View Full Version : Που ηταν και σημερα ο Stoner???
sakis1098
17/05/2011, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Οι οδηγοί είναι gay.
Οι κριτές δεν ξέρουν την τύφλα τους και είναι και πουλημένοι.
Το πρωτάθλημα είναι στημένο από το HRC.
Από την μια τα μηχανάκια πάνε μόνα τους από τα ηλεκτρονικά...
...αλλά από την άλλη δεν πάνε μια, γιατί τα μισά είναι honda που πάνε μόνο στην ευθεία,
τα ducati δεν έχουν μπροστινό, τα yamaha είναι στημένα από τον προηγούμενο, suzuki έχει μόνο για δείγμα, και kawasaki, i dont know this word...
Τι στο διάλο, όλοι για τα σχόλια του Διατσίδη το βλέπουν το moto gp :rotflmao: :bigcry: .
:a014: :a15:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
...
Τι στο διάλο, όλοι για τα σχόλια του Διατσίδη το βλέπουν το moto gp :rotflmao: :bigcry: .
:a014: :a15:
Μιλάει ο ΔΔ για τέτοια πράγματα? :lol:
emiliano
17/05/2011, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
Εγω να ρωτήσω κάτι άλλο?Αμα ήταν ο γιατρός ή ο Χόρχε αντί του Ντε Πουνιέ ,θα πήγαινε ο Στόνερ να του ρίξει μπουνιά??????Εγώ λέω όχι πάντος:a9:
Να θυμήσω ότι ο μπιάντζης κάποτε που "την είπε" στο γιατρό το έφαγε το μποκέτο του στη σκάλα και βγήκε στο podium μαύρος. Ανασύρω και το μόνο βιντεάκι που βρήκα από το επεισόδιο (μάλλον τα έχουν βγάλει).
http://www.youtube.com/watch?v=OReqSQ1VEfA&feature=player_detailpage
Πάντως ωραίος ο στονερ, αλλά δεν περίμενα ο ντε πουνιές να είναι τόσο κότα.Έπρεπε να πέσουνε τίποτα πιστονιές στα πάντοκ, μόνο να ανοίγει τη φόρμα να κάνει μόστρα το στήθος ξέρει η γαλλιδούλα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Να θυμήσω ότι ο μπιάντζης κάποτε που "την είπε" στο γιατρό το έφαγε το μποκέτο του στη σκάλα και βγήκε στο podium μαύρος. Ανασύρω και το μόνο βιντεάκι που βρήκα από το επεισόδιο (μάλλον τα έχουν βγάλει).
http://www.youtube.com/watch?v=OReqSQ1VEfA&feature=player_detailpage
Πάντως ωραίος ο στονερ, αλλά δεν περίμενα ο ντε πουνιές να είναι τόσο κότα.Έπρεπε να πέσουνε τίποτα πιστονιές στα πάντοκ, μόνο να ανοίγει τη φόρμα να κάνει μόστρα το στήθος ξέρει η γαλλιδούλα.
Ναι αλλά εδώ μιλάμε για τον Στόνερ,άλλο πράγμα ο Μπιάτζι ε??(ήταν λιγάκι πιο μάγκας....)
emiliano
17/05/2011, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
Ναι αλλά εδώ μιλάμε για τον Στόνερ,άλλο πράγμα ο Μπιάτζι ε??(ήταν λιγάκι πιο μάγκας....)
Νταξ΄ αλλά ή εγώ δεν τα είπα καλά ή έχεις χάσει επεισόδια γιατι ο μπιάντζης όσο μάγκας και να ήτανε τις άρπαξε. Αυτό που έκανε ο στονερ ήτανε μεγαλήτερη μαγκιά, από κάτι ύπουλες αγκωνιές μεσα στον αγώνα.
Joyrider
28/05/2011, 00:20
Kangaroooo :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=M5yi2MV0vTg
εδώ ήτονε και γάζωνε
λάδια στη στροφή !!!!! (http://www.youtube.com/watch?v=cOSCTKEBvSo&feature=player_embedded)
:lol:
GIXXERAKIAS
06/06/2011, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
εδώ ήτονε και γάζωνε
λάδια στη στροφή !!!!! (http://www.youtube.com/watch?v=cOSCTKEBvSo&feature=player_embedded)
Εεεεεετσι!!!Φουλ κλειδωμα και αναποδιλα καργα!!:smokin:
pleon oyte kan paleuei kanei 8eama mono :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
... μπροστά , πολύ μπροστά !!!! :D :D :D :D
chr1s_86
06/06/2011, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
εδώ ήτονε και γάζωνε
:a23: :a23: :a32:
http://www.peos.com/de/index.php
Ο Simoncelli τελικα ηταν μπροστα μετα την εκκινηση? Ή περασε τον Lorentho και μετα επεσε? :rotflmao: :rotflmao:
emiliano
25/06/2011, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
pleon oyte kan paleuei kanei 8eama mono :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δηλαδή τώρα εσείς νομίζετε ότι αυτό έγινε επειδή ο λάκης χειρίζετε με χειρουργική ακρίβεια το δεξί καρπό και όχι γιατι τα ηλεκτρονικά της χόντα απλά μαμάνε..... σε λίγο θα μας πείτε ότι είναι και ρόσι
:smokin:
zefos1100xx
26/06/2011, 15:09
...την εκανε την μ@λακια του παλι ο μπουκλας.....
τον ξεβαφτισε ολη η καφετερια λεμε.....
δεν τον βλεπω για πολυ καιρο ακομα στον θεσμο......απο του χρονου θα τρεχει με mountain σε τοπικα ιταλικα πρωταθληματα.....
αει στο διαολο πια με το γιδι
Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Δηλαδή τώρα εσείς νομίζετε ότι αυτό έγινε επειδή ο λάκης χειρίζετε με χειρουργική ακρίβεια το δεξί καρπό και όχι γιατι τα ηλεκτρονικά της χόντα απλά μαμάνε..... σε λίγο θα μας πείτε ότι είναι και ρόσι
Όχι μωρέ..
Κουλομαρία είναι και μαριονέτα..
Οι μηχανικοί οδηγάνε με τζόιστικ από τα πιτς.
Αυτόν το μαλακάκο τον Στόουνερ τον έχουνε επειδή είναι κούκλα η Τσέχα.και γράφει ωραία στο φακό.
Εγώ απορώ γιατί δεν κάνει και σε μας κανά συμβόλαιο η Χόντα,που ΚΑΙ οδηγάρες είμαστε ΚΑΙ ομορφοκόπελα.
kerasaki
27/06/2011, 01:09
Επειδη το πρωταθλημα ειναι οτι κορυφαιο υπαρχει σε 2 ροδες θα περιμενω να βγουν τα ηλεκτρονικα του τυπου αντισουζα, λαντς κοντρολ και esp για να κρινω με ασφαλεια. Εξαλλου ειναι οτι καλυτερο υπαρχει απο αποψη οδηγων στον πλανητη, χρειαζοντα ολα αυτα τα μαραφετια για να τα πανε?? :sick:
vassilis88
27/06/2011, 04:13
ναι χρειαζονται
1. γιατι πανε πιο γρηγορα ετσι
2. κ με περισσοτερη ασφαλεια θεωρητικα .. αν κ αυτο δν ειναι απλο θεμα
3. γιατι περνανε κ στα μηχανακια δρομου μετα απο λιγα χρονια. αγωνες=εξελιξη
emiliano
27/06/2011, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ναι χρειαζονται
καλώς τον επιστήμονα..... :beer:
τίποτα ρε τα έχουνε βάλει όλα για να τα πηγαίνουνε τα μηχανάκια κάτι φλώροι σαν το καγκουρό.Κάποτε ο Ντούχαν είπε ότι για να οδηγήσεις τα πεντακοσάρια πρέπει να είσαι τρελός τώρα ποιός το λέει ε?
εννοείτε πως ότι λες είναι σωστό απλά έχω όρεξει για μαλακία
kerasaki
27/06/2011, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ναι χρειαζονται
Λογικα το ιδιο σκεφτηκαν και στη φορμουλα 1 και εχει καταντησει εκει που ειναι κατι χρονια τωρα.
Αποψη μου αλλα προτιμω να βλεπω θεαμα και τον οδηγο να παλευει με το μηχανακι ωστε να βγαινει καθε φορα ο πιο 'μαγκας' και οχι αυτος που εχει την καλυτερη πλακετα bosch η siemens
chr1s_86
29/06/2011, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
Αποψη μου αλλα προτιμω να βλεπω θεαμα και τον οδηγο να παλευει με το μηχανακι ωστε να βγαινει καθε φορα ο πιο 'μαγκας'
Μήπως σ'αρέσει να βλέπεις και πτώσεις; :rolleyes:
poli sobara problimata sti honda toy stoner....
diskoleyonte na broyn tis ri8misis etsi oste na rixni giro ston 2o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σοκ και Δέος θέλει 1080p (http://www.youtube.com/watch?v=Z4snkUUolJ0&feature=player_embedded):eek: :eek: :eek: :eek: :ninja:
Joyrider
14/07/2011, 18:08
Αν και συχνά είναι λίγο κλαψιάρης, respect για αυτήν την δήλωση, παρόλο που παλεύει για το πρωτάθλημα.
http://www.msfree.gr/ms.php?id=22178
Για να δούμε και στο μέλλον....
Αντίθετα ο lorenTZos ξέρει που να το βάλει το γλυφιτζούρι του :a43: :a57:
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Σοκ και Δέος θέλει 1080p (http://www.youtube.com/watch?v=Z4snkUUolJ0&feature=player_embedded):eek: :eek: :eek: :eek: :ninja:
The 5 dislike are obviously sore losing Rossi fanboys.
Sean77abc 6 hours ago
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πιο καλα ο ροσσι να ετρεχε με dax παρα με ducati :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
7gibernau
17/07/2011, 13:50
Μπλε σημαία
Μπλε σημαία
Μπλε σημαία.........
30 γύροι ειναι........
Τις σαβουρες του στονερ τις θυμαστε την πρωτη χρονια στα 1000αρια???Το οτι ειναι αχωνευτος απο ολους τους οδηγους και οτι την εχει δει πολυ μεγαλος κανοντας χειρονομιες την ωρα τον δοκιμαστηκων δεν τα μετρατε??Οτι κλαψομ@@νιαζει ολη την ωρα για τις επικινδυνες προσπερασεις??Δεν ξερω για εσας αλλα εγω θελω να δω θεαμα και οποιος πει οτι η προσπεραση του ροσσι στην Laguna Seca δεν τον αφησε μ@λ@κα και οτι δεν θελει να βλεπει τετοια πραγματα ειναι ψευτης......το θεαμα εχει χαλασει με τα ηλεκτρονικα αλλα θα ηθελα πολυ να δω τον στονερ με ενα 500αρι διχρονο να οδηγει πραγματικα.Ειμαι βαμενος ροσσικος αλλα καποια πραγματα τα κατανοω αλλα μην λεμε οτι θελουμε για εναν ανθρωπο που αν δεν ειναι ο μεγαλυτερος οδηγος μοτοσυκλετων ολων των εποχων ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ!!!!!!
Τώρα το πρόβλημα του Ρόσσι είναι ο Στόνερ , για να καταλάβω κι εγώ !!!!
Όσο το να δεις τον Στόνερ με 500άρι 2Τ , τον είδαμε με screamer DUCATI το 07 να την κάνει ότι γουστάρει κάτι που ο Ροσσούλης δεν ... Ο Ρόσσης έχει να λυσει τα δικά του θέματα και δεν είναι ο Στόνερ ένα από αυτά . . . . . . . . . . . . οΟ Μπλέ σημαία είσαι όμως κι εσύ κακό παιδί ^^
Όσο το να δεις τον Στόνερ με 500άρι 2Τ , τον είδαμε με screamer DUCATI το 07 να την κάνει ότι γουστάρει κάτι που ο Ροσσούλης δεν ... ^^
... εχει τα +20 χιλιομετρα τελικης απο ολα τα υπολοιπα μηχανακια:evil:
7gibernau
04/09/2011, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Drouk
.Ειμαι βαμενος ροσσικος
+46:eyepop:
Τις σαβουρες του στονερ τις θυμαστε την πρωτη χρονια στα 1000αρια???Το οτι ειναι αχωνευτος απο ολους τους οδηγους και οτι την εχει δει πολυ μεγαλος κανοντας χειρονομιες την ωρα τον δοκιμαστηκων δεν τα μετρατε??Οτι κλαψομ@@νιαζει ολη την ωρα για τις επικινδυνες προσπερασεις??
αν δεν ειναι ο μεγαλυτερος οδηγος μοτοσυκλετων ολων των εποχων ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ!!!!!!
ρε αλεξ το 1ο εχει να κανει σε τιποτα με το αν ειναι καλος οδηγος φετος ο στονερ η αν αξιζει πρωταθλημα?
ναι σιγουρα ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους, αλλα ολες οι αυτοκρατοριες καποια στιγμη πεφτουν...
webassasin
04/09/2011, 23:14
κανενα κολπο για να μην ακουω το διατσιδη να λεει για το ροσσι συνεχεια υπαρχει?
κανενα καναλι στο διαδικτυο,ωστε να ακουω τους καυλωμενους ξενους να χαλανε τον κοσμο σε καθε προσπεραση?
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
κανενα κολπο για να μην ακουω το διατσιδη να λεει για το ροσσι συνεχεια υπαρχει?
κανενα καναλι στο διαδικτυο,ωστε να ακουω τους καυλωμενους ξενους να χαλανε τον κοσμο σε καθε προσπεραση?
ναι το woop.gr εγω απο εκει το ειδα και μου αρεσε
:beer:
Τώρα το πρόβλημα του Ρόσσι είναι ο Στόνερ , για να καταλάβω κι εγώ !!!!
Όσο το να δεις τον Στόνερ με 500άρι 2Τ , τον είδαμε με screamer DUCATI το 07 να την κάνει ότι γουστάρει κάτι που ο Ροσσούλης δεν ... Ο Ρόσσης έχει να λυσει τα δικά του θέματα και δεν είναι ο Στόνερ ένα από αυτά . . . . . . . . . . . . οΟ Μπλέ σημαία είσαι όμως κι εσύ κακό παιδί ^^
Δεν ειπα αυτο αλλωστε ο ΡΟΣΣΙ ειχε και παλια προβληματα και τα ξεπερασε οπως και θα ξανακανει.....οσο για την ντουκατι αλλη αυτη του 7 αλλη αυτη του 11.Για πες μου τι εκανε ο στονερ τις αλλες χρονιες με το ντουκατι????Απο μια χρονια κρινεις.......πρεπει να φαει πολλα ψωμια το καγκουρο για να αρχισουμε να συγκρινουμε με τον ΡΟΣΣΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ρε αλεξ το 1ο εχει να κανει σε τιποτα με το αν ειναι καλος οδηγος φετος ο στονερ η αν αξιζει πρωταθλημα?
ναι σιγουρα ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους, αλλα ολες οι αυτοκρατοριες καποια στιγμη πεφτουν...
ναι αλλα οχι με ενα πρωταθλημα να τον κανουμε θεο....ουτε με μια κακη χρονια να τα ισοπεδωνουμε ολα.Δηλαδη τι περιμενατε να παει στην ντουκατι και να τα γ@μησει ολα με μια μηχανη που ηξερε απο πριν οτι δεν ειναι η καλυτερη?
Δηλαδη τι εκανε ο Στονερ το 2007;
Ακομα θυμαμαι τον αγωνα στην Κινα οπου τον περναγε ο Ροσσι σε ολη την πιστα οσο ειχε στροφες και μετα στην ευθεια τον περναγε ο Στονερακος σαν σταματημενο ελεω τελικης +20 χλμ για το Ντουκατι.
Απο κει και μετα τι εκανε ο Στονερ;
Ποια η εξελιξη που προσφερε σε αυτο το μηχανακι;
Οι πτωσεις και η νικη στο Καταρ;
Ο Στονερ εχει βαλθει να γινει πιο αχωνευτος κι απο τον Λορενθο.
Οχι σαν οδηγος αφου ειδικα ο Λορενθο δειχνει οτι ειναι αξιος πρωταθλητης...ελλειψει Ροσσι περυσι...!!!
Σημασια εχει οτι οδηγοι σαν Εντουαρτς, Ροσσι, Σιμοντσελι και γενικα επιθετικοι στο στυλ δυσκολα θα δουμε απο δω και περα.
Με το παραμικρο γκρινιαζουν ολοι.
Δειτε τον Σιμοντσελι.
Ειναι ο επομενος Σταρ του αθληματος και πανε να του κοψουνε τα φλωρακια τα φτερα.
Ελπιζω οτι δεν θα μασησει.
Κι εμενα η αποψη μου αυτη ειναι οτι και η μοτοσυκλετα συνεβαλε πολυ στην πορεια που ειχε και ιδιαιτερα η τελικη αν και ο ροσσι τοτε σαν μοτοσυκλετα δεν ειχε και την καλυτερη δυνατη......
Για να μην λέω πολλά , ο Στόνερ με την DUCATI έχει νίκες από το 07 μέχρι και το 10 και μάλιστα πολλές , δεν το έβαλε ποτέ κάτω όσο δύστροπη κι αν ήταν η μοτοσυκλέτα . Λυπάμαι αλλά δεν βλέπω τον Ρόσσι να κάνει το ίδιο . Όποιος δυσκολεύεται να δει το τόσο απλό συμπέρασμα δεν μπορώ να τον βοηθήσω . Τέλος ο Ρόσσι πότε είχε χειρότερη μηχανή από τους ανταγωνιστές του εκτός ίσως τον πρώτο του χρόνο στην yamaha και φέτος. Γιατί μένουμε πάντα στην τελική της DUCATI του 07 και όχι στην τελική πχ της honda από το 08 και μετά ... Και τέλος το πρόβλημα των ομάδων είναι η τελική γιατί υποψιάζομαι ότι όλες οι ομάδες βγάζουν όση ταχύτητα θέλουν ,όποτε θέλουν. Το sweet spot ψάχνουν σε κάθε πίστα και αυτό δεν είναι εύκολο να βρουν .
και να σου πω και κατι πως το πηρε το πρωταθλημα ο στονερ εβγαινε μπροστα και εξαφανιζοταν στις μαχες ομως τα χανε.Τουλαχιστον ο Λορενθο εκανε καποιες μαχες και εδειξε οτι μπορει να αντεξει
Για να μην λέω πολλά , ο Στόνερ με την DUCATI έχει νίκες από το 07 μέχρι και το 10 και μάλιστα πολλές , δεν το έβαλε ποτέ κάτω όσο δύστροπη κι αν ήταν η μοτοσυκλέτα . Λυπάμαι αλλά δεν βλέπω τον Ρόσσι να κάνει το ίδιο . Όποιος δυσκολεύεται να δει το τόσο απλό συμπέρασμα δεν μπορώ να τον βοηθήσω . Τέλος ο Ρόσσι πότε είχε χειρότερη μηχανή από τους ανταγωνιστές του εκτός ίσως τον πρώτο του χρόνο στην yamaha και φέτος. Γιατί μένουμε πάντα στην τελική της DUCATI του 07 και όχι στην τελική πχ της honda από το 08 και μετά ... Και τέλος το πρόβλημα των ομάδων είναι η τελική γιατί υποψιάζομαι ότι όλες οι ομάδες βγάζουν όση ταχύτητα θέλουν ,όποτε θέλουν. Το sweet spot ψάχνουν σε κάθε πίστα και αυτό δεν είναι εύκολο να βρουν .
Το 8,9 και το 10 προφανως και δεν ηταν αρκετες αλλα τεσπα....δηλαδη την yamaha ποιος την εφτιαξε τις αλλες χρονιες ή μηπως αυτο δεν μετραει οτι πηγε σε μια ομαδα που ειχε μια μηχανη μη ανταγωνιστικη και την αφησε με μια απο τις καλυτερες μηχανες???Εγω δεν βιαζομαι να μιλησω γιατι οσοι το εκαναν τα εφαγαν στα μουτρα τους ολα!!!!!Ετσι εγινε και το 7 εβγαιναν ολοι και ελεγαν τελος ο ΡΟΣΣΙ και τετοια.Εφαγε ο μαρσιποφορος μετα 2 χρονιες το τριτο και ησυχασε.
Σαν ν ακούω τον ΔΔ στη μετάδοση . Δεν είχα δει τον αγώνα και τον βλέπω τώρα
Πάντως απ όσο ξέρω τις μηχανές τις φτιάχνουν οι εταιρείες και όχι οι οδηγοί . Περιμένουμε τώρα
να φτιάξει και την DUCATI
Για την ιστορία η Honda έφτιαξε την μηχανή της χωρίς τον Ρόσσι ;)
kawasaki ZX-12
05/09/2011, 01:10
Πάντως απ όσο ξέρω τις μηχανές τις φτιάχνουν οι εταιρείες και όχι οι οδηγοί . Περιμένουμε τώρα
ναι μετα απο ποσα χρονια????????????????????????????????
χαχαχχαχχαχαχχα
εχετε πολυ πλακα!!!!!!!!
αν δεν εχεις οδηγο εξελιξης πως θα την φτιαξεις?
ποιος θα σου δωσει τα δεδομενα και τις οδηγιες για τα σημεια που χρειαζεται βελτιωση η μηχανη?
Τις μηχανες τις στηνουν οι οδηγοι οπως θελουν για να ταιριαζουν στο οδηγικο τους στυλ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
ναι μετα απο ποσα χρονια????????????????????????????????
Ξέρεις εσύ μετά από πόσα χρόνια ,γιατί εγώ δεν είμαι σίγουρος αν η μηχανή της ήταν ανταγωνιστική από το 07 ,08,09 αλλά δεν είχε οδηγό για αν την πάει . Εσύ πως είσαι ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
αν δεν εχεις οδηγο εξελιξης πως θα την φτιαξεις?
ποιος θα σου δωσει τα δεδομενα και τις οδηγιες για τα σημεια που χρειαζεται βελτιωση η μηχανη?
Ακριβώς , η μηχανή για να πάρεις δεδομένα πρέπει να υπάρχει , κι εκεί ο οδηγός δεν έχει κανένα λόγο , πρώτα κατασκευάζουν την μηχανή και έπειτα διορθώνουν τις όποιες ατέλειες .
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Σημασια εχει οτι οδηγοι σαν Εντουαρτς, Ροσσι, Σιμοντσελι και γενικα επιθετικοι στο στυλ δυσκολα θα δουμε απο δω και περα.
Δειτε τον Σιμοντσελι.
Ειναι ο επομενος Σταρ του αθληματος και πανε να του κοψουνε τα φλωρακια τα φτερα.
Πέστα χρυσόστομε :beer:
Φλωράκια είναι! Όταν φεύγουν μπροστά και είναι μόνοι τους κάνουν παπάδες.
Όταν πιέζονται και τον τρώνε στον ποπό αρχίζουν τις κλαψωμούνικες δηλώσεις.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Λορέντζο που κάλεσε τον Sic για παράπονα μπροστά στις
κάμερες...(για ένα συμβάν 2 αγώνες πριν). Ακόμα και εκεί τον ξεφούρνισε ο Sic.
Βγήκε μετά ο Edwards και λέει "Δεν καταλαβαίνω αυτές τις βλαμένες δηλώσεις και
τις γκρίνιες στις κάμερες. Παλιά έπεφτε ξύλο εντός και εκτός πίστας."
Είναι από τα πιο επικύνδινα σπορ συμφωνώ αλλά μην γίνουνε και λελέδες.
Ξέρεις εσύ μετά από πόσα χρόνια ,γιατί εγώ δεν είμαι σίγουρος αν η μηχανή της ήταν ανταγωνιστική από το 07 ,08,09 αλλά δεν είχε οδηγό για αν την πάει . Εσύ πως είσαι ;
Ναι δηλαδη ο πεντροσα δεν πηγαινε για πρωταθλημα περυσι που τους εριχνε 6-7 δευτερολεπτα σε καθε αγωνα......δηλαδη το κιβωτιο που εχει φετος η honda δεν της δινει προβαδισμα??Αντε μου φαινεται οτι εχουν χαλασει οι οπαδοι του αθληματος γι αυτο χαλανε και οι οδηγοι...Ελπιζω να βγουν και αλλοι σαν τον Sic μπας και ξαναβρει το αθλημα το θεαμα που ειχε!!!
Aggelos_SV
05/09/2011, 14:17
Αντε μου φαινεται οτι εχουν χαλασει οι οπαδοι του αθληματος γι αυτο χαλανε και οι οδηγοι...
Όντως ...μεγάλη ζημιά το οπαδιλίκι τύπου κλωτσοσκουφόσφαιρου που επικρατεί στη χώρα μας
Το "άθλημα"???? Ποιό άθλημα? Αν λέμε για αγώνες μοτοσυκλετών....υπάρχουν πάρα πολλές κατηγορίες με ΠΟΛΥ θέαμα (moto2,125,superbikes,supersport 600,superstock 600/1000,ένα εξαιρετικό bsb ...κλπ κλπ...)
Βέβαια εκεί δεν μπορούμε να βγάζουμε το οπαδιλίκι μας τύπου "Rossi vs όλοι" ή "Ο Rossi ξόφλησε γέο βαγγέο" που σας έχει καλλιεργηθεί (ΚΑΙ από τον απαράδεκτο 2Δ που μόνο πίπες δεν φαντασιώνεται να κάνει στον ΒαλεντινοΡόσσιΒαλεντινοΡόσσιΒαλεντινοΡόσσιΒαλεντιν οΡόσσι)
:wave2:
Joyrider
05/09/2011, 14:24
Μια που μιλάτε για οπαδιλίκι:
http://www.msfree.gr/ms.php?id=23051
Τον στόνερ και γω τον έχω για πολύ κλαψιάρη αλλά η δήλωσή του χτες με ξάφνιασε:
http://www.youtube.com/watch?v=Hbten3_HhpQ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Όντως ...μεγάλη ζημιά το οπαδιλίκι τύπου κλωτσοσκουφόσφαιρου που επικρατεί στη χώρα μας
Το "άθλημα"???? Ποιό άθλημα? Αν λέμε για αγώνες μοτοσυκλετών....υπάρχουν πάρα πολλές κατηγορίες με ΠΟΛΥ θέαμα (moto2,125,superbikes,supersport 600,superstock 600/1000,ένα εξαιρετικό bsb ...κλπ κλπ...)
Βέβαια εκεί δεν μπορούμε να βγάζουμε το οπαδιλίκι μας τύπου "Rossi vs όλοι" ή "Ο Rossi ξόφλησε γέο βαγγέο" που σας έχει καλλιεργηθεί (ΚΑΙ από τον απαράδεκτο 2Δ που μόνο πίπες δεν φαντασιώνεται να κάνει στον ΒαλεντινοΡόσσιΒαλεντινοΡόσσιΒαλεντινοΡόσσιΒαλεντιν οΡόσσι)
:wave2:
Ενταξει μιλαμε για την μεγαλη κατηγορια τωρα που οπως και α το κανουμε ειναι αυτη που κεντριζει το ενδιαφερον.....και για ποδοσφαιρο οταν μιλας μιλας για Champions League δεν μιλας για Δ εθνικη παρολο που και εκει μπορει να γινονται αγωνες πολυ καλοι.Για τον ΔΔ που λετε ενταξει ο ανθρωπος μπορει να λεει καποιες βλακειες και γενικα να εχει καποια θεματακια παρολα αυτα αν δεν ηταν αυτος δεν θα βλεπαμε moto gp(εγω τουλαχιστον)σε ελληνικο καναλι και μπορει να τα κανει γιατι εχει δικα του συμφεροντα παρολα αυτα και σε εμας καλο κανει.....τωρα οποιος δεν γουσταρει να τον βλεπει για τις αποψεις του ή για την περιγραφη που κανει(η ιταλικη πολυ καλυτερη βλεπε Phillip Island rossi vs gibernau τρελο!!)μπορει να τον δει απο αλλου τον αγωνα
Aggelos_SV
05/09/2011, 14:37
Ενταξει μιλαμε για την μεγαλη κατηγορια τωρα που οπως και α το κανουμε ειναι αυτη που κεντριζει το ενδιαφερον.....και για ποδοσφαιρο οταν μιλας μιλας για Champions League δεν μιλας για Δ εθνικη παρολο που και εκει μπορει να γινονται αγωνες πολυ καλοι.Για τον ΔΔ που λετε ενταξει ο ανθρωπος μπορει να λεει καποιες βλακειες και γενικα να εχει καποια θεματακια παρολα αυτα αν δεν ηταν αυτος δεν θα βλεπαμε moto gp(εγω τουλαχιστον)σε ελληνικο καναλι και μπορει να τα κανει γιατι εχει δικα του συμφεροντα παρολα αυτα και σε εμας καλο κανει.....τωρα οποιος δεν γουσταρει να τον βλεπει για τις αποψεις του ή για την περιγραφη που κανει(η ιταλικη πολυ καλυτερη βλεπε Phillip Island rossi vs gibernau τρελο!!)μπορει να τον δει απο αλλου τον αγωνα
Εσύ μίλησες για έλλειψη θεάματος στα motogp κι εγώ απλά ανέφερα ότι η μεγάλη κατηγορία δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος (για μένα τουλάχιστον)
Αν δεν υπάρχει θέαμα εκεί (που φέτος υπάρχει ,όχι όσο θα ήθελα αλλά υπάρχει) θα ψάξω να το βρω σε άλλους αγώνες μοτοσυκλέτας...Δεν έχω κολλήματα οπαδικά για να βλέπω συγκεκριμένους αναβάτες.
...αλλά,που ήταν αλήθεια σήμερα ο Stoner???
Εσύ μίλησες για έλλειψη θεάματος στα motogp κι εγώ απλά ανέφερα ότι η μεγάλη κατηγορία δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος (για μένα τουλάχιστον)
Αν δεν υπάρχει θέαμα εκεί (που φέτος υπάρχει ,όχι όσο θα ήθελα αλλά υπάρχει) θα ψάξω να το βρω σε άλλους αγώνες μοτοσυκλέτας...Δεν έχω κολλήματα οπαδικά για να βλέπω συγκεκριμένους αναβάτες.
...αλλά,που ήταν αλήθεια σήμερα ο Stoner???
Ναι ενταξει δεκτο εγω moto gp βλεπω εν μερη λογο του ΡΟΣΣΙ οποτε.....
.....
...
το αυτό
Και εμένα με ξάφνιασε η δήλωση του Stoner.
Ελπίζω να μην κλατάρει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Πέρυσι ήταν που σταμάτησε ένα διάστημα λόγω υπερκόποσης? Δεν
θυμάμαι.
Να του απαγορεύσουν το σεξ πριν τους αγώνες. Όσο ναναι
θα οδηγεί πιο γρήγορα αν είναι καυλωμένος:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Japan ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wave2:
Στο βάαααααααααθρο κοίταααααααααα στο βάααααααααααθροοοοοοοοοοοοο
:lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Παντως ο Ροσσι φετος μου θυμιζει την πρωτη χρονια του στην yamaha.
Σχετη απογοητευση λογω υποδιαιστερης μηχανης.
Ηθελεστα και παθεστα ducati δεν ηθελε? :rotflmao:
Στην μεση του πρωταθληματος και εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα μοτέρ :rotflmao:
Ρε μπας και ριχναν ναφθαλινη μες το ντεποζιτο γι αυτο??? :rotflmao: :rotflmao:
Εγω δεν ειμαι ρατσιστης αυτοι ειναι μαυροι...
Εγω δεν βγαζω χολη για την ducati αυτη ειναι γτπ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η χονδα λεει ριχνει 650.000 ευρω για ενα κιβωτιο, δεν τα δινει στους φτωχους καλυτερα? (στην ducati πχ)
Aggelos_SV
19/09/2011, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Παντως ο Ροσσι φετος μου θυμιζει την πρωτη χρονια του στην yamaha.
Σχετη απογοητευση λογω υποδιαιστερης μηχανης.
Ό,τι να'ναι...πραγματικά...:wacko:
Το 2004 πήρε πρωτάθλημα με τη Yamaha...χελλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοου :alien:
Nαι γραψε λαθος, το 2007 εννοουσα που εγιναν 800cc τα μοτερ...
Εγω μπορει να ειμαι ασχετος, αλλα ακομη κ ενας ασχετος μπορει να καταλαβει ποσο γτπ ειναι η ducati :rotflmao:
Ρε αδερφέ , άσχετος ξεάσχετος , η ντουκάτι γτπ αλλά και ο δικός σου διεκδικεί το χρυσό βατόμουρο του 2011 , όταν μετά βίας βρίσκεται μπροστά από τους Ντεπουνίδες (πάλι με Ντουκάτι) . Γιατί δεν ανοίγεις ένα θρεντάκι που ήταν και σήμερα ο Ρόσσι ;
Ναι μερικα θρεντ πισω το ειπα κ αυτο. Ε τωρα καθιερωθηκε το θρεντ.
Κανεις παντως δεν μπορουσε να φανταστει οτι θα τα παει τοσο χαλια φετος ο γιατρος...
Δεν μπορει να σπασει το συβολαιο του για τουχρονου τουλαχιστο?
Oσα δεν φερνει ο χρονος τα φερνει η στιγμη. RIP Marco :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
Δειτε τον Σιμοντσελι.
Τι τραγική ειρωνεία ο συνδυασμός των ονομάτων και το τελικό συμπέρασμα...RIP Marco...
la_villa
23/10/2011, 23:02
τι να πεις κανείς... δεν υπάρχουν λόγια για αυτήν την απώλεια...
R.I.P , α ρε Marco...
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Τι τραγική ειρωνεία ο συνδυασμός των ονομάτων και το τελικό συμπέρασμα...RIP Marco...
Εχω να στεναχωρηθω τοσο απο τοτε που "εφυγε" ο Colin (McRae).
Βλεποντας και τα γραφομενα μου...σκαω ακομα περισσοτερο.
Μαυρισε η ψυχη μου.
Καλο ταξιδι μικρε...
ducati ομάδα για συνταξιουχους... τρατζικ
καλη motogp χρονια σε όλους τους φαν!!!
chr1s_86
09/04/2012, 11:19
καλη motogp χρονια σε όλους τους φαν!!!
Τους αγώνες τους συζητάμε εδώ: http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=17
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανεβάζεις αυτό το thread... :confused:
Γιατι εγω δεν σχολιαζω παρα μονο κραζω την ducati......... :lol:
chr1s_86
09/04/2012, 17:13
Γιατι εγω δεν σχολιαζω παρα μονο κραζω την ducati......... :lol:
Α, έτσι εξηγείται ο τίτλος.. :rolleyes:
Επειδή από το 2011 ο Stoner τρέχει με "Japan" που υποστηρίζεις, θα έλεγα αν θες να κάνεις αντιπαράθεση να ανοίξεις ένα καινούργιο thread να ξέρουμε τι μας γίνεται
Καλή σεζον μοτο gp!!!
ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η DUCATI ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΧΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!
MG-KTiNoS
09/04/2013, 07:11
Καλή σεζον μοτο gp!!!
τρατζικ....
nikos_abel
09/04/2013, 07:19
287098
chr1s_86
09/04/2013, 14:53
Καλή σεζον μοτο gp!!!
Να σε ρωτήσω πάλι το ίδιο πράγμα ένα χρόνο μετά ;;; :hmm: :hmm: