PDA

View Full Version : Που ηταν και σημερα ο Stoner???

Σελίδες : 1 2 [3] 4

byron
29/07/2009, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
αλλά στο πόσο η εικόνα του Ρόσι είναι εν πολλοίς κατασκεύασμα των ΜΜΕ κλπ.

Κανένα ΜΜΕ, δημοσιογράφος, ντόρνα και 3 πουλάκια κάθονταν δεν μπορεί να συντηρήσει τόσο ψηλά και για τόσο καιρό έναν οποιονδήποτε τοπ αθλητή, αν δεν είναι a class on his own.

Δεν ξέρω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό, αλλά τι να κλάσει ο οποιοσδήποτε δημοσιογραφος και παράγοντας, αν ο ρόσσι έχανε όλα τα μαν 2 μαν και ήταν βρόντακας. Τέτοια ταλέντα γίνονται πανεύκολα ινδάλματα, απλα και μόνο επειδή αυτά που κάνει ο ρόσσι, ο τζόρνταν, ο πελέ κλπ γίνονται μόνο απ΄τον superman και τη παρέα του.

Αν σου φαίνεται υπερβολική η λατρεία προς τον ρόσσι απ΄τους οπαδούς του, διάβασε τι έπαθε ο ιδιοκτήτης της ομάδας που έβαλε τον Mike Hailwood να τρέξει αγώνες μετά από 10 χρόνια αποχής....
Έλαβε 40-50 απειλητικες επιστολές από οπαδούς του, ότι θα τον σκοτώσουν αν ο Mike πάθει κάτι
στον αγώνα.

ΥΓ: Επειδή μου κάνει εντύπωση ο όρος "υπερεκτιμημένος", θα ήθελα να μου πεις με ποιόν τον συγκρίνεις και καταλήγεις ότι είναι φούσκα? Ποιό είναι to σημείο αναφοράς σου δλδ και ποιό το fair value του rossi ?

alximistis
29/07/2009, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κανένα ΜΜΕ, δημοσιογράφος, ντόρνα και 3 πουλάκια κάθονταν δεν μπορεί να συντηρήσει τόσο ψηλά και για τόσο καιρό έναν οποιονδήποτε τοπ αθλητή, αν δεν είναι a class on his own.

Δεν ξέρω γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις αυτό, αλλά τι να κλάσει ο οποιοσδήποτε δημοσιογραφος και παράγοντας, αν ο ρόσσι έχανε όλα τα μαν 2 μαν και ήταν βρόντακας. Τέτοια ταλέντα γίνονται πανεύκολα ινδάλματα, απλα και μόνο επειδή αυτά που κάνει ο ρόσσι, ο τζόρνταν, ο πελέ κλπ γίνονται μόνο απ΄τον superman και τη παρέα του.

Αν σου φαίνεται υπερβολική η λατρεία προς τον ρόσσι απ΄τους οπαδούς του, διάβασε τι έπαθε ο ιδιοκτήτης της ομάδας που έβαλε τον Mike Hailwood να τρέξει αγώνες μετά από 10 χρόνια αποχής....
Έλαβε 40-50 απειλητικες επιστολές από οπαδούς του, ότι θα τον σκοτώσουν αν ο Mike πάθει κάτι
στον αγώνα.

ΥΓ: Επειδή μου κάνει εντύπωση ο όρος "υπερεκτιμημένος", θα ήθελα να μου πεις με ποιόν τον συγκρίνεις και καταλήγεις ότι είναι φούσκα? Ποιό είναι to σημείο αναφοράς σου δλδ και ποιό το fair value του rossi ?

Ρε Βύρωνα... μιλάμε νομίζω και οι 2 πολύ καλά ελληνικά! ΔΕΝ είπα φούσκα!!!!!! Αυτό δηλαδή ειλικρινά... καταντά το λιγότερο περίεργο. Είμαι σε ένα φόρουμ όπου έχω πει ούτε ξέρω πόσες φορές ότι δεν κρίνω δεν μπορώ να κρίνω όχι απλώς τον Βάλε αλλά κανέναν οδηγό γιατί απλούστατα είναι γελείο!!! Έχω πει κατ επανάληψη πως δεν μιλάω για τις οδηγικές του ικανότητες και έχω αναλύσει με πλήρη σαφήνεια τι με πειράζει. Κι εξακολουθείς και μου λες ρε Βύρωνα ότι λέω πως είναι φούσκα;;;;;;
Τεσπα... για να απαντήσω ξανά... λέω ότι: ο Βάλε ΓΙΑ ΜΕΝΑ πάντα είναι ένας καταπληκτικός οδηγός ταλέντο με πάρα πολλές ικανότητες αλλά επειδή ΓΙΑ ΜΕΝΑ το ξαναλέω παίζεται ένα φοβερό παιχνίδι γύρω από το όνομα του και την εικόνα του (κυρίως το δεύτερο) ΘΕΩΡΩ ότι ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ είναι υπερτιμημένος! Θα ήθελα δηλαδή να τον έβλεπα να διεκδικεί ένα πρωτάθλημα κόντρα στον Ντούχαν ας πούμε. Για μένα επειδή με ρωτάς αυτόν έχω ως σημείο αναφοράς τον Ντούχαν και μετά τον Ρέινι. Από αυτά που έχω δει εγώ πάντα. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει οπότε τι να συζητάμε.

Zid
29/07/2009, 17:30
Θα ήθελα δηλαδή να τον έβλεπα να διεκδικεί ένα πρωτάθλημα κόντρα στον Ντούχαν ας πούμε. Για μένα επειδή με ρωτάς αυτόν έχω ως σημείο αναφοράς τον Ντούχαν και μετά τον Ρέινι. Από αυτά που έχω δει εγώ πάντα. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει οπότε τι να συζητάμε.

Aκριβώς!! Κάθε πράγμα στο καιρό του..... διαφορετικά τα standard των οδηγών του 80-90 και άλλο τώρα... δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση...

Και ένα quiz...

Ποιός είναι αυτός δίπλα στο Διατσίδη???????????? :bigcry: :lol: :lol: :lol: :alien: :alien:

170039

byron
29/07/2009, 22:23
Ρε Βύρωνα... μιλάμε νομίζω και οι 2 πολύ καλά ελληνικά! ΔΕΝ είπα φούσκα!!!!!! Αυτό δηλαδή ειλικρινά... καταντά το λιγότερο περίεργο. Είμαι σε ένα φόρουμ όπου έχω πει ούτε ξέρω πόσες φορές ότι δεν κρίνω δεν μπορώ να κρίνω όχι απλώς τον Βάλε αλλά κανέναν οδηγό γιατί απλούστατα είναι γελείο!!! Έχω πει κατ επανάληψη πως δεν μιλάω για τις οδηγικές του ικανότητες και έχω αναλύσει με πλήρη σαφήνεια τι με πειράζει. Κι εξακολουθείς και μου λες ρε Βύρωνα ότι λέω πως είναι φούσκα;;;;;;
Τεσπα... για να απαντήσω ξανά... λέω ότι: ο Βάλε ΓΙΑ ΜΕΝΑ πάντα είναι ένας καταπληκτικός οδηγός ταλέντο με πάρα πολλές ικανότητες αλλά επειδή ΓΙΑ ΜΕΝΑ το ξαναλέω παίζεται ένα φοβερό παιχνίδι γύρω από το όνομα του και την εικόνα του (κυρίως το δεύτερο) ΘΕΩΡΩ ότι ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ είναι υπερτιμημένος! Θα ήθελα δηλαδή να τον έβλεπα να διεκδικεί ένα πρωτάθλημα κόντρα στον Ντούχαν ας πούμε. Για μένα επειδή με ρωτάς αυτόν έχω ως σημείο αναφοράς τον Ντούχαν και μετά τον Ρέινι. Από αυτά που έχω δει εγώ πάντα. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει οπότε τι να συζητάμε.

Τεσπά, πολύ το κουράσαμε. Η έννοια "υπερεκτιμημένος" σημαίνει οτι κάποιος ή κάτι απολαμβάνει μεγαλύτερη αξία απ΄αυτη που πρέπει. Δεν έχει και τόσο σημασία να πιάσουμε την ετοιμολογία του επιθέτου. Οκ δεν εννοούσες φούσκα δλδ πολύ υπερεκτιμημένος.

Το benchmark σου είναι ο Doohan & Rainey. Ok oi απόψεις σου είναι αυτές, σταθερές και το έχεις ξαναπει άλλωστε...

Επειδή όμως ξέρουμε με τι μηχανές και τι συνθήκες έτρεχαν τότε σε σχέση με το σήμερα κι επειδή ο Βάλε οδηγάρα μεν αλλά... γκομενάκι δε στο στυλ στν ομιλία στην συμπεριφορά κλπ. κι επειδή όπως διάβασα εδώ ο Αυστραλλός ήταν πραγματικά πιο τρελλός... ε πάω με τους τρελλούς.

Go Doohan Go...
αν και πιστεύω ότι σε μια θεωρητική κόντρα μαζί τους δεν θα ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα για αυτούς. Αλλωστε το πρωτάθλημα με τα δίχρονα 500 του 2001 έδειξε ότι μπορούσε να κερδίσει και μ΄αυτά...

Πάντως ο :a23: Mick ξέρουμε τι παίζει στο στοίχημα :D :lol: :rotflmao:
Γάτα ο Αυστραλός....από τότε τον έκοψε τον γκέουλα :D

ΥΓ : (Για τον στονεράκο θα πούμε τίποτα? :look: )

170050

alximistis
30/07/2009, 16:56
Τεσπά, πολύ το κουράσαμε. Η έννοια "υπερεκτιμημένος" σημαίνει οτι κάποιος ή κάτι απολαμβάνει μεγαλύτερη αξία απ΄αυτη που πρέπει. Δεν έχει και τόσο σημασία να πιάσουμε την ετοιμολογία του επιθέτου. Οκ δεν εννοούσες φούσκα δλδ πολύ υπερεκτιμημένος.

Το benchmark σου είναι ο Doohan & Rainey. Ok oi απόψεις σου είναι αυτές, σταθερές και το έχεις ξαναπει άλλωστε...

αν και πιστεύω ότι σε μια θεωρητική κόντρα μαζί τους δεν θα ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα για αυτούς. Αλλωστε το πρωτάθλημα με τα δίχρονα 500 του 2001 έδειξε ότι μπορούσε να κερδίσει και μ΄αυτά...

Πάντως ο :a23: Mick ξέρουμε τι παίζει στο στοίχημα :D :lol: :rotflmao:
Γάτα ο Αυστραλός....από τότε τον έκοψε τον γκέουλα :D

ΥΓ : (Για τον στονεράκο θα πούμε τίποτα? :look: )

Μόνο για τον Στονεράκο... τον θεωρώ πολύ καλό τιμόνι αλλά... μου την έσπασε απίστευτα με τις δηλώσεις του μετά την Λαγκούνα πέρσι. Δεν θεωρώ πάντως πως η πραγματική του οδηγική εικόνα είναι αυτή που εμφανίζει φέτος. Τον έχω για πολύ περισσότερα αλλά... ας πρόσεχε!!!

byron
30/07/2009, 17:32
Μόνο για τον Στονεράκο... τον θεωρώ πολύ καλό τιμόνι αλλά... μου την έσπασε απίστευτα με τις δηλώσεις του μετά την Λαγκούνα πέρσι. Δεν θεωρώ πάντως πως η πραγματική του οδηγική εικόνα είναι αυτή που εμφανίζει φέτος. Τον έχω για πολύ περισσότερα αλλά... ας πρόσεχε!!!

Ασχετα με το τι έκανε και είπε πέρυσι στη Λαγκούνα, φέτος το παλεύει απίστευτα και είναι άξιος πολλών συγχαρητηρίων.
Με όλα τα προβλήματα που φαίνεται ότι έχει και πάλι βάθρα χτυπάει. Η εικόνα του στο βάθρο της Jerez δε, με άφησε άφωνο. Σωματικό ράκος αλλά δεν το έβαλε κάτω. Μπράβο του.

FZR1000
16/08/2009, 15:40
Πανω που λεγαμε οτι θα εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα...σκαταααααααααααα:mad:

menelaos46
16/08/2009, 16:37
Ο Λορενθο θελει πολυ ψισιμο ακομη.

Ο Ροσι τωρα ειναι ιστορια απο μονος του και δε πιστευω οτι κανεις απο τους προηγουμενους προταθλητες εχει κανει κατι σαν αυτον. Οσο για το υπερεκτημημενος σιγουρα ειναι καθως κανεις δε μπορει να παρει πρωταθλημα χωρις βοηθεια οσο τιμονι κι αν ειναι αν δεν εχει την υποστηρηξη που πρεπει.

Παρ'ολα αυτα ο ανθρωπος αυτος ειναι μοναδικος γιατι ξερει οχι μονο να οδηγει πολυ καλα αλλα και να κερδιζει.

Big Rossi Fan:beer:

vangelis 64
18/08/2009, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Οσο για το υπερεκτημημενος σιγουρα ειναι καθως κανεις δε μπορει να παρει πρωταθλημα χωρις βοηθεια οσο τιμονι κι αν ειναι αν δεν εχει την υποστηρηξη που πρεπει.
Αυτό θα πει υπερεκτιμημένος;Δηλαδή οι προηγούμενοι πρωταθλητές δεν είχαν υποστήριξη;:confused: :confused:

menelaos46
18/08/2009, 14:01
Αυτό θα πει υπερεκτιμημένος;Δηλαδή οι προηγούμενοι πρωταθλητές δεν είχαν υποστήριξη;

Ισως δε το εθεσα σωστα. Αυτο που θελω να πω ειναι πως αν ηταν σε ομαδα Kawasaki πχ σιγουρα δε θα επερνε τοσα πρωταθληματα ισως και με δυσκολια ενα η κανενα.Οπως κι ολοι οι αλλοι πρωταθλητες. Ισως υπαρχουν οδηγοι που ειναι ισαξιοι απλως τους λειπει υποστηριξη.

vangelis 64
18/08/2009, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Ισως δε το εθεσα σωστα. Αυτο που θελω να πω ειναι πως αν ηταν σε ομαδα Kawasaki πχ σιγουρα δε θα επερνε τοσα πρωταθληματα ισως και με δυσκολια ενα η κανενα.Οπως κι ολοι οι αλλοι πρωταθλητες. Ισως υπαρχουν οδηγοι που ειναι ισαξιοι απλως τους λειπει υποστηριξη. Έλα τώρα,το αυτονόητο λες.:D Σίγουρα το να τρέχεις με μηχανάκι πένετε σκάλες κατώτερο απ' τον ανταγωνισμό,σημαίνει αποτυχία ό,τι και νά'σαι.
(Αν και ο γιατρός,την πρώτη χρονιά στη γιαμάχα,τούς έδειξε τι εστί βερύκοκο.)

Τώρα....για ισάξιους οδηγούς,επίτρεψέ μου να αμφιβάλω.:wave2:

blackbusa
18/08/2009, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
με μηχανάκι πένετε σκάλες

με πενετε σκαλες ουτε εφτανατε ουτε οχταδια πρωταθληματα θα επερνε....ποσο μαλλον το ενακατο που το εχει στο τσεπακι φετος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

675heat
18/08/2009, 14:23
Υπερεκτιμημενος για μενα ειναι ο Beckam, ο τυπος δεν ξερει να τριπλαρει, να μαρκαρει, ανυπαρκτος και στο ψηλο παιγνιδι. Κονομαει ομως οσο ολοι οι αλλοι μαζι. Εδω μιλαμε για pure marketing. Ο Rossi πουλαει γιατι ειναι οδηγαρα αλλα και ο τυπος που θα θελαμε ολοι να εχουμε κολλητο.
Σκεφτειτε τον εαυτο σας σ'ενα ερημο νησι και να εχετε να επιλεξετε για παρεα αναμεσα σε Stoner, Pedrosa και Rosi, ποιον θα διαλεγατε?
:winka:

blackbusa
18/08/2009, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Υπερεκτιμημενος για μενα ειναι ο Beckam, ο τυπος δεν ξερει να τριπλαρει, να μαρκαρει, ανυπαρκτος και στο ψηλο παιγνιδι. Κονομαει ομως οσο ολοι οι αλλοι μαζι. Εδω μιλαμε για pure marketing. Ο Rossi πουλαει γιατι ειναι οδηγαρα αλλα και ο τυπος που θα θελαμε ολοι να εχουμε κολλητο.
Σκεφτειτε τον εαυτο σας σ'ενα ερημο νησι και να εχετε να επιλεξετε για παρεα αναμεσα σε Stoner, Pedrosa και Rosi, ποιον θα διαλεγατε?
:winka:

την Victoria...:winka:

menelaos46
18/08/2009, 18:04
την Victoria...
Στο ερημονησι κι εκει γυναικα θες????
Κι εκει ζαλαδα σκοτουρα και φασαρια ε???

πωωωωω... εγω μονο την ηρεμια μου ηθελα εκει

κι ας ηταν η βικτωρια σε ενα διπλανο νησι ας πουμε να επερνα το βαρκακι μου και να πηγαινα αν ηθελα!

675heat
18/08/2009, 18:21
Ρε σεις ο David ειναι πιο ομορφος απ'την Victoria, μαλλον μ'αυτον θα αραξω:p

vangelis 64
18/08/2009, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
με πενετε σκαλες ουτε εφτανατε ουτε οχταδια πρωταθληματα θα επερνε....ποσο μαλλον το ενακατο που το εχει στο τσεπακι φετος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τι μλκς.:bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :lol: :lol:

FZR1000
31/08/2009, 20:30
οτι ναναι, απ το πουθενα έπεσε ο δοκτορ, δεν φάνηκε να εκανε κατι λαθος...

Sardasagam
01/09/2009, 10:10
Ο "γιατρός" έκανε λάθος....
Ανοίχθηκε πολύ στην έξοδο της προηγούμενης στροφής, κ αναγκάστηκε να αλλάξει κατεύθυνση στη μοτοσυκλέτα απότομα..
Αν δείτε το βίντεο ξανα, είναι φυσιολογικό..
:beer:

KaTaNaS
01/09/2009, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam

Αν δείτε το βίντεο ξανα, είναι φυσιολογικό..
:beer:

me ayton ton piloto tipota den einai fysiologiko!

μην προσπαθουμε να καταλαβουμε πράγματα όλοι εμεις οι ασχετοι που μερικες φορες ψαχνουν και αυτοι οι ιδιοι που ειναι οι τοπ οφ δε τοπ

byron
01/09/2009, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
me ayton ton piloto tipota den einai fysiologiko!

μην προσπαθουμε να καταλαβουμε πράγματα όλοι εμεις οι ασχετοι που μερικες φορες ψαχνουν και αυτοι οι ιδιοι που ειναι οι τοπ οφ δε τοπ

Αυτό που δήλωσε ο ρόσσι ήταν ότι μπήκε λάθος στην προηγούμενη στροφή και αναγκάστηκε να ανοιχτεί περισσότερο αριστερά προκειμένου να ξαναμπει στις αγωνιστικές γραμμές.
Το σημείο που πάτησε δεν ήταν καθαρό με αποτέλεσμα να χαθεί το μπροστινό του.

emiliano
01/09/2009, 17:22
Αυτό που δήλωσε ο ρόσσι ήταν ότι μπήκε λάθος στην προηγούμενη στροφή και αναγκάστηκε να ανοιχτεί περισσότερο αριστερά προκειμένου να ξαναμπει στις αγωνιστικές γραμμές.
Το σημείο που πάτησε δεν ήταν καθαρό με αποτέλεσμα να χαθεί το μπροστινό του.

Είδα σήμερα τη δήλωση του ρόσι μετά τον αγώνα και είπε ακριβώς αυτό. Πάντως ο Χούντρας στη μετάδοση μετά τον αγώνα είχε δώσει ακριβώς την ίδια εξήγηση και να σας πω την αλήθεια περίμενα τη δήλωση του ρόσι για να το διασταυρώσω.Όσο για το Διατσίδη πολύ καλή η δουλειά του αλλά σε τέτοια ζητήματα :ZZZ:

byron
01/09/2009, 17:48
Οι δηλώσεις ροσσι clopypaste απο άλλο φόρουμ

Βαλεντίνο Ρόσσι (Fiat Yamaha, εγκατάλειψη): "Πήγα λίγο ανοιχτά στην στροφή 1 και για να το μαζέψω στην αγωνιστική γραμμή, πήγα πολύ αριστερά και κατέληξα να φρενάρω στο ακάθαρτο μέρος της πίστας. Αμέσως μόλις έγειρα την μοτοσικλέτα προς τα δεξιά, έπεσα.
"Ειλικρινά εκείνη την στιγμή δεν κατάλαβα γιατί έπαθα το ατύχημα, αλλά κοιτώντας τα στοιχεία από την τηλεμετρία το συνειδητοποίησ α. Ηταν ένα λάθος που έκανα με την αγωνιστική μου γραμμή.
"Υποφέραμε όλο το Σαββατοκύριακο και δεν καταφέραμε να βρούμε το ιδανικό set-up, οπότε όταν με πέρασε ο Λορένθο, σκέφτηκα αμέσως ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθώ κοντά του, γιατί ήταν 2-3 δέκατα πιο γρήγορος. Θα ήταν καλό αν κρατούσα την δεύτερη θέση με το πλεονέκτημα των 50 βαθμών που είχα, αλλά αυτό πιθανότατα θα ήταν υπερβολικά εύκολο!".

sport.gr
Θοδωρής Κατσαρογιάννης

devil's animal
01/09/2009, 18:06
Οι δηλώσεις ροσσι clopypaste απο άλλο φόρουμ

Βαλεντίνο Ρόσσι (Fiat Yamaha, εγκατάλειψη): "Πήγα λίγο ανοιχτά στην στροφή 1 και για να το μαζέψω στην αγωνιστική γραμμή, πήγα πολύ αριστερά και κατέληξα να φρενάρω στο ακάθαρτο μέρος της πίστας. Αμέσως μόλις έγειρα την μοτοσικλέτα προς τα δεξιά, έπεσα.
"Ειλικρινά εκείνη την στιγμή δεν κατάλαβα γιατί έπαθα το ατύχημα, αλλά κοιτώντας τα στοιχεία από την τηλεμετρία το συνειδητοποίησ α. Ηταν ένα λάθος που έκανα με την αγωνιστική μου γραμμή.
"Υποφέραμε όλο το Σαββατοκύριακο και δεν καταφέραμε να βρούμε το ιδανικό set-up, οπότε όταν με πέρασε ο Λορένθο, σκέφτηκα αμέσως ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθώ κοντά του, γιατί ήταν 2-3 δέκατα πιο γρήγορος. Θα ήταν καλό αν κρατούσα την δεύτερη θέση με το πλεονέκτημα των 50 βαθμών που είχα, αλλά αυτό πιθανότατα θα ήταν υπερβολικά εύκολο!".

sport.gr
Θοδωρής Κατσαρογιάννης

δεν πειραζει. ολοι κανουν λαθη.:D το πληρωσε φυσικα με την συγκομιδη 0 βαθμων.
το πρωταθλημα τωρα γινετε ακομα πιο ανταγωνιστικο...
:beer: :beer: :beer:

μεγαλος νικητης ομως του αγωνα ηταν ο pedrosa.
ο τυπος επεσε, σηκωθηκε, εκανε γυρολογια παραπλησια του Λορενθο και καταφερε να βγει 10ος!!:a012:

booktsio
02/09/2009, 13:15
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
[B]δεν πειραζει. ολοι κανουν λαθη.:D το πληρωσε φυσικα με την συγκομιδη 0 βαθμων.
το πρωταθλημα τωρα γινετε ακομα πιο ανταγωνιστικο...

Συμφωνώ και επαυξάνω. Εξάλλου το πιο σημαντικό στην όλη ιστορια ειναι ότι ο Ροσσι δεν είναι απ'άυτούς που θα συμβιβάζονταν με τη δεύτερη θέση ,ΚΑΙ γιαυτό είναι φαινόμενο και τόσο αγαπητός και δημοφιλής.

Πάντως και ο Λορεντζο είναι ίδια πάστα μαχητή νομίζω. Θα δείξει βέβαια...

Μεχρι τότε...

:a19: :a19: :a19:

FZR1000
08/05/2010, 07:24
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ducatisti που ειστε?

FZR1000
23/05/2010, 13:30
Μαμησε τα.........παει και φετος το πρωταθλημα... 95% παει στη yamaha

Του χρονου με τις μεταγραφες τι λέτε να γίνει?

vangelis 64
23/05/2010, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Μαμησε τα.........παει και φετος το πρωταθλημα... 95% παει στη yamaha
Το υπόλοιπο 5 πού το δίνεις δηλαδή;:p

FZR1000
24/05/2010, 15:25
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στον Hayden

FZR1000
21/06/2010, 08:04
Πολυ ξενέρωτο το πρωταθλημα έγινε...

nktR
21/06/2010, 08:50
Πολυ ξενέρωτο το πρωταθλημα έγινε...
....πάλι

FZR1000+++++

να βλέπετε μόνο Moto2, stocksport 600, 1000, BSB και μερικούς αγώνες από WSBK.

κρίμα πάλι κάποιος φεύγει μπροστά και εξαφανίζεται :(

FZR1000
17/07/2010, 15:59
Μπου#^&* γιαπονέζικα, συνέχεια σπάνε...:yuck:

Lioulios
17/07/2010, 16:06
Μπου#^&* γιαπονέζικα, συνέχεια σπάνε...:yuck:
Tα εμπιστευόμαστε μέχρι την τελευταία σταγόνα .
Άλλο μηχανάκι έσπασε και άλλα έπεσαν .:lol: ( αν ήταν και ντουκάτες... )

FZR1000
17/07/2010, 16:13
Φανταζεσαι να επεφτε ο Ροσσι απο τα λάδια? :rotflmao:

Lioulios
17/07/2010, 16:15
Φανταζεσαι να επεφτε ο Ροσσι απο τα λάδια? :rotflmao:
Χαχχχχχαχχχαχαααα.
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:

FZR1000
17/07/2010, 16:29
Ας ελπίσουμε να δουμε και ενα ωραιο αγωνα αυριο!

Μακαρί να κερδίσει ο Στόνερ, ειληκρινά!:beer:

FZR1000
18/07/2010, 17:40
Τελικά κέρδισε ο Στόνερ... ενα σακάτη!!!:rotflmao:

konsttanttinos
19/07/2010, 09:28

Του χρονου με τις μεταγραφες τι λέτε να γίνει?

http://www.motomag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4299&Itemid=35

Ο stonner στην honda και ο γιατρος (μαλλον) στην ducati.Γουσταρω λεμε.

FZR1000
19/07/2010, 10:04
Ωχ, δεν βλεπω να παιρνει αλλο πρωταθλημα ο γιατρος!:rotflmao:

:p

banditv400limit
07/09/2010, 01:03
κ μονο που αναφερεστε ετσι σε εναν οδηγο-αναβατη-πιλοτο ο οποιοσ εχει κανει τοσα κ μασ εχει προσφερει ανεπαναληπτεσ στιγμεσ ειναι ντροπη.ολοι θελουν να του μοιασουν κ οποτε ξεπεταγετε καποιοσ απο το κοπαδι αυτον κηνυγαει.ειχαμε ξανακουσει οτι κ καλα ειχε ξοφλησει.εχει κ αλλα κλισματα να κανει ο γιατροσ...

arazw.ara.zw
07/09/2010, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
.εχει κ αλλα κλισματα να κανει ο γιατροσ...

Α!!Ώστε γαστρεντερολόγος είναι τελικά ο valentino!!!

:beer: :beer:

banditv400limit
07/09/2010, 14:44
ναι κ ειδηκος στις κολονοσκοπησεις...:beer: :beer:

imitrelos
07/09/2010, 17:24
Σεβασμός στόν Rossi παρακαλώ είναι ασέβεια , αλλά έτσι για χουνέρι
στήν Yamapa :D και στόν μικρό άμα κάνει μιά βελτίωση στη μηχανή να μου τρυπήσεις τήν μύτη :beer:

Θυμάται κανένας τι έγινε στήν μετακόμιση του στήν Yamaha ??

τότε παρακαλούσε τήν Honda να τόν αφήσει να δοκιμάσει το μηχανάκι , τώρα είναι στήν αντίθετη πλευρά ???

όπως φαίνεται και στήν τηλεμετρία ο rossi είναι ο καλύτερος στα φρένα και ο stoner στήν εκμετάλευση και τήν ακρίβεια στο γκάζι

Just facts..............

του χρόνου θα πέσει γέλιο ..........

banditv400limit
07/09/2010, 23:16
πιστευω οτι η ντουντουκα θα μεταμορφοθει.κ μονο που ειπαν οτι σταματανε απο sbk το εχουν παρει πολυ στα σοβαρα.ολα στον γιατρο παρακαλω.:sun:

FZR1000
19/09/2010, 23:49
μπραβο:beer:

FZR1000
01/05/2011, 02:44
Παει δεν ξαναπαιρνει πρωτάθλημα ο ροσσι! Που ήταν και σήμερα ο ροσσι;

TROOPER
01/05/2011, 08:58
Παει δεν ξαναπαιρνει πρωτάθλημα ο ροσσι! Που ήταν και σήμερα ο ροσσι;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΛΟΙΩΣΑ!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υγ.να αλλαξω τον τιτλο του φρεντ ??:lol: :lol: :lol:

nktR
01/05/2011, 09:35
Που ήταν και σήμερα ο ροσσι;

πονάει ο ώμο και ο ούτσιο δεν τα καταφέρνει καλά....
θέλει νέα τουλούμπα..... :lol:

zefos1100xx
01/05/2011, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
πονάει ο ώμο και ο ούτσιο δεν τα καταφέρνει καλά....
θέλει νέα τουλούμπα..... :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

FZR1000
01/05/2011, 14:53
Ο ομος ήταν η αιτία που τον πέρασε η χονδα στην ευθεία κ έχασε μια θέση; Αύριο θα δοκιμάσει και την καινούρια ντουκατι χωρίς πλαίσιο... Παει κ ο άλλος ομος δηλαδή... Θα σπάσει ο καρμπόν λαιμος κ θα πέσει...

devil's animal
01/05/2011, 16:09
πρεπει να βρει μηχανακι ο Ροσσι...
:rolleyes:

LogOutGoRide
01/05/2011, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πρεπει να βρει μηχανακι ο Ροσσι...

Επιτέλους και ένας που το λέει. Για φέτος δεν το βλέπω, μακάρι όμως για χάρη του θεάματος.

chr1s_86
01/05/2011, 16:34
23 νίκες έχει το μηχανάκι, συν του Capirossi που δεν θυμάμαι πόσες είναι (edit:7), δεν είναι και το τελευταίο δορυφορικό ;)

emiliano
15/05/2011, 15:53
Το πρωί ο Στονερ τράβηξε μπουκέτο στον ώμο του ντε πουνιέ, γιατι θεώρησε ότι τον έκλεισε (μ@λ@κι3ς) ενώ στην πραγματικότητα ο ντε πουνιέ πήγε δεξιά για να του κάνει χώρο να περάσει από αριστερά, ο στονερ πήγε να περάσει από δεξιά και κλείστηκε.........

Ρίξανε στο στονερ πρόστιμο 5000 για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Αυτό που έγινε όμως με τον αφάνα στον αγώνα δεν έχει προηγούμενο.......
Τέτοια παράγκα από τη χόντα έλεος...............
Το σφάξανε το παλικάρι, επειδή δεν καταφέρανε να τιμωρηθεί ο ροσσι στη χερεθ την πλήρωσε ο σιμοντσελι.

byron
15/05/2011, 18:07
Για τον πέο καβάλα η Dorna. Όσο και να χτυπιέται η Repsol, Ισπανό αναβάτη με τα χρώματα της δεν πρόκειται να δει να παίρνει κούπα. :yuck:

tifoso4ever
15/05/2011, 18:27
Το γνωστο ΧΟ(Υ)ΝΤΙΚΟ λομπυ ξαναχτυπησε, αναγκαζοντας τον Μarco Simoncelli σε περασμα απο τα πιτς, επειδη ο ζουμπας τρομαξε απο την προσπεραση που του εκανε απο εξωτερικη, ακουμπησε στον πισω τροχο του και σαβουριαστηκε...
Η προσπεραση ηταν πεντακαθαρη, και αν πρεπει να τιμωρηθουν οσοι τολμουν και ρισκαρουν απο καποιους που δεν αντεχουν τα ζορια, τοτε οντως καλα εκανε ο γιατρος και τους εκραξε, λεγοντας τους ΦΛΩΡΟΥΣ...
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, κι οπως φοβαται, πεφτει και κοιμαται...
Ντροπη...

Dani Pedrosa (Repsol Honda), who had made one his trademark rocket starts, led Stoner for the first lap until his team-mate came through on the next lap to take control of the race. The Spaniard stayed with the race leader for the first half of the 28-lap race, until he fell into the clutches of Simoncelli. The Italian passed the Repsol Honda rider on lap 17 but then a controversial incident occurred between the two when Pedrosa attempted to reclaim his second position and the two touched, sending Pedrosa crashing out.

It was later confirmed that Pedrosa had broken his right collarbone, whilst Race Direction declared during the course of the race that Simoncelli had made an illegal manoeuvre, and served him with a ride through penalty. The 24 year-old eventually finished in fifth position and lost his opportunity of scoring his first ever podium in MotoGP.

http://www.motogp.com/en/news/2011/S...son+at+Le+Mans

O pedrosa εσπασε την δεξια κλειδα του απο την πτωση...Περαστικα του, αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να ριξει το φταιξιμο στον Ιταλο...Το βιντεο δειχνει την - ατσαλη μεν, καθαρη δε - προσπεραση, και ο ζουμπας σηκωσε το μηχανακι του απο την τρομαρα του, χτυπησε στον πισω τροχο του SImoncelli, και επεσε...

ducpilot
15/05/2011, 18:36
ΦΛΩΡΟΙ Ε ΦΛΩΡΟΙ. Α ρε Βαλεντινο δικιο που εχεις.

gixxerpap
15/05/2011, 19:18
απολαύστε! (http://www.youtube.com/watch?v=XpRH4bhLeFg)

στονεράκο, the masturbation goes cloud ....
την έχουν χάσει τη μπάλα οι πιτσιρικάδες μου φαίνεται ...

FZR1000
15/05/2011, 19:31
Όντως μεγάλη αδικία για τον σιμοντσελι... Φαίνεται πάντως πόσο ανώτερη είναι η χονδα φέτος σαν μοτοσυκλέτα και πόσο πίσω είναι η ducati...

vangelis 64
15/05/2011, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
απολαύστε! (http://www.youtube.com/watch?v=XpRH4bhLeFg)

στονεράκο, the masturbation goes cloud ....
την έχουν χάσει τη μπάλα οι πιτσιρικάδες μου φαίνεται ... Το κατεβάσανε οι πούστηδοι1:(

DAYMAN
15/05/2011, 19:42
Έραψε κουστουμάκι σημερα.Στα επόμενα.:beer:

Lioulios
15/05/2011, 22:29
Το κατεβάσανε οι πούστηδοι1:( http://www.youtube.com/watch?v=9vjcGkmkUmk

:wave2:

Lioulios
15/05/2011, 22:29
Το κατεβάσανε οι πούστηδοι1:( http://www.youtube.com/watch?v=9vjcGkmkUmk

:wave2:

blackbusa
15/05/2011, 22:35
Το κατεβάσανε οι πούστηδοι1:(

http://www.youtube.com/watch?v=oPt0Oj9M5vo παρτο γιατι σε αγαπαω....

:D

vangelis 64
15/05/2011, 22:41
Μερσί παίδες.:beer: :beer:

blackbusa
15/05/2011, 22:45
Μερσί παίδες.:beer: :beer:

ουτε καν κιτρινη καρτα δεν πηρε ρε...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

TROOPER
16/05/2011, 08:43
φετος βλεπουμε την παραγκα του hrc ρπμ...:mad:

zefos1100xx
16/05/2011, 08:52
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

226233

sapila racing
16/05/2011, 15:13
To είδα σήμερα μια και χτες ελειπα.
Το είδα πολλές φορές, και τελικά νομίζω οτι ο Simoncelli φταίει καθαρά. O Pedrosa εχει στρίψει ήδη κι εχει εσωτερική, ο Simoncelli ερχεται απ έξω με χιλιόμετρα και λάθος γραμμή, αφήνει τα φρένα και χωνεται ακριβώς στη γραμμή του Pedrosa. Το μηχανάκι του Pedrosa σηκώνεται αφού εχει βρεί στο γόνατο του ψηλού. Ο Pedrosa δεν μπορούσε να το αποφύγει, δεν ειχε που να παει.
Κρίμα για τον Dani, κρίμα και για τους αγώνες.

Κι ο Stoner αμα θέλει άλλη φορά ας παει στα πιτς να πλακώσει τον De Puniet αν τον παίρνει. :lol:

Warlord13
16/05/2011, 15:40
εγω θεωρω το περασμα το simmo καθαρο αν και υπερβολικο..απλα ο κοντος η τρομαζει η σηκωνεται γρηγορα να παρει την εσωτερικη για να περασει καπακι στην επομενη και απλα τον βρισκει
αυτο που εχει σημασια ειναι μην βαλουν τιποτα μ@λ@κιες κανονες για προσπερασματα και μετα κανουμε το αθλημα f1...κριμα θα ειναι...τωρα εχει θεαμα,μετα θα ψαχνουμε να δουμε μαχη...ο horhe δηλ που σχεδον εσπρωξε τον αλλο εξω μερικουσ γυρους πριν??επρεπε να φαει 2 περασματα απο τα πιτσ οχι ενα...
ρε εδω ειναι αντρικο αθλημα..οποιος δεν αντεχει σπιτι του:smokin: :rotflmao:

THEOD
16/05/2011, 15:51
Το θέμα ΔΕΝ είναι ποιος "φταίει"...Το θέμα είναι ΤΙ αγώνες θέλουμε...

Αν θέλουμε θέαμα και οδηγούς που τα δίνουν όλα και παθιάζονται τότε τέτοια πράγματα πρέπει να περνάνε στο ντούκου...
Αν από την άλλη θέλουμε πειθαρχία και τα χάλια της Φ1, τότε καλώς να αρχίσουμε να το εξετάζουμε...

Κατά την γνώμη μου ήταν ένα "καθημερινό" αγωνιστικό συμβάν... Δεν έπρεπε να γίνει τίποτα... :wave2:

menelaos46
16/05/2011, 15:58
Οι αγωνες ειναι αγωνες..... τελος μπορει να τραυματισθεις και να κινδυνευσεις και αφου δεν υπηρχε προθεση δεν ειναι κατι αντιαθλητικο.
Ισως ηταν λαθος εκτιμηση αλλα για μενα δε θα πρεπει να δινονται ποινες σε τετοιες φασεις...

Αλλωστε τι να πρωτοθυμηθουμε απο το παρελθον... 2006 Pedrosa-Hayden.... και πολλα αλλα.

700_Thespieis
16/05/2011, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το είδα πολλές φορές, και τελικά νομίζω οτι ο Simoncelli φταίει καθαρά. O Pedrosa εχει στρίψει ήδη κι εχει εσωτερική, ο Simoncelli ερχεται απ έξω με χιλιόμετρα και λάθος γραμμή, αφήνει τα φρένα και χωνεται ακριβώς στη γραμμή του Pedrosa. Το μηχανάκι του Pedrosa σηκώνεται αφού εχει βρεί στο γόνατο του ψηλού. Ο Pedrosa δεν μπορούσε να το αποφύγει, δεν ειχε που να παει.

Κι ο Stoner αμα θέλει άλλη φορά ας παει στα πιτς να πλακώσει τον De Puniet αν τον παίρνει. :lol:

Μαζι σου αλλα με την ιδια λογικη επρεπε να φαει ποινη και ο Λορεν8ο:winka:

TROOPER
17/05/2011, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

μλκ γερνας...!:lol:

να το κοιταξεις!!!:a22: :a22:

Toumpas
17/05/2011, 09:40
Τι έκανε ο θεός ο Στόνερ; Γροθιά στον Ντε Πούνιετ? ΧΑΧΑΧΑ δεν υπάρχουν αυτά, ούτε στα Μέγαρα!

Δεν τον κόβω να την γλυτώνει την ποινή ο "Κάγκουρός"!

7gibernau
17/05/2011, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Τι έκανε ο θεός ο Στόνερ; Γροθιά στον Ντε Πούνιετ? ΧΑΧΑΧΑ δεν υπάρχουν αυτά, ούτε στα Μέγαρα!

Δεν τον κόβω να την γλυτώνει την ποινή ο "Κάγκουρός"!

και λιγα του εκανε....
κοιταζει πισω,τον βλεπει(ξερει τις γραμες)
και τον κλεινει στην εξοδο που ο στονερ εχει τερμα γκαζι

http://www.youtube.com/watch?v=FrP544cFz6M

TROOPER
17/05/2011, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
και λιγα του εκανε....
κοιταζει πισω,τον βλεπει(ξερει τις γραμες)
και τον κλεινει στην εξοδο που ο στονερ εχει τερμα γκαζι

http://www.youtube.com/watch?v=FrP544cFz6M

...και του χαλαει τον γυρο.οποτε δε γαμιεται...ας του ριξει μια μπουνια μπας και τον σκοτωσει...!

σωστοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςς!!!!!!!!

:a31: :a31: :a31:

Cpt. Haddock
17/05/2011, 10:08
Το :a36: που κανει ο Ντε Πουνιε, ολα τα λεφτα :lol:

7gibernau
17/05/2011, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...και του χαλαει τον γυρο.οποτε δε γαμιεται...ας του ριξει μια μπουνια μπας και τον σκοτωσει...!

σωστοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςς!!!!!!!!

:a31: :a31: :a31:

κοιτα...
ειμαι αξυριστος και κοντοκουρεμενος....θες να χουμε τιποτ'αλλα πρωι πρωι????:smokin:

σιγα τη μπουνια που του ριξε...απαλη τη βλεπω εγω...
αλλα επρεπε να μην την παρει χαμπαρι ο στονερ τη μαλακια,να μην τσαρουχωσει τα φρενα και να περασει τον ντε πουνιε απο πανω

Toumpas
17/05/2011, 10:17
Εγώ νομίζω οτι απλά έκανε κακή εκτίμηση ο Ντε Πουνιέτ και έκανε στην άκρη για να τον περάσει ο Στόνερ από αριστερά του, για ξαναδές το.

TROOPER
17/05/2011, 10:22
κοιτα...
ειμαι αξυριστος και κοντοκουρεμενος....θες να χουμε τιποτ'αλλα πρωι πρωι????:smokin:

σιγα τη μπουνια που του ριξε...απαλη τη βλεπω εγω...
αλλα επρεπε να μην την παρει χαμπαρι ο στονερ τη μαλακια,να μην τσαρουχωσει τα φρενα και να περασει τον ντε πουνιε απο πανω

και δλδ ρε φιλαρακι επειδη εσυ εισαι κοντοκουρεμενος να φαμε τις δικες μου κοτσιδες πρωι-πρωι??? :lol: :lol:

7gibernau
17/05/2011, 10:22
Εγώ νομίζω οτι απλά έκανε κακή εκτίμηση ο Ντε Πουνιέτ και έκανε στην άκρη για να τον περάσει ο Στόνερ από αριστερά του, για ξαναδές το.
η επομενη στροφη ειναι αριστερη,αρα ο πουνιε εκλεισε καθαρα τη γραμη του στονερ.
λιγο δυσκολο το βλεπω να την καρφωνε τη στροφη ο αστραλος,λογικα ανοιχτα θα την επερνε.
δεν ειδα και τον αγωνα αλλα η τεραστεια(:lol: :lol: :lol: )εμπειρια μου αυτο μου λεει!!!

θελει κανεις εμπειρια??πουλαω.....:smokin:

Joyrider
17/05/2011, 10:23

+1 Έτσι δήλωσε και ο ίδιος:

http://www.visordown.com/motorcycle-racing-news-moto-gp/stoner-fined-after-warm-up-punch/18010.html

http://www.gpone.com/index.php/en/news/35-in-evidenza/3720-stoner-i-5000-euro-meglio-spesi.html

Καλά άμα το έκανε επίτηδες τι να πω :mad: .

p@nos
17/05/2011, 10:29
mia kapos agonistiki prosperasi....mia mpounitsa...kai klegonte oloi....anti na xeronte pou pire ligo noima to prama poy xoyme stamatisei tosa xronia na to blepoyme toso bareto poy xei ginei :lol: :lol: :lol:

klotsia(strifogiristi) eprepe na riksei o stoner aneksartita apo to an eixe dikio i adiko :smokin:

p@nos
17/05/2011, 10:30

i iparksi toy de puniet sta GP ine mia kaki ektimisi o tipos exei mazepsei oses ximes exoyn oloi oi ipoloipoi mazi ta teleytaia 15 xronia(fetos mono eeee) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

CBRIDHS
17/05/2011, 10:38
Εγω να ρωτήσω κάτι άλλο?Αμα ήταν ο γιατρός ή ο Χόρχε αντί του Ντε Πουνιέ ,θα πήγαινε ο Στόνερ να του ρίξει μπουνιά??????Εγώ λέω όχι πάντος:a9:

p@nos
17/05/2011, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
Εγω να ρωτήσω κάτι άλλο?Αμα ήταν ο γιατρός ή ο Χόρχε αντί του Ντε Πουνιέ ,θα πήγαινε ο Στόνερ να του ρίξει μπουνιά??????Εγώ λέω όχι πάντος:a9:

les na ton prolabenan ston agona gia na antapodosoyn???????

Toumpas
17/05/2011, 10:39
η επομενη στροφη ειναι αριστερη,αρα ο πουνιε εκλεισε καθαρα τη γραμη του στονερ.
λιγο δυσκολο το βλεπω να την καρφωνε τη στροφη ο αστραλος,λογικα ανοιχτα θα την επερνε.
δεν ειδα και τον αγωνα αλλα η τεραστεια(:lol: :lol: :lol: )εμπειρια μου αυτο μου λεει!!!

θελει κανεις εμπειρια??πουλαω.....:smokin:

Νομίζω οτι η διαφωνία μας θα λυθεί μόνο εντός της πίστα των Μεγάρων.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

7gibernau
17/05/2011, 10:41
Νομίζω οτι η διαφωνία μας θα λυθεί μόνο εντός της πίστα των Μεγάρων.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχεις βαρυ χερι??
λεω να κανω τον ντε πουνιε εγω....:lol:

CBRIDHS
17/05/2011, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
les na ton prolabenan ston agona gia na antapodosoyn???????

μπα λέω ότι θα κότευε???:lol: :lol:

Aggelos_SV
17/05/2011, 12:50

klotsia(strifogiristi) eprepe na riksei o stoner aneksartita apo to an eixe dikio i adiko :smokin:

You've got the point dude!

Ας ελπίσουμε να δούμε μια μέρα αγώνες με στοιχεία ρωμαϊκής αρένας...
Αποσπώμενα παλούκια με καρφιά στα φαιριγκ,αλυσίδες με μπάλα στην άκρη,χατζάρια και δε συμμαζεύεται!!!:lol:

226331

p@nos
17/05/2011, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
You've got the point dude!

Ας ελπίσουμε να δούμε μια μέρα αγώνες με στοιχεία ρωμαϊκής αρένας...
Αποσπώμενα παλούκια με καρφιά στα φαιριγκ,αλυσίδες με μπάλα στην άκρη,χατζάρια και δε συμμαζεύεται!!!:lol:

eukola....

de 8a tane soyper ekei meta na pigene sta pit o de puniet me ena lemo eksatmisis sto stoner na ligsoyn tis diafores toys??????i esto ena ropoklido telos panton??????

Aggelos_SV
17/05/2011, 14:02
eukola....

de 8a tane soyper ekei meta na pigene sta pit o de puniet me ena lemo eksatmisis sto stoner na ligsoyn tis diafores toys??????i esto ena ropoklido telos panton??????

Αμέ!!!
Θα ανέβουν και οι θεαματικότητες της Ντόρνας:lol:

Υ.Γ. Τον Πεντρόζα τον φαντάζομαι να έχει κάνα σπρέι πιπεριού ή όπλο ηλεκτροσόκ έτσι αρχιφλωρος που είναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
17/05/2011, 14:08
Μαζευτήκαμε εμείς οι παγκόσμιοι εδώ απόψε για να αποκαλύψουμε το πόσο gay είναι οι οδηγοί των motoGP..

:smokin:

McTalas
17/05/2011, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
... το πόσο gay είναι οι οδηγοί των motoGP...
αμφιβάλεις ???

sniper
17/05/2011, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
αμφιβάλεις ???

Όχι... δεν μπαίνω στην πίστα μαζί τους γιατί δεν μ' αφήνει η Ντόρνα.. αλλιώς.. :bawl:

jimmy10
17/05/2011, 14:38
γιατι δεν ρωτας την Δουμπια?

Aggelos_SV
17/05/2011, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μαζευτήκαμε εμείς οι παγκόσμιοι εδώ απόψε για να αποκαλύψουμε το πόσο gay είναι οι οδηγοί των motoGP..

:smokin:

:nono: Αυτό γίνεται στο "Είστε φλώροι"...

:bigcry:

sniper
17/05/2011, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
:nono: Αυτό γίνεται στο "Είστε φλώροι"...

:bigcry:

Ναι αλλά εκεί τα λένε μεταξύ τους.. :lol:

Joyrider
17/05/2011, 15:00
Οι οδηγοί είναι gay.

Οι κριτές δεν ξέρουν την τύφλα τους και είναι και πουλημένοι.

Το πρωτάθλημα είναι στημένο από το HRC.

Από την μια τα μηχανάκια πάνε μόνα τους από τα ηλεκτρονικά...

...αλλά από την άλλη δεν πάνε μια, γιατί τα μισά είναι honda που πάνε μόνο στην ευθεία,
τα ducati δεν έχουν μπροστινό, τα yamaha είναι στημένα από τον προηγούμενο, suzuki έχει μόνο για δείγμα, και kawasaki, i dont know this word...

Τι στο διάλο, όλοι για τα σχόλια του Διατσίδη το βλέπουν το moto gp :rotflmao: :bigcry: .

:a014: :a15: