PDA

View Full Version : Σπαζοκεφαλιά! Help!!!!

Σελίδες : [1] 2 3 4

DimChios
16/04/2008, 12:32
Γεια σας! :o

Ας κανουμε μια υπόθεση και ας ψάξουμε να βρούμε λύση σας παρακαλώ!

Λοιπόν...

Έχουμε 15.000-16.000 ευρώ και θέλουμε να τα έχουμε-κάνουμε μηχανάκια!

Κατόπιν, εχουμε τα εξής 3 σενάρια...

1ον: 2 μηχανές, μια on-off (που κανει και ταξίδια) και μια δρόμου
2ον: 2 μηχανές, μια δρόμου-ταξιδιάρικη και μια off-road
3oν: 2 μηχανες, μια on-off (που κανει και ταξίδια) και μια naked or something like that για πολη, βολτα, "καγκουράδες" και καμμια πιστούλα!

Για να σας δώ... :rolleyes: :confused: :winka:

Ειναι για δυνατους λυτες, το ξερω!

Επειδη ο pap ναι μεν ειναι "μανουλα" σε αυτά, αλλα ειναι και τρελός... θα ηθελα να δω και τη δικη σας αποψη!

Τα δεδομενα που σας δίνω ειναι τα εξής:
- Πρόκειται για μενα
- Ως γνωστόν έχω ενα BMW R1200GS κι ένα ΚΤΜ 200 EXC
- Σκέφτομαι να σταματησω εντελώς το ENDURO (λόγω έλλειψης χρόνου) :sad:
- όπου "παίζει" on-off, να αντικαθιστά επάξια σε ό,τι κανει και το BMW!
- και όπως καταλάβατε, συζητάω να πουλήσω το BMW...το ΚΤΜ...ή και τα 2...
- ...και γενικώς... γμσέ τα, ψάχνομαι!

Σημείωση τελευταία αλλά ουχί ασήμαντος! Από κανενα από τα δύο μοτόρια δεν εχω παράπονα σε αυτό που κάνει!

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και...

ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
16/04/2008, 12:35
Πουλας το μικρό και κρατάς το 1200αρι

:wave2: :wave2: :wave2:

Nik0s
16/04/2008, 12:37
Ε καλά δεν είναι και καμιά δύσκολη περίπτωση!

Κρατάς το GS γιατί τα κάνει όλα τέλεια και είτε δίνεις το πριόνι και αυξάνεις τις καταθέσεις σου, είτε το κρατάς για όταν θα μπορείς να ξεκλέψεις μερικές ώρες για βόλτα στο βουνό.

:winka:

Το να πάρεις άλλη μεγάλη μηχανή από τη στιγμή που είσαι ευχαριστημένος με το GS το βρίσκω άκυρο :D

DimChios
16/04/2008, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πουλας το μικρό και κρατάς το 1200αρι

H λογική φίλε μου (δεν περιμενα κατι αλλο απο σένα και δε το λέω ειρωνικά) αυτό λέει, αλλά... :rolleyes:

DimChios
16/04/2008, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ε καλά δεν είναι και καμιά δύσκολη περίπτωση!

Κρατάς το GS γιατί τα κάνει όλα τέλεια και είτε δίνεις το πριόνι και αυξάνεις τις καταθέσεις σου, είτε το κρατάς για όταν θα μπορείς να ξεκλέψεις μερικές ώρες για βόλτα στο βουνό.

Το να πάρεις άλλη μεγάλη μηχανή από τη στιγμή που είσαι ευχαριστημένος με το GS το βρίσκω άκυρο :D

θες κι εσύ απάντηση? :wacko:

η "αλλαγή" και η κ@υλα δεν είναι παράγοντες? :blush:

makis206
16/04/2008, 12:41
Την κουρτίνα 3 λέω εγώ αλλά τις επιλογές θα τις κάνεις εσύ, με μια ταξιδιάρα ον-οφ (θα πρότεινα να κρατήσεις τη μπεμπέ πουλώντας μόνο το ΚΤΜ) και μια μοτοσυκλέτα δρόμου θα είσαι πασσάς, έτσι πιστεύω !

γιατί δεν τα δίνεις της Χαράς να βάλει "γκχμμμμ" ; :D

makis206
16/04/2008, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
θες κι εσύ απάντηση? :wacko:
η "αλλαγή" και η κ@υλα δεν είναι παράγοντες? :blush:

Το 800άρι σου αρέ ; :smilea:

Cpt. Haddock
16/04/2008, 12:45
H λογική φίλε μου (δεν περιμενα κατι αλλο απο σένα και δε το λέω ειρωνικά) αυτό λέει, αλλά... :rolleyes:

Κακώς περίμενες αυτό απο εμένα (δε με ξέρεις :winka: )

Δεδομένα:

α) Σταματας το εντουρο (= το μικρό φεύγει)

β) Ψάχνεσαι να δωσεις το 1200αρι. Αρα

β1) Το καινουριο 1200αρι
β2) Το 1200 Αdv

γ) Κρατάς το 1200αρι και περνεις ενα μεταχειρισμένο monster ή μια Daytona (απο το 0-300) να τα σκίσεις

δ) Κάνεις ότι σου είπα στο πρωτο ποστ :lol:

Σημείωση: Δεν αναφέρεις αν τα 15-16 χιλιάρικα τα έχεις ή (ελπίζεις οτι) θα προκύψουν απο τις πωλησεις...

Σημείωση 2: Με τον όρο "Ταξίδια" τι εννοείς; Μέχρι το Καρπενήσι ή μέχρι το Grossglockner? :winka:

DimChios
16/04/2008, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Την κουρτίνα 3 λέω εγώ αλλά τις επιλογές θα τις κάνεις εσύ, με μια ταξιδιάρα ον-οφ (θα πρότεινα να κρατήσεις τη μπεμπέ πουλώντας μόνο το ΚΤΜ) και μια μοτοσυκλέτα δρόμου θα είσαι πασσάς, έτσι πιστεύω !

γιατί δεν τα δίνεις της Χαράς να βάλει "γκχμμμμ" ; :D

ας πουμε ναι...

δωσε επιλογή όμως!!!

Το 800αρι μου αρέ, δεν το οδηγησα ομως ακομα, μονο το καβαλησα!

Όμως, να δωσω το 1200 στα ίδια λεφτα πανω κατω που κανει καινουριο το 800? Μαλακια, να χαλασω τον παπα να τον κανω διακο, δε νομιζεις?

DimChios
16/04/2008, 12:53
Κακώς περίμενες αυτό απο εμένα (δε με ξέρεις :winka: )

Δεδομένα:

α) Σταματας το εντουρο (= το μικρό φεύγει)

β) Ψάχνεσαι να δωσεις το 1200αρι. Αρα

β1) Το καινουριο 1200αρι
β2) Το 1200 Αdv

γ) Κρατάς το 1200αρι και περνεις ενα μεταχειρισμένο monster ή μια Daytona (απο το 0-300) να τα σκίσεις

δ) Κάνεις ότι σου είπα στο πρωτο ποστ :lol:

Σημείωση: Δεν αναφέρεις αν τα 15-16 χιλιάρικα τα έχεις ή (ελπίζεις οτι) θα προκύψουν απο τις πωλησεις...

Σημείωση 2: Με τον όρο "Ταξίδια" τι εννοείς; Μέχρι το Καρπενήσι ή μέχρι το Grossglockner? :winka:

θα μπλέξουμε με δαυτον, το ηξερα! :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λοιπόν...

α) ναι, ετσι δειχνουν ολα...
β) ασ πουμε...για να...συμβεί η "σημείωσή" που εγραψες και σωστα εχεις μαντεψει!
β1+β2) δεν ειναι κακό αλλα μενω με ένα μηχανακι, τα λεφτα απο το ΚΤΜ πανε στη διαφορα για το καινουριο που ναι μεν εχει διαφορες αλλα ειναι..."μια από τα ίδια"! εννοω οτι συντομα θα το "βαρεθώ", δεν κανω ουσιαστικη αλλαγή!
γ) κάτι τέτοιο σκέφτομαι... :winka: ωστε να κάνω και κανενα ταξιδακι μονοκάβαλο, γρήγορο, χωρις αποσκευες μαζι με άλλους τρελους που κανουν ταξιδάκια (βλέπεις, βαζω υποκοριστικά) με τέτοια μηχανακια! Μπαινει και πίστα! :D
δ) ενας φιλος λέει οτι αυτο θα κανω στο τελος και τσαμπα σας πρήζω τα φρυδια! :lol:

στη σημείωση 1 σου απαντησα, και υπολογιζω και κατι να τσονταρω
στν 2η μακαρι να ειχα αλλη δουλεια που θα μου επετρεπε να εχω την οικονομικη δυνατοτητα που εχω τωρα αλλα περισσοτερο και πιο προγραμματισμενο χρονο ελευθερο! :sad:

εδω δε μπορουμε να κανουμε ενα γ@μημενο 36ωρο! :cry:

mpou
16/04/2008, 12:57
β1+β2) δεν ειναι κακό αλλα μενω με ένα μηχανακι, τα λεφτα απο το ΚΤΜ πανε στη διαφορα για το καινουριο που ναι μεν εχει διαφορες αλλα ειναι..."μια από τα ίδια"! εννοω οτι συντομα θα το "βαρεθώ", δεν κανω ουσιαστικη αλλαγή!
[/B]

ΤΗν καταναλωτικη μου κοινωνια μεσα.

Αν θες αλλαγη, βαφτο ροζ :lol:

makis206
16/04/2008, 12:58
Όμως, να δωσω το 1200 στα ίδια λεφτα πανω κατω που κανει καινουριο το 800? Μαλακια, να χαλασω τον παπα να τον κανω διακο, δε νομιζεις?

Η "αλλαγή" και η κ@υλα πάντα έχουν κάποιο κόστος να το ξέρεις :lol:

Οκ είναι πολλά τα 11+ αλλά νόμιζα πως βαρέθηκες το 12άρι και δεν θά'θελες να ξεφύγεις αρκετά απ'αυτό όσο ξεφεύγει ένα Βε-Στρομ ή ένα Τρανσάλπ για παράδειγμα, πάσο λοιπόν και ξαναμένω στο "κράτα το 12άρι" και δώσε το ΚΤΜ για ένα στριφτερό, επιλογές όμως υπάρχουν πολλές κι εμένα μ'αρέσουν όλα :lol:

Cpt. Haddock
16/04/2008, 13:02
Απο τη στιγμή λοιπόν που δε μιλάμε για μεγάλα ταξίδια (περαν διημέρου ), καταλαβαίνεις οτι οι απαιτήσεις σου σε οτι αφορα μια τουρινγκ μηχανή μειώνονται - δε σου χρειάζεται το FJR ή μια PanEuropean :lol:

Οπότε (πάμε παλι....)

Σενάριο 1: Μια μηχανή:

α) 1200 το υπάρχον

β) 1200 το καινουριο

γ) 1200 adv (χωρις κανενα λογο απλα για μουρη)

δ) Τiger

Σενάριο 2: Δύο μηχανες:

α) 1200 (υπάρχον) και triple (καινουριο)

β) 1200 καινουριο και monster/daytona μεταχειρισμένα (για λογους συνολικού κόστους)

γ) F800GS και monster/daytona μεταχειρω

Σημ. Οπου monster/daytona/triple βάλε όποιο άλλο εφάμιλης κατηγορίας σΕ αρέσει

Σημ2: Να συνεχίσω; :evil: :D

devil's animal
16/04/2008, 13:03
Ειναι απλο ρε Μητσακο.:D

πουλας και τα 2 για ξεχωριστο φυσικα λογο.
το μεν πριονι το δινεις γιατι σταματας το εντουρο (οπως ειπες) και ειναι αχρηστο για οτιδηποτε αλλο.
το δε καραβι το δινεις γιατι ειναι αχρηστα 1200cc αν δεν πας τουλαχιστον 2 φορες το χρονο Γερμανια-Ιταλια.

και παμε τωρα...

περνεις ενα ss μεταχειρο σε καλη κατασταση. το οποιο:
και αρκουδογκαζο εχει για να ξεκ@υλωνεις
και στριβει
και ταξιδακια, μεχρι Σερρες, Θεσσαλονικη παει
και πιστα μπαινει

και μετα οσο χρημα σου περισσεψει χτυπας ενα sm για μεσα στην πολη που ειναι εργαλειο και παιχνιδι ταυτοχρονα.:winka:
450-600cc

δεν κινεις το μεγαλο μεσα στην πολη και ολες τις δουλειες τις κανεις με το μονοκυλινδρο ντριφταροντας...:smokin:
γκαζι εχεις ανετα και μεχρι το Σουνιο που λεει ο λογος να πας...

και γουστερνεις γενικοτερα.

Υ.Γ: δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να κανεις το υπαρχον ΚΤΜ sm....:sick:

Υ.Γ.2: αν και εφ'οσον ακολουθησεις αυτη την λυση (του γριφου), για να ξεπληρωσεις θα μου τα δωσεις και τα 2 (οποια και αν ειναι αυτα) βολτα!!
:beer: :beer: :beer:

DimChios
16/04/2008, 13:08

γ) κάτι τέτοιο σκέφτομαι... :winka: ωστε να κάνω και κανενα ταξιδακι μονοκάβαλο, γρήγορο, χωρις αποσκευες μαζι με άλλους τρελους που κανουν ταξιδάκια (βλέπεις, βαζω υποκοριστικά) με τέτοια μηχανακια! Μπαινει και πίστα! :D

εδω να κανω ενα σχολιο που μου διεφυγε...

Αν κρατησω τη μπεμπα και δωσω το ΚΤΜ, δε βγαινουν τα λεφτα για 675 or something like that! :sad:

Ηλία....

Cpt. Haddock
16/04/2008, 13:08
Επειδη μήτσε αμα συνεχίσουμε θα σε μπερδέψουμε κι άλλο και δεν είσαι για πολλά :p , πουλα κατ' αρχήν το ΚΤΜ να δεις τι πιάνει και βλέπουμε :winka:

Αν κρατησω τη μπεμπα και δωσω το ΚΤΜ, δε βγαινουν τα λεφτα για 675 or something like that! :sad:
Ηλία....

ψάξε λίγο τις τιμες για μεταχειρω (οκ, αποκλείουμε το triple/shiver κλπ)

DimChios
16/04/2008, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
ΤΗν καταναλωτικη μου κοινωνια μεσα.

Αν θες αλλαγη, βαφτο ροζ :lol:

ουστ ρε παλιοgay!!

:lol: :lol: :lol:

DimChios
16/04/2008, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Η "αλλαγή" και η κ@υλα πάντα έχουν κάποιο κόστος να το ξέρεις :lol:

Οκ είναι πολλά τα 11+ αλλά νόμιζα πως βαρέθηκες το 12άρι και δεν θά'θελες να ξεφύγεις αρκετά απ'αυτό όσο ξεφεύγει ένα Βε-Στρομ ή ένα Τρανσάλπ για παράδειγμα, πάσο λοιπόν και ξαναμένω στο "κράτα το 12άρι" και δώσε το ΚΤΜ για ένα στριφτερό, επιλογές όμως υπάρχουν πολλές κι εμένα μ'αρέσουν όλα :lol:

TA ή VStrom????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
16/04/2008, 13:12
Επειδη μήτσε αμα συνεχίσουμε θα σε μπερδέψουμε κι άλλο και δεν είσαι για πολλά :p , πουλα κατ' αρχήν το ΚΤΜ να δεις τι πιάνει και βλέπουμε :winka:

Βρε συνεχιστε εσεις! Μπερδεμενος ειμαι ετσι κι αλλιως! :D

Το ΚΤΜ ξερω τι πιανει...200+- δε μας πειραζει!

ψάξε λίγο τις τιμες για μεταχειρω (οκ, αποκλείουμε το triple/shiver κλπ)

εδω ειναι που χρειαζομαστε τον ΠΑΠ!

:look:

Cpt. Haddock
16/04/2008, 13:12
Το ΚΤΜ ξερω τι πιανει...200+- δε μας πειραζει!

στο περίπου; :look:

Cpt. Haddock
16/04/2008, 13:25
Οκ, κατάλαβες τώρα; :D :evil: :D

Stergios69
16/04/2008, 13:25
Μήτσο πάρε το 990 να τελειώνεις... :D :wave2:

SpineshankD
16/04/2008, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69

σωστο! η ενα πιο μικρο οπως το BMW 800 που αναφερθηκε η μικρο το adventure της ΚΤΜ

που κατ'εμε ειναι και πιο "εντουραδικα" και φορτωνονται σαν γαιδουρια στα ταξιδια

..και νομιζω πως δεν παιζει το παπας η διακος συγκρινοντας με το μεγαλο BMW σου,

γιατι προσπαθεις να βρεις την μεση(?) λυση!:wave2:

power hornet
16/04/2008, 14:52
πουλας το μικρο και κρατας την μπεμπα που ειναι γαμω τα εργαλεια για ταξιδια και περνεις και ενα μεταχειρισμενο 600αρι π.χ χορνετ για πιστα και για βολτες στην πολη.
η πουλας και τα δυο και πενρνεις ενα fazer 1000 που ειναι γαματο και το εχεις μονο για ταξιδια.

Sapadak
16/04/2008, 14:53
Γεια σας! :o

Γεια σας

2ον: 2 μηχανές, μια δρόμου-ταξιδιάρικη και μια off-road

Ενα λησταρχος 1250 με το τραβελ κιτ απο το γιου Κ

Και ενα ΤΑ ειτε 600 ειτε 650 (αναλογα τα φραγκα που εχεις)

el_hymador
16/04/2008, 16:07

+990 :beer: :beer:

και σε πιστα θα μπεις με αξιωσεις αμα λαχει...

αγοραζεις και ενα μτχ scootero παπο για τα καθημερινα δρομολογια εντος πολης και εκλεισες!

:wave2:

DimChios
16/04/2008, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
...το δε καραβι το δινεις γιατι ειναι αχρηστα 1200cc αν δεν πας τουλαχιστον 2 φορες το χρονο Γερμανια-Ιταλια.

:a21: :a21:

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

και παμε τωρα...

περνεις ενα ss μεταχειρο σε καλη κατασταση. το οποιο:
και αρκουδογκαζο εχει για να ξεκ@υλωνεις
και στριβει
και ταξιδακια, μεχρι Σερρες, Θεσσαλονικη παει
και πιστα μπαινει

και μετα οσο χρημα σου περισσεψει χτυπας ενα sm για μεσα στην πολη που ειναι εργαλειο και παιχνιδι ταυτοχρονα.:winka:
450-600cc

δεν κινεις το μεγαλο μεσα στην πολη και ολες τις δουλειες τις κανεις με το μονοκυλινδρο ντριφταροντας...:smokin:
γκαζι εχεις ανετα και μεχρι το Σουνιο που λεει ο λογος να πας...

και γουστερνεις γενικοτερα.

καλη λυση αλλα....

με τι θα πηγαινω 3βαλιτσος σε νησι (π.χ Λευκαδα) το καλοκαιρι να αλωνιζω τις παραλιες? Για σκεψου το ss να κατεβαινει στους Εγκρεμνούς? :sick:

DimChios
16/04/2008, 16:19

Μονο? Μπα, δε κανει!

Οσο και να μ αρεσει, ΕΙΔΙΚΑ αν ειναι το μοναδικο μου μηχανακι, δεν κανει για μενα με τα χλμ που γραφω!

Αν στο διαστημα που εχω τη μπεμπα, ειχα το 990 και ειχα κανει τα ιδια χλμ, εκτος απο την τιμη που θα ειχε πεσει, εκτος απο τις επισκεψεις στα συνεργια, θα ηταν και πολυ περισσοτερο στη μια ροδα απ οτι η μπεμπα!

Ειναι "καπως" αυτο το μηχανακι για μενα οσο και να το γουσταρω, ξαναλεω!

DimChios
16/04/2008, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD

γιατι προσπαθεις να βρεις την μεση(?) λυση!:wave2:

γιατι το BMW μ αρεσει αλλα πουλωντας το τουλαχιστον εξασφαλιζω καποια χρηματα!

Μονο γι αυτο αλλιως, το κραταγα και εψαχνα μονο για κατι αλλο... π.χ .... :look: .....ωχ......

ενα TOUONO! :blush:

DimChios
16/04/2008, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
πουλας το μικρο και κρατας την μπεμπα που ειναι γαμω τα εργαλεια για ταξιδια και περνεις και ενα μεταχειρισμενο 600αρι π.χ χορνετ για πιστα και για βολτες στην πολη.
η πουλας και τα δυο και πενρνεις ενα fazer 1000 που ειναι γαματο και το εχεις μονο για ταξιδια.

Ποσο μπορει να πιανει ενα 600 HORNET?

:rolleyes:

Το Fazer το 1000 γ@μει αλλα... χωρις ονοφ εγω? χλωμο με κοβω!

:sick:

el_hymador
16/04/2008, 16:25
Ε τοτε αγορασε ενα μτχ africa και ενα ss/ street-fighter της αρεσκειας σου.

Μπορει το Africa να μην πηγαινει οπως το GS, αλλα τριβαλιτσο στους Εγκρεμνους θα φτασει και μαλιστα πολυ καλα (το ξερεις αλλωστε...)

Για τα γρηγορα ταξιδια σου και ξεκ@υλωμα θα εχεις το ss...εναλλακτικα για να κανεις τα ταξιδια σου εκτος απο γρηγορα, δικαβαλα και φορτωμενα, ενα μτχ GT οπως Blackbird, ΖΖR 1200 κτλ θα ειναι μια χαρα.

DimChios
16/04/2008, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Γεια σας

Ενα λησταρχος 1250 με το τραβελ κιτ απο το γιου Κ

Και ενα ΤΑ ειτε 600 ειτε 650 (αναλογα τα φραγκα που εχεις)

πριν λιγο κραταγα στα χερια μου το τεστ του 1250...

:D

9000 το 1250 + 4000 μαξιμουμ το ΤΑ... 13000!

Καλα ειναι αλλα το ΤΑ θα μου φανει αστειο ρε γμτ μπροστα στο GS... :rolleyes:

Aν ειναι ετσι ξαναπαιρνω Αφρικα που το γουσταρω και πιο πολυ απο το ΤΑ!

δε ξερω, σαν λυση ομως το 1250 καλη ακουγεται!

:smilea:

DimChios
16/04/2008, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
+990 :beer: :beer:

και σε πιστα θα μπεις με αξιωσεις αμα λαχει...

αγοραζεις και ενα μτχ scootero παπο για τα καθημερινα δρομολογια εντος πολης και εκλεισες!

ενω με το 1200 δε μπαινει σε πιστα!?

Αιντααααααα, ας ειχα βρει φορμα τη φορα που ετυχε να παω στα Μεγαρα και θα σου ελεγα!

Απωθημενο θα μου μεινει και αυτο αλλα θα το κανω ετσι για να αποδειξω ΚΑΙ σε μενα (θα με φαει η περιεργεια) οτι οχι μονο μπαινει αλλα μπορει και να γ@μησει κοσμο το GS!

Μη πεσω σκεφτομαι και κλαιω τα ανταλλακτικα μετα!
Πραγμα το οποιο θα συμβει και στο 990!
:cry: :cry: :cry:

σκουτεροπαπο δεν αγοραζω!

Κανα παπι βεβαια ισως αλλα για 3ο μηχανακι!

DimChios
16/04/2008, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ε τοτε αγορασε ενα μτχ africa και ενα ss/ street-fighter της αρεσκειας σου.

Μπορει το Africa να μην πηγαινει οπως το GS, αλλα τριβαλιτσο στους Εγκρεμνους θα φτασει και μαλιστα πολυ καλα (το ξερεις αλλωστε...)

Για τα γρηγορα ταξιδια σου και ξεκ@υλωμα θα εχεις το ss...εναλλακτικα για να κανεις τα ταξιδια σου εκτος απο γρηγορα, δικαβαλα και φορτωμενα, ενα μτχ GT οπως Blackbird, ΖΖR 1200 κτλ θα ειναι μια χαρα.

απο τις πιο σωστες λυσεις μου ακουγεται!

Αλλα δε θα με κοροιδευετε αν ξαναπαρω Αφρικα!

Sapadak
16/04/2008, 16:34
Καλη η φαση της αφρικα αλλα ειναι και καμια 20-25 κιλα βαρυτερη απο ενα 600 ΤΑ

Προφανως το θελεις για χωματακι που οπως γνωριζεις και τα 20-35 κιλα ειναι διαφορα

Βεβαια αν ειναι θεμα καβλας ΑΤ και οχι ΤΑ

Tpap
16/04/2008, 16:34
Αλλα δε θα με κοροιδευετε αν ξαναπαρω Αφρικα!

ναι.

DimChios
16/04/2008, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Καλη η φαση της αφρικα αλλα ειναι και καμια 20-25 κιλα βαρυτερη απο ενα 600 ΤΑ

Προφανως το θελεις για χωματακι που οπως γνωριζεις και τα 20-35 κιλα ειναι διαφορα

Βεβαια αν ειναι θεμα καβλας ΑΤ και οχι ΤΑ

το χωμα για μενα απαξ και πουληθει το ΚΤΜ θα ειναι οταν ειναι μονο ταξιδιωτικο εντουρο οπου το εχω κανει και με Αφρικα και με τη μπεμπα! Δε με ενοχλουν τα κιλα! τα κουμανταρω και εχουν και τη πλακα τους!

DimChios
16/04/2008, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ναι.

εσυ πες καμμια συμβουλη-γνωμη και ασε τις αηδιες! :mad:

μονολεκτικε και διχως εμοτικον ποτε, τυπε!

Cpt. Haddock
16/04/2008, 16:40
Μητσε

a) Meneis me to 1200

b) To poulas το GS kai to KTM kai pairneis to Tiger me valitsoules/trip computer/abs kai ola panw me 12 xiliarika kai sou menoyn kai lefta

(και ξεκόλα απο αφρικες και άλλες τετοιες αρχαιολογίες, όπως επίσης ξεκόλα και απο το "εγω χωρις ονοφ")

επίσης μεχρι τη Λευκαδα καλοκαιρι δε χρειάζεται να πας τριβαλιτσος ρε φιλε εκτος αν κουβαλας κοστουμια βραδυνα να πουμε :smokin:

DimChios
16/04/2008, 16:47
Μητσε

a) Meneis me to 1200

b) To poulas το GS kai to KTM kai pairneis to Tiger me valitsoules/trip computer/abs kai ola panw me 12 xiliarika kai sou menoyn kai lefta

Σωνει και ντε να με κανεις Αγγλιδα μΑρη Λουκια ε?

καλο το Tiger αν και δε το εχω καβαλησει και η αληθεια ειναι οτι 8α παει και στους Εγκρεμνους ανετα... :rolleyes:

Δεν ειναι ομως μια απο τα ιδια λογω κατηγοριας με το GS...?...ΣΧΕΔΟΝ δλδ, μη τα γ@μ@με ολα! :lol:

Ναι, πιο γρηγορο αλλα ταξιδια μια απο τα ιδια (μη σκεφτω χειροτερα) και χωμα ασφαλως οχι το ιδιο, οποτε γιατι μια τετοια αλλαγη?

Ξερω, για να με κανεις ΑΓΓΛΙΔΑ!!!! :mad: :lol: :lol:

(και ξεκόλα απο αφρικες και άλλες τετοιες αρχαιολογίες, όπως επίσης ξεκόλα και απο το "εγω χωρις ονοφ")

επίσης μεχρι τη Λευκαδα καλοκαιρι δε χρειάζεται να πας τριβαλιτσος ρε φιλε εκτος αν κουβαλας κοστουμια βραδυνα να πουμε :smokin:

Στο πρωτο σκελος εχεις ενα δικιο... :rolleyes:

στο 2ο ομως, εχω παει 5η στη Λευκαδα και 3 μερες Πατρα με σκηνες και τα συναφη και πηγα 3βαλιτσος! Φαντασου να ειχα και γκομενα μαζι!

Tpap
16/04/2008, 16:50
εσυ πες καμμια συμβουλη-γνωμη και ασε τις αηδιες! :mad:
μονολεκτικε και διχως εμοτικον ποτε, τυπε!

:lol:
εντάξει λοιπόν...
θεωρώ βέλτιστο συνδυασμό τον εξής:
Μεγάλο ον/οφ και υποχρεωτικά μηχανάκι πόλης.

Τώρα στο μεγάλο, βάλε οτι σου κάνει κέφι και ικανοποιεί τις ανάγκες σου.
Όσο για το μικρότερο μέχρι δικύλινδρο (το πολύ) και ΔΕΝ νομίζω ότι πρέπει να είναι πριόνι -απλά κάτι που να σου βγάζει απροβλημάτιστα χλμ, να πηγαίνεις άνετα κέντρο, να μπορείς να το παρκάρεις όπου θες χωρίς να σου φευγει η ψυχή, και να μη σου καίει/τρώει ένα σκασμό λεφτά...

@καπ10: μη του λες τετοια πράγματα, μπορεί και να του αρέσει..

gixxerpap
16/04/2008, 16:54
κάτσε και παιδέψου ρε μαλακα, και μην ακους τον φίλο σου .....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και όταν μπερδευτείς αρκετα, έλα να σε ξεμπερδέψω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λαμβάνοντας υποψη, το εκτόπισμα και την κορμοστασιά σου, θα βάλω 2-3 μαχανακια στο παιχνίδι, και αργότερα, θα βρούμε το συνδυασμό ....

1) bandit 1250 S
2) triumph tiger 1050
3) aprilia Caponord
4)aprilia tuono (παλιο ή καινούργιο)
5) hayabusa gen 1
6) gsxr 1000 K4
7)fazer 1000 gen 1

αυτά προς το παρόν ...

liakaros
16/04/2008, 17:14
Λοιπον...

Το ΒΜW το κρατας...οτι και να παρεις περα απο αυτο σε ον οφ να ξερεις(που ξερεις) οτι θα ειναι κατωτερο...επισης ειμαι και σιγουρος οτι κατι σου λεει βαθεια μεσα σου οτι θα το μετανιωσεις...

Γιατι αλλο μηχανακι που να φορτωνεται να στριβει να τρεχει...και γενικοτερα να ταξιδευει τοσο αξιοπρεπως δεν θα βρεις...

Αφου θες οπωσδηποτε να κανεις μια αλλαγη πουλα το KTM και παρε ενα gsx1400(η καψουρα μου)

να γουσταρεις...και γρηγορες βολτες και πιστα(?) και καγκουριες και οτι θες...

Δεν ξερω βεβαια αν βγεις λιγο εκτως budget...αλλα αμα θες κατι ολα γινοντε με λιγο ζορισμα,ετσι κι αλλιως παιδια σκυλια γατια δεν εχεις να αγχωνεσαι... :winka:

DimChios
16/04/2008, 17:15
χμ... κατι σκεφτομαι...

ΚΩΤΣΑ NLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!

DimChios
16/04/2008, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Λοιπον...

Το ΒΜW το κρατας...οτι και να παρεις περα απο αυτο σε ον οφ να ξερεις(που ξερεις) οτι θα ειναι κατωτερο...επισης ειμαι και σιγουρος οτι κατι σου λεει βαθεια μεσα σου οτι θα το μετανιωσεις...

Γιατι αλλο μηχανακι που να φορτωνεται να στριβει να τρεχει...και γενικοτερα να ταξιδευει τοσο αξιοπρεπως δεν θα βρεις...

Aχ, αυτα σκεφτομαι αδερφε!!!!!

και σαν πως μου φαινεται δεν ειμαι ο μονος!

εκει ειναι το θεμα οτι το bmw δε θελω να το δωσω αλλα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros

Αφου θες οπωσδηποτε να κανεις μια αλλαγη πουλα το KTM και παρε ενα gsx1400(η καψουρα μου)

να γουσταρεις...και γρηγορες βολτες και πιστα(?) και καγκουριες και οτι θες...

Δεν ξερω βεβαια αν βγεις λιγο εκτως budget...αλλα αμα θες κατι ολα γινοντε με λιγο ζορισμα,ετσι κι αλλιως παιδια σκυλια γατια δεν εχεις να αγχωνεσε... :winka:

Λιγο εκτος μπατζετ????

καλο ρε!!!!!

filipp0s
16/04/2008, 17:19
Εγώ πάντως αν είχα το δικό σου "πρόβλημα", θα κράταγα το GS και θα πούλαγα το ΚΤΜ για να πάρω ένα monsterακι ή ένα tuono.

Το πρώτο για τα ταξίδια και τα δεύτερα για κ@υλα χλμ μονοκάβαλα...

α ρε κάτι προβλήματα που έχεις ρε παιδί μου :sad:

DimChios
16/04/2008, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Εγώ πάντως αν είχα το δικό σου "πρόβλημα", θα κράταγα το GS και θα πούλαγα το ΚΤΜ για να πάρω ένα monsterακι ή ένα tuono.

Το πρώτο για τα ταξίδια και τα δεύτερα για κ@υλα χλμ μονοκάβαλα...

Ναι, καπως ετσι ειμαστε οκ αλλα με 3-4 χιλιαρικα, αντε 5... μου βρισκεις εσυ τουονο????

:confused:

(ετσι και μας παρει πρεφα ο Βυρωνας... :sick: )

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
α ρε κάτι προβλήματα που έχεις ρε παιδί μου :sad:

Αδερφε, εχω πολλα περισσοτερα αλλα με αυτο προσπαθω να ξεφυγω αν δεν το εχετε καταλαβει!

Ευτυχως που εχω την υγεια μου τουλαχιστον!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

gixxerpap
16/04/2008, 17:28
χμμμ.....κάτι σκέφτηκα και γω .....:look:

λοπόν.....

Πάρε ένα καινούργιο hayabusa ........ και βρές μια γυναίκα με on-off !!!

έτσι θα σου μείνουν και ρέστα για 3ο μηχανατσι ...;)
ή με τα ρεστα, τσονταρω και γω αλλα τόσα, και παιρνουμε ενα tuono συνεταιρικο .....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
16/04/2008, 17:32
Παρε ενα S4R και ενα ΧΤ για την πολη...

DimChios
16/04/2008, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
χμμμ.....κάτι σκέφτηκα και γω .....:look:

λοπόν.....

Πάρε ένα καινούργιο hayabusa ........ και βρές μια γυναίκα με on-off !!!

έτσι θα σου μείνουν και ρέστα για 3ο μηχανατσι ...;)
ή με τα ρεστα, τσονταρω και γω αλλα τόσα, και παιρνουμε ενα tuono συνεταιρικο .....

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :cry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

ΤΙ ΜΛΚΣ!!!!!!!

DimChios
16/04/2008, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Παρε ενα S4R και ενα ΧΤ για την πολη...

S4R? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

:confused: :confused:

p@nos
16/04/2008, 17:39
S4R? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

:confused: :confused: [ζουμπουλια]ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!![/ζουμπουλια]

Δεν ξερεις το S4R????!!!!!

:evil: :evil: :evil:

127785

DimChios
16/04/2008, 17:41
[ζουμπουλια]ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!![/ζουμπουλια]

Δεν ξερεις το S4R????!!!!!

:evil: :evil: :evil:

α, μαλιστα!

και ποσο παει αυτο για να εχουμε καλο ρωτημα?

Οχι οτι ψηνομαι βεβαια!

p@nos
16/04/2008, 17:42
α, μαλιστα!

και ποσο παει αυτο για να εχουμε καλο ρωτημα?

Οχι οτι ψηνομαι βεβαια!

καινουριο γυρω στα 13κ, μεταχειρισμενο και κατω απο 10κ...

VANDA
16/04/2008, 17:46
Αυτό πάρε, φόρτωσε και το ΚΤΜ στο τρέιλερ για τις βόλτες σου, και πήγαινε Λευκάδα να το δουλέψεις ως καντίνα (χωράει και βαλίτσες και γκόμενες και ό,τι θες)..

127786

DimChios
16/04/2008, 17:46
καινουριο γυρω στα 13κ, μεταχειρισμενο και κατω απο 10κ...

μπα... προτιμω το παρακατω!

DimChios
16/04/2008, 17:49
το παρακατω...

:smokin: :D

127788

DimChios
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Αυτό πάρε, φόρτωσε και το ΚΤΜ στο τρέιλερ για τις βόλτες σου, και πήγαινε Λευκάδα να το δουλέψεις ως καντίνα (χωράει και βαλίτσες και γκόμενες και ό,τι θες)..

:cry: :cry: :cry: :cry: μαμα με πειραζουνε!!!!!

:cry: :cry: :cry:

VANDA
το παρακατω...

:smokin: :D

Α, αυτό το "παρακάτω"... :rolleyes:

DimChios
16/04/2008, 17:50
ή ακομα καλυτερα....

ισως το μονο DUCATI που θα αγοραζα!

127789

DimChios
16/04/2008, 17:53
Α, αυτό το "παρακάτω"... :rolleyes:

σ αρεσει?

VANDA
16/04/2008, 17:59
σ αρεσει?

μ' αρέσει... που βάζεις και την αφεντιά σου πάνω να δούμε αν σου πάνε.

Λοιπόν, TUONO πάρε, η ducati δε σου πάει. Αντε καλοτάξιδο, πάντα όρθιοι, ζήτω η κοινοκτημοσύνη! :D

DimChios
16/04/2008, 18:02
μ' αρέσει... που βάζεις και την αφεντιά σου πάνω να δούμε αν σου πάνε.

:blush:

Λοιπόν, TUONO πάρε, η ducati δε σου πάει. Αντε καλοτάξιδο, πάντα όρθιοι, ζήτω η κοινοκτημοσύνη! :D

ζητω η ποιά?

προσεξε σε ποιον τα λες αυτα! μονο αυτο σΕ λέω!

:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

DimChios
16/04/2008, 18:03
επισης θα ηθελα να αναφερω, ως μηχανακι που ανεβηκα και μ αρεσε τρελα ο ογκος του το...

BKING!!!!!

:smilea: :blush:

p@nos
16/04/2008, 18:04
επισης θα ηθελα να αναφερω, ως μηχανακι που ανεβηκα και μ αρεσε τρελα ο ογκος του το...

BKING!!!!!

:smilea: :blush: :yuck: :yuck: :yuck:

DimChios
16/04/2008, 18:04
Για να μη πω για BMW πάλι...

Παντως το busa σε ασπρο ειναι κ@υλα!

:smokin:

p@nos
16/04/2008, 18:08
Για να μη πω για BMW πάλι...

R1200S...

Η Κ1200...

:cool:

να πεις για bmw να πεις...

DimChios
16/04/2008, 18:33
R1200S...

Η Κ1200...

να πεις για bmw να πεις...

AX... K.... :rolleyes:

trigger
16/04/2008, 18:39
Εγώ Δημήτρη θα κρατούσα το GS και θα έπαιρνα ένα motard ή ένα naked για την πόλη τα οποία θα έμπαιναν και στην πίστα. Το monster πάντως είναι μια καλή επιλογή.

DimChios
16/04/2008, 18:41
ΠΑΠ...

Που εισαι ρε???

κατι σκεφτηκα!

trigger
16/04/2008, 18:45
ΠΑΠ...

Που εισαι ρε???

κατι σκεφτηκα!

Ωχ...:cry:

DimChios
16/04/2008, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Ωχ...:cry:

κατσε και 8α δεις!

γαμωτο πρεπει να παω και για υπνο! :sick:

trigger
16/04/2008, 18:48
καλά βλέπω να καταλήγεις με φουσκωτό... :lol:

DimChios
16/04/2008, 18:55
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ!

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΕΣΤ!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Tropeas
16/04/2008, 18:55
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ!

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΑ ΜΟΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΕΣΤ!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
μίλησες με τον ΠΑΠ?

kalesin
16/04/2008, 19:33
Ποιο πιστευεις οτι θα κυκλοφορεις πιο πολυ;
το μεγαλο ον-οφ η το αληταραδικο μικρο;

αν κυκλοφορεις το ''μικρο'' [πολη, κοντινες βολτες, καγκουριλικια, πιστα] κ εχεις το ''μεγαλο'' για τις πιο μακρυνες βολτες κ τις μεταφορες μετακομισεις ο μητσος, τοτε:

-δινεις κ τα 2
κ παμε 2 περιπτωσεις

Περ. 1
-τσιμπας ενα αφρικανο για μεγαλο
-τσιμπας ενα στριτ τριπλ για μικρο

Περ. 2
-τσιμπας ενα τιγρη
-τσιμπας ενα μονστερακι

ανοιγω παρενθεση [πολλα τσιμπηματα εχουν πεσει κ θα παχυνεις] εκλεισε η παρενθεση

ενας συνδυασμος σαν τον τιγρη του αλχιμιστη με μονστερακι θα σου αφησει κ λεφτα για βενζινες.

αλλιως παρε ενα ζευγαρι παντοφλες κ ενα δονητη

requiem
16/04/2008, 20:56
κράτα αυτό...

127797

requiem
16/04/2008, 20:57
δώσε αυτό...

127798

requiem
16/04/2008, 21:19
και πάρε αυτό...

127802

requiem
16/04/2008, 21:21
ή πάρε αυτό...

127804

requiem
16/04/2008, 21:25
Ή...προλαβαίνεις να παίξεις κανα τζόκερ μέχρι αύριο το απογευματάκι που έχει και ΤΖΑΚ ΠΟΤ 2.700.000 Ευρωπουλάκια...και που ξέρεις μπορεί και να σου κάτσει και να πάρεις αυτό...και μετά να λες πετάει το HAYABUSA???οεοοοο....ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:beer: :beer: :beer:

127808

Tpap
16/04/2008, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
............ενας συνδυασμος σαν τον τιγρη του αλχιμιστη με μονστερακι θα σου αφησει κ λεφτα για βενζινες........:lol:

ρε, πως δε το σκέφτηκε κανείς άλλος???

παίρνεις το πούστικο του αλχΕΜΟ και βοηθάς τον ίδιον αλλά και εμάς από δημοψηφίσματα του τύπου ''τι να πάρω κ τι ναφήσω'' και κάνεις οτι έκανες με το πε εμ βε (και ίσως καλλίτερα), ενώ ταυτόχρονα σου μένουν αρκετά για κάτι μικρότερο ...(μήπως κανα σκραμπλεράκι...??)

(είπε κανείς για μονστερ και τουονο? ή δεν άκουσα καλά?)

gixxerpap
17/04/2008, 02:46
σε καμια περιπτωση ο τιγρης δε μπορει να συγκριθει με το bmw ....παει αυτό το ξεκαθαρίσαμε ...

αν μιλάμε για strretfighter, οι επιλογες ειναι δύο και μόνο....tuono ή speed triple, δλδ η εξής μια: tuono ... όχι βέβαια ότι το triumph ειναι κακό, βασικό ρόλο εδώ θα παίξει ο παράγοντας εμφάνιση!

θα σου πρότεινα και το fazer 1000, αν είχαμε κρατήσει τα ohlins μπρός πίσω ... δεν τα έχουμε όμως πια, οπότε βγαίνει και αυτό απο τη λίστα ...

- Caponord & tuono είναι ένας καλός συνδυασμός
- hayabusa & μια πολύ προσεγμένη africa ( καταλαβαίνεις τι εννοω) ειναι ένας επίσης καλός συνδυασμός
- μην παίρνεις στα σοβαρά ό,τι μαλακία γραφω στις 4 τα ξημερώματα, είναι επίσης μια καλή συμβουλή

καυλή σας νύχτα!:ZZZ:

OzZzZzY
17/04/2008, 04:35
σε καμια περιπτωση ο τιγρης δε μπορει να συγκριθει με το bmw ....παει αυτό το ξεκαθαρίσαμε ...

αν μιλάμε για strretfighter, οι επιλογες ειναι δύο και μόνο....tuono ή speed triple, δλδ η εξής μια: tuono ... όχι βέβαια ότι το triumph ειναι κακό, βασικό ρόλο εδώ θα παίξει ο παράγοντας εμφάνιση!

θα σου πρότεινα και το fazer 1000, αν είχαμε κρατήσει τα ohlins μπρός πίσω ... δεν τα έχουμε όμως πια, οπότε βγαίνει και αυτό απο τη λίστα ...

- hayabusa & μια πολύ προσεγμένη africa ( καταλαβαίνεις τι εννοω) ειναι ένας επίσης καλός συνδυασμός
- μην παίρνεις στα σοβαρά ό,τι μαλακία γραφω στις 4 τα ξημερώματα, είναι επίσης μια καλή συμβουλή

το super duke δεν το βαζεις διπλα σε tuono ή speed triple? :D

DimChios
17/04/2008, 05:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Ποιο πιστευεις οτι θα κυκλοφορεις πιο πολυ;
το μεγαλο ον-οφ η το αληταραδικο μικρο;

αν κυκλοφορεις το ''μικρο'' [πολη, κοντινες βολτες, καγκουριλικια, πιστα] κ εχεις το ''μεγαλο'' για τις πιο μακρυνες βολτες κ τις μεταφορες μετακομισεις ο μητσος, τοτε:

-δινεις κ τα 2
κ παμε 2 περιπτωσεις

Περ. 1
-τσιμπας ενα αφρικανο για μεγαλο
-τσιμπας ενα στριτ τριπλ για μικρο

Περ. 2
-τσιμπας ενα τιγρη
-τσιμπας ενα μονστερακι

ανοιγω παρενθεση [πολλα τσιμπηματα εχουν πεσει κ θα παχυνεις] εκλεισε η παρενθεση

ενας συνδυασμος σαν τον τιγρη του αλχιμιστη με μονστερακι θα σου αφησει κ λεφτα για βενζινες.

αλλιως παρε ενα ζευγαρι παντοφλες κ ενα δονητη

τιγρη παλιο δεν παιρνω! δε μ αρεσει και δε με βολευει για καποιους προσωπικους λογους!

το μικρο θα κινω περισσοτερο, υποθετω... ειδικα αν κρατησω τη μπεμπα, για να μη γραφει και χλμ!

Ducati οχι λεμε! επίσης!

εχετε μια μανια με τα Εγγλεζικα ε? Αδερφαρες! :lol: :lol:

οσο για τις παντοφλες εχω... για το δονητη, θα δουμε...

μπορει να παρω εναν και να στον κανω δωρο!

:evil: :evil: :evil: :evil:

DimChios
17/04/2008, 05:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από empyrium
κράτα αυτό...

δεν εχω αυτο!

:smokin:

DimChios
17/04/2008, 05:35
δώσε αυτό...

το ειπαμε αυτο! παρακατω...

DimChios
17/04/2008, 05:36
και πάρε αυτό...

δε φτανουν τα λεφτα ρε κοριτσι μου!

δε φτανουν!!!!

:alien: :sick:

DimChios
17/04/2008, 05:36
ή πάρε αυτό...

απα πα πα πααααααα!!!!

:nono: :nono: :nono:

DimChios
17/04/2008, 05:37
Ή...προλαβαίνεις να παίξεις κανα τζόκερ μέχρι αύριο το απογευματάκι που έχει και ΤΖΑΚ ΠΟΤ 2.700.000 Ευρωπουλάκια...και που ξέρεις μπορεί και να σου κάτσει και να πάρεις αυτό...και μετά να λες πετάει το HAYABUSA???οεοοοο....ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:beer: :beer: :beer:

αμα μου κατσει το τζοκερ τοτε θα παρω εκτος απο το ΜΠουλο, και ό,τι αλλο μου καρφωθει στο μυαλο!

Στο μπουσα θα κολησουμε?

DimChios
17/04/2008, 05:39
ρε, πως δε το σκέφτηκε κανείς άλλος???

παίρνεις το πούστικο του αλχΕΜΟ και βοηθάς τον ίδιον αλλά και εμάς από δημοψηφίσματα του τύπου ''τι να πάρω κ τι ναφήσω''

απαντησα παραπανω...

και κάνεις οτι έκανες με το πε εμ βε (και ίσως καλλίτερα)

αυτα τα κουλα να μη πεταγες! :rolleyes:

(είπε κανείς για μονστερ και τουονο? ή δεν άκουσα καλά?)

για μανστερ ειπαν αλλα δε το συζητω, για τουονο ομως... :winka:

DimChios
17/04/2008, 05:41

να ξαναπαρω Αφρικα? :alien: :blush:

γμτ δε ξερω τι να κανω...

θα με σκοτωσει και η αδερφη μου αμα δωσω τη μπεμπα!

:sick:

DimChios
17/04/2008, 05:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
το super duke δεν το βαζεις διπλα σε tuono ή speed triple? :D

:D :D :D :D

ειναι πολλα τα λεγτα Αρη ομως!

:sad:

OzZzZzY
17/04/2008, 06:23
:D :D :D :D

ειναι πολλα τα λεγτα Αρη ομως!

:sad:

το gs αμα το δωσεις ποσα φραγκα θα παρεις?

DimChios
17/04/2008, 06:30
το gs αμα το δωσεις ποσα φραγκα θα παρεις?

στη προκειμενη, οπως λες δλδ, δε δινω το GS!

Nα δωσω τη μπεμπα και να παρω δουκα? :nono:

OzZzZzY
17/04/2008, 06:35
στη προκειμενη, οπως λες δλδ, δε δινω το GS!

Nα δωσω τη μπεμπα και να παρω δουκα? :nono:

συνδιαζει ευκολοδηγητο, για μεσα στην πολη, για καγκουριες,μπαινει πιστα, νταξει στο ταξιδι δεν ειναι κ οοοοτι καλυτερο..

αγγελια (http://moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=53556&highlight=super)

αν παρεις πχ κατι τετοιο με 12000 σου μενουν αλλα 4..
παιρνεις παραδειγμα ενα on-off στυλ αφρικα..
που ξερεις πολυ καλυτερα αν ειναι καλο κ σε χωμα κ σε ταξιδια

αυτα :D

DimChios
17/04/2008, 06:40
συνδιαζει ευκολοδηγητο, για μεσα στην πολη, για καγκουριες,μπαινει πιστα, νταξει στο ταξιδι δεν ειναι κ οοοοτι καλυτερο..

αγγελια (http://moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=53556&highlight=super)

αν παρεις πχ κατι τετοιο με 12000 σου μενουν αλλα 4..
παιρνεις παραδειγμα ενα on-off στυλ αφρικα..
που ξερεις πολυ καλυτερα αν ειναι καλο κ σε χωμα κ σε ταξιδια

αυτα :D

μπα, δε με ψηνει να δωσω το BMW με τετοιες προυποθεσεις!

Αν παρω μοταρντ θα ειναι 2ο και φτηνο... αλλιως παμε σε ss λεμε!

TROOPER
17/04/2008, 06:47
με εχεις ζαλισει 2 μερες τωρα και εσυ και ο αλλος ο χαμενος !!!!

λοιπον ακου προσεκτικα τι θα σου πω....

πουλας και τα 2,
παιρνεις μια αφρικα για ταξιδια, πολη και χωμα.
παιρνεις και ενα cbr 600 f και σου μενουν και ρεστα.

αι παρατα μας στο τελος-τελος, 3 μερες ασχολουμαστε με τα υπαρξιακα σου προβληματα !!!

τραβα σε ψυχολογο !!!!!!

DimChios
17/04/2008, 06:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
με εχεις ζαλισει 2 μερες τωρα και εσυ και ο αλλος ο χαμενος !!!!

λοιπον ακου προσεκτικα τι θα σου πω....

πουλας και τα 2,
παιρνεις μια αφρικα για ταξιδια, πολη και χωμα.
παιρνεις και ενα cbr 600 f και σου μενουν και ρεστα.

αι παρατα μας στο τελος-τελος, 3 μερες ασχολουμαστε με τα υπαρξιακα σου προβληματα !!!

τραβα σε ψυχολογο !!!!!!

ωραιος φιλος εισαι μη σε γμησω!

:mad: :mad: :mad:

OzZzZzY
17/04/2008, 06:54
μπα, δε με ψηνει να δωσω το BMW με τετοιες προυποθεσεις!

Αν παρω μοταρντ θα ειναι 2ο και φτηνο... αλλιως παμε σε ss λεμε!

αφρικα με 5 χιλιαρικα
μοταρντ με 5 χιλιαρικα
ss 600αρι του 05-06 με 6-7 χιλιαρικα

:p :p