηνος νοιωθω στο να μην επαναπαυομε και να σκαλιζω την περιεργεια μου.:beer: :wave2:
Gandalf dr685sm
10/04/2008, 12:41
Αλλιώς σε τι θα διαφέραμε από ένα συμπαθές τετράποδο;
Έλα μου ντε;... σε τι ακριβώς είπαμε οτι διαφέρουμε απο κάθε άλλο έμβιο όν αυτού του πλανήτη;
Μήπως σε ενα τεράστιο "ΕΓΩ";
Gandalf
Εχετλαίος
10/04/2008, 12:44
Και ποιός μπορεί να ισχυριστεί ότι έχεις άδικο σε αυτό που γράφεις...:)
vestromas
10/04/2008, 12:46
Αυτο το Εγω καποιο νοημα εχει καπου παει κατι θελει να πει. Ο ελεγχος αυτου του εγω κρυβει το μυστικο, και ανοιγει πορτες πραγματικης γνωσης, νομιζω.:beer: :wave2:
Εγώ που είμαι βέβαιος ότι είμαι και Νεφελίμ και Ελοχίμ και Αρχιδιαρίμ νοιώθω την ανάγκη να στείλω το θρεντ αυτό γιατί μου παραπονιέται το αφεντικό απο τον αστερισμό του Ορίωνα ότι του ζαλίσαμε τα @@ με τις μαλακίες μας!
Gandalf dr685sm
10/04/2008, 12:50
Nα το κάνω και πιο λιανά , μιας και ο φίλος Εχετλαίος το ακούμπησε;
Ποιό είναι πραγματικά το κέρδος μας, αφού το κυνήγι της "ΜΥΣΤΙΚΗΣ" γνώσης , είναι απλά ενα ταξίδι μαγισσών που έχει πάντα το ίδιο τέλος;
Όσα "μυστικά" και να μάθουμε , ορίζονται απο τον ανθρώπινο παράγοντα που πάντα είναι οτι πιο αδιάφορο για τον κόσμο που ζούμε. Έχουμε μάθει να ορίζουμε τα πράγματα μέσα απο την ανθρώπινη οπτική γωνία και ΕΓΩ μας, την ίδια στιγμή που αρκεί μια πετρούλα του διαστήματος , να ξεφύγει ενα κλικ απο την πορεία της, και να σβύσει μονο κοντυλιά όλα όσα γνωρίζουμε και δήθεν ξέρουμε.
Ο άνθρωπος πάντα έχει την τάση να μεγαλοποιεί και να θεοποιεί , ανάγκες και υποστάσεις αντίστοιχα. Μέχρι που τον εξισορροπεί ο Θάνατος. Το τέλος δηλαδή της ύπαρξης του, άρα και των ανησυχιών του και των εσωτερικών του αναζητήσεων. Κανείς δεν γνωρίζει τι είναι πίσω απο εκεί.
Οπότε καλό το κηνύγι της γνώσης, αλλά η αναγωγή του σε αυτοσκοπό και σε οδηγό ζωής, είναι τουλάχιστον αφελές σαν ενέργεια.
Σκοπός και οδηγός ζωής θα έπρεπε να είναι το "carpe diem" , που περιλαμβάνει και τα παραπάνω. Όμως είτε λόγω άγχους της καθημερινότητας, είτε επειδή εθελοτυφλούμε και θέλουμε να νιώθουμε ξεχωριστοί με ειδικές γνώσεις επί συνομωσιολογιών (δεν είναι κατηγορία... όλοι το έχουμε), είτε απλά επειδή είμαστε άνθρωποι , ευκαιρικής φύσης.... είμαστε κουκουλωμένοι και κρυμμένοι πίσω απο ενα τεράστιο ΕΓΩ που θέλει να ορίζει και να ελέγχει φόβους και αδυναμίες.
Έτσι ορίζουμε στεγανά, ενέργειες, δράσεις, σκέψεις σε πολύ βαθύ χρονικό διάστημα, μην γνωρίζοντας οτι ακόμα και τώρα που περνανε τα μαύρα στίγματα στο ηλεκτρονικό forum απο μπροστά μας, μια ανακοπή της καρδιάς , θα μας στείλει εκεί που δεν τολμούμε ούτε να σκεφτούμε κάθε μέρα.
Οπότε αν κάποιος με ρωτάει εμένα προσωπικά γιατί είμαι στον πλανήτη και εδώ.... θα του πώ... απλά για να ζήσω απολαμβάνοντας οτι μου δοθεί!
Gandalf
vestromas
10/04/2008, 12:52
Εσυ παλι μην αφησεις λιγο χωρο για προβληματισμο κι εσωτερικη αναζητηση, κλειδοκρατορα του φορουμ. Αφου δεν ξεφυγαμε και ειμαστε καλα παιδια αυτοι που συμετεχουμε, τι λυσας; Αστο το θρεντακιι...
Gandalf dr685sm
10/04/2008, 12:53
sniper...
το οτι δεν συμβαδίζει με πολλά πράγματα το thread, δεν σημαίνει οτι παραβιάζει και κανόνες. Η αλήθεια είναι οτι ξεφύγαμε αρκετά, αλλά δεν είναι και σε forum εκτός ορίων.
Δηλαδή αν όλα αυτά περί μάταιας αντίληψης και καταστροφολογίας, τα μετονομάζαμε σε "πυρκαγιά στα εργοστάσια της Honda" και στο "κυνήγι της αέναης γνώσης του υπέρτατου οδηγού", θα ήταν ΟΚ;
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
....
Δηλαδή αν όλα αυτά περί μάταιας αντίληψης και καταστροφολογίας, τα μετονομάζαμε σε "πυρκαγιά στα εργοστάσια της Honda" και στο "κυνήγι της αέναης γνώσης του υπέρτατου οδηγού", θα ήταν ΟΚ;
Gandalf
ΦΥΣΙΚΑ!!! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ που είμαι βέβαιος ότι είμαι και Νεφελίμ και Ελοχίμ και Αρχιδιαρίμ νοιώθω την ανάγκη να στείλω το θρεντ αυτό γιατί μου παραπονιέται το αφεντικό απο τον αστερισμό του Ορίωνα ότι του ζαλίσαμε τα @@ με τις μαλακίες μας!
να δω πως θα ταιριαξεις τα αρχικα απο ολα αυτα στο ΜΑΕΘΡΑΤ.....
:lol: :lol:
vestromas
10/04/2008, 12:56
Τουλαχιστον την ανακοπη να την παθουμε ψαχνωντας την ουσια. Φαντασου να την παθεις μπροστα στον καθρεφτη, ποζαροντας κοιλιακους; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Ge0matrix
11/04/2008, 12:31
Στις 21.12.2012 τι θα γινει τελικα?? :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ge0matrix
θα παρει ξανα πρωταθλημα η honda αν εχω καταλαβει καλα
κατι, λεει, συζητανε για καποιο καινουργιο οδηγο, νεφελιμ, ναφθαλιν..
κατι τετοιο
τι να σε πω.. κ εγω διαβαζω κ περιμενω να καταλαβω
:beer:
Stergios69
11/04/2008, 13:07
Eνδέχεται να έχει ολοκληρωθεί το μετρό της Θεσσαλονίκης :rotflmao:
Εχετλαίος
11/04/2008, 13:12
Ή και η σιδηροδρομική γραμμή Χανίων-Σητείας.
mystique
11/04/2008, 14:11
epitelous ! :lol: :rotflmao: :lol:
:a019:
vestromas
14/04/2008, 21:19
Το καινουριο πακετο λεει τι ερχετε το 2012. Αυριο θα το εχω και θα ενημερωσω.:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Το καινουριο πακετο λεει τι ερχετε το 2012. Αυριο θα το εχω και θα ενημερωσω.:beer: :wave2:
Δλδ μέχρι τώρα δεν ξέρατε τι θα έρθει το 2012? :confused:
vestromas
14/04/2008, 22:14
Πολλα ακουγοντε, αλλα μπερδεμενα και αοριστα. Ο Λιακο ομως δεν μασαει τα λογια του και το τρειλερ που παιζει απειλει με αποκαλυψεις.:beer: :wave2:
mats8282
14/04/2008, 23:04
Μεχρι την Κυριακη θελουμε μια περιληψη
:a014: :a014: :a014:
Εχετλαίος
24/04/2008, 12:51
Mήπως σήμερα αισθάνεστε λίγο άρρωστοι, λίγο downιασμένοι ή απλά νωθροί και πλαδαροί; Μήπως βαριέστε να σκεφτείτε ή και να πράξετε το οτιδήποτε;
http://www.bariumblues.com/
Kαι τι θα δουν τα ματάκια μας ακόμα...
Aggelos_SV
24/04/2008, 12:56
Vestroma πες αλέυρι!!:winka: :lol:
fantacid
24/04/2008, 13:01
οταν τα ελεγε ο λιακοπουλος εσεις γελουσατε.....:mad:
:lol: :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
dirtbird
24/04/2008, 13:03
Ποιό είναι το υπέρτατο μαρτύριο που μπορείς να υποβάλλεις τον Λιακόπουλο?
Να τον πας σε HONDOS center παραμονές πρωτοχρονιάς......:bigcry: :bigcry:
fantacid
24/04/2008, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ποιό είναι το υπέρτατο μαρτύριο που μπορείς να κάνεις στον Λιακόπουλο?
Να τον πας σε HONDOS center παραμονές πρωτοχρονιάς......:bigcry: :bigcry:
δε το πιασα
παμε αλλη μια ΑΡΓΑ κ ΚΑΘΑΡΑ...
:D
agelos er
24/04/2008, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Mήπως σήμερα αισθάνεστε λίγο άρρωστοι, λίγο downιασμένοι ή απλά νωθροί και πλαδαροί; Μήπως βαριέστε να σκεφτείτε ή και να πράξετε το οτιδήποτε;
http://www.bariumblues.com/
Kαι τι θα δουν τα ματάκια μας ακόμα...
χωρις πραγματικα να γνωριζω αν εχει σχεση με αυτο που ονομαζουν " plumes "
στην φωτο του site ,
το παρατηρησα εχθες στον ουρανο ακριβως η σχεδον
το ιδιο οπως στην φωτογραφια ,
μου εκανε φοβερη εντυπωση & ρωτησα & την κοπελα μου μηπως μπορουσε να
καταλαβει & εκεινη τι ηταν ,
φρικαρα τωρα που το ποσταρες ,
τι να πω δεν ξερω τι παιζει .........
dirtbird
24/04/2008, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
δε το πιασα
παμε αλλη μια ΑΡΓΑ κ ΚΑΘΑΡΑ...
:D
...... στα αρώματα......
που είναι το emoticon - μανιβέλα... :confused: :confused: :rolleyes:
Cpt. Haddock
24/04/2008, 13:12
Περαν των μετεωρολογικών σχηματισμών των νεφών, θύσσανοι, θυσσανοσωρείτες, stratocumulus nimbus ( :wacko: ) κλπ αυτό που αφήνουν τα αεροπλάνα πίσω τους ειναι τοπικές συγκεντρώσεις υδρατμών λογω καυσης, διαφοράς θερμοκρασίας (+300 βαθμοι στον κινητήρα, -50 έξω) και στροβιλισμου (βόρτεξ το λένε στο χωριό μου :rolleyes: ) στις άκρες των επιφανειών ελέγχου
Για τα υπόλοιπα
www.liako.gr
:lol: :lol: :lol:
Μια και υπάρχει συνάφεια με τα λεχθέντα υπό Λιακό, δεν νομίζω να υπάρχει καμμιά αντίρρηση να συγχωνευτεί με το έπος 21.12.2012 ?
Εχετλαίος
24/04/2008, 13:19
Αν είναι δυνατόν, δεν θα ήθελα σύμπτηξη με τα του Λιακό.
Δυστυχώς για εμάς...
Πάμπολλες φορές παρατηρούμε στον Κρητικό ουρανό ένα αεροπλάνο (;) να ψεκάζει από δυτικά μέχρι περίπου τα όρια Χανίων-Ρεθύμνης και ένα άλλο απο εκεί και πέρα μέχρι τον Άγιο. Και αγαπητέ μου Κάπταιν, Οι "ψεκασιές" αυτές έχουν σαφέστατα όρια και η διάχυσή τους είναι πάντα τέτοια ώστε να "πιάνουν" το νησί από τέρμα νότια ως τέρμα βόρεια. Παλαιά νομίζαμε ότι ήταν απλά η υγροποίηση των jet fumes των αεροπλάνων αλλά τα καυσαέρια των αεριοθούμενων δεν σταματάνε σε απόλυτα σύνορα στον ουρανό...
Έπονται δεινά...:mad:
agelos er
24/04/2008, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μια και υπάρχει συνάφεια με τα λεχθέντα υπό Λιακό, δεν νομίζω να υπάρχει καμμιά αντίρρηση να συγχωνευτεί με το έπος 21.12.2012 ?
οχι ρε byron ,
νομιζω οτι ειναι εντελως ασχετο ,
απλα καποιοι θελουν να το πανε κατα ΄κει
που απλα σπαμαρουν
:a13:
Παίδες αυτά είναι ψεκασμοί 100%...:mad:
Αν είναι δυνατόν, δεν θα ήθελα σύμπτηξη με τα του Λιακό.
Δυστυχώς για εμάς...
Πάμπολλες φορές παρατηρούμε στον Κρητικό ουρανό ένα αεροπλάνο (;) να ψεκάζει από δυτικά μέχρι περίπου τα όρια Χανίων-Ρεθύμνης και ένα άλλο απο εκεί και πέρα μέχρι τον Άγιο. Και αγαπητέ μου Κάπταιν, Οι "ψεκασιές" αυτές έχουν σαφέστατα όρια και η διάχυσή τους είναι πάντα τέτοια ώστε να "πιάνουν" το νησί από τέρμα νότια ως τέρμα βόρεια. Παλαιά νομίζαμε ότι ήταν απλά η υγροποίηση των jet fumes των αεροπλάνων αλλά τα καυσαέρια των αεριοθούμενων δεν σταματάνε σε απόλυτα σύνορα στον ουρανό...
Έπονται δεινά...:mad:
Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι τα αεροσκάφη κινούνται σε συγκεκριμένα «σύνορα», που ονομάζονται αεροδιάδρομοι και οχι οπου τους γουστάρει.
Τι να σου πω ρε φίλε. Αυτά που λεει το site και υποστηρίζεις και σύ είναι επιεικώς αστεία.
Πάνω απο το Ηράκλειο ψεκάζουν κάποιο μαγικό υγρό και πάνω απο την σητεία κλάνουν οι πιλότοι....
Εδώ μοτο.γρ και το μοναδικό πράγμα που ψεκάζεται είναι η βενζίνη....
Μεγ. Βδομάδα... μην το τραβάμε και πολύ γιατί και τα όρια έχουν τα νεύρα τους......
Εχετλαίος
24/04/2008, 13:35
Αυτά που λεει το site και υποστηρίζεις και σύ είναι επιεικώς αστεία
Δε θυμάμαι να χαρακτήρισα ποτέ τα λεγόμενά σου ή τα γραφόμενά σου, εσύ γιατί το κάνεις;
Oι αεροδιάδρομοι δεν σταματούν μαχαιριά πάνω στον αέρα, τη μια στιγμή να βλέπεις τα καυσαέρια και ξαφνικά να σταματάνε.
Οι αεροψεκσαμοί (παράνομοι πλέον και στη χώρα μας) δεν γίνονται σε τέτοια ύψη.
Αν δεν ξέρεις να εξηγήσεις κάτι δε χρειάζεται να το σνομπάρεις και να προσβάλεις.
Εγώ δε θυμάμαι να σε έθιξα/πρόσβαλα ποτέ, ότι και αν υποστήριξες και δεν συμφωνούσα.
Και κάτι λέγαμε για σεβασμό.
Κοιτάξτε....
επειδή καταφανώς δεν γνωρίζεται κάποια πράγματα Φυσικής, Χημείας, Αεροναυσιπλοιας κλπ.....
κι επειδή εδώ μέσα είναι μεν ελεύθερο βήμα αλλά για την μοτοσυκλέτα και τα περί αυτής κι επειδή οι ψεκασμοί από τους Ελ και τους Ελοχίμ και τους Αρειανούς δεν μας αφορούν όσο δεν μας αφορά αν ο Χ μοτοσυκλετιστής γάμησε χθες το βράδυ ή όχι κλάφτε το μάνες κλάφτε το.....
Και μην ακουσω κλάματα που πήγε το ποστ....
Εχετλαίος
24/04/2008, 13:46
Εντάξει, ας μιλάμε μόνο για εξατμίσεις, λάστιχα και σκοτωμένους μοτοσυκλετιστές.
Κανένα πρόβλημα.
agelos er
24/04/2008, 13:54
Κοιτάξτε....
επειδή καταφανώς δεν γνωρίζεται κάποια πράγματα Φυσικής, Χημείας, Αεροναυσιπλοιας κλπ.....
κι επειδή εδώ μέσα είναι μεν ελεύθερο βήμα αλλά για την μοτοσυκλέτα και τα περί αυτής κι επειδή οι ψεκασμοί από τους Ελ και τους Ελοχίμ και τους Αρειανούς δεν μας αφορούν όσο δεν μας αφορά αν ο Χ μοτοσυκλετιστής γάμησε χθες το βράδυ ή όχι κλάφτε το μάνες κλάφτε το.....
Και μην ακουσω κλάματα που πήγε το ποστ....
sniper ,
συγνωμη κιολας αλλα στις γενικες νομιζω οτι μπορουμε να συζηταμε διαφορα θεματα ,
ετσι δεν ειναι ?
οχι μονο μοτοσυκλετας ,
δεν ξερω αν κανω λαθος ?
παντως το θεμα του εχετλαιου δεν νομιζω οτι ηταν για να κανει χαβαλε η σπαμαρισμα ,
& τελοσπαντων ειχε ενδιαφερον ασχετα με το αν γνωριζουμε χημεια , φυσικη κ.τ.λ.
ενταξει ειπαμε καποιες γνωμες ,
μηπως εισαι λιγο απολυτος ?
& δηλαδη σε αλλα θρεντ που παιφτει τρελο μπινελικι εστω & για πλακα γιατι να μην
χριζουν ιδιας μεταχειρησης ?
παντα φιλικα ετσι ...........:)
Εντάξει, ας μιλάμε μόνο για εξατμίσεις, λάστιχα και σκοτωμένους μοτοσυκλετιστές.
Κανένα πρόβλημα.
Οχι, ας μιλήσουμε και για συνομωσιολογίες αλλά τουλάχιστον όχι σε κάτι που μπορεί να το αποδείξει 1ετής φοιτητής της Φυσικής.
Ο Andy12 είχε την καλωσύνη να αποδείξει τι είναι το φαινόμενο vortex (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1059312#post1059312) σε συζήτηση που συμμετείχες. Παρόλα αυτά μάλλον δεν σε έπεισε και θεωρείς ότι όντως κάποιοι ψεκάζουν τους έλληνες (και τους αμερικάνους απ΄ότι είδα).
Cpt. Haddock
24/04/2008, 14:00
:wacko:
128561
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:wacko: :a46: :a46: :a46:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμας μας ψεκαζουνε εδω ;;
Υπαρχουν στοιχεια ;;;
:eek: :eek: :eek: :hypnotize :hypnotize :hypnotize :bigcry: :bigcry:
Εχετλαίος
25/04/2008, 08:15
χι, ας μιλήσουμε και για συνομωσιολογίες αλλά τουλάχιστον όχι σε κάτι που μπορεί να το αποδείξει 1ετής φοιτητής της Φυσικής.
To γνωστό φαινόμενο vortex δεν έχει να κάνει με αυτό που σου περιέγραψα.
Αλλά, όπως έχω ξαναπεί, καθένας δικαιούται να εκφέρει την άποψή του με σεβασμό στην εταίρα άποψη. Αυτό, εξάλλου, σημαίνει και δημοκρατία.
Το αν πείθεται κανένας ή όχι δεν πρέπει να αφορά αυτόν που εκφράζει μια άποψη, καθότι το ζητούμενο δεν είναι η επιβολή μιας γνώσης/άποψης σε κάποιον άλλον, αλλά ο έλεγχος της ίδιας της πληροφορίας αυτής καθεαυτής.
Αλλά προπυπόθεση είναι να ομιλούμε όλοι για το ίδιο πράγμα.
Άλλο περιέγραψα εγώ, στο φαινόμενο vortex μας παραπέμπεις εσύ. Δεν ομιλούμε για το ίδιο θέμα.
Αλλά ας μείνει εδώ. Εγώ έδωσα ένα link αν θέλει κάποιος να μάθει κάτι παραπάνω. Προσωπική επιλογή του καθενός να κάνει ή να μην κάνει κλικ πάνω στο link αυτό. ΄
Δεν πιάνουμε κάποιον απο το λαιμό να ακούσει κάτι διαφορετικό που ίσως δεν το είχε σκεφτεί.
Λέω να σταματήσω εδώ.:)
vestromas
26/04/2008, 16:54
Παραθετω, για τους φιλους που θελουν ενα μικρο κεφαλαιο απο το κουτι της πανδωρας. Βιβλιο του Δημοσθενη Λιακοπουλου. Ο γυαλινος κοσμος: Συμφωνα με τα πρωτοκολλα του Σαμαελ (ευρυτερα πιο γνωστος σαν αρχαγγελος του σκοτους η διαβολος), η κορυφαια επιστημη ειναι αυτη της διαχειρησης της θελησης των λαων. Μην ξεχναμε(βλεπε "Γιατι και πως ζουν αναμεσα μας" 1η τριλογια) οτι ο κυριος σκοπος της "αορατης αρχης" που θελλει να εξουσιαζει τον πλανητη, ειναι να παραμεινει αορατη, καθως θα οδηγησει το ανθρωπινο γενος στην καταστροφη. Ποιος ειναι λοιπον ο καλυτερος τροπος να οδηγησεις καποιους στο χαμο τους; Με φανερο, πολεμο η με απατηλη ειρηνη; Προφανως το δευτερο, ειδικα αν θελεις να τους οδηγησεις στην καταστροφη με τη δικη τους θεληση και τη δικη τους επιλογη. Ετσι εκεινος που ανεκαθεν "τεχνας εργαζεται" για το δηθεν καλο μας, ετοιμασε τη νεα του επιθεση κατα των ανθρωπων, την τελικη εφοδο, η οποια ξεκινησε στις αρχες του 20ου αιωνα. Οπως παντα, για να μεινει αυτος και τα μεγαλα απο τα "τσιρακια" του στο παρασκηνιο ετοιμασε εκεινους τους ηγετες και τους οργανισμους που δηθεν θα εφταιγαν για τα στραβα και τα αναποδα. Ολα ομως, φαινομενικα τουλαχιστον, θα γινοτανε μονο για το καλο μας. Ετσι ωθηθηκαν οι λαοι στο να ανοιξουν το συγχρονο κουτι της Πανδωρας και για να το ανοιξουν, εχυσαν πολλες φορες και το αιμα τους. Παραδοξο ακουγεται και η λεξη παραδοξο ειναι πολυ επιεικης για να το χαρακτηρισει. Πολλα τα δωρα. Ειρηνη, υγεια, μακροημερευση, παιδεια,εξασφαλιση,ασφαλεια, δουλεια κατοικια, δημοκρατια,φιλανθρωπια,αθλητισμος,ομορφια,καλαισθησι α,αξιοπρεπεια,σεβασμος, ελευθερη εκφραση, κοινωνικη δικαιοσυνη, κτλ. κτλ. κτλ. Το θεμα ειναι οτι πολλες απο αυτες τις παγιδες τις βλεπουν οι περισσοτεροι απο εμας. Τις βλεπουν και δεν μιλουν, βολεμενοι μεσα στον ψευτικο κοσμο της Νεας Ταξης πραγματων. Τις βλεπουν και δεν μιλουν, για να μην χασουν τα απατηλα "κεκτημενα" που πηρανε απο τη Νεα Ταξη που διοικειται απο την Λευκη Αδελφοτητα, που εχει εδρα τη λευκη πολιτεια (Μαχ Τανε) και εκφραζει τη θεληση της απο αυτους που βρισκονται στον Λευκο οικο (μια ακομη συμπτωση). Πιστευω πως εηρθε η ωρα να βγαλουμε απο το κουτι της Πανδωρας το δωρο που, συμφωνα με τον θρυλο, εμεινε απο παλια, αλλα και τωρα κλεισμενο μεσα. Ανοιξτε το κουτι της Πανδωρας για να βγει η ΕΛΠΙΔΑ. Στο κατω κατω ειναι το τελευταιο που μας εμεινε.
:eek: :eek: :eek: :a53:
Tραβα μια βολτα αδελφε γιατι δε σε βλεπω να την παλευεις !
:eyepop:
LsKostas
29/04/2008, 10:09
για ενημερωθειτε...ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ανακοινωση
Ζουν ανάμεσά μας!!
Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν παράξενα και τραγελαφικά γεγονότα στις εκδόσεις Λιακόπουλος (ΑΣΑΝΑ ΕΠΕ). Ναι, καλά διαβάσατε! Σε αυτόν τον εκδότη που παπαριάζει τα μυαλά των ανθρώπων με ιστορίες για Νεφελίμ, Ελοχίμ και άλλους αγρίους. Το τρέξιμο πάει σύννεφο! Δρομολόγια των εξωτερικών διανομέων από Πέραμα μέχρι Σούνιο και από Γλυφάδα μέχρι Ωρωπό… Μόνο δρομολόγια από την κοίλη Γη μέχρι τις πολυκατοικίες στον πλανήτη Άρη δεν έχουν γίνει ακόμα -αν και τα μεταφορικά που χρεώνει στους πελάτες για τέτοιες αποστάσεις είναι-… Συνεχής και έλεγχος με τηλέφωνα αλλά και παρακολούθηση από κάμερες στην αποθήκη. Ολόκληρη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων… Και μέσα σε όλο αυτά να πλήρωνε και καμιά υπερωρία! Κατά δήλωση του ιδίου, οι υπερωρίες δεν πληρώνονται αφού «νέα παιδιά είστε, αντέχετε».Και οι πουτινιές δεν τελειώνουν εδώ.
Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο αχαλίνωτη φαντασία
Οι εκδόσεις Λιακόπουλος θεώρησαν πως μπορούν να απαλλαγούν από το περιττό εργατικό-μισθολογικό κόστος. Έτσι, πριν μερικές μέρες προχώρησαν σε μια συνειδητά σχεδιασμένη ενέργεια. Αφού πρώτα μείωσαν τους μισθούς (περιορισμός των bonus) και εντατικοποίησαν τρομερά τη δουλειά, εν συνεχεία ανακοίνωσαν στους διανομείς ότι από εδώ και στο εξής καταργούνται οι συμβάσεις με το ΙΚΑ (μέσω οικιοθελούς-υποχρεωτικής παραίτησης) και μετατρέπονται οι εργασιακές σχέσεις σε ΤΕΒΕ δελτίο παροχής υπηρεσιών. Αντίθετη άποψη δεκτή : ΑΠΟΛΥΣΗ. Και αυτό έγινε τελικά. Όσοι συνάδελφοι αρνήθηκαν να αποδεχτούν τα νέα δεδομένα (τηλεφωνήτριες, διανομείς) απολύθηκαν, συνολικά έξι στον αριθμό και έπεται συνέχεια. Απειλές σε όσους συμμετείχαν στις απεργίες, αναγκαστικές άδειες σε δηλωμένες απεργίες, απόλυση συναδέλφου στις 18 Μάρτη, μια μέρα πριν την απεργία, συμπληρώνουν το αντιδραστικό σκηνικό.
Δεν τρώμε βαλανίδια
Η κυβέρνηση και η εργοδοσία έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις τους! Ελαστικές σχέσεις, εξοντωτική δουλειά και μισθοί πείνας συνθέτουν τη μίζερη πραγματικότητα που ζούμε σαν εργαζόμενοι. Ταυτόχρονα, η επέκταση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και οι συντάξεις των 500 ευρώ διαμορφώνουν ένα ζοφερό μέλλον.
Η μόνη λύση είναι ο συλλογικός αγώνας για τα δικαιώματά μας, για όλα όσα μας ανήκουν. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να σηκωθούμε από καναπέδες-ντιβάνια-κρεβάτια-πολυθρόνες και να βγούμε στους δρόμους. Να οργανωθούμε στο σωματείο μας και συλλογικά να διεκδικήσουμε την ανατροπή των αντιασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων.
Για το ζήτημα των συναδέλφων στις εκδόσεις Λιακόπουλος, διεκδικούμε:
-Καμία αλλαγή των εργασιακών σχέσεων από ΙΚΑ σε ΤΕΒΕ. Μόνο σταθερές εργασιακές σχέσεις ΙΚΑ.
-Να αποσυρθεί η κάμερα από την αποθήκη.
-Καταβολή ΟΛΩΝ των χρωστούμενων στους εργαζομένους.
-Αύξηση των μισθών.
-Να σπάσει η τρομοκρατία στις εκδόσεις Λιακόπουλος.
vestromas
29/04/2008, 11:41
Eγω ξερω πως αυτη η γνωση προς τα εξω βγηκε μονο απ τον Λιακοπουλο φορα παρτιδα. Ολοι οι αλλοι, στηνανε εκπομπες και συζητησεις μυστηριου, με διαφορους "ειδημονες" που μπερδευαν τον κοσμο. Αυτο γινεται εδω και χρονια στην τηλεοραση απο "εγκυρες" και "εγκριτες" δημοσιογραφικες εκπομπες που ερεθιζαν την φαντασια του κοινου και το μπερδευαν με μυθους θρυλους αληθειες μπερδεμενες με ψεματα και καλιεργουσαν ενα μυστικιστικοτρομοκρατικο κλιμα που δεν σ εβγαζε πουθενα. Ο μονος που τα εβαλε τα πραγματα στη θεση τους και μιλησε απλα και εκλαικευμενα ηταν ο Λιακοπουλος. Τον παρακολουθω εντατικα απο το 2000 περιπου και το ατομο δεν παιζετε με τιποτα. Ειναι πολυ μπροστα απο ολους. Πραγματα που πριν απο 5 χρονια ηταν αδιανοητα, σημερα βγαινουν με μαθηματικη ακριβεια. Επισης οι τιμες των βιβλιων του, αντι να ανεβαινουν κατεβαινουν σε πεισμα των καιρων. Αυτο σιγουρα θα εχει αντικρισμα στο εργατικο προσωπικο, αλλα ειμαι σιγουρος πως δεν γινετε για λαμογιακους σκοπους. Αν εχεις στοιχεια για χλιδατη ζωη του Λιακο και της οικογενειας του εις βαρος των υπαλληλων του, καλο ειναι να τα παραθεσεις. Προφανως στην προσπαθεια του να κρατησει τις τιμες χαμηλα και να απλωσει οσο μπορει την σημαντικη αυτη κατα την γνωμη μου γνωση, και επειδη οι εργαζομενοι στον εκδοτικο οικο δεν το εχουν αντιληφθει λογω αλλων προβληματων η αδιαφοριας προς το αντικειμενο, αντιδρουν και τους κατανοω. Καλο θα ηταν να βρουν αλλη δουλεια. Αν δεν το πιστευεις αυτο που κανεις, βρες κατι αλλο. Παντως επειδει εχω δουλεψει για χρονια στην πιατσα κανοντας πολλες δουλειες, οι συνθηκες εργασιας ηταν απαραδεκτες τα λεφτα ελαχιστα, τα αφεντικα μας ειχαν σαν δουλους και αυτοι ηταν μες την λεζαντα. Αν συμβαινει ετσι, παω πασο. Αλλα εχω την αισθηση, οτι τον συγκεκριμενο τον εχουν αδικισει. Τωρα αν ειναι τοσο γατος και με εχει ψησει με τις παπαριες που μου εχει γεμισει το μυαλο οπως λες, χαλαλι του. Εγω τον κοβω για καλο ανθρωπο.:beer: :wave2: :wave2:
mats8282
30/04/2008, 11:54
Δηλαδη πιστευεις οτι δινει 4 βιβλια και 6 dvd για παραδειγμα με 30 ευρω επειδη ειναι καλος ο σκοπος του και για την ψυχη της μανας του??
Ο κουριερ-εξωτερικος και η γραμματεας δεν ειναι αναγκη να εχουν πιστη στις θεωριες του Λιακοπουλου...Απλα κανουν την δουλεια τους για να ζησουν....Οπως ο ντελιβερας δεν πιστευει στα σουβλακια που κουβαλαει...Ουτε η γραμματεας του Βαρδινογιαννη ειναι Παναθηναικος υποχρεωτικα...Πιστευουν ομως στον ιδιοκτητη του σπιτιου που μενουν και πρεπει να πληρωνουν μηνα-μηνα....
Με λιγα λογια σαν εταιρεια αν μπαινει μεσα πρεπει να βρει αλλο τροπο να βγαλει τα σπασμενα και οχι με αυτα που κανει τωρα....
Στην τελικη να ζητησει απο τους παντοδυναμους Ελ ενα δανειο αφου αυτους εξυπηρετει...
Η οχι :confused:
Εχετλαίος
30/04/2008, 12:08
Με λιγα λογια σαν εταιρεια αν μπαινει μεσα πρεπει να βρει αλλο τροπο να βγαλει τα σπασμενα και οχι με αυτα που κανει τωρα....
Και που να δεις τι γίνεται εδώ που δουλεύω εγώ...
Μπαίνουμε μέσα; Κανένα πρόβλημα! Απολύουμε το 20% του προσωπικού και επιμερίζουμε τη δουλειά τους στους εναπομείναντες!
Δεν είναι ο Λιακό το πρόβλημα, η νομοθεσία είναι!
Η παράβαση της νομοθεσίας και η ανυπαρξία ελέγχων. :wave2:
mats8282
01/05/2008, 18:07
Η απολυση σαν εσχατη λυση δεν ειναι κατακριτεα...Αμα ειναι να σωθει το 80% με την απολυση του 20% και εχουν εξαντληθει οι εναλλακτικες λυσεις τοτε ενταξει....
Αλλα μονο ετσι δεν ειναι....Εγω ειπα για τον Λιακοπουλο οτι 4 βιβλια και 6 dvd,λεμε τωρα,με 29.99Ε δεν βγαινει...Τα εξοδα ειναι τεραστια και ειναι 100% καλυτερο να τα βαλεις 34.99Ε παρα να το κρατας 29.99Ε και να γ@μας τους υπαλληλους σου....
Σαν να εισαι Νεφελιμ :lol:
transporter
01/05/2008, 19:15
21.12.2012
Ενας αριθμός απο ένα σύστημα μέτρησης του χρόνου (Ιουλιανό ημερολόγιο) που αποστολή είχε την επίλυση πρακτικών προβλημάτων καθημερινότητας και επιρεάστηκε έντονα απο τις ενθεν και ένθεν εκκλησίες.
Φυσικά υπάρχουν αρκετά άλλα ημερολόγια τα οποία έχουν περιοριστεί σε τοπική χρήση κάνοντας τόπο στη χρηση του Ιουλιανού για καθημερινη επικοινωνία και αναφορά μεταξυ κρατών και πολιτισμών. Ενας αναγκαίος πρακτικός συμβιβασμός.
Ουτε οι συμφορές ούτε οι χαρές δίνουν ραντεβού η είναι προβλέψιμες.
Οι Γαλάτες περίμεναν να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι τους και τους βγήκε διαστημόπλοιο.
Λέω ότι πρέπει να μεταφερθεί προς γενικές μεριά....
Akatanomastos
05/05/2008, 03:32
ρε παιδια μηπως ψεκαζουν με καμια ουσια για να μην μπορουμε να γ@μησουμε?(βλ. στρατο)
γιατι τελευταια δεν..
:lol: :rotflmao: :lol:
vangelis 64
05/05/2008, 10:00
Ρε λέτε να γίνει κανά μπαμ την ημέρα τών γενεθλίων τού μεγάλου;Δεν είναι σωστό ρε σείς...:p
129553
LsKostas
16/05/2008, 12:05
http://funel.blogspot.com/2007/04/1.html
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το Τραχώνι, ο Πάτος και η Madonna (πακέτο)
Η φοβερή και τρομερή προειδοποίηση+απειλή του μυστικού γέροντα +ευλόγησον+ έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, όχι μόνο στον Προφήτη Πλασιέ Οδηγό Λιάκουρα, αλλά και στο σύνολο των απανταχού Ελλήνων.
Έπειτα από πιέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων Λιακόφιλων παγκοσμίως σ’ όλο το σύμπαν (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ δηλ.), το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών έκανε τις σχετικές θεολογικές έρευνες περί των κοσμοϊστορικών λεχθέντων του γέροντος +ευλόγησον+
Τι εννοούσε ο γέροντας (δια αγριοφωνάρας Προφήτη), με τις φοβερές λέξεις:
«Όποιος πολεμάει το Τραχώνι, θα βρεθεί στον πάτο»
Ποίος είναι αυτός ο πάτος? Πως θα βρεθεί στο πάτο? Είναι ο περίφημος πάτος του Τραχωνείου? Ο πάτος του γέροντα? Ο πάτος του βαρελιού?...
«Όποιος πολεμάει το Τραχώνι, ο Άγιος, λέει, θα τον τιμωρήσει... ο Άγιος θα τον ταπεινώσει... με αγάπη πάντα»
Πως θα τον τιμωρήσει ο Άγιος και μάλιστα με αγάπη? Πως θα τον ταπεινώσει?
«... γιατί αυτά είναι πράγματα εκ Θεού και γίνονται τώρα!»
Ποιά είναι τα εκ Θεού πράγματα?
«και... αυτά τα πράγματα βγαίνουν ε?»
Ποιά πράγματα βγαίνουν?
Οι ειδικοί Θεοεπιστήμονες του Τάγματος πέρασαν πολλές μέρες σκληρής έρευνας, προσευχής και νηστείας.
Ώσπου ξαφνικά η θεία Πρόνοια μας φώτισε και ο Θεός, μέσα στο θεϊκό Του σχέδιο, μας έστειλε την αποκάλυψη του μεταφυσικού μυστηρίου των φοβερών προφητικών λέξεων του γέροντα +ευλόγησον+.
Μια αστραπή έλαμψε και διέλυσε όλες τις επιρροές των ψεκασμών της υποταγής συνειδήσεων.
Τότε είδαμε το φως το αληθινό, το φως το της γνώσεως.
Τα εικονίσματα δάκρυσαν, έβηξαν και φταρνίστηκαν ταυτοχρόνως.
Ο Βησσαρίων χόρεψε πεντοζάλη.
Τρεις Κοσμοσφαίρες έριξαν προειδοποιητικά ΤΕΣΛΑ στη μυστική πρωτεύουσα του κόσμου στη Λευκή πυραμίδα (η Λευκή Αδελφότης χέστηκε πάνω της).
Το σχέδιο του Θεού μας έδωσε το ιερό Βίδεον,
καθώς και guest star την ίδια τη Madonna.
ΠΡΟΣΟΧΗ ADULT ΙΕΡΟΝ ΒΙΔΕΟΝ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ. NUDITY INSIDE
Ίσως κάποιοι άθεοι Ιλλουμινάτι να έχουν αντιρρήσεις για την αλήθεια των αποκαλύψεων του ιερού Βίδεου.
Όμως η μέθοδος που ακολουθήσαμε είναι ακριβώς η ΙΔΙΑ θεοεπιστημονική μέθοδος που ακολουθεί σε ΟΛΕΣ τις αποδείξεις του ο Προφήτης Πλασιέ.
"Ο Αχταρμάς και μονά ζυγά δικά μας"
Προϋποθέτει ΠΙΣΤΗ και υπακοή στους εκ Θεού γνωρίζοντες.
ΑΝ το ανωτέρω Βίδεον ΔΕΝ είναι ακριβές Θα ήταν σαν να λέγαμε ότι ΟΛΑ όσα έχει πει και λέει ο Προφήτης είναι ψέμματα, απάτες και ακατάσχετη μπουρδολογία... ότι τα περί Τραχωνείου είναι σκέτες Πίπες (ούτε καν από τη Madonna) και μάλλον ο Πάτος είναι απύθμενος (ούτε καν καλλίγραμος) ...
ΟΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣ... ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?... ΤΣ ΤΣ ΤΣ
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΨΑΛΛΟΥΣΑΣ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ...
Η 6η Κοσμοκρατορία (6ο REICH) επέρχεται το 2024
(δια στόματος Προφήτη)
Ο Πάτος του Τραχωνείου βαστά Δυνατά και Ελληνικά
(δια στόματος γέροντα +ευλόγησον+)
Για μια ακόμα φορά οι Προφητείες επαληθεύονται
(δια στόματος -κυριολεκτικά- Madonna)
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
vestromas
25/05/2008, 14:59
Καλα, κοροιδευε εσυ, και αμα σκασει μυτη ο Απολωνας απ το τριπλο αστρο του Σειριου με κανενα σκαφος τουμπανο, να σε δω μετα τι θα λες.:rotflmao: :beer: :wave2:
Με αφορμη αλλο ποστ οπου συζητηθηκε αυτη η ημερομηνια.
2012:
- Ετος με 366 μερες.
Γεγονοτα>
Ληγουν οι συνθηκες χημικων οπλων, του Κυοτο και της προστασιας του περιβαλοντως της ΕΕ. Επισης γινονται και ενα σωρο προεδρικες εκλογες.
:wave2:
Λήγει και η συμβαση της Νήσου Κρήτης με το Ελληνικό κράτος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Λήγει και η συμβαση της Νήσου Κρήτης με το Ελληνικό κράτος...
Να ετοιμάζουμε τα δικά μας διαβατήρια.. :lol: :lol: :lol: :wave2:
Βόρεια Αίγυπτος; :bigcry:
εμ... θα είμαι με 2 ταυτότητες τότε...:rolleyes: :D :beer:
vestromas
26/05/2008, 17:54
Λοιπον περα απο την πλακα, παιζει σεναριο κατι να γινει με τον ηλιο. Κατι ηλιακες καταιγιδες προκαλωντας κατι ηλεκτρομαγνητικες ιστοριες, με αποτελεσμα Παγκοσμιο μπλακ αουτ σε οτι εχει σχεση με ρευμα συσκευες μπαταριες. Και τοτε θα ψαχνουμε τον Προμηθεα να μας δωσει τη φωτια.
Εντελως εκλαικευμενα τα λεω με δυο λεξεις. Λεπτομερειες γι αυτα και πιο σοβαρα και επιστημονικα, στο φορουμ της αληθειας και στα βιβλια του Λιακο.:beer: :wave2:
ScriptStarCrew
23/09/2008, 00:28
Λοιπόν καταρχάς ξέρουμε ότι αργήσαμε να ανακαλύψουμε αυτήν την κουβέντα για να πούμε την άποψη μας και αντικρούσουμε κάποιες θεωρείες που γράφτηκαν.Διαβάσαμε όλα τα ποστ κανάμε περίπου 2 ώρες και περιττό να πούμε ότι κοντέψαμε να καραφλιάσουμε με αυτά που διαβάσαμε!Βέβαια κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο σοφός λαός οπότε,πάμε να αντικρούστουμε με κάποιους (αν όχι όλους!!) απο εσάς.
Έχουμε σημειώσει τι έχουν πεί μερικοί μέχρι τώρα αλλά θα απαντήσουμε στο τέλος.Εμείς θα θέλαμε να πούμε τι εικάζεται ότι θα γίνει το 2012.Μερικοί (πάλι,αν όχι όλοι) ξέφυγαν πολύ απο το θέμα.Βέβαια δεν είναι κακό αυτό,αλλά δεν λέτε και τίποτα...Αντιγράφουμε κάποια μέρη απο ένα άρθρο που έχουμε γράψει στο blog μας και συμπληρώνουμε με τα σχόλια στα λεγόμενα μερικών....
"Σύμφωνα με το αρχαίο ημερολόγιο των μάγιας ¨tzolkin,που είναι βασικά ο αργαλειός 52 μονάδων,ένα διμερές σχέδιο συμμετρίας που απεικονίζει το βασικό σχέδιο του διπλού έλικα DNA μας, και πέρασε κάτω από μια μυστική καταγωγή των Mayan σαμάνων Yucatec-Παραλήφθηκε και αποκαλύφθηκε από εργασίες του Δρ. Jose Arguelles-ενσωματώνοντας το γαλαξιακό κώδικα του φωτός στο γενετικό κώδικα της ζωής, αυτός,ο «πύλη» σχηματισμός,είναι μια ηχηρή δομή που συνδέεται με την ενεργοποίηση της πλήρους δυνατότητας DNA μας..Οι ουράνιες ή αστρονομικές χρήσεις του είναι απίστευτες!Χρησιμοποιείται για να ακολουθήσει τις φάσεις του φεγγαριού. Επίσης, 2 κύκλοι του είναι ίσου 260 ημερών (520 ημέρες) και αυτό είναι ίσοι με 3 εκλείψεις. Έτσι οι μάγιας προέβλεπαν τις εκλείψεις με τη χρησιμοποίηση του Tzolkin με αυτόν τον πολύ απλό τρόπο.Ο άλλος χρονικός κύκλος που χρησιμοποιείται από τους μάγιας είναι το ασαφές ηλιακό έτος 365 ημερών γνωστών ως «Haab.»Οι Maya's, διάσημοι για τα αρχιτεκτονικά, καλλιτεχνικά, μαθηματικά και επιστημονικά επιτεύγματά τους, άφησαν μια "τηλεπικοινωνιακή κάρτα",υπεράνθρωπων μεγέθους μνημείων και πυραμίδων πετρών με τους ακριβείς calendrical υπολογισμούς.Αυτές οι ημερομηνίες αφέθηκαν για να εξασφαλίσουν ότι οι μελλοντικές γενεές θα προειδοποιούνταν στο ερχόμενο τελικό σημείο αυτού του μεγάλου κύκλου 26.000 ετών.Σύμφωνα με Maya, το «μέλλον» που βρίσκεται πέρα από αυτήν την ημερομηνία λήξης είναι κυριολεκτικά «μια νέα παγκόσμια ηλικία» - «μια νέα δημιουργία.»Οι αρχαίοι μάγιας δημιούργησαν αυτόν τον μεγάλο κύκλο να αποτελείται συγκεκριμένα από 5 μικρότερους κύκλους, κάθε 5.125 έτη.Κάθε ένας από αυτούς τους 5 κύκλους θεωρήθηκε ο κύκλος του παγκόσμιων ηλικία ή δημιουργιών.Ο παρών μεγάλος κύκλος μας (3113 Π.Χ. - Το 2012 Μ.Χ.) καλείται "ηλικία του πέμπτου ήλιου".Στο Mayan calendrics, η αρχική ημερομηνία ότι η γη εισήγαγε τον πέμπτο κόσμο ήταν στις 13 Αυγούστου 3113 Π.Χ., που γράφτηκαν στη "Μayan" μακροχρόνια σημείωση αρίθμησης ως 13.0.0.0.0.Τόσο ακριβείς όπως κάποιος μπορεί να πάρει για αρχή της ιστορίας: η πρώτη αιγυπτιακή δυναστεία χρονολογείται στο 3100 Π.Χ. η πρώτη «πόλη,» Uruk, στη Μεσοποταμία, επίσης 3100 Π.Χ...Εάν η αρχή της ιστορίας τόσο ακριβώς τοποθετήθηκε,μήπως πρέπει ΚΑΙ το τέλος της ιστορίας, 21 Δεκεμβρίου 2012 να είναι επίσης τόσο ακριβής;"
Για το τι λοιπόν θα συμβεί τότε υπάρχουν άπειρες θεωρείες!Απο την απόβαση των Νεφελίμ με το πέρασμα του Νιμπίρου,μέχρι τον σχεδιασμό μαύρων τρυπών στο cern και την "κατάπωση" του πλανήτη απο αυτές.Αυτη η τελευταία είναι μια θεωρία του O.Rossler "πατέρα" της θεωρίας του Χάους,όπου όπως υποστηρίζει οι μαύρες τρύπες χρειάζονται μόλις 50 μήνες να αναπτυχθούν τόσο όσο να καταπιούν την γή σε αντίθεση με τα 50.000.000 χρόνια που υποστηρίζουν στο cern.Που είναι η εν λόγω σημειολογία?Στο ότι σε 51 μήνες είναι ο Δεκέμβρης του 2012...Όμως η πιο "πετυχημένη" θεωρεία (αν μας επιτρέπεται να το γράψουμε έτσι γιατί και εμείς δεν έχουμε ακόμα κατασταλάξει σε κάποια θεωρία απο όλες,απλά τις παραθέτουμε) είναι ότι στις 21.12.2012 ο πλανήτης μας θα ευθυγραμμιστεί με τον ήλιο και (αν δεν κάνουμε λάθος) με τον υπόλοιπο γαλαξία μας.Αυτό συμβαίνει κάθε 26.000 χρόνια.Υπάρχουν ενδείξεις ότι και την τελευταία φόρα που συνέβει αυτό είχαμε τεράστια γεγονότα στον πλανήτη...Η κύρια άποψη είναι ότι τότε θα αντιστραφούν οι πόλοι της γής.Για να είμαστει σαφείς,όσοι θεωρούν ότι θα ξυπνήσουμε στις 21 του Δεκέμβρη του 2012 και θα γίνει ένα "τσάφ" (η μπάμ η όπως αλλίως θέλετε να το πείτε) και θα καταστραφεί η γή πλανόνται οικτρά!Το γεγονός έχει ήδη αρχίσει...Τυφώνες και σεισμοί πρωτόγνωροι για τον άνθρωπο χτυπάνε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη.Αυτά είναι τα φυσικά επακόλουθα μίας αλλαγής πόλων.Η συχνότητα Schumman (για όσουν δεν ξέρουν,είναι η συχνότητες που εκπέμπει η γή,ο "παλμός της καρδιάς της") ενώ ήταν σταθερή στους 7.6 κύκλους απο όταν ξεκίνησε ο Schumman την καταγραφή,έχει αρχίσει να πέφτει εδώ και αρκετά χρόνια,με σημείο μήδεν (όπως υποστηρίζουν επιστήμονες) τον Δεκέμβρη του 2012...Δεν θέλουμε να σας ζαλίσουμε με πολλά θα περάσουμε στα σχόλια που εκεί θα πάρετε και άλλες απαντήσεις..
vestromas
Φιλαράκι υπάρχουν και άλλοι που ξέρουν περισσότερα απο τον Λιακόπουλο οπότε,ξεκόλλα!!!Ο άνθρωπος είναι κανονικός καιροσκόπος (και κερδοσκόπος) και παρότι ήταν (να κάτι που ίσως να μην ξέρεις) φυσικός στο Ν.Α.Τ.Ο. αυτό δεν τον καθιστά εκπρόσωπο των απανταχού Αγίων,εξωγήινων μορφών ζωής,προθυπουργών κρατών και ότι άλλο έχει καταπιαστεί και το παίζει ηδήμων κατα καιρούς.Επειδή έχουμε ρίξει μια ματιά σε μερικά βιβλία του,φάσκει και αντιφάσκει διαρκώς.Στα θρησκευτικά του βιβλία λέει ότι θέλουν να διαβάζουν οι χριστιανοί,στα Ελληνικα "μανιφέστο" του ότι θέλουν να διαβάζουν οι απανταχού Ελληναράδες.Η στα "εξωγήινα" επείδη τυχαίνει να έχουμε το "η τεχνολογία των Θεών" (το πρώτο και το τελευταίο που αγοράσαμε απο αυτόν) δεν παραθέτει ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο απο ότι κυκλοφορεί στο ίντερνετ και έχουμε συλλέξει εδώ και 9 χρόνια που μπήκε στην ζωή μας το ίντερνετ.Ομώς παρόλαυτα τα παρουσιάζει σαν δικές του έρευνες!!!Με όλο τον σεβασμό στα λέμε αυτά,επειδή σε βλέπουμε πολύ κολλημένο στα λεγόμενα αυτού του "σηκωθείτε απο κρεβάτια,χέστρες και καμπινέδες"!Υπάρχει γνώση και πέρα απο αυτόν...Ψάξε!!!
Alximistis
Συμφωνουμε στην άποψη σου για το 999 μ.χ. και τις τρομολαγνείες που τρέφει ο άνθρωπος,όμως ούτε ενδείξεις σοβαρές υπήρχαν για αυτό (πέρα απο τις μαλακίες των θρησκειών ώστε να "αρμέξουν" τους ευκολόπιστους,που απο τότε μέχρι σήμερα δεν έχουν αλλάξει καθόλου!) ούτε ένα ημερολόγιο που να τελίωνε σε συγκεκριμένη ημερομινία όπως των Μάγια,που θεωρούνται οι μεγαλύτεροι αστρολόγοι που πάτησαν επι γής.Στην τελική η σημειολογία που καλύπτει αυτήν την ημερομηνία είναι απίστευτη όπως προείπαμε.
El hymador
Καταρχάς το να συνχέεις τους Μάγιας με την ποκαχόντα δείχνει και το επίπεδο της μάθησης σου που δεν πρέπει να ξεπερνάει το επίπεδο του κόαμου του disney..Άντε μέχρι loony tunes σε κόβουμε!!!Αυτό φαίνεται και απο το ότι έχεις χάψει ότι η μηχανή σου (μαζί με το εργοστάσιο που την κατασκεύασε) η το πορτατίφ σου (μαζί με την phillips!)έχει ανεβάσει την θερμοκρασία του πλανήτη!!!Πρώτον επιστήμονες απέδειξαν ότι οι πάγοι λιώνουν απο κάτω και όχι απο πάνω όπως θα έπρεπε αν ευσταθούσε αυτή η θεωρεία.Δεύτερον,ανεβαίνει σε ΟΛΟ τον γαλαξία η θερμοκρασία και όχι μόνο στον πλανήτη μας,πράγμα που δεν αναφέρουν πουθενα (εκτος απο την τελευταία ακμίδα ελευθερίας,το ίντερνετ...).Εφτά πλανήτες του γαλαξία μας απέκτησαν σέλας,ο πλούτωνας ανέβασε σχεδόν 2 βαθμούς την θερμοκρασία του τα τελευταία χρόνια!Αυτά που λες είναι μόνο για να μας τα "παίρνουν" κάτω απο το σλόγκαν "think green"...
Gandalf
Υπάρχουν αποδείξεις και έρευνες επιστημόνων ότι οι πρώτες ύλες δεν τελιώνουν ποτέ!Βάση αυτών των ερευνών η ύλη γεννάει ύλη..Θα προτίναμε να περάσεις και καμιά βόλτα απο το discovery channel
Transpoter
Προς ενημέρωση σου το ιουλιανό ημερολόγιο βασίστηκε στο ημερολόγιο των Μάγιας που ισπανοί έφεραν πίσω απο τις εκστρατίες (ψυχρές δολοφονίες ιστορίας των νοτιοαμερικάνικων λαών μας αρέσει να τις λέμε εμείς) και παρέδωσαν στο Βατικανό.Υπαρχούν και αποδείξεις πάνω στο ίδιο το ημερολόγιο για αυτό αλλά θέλει πολύ χρόνο να τα γράψουμε,σε προτρέπουμε να το ψάξεις λίγο...
Και λιγα για τους Μάγιας
Ηταν οι πρώτοι που είπαν (πρίν 4000 χρόνια έτσι?) ότι στο "κέντρο" του γαλαξία μας υπάρχει μια μαύρη τρύπα που οι αστρονόμοι μας την ανακάλυψαν μόλις το 2005...Προέβλεψαν εκλείψεις ηλίου ακόμα και για την εποχή μας.Επιγραφές που βρέθηκαν στην τοποθεσία Κιρίγκα αναφέρονται σε γεγονότα που έμαθαν πως έγιναν πριν από 90.000.000 χρόνια!είχαν υπολογίσει το πραγματικό ηλιακό έτος σε 365,242 ημέρες,.Ας αναφέρουμε ότι σήμερα η τεχνολογία μας επιτρέπει να υπολογίζουμε το έτος σαν 365,242.2 ημέρες!!!Για άλλα ψάξτε το και λίγο μόνοι σας.Σεβασμό όμως σε αυτόν τον πάνσοφο λαό που είναι ο μόνος που έκανε μία τόσο μακρινή πρόβλεψη (2012) και έδω είμαστε και θα δούμε κατα πόσο θα βγούν αληθινοί...Πάντως το τέλος του δικού τους πολιτισμού το είχαν προβλέψει ακριβώς!!!!Δηλαδή την μέρα εισβολής των Ισπανών...
Ο πλανήτης πηγαίνει προς (άλλη) μία "ολική επαναφορά",υπάρχουν ακλόνητες αποδείξεις πως αυτό έχει ξανασυμβεί.ϊσως και να ξανασυμβεί στο μακρυνό μέλλον.Το να πιστεύει όμως ο άνθρωπος ότι είναι κυρίαρχος των νομων του σύμπαντος και τίποτα ποτέ δεν θα συμβεί είναι το λιγότερο,εγωιστικό..Οι "μεγάλοι" ξέρουν και προετοιμάζονται εδώ και 100 χρόνια...Το σύστημα haarp είναι μία άμυνα τους παρόλο τους μύθους που συνοδεύουν το πρόγραμμα.
Υ.Γ.1 Αφού τίποτα δεν θα συμβεί τότε,γιατί 14 χώρες τα τελευταία 25 χρόνια έχουν κατασκευάσει άπειρες υπόγειες βάσεις?Γιατί η Νορβηγία έφτιαξε "τράπεζα" σπόρων?Γιατί δεν παραδέχονται ότι ο nibiru υπάρχει?Τι νομίζεις ότι είναι η Νέα Τάξη Πράγματων?Η παγκόσμια τράπεζα είναι ήδη γεγονός εδώ και 6 μέρες.Ο R.Green εκ των μεγαλύτερων οικονομικών αναλυτών της Αμερικής υποστηρίζει ότι ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος είναι μόλις λίγους μήνες μακριά..
Υ.Γ.2 Κανένας δεν λέει ότι θα εξαφανιστεί η ανθρωπότητα.
Μόνο ένα μεγάλο μέρος αυτής...
-Με σεβασμό-
Script Star Crew
http://www.sscrew.blogspot.com
καλό θα ήταν να δείτε μερικές συνεντέυξεις εδώ http://www.projectcamelot.net
ΑΜΑΝ! :hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από ScriptStarCrew
ξέρουμε ότι αργήσαμε να ανακαλύψουμε αυτήν την κουβέντα για να πούμε την άποψη μας και αντικρούσουμε κάποιες θεωρείες που γράφτηκαν.Διαβάσαμε όλα τα ποστ ...
Ποιοι είστε εσείς, πρέπει να φοβόμαστε, και το πιο σημαντικό, τι μηχανάτσι καβαλάτε; :look:
ΥΓ1 Ανάμεσα στην τελεία της τελευταίας πρότασης και την αρχή της επόμενης, αφήνουμε ένα κενό, "|_|", space ντε. Για περισσότερες τελείες, βλέπε τρεις και άνω, βλέπε διάλεξη irinia-blueκάτι.
ΥΓ2 Είναι απείρως πιο διαβαστερό και κατανοητό το κείμενο, εάν υπάρχει μία λογική συνέχεια και απουσία "αλμάτων".
μέχρι τον σχεδιασμό μαύρων τρυπών στο cern και την "κατάπωση" του πλανήτη απο αυτές.
Σχεδιάζει το CERN μαύρες τρύπες...??
Τι είδους , μακροσκοπικές ή Χώκινγκς?
Αυτη η τελευταία είναι μια θεωρία του O.Rossler "πατέρα" της θεωρίας του Χάους,όπου όπως υποστηρίζει οι μαύρες τρύπες χρειάζονται μόλις 50 μήνες να αναπτυχθούν τόσο όσο να καταπιούν την γή σε αντίθεση με τα 50.000.000 χρόνια που υποστηρίζουν στο cern
Ο Otto Rössler δεν είναι πατέρας της θεωρείας του Χάους , είναι πατέρας του Ελκυστή του Rössler , ο οποίος περιέργως μοιάζει με τον ελκυστή του Lorenz (ξέρουμε ποιος είναι ο Lorenz έτσι ?) καθώς επίσης και βιοχημικός , πολέμιος του LHC CERN , κάκιστος ερμηνευτής της σχετικότητας του θείου Αλβέρτου, πολέμιος του Χώκινγκς και της ακτινοβολίας Χώκινγκς, και δημιουργός του Gothic Theorem, θεώρημα που αναιρείται από τα ίδια τα πειράματα που επικαλείται.
Όσο για το ότι το CERN μίλησε για 50 δις χρόνια...παραπομπή στην πηγή της είδησης υπάρχει?
ο πλανήτης μας θα ευθυγραμμιστεί με τον ήλιο και (αν δεν κάνουμε λάθος) με τον υπόλοιπο γαλαξία μας.
Έχετε ιδέα ποια είναι η διάμετρος του Milky Way (σε έτη φωτός) ή απλά ευθυγραμμίζετε τρεις μπάλες μπιλιάρδου ας πούμε.....?
Αυτό συμβαίνει κάθε 26.000 χρόνια.Υπάρχουν ενδείξεις ότι και την τελευταία φόρα που συνέβει αυτό είχαμε τεράστια γεγονότα στον πλανήτη...Η κύρια άποψη είναι ότι τότε θα αντιστραφούν οι πόλοι της γής
Οι ενδείξεις από τα υποθαλάσσια κυρίως ηφαίστεια μιλάνε για 260.000 χρόνια...
Ένα μηδενικό λάθος ...νταξ.... δεν έγινε και τίποτε
Η συχνότητα Schumman (για όσουν δεν ξέρουν,είναι η συχνότητες που εκπέμπει η γή,ο "παλμός της καρδιάς της") ενώ ήταν σταθερή στους 7.6 κύκλους απο όταν ξεκίνησε ο Schumman την καταγραφή,έχει αρχίσει να πέφτει εδώ και αρκετά χρόνια,με σημείο μήδεν (όπως υποστηρίζουν επιστήμονες)
Άλλα ντάλων.....
Η συχνότητα Schumman ΔΕΝ εκπέμπεται από τον πυρήνα της Γης αλλά από την περιοχή ανάμεσα στην επιφάνεια της, και την Ιονόσφαιρα, και προκαλείται από ηλεκτρικές εκκενώσεις , δηλ. Κεραυνούς.
Η συχνότητα Schumman ΔΕΝ είναι σταθερή , αλλά έχει κορυφές φάσματος στα 7.8, 14.3, 20.8, 27.3 και 33.8 Hz
Άσε που δεν είναι συχνότητα , αλλά συντονισμός κοιλότητας ή κοίλου σώματος αν θες.
Δεύτερον,ανεβαίνει σε ΟΛΟ τον γαλαξία η θερμοκρασία και όχι μόνο στον πλανήτη μας,πράγμα που δεν αναφέρουν πουθενα (εκτος απο την τελευταία ακμίδα ελευθερίας,το ίντερνετ...).Εφτά πλανήτες του γαλαξία μας απέκτησαν σέλας,ο πλούτωνας ανέβασε σχεδόν 2 βαθμούς την θερμοκρασία του τα τελευταία χρόνια!
Παραπομπή στην πηγή της είδησης υπάρχει?
Γιατί το σκάφος Wilkinson MAP της NASA (WMAP) άλλα μας τηλεγραφεί.
Gandalf
Υπάρχουν αποδείξεις και έρευνες επιστημόνων ότι οι πρώτες ύλες δεν τελιώνουν ποτέ!Βάση αυτών των ερευνών η ύλη γεννάει ύλη..
Ή μήπως τα γράφει πουθενά ο Ντένιγκεν?
Θα προτίναμε να περάσεις και καμιά βόλτα απο το discovery channel
Κάνουν Φυσική υψηλών ενεργειών, Κοσμολογία , Κβαντική χρωμοδυναμική , Αστροφυσική και Πειραματική Φυσική εκεί?
Αν ναι , τότε είναι και γ@μώ τα σχολειά, εκεί τελειώσατε ? (αλήθεια ποιοι είστε , για νάχουμε καλό ρώτημα??)
Ηταν οι πρώτοι που είπαν (πρίν 4000 χρόνια έτσι?) ότι στο "κέντρο" του γαλαξία μας υπάρχει μια μαύρη τρύπα που οι αστρονόμοι μας την ανακάλυψαν μόλις το 2005...
Επίσης με σεβασμό
Anty ο δωδέκατος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Έχετε ιδέα ποια είναι η διάμετρος του Milky Way (σε έτη φωτός) ή απλά ευθυγραμμίζετε τρεις μπάλες μπιλιάρδου ας πούμε.....?
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
23/09/2008, 13:32
Anty12...
Μου αρέσει που μπήκες και στον κόπο να απαντήσεις στις αοριστολογίες που μπήκαν σαν απάντηση.
Καταρχάς αρχή της Ψυχολογίας είναι οτι ο άνθρωπος που μιλάει σε "τρίτο ενικό πρόσωπο" ή σε "πρώτο πληθυντικό" χωρίς φυσικά να δηλώνει οτι είναι επίσημος εκπρόσωπος ομάδος, σημαίνει πως έχει σοβαρά προβλήματα προσωπικότητος. Αν παρόλα αυτά δεν ισχύει το παραπάνω , παρακαλώ όπως μας δηλώσει το συγκεκριμένο μέλος που μπήκε στο ΜΟΤΟ με ενα μόνο μήνυμα για να απαντήσει εδώ, ποιούς ακριβώς εκπροσωπεί.
Όσον αφορά για το περιεχόμενο των δηλώσεων-απαντήσεων (;;; ) που δεν διαθέτουν και ιστορικές πηγές ή δεδομένα να τα ισχυροποιήσουν σαν επιχειρήματα... μόνο γραφικά κείμενα θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω.
Άκου η ύλη πολλαπλασιάζεται απο το "απόλυτο τίποτα" και την ήδη υπάρχουσα (και εναπομείνουσα) πρωτογενή ύλη... :uplate:
Gandalf
Anty12...
Μου αρέσει που μπήκες και στον κόπο να απαντήσεις στις αοριστολογίες που μπήκαν σαν απάντηση.
Δεν γίνεται ρε Μάγε να αφεθούν αναπάντητες τέτοιες π@π@ρολογίες.....
Ένας πιτσιρικάς να τα διαβάσει και αντί για Λιακόπουλο και Ντένιγκεν, μπει σε κάνα βιβλιοπωλείο, και πάρει κανένα Σαγκάν ή Γραμματικάκη , αξίζει τον κόπο.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τι σχέση έχουν οι Ηλεκτρολόγοι με την Κόμμη της Βερενίκης ??
Το CERN το φτιάξανε για να απαντηθεί το ερώτημα της τελικής του Βεστρώμ....
Όλα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες....
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τι σχέση έχουν οι Ηλεκτρολόγοι με την Κόμμη της Βερενίκης ??
Και δω με βρήκες ρε γ@μώτη μου....:mad: :D:lol:
Είχα πολλές εξωσχολικές ανησυχίες, και νόμιζα ότι έγραφε για τα TPS της Yamaha ..αλλά εις μάτην
el_hymador
23/09/2008, 15:40
Καταρχάς το να συνχέεις τους Μάγιας με την ποκαχόντα δείχνει και το επίπεδο της μάθησης σου που δεν πρέπει να ξεπερνάει το επίπεδο του κόαμου του disney..Άντε μέχρι loony tunes σε κόβουμε!!!Αυτό φαίνεται και απο το ότι έχεις χάψει ότι η μηχανή σου (μαζί με το εργοστάσιο που την κατασκεύασε) η το πορτατίφ σου (μαζί με την phillips!)έχει ανεβάσει την θερμοκρασία του πλανήτη!!!Πρώτον επιστήμονες απέδειξαν ότι οι πάγοι λιώνουν απο κάτω και όχι απο πάνω όπως θα έπρεπε αν ευσταθούσε αυτή η θεωρεία.Δεύτερον,ανεβαίνει σε ΟΛΟ τον γαλαξία η θερμοκρασία και όχι μόνο στον πλανήτη μας,πράγμα που δεν αναφέρουν πουθενα (εκτος απο την τελευταία ακμίδα ελευθερίας,το ίντερνετ...).Εφτά πλανήτες του γαλαξία μας απέκτησαν σέλας,ο πλούτωνας ανέβασε σχεδόν 2 βαθμούς την θερμοκρασία του τα τελευταία χρόνια!Αυτά που λες είναι μόνο για να μας τα "παίρνουν" κάτω απο το σλόγκαν "think green"...
Κανεις μεγαλο λαθος!! Η θερμοκρασια του Γαλαξια πρωτα απ ολα δεν μπορει να μετρηθει!
Τι σημαινει θερμοκρασια του γαλαξια;
Αυτο που εχουν διατυπωσει ως θερμοκρασιακη διακυμανση γαλαξιακου ασυνεχους οι Ρωσοι φυσικοι Νικολαεφ και Μπουλοβσκι αναφερεται στον μεσο ορο της θερμοκρασιας ανα αστρικο σωμα σε ενα μικρο κομματι του γαλαξια μας και για να ειμαστε ακριβεις, η θερμοκρασια αυτη πεφτει!!!
Σε οτι αφορα στο σελας, δεν ειναι καν αυτο που νομιζεις, αφου το φαινομενο δεν προκαλειται με την διαδικασια που συμβαινει στην Γη....
Η στοιχειωδης ατμοσφαιρα που υπαρχει στους πεντε πλανητες (πεντε πλανητες απεκτησαν το λεγομενο κατ ευφημισμο σελας....οχι επτα!!) του ηλιακου μας συστηματος, επιτρεπει την συσπειρωσυσσωματωση των σωματιδιων σε αντιθεση με την Γηϊνη ατμοσφαιρα οπου ειναι κορεσμενη (φορτισμενη ηλεκτρικα δηλαδη).
Ετσι τα σωματιδια της αστρικης υλης ιονιζονται απο μονα τους, αλλα αυτο ειναι κατι που συμβαινει σε κυκλους εδω και χρονια!!! Δεν απεκτησαν ξαφνικα συσπειρωσυσσωματικη ατμοσφαιρα οι πλανητες αυτοι!! Εχει συμβει στο παρελθον, η ατμοσφαιρα τους εφτασε το οριο κορεσμου και μετα παλι απο την αρχη....
Τελος σε οτι αφορα στον Πλουτωνα, η αυξηση της θερμοκρασιας του ειναι 2 βαθμοι κελβιν (οχι κελσιου...) και οφειλεται πιθανοτατα στη εκληση μεθανιου στο στρατοσφαιρικο στρωμα του πλανητη, ειτε στο "φαινομενο θερμοκηπιου του Πλουτωνα" που διατυπωθηκε απο τον Γερμανο αστρονομο Χανς Ντοϊκενγκφερλ...οι ηλιακες καταιγιδες που φθανουν στον Πλουτωνα εγκλωβιζονται στην ατμοσφαιρα του και οι αληλεπιδρασεις με τους παρακεντρα μαγνητικους πολους του πλαντητη προκαλουν εκλυση ηλεκτρικου φορτιου....αστραπες δηλαδη, αλλα με συχνοτητα πολυ μεγαλυτερη απο αυτων της Γης....υπολογιζεται οτι καθημερινα (γηϊνη μερα 24 ωρες) σημειωνονται 3.450.000.000 ηλεκτρικες εκενωσεις στην ατμοσφαιρα του πλανητη και αυτο εχει προκαλεσει την αυξηση της θερμοκρτασιας...
Αυτα...
αν εχεις αλλα στοχεια παρεθεσε τα ....
ScriptStarCrew
25/09/2008, 02:47
Anty12
Σχεδιάζει το CERN μαύρες τρύπες...?? Τι είδους , μακροσκοπικές ή Χώκινγκς?
Η ιδέα για να δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα σε αυτό το πείραμα είναι ότι αν καταφέρεις και συγκεντρώσεις αρκετή ενέργεια σε μία αρκετά μικρή περιοχή, τότε θα δημιουργηθεί ένας ορίζοντας γεγονότων και άρα μία μαύρη τρύπα.
(Δεν υπάρχει θέμα δημιουργίας μαύρης τρύπας αν ο χωροxρόνος είναι 4D. Αν όμως ο χωροχρόνος έχει πάνω από 4 διαστάσεις ξαναμιλάμε...)
100.000 έτη φωτός
ηλικίας 13.000.000.000+ χρόνων
(δεν το λέμε εμείς για την ευθυγράμμιση,για την σύνοδο του 2012 δεν έχεις ακούσει ποτέ..?)
Άρη, Κρόνου, Ερμή, Ήλιου, Αφροδίτης, Σελήνης, Δία
Οι ενδείξεις από τα υποθαλάσσια κυρίως ηφαίστεια μιλάνε για 260.000 χρόνια...
Εσύ για ποιές ενδείξεις μιλάς,παραμπομπές έχεις?
Παραπομπή στην πηγή της είδησης υπάρχει? Γιατί το σκάφος Wilkinson MAP της NASA (WMAP) άλλα μας τηλεγραφεί.
Εντάξει αφού σου τηλεγραφεί το WMAP εμείς πάμε πάσο...
είναι 5 οι πλανήτες όμως δεν λέμε πουθενά ότι είναι σαν το γήινο σέλας(για αυτόν που διόρθωσε)
Παραπομπή στην πηγή της είδησης υπάρχει? Ή μήπως τα γράφει πουθενά ο Ντένιγκεν? το ότι η ύλη γεννάει ύλη το διαβάσαμε για κάτι εύρευνες επιστημόνων.Θα στην βρούμε πολύ σύντομα την παραπομπή σου...Ο Ντένιγκεν (αν δεν κάνουμε λάθος) για εξωγήινους έγινε γνωστός.Οπότε η είναι ασχετος με την κουβέντα η,η απόπειρα για χιούμορ απέτυχε παταγωδώς!
Κάνουν Φυσική υψηλών ενεργειών, Κοσμολογία , Κβαντική χρωμοδυναμική , Αστροφυσική και Πειραματική Φυσική εκεί?
Δεν ξέρουμε αλλά σίγουρα "ανεβάζουν" πολύ ενδιαφέρουσες εύρευνες για όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά.Εκεί θα βρείς και παραμπομπές που ψάχνεις
Παραπομπή στην πηγή της είδησης (σ.σ.για την ύπαρξη μαύρης τρύπας) υπάρχει?
http://www.phy6.org/stargaze/Sblkhole.htm
http://www.apn.gr/?p=3172
http://www.nature.com/news/2004/041108/full/news041108-2.html
Πάρε και ένα βιντεάκι του BBC να γουστάρεις ;)
http://www.youtube.com/watch?v=aVZtqZBw9N0
αλήθεια ποιοι είστε , για νάχουμε καλό ρώτημα??
Τι εννοείς με αυτό?Τρείς ανθρώποι είμαστε που ασχολούμαστε με κάποια θέματα και έχουμε κάνει ενα team και προσπαθούμε να μάθουμε για αυτά.Ετοιμάζουμε συνεντεύξεις απο διάφορους ειδικούς και άλλα συναφή.
Επίσης με σεβασμό Anty ο δωδέκατος
Δεν γίνεται ρε Μάγε να αφεθούν αναπάντητες τέτοιες π@π@ρολογίες.....
εμείς δεν διακρίνουμε κανένα (μα ΚΑΝΕΝΑ) σεβασμό...
Gandalf dr685sm
Καταρχάς αρχή της Ψυχολογίας είναι οτι ο άνθρωπος που μιλάει σε "τρίτο ενικό πρόσωπο" ή σε "πρώτο πληθυντικό" χωρίς φυσικά να δηλώνει οτι είναι επίσημος εκπρόσωπος ομάδος..-
Όπως προείπαμε είμαστε ένα team και έχουμε συμφωνίσει οτι θα γράφουμε όλοι σε πρώτο πλυθυντικό γιατί αυτό εκπροσωπούμε στην τελική.Αλλιώς θα ήταν ο καθένας μόνος του και θα μίλαγε σε πρώτο πρόσωπο.Αν σε διάφορα post ο καθένας απο εμάς εκφράζoταν αυτοβούλως θα χάλάγε το "interface" του team,δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης του.Επίσημος εκπρόσωπος δεν υπάρχει.Όλοι τις ίδιες "δουλειές" κάνουμε.Αν είσαι ψυχολόγος καλή τύχη!!Θα την χρειαστείς...
el_hymador
Καταρχάς συγνώμη για την έκφραση μας στα επίπεδα που είπαμε,αλλά ήταν πολύ...άστοχο αυτό που είπες περί ποκαχόντας...
Δεν εννούσαμε ΤΟΝ γαλαξία..Πλανήτες αυτού
Τελος σε οτι αφορα στον Πλουτωνα, η αυξηση της θερμοκρασιας του ειναι 2 βαθμοι κελβιν (οχι κελσιου...) Θα ψάξουμε να βρούμε και σε εσένα την παραπομπή σου.Αν κάναμε λάθος εδώ είμαστε να το παραδεχθούμε.
apav
Ποιοι είστε εσείς, πρέπει να φοβόμαστε, και το πιο σημαντικό, τι μηχανάτσι καβαλάτε; Το δεύτερο το πέρνουμε σαν χιούμορ,όσο για το μηχανάκι δεν μας τράβηξε εδώ το site αλλά το θέμα του thread.Επειδή υπάρχουν μόνο δύο "παπιά" στο team και δεν υπάρχει μηχανή αν είναι να μην ξαναποστάρουμε.Όσο για τα κενά είναι επειδή απλως δεν θέλαμε να έχουν αυτή την συνέχεια που λες.
Ενα γενικό που θέλουμε να πούμε είναι ότι δεν λέμε τίποτα που βγάλαμε απο το κεφάλι μας.Το κατα πόσο είναι όλα σωστά η αν έχουν βάση δεν μπορούμε να είμαστε για τα πάντα σίγουροι.Έχει δίκιο αυτός που λέει παραπομπές αλλά δεν το είχαμε σκεφτεί να κρατάμε url's.Αλλά μας έδωσε καλή ιδέα..Την μέρα που γράψαμε το post κάτσαμε και διαβάσαμε ΟΛΑ τα post αυτού του thread και δεν είδαμε να ζήταει κάνεις ούτε παραπομπές ούτε να ειπωθεί κάτι για παπαρολογίες.Το να απορρείπτεις κάποιον-κάτι το λέμε μεταξύ μας "αιρετικό".Πρώτος ο Τσάρλς Φόρτ είχε διδάξει ότι δεν υπάρχει μόνο το άσπρο η-και το μαύρο αλλά και το γκρίζο.Ευχαρίστως να απαντήσουμε και σε άλλα,όμως με τους χρήστες Anty12 και γκανταλφ δεν πρόκειται να ξανά απαντήσουμε.Πολύ ειρωνικό -εως υβριστικό- ύφος και οι δύο.
Υ.Γ.Δεν μπορούμε να μπαίνουμε να απαντάμε σε ότι κατεβάσει του καθενός το κεφάλι.Δεν υπάρχει ο χρόνος και να θέλαμε...
Αν είναι ψάξε το google!
Tο google είναι φίλος σου...:
-Με πραγματικό σεβασμό-
*Script Star Crew*
Gandalf dr685sm
25/09/2008, 08:50
Οκ... λοιπόν έχουμε και λέμε...
Πρώτον για τις παραπομπές σε πηγές...
Αναφέρουν το θέμα της μαύρης τρύπας στο κέντρο του Γαλαξία, ώς ΘΕΩΡΙΑ... και οχι σαν δεδομένο. Ερμηνευόμενο επαγωγικά απο το οτι ο Γαλαξίας συγκρατεί σε μια σπειροειδή κίνηση τα αστρικά σώματα λόγω της κατάρρευσης της βαρύτητας στο κέντρο του... (a.k.a Μαύρη τρύπα).
Το να αποδέχεσαι μια θεωρία σαν αξίωμα και μέσω αυτής να χτίζεις σενάρια, νομίζω οτι είναι κατανοήτο πόσο "εύθραυστο" είναι έτσι; Και φυσικά δεν μπορεί να ληφθεί ώς δεδομένο παρά μόνο σαν μια υποθετική παράμετρο.
Για το "ύλη γεννά ύλη"... Χωρίς την επιρροή τρίτου παράγοντα δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Βασικός νόμος Φυσικής δράσης-αντίδρασης. Μια ύλη σε στάσιμη μορφή το μόνο που θα παράγει είναι ... τίποτα. Αν τώρα μπεί κάποιος εξωγεννής τρίτος παράγοντας που περιέχει ποσοστό ενέργειας , τότε ναι μπορεί να παράγει ύλη. Αλλιώς κινούμαστε στην σφαίρα της φαντασίας.
Για το σχόλιο μου στο θέμα "τρίτου προσώπου"...εχμ... ας φέρω ενα παράδειγμα... Σε μια αίθουσα γεμάτη με ανθρώπους λίγο ή πολύ γνωστούς (μεταξύ τους) μπαίνει κάποιος άγνωστος για πρώτη φορά και ανεβαίνει σε "βήμα" για να κάνει μια δήλωση αντιπαράθεση με τους συζητούντες εκείνη την στιγμή. Ξεκινάει με το "Εμείς" , έστω δηλώνοντας οτι μιλάει εκ μέρους μιας ομάδος.. οι ερωτήσεις που προκύπτουν είναι...
- Ποιοί είναι αυτοί στην ομάδα και ποιό είναι το θέμα τους, που παρουσιάζονται διά μέσω του προσώπου αυτού;
- Ποιές οι ικανότητες και γνώσεις τους , για να στηρίξουν τα λεγόμενα τους που μπαίνουν μάλιστα και σε ενα κύκλο εξιδεικευμένων διαπιαστώσεων;
- Γιατί παρουσιάστηκαν ξαφνικά και τώρα σε ενα θέμα που δεν έχει σχέση με το κεντρικό θέμα της αίθουσας αλλά σε ενα υπο-θέμα αυτής; (sic)
Νομίζω οτι με το παραπάνω δίνω μια εικόνα γιατί η αντίδραση όσον αφορά την ξαφνική παρουσία της ομάδας σας διά εσού και γιατί τέθηκε αμέσως υπό αμφισβήτηση τόσο το πρόσωπο σας όσο και τα λεγόμενα σας.
Τελευταίο αφήνω τον τρόπο σκέψης που χειρίζεστε τόσο στον επίσημο ιστότοπο που παρέπεμψες όσο και σε πηγές (πέρα απο τις 3 τελευταίες) που θα τις κατέτασσα σε αυτό που λένε "Συνωμοσιολογίες". Θεωρίες δηλαδή χωρίς ουσιαστικά πειστικές αποδείξεις παρά ενδείξεις. Ώς γνωστόν η επιστήμη δεν στηρίζεται σε ενδείξεις (αν και τις ερευνά) αλλά σε αποδείξεις. Οπότε κάθε σενάριο που στηρίζεται και στις ανάλογες ενδείξεις , μπορεί ναι μεν να ακουστεί αλλά δεν μπορεί να καταρρίψει το ισχυρότερο δεδομένο που έχει χτιστεί σε αποδείξεις.
Θεωρώ οτι είναι πάντα κανόνας , οτι για να καταρρίψεις ενα δεδομένο κανόνα , θα πρέπει να στηρίζεσαι σε ισχυρότερες αποδείξεις και επιχειρήματα και οχι σε ενδείξεις και θεωρίες. Εξού και η καταστροφολογία εντάσσεται στον χώρο των θεωριών ... ακόμα.
Gandalf
Anty12
Η ιδέα για να δημιουργηθεί μια μαύρη τρύπα σε αυτό το πείραμα είναι ότι αν καταφέρεις και συγκεντρώσεις αρκετή ενέργεια σε μία αρκετά μικρή περιοχή, τότε θα δημιουργηθεί ένας ορίζοντας γεγονότων και άρα μία μαύρη τρύπα.
(Δεν υπάρχει θέμα δημιουργίας μαύρης τρύπας αν ο χωροxρόνος είναι 4D. Αν όμως ο χωροχρόνος έχει πάνω από 4 διαστάσεις ξαναμιλάμε...)
Χαίρομαι που απαντήσατε , ώστε να μπορεί να γίνει -έστω και ιντερνετικά- κάποιος διάλογος.
Είμαστε σε δημόσιο χώρο και ως γνωστό scripta manen
Επειδή το θέμα με την δημιουργία ή όχι mini black holes από τα πειράματα του CERN έχει συζητηθεί στο thread για το πείραμα , δεν θα επεκταθώ. Μόνο δύο παρατηρήσεις :
Α. Να ξεκαθαρίσουμε , άπαξ και διαπαντός....
Άλλο πράγμα το singularity που δημιουργείται από την κατάρρευση του πυρήνα ενός άστρου, άλλο πράγμα οι mini black holes.
Άλλο το μοντέλο που περιγράφει μια μακροσκοπική μαύρη τρύπα, - αν μπορεί να πει κανείς ότι μπορεί η Φυσική να περιγράψει αντικείμενο που έχει μεγέθη που ΑΠΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ στο κέντρο του , όπως η μετατόπιση προς το ερυθρό που φαίνεται να παθαίνει το φως στο κέντρο μιας μαύρης τρύπας – άλλο το μοντέλο των mini black holes.
Β. Ο χωροχρόνος ΕΙΝΑΙ τετραδιάστατος.
Ο χρόνος είναι η τέταρτη διάσταση και είναι και ανυσματικός,....π.χ. με την ταχύτητα διαστέλλεται. Το χρησιμοποιούμε καθημερινά στα συστήματα πλοήγησης πλοίων και αεροσκαφών από δορυφόρους, στα ατομικά ρολόγια μέτρησης πραγματικού χρόνου, στο ίδιο to CERN κατά την διάρκεια των συγκρούσεων που μελετά.....
Αν ανακαλυφθούν (ίσως ήρθε η ώρα , τώρα με το CERN) περαιτέρω διαστάσεις (8, 11 ή 13) αυτές θα είναι σε υποατομικό επίπεδο, τόσο καμπυλωμένες και σφιχτά πλεγμένες μεταξύ τους , που δεν αλληλεπιδρούν με το μακρόκοσμο, και γι’ αυτό δεν τις αντιλαμβανόμαστε. Λίγο δύσκολο βέβαια να περιγράψεις την θεωρεία των υπερχορδών σε δυο γραμμές.
Και τέλος η μαύρη τρύπα δημιουργεί ορίζοντα γεγονότων και όχι το αντίθετο. Εικάζεται ότι , mini black holes δημιουργούνται συνεχώς στην εξώτερη ατμόσφαιρα από της συγκρούσεις πρωτονίων με τις κοσμικές ακτινοβολίες
Anty12
για την σύνοδο του 2012 δεν έχεις ακούσει ποτέ..?)
Άρη, Κρόνου, Ερμή, Ήλιου, Αφροδίτης, Σελήνης, Δία
Η αλήθεια είναι πως όχι , αλλά το πως μπορούμε να θεωρήσουμε ευθυγραμμισμένα τρία-τέσσερα μπαλάκια του πινγκ-πονγκ σε ευθεία πάνω σε ένα τραπέζι , σε σχέση με το κέντρο του ήλιου για παράδειγμα, αδυνατώ να το κατανοήσω , όσο καλός και αν ήμουν στην Ευκλείδεια......
Anty12
Εσύ για ποιές ενδείξεις μιλάς,παραμπομπές έχεις?
Βεβαιότατα...πάρτε μια πρώτη γεύση .........
.................................................................................................... ..............................................
Το γήινο μαγνητικό πεδίο έχει εξαφανιστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν - ως προοίμιο στην αλλαγή των μαγνητικών πόλων, όταν ο Βορράς γίνεται Νότος και αντίστροφα. Αυτές οι αντιστροφές συμβαίνουν περίπου κάθε 250.000 έτη , και δεδομένου ότι δεν έχει γίνει καμιά τέτοια αντιστροφή για σχεδόν ένα εκατομμύριο έτη, είμαστε σίγουροι ότι πλησιάζει σύντομα......
...... Το πόσο θα διαρκέσει μια αντιστροφή είναι ένα θέμα επιστημονικής διαμάχης. Τα αρχεία των προηγούμενων γεγονότων, που ενσωματώνονται στα μεταλλεύματα σιδήρου σε πανάρχαια στρώματα λάβας , εμφανίζουν ότι μερικές μπορούν να διαρκέσουν για χιλιάδες έτη - και εν τω μεταξύ ο πλανήτης μας θα έχει γίνει φούρνος από την ηλιακή ακτινοβολία. Αφ' ετέρου, άλλοι ερευνητές λένε ότι μερικές αναστροφές μπορούν να διαρκέσουν μόνο μερικές εβδομάδες........
.................................................................................................... ...............................................
Και ορίστε και το Link (http://www.physics4u.gr/news/2002/scnews732.html) ( εγώ έκανα λάθος στο δεύτερο ψηφίο - άμα γεράσει ο άνθρωπος)
Anty12
Εντάξει αφού σου τηλεγραφεί το WMAP εμείς πάμε πάσο...
Κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή , τ’ απογεύματα μετά τις πέντε. Γνωριζόμαστε χρόνια
Anty12
το ότι η ύλη γεννάει ύλη το διαβάσαμε για κάτι εύρευνες επιστημόνων.
Που ρε παιδιά .....που...???
Μην μου τινάζεται 80 χρόνια κβαντομηχανικής στον αέρα με μία πρόταση.....
Λίγο σέβας να έχουμε.....
Το άλλο για το χιούμορ μου......:a31:
Anty12
Δεν ξέρουμε αλλά σίγουρα "ανεβάζουν" πολύ ενδιαφέρουσες εύρευνες για όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά.Εκεί θα βρείς και παραμπομπές που ψάχνεις
Για άλλη μια φορά .."το είπε η τηλεόραση , άρα έτσι θα είναι".
Σκεπτικισμός , αμφισβήτηση και αναζήτηση είναι πράγματα που κολλας από το πρώτο εξάμηνο, μουλεγε κάποτε ένας ηλικιωμένος κύριος με τα μανίκια γεμάτα σκόνη από κιμωλίες- καλή του ώρα-
Πολύ ενδιαφέρον κανάλι αλλά δεν κάνει επιστήμη , απλά την παρουσιάζει.
Τώρα το πόσο επιστήμη μπορεί να είναι , η παρουσίαση της λειτουργίας ενός Αμερικανικού αεροπλανοφόρου στον Περσικό Κόλπο....... ??
Anty12
Τι εννοείς με αυτό?Τρείς ανθρώποι είμαστε που ασχολούμαστε με κάποια θέματα και έχουμε κάνει ενα team και προσπαθούμε να μάθουμε για αυτά.
Για να ξέρω με ποιους μιλάω....τίποτε άλλο....
Anty12
εμείς δεν διακρίνουμε κανένα (μα ΚΑΝΕΝΑ) σεβασμό...
Στα γραφόμενα , ΟΧΙ επί προσωπικού....
Anty12
Ευχαρίστως να απαντήσουμε και σε άλλα,όμως με τους χρήστες Anty12 και γκανταλφ δεν πρόκειται να ξανά απαντήσουμε.Πολύ ειρωνικό -εως υβριστικό- ύφος και οι δύο.
Υ.Γ.Δεν μπορούμε να μπαίνουμε να απαντάμε σε ότι κατεβάσει του καθενός το κεφάλι.
Καταλαβαίνω ...καταλαβαίνω .....
ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ
ScriptStarCrew
26/09/2008, 01:17
Καταρχάς όσο αφορά το CERN επειδή έχουμε έναν φίλο πυρηνικό φυσικό που δουλεύει εκεί,θα τον πάρουμε τηλέφωνο και θα τον βάλουμε να μας στείλει ένα email με το πως ακριβώς σχεδιάζουν να τα κάνουν αυτά και θα το ανεβάσουμε να το διαβάσεις και εσυ.Ότι σου λέμε απο αυτόν τα ξέρουμε.Δεν ασχολούμαστε τόσο με μαύρες τρύπες (αν και ο υπογράφων έχει διαβάσει και 2 βιβλία του χωκινγκ,εκ των οποίων αλίμονο αν κατάλαβα και πάρα πολλά :p ) όσο με εξωγήινες μορφές ζωής ,αρχαίους πολιτισμούς,κ.τ.λ. Είπαμε και στην αρχή,ότι εδω το "2012" μας τράβηξε,τίποτα άλλο!Το ξέρουμε αυτό που λές με τις mini black holes ...Όσο για το η ύλη γεννάει ύλλη,έγω το είχα βρεί στο νετ.Όμως σήμερα μου είπε το ένα παιδί απο το team ότι είχε και ένα άρθρο το περιοδικό focus επάνω σε αυτές τις έρευνες.Αν δεν βρούμε το site θα παραγγείλουμε το περιοδικό και θα σηκώσουμε όλο το άρθρο μόνο για 'σένα,επειδή δεν είχαμε κανέναν σκοπό να σου τινάξουμε "80 χρόνια κβαντομηχανικής στον αέρα με μία πρόταση".Βασικά την θεωρία θες εσύ που γίνεται αυτό και θα σου την βρούμε (ζωή να 'χουμε)
Για άλλη μια φορά .."το είπε η τηλεόραση , άρα έτσι θα είναι". Δεν ξέρουμε αν έχεις περάσει καμιά βόλτα απο το site του discovery channel εκεί που λέει news αλλά δεν βγάζουν πράγματα δικά τους,έρευνες βγάζουν με όλες τις σχετικές παραπομπές.Δηλαδή δεν είναι "ρεπορτάζ" τους...Απο πανεπιστήμια,nasa και πάει λέγοντας...Το αν είναι αλήθεια το κρίνει ο καθένας μόνος τουΤώρα για το τέλος αν δεν είμαστε του επιπέδου σου σου ζητάμε συγνώμη αλλά δεν βγάλαμε τίποτα απο το κεφάλι μας.Τα έχουμε διαβάσει όσα λέμε,προσπαθούμε όσα μπορούμε να τα διασταυρώσουμε και δεν έχουμε σκοπό να θίξουμε κανέναν..Τουλάχιστον αν δεν μας έχει θίξει και αυτός....
Υ.Γ.Νομίζουμε με όλο τον σεβασμό,ότ και εσύ και εμείς και οι άλλοι,έχουμε φύγει όλοι απο το θέμα του thread που είναι φυσικά η προφητεία των μάγιας (και άλλων αρχαίων -παρεμφερείς-λαών)
Παναγιώτης Γ.
Ευριπίδης Α.
Αλέξανδρος Μ.
Script Star Crew
Gandalf dr685sm
26/09/2008, 10:06
Είδες τώρα που είναι το πρόβλημα;... ενώ ουσιαστικά παραδέχεσαι/παραδεχόσαστε οτι δεν έχετε εξιδείκευση στο αντικείμενο (μαύρες τρύπες, Φυσική κτλ.) εντούτοις οι πρώτες δηλώσεις που έγιναν σαν αντιπαράθεση ήταν
μέχρι τον σχεδιασμό μαύρων τρυπών στο cern και την "κατάπωση" του πλανήτη απο αυτές.Αυτη η τελευταία είναι μια θεωρία του O.Rossler "πατέρα" της θεωρίας του Χάους,όπου όπως υποστηρίζει οι μαύρες τρύπες χρειάζονται μόλις 50 μήνες να αναπτυχθούν τόσο όσο να καταπιούν την γή σε αντίθεση με τα 50.000.000 χρόνια που υποστηρίζουν στο cern
&
Η κύρια άποψη είναι ότι τότε θα αντιστραφούν οι πόλοι της γής.Για να είμαστει σαφείς,όσοι θεωρούν ότι θα ξυπνήσουμε στις 21 του Δεκέμβρη του 2012 και θα γίνει ένα "τσάφ" (η μπάμ η όπως αλλίως θέλετε να το πείτε) και θα καταστραφεί η γή πλανόνται οικτρά!Το γεγονός έχει ήδη αρχίσει...Τυφώνες και σεισμοί πρωτόγνωροι για τον άνθρωπο χτυπάνε κάθε μήκος και πλάτος του πλανήτη.Αυτά είναι τα φυσικά επακόλουθα μίας αλλαγής πόλων.Η συχνότητα Schumman (για όσουν δεν ξέρουν,είναι η συχνότητες που εκπέμπει η γή,ο "παλμός της καρδιάς της") ενώ ήταν σταθερή στους 7.6 κύκλους απο όταν ξεκίνησε ο Schumman την καταγραφή,έχει αρχίσει να πέφτει εδώ και αρκετά χρόνια,με σημείο μήδεν (όπως υποστηρίζουν επιστήμονες) τον Δεκέμβρη του 2012.
& σχόλια του τύπου (με εντελώς αρνητική φύση)
Διαβάσαμε όλα τα ποστ κανάμε περίπου 2 ώρες και περιττό να πούμε ότι κοντέψαμε να καραφλιάσουμε με αυτά που διαβάσαμε!Βέβαια κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο σοφός λαός οπότε,πάμε να αντικρούστουμε με κάποιους (αν όχι όλους!!) απο εσάς.
Ελπίζω οτι είναι κατανοητό τώρα πως υπήρξε αντίδραση , και τον λόγο που έγινε αυτό.
Τώρα.. απο την στιγμή που διαβάζουμε κάτι κάπου, δεν σημαίνει αυτόματα οτι το αποδεχόμαστε και σαν δεδομένο που θα γίνει και θα υπάρξει. Εκεί στηρίζεται και το όλο 2012 θέμα που μπήκε εδώ και αναφέρεται σε θεωρίες και συνομωσιολογίες.
Αλλά απο εκεί μέχρι να αμφισβητούνται δεδομένα Φυσικής και Κβαντομηχανικής απο επιστημονικές έρευνες επειδή κάπου διαβάστηκε κάτι.. έχει πάρα πολύ μεγάλη απόσταση.
Οπότε αν θέλετε να το συζητήσουμε σε θεωρητική βάση αν θα κατέβουν οι Νεφελείμ ή οι κάτοικοι του Σύρειου μέχρι και το αν... θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας , μα τον Τουτατή... με τον Apophis που έχει και κάποιες πιθανότητες πολύ ευχαρίστως... αλλά καλό είναι να μην το συγχέουμε με την επιστήμη. Μιλάμε για θεωρίες συνομωσιολογία και καταστροφολογίας... οχι για Επιστήμη και προϊόντα αυτής.
Τώρα θα πω το καλώς ήρθατε που μπαίνουν και σιγά σιγά τα πράγματα στην θέση τους.
Gandalf
el_hymador
26/09/2008, 10:55
Να σας πω;
Καταλαβε κανεις οτι εγραφα παπαριες και οτι μου κατεβηκε στο κεφαλι;
Οχι ε;
Κανεις μεγαλο λαθος!! Η θερμοκρασια του Γαλαξια πρωτα απ ολα δεν μπορει να μετρηθει!
Αυτο που εχουν διατυπωσει ως θερμοκρασιακη διακυμανση γαλαξιακου ασυνεχους οι Ρωσοι φυσικοι Νικολαεφ και Μπουλοβσκι αναφερεται στον μεσο ορο της θερμοκρασιας ανα αστρικο σωμα σε ενα μικρο κομματι του γαλαξια μας και για να ειμαστε ακριβεις, η θερμοκρασια αυτη πεφτει!!!
Σε οτι αφορα στο σελας, δεν ειναι καν αυτο που νομιζεις, αφου το φαινομενο δεν προκαλειται με την διαδικασια που συμβαινει στην Γη....
Η στοιχειωδης ατμοσφαιρα που υπαρχει στους πεντε πλανητες (πεντε πλανητες απεκτησαν το λεγομενο κατ ευφημισμο σελας....οχι επτα!!) του ηλιακου μας συστηματος, επιτρεπει την συσπειρωσυσσωματωση των σωματιδιων σε αντιθεση με την Γηϊνη ατμοσφαιρα οπου ειναι κορεσμενη (φορτισμενη ηλεκτρικα δηλαδη).
Ετσι τα σωματιδια της αστρικης υλης ιονιζονται απο μονα τους, αλλα αυτο ειναι κατι που συμβαινει σε κυκλους εδω και χρονια!!! Δεν απεκτησαν ξαφνικα συσπειρωσυσσωματικη ατμοσφαιρα οι πλανητες αυτοι!! Εχει συμβει στο παρελθον, η ατμοσφαιρα τους εφτασε το οριο κορεσμου και μετα παλι απο την αρχη....
Τελος σε οτι αφορα στον Πλουτωνα, η αυξηση της θερμοκρασιας του ειναι 2 βαθμοι κελβιν (οχι κελσιου...) και οφειλεται πιθανοτατα στη εκληση μεθανιου στο στρατοσφαιρικο στρωμα του πλανητη, ειτε στο "φαινομενο θερμοκηπιου του Πλουτωνα" που διατυπωθηκε απο τον Γερμανο αστρονομο Χανς Ντοϊκενγκφερλ...οι ηλιακες καταιγιδες που φθανουν στον Πλουτωνα εγκλωβιζονται στην ατμοσφαιρα του και οι αληλεπιδρασεις με τους παρακεντρα μαγνητικους πολους του πλαντητη προκαλουν εκλυση ηλεκτρικου φορτιου....αστραπες δηλαδη, αλλα με συχνοτητα πολυ μεγαλυτερη απο αυτων της Γης....υπολογιζεται οτι καθημερινα (γηϊνη μερα 24 ωρες) σημειωνονται 3.450.000.000 ηλεκτρικες εκενωσεις στην ατμοσφαιρα του πλανητη και αυτο εχει προκαλεσει την αυξηση της θερμοκρτασιας...
:lol:
Ουτε θερμοκρασιακη διακυμανση γαλαξιακου ασυνεχους υπαρχει, ουτε φυσικα οι Ρωσσοι φυσικοι Νικολαεβ και Μπουλοφσκι...
απλως ολα ακουγονται αρκουντως επιστημονικα και αρκουντως Ρωσσικα...:rotflmao:
Συσπειρωσυσσωματικη ατμοσφαιρα και συσπειρωσυσσωματωση.... ελεος!!! ουτε και εγω ξερω πως μου ρθε...:lol:
"φαινομενο θερμοκηπιου του Πλουτωνα" που διατυπωθηκε απο τον Γερμανο αστρονομο Χανς Ντοϊκενγκφερλ...:D ....ακουγεται πολυ πιθανο ε; ...δεν ισχυει! δεν υπαρχει, ειναι της φαντασιας μου ολα..... :lol: :bawl: :lol:
Τι θελω να πω με αυτο;
Πως αρκουν δυο-τρια ακαταληπτα πραγματα για να δημιουργησεις εντυπωσεις....σιγα μην κατσει να ψαξει ο αλλος...αφου δεν καταλαβαινει ενα πο*τσο! ουτως η αλλως...
Φανταστειτε λοιπον αυτους που εχουν εστω μια στοιχειωδη γνωση αστρονομιας και φυσικης, τι γοητευτικες ιστοριες-μπαρουφες μπορουν να φτιαξουν και να τις τεκμηριωνουν κιολας τουλαχιστον σε εμας που ειμαστε παντελως ασχετοι...και μερικοι θα τσιμπησουν ασχημα :winka:
Τ΄ακουτε εσεις οι τρεις;
Gandalf dr685sm
26/09/2008, 11:07
προσωπικά .. μην με παρεξηγήσεις.. δεν σε διάβασα καθόλου (σε ποιό σημείο τα είπες όλα αυτά; ), καθώς έδινα σημασία στην κόντρα που είχα με τον Anty12 αρχικά και μετά με τα παληκάρια...
ΞΕΡΩ .. ΞΕΡΩ.. Μαστίγωμα και διαπόμπευση με περιμένει.... :evil: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :uplate: :bigcry:
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Να σας πω;..............
...............Τ΄ακουτε εσεις οι τρεις;
Σαλταδόρε.....είσαι μεγάλος γλωσσοπλάστης:lol: :beer:
ScriptStarCrew:
Προσπαθείτε να τεκμηριώσετε με επιστημονικές αποδείξεις θέματα που μπαίνουν στο πεδίο του μεταφυσικού κ μπορούν να σταθούν, από ένα σημείο κ μετά, μόνο
με αναπόδεικτες θεωρίες, έστω κ επιφανούς επιστημόνων.
Όταν ο αντίλογος τερματίζει στο «απόδειξε το», δεν υπάρχει απάντηση από την «μη γνώση».Μόνο θεωρία.
Κάποιος που ζητάει απάντηση με απόδειξη από την, μέχρι τώρα «γνώση» απανταχού της ανθρωπότητας, απλά δεν θα το δεχτεί.
Αργά ή γρήγορα αυτή η συζήτηση εκεί θα καταλήξει.
Άποψη μου, ότι τα θέματα αυτά, προσεγκιζονται, όχι μόνο από την λογική, αλλά
κ πέρα από αυτήν, ίσως την φιλοσοφία, ίσως καλύτερα το σύνολο της νόησης.
Φιλικά προς όλους τους αναζητητές!
(αν η επιστημονική κοινότητα του πλανήτη, σταματούσε τους διαξιφισμούς κατηγοριοποιώντας τις επιστήμες, λόγο αδυναμίας να τις ενώσει, κ προσπαθούσε να αλληλοσυμπληρώσει η μια την άλλη (επιστήμη), η γνώση του ανθρώπινου είδους θα ήταν πολύ μπροστά.
Ίσως να είχαμε ήδη σωθεί σαν είδος)
Gandalf dr685sm
26/09/2008, 13:51
AVATOS...
Δεν διαφωνώ σε τίποτα μαζί σου... αλλά ο διαχωρισμός (Φιλοσοφίας και εφηρμοσμένης επιστήμης εννοώ) πρέπει να υπάρχει σχεδόν πάντα για να μπορούμε να έχουμε δεδομένα που θα μας βοηθήσουν , να αναπτυχθούμε και επιβιώσουμε σε ενα πλανήτη που μας φιλοξενεί. Ενώ τα πάντα... δεν γυρίζουν γύρω μας, σε αντίθεση με όσα πιστεύουμε και εφαρμόζουμε στις σκέψεις μας σχετικά με το σύμπαν γύρω.
Gandalf
Προς τους τρεις :
Ο ΤΦ που δεν ήταν επιστήμονας παρεπιπτόντως εκτός από το μαύρο, το άσπρο και το γκρι που το έχουν επισημάνει πολλοί σημαντικότεροι άνθρωποι χωρίς να αφαιρτώ τη σημαντικότητα του, είχε πει επίσης :
. . Δεν ανταγωνίζομαι την επιστήμη αλλά τον τρόπο συμπεριφοράς της με τον οποίο θέλει να μου αποδείξει ότι αυτή μόνο κατέχει την τέλεια γνώση , ούτε ανταγωνίζομαι την πίστη στην οποία έχω να αντιτάξω την αποδοχή . Παλεύουμε απέναντι στην ανεπάρκεια , η οποία – όπως έχουμε δει ξανά και ξανά – μας δείχνει την αδυναμία και τον παιδιάστικο χαρακτήρα των επιστημονικών δογμάτων και κριτηρίων . . Το γεγονός φυσικά πως χρησιμοποιούμε την μέθοδο της αποδοχής των πολλών περιστατικών δεν σημαίνει πως η μέθοδός μας είναι πραγματική…
. . . Δεν επαναστατούμε ενάντια στις όψεις που παρατηρεί το Σύστημα , αλλά στην άστοχη έμφαση και την αυθαιρεσία του Συστήματος …
. . . Εκείνο όμως που με ενδιαφέρει πραγματικά δεν είναι τα πράγματα αυτά κάθε αυτά , αλλά οι σχέσεις που έχουν μεταξύ τους …
. . . Μόνο εκείνοι που γνωρίζουν ελάχιστα πράγματα για κάποιο ζήτημα μπορούν να έχουν μια ξεκάθαρη και απόλυτη άποψη για αυτό …
Εσείς πάλι φαίνεται να ανταγωνίζεστε την επιστήμη χρησιμοποιώντας για να το κάνετε δικές της πραγματώσεις και μάλιοτα αποσπασματικά. Κι ως γνωστό και παραδεκτό όταν χρησιμοποιούμε φράσεις αποσπασματικά χάνεται το αρχικό νόημα.
Είπατε πως η ύλη γεννά ύλη. Ναι, αλλά η μαύρη τρύπα είναι ΣΥΝΘΕΣΗ της ύλης όπως η μάζα και η ακτινοβολία και η φύση της ύλης είναι αφανής αφού αποτελείται από πολλαπλά κινούμενα σε διάταξη τετραέδρου και μη σωματίδια που διαμορφώνουν περιβάλλον ιδιαίτερα υψηλών πιέσεων και γι' αυτό η ύλη είναι ελαστική δημιουργώντας ψευδαισθητικά την αίσθηση του κενού. Οι πιέσεις ανάμεσα στα σωματίδια δίνουν δυνάμεις ωστικής φύσεως σε περιβάλλον πληρότητας της ύλης και σε πεδίο βαρύτητας θεωρητικά κενό αφού η βαρύτητα δεν αφήνει τίποτα να διαφύγει παρά μόνο εν μέσω του φαινομένου της κβαντικής μηχανικής γνωστού ως φαινομένου της σήραγγας άρα κατ' ουσία τύπου μαύρης τρύπας.
AVATOS...
Δεν διαφωνώ σε τίποτα μαζί σου... αλλά ο διαχωρισμός (Φιλοσοφίας και εφηρμοσμένης επιστήμης εννοώ) πρέπει να υπάρχει σχεδόν πάντα για να μπορούμε να έχουμε δεδομένα που θα μας βοηθήσουν , να αναπτυχθούμε και επιβιώσουμε σε ενα πλανήτη που μας φιλοξενεί. Ενώ τα πάντα... δεν γυρίζουν γύρω μας, σε αντίθεση με όσα πιστεύουμε και εφαρμόζουμε στις σκέψεις μας σχετικά με το σύμπαν γύρω.
Gandalf
Gandalf...
Πιστεύω ότι αυτά τα δυο αναπόφευκτα θα συγκλίνουν έως ότου ενωθούν.
Και τότε θα έχουμε την απόλυτη κ πλήρη γνώση ως είδος.
Αυτό θα συμβεί μόνο όταν θα είμαστε έτοιμοι να το νιώσουμε…
…αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα σας!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
φαινομένου της σήραγγας άρα κατ' ουσία τύπου μαύρης τρύπας.
Όπααα...εδώ το χασες...... (http://www.physics4u.gr/faq/tunneling.html) :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Όπααα...εδώ το χασες...... (http://www.physics4u.gr/faq/tunneling.html) :rolleyes: Έχεις κάποια γνώση στο θέμα (δε σε ειρωνεύομαι) έτσι; Απάντησα από μόνος μου και δεν ήμουνα σίγουρος αν αφορούσε το φαινόμενο της σήραγγας ή τον κβαντικό εναγκαλισμό μαζί με δυισμό αφού το κενό για να θεωρηθεί απόλυτο πρέπει να καμπυλώνεται και μόνο σε κατάσταση απολύτου κενού μπορούμε να μιλάμε για ύπαρξη μαύρης τρύπας χωρίς όμως να συγχέεται το κενό με την τρύπα.
:a6: :a6: :a6: :a6: :a6: 21.12.2012
μην τσακωνεστε ρε.... :a017:
ερχετε το 2012 θα σας παρει ο :a29: ολους !!!!
:a5:
liakaros
14/11/2008, 03:23
Μπλα...μπλα....μπλα....
Υ.Γ.2 Κανένας δεν λέει ότι θα εξαφανιστεί η ανθρωπότητα.
Μόνο ένα μεγάλο μέρος αυτής...τα @@ μας κουνηθηκαν τωρα
Και το site το κερασακι στην απεραντη τουρτα μαλακιας
-Με σεβασμό-
Script Star Crew
http://www.sscrew.blogspot.com
Aς μιλησω και γω επιστημονικα τωρα...
Αντε ρε μαγκες να διαβασετε τι λεει αυτος ο....πως τον λενε μωρε αυτον τον τυχαρπαστο...που σπουδασε στο Harvard...που ειναι και αστροβιολογος στην NASA...
Α ναι θυμήθηκα,David Morrison,αυτος λοιπον ο χθεσινος:rolleyes: λεει οτι ειναι μπουρδες ο nibiru και η αλλαγη των πολων και ολες οι λοιπες σαχλαμαρες...
Αντε πια με την καταστροφολογια :yuck: :yuck:
και που να προβληθει το καλοκαιρι και η ταινια που ακουσα οτι ετοιμαζουν με τιτλο ''2012''...το γελιο της αρκουδας θα πεσει λεμε...
Αληθεια...το ενδεχομενο να κατσει να διαβασει αυτες τις σαχλαμαρες που ποσταρετε κατα καιρους εσεις και ομοιοι σας καποιο μικρο παιδι το σκεπτεστε καθολου??
Θεωριες του κ@λου να πουμε:yuck: :yuck: :yuck:
Υ.Γ Χωρις ιχνος σεβασμου εννοειτε, μιας και εσεις πρωτοι, δεν σεβεστε την νοημοσυνη και την αφελεια που μπορει να εχει ο κοσμος που απευθυνεστε...
nikos_abel
13/12/2011, 09:24
Έχω πεθάνει λέμε :lol:
όσο για την αλήθεια... οχι δεν υπάρχουν πολλές... μία υπάρχει και είναι εκεί.
:nono: :nono: :nono:
Truth is in the eye of the beholder...
Το κυνήγι της αέναης γνώσης και η διαρκής εσωτερική αναζήτηση θα τον οδηγήσει
στο Μηδέν Άγαν, φίλε μου. Για να απολαύσει με σπουδή και φρόνηση πρέπει
(εξ ορισμού, μάλλον) να κοπιάσει. Αλλιώς σε τι θα διαφέραμε από ένα συμπαθές τετράποδο;
...κατά ένα ελάχιστο ποσοστό στο DNA...
Εγώ που είμαι βέβαιος ότι είμαι και Νεφελίμ και Ελοχίμ και Αρχιδιαρίμ νοιώθω την ανάγκη να στείλω
το θρεντ αυτό γιατί μου παραπονιέται το αφεντικό απο τον αστερισμό του Ορίωνα ότι του ζαλίσαμε τα @@ με τις
μαλακίες μας!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
θα παρει ξανα πρωταθλημα η honda αν εχω καταλαβει καλα
κατι, λεει, συζητανε για καποιο καινουργιο οδηγο, νεφελιμ, ναφθαλιν..
κατι τετοιο
τι να σε πω.. κ εγω διαβαζω κ περιμενω να καταλαβω
Αυτο που εχουν διατυπωσει ως θερμοκρασιακη διακυμανση γαλαξιακου ασυνεχους οι Ρωσοι φυσικοι Νικολαεφ
και Μπουλοβσκι αναφερεται στον μεσο ορο της θερμοκρασιας ανα αστρικο σωμα σε ενα μικρο κομματι του γαλαξια
μας και για να ειμαστε ακριβεις, η θερμοκρασια αυτη πεφτει!!!.....
....3.450.000.000 ηλεκτρικες εκενωσεις στην ατμοσφαιρα του πλανητη και αυτο εχει
προκαλεσει την αυξηση της θερμοκρτασιας...
Αυτα...
αν εχεις αλλα στοχεια παρεθεσε τα ....
Διαβάζω αυτό, ψάχνω να βρω τι στο Χάρυ λές, μετά λέω "άστο, θα το ψάξω το βράδυ" και μετά
Να σας πω;
Καταλαβε κανεις οτι εγραφα παπαριες και οτι μου κατεβηκε στο κεφαλι;
Οχι ε;
Και τέλος, ά ρε Κάπταιν, που είχες γράψει πρόσφατα ότι κάποτε καθόσουν και έγραφες στα σοβαρά...
Πόσο δίκιο είχες...
Cpt. Haddock
13/12/2011, 09:38
Ελεος με τα ξεθαματα ρε σεις... :sick:
Truth is in the eye of the beholder...
Beauty :wave2:
el_hymador
13/12/2011, 09:43
Την Κυριακη ειχε ενα ντοκυμαντερ (ο Θεος να το κανει) στο Αλαφουζοκαναλο για το 2012 σε συνδυασμο με τις προφητειες του Νοστραδαμου και δεν ξερω και εγω τι αλλο... εκατσα και το χαζεψα με τη φιλη μου (η οποια δεν ειναι ξανθια) και την ειδα που σκιαχτηκε...
Ρε ξεκολα της λεω...
...και μου πετα το υπερτατο συνομωσιολογικο σεναριο...
Θυμασαι μου λεει που ειχαμε δει τη ταινια 2012; Που εφτιαχναν καταφυγια για να γλυτωσουν μερικοι εκλεκτοι; Ε λοιπον για σκεψου το timing της κρισης... μαζευουν λεφτα γιατι ξερουν οτι ερχεται το τελος και φτιαχνουν καταφυγια...
...μετα ειδε το πατιναζ με τον Κωστοπουλο και το ξεχασε...
nikos_abel
13/12/2011, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ελεος με τα ξεθαματα ρε σεις... :sick:
Απλά με θάματα ξεθάματα, βλέπεις και την εξέλιξη των θαμώνων και των απόψεών τους.
Γνωρίζεις καλύτερα τους συνδιαλεγόμενούς σου.
Και αν γνωρίζεις και κάτι λίγα για τη προσωπική τους πορεία, βλέπεις πως τους επηρεάζουν
τα γεγονότα, όπως βλέπεις και τον ίδιο τον εαυτό σου.
Δεν κακό να ξεθάβεις, τα διαμάντια θαμένα είναι (άποψή μου).
;)
Cpt. Haddock
13/12/2011, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Δεν κακό να ξεθάβεις, τα διαμάντια θαμένα είναι (άποψή μου).
;)
Και τα σκουπιδια το ιδιο :lol:
kostas777
14/12/2011, 18:55
Χαχαχα, ωραίο ξέθαμα Νίκο, έριξα πολύ γέλιο. Ειδικά με αυτόν που έχει τον Λιακόπουλο σαν δάσκαλο.. πραγματικά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος είναι αρχηγός. Ο οποίος δεν είναι καν μονόφθαλμος, απλά δηλώνει τέτοιος και τον πιστεύουν.
Σιγά μην έλειπαν και τα chemtrails από εδώ (υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που δεν γελάει με τον όρο "chemtrails"; Όχι πείτε μου.. είναι σαν να λέω το κάτουρό μου thcstream)
Στο θέμα μας τώρα.
Να σας πω τι θα γίνει το 2012, γιατί έχω διαβάσει και ακούσει τα πάντα, έχω εξερευνήσει, ερευνήσει, σπουδάσει, διδαχθεί από όλο το ίντερτεν και την τηλεόραση.
Λοιπόν.
- Θα αντιστραφούν οι πόλοι της γής. Ο νότιος θα γίνει βόρειος, ο βόρειος θα γίνει νότιος. Συνεπώς η ανατολή θα γίνει δύση και η δύση ανατολή. Από το 2012 και μετά οι Αθηναίοι θα είμαστε οι βόρειοι και οι Θεσσαλονικείς θα είναι νότιοι. Επίσης ο δυτικός πολιτισμός θα μετονομασθεί σε ανατολικός και η Ανατολία σε Δυσηλία. Το αριστερά θα γίνει δεξιά, το πάνω θα γίνει κάτω και τούμπαλιν. Αποτέλεσμα; Θα κάνουμε τον σταυρό μας με το αριστερό χέρι (ενώ το χέρι θα παραμείνει το ίδιο) και φυσικά θα καταστραφεί ο πλανήτης λόγω σύγχισης των ανθρώπων που ζουν πάνω της.
- Θα γίνει ένας τρομερός σεισμός, που θα καταστρέψει το 80% της γης. Και όταν λέω το 80%, εννοώ το 80% από το 20% που καταλαμβάνει ο άνθρωπος (γιατί ποιός χέστηκε αν καταστραφεί μόνο η Αφρική ας πούμε), από το 10% που καταλαμβάνουν τα ανθρώπινα έργα, καθώς όταν γίνεται σεισμός οι άνθρωποι κινδυνεύουν μόνο από τα σπίτια τους, στα δάση είναι σχετικώς ασφαλείς. Αυτό θα γίνει λόγω της αντιστροφής των κώλων όπως είπα πριν.
- Ο ήλιος θα αρχίσει να καίει για όλους και όχι μόνο για τους γκέϊ. Έτσι όσοι είναι γκέϊ και, όπως υποστηρίζουν, βρίσκονται σε κάποιο ανώτερο πνευματικό επίπεδο από τους στρέϊτ, αυτό θα είναι καλό για αυτούς. Γιατί το ανοιχτό τους μυαλό, θα επιτρέψει στις ηλιακές ακτίνες να το διαπεράσουν και να βρουν διέξοδο από τον ανοιχτό πρωκτό. Όσοι έχουμε κλειστό κώλο.. τον ήπιαμε. Οι γκέϊ λοιπόν θα αναληφθούν εις τους ουρανούς ωσάν τον Ιησού Χριστό και θα καθήσουν γύρω από τον πατήρ να λένε αιωνίως ιστορίες για τα πέη που κατανάλωσαν. Οι υπόλοιποι δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να καούμε στο πύρ το εξώτερον, αιωνίως καιόμενοι και κλαιόμενοι τη μοίρα μας, που ποτέ δεν καταφέραμε να πάρουμε τη ..σωστή απόφαση!
- Λόγω του καυτού ηλίου, θα εξατμιστούν οι ωκεανοί, ταυτόχρονα θα λιώσουν μονομιάς οι πάγοι και θα γίνει κατακλυσμός και πλημμύρα που θα κρατήσει για πολλά χρόνια, μέχρι να πλυθεί όλος ο πλανήτης από τους στρέϊτ που θα έχουν απομείνει. Όσοι δηλαδή πρόλαβαν και έπιασαν σκιά, θα πνιγούν σαν τα ποντίκια σε υπόνομο.
- Θα πέρασει κοντά από τη Γή ένας πλανήτης-διαστημόπλοιο (φυσικά οι εξωγήϊνοι φτιάχνουν τα διαστημόπλοιά τους να μοιάζουν με πλανήτες για κάλυψη απόκρυψη, μαλάκες σαν εμάς είναι; ) στον οποίο κατοικούν κάτι τυπάκια που ονομάζονται Νεφιλίμ. Αυτοί μαζί με τους Ελοχίμ είναι που δημιούργησαν το ανθρώπινο γένος, όπως ακριβώς εμείς δημιουργούμε γενιές και γενιές παίζοντας lego. Αλλά επειδή οι Ναφθαλίμ στακώθηκαν με τους Ελα-χύν, οι πρώτοι, σύμφωνα με πρόσφατες και έγκυρες δημοσιογραφικές έρευνες, έχουν βάλει σαν σκοπό να καταστρέψουν όλα όσα δημιούργησαν και να κάνουν στους άλλους «νια νιααα νια νιαααα». (Έτσι ακριβώς όπως το γράφω, με τον συγκεκριμένο αριθμό και ρυθμό «νια»). Αυτοί λοιπόν οι Ναφθαλίμ.. Πολύ κακά παιδιά. Ξέρεις, έχουν σαν χόμπι να πίνουν τη ζωτική ενέργεια των ανθρώπων. Όχι των άλλων ζώων, φυτών, εντόμων, βακτηρίων, ψαριών, κλπ. Μόνο των ανθρώπων.. έχουν ένα κόλλημα οι άνθρ.. οιιιιι Ναφθαλίμ, μας έχουν βάλει στο μάτι. Ένα έχουν. Παλιά τους έλεγαν και κύκλωπες, ξέρετε αυτούς τους πανηλίθιους που έναν κατάφερε να κοροϊδέψει ο Οδυσσέας με αυτή την παπαριά που του είπε. Από τότε ο «κανένας» έγινε λαϊκός ήρωας και κυβερνάει την Ελλάδα! Εννοείται ότι όλοι αυτοί θα μας σφάξουν και θα μας φάνε, έτσι;
- Θα «μηδενιστεί» το ημερολόγιο των Μάγιας. Και μετά δεν θα έχουμε ημερολόγιο να περάσουμε, δεν θα μπορούμε να μετρήσουμε τις μέρες, δεν θα ξέρουμε αν θα είναι Δευτέρα ή Παρασκευή, δεν θα ξέρουμε πότε θα πληρωθούμε και οι εργοδότες μας θα έχουν δικαιολογία πλέον για τη μη καταβολή του μηνιαίου μισθού λέγοντας «μα σε πλήρωσα αύριο». Φυσικά οι Μάγιας είχαν προβλέψει όλες αυτές τις καταστροφές και είχαν υπολογίσει ότι όλες αυτές θα γίνουν την ημερομηνία αυτή. Οπότε τι έκαναν οι έξυπνοι; Έφτιαξαν το ημερολόγιό τους ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ! Ποιός θα το πίστευε αν δεν του το έλεγα;
Δηλαδή π.χ., αποφασίζω ότι την 7 7ου 2077 θα γίνει η συντέλεια. Οπότε τι κάνω; Ξεκινάω από την ημερομηνία αυτή και φτιάχνω αντίστροφα το ημερολόγιο, οπότε τσακ (όχι Νόρρις) φτάνω στο σήμερα και ιδού κυρίες και κύριοι το νέο ακριβέστατο ημερολόγιο που έχει προβλέψει τα πάντα!
(Είναι σαν να λέμε ότι το ρολόϊ μου είναι ..προφητική μηχανή, αφού ξέρει ότι τα μεσάνυχτα η ώρα μηδενίζεται. Είναι μαγικό!)
- Θα έρθει ο αντίχριστος και θα γίνει η δευτέρα παρουσία του Χριστού. Γιατί δευτέρα παρουσία δίχως αντίχριστο γίνεται; Δεν γίνεται. Είναι σαν να λέμε ύλη δίχως αντι-ύλη. Γίνεται; Δεν γίνεται. Αυτό ξέρετε τι σημαίνει.. Θα περιλάβει ο διάολος τους μοίχους, εγκληματίες, αισχρούς και κατακριτέους στρέϊτ (οι γκέϊ είπαμε, θα τους πάρει μαζί του ο ήλιος, την σκαπούλαραν πάλι) και θα μας αλλάξει τον αδόξαστο. Θα μας κάνει να λέμε δόξα τω διαόλω κανονικά. Μέχρι που θα σκάσει μύτη ο Τζίζας ο Θεός.. που θα μας δώσει μια ευκαιρία να αλλαξοπιστήσουμε και να γίνουμε γκέϊ. Όσοι δεν το κάνουν, θα υποστούν βιασμό από τον διάβολα και τα τσιράκια του. Δηλαδή ό,τι και να γίνει το καβλί θα το φάμε, οπότε καταλαβαίνετε τι σημαίνει η εξέλιξη ααααα ..αυτή.
- Λόγω της αλλαγής μαγνητικού πεδίου (οι πόλοι είπαμε.. τσουπ, θα γυρίσουν τούμπα, η Γης θα μείνει όρθια) και της ηλιακής καταιγίδας, θα γίνει ένα μαζικό black out παντού. Δηλαδή ηλεκτρικό ρεύμα, πάπαλα. Ω ρε τι έχει να γίνει τότες: Πλοία θα κινούνται στις ράγες των τρένων, αυτοκίνητα θα πετάνε ωσάν ελικόπτερα, θα ψωνίζουμε ντομάτες από τον χασάπη και παϊδάκια από τον καπνοπώλη, οι καφετέριες θα γίνουν σχολεία και τα αστυνομικά τμήματα νοσοκομεία. Ο τρελός χαμός! Έχουν να κλάψουν μάνες τα γατιά τους.. Θα είναι πραγματικά τραγικό. Θα έχουμε και πρωτιές στα ατυχήματα, όπως π.χ. σύγκρουση αεροσκάφους με υποβρύχιο.
- Νεφελίμ είπαμε, αγγέλους και διαβόλους είπαμε.. έρχονται κι άλλα. Οι υποχθόνιοι. Ξέρετε, κάτι τυπάκια που ζουν κάτω από τη Γη. Όχι από τον πλανήτη ρε, από την επιφάνεια λέμε. Και κάτω από τις θάλασσες άμα λάχει να'ουμ. Αυτοί είναι πιο πολλοί από μας και είναι όλοι γκέϊ. Έχετε ακούσει για καλικατζάρους και για τον αγιασμό των υδάτων που γίνεται στα «Φώτα»; Ε, αυτό κάνουν οι παπάδες, διώχνουν τα καλικατζάρια και τα δαιμόνια να πάνε από 'κει που 'ρθαν. Αυτά είναι πολύ κακά παιδιά. Όχι επειδή είναι γκέϊ, αλλά επειδή μοιάζουν με καμένους κυριολεκτικά ανθρώπους και έρχονται και μας πειράζουν, μας τραβάνε τα αυτιά, κλάνουν στη μύτη μας, ανοίγουν το ψυγείο και πίνουν τις μπύρες. Οπότε το 2012 όλοι αυτοί θα ανέβουν επάνω να λάβουν μέρος στο καταστροφικό πανηγύρι που θα είναι η καλύτερή τους. Και θα προσπαθήσουν να μας κάνουν όλους γκέϊ. (Μήπως να αρχίσουμε από τώρα για να είμαστε έτοιμοι; Ω ρε τι έχουμε να πάθουμεεεεεε)
- Θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος και η Γη θα υποστεί άλλο ένα ολοκαύτωμα. Όταν ο άνθρωπος συναγωνίζεται τη φύση. Επειδή το CERN μετά την παρέμβαση του Έλληνα ήρωα Λιακόπουλου δεν κατάφερε να δημιουργήσει την πολυπόθητη μαύρη τρύπα που θα ρουφούσε όλον τον πλανήτη μαζί με εμάς και κατ'επέκτασιν τον ηλιακό σύστημα, τον γαλαξία και ακολούθως ολόκληρο το σύμπαν, υπάρχει και πλαν μπει. Αυτό είναι να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη οικονομική κρίση όλων των εποχών ούτως ώστε οι λαοί να παρακαλάνε πια για πόλεμο. Η καλύτερή τους. Οι Νεφιλίμ (που προφανώς βρίσκονται πίσω από όλα αυτά) τρίβουν τις πατούσες τους. Πεντέξι πύραυλοι με πυρηνικές κεφαλές σε σημεία-κλειδιά αρκούν. Μετά παίρνει τη σκυτάλη η ραδιενέργεια και τα κάνει όλα γης μαδιάμ. Σημειωτέον ότι τη σκαπουλάρουν οι Θεοί, ημίθεοι, καλικάντζαροι και βριλ (δεν τους ανέφερα πριν, είναι αυτοί που γαμάνε τους καλικάντζαρους), ανηλειμμένοι, γκέϊ, ο Τσακ Νόρρις, ο Λιακόπουλος και οι οπαδοί του (τυχεροί!)
- Η χαρά του chemtrailer. Αν τώρα τα chemtrails σας φαίνονται πολλά, περιμέντε να δείτε το 2012. Δεν θα βλέπουμε μπροστά μας από την... chemfog. Oh yes, chemfog muthafuckaz! Νομίζατε ότι το τέρας του lost είναι φαντασία ε; Κούνα που σας κούνιαγε. Ως γνωστόν, τα chemtrails κάνουν τον άνθρωπο μαλάκα. Από μόνος του δεν είναι, αλλά κάτι κακά παιδιά (κι όμως είμαι σίγουρος ότι πίσω από αυτά είναι οι ερπετόμορφοι γαλαζοαίματοι Νεφιλίμ.. oops, too much information) τον κάνουν, ψέκαζοντάς τον με χημικές ουσίες όπως Βάριο. Αυτό το βάριο, το λέει και το όνομά του, μας πέφτει πολύ βαρύ. Όταν το αναπνέουμε αρχίζουν να μας τζούζουν τα μάτια, να φτερνιζόμαστε, να βήχουμε και να γινόμαστε γκέϊ. Οπότε όταν η περιεκτικότητά του γίνει 80% περίπου στην ατμόσφαιρα, τότε.. ποιός τον κώλο και δεν τον φοβήθηκε. Άσε που θα πέφτουν χάμου τα χεμτρέϊλς και θα ακούγονται.. θα κάνουν «χλάαααατς».
- Όποιος φοράει καπελάκι από αλουμινόχαρτο, δεν τον πιάνουν τα χεμτρέϊλς, οπότε την βγάζει καθαρή. Αμ πως! Με την ασπαρτάμη, το msg, τα γεννετικώς μεταλλαγμένα τρόφιμα, τα καρκινογόνα συντηρητικά που βάζουν αυτοί οι κακοί οι Γνεφιλίμ δεν την γλυτώνεις. Δεν την γλυτώνεις δηλαδή με ένα απλό καπελάκι, πρέπει να ντυθείς ολόκληρος. Χρυσές δουλειές ο Σάνιτας κατά τη διάρκεια του '12.
- Θα γίνει παγκοσμιοποίηση και απολυταρχικό παγκόσμιο καθεστώς. Όπου μόνο οι μαρκαρισμένοι με το σιξιξιξ θα μπορύν να κυκλοφορούν στον δρόμο, να αγοράζουν, να πουλάνε, να μπαίνουν στο ίντερτεν, να βλέπουν τηλεόραση. Όλοι οι υπόλοιποι, που δεν θα δεχθούν το σιξιξιξ και θα πουν «όχι ευχαριστώ», δυστυχώς θα γίνουν γκέϊ. (Τελικά δεν τη γλυτώνεις την πούτσα!)
Έχει κι άλλα ακόμα, αλλά αυτά είναι τα πιο βασικά.
Το καλύτερο: Όλα αυτά θα γίνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στις 21/12/2012 στις 11:11 ώρα πρωϊνή.
Εγώ προειδοποίησα.. ο έχων auto ακούειν, ακου auto..
kostas777
14/12/2011, 18:57
Χαχαχα, ωραίο ξέθαμα Νίκο, έριξα πολύ γέλιο. Ειδικά με αυτόν που έχει τον Λιακόπουλο σαν δάσκαλο.. πραγματικά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος είναι αρχηγός. Ο οποίος δεν είναι καν μονόφθαλμος, απλά δηλώνει τέτοιος και τον πιστεύουν.
Σιγά μην έλειπαν και τα chemtrails από εδώ (υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που δεν γελάει με τον όρο "chemtrails"; Όχι πείτε μου.. είναι σαν να λέω το κάτουρό μου thcstream)
Στο θέμα μας τώρα.
Να σας πω τι θα γίνει το 2012, γιατί έχω διαβάσει και ακούσει τα πάντα, έχω εξερευνήσει, ερευνήσει, σπουδάσει, διδαχθεί από όλο το ίντερτεν και την τηλεόραση.
Λοιπόν.
- Θα αντιστραφούν οι πόλοι της γής. Ο νότιος θα γίνει βόρειος, ο βόρειος θα γίνει νότιος. Συνεπώς η ανατολή θα γίνει δύση και η δύση ανατολή. Από το 2012 και μετά οι Αθηναίοι θα είμαστε οι βόρειοι και οι Θεσσαλονικείς θα είναι νότιοι. Επίσης ο δυτικός πολιτισμός θα μετονομασθεί σε ανατολικός και η Ανατολία σε Δυσηλία. Το αριστερά θα γίνει δεξιά, το πάνω θα γίνει κάτω και τούμπαλιν. Αποτέλεσμα; Θα κάνουμε τον σταυρό μας με το αριστερό χέρι (ενώ το χέρι θα παραμείνει το ίδιο) και φυσικά θα καταστραφεί ο πλανήτης λόγω σύγχισης των ανθρώπων που ζουν πάνω της.
- Θα γίνει ένας τρομερός σεισμός, που θα καταστρέψει το 80% της γης. Και όταν λέω το 80%, εννοώ το 80% από το 20% που καταλαμβάνει ο άνθρωπος (γιατί ποιός χέστηκε αν καταστραφεί μόνο η Αφρική ας πούμε), από το 10% που καταλαμβάνουν τα ανθρώπινα έργα, καθώς όταν γίνεται σεισμός οι άνθρωποι κινδυνεύουν μόνο από τα σπίτια τους, στα δάση είναι σχετικώς ασφαλείς. Αυτό θα γίνει λόγω της αντιστροφής των κώλων όπως είπα πριν.
- Ο ήλιος θα αρχίσει να καίει για όλους και όχι μόνο για τους γκέϊ. Έτσι όσοι είναι γκέϊ και, όπως υποστηρίζουν, βρίσκονται σε κάποιο ανώτερο πνευματικό επίπεδο από τους στρέϊτ, αυτό θα είναι καλό για αυτούς. Γιατί το ανοιχτό τους μυαλό, θα επιτρέψει στις ηλιακές ακτίνες να το διαπεράσουν και να βρουν διέξοδο από τον ανοιχτό πρωκτό. Όσοι έχουμε κλειστό μυαλό και κώλο.. τον ήπιαμε. Οι γκέϊ λοιπόν θα αναληφθούν εις τους ουρανούς ωσάν τον Ιησού Χριστό και θα καθήσουν γύρω από τον πατήρ να λένε αιωνίως ιστορίες για τα πέη που κατανάλωσαν. Οι υπόλοιποι δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να καούμε στο πύρ το εξώτερον, αιωνίως καιόμενοι και κλαιόμενοι τη μοίρα μας, που ποτέ δεν καταφέραμε να πάρουμε τη ..σωστή απόφαση!
- Λόγω του καυτού ηλίου, θα εξατμιστούν οι ωκεανοί, ταυτόχρονα θα λιώσουν μονομιάς οι πάγοι και θα γίνει κατακλυσμός και πλημμύρα που θα κρατήσει για πολλά χρόνια, μέχρι να πλυθεί όλος ο πλανήτης από τους στρέϊτ που θα έχουν απομείνει. Όσοι δηλαδή πρόλαβαν και έπιασαν σκιά, θα πνιγούν σαν τα ποντίκια σε υπόνομο.
- Θα πέρασει κοντά από τη Γή ένας πλανήτης-διαστημόπλοιο (φυσικά οι εξωγήϊνοι φτιάχνουν τα διαστημόπλοιά τους να μοιάζουν με πλανήτες για κάλυψη απόκρυψη, μαλάκες σαν εμάς είναι; ) στον οποίο κατοικούν κάτι τυπάκια που ονομάζονται Νεφιλίμ. Αυτοί μαζί με τους Ελοχίμ είναι που δημιούργησαν το ανθρώπινο γένος, όπως ακριβώς εμείς δημιουργούμε γενιές και γενιές παίζοντας lego. Αλλά επειδή οι Ναφθαλίμ στακώθηκαν με τους Ελα-χύν, οι πρώτοι, σύμφωνα με πρόσφατες και έγκυρες δημοσιογραφικές έρευνες, έχουν βάλει σαν σκοπό να καταστρέψουν όλα όσα δημιούργησαν και να κάνουν στους άλλους «νια νιααα νια νιαααα». (Έτσι ακριβώς όπως το γράφω, με τον συγκεκριμένο αριθμό και ρυθμό «νια»). Αυτοί λοιπόν οι Ναφθαλίμ.. Πολύ κακά παιδιά. Ξέρεις, έχουν σαν χόμπι να πίνουν τη ζωτική ενέργεια των ανθρώπων. Όχι των άλλων ζώων, φυτών, εντόμων, βακτηρίων, ψαριών, κλπ. Μόνο των ανθρώπων.. έχουν ένα κόλλημα οι άνθρ.. οιιιιι Ναφθαλίμ, μας έχουν βάλει στο μάτι. Ένα έχουν. Παλιά τους έλεγαν και κύκλωπες, ξέρετε αυτούς τους πανηλίθιους που έναν κατάφερε να κοροϊδέψει ο Οδυσσέας με αυτή την παπαριά που του είπε. Από τότε ο «κανένας» έγινε λαϊκός ήρωας και κυβερνάει την Ελλάδα! Εννοείται ότι όλοι αυτοί θα μας σφάξουν και θα μας φάνε, έτσι;
- Θα «μηδενιστεί» το ημερολόγιο των Μάγιας. Και μετά δεν θα έχουμε ημερολόγιο να περάσουμε, δεν θα μπορούμε να μετρήσουμε τις μέρες, δεν θα ξέρουμε αν θα είναι Δευτέρα ή Παρασκευή, δεν θα ξέρουμε πότε θα πληρωθούμε και οι εργοδότες μας θα έχουν δικαιολογία πλέον για τη μη καταβολή του μηνιαίου μισθού λέγοντας «μα σε πλήρωσα αύριο». Φυσικά οι Μάγιας είχαν προβλέψει όλες αυτές τις καταστροφές και είχαν υπολογίσει ότι όλες αυτές θα γίνουν την ημερομηνία αυτή. Οπότε τι έκαναν οι έξυπνοι; Έφτιαξαν το ημερολόγιό τους ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ! Ποιός θα το πίστευε αν δεν του το έλεγα;
Δηλαδή π.χ., αποφασίζω ότι την 7 7ου 2077 θα γίνει η συντέλεια. Οπότε τι κάνω; Ξεκινάω από την ημερομηνία αυτή και φτιάχνω αντίστροφα το ημερολόγιο, οπότε τσακ (όχι Νόρρις) φτάνω στο σήμερα και ιδού κυρίες και κύριοι το νέο ακριβέστατο ημερολόγιο που έχει προβλέψει τα πάντα!
(Είναι σαν να λέμε ότι το ρολόϊ μου είναι ..προφητική μηχανή, αφού ξέρει ότι τα μεσάνυχτα η ώρα μηδενίζεται. Είναι μαγικό!)
- Θα έρθει ο αντίχριστος και θα γίνει η δευτέρα παρουσία του Χριστού. Γιατί δευτέρα παρουσία δίχως αντίχριστο γίνεται; Δεν γίνεται. Είναι σαν να λέμε ύλη δίχως αντι-ύλη. Γίνεται; Δεν γίνεται. Αυτό ξέρετε τι σημαίνει.. Θα περιλάβει ο διάολος τους μοίχους, εγκληματίες, αισχρούς και κατακριτέους στρέϊτ (οι γκέϊ είπαμε, θα τους πάρει μαζί του ο ήλιος, την σκαπούλαραν πάλι) και θα μας αλλάξει τον αδόξαστο. Θα μας κάνει να λέμε δόξα τω διαόλω κανονικά. Μέχρι που θα σκάσει μύτη ο Τζίζας ο Θεός.. που θα μας δώσει μια ευκαιρία να αλλαξοπιστήσουμε και να γίνουμε γκέϊ. Όσοι δεν το κάνουν, θα υποστούν βιασμό από τον διάβολα και τα τσιράκια του. Δηλαδή ό,τι και να γίνει το καβλί θα το φάμε, οπότε καταλαβαίνετε τι σημαίνει η εξέλιξη ααααα ..αυτή.
- Λόγω της αλλαγής μαγνητικού πεδίου (οι πόλοι είπαμε.. τσουπ, θα γυρίσουν τούμπα, η Γης θα μείνει όρθια) και της ηλιακής καταιγίδας, θα γίνει ένα μαζικό black out παντού. Δηλαδή ηλεκτρικό ρεύμα, πάπαλα. Ω ρε τι έχει να γίνει τότες: Πλοία θα κινούνται στις ράγες των τρένων, αυτοκίνητα θα πετάνε ωσάν ελικόπτερα, θα ψωνίζουμε ντομάτες από τον χασάπη και παϊδάκια από τον καπνοπώλη, οι καφετέριες θα γίνουν σχολεία και τα αστυνομικά τμήματα νοσοκομεία. Ο τρελός χαμός! Έχουν να κλάψουν μάνες τα γατιά τους.. Θα είναι πραγματικά τραγικό. Θα έχουμε και πρωτιές στα ατυχήματα, όπως π.χ. σύγκρουση αεροσκάφους με υποβρύχιο.
- Νεφελίμ είπαμε, αγγέλους και διαβόλους είπαμε.. έρχονται κι άλλα. Οι υποχθόνιοι. Ξέρετε, κάτι τυπάκια που ζουν κάτω από τη Γη. Όχι από τον πλανήτη ρε, από την επιφάνεια λέμε. Και κάτω από τις θάλασσες άμα λάχει να'ουμ. Αυτοί είναι πιο πολλοί από μας και είναι όλοι γκέϊ. Έχετε ακούσει για καλικατζάρους και για τον αγιασμό των υδάτων που γίνεται στα «Φώτα»; Ε, αυτό κάνουν οι παπάδες, διώχνουν τα καλικατζάρια και τα δαιμόνια να πάνε από 'κει που 'ρθαν. Αυτά είναι πολύ κακά παιδιά. Όχι επειδή είναι γκέϊ, αλλά επειδή μοιάζουν με καμένους κυριολεκτικά ανθρώπους και έρχονται και μας πειράζουν, μας τραβάνε τα αυτιά, κλάνουν στη μύτη μας, ανοίγουν το ψυγείο και πίνουν τις μπύρες. Οπότε το 2012 όλοι αυτοί θα ανέβουν επάνω να λάβουν μέρος στο καταστροφικό πανηγύρι που θα είναι η καλύτερή τους. Και θα προσπαθήσουν να μας κάνουν όλους γκέϊ. (Μήπως να αρχίσουμε από τώρα για να είμαστε έτοιμοι; Ω ρε τι έχουμε να πάθουμεεεεεε)
- Θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος και η Γη θα υποστεί άλλο ένα ολοκαύτωμα. Όταν ο άνθρωπος συναγωνίζεται τη φύση. Επειδή το CERN μετά την παρέμβαση του Έλληνα ήρωα Λιακόπουλου δεν κατάφερε να δημιουργήσει την πολυπόθητη μαύρη τρύπα που θα ρουφούσε όλον τον πλανήτη μαζί με εμάς και κατ'επέκτασιν τον ηλιακό σύστημα, τον γαλαξία και ακολούθως ολόκληρο το σύμπαν, υπάρχει και πλαν μπει. Αυτό είναι να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη οικονομική κρίση όλων των εποχών ούτως ώστε οι λαοί να παρακαλάνε πια για πόλεμο. Η καλύτερή τους. Οι Νεφιλίμ (που προφανώς βρίσκονται πίσω από όλα αυτά) τρίβουν τις πατούσες τους. Πεντέξι πύραυλοι με πυρηνικές κεφαλές σε σημεία-κλειδιά αρκούν. Μετά παίρνει τη σκυτάλη η ραδιενέργεια και τα κάνει όλα γης μαδιάμ. Σημειωτέον ότι τη σκαπουλάρουν οι Θεοί, ημίθεοι, καλικάντζαροι και βριλ (δεν τους ανέφερα πριν, είναι αυτοί που γαμάνε τους καλικάντζαρους), ανηλειμμένοι, γκέϊ, ο Τσακ Νόρρις, ο Λιακόπουλος και οι οπαδοί του (τυχεροί!)
- Η χαρά του chemtrailer. Αν τώρα τα chemtrails σας φαίνονται πολλά, περιμέντε να δείτε το 2012. Δεν θα βλέπουμε μπροστά μας από την... chemfog. Oh yes, chemfog muthafuckaz! Νομίζατε ότι το τέρας του lost είναι φαντασία ε; Κούνα που σας κούνιαγε. Ως γνωστόν, τα chemtrails κάνουν τον άνθρωπο μαλάκα. Από μόνος του δεν είναι, αλλά κάτι κακά παιδιά (κι όμως είμαι σίγουρος ότι πίσω από αυτά είναι οι ερπετόμορφοι γαλαζοαίματοι Νεφιλίμ.. oops, too much information) τον κάνουν, ψέκαζοντάς τον με χημικές ουσίες όπως Βάριο. Αυτό το βάριο, το λέει και το όνομά του, μας πέφτει πολύ βαρύ. Όταν το αναπνέουμε αρχίζουν να μας τζούζουν τα μάτια, να φτερνιζόμαστε, να βήχουμε και να γινόμαστε γκέϊ. Οπότε όταν η περιεκτικότητά του γίνει 80% περίπου στην ατμόσφαιρα, τότε.. ποιός τον κώλο είδε και δεν τον φοβήθηκε. Άσε που θα πέφτουν χάμου τα χεμτρέϊλς και θα ακούγονται.. θα κάνουν «χλάαααατς».
- Όποιος φοράει καπελάκι από αλουμινόχαρτο, δεν τον πιάνουν τα χεμτρέϊλς, οπότε την βγάζει καθαρή. Αμ πως! Με την ασπαρτάμη, το msg, τα γεννετικώς μεταλλαγμένα τρόφιμα, τα καρκινογόνα συντηρητικά που βάζουν αυτοί οι κακοί οι Γνεφιλίμ δεν την γλυτώνεις. Δεν την γλυτώνεις δηλαδή με ένα απλό καπελάκι, πρέπει να ντυθείς ολόκληρος. Χρυσές δουλειές ο Σάνιτας κατά τη διάρκεια του '12.
- Θα γίνει παγκοσμιοποίηση και απολυταρχικό παγκόσμιο καθεστώς. Όπου μόνο οι μαρκαρισμένοι με το σιξιξιξ θα μπορύν να κυκλοφορούν στον δρόμο, να αγοράζουν, να πουλάνε, να μπαίνουν στο ίντερτεν, να βλέπουν τηλεόραση. Όλοι οι υπόλοιποι, που δεν θα δεχθούν το σιξιξιξ και θα πουν «όχι ευχαριστώ», δυστυχώς θα γίνουν γκέϊ. (Τελικά δεν τη γλυτώνεις την πούτσα!)
Έχει κι άλλα ακόμα, αλλά αυτά είναι τα πιο βασικά.
Το καλύτερο: Όλα αυτά θα γίνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στις 21/12/2012 στις 11:11 ώρα πρωϊνή.
Εγώ προειδοποίησα.. ο έχων auto ακούειν, ακου auto..
Manalishi
14/12/2011, 19:08
respect....
:beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nikos_abel
14/12/2011, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
ίντερτεν
Πριν διαβάσω το υπόλοιπο
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
nikos_abel