Σύνδεση

View Full Version : Σπαζοκεφαλιά! Help!!!!

Σελίδες : 1 2 3 [4]

reinmeister
23/04/2008, 11:12
λοιπον...θα σου απαντησω σοβαρα αλλα για τελευταια φορα...μα το χριστο μετα θα σε τρελλανω στο δουλεμα...

το πα κι αμαρτιαν ουκ εχω...

παμε...

θεωρουμε οτι παιρνεις ενα 600ss...με το οποιο οπως ειπε και ο καπετανιος θα κανεις οτι εκανες και με τη μπεμπα...

λογω οικονομικων θα παρεις παλιοτερο το οποιο ειναι πολυ πιο all around απο τα συγχρονα...οποτε...

εγω θα το παω λιγο πιο μακρυα...με το συγκεκριμενο τζαπονι θα τα κανεις καλυτερα απο οτι με την μπεμπα(για απειρους λογους που δεν θα αναλυσω εδω) με μονη διαφορα οτι θα σου λειψει λιγο η ροπη...

οπερ μεθερμηνευομενον...σε λιγο καιρο θα την θελησεις πισω...την ροπη...
και μια και θα εχεις ηδη δει τα πλεονεκτηματα του τζαπαν τετρακυλινδρου, αναγκαστικα θα πας για μεγαλυτερο... τζαπαν τετρακυλινδρο...και θα παρεις χιλιαρι... αλλα μια και δεν βγαινει κατι ανθρωπινο στα 1000 ss θα παρεις κατι ακραιο το οποιο ναι μεν θα σε καλυψει στην πιστα,αλλα θα σου βγαλει την παναγιτσα και τον χριστουλη σε ολες τις αλλες περιπτωσεις...

και τοτε θα βαλεις λιγο νερο στο κρασι σου και θα θελησεις (παλι τζαπονι τετρακυλινδρο) αλλα τετοιο που θα σου καλυψει πιο σφαιρικα τις αναγκες σου...θα τα κανει ολα τελεια πλην του απολυτου στριψιματος...και πιστεψε με οταν εχεις μοτοσακο που κανει τα παντα τελεια ,το απολυτο στριψιμο δεν θα σου λειψει( been there,done that...)

και ποιο μηχανακι αυτη την στιγμη στην αγορα,ειναι τζαπονι τετρακυλινδρο ,με τονους ροπης,τελειο στο ταξιδι,απολυτως αξιοπιστο-απροβληματιστο,με λογικοτατη καταναλωση, αξιολογοτατο στο στριψιμο,με αξιοπρεπεστατο γκαζι, με απειρα περιθωρια προσαρμογης στα μετρα του εκαστοτε αναβατη καθως και βελτιωσης,μπορει να κινηθει στην πολη καλυτερα απο ολα τα υπολοιπα του ειδους του,εχει λογικοτατη τιμη αγορας καινουριο και θα κραταει και τιμη μετα απο 5 χρονια??????????????

το busa ρε μ@λακα κατεστραμενε...

KaTaNaS
23/04/2008, 11:14
Μήτσε, δωσε το ΚΤΜ και κανε ολα τα αλλα με την μπεμπα...

απο τη στιγμη που ψαχνεσαι σημαινει οτι η μπεμπα δεν σε ολοκληρωνει... εχει ραγισει το γυαλι φιλε :sad:

και μην πεις οτι την καταπονεις... ο κινητηρας ειναι ασπαστος και η χρηση στην πολη που κανεις δεν εχει καμμια σχεση με χρηση που κανουμε οι περισσοτεροι σε ωρες αιχμης!

:wave2:

οποτε σε πρωτη φαση σπρωξε το μικρο (που για μενα λαθος κανεις- και λαθος εποχη διαλεξες)

και σε δευτερη σπρωξε την ελικοφορα και παρε κατι να σε κ@@@@@ει , αυτο εχεις αναγκη!

μη με πεις οτι το κανει η γαλανολευκη... δεν θα ψαχνοσουν!

DimChios
23/04/2008, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
λοιπον...θα σου απαντησω σοβαρα αλλα για τελευταια φορα...μα το χριστο μετα θα σε τρελλανω στο δουλεμα...

το πα κι αμαρτιαν ουκ εχω...

παμε...

θεωρουμε οτι παιρνεις ενα 600ss...με το οποιο οπως ειπε και ο καπετανιος θα κανεις οτι εκανες και με τη μπεμπα...

λογω οικονομικων θα παρεις παλιοτερο το οποιο ειναι πολυ πιο all around απο τα συγχρονα...οποτε...

εγω θα το παω λιγο πιο μακρυα...με το συγκεκριμενο τζαπονι θα τα κανεις καλυτερα απο οτι με την μπεμπα(για απειρους λογους που δεν θα αναλυσω εδω) με μονη διαφορα οτι θα σου λειψει λιγο η ροπη...

οπερ μεθερμηνευομενον...σε λιγο καιρο θα την θελησεις πισω...την ροπη...
και μια και θα εχεις ηδη δει τα πλεονεκτηματα του τζαπαν τετρακυλινδρου, αναγκαστικα θα πας για μεγαλυτερο... τζαπαν τετρακυλινδρο...και θα παρεις χιλιαρι... αλλα μια και δεν βγαινει κατι ανθρωπινο στα 1000 ss θα παρεις κατι ακραιο το οποιο ναι μεν θα σε καλυψει στην πιστα,αλλα θα σου βγαλει την παναγιτσα και τον χριστουλη σε ολες τις αλλες περιπτωσεις...

και τοτε θα βαλεις λιγο νερο στο κρασι σου και θα θελησεις (παλι τζαπονι τετρακυλινδρο) αλλα τετοιο που θα σου καλυψει πιο σφαιρικα τις αναγκες σου...θα τα κανει ολα τελεια πλην του απολυτου στριψιματος...και πιστεψε με οταν εχεις μοτοσακο που κανει τα παντα τελεια ,το απολυτο στριψιμο δεν θα σου λειψει( been there,done that...)

και ποιο μηχανακι αυτη την στιγμη στην αγορα,ειναι τζαπονι τετρακυλινδρο ,με τονους ροπης,τελειο στο ταξιδι,απολυτως αξιοπιστο-απροβληματιστο,με λογικοτατη καταναλωση, αξιολογοτατο στο στριψιμο,με αξιοπρεπεστατο γκαζι, με απειρα περιθωρια προσαρμογης στα μετρα του εκαστοτε αναβατη καθως και βελτιωσης,μπορει να κινηθει στην πολη καλυτερα απο ολα τα υπολοιπα του ειδους του,εχει λογικοτατη τιμη αγορας καινουριο και θα κραταει και τιμη μετα απο 5 χρονια??????????????

το busa ρε μ@λακα κατεστραμενε...

Αρχικα κακως "τα πηρες" μαζι μου!

στη συνεχεια...
αν εγω παρω στη φαση που ειμαι και οδηγικη αλλα και...γενικα, Busa, ξεχαστετον τον Dim!

Θα τον βρειτε σε κανενα χαντακι-πεζοδρομιο-κολώνα!

Αυτα!

Ευχαριστω για το χρονο σου, το εκτιμω, το βαζω στην ακρη του μυαλου μου, δεν το αποκλειω για καποια στιγμη, αλλα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο Αντωνη!

Τωρα, δουλευε με οσο θες αν νομιζεις!
Αλλωστε ποτε δε κώλωσα στο χαβαλε και το πειραγμα!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

Cpt. Haddock
23/04/2008, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αν εγω παρω στη φαση που ειμαι και οδηγικη αλλα και...γενικα, Busa, ξεχαστετον τον Dim!

Μ' αυτή τη νοοτροπία Μήτσε και με σκουτερ κινδυνεύεις... Μακάρι να έχω λάθος αλλα κουλάρησε λίγο :wave2:

DimChios
23/04/2008, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Μήτσε, δωσε το ΚΤΜ και κανε ολα τα αλλα με την μπεμπα...

απο τη στιγμη που ψαχνεσαι σημαινει οτι η μπεμπα δεν σε ολοκληρωνει... εχει ραγισει το γυαλι φιλε :sad:

και μην πεις οτι την καταπονεις... ο κινητηρας ειναι ασπαστος και η χρηση στην πολη που κανεις δεν εχει καμμια σχεση με χρηση που κανουμε οι περισσοτεροι σε ωρες αιχμης!

οποτε σε πρωτη φαση σπρωξε το μικρο (που για μενα λαθος κανεις- και λαθος εποχη διαλεξες)

και σε δευτερη σπρωξε την ελικοφορα και παρε κατι να σε κ@@@@@ει , αυτο εχεις αναγκη!

μη με πεις οτι το κανει η γαλανολευκη... δεν θα ψαχνοσουν!

ρε Σταυρο τωρα σοβαρα μιλας? Εχει ραγισει το γυαλι με τη μπεμπα? Δλδ ειχε ραγισει απο τοτε που σταματησα να κανω χωμα με το Αφρικα και μετα το μπεμβε γιατι πηρα το ΚΤΜ που σαφω η δουλεια του ειναι το εντουρο?

Το ιδιο συμβαινει και τωρα λοιπον με το ασφαλτινο! Στριβει καλυτερα και περισσοτερο και με αλλη φιλοσοφια απο το GS! Λογικο δεν ειναι? Θελω να μπω σε αλλα μονοπατια οδηγησης!

Τι σημαινει δλδ οτι η μπεμπα δε μου κανει?

Επισης δεν ειπα οτι την καταπονω! Ειπα οτι της κανω "χαζα" και ασκοπα χλμ και αυτο αν θες ειναι αφορμη τα λεφτα που θα παρω απο το ΚΤΜ (+ οσα ακομα αποφασισω να τσονταρω) να μη τα φαω καπου αλλου αλλα σε ενα ακομη μηχανακι που θα μου δωσει κατι αλλο!

Τι στο καλο δλδ, τοσο μαλακισμενα και ηλιθια σκευτομαι?

Πραγματικα με προβληματιζετε! Μπορει να λεω μαλακιες αλλα δε με εχετε πεισει οτι ειμαι τοσο παραλογος ρπμ!

:sick:

DimChios
23/04/2008, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μ' αυτή τη νοοτροπία Μήτσε και με σκουτερ κινδυνεύεις... Μακάρι να έχω λάθος αλλα κουλάρησε λίγο :wave2:

δεν ειπα οτι δε μπορει να μου συμβει με οτιδηποτε!

KaTaNaS
23/04/2008, 11:35
αλλα σε ενα ακομη μηχανακι που θα μου δωσει κατι αλλο!

ΩΠΑ!

απαντησες μονος σου!

τι θελεις;

να σου δωσει κατι αλλο; αρα κατι σου λειπει; αρα η μπεμπα δεν σε καλυπτει σε αυτο που σου λειπει! αρα με την 1200 συμβιβαζεσαι...

αρα εχεις μηχανη που λυπασε να χρησιμοποιεις καθημερινα ΚΑΙ συμβιβαζεσαι κι απο πανω!

απορω γιατι επιμενεις να την κρατησεις!

γυρνωντας στην δηλωση σου τωρα: αλλα σε ενα ακομη μηχανακι που θα μου δωσει κατι αλλο!

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ δεν δινει ενα μηχανακι all around που ψαχνεις... μαλλον θα ξενερωσεις κιαλλο!

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ δινει ενα μηχανακι εξειδικευμενης χρησης...

εσυ μαλλον ψαχνεις ταχυτητα και στριψιμο, δυνατοτητα πιστας και σκυφτες καταστασεις... γονατα και αγκωνες και λοιπά!

παρε ενα SS και εισαι κομπλέ!

και τα ασκοπα χιλιομετρα κανε τα με οποιο θελεις την μποξερ ή το ΣΣ... με την μποξερ λιγοτερες φθορες θα εχεις σε λαδια και λαστιχα!

παρε ή το τρακ μπαϊκ που εχει βγαλει ενα παιδι ΜΟΝΟ για πιστα να μπορεις να εισαι σιγουρος πως ΜΟΝΟ σε ελεγχωμενο περιβαλλον θα μπορεις να πειραματηστεις , να ζησεις αυτο το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

ή παρε το 954 του Νίκου που εχει και ροπή!

αν και στο τελος με την λυση του ρείν θα καταληξεις!
:p

reinmeister
23/04/2008, 11:38
Αρχικα κακως "τα πηρες" μαζι μου!

στη συνεχεια...

Αυτα!

Ευχαριστω για το χρονο σου, το εκτιμω, το βαζω στην ακρη του μυαλου μου, δεν το αποκλειω για καποια στιγμη, αλλα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο Αντωνη!

Τωρα, δουλευε με οσο θες αν νομιζεις!
Αλλωστε ποτε δε κώλωσα στο χαβαλε και το πειραγμα!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

μητσο θα σε βρισω στ'αληθεια...ειλικρινα...σαφεστατα και ΔΕΝ τα πηρα μαζι σου...κοιταμε να βρουμε μιαν ακρη και μεσα σε ολο αυτο κανουμε και τον αναλογο χαβαλε...ξεκολα...

αυτα τα "σ'ευχαριστω για το χρονο σου" να πας να τα πεις σε καμια γκομενα που θες να την κανεις στην ακρη...:evil:

αντε π@παρα...

σε χαντακι-πεζοδρομιο-κολωνα μπορεις να βρεθεις ΑΝΕΤΑ με οτιδηποτε οδηγεις και ειδικα με κατι που μπορει να παει 250 χλμ...δηλαδη απο 600 και πανω...

πιτσιρικας ΔΕΝ εισαι, death wish ΔΕΝ εχεις, ξερεις τις δυνατοτητες σου και ανθρωπος που ξερει οτι η μοτοσυκλεττα μπορει απο μεσο ευχαριστησης με μετατραπει σε οπλο υπο συνθηκες ,ειναι ασφαλης στο πλειστον των περιπτωσεων...

οποτε την καραμελα του στυλ "δεν ειμαστε ολοι το ιδιο" αστη στην ακρη φιλε...μπορει να μην "παμε" ολοι ενα μηχανακι το ιδιο ,αλλα αυτο σε καμια των περιπτωσεων δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να το μετακινησουμε εχοντας τα ιδια επιπεδα ασφαλειας και να το χαρουμε εξισου...

εφ οσον ενας αναβατης ειναι συνειδητοποιημενος και ξερει ,πρωτα τα δικα του ορια, και εν συνεχεια τι μπορει να του προκαλεσει η αλογιστη χρηση αυτου που καβαλαει τοτε δεν εχει κανενα προβλημα...

απο κει και περα...παιρνεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο και τελειωνει το θεμα...και ρωτας και το συζητας οσο γουσταρεις...

υ.γ. εισαι επισης μεγαλος μ@λακας αλλα αυτο δεν επηρεαζει τοσο την οδηγηση σου οσο τα @@ οσων απο μας ασχολουμαστε ακομη μαζι σου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer:

dirtbird
23/04/2008, 11:42
Έχει βρεθεί 'εργαλείο' λέμεεεεεεεε...........:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Για αυτό..........

....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ @@ ΤΟΥ DIM!!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

tati
23/04/2008, 11:53

Τι στο καλο δλδ, τοσο μαλακισμενα και ηλιθια σκευτομαι?

Πραγματικα με προβληματιζετε! Μπορει να λεω μαλακιες αλλα δε με εχετε πεισει οτι ειμαι τοσο παραλογος ρπμ!

:sick:

ουπςς καταρχάς "ηρέμησε" αγόρι;)

λογικό είναι να παιδεύεσαι απο τη στιγμή που δεν ξερεις και εσύ ο ίδιος τι θελεις ακριβώς. Εδώ τραβάμε ορισμένοι "ζορυ" οταν ξερουμε τι θέλουμε (πχ χωμάτινο μηχανάκι, αλλά ποιο??125?200?450?510?κοκ)

κατσε διαβασε τις συμβουλές που έχουν γραψει καποια ατομα απο δω μεσα που συγκλίνουν περισσότερο με αυτο που "θέλεις", μην αγχώνεσαι...δε σε πιέζει τίποτα. Τώρα να σου πω να σκεφτείς με τη λογική ή με το συναίσθημα για την επιλογή σου? Εγώ δεν είμαι και το καλύτερο άτομο να σου πω αυτο γιατί συνήθως επιλέγω μηχανή που γουστάρω απίστευτα να καβαλάω και ας μην ειναι "ανετο", θελει λαδάκια καθε 700 κτλ κτλ ..αυτο ειναι πάλι up to u.

Λογικό ειναι επίσης να σε μπερδέψουμε περισσότερο αντί να σε βοηθήσουμε, δοκίμασε μηχανές διάφορες και αποφάσισε με ποιο "δρόμο'΄θες να άσχοληθείς προς το παρον (χωμα, πιστα κτλ)

τέλος, μη λες οτι αν παρεις busa στη φάση που εισαι τωρα θα σε ψάχνουμε γιατί οπως είπε και ο καπτεν αυτο μπορεί να γίνει με οτι΄δήποτε και εσύ ξέρεις (γιατί σε ξέρω οδηγικά κάπως) που και πως θα χρησιμοποιήσεις το όχημα το οποιο καβαλάς δεν είσαι κανα 16χρονο χωρις οδηγική πειρα.

¨Οσο αγχωτική είναι η φάση αυτη του τι να παρω...τόσο διασκεδαστική μπορεί να είναι κιόλας αρα, υπομονή και θα ρθει απο μονο του μια μέρα..τσουκ!;) (ελπίζω για σένα και για μας σύντομα:sick: :lol: )

DimChios
23/04/2008, 11:54
τωρα εχουμε αρχισει να μιλαμε σοβαρα...
να προβληματιζομαι αληθινα...

κατι κανουμε!

Cpt. Haddock
23/04/2008, 11:56
κατι κανουμε!

άντε να δούμε :bigcry:

road spirit
23/04/2008, 12:05
Μήτσε, μέχρι τώρα οι κάπτεν, κατάνας και rein τα λένε πολύ καλά

πάρε τώρα και μια σκέψη που μόλις μου ήρθε και συνδυάζει όλα :

- κόστος μέχρι 15000 όπως γράφεις στο αρχικο ποστ
- αποκτάς εξειδικευμένη χρήση (γιατί αυτό φαίνεται ότι σου λείπει... και μιας και την εξειδικευμένη λύση του εντουρο τη δοκιμασες και τη στέλνεις, τι σου μένει? πιστα...)
- κρατάς μεγάλο μοτόρι ικανό για άνετα μακρινα ταξίδια και λιγάκι εκδρομικο εντούρο (ότι θα έκανες δλδ και με τη προπελα) και μετακίνηση εντός πόλης...

η λύση είναι συγκεκριμένη:
1. πουλάς το κτμ ΚΑΙ την μπέμπα, ΝΑΙ και την μπεμπα παπάρα, μη βιάζεσαι να αντιδράσεις, διάβασε... (καλά στα λέει ο κατάνας, κατα βάθος έτσι όπως γράφεις σου βγαίνει
οτι δεν σε καλύπτει)
2. αντικαταστάτρια της μπέμπας : ενα μεταχειρό CAPO ! τιμή ?? βρίσκεις σε εξαιρετική κατάσταση, 2-3 χρονων, στα ~8500. Και είναι γαμώ τα μηχανάκια, για τα δεδομένα των μέγκα-ον-οφφ, και ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ υποψη τη τιμή, το μηχανάκι πάει γαμώ!! σε άσφαλτο έχει κρατήματα, σε χώμα πάει, 1000αρι V-2, τα κάνει σχεδόν όλα...
Με αυτή θα κινήσαι και καθημερινά μέσα στη πόλη πιο άνετα από ότι με τη μπέμπα, εγγυημένα.

3. έτσι, σου μένουν ~ 6500 για πισταδόρικο... ε?? ε?? με 6500 πλέον, βρισκεις πολυ καλό μεταχειρό τρακbike, χωρίς τα προβλήματα και τα πιθανά χουνέρια που μπορεί να συναντήσεις
στα 3000-4000 ... και πιο σύγχρονο μηχανάκι, και πιο καλό, και πιο περιποιημένο ... ΟΧΙ allaround, αλλά πίστα μόνο! να δοκιμάσεις αυτην τη καύλα και βλέπεις....

ΤΕΛΟΣ

άντε

edit : και αφού έγραψα το ποστ αυτό, έχοντας στο νου μια αγγελία CAPO στο απριλιαbikers, βλέπω στις γενικές οτι εκείνο το CAPO το πήρε ο μπαρτ ! Μήτσε, δες το μηχανάκι, μιλάμε γαμεί... ψάξε για κάτι ανάλογο

Cpt. Haddock
23/04/2008, 12:09
Συμφωνώ με τον αποπάνω σε όλα

στην τιμή του Caponord (και πιο κατω) παιζουν και tiger 955 :D που ειναι πρακτικα ιδιες μηχανές απο πλευράς φιλοσοφίας

Γιατι μητσε με 4,000 τρακμπάικ όλο προβλήματα θα φορτωθείς

p@nos
23/04/2008, 12:22
ρε ντιμ το κτμ ποσο θα το δωσεις????

υπαρχουν και ατομα που προβληματιζοντε για χωματινο μηχανακι...

:a13: :a13: :a13: :a13:

byron
23/04/2008, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
2. αντικαταστάτρια της μπέμπας : ενα μεταχειρό CAPO ! τιμή ?? βρίσκεις σε εξαιρετική κατάσταση, 2-3 χρονων, στα ~8500.

Το μηχανάκι που πήρε ο bart είναι ενός έτους με 8.700χλμ. Ενα capo 04-05 είναι αρκετά πιό κάτω.

Η σκέψη του rein μου φαίνεται λογική πάντως..... Πιθανόν να σκεφτόμουν και κανένα Fazer 1000.

alximistis
23/04/2008, 12:34
Ρε Μήτσε ρε Μήτσε!!! Είχα την ελπίδα πως θα έμπαινα σήμερ ακαι θα έβλεπα μία κατάληξη αλλά τελικά αποδείχτηκε απάτη η ελπίδα!!! :(
Για μένα από όλα αυτά που έχεις πει και εδώ μέσα αλλά και στο δελέ τελευταία φορά και διαβάζοντας και τους φίλους συμφορουμίτες καταλαβαίνω πως ένα είναι το ουσιαστικό. Δεν σε γεμίζει πια η Μπάμπα! Ευώ αυτό καταλαβαίνω. Για κάποιους λόγους καθαρά δικούς σου και απόλυτα σεβαστούς δεν σε φτιάχνει πια δεν σε καβλώνει να το πω και χύμα και θες κάτι άλλο. Μέχρι εδώ καλά. Το πρόβλημα λοιπόν που έγκειται;;;
Στο ότι θες ένα all around μηχανάκι δηλαδή μία μοτοσικλέτα που να τα κάνει όλα. Εδώ... διαφωνώ με τους φίλους συμφορουμίτες. :) Δεν πιστεύω πως τελικά θες κάτι τέτοιο. Η αίσθηση που μου βγάζεις είναι πως εσύ θες να... αλλάξεις! Ο κρυφός σου πόθος έιναι ένα SS! Αυτό έχω αντιληφθεί. Γιατί ΑΝ δεν ήταν έτσι τότε θα άκουγες τι σου έλεγε ορθότατα ο Κάπτεν και άλλοι και θα καταλάβαινες πως αυτό που σου λέει είναι το "σωστό". Από όπου και να το δεις έχουν δίκιο. Και από οικονομικής πλευράς και από πρακτικότητα και καθημερινή χρήση και και και.
ΑΝ Μήτσε μου ήθελες πραγματικά all around θα έμενες στην μπέμπα ή θα χτύπαγες το ΚΤΜ το 990 ή το 950 ελαφρώς μεταχειρισμένο! Και θα τα είχες όλα!
Μην κοροϊδευόμαστε Μητσάρα. Μέσα σου κοιτάς SS.
Οπότε... άει στο διάλα προχώρα και απόκτησέ το. Όσο πιο πολύ πρήζεις εμάς (έλεος) άλλο τόσο πρήζεις και τον εαυτό σου!!! Αφού κάτι τέτοιο θέλεις τι συζητάμε; Απλά πράγματα. :)

ΑΝ πάντως σκεφτείς ώριμα... :lol: :lol: ο τίγρης μου σε περιμένει. ;)

reinmeister
23/04/2008, 13:06
πανω απο 100.000 ευτυχεις κατοχοι,σας ευχονται καλα χλμ...:beer: :beer:

http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_GSX1300R

τσεκαρε χρωματακια λεμε...

http://www.suzukicycles.com/products/GSX1300RK7

Experience its performance and you'll know why it's known as the ultimate sport machine.

128415

byron
23/04/2008, 13:09
it's known as the ultimate sport machine.

Nέο παιδί ΡΠΜ.... :sad:

Ρε Φιλαράκι γράφτηκες στους Α.Α (http://www.alcoholics-anonymous.org/?Media=PlayFlash) που σου είπα ; :sick:

alximistis
23/04/2008, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Ρε Φιλαράκι γράφτηκες στους Α.Α (http://www.alcoholics-anonymous.org/?Media=PlayFlash) που σου είπα ; :sick:

Έτσι όπως το πάει ο Δον Μήτσος θα γράψει εμάς στο τέλος. :)

reinmeister
23/04/2008, 13:18

1)vespa 50 φτιαγμενη 70
2)bmw r25/2
3)bmw r25/3
4)bmw r26
5)honda rebel 250
6)yamaha virago 400
7)honda bros 650 pgm
8)suzuki gsx400f (του 80)
9)honda cbr 400 rr
10)kawasaki zxr 400
11)bmw f 650
12)honda cb-1 400(1)
13)suzuki gsxr 400 rr
14)honda crm 250(mk2)
15)honda crm 250(mk3)
16)honda crm 250 (mk3)(το δευτερο ιδιο)
17)Honda cb-1 400(2)
18)xlr 250 baja
19)honda xr 200
20)honda xr 250
21)honda xr 350
22)honda xr 500(82 διβαλβιδο)
23)honda xr 600(91)
24)honda xr 650 r
25)honda nx 650 dominator
26)suzuki gsxr 400(88)
27)suzuki gsxr 750(86)
28)suzuki gsxr 750(92)
29)honda cbr 600 fi
30)suzuki gsx1300 hayabusa
31)honda cb 400 f
32)honda nsr 250 gull arm
33)honda fmx 650
34)yamaha fjr 1300

γραφτηκα...αλλα προκοπη δεν ειδα...:sad:

ειδα οταν μετα τα παραπανω αγορασα το μπουσα...:lol:

Cpt. Haddock
23/04/2008, 13:27
1)vespa 50 φτιαγμενη 70
2)bmw r25/2

.....

29)honda cbr 600 fi
31)honda cb 400 f
33)honda fmx 650
34)yamaha fjr 1300

α, στο καλό και νόμισα οτι όλα αυτά ειναι επιλογές που προτείνεις στο Μητσο :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Tpap
23/04/2008, 13:27
22σελ και έχουμε ακόμη μέλλον...;)

devil's animal
23/04/2008, 13:29
1)vespa 50 φτιαγμενη 70
2)bmw r25/2
3)bmw r25/3
4)bmw r26
5)honda rebel 250
6)yamaha virago 400
7)honda bros 650 pgm
8)suzuki gsx400f (του 80)
9)honda cbr 400 rr
10)kawasaki zxr 400
11)bmw f 650
12)honda cb-1 400(1)
13)suzuki gsxr 400 rr
14)honda crm 250(mk2)
15)honda crm 250(mk3)
16)honda crm 250 (mk3)(το δευτερο ιδιο)
17)Honda cb-1 400(2)
18)xlr 250 baja
19)honda xr 200
20)honda xr 250
21)honda xr 350
22)honda xr 500(82 διβαλβιδο)
23)honda xr 600(91)
24)honda xr 650 r
25)honda nx 650 dominator
26)suzuki gsxr 400(88)
27)suzuki gsxr 750(86)
28)suzuki gsxr 750(92)
29)honda cbr 600 fi
31)honda cb 400 f
33)honda fmx 650
34)yamaha fjr 1300

γραφτηκα...αλλα προκοπη δεν ειδα...:sad:

ειδα οταν μετα τα παραπανω αγορασα το μπουσα...:lol:

πως φαινονται οι φιλοι του παπ...:rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

reinmeister
23/04/2008, 13:30
α, στο καλό και νόμισα οτι όλα αυτά ειναι επιλογές που προτείνεις στο Μητσο :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
23/04/2008, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Μήτσε, μέχρι τώρα οι κάπτεν, κατάνας και rein τα λένε πολύ καλά

πάρε τώρα και μια σκέψη που μόλις μου ήρθε και συνδυάζει όλα :

- κόστος μέχρι 15000 όπως γράφεις στο αρχικο ποστ
- αποκτάς εξειδικευμένη χρήση (γιατί αυτό φαίνεται ότι σου λείπει... και μιας και την εξειδικευμένη λύση του εντουρο τη δοκιμασες και τη στέλνεις, τι σου μένει? πιστα...)
- κρατάς μεγάλο μοτόρι ικανό για άνετα μακρινα ταξίδια και λιγάκι εκδρομικο εντούρο (ότι θα έκανες δλδ και με τη προπελα) και μετακίνηση εντός πόλης...

η λύση είναι συγκεκριμένη:
1. πουλάς το κτμ ΚΑΙ την μπέμπα, ΝΑΙ και την μπεμπα παπάρα, μη βιάζεσαι να αντιδράσεις, διάβασε... (καλά στα λέει ο κατάνας, κατα βάθος έτσι όπως γράφεις σου βγαίνει
οτι δεν σε καλύπτει)
2. αντικαταστάτρια της μπέμπας : ενα μεταχειρό CAPO ! τιμή ?? βρίσκεις σε εξαιρετική κατάσταση, 2-3 χρονων, στα ~8500. Και είναι γαμώ τα μηχανάκια, για τα δεδομένα των μέγκα-ον-οφφ, και ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ υποψη τη τιμή, το μηχανάκι πάει γαμώ!! σε άσφαλτο έχει κρατήματα, σε χώμα πάει, 1000αρι V-2, τα κάνει σχεδόν όλα...
Με αυτή θα κινήσαι και καθημερινά μέσα στη πόλη πιο άνετα από ότι με τη μπέμπα, εγγυημένα.

3. έτσι, σου μένουν ~ 6500 για πισταδόρικο... ε?? ε?? με 6500 πλέον, βρισκεις πολυ καλό μεταχειρό τρακbike, χωρίς τα προβλήματα και τα πιθανά χουνέρια που μπορεί να συναντήσεις
στα 3000-4000 ... και πιο σύγχρονο μηχανάκι, και πιο καλό, και πιο περιποιημένο ... ΟΧΙ allaround, αλλά πίστα μόνο! να δοκιμάσεις αυτην τη καύλα και βλέπεις....

ΤΕΛΟΣ

άντε

edit : και αφού έγραψα το ποστ αυτό, έχοντας στο νου μια αγγελία CAPO στο απριλιαbikers, βλέπω στις γενικές οτι εκείνο το CAPO το πήρε ο μπαρτ ! Μήτσε, δες το μηχανάκι, μιλάμε γαμεί... ψάξε για κάτι ανάλογο

η πιο σωστη λυση by far!!!!
:beer: :beer: :beer:
για να ειμαι και on topic :winka:

p@nos
23/04/2008, 15:34
γκουχουγκουχουποσοθατοδωσειςτοΚΤΜρεντιμλεμε???

:D :D :D

DimChios
23/04/2008, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε ντιμ το κτμ ποσο θα το δωσεις????

υπαρχουν και ατομα που προβληματιζοντε για χωματινο μηχανακι...

:a13: :a13: :a13: :a13:

ελα να το δεις και τα βρισκουμε!

:winka:

p@nos
23/04/2008, 16:10
ελα να το δεις και τα βρισκουμε!

Μωρε το θεμα ειναι οτι τωρα πηρα το ΧΤ και οικονομικα δεν στεκω και πολυ καλα(μιας και το πληρωσα μονος μου),μου εχουν μεινει κατι ψηλα στην ακρη αλλα μαλλον θα χρειαστει να δουλεψω κιολας(καλοκαιρι επειδη δε θα μπορεσω να συνδυασω σχολη και δουλεια) γιατι το θελω μονο για βολτες σε βουνο το μηχανακι...

Αν μπορεις στειλε μου μια ενδεικτηκη τιμη(με πμ) για να ξερω κι εγω περιπου που βρησκομαι...

:beer:

gixxerpap
23/04/2008, 18:44
βλέπεις ρε παπάρα που σιγά σιγά καταλήγουμε στην λύση που σου πρότεινα απο την πρώτη στιγμη?

πάρε ενα caponord για αρχη, να μπορεί να σε καλύψει όπως η μπεμπα, και μετά ψάχνουμε το πιο ειδικό με την ησυχία μας!

μα να μη με εμπιστευεται με τιποτα ρε παιδί μου .... θα σκίσω τα πτυχία μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
23/04/2008, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
βλέπεις ρε παπάρα που σιγά σιγά καταλήγουμε στην λύση που σου πρότεινα απο την πρώτη στιγμη?

πάρε ενα caponord για αρχη, να μπορεί να σε καλύψει όπως η μπεμπα, και μετά ψάχνουμε το πιο ειδικό με την ησυχία μας!

μα να μη με εμπιστευεται με τιποτα ρε παιδί μου .... θα σκίσω τα πτυχία μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΣΕΙΣ καταληγετε, οχι εγω!

ΕΣΕΙΣ καταληγετε σε ενα μηχανακι που δε μ αρεσει, δεν... δεν... δεν... δεν...

Μη κοιτας που δε μιλαω... αντε γιατι σημερα...

Tpap
23/04/2008, 19:39
πάρε ενα caponord για αρχη, να μπορεί να σε καλύψει όπως η μπεμπα, και μετά ψάχνουμε το πιο ειδικό με την ησυχία μας! .... θα σκίσω τα πτυχία μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να δώσει το πεεμβε και να πάρει ΚΑΠΟ....!! :eyepop: :confused:

μάλλον θα πρέπει να τα σκίσεις τα πτυχία....

(να δω τι άλλο θα ακούσω σε αυτό το θρεντ)

dirtbird
23/04/2008, 20:22
ΕΣΕΙΣ καταληγετε, οχι εγω!

ΕΣΕΙΣ καταληγετε σε ενα μηχανακι που δε μ αρεσει, δεν... δεν... δεν... δεν...

Μη κοιτας που δε μιλαω... αντε γιατι σημερα...

+1000

Είπαμε έχει μπεμπε αλλά δεν θα πέσει ποτέ τόσο χαμη(S)lά :nono:

:bigcry: :bigcry: :p

byron
23/04/2008, 20:39
Ρε dim έχεις σκεφτεί να κρατήσεις αυτά που έχεις? :look:

hector
23/04/2008, 22:16
εεεε!....συγνωμη να πω και εγω κατι;
χωρις να γνωριζω προσωπικα τον ασθενη(dim), και με φοβο γιουχαρισματος θα σκεφτομουνα το εξης: αφου θελει να παρει πισω καποια λεφτα απο το gs1200 χωρις να χασει αυτα που του προσφερει, γιατι δεν το πουλαει και αυτο (εννοειται οτι το ΚΤΜ εχει φυγει) για τα ματια ενως gs1150 με 7000 -7500 χιλιαρικακια και αλλα τοσα στην τσεπη για ολα τα αλλα;:eyepop:

gixxerpap
23/04/2008, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
εεεε!....συγνωμη να πω και εγω κατι;
χωρις να γνωριζω προσωπικα τον ασθενη(dim), και με φοβο γιουχαρισματος θα σκεφτομουνα το εξης: αφου θελει να παρει πισω καποια λεφτα απο το gs1200 χωρις να χασει αυτα που του προσφερει, γιατι δεν το πουλαει και αυτο (εννοειται οτι το ΚΤΜ εχει φυγει) για τα ματια ενως gs1150 με 7000 -7500 χιλιαρικακια και αλλα τοσα στην τσεπη για ολα τα αλλα;:eyepop:

1) 25 κιλά βαρύτερ
2) 25 άλογα λιγότερα
3) 25 πόντους φαρδύτερο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
23/04/2008, 23:35

3) 25 πόντους φαρδύτερο
:rotflmao:

Μα .... πάντα είναι τόσο:confused: :confused: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gixxerpap
23/04/2008, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Να δώσει το πεεμβε και να πάρει ΚΑΠΟ....!! :eyepop: :confused:

μάλλον θα πρέπει να τα σκίσεις τα πτυχία....

(να δω τι άλλο θα ακούσω σε αυτό το θρεντ)

έχετε οδηγήσει ποτέ Caponord κύριε?:p
κι αν ναι, τι δε σας άρεσε? η σελάρα του, τα πανεμορφα όργανα, οι φρενούκλες, τα 50αρια μπροστινά του, η πλαισιάρα του, ή το κυριολεκτικά άθραυστο μοτέρ του?

...εκτός κι αν σας χαλάνε τα ?3.000 που θα περισσεψουν στην τσέπη του ...:D

dirtbird
23/04/2008, 23:49
κι αν ναι, τι δε σας άρεσε? η σελάρα του, τα πανεμορφα όργανα, οι φρενούκλες, τα 50αρια μπροστινά του, η πλαισιάρα του, ή το κυριολεκτικά άθραυστο μοτέρ του?

Πάντως, κάποιοι που ήξερα εγώ δεν τους άρεσαν τα αυτοανατιναζόμενα αμορτισέρ, οι αυτοβούλως απασφαλιζόμενοι ταχυσύνδεσμοι της παροχής καυσίμου και κάτι άλλα ψιλά στα οποία δεν έδωσα σημασία....:rolleyes:

έφταναν τα πρώτα που άκουσα..... :winka:

gixxerpap
23/04/2008, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πάντως, κάποιοι που ήξερα εγώ δεν τους άρεσαν τα αυτοανατιναζόμενα αμορτισέρ, οι αυτοβούλως απασφαλιζόμενοι ταχυσύνδεσμοι της παροχής καυσίμου και κάτι άλλα ψιλά στα οποία δεν έδωσα σημασία....:rolleyes:

έφταναν τα πρώτα που άκουσα..... :winka:

αυτα και καναδυο άλλα, είναι γνωστές ασθένειες. οι οποίες θεραπευονται πριν καν εμφανιστούν, αν ο μάστορας γνωρίζει και έχει όρεξη & φιλότιμο .... και ο δικός μας έχει!;)

Tpap
24/04/2008, 01:35

πριν πάρω το 955, οδήγησα το καπο, τοτδμ, το dl1000, το βαρα(ω)δερ(ν)ω, το 1200gs/1150, μούλτι, και οταν λέω τα οδήγησα δεν τα έκανα απλά μια βόλτα.

Οταν οδήγησα το 955 για καμια 80χλμ εντός και εκτός και το περιεργάστηκα εκτενώς ήξερα οτι δεν υπήρχε άλλη επιλογή.
Ο άλλος λόγος που το πήρα ήταν οτι είχαν μείνει μόνο τα τελευταία 2 μιας και το 1050 δεν μου άρεσε καθόλου...δεν ήθελα/θέλω ούτε να το βλέπω.

θα σου έγραφα εκτός από τεχνικό για το κάθε ένα και μια ολόκληρη έκθεση για της εντυπώσεις μου αλλά θα περιοριστώ στα εξής παρακάτω για το καπο:

μέτρια ποιότητα κύλησης, αίσθηση βαριά για μηχανάκι που φοράει ν2, ένας ν2 που χαμηλά σκορτσάρει έντονα και σκάει μετά τις 5000σαλ (οπου εκείνο το καλοκαίρι που το δοκίμασα ανεξηγήτως το συγκεκριμενο μηχανάκι ανέβαζε υψηλή θερμοκρασία..), πολλά πλαστικά/μπούγιο και από κατω είναι άδεια, μέτρια ποιότητα φινιρίσματος πλαστικών...
κάπου είχα κρατήσει σημειώσεις ρπμ και δεν μπορώ τέτοια ώρα να τις βρώ ώστε να σου γράψω κι άλλες λεπτομέρειες...αν τις βρώ θα επανέλθω.
Ξέχασα να γράψω --εμένα προσωπικά δεν με πολυνοιάζει-- το 3κύλινδρο του 955i (της τελευταίας έκδοσης που έχω) όλα τα παραπάνω μηχανάκια τα ''καθαρίζει'' για πλάκα σε όλο το φάσμα στροφών αλλά και σε τρόπο απόδοσης.
Και όσο για το ''άθραυστο'' μοτεράκι του απριλια που ανέφερες, επέτρεψέ μου σε παρακαλώ να διατηρώ της επιφυλάξεις μου...
:wave2: :wave2:

byron
24/04/2008, 09:32
τα αυτοανατιναζόμενα αμορτισέρ

Επιτέλους ελαμψε η αλήθεια.....

Η 17Ν δεν εξαρθρώθηκε απ΄το λάθος του Ξηρού. Την ώρα που έβαλε μπροστά το Capo ανατινάχθηκε.

(Φήμες λένε πως οι ΗΠΑ πιέζουν για να συμπεριληφθούν τα capo στην λίστα των Weapons of Mass Destruction. :wave2: )

dirtbird
24/04/2008, 09:48
Και όμως .....

Υπάρχει ζωή μετά τα απρίλια.......

Μάια, Ιούνια, Ιούλια......:p

Cpt. Haddock
24/04/2008, 09:52
κανονίστε π@π@ρες να τσακωθούμε μεταξύ μας για το ποια μηχανή θα (αν) πάρει ο καλσονχιος :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ρε Μητσάκο, κάνε μας τη χάρη... Πούλα το πριόνι να το παρει κανενας να το ευχαριστηθεί και κράτα τη μπεμπα...

Μια χαρά ήσουν πριν και μ' αυτήν. Δεν ειναι η μηχανή το πρόβλημα, "the fault dear Βrutus is not in our stars but in ourselves" :wave2:

Ψάξου λίγο τι σε τρώει και μετά έλα πάλι, έδω θα είμαστε (για άλλα 400 ποστ :bigcry: )

:wave2: :beer: :wave2:

makis206
24/04/2008, 09:54
Να μην προτίνω να βάλει ένα Beverly 400 στη θέση του ΚΤΜ ε ;:p

reinmeister
24/04/2008, 09:54
οταν σταματησει το spamming με τα ευρωπαϊκα τριμπουρδελα ενημερωστε με να επανεμπλακω...:rotflmao: :rotflmao:

makis206
24/04/2008, 09:58
οταν σταματησει το spamming με τα ευρωπαϊκα τριμπουρδελα ενημερωστε με να επανεμπλακω...:rotflmao: :rotflmao:

Καλύτερα SH300 ε ;:lol: :rotflmao:

Cpt. Haddock
24/04/2008, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να μην προτίνω να βάλει ένα Beverly 400 στη θέση του ΚΤΜ ε ;:p

Ο Μητσος με σκουτερ; :nono: Σε παρακαλω τώρα... :smokin:

Μια απο τις προτάσεις που του έκανα ήταν ένα μεγκασκουτερ για Αθήνα (μια και όλο γκρινιαζει για τα άχρηστα χιλιόμετρα που κάνει εδώ) και ενα SS να λυσάει τα ΣΚ...

Αλλά; :rolleyes:

makis206
24/04/2008, 10:02
Αλλά; :rolleyes:

Είπαμε, Μήτσος... :lol:

Έτσι μού'ρχεται να του χαρίσω το CBF να ησυχάσουμε :rotflmao:

byron
24/04/2008, 10:04
Μια απο τις προτάσεις που του έκανα ήταν ένα μεγκασκουτερ για Αθήνα

Το 955 του πρότεινες; :look:

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Cpt. Haddock
24/04/2008, 10:05
είπαμε να μην τσακωθούμε... :evil: :D :evil:

dirtbird
24/04/2008, 10:09
Το 955 του πρότεινες; :look:

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

:nono: :nono: To Rocket III με καφάσι πίσω να κουβαλάει και τα 'εργαλεία' της δουλειάς......

θα το έβγαζε και σαν επαγγελματικό ημιφορτηγό και θα μπορούσε να μπαίνει δακτύλιο κάθε μέρα.... :bigcry: :bigcry:

byron
24/04/2008, 10:12
είπαμε να μην τσακωθούμε... :evil: :D :evil:

Γιατί να τσακωθούμε ρε συ; Πολύ τίμια και λογική την βλεπω την πρόταση που έκανες. :p

MikeG
24/04/2008, 10:15
Ρε συ!!!
Πάρε ένα Benelli TreK & ένα BMW K1200R...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

dirtbird
24/04/2008, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε συ!!!
Πάρε ένα Benelli TreK & ένα BMW K1200R...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Όπως πάντα εμπνευσμένος.....:lol: :lol:

MikeG
24/04/2008, 10:45
Νομίζω πρότεινα ότι καλύτερο γι'αυτό και όλοι το αναγνώρισαν & κανένας δε συνέχισε...:smokin:

makis206
24/04/2008, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Νομίζω πρότεινα ότι καλύτερο γι'αυτό και όλοι το αναγνώρισαν & κανένας δε συνέχισε...:smokin:

Χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο αφού δεν μπορούμε να χωνέψουμε ότι χρειαστήκαμε 24 ολόκληρες σελίδες (γι'αυτό το θρεντ μόνο) για κάτι τόσο απλό εύκολο και μοναδικό !

:bigcry: :bigcry:

byron
24/04/2008, 11:01
Πάρε το παρακάτ. Nico Bakker Grizzly

Το είχα προτείνει στον Μάκη, αλλά δεν του άρεσε το χρώμα. Bmw ψυχή για άνετα ταξίδια, GSXR1000 μοτέρ με 160 άλογα να ράβεις τον sniper στη μΠιστα και τελειώνεις...

128537

Cpt. Haddock
24/04/2008, 11:03
ωραίαααα

το μονο που έμεινε ειναι να συγχωνεύσουμε το θρεντ με αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=57638) :p :p

makis206
24/04/2008, 11:05
Πάρε το παρακάτ. Nico Bakker Grizzly

Κι άμα το πάρεις γράψου και στον Αρκτούρο ! :lol: :rotflmao:

MikeG
24/04/2008, 11:13
Ρε είμαι πολύ μπροστά λέμε....... Λύτης προβλημάτων.
Ο μάντης Κάλχας!!! :cool: :a08: :a44: :a3:

DimChios
24/04/2008, 13:40
:rolleyes:

Αμα ενοχλαω να φυγω!

Cpt. Haddock
24/04/2008, 13:41
:rolleyes:

Αμα ενοχλαω να φυγω!

όχι, κάτσε, έχει γέλιο :lol: :lol: :lol:

DimChios
24/04/2008, 13:46
όχι, κάτσε, έχει γέλιο :lol: :lol: :lol:

κι εγω γελαω αν κι εχει καταντησει λιγο χαζο!

reinmeister
24/04/2008, 13:47
την βλεπω εγω την δουλεια να καταληγει με κανα Morbidelli 125...

υπαρχει και η Montessa ossa ως οπσιον...:rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
24/04/2008, 13:50
κι εγω γελαω αν κι εχει καταντησει λιγο χαζο!

Εχει καταντήσει λιγο (έως πολύ) χαζό γιατι ΔΕΝ διαβάζεις ουσιαστικά αυτά που σου γράφουμε...

Σε ότι σου προτεινουμε απαντάς "ναι εχετε δίκιο, αλλά..." και το "αλλά" συνήθως αναιρεί ότι έχεις πει εσύ ο ίδιος πιο πριν

Δες τι έγραψα στην προηγούμενη σελίδα και προβληματίσου απ' αυτό

Δεν ειναι η μηχανή το πρόβλημα :winka: :wave2:

DimChios
24/04/2008, 14:07
Εχει καταντήσει λιγο (έως πολύ) χαζό γιατι ΔΕΝ διαβάζεις ουσιαστικά αυτά που σου γράφουμε...

Σε ότι σου προτεινουμε απαντάς "ναι εχετε δίκιο, αλλά..." και το "αλλά" συνήθως αναιρεί ότι έχεις πει εσύ ο ίδιος πιο πριν

Δες τι έγραψα στην προηγούμενη σελίδα και προβληματίσου απ' αυτό

Δεν ειναι η μηχανή το πρόβλημα :winka: :wave2:

Εχω αφησει χωρις απαντηση πολλα ποστ γιατι καποια εχουν γινει ενοχλητικα, καποια τα επεξεργαζομαι, καποια τα θεωρω "κολημενα" (οπως κι εγω ισως), καποια λενε αλλα ντι αλλων...

Εγω ακουω και διαβαζω τι λετε, και παραδεχομαι καποια πραγματα, τη λογικη και το δικο μου συναισθημα ομως λιγοι το εχουν καταλαβει!

Δεν ειναι κακο... οταν ομως ακουω μαλακιες (κατα την αποψη μου που μπορει και να ναι λαθος) ελα εσυ που εισαι σωστος (ο καθε "εσυ") και πες το μου!

Θα σε γραψω οπως καταλαβαινεις κανονικα!

Ειπα, ζηταω γνωμες, κουβεντα, αποψεις απο κει και περα δε σημαινει οτι θα παρω κατι που υποχρεωτικα ολοι θα το βρισκουν ομορφο και σωστη επιλογη!

Ουτε θα πουλησω κατι επειδη το βρισκουν καποιοι ασχημο και αχρηστο!

Τεσπα, σε αυτο το επιπεδο αν συνεχισουμε δε θα βγαλουμε ακρη...αν θελετε και οσοι θελετε, οσοι δε βαριεστε και δε σας πρηζονται τα @@δια, μπορειτε να συμμετασχετε!

Για τους αλλους λυπαμαι αλλα ισως να αργισω να αποφασισω...ισως να μη παρω και τπτ! Στη τελικη ο,τι μου κοψει θα παρω και θα κανω...αν καταλαμβανω ασκοπο χωρο στο φορουμ το ειπα και πριν, πειτε το να φυγω!

ΥΓ, δεν ψαρωσα, για αλλη μια φορα εξηγω τι νιωθω και σκεφτομαι!

reinmeister
24/04/2008, 14:22
Εχω αφησει χωρις απαντηση πολλα ποστ γιατι καποια εχουν γινει ενοχλητικα, καποια τα επεξεργαζομαι, καποια τα θεωρω "κολημενα" (οπως κι εγω ισως), καποια λενε αλλα ντι αλλων...

Εγω ακουω και διαβαζω τι λετε, και παραδεχομαι καποια πραγματα, τη λογικη και το δικο μου συναισθημα ομως λιγοι το εχουν καταλαβει!

Δεν ειναι κακο... οταν ομως ακουω μαλακιες (κατα την αποψη μου που μπορει και να ναι λαθος) ελα εσυ που εισαι σωστος (ο καθε "εσυ") και πες το μου!

Θα σε γραψω οπως καταλαβαινεις κανονικα!

Ειπα, ζηταω γνωμες, κουβεντα, αποψεις απο κει και περα δε σημαινει οτι θα παρω κατι που υποχρεωτικα ολοι θα το βρισκουν ομορφο και σωστη επιλογη!

Ουτε θα πουλησω κατι επειδη το βρισκουν καποιοι ασχημο και αχρηστο!

Τεσπα, σε αυτο το επιπεδο αν συνεχισουμε δε θα βγαλουμε ακρη...αν θελετε και οσοι θελετε, οσοι δε βαριεστε και δε σας πρηζονται τα @@δια, μπορειτε να συμμετασχετε!

Για τους αλλους λυπαμαι αλλα ισως να αργισω να αποφασισω...ισως να μη παρω και τπτ! Στη τελικη ο,τι μου κοψει θα παρω και θα κανω...αν καταλαμβανω ασκοπο χωρο στο φορουμ το ειπα και πριν, πειτε το να φυγω!

ΥΓ, δεν ψαρωσα, για αλλη μια φορα εξηγω τι νιωθω και σκεφτομαι!

το χοντραινεις ρε δημητρη και δεν υπαρχει λογος...απλως εχε υπ οψιν οτι οταν μια κουβεντα τραβαει τοσο πολυ ειναι αξιωμα οτι θα γραφτουν και πολλα εκτος θεματος ,ειτε ως χαβαλες ειτε ως οτιδηποτε αλλο...πες το blowing off steam η οπως αλλιως θες...

ομως μην το θετεις ετσι...

αποψη μου αυτη φυσικα και εντελως καλοπροαιρετη μια και μιλαμε απολυτως σοβαρα πλεον...

DimChios
24/04/2008, 14:27
το χοντραινεις ρε δημητρη και δεν υπαρχει λογος...απλως εχε υπ οψιν οτι οταν μια κουβεντα τραβαει τοσο πολυ ειναι αξιωμα οτι θα γραφτουν και πολλα εκτος θεματος ,ειτε ως χαβαλες ειτε ως οτιδηποτε αλλο...πες το blowing off steam η οπως αλλιως θες...

ομως μην το θετεις ετσι...

αποψη μου αυτη φυσικα και εντελως καλοπροαιρετη μια και μιλαμε απολυτως σοβαρα πλεον...

δε μιλησα για το χαβαλε ρε Αντωνη και δεν εχω και με κανενα τπτ!

Ξερω οτι ειμαι ασχετος σε πολλα και θα ρωτησω και μλκιες οποτε θα παρω και αναλογες απαντησεις!

Απορω ομως που ακουω καποια πραγματα "κουφα" εντελως και στη τελικη δε δεχονται καποιοι τον παραγοντα "γουστο μου και καπελο μου" να το κανω ετσι ή αλλιως και να μη δινω τοση αναφορα στο τι θα κρατησω και γιατι!

Πειτε οτι θελετε αλλα δεν μπορειτε να αποφασισετε εσεις για μενα!

Δεν ειναι απλο και κατανοητο αυτο?

Και παλι λεω, δεν κραταω κακιες ή κατι σε κανενα και ο πλυθηντικός μπαινει "ετσι" για να μη διαχωρισω κανενα...

Υπαρχουν ατομα που ασπαζονται την αποψη μου, αλλοι παλι οχι... τι να κανουμε δλδ?

Cpt. Haddock
24/04/2008, 14:39
Απορω ομως που ακουω καποια πραγματα "κουφα" εντελως και στη τελικη δε δεχονται καποιοι τον παραγοντα "γουστο μου και καπελο μου" να το κανω ετσι ή αλλιως και να μη δινω τοση αναφορα στο τι θα κρατησω και γιατι!

ο παράγοντας "γουστο μου και καπέλο μου" δεκτός και απόλυτα σεβαστός, θα είχε νόημα αν δεν είχες ανοίξει το θρεντ.

Η αν έλεγες "Μαγκες πουλάω τα δυο μοτορια, τι supersport παιρνω με 6 χιλιαρικα και τι να κανω με τα υπόλοιπα"

Κοινώς, αν είχες κατι στο μυαλό σου. Προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε αλλα κι εσύ ψάχνεσαι με αποτέλεσμα να αναιρείς καθε πρόταση που σου κάνουμε

Απο εκεί και περα τι άλλο θες να κανουμε; Λεμε ιδέες, μας λες γιατι σου τις λέμε...

οκ, αποφάσισε μονος σου

Μια τελευταία γνώμη: Για κάτι που ειναι πρωτιστως κ@υλα μας, μην το ψυρίζεις κι ιδιαίτερα

trigger
24/04/2008, 14:59
Δημήτρη ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που συζητήσαμε για το BMW και σε ρώτησα για τη γνώμη σου μεταξύ GS 1200 και KTM 990. Αυτό που πιστεύω είναι οτι αν ερχόταν η ώρα να αλλάξεις το BMW θα ήταν μόνο γιατί θα ήθελες πλέον το ΚΤΜ!
Μην κράξετε όσοι το διαβάσετε γιατί αναφέρομαι σε μια συγκεκριμένη συζήτηση.

Το δεύτερο μηχανάκι θα μπορούσε να είναι ένα γυμνό, ένα ss ή ένα motard. Δε λέω ον-οφ γιατί υποτίθεται οτι θα το κρατήσεις :)
Αν δεν έχεις αποφασίσει την κατηγορία που απ'όσα διαβάζω θέλεις ss άρχισε τα test ride να δείς τι σου πάει περισσότερο και ανάλογα με τα χρήματα που θα διαθέτεις αποφασίζεις ποιό μηχανάκι θα είναι.
Αν θέλεις ss αποφάσισε αν θα είναι άκρως πολεμικό ή θα συμβιβαστείς με κάποιο πιό τουριστικό.

Ξέρω οτι δεν βοηθάω αλλά το τι θα πάρεις είναι δικό σου θέμα, ο δικός μας λόγος πιστεύω οτι περιορίζεται στο να σε βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και όχι στο να αποφασίσουμε εμείς για σένα π.χ. πούλα το μπουρδέλο δεν κάνει το ένα δεν κάνει το άλλο.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα ένα GS 1200 και ένα motard (ίσως και να κρατούσα το ΧΤΧ) για την πόλη γιατί ξέρω τι ακριβώς χρήση θα τους κάνω και τι μου αρέσει.

DimChios
24/04/2008, 15:04
ο παράγοντας "γουστο μου και καπέλο μου" δεκτός και απόλυτα σεβαστός, θα είχε νόημα αν δεν είχες ανοίξει το θρεντ.

Η αν έλεγες "Μαγκες πουλάω τα δυο μοτορια, τι supersport παιρνω με 6 χιλιαρικα και τι να κανω με τα υπόλοιπα"

Κοινώς, αν είχες κατι στο μυαλό σου. Προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε αλλα κι εσύ ψάχνεσαι με αποτέλεσμα να αναιρείς καθε πρόταση που σου κάνουμε

Απο εκεί και περα τι άλλο θες να κανουμε; Λεμε ιδέες, μας λες γιατι σου τις λέμε...

οκ, αποφάσισε μονος σου

Μια τελευταία γνώμη: Για κάτι που ειναι πρωτιστως κ@υλα μας, μην το ψυρίζεις κι ιδιαίτερα

...ναι ρε συ Ηλια, γιατι καθε προταση που γινεται απο ολους σας μπαινει στο μυαλο και επεξεργαζεται! Ειναι πραγματα που δεν τα εχω σκεφτει, ειναι αλλα που τα εχω σχεδον αποριψει, ειναι αλλα που μου ερχονται απο τις ιδεες τις οποιες ριχνεται κτλ κτλ...

Δεν υπαρχει λογος να θεωρεις οτι εφοσων αποριπτω τη προταση που εκανες π.χ σε γραφω κιολας!

Να μη πω δλδ τι βρισκω καλο ή κακο στη καθεμια!

Ξερω οτι γινομαι σπασαρχιδης καποιες φορες... αν ηξερα ομως τι θελω να παρω δε θα ρωταγα! Και βεβαιως ειπα, μηπως να μιλαμε καλυτερα για τη διασωση της καρετα καρετα?

Και αν ειδες, στα τελευται ασχετικα ποστ μου εγραψα οτι "τωρα αρχιζουμε να μιλαμε και να προβληματιζομαι σοβαρα"!

Κατι τελευταιο για να μη κανω αλλο ξεχωριστο ποστ!

Σημερα καβαλησα 2 μηχανακια! Απο αυτα που ειχα αρχισει να καταλληγω...

Αποριψα το ενα! Βασικο!

Ολοι μας ξερουμε νομιζω πως αν δεν καβαλησεις κατι, δε μπορεις να το επιλεξεις μονο με την εμφανιση ή την τιμή!

Κι επειδη ειναι κ@υλα αλλα εχουμε και μια λογικη (οτι κι αν ειναι αυτη) τουλαχιστον βλεποντας απο κοντα κατι...ολο και πλησιαζουμε!

tifoefs
24/04/2008, 15:39
αλλα εχουμε και μια λογικη (οτι κι αν ειναι αυτη) τουλαχιστον βλεποντας απο κοντα κατι...ολο και πλησιαζουμε!

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
24/04/2008, 16:39
Αποριψα το ενα! Βασικο! Ποιό?:confused:

DimChios
24/04/2008, 16:43
Ποιό?:confused:

Hornet 600S!

Εκτος κι αν... :rolleyes: μπα... δε το βλεπω!

Αυτη τη στιγμη ξερω τι θελω αλλα δεν υπαρχει στα λεφτα που ψαχνω! :sick:

Λιγο υπομονη δε με χαλαει, κατι θα βρω... :winka:

trigger
24/04/2008, 16:45
Θέλεις να μας πείς τι είναι αυτό που θέλεις να έχουμε το νου μας; :wacko:

dirtbird
24/04/2008, 16:49

Αυτη τη στιγμη ξερω τι θελω αλλα δεν υπαρχει στα λεφτα που ψαχνω! :sick:

Έκανες 'δειγματοληπτικό' έλεγχο?:confused: :confused:

DimChios
24/04/2008, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Θέλεις να μας πείς τι είναι αυτό που θέλεις να έχουμε το νου μας; :wacko:

Oxi akoma!

:blush:

:D katse na doume kai tpt allo... :lol: :lol: :lol:

DimChios
24/04/2008, 16:50
Έκανες 'δειγματοληπτικό' έλεγχο?:confused: :confused:

ναι, ενα προχειρο!

Εχω βρει ενα αλλα θελω + 1000 απο τα + που υπολογιζα!

:cry: :cry: :cry:

LePa
04/05/2008, 17:10
poulise ta ola kai agorase tin 3ara coupe cabrio

transporter
04/05/2008, 18:05
Το πρόβλημά σου είναι έλλειψη χρόνου. Οχι τύπου η μοντέλου μηχανής.

Κρατα το μεγάλο
Μοιράσου το μικρό με κάποιο φίλο σου για όποτε βρίσκεις χρόνο η έχεις κέφια αφιερωνε λιγο χρόνο για παιχνίδι και με αυτό.

Οργάνωσε το χρόνο σου ώστα να μπορείς να απολαύσεις ότι έχεις. Αλλοιως πάντα ανικανοποιητος θα μένεις.

Σε αυτή τη ζωή ούτε όλες τις μηχανες ούτε όλες τις γυναίκες, ούτε όλα τα μέρη, που θέλουμε θα προλάβουμε να απολαυσουμε.
Οπότε ότι και να πάρεις με την ίδια περίεργη γεύση, ότι κάτι σου λείπει, θα μένεις.

Αυτό που μετρά είναι τι έγραψε το κοντέρ και όχι ποιο κοντερ τα έγραψε.

DimChios
06/05/2008, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από LePa
poulise ta ola kai agorase tin 3ara coupe cabrio

:a21: :a21: :a21: :a21: